A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Nan Adams (1962) is het pseudoniem van Nannet van der Ham. Als lifestylecoach begeleidt ze retreats en schreef ze lifestyleboeken. Een aantal jaar geleden besloot ze zich te richten op haar meisjesdroom: cozy crimes schrijven. Ze woont met haar hond Zorro afwisselend in de Veluwse bossen en bij zee..

Deel en serie Deel 1 - Brenda Park Mysteries
Titel Boslust
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Hired Help
Genre Thriller

Korte omschrijving

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster. Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen, maar ook in bizarre situaties terecht. Deze keer belandt Brenda op de Veluwe waar zij haar vriendin Juul ontmoet. Een raadselachtig overlijden laat zien dat niets is wat het lijkt.


Deel en serie Deel 2 - Brenda Park Mysteries
Titel Kerstvlucht
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Hired Help
Genre Thriller

Korte omschrijving

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster. Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen, maar ook in bizarre situaties terecht. Deze keer vliegt Brenda naar Londen om kerst te vieren met haar vriendin Juul. Maar dat gebeurt om de dooie dood niet!


Deel en serie Deel 3 - Brenda Park Mysteries
Titel Oplaadpunt
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Hired Help
Genre Thriller

Korte omschrijving

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster. Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen, maar ook in bizarre situaties terecht. Deze keer belandt Brenda in de Algarve waar zij een groep vrouwen helpt opladen na een stressvolle periode in hun leven. Maar dat valt helemaal in het water!


Deel en serie Deel 4 - Brenda Park Mysteries
Titel Nachtlawaai
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Hired Help
Genre Thriller

Korte omschrijving

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster. Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen, maar ook in bizarre situaties terecht. Deze keer logeert Brenda op het platteland om te helpen met de appelpluk. Tijdens het oogstweekend blijken er een paar vuile appeltjes te schillen te zijn.


Deel en serie Deel 5 - Brenda Park Mysteries
Titel Overboard
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Hired Help
Genre Thriller

Korte omschrijving

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster. Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen, maar ook in bizarre situaties terecht. Deze keert scheept Brenda in op een cruiseschip waar het een en al glitter, glamour en Love Boat is. Maar Brenda voelt nattigheid.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Vera op de Veluwe serie
Titel Vers bloed
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Ambo/Anthos
Genre Thriller

Korte omschrijving

Vera’s man overlijdt aan een hartaanval – plotseling is ze weduwe. Ze is diepgeraakt, maar wil niet bij de pakken neerzitten. Een halfjaar later verhuist ze van Amsterdam naar het Veluwse Waterlo. In eerste instantie betrekt ze een vakantiehuisje, maar ze gaat op zoek naar een vaste stek. Hoewel ze geniet van de rust en de natuur, valt het Vera op dat er wat lugubere zaken spelen in het dorpje. Zo wordt een vrouw die zich actief verzette tegen de overname van de lokale camping door dubieuze investeerders al maanden vermist. Vera raakt erover in gesprek met haar nieuwe Waterlose vrienden maar betwijfelt al snel of zíj wel zuiver op de graat zijn. Gedreven als ze is probeert Vera alle stukjes informatie over de mysterieuze vermissing bij elkaar te puzzelen, ongeacht het gevaar waarin dit haar zelf brengt...


Deel en serie Deel 2 - Vera op de Veluwe serie
Titel Sneeuwstorm
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij Ambo/Anthos
Genre Thriller

Korte omschrijving

In Sneeuwstorm heeft thrillerschrijver Vera zich gesetteld op de Veluwe en runt ze de plaatselijke winkel Waterlo’s Warenhuis. Dat gaat zo goed dat Vera klusser Rob in de arm neemt om de zolder te verbouwen en die bij de winkel te betrekken. De rust lijkt wedergekeerd, tot een diefstal opschudding veroorzaakt. Bij het tellen van de winkelkas blijkt er namelijk geld te ontbreken. Nog voordat Vera zich op de zaak kan richten, stuit ze op een ander mysterie: Rob heeft een muurtje doorgebroken en daarachter vindt Vera een oude verjaardagskaart. Ze weet de geadresseerde op te sporen, maar die heeft de kaart nooit eerder gezien en waande de afzender dood... Vera is vastberaden ook dit raadsel op te helderen, al heeft ze het druk met de winkel, de verbouwing én de diefstal. Lukt het haar alles tot een goed einde te brengen?


Deel en serie Deel 3 - Vera op de Veluwe serie
Titel Moordplan
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Ambo/Anthos
Genre Thriller

Korte omschrijving

Vera reist naar Wenen om Rob te zien, maar daar aangekomen blijkt er iets verschrikkelijks te zijn gebeurd. In de spannende roman Moordplan van Nan Adams reist Vera met haar dochter Robin naar Wenen. Sinds haar vriend Rob er als restaurateur werkt aan de beroemde Karlskirche, heeft Vera hem al een paar keer opgezocht. Deze trip wordt extra bijzonder, want Rob wil haar voorstellen aan zijn Oostenrijkse pleegfamilie, bij wie hij inwoonde toen hij er als tiener studeerde. Maar wanneer Vera en Robin in Wenen aankomen, staat Rob er niet om hen op te halen. Als Vera hem belt, wordt er opgenomen door een vreemde... Al snel blijkt dat er iets vreselijks is gebeurd. Vera is diepgeraakt, maar toch komt de detective in haar naar boven: wat is hier echt aan de hand?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - De Alfa-vrouwen Prelude serie
Titel Immerville
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij Loft Books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Immerville van Nan Adams is een prequel op de Alfa vrouwen serie en daarmee het eerste deel van de serie De Alfa-vrouwen-prelude.

Weet Andrea het hart te veroveren van zijn hertogin in Villa Serbelloni? Bellagio, Italië, 1938 Andrea werkt in het luxe hotel Villa Serbelloni aan het Comomeer. Hier ontvangt hij elke zomer de crème de la crème van Europa... en ook zijn Patrizia. Deze hertogin zet zijn wereld op zijn kop, maar voelt zij wel hetzelfde voor hem? Of bestaat hun liefde alleen daar onder de Italiaanse zon?


Deel en serie Deel 1 - De Alfa-vrouwen serie
Titel Bellagio
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Loft Books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Als Geraldine tijdens het verjaardagfeest van haar overgrootmoeder Beatrice een telefoontje krijgt over de door haar familie verloren gewaande Alfa Romeo, kan ze haar nieuwsgierigheid niet meer bedwingen. Waar was die auto al die tijd? En waarom schrikken haar moeder en overgrootmoeder zo als ze horen dat de oldtimer gevonden is? Geraldine besluit haar journalistieke talenten in te zetten en Beatrice te vragen naar de waarheid van haar familie. In een meeslepend relaas neemt Nan Adams de lezer mee door het epische leven van Beatrice, vol oorlog drama’s en dodelijke intriges. Van de koude tulpenbollenvelden bij Alkmaar tot de luxe hotels in Bellagio aan het Comomeer in Italië, Bellagio schetst het beeld van een jonge vrouw die ondanks de tegenslagen die het leven haar presenteert, zich staande weet te houden en generaties vrouwen inspireert.


Deel en serie Deel 2 - De Alfa-vrouwen serie
Titel Malibu
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Loft Books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Als Geraldine te horen krijgt dat er dagboeken liggen in de verloren gewaande oldtimer die al drie generaties lang familiebezit is, staat haar wereld op z’n kop. Ze blijken van haar overleden tante Chantal te zijn, de tweelingzus van Geraldines moeder. Politieke complotten, criminele afrekeningen, familiedrama’s, geld en macht, de geschiedenis van haar familie blijkt er bol van te staan. Maar hoe vertelt Geraldine deze verhalen aan haar moeder en haar honderdjarige overgrootmoeder? In Malibu komt het verleden angstaanjagend dichtbij wanneer trauma’s van de drie overgebleven Alfa-vrouwen opgerakeld worden door stemmen van jaren geleden. Bevatten de dagboeken antwoorden op al hun vragen? Is nu de hele waarheid boven tafel?


Deel en serie Deel 3 - De Alfa-vrouwen serie
Titel Mayfair
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij Loft Books
Genre Thriller

Korte omschrijving

Geraldine verblijft met haar moeder en overgrootmoeder in het beroemde hotel The Ritz in London. Morgen komt de Alfa Romeo waar ze zo lang naar gezocht hebben aan in de stad, maar met de auto arriveren nieuwe geheimen: feiten die een eeuw lang verborgen zijn geweest en die onze blik op de huidige wereld fundamenteel zouden kunnen veranderen. De drie vrouwen zijn nergens meer veilig en moeten vrezen voor hun leven. Zij vormen een gevaar voor de gevestigde orde. Wat is er echt gebeurd met de dood gewaande kleindochter van de honderdjarige matriarch van de familie, Beatrice? Komt er hulp uit onverwachte hoek en komt de waarheid waar de wereld al bijna honderd jaar naar op zoek is eindelijk boven tafel? In Mayfair belanden drie generaties Alfa-vrouwen in een race tegen de klok om een duister mysterie te ontrafelen.
Andere titels van deze auteur Lifestyleboeken geschreven door Nannet van der Ham
* Spiritualiteit werkt bij het afvallen (ook verschenen als Spiritueel afvallen)
* Zonneglitters
* Vorm je lijf & je leven
* Lichter leven
* Het lijnen voorbij
* Reset jezelf!
* Proud Woman on the go!
* het supermarkt dieet
* Veertig dagen plat
* Resex jezelf!
* Zonneglitters
* The lone pine
Website brenda-park.com


Home | Boekenkast A |