Romans koop je bij Bol


De Love Swept reeks werd uitgegeven door uitgeverij De Vrijbuiter van 1985 tot 1996. Er zijn in totaal 536 verhalen verschenen en een niet genummerde speciale uitgave, dit boek vindt u terug onderaan deze pagina. Binnen deze serie zijn diverse dubbele titels verschenen.
'Loveswept sleept u mee in een golf van hartstocht' is de slogan die je op de boeken terugvindt. En ook: 'Geschreven voor de moderne vrouw van vandaag. In een romantisch decor voeren spanning, intriges, hartstocht en emoties naar echte liefde.' In hun tijd waren deze verhalen wel succesvol, maar de concurrentie van de immens populaire Bouquet reeks bleek te groot.
Deze boekenserie was een opstapje voor diverse bestseller auteurs zoals Janet Evanovich, Iris Johansen, Deborah Smith, Tami Hoag, Kay Hooper en Sandra Brown. Deze schrijfsters hebben al lang hun plek veroverd in onze boekenkast.
Er verschenen een 35-tal Love Swept The Best of..., deze bevatten telkens 'Twee sucessvolle Loveswept verhalen', deze zijn reeds eerder verschenen verhalen.
Ook zijn er een 60-tal omnibussen verschenen met telkens 'Drie succesvolle romans in één verzamelband', van sommige omnibussen zijn meerdere versies verschenen, wel telkens met hetzelfde nummer en omslag, maar toch andere verhalen bevatten.

Om deze lijst te kunnen samenstellen heb ik heel wat uren op rommelmarkten en in tweedehandswinkels doorgebracht, mijn zoektocht was heel succesvol. Ook dankzij een vriendin die me meerdere scans bezorgde. Maar zoals je kan zien ontbreken er in onze lijst nog meerdere boeken. Moest je zelf zo'n ontbrekend nummer hebben, zouden we het zeer op prijs stellen moest je ons een scan van de voor- en achterkant van het boek kunnen bezorgen zodat we deze lijst verder kunnen aanvullen. Dat kan via e-mail of via onze facebookpagina.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de schrijfsterpagina's in de Boekenkast en in de Candlelight afdeling van onze website

Nummer Love Swept 200
Schrijver Patt Bucheister
Titel Verboden dromen
Oorspronkelijke titel Flynn's fate
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Cabe Flynn thuiskwam voor de begrafenis van zijn grootvader, verwelkomde Summer Roberts hem met vurige ogen en ijzige woorden. Ze wilde het hem niet vergeven dat hij de geweldige oude heer die hem had opgevoed vrijwel nooit bezocht had... ook al was ze zich er heel goed van bewust hoe onthutsend aantrekkelijk het idool uit haar tienerjaren geworden was. Toen werd het testament geopend en bleken zij en Cabe de gezamenlijke eigenaren van het eiland te zijn waar nog steeds de restanten van een vroeger pretpark aanwezig waren. Het eiland was haar toevluchtsoord, een plekje waar ze ongestoord kon dromen... en nu wilde Cabe het verkopen! Om het eiland te redden, ging ze met hem praten, maar ze ontdekte dat het gevaarlijk was om zo dicht bij hem te zijn. Haar gemoedsrust werd voorgoed verstoord toen Cabe haar mee uit zeilen nam bij het licht van de maan, hij haar kuste op hun eigen draaimolen en haar de melodie en kleurschakeringen van de liefde toonde. Maar ze was te lang alleen geweest om iemand zo maar te kunnen vertrouwen. Kon Cabe haar ervan overtuigen dat haar bestemming ook de zijne was?


Nummer Love Swept 199*
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel Vlucht uit de werkelijkheid
Oorspronkelijke titel Ablaze
Genre Roman
Korte omschrijving

Vanachter zijn tafeltje in de lounge van het luxe Andre Hotel staarde topmanager Conrad Wendel naar de opvallend blonde serveerster aan de overkant. Hij begeerde haar, maar dat was nog zacht uitgedrukt. Deze welgevormde schoonheid zette hem in vuur en vlam. Heller Blane draaide twee diensten per dag om de operatie van haar zieke moeder te kunnen betalen. Ze dacht dat ze het geld nooit op tijd bij elkaar zou krijgen... totdat de mysterieuze vreemdeling har tienduizend dollar bood in ruil voor een etentje met hem. Heller wist dat het een riskante zaak was, maar ze voelde zich onweerstaanbaar aangetrokken tot de geheimzinnige man met de verleidelijke groene ogen. Maar toen de dageraad aanbrak, was ze spoorloos verdwenen, Conrad gefrustreerd achterlatend met de bedwelmende herinneringen aan hun hartstochtelijke nacht. Hij was verliefd geworden op een schaduw en het kostte hem de nodige moeite om haar weer terug te vinden... op een tropisch eiland in de Caribische Zee. Zou het hem echter ook lukken om deze waternimf voorgoed aan zich te binden? Want om duistere redenen leek ze hem steeds weer te willen ontglippen...


Nummer Love Swept 198
Schrijver Margie McDonnell
Titel Het land van betovering
Oorspronkelijke titel The land of enchantment
Genre Roman
Korte omschrijving

Karen Harris was filiaalhoudster van een warenhuis en de wanhoop nabij. De kerstman had zich ziek gemeld! Toen dook er een galante vreemdeling op die volhield dat het de plicht van een ridder was om dames in nood bij te staan. Patrick Knight ontwierp speelgoed en Karen wilde maar wat graag in zijn armen liggen. Toen hij aan haar zoon Larry vroeg of hij de kerstman wilde assisteren, had hij Karen compleet voor zich gewonnen.
Toen Patrick haar ontvoerde op zijn Harley Davidson, wist Karen dat ze verliefd op hem was. Maar kon haar held haar ervan overtuigen dat er genoeg ruimte was voor haar en haar bijzondere kind in het magische koninkrijk van zijn hart?


Nummer Love Swept 197
Schrijver Linda Cajio
Titel Hart voor de zaak
Oorspronkelijke titel Strictly business
Genre Roman
Korte omschrijving

Jess Brannen was altijd wel in voor een grap - vooral als die met een ander werd uitgehaald! Zo kwam ze terecht bij een mannelijke stripteasetent in Atlantic City, waar ze genoot van de grap die ze met een van haar vriendinnen had uitgehaald. Maar toen ze de volgende ochtend naast Nick Mikaris ontwaakte, bleek dat zijzelf het slachtoffer was geworden van een grap!
Hoe kon ze nu aan een aantrekkelijke architect vragen of ze de tuinen mocht ontwerpen voor zijn nieuwste luxueuze huizen, nadat hij haar zo goed als naakt had gezien en zij was ontwaakt in het bed van een vreemde? Maar ze moest een gokje wagen - en Nick raakte opgewonden bij de gedachte aan haar satijnen slipje, vond de voorwaarden waaronder ze voor hem zou werken heel verleidelijk - maar ook de jongedame zelf liet hem niet koud. Haar huid voelde verrukkelijk aan, maar ze stond erop dat ze een strikt zakelijke relatie zouden onderhouden, al begon haar bloed sneller te stromen als ze hem kuste! Nick was als minnaar een hemel en hel op aarde, maar Jess besefte dat haar afschuwelijke geheim hem zou verjagen. Kon hij haar leren te vertrouwen in de kracht van zijn liefde?


Nummer Love Swept 196
Schrijver Doris Parmett
Titel Lessen in hartstocht
Oorspronkelijke titel Made for each other
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Holly Anderson erin toestemde om de meest begerenswaardige vrijgezel van Los Angeles te bespioneren, wist ze dat Steven Chadwick erg op zijn privacy was gesteld, en dat ze hem alleen met een list tot een interview zou kunnen bewegen. Maar samen met hem opgesloten zitten in een lift was niet helemaal wat ze in gedachten had gehad! Niettemin was het geweldig om gered te worden door een miljonair met een sensuele mond en verwarde haren. Vooral toen hij zichzelf als haar beschermer opwierp, boodschappen voor haar deed, haar gekneusde enkel masseerde en haar huid in vuur en vlam zette met zijn ervaren handen. Toen hij haar eenmaal in zijn armen had genomen, wilde ze de geheimen van Steven – die ze te weten was gekomen door haar ware identiteit verborgen te houden – niet meer doorgeven aan haar onsympathieke baas. Holly wilde de man van wie ze was gaan houden, vertellen welke rol ze speelde, maar op de een of andere manier deed zich nooit de juiste gelegenheid voor. Zou alleen een huwelijk hen uit de roddelbladen houden?


Nummer Love Swept 195*
Schrijver Barbara Boswell
Titel De maagd en de veroveraar
Oorspronkelijke titel And Tara, too
Genre Roman
Korte omschrijving

Jed Ramsey was net zo glad en verleidelijk als zijn zwarte sportwagen, een regelrechte vrouwenjager... en Tara Brady wilde niets met hem te maken hebben! Ook al waren twee van haar zussen getrouwd met twee van zijn broers, ze was niet van plan zich in te laten palmen door zijn charme... wat Jed goed uitkwam. Hij zwoer bij zichzelf dat de koppelarij van zijn vader gedoemd was te mislukken... maar hoe kwam het dan dat hij steeds naar Tara’s lippen moest kijken en de plagende blik in haar donkere ogen hem een wild, onmogelijk verlangen bezorgde? Voor het eerst in haar leven voelde Tara zich roekeloos en genoot ze van haar macht over Jed, de versierder. Eerst was het een spelletje: 'pak-me-dan-als-je-kan', maar plotseling sloeg dat om in vurige, ademloze begeerte. Gevangen in die poel van onverwachte gevoelens, vroegen Tara en Jed zich af of er uit hun strijd één winnaar te voorschijn zou komen, of twee.


Nummer Love Swept 194
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Vrij als een vlinder
Oorspronkelijke titel Tattered wings
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen de onweerstaanbaar aantrekkelijke kolonel Mark Hampton op een geheime reddingsmissie naar de besneeuwde bergen van Montana vloog, wilde Eden Landry het liefst vluchten, zich voor hem verstoppen, maar daarvoor was het al te laat. Ze was al in zijn ban, hij had een laaiend vuur in haar ontstoken dat hen dreigde te verteren. Mark wilde de beeldschone, raadselachtige vrouw met haar droevige ogen zo graag vertrouwen, maar eerst moest hij haar geheim kennen, en hij had zo weinig tijd. Ze was net een volmaakte vlinder in een glazen kubus. Kon hij de muur die ze om zich heen had gebouwd, afbreken zonder de vrouw daarbinnen te kwetsen? Eden verlangde ernaar zich in Marks veilige armen te koesteren, om de pijn te verzachten die hij in haar opwekte met zijn hongerige, wilde kussen, maar het uniform dat hij droeg, had de kleur van haar nachtmerrie. Bezat ze wel voldoende kracht om zijn pijn weg te nemen? Ze had al eens verloren wat haar het meest dierbaar was geweest. Kon Mark haar ervan overtuigen dat zijn vleugels de hare waren, dat zijn weg naar haar hart leidde?


Nummer Love Swept 193
Schrijver Judy Gill
Titel Wilde fantasieën
Oorspronkelijke titel Pockets full of joy
Genre Roman
Korte omschrijving

Wat moest ze beginnen met een baby van elf maanden om voor te zorgen? vroeg Elaina Mclvor zich hulpeloos af, terwijl ze Betsy in haar armen nam. Wie dacht dr. Brad Bradshaw wel dat hij was? Een soort ooievaar die het kind op haar stoep achterliet om er dan in het donker vandoor te gaan? Maar haar verbazing maakte al gauw plaats voor plezier en een wild verlangen dat de man met de ondeugende groene ogen spoedig zou terugkeren! De oververmoeide dokter kon zelf ook wel wat moederlijke aandacht gebruiken, dacht ze. Maar toen hij een verwarde Elaina in zijn armen trok, viel ze ter plekke voor hem. Het was zo’n zalig gevoel om eindelijk in iemands armen te liggen, om naar iemand te verlangen die ook naar haar verlangde. Brad streelde haar lichaam, legde haar gevoelens bloot en opende haar hart voor een verlangen dat ze zichzelf nooit eerder had toegestaan - en Elaina haalde hem binnen. Ze kuste hem hartstochtelijk en vol liefde. Brad genoot van haar omhelzing, maar hij was bang dat hij haar geen gezamenlijke toekomst kon beloven, een toekomst die ze verdiende. Kon Elaina hem bewijzen dat plezier eeuwig kon duren?


Nummer Love Swept 192
Schrijver Sandra Brown
Titel Gevangene van de liefde
Oorspronkelijke titel Hawk O'Toole hostage
Genre Roman
Korte omschrijving

Randy Price vocht als een leeuwin toen de gemaskerde man haar op zijn paard trok en met haar weg galoppeerde. Wat wilde hij van haar en haar zoontje en waarom was haar angst vermengd met verwarrende, hartstochtelijke gevoelens voor deze hedendaagse bandiet? Toen ze ontdekte dat haar ontvoerder Hawk O’Toole heette en opperhoofd van een Indianenstam was die bedrogen was door een groep zakenlui, begreep ze dat ze zijn onderpand was in zijn gevecht om recht. Ze was vastbesloten te ontsnappen, maar wilde haar kind niet achterlaten en daarom smeekte Randy Hawk hen te laten gaan. Maar dat maakte hem alleen maar woedender op alles wat ze vertegenwoordigde... en die woede wekte zijn begeerte voor deze blanke vrouw, die tot de vijand behoorde. Hij eiste haar overgave met zijn lippen en handen, terwijl zijn sterke lichaam haar in bezit nam. Maar hij had haar honger niet gestild, alleen maar opgewekt. Kon ze haar trotse ontvoerder doen inzien dat hij haar nooit meer kon laten gaan nu hij haar eenmaal veroverd had?


Nummer Love Swept 191*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Eerste liefde, laatste hoop...
Oorspronkelijke titel Baby, baby
Genre Roman
Korte omschrijving

Nick Torchia was de enige man die Candace Flynn nooit uit haar gedachten had kunnen bannen, de enige man om wie ze ooit gehuild had, haar eerste liefde – maar hij had haar te diep geraakt en ze was van hem vervreemd. Drie jaar later was hij teruggekomen en werd ze overspoeld door een vloedgolf van herinneringen. Maar hij was niet alleen – evenmin als zijzelf. Nick voelde dat zijn obsessie voor deze gecompliceerde, fascinerende vrouw nieuw leven werd ingeblazen, maar van wie was de baby die ze in haar armen hield? Dat moest hij weten. Candy was met stomheid geslagen toen Nick met zijn dochtertje op de proppen kwam. Ze wist niet dat hij aan zijn kortstondige huwelijk een kind overgehouden had. Nick had gezworen zich nooit meer met Candy in te laten, maar toen hij haar zag, was het alsof er benzine op het vuur werd gegooid – er ontstond een niet te bedwingen hitte. Candy wilde niets liever dan hem opnieuw toebehoren, hun levens samenvoegen tot een gezin, maar was het te laat? De laatste keer had ze hun geluk kapot gemaakt. Zou Nick wel geloven dat ze veranderd was, dat de liefde die ze voor haar kind voelde, haar ervan overtuigd had dat ze in staat was tot het geven en ontvangen van liefde?


Nummer Love Swept 190
Schrijver Mary Kay McComas
Titel Een hemelse combinatie
Oorspronkelijke titel Divine design
Genre Roman
Korte omschrijving

Zodra ze Michael Ramsey zag, wist Meghan Shay dat hij de man was en ze besloot op stel en sprong haar wilde plannen door te zetten. Een onbekende, meer dan aantrekkelijke, imposante Texaan met een intelligente oogopslag, een man die haar bewonderde en begeerte en daar voor uit durfde komen. Wat wilde ze nog meer? Als ze hem eenmaal had verleid en ze hopelijk meteen zwanger was, zou hij uit haar leven verdwijnen en nooit hoeven weten waar het haar om te doen was geweest.
Ze had echter buiten de waard gerekend; ze had nooit verwacht zo maar verliefd te worden op de man van haar keuze en zeker niet dat hij terug zou komen. Michael Ramsey wenste zich niet af te laten poeieren en hij was vastbesloten het mysterie van de vrouw van zijn dromen te ontrafelen.
Het was afschuwelijk om de waarheid voor Michael verborgen te houden, maar Meghan was doodsbenauwd dat hij haar nooit zou vergeven als hij ontdekte wat ze gedaan had. Zou hij haar ervan kunnen overtuigen dat ze ondanks alles voor elkaar bestemd waren...?


Nummer Love Swept 189
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Alles verloren
Oorspronkelijke titel Warm fuzzies
Genre Roman
Korte omschrijving

Patrick Mullaney was een hartenbreker met een gebruinde huid en een verleidelijke glimlach, maar ook met een geblesseerde knie, die een eind dreigde te maken aan zijn briljante voetbalcarrière. Toen Lux Sherwood aan zijn deur verscheen, vrijwel helemaal verborgen achter een levensgrote teddybeer, had hij een rothumeur... totdat hij het mooie meisje zag dat de beer vasthield en hij wilde dat hij die beer was! Toen hij zijn ogen bewonderend over haar lichaam liet dwalen, kreeg Lux een warm gevoel van binnen. Zijn adembenemende kussen verwarmden haar hart. Ze voelde het verlangen ontwaken, maar ze was onzeker van de gevoelens die ze voor deze onweerstaanbare man koesterde, die behoefte had aan haar tederheid en hunkerde naar haar liefkozingen. Kon Patrick haar ervan overtuigen dat hij de vrouw van zijn leven had ontmoet, en dat hij haar voor altijd bij zich wilde hebben?


Nummer Love Swept 188*
Schrijver Iris Johansen
Titel Tussen haat en liefde
Oorspronkelijke titel Man from Half Moon Bay
Genre Roman
Korte omschrijving

Verbazing. Paniek. Daarna schoot er een vlam van begeerte door Sara O’Rourke toen ze Jordan Bandor aan de andere kant van de volle kamer zag staan. Achttien maanden lang had ze zonder de man uit de ruige binnenlanden van Australië geleefd, die haar overrompeld en in een verleidelijk web van zinnelijk genot getrokken had, waarin geen plaats was voor werk of vrienden. De verdedigingsmuren die ze tegen zijn bezitsdrang had opgetrokken, waren sterk en hij had nooit geprobeerd ze omver te werpen... tot nu toe. De pijn om haar verlies had Jordan geleerd dat hij Sara alleen aan zich kon binden als hij probeerde haar los te laten, ook al kon hij het nog steeds niet verdragen dat ze behalve tegen hem ook tegen anderen lachte. Hij moest haar ervan overtuigen dat hij veranderd was en haar hulp nodig had en dat was de moeilijkste opdracht die hij ooit had moeten vervullen... vooral nu haar leven in gevaar was en hij haar ten koste van alles wilde beschermen, ook als hij daarbij het risico liep dat ze nooit meer iets van hem wilde weten. Sara begreep ten slotte dat wat hen bond sterker was dan wat hen uit elkaar had gedreven, maar kon ze Jordan duidelijk maken dat zijn liefde haar enige toevluchtsoord was?


Nummer Love Swept 187*
Schrijver Kay Hooper
Titel Gebroken spiegels
Oorspronkelijke titel Outlaw Derek
Genre Roman
Korte omschrijving

Shannon Brown rende voor haar leven! Getroffen door de kwetsbaarheid van het hulpeloze jonge meisje, stemde Derek Ross ermee in haar te helpen om aan haar achtervolgers te ontkomen. Hij kon een dame in nood nooit weerstaan, maar zijn wilde hartstocht voor Shannon verbijsterde hem... en stelde haar voor een raadsel. Ze had zoveel verdriet gekend – wat konden zijn beloftes anders zijn dan woorden in de wind? Dereks stem suste haar angst, maar zijn strelingen wonden haar op en wekten haar verlangen. Toen hij zei dat ze mooi was, wist ze dat het niet waar kon zijn – maar in zijn door begeerte versluierde ogen zag ze de waarheid. Shannon voelde zich herboren in de armen van de man die zich door niemand de wet liet voorschrijven, maar vreesde dat haar vertrouwen in Derek haar meer zou kosten dan alleen haar hart. In een wereld van gevaar en bedrog voelde Shannon de littekens van haar ziel genezen door een vurige extase, maar ze moest de waarheid weten: was de man die haar tot vrouw had gemaakt voorgoed de hare, of was hij slechts een fraaie illusie?


Nummer Love Swept 186
Schrijver Deborah Smith
Titel Met het geluk op de hielen
Oorspronkelijke titel Hold on tight
Genre Roman
Korte omschrijving

Rucker McClure stond bekend om zijn liefde voor drank en vrouwen. Hij schrok er dan ook niet voor terug om werk te maken van de vrouwelijke burgemeester van Mt. Pleasant die hem een buidelrat gestuurd had om hem te bedanken voor zijn column waarin hij het stadje belachelijk had gemaakt.
Maar Rucker zou Rucker niet zijn als hij Dinah Sheridan, die ooit schoonheidskoningin was, niet aan zijn voeten zou krijgen met zijn rare gevoel voor humor. Toen hij echter het mysterie probeerde te ontrafelen dat haar omgaf, wist Dinah dat haar lot bezegeld was. Als Rucker ontdekte in welk schandaal ze verwikkeld was geweest, zou ze hem verliezen – en alles waar ze zoveel van hield.


Nummer Love Swept 185
Schrijver Janet Evanovich
Titel De grote finale
Oorspronkelijke titel The grand finale
Genre Roman
Korte omschrijving

Berry Knudson raakte altijd in moeilijkheden, maar toen ze in een boom klom om een poesje te redden, was ze niet voorbereid op de aanblik van een bijna ontklede man - en ook niet op haar duik naar beneden die haar in de pizza van Jake Sawyer deed belanden. Daarmee won ze zijn hart. Hij liet haar blozen, maakte haar aan het lachen en wakkerde haar verlangen aan - maar had ze ruimte in haar chaotische schema voor een dromerige uitvinder? Overdag studeren, ’s avonds pizza’s bezorgen, en de zorg voor drie excentrieke oude dames kostte haar zoveel tijd, dat de liefde op een laag pitje stond. Maar voor Jake was het een uitdaging en hij was vastbesloten haar te tonen dat er tijd genoeg was om te genieten van de liefde.


Nummer Love Swept 184*
Schrijver Tami Hoag
Titel Geheime passie
Oorspronkelijke titel The trouble with J.J.
Genre Roman
Korte omschrijving

Dat had Genna Hastings nou echt nodig: een zelfingenomen, arrogant vlerk als nieuwe buurman, een gespierde atleet met een imposante borstkas en een onweerstaanbare grijns. Het gebeurde J.J. Hennessey niet vaak dat vrouwen niet direct voor zijn charmes vielen, maar hij was bereid alle mooie jongedames waar hij mee uit was geweest in te ruilen voor zijn even lieftallige als eigenwijze buurvrouw.
Met zijn altijd glinsterende hemelsblauwe ogen en liefkozingen die haar van haar zinnen beroofden, was J.J. schandalig aantrekkelijk. Hij was een alleenstaande vader, die de voogd over zijn dochtertje dreigde te verliezen... tenzij Genna hem zou helpen bijtijds zijn imago van losbol te veranderen. Het aanbod was net zo verleidelijk als hijzelf, maar ze kon toch niet zomaar stapelverliefd worden op een flierefluitende footballprof...?
J.J. hield het er op dat tegenpolen elkaar aantrokken, maar Genna verlangde naar stabiliteit en geborgeneheid... een man die er altijd voor haar zou zijn. Restte de vraag of hij haar ervan kon overtuigen dat hij die man was...


Nummer Love Swept 183*
Schrijver Sandra Brown
Titel Gevecht voor het leven
Oorspronkelijke titel Adam's fall
Genre Roman
Korte omschrijving

Lilah Mason ging een uitdaging nooit uit de weg, maar de wispelturige fysiotherapeute wist dat Adam Cavanaugh een probleemgeval was met een hoofdletter P. Adam, die zwaar gewond was geraakt bij een ongeluk tijdens het bergbeklimmen, was ervan overtuigd dat hij nooit meer zou kunnen lopen, maar de schaamteloze Lilah nam zich voor om hem zo kwaad te maken dat hij zou besluiten te vechten voor het bestaan dat hij verloren dacht te hebben. Zodra ze zijn huis in Hawaii binnenstormde, begon de strijd. De vonken die tussen hen oversloegen, uitten zich eerst in woede, maar werden al snel omgezet in hartstocht. Het was al zo lang geleden dat hij een vrouw had aangeraakt, dat Adam trilde toen hij Lilah in zijn armen trok en haar wanhopig kuste. Zijn kussen verwonderden en beangstigden haar. Ze had zich nog nooit zo gelukkig gevoeld, maar zou hij ooit van haar gaan houden? Ze wilde Adam graag helpen om weer te leren lopen, maar zou hij daarna voorgoed uit haar leven verdwijnen?


Nummer Love Swept 182
Schrijver Patt Bucheister
Titel Op goed geluk
Oorspronkelijke titel The luck of the Irish
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Kelly McGInnis de mysterieuze vrouw voor het eerst uit de schitterende limousine zag stappen, kreeg hij visioenen van zachte muziek, maanlicht en satijnen lakens. Clare Denham daagde hem uit met haar elegantie en humor. Ze was intrigerend en zat vol tegenstrijdigheden - en hij moest haar gewoon hebben! Clare voelde zich gevaarlijk aangetrokken tot de onweerstaanbare, irritante, veel te knappe man die ze had gehuurd om haar huis op te knappen - en dat wilde ze niet. Kelly bracht haar speelse, onvermoede kanten naar buiten, nam haar mee naar picknicks en familiebijeenkomsten en leerde haar de warmte kennen die zij thuis altijd had moeten missen. Maar opgejaagd door het bedrog van een andere vrouw, kon Kelly haar geen toekomst beloven. Zou zij hem door haar liefde op andere gedachten kunnen brengen?


Nummer Love Swept 181
Schrijver Fran Baker
Titel Een recept voor onrust
Oorspronkelijke titel The widow and the wildcatter
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Chance McCoy met zijn diepzwarte haren en zijn onweerstaanbare glimlach door een speling van het lot Joni Fletcher tegen het lijf liep, ontstond er een heftige reactie. De pittige, jonge weduwe deed hem denken aan een woest spuitende oliebron en zij zag in hem de ruige gokker die uit was op het geluk waar zij ook van droomde. Maar in Joni's leven was geen ruimte voor een man die haar weer hoop zou geven en haar hart zou breken, een man die wel een oliebron kon aanboren, maar die nergens kon wortelen. Chance was te roekeloos, te viriel en zij was te kwetsbaar om van een man te durven houden die haar weer zou verlaten. Chance begreep dat zij zich nooit van haar verleden zou kunnen losmaken, tenzij hij de geesten uit het verleden wist te bedwingen. Maar hoe kon hij haar duidelijk maken dat zijn brandende hartstocht gebaseerd was op liefde?

Nummer Love Swept 180
Schrijver Janet Bieber
Titel Te laat voor liefde
Oorspronkelijke titel Let's do it again
Genre Roman
Korte omschrijving

Binnen een week nadat ze Dave St. Clair had ontmoet, was Maggie met hem getrouwd, maar ze kwam er al snel achter dat hij in de eerste plaats journalist was, steeds op jacht naar nieuwe avonturen. Na jaren van eenzaamheid was ze van hem gescheiden en had ze voor zichzelf en haar dochter een nieuw leven opgebouwd... maar de man van wie ze had gehouden, kon ze niet vergeten. Toen kwam Dave terug - in haar leven, in haar huis en in haar armen. De vonken sprongen nog steeds over en zijn zoete kussen hadden met de tijd aan hartstocht gewonnen. Maar Maggie wist dat er geen weg terug was. Ze waren altijd goede minnaars geweest, maar vrienden? Dave was ervan overtuigd dat hij haar voor een tweede keer kon overhalen, maar de vrouw naar wie hij was teruggekeerd, scheen hem minder nodig te hebben dan hij haar. Kon hij haar duidelijk maken dat hij de vrouw wilde koesteren die ze geworden was?

Nummer Love Swept 179
Schrijver Sara Orwig
Titel Een explosieve verhouding
Oorspronkelijke titel The object of his affection
Genre Roman
Korte omschrijving

Zelfs een staaf dynamiet kon Hilary Wakefield er niet van weerhouden Brink Claiborn te spreken. Die onmogelijke man had haar telefoontjes niet beantwoord en haar brieven genegeerd. Nu moest hij haar maar eens persoonlijk uitleggen waarom haar tantes dat oude landhuis in Natchez niet mochten kopen.
Maar de knappe, gespierde man deed haar huiveren van verlangen. Hilary wist dat ze flirtte met het gevaar als ze haar hart aan hem verloor.
Maar zelfs het onweer dat telkens tussen hen losbarstte als ze met elkaar praatten, was een kleine prijs voor het hartstochtelijke vuur dat hij in haar ontstak. Was hij gewoon eigenwijs en gevoelloos omdat hij erop stond het landhuis in een museum te veranderen? Of waren zijn vermoedens dat haar tantes het huis niet konden onderhouden terecht? En als hij haar tot de zijne maakte, zou hij dan begrijpen dat liefde en herinneringen veel belangrijker waren dan een huis?

Nummer Love Swept 178
Schrijver Linda Cajio
Titel Zij aan zij
Oorspronkelijke titel Silk on skin
Genre Roman
Korte omschrijving

Cass Lindley hield zaken en pleziertjes strikt gescheiden, maar toen Dallas Carter haar hulp kwam inroepen om de onbetrouwbare president-directeur van een bedrijf af te voeren, deed het vuur in zijn ogen haar weerstand smelten. Werd het lingerie-imperium waar ze grootaandeelhoudster van was inderdaad te gronde gericht, of speldde Dallas haar maar iets op de mouw?
Hij daagde haar uit zelf een kijkje bij het bedrijf te gaan nemen en dat wilde ze ook wel, op voorwaarde dat hij zijn betrouwbaarheid bewees door een weekje in haar winkel te werken. Die prachtige kans een tijdje in haar gezelschap te kunnen verkeren, liet Dallas zich niet ontnemen, want hij was weg van haar. Van haar kant gaf Cass maar al te graag toe aan de verleidingen waarmee hij haar confronteerde. Even diep onder de indruk van haar pit als van haar schoonheid bezwoer Dallas haar dat hij zich bij haar beslissing zou neerleggen, hoe die ook uit mocht vallen. Bleef de vraag of ze de juiste keus kon doen na haar hart verloren te hebben...

Nummer Love Swept 177
Schrijver Deborah Smith
Titel Verborgen schoonheid
Oorspronkelijke titel Jed's sweet revenge
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Jed Powers het eiland Sancia als zijn eigendom kwam opeisen, verwachtte hij een kraker het hoofd te moeten bieden. In plaats daarvan raakte hij in de ban van een waternimf. Thena Sainte-Colbet was een betoverende boskat, en ze was vastbesloten Jed ervan te weerhouden het eiland aan projectontwikkelaars te verkopen. Dus nam ze hem gevangen om hem de schoonheden te laten zien van het heiligdom dat altijd haar thuis was geweest. Toen de knappe Jed haar het hof begon te maken, gaf Thena zich over aan een verlangen dat zo oud was als de wereld – maar al haar zoete warmte was niet bij machte hem zijn haat te doen vergeten of hem van gedachten te doen veranderen. Hij was gekomen om zich te wreken, maar het duurde niet lang of hij begreep waar het werkelijke probleem lag: Hij bezat de sleutel tot Thena’s geluk... zoals zij zijn hat in haar handen hield.

Nummer Love Swept 176
Schrijver Fayrene Preston
Titel Twijfels en verlangens
Oorspronkelijke titel Sapphire lightning
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze was de beeldschone weduwe van zijn neef, een tovenares met topaaskleurige ogen - en Linc Sinclair wist meteen dat ze alles was wat hij ooit gewild had. Hitte en verlangen staken als een zomerstorm de kop op en zijn onstuimige ziel eiste van hem dat hij moeite zou doen om Toni te bezitten. Toni was vol verlangens en twijfels, maar haar verraderlijke reactie op de wilde, hete kussen van Linc joeg haar angst aan. Kyle had zijn familie, en vooral Linc, gehaat en Toni was alleen maar naar Fairview gekomen om de verkoop van zijn huis te regelen. Hoe kon ze zo snel een smet op zijn nagedachtenis werpen door zich aan de vijand over te geven? Maar Linc was helemaal niet zoals haar echtgenoot hem had beschreven – zou het mogelijke zijn dat Kyle had gekozen voor weglopen in plaats van vechten voor het leven dat hij wenste?

Nummer Love Swept 175*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Intieme details
Oorspronkelijke titel Intimate details
Genre Roman
Korte omschrijving

De rijke en beeldschone Vanessa Ramsey was eraan gewend door mannen bewonderd te worden en ze had de reputatie verworven een mannenverslindster te zijn. Maar toen haar vader Lincoln Scott een aanbod deed dat hij niet kon weigeren, was zij de prijs die hij kon winnen! Linc zag in de verleidster met de vurige ogen een verrukkelijke uitdaging, maar het feit dat een ander een man voor haar uitkoos - zelfs een man die er uitzag als de man van haar dromen - maakte Vanessa woedend... en vervulde haar met hartstocht. Ze had nooit eerder een man toegestaan haar geheimen met haar te delen of haar hart te beroeren, maar Lines sensuele strelingen en zijn weigering de strijd met haar aan te binden, maakte haar kwetsbaar.

Nummer Love Swept 174
Schrijver Susan Richardson
Titel Rode rozen, blauwe zijde
Oorspronkelijke titel Cajun nights
Genre Roman
Korte omschrijving

Jeannie Kilmartin was de meest begerenswaardige vrouw die Elliot Escudier ooit had ontmoet. Toen de onstuimige journaliste in zijn idyllische moerasland opdook, begreep hij meteen dat zij hem problemen zou bezorgen en hij besloot het haar lastig te maken. De machtige landeigenaar probeerde haar eerst weg te sturen, maar daagde haar toen uit om te blijven en de mysteries van het in nevelen gehulde eiland te leren kennen. Jeannie was erg onder de indruk van de eeuwenoude Cajun tradities en genoot van de verhalen die de mensen haar vertelden. Maar toen Elliot haar opeiste met zijn mond en zijn zoekende handen, werd ze meegesleept door een brandende hartstocht die alleen door hun lichamen gestild kon worden. Kon een vrouw die over de hele wereld had rongedoold gelukkig zijn op één plaats met één man?

Nummer Love Swept 173*
Schrijver Kay Hooper
Titel Een plakboek met herinneringen
Oorspronkelijke titel Unmasking Kelsey
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Kelsey een geheimzinnig hulpgeroep uit een kleine zuidelijk gelegen stad beantwoordde, was hij bereid om Elisabeth Connor te verleiden om haar de nodige informatie te ontfutselen. Maar toen zijn primitieve mannelijke instinct de bruisende energie onder haar broze oppervlak ontdekte, wist hij dat hij haar moest bezitten! Elisabeth was bang om zich met hart en ziel aan een man te geven, maar haar reactie op Kelsey’s explosieve eis beschouwde ze als een uitdaging die ze niet uit de weg kon gaan.
Haar snelle ridder had beloofd haar te beschermen, maar ze wist dat hij een natuurkracht was die ze niet onder controle kon houden. Ofschoon Kelsey haar eeuwige trouw had beloofd, begreep Elisabeth dat ze alleen van zijn liefde verzekerd zou zijn, als ze wist hoe ze draken moest verslaan.

Nummer Love Swept 172*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Gevaarlijke geheimen
Oorspronkelijke titel Sharing secrets
Genre Roman
Korte omschrijving

Rad Ramsey, de sexy hartenbreker, wist dat vrouwen hem onweerstaanbaar vonden, maar hij had de jacht op vrouwen altijd te boeiend gevonden om een vaste relatie aan te gaan. Toen kwam de lieftallige, serene Erin Brady in zijn gezichtsveld - en hij voelde dat hij de controle over zichzelf verloor. Erin kende het opwindende gevoel niet verleid te worden, te worden opgeëist door een krachtige, sensuele man, maar Rads aanraking maakte een gevoel in haar wakker dat het uitschreeuwde om bevredigd te worden. Uitgedaagd door haar tederheid en verrast door het verlangen haar te beschermen, probeerde Rad Erin te ontmoedigen, omdat hij ervan overtuigd was dat hij haar niets dan verdriet kon bezorgen als ze eenmaal op de hoogte was van zijn geheim...

Nummer Love Swept 171*
Schrijver Sandra Chastain
Titel Een vrijgevochten bestaan
Oorspronkelijke titel Too hot to handle
Genre Roman
Korte omschrijving

Matt Holland had uren gereden om Callie Carmichael een voorstel te doen. Was het zijn schuld dat ze het verkeerd opvatte en haar hongerige geit op hem afstuurde? Hij wilde haar auto, niet haar fraaie, sproeterige lichaam... tenminste, niet voordat hij haar voor het eerst in het felle zonlicht zag! Toen begon zijn dubbele hofmakerij. Maar Callie hield vol dat al zijn geflirt en al zijn geld hem niet aan haar auto of haar hart zouden helpen. Ze hield van haar vrijgevochten bestaan, terwijl Matt duidelijk een man op weg naar de top was en een leven leidde waaraan zij geen behoefte had. Maar toen de gladde stadsjongen het natuurmeisje kuste, smaakten haar lippen naar aardbeien en was hij meteen betoverd en overgeleverd aan zijn verlangen haar te bezitten.

Nummer Love Swept 170
Schrijver Sally Goldenbaum
Titel De baron
Oorspronkelijke titel The baron
Genre Roman
Korte omschrijving

Vermomd als schitterende contessa voor een mysterieus weekend, wist Halley Finnegan dat alles mogelijk was. Zelfs verleid worden door een onweerstaanbare baron.
Nadat het 'mysterie' was opgelost, hun vermommingen waren verdwenen en Halley weer de bibliothecaresse was die ze altijd was geweest, bleef de rijke Nick Harrington nog steeds de baron.
Toen Nick haar opzocht, wist Halley bijna zeker dat hij zijn fout had ingezien en onmiddellijk weg zou rennen. Maar hij was een en als charme en plagende glimlachjes, die haar er naar deden verlangen zich helemaal aan hem over te geven. Zij had zoveel liefde te geven, maar Nick had nooit geleerd hoe hij een dergelijk geschenk moest aanvaarden…

Nummer Love Swept 169*
Schrijver Kay Hooper
Titel Een plaats in zijn leven
Oorspronkelijke titel Zach's law
Genre Roman
Korte omschrijving

Door de tijd vervaagden de herinneringen, maar toen Kyle Griffon de zon zag weerkaatsen in het haar van Lucas Kendrick, wist ze dat ze altijd op hem was blijven wachten. Tien jaar geleden had hij haar vrouwelijke passie opgewekt en toen hij zonder iets te zeggen was verdwenen, was haar vrolijkheid veranderd in woede en had ze het gevaar opgezocht - om de pijn te vergeten. Nu was hij weer terug en had hij haar hulp nodig - maar durfde ze het vuur weer op te rakelen dat haar bijna had verteerd? Lucas was altijd van Kyle blijven houden, maar kon ze een man vergeten die fouten had gemaakt en die niet de perfecte held uit haar meisjesdromen was?

Nummer Love Swept 168
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Liefde is geen illusie
Oorspronkelijke titel Illusions
Genre Roman
Korte omschrijving

Er lag wel degelijk een naakte man in de badkuip van Cassidy Cole te slapen! Met zijn ruige, knappe gelaatstrekken was Sagan Jones de droom van iedere vrouw. Hoe kon Cassidy een gladde prater en een vagebond met strelend handen weerstaan, terwijl hij beweerde dat hij onmiddellijk zou vertrekken als zijn bagage arriveerde? Sagan was naar Cherokee gegaan omdat hij Cassidy’s broer had beloofd om te kijken hoe het met zijn zusje ging. Met zijn oogverblindende glimlach en stalen spieren had hij de harten van alle vrouwen veroverd en iedereen in het kleine stadje voor zich gewonnen, behalve Cassidy. Ze had haar bed aan zijn goedgebouwde lichaam afgestaan, maar zou ze zichzelf ook aan hem geven?

Nummer Love Swept 167
Schrijver Sandra Brown
Titel Een avond met gevolgen
Oorspronkelijke titel Tidings of great joy
Genre Roman
Korte omschrijving

Ria Lavender was helemaal niet van plan geweest een hartstochtelijke kerstavond door te brengen voor het open haardvuur met Taylor MacKensie. Maar op de een of andere manier produceerde de mengeling van dennegeur en after shave een spontane uitbarsting diep in haar. Toen ze 's ochtends wakker werd, lag de knappe architecte dan ook op haar bontjas op de bank, naast de toekomstige burgemeester, een man die ze nauwelijks kende.
Toen weken later bleek dat ze in verwachting was van Taylors kind, stond ze erop dat ze zouden trouwen. Taylor stemde toe in een huwelijk, maar eiste wel dat ze als man en vrouw zouden leven. Ria kon niet ontkennen dat ze hem fel begeerde, maar wist dat het gevaarlijk was zich aan hem over te geven.

Nummer Love Swept 166
Schrijver Judy Gill
Titel Volmaakte herinneringen
Oorspronkelijke titel Head over heels
Genre Roman
Korte omschrijving

Het zwoele lachje en de verrukkelijke geuren die vanuit het buurhuis over de schutting zweefden, waren voldoende om een volwassen man tot tranen toe te roeren, dacht Buch Halloran. Hij wilde wel over die twee meter hoge schutting heenklimmen. Maar de beroemde bergbeklimmer was aan een rolstoel gekluisterd vanwege een gebroken arm en been. Toen Darcy Gallagher hem betrapre op het stelen van een chocoladecake, was ze woedend, maar Buck vond haar aanbiddellijk... en onweerstaanbaar! Hij moest haar aanraken, haar lippen schroeien met zijn kussen die haar hals over kop voor hem deden vallen - en Darcy gaf zich over aan de onweerstaanbare verleiding van zijn omhelzingen. Zouden ze hun levens en de dromen die ze koesterden, kunnen combineren?

Nummer Love Swept 165
Schrijver Patt Bucheister
Titel Een jaar later
Oorspronkelijke titel Two roads
Genre Roman
Korte omschrijving

Tijdens het jaar na het tragische auto-ongeluk waarbij Nicole Piccolo haar been en haar hart had gebroken, deed ze haar uiterste best Clay McMasters te vergeten. Hij was degene die haar de verrukkingen van de liefde had doen ontdekken en was daarna uit haar leven verdwenen.
Nu was hij terug en probeerde zijn verloren liefde weer terug te winnen. Eens had ze in vurige hartstocht gedacht dat ze hem altijd zou toebehoren, maar na maanden van pijn en verlangen was ze bang zichzelf weer aan een man te geven. Terwijl Clay moeilijk kon begrijpen dat hij haar tijd moest gunnen om de liefde tussen hen tot bloei te brengen, vocht Nicole tegen haar eigen wantrouwen en durfde ze niet te geloven dat hij echt om haar gaf.

Nummer Love Swept 164
Schrijver Sara Orwig
Titel Een onzichtbare band
Oorspronkelijke titel Out of the mist
Genre Roman
Korte omschrijving

Na een korte, maar onvergetelijke ontmoeting verwachtte Millie Blake dat ze Ken Holloway nooit meer zou zien – en zeker niet in haar gangkast! Hij werd verdacht van een misdaad, maar Ken zwoer dat hij het niet had gedaan, zodat Millie hem wel moest geloven. Hij was haar huis binnengeslopen en bestormde har gevoelens met vurige passie. Millie bloeide op onder Kens vaardige handen en ontdekte hoe het was om je bemind te voelen. Maar haar wereldwijze minnaar verlangde ook naar een vrouw die hem zou koesteren. Ken was opgegroeid als een ongewenst kind en dacht dat hij geen liefde verdiende. Succes en rijkdom waren maar een kleine troost op zijn speurtocht naar een thuis. Zou hij in Millies armen het ware geluk vinden?

Nummer Love Swept 163*
Schrijver Kay Hooper
Titel Een onvergetelijke romance
Oorspronkelijke titel Rafferty's wife
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen haar auto het begaf op een verlaten bergweg, verwachtte Teddy Tyler moeilijkheden. Maar toen ze gevangen werd genomen door Zach Steele, was dat niet alleen beangstigend maar ook opwindend. De sterke, zwijgzame veiligheidsadviseur was een man die zijn werk alleen deed en hij had er niet op gerekend dat Teddy zich bij zijn schuilplaats zou vertonen. Ze zou in zijn hut moeten blijven tot hij zijn prooi te pakken had, maar hield hij zijn knappe gevangene vast omdat dat veiliger voor haar was of omdat hij haar niet kon laten gaan? Toen hij Teddy eenmaal aangeraakt had, werd zijn eigen verlangen aangewakkerd. Teddy liet zich overmeesteren door de diepe gevoelens die ze voor Zach koesterde, maar toen ze besefte dat haar krijger niet van plan was haar een plaats in zijn leven te geven, riskeerde ze haar trots en zette alles op het spel.

Nummer Love Swept 162
Schrijver Linda Cajio
Titel De held uit haar dromen
Oorspronkelijke titel Double dealing
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Jed Waters zich heimelijk op het landgoed van de Barkeley’s begaf, wist hij dat hij zich daarmee grote moeilijkheden op de hals haalde. Ten eerste was er de doolhof waaruit hij niet kon ontsnappen, ten tweede zaten twee gevaarlijk uitziende honden hem op de hielden, en het gevaarlijkst van alles was Rae Barkeley zelf. Ze was volwassen geworden en de eigenares van het landgoed, waarvan Jed in opdracht van zijn bedrijf de grond moest kopen op er een appartementencomplex neer te zetten. Hij had een overeenkomst gesloten met haar excentrieke oom Merriman, maar die werd verbroken. En toen begon het gevecht. Toen Rae Jed voor het eerst na jaren weer ontmoette, streden blijdschap en angst om de voorrang. Het zoontje van de tuinman was de held uit haar dromen geworden

Nummer Love Swept 161
Schrijver Glenna McReynolds
Titel Als een dief in de nacht
Oorspronkelijke titel Thieves in the night
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

Nummer Love Swept 160
Schrijver Linda Hampton
Titel Verliefd op een avonturier
Oorspronkelijke titel Rainbow Ryder
Genre Roman
Korte omschrijving

Op het moment dat Ryder Malone vol zelfvertrouwen en met een duivelse grijns ten tonele verscheen, zag Kathryn Asbury haar keurig geordende wereldje in elkaar storten. De rust in haar zorgvuldig opgebouwde nette leven, dat hemelsbreed verschilde van haar kindertijd, waarin haar vader op familiefeestjes zigeuners uitnodigde op het gazon en hete-luchtballonnen verwelkomde, werd nu wreed verstoord door deze onweerstaanbare ruige bink. Hij trok de spelden uit haar haar en maakte van het onschuldige meisje een verleidelijke schoonheid. Maar Ryder hield van het avontuur en Kate voelde niets voor een vluchtige relatie. Zijn blik vertelde haar dat hij van haar hield, maar zou ze hem ooit een thuis kunnen geven?

Nummer Love Swept 159*
Schrijver Kay Hooper
Titel Een onvergetelijke romance
Oorspronkelijke titel Rafferty's wife
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen ze door het lot, en haar liefde voor het vaderland, plotseling werd betrokken bij een gevaarlijke opdracht, trilde Sarah Cavell toen ze haar 'echtgenoot’ die haar was toegewezen voor de missie ontmoette.
Rafferty Lewis zag er gevaarlijk en stevig uit, een levend symbool van alle kansen die ze nooit had gegrepen. Onbewust bracht ze Rafferty ’s hoofd op hol met haar slanke figuurtje en haar rood-gouden haar.
Rafferty maakte er geen geheim van dat hij haar begeerde en haar ook zou bezitten, maar alleen als zij zover was dat ze hem kon verleiden. En hij maakte het haar niet makkelijk. In een wereld waar de dag van morgen alleen maar een belofte was, laaide hun begeerte op. Maar zou de omweg die ze samen moesten maken leiden naar blijvend geluk?

Nummer Love Swept 158
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Geluk is niet te koop
Oorspronkelijke titel Lucky penny
Genre Roman
Korte omschrijving

Cabe Malone nam de aantrekkelijke vrouw met het kastanjebruine haar in zijn armen en probeerde haar te sussen. Waarom, vroeg de stoere, viriele man zich af, had ze troost gezocht in het pas halfvoltooide huis dat hij bouwde? En waardoor had ze onmiddellijk zijn hart gestolen? Voordat een van beiden het besefte, ontmoetten hun lippen elkaar in een tedere omhelzing. Binnen een paar dagen bloeide er een tedere liefde tussen hen op, maar al snel moesten ze de privé-wereld verlaten die ze in hun dromen hadden geschapen. Toen Cabe zijn liefde begon op te eisen, haastte Penny zich uit zijn armen. Zou hij ooit kunnen begrijpen dat zijn geliefde gekoesterd wilde worden, en niemands bezit wilde zijn, en kon ze leren zijn liefde te aanvaarden?

Nummer Love Swept 157*
Schrijver Sandra Brown
Titel Tussen droom en werkelijkheid
Oorspronkelijke titel Fanta C.
Genre Roman
Korte omschrijving

In haar verrukkelijke, erotische dagdromen zette Elizabeth Burke al haar schaamte van zich af en liet ze haar meest geheime wensen vervullen door droomminnaars. Maar in haar echte leven was ze niet meer hartstochtelijk gekust sinds de dood van haar man. Maar toen ze vast kwam te zitten in een boom nadat ze een jong poesje had gered, schoot onverwacht een ridder haar te hulp. Elizabeth voelde een intens genoegen toen Thad Randolph haar uit de boom tilde. Ze probeerde zichzelf - en hem - ervan te overtuigen dat ze alleen maar vriendschap wilde sluiten. Maar Thad had ook gevoelens - en hij was niet zo ongevaarlijk als hij eruit zag. Zou deze verliefde held het aandurven om de geheime dromen van Elizabeth te verwezenlijken en haar aan zich te binden?

Nummer Love Swept 156
Schrijver Peggy Webb
Titel Zeg het met rozen
Oorspronkelijke titel Private lives
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen John Riley het hulpgeroep van Sam Jones hoorde, besloot hij haar te redden. Maar Sam aanraken betekende problemen. Met haar glanzende zwarte haar dat naar de zon rook, was Sam een zuchtje frisse lucht, een heerlijke opgewekte meid die zijn huis en zijn privéleven in beslag nam. John had zijn zangcarrière afgebroken omdat hij zich leeg voelde. Hij was teruggekeerd naar het eenvoudige boerenleven, naar de plek die hem deed denken aan de droom die hij ergens onderweg was verloren. Nu had Sam zijn oase gevuld met haar lach en ze had hem uitgedaagd haar te beminnen; in het hooi, bij de stille rivier, in de gloed van de zonsondergang... Maar Sam had ook geheimen en pijnlijke herinneringen die ze met niemand wilde delen, zelfs niet met de man wiens muziek in haar hart weerklonk.

Nummer Love Swept 155
Schrijver Billie Green
Titel Alleen voor altijd
Oorspronkelijke titel Loving Jenny
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Jenny Valiant zijn huwelijksreceptie kwam verstoren, was Nick voorbereid op het ergste. Hoewel het niet haar schuld was dat hun echtscheiding niet geldig was, zou het hem niet verbaasd hebben als zijn ex-vrouw dat expres zo geregeld had! Het was niet makkelijk om te ontsnappen aan de vrouw die zijn rustige leventje op zijn kop had gezet. Hoewel hun huwelijk mislukt was, troostte Jenny zich met het feit dat ze in ieder geval had geprobeerd Nick te laten zien wat leven was. Niemand kon zo diep en hevig liefhebben als Jenny - en toen hij ontdekte dat hij nog steeds met haar getrouwd was, verlangde Nick nog heviger naar haar. Hun eerste poging was mislukt, maar misschien zou het een tweede keer beter gaan?

Nummer Love Swept 154
Schrijver Olivia en Ken Harper
Titel Een gevaarlijke intrigante
Oorspronkelijke titel A knight to remember
Genre Roman
Korte omschrijving

Tegan Knight kon niet anders dan problemen veroorzaken, maar hoe kon Jason Sloane dat voorkomen? Een 'fortuinzoekster' was een te grote uitdaging om te negeren. Hij wilde het slechtste denken van de intrigante met de ondeugende glinstering in haar ogen. Hij wilde denken dat ze hetzelfde was als alle andere vrouwen die hij gekend had - opdringerig, bezitterig en erop uit om zijn leven te ontwrichten. Maar Tegan zorgde voor de ene verrassing na de andere. Ze deed ongeveer alles om Jasons plan om nieuwe huizen te bouwen in de historische stad van haar grootvader, te dwarsbomen. Maar het was riskant om met vuur te spelen - en Jason was een man die tegen haar opgewassen was. Zou ze hard weglopen als ze in de verleiding kwam... of regelrecht in Jasons armen duiken?

Nummer Love Swept 153
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een stap over de grens
Oorspronkelijke titel Leprechaun
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 152
Schrijver Margie McDonnell
Titel Een beschermengel als jij
Oorspronkelijke titel Banish the dragons
Genre Roman
Korte omschrijving

Angela Newman stormde briesend het kantoor binnen om op de vuist te gaan met de harteloze kampleider die haar dierbare nichtje aan het huilen had gemaakt. Maar David Ortega was niet de draak die zee verwacht had. Geïntrigeerd door het pure verlangen dat ze in Davids ogen had gezien, besloot Angela om bij haar nichtje in het kamp te blijven. De getalenteerde schrijfster van kinderboeken beloofde de kinderen een fantastische zomer te bezorgen, maar David waarschuwde haar, dat niets wreder was dan valse hoop – een waarheid die David aan den lijve had ondervonden. Kon Angela hem ervan overtuigen dat hun dromen een toekomst hadden?


Nummer Love Swept 151
Schrijver Kathleen Downes
Titel Nachten in Parijs
Oorspronkelijke titel Evenings in Paris
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 150
Schrijver Kathleen Creighton
Titel De laatste held
Oorspronkelijke titel Katie's hero
Genre Roman
Korte omschrijving

Misschien konden de heldinnen in haar boeken er sexy uitzien als ze te paard door de Sierra’s reden op zoek naar een man, maar Katherine Taylor Winslow leed alleen maar pijn onder de brandende zon en voelde zich ronduit belachelijk. Ze zou het levensverhaal gaan schrijven van Cole Grayson, de fameuze Hollywoodfilmster, maar hij had erop gestaan dat dat zou gebeuren in het woest bergland, waar hij zich steeds terugtrok om aan de talloze fans te ontkomen. Kate was voor geen kleintje vervaard, maar overal waar ze kwam, sloegen de rampen toe en toen ze uit een ijskoude bergbeek werd gevist door de onweerstaanbare cowboy, bloosde ze van top tot teen! Ze was altijd al verliefd geworden op de helden uit haar boeken, maar Cole zelf raakte haar hart, zoals nooit eerder een man was geluk.


Nummer Love Swept 149
Schrijver Sara Orwig
Titel Als een lege schelp
Oorspronkelijke titel Vision of jasmine
Genre Roman
Korte omschrijving

Jasmine Kirby had schipbreuk geleden, maar tot haar grote vreugde werd ze al gauw gered. Haar redder bleek een ruige zeebonk met in zijn ogen een blik die haar duidelijk maakte dat haar deugd op het spel stond. Ze was helemaal alleen met die geweldige man, op een boot die Paradise heette. Maar was Matthew Rome wel de juiste man om de hoofdrol in haar dromen te spelen? Toen zijn speelse kussen haar ertoe aanzetten haar deugdzame opvattingen overboord te gooien en roekeloos te leven, ging ze zonder aarzeling op zijn uitdaging in. Maar toen er eindelijk land in zicht kwam, begon Jasmine zich af te vraten of haar ontwapenende kapitein haar ook aan land zou blijven redden.


Nummer Love Swept 148
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel De magische cirkel
Oorspronkelijke titel Kismet
Genre Roman
Korte omschrijving

Thane Stoner was een van de knapste en rijkste vrijgezellen in Californië. Daar twijfelde Tru Hubbard niet aan, maar was hij een man op wie ze kon bouwen? Het roekeloze en gelukzalige gevoel dat hij haar bezorgde, was natuurlijk een heerlijke en welkome afleiding van de verdrietige periode waarin haar huwelijk op de klippen liep.
Thane aanbad haar en wist met tedere omhelzingen haar verzet te breken. Maar toen ze werd achtervolgd door de nachtmerrie uit haar vorige huwelijk en gedwongen werd om de man van wie ze hield verdriet te doen of haar droom op te geven, vluchtte Tru. Toch kon ze zich niet verbergen voor de man die in haar zijn bestemming had gevonden.


Nummer Love Swept 147*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Een harde leerschool
Oorspronkelijke titel Playing hard to get
Genre Roman
Korte omschrijving

Het hoorde helemaal niet bij het karakter van Slade Ramsey om de onweerstaanbare hartenbreker te spelen. Maar toen zijn verloofde hem liet zitten, besloot hij de eerste de beste vrouw te verleiden die hij tegenkwam, en dat was Shavonne Brady. Ze was voor het eerst verliefd en er knapte iets in hem toen hij haar twee jaar geleden huilend achterliet. Hij ging terug om haar te bekennen dat hij haar niet kon vergeten - en om haar vertrouwen te winnen. Shavonne wilde hem niet terug, maar ze was hulpeloos onder Slade’s sensuele aanval. Ze moest weten of zijn beloften dit keer echt gemeend waren, of dat hij alleen uit familiebelang handelde.


Nummer Love Swept 146
Schrijver Sally Goldenbaum
Titel Een geschenk uit de hemel
Oorspronkelijke titel A dream to cling to
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 145
Schrijver Susan Richardson
Titel Smeulende ogen
Oorspronkelijke titel A slow simmer
Genre Roman
Korte omschrijving

Betsy Carmody had geen tijd voor rugbyspelers die de charmeur uithingen. Ze was er met een getrouwd geweest, die haar een schat van een zoon had gegeven – én jaren van diepe teleurstelling en hartzeer, voordat hij, Brian, bij een auto-ongeluk om het leven kwam en haar weduwe maakte. Maar toen Jesse Kincaid haar het hof begon te maken, voelde ze zich als een hert in het jachtseizoen, achtervolgd door een quarterback die geen beschaafd mens was, ook al droeg hij een smoking! Ze vertrouwde hem voor geen cent en steeds weer vergeleek ze hem met haar overleden man. Maar kon ze dat lang volhouden als hij haar met die smeulende ogen aan bleef kijken en haar ervan probeerde te overtuigen dat hij niet zo was als Brian?


Nummer Love Swept 144
Schrijver Peggy Webb
Titel Deur naar het paradijs
Oorspronkelijke titel Summer jazz
Genre Roman
Korte omschrijving

Mattie Houston was teruggekeerd uit Parijs om wraak te nemen op Hunter Chadwick, de onmogelijk knappe man die tien jaar geleden haar hart had gebroken. Iedereen dacht dat ze een wilde meid was, maar Hunter keek door die façade heen en zag dat ze nog steeds dacht dat hij haar bedrogen had. Hij had die heerlijke zomer vol liefde, zonneschijn en jazz nooit vergeten... en Mattie ook niet, ofschoon ze er wel haar uiterste best voor deed. Maar na een plagende, verleidelijke streling gaf ze zich alweer gewonnen. Geen enkele andere man kon deze gevoelens bij haar opwekken – maar waarom had Hunter haar de vorige keer in de steek gelaten? Het verleden hield een belofte in voor de toekomst, maar durfde ze de waarheid onder ogen te zien?


Nummer Love Swept 143
Schrijver Patt Bucheister
Titel Godin van de maan
Oorspronkelijke titel Touch the stars
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Michael Dare haar redde uit een groep opdringerige verslaggevers, vond Diana Dragas de galante charmeur met de duivels glinsterende ogen zowel angstaanjagend als opwinden. Ze haatte journalisten, sinds haar vader dankzij schandalige leugens gedwongen was ontslag te nemen als diplomaat...
Michael vertelde haar niet dat hij een journalist was. Alhoewel ze er niets voor voelde om een dominerende man zoals Michael een rol in haar leven te laten spelen, ontdekte ze dat hij haar veel had te bieden. Maar toen ze ten slotte haar met moeite verworden onafhankelijkheid riskeerde, bleek Michael haar misleid te hebben. Kon Michael bewijzen dat ze het bij het verkeerde eind had toen ze dacht dat ze hem niet kon vertrouwen?


Nummer Love Swept 142
Schrijver Glenna McReynolds
Titel Tussen verdriet en leegte
Oorspronkelijke titel Scout's honor
Genre Roman
Korte omschrijving

Anna Lange kwam het vertrek binnen in een wolk van donkerblauwe zijde en de atmosfeer rook naar gevaar.
Voor Mitch Summers was ze een echte dame die een man de adem benam. Hij was haar gevolgd naar een wereld van hoge inzetten en witte stranden, vastbesloten een gokje bij haar te wagen en de bordjes te verhangen nadat die bedrieger het grondstuk van zijn familie had ingepikt. Anna had geleerd mannen te ontmoedigen die hun zinnen op haar hadden gezet, maar deze jongensachtige charmeur kon haar met zijn tedere en verleidelijke kussen tot zo'n grote hartstocht brengen, dat zelfs zij die niet kon weerstaan. Toen het spel gespeeld was, was er nog steeds een prijs te winnen - maar moest ze spelen volgens de regels van een ander om bemind te zijn?


Nummer Love Swept 141
Schrijver Joan Bramsch
Titel Onvoorwaardelijk geluk
Oorspronkelijke titel With no reservations
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Ann Waverley de energiek vreemdeling voor het eerst ontmoette, zag hij eruit als een verlopen uitgeputte bergbeklimmer; haar tweede ontmoeting met Jeffre y Madison was duidelijk heel anders...
Maar of hij nu gekleed was in verkreukelde kleren of alleen maar bedekt door een laken, Jeffrey deed een verlangen in haar oplaaien dat zo krachtig was dat het haar zelf verbaasde. Ze wilde op haar eigen gevoelens vertrouwen wat deze mysterieuze man betrof, maar zijn verhaal maakte haar toch meer dan een beetje wantrouwig. Kon een man met zoveel geheimen inderdaad wel de hartstochtelijke minnaar zijn naar wie ze verlangde, de tedere charmeur die haar hart kon stelen?


Nummer Love Swept 140*
Schrijver Linda Cajio
Titel Een makkelijke prooi
Oorspronkelijke titel Rescuing Diana
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij had het gezicht waar ze van gedroomd had, dacht Dana Windsor toen Adam Roberts het vertrek binnenkwam. Hij was haar ridder, haar Indiana Jones... maar hoe kon ze gered worden uit de klauwen van vuurspuwende draken in het dagelijkse leven? Adam viel voor Diana’s onschuld en voelde een ontembaar verlangen de prinses in zijn armen te nemen en haar te kussen tot ze erbij neerviel! Maar het lag allemaal iets ingewikkelder dan ze gedacht hadden. Het was makkelijk op sprookjes te verzinnen, maar ‘en ze leefden nog lang en gelukkig’ vroeg om vertrouwen en misschien een beetje toverkracht...


Nummer Love Swept 139
Schrijver Fayrene Preston
Titel Droom uit het verleden
Oorspronkelijke titel Allure
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze had niet verwacht Rick O'Neill ooit terug te zien en wilde niet terugdenken aan een hemel vol maneschijn en sterren en een jongen die haar hart had gebroken. Maar toen Chandra Stuart na jaren terugkeerde in haar geboortestad, was hij er... en hij begeerde haar. Overrompeld door het weerzien kon ze niet geloven dat de jongen, die een man was geworden, zich haar niet kon herinneren. Hij zag slechts de schrik - en het verlangen - in haar ogen, maar hij werd gedreven door een geur, een herinnering die zijn emoties beroerde, en een vlammende begeerte naar de vrouw die door het lot in zijn armen was gedreven. Chandra wilde bewijzen dat ze genezen was van Rick, maar er was maar één man die ooit haar hart had bezeten...


Nummer Love Swept 138
Schrijver Sandra Brown
Titel Een vals bestaan
Oorspronkelijke titel Demon rumm
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen de acteur Rylan North Kirsten Rumm met die unieke, sensuele, hartveroverende glimlach aanstaarde, wist ze dat ze zijn verzoek om een week haar huis met hem te delen niet kon afwijzen... zelfs al zou ze daardoor gedwongen zijn om die laatste verschrikkelijke dagen voordat haar man was neergestort opnieuw te beleven. Rylan was de perfecte man om de rol van 'Demon’ Rumm te spelen in de film over het leven van de stuntvlieger. Niemand kon brutaler, onstuimiger en veeleisender zijn dan hij... en geen man zou beter het wilde vuur dat diep in haar binnenste woedde, kunnen aanwakkeren dan Rylan North. Maar eerst zou hij de explosieve geheimen moeten uitdrijven, die haar tot in haar dromen bleven achtervolgen. Of zij daarna nog de moed zou hebben om opnieuw lief te hebben, was nog maar de vraag...


Nummer Love Swept 137
Schrijver Becky Lee Weyrich
Titel Romantisch dilemma
Oorspronkelijke titel Detour to Euphoria
Genre Roman
Korte omschrijving

Over de verkeerde richting gesproken! Sybil Blancahrd wilde het uitschreeuwen toen de sheriff van een klein dorp in Georgia haar aanhield wegens het overschrijden van de maximum snelheid en dreigde haar de gevangenis in te gooien. En toen er hulp kwam opdagen in de ruige figuur van Nick Freemont, was ze er zeker van dat ze in de gevangenis zou belanden! Gelukkig kreeg Nick haar vrij, maar nam haar mee naar zijn huis om haar voor zichzelf te houden! Sybil had het gevoel alsof ze in drijfzand terecht was gekomen – en de enige die haar eruit kon halen was Nick! Maar kon een schilderes uit New York gelukkig worden met een advocaat uit Georgia?


Nummer Love Swept 136*
Schrijver Sara Orwig
Titel Tranen in april
Oorspronkelijke titel Wind warning
Genre Roman
Korte omschrijving

Nadat zijn geleende jacht in een storm te pletter was geslagen en hij in het koude water van Lake Superior was beland, vocht Mike Smith met de tenger figuur die probeerde hem veilig aan boord van een woonboot te trekken. Savannah Carson had er geen idee van wat Mike tegen zijn redding kon hebben, maar ze had niet verwacht dat ze een fikse kaakslag voor de moeite zou krijgen. Mike bood haar direct zijn verontschuldigingen aan, maar hoe kon Savannah hem vertellen dat het de smeulende blik in zijn ogen was die haar knieën deed trillen? Het gevaar dat hem achtervolgde, dreef hem in de armen van de vrouw die hij liefhad, en Savannah wilde alles hebben wat hij haar wilde geven. Maar toen ze in verwachting raakte van zijn kind, kwam haar relatie met Mike op het spel te staan…


Nummer Love Swept 135
Schrijver Barbara Boswell
Titel Eeuwige vrijgezel
Oorspronkelijke titel Not a marrying man
Genre Roman
Korte omschrijving

Sterne Lipton, een schaamteloze flirt, was nog nooit een vrouw tegengekomen die hem zo kon uitdagen en opwinden als Brynn Cassidy. Maar zij kende hem door en door en was niet te verleiden met geld of liefde... en dat terwijl hij om een hoog bedrag had gewed dat hij haar in zijn bed zou krijgen! Toen Brynn ontdekte waarom hij plotseling belangstelling voor haar toonde, besloot ze de meedogenloze, knappe vrijgezel een lesje te leren. Hij moest zelf maar eens ondervinden hoe het was om verliefd te worden en dan aan de kant te worden gezet, ook al was ze bang dat het spelen met vuur zou worden. Maar haar plan om hem te kwellen en uiteindelijk te verleiden was veel gevaarlijker dan ze had kunnen bevroeden - en wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten!


Nummer Love Swept 134
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een huis vol liefde
Oorspronkelijke titel Wild poppies
Genre Roman
Korte omschrijving

Op jacht gaan naar een echtgenoot leek Courtney Marshall nu niet bepaald het leukste tijdverdrijf, maar de jonge weduwe wilde haar twee kinderen een vader geven en meende dat er ergens toch nog wel een aardige betrouwbare man te vinden zou zijn om die taak te vervullen. Toen verscheen de onweerstaanbaar knappe Luke Hamilton aan haar deur en Courtney was verbijsterd over haar eigen reactie! Hij maakte haar het hof met goudgele bloemen, bracht haar in verrukking met zijn warme zoete lippen en hij nam zich plechtig voor haar te beschermen tegen de wolven die op niets vermoedende vrouwen loerden. Totdat hij moest erkennen dat hij haar voor zichzelf wilde! Maar Corutney vroeg zich af of het wel liefde was...


Nummer Love Swept 133
Schrijver Hertha Schulze
Titel Een man met karakter
Oorspronkelijke titel Solid gold prospect
Genre Roman
Korte omschrijving

Matt Lamartine had de meest opwindende oorlelletjes die ze ooit had gezien, vond Nita Holiday, maar zou ze daarom een duurzame relatie met hem kunnen aangaan? Toen deze meer dan aantrekkelijke mijningenieur haar in de leeszaal van de bibliotheek aansprak, kon ze zich meteen voorstellen dat ze verliefd op hem zou worden. Maar de schittering in zijn ogen, was die voor haar bestemd of toch eerder voor het goud dat hij met haar hulp hoopte te vinden? Voor ze het in de gaten had, was ze op weg naar de wouden in het noorden, samen met de man wiens slaapzak ze zo graag wilde delen. Matt Bekende dat hij haar onweerstaanbaar vond, maar tegelijkertijd liet hij doorschemeren dat hij haar waarschijnlijk niet het leven kon bieden waar ze naar verlangde. Zou het haar lukken hem ervan te overtuigen dat zij, net als de wilde ganzen waar hij zo van hield, elkaar hadden uitgekozen om een levenlang samen te blijven.


Nummer Love Swept 132*
Schrijver Fayrene Preston
Titel Burke, de spil
Oorspronkelijke titel Burke, de kingpin
Genre Roman
Korte omschrijving

De gebroeders Delaney waren de erfgenamen van een grote dynastie en deelden hun liefde voor het ruige land. Het waren machtige mannen - hartenbrekers en charmeurs - ze hadden alleen liefde nodig om hun levens compleet te maken.
Cara Winston verscheen als een fantasie met haar zilverblonde haar en haar jurk in de kleur van de zonsondergang. Ze zat op een paard en samen galoppeerden ze het laatste licht van de dag tegemoet. Burke Delaney wilde haar. Ze zat op zijn paard en bevond zich op zijn land... zij zou ook van hem moeten zijn. Maar ze was net kwikzilver: ongrijpbaar, moeilijk, ondefinieerbaar en heel aantrekkelijk - een wild schepsel dat rook naar bloemen en zoet gras. Burke had altijd genomen wat hij wilde, maar Cara hield van haar vrijheid en weigerde te geloven dat hun liefde een toekomst had. Kon hij haar duidelijk maken dat hij haar al gevangen had en dat hij altijd van haar zou blijven houden?


Nummer Love Swept 131*
Schrijver Iris Johansen
Titel York, de rebel
Oorspronkelijke titel York, the renegade
Genre Roman
Korte omschrijving

De gebroeders Delaney waren de erfgenamen van een grote dynastie en deelden hun liefde voor het ruige land. Het waren machtige mannen - hartenbrekers en charmeurs - ze hadden alleen liefde nodig om hun levens compleet te maken.
Sommige mannen waren geboren om draken te bevechten, dacht Siërra Smith, medewerkster bij een variétége-zelschap, toen ze York Delaney ontmoette. York had jarenlang over de wereld gezworven voordat hij een deel van de familieverplichtingen overnam en zich vestigde in de ruige mijnstad Heli’s Bluff. Ze wist gevoelens bij hem wakker te maken waarvan hij het bestaan nooit had vermoed. Uit eigen ervaring wist ze wat het was om je eenzaam en geïsoleerd te voelen, en ze wist ook dat de rusteloosheid van York voortkwam uit het feit dat hij zocht naar een plaats waar hij zich thuis kon voelen. Kon ze hem ervan overtuigen dat zijn enige toevluchtsoord in haar armen was?


Nummer Love Swept 130*
Schrijver Kay Hooper
Titel Rafe, de hartenbreker
Oorspronkelijke titel Rafe, the maverick
Genre Roman
Korte omschrijving

De gebroeders Delaney waren de erfgenamen van een grote dynastie en deelden hun liefde voor het ruige tand. Het waren machtige mannen - hartenbrekers en charmeurs - ze hadden alleen liefde nodig om hun levens compleet te maken. Rafe Delaney was een hartenbreker in wiens donkerbruine ogen soms een duivels vuur brandde. Met zijn uitstraling en zangerige stem betoverde hij iedere vrouw - en ieder paard - totdat zijn hengst Diablo hem in het zand liet happen.
Het was Maggie O’Riley’s taak het wilde dier, en ook zijn stoutmoedige eigenaar, te temmen. Geen vrouw had ooit zijn hart zo geraakt als de kleine, maar oersterke Maggie toen zij als trainer op de Shamrock Ranch werd aangenomen. Haar bewonderenswaardige kracht en charme maakten dat hij ernaar verlangde de schoonheid van zijn land met haar te delen. Zoals hij ernaar verlangde haar te leren hoe ze van haar inwendige verlangen kon genieten. Zijn gevoelens voor haar lieten Maggie niet onberoerd. Maar waren zijn reputatie en haar toekomstideaal wel verenigbaar?


Nummer Love Swept 129
Schrijver Susan Richardson
Titel Verdronken in liefde
Oorspronkelijke titel Fiddlin' fool
Genre Roman
Korte omschrijving

De Schotse violist Jamie McLeod was ongelooflijk aantrekkelijk – en had meer charme dan Sarah Hughes aankon! Omdat hij gewend was de vrouwen het hoofd op hol te brengen, had Jamie nooit gedacht dat hij er voor een zou vallen… totdat Sarah’s lachende ogen zijn verlangen opwekten en vreemde dingen met zijn hart deden! Opgezweept door zijn prachtige muziek gaf Sarah zich over aan deze man die zowel pijn als verdriet met haar wilde delen. Niemand had haar ooit voor altijd gewild, en ze was eraan gewend te vertrekken voordat ze verlaten werd. Zou deze vagebond zijn belofte houden... of haar hart breken?


Nummer Love Swept 128
Schrijver Peggy Webb
Titel Hartenjager
Oorspronkelijke titel The joy bus
Genre Roman
Korte omschrijving

Wat was dat voor een vent die in een oude, roze geschilderde schoolbus reed en het gevaarte tot overmaat van ramp midden op haar oprijlaan liet staan? vroeg Jessie Wentworth zich af.
Blake Montgomery mocht er met zijn schandalig aantrekkelijke voorkomen zeker wezen en hij wist haar met zijn aanstekelijke humor ook te ontwapenen. Afgezien daarvan bleek hij goochelaar te zijn en hij leek in staat haar te betoveren. Ze las in zijn ogen dat hij haar geheimen zou kunnen ontraadselen en ze kwam al snel tot de ontdekking dat zijn kussen haar volkomen in verwarring konden brengen. Was de liefde die ze voelden slechts een illusie, of was het werkelijk een vreugdedans van hun harten die hun leven lang zou duren...?


Nummer Love Swept 127*
Schrijver Iris Johansen
Titel Liefde heelt alle wonden
Oorspronkelijke titel Across the river of yesterday
Genre Roman
Korte omschrijving

Vanaf het eerste moment waarop hij de verleidelijke Serena Spaulding met haar violette ogen ontmoette, was Gideon Brandt het slachtoffer van zijn intense begeerte. Maar Serena ontsnapte uit zijn armen, en pas jaren later vond hij haar terug. Toen bracht zijn overweldigende behoefte haar de zijne te noemen hen beiden in ernstig gevaar op het primitieve zonnige Castellano. Gideons vurige liefkozingen legden Serena’s geheime verlangens bloot; ze voelde zich aan hem gebonden en besefte dat het lot het voor elkaar had voorbestemd. Ze bloeide op onder zijn hartstocht, maar haar eigen obsessie voor de man aan wie ze geen weerstand kon bieden, zou haar trots en haar liefde op de proef stellen. Ze werden meegesleept in een revolutie waarin ze hun leven op het spel moesten zetten. Zouden Gideon en Serena kans zien om te overleven?


Nummer Love Swept 126*
Schrijver Kay Hooper
Titel Laatste vlucht
Oorspronkelijke titel Raven on the wing
Genre Roman
Korte omschrijving

"Trouw met me," vroeg Josh Long herhaalde malen, maar de geheimzinnige vrouw van zijn dromen bleef volkomen ongrijpbaar. Raven Anderson wilde niet toegeven aan de aantrekkingskracht die ze voelde als hij haar in zijn armen nam. Hoe verleidelijk ze ook was, zelf had ze nooit het allesverterende vuur gekend dat ze in mannen kon ontsteken. Nooit, totdat Josh ’ hongerige hartstocht haar dwong om zich aan hem over te geven. Geboeid door deze mysterieuze vrouw die hem steeds wilde ontlopen, wist Josh dat zij het definitieve einde van zijn vrijgezellentijd betekende. Onvermoeibaar bleef hij haar volgen, met een vasthoudendheid die hem zelf verbaasde. Maar, waren zijn geld, macht - en zijn hartstocht - voldoende om deze grillige vrouw te beschermen tegen de gevaren die haar leven bedreigden?


Nummer Love Swept 125
Schrijver Sandra Brown
Titel Een goed bewaard geheim
Oorspronkelijke titel Sunny Chandler's return
Genre Roman
Korte omschrijving

Het gefluister begon toen ze balzaal betrad - en alle ogen van de aanwezige mannen gericht waren op de adembenemend knappe vrouw met de ietwat bezoedelde reputatie. Ty Beaumont wist dat hij haar wilde hebben - en dat niets en niemand hem kon tegenhouden. Binnen een week zou zij de zijne zijn! Sunny hoorde zijn duivelse stem in haar oor fluisteren en zag dat de man veel te knap was voor zijn eigen bestwil. Maar ze wist dat ze haar gelijke had gevonden en zijn sensuele glimlach deed haar rillen van verlangen. Ty en Sunny waren allebei op de vlucht voor het verleden, maar zouden ze de toekomst samen aankunnen als ze hun duistere geheimen aan elkaar onthuld hadden?


Nummer Love Swept 124
Schrijver Anne & Ed Kolaczyk
Titel Zwoele nachten
Oorspronkelijke titel Sultry nights
Genre Roman
Korte omschrijving

Tijdens die lange, hete zomer waren Rachel Adams en Ben Healy nog maar tieners, maar hun sensuele vuurwerk reikte veel verder. Aan het eind van die zomer was hun afscheid vol beloftes, maar Rachel bleef zwanger achter. Nu, vele jaren later, was Ben weer terug en het meisje dat altijd in zijn gedachten was geweest, wekte een verlangen in hem op dat intenser was dan vroeger. Maar zouden het geheim dat Rachel zo lang in haar hart had verborgen en de verbijsterende waarheid over de dochter die hij nooit had gekend de jaren van pijn en eenzaamheid kunnen overbruggen? En een liefde kunnen bevrijden die de tijd nooit had kunnen vernietigen?


Nummer Love Swept 123
Schrijver Barbara Boswell
Titel Misverstand in duplo
Oorspronkelijke titel Tangles
Genre Roman
Korte omschrijving

In de rechtszaal was Krista Conway een gevreesd tegenstandster, een harde tante op hoge hakken en met een streng mantelpakje aan.
Maar toen ze tegenover rechter Logan Moore stond, voelde hij dat zijn bloed aan de kook begon te raken. Ze was een levende, ademende verzameling verrukkelijke tegenstelling: een goedbetaalde echtscheidingsadvocate die naar het huwelijk en naar kinderen verlangde. En Logan, een man die eraan gewend was te regeren in de rechtszaal en in bed, verlangde wanhopig naar haar. Maar hoe uitdagend, hartstochtelijk en verleidelijk Krista in zijn armen ook mocht zijn, ze lachte hem uit om zijn holbewonerstactiek. En toch... zou de uitspraak van de jury 'levenslang' kunnen zijn?


Nummer Love Swept 122
Schrijver Marianne Shock
Titel Als de lente komt...
Oorspronkelijke titel Inherited
Genre Roman
Korte omschrijving

Tricia Riley was opgegroeid op een ranch in Virginia, maar ze was te teerhartig om te kunnen denken als een cowboy. Toen ze de meedogenloze, onverzettelijke Chase Colby werd aangenomen om Green Hills te gaan leiden, nam ze zich plechtig voor om zich niet met hem in te laten. Hij leek te veel op haar vader, zo vol geheimen, zo koel en ongenaakbaar. Maar al haar plannen verdwenen in het niets toen Chase haar vlammende rode haren tot aan haar middel zag vallen en hij gek werd van verlangen. Bij zijn hunkerende begeerte naar haar lichaam kwam nu ook een hevig verlangen om haar hart te bezitten. Maar hij ontdekte al spoedig dat hij eerst in het reine moest zien te komen met zijn verleden voordat hij de liefde van Tricia zou kunnen winnen.


Nummer Love Swept 121
Schrijver Patt Bucheister
Titel Gevecht tegen de tijd
Oorspronkelijke titel The dragon slayer
Genre Roman
Korte omschrijving

Abigail Stout koesterde haar onafhankelijkheid. Ze holde van haar werk naar de universiteit en weer terug. Veel tijd voor mannen had ze niet, maar dat had ze nooit belangrijk gevonden, tot de avond waarop Webb Hunter over haar struikelde en haar tenen verpletterde! Gefascineerd door haar vrijmoedige commentaren, haar mond om te zoenen en de intrigerende geur van vanille, zwoer Webb dat hij Abby zou veroveren. Haar verzet was alleen maar een uitdaging voor hem. Meer dan tien pleeggezinnen hadden Abby geleerd dat niemand om wie ze iets gaf voor eeuwig bleef. Maar Webb benoemde zichzelf tot haar ridder, bracht teddyberen mee voor Abby, voor het kind dat er nooit een had gekregen. Ze wilde zo graag geloven in zijn beloften, maar moest ze de liefde met haar vrijheid betalen?


Nummer Love Swept 120
Schrijver Fayrene Preston
Titel Eerlijk duurt het langst
Oorspronkelijke titel Robin and her merry people
Genre Roman
Korte omschrijving

Verraden! Gena Alexander was verliefd geworden op de knappe, ambitieuze Jarrod Saxon, maar toen haar vader overleed en toen bleek dat hij zijn computerbedrijf aan zijn aanstaande schoonzoon had nagelaten, was ze witheet van woede! Te verbitterd om nog iets met Jarrod te kunnen bespreken, was ze weggegaan, op zoek naar een nieuw leven in een nieuwe stad. Daar zou ze wraak nemen. Zonder dat iemand het wist nam ze steeds geld op van Jarrods rekening om haar arme vrienden te helpen, die wel ontzettend aardig waren, maar van geld verdienen bijster weinig verstand hadden. Op die manier voelde Gena zich een nieuwe Robin Hood, maar in haar verhitte dromen moest ze voortdurend Jarrods gespierde lichaam van zich afhouden dat hartstochtelijk de liefde met haar wilde bedrijven. Tien lange maanden had Jarrod op zijn beurt gezocht naar de vrouw die hij niet kon vergeten. Nu had hij haar eindelijk gevonden, maar zou ze hem wel willen vergeven?


Nummer Love Swept 119
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een bijzonder geschenk
Oorspronkelijke titel Listen for the drummer
Genre Roman
Korte omschrijving

Nadat hij was aangevallen door een gillende kat en omvergelopen door een reus van een hond, wist Hunter Emerson meteen dat een leven met Brenna MacPhee nooit saai zou zijn! De blonde Brenna maakte met haar guitige ogen al snel een diepe indruk op de ietwat stijve, knappe zakenman! Hunter dacht dat hij zijn leven perfect georganiseerd had: witte overhemden, donkere pakken en een bedrijf dat al zijn aandacht opeiste. Tot de eigenares van een dierenpension hem haar totaal onvoorspelbare wereld binnenhaalde. Het was allemaal geweldig en het had iets betoverends, maar zou het ook iets voor hem zijn? Het levensritme van Brenna was zo anders dan het zijne. Zou hij kunnen leren de vrouw van wie hij hield de belangrijkste plaats in zijn leven te geven?


Nummer Love Swept 118
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een kleurrijke ontmoeting
Oorspronkelijke titel Kaleidoscope
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 117
Schrijver Peggy Webb
Titel Liefde bij zonsopgang
Oorspronkelijke titel Disturbing the peace
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 116*
Schrijver Iris Johansen
Titel Een ridder in nood
Oorspronkelijke titel Til the end of time
Genre Roman
Korte omschrijving

Rebel Sandor Karpathan werd tijdens zijn poging de mooie Amerikaanse van een wisse dood te redden overmeesterd door een intense hartstocht: hij móest deze Alessandra Ballard tot de zijne maken! Ze was beeldschoon, maar het waren haar moed en doorzettingsvermogen die haar tijdens de revolutie met deze man verbond. En het was oorlogstijd, geen tijd om verliefd te worden, maar het lot besliste anders. Zouden ze samen ook déze uitdaging kunnen aannemen?


Nummer Love Swept 115
Schrijver Kimberli Wagner
Titel De geur van jasmijn
Oorspronkelijke titel Exposé
Genre Roman
Korte omschrijving

Kate Polanski en Adam MacHugh konden het allebei best zonder hulp af, maar het lot en hun hoofdredacteur dachten daar anders over. Een reportage over kunstdiefstal bracht hen ongewild samen, en Mac en Kate stortten zich vol overgave in het avontuur. Voor Mac leek de puzzel bijna onoplosbaar. De beeldschone Kate stelde hm voor grote raadsels. Zou hun gezamenlijke speurtocht, waar bij de hartstocht meer dan eens hoog oplaaide, tot meer dan één verrassende ontknoping leiden?


Nummer Love Swept 114
Schrijver Eugenia Riley
Titel Mooie dromen
Oorspronkelijke titel Where the heart is
Genre Roman
Korte omschrijving

Het was een schande! De dames die Leigh Carter's rondleiding door het prachtige herenhuis volgden, waren vreselijk geschokt toen Leigh een slaapkamerdeur opende en daarachter een bijna naakte, grijnzende figuur ontdekte.
Peter Webster achtervolgde de lieftallige schoonheid met de vastberadenheid die hem als zeer hooggeachte advocaat eigen was. Hij was een galante heer uit het zuiden, maar zelfs zijn heerlijke kussen konde haar geheim niet onthullen.
Leigh had zich nergens zo goed gevoeld als in zijn armen, maar ze was bang om toe te geven waarom ze naar Natchez was gevlucht...


Nummer Love Swept 113
Schrijver Nancy Holder
Titel Aloha, mijn liefste
Oorspronkelijke titel Emerald life
Genre Roman
Korte omschrijving

Hawaï was het paradijs, dacht Stacy Livingston, een jungle vol exotische bloemen waar tijd niet leek te bestaan. Toen de lippen van Keith Mactavish de hare beroerden in een sensuele uitnodiging, ging er een siddering door haar heen. Maar al spoedig drong het tot haar door dat de vuurgodin Pele niet de enige was die de natuur in haar macht had.
Keith's omhelzing maakte een vuur diep in haar binnenste los, een vuur zo fel, dat het de jonge onderzoekster verbijsterde. Ze was in de grotten op zoek naar de oorsprong van de legendarische vuurvis, maar de familie van Keith was ervan overtuigd dat ze op zoek was naar de verborgen schat. Hoe kon ze hun haar ware bedoelingen duidelijk maken?
Maar toen Keith haar tegen zich aantrok in het zachte maanlicht, hoorde ze klanken die van eeuwigheid zongen...


Nummer Love Swept 112
Schrijver Sara Orwig
Titel Ladder naar het geluk
Oorspronkelijke titel Finnegan's hideaway
Genre Roman
Korte omschrijving

Lucy Reardon en Finn Mundy hadden nooit met elkaar kennis gemaakt – maar wel met rampspoed! Vanaf het moment dat Finn de in zwarte netkousen gestoken benen van Lucy op een ladder tegen zijn slaapkamerraam ontwaarde, stond er een ongeluk te gebeuren – en zij was de lont in het kruitvat! Finn gaf toe dat hij er wel een paar butsen en builen voor over had om Lucy in zijn armen te houden, maar toen hij zijn lieftallige buurvrouw eenmaal in zijn netten had verstrikt, wist hij helemaal niet wat hij met haar aan moest! Lucy had massa’s plannen voor haar leven, en haar enthousiasme was aanstekelijk. Kon ze haar energieke maar enigszins besluiteloze minnaar doen inzien dat zijn bestemming in haar richting lag?


Nummer Love Swept 111
Schrijver Peggy Webb
Titel De winnaar krijgt alles
Oorspronkelijke titel Scamp of Saltillo
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Ben Adams de donder in de bergen hoorde, had hij nooit verwacht dat de storm een vrouw naar Saltillo zou brengen die voor meer problemen zou zorgen dan een hele horde wilde katten. Kate Midland had besloten dat ze alles zou doen om een ten dode opgeschreven magnoliaboom te redden, zelfs al moest ze daarvoor de knappe burgemeester verleiden.
Toen Kate besloot zich kandidaat te stellen voor de post van burgemeester, sprongen de vonken pas goed over. Vol overgave en met veel humor probeerden ze alletwee de inwoners van Saltillo voor zich te winnen, terwijl ze achter het podium - en waar dat verder maar kon - kussen van elkaar stalen.
Konden deze tegenstanders en heimelijke minnaars alletwee als winnaar eindigen?


Nummer Love Swept 110
Schrijver Sandra Brown
Titel Liefde op de koop toe
Oorspronkelijke titel 22 Indigo Place
Genre Roman
Korte omschrijving

Op de middelbare school was James Paden de stoere bink op wie elk meisje verliefd was. Zo ook Laura Nolan, hoewel ze het zichzelf, laat staan hem, nooit durfde te bekennen. Toen hij opnieuw in haar leven kwam was ze een volwassen vrouw en haar gevoelens en verlangens lieten zich niet meer tegenhouden. Hij had zijn zinnen op haar huis en op haar gezet omdat hij zijn reputatie wilde verbeteren.
Hij kocht niet alleen haar huis, maar kreeg tevens haar liefde op de koop toe. Laura had er geen idee van dat hij ook van haar hield. Toen hun huis aan een orkaan werd blootgesteld en ze besefte dat een mens meer waard was dan bezit, durfden ze beiden hun liefde voor elkaar te bekennen. Maar toen stond niets hun geluk nog in de weg!


Nummer Love Swept 109
Schrijver Kathleen Creighton
Titel Stille wateren...
Oorspronkelijke titel Still waters
Genre Roman
Korte omschrijving

Vastbesloten om haar watervrees te overwinnen, had Maddy Gordon zich ingeschreven voor de cursus zwemmen voor beginners en tot haar verbazing constateerde ze dat ze was ingedeeld bij een groepje peuters van een jaar of zes, zeven! Nog groter was haar verbazing toen ze tot de ontdekking kwam dat haar zwemleraar de beroemde Jack London was, die vijf keer Olympisch goud had behaald en wiens onweerstaanbare glimlach haar nog steeds kippevel bezorgde.
Geschrokken van de emoties die Jack bij haar opriep zocht Maddy bescherming achter haar poppen. Die poppen waren uitstekend geschikt voor haar werk met kinderen en ze kon er ook volwassenen mee op afstand houden. Maar zou ze er Jack London ook mee op veilige afstand kunnen houden?


Nummer Love Swept 108
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Het uur van de waarheid
Oorspronkelijke titel Secrets of autumn
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

Dit boek heeft dezelfde Nederlandstalige titel en auteur dan Love Swept 239Nummer Love Swept 107
Schrijver Fran Baker
Titel Liefde maakt kwetsbaar
Oorspronkelijke titel Seeing stars
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 106
Schrijver Charlotte Hughes
Titel Mannen te over
Oorspronkelijke titel Too many husbands
Genre Roman
Korte omschrijving

Voor twaalf dankbare mannen was Meri Kincaid in bijna alle opzichten de perfecte vrouw – ze maakte hun huizen schoon, deed de boodschappen, zorgde voor schone was – met het gevolg dat ze zelf eigenlijk geen tijd had om te leven. Tot op een mooie dag nummer dertien kwam opdagen... Chet Ambrose, een succesvol zakenman, zag haar verwaarloosde oude villa en werd er meteen verliefd op. In ruil voor haar diensten als huisvrouw wilde hij haar huis best voor haar opknappen – maar toen hij haar warme lippen eenmaal had gekust, wist hij zeker dat hij verlangde naar alles wat Meri te bieden had... en nog veel meer zelfs. Meri ging gretig op zijn aanbod in, maar de vraag bleef of Chet haar zou weten te overtuigen van het feit dat ze haar handen meer dan vol zou hebben aan een echte man, zelfs als ze haar zaak vaarwel zei!


Nummer Love Swept 105
Schrijver Barbara Boswell
Titel Als het niet anders kan
Oorspronkelijke titel Whatever it takes
Genre Roman
Korte omschrijving

Kelly Malloy was buiten zichzelf van woede toen ze hoorde dat ze samen moest werken met Brandt Madison. Het was haar een raadsel dat een man, die bekend stond als een uitstekend journalist, voor een van de slechtste bladen van Amerika kon werken. Zodra ze de schandalig aantrekkelijke vent die haar reportage in de weg stond echt leerde kennen, was het gedaan met het weerstand. Brandt voelde op zijn klompen aan dat het artikel over illegale kinderhandel Kelly dieper beroerde dan hij van een professionele journaliste zou verwachten. Hij wilde haar wat graag tonen wat het betekende bemind te worden en je geborgen te voelen. Hoe kon hij de vrouw van zijn dromen met zijn hartstochtelijke liefkozingen tegen de demonen uit haar verleden beschermen...?


Nummer Love Swept 104
Schrijver Kathleen Downes
Titel Een web van leugens
Oorspronkelijke titel Char's web
Genre Roman
Korte omschrijving

Keith Webb verstijfde van verbazing toen Charlotte Smith zich bij hem aandiende. Het was onmogelijk dat een verzinsel - een vrouw wier naam hij uit zijn duim had gezogen om de liefde van een jong meisje te ontmoedigen - zo beeldschoon en zo echt kon zijn! Maar door zijn verhaal dat hij in het kleine stadje had rondgestrooid, had hij er dringend behoefte aan dat Charlotte voor zijn verloofde speelde. Zou deze vrouw, die hij nooit eerder had ontmoet, meedoen aan die schijnvertoning? Char had gezworen haar werk van haar privé-leven gescheiden te houden en ooit een romantische verhouding te beginnen met een van haar klanten, tot op het moment dat een aantrekkelijke man met zijn prachtige groene ogen haar smeekte aan zijn bedrog mee te werken.


Nummer Love Swept 103
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Tegenstrijdige meningen
Oorspronkelijke titel Mister Lonelyhearts
Genre Roman
Korte omschrijving

'De rubriek "Beste Ben" moet verdwijnen!' had een woedende Chapel Barclay aan de krant geschreven. Die man moedigde notabene iedereen aan om romantiek in het leven te brengen. Maar toen de mooie juriste haar tegenpool ontmoette in een TV-praatshow, schaarden de kijkers zich eensgezind achter Ben!
Een beetje verlegen over die gemakkelijke overwinning besloot Ben haar op haar eigen terrein op te zoeken en te trachten de vrouw te ontdekken achter de felle tegenstandster. Maar toen Ben en Chapel samen waren ingesneeuwd door een onverwachte sneeuwstorm, vlogen de vonken eraf en laaide er een intense begeerte tussen hen op. Eerst etentjes bij kaarslicht... toen bloemen... en kussen. Zou 'Beste Ben' zijn onafhankelijke dame ervan kunnen overtuigen dat ze de liefde eindelijk gevonden had?


Nummer Love Swept 102*
Schrijver Iris Johansen
Titel Het eeuwige verbond
Oorspronkelijke titel Everlasting
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 101
Schrijver Peggy Webb
Titel Liefde en leugens
Oorspronkelijke titel Duplicity
Genre Roman
Korte omschrijving

Dr. Ellen Stanford gaf toe dat het een gewaagd idee was een volkomen vreemde mee naar huis te nemen die moest doorgaan voor haar verloofde. Maar ze wilde niet weer alleen, zonder man, naar de familiereünie toe. Haar leven was gewijd aan haar werk: ze leerde gebarentaal aan een gorilla die Gigi heette. Naast haar werk was er in haar leven nooit plaats en tijd geweest voor een man!
Toen verscheen haar imitatie-verloofde en die bleek eruit te zien als een filmster. Dirk deed geheimzinnig over zijn verleden en de naaste toekomst. Maar voor het ogenblik bezat hij alles wat een vrouw kon verlangen. Hij was dwingend maar teder en had een verleidelijke glimlach waardoor zelfs Gigi verliefd op hem werd. Maar het duurde niet lang of ze raakten verstrikt in hun eigen leugentje om bestwil, terwijl hun vurige liefde alle bruggen achter hen verbrandde.


Nummer Love Swept 100
Schrijver Marie Michael
Titel Verliefd op het avontuur
Oorspronkelijke titel No way to treat a lover
Genre Roman
Korte omschrijving

Nog maar een jaar geleden hadden ze een hartstochtelijke relatie gehad waaraan nooit een eind scheen te kunnen komen - tot de dag waarop de roekeloze en lieftallige Charley Tremayne plotseling uit de armen van Reese McDaniel verdween. Ze vertrok zonder een verklaring af te leggen en zonder de belofte dat ze weer bij hem terug zou komen. Ze had de voorkeur gegeven aan een leven vol intriges en gevaar, een leven waarin geen plaats was voor Reese. Maar op een dag bracht hun werk hen weer tezamen en ontdekten ze dat de behoefte aan elkaar de afgelopen tijd alleen maar groter was geworden. Hoe kon Charley uitleggen aan Reese, de enige man die haar in vuur en vlam kon zetten met zijn kussen, dat ze meer hield van een leven vol gevaar dan een bezadigd leventje met hem?


Nummer Love Swept 99*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Doktersmanieren
Oorspronkelijke titel Bedside manners
Genre Roman
Korte omschrijving

Dr. Case Flynn, de grootste versierder van het ziekenhuis, was op de vlucht geslagen en Dr. Sharla Shakarian was precies de juiste vrouw om hem te vangen!
Case stond er bekend om dat hij de verpleegsters zonder problemen zijn armen in praatte, maar zijn beruchte Ierse charme liet het afweten bij de knappe, maar gewaarschuwde kinderarts. Sharla was er zeker van dat ze hem kon weerstaan, maar haar protesten werden gesmoord door zijn hongerige kussen. Case had gezworen dat hij nooit zou trouwen, maar Sharla schreef geduld... en een beetje hartstocht voor. Hij leed aan de liefdesziekte en zij was zijn enige kans op genezing!


Nummer Love Swept 98
Schrijver Sara Orwig
Titel Een pikante strijd
Oorspronkelijke titel Hot tamales
Genre Roman
Korte omschrijving

'Oh!' Clarice Jenkins werd woedend toen ze Grady O'Toole zag staan. Het was al erg genoeg dat hij zijn armoedige kraampje naast het elegante restaurant van haar oom had neergezet, maar nu durfde hij er ook nog eens met ontbloot bovenlijf achter te gaan staan! Dat was reden genoeg voor een vrouw om haar auto tegen de eerste de beste muur te pletter te rijden omdat ze niet kon stoppen om zijn heerlijke lichaam te bewonderen! Clarice deed haar uiterste best om Grady te bewegen zijn kraampje elders in de stad op te zetten. Maar toen hun pikante strijd heftiger werd, was het Clarice's beurt om zich over te geven...


Nummer Love Swept 97
Schrijver Nancy Holder
Titel Te mooi om waar te zijn
Oorspronkelijke titel Once in love with Amy
Genre Roman
Korte omschrijving

De ongekend knappe filmacteur Derek Morgan was voor Amy Teiler tegelijkertijd Romeo, een struikrover en James Bond in één persoon en Amy dacht dat haar meest romantische fantasieën werkelijkheid waren geworden toen hij haar naar de dansvloer leidde voor een sprookjesachtige wals. Het thema van deze trans-Atlantische cruise op de 'Prinses Margaret' was de glamour van de jaren dertig en Amy had voor haar zeer welgestelde opdrachtgeefster de schitterende kostuums gemaakt aan de hand van foto's uit die glorieuze periode. Derek maakte Amy het hof en ze hadden talloze heimelijke ontmoetingen onder de glinsterende sterrenhemel. Was deze adembenemende romance aan boord van dit majestueuze schip het waard om haar zo moeizaam bereikte onafhankelijkheid te riskeren?


Nummer Love Swept 96
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Het einde van de reis
Oorspronkelijke titel Journey's end
Genre Roman
Korte omschrijving

Victoria Blair moest toegeven dat het antieke poppenhuis spectaculair was en dat het haar trip van San Francisco naar Sunshine in New Mexico zeker de moeite waard maakte. Maar ze had niet gerekend op het vijandige welkom van rancher Sage Lawson. Achterdochtig geworden door haar plotselinge verschijning op verzoek van zijn grootmoeder, besloot Sage dat deze antiekhandelaarster uit de grote stad net zo'n type was als zijn ex-vrouw die hem en zijn zoontje geruild had voor het opwindende stadsleven. Maar Victoria bloeide op in het slaperige stadje en Sage werd hopeloos verliefd op haar. Victoria, die als wees was opgegroeid, genoot van Sage’s hartstochtelijke strelingen. Zou het ranchleven haar dromen die ze diep had weggestopt in vervulling doen gaan - en haar een toekomst bieden vol liefde in de armen van een man die zielsveel van haar hield?


Nummer Love Swept 95
Schrijver Millie Grey
Titel Prinses van zijn dromen
Oorspronkelijke titel Wild blue yonder
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij kwam als een avontuurlijke piloot uit vroeger tijden uit de lucht vallen in een oude tweedekker. Hij bracht onrust in het kalme bestaan waaraan Krissa Colbrook zoveel waarde hechtte na de dood van haar jonge, roekeloze echtgenoot. Hij zag er uit als een vagebond en leek geen cent te bezitten. Maar Mike Donahue zat niet verlegen om betoverende woorden en hadogen die haar in vuur en vlam zetten, waardoor Krissa's weerstand eindelijk werd gebroken.
Gelokt naar het zomerhuis waar haar grootouders zoveel jarn geleden het genot van de liefde hadden ontdekt, probeerde Krissa zich te verzetten tegen de hartstochtelijke behoefte om zich in de armen van deze man te werpen en zijn lippen op de hare te voelen. Mike zwoer haar te zullen bevrijden uit haar veilige schulp, maar kon de man die Krissa's angst kende haar wel leren dat het heerlijk was om de liefde uit te dagen?


Nummer Love Swept 94*
Schrijver Peggy Webb
Titel Liefde is vrijheid
Oorspronkelijke titel Donovan's angel
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Martie Fleming uit een boom in Paul Donovan’s tuin viel, sloeg haar hart op hol. Maar toen de knappe man die haar overheid hielp een dominee bleek te zijn, vluchtte Martie in paniek. Met haar zigeunerachtige uiterlijk en voorliefde voor wilde muziek was ze totaal niet geschikt als domineesvrouw. Paul deed zijn uiterste bet om haar van het tegendeel te overtuigen, maar Martie was er zeker van dat ze nooit geaccepteerd zou worden als zijn vrouw. Toen een compromitterende situatie een huwelijk onvermijdelijk maakte, verlichtte het vuurwerk dat volgde de hemel!


Nummer Love Swept 93
Schrijver Barbara Boswell
Titel Problemen in drievoud
Oorspronkelijke titel Trouble in triplicate
Genre Roman
Korte omschrijving

Caine Saxon vroeg het zich af: Als alle goede dingen in drieën kwamen, was deze drieling dan te veel van het goede? Zijn broer was verloofd geweest met een van hen tot de relatie door een heftige ruzie werd verbroken; nu was hij tot over zijn oren verliefd op Juliet die hem met loyale woede als een van de Saxons betitelde.
Terwijl ze de aantrekkingskracht die niet feller had kunnen branden ontkenden, besloten Caine en Juliet een wapenstilstand te sluiten en zweerden samen om de geliefden weer bij elkaar te brengen. Maar de intrige groeide hen boven het hoofd en de twee plannenmakers raakten verstrikt in hun eigen romantische plan. Op een stormachtige nacht in een gemoedelijke herberg erkenden ze de ademloze waarheid - dat ze het grillige liefdespad hadden gevonden waaraan geen ontsnappen meer mogelijk was...


Nummer Love Swept 92
Schrijver Adrienne Staff en Sally Goldenbaum
Titel Crescendo
Oorspronkelijke titel Crescendo
Genre Roman
Korte omschrijving

Ellen Farrell schreeuwde uit volle borst, terwijl ze met haar autootje over de snelweg racete - het was een fantastisch gevoel om even stoom af te blazen! Toen merkte ze dat ze gezelschap had: een volkomen adembenemende automobilist was naast haar komen rijden en schonk haar de geweldigste glimlach die ze ooit had gezien! Dirigent Armand Dante was niet zomaar iemand die je oppikte: hij was oogverblindend - en de romantische held van Ellens heimelijke dromen. Toen hij haar bloemen bracht tijdens haar nachtdienst in het ziekenhuis en haar in zijn armen nam terwijl de zon opkwam boven de Potomac, moest ze gewoon wel verliefd worden.


Nummer Love Swept 91
Schrijver Sandra Brown
Titel Verborgen schoonheid
Oorspronkelijke titel The Rana look
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze bezat een 'blik', een stijl die veel verder ging dan schoonheid, een gave die Rana Ramsey had gemaakt tot een droommodel. Maar toen ze zich alleen nog maar een kostbaar voorwerp begon te voelen - door iedereen begeerd, maar niet om haarzelf - ging ze op de vlucht en verstopte zich in een ouderwets pension in een stadje in Texas waar niemand haar kende en waar ze iemand anders kon zijn. Maar toen de geweldige Trent Gamblin zijn intrede deed in de kamer aan de overkant van de gang, ontdekte Rana dat ze zich niet eeuwig voor de wereld verborgen kon blijven houden. Trent aanvaardde haar nieuwe persoonlijkheid en beloofde een vriend te zijn die ze kon vertrouwen.


Nummer Love Swept 90
Schrijver Peggy Webb
Titel De gouden ridder
Oorspronkelijke titel Tarnished armor
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen televisieproducer Alice Spencer aankondigde: 'Ik heb een man nodig!' en naar de haven van Boston ging om het perfecte exemplaar te vinden, zocht ze alleen maar een goed model voor een serie reclamespots. Ze had er niet op gerekend dat ze verliefd zou worden op Lancelot, de knappe, viriele zwerver met het geheimzinnige verleden. Op lokatie in de vochtige hitte van de jungle van Yucatan bracht Lance haar in een roes, haalde haar uit haar schulp en bevrijdde de hartstochtelijke vrouw die onder het keurige, degelijke uiterlijk verscholen zat. Maar de minnaar die zijn hart voor haar blootlegde onder de tropsiche maan, was niet de standvastige ridder die ze zich wenste. Kon ze haar aantrekkelijke, knappe zwerver overhalen het avontuur in de steek te laten voor de veilige haven van haar armen?


Nummer Love Swept 89
Schrijver Fayrene Preston
Titel De geur van de lente
Oorspronkelijke titel Mysterious
Genre Roman
Korte omschrijving

"Mijn naam," fluisterde ze op geheimzinnige toon, "is Jennifer - alleen maar Jennifer - en stel geen vragen, alsjeblieft." Toen vroeg ze hem iets dat Jerome zo verbaasde, dat hij alleen nog maar naar haar prachtige profiel in de schemerige bar kon staren. Jerome voelde zich onweerstaanbaar tot haar raadselachtige schoonheid aangetrokken, maar hij wist dat er iets niet klopte. Hij had nog nooit zoveel om een vrouw gegeven dat hij bereid was zijn leven voor haar in de waagschaal te stellen, maar Jennifer bedwelmde hem. En op dat moment negeerde hij het gevaar en gaf zich over aan een onbedwingbaar en hartstochtelijk verlangen... maar of het liefde was?


Nummer Love Swept 88
Schrijver Marion Smith-Collins
Titel Als een donderslag
Oorspronkelijke titel Out of the clear blue
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 87
Schrijver Anne + Ed Kolaczyk
Titel Een blik in de hemel
Oorspronkelijke titel The butler and his lady
Genre Roman
Korte omschrijving

Pat Mahoney was de droom van iedere werkende vrouw - een fantastische, gebruinde atleet die perfekt in het witte butlerjasje zat, met onweerstaanbare blauwe ogen die twinkelden van humor en koken kon hij ook nog! Hij was aangenomen om Dusty Ross' leven in comfortabele banen te leiden, en dat deed Pat... en meer... binnen de kortste keren. Maar toen hij eenmaal Dusty's bewondering had geoogst voor zijn onberispelijke werk, begon hij te verlangen naar de vrouw des huizes! Dusty begreep niet wat een dynamisch, ondernemende persoon als Pat in haar huis deed in plaats van een firma te leiden, maar ze leerde zijn toenemende persoonlijke zorgen te waarderen. Zou dit paar dat niet bij elkaar leek te passen een sensueel pad naar huiselijk geluk kunnen vinden?


Nummer Love Swept 86
Schrijver Fayrene Preston
Titel Onblusbaar vuur
Oorspronkelijke titel Fire in the rain
Genre Roman
Korte omschrijving

Joey Stewart rekende erop dat, als hij maar hard genoeg bad, de knappe dokter die in de kliniek zijn gebroken arm had gezet, zijn zuster Lainie wel mee uit zou vragen. Lainie waarschuwde de jongen, wiens opvoeding ze op zich had genomen, dat hij beter iets anders kon hopen - zij had niets gemeen met de succesvolle chirurg en zijn vrienden van de country-club! Maar toen dokter Rand Bennett besloot dat Lainie de verwerkelijking van zijn droom was, zwoer hij dat hij de dame ertoe zou brengen om hem tot haar leven toe te laten. Lainie verwonderde zich over het sensuele gevoel dat Rands kussen in haar wekten, maar ze weigerde om haar problemen met iemand te delen. Kon de kracht waarmee Rand om haar gaf haar trotse hart tot overgave dwingen en haar uiteindelijk de vrijheid schenken om van hem te houden?


Nummer Love Swept 85
Schrijver Kathleen Creighton
Titel Verdachte motieven
Oorspronkelijke titel Delilah's weakness
Genre Roman
Korte omschrijving

Luke MacGregor had geen slechter moment kunnen kiezen om met zijn vliegtuig een noodlanding in haar weiland te maken, dacht delilah Beaumont woedend. De lammeren van haar vijfennegentig schapen konden ieder moment geboren worden en ze vond het beslist niet prettig om de hoofdwond van een man te behandelen.
Maar toen de knappe piloot ondanks haar allesbehalve zachtzinnige behandeling in leven bleef, stond hij erop om te blijven en haar te helpen met de schapen. Delilah had er hard voor gevochten om haar boerderij te leiden op haar eigen manier en zelfs de verrassene hartstocht van Luke verdreef haar achterdocht niet.


Nummer Love Swept 84
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Tussen hemel en hel
Oorspronkelijke titel The eagle catcher
Genre Roman
Korte omschrijving

Als ze geweten had dat Jace Dalton testpiloot was bij de luchtmacht, dan zou Heather Wade ervoor gezorgd hebben dat hij niet bij haar in de buurt kwam, laat staan dat ze hem voor een diner bij haar thuis uitgenodigd zou hebben! Ze had meer dan genoeg van mannen die hun leven waagden in vliegtuigen.
Haar man was omgekomen bij vliegtuigongeluk en ze weigerde een relatie aan te knopen met een man die iedere dag het luchtruim koos. Maar de knappe man die door zijn kameraden de Adelaarvanger genoemd werd, haar snel voor zich gewonnen. Hij vocht tegen de schimmen uit het verleden en maakte haar duidelijk dat ze liefde nodig had. Heather zou een beslissing moeten nemen: ze kon kiezen voor een veilig maar eenzaam leven, of met haar geliefde hoog boven de wolken zweven...


Nummer Love Swept 83
Schrijver Eugnia Riley
Titel Koppige Assepoes
Oorspronkelijke titel Subborn Cinderella
Genre Roman
Korte omschrijving

Tracy O’Brien had nooit verwacht dat ze haar droomprins in een supermarkt zou ontmoeten - en helemaal niet toen ze slordig gekleed was en een emmer met schoonmaakspullen in haar hand had.
Maar Anthony Delano stond plotseling naast haar en was meteen vastbesloten haar nooit meer te laten gaan. Hij maakte er geen geheim van dat hij haar wilde bezitten en haar wilde veroveren.
Maar Tracy was nog niet zover dat ze aan trouwen dacht - voor haar was het spel nu pas begonnen. Kon in dit liefdesspel tussen twee mensen met zo'n sterke wil alleen overgave de overwinning betekenen?


Nummer Love Swept 82
Schrijver Billie Green
Titel Denk niet te lang na
Oorspronkelijke titel Mrs. Gallagher and the Ne'er do well
Genre Roman
Korte omschrijving

Vanaf het moment dat hij haar voor het eerst zag, voelde Tom Peters een onweerstaanbare drang om Helen Gallagher met zich mee te slepen, om haar ongerepte perfectie te bezoedelen met het gezonde stof des levens! Ze leek zo vol van ongedeelde, smachtende verlangens, een vrouw op wie geen minnaar zijn vingerafdrukken zou durven achterlaten. Helen kon nauwelijks weerstand bieden aan de sirenenzang van deze stoutmoedige vagebond, deze tedere avonturier die beloofde om haar de hele wereld buiten haar kleine stadje te laten zien. En toen hij over haar balkonhek sprong om haar in zijn armen te nemen, wilde ze zggen dat ze met hem meeging. Maar kon ze, met de afkeurende ogen van haar vrienden en familie op zich gericht, de moed vinden om haar hart te volgen?


Nummer Love Swept 81
Schrijver Marianne Shock
Titel Verstikkende liefde
Oorspronkelijke titel Storm's thunder
Genre Roman
Korte omschrijving

Patience Burke had de supersnelle raceboot van de bijzonder aantrekkelijke, maar moeilijke Storm Duchene ontworpen. Toen ze door een mankement aan de boot met elkaar in contact kwamen waren ze allebei verbaasd over de hartstochtelijke gevoelens die ze voor elkaar hadden. Dagen en nachten achtereen werkten ze zij aan zij om de boot weer gerepareerd te krijgen vóórdat de beslissende races gehouden zouden worden. Storms bewondering voor Patience groeide, terwijl zijn verlangen naar haar hem beangstigde. Na de dood van zijn echtgenote had hij zich voorgenomen nooit meer zijn hart aan een vrouw te verliezen, bank als hij was ook háár kwijt te raken.

Nummer Love Swept 80*
Schrijver Iris Johansen
Titel Schenk me je lente
Oorspronkelijke titel And the desert blooms
Genre Roman
Korte omschrijving

Pandora had altijd al geweten dat er geen andere man In haar leven was dan Phillip El Kabbar, de betoverende, arrogante sjeik die de woestijn regeerde waar ze was opgegroeid.
Als een roekeloze tiener had ze geweigerd onopgemerkt te worden door die fascinerende, moeilijke man, en was op 16-jarige leeftijd weggestuurd naar een kostschool in Engeland. Nu, zes jaar later, was ze zover datr ze wilde terugkeren naar Phillip als een volwassen vrouw en een manier te vinden om zijn hart te winnen. Phillip had veel vrouwen liefgehad, maar niemand was er nog in geslaagd hem echt diep te raken.
Alleen Pandora bezat de ongetemde kracht om hem te bezitten.

Nummer Love Swept 79
Schrijver Adrienne Staff en Sally Goldenbaum
Titel Zon, wind en regen
Oorspronkelijke titel Banjo man
Genre Roman
Korte omschrijving

Laurie O’Neill had een heel beschermd leventje geleid. Toen ze midden in de nacht in Washington aankwam, was ze geschokt. De nonnen hadden haar nooit geleerd hoe ze zich tegenover een half-ontklede man moest gedragen. Op dat moment was Rick Westin gevallen voor de angstige onschuld in Lauries ogen en verlangde ernaar om haar leraar, vriend en… minnaar te zijn. Hij verrukte haar met zijn banjo, maar toen de troubadour haar uitnodigde om hem op zijn reis te vergezellen, verdween Lauries moed als sneeuw voor de zon...

Nummer Love Swept 78*
Schrijver Iris Johansen
Titel Een zomerse glimlach
Oorspronkelijke titel A summer smile
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij verscheen in haar leven met de onverwachte kracht van een zandstorm in de woestijn om haar van een verschrikkelijk gevaar te redden en haar veilig in zijn armen te sluiten. Daniel Seifert was een onstuimig man, gewend te nemen wat hij begeerde, maar Zilah, de vrouw voor wie hij zijn leven op het spel zette, riep bij hem een beschermend gevoel op. Maar toen ze zich voor hun achtervolgers in een smalle spelonk verborgen hielden, ontbrandde er tussen hen een overstelpend verlangen dat hun intieme samenzijn in angst en begeerte dompelde. Maar toen Daniel het trieste geheim van Zilah ontdekte, vreesde hij dat hij haar voor altijd verloren had. Zou hij haar het geheim van de genezende kracht van de liefde kunnen leren?

Nummer Love Swept 77
Schrijver Sara Orwig
Titel Lieve buurvrouw
Oorspronkelijke titel Calhoun and kid
Genre Roman
Korte omschrijving

Courtney Meade wilde Jared Calhoun er alleen maar van weerhouden dat hij het lievelingsdier van haar zoontje neerschoot. Om de prachtige valk Ebeneezer te redden dook ze dus over de omheiding, verloor haar evenwicht en viel tegen Jared aan. Het geweer dat hij in zijn handen had ging af... en de woedende buurman schoot zichzelf in de voet! Op weg naar het ziekenhuis bleef hij haar dreigen dat hij een aanklacht tegen haar in zou dienen, maar ze had al snel in de gaten dat hij haar zat te plagen, terwijl ze zich ook realiseerde dat ze zich hevigtot hem aangetrokken voelde. Niettemin waren de verschillen tussen hen te groot om aan een permanente relatie te durven denken. Maar als hun zonen goed met elkaar konden leren opschieten, waarom zouden zij dat dan niet kunnen...?

Nummer Love Swept 76
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een schreeuwende fluisting
Oorspronkelijke titel Midnight ryder
Genre Roman
Korte omschrijving

Ashley Hunt was niet van plan zich zomaar uit haar huis te laten zetten. Wie hij ook was, Ryder Cantrell had niet het recht om haar gelukkige leventje te komen binnendraven en haar pakhuis, waarin ze haar kwekerij had, te slopen. Maar toen ze de man met haar bezwaren confronteerde, zette hij al die bezwaren opzij met een adembenemende omhelzing, die haar deed verlangen ook het hart van deze man te leren kennen. Ryder was een man met een geheimzinnig verleden, vol pijn die alleen zij kon verzachten. Maar kon haar liefde hem ertoe bewegen haar ook zijn vertrouwen te schenken?

Nummer Love Swept 75*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Minnaars zonder toekomst
Oorspronkelijke titel Landslide victory
Genre Roman
Korte omschrijving

Al die jaren dat ze hem kende, had Stacey Lipton de aantrekkelijke Justin Marks onuitstaanbaar vervelend gevonden en hem min of meer als haar vijand beschouwd. Als dochter van een gerespecteerde en populaire, conservatieve senator deed ze ook niets liever dan de briljante politieke assistent van haar vader dwarszitten, tot die ene zoele avond in augustus. Beiden geschokt door de onverwachte gebeurtenissen waren de gevolgen niet te overzien. Justin had lang op Stacey gewacht, misschien te lang. Van haar kant moest Stacey er niet aan denken ook de rest van haar leven in de schijnwereld van de politiek te verkeren. Ze wilde de man van haar dromen met niets en niemand delen.

Nummer Love Swept 74
Schrijver Sandra Brown
Titel Onverwachte ommekeer
Oorspronkelijke titel Riley in the morning
Genre Roman
Korte omschrijving

Jon Riley en Brin Cassidy waren hun huwelijksleven begonnen als het volmaakte team - ster en producer van de hoog genoteerde ontbijtshow en dolverliefd buiten de studio. Maar er was iets verkeerd gegaaan, iets dat het sprookje in een nachtmerrie had veranderd. Toen Riley na een scheiding van zeven maanden plotseling bij Brin op de stoep stond, schrok ze hevig. In een klap kwamen de herinneringen weer terug. In de uren tussen middernacht en het ochtendgloren beleefden Riley en Brin opnieuw hun extatische doch beelbewogen huwelijk. Tegen zonsopgang moest Brin beslissen: werd het de rest van hun leven iedere morgen een 'Goedemorgen met Riley'?

Nummer Love Swept 73
Schrijver Linda Hampton
Titel Deel alles met mij
Oorspronkelijke titel A matter of magic
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen de aantrekkelijke man tegen wie ze pardoes was opgebotst een rode roos uit de lucht tevoorschijn toverde, wis Georgette Finlay dat ze de goochelaar had gevonden naar wie ze al zo lang op zoek was! Maar Murray Richards was niet van plan te gaan optreden. Hij wilde ook beslist zijn fantastische baan niet riskeren door haar haar zin te geven. Toch moest hij iets doen om haar te blijven ontmoeten... Hij ging overstag! Georgette had romantische avontuurtjes met haar klanten altijd vermeden, maar Murray's liefkozingen werkten betoverend! Hij wist een verlangen in haar te wekken waaraan ze geen weerstand kon bieden! Toch was ze bang dat hun liefde slechts een illusie was.

Nummer Love Swept 72
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Liefde is een manier van leven
Oorspronkelijke titel Rainbow's angel
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen R.J. Jenkins haar voor het eerst zag, werd ze beschenen door het zonlicht dat door een heldergekleurd glas-in-lood raam naar binnen viel: een engel die hem de adem benam. Maar hij ontdekte al snel dat Kelly Morgan meer kanten had. Ze was een uitstekende zakenvrouw die een goedlopend bedrijf opgebouwd had. Ze was de liefhebbende moeder van de vrolijke Sara die achttien maanden oud was en met wie ze samen een gezin vormde. En ze was een sensuele vrouw die verlangde naar een liefde die niet in pijn zou eindigen. R.J. had nog nooit iemand willen koesteren en beschermen. Hij had nog nooit zijn leven willen delen met iemand anders… maar was hij bereid om echtgenoot en vader te worden om het plaatje volmaakt te maken?

Nummer Love Swept 71
Schrijver Peggy Webb
Titel Nooit lang genoeg
Oorspronkelijke titel Birds of a feather
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

Nummer Love Swept 70
Schrijver Sara Orwig
Titel Onder de oude perenboom
Oorspronkelijke titel Dear Mit
Genre Roman
Korte omschrijving

‘Lieve Mit’, begon zijn brief. Marilyn Pearson werd door die aanhef teruggebracht naar haar kindertijd. Colly Rankin was toen haar beste vriendje geweest. Tijdens hun middelbare schooltijd waren ze elkaar uit het oog verloren, maar nu… nu kwam hij terug in haar leven. Hij schreef dat hij haar wilde ontmoeten. Er vlogen heel wat brieven over en weer voordat er een afspraak gemaakt was. Als heel gauw bleek dat hun kinderlijke gevoelens zich hadden verdiept tot iets anders. Hun wederzijdse verlangens konden niet lang worden bedwongen. Maar hoe moest het verder? Was er wel plaats in haar leven voor een nieuwe liefde? Was de sleutel tot het geluk begraven onder de oude pereboom in colly’s tuin?

Nummer Love Swept 69
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Onvervulbare dromen
Oorspronkelijke titel Sunlight promise
Genre Roman
Korte omschrijving

Jill Tinsley hechtte grote waarde aan de onafhankelijkheid waar ze zo hard voor had gevochten. En ze beschouwde het als een uitdaging om het beste te maken van haar schildersbedrijfje. Als ze slaagde, zou ze vast sterker uit de strijd komen. Maar toen ze op een dag een poes uit haar benarde situatie wilde redden, lag ze plotseling in de armen van Chip Chandler, en voor het eerst voelde ze hoe heerlijk het kon zijn om te kunnen vertrouwen op de kracht van iemand anders. Chip wilde Jill’s leven even gelukkig maken als hij zelf was geworden door haar warmte en tederheid. Maar hoe meer hij zich inspande om haar te overtuigen van haar artistieke vermogens – die ze trouwens liever geheim hield - des te onzekerder werd ze. Zou ze genoeg moed uit zijn liefde kunnen putten om haar dromen te verwezenlijken?

Nummer Love Swept 68
Schrijver Laurien Berenson
Titel Blijf zoals je bent
Oorspronkelijke titel Come as you are
Genre Roman
Korte omschrijving

Overdag was ze de brutale, speelse Emerald de Clown, die optrad op feestjes en de toeristen in San Francisco amuseerde. Maar onder de witte make-up en de het flodderpak van Gem McAllister ging een vrouw schuil die er een gewoonte van maakte iemands verwachtingen de grond in te boren, vooral die van de aantrekkelijke maar conservatieve zakenman Tom Tucker. Maar Tom was verrukt over de transformatie en verbijsterde Gem met een innige omhelzing die haar deed duizelen. Gem vreesde dat Tom te veel leek op haar keurige familie, die haar roekeloze gedrag afkeurde en weigerde haar carrière te accepteren. Tom zwoer dat hij van haar hield zoals ze was, maar konden zijn liefdevolle woorden haar twijfels overwinnen?

Nummer Love Swept 67
Schrijver Billie Green
Titel Reis in het onzekere
Oorspronkelijke titel A tough act to follow
Genre Roman
Korte omschrijving

Dempsey Turner-Riley was verrukkelijk excentriek, een vrouw die de gekste invallen had en het onvoorspelbare toejuichte. Toen James Halloran zijn voordeur opendeed en haar daar zag staan met de bedoeling hem een stofzuiger te verkopen, voelde hij haarscherp aan dat zijn uitermate veilige bestaantje ten einde was en dat zijn lot op de één of andere manier met het hare verbonden zou zijn. Maar zelfs hij kon onmogelijk een vermoeden hebben van het krankzinnige plan waarin hij zou worden gemanoeuvreerd en van de wilde jacht die ze samen zouden gaan ondernemen. En ergens tussen San Jose en Sacramento veranderde die jacht in een overweldigend liefdesavontuur.

Nummer Love Swept 66
Schrijver Fayrene Preston
Titel Een moeilijke bekentenis
Oorspronkelijke titel Rachel's confession
Genre Roman
Korte omschrijving

De imposante, knappe industrialist Alex Doral had nooit eerder een vrouw ontmoet die openhartig toegaf dat ze van plan was te trouwen om er beter van te worden. Maar toen Rachel Kirkland hem over haar plannen vertelde, was hij meer dan geboeid door haar oprechtheid - en haar fragiele schoonheid.
Omdat hij aanvoelde dat ze niet het op geld beluste type was, zag hij haar als een vrouw om te koesteren, een gewond hert en hij verlangde ernaar haar wonden te helen. Gedreven door een verlangen dat sterker was dan haar wil, was zij niet in staat Alex’ hartveroverende toenaderingen te weerstaan.
Maar toen haar eenmaal alles was geboden waar ze op gestaan had, was ze gevangen - want hoe moest ze duidelijk maken dat het enige wat ze echt wilde hebben zijn liefde was?

Nummer Love Swept 65
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Gekust door de zon
Oorspronkelijke titel The shadowless day
Genre Roman
Korte omschrijving

Moest hij de warenhuisketen van zijn grootvader nieuw leven inblazen, of moest hij zijn hart volgen en proberen de vrouw te strikken van wie hij was gaan houden?
Linc Reynolds was niet bang voor de uitdaging. En verliefd worden op het hoofd van de afdeling cosmetica, in de persoon van Barbara Drake, was een uitdaging op zich! Sinds de dood van haar jonge echtgenoot had Barbara zich namelijk aan niemand meer willen binden. Ze wilde een rustig leven, zonder opwinding, zonder man.
Maar Linc bood haar zijn liefde en stelde haar een leventje zonder zorgen in het vooruitzicht als ze bereid was haar verleden te vergeten. Barbara werd inwendig verscheurd door gevoelens van twijfel.

Nummer Love Swept 64
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Aantrekkelijke tegenpolen
Oorspronkelijke titel Fascination
Genre Roman
Korte omschrijving

In het begin keken ze alleen maar naar elkaar – hij vanaf de bank op de binnenplaats, zij vanuit het raam van haar kantoor, net zolang totdat ze alletwee té nieuwsgierig naar elkaar werden. Toen Jeffrey Webster ontdekte dat hij twee weken lang naar Robin Kent van Kent’s Uitzendbureau had gestaard moest hij haar gewoon in levenden lijve zien. Een tikje verbaasd door haar eigen, onverwachte gevoelens voor haar aantrekkelijke bewonderaar, stemde Robin toe in een dinertje. Maar alle aantrekkingskracht tussen hen leek plotseling verdwenen toen Robin merkte dat hij van klassieke muziek en gourmetten hield en hij merkte dat zij dol was op voetballen en hamburgers. Maar toen hun lippen elkaar ontmoetten, was dat plotseling niet belangrijk meer.

Nummer Love Swept 63
Schrijver Fayrenne Preston
Titel Veroverd en bemind
Oorspronkelijke titel Mississippi blues
Genre Roman
Korte omschrijving

Sinds het moment dat een knappe Yankee kolonel in 1862 de vrouw des huizes tot 'overgave' had weten te brengen, had er op Magnolia Trails een heel bijzonder gebruik bestaan.
Jaren later was er een onvermurwbare Yankee ondernemer, Kane Benedict, opgedoken om de plantage stormenderhand te veroveren. Deze keer was Suzanna de Francesca de vrouw des huizes en ze had weinig zin om zich door de onweerstaanbare tactiek van de verleidelijke noorderling te laten inpakken!
Maar als Kane haar aanraakte laaide er een verlangen in haar op dat alleen nog maar werd aangewakkerd door de zwoele zuidelijke avonden. Kon ze hem haar hart schenken en toch het huis en de mensen van wie ze hield tegen deze man beschermen?

Nummer Love Swept 62
Schrijver Adrienne Staff en Sally Goldenbaum
Titel Twee werelden bijeen
Oorspronkelijke titel What's a nice girl...?
Genre Roman
Korte omschrijving

'En, is die knappe dokter er ook?' vroeg haar moeder vanuit Brooklyn door de telefoon. Wat moest Susan tegen haar zeggen? Dat hij vlak naast haar stond, maar dat ze mijlen van elkaar verwijderd waren? Opgegroeid in een groot liefdevol, joods gezin, was Susan één brok hartstocht, emotie en vol energie - zo heel verschillend van de andere vrouwen die dokter Logan Reed had gekend. En hij was de prins van haar dromen, de enige man die haar hart had weten te veroveren - maar hij was in een heel andere traditie opgevoed. Susan probeerde zichzelf aan te praten dat het hopeloos was... in haar laaide een vuur...

Nummer Love Swept 61
Schrijver Nancy Holder
Titel Een romantisch hart
Oorspronkelijke titel Out of this world
Genre Roman
Korte omschrijving

Gary Wolf sloeg Kalinda, Koningin van de Ruimte, gade vanaf de andere kant van de zaal. Ze werd omringd door fans. Plotseling keek ze op en hun ogen ontmoetten elkaar. Haar eerste reactie was verbazing; haar hart begon sneller te kloppen. Maar toen ze aan elkaar voorgesteld werden, wist Janet Madison dat hij alleen maar voor problemen kon zorgen. Hij was de directeur van de studio die moest beslissen of de serie waarin zij een hoofdrol speelde, zou worden voortgezet. Hoe kon ze hem haar hart toevertrouwen? Ze was geen wanhopig sterretje dat bereid was zichzelf op te offeren ter wille van het succes. Bovendien zou Gary dat nooit geaccepteerd hebben. Maar konden ze in een stad waarin het zo moeilijk was om een belofte te houden, hun werk en hun liefde gescheiden houden?

Nummer Love Swept 60
Schrijver Kimberli Wagner
Titel Zoete betovering
Oorspronkelijke titel Enchantment
Genre Roman
Korte omschrijving

Betoverd door haar donkere, grote ogen en haar boeiende glimlach stond Alex Kouris versteld van zijn vurige verlangen naar de geheimzinnige vrouw die in de andere hoek van het café zat. Toen Rhea Morgan in de ogen van de vreemdeling keek die achterin het café aan een tafeltje zat, voer er een huivering door haar heen. Het was alsof ze gehypnotiseerd waren, getroffen door een passie, onweerstaanbaar en zo oud als de tijd.
Rhea’s liefde gaf Alex de moed zijn verleden onder ogen te zien en verder te leven, maar kon zij het op een akkoordje gooien met haar eigen tragische geheimen?

Nummer Love Swept 59
Schrijver Carole Nelson-Douglas
Titel Broos als kristal
Oorspronkelijke titel Azur days, quick silver nights
Genre Roman
Korte omschrijving

In het zilveren maanlicht lag Monaco te schitteren als duizend kostbare, flonkerende edelstenen en Chrystal Remy stond daar als de stralende kern van de tijdloze betovering van dit verrukkelijke vakantieoord. Tijdens de liefdadigheidsveiling had ze geboden op de diensten van Damon Vance en hij zou de antieke kunstschatten in de villa van haar tante voor haar taxeren. Maar tot haar verbazing bleef zijn interesse niet beperkt tot het antiek en leek hij vastbesloten om ook haar tot de zijne te maken. Zijn ervaren liefkozingen maakten onuitgesproken verlangens in haar wakker, maar Chrystal was huiverig om daaraan toe te geven. Ze was bang dat achter zijn hartstochtelijke toenaderingspogingen het plan schuilging haar van haar kostbare bezittingen te beroven.

Nummer Love Swept 58
Schrijver Anne & Ed Kolaczyk
Titel Een held van vlees en bloed
Oorspronkelijke titel Captain wonder
Genre Roman
Korte omschrijving

In een wanhopige poging aan zijn fans te ontsnappen, rende Captain Wonder, de televisieheld, over het parkeerterrein. Toen de twee kleine meisjes Mike Taylor naar de kampeerwagen loodsten, sprong hij naar binnen en deed met een zucht van verlichting de deur achter zich dicht. De tweeling was opgetogen door de aanwezigheid van hun favorieten televisiester, maar hun moeder stond niet bepaald te juichen. Verrast door de gevoelens die Mike in haar wakker maakte, hoopte Sara Delaney dat hij zou vertrekken voordat ze zich door haar blos zou verraden. Maar toen Mike eenmaal de nacht bij hen had doorgebracht, was ze verloren. Want terwijl Sara zijn beeltenis in haar slaap dicht aan haar hart drukte, verlangde hij net zo naar haar als zij naar hem...

Nummer Love Swept 57
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Zoek naar de zeemeeuwen
Oorspronkelijke titel Look for the seagulls
Genre Roman
Korte omschrijving

Journaliste Tracey Tate werd overvallen door de verzengende hitte toen ze in Texas aankwam om een artikel over een echte ranch te schrijven. Maar dat was niets vergeleken bij de manier waarop rancher Matt Ramsey haar bloed liet koken. In zijn irritante zelfzekerheid en onwaarschijnlijke mannelijkheid was hij ervan overtuigd dat ze niets te zoeken had op de Rocking R... tot de enorme golf van verlangen en begeerte die hen beiden dreigde te verteren iedere weerstand brak. Maar Matt hield hartstochtelijk veel van zijn land, dat in zijn hart de eerste plaats innam. Zou Tracey kunnen leren de man van wie ze zielsveel hield te delen met het land dat hem opslokte?

Nummer Love Swept 56*
Schrijver Iris Johansen
Titel Een gouden herinnering
Oorspronkelijke titel Blue velvet
Genre Roman
Korte omschrijving

Kate Gilbert was een onschuldig gouden kind van de zon en bovendien de mooiste vrouw die Beau Lantry ooit had gezien. In zijn onbezonnenheid stemde hij ermee in haar vrienden te helpen redden, waarbij hij zijn schip, zijn bemanning en zelfs zijn leven op het spel zette.
Maar Kate kon heel goed zelf haar boontjes doppen, ontdekte hij en ze liet hem zien dat ze in dapperheid maar nauwelijks voor hem onderdeed. Maar onder het zwoele licht van de maan nam Beau de touwtjes in handen, leerde zijn onbedorven Kate de vreugden van de liefde kennen en zwoer haar dat hij haar gelukkig zou maken. Maar hij was bang dat dat zou betekenen dat hij haar moest laten gaan...

Nummer Love Swept 55
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Iedere ochtend opnieuw
Oorspronkelijke titel All the tomorrows
Genre Roman
Korte omschrijving

Om een vriendin te helpen die een avond vrij wilde hebben, schommelde Sheridan Todd hoog boven het publiek van een casino in Las Vegas. Maar plotseling brak het touw van de schommel en slechts de diepe stem van een volslagen vreemde weerhield haar ervan toe te geven aan haar angst... en zijn armen redden haar van een dodelijke val. David Cavelli begon al snel van zijn 'vangst' te houden en bezwoer dat hij haar wilde houden en haar wilde helpen het kind van haar hart te adopteren. Maar in plaats van hen te verenigen, dreigde hun liefde voor het vierjarige dove jochie te ontaarden in een bitter gevecht.

Nummer Love Swept 54
Schrijver Kay Hooper
Titel Als een dief in de nacht
Oorspronkelijke titel Illegal possession
Genre Roman
Korte omschrijving

Plotseling ging het licht in de bibliotheek aan en werd inbreekster Troy Bennett op heterdaad betrapt! Met haar groene, uitdagende ogen stond ze oog in oog met de rechtschapen Dallas Cameron die haar met zijn donkere mannelijke verschijning de adem benam. Dallas eiste een verklaring en wilde haar beter leren kennen. De grote risico’s en gevaren waarmee Troy tijdens haar werk werd geconfronteerd, stonden niet in verhouding tot het enorme gevaar dat haar gevoelens voor Dallas liepen. Maar haar werk en zijn gewetensbezwaren stonden als een muur tussen hen in… misschien wel voor altijd.

Nummer Love Swept 53
Schrijver Elizabeth Barrett
Titel Oost, west...
Oorspronkelijke titel Tailor-made
Genre Roman
Korte omschrijving

De Newyorkse acteur Daniel Collins was geknipt voor de mannelijke hoofdrol in 'Kiss me, Kate'. Chris Burns had de grootste moeite haar aandacht te bepalen bij de kostuumontwerpen en de brutale grijns en dwalende lippen van Daniel te negeren. Bovendien, als ze van een acteur ging houden, zou dat betekenen dat ze haar geliefde New Hampshire in de steek zou moeten laten voor de grote stad. Chris had al succes gehad in New York en ze had ontdekt dat de harde strijd om de roem niets voor haar was. Maar Daniels carrière vereiste zijn aanwezigheid daar – of niet? Moest zijn liefde voor haar zijn hart verscheuren, of kon hij een gelukkig leven leiden ver van de lichten van Broadway?


Nummer Love Swept 52
Schrijver Sandra Brown
Titel De dubbelgangster
Oorspronkelijke titel Thursday's child
Genre Roman
Korte omschrijving

Waarom had ze zich door Ann laten ompraten om mee te doen aan die maskerade? vroeg Allison zich wanhopig af toen Davis, de verloofde van haar tweelingzus, zijn 'aanstaande bruid' omhelsde. De verlegen, ernstige Allison deed haar best om de rol van haar elegante, charmante en sexy zuster te spelen - maar faalde jammerlijk! Bovendien ontmoette ze Spencer Raft, de onstuimige, geheimzinnige vriend van Davis, die zich onmiskenbaar aangetrokken voelde tot 'Ann' en maar niet kon begrijpen dat ze zo hevig op hem reageerde. Toen de kommedie voorbij was, bood Spencer haar zijn hulp aan voor een ongewoon experiment...


Nummer Love Swept 51*
Schrijver Barbara Boswell
Titel Verborgen verleden
Oorspronkelijke titel Sensuous perception
Genre Roman
Korte omschrijving

Ashlee Martin wist allang dat ze mediamiek was - en dat ze een tweelingzus had die onmiddellijk na de geboorte bij haar was weggehaald. Ze stond op het punt om Amber en de familie die haar had geadopteerd voor het eerst te ontmoeten. Het weerzien was opwindend en liet een bitterzoete smaak in haar mond achter. Verontrustender was echter de ontmoeting met Ambers broer Locke - want vanaf het eerste ogenblik dat ze hem zag, wist Ashlee dat ze met deze man zou trouwen! Voor het eerst twijfelde Ashlee aan haar intuïtie: Locke was in alle opzichten haar tegenpool...


Nummer Love Swept 50*
Schrijver Iris Johansen
Titel Op glad ijs
Oorspronkelijke titel White satin
Genre Roman
Korte omschrijving

Haar schaatsen glansden in het maanlicht toen Dany Alexander over het ijs gleed. Plotseling dook Anthony Malik naast haar op en paste zijn bewegingen aan de hare aan. Hij had haar talent gevormd en haar aangemoedigd om het olympisch goud te winnen, zoals hij dat eens had gedaan. Hij had haar de figuren geleerd, maar nog nooit had hij haar in zijn armen genomen om haar te laten zien en voelen wat een man en een vrouw elkaar met hun lichaam kunnen vertellen. Binnen enkele seconden was Dany als was in zijn handen. Zou Anthony haar kunnen geven waar ze het meest naar verlangde?


Nummer Love Swept 49
Schrijver Billie Green
Titel De Amerikaanse graaf
Oorspronkelijke titel The count from Wisconsin
Genre Roman
Korte omschrijving

Monte Carlo was ver weg van Texas, dacht Kate toen ze het feestgewoel bekeek op de party waar ze onuitgenodigd was binnengeslopen. Omdat ze zich niet thuis voelde, vluchtte ze de tuin in om een luchtje te scheppen maar in plaats daarvan werd ze overmand door verlangen. De man die naderbij kwam was lang, donker en onweerstaanbaar knap, als een held in een sprookje, en ze voelde een rilling van hartstocht door haar lichaam trekken. Alex Delanore zat gevangen tussen twee werelden en Kate was de sleutel tot de wereld waar hij het meest van hield.


Nummer Love Swept 48
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Een leugentje om bestwil
Oorspronkelijke titel Charade
Genre Roman
Korte omschrijving

Het ene moment liep Whitney Jordan in een warenhuis en dacht na over de volgende aflevering van de televisieserie die ze moest schrijven – het volgende moment werd ze bijna omver gelopen door een knappe kerel die haar smeekte alsjeblieft zijn verloofde te willen worden! De zieke, oude tante die hem had opgevoed had een laatste wens, vertelde hij haar. Ze wilde dat haar lieve neef Tennes zou trouwen met het meisje dat hij in zijn brieven had beschreven. Maar... dat meisje had in werkelijkheid niet bestaan – tot nu toe dan. Wat begon als een speels, romantisch bedrog, groeide uit tot een ademloze romance...


Nummer Love Swept 47
Schrijver BJ James
Titel Gisteren, vandaag en morgen
Oorspronkelijke titel More than friends
Genre Roman
Korte omschrijving

Mike Bradford wist niet eens wat hem geraakt had! Opeens lag hij op de stoep en de grote vuilnisemmer vloog rakelings langs hem heen. Zijn redster wilde niet dat hij haar naar de eerste hulp bracht, maar Jamie Brent's protesten werden genegeerd. deze aardige reus ging z'n eigen weg - en Jamies opvoeding tussen zes grote broers had haar geleerd zich nooit over te geven. Mike wilde zijn dappere 'dwergje' niet laten gaan - maar de onafhankelijke Jamie weerstond zijn liefdesverklaringen, omdat ze bang was haar onafhankelijkheid te verliezen. Het was aan Mike om haar van het tegendeel te overtuigen...


Nummer Love Swept 46
Schrijver Sandra Kleinschmit
Titel Visioen in blauw
Oorspronkelijke titel Problable cause
Genre Roman
Korte omschrijving

Jamie Simpson was een visioen in blauw – het blauw van de politie – toen ze de verdachte beval tegen de muur te gaan staan. Hij leek weliswaar meer op een Griekse god dan op een misdadiger, maar Jamie nam geen enkel risico. Toen ze hem moest fouilleren, liet haar kalmte haar echter in de steek. En in plaats van de zogenaamde indringer in de handboeien te slaan, werd ze overweldigd door de blauwe ogen van dokter Lance Morgan! Toen het 'onderzoek' eindigde met een stormachtige kus, kon zelfs haar kogelvrije vest haar niet meer tegen zijn aantrekkingskracht beschermen.


Nummer Love Swept 45
Schrijver Sara Orwig
Titel Stoptrein naar het geluk
Oorspronkelijke titel The midnight special
Genre Roman
Korte omschrijving

Haar leerlingen zagen eruit als engeltjes en Maggie vond het een hele eer de vier neefjes van de beroemde journalist Nick Brannon onder haar hoede te mogen nemen. Haar enthousiasme nam enigszins af toen ze hoorde dat diezelfde kinderen niet minder dan veertien gouvernantes hadden weggepest! Maar Maggie zou zich niet uit het veld laten slaan, zelfs niet door muizen in haar koffer en slangen in haar bed. Nick Brannon maakte het haar echter nog het moeilijkst... met veelbelovend gefluister en warme omhelzingen. Maggie wilde Nick in haar hart sluiten, maar zijn werk maakte dat onmogelijk.


Nummer Love Swept 44
Schrijver Marianne Shock
Titel Levend schaakspel
Oorspronkelijke titel Queen's defense
Genre Roman
Korte omschrijving

Alles rond Reeve Laughlin was een uitdaging – en Ann Payne greep de handschoen die hij haar toewierp met beide handen aan. Het plannetje van haar wat vreemde moeder had hen samengebracht. Ze moesten zien te voorkomen dat ze haar vijfde echtgenoot zou laten vermoorden – en die echtgenoot was Reeves vader! Ann’s impresariaat liet haar geen tijd voor zulke zaakjes, maar Reeves blauwe ogen daagden haar uit het spel toch mee te spelen. Het spel begon op het schaakbord, waar ze hun eerste strijd uitvachten. Verkenning na verkenning volgde en Reeve gebruikte elk verrukkelijk wapen uit zijn iefdesarsenaal om Ann’s vertrouwen te winnen. Ann speelde moedig haar eigen spel, maar plotseling was hij in het voordeel...


Nummer Love Swept 43
Schrijver Helen Conrad
Titel Nieuwe uitdagingen
Oorspronkelijke titel Undercover affair
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 42
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel Sterren stralen overal
Oorspronkelijke titel Vortex
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze was verdwenen in het woeste water van de Caribische Zee -plotseling, op angstaanjagende wijze verloren voor de man die van haar hield, maar niet met haar wilde trouwen.
Toen Reesa Hawke bewusteloos uit zee werd gehaald, was haar vorige leven volkomen uit haar geheugen gewist. Een nieuwe identiteit en een nieuwe baan vulden haar dagen - maar haar nachten waren rusteloos. Ze werd gekweld door dromen over een minnaar die ze zich niet kon herinneren. En op een avond, zeven maanden na het tragische ongeval, stond Dake Masters voor haar - en alle angst en woede keerden terug.


Nummer Love Swept 41
Schrijver Sandra Brown
Titel Een vrouw van klasse
Oorspronkelijke titel In a class by itself
Genre Roman
Korte omschrijving

Tien jaren waren voorbij gegaan sinds Dani eindexamen had gedaan in het kleine stadje in Texas, tien jaar sinds die rampzalige nacht dat ze er met Logan vandoor had willen gaan om te trouwen. Nu was Dani op weg naar de reünie, nerveus en onzeker. Logan zou er ook zijn. Logan, de enige man die haar ooit had laten trillen van hartstocht en verlangen. Zou ze de moed hebben om hem recht in de ogen te kijken? Zou ze zijn woede kunnen verdragen? Ze had geen excuus... of ze zou haar diepste geheime verdriet dat niemand anders kende, moeten prijsgeven. Lang geleden had Logan haar de zijne gemaakt. Zou hij zich over het pijnlijke verleden heen kunnen zetten en haar voorgoed de zijne kunnen maken?


Nummer Love Swept 40
Schrijver Billie Green
Titel Alle begin is moeilijk
Oorspronkelijke titel The last hero
Genre Roman
Korte omschrijving

Toby kon zich niet precies herinneren wanneer ze Jake Hammond had ontmoet, maar toch waren op dat moment hun levens voor altijd met elkaar verbonden. Toen Jake zacht haar wang streelde, werd Toby overvallen door een vreemd opgewonden gevoel waartoe ze zich niet in staat had geacht. Haar naïveteit en levensblijheid waren een openbaring voor Jake, die nog nooit zo van een vrouw had gehouden als nu van Toby - dat kleine breekbare vrouwtje met al haar geheimen waar hij geen deel van uitmaakte. Konden zijn tedere liefkozingen haar de moed geven het verleden onder ogen te zien?


Nummer Love Swept 39
Schrijver Joan J. Domning
Titel Een bloeiende liefde
Oorspronkelijke titel Lahti's apple
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 38
Schrijver Joan Elliott Pickart
Titel Uitzondering op de regel
Oorspronkelijke titel Breaking all the rules
Genre Roman
Korte omschrijving

Blaze Holland had een verrukkelijk geheime identiteit en goede vrienden. Ze was tevreden met haar leven. Toen ze dan ook tijdens een sneeuwstorm de knappe gastdocent Taylor Shay ontmoette, dacht ze er niet aan om verliefd op hem te worden! Omdat ze niet konden ontkennen dat ze zicht tot elkaar aangetrokken voelden, spraken Blaze en Taylor af dat ze minnaars en vrienden zouden worden, niets meer en niets minder. Er was maar één spelregel: Als een van hen verliefd werd, zou dat het einde van hun relatie betekenen! Mar zouden ze de regels niet iets kunnen veranderen en toch winnen?


Nummer Love Swept 37*
Schrijver Iris Johansen
Titel Tuin der liefde
Oorspronkelijke titel Touch the horizon
Genre Roman
Korte omschrijving

Billie Callahan, die een zwerversbestaan leidde, had zich wel vaker uit benarde situaties moeten redden. Maar toen ze midden in de woestijn in een zandstorm verzeild raakte, voelde ze zich reddeloos verloren.
Plotseling verscheen er aan de horizon een zwierige prins op een Arabische hengst. Hij kwam haar redden uit een voortijdig graf in het zand. Of was hij slechts een verleidelijke luchtspiegeling, opgeroepen door haar te levendige verbeelding? Nee, de geheimzinnige man in de witte boernoes was echt! Hij bracht haar naar een hartstochtelijke bestemming, waar ze in haar hart slechts van had durven dromen...


Nummer Love Swept 36
Schrijver Sara Orwig
Titel Geluk op verzoek
Oorspronkelijke titel Oregon brown
Genre Roman
Korte omschrijving

Met zijn hese stem bespeelde hij ’s nachts via de ether de snaren van haar hart - en Charity Jane Webster was verloren! Deejay Rory Runyon was een volmaakte fantasie die haar ‘schat’ noemde en urenlang liefdesliedjes voor haar draaide. Hij dreef haar nooit tot het uiterste, zoals haar onrustbarend aantrekkelijke buurman Oregon Brown, die al haar geheimen leek te kennen. Natuurlijk, Rory was een onbereikbaar idool en Oregon was maar al te tastbaar... en een onweerstaanbare verleider als hij dat verkoos. Charity moest kiezen tussen de onbekende minnaar die haar dromen beheerste en Oregon, die haar tot het ochtendgloren in zijn armen kon houden...


Nummer Love Swept 35
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel Gaat ooit de zon nog op?
Oorspronkelijke titel Unexpected sunrise
Genre Roman
Korte omschrijving

De zakenman Micah Steele had een imperium opgebouwd door te nemen wat hem de moeite waard leek en zich niet af te vragen hoeveel het kostte. Hij wilde Delphi Reed veroveren, die hem met haar klassieke schoonheid deed denken aan het oude Griekenland, toen mannen nog verliefd werden op godinnen. Pas toen Micah door de fraaie buitenkast van Delphi heen probeerde te prikken, stelde ze zich open voor zijn omarming. Want ze was geen vrouw die genoegen nam met een korte verhouding. Maar Micah was op zijn hoede, bang om zich te binden. Dus liet hij Delphi een contract ondertekenen dat aan haar hart knaagde - en bijna haar kostbaarste droom vernietigde.


Nummer Love Swept 34*
Schrijver Iris Johansen
Titel De regenboogvrouw
Oorspronkelijke titel Capture the rainbow
Genre Roman
Korte omschrijving

Stuntvrouw Kendra Michaels kende nauwelijks angst; of ze nu van een brug af moest springen of van een paard vallen, het was haar tweede natuur geworden. Maar tot de avond dat ze Joel Damon ontmoette, had ze nog nooit in de armen van een man gelegen. Joel was een tovenaar, die haar met zijn sensuele toverkracht bedwelmde en haar daarna dicht tegen zich aandrukte, alsof ze een breekbare illusie, een vluchtige droom was. Joel koesterde zijn 'regenboogvrouw', maar was hij ook in staat van de echte Kendra te houden, die een zware verantwoordelijkheid droeg... en die toch snakte naar de allesverterende liefde die een leven lang zo duren?


Nummer Love Swept 33
Schrijver Joan J. Domning
Titel De zigeunerin en de bootsman
Oorspronkelijke titel The gypsy and the yachtsman
Genre Roman
Korte omschrijving

In haar horoscoop stond dat 'romantiek met vliegende vaart op haar af zou stormen', maar psychologe Tanya Stanchek was allesbehalve voorbereid op de gevolgen! Haar ideale droomprins was de donkere, knappe zeeman, die ze door haar verrekijker had bespied. Een indrukwekkend man, die niet alleen heer en meester op zijn schip was, mar gezien zijn uiterlijk ook veel mooie vrouwen kende. Toen ze een auto-ongeluk kreeg, bleek de bestuurder van de sportauto in het geheel niet te lijken op haar droomprins. Gene Randall was gefascineerd door har zigeunerachtige uiterlijk en voelde zich ondanks alles tot haar aangetrokken. Tanya probeerde alle om zijn avances te ontwijken… tot haar werkgeefster, Madame Delores, haar vertelde dat Gene een mysterieus geheim voor haar bewaarde...


Nummer Love Swept 32*
Schrijver Sandra Brown
Titel Onbeteugelde hartstocht
Oorspronkelijke titel Send no flowers
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 31
Schrijver Kathleen Downes
Titel Burenliefde
Oorspronkelijke titel The man next door
Genre Roman
Korte omschrijving

De muren van de zomerhuisjes waren zo dun als bordpapier en schilderes Jessica Winslow kon niet voorkomen dat ze getuige werd van een heftige ruzie tussen haar buren. Ze hoorde een deur dichtslaan en een auto met gierende banden wegrijden. Er bleef een hulpeloze man achter. Jess vond het haar plicht als buurvrouw hem wat te eten aan te bieden, maar was niet voorbereid op de gevolgen van die uitnodiging. Ethan Jamieson raakte onder de bekoring van haar talenten; haar schilderijen spraken van een grote hartstocht. Maar zijn liefde maakte haar bang en Jess sloeg op de vlucht... tot haar hart haar terug voerde in zijn armen...


Nummer Love Swept 30
Schrijver Sara Orwig
Titel Rad van avontuur
Oorspronkelijke titel Beware the wizard
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 29
Schrijver Kay Hooper
Titel Held van mijn hart
Oorspronkelijke titel Something different
Genre Roman
Korte omschrijving

Neem een schrijfster van detectiveverhalen die Gypsy heet, voeg daar een Volkswagen met de naam Daisy aan toe en een kater met de vreemde naam Corsair, plaats dit allemaal op de weg van een nuchtere architect met een schittering in zijn ogen – en je krijgt meer romantiek dan je ooit had verwacht. Gypsy was dol op zwerven, zoals haar naam al doet vermoeden, boeken schrijven en ze hield van de helden die haar dromen vulden. Maar toen kwam Chase Mitchell in haar leven en veranderde haar gefluisterde fantasieën in werkelijkheid.


Nummer Love Swept 28
Schrijver Fayrene Preston
Titel Oude liefde roest niet
Oorspronkelijke titel That old feeling
Genre Roman
Korte omschrijving

Lisa Saxon hoorde de golven op de rotskust van Baja slaan en de kracht ervan weergalmde in haar hart. Toen ze zich omdraaide, zag ze Christopher, haar ex-man, staan en haar hart begon sneller te kloppen van frustratie en verlangen. Ze was teruggekeerd naar de bungalow waar ze hun wittebroodsweken hadden doorgebracht om voorgoed af te rekenen met het verleden. Toch voelde ze zich nog onweerstaanbaar aangetrokken tot de enige man van wie ze ooit had gehouden. Ze hadden nooit een eenheid gevormd, nu waren ze het antwoord op elkaars vragen. Konden ze eerlijk tegenover elkaar zijn en het nog eens proberen... maar dan voor altijd?


Nummer Love Swept 27
Schrijver Billie Green
Titel Een straaltje zon
Oorspronkelijke titel To see the daisies... first
Genre Roman
Korte omschrijving

Ben Garrison had het idee dat hij een volkomen zinloos bestaan leidde tot hij plotseling een vrouw ontmoette, die slechts gekleed was in een te grote herenregenjas, waardoor alles veranderde! Ben doopte haar Sunny, omdat ze de wereld met een open, liefdevolle blik bekeek. Hij koesterde zich in het licht dat ze uitstraalde en genoot van haar sprankelende lach. Door haar leerde hij weer van het leven te genieten en de wereld met andere ogen te bekijken. Maar de twee geliefden konden niet zorgeloss van hun geluk genieten... wan Sunny's leven werd bedreigd door een man uit haar verleden...


Nummer Love Swept 26
Schrijver Sara Orwig
Titel Hemelse betovering
Oorspronkelijke titel Heat wave
Genre Roman
Korte omschrijving

Marilee O’Neil hield van uitdagingen en deinsde er niet voor terug deel te nemen aan een luchtballonrace. Toen ze echter een noodlanding moest maken en met ballon en al in het zwembad van een zonnebadende man terecht kwam, kreeg ze de schrik van haar leven. Cole Chandler sloot haar direct in zijn armen toen ze het water uitkwam. Ze stond meteen in vuur en vlam voor hem en dat had weinig te maken met de hittegolf die Kansas teisterde. Hoewel Marilee zijn overweldigende aantrekkingskracht probeerde te weerstaan, was ze nauwelijks opgewassen tegen de laaiende passie die hij in haar opwekte...


Nummer Love Swept 25
Schrijver Nancy Holder
Titel Salto Mortale
Oorspronkelijke titel The greatest show on Earth
Genre Roman
Korte omschrijving

Melinda Franklin had zaagsel in haar aderen, blauwe verf in haar honingblonde haar, en een droom: haar circus redden! Toen bankier Evan Kessel met haar over een lening kwam praten, trof hij een wanordelijke, grappige betoverende en volkomen onweerstaanbare vrouw aan. Temidden van haar circusfamilie maakte hij haar het hof - zijn hartstochtelijke woorden werden overstemd door Guido's orgel, zijn doordringende kussen onderbroken door de capriolen van de chimpansees Marcel en Marceau. Hoe kon een vrouw met zo'n diepe liefdeslijk in haar rechterhand zo'n hartveroverende, doortastende man weerstaan?


Nummer Love Swept 24*
Schrijver Iris Johansen
Titel Geen rode rozen
Oorspronkelijke titel No red roses
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen Rex Brody Tamara Ledford in zijn armen nam, wist hij opeens dat het droombeeld waarvoor hij altijd had gezongen, geen fantasie meer was. Maar kon hij haar ervan overtuigen dat zijn gevoelens even oprecht waren als het hevige verlangen dat haar uit haar kalme leventje rukte en meetrok naar een leven midden in de schijnwerpers?
De tante van Tamara had haar voorspeld dat ze met Rex de prachtige muziek van de liefde zou delen. Maar Tamara verzette zich tegen zijn verlangen naar haar. Toen bedolf Rex haar onder de bloemen die verlangen en tederheid uitdrukten - en brak haar hart... want er waren geen rode rozen bij...


Nummer Love Swept 23*
Schrijver Iris Johansen
Titel Tussen twee vuren
Oorspronkelijke titel The trustworthy redhead
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen prinses Rubinoff Sabrina Courtney huurde om een speciale verjaardagswens over te brengen aan de beste vriend van haar echtgenoot, had ze haar niet gewaarschuwd dat Alex Ben Raschid een groot zwak had voor roodharige dames… een verzuim dat hun eerste ontmoeting nogal grillig maakte. Vanaf het moment dat Alex haar zag, wilde hij haar bezitten, haar voor zijn verlangens laten bezwijken. Maar hoewel Sabrina heel gewillig en teder kon zijn, kwam haar onafhankelijke aard in opstand tegen zijn arrogantie. Kon een man, die eraan gewend was alles te krijgen wat hij wilde, leren de vrouw te vertrouwen van wie hij hield?


Nummer Love Swept 22*
Schrijver Fayrenne Preston
Titel Uit liefde voor Sami
Oorspronkelijke titel For the love of Sami
Genre Roman
Korte omschrijving

De wispelturige erfgename Sami Adkins was geliefd bij de meest uiteenlopende mensen, van de oude dametjes in het park, die ze onder haar hoede nam, de crimineel die zichzelf haar lijfwacht had aangesteld, tot haar vermoeiende, maar liefhebbende vrienden.
Toen Sami gearresteerd werd omdat ze demonstreerde, kon alleen de invloedrijke advocaat Daniel Parker haar op borgtocht vrij krijgen.
Daniel was meteen ondersteboven van haar, ontfermde zich over haar en wierp zich op als haar beschermer en minnaar. Sami koesterde zich in zijn liefde, maar gaf zich niet zonder meer gewonnen. En Daniel ontdekte al snel dat verliefd worden op Sami ongeveer hetzelfde was als een poging doen om kwikzilver te omhelzen.


Nummer Love Swept 21
Schrijver Joan J. Domning
Titel Een dubbele erfenis
Oorspronkelijke titel Kristen's inheritance
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie was die dokter Cory Antonelli eigenlijk en waarom kwam hij de helft van tante Ida's huis opeisen, het huis dat voor Kirsten haar hele leven al een toevluchtsoord was geweest? Vanaf het moment dat ze hem slapend in haar . bed had gevonden, wist Kirsten dat haar gezellige leventje in het kleine stadje Avlum nooit meer zo zou worden als het was geweest.
Cory shockeerde de buren omdat hij door de straten jogde in wat ze "zijn ondergoed" noemden. Om nog maar niet te spreken van alle roddels over het "samenwonen" met een ongetrouwde onderwijzeres. Kirsten wilde haar rustige leventje niet laten verstoren door die onberekenbare vreemde, maar kwam al gauw tot de ontdekking dat ze hartstochtelijk veel van hem hield. Zouden zij en Cory dan toch die lang gekoesterde droom van tante Ida in vervulling doen gaan?


Nummer Love Swept 20
Schrijver Billie Green
Titel Tijdloze liefde
Oorspronkelijke titel Temporary angel
Genre Roman
Korte omschrijving

Angie Jones stond wantrouwend tegenover politici, vooral als het om knappe, geliefde mannen ging zoals senator Sam Clements. Maar toen een explosie hen urenlang in een grot gevangen hield, verzwakte haar weerstand tegen zijn weergaloze charme terwijl ze zich in afwachting van hulp aan elkaar vastklampten. Angie besefte dat Sam de droomminnaar was die ze nooit verwacht had te zullen vinden - maar hoe kon ze haar scherpe tong bedwingen of haar strijdlustige schrijfsterscarrière opgeven? Een senator zou nooit succesvol kunnen worden als hij vastzat aan een vrouw als zij! Angie had echter niet gerekend op zo'n doordouwer - Sam hield de engel, die hem de sterren van dichtbij had laten zien, stevig vast.


Nummer Love Swept 19
Schrijver Becky Combs
Titel Ontmoeting in de mist
Oorspronkelijke titel Taking Savannah
Genre Roman
Korte omschrijving

De antieke witte Mercedes kwam recht op haar af! Cassie reageerde bliksemsnel. Ze pakte een steen op, gooide die naar de auto en verbrijzelde het achterlicht, waardoor ze oog in oog met de chauffeur kwam te staan. De vergoeding die Jake Kilrain verlangde - een hartstochtelijke kus -veroorzaakte een vuurwerk dat knetterde in de zwoele avond.
Jake was van plan geweest Savannah stormenderhand te veroveren, maar vond een sensuele zuidelijke jongedame op zijn weg - Cassie - die zich niet van haar stuk liet brengen door zijn agressieve stijl. Dus besloot Jake haar het hof te maken, maar ontdekte dat zijn pogingen om haar te veroveren wel eens tot zijn eigen overgave konden leiden...


Nummer Love Swept 18
Schrijver Fayrene Preston
Titel De aanhouder wint
Oorspronkelijke titel The sedcution of Jason
Genre Roman
Korte omschrijving

Morgan Saunders ontvluchtte de winter in Minnesota om een vakantie door te brengen op het romantische eiland Martinique, waar ze in Jason Falco de man van haar dromen herkende. Zijn sensuele liefdkozingen wekten een hevige hartstocht in haar op en beloofden een geweldige toekomst in zijn armen. Toen een hartverscheurend misverstand hem van haar verwijderde, wist ze dat ze hem terug moest winnen. Ze besloot zich te gedragen als een uitdagende verleidster en stuurde hem schitterende tropische bloemen om hem te kwellen met herinneringen aan hun vurige omhelzingen. En toen alles verloren leek te zijn, schreeft ze haar liefde voor hem met metershoge letters op een aanplakbord - een echo van de woorden die haar hart haar influisterde.


Nummer Love Swept 17
Schrijver Dorothy Garlock
Titel De oogst van de liefde
Oorspronkelijke titel The planting season
Genre Roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Love Swept 16
Schrijver Carla Neggers
Titel Hart voor de liefde
Oorspronkelijke titel Heart on a string
Genre Roman
Korte omschrijving

JoAnna Radcliff, een vrolijke, ongecompliceerde marionettenspeelster, viel van een ladder, regelrecht in de armen van de briljante hartchirurg Paul Houghton Welling. Maar na een blik op hem geworpen te hebben, wist ze al wat voor vlees ze in de kuip had. Hij vertegenwoordigde alles waar zij voor op de vlucht was geslagen. Ze zou nooit in zijn leven passen. Haar dagen bracht ze door in versleten spijkerbroeken en haar avonden in de antieke jurken van haar grootmoeder. Maar ze had zich niet méér in Paul kunnen vergissen - en hij was vast van plan haar dat met veel geduld te laten inzien. Zij kon dan wel een marionettenspeelster zijn, maar het was duidelijk dat hij uiteindelijk aan de touwtjes trok - de touwtjes van JoAnna's hart!


Nummer Love Swept 15
Schrijver Kay Hooper
Titel Geen eerlijk spel
Oorspronkelijke titel C.J.'s fate
Genre Roman
Korte omschrijving

C.J. Adams vond dat ze genoeg was geplaagd met haar schijnbare gebrek aan interesse voor het andere geslacht. Daarom viel ze tijdens een skivakantie met haar vijf beste vriendinnen impulsief een knappe onbekende om de hals en stelde hem voor als haar geheime minnaar. De verrukte jurist die haar onstuimige spelletje direct meespeelde, maakte meteen van de gelegenheid gebruik... C.J. stond versteld van zijn reactie en probeerde hun romance in de kiem te smore - maar merkte dat haar eigen tegenstand langzaam wegebde. Ze had haar gelijke gevonden in een man die haar geestige opmerkingen ad rem beantwoordde, en een minnaar wiens liefkozingen een vlammende begeerte in haar wekten. Had het noodlot hen op één of andere manier bij elkaar gebracht?


Nummer Love Swept 14*
Schrijver Sandra Brown
Titel De slapende minnares
Oorspronkelijke titel Breakfast in bed
Genre Roman
Korte omschrijving

Even dacht Sloan Fairchild dat Hollywood zich naar San Francisco had verplaatst toen de knappe auteur Carter Madison haar elegante pension betrad om de laatste hand aan zijn boek te leggen.
Bijna onmiddellijk stond het voor hem vast dat zij model moest staan voor de heldin in zijn nieuwe boek. Samen namen ze de scènes door, eerst deden ze net alsof, maar al spoedig was hun spel zo levensecht, dat het tot hen doordrong dat ze bezig waren overspel te plegen. Carter stond immers op het punt te trouwen? Maar hun hartstocht was niet te ontkennen en ze voelden zich als magneten tot elkaar aangetrokken. Sloan voerde een harde strijd. Moest ze toegeven aan de verlangens van haar hart? Dat wilde ze best, maar dan zou ze haar beste vriendin bedriegen...


Nummer Love Swept 13*
Schrijver Iris Johansen
Titel Liefde tussen hemel en aarde
Oorspronkelijke titel The bronzed hawk
Genre Roman
Korte omschrijving

Kelly was vast van plan haar verhaal te krijgen en zichzelf waar te maken tegenover haar uitgever, ook al moest ze er chantage voor gebruiken. Ze zou alles op alles zetten om de geweldige Nick O 'Brien, uitvinder en genie, zover te krijgen dat hij haar in zijn experimentele ballon mee zou nemen naar Mexico. Hoewel Nick haar list doorzag. ging hij uit van de gedachte dat een beetje afleiding best leuk zou zijn als ze door het luchtruim zweefden... maar zelfs hij had niet gerekend op de vonken die tijdens hun ontmoeting oversloegen en op de onverwachte gevolgen van hun hartstochtelijke liefkozingen. Nick had zich altijd op de vleugels van het avontuur laten meevoeren... totdat een opgewonden dame met goudblond haar hem kortwiekte door zich in zijn armen te werpen.


Nummer Love Swept 12*
Schrijver Iris Johansen
Titel Lied van de liefde
Oorspronkelijke titel The reluctant lark
Genre Roman
Korte omschrijving

De beeldschone Ierse Sheena Reardon was een bekende folkzangeres. Samen met haar oom, tevens haar manager, maakte ze een toernee door de Verenigde Staten. Met haar enigszins hese stem wist ze een groot publiek te boeien. De aantrekkelijke en steenrijke Rand Challon raakte diep onder de indruk van haar en probeerde haar met alle mogelijke middelen voor zich te winnen. Toen hem dat niet snel genoeg lukte, besloot hij haar te ontvoeren. Met zijn privé-vliegtuig bracht hij haar naar Canada, waar hij een prachtig huis bezat. Daar hield hij haar gevangen. Zou het Sheena lukken aan hem te ontsnappen? Of zou ze op andere gedachten komen?


Nummer Love Swept 11*
Schrijver Iris Johansen
Titel Ontluikend verlangen
Oorspronkelijke titel Tempest at sea
Genre Roman
Korte omschrijving

Jane Smith klom stiekem aan boord van het jacht van de schatrijke Jake Dominic. In haar stoutste dromen had ze niet durven denken dat ze ook in de armen van deze playboy zou belanden. Maar dat gebeurde! Daarna moest ze onverwacht mee voor een maandenlange cruise op de Caraïbische Zee aan boord van de Sea Breeze. Haar hartstocht stoeide op de golven van haar geluk waardoor ze onbewust een enorme uitdaging voor hem vormde. Hij was niet bestand tegen haar levendige geest, haar ontembare energie en haar verrukkelijke lichaam. Hij was niet in staat haar te weerstaan. Jane had nooit ze diep over de liefde nagedacht, maar in zijn armen ontdekte ze de ware betovering... en de kwelling die daarmee gepaard kon gaan.


Nummer Love Swept 10
Schrijver Billie Green
Titel De sprookjesprins
Oorspronkelijke titel A very reluctant knight
Genre Roman
Korte omschrijving

Een tornado bracht hen samen in een schuilkelder. Daar wedijverden de overweldigende krachten van de natuur met de storm buiten. Maar Maggie Simms en Mark Wilding pasten beslist niet bij elkaar. Hij was een lange, onweerstaanbare playboy die gewend was zijn zin te krijgen; zij was maar één meter vijftig en op zoek naar een sprookjesprins. Toen hij haar uitnodigde om een weekend met hem naar St. Thomas te gaan, nam Maggie de uitnodiging aan om te bewijzen dat ze niet bij elkaar pasten, maar toch... toen hij zijn armen om haar middel sloeg en zijn veeleisende lippen liefkozend langs haar mond streken, bereikte haar hartstocht een hoogte die liefde voor de rest van haar leven beloofde.


Nummer Love Swept 9
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel Ontvoerd voor het geluk
Oorspronkelijke titel Surrender
Genre Roman
Korte omschrijving

Derry Parker stond op het punt haar jawoord te geven, maar werd ontvoerd door haar ex-man Aaron Lathrop. En het was wel duidelijk dat hij niet van plan was haar ooit weer te laten gaan.
Derry herinnerde zich nog ieder pijnlijk detail waardoor ze zich gedwongen zag van Aaron Lathrop te scheiden... Maar ze wist ook dat ze zich nog steeds tot hem aangetrokken voelde. Tijdens het verblijf in hun schitterende huis op het romantische Bermuda namen hun problemen echter alleen maar toe. Was een nieuw leven samen voor hen niet weggelegd, of zou hun liefde voor elkaar tot onvoorwaardelijke overgave leiden?


Nummer Love Swept 8
Schrijver Joan J. Domning
Titel Een verrukkelijk mysterie
Oorspronkelijke titel Tiger Lady
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie was de mysterieuze minnaar die haar via computer het hof maakte, haar rozen stuurde en haar Tiger Lady, de prinses van zijn dromen, noemde? En hoe kon hij het opnemen tegen de onweerstaanbare Larry Hart die de computer kwam repareren en die bleef om haar gevoelens kort te sluiten? Kendra St. Clair werd verscheurd - in verrukking gebracht door de verlegen man die alleen voor haar zijn ziel blootlegde, en betoverd door de onweerstaanbare lijfelijke aanwezigheid van Larry. Toch zou ze moeten kiezen tussen poëzie en passie.


Nummer Love Swept 7
Schrijver Joan J. Domning
Titel Onder valse voorwendselen
Oorspronkelijke titel Hunter's Payne
Genre Roman
Korte omschrijving

Als een orkaan kwam P. Lee Payne haar kantoor binnengestormd. Hij wilde weten waarom Karen Hunter hem achtervolgde. Geïntrigeerd door zijn wispelturigheid en gevoeligheid was Karen vastbesloten de briljante maar geheimzinnige fotograaf te interviewen voor haar tijdschrift. Ze ging heel diep, legde emoties bloot die hij verborg achter zijn camera. Zijn onverwachte humor en zijn gefluisterde dromen ontketenden een storm van gevoelens in haar. En zijn foto’s gaven Karen een inzicht in zichzelf. Ze stond open voor zijn doordringende blik – en zijn behoefte aan haar. Konden hun hartsgeheimen hun liefde beschermen of zou het schrille daglicht hun broze verbintenis vernietigen?


Nummer Love Swept 6
Schrijver Carla Neggers
Titel Gewaagd spel
Oorspronkelijke titel Matching wits
Genre Roman
Korte omschrijving

Toen ze elkaar ontmoetten, hadden ze meteen de degens gekruist. Ryan Davis eiste het ontslag van de mooie Abigail Lawrence. Vanaf dat moment wist Abigail dat ze in de slimme, knappe zakenman haar gelijke had gevonden. En Ryan moest toegeven dat de briljante advocate uit Boston meer vrouw was dan hij ooit had durven dromen. Ze stelden elkaar en hun verlangen op de proef... door elkaar hartstochtelijk lief te hebben. Maar hun reusachtige strijd hield een groot gevaar in: geen van beiden kon als overwinnaar uit de bus komen.
Alleen als ze hun behoefte om elkaar de loef af te steken zouden kunnen bedwingen, had hun liefde een kans!


Nummer Love Swept 5
Schrijver Nancy Carlson
Titel Race om het geluk
Oorspronkelijke titel Hard drivin' man
Genre Roman
Korte omschrijving

Sabrina omknelde het stuur terwijl ze haar truck over het circuit stuurde. Jacy zat vlak achter haar en ze voelde weer hoe zijn armen haar tegen zijn borst aangedrukt hadden. Ze was als was in zijn handen geworden en bijna had ze toegegeven... tot ze erachter kwam wie hij in werkelijkheid was. Zinspeelde hij alleen op haar gevoelens om haar transportbedrijf over te kunnen nemen? Overweldigd door zijn kussen probeerde Sabrina aan hem te ontsnappen - maar hij achtervolgde haar meedogenloos. Hun hartstocht kende geen grenzen en in volle vaart raceten ze naar hun doel - de liefde.


Nummer Love Swept 4
Schrijver Marie Michael
Titel 32 december... en altijd
Oorspronkelijke titel December 32nd... and always
Genre Roman
Korte omschrijving

Blaise Hamilton zorgde ervoor dat zij zich de meest begerenswaardige vrouw op aarde voelde, ook al waren er jaren voorbij gegaan waarin haar hart niet sneller had geslagen van verlangen. Zijn warme liefkozingen zetten Pat in vuur en vlam en ze bereikte hoogten, waarvan ze het bestaan niet wist.
Ze beleefde gevoelens die ze diep had weggestopt toen haar man was gestorven. De hartstocht tussen Pat en Blaise was onblusbaar; hun verlangen naar elkaar ging hoger dan het vliegtuig waar ze koste wat kost een succes van wilden maken. Ze zouden tijd tekort komen, maar zou ALTIJD lang genoeg zijn?


Nummer Love Swept 3
Schrijver Helen Conrad
Titel Tedere confrontatie
Oorspronkelijke titel Teptation's sting
Genre Roman
Korte omschrijving

De conus – een van de mooiste schelpen in de Stille Oceaan... maar die mooie schelp huisvet een dodelijk diertje.
Taylor Winfield vergeleek Rachel Davidson met die tegenstrijdige, ondoordringbare schelp. Onder zijn vriendelijke overheersing bleef er niets over van haar verwende, berekenende houding. Heerlijke, gouden dagen en zwoele nachten vormden de achtergrond voor een tedere confrontatie; Rachel vocht voor haar onafhankelijkheid, maar werd verscheurd door haar verlangen naar Taylors liefde en haar wens zichzelf te zijn. Zouden ze allebei bezwijken onder de verleiding van het tropisch paradijs en toch eerlijk tegenover zichzelf blijven?


Nummer Love Swept 2
Schrijver Helen Mittermeyer
Titel Poezie van het geluk
Oorspronkelijke titel Brief delight
Genre Roman
Korte omschrijving

Vanaf het moment dat ze aan de andere kant van de overvolle kamer verscheen, had hij alleen nog oog voor haar. Darius Chadwick werd dol van verlangen toen Cygnet Melton, gehuld in goudkleurige zijde, zijn leven binnengleed. Hun hartstocht woedde in een schitterende onvergetelijke ontmoeting. Maar na een prachtige prelude vluchtte Cygnet in wanhoop, omdat ze er zeker van wat dat ze hun gezamenlijke toekomstdroom had verwoest. Darius achtervolgde haar meedogenloos. In Saratoga liet hij haar bezwaren verstommen, terwijl zijn tedere liefkozingen haar in vuur en vlam zetten… Hun harten waren in botsing gekomen; konden ze nu genieten van een eeuwig durende liefde?


Nummer Love Swept 1*
Schrijver Iris Johansen
Titel Echte liefde is geen spel
Oorspronkelijke titel Stormy vows
Genre Roman
Korte omschrijving

Brenna Sloan voelde haar onafhankelijkheid wegsmelten onder Michael Donovan’s krachtige aanpak. Ze waren allebei vechters, maar Brenna was niet sterk genoeg om het geluk te grijpen en Michael had alleen maar genomen, tot hij Brenna ontmoette. Met verleidelijke overredingskracht verwierp hij al haar bezwaren, dwong haar tot een haastig huwelijk en sleepte haar mee. Pas na een hartbrekend misverstand, dat hun geluk bijna verstoorde, gaven ze zich over aan de extase van hun hartstocht. Maar kon Michael Brenna ervan overtuigen dat zijn liefde voor altijd was?


Nummer Love Swept Speciale Uitgave
Schrijver Billie Green
Titel Een betoverende bedriegster
Oorspronkelijke titel Glory bound
Genre Roman
Korte omschrijving

Alan Spencer wist dat zijn afspraak met de dochter van een belangrijke cliënt, die hij nog nooit had ontmoet, op een ramp zou uitdraaien... dat waren zulke ontmoetingen toch altijd? Maar toen hij Glory Wainwright zag en in haar schitterende blauwe ogen keek, begon hij weer in romantische wonderen te geloven.
Glory deed haar best om de ongelooflijk aantrekkelijke zakenman, wiens belangstelling voor haar geheime andere leven - hel leven waar haar vader niets van wist - bedreigde, te ontmoedigen. Maar Alan was eraan gewend zijn zin te krijgen - zowel in zaken als in de liefde. Hij nam zich voor om de fascinerende dame die hem met haar blik in vuur en vlam zette op te sporen... en het sensuele web dat ze om zijn hart gesponnen had te ontwarren.

* Deze speciale uitgave verscheen in 1986 gratis verkrijgbaar bij Libresse bodyform.


Home | Harlequin