Romans koop je bij Bol


De Rhapsody en Moonlight reeks werden in 1994 uitgegeven bij Uitgeverij De Vrijbuiter, ze bestond uit slechts acht delen. De vier Rhapsody zijn historische romans, de vier Moonlight zijn hedendaags. Wat opvalt aan deze boeken is het formaat, dat is nogal groot uitgevallen.
Met dank aan Hélène voor de scans van de boeken.

Nummer Moonlight 4
Schrijver Cheryl Biggs
Titel Denim en kant
Oorspronkelijke titel Denim and lace
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

EINDELOZE HEMEL
Als doorgewinterd stadsmeisje dwaalde Shelby Hill van de ene saaie baan naar de andere, zonder echt een doel voor ogen te hebben. Toen erfde ze onverwachts een prachtige vakantieboerderij in Montana waar alleen sjieke gasten kwamen. Hoewel Shelby niets van het bedrijf wist, vertrok ze naar de streek met de eindeloze hemel om de leiding op zich te nemen. Gelukkig was daar een ervaren, blonde voorman die ervoor zorgde dat ze niet van haar paard viel. Helaas besefte Shelby dat ze we degelijk voor hem viel.

EINDELOZE LIEFDE
Cody Farlowe voelde zich op de Double K net zo in zijn element als in het zadel, maar de toestand verslechterde met de dag. Cody wilde zich niet nog eens aan een stadsmeisje binden om dan te moeten aanzien dat zij zich zou gaan vervelen en haar koffers zou pakken. Toch wist hij dat hij zijn hart aan zijn aantrekkelijke nieuwe bazin verloren had. Ook als Shelby besloot hier te blijven, was die schoonheid met haar kastanjebruine haar veel te rijk voor hem. Hij zou haar er nooit van kunnen overtuigen dat een leven onder de eindeloze hemel van Montana een leven vol liefde kon betekenen.Nummer Moonlight 3
Schrijver Leila Bercier
Titel De betoverde tuin
Oorspronkelijke titel My life to live
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Een onvergetelijke liefdesgeschiedenis, die zich afspeelt in de wereld van de glitter en glamour

Haar fans kenden haar als Contance Marshall, ster uit de soap-serie My Life to live. Door het spelen van een schaamteloze feeks, had ze zich opgewerkt tot de meest bekeken en de meest benijde actrice van de dagtelevisie. Maar nu wordt haar carrière bedreigd en moet ze vechten als een bezetene om niet van haar troon te worden gestoten.

De knappe architect Jake Turner herinnert zich de elegant Constance nog uit de tijd dat ze gewoon Connie Marcek was, een angstig kind dat weggelopen was uit Talbot's Landing in Illionois, om te ontvluchten aan de vernedering, de schaamte en het schandaal. Jake is vastbesloten het meisje van wie hij ooit hield, terug te vinden en haar weer voor zich op te eisen... maar bestond die lieve Connie nog, of is ze voorgoed opgegaan in de ambitieuze en voortduren in intriges verwikkelde Constance?Nummer Moonlight 2
Schrijver Deborah Byington
Titel Samen alleen
Oorspronkelijke titel Alone together
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Toen Amanda Ryan op weg ging om geheime documenten over te dragen aan een admiraal aan boord van een vliegdekschip, had ze er geen idee van dat ze middenin het grootste avontuur van haar leven terecht zou komen.
Noch had ze kunnen vermoeden dat ze de dynamische luitenant Kyle Anderson zou ontmoeten, de man die haar moest begeleiden. De man die haar zinnen prikkelde en haar tegelijkertijd woedend maakte.
Slechts enkele uren later bevonden Kyle en Amanda zich doorweekt en angstig op een reddingsvlot dat midden op de Atlantische Oceaan dobberde.
En ze probeerden een antwoord te vinden op drie vragen...
- wie probeerde hen te vermoorden?
- zouden ze het overleven?
- was er een slechtere plek om verliefd te worden?


Nummer Moonlight 1
Schrijver Diana Fox
Titel Vrij als een adelaar
Oorspronkelijke titel The man on the romance cover
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zodra het knappe gezicht en het gespierde lichaam van het beroemde fotomodel Hawk Hunter de omslag van een romantisch verhaal sierde, stegen de verkoopcijfers aanzienlijk en werd het boek een bestseller. Maar de man die miljoenen vrouwen kenden als 'Hawk de Geweldige' had de wereld van glitter en glamour de rug toegekeerd om een teruggetrokken bestaan in de bergen van Idaho te leiden.
De mooie, jonge fotografe Jennifer Frost kreeg opdracht om uit te zoeken waarom Hawk zijn leven zo drastisch had veranderd en nam twee weken lang haar intrek bij hem. Op het moment dat ze voet in Hawks primitieve berghut zette, vlogen de vonken ervan af. Terwijl ze nog moesten wennen aan de sterke aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelden, raakten Jennifer en Hawk plotseling bij een gevaarlijke avontuur betrokken dat hun liefde voor elkaar op de proef stelde en hun leven bedreigde...


Nummer Rhapsody 4
Schrijver Jessica Sutton
Titel Tussen plicht en liefde
Oorspronkelijke titel Only once for love
Genre Historische roman
Korte omschrijving

En man leerde haar lief te hebben...
Een ander leerde haar te haten...

Pamela was een preuts meisje van het platteland, verwikkeld in een uitgekiend complot dat Engeland dreigde te verscheuren.
Ze was een wees zonder enige toekomst, en werd achtervolgd door de meedogenloze graaf Duane D'Orsay, die haar lichaam wilde bezitten en haar geest wilde breken.
Maar een nog groter gevaar wachtte Pamela in de armen van de knappe Tuck Alcott, wiens kussen haar de gevangene dreigden te maken van een overrompelende sensualiteit en een verterende hartstocht.Nummer Rhapsody 3
Schrijver Laurie LeClair
Titel Tussen twee werelden
Oorspronkelijke titel Cherokee caress
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Ze zeiden dat zijn volk haar moeder had vermoord. Ze noemden hem een wilde en joegen hem op alsof hij een wild dier was. Maar Sarah Owens wist dat deze man maar al te menselijk was - liefdevol en teder.
Ze verborg hem, beschermde hem en toen ze zag dat hij ten onrechte werd beschuldigd en in de gevangenis belandde, hielp ze hem ontsnappen. Ze volgde hem vanuit haar 'beschaafde' wereld naar zijn wereld, die primitief, onbekend... en opwindend sensueel was.


Nummer Rhapsody 2
Schrijver Jane Cox
Titel De roos en de raaf
Oorspronkelijke titel The rose and the raven
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Toen haar familie in ongenade viel, moest de mooie, jonge Isabella Del Castillo uit Engeland vluchten en alles achterlaten - zelfs haar naam. Om haar identiteit verborgen te houden noemde ze zich Raven O'Connor en voer ze zo een onzekere toekomst tegemoet...
Tijdens de reis ontmoette Raven de knappe kapitein van het schip. Brandon Barrington was op weg naar huis om in Maryland zijn toekomstdroom te verwezenlijken. Maar toen Raven de dynamische kapitein haar hart schonk, winst ze niet dat hij een geheim had - een geheim dat hun liefde eeuwig in de weg kon staan.


Nummer Rhapsody 1
Schrijver Elizabeth Bright
Titel Het spel van de liefde
Oorspronkelijke titel My beloved enemy
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Tijdens haar bezoek aan New York in 1885 was Lainie Russell te gast op een gemaskerd bal en werd verliefd op een knappe en geheimzinnige spoorwegmagnaat die ze slechts kende bij zijn voornaam: Thorn.
Te laat ontdekte Lainie dat Thorn haar vaders meest gehate zakenrivaal was en tevens verantwoordelijk voor de hersenbloeding en verlamming van haar vader.
Weer terug in Californië zwoer Lainie dat ze de kleine spoorwegmaatschappij van haar familie niet zou laten verzwelgen door Thorn en zodoende werd ze gedwongen te concurreren met de man van wie ze hield. Hoe kon ze van hem houden? Hoe kon ze hem haten?

Home | Candlelight