A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Als je van paranormal romance houdt moet je de boekenserie van Lara Adrian zeker lezen. Haar Midnight Breed Vampire reeks, of de Middernacht reeks zoals ze bij ons heet, is zeer populair.
Onder haar eigen naam, Tina St. John schreef ze ook zeven historische romans die niet in het Nederlands vertaald zijn.

Deel en serie Deel 1 - Middernacht
Titel Gabrielle
Oorspronkelijke titel Kiss of Midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Verliefd worden, het kan zomaar gebeuren... Tijdens een avondje stappen komt Gabrielle Maxwell oog in oog te staan met een knappe, onbekende man. Hun blikken kruisen elkaar. Heel even staat de wereld stil als Gabrielles diepste verlangens en fantasieën naar boven worden gehaald. Het volgende ogenblik, met de snelheid van een vingerknip, is de onbekende verdwenen. Gabrielle volgt hem naar buiten, en vanaf dat moment verandert haar leven. Voorgoed en ingrijpend. Want in het nachtelijk duister is Gabrielle getuige van een bloedbad, aangericht door een bende wilde vampiers. Gabrielle wordt op het nippertje gered door de onbekende, die niemand minder is dan Lucan Thorne, de leider van de Broederschap, een elitegroep onsterfelijken die zich tot taak hebben gesteld de mensheid te beschermen tegen het groeiende gevaar van de wilde vampiers. Niet alleen Gabrielle, ook Lucan ervaart verlangens die geen enkele vrouw in zijn negenhonderdjarig bestaan in hem heeft kunnen losmaken. Kan hij het zich wel permitteren verliefd te worden nu de strijd tussen de Broederschap en de groep wilde onsterfelijken in hevigheid toeneemt? Met de eindstrijd in het verschiet, kan Lucan zich niet binden aan een sterfelijke vrouw, mág hij zich niet binden. Maar als Gabrielle het doelwit wordt van zijn vijanden, heeft hij geen keus...


Deel en serie Deel 2 - Middernacht
Titel Tess
Oorspronkelijke titel Kiss of Crimson
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Toeval bestaat niet, ook niet in de liefde... Als dierenarts Tess Culver in haar praktijk onverwacht bezoek krijgt van een haar onbekende man, kan ze haar ogen niet geloven. De knappe vreemdeling is door schotwonden ernstig verzwakt. Al wat Tess uit hem kan krijgen is dat hij... bloed nodig heeft. En wel meteen, en voordat Tess goed en wel beseft wat er gebeurt, voelt ze zijn tanden in haar hals. Zo komt Tess in contact met Dante, lid van de Broederschap, een groep onsterfelijken die de strijd heeft aangebonden met hun tegenpool, de wilde vampiers, voor wie een mensenleven niet telt. Dante, abrupt hersteld door het bloed van Tess, wil slechts één ding: wraak nemen op zijn overvallers. Maar nu de bloedband met Tess een feit is, voelt hij zich ook verplicht de vrouw die zijn leven redde te beschermen. Bovendien voelt hij zich steeds meer aangetrokken tot Tess, en dat gevoel is wederzijds...


Deel en serie Deel 3 - Middernacht
Titel Elise
Oorspronkelijke titel Midnight Awakening
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Elise Chase is alles kwijtgeraakt wat haar lief is en nu wil ze genoegdoening. Wraak. Tot de tanden bewapend sluipt ze 's nachts door de straten op zoek naar de wilde onsterfelijken die haar zoon het leven ontnamen. Dankzij haar unieke gave komt ze de ene na de andere op het spoor, maar ze kan haar gave niet beheersen. Daarvoor kan ze zich maar tot één man richten: de dodelijkste vampier in de stad, Tegan. Met als gevolg dat het tweetal een bloedpact sluit dat hen in een wereld vol gevaar, verlangen en duistere passie stort...


Deel en serie Deel 4 - Middernacht
Titel Dylan
Oorspronkelijke titel Midnight Rising
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Journaliste Dylan Alexander stuit bij de ontdekking van een verborgen tombe op een wereld vol duisternis en geheimen. Zo ontmoet ze de aantrekkelijke vampier Rio, die haar onbedoeld meesleurt in zijn strijd tegen de wilde onsterfelijken die de mensenwereld bedreigen. Als Dylan vervolgens een schokkende link ontdekt tussen haar eigen verleden en dat van Rio, moet ze kiezen: Rio's duistere wereld verlaten, of alles riskeren voor de man die haar heeft laten ondervinden wat echte passie betekent...


Deel en serie Deel 5 - Middernacht
Titel Renata
Oorspronkelijke titel Veil of Midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Renata is een van de dodelijkste krijgers die er is, maar haar geïsoleerde bestaan wordt plots verstoord als ze een goudblonde vampier ontmoet die haar een wereld binnenlokt vol gevaar en verlangen. Deze Nikolai kickt er namelijk op om wraak te nemen op vijanden van de Broederschap, maar zijn volgende doelwit is moeilijker te benaderen dan anders. Eén vrouw staat hem in de weg, de verleidelijke en dodelijke lijfwacht van zijn doelwit: Renata.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Deel en serie Deel 6 - Middernacht
Titel Claire
Oorspronkelijke titel Ashes of midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Als Claire Roth 's nachts haar huis uit vlucht voor een vurig kwaad dat rechtstreeks uit de hel lijkt te komen, verschijnt uit het niets Claires ex, vampierkrijger Andreas Reichen. Nu zit ze vast tussen twee kwaden - Andreas' dierlijke woede en het wezen dat in haar huis verblijft.

Andreas heeft zijn oude liefde maar om één reden opgezocht: hij wil de verantwoordelijken voor de slachting onder zijn vampierbroeders te pakken krijgen; zelfs als dat betekent dat hij Claire als pion moet gebruiken in zijn dodelijke spelletje.


Deel en serie Deel 7 - Middernacht
Titel Alexandra
Oorspronkelijke titel Shades of midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

In de wildernis van Alaska sluipt iets onmenselijks rond dat een spoor van bloedvergieten achterlaat. Bij bushpiloot Alexandra Maguire roept het herinneringen op aan een gruwelijke gebeurtenis uit haar jeugd, en het sluimerende gevoel bekruipt haar dat ze altijd al anders was dan anderen... totdat een duistere en verleidelijke vreemdeling met zijn eigen geheimen in haar wereld verschijnt.

Vampierkrijger Kade is door de Broederschap naar Alaska gestuurd om het gruwelijke bloedbad te onderzoeken, maar hij heeft zo zijn eigen redenen om terug te keren naar de koude, mysterieuze plaats waar hij is geboren. Kade komt al snel achter de waarheid - maar of zijn relatie met Alexandra daar tegen bestand is...


Deel en serie Deel 8 - Middernacht
Titel Jenna
Oorspronkelijke titel Taken by midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak bij de Broederschap, een mysterieus, eeuwenoud genootschap van vampiers dat de wereld wil beschermen tegen hun woeste tegenstanders.

Het is daar dat ze Brock leert kennen, de woest aantrekkelijke vampier met donkere ogen die Jenna niet alleen helpt te genezen, maar haar ook doet verlangen naar iets bovennatuurlijks. Samen met Brock ontdekt ze een wereld vol vuur en verlangen. Maar ook een wereld van dood en verderf, met name als ze zich gaat inzetten voor het doel van de Broederschap.


Deel en serie Deel 9 - Middernacht
Titel Corinne
Oorspronkelijke titel Deeper than midnight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Luitingh-Sijthoff
Genre Paranormal romance

Korte omschrijving

Corinne Bishop heeft het op haar achttiende helemaal voor elkaar. Ze is jong, mooi en haar adoptieouders zijn stinkend rijk. Maar haar hele wereld wordt in één klap op zijn kop gezet als ze wordt ontvoerd door de kwaardaardige vampier Dragos.

Na jaren in gevangenschap te hebben geleefd, wordt Corinne gered door de Broederschap, een groep vampiers die de wereld beschermt tegen Dragos en zijn volgers.

Broederschap-vampier Hunter krijgt de opdracht op Corinne te beschermen, maar hij is vastbesloten om eerst wraak te nemen op zijn voormalige meester. Hij zal alles op alles zetten om Dragos' schrikbewind een halt toe te roepen - zelfs als hij daardoor Corinne's hart zal breken.


Nog niet vertaalde delen van de Middernacht serie (Midnight Breed):

Deel 0,5 - A Touch of Midnight (kort verhaal)
Deel 9,5 - A Tast of Midnight (kort verhaal)
Deel 10 - Darker after Midnight
Deel 11 - Edge of Dawn
Deel 11.5 - The Midnight Breed Series Companion (fan boek - bevat ook deel 0.5)
Deel 12 - Crave the night
Deel 12.5 - Tempted by Midnigth (kort verhaal)
Deel 13 - Bound to darkness
Deel 13.5 - Stroke of midnight (kort verhaal)
Deel 14 - Defy the dawn
Deel 14.8 - Midnight untamed
Deel 14.6 - Midnight unbound
Deel 15 - Claimed in shadows
Deel 15.5 - Midnight unleashed
Deel 16 - break the day
Deel 17 - Fall of night
Deel 18 - King of midnightAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website laraadrian.com


Home | Boekenkast A |