A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Vlaamse Ann Alaerts werd in 1978 geboren in Diest, waar ze nog steeds woont. Ze studeerde Accountacy en werkt in het boekhoudkantoor van haar ouders. Haar hobby is boeken schrijven. Haar eerste verhaal noemt ze op haar website een probeersel. 'Anita', haar eerste echte roman, is volledig fictief en losjes gebaseerd op het leven van haar grootmoeder die in het verzet was.

Titel De Regenboogprinses, De Bakker
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 in eigen beheer (alleen als e-book verschenen)
Genre Kort verhaal

Korte omschrijving

Catherine, de Regenboogprinses, woont samen met haar ouders in een kasteel in Regenboogland. Ze vind haar leven saai en besluit op een dag om op avontuur te trekken en de mensen te leren kennen. Als eerste ontmoet ze de familie De Bakker. Dit is een fijne familie waarvan de vrouw het Syndroom van Guillaume Barré heeft. Ze helpt de familie zo goed en zo kwaad te kan. Alles loopt goed totdat Anny, de dochter ontvoerd wordt door haar broer Patrick, die aan de drugs zit. Wordt de dochter teruggevonden? Waarom heeft haar broer haar ontvoerd? In deze woelige tijden probeert Lilly, aka Catherine, de familie te helpen. Lukt dit?


Titel Anita
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 in eigen beheer
Genre Oorslogsroman

Korte omschrijving

Het leven van Anita Jordens is nooit echt simpel geweest. Ze is geboren als vijfde van een gezin van tien. Als kind was ze een deugnietje. Toen de oorlog in 1914 uitbrak, moesten haar ouders vluchtten voor de Duitsers. Ze vonden een vriendelijk gezin in Nederland, waar ze moesten werken voor de kost. Na de oorlog vonden ze een huis in Schaffen en moest ze van haar ouders gaan werken voor de kost. Na verloop van tijd vond ze een man waar ze verliefd op werd. Is hij de ware? Tijdens de Tweede Wereldoorlog ging ze bij het verzet. Hoe zou dit aflopen?


Titel Gedichten
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 in eigen beheer
Genre Poëzie

Korte omschrijving

Ik ben gedichten beginnen te schrijven in het middelbaar onderwijs. Ik werd vanaf de kleuterschool tot het eerste middelbaar gepest door mijn medeleerlingen. Ik ben altijd al een beetje speciaal geweest. Ik heb nooit behoefte gehad aan veel vrienden of vriendinnen te hebben. Hierdoor werd ik vaak verkeerd begrepen en leek het alsof ik geen gevoelens had. Iemand die me beter kent, weet dat dit zeker niet waar is.

Mijn naam is Ann Alaerts, woonachtig te Diest. Ik ben daar in 1978 geboren uit een gezin met 3 kinderen, waarvan ik de jongste ben. In mijn jeugd werd ik gepest door mijn medeleerlingen. Om deze traumatische ervaringen te overleven, trok ik me vaak terug in een fantasiewereld.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Hanne Fierens
Titel De zaak Delfosse
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 in eigen beheer
Genre Roman

Korte omschrijving

De man van Hanne is zonder duidelijke reden vermoord. Dit heeft ze nooit niet goed kunnen verwerken, totdat ze Kate ontmoet. Kate heeft een zoontje dat ze alleen opvoedt. Kates man is niet zo lang geleden gestorven aan kanker. De twee vrouwen kunnen goed met elkaar opschieten en vinden bovendien troost bij elkaar.
Nu ze zich beter voelt, pakt Hanne haar baan als politieagente weer op. Ze krijgt van de commissaris de opdracht om een cold-case-unit op te richten.
De eerste zaak die ze krijgt is de moord van tien jaar geleden op een juwelier. Ze begint er met volle overgave aan. De zaak blijkt ingewikkelder echter inegwikkelder dan het op het eerste gezicht lijkt ...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website annalaerts.be


Home | Boekenkast A |