A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Boeken algemeen


L. Marie Adeline schrijft erotische romans, het is een pseudoniem van de Canadese Lisa Gabriele. Onder haar eigen naam schreef ze ook enkele romans die niet in het Nederlands vertaald zijn..

Deel en serie Deel 1 - S.E.C.R.E.T. trilogie
Titel S.E.C.R.E.T. : geen oordelen, geen grenzen, geen schaamte
Oorspronkelijke titel S.E.C.R.E.T.
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Orlando
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed. De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken. Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden.


Deel en serie Deel 2 - S.E.C.R.E.T. trilogie
Titel Geheim gedeeld
Oorspronkelijke titel S.E.C.R.E.T. shared
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Orlando
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Nadat haar baas en geliefde, Will, haar hart heeft gebroken, stort Cassie Robichaud zich op S.E.C.R.E.T., het geheime genootschap dat haar leven volledig heeft veranderd door haar diepste seksuele wensen stap voor stap te vervullen. Cassie begeleidt de nieuwste kandidaat, Dauphine Mason, en werft mannen om de nieuwe fantasieën uit te voeren.

De verlegen Dauphine is eigenaresse van een vintage kledingwinkel in New Orleans. Door S.E.C.R.E.T. wakkeren haar seksuele gevoelens weer aan en hervindt ze het zelfvertrouwen om zich weer open te stellen voor de liefde. Terwijl Cassie zich zorgen maakt of het ooit nog wat zal worden tussen haar en Will, vindt ze inspiratie in het begeleiden van Dauphine bij haar stappen. Beide vrouwen zoeken de balans tussen het volgen van je hart en het volgen van je passie, en hopen uit te vinden wat ze werkelijk verwachten van het leven en de liefde.


Deel en serie Deel 3 - S.E.C.R.E.T. trilogie
Titel Onthuld geheim
Oorspronkelijke titel S.E.C.R.E.T. revealed
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 bij Van Holkema & Warendorf 2015 bij Boekalicious
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Het enige waar Cassie Robichaud altijd naar heeft verlangd, is een relatie met Will Foret, de liefde van haar leven. Maar als Will erachter komt dat Cassie deel uitmaakt van S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap dat vrouwen helpt hun diepste seksuele verlangens te laten uitkomen, verbreekt hij abrupt hun relatie. Met een gebroken hart stort Cassie zich op het begeleiden van Solange Faraday, de nieuwste pupil van S.E.C.R.E.T., en haalt ze de band weer aan met aantrekkelijke bad boy Jesse. Zal Solange haar geheime wensen in vervulling zien gaan? En zal Cassie, wanneer Will zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt, in staat zijn hem te vergeven? Terwijl beide vrouwen seksueel opbloeien, leren ze ook dat ware liefde dichterbij is dan ze dachten.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website secretnovels.com


Home | Boekenkast A |