A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Lyssa Kay Adams las op haar twaalfde haar eerste romanceboek en was voorgoed verslaafd. Na een carrière als journalist richt ze zich vanaf 2015 fulltime op haar schrijverschap.

Deel en serie Deel 1 - Bramance Book Culb
Titel De bromance boekenclub
Oorspronkelijke titel The bromance book club
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Boekerij
Genre Roman

Korte omschrijving

Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat – dit is 'pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven'-zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wendt Gavin zich tot zijn vrienden. En die hebben een wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.

In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te praten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk. Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?


Nog niet vertaalde delen van de Bromance Book Club serie:

Deel 2 - Undercover bromance
Deel 3 - Crazy stupid bromance
Deel 4 - Isn't it bromanticAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website lyssakayadams.com


Home | Boekenkast A |