A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Addinson Armstrong studeerde in 2020 af aan de Vanderbilt University met zowel een diploma in onderwijs als in taal- en letterkunde. In 2021 behaalde ze tevens haar master in Reading Education. Armstrong woont momenteel in Nashville, Tennesee. The light of Luna Park is haar debuutroman.

Titel Het licht van Luna Park
Oorspronkelijke titel The light of Luna Park
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij The House of Books
Genre Roman

Korte omschrijving

1926. Het hart van verpleegster Althea Andersons breekt als ze opnieuw getuige is van een baby die sterft in Bellevue Hospital. Wanneer ze leest over verbazingwekkende overlevingskansen van baby's die in couveuses behandeld worden, voelt het als het wonder waarnaar ze op zoek was. Maar de dokters van Bellevue wijzen deze onconventionele geneeskunde af en dwingen Althea tot een hartverscheurende keuze.

1950. Het leven van Stella Wright stort in. Haar moeder is overleden, ze heeft ontslag genomen en haar huwelijk loopt op de klippen. Dan ontdekt ze een brief die alles wat ze over haar moeder wist in twijfel trekt...


Titel De oorlogsbibliotheek
Oorspronkelijke titel The war librarian
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij The House of Books
Genre Roman

Korte omschrijving

Twee vrouwen. Eén geheim. Een waarheid om voor te vechten...

1918. Emmaline Balakin leeft meer in haar boeken dan in haar eigen leven. Maar wanneer ze bij het Dead Letter Office een envelop geadresseerd aan iemand uit haar verleden in handen krijgt, besluit ze op avontuur te gaan als bibliothecaresse aan het front.

1976. Kathleen Carre wil graag bewijzen dat ze verdient aangenomen te worden aan de United States Naval Academy. Maar niet iedereen wil vrouwelijke cadetten aan de Academy. Om zichzelf te beschermen zal ze moeten leren anderen te vertrouwen, zelfs als ze een geheim ontdekt dat haar ondergang zou kunnen betekenen.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website addisonarmstrong.com


Home | Boekenkast A |