A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Terri Blackstock (1957) is een christelijke romanschrijfster die al vele prijzen heeft gewonnen. Toen haar succes in de seculiere wereld op zijn hoogtepunt was, besefte ze dat ze haar talent niet gebruikte zoals God dat bedoelde. Op dat moment besloot ze alleen nog christelijke fictie te schrijven. Haar boeken gaan over bepaald niet volmaakte christenen die in een crisis terechtkomen, en Gods oplossingen voor hun fouten en verkeerde keuzes. Ze beweert bij uitstek geschikt te zijn om juist dit soort boeken te schrijven, aangezien ze jarenlange persoonlijke ervaring heeft. Omdat ze zelf graag thrillers en misdaadromans leest, schrijft ze met name spannende boeken met een boodschap van geloof. Terri Blackstock is geboren in Belleville, Illinois. Ze woont tegenwoordig met haar man in Mississippi. Ze hebben drie kinderen - een kleurrijk gezin dat ze ziet als een zegen van God.
In de jaren '80 en '90 schreef ze onder de pseudoniemen Terri Herrington en Tracy Hughes. Deze pockets vindt u onderaan deze pagina.

Titel Getijden
Oorspronkelijke titel Seaside
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2002 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Fotografe Maggie heeft één hartewens: een weekje vakantie met haar twee dochters Sarah en Corinne. Met moeite haalt ze hen over om mee te gaan. Sarah is druk met haar gezin en al het werk dat ze voor de kerk doet. Corinne heeft drie eigen bedrijfjes en kan het financieel ternauwernood bolwerken. Beiden zijn zo gericht op presteren, dat ze voorbij leven aan wat echt belangrijk is. De vakantie lijkt één grote teleurstelling te worden. De twee dochters maken het elkaar én zichzelf moeilijk. Sarah benijdt Corinne om haar ogenschijnlijk zorgeloze leventje zonder gezin, terwijl Corinne dolgraag met Sarah zou ruilen. De foto's die Maggie die week van hen schiet, zijn tekenend. Hoe kan ze haar dochters ervan overtuigen dat de kleinste dingen het meest kostbaar zijn en dat innerlijke vrede binnen handbereik is?


Titel Slotakkoord
Oorspronkelijke titel Double minds
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2009 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

De getalenteerde singer-songwriter Parker James werkt hard om door te breken in de christelijke muziekindustrie in Nashville. Ze ontdekt dat de concurrentie groot is en de onderlinge strijd grimmig kan zijn – zelfs dodelijk. Als er een jonge vrouw wordt vermoord in de opnamestudio waar Parker werkt, wordt Parker meegezogen in een mysterie waar niets is wat het lijkt. Terwijl ze de waarheid probeert te achterhalen, zet ze haar eigen leven op het spel. Ze brengt corruptie aan het licht in de bovenste lagen van de industrie en wordt geterroriseerd door een gevaarlijke stalker. Als het gevaar een hoogtepunt bereikt, begint Parker te twijfelen aan haar dromen, haar toekomst en zelfs haar geloof. Is het nog wel belangrijk om een ster te worden?


Titel Roofdier
Oorspronkelijke titel Predator
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Een moordenaar is actief op het online netwerk GrapeVyne. Twee tienermeisjes zijn al ten prooi gevallen aan het 'roofdier'. Ryan Adkins, het brein achter het netwerk, is ten einde raad. Vastbesloten om de dood van haar zusje te wreken, maakt Krista Carmichael een profiel aan op het netwerk en probeert daarmee de moordenaar uit de tent te lokken. Maar is ze nog in staat om de gevolgen te controleren als hij zijn klauwen naar haar uitslaat? Je priveleven op internet zetten, kan levensgevaarlijk zijn.


Titel Schijn bedriegt
Oorspronkelijke titel Shadow in serenity
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Carny Sullivan groeide op in de bijzondere wereld van een reizend kermisgezelschap. In het schilderachtige en vredige Serenity in Texas heeft ze haar thuis gevonden. Als de knappe Logan Brisco met prachtige plannen naar Serenity komt, is Carny direct op haar hoede. Ze weet wanneer ze met een oplichter te maken heeft - ze heeft er genoeg in haar leven gezien, te beginnen met haar vader. Carny is vastbesloten om Logans zelfzuchtige intenties te onthullen.


Titel Rooksluier
Oorspronkelijke titel Smoke screen
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Veertien jaar geleden waren tieners Nate en Brenna verliefd op elkaar. Maar hun prille romance ontaardde in een ruzie tussen hun vaders. Een paar uur later werd Brenna’s vader dood gevonden en kreeg Nates vader de schuld. Nu komt hij vrij en keert Nate terug naar zijn geboorteplaats. Nieuwe informatie over die fatale nacht brengt Nate en Brenna weer op elkaars pad. Vertrouwen ze elkaar genoeg om samen antwoorden te vinden?


Titel Onverdiend
Oorspronkelijke titel Aftermath
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Thriller

Korte omschrijving

Advocaat Jamie weet niet wat haar overkomt als haar jeugdvriend Dustin haar vraagt om hem te verdedigen. Hij wordt ervan beschuldigd een aanslag te hebben gepleegd bij een concert nadat er in zijn auto explosieven zijn gevonden. Maar Dustin heeft geen idee hoe die bommen in zijn auto zijn beland en Jamie gelooft hem. Al weet ze wel dat ze een risico neemt: het verdedigen van een terrorist kan haar carrière ernstige schade toebrengen.


Titel Verloren dochters
Oorspronkelijke titel Covenant child
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

'Verloren dochters' van Terri Blackstock gaat over de jonge tweeling Kara en Lizzie. Als hun vader overlijdt, worden de zusjes weggehaald bij hun dierbare stiefmoeder Amanda. Dat breekt haar hart, maar ze zal er alles aan doen om haar kinderen terug te krijgen.

De tweeling komt terecht bij familieleden die het enkel op hun gigantische erfenis hebben voorzien. Ze hebben geen idee van hun afkomst, tot ze op een dag de waarheid ontdekken. Kunnen ze de weg terugvinden naar de liefde van hun vroegere stiefmoeder, die hen nooit heeft losgelaten?

In ‘Verloren dochters’ confronteert Terri Blackstock haar personages met gevoelens van verlorenheid en verdriet, maar ook van hoop, geloof en vertrouwen.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Serie: Sun Coast Chronicles
Titel Bewijs van genade
Oorspronkelijke titel Evidence of mercy
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1998 bij Novapres
Genre Thriller

Korte omschrijving

Linda Barrett, een jonge advocate, ziet er tegenop om haar vliegtuig te verkopen, maar kan het zich niet meer veroorloven haar geliefde Piper te houden. Hier verschijnt Jake Stevens ten tonele: rijk, arrogant en geïnteresseerd in Linda's vliegtuigje. Linda en hij maken een proefvlucht met een catastrofale afloop. Daarna volgt de ene rampzalige gebeurtenis de andere op. Eén ding is duidelijk: er zit iemand achter Linda aan... iemand die geen rust zal vinden tot zij dood is.
Deze meeslepende roman van Terri Blackstock neemt de lezer mee in een bloedstollende vlucht naar een wereld waar de duistere kanten van de mens met een veel grotere kracht botst... waar liefde wortel kan schieten temidden van wilde haat... en waar angstwekkende omstandigheden die niemand in de hand heeft wonderbaarlijk genoeg de voedingsbodem vormen voor vergeving, geloof en vertrouwen


Deel en serie Deel 2 - Serie: Sun Coast Chronicles
Titel Gerechtvaardigde middelen
Oorspronkelijke titel Justifiable means
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2001 bij Novapres
Genre Thriller

Korte omschrijving

Een misdadiger die handig door de mazen van de wet weet te glippen. Zijn slachtoffer: een aantrekkelijke vrouw met een geheim. Tussen hen in staat een gewetensvolle rechercheur die moet kiezen tussen de wet en de rechtvaardigheid.

Een vreemde verkrachtingszaak: het slachtoffer staat te popelen om te getuigen. En er is meer dan genoeg bewijsmateriaal tegen de dader. Maar één ding zit rechercheur Larry Millsaps dwars. De mooie, jonge Melissa Nelson weet verdacht veel over het bewijsmateriaal dat de dader achter de tralies kan brengen. Langzaam maar zeker wordt het mysterie ontrafeld: het schokkende misdaadverleden van de verdachte... en Melissa's eigen verleden dat alles in zich heeft om haar geloofwaardigheid tot nul te reduceren.
Een verscheurend gewetensconflict voor Millsaps - de ironie van de wet en de eisen van zijn christelijke overtuiging - waarin hij Melissa beschermt tegen een psychopatische stalker. Zelfs als zich bewijzen opdringen die niet de misdadiger verdacht maken, maar de vrouw van wie Millsaps is gaan houden.


Deel en serie Deel 3 - Serie: Sun Coast Chronicles
Titel Verborgen motieven
Oorspronkelijke titel Ulterior motives
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2003 bij Novapres
Genre Thriller

Korte omschrijving

Verdacht van moord
Hij zweert dat hij onschuldig is.
Eén ding weet zij zeker: Zijn misdrijf tegen haar.

Internationaal kunsthandelaar Louis Dubose is vermoord. De politie is er van overtuigd dat zij de juiste man hebben opgepakt. Ben Robinson werd kortgeleden ontslagen bij Dubose. Hij heeft een motief en er zijn een reeks overtuigende bewijzen.
Eén persoon is echter niet overtuigd. - iemand die Ben goed kent.
Goed genoeg om te weten dat hij een leven kan verwoesten, maar niet om het te nemen. Moet deze persoon nu haar eigen welzijn op het spel zetten voor zijn onschuld? Haar persoonlijke aanklacht is bijna zo bitter als moord Kent Sharon Robinson Ben goed genoeg? Dat is de cruciale vraag.
Twee ontvoerde kinderen weten het antwoord, maar is er tijd genoeg om hun leven te redden?

Verborgen motieven is meer dan alleen een voortreffelijke misdaadroman. Het is een ontroerende beschrijving van wat vergeving kan kosten en hoe onschuld en geloof zich meten met monsterlijk kwaad.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Seasons Serie
Titel Een geschenk uit de hemel
Oorspronkelijke titel Seasons under heaven
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2002 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Tory Sullivan droomt ervan om schrijfster te worden, maar raakt steeds meer gefrustreerd. Hoe kan ze tijd vrijmaken om te schrijven, als haar jonge kinderen voortdurend om aandacht schreeuwen? Sylvia Bryans blijft achter in een leeg huis als haar dochter trouwt. Haar man Harry wil nu graag als zendingsarts naar Nicaragua gaan. Maar Sylvia voelt zich nutteloos en overbodig. Ze moet haar leven opnieuw vorm geven – maar hoe? Cathy Flaherty staat alleen voor de opvoeding van drie tieners, nadat haar man haar heeft verlaten Dat is een zware opgave, zeker wanneer blijkt dat de kinderen op school waarden meekrijgen waar Cathy niet achter kan staan Het omgaan met vrijgezelle mannen blijkt een minstens even grote opgave. Brenda Dodd belandt in een nachtmerrie als haar negenjarige zoon hartklachten krijgt. Ze zoekt steun bij God, maar haar man moet daar niets van weten. Haar zoon wordt zieker en zieker, totdat alleen een harttransplantatie nog uitkomst kan bieden. Maar zal er op tijd een hart beschikbaar zijn?

* Geschreven door Terri Blackstock en Beverly LaHaye.


Deel en serie Deel 2 - Seasons Serie
Titel Een milde regen
Oorspronkelijke titel Showers in season
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2002 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

De vier buurvrouwen van Cedar Circle - Sylvia, Tory, Cathy en Brenda - staan elkaar bij in alles wat hun overkomt. Een milde regen is het vervolg op Een Geschenk uit de hemel.

Een allesverwoestende orkaan trekt over Nicaragua en laat een spoor van dood en vernietiging achter. Sylvia en haar man, die van Cedar Circle zijn verhuisd naar Nicaragua om er te werken in de zending, helpen de slachtoffers en hebben daar de handen vol aan.

Een heel andere storm raast in Cedar Circle. Tory krijgt te horen dat haar ongeboren kindje het syndroom van Down heeft. Die klap komt hard aan - maar nog groter is de klap als haar man voorstelt om een abortus te laten uitvoeren. Hun huwelijk komt onder grote druk te staan.

Cathy, een alleenstaande moeder, heeft voorzichtig de eerste stappen gezet in een nieuwe relatie. Ze betwijfelt echter of die wel bestand zal zijn tegen haar drie eigenwijze tieners. Welke man wil zich aan zo'n gezin wagen? Als bovendien haar zoon Mark, op school in de problemen komt, zit ze met de handen in het haar. Brenda biedt aan om Mark thuis les te geven, maar al snel vraagt zij zich af of ze niet te veel hooi op haar vork heeft genomen.

* Geschreven door Terri Blackstock en Beverly LaHaye.


Deel en serie Deel 3 - Seasons Serie
Titel Een tijd om lief te hebben
Oorspronkelijke titel Times and seasons
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

'Een tijd om lief te hebben' is het vervolg op 'Een geschenk uit de hemel' en 'Een milde regen', over de vier buurvrouwen van Cedar Circle Sylvia. Tory, Cathy en Brenda.

Cathy staat op het punt te hertrouwen met Steve als haar zoon Mark wordt gearresteerd vanwege drugshandel. Hij belandt in de jeugdgevangenis. Cathy weet niet wat ze met hem aanmoet. Hoe kan ze hem weer op het rechte pad krijgen? Onder deze omstandigheden kan er van een bruiloft geen sprake zijn, vindt Cathy. Steves is het daar niet mee eens. Hij houdt van Cathy en wil haar én Mark graag helpen - maar laten zij dat toe?

Tory en Barry hebben een dochtertje met het syndroom van Down gekregen. Tory is vastbesloten om het kind te helpen zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daar gaat ze zo in op dat ze niet genoeg aandacht meer heeft voor de rest van haar gezin. Ze moet de balans vinden tussen zorg en overbezorgdheid. Dat is echter niet zo eenvoudig.

* Geschreven door Terri Blackstock en Beverly LaHaye.


Deel en serie Deel 4 - serie Seasons
Titel Een lied van hoop
Oorspronkelijke titel Season of blessing
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Sylvia en Harry werken in Nicaragua in een weeshuis. Omdat Sylvia voortdurend moe is, keert ze terug naar de Verenigde Staten voor onderzoek. De uitslag is vernietigend: kanker.
Daarmee begint een lange weg van operaties en chemotherapie - en van vele vragen. Waarom moet dit nu net Sylvia treffen, die zich altijd zo inzet voor haar medemens'? En waarom juist op dit moment, nu ze in Nicaragua zoveel mensen kan helpen en er nog, zoveel werk- op haar wacht? Sylvia worstelt met haar vragen en angsten, maar toch blijft ze geloven dat er uit de pijn uiteindelijk iets goeds kan voortkomen.

De buren van Cedar Circle zijn verslagen als ze boren over Sylvia's ziekte. Ze proberen haar zoveel mogelijk bij te staan. Ondertussen hebben ook zij elk hun eigen zorgen. Cathy en Steve proberen hun twee halve gezinnen samen te voegen en tot één groot gezin, maar stuiten daarbij op allerlei onverwachte problemen. Was hun huwelijk eigenlijk wel zo'n goed idee?

* Geschreven door Terri Blackstock en Beverly LaHaye.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Newpointe 911 Serie
Titel Eigen rechter
Oorspronkelijke titel Private justice
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2002 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Een brandweerman vecht voor zijn huwelijk - en voor het leven van zijn vrouw

Het slaperige stadje Newpointe, in Louisiana, komt in de greep van de angst. Vlak na elkaar worden twee echtegenotes van plaatselijke brandweermannen vermoord; hun huizen worden in brand gestoken. Een derde vrouw overleeft ternauwernood een aanslag op haar leven. Wie heeft het op deze vrouw gemunt? En waarom? Wie zal het volgende slachtoffer zijn? Zolang er geen duidelijke aanwijzingen zijn wie de dader is, is iedereen in Newpointe verdacht.

Brandweerman Mark Binning is vastbesloten zijn vrouw Allie te beschermen. Dat is niet eenvoudig, temeer omdat hun huwelijk op een dood spoor beland lijkt te zijn. Ze moeten kiezen: willen we samen verder of niet? Maar die beslissing kon wel eens voor hen gemaakt worden als de moordenaar niet snel gevonden wordt...


Deel en serie Deel 2 - Newpointe 911 Serie
Titel Achtervolgd door twijfel
Oorspronkelijke titel Shadow of doubt
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2003 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Politieagent Stan Shepherd belandt in het ziekenhuis wanneer hij wordt vergiftigd met arsenicum. De politie van Newpointe heeft al snel een verdachte: Celia, de vrouw van Stan.

Celia's advocaat Jill Clark vindt dat de puzzelstukjes te goed passen. Als Celia de dader is, is haar geloof een schijnvertoning. Maar als Celia niet de dader is, is ze zélf het slachtoffer van een dodelijk complot. En in dat geval loopt de moordenaar nog vrij rond...


Deel en serie Deel 3 - Newpointe 911 Serie
Titel Woord van eer
Oorspronkelijke titel Word of honor
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2005 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Hij wil zijn woord houden – tegen elke prijs. Maar de prijs is hoger dan hij denkt...

Het postkantoor van Newpointe wordt met een bom opgeblazen. Drie mensen komen om het leven; een jongen van vijf jaar wordt in coma naar het ziekenhuis gebracht. Wie heeft deze aanslag gepleegd en waarom? Alle sporen wijzen naar één man. De verdachte doet een wanhopige poging te ontsnappen, waarbij hij advocate Jill Clark in gijzeling neemt, maar wordt uiteindelijk ingerekend. Hij houdt echter vol onschuldig te zijn.

Jill gelooft niet in zijn onschuld – tot er een aanslag op haar leven wordt gepleegd. Ze besluit, tegen beter weten in, om zijn verdediging op zich te nemen. Maar de verdachte maakt het haar niet gemakkelijk. Al claimt hij onschuldig te zijn, hij is duidelijk wel bij de zaak betrokken. Wat verbergt hij? Wie probeert hij te beschermen? Jill zal het antwoord op die vragen snel moeten vinden – voordat zijzelf het volgende slachtoffer is.


Deel en serie Deel 4 - Newpointe 911 Serie
Titel Door het vuur
Oorspronkelijke titel Trial by fire
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Bij een uitslaande brand in de kerk van Newpointe wordt het lichaam van een man gevonden, met een schotwond in zijn hoofd. Wie heeft hem neergeschoten? En wie heeft het op de kerk gemunt? Dominee Nick Foster is diep geschokt door de gebeurtenissen en worstelt met zijn schuldgevoel. Had hij de tragedie kunnen voorkomen?
Ambulanceverpleegkundige Issie Mattreax vermoedt daarentegen dat ze de dader kent, maar die wetenschap brengt haar in levensgevaar.


Deel en serie Deel 5 - Newpointe 911 Serie
Titel Blinde woede
Oorspronkelijke titel Line of duty
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Een bom ontploft in een kantoorgebouw. Jill Nichols bevindt zich op de dertigste verdieping en probeert te ontkomen. Rechercheur Stan Shephard is betrokken bij het onderzoek naar de aanslag. Was de dader een terrorist of had hij een ander motief?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Serie Restoration
Titel Laatste licht
Oorspronkelijke titel Last light
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Opeens valt wereldwijd de stroom uit. Niets doet het meer: alle apparatuur is nutteloos, de telefoonlijnen zijn dood, er komt geen water uit de kraan. Er is geen licht, geen warmte, geen energie. De mensen leven in angst, omdat niemand weet wat er nu eigenlijk aan de hand is - of hoe lang het gaat duren. Is de ramp veroorzaakt door een of ander natuurverschijnsel, of is er een terroristische aanslag gepleegd? Er wordt massaal gehamsterd geplunderd. Het is ieder voor zich, en het recht van de sterkste geldt. Deni Branning en haar familie zijn nu op elkaar en op hun buren aangewezen. Maar dat vraagt om vertrouwen, en vertrouwen onder deze omstandigheden is moeilijkzeker als er een moordenaar in de buurt rondwaart...


Deel en serie Deel 2 - Serie Restoration
Titel Nachtlicht
Oorspronkelijke titel Night light
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Wereldwijd is de stroom uitgevallen. Technologie is nutteloos; er is geen licht, warmte of stromend water. Deze situatie duurt nu al maanden en men realiseert zich dat er gezocht moet worden naar nieuwe manieren om te overleven. De familie Branning probeert samen met andere bewoners hun buurt weer in een functionerende en veilige gemeenschap te veranderen. In een wereld waar het recht van de sterkste geldt en voedsel een kostbaar bezit is, valt dat niet mee.
Als de voorraadkast van de familie Branning wordt geplunderd, wordt dit eens temeer duidelijk. Jeff, de oudste zoon van de familie, achtervolgt de twee jonge dieven en ontdekt vier kinderen in een smerig appartement, die zich proberen staande te houden zonder hun ouders. De Brannings besluiten hen te helpen en proberen hun vertrouwen te winnen. Maar als ze op zoek gaan naar de moeder van de kinderen, stuiten ze op een spoor van wanhoop... en moord.


Deel en serie Deel 3 - Serie Restoration
Titel Schemerlicht
Oorspronkelijke titel True light
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

De wereldwijde stroomuitval duurt nog altijd voort. Een jongen wordt ervan beschuldigd een inbreker te hebben neergeschoten. Hoe kan hij zijn onschuld bewijzen als de publieke opinie tegen hem is? Deni Branning gelooft hem en probeert hem te helpen in zijn strijd om te overleven – en te vergeven.


Deel en serie Deel 4 - Serie Restoration
Titel Nieuw licht
Oorspronkelijke titel Dawn's light
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

De wereld herstelt langzaam van de ramp die is ontstaan door het uitvallen van de elektriciteit. De Brannings moeten echter hun grootste crisis onder ogen zien. Vraagt God nog meer van ze dan ze al hebben gegeven?

Als er weer elektriciteit opgewekt kan worden, lijkt er een einde aan de crisis te komen. Maar juist als de familie Branning weer opgewekt naar de toekomst kan kijken, is de dertienjarige Beth Branning getuige van een moord. Ze wordt bedreigd door de moordenaar en hij belet haar over de moord te praten. Maar haar zwijgen, kan haar dood betekenen. Deni's ex-verloofde keert terug naar Crockett met een hernieuwd geloof en vanuit zijn invloedrijke positie kan hij veel gedaan krijgen. Deni wordt verscheurd door de liefde voor de man die al haar dromen in vervulling kan laten gaan en Mark Green, de man die al haar idealen vertegenwoordigt.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Cape Refuge Serie
Titel Huis vol geheimen
Oorspronkelijke titel Cape Refuge
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Thelma en Wayne Owens runnen een bed en breakfast en proberen onderdak te bieden aan mensen die geen thuis hebben. Als het echtpaar om het leven wordt gebracht, wijzen alle bewijzen in de richting van hun schoonzoon, Jonathan. Maar is hij daadwerkelijk de dader?

Morgan en Blair, de twee dochters van de Owens, willen Jonathans onschuld aantonen en gaan op op onderzoek uit. Intussen probeert Morgan Hanover House, de bed en breakfast van haar ouders, draaiende te houden. Tijdens hun zoektocht ontdekken de zussen dat hun ‘perfecte’ ouders geheimen hadden die hen zelf en alle mensen in het Hanover House in gevaar brachten. Lukt het de zussen om de dader te vinden? Kan Morgan Hanover House voor sluiting te bewaren? En is Blair in staat om de weg naar God terug te vinden nu ze ontdekt hoe de littekens van brandwonden in haar gezicht zijn ontstaan?


Deel en serie Deel 2 - Cape Refuge Serie
Titel Storm van geruchten
Oorspronkelijke titel Southern storm
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Zonder iets van zich te laten horen, is agent Cade plotseling verdwenen. Een getuige beweert dat ze hem voor zijn verdwijning met een vrouw in een blauwe auto zag stappen. Als de aangereden man is geïdentificeerd, blijkt dat Cade is gesignaleerd met zijn echtgenote. Had Cade een relatie met deze getrouwde vrouw? Heeft hij haar man opzettelijk doodgereden? Blair Owens weigert de verdenkingen te geloven en is vastbesloten Cade te vinden. Maar daarvoor zal ze haar twijfels opzij moeten zetten en op God moeten leren vertrouwen. Hij kon weleens haar enige hoop zijn.


Deel en serie Deel 3 - Cape Refuge Serie
Titel Oever van argwaan
Oorspronkelijke titel River's edge
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2009 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Het lichaam van Lisa Jackson wordt aan de oever van de rivier gevonden. Politieagent Cade verdenkt al snel drie personen: een rijke arts die gespecialiseerd is in vruchtbaarheidsproblemen, de derde kandidaat in de verkiezingsstrijd en een paranormaal begaafde man die meer van de zaak lijkt te weten. Als een klein plaatselijk schandaal uitgroeit tot een compleet mediacircus, voelt Cade aan dat hij dieper moet graven. En hij is niet de enige. Ook Blair gaat als journalist van de plaatselijke krant op onderzoek uit en ontdekt geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen.


Deel en serie Deel 4 - Cape Refuge Serie
Titel Golf van gevaar
Oorspronkelijke titel Breaker's reef
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2009 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Een beroemde thrillerauteur verhuist naar Cape Refuge. Ex-gedetineerde Sheila Caruso – de moeder van Sadie – is dolblij wanneer hij haar een baan aanbiedt. Als er een moord wordt gepleegd op een tiener, ontdekt ze dat de omstandigheden exact overeenkomen met een scène uit een boek van de schrijver. Cade gaat op onderzoek uit, maar raakt al snel verstrikt in een web van leugens en bedrog.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Serie Intervention
Titel Interventie
Oorspronkelijke titel Intervention
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Je kind verslaafd aan drugs… misschien wel de grootste angst van iedere ouder. Wat kun je doen? Barbara Covington ziet nog maar één mogelijkheid: haar dochter op laten nemen in een afkickkliniek.

Op weg naar de kliniek verdwijnt de achttienjarige Emily spoorloos. Haar begeleider wordt dood aangetroffen op het vliegveld. Heeft de verslaving Emily veranderd in een moordenaar? Barbara kan het niet geloven en hoopt haar dochter te vinden voor detective Kent Harlan haar kan arresteren.

Haar laatste hoop is het begin van een nieuwe nachtmerrie.


Deel en serie Deel 2 - Serie Intervention
Titel Vicieuze cirkel
Oorspronkelijke titel Vicious circle
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Als Lance Covington een baby vindt op de achterbank van een auto, weet hij dat het de dochter is van een aan drugs verslaafde klasgenoot. Maar voor hij het meisje kan helpen, wordt hij gearresteerd… De politie ziet Lance aan voor een crimineel die handelt in drugs en mensen. Om zijn onschuld te bewijzen, roept zijn moeder de hulp in van agent Kent Harlan – de man waar ze stiekem een oogje op heeft. Lukt het hen om Lance uit de problemen te halen? En wat gebeurt er met de baby en haar moeder?


Deel en serie Deel 3 - Serie Intervention
Titel Terugval
Oorspronkelijke titel Downfall
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Nu ze haar drugsverslaving heeft overwonnen, probeert Emily Covington een nieuw leven op te bouwen en het vertrouwen van haar familie terug te winnen. Maar als de politie een zelfgemaakte bom onder haar auto ontdekt en de vrouw van een goede vriend wordt vermoord, stort alles weer in. Emily weet dat haar leven op het spel staat. Wie wil haar ombrengen? En waarom? Terwijl ze koortsachtig probeert de puzzel op te lossen, ontdekt ze dat ze de moordenaar daarmee juist in de kaart speelt.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Serie In het maanlicht (Moonlighters)
Titel Moordblog
Oorspronkelijke titel Truth stained lies
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Cathy Cramer geeft in een blog commentaar op lokale moordzaken. Als ze een dreigbrief krijgt, neemt ze die niet heel serieus totdat haar broer wordt opgepakt als verdachte in een moordzaak. Terwijl bloggers en commentatoren zoals zijzelf het vonnis over haar broer al vellen, vraagt Cathy zich af of ze de bedreiging serieuzer had moeten nemen. Met haar twee zussen probeert Cathy de moord op de ex-vrouw van hun broer op te lossen en zijn naam te zuiveren.


Deel en serie Deel 2 - Serie In het maanlicht (Moonlighters)
Titel Dubbelleven
Oorspronkelijke titel Distortion
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Voorhoeve
Genre Thriller

Korte omschrijving

Als Juliet Cole ziet hoe haar echtgenoot voor haar ogen wordt vermoord, denkt ze dat hij het willekeurige slachtoffer is geworden van een schietpartij. Maar thuis wacht haar een voicemailbericht van de moordenaar waaruit blijkt dat het geen toevallig schot was. Juliet beseft onmiddellijk dat ook zij en haar kinderen gevaarlopen als ze niet aan zijn eisen tegemoetkomt. Terwijl ze samen met haar zussen een uitweg zoekt, stuit ze op het goed verborgen geheim van haar echtgenoot.


Deel en serie Deel 3 - Serie In het maanlicht (Moonlighters)
Titel Ademnood
Oorspronkelijke titel Twisted innocence
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Holly Cramer houdt de identiteit van de vader van haar baby angstvallig verborgen voor vrienden en familie. Maar dan staat op een kwade dag de politie voor de deur die vraagt of ze ene Creed Kershaw kent. Hij wordt gezocht voor een druggerelateerde moordzaak. Holly gaat zelf op onderzoek uit, maar dit neemt een dramatische wending als zij en haar dochtertje door Creed gegijzeld worden. De uren tikken weg, en dan ontdekt Holly dat hij Leonard Miller kent, de moordenaar van zowel haar zwager als de verloofde van haar zus.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Serie If I run
Titel Op de vlucht
Oorspronkelijke titel If I run
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Iedereen denkt dat Casey Cox schuldig is aan moord, haar DNA op het plaats delict is het bewijs. Het heeft geen zin om uitleg te geven aan de politie, ze weet zeker dat die haar toch niet zal geloven. Zo snel mogelijk vluchten is de enige optie, voordat ze opgepakt wordt.

Maar wat is er echt gebeurd? Die vraag achtervolgt Dylan Roberts, die ingehuurd wordt om Casey te vinden. De details van de moordzaak blijven vaag en Casey past niet in het profiel van een moordenaar. Maar waarom is ze gevlucht als ze onschuldig is?


Deel en serie Deel 2 - Serie If I run
Titel Onvindbaar
Oorspronkelijke titel If I'm found
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

Rechercheur Dylan heeft Casey laten gaan toen de politie op het punt stond haar te arresteren. Ze heeft geen idee waarom, maar wat ze wel weet is dat ze zich weer onvindbaar moet maken. Nieuwe naam, nieuwe look, nieuwe stad, nieuwe baan.

Maar dat is niet genoeg om zichzelf gerust te stellen. De moordenaar van Brent moet achter de tralies komen en zij is de enige die daarvoor kan zorgen. Ze wil Dylan wel vertrouwen, maar durft ze dat ook?

Als haar zus Hannah ook bij de zaak betrokken raakt, moet Casey in actie komen. Voor Hannah heeft ze alles over, zelfs een levenslange gevangenisstraf. Zou het haar zus helpen als ze zichzelf aangeeft?


Deel en serie Deel 3 - Serie If I run
Titel Ontsnapt
Oorspronkelijke titel If I live
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij KokBoekencentrum Uitgevers
Genre Roman

Korte omschrijving

Nadat Terri Blackstock de lezer na 'Onvindbaar' in spanning achterliet, vinden we Casey in 'Ontsnapt' terug in Memphis. Met rechercheur Dylan aan haar zijde, spant ze zich tot het uiterste in om de moordenaar van haar vriend Brent voor het gerecht te slepen. Als Casey en Dylan met hun bewijs naar de officier van justitie gaan, komen ze er achter dat ze zelfs bij justitie niemand kunnen vertrouwen. Na een wanhopige ontsnapping zijn ze radeloos: tot wie kunnen ze zich nu nog richten?Overzicht van de pockets Geschreven als TERRI HERRINGTON

Losse titels

* Extase 92 Samen zullen we overwinnen – A secret stirring
* Candlelight 306 Vuurwerk en rozen – Head over heals
* Candlelight 325 Heimelijke verlangens – Stolen moments
* Jasmijn 763 Gekrenkte gevoelens – Tangled triumphs
* Supreme 90 Beminde verrader – Tender betrayer


Geschreven als TRACY HUGHES

Losse titels

* Jasmijn 574 Balans van het hart – Quiet lightning
* Jasmijn 601 Romance voor het voetlicht – Impressions
* Superroman 127 Liefde als alibi – White lies & alibis
* Baccara extra 21 Een onvergetelijke tijd – Sand man
* Baccara Extra 14 Bedrieglijk verlangen - State secrets
* Baccara 163 & Baccara's Beste 543 Opwindende hoogten – Delta dust

Series

Multi-auteur Serie Calloway Corners

  1. Superroman 111 & 171 Sandra Canfield : Spel van de wind - Mariah
  2. Superroman 172 Tracy Hughes : Magische melodieën - Jo
  3. Superroman 173 Katherine Burton : Een tijdloos ogenblik - Tess
  4. Superroman 174 Penny Richards : Sterke man gezocht - Eden


Website terriblackstock.com


Home | Boekenkast B |