Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

Romans koop je bij Bol

300  299  298  297  296  295  294  293  292  291  290  289  288  287  286  285  284  283  282  281 

280  279  278  277  276  275  274  273  272  271  270  269  268  267  266  265  264  263  262  261 

260  259  258  257  256  255  254  253  252  251  250  249  248  247  246  245  244  243  242  241 

240  239  238  237  236  235  234  233  232  231  230  229  228  227  226  225  224  223  222  221 

220  219  218  217  216  215  214  213  212  211  210  209  208  207  206  205  204  203  202  201 
Nummer CL 300
Schrijver Constance Hall
Titel Rebelse bruid
Oorspronkelijke titel My rebellious bride
Korte omschrijving

De geestdriftige en tegendraadse Lark Mandeville wist bij toeval het leven van een edelman te redden. Maar de donkere, knappe ridder vertrouwde haar niet en beschuldigde haar van moord.
Toen ze ontdekte dat deze man de beruchte Zwarte Draak was, de aanstaande echtgenoot van haar zuster, besloot ze afstand te bewaren. Maar desondanks wist hij haar hart te stelen.
Stoke de Bracy wilde de naam weten van de persoon die verantwoordelijk was voor de serie aanslagen op zijn leven. De mooie Lark leek op geen enkele manier op zijn andere vijanden. Tot overmaat van ramp wist ze een hevige passie in hem los te maken. Bij wijze van wraak besloot hij met die rebelse dame te trouwen. Maar de aanstaande bruid speelde zijn spel niet mee.


Nummer CL 299
Schrijver Paige Brantley
Titel Gouden gravin
Oorspronkelijke titel Lady of gold
Korte omschrijving

Toen plunderende vrijbuiters het gevolg van gravin De Bar overvielen, stortte de koets in een snelstromende rivier, en op één na kwamen allen om het leven. Gravin De Bar was op weg naar Calais als bruid van een Engelse lord, maar was in feite een ruilobject om de gevangengenomen kardinaal Caillard te bevrijden.
De jonge hofdame Amalie de Ponderel werd uit het woeste water gered door een koene ridder, Fabien de Rais. De vrijbuiters waren van plan geweest de gravin voor een hoge losprijs aan de Engelsen in Calais uit te leveren. Om hun leven te redden nam Amalie de plaats in van de gravin, en Fabien vermomde zich als Vader Bertran, haar biechtvader.
Hij trok het priesterkleed aan om in Calais een gevangene te bevrijden, maar Fabien de Rais beschikte slechts over zijn slimheid en een valse gravin om zijn huis te redden. Toen er een compagnie Engelse soldaten arriveerde, de bandieten verjoeg en hen naar Calais begeleidde, waren Fabien en Amalie de gevangenen van hun maskerade. En toen bleek Amalie de losprijs te zijn voor de vrijlating van de kardinaal. Ze zou moeten trouwen met de Engelse commandant, ook al riskeerden zij en Fabien alles voor een verboden liefde die levensgevaarlijk was en gedoemd.


Nummer CL 298
Schrijver Kate O'Donnell
Titel In naam van de liefde
Oorspronkelijke titel An Irish wind
Korte omschrijving

Cian O'Connor keek hoe Bronwynn Fitzhugh speelde met haar aanstaande bruidegom. Cian zag haar gekonkel met minachting aan, maar ze was zijn enige hoop om te ontsnappen aan zijn gevangenschap op Carrick Casle. Daarom gijzelde de Ierse rebel haar, zonder te kunnen vermoeden dat de pittige schoonheid zijn hartstochtelijke bondgenoot zou worden, en haar leven op het spel zou zetten om het zijne te redden.
Ze was de beschermling van koning Edward, beloofd aan een edelman die ze verachtte, toen de sombere Ier haar verleidde met zijn betoverende harp. Toen was Bronwynn de gevangene van Cian, schaamteloos ongeremd in zijn armen, betrokken bij zijn strijd tegen de meedogenloze opperheer die tot alles in staat was om haar terug te krijgen - en het opstandige clanhoofd dat haar hart en ziel had veroverd, te gronde te richten.


Nummer CL 297
Schrijver Karen Ranney
Titel Vergeten verlangen
Oorspronkelijke titel Heaven forbids
Korte omschrijving

Voor de jonge weduwe Kathryn Siddons betekende het einde van een liefdeloos huwelijk dat ze was overgeleverd aan de genade van de leider van haar clan, die haar als gezelschapsdame van haar pasgetrouwde nichtje naar de Schotse Hooglanden stuurde... regelrecht in de armen van een man die lang vergeten verlangens bij haar opriep, maar nooit de hare zou kunnen zijn.
Hugh MacDonald, de kasteelheer van Neverness, die vanwege een op handen zijnde opstand politiek zo sterk mogelijk in zijn schoenen wilde staan, had berust in een huwelijk met de dochter van een graaf uit de Schotse Laaglanden... tot zijn hart werd veroverd door een vrouw die alles was wat zijn bruid niet was. Een vrouw die een bedreiging vormde voor zijn positie en zijn zieleheil. Na een tragedie die zowel voor Kathryn als voor Hugh gevaar opleverde, riskeerden ze alles voor een glorieuze liefde.


Nummer CL 296 *
Schrijver Linda Windsor
Titel Beminde vijand
Oorspronkelijke titel Border Rose
Korte omschrijving

Toen ze nog een kind was, adoreerde Rose Beaujeu de jonge Dillon Mackay die op het schip van haar vader in de leer was. Jaren later kruisten hun wegen zich opnieuw toen hij zich meester maakte van haar geliefde schip, de Border Rose.
De held van haar jeugd was een meedogenloze kaper geworden. Rose wist dat hij haar tegenstander was, maar toch ging haar hart sneller slaan toen hij weer voor haar stond.
Het kleine meisje van vroeger was veranderd in een zelfbewuste schoonheid, maar door de oorlog waren Rose en Dillon elkaars vijanden geworden. Na een levensgevaarlijke ontmoeting met zeerovers begrepen Dillon en Rose dat hun tijd kostbaar was. Hun relatie voerde hen door de stormen van de oorlog naar de raadselen van het hart.


Nummer CL 295
Schrijver Virginia Brown
Titel Belofte van onschuld
Oorspronkelijke titel Highland hearts
Korte omschrijving

Ze tuimelde zo in zijn armen toen ze van een overhangende rots viel. Een onstuimige, roodharige schoonheid, die stiekum gluurde naar de soldaten die Glencoe binnenmarcheerden. Ze zeiden dat ze met goede bedoelingen kwamen, maar Lianna Fraser vertrouwde hen niet, ook de vreemdeling niet die haar stevig in zijn armen hield. En toen het verraad, waar ze al die tijd zo bang voor was geweest, bloederige werkelijkheid werd, was het enige waar ze zich aan vast kon klampen Cameron MacKenzies belofte van onschuld en zijn woord dat hij haar zou redden.
Hij verloor het landgoed van zijn voorouders en zijn familie door toedoen van de oorlogszuchtige Campell van Glenlyon. Cameron MacKenzie wist dat Lianna Fraser de waarheid nooit zou geloven toen hij haar redde tijdens de gruwelijke afslachting van haar clan. Allebei werden ze opgejaagd en achtervolgd door een meedogenloze vijand, verbonden door het noodlot van de oorlog, verraad en een onweerstaanbaar verlangen.


Nummer CL 294 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Het aanzoek
Oorspronkelijke titel The bargain
Korte omschrijving

Lady Jocelyn Kendal moest voor haar vijentwintigste getrouwd zijn, anders had ze geen recht op haar erfdeel. In een opwelling trouwde ze met David Lancaster, een dappere majoor die bij de slag van Waterloo ernstig gewond was geraakt en elk moment zijn laatste adem kon uitblazen. Als wederdienst zou Jocelyn ervoor zorgen dat zijn jongere zus de rest van haar leven een riant inkomen had. David zou dus maar een paar dagen met de beeldschone, adellijke Jocelyn getrouwd zijn.
Toen nam het lot een andere wending. Jocelyn bleek met een gezonde, aantrekkelijke man getrouwd te zijn - een doorgewinterde militair die hun overeenkomst een andere invulling wilde geven. Hij gooide al zijn charme en hartstocht in de strijd om het hart van zijn verbijsterde vrouw te winnen.


Nummer CL 293
Schrijver Carol Finch
Titel Verradelijk spel
Oorspronkelijke titel Once upon a midnight moon
Korte omschrijving

Terwijl de Fransen haar geliefde New Orleans bestormden, streed Micaela Rouchard haar eigen strijd toe ze probeerde te ontsnappen aan de tirannie van haar vader en aan een huwelijk dat ze niet wilde. Een prachtige oplossing diende zich aan toen de chaos van de opstand haar dwong zich te verschuilen aan boord van een schoener die op hun punt stond naar Charles Town te vertrekken, met als kapitein de knappe en intrigerende Lucien Saffire.
Hoewel ze zich enorm tot de sensuele kapitein voelde aangetrokken, was ze vastbesloten haar eigen weg te vinden in deze nieuwe en onbekende stad. Maar het lot bracht hen weer samen in zijn ouderlijk huis, waar ze werd betrokken bij een verradelijk spel van hartstocht en wraak. Luciens onorthodoxe voorstel bood haar een uitweg... en vervulde haar met een verlangen dat alleen hij kon bevredigen. Bestookt door een meedogenloze vijand stortte ze zich in een zee van roerige emoties en onweerstaanbare verleidingen - en ondernam een hartstochtelijke reis waaruit zou moeten blijken of ze echt van elkaar hielden.


Nummer CL 292
Schrijver Ashland Price
Titel Traumatisch verleden
Oorspronkelijke titel When last we met
Korte omschrijving

De zeventienjarige Silvie Revelle was uit nieuwsgierigheid uit het Parijse weeshuis ontsnapt en naar een bordeel gegaan. Hoewel ze zwaar was opgemaakt, herkende haar knappe klant het onschuldige meisje in haar. Geschrokken maar ongedeerd keerde ze terug in het weeshuis. De nonnen namen haar uitstapje zwaar op. Ze hadden alles al geprobeerd om haar van haar merkwaardige gedrag te genezen, van lijfstraffen tot duiveluitdrijving aan toe. Als laatste redmiddel grepen ze naar de psychiatrie en zo ontmoette Silvie de kunstzinnige dokter Peter Woodward.
Verdraaid! Zijn nieuwe patiënt was het meisje dat hij uit het bordeel had gered. Al gauw werd het Peter duidelijk dat dit meisje een grote aantrekkingskracht op hem uitoefende. Hij verzette zich ertegen door zich op haar traumatische verleden te storten, waarna bleek dat haar gedrag niet zo merkwaardig was als het leek. Zijn collega was er niet van te overtuigen dat haar vreemde gedrag werd veroorzaakt doordat ze getuige was geweest van een moord en wilde haar opsluiten. Dat kon Peter niet toestaan - niet nadat hij erachter was gekomen dat ze elkaar in een vorig leven ook al hadden bemind.


Nummer CL 291
Schrijver Cynthia Thomason
Titel De reder en de leeuwerik
Oorspronkelijke titel River song
Korte omschrijving

Het moest gemakkelijk zijn, maar te zien aan de blikken van het rusteloze en verveelde publiek in het Operahuis van Flats, wist Anna Rose Connolly dat ze doorhadden dat ze geen bekend en geschoold zangeres was. Toen kreeg haar oom en manager een briljant idee: hij vertelde hun dat de 'leeuwerik van de Mississippi' blind was, in de hoop op die manier hun medelijden op te wekken. En zijn plannetje zou gewerkt hebben als Anna niet bijna verdronken was in de betoverende grijze ogen van een man op de eerste rij.
Philip Brichard wist dat de 'leeuwerik van de Mississippi' net zo min blind was als hij - maar hij vond dat geen probleem, verblind als hij was door haar betoverende schoonheid. Hij vond de komedie die ze opvoerde wel amusant, maar werd des duivels toen ze hem ervan beschuldigde dat hij haar wilde ontmaskeren en arresteren. Hij was vastbesloten te vergeten dat hij haar ooit had ontmoet - totdat hij haar totaal onverwacht weer aantrof in zijn slaapkamer onder zijn bed. Ze was in gevaar. Philip wist niet goed hoe alles ineens in een stroomversnelling was geraakt, maar plotseling waren hij en Anna samen op de vlucht - terwijl ze stroomafwaarts de rivier volgden en toegaven aan de zinderende passie die tussen hen oplaaide.


Nummer CL 290
Schrijver Debra Hamilton
Titel Een onbeduidende vrouw
Oorspronkelijke titel Red Petals
Korte omschrijving

Jack Darlington was veel te knap, veel te zelfverzekerd en veel te interessant voor de onbeduidende, zesentwintigjarige dochter van een diplomaat uit Edinburgh. De enige kans op liefde die Rosaline had gehad, was haar wreed ontstolen en haar bleef weinig anders over dan te trouwen met de charmante opportunist die haar zou gebruiken voor het bevorderen van zijn carrière... en voor zijn pleziertjes.
Jack verlangde niet meer van zijn preutse bruid dan dat zij hem het thuis verschafte van een gentleman met de bijbehorende levensstijl. De goede opvoeding van Rosaline zou haar in staat stellen zich over zijn verwaarloosde huishouding en zijn twee onhandelbare jongens te ontfermen.
Toen ze verhuisden van de wilde, ontoegankelijke kusten van de Schotse Orkney-Eilanden naar de warme, mysterieuze schoonheid van het gouden Egypte, bloeide Rosaline op als echtgenote en gastvrouw van een diplomaat. Maar toen gevaar en intrige hen dichter tot elkaar brachten, wilde de vrouw die weigerde van het onmogelijke te dromen, haar hart een tweede kans geven.


Nummer CL 289
Schrijver Jo Beverley
Titel Slang in het paradijs
Oorspronkelijke titel Lord of midnight
Korte omschrijving

Hij kwam haar leven binnen in de nachtelijke duisternis van een storm en in de schaduw van haar vaders dood.
Clarence van Summerbourne was het slachtoffer geworden van zijn opstandigheid jegens de koning. Zijn kasteel en zijn dochter Claire kwamen in het bezit van de voorvechter van de koning.
Renald de Lisle arriveerde als krijger bij de poort van het kasteel, nam als een overwinnaar bezit van Claire en bracht haar hoofd op hol. Te midden van maanlicht en fluweel werd ze zijn bruid en ontdekte wat passie was.
Maar toen ontdekte ze Renalds verschrikkelijke geheim en zwoer wraak te nemen op de man met wie ze was getrouwd; de man van wie ze hield met heel haar hart.


Nummer CL 288
Schrijver Constance Laux
Titel Diamant van de duivel
Oorspronkelijke titel Devil's diamond
Korte omschrijving

In de hoop iets over haar vermiste vader te weten te komen, verhuurde Lucy Barnstable een kamer aan een onbekende man die bij haar Londense pension aanbelde. De onbekende was de knapste man die ze ooit had ontmoet - en hij was zo zwaar gewond dat hij zich zijn eigen naam niet meer kon herinneren. Hij was echter in het bezit van een antieke speksteenzegel dat een exacte kopie was van het zegel dat Lucy in het bureau van haar vader had ontdekt.
Lucy, die zich onweerstaanbaar voelde aangetrokken tot de mysterieuze man, raakte door hem betrokken bij een zoektocht naar een legendarische diamant - en een geheim dat iets met koningin Victoria te maken had. Maar toen kwam Lucy achter zijn ware identiteit, en plotseling stevenden ze met een duizelingwekkende vaart op een gewelddadige ontknoping af... en op een hartstochtelijke hereniging.


Nummer CL 287
Schrijver Joan Lord Matthews
Titel Hartsgeheimen
Oorspronkelijke titel Secrets of the heart
Korte omschrijving

Ravenna Marisse geloofde niet in vervloekingen, maar op Harlixton Hall was iets niet pluis. Er woonden vier broers. Maar het was geen van hun vrouwen gelukt een erfgenaam ter wereld te brengen. En toen het ernaar uitzag dat ook Anne Pembroke zou sterven bij de geboorte van haar kind, werd er een beroep gedaan op de vroedvrouw Ravenna.
Voor de moeder kwam Ravenna's hulp te laat, maar ze wist wel de baby te redden; een jongen. Ze dacht dat haar werk in het huis erop zat, maar toen vroeg de oudste zoon des huizes, de aantrekkelijke, maar sombere Garreth Pembroke haar te blijven en voor de ziekelijke baby te zorgen.
Hij was de laatste broer die nog moest trouwen en die het familiefortuin... en de familiegeheimen beheerde.
Hij was de man die haar ziel had betoverd met zijn geheimzinnige, verleidelijke uitstraling. Maar voor ze zich konden overgeven aan de liefde die ze voor elkaar voelden, moest Ravena Garreth bevrijden van zijn verleden... en de geheimen ontdekken die nog in haar eigen hart verborgen lagen.


Nummer CL 286
Schrijver Patricia McAllister
Titel Dodelijke rivalen
Oorspronkelijke titel Snow raven
Korte omschrijving

Verbitterd na de dood van zijn geliefde vrouw door de hand van zijn gehate vijand - Sir Jaspar Wickham - zon Ranald Lindsay op wraak.
Dus toen het lot hem op het pad bracht van de Engelse verloofde van Wickham, ontvoerde hij haar en hield haar gevangen in zijn huis.
Meredith Tanner was zowel een uitdaging voor haar duistere gijzelnemer, als een bron van woede.
Onbevreesd voor zijn ruwe gedrag had ze de steun gewonnen van loyale clan- en familieleden.
Maar de niet te ontkennen begeerte die ze voor elkaar voelden, verhoogde de spanning alleen maar.


Nummer CL 285 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Gedwongen huwelijk
Oorspronkelijke titel White knight
Korte omschrijving

Lady Grace Ledys wist zeker dat haar huwelijk met de knappe Christian Wycliffe, de markies van Knighton, heel gelukkig zou worden. Maar haar dromen van geluk werden wreed verstoord toen hij kil en afstandelijk met haar omging. Bovendien koesterde hij een duister geheim.
Jarenlang werd Christian getiranniseerd door zijn grootvader, de hertog van Westover. Christian was volledig in zijn macht en hoewel hij werd gedwongen met Grace te trouwen, zwoer hij dat hij nooit een erfgenaam bij haar zou verwekken. Toch kon hij haar charme niet weerstaan en in een laatste poging zich aan zijn voornemen te houden, stootte hij haar bruut van zich af. Diep gekwetst vluchtte ze naar Skynegal, een kasteel in de Schotse Hooglanden. Daar hoopte ze toch nog gelukkig te kunnen worden met de man van wie ze hield, maar dan moest hij eerst zijn verleden overwinnen.


Nummer CL 284 *
Schrijver Veronica Ashley
Titel Heidense hartstocht
Oorspronkelijke titel Pagan desires
Korte omschrijving

Phaedra, de dochter van een beroemde, beeldschone zieneres en een Byzantijnse generaal, creëerde parfums die volgens de geruchten mannen volledig gek maakten van begeerte. Heel Constantinopel kende de geuren die Phaedra onder het handelsmerk De Zwaan verkocht, maar slechts weinigen kenden haar geheim: net als haar moeder Cassandra was Phaedra helderziend. En ze had onlangs een visioen gehad dat haar helemaal van streek maakte - een visioen van een draak die haar hart doorboorde - niet met zijn zwaard, maar met zijn liefde.
Brannoc werd De Draak genoemd. Hij was een Noorman en de persoonlijke lijfwacht van de barbaar die de dood van Phaedra's vader op zijn geweten had. Terwijl er trompetgeschal weerklonk en de kruisvaarders ten strijde trokken, voerde Phaedra oorlog met zichzelf. Ze had gezworen de dood van haar vader te wreken, maar niets ter wereld kon haar liefde voor Brannoc tegenhouden - de fiere, ongetemde krijger die ze, toen de oude haat naar boven kwam, trouw moest blijven... of verraden.


Nummer CL 283
Schrijver Candace McCarthy
Titel Blanke slavin
Oorspronkelijke titel White Bear's woman
Korte omschrijving

Om zichzelf te verdedigen vermoordde Hannah Gibbons haar stiefvader.
Ze vluchtte naar de Nieuwe Wereld waar ze in handen viel van een woeste indianenstam.
Doodsbang dacht ze alleen nog maar aan ontsnappen, totdat ze besefte dat ze niets liever wilde dan bij haar meester blijven, de blonde krijger met de felblauwe ogen.
Verrast zag Hannah dat White Bears ogen net zo blauw waren als het kristalheldere water van het meer waarin ze samen baadden. Haar hart klopte wild. Maar het was geen angst wat ze voelde, het was verlangen naar deze gespierde krijger.
Op dat moment wilde ze niet meer vluchten.


Nummer CL 282
Schrijver Mandalyn Kaye
Titel Gevaarlijk complot
Oorspronkelijke titel Scandal's captive
Korte omschrijving

Marcus Brandtwood stond bekend om de grote cadeaus die hij zijn minnaressen schonk - vlak voordat ze de bons kregen. Maar dat veranderde toen hij Lady Thacea Worthingham leerde kennen.
Ze was even respectabel als mooi, met haar vriendelijke glimlach, haar betoverende ogen en haar blauwzwarte haar. Toen ze zijn hulp inriep, maar weigerde het bed met hem te delen, wilde Marcus haar koste wat het kost van gedachten doen veranderen. Hoe vaker hij haar zag, hoe meer hij naar haar verlangde... en hoe dieper ze in haar problemen verstrikt raakte, merkte hij. Want Thacea was het slachtoffer van een gevaarlijk complot dat zich uitstrekte van Londen tot haar exotische vaderland. En ineens was het Marcus die van gedachten veranderde. Hij wilde niet langer dat ze zijn minnares werd. Hij wilde Thacea helemaal de zijne maken... en haar hart bevrijden, dat gevangen was in een schandaal.


Nummer CL 281 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Roekeloze hartstocht
Oorspronkelijke titel My reckless heart
Korte omschrijving

Met zijn nonchalante houding had Decker Thorne geen goede indruk gemaakt op zijn werkgeefster Jonna Remington, de zelfverzekerde en onverstoorbare eigenares van rederij Remington. Maar toen haar beste schip onder zijn bevel binnen een recordtijd van een reis terugkwam, én toen hij op diezelfde dag haar leven redde, werd haar toekomst op onlosmakelijke wijze met de zijne verbonden.
Nog nooit had de knappe Jonna een man ontmoet die haar om iets anders begeerde dan haar geld of haar macht. Nog nooit had een man bij haar het verlangen opgeroepen om gekust te worden... of bemind.
Toen een onbekende vijand Jonna's leven bedreigde, ging Decker tot het uiterste om haar te beschermen. Hij bracht haar aan boord van de Huntress, het schip dat haar eigendom was, maar waar hij het bevel over voerde. Midden op de woelige oceaan en in Deckers veilige armen kon Jonna zich niet langer beheersen; ze stortte zich in een roekeloos avontuur... en liep het gevaar haar hart te verliezen.


Nummer CL 280 *
Schrijver Patricia Ryan
Titel Aan een zijden draad
Oorspronkelijke titel Silken threads
Korte omschrijving

Graeham Fox was een soldaat met een geheime opdracht: hij moest de onwettige dochter van zijn opperheer redden uit de klauwen van haar ruwe echtgenoot. De beloning voor zijn diensten bestond uit een huwelijk met haar tweelingzus en een heel groot landgoed, en dat was meer dan waar elke soldaat zonder land op mocht hopen.
Door een overval in Londen verloor Graeham bijna het leven. Hij kreeg de kans te herstellen in het nederige huis van Joanna Chapman, een bevallige weduwe van een zijdekoopman. Haar verleden had haar geleerd geen enkele man te vertrouwen, vooral niet als hij zo knap was - en zo mysterieus - als Graeham. Maar zijn ruwe kracht en tedere aanraking riepen in Joanna een verzengende hartstocht op. Gevangen tussen ambitie en verlangen hing Graehams toekomst aan een zijden draad. En alleen de liefde van Joanna kon hem voor zichzelf behoeden.


Nummer CL 279
Schrijver Jane Goodger
Titel Stem van de golven
Oorspronkelijke titel Into the wild wind
Korte omschrijving

Slecht bij kas ging Hannah Wright wanhopig op zoek naar haar vermiste verloofde die spoorloos was verdwenen in de goudmijnen van het westen. Ze monsterde aan als navigator op de ranke klipper van de legendarische kapitein James MacRae om de overtocht naar San Francisco te maken. Geïmponeerd door haar onverschrokken vertrouwen nam James haar in dienst, hoewel hij in zijn hart wist dat het niet verstandig was.
Hannah loodste zijn schip veilig om Kaap Hoorn heen en James had al zijn zelfbeheersing nodig om zich niet te laten meeslepen door zijn gevoelens. Hij was onder de indruk van haar moed en raakte in de ban van haar schoonheid. Haar avontuurlijkheid was hem op het lijf geschreven. Maar Hannah's lot was voorbeschikt en zelfs de hartstochtelijke liefde die er tussen hen opbloeide, kon dat niet veranderen. Hannah ging op de vlucht voor haar allesverterende liefde voor James in de wetenschap dat zijn hartstocht haar zou blijven achtervolgen - en dat ze altijd zijn stem in het geluid van de golven zou blijven horen.


Nummer CL 278 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Gemaskerde liefde
Oorspronkelijke titel Secrets of the night
Korte omschrijving

De jonge Rosamunde Overton was tot zonde gedwongen toen ze door de impotentie van haar veel oudere echtgenoot niet in staat was een erfgenaam te krijgen. Daardoor kwam iedereen om wie ze gaf in gevaar.
Ze vluchtte weg van een losbandig gemaskerd bal, maar redde een gewonde edelman die wel eens het antwoord op haar gebeden zou kunnen zijn.
Lord Brand Malloren was ver boven haar stand, maar hij was maar al te zeer bereid om naar de pijpen te dansen van de mysterieuze, gemaskerde dame die hem gevangen had genomen... en zijn hart had veroverd.
Rosamunde was ook verliefd geworden op haar ridder, maar haar roekeloze plan was afhankelijk van geheimhouding. Zich aan hem bekend maken, zou haar alles kunnen kosten.


Nummer CL 277
Schrijver Lynsay Sands
Titel De ommezwaai
Oorspronkelijke titel The switch
Korte omschrijving

Toen ze Lord Jeremy William Radcliffe voor de eerste keer ontmoetten, waren Charlie en haar tweelingzus Elizabeth net aan hun oom ontsnapt. Daarbij deden ze om beurten alsof een van beiden een jongen was. Maar Charlie kon er niets aan doen dat ze hals over kop verliefd werd op de aantrekkelijke, jonge lord.
Dat was natuurlijk nog maar het begin: Lord Radcliffe stond erop 'hem' en zijn aantrekkelijke zus veilig naar Londen te begeleiden.
Maar hoe was dat mogelijk? Bij iedere aanraking leek Radcliffe onbewust de geheime verlangens van Charlie aan te wakkeren. Hoewel het heel spannend was om de rol van een jongen te spelen, was het plezieriger om vrouw te zijn. Toen ze haar vermomming had afgelegd en een keer de zachte streling van zijn lippen had gevoeld, nam Charlie zich voor om voor altijd zijn vrouw te zijn.


Nummer CL 276
Schrijver Jane Feather
Titel Roekeloze verleiding
Oorspronkelijke titel Reckless seduction
Korte omschrijving

Amper achttien jaar oud was Genevieve Latour veel te eigenzinnig voor een debutante uit New Orleans. Ze veroorzaakte schandalen en haalde daarmee de toorn van haar vader op haar hals. Dat ze voorkwam dat een moeder en haar kind op een slavenveiling werden verkocht, was moedig van haar en ook gevaarlijk. Maar dat ze zich inliet met de piraat, Dominic Delacroix, was nog veel gevaarlijker. Toen ze de roekeloze Dominic tegen iemand hoorde vertellen dat hij haar oudere zuster wilde verleiden, wilde Genevieve dat voorkomen.
Delecroix wist dat hij alleen door het bezoedelen van Elise Latours reputatie haar vader kon dwingen hem van een schuilplaats te voorzien. Die had hij namelijk nodig om zijn piratenschepen te verbergen. Maar toen Genevieve besloot zich voor te doen als haar zuster, veranderde alles. Dominic zou Elise ongeschonden hebben gelaten, maar haar mooie zusje wekte zijn woede op en ... verwarmde zijn hart.


Nummer CL 275
Schrijver Jo Beverley
Titel Zwarte magie
Oorspronkelijke titel Forbidden magic
Korte omschrijving

Na de dood van haar ouders was Meg Gillingham verantwoordelijk voor haar vier broers en zusjes. Ze hadden geen rooie cent en hun sadistische huisbaas dreigde haar op oudejaarsavond op straat te zetten. Behalve als ze hem haar vijftienjarige zusje ter beschikking zou stellen.
Alleen een wonder kon hen nog redden.
Gelukkig had ze het magische beeld dat, tegen een bepaalde prijs, wensen vervulde. Wat Meg nooit had verwacht, was een huwelijksaanzoek van die knappe vrijgezel, de graaf van Saxonhurst, die een bruid nodig had om uit handen van zijn grootmoeder te blijven.
Hun verbintenis dreigde ten onder te gaan aan wantrouwen en verraad. Dus moest ze op een ander wonder leren vertrouwen. Het wonder van de liefde.


Nummer CL 274
Schrijver Lauren Wilde
Titel Het verraad
Oorspronkelijke titel Beloved captive
Korte omschrijving

Isabel sidderde van angst toen ze op reis door indianen werd overvallen. Een jonge krijger ontvoerde haar en nam haar mee naar zijn kamp. De angst sloeg haar om het hart toen ze eraan dacht wat haar daar te wachten stond. Totdat ze zijn gezicht zag en hem herkende.
Eindelijk kon de jonge krijger, Stands Alone, zijn bruid opeisen - de beeldschone Isabel, zijn grote jeugdliefde. Haar vader had een huwelijksovereenkomst met de Comanche gesloten en Isabel zou zijn bruid zijn. Maar de blanke hield zich niet aan de afspraak, en dus moest Stands Alone zelf nemen wat hem toekwam en de jonge vrouw meenemen naar het onherbergzame gebied waar hij woonde.
Isabel noemde hem een wilde; hij noemde haar zijn gevangene. Zijn kussen beroerden haar hart, maar dat wilde ze niet toegeven. Twee verschillende culturen stonden tussen hen in, kon de liefde van deze twee een brug slaan over de kloof die hen scheidde?

* Ligt het aan mijn boekje of is dit verhaal gewoon niet af? Het boekje eindigt gewoon midden in het verhaal, maar heeft toch 317 bladzijden.Nummer CL 273
Schrijver Patricia Rice
Titel De bruidssuite
Oorspronkelijke titel Surrender
Korte omschrijving

Jennifer Lee had haar hele leven keihard gewerkt in de herberg van haar streng gelovige, bekrompen ouders. Maar haar onrustige gevoel liet zich niet verjagen en op een nacht verloor ze zichzelf in de tedere omhelzing van een mysterieuze kapitein. De volgende ochtend was hij spoorloos verdwenen en niet veel later ontdekte Jennifer dat ze zwanger van hem was. Ze werd verstoten door haar ouders en van al haar dromen en hoop was niets meer over... tot ze de man weer ontmoette die haar leven zo drastisch had veranderd.
Marcus Armstrong dacht dat hij een engel had ontmoet en kon de verleiding niet weerstaan om het prachtige, door de maanverlichte, kastanjebruine haar te strelen. De volgende ochtend moest hij echter terug naar de radarboot, maar hij kon haar niet vergeten, noch de nacht die ze samen hadden doorgebracht.
Toen ze door een speling van het lot tijdens zijn volgende reis als passagier aan boord kwam, wist Marcus niet dat de mooie, ondoorgrondelijke jonge vrouw de engel uit zijn dromen was - tot hij opnieuw verliefd op haar werd.


Nummer CL 272
Schrijver Elizabeth Gregg
Titel Onweerstaanbare vijand
Oorspronkelijke titel Brightspun destiny
Korte omschrijving

Als eigenaar van de Double H ranch deed Charlotte 'Charlie' Houston hetzelfde werk als de mannen. Het uitgestrekte land van Montana stelde zelfs de meest geharde cowboy zwaar op de proef, en de ontberingen hadden Charlies vader het leven gekost.
Charlie zelf mocht dan een alleenstaande vrouw zijn, haar land liet ze zich door niemand ontstelen. Ook niet door Mitch Fallon, de revolverman die voor de grootste gronddief van Montana werkte. Fallon had kille ogen, was razendsnel met zijn pistool, en werd beheerst door wraakzucht. Maar hij straalde ook een primitieve mannelijkheid uit die Charlies hart sneller deed slaan. En ondanks zijn hardheid voelde ze dat hij in de grond een fatsoenlijk mens was die rechtvaardigheid hoog in het vaandel had.
Ze waren echter elkaars tegenstander in een dodelijke strijd om grondbezit. Hij was een gedreven man die werd aangezet tot het doen van onvergeeflijke dingen. Zij was een vastbesloten vrouw die voor haar leven vocht. Desondanks werden ze bij elkaar gebracht door hartstocht, verlangen en een liefde die hun ondergang kon betekenen - of hun lotsbestemming.


Nummer CL 271 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel De glorie van Texas
Oorspronkelijke titel Texas glory
Korte omschrijving

Cordelia McQueen was een gevangene in het huis van haar vader. Opeens veranderde haar hele leven. Ze werd schaamteloos geruild in een strijd om land en waterrechten.
Als de bruid van Dallas Leigh kwam ze terecht in een onbekende wereld.
Dallas had zijn leven gegeven voor zijn land. Nu wilde hij West-Texas op de kaart zetten.
Maar toen hij in de ogen van die mooie, vreemde vrouw keek, ving hij een glimp op van een andere ambitie - met zijn hart als warmtebron.
Zou deze vrouw aan zijn zijde blijven, terwijl ze met een belofte van liefde de toekomst tegemoet gingen?


Nummer CL 270
Schrijver Diversen
Titel Winterspecial: Kussen in de sneeuw
Oorspronkelijke titel Snow kisses
Korte omschrijving

Een gezin voor Jeanne door Joyce Carlow: Goed.
Op het moment dat Matthew Schmidt haar vroeg om voor hem te komen werken, was het alsof voor Jeanne en haar jongere zusje een droom werkelijkheid werd. Na verloop van tijd werd Jeanne verliefd op de aardige en knappe hoefsmid. Maar eerst moest ze Matthew helpen zijn tragische verleden te verwerken dat hem nog steeds achtervolgde. Pas daarna konden ze één gezin worden.

Rachels geschenk door Holly Harte: Heel Goed.
De preutse, keurige en heel aantrekkelijke juffrouw Rachel Willowby was geen sneeuwvlokje dat smolt bij de eerste uitdaging. Ze had de taak op zich genomen om rancher Spencer Adams te overreden het jaarlijkse winterbal in San Antonio bij te wonen. Maar de koppige kluizenaar had gezworen de rest van zijn leven alleen door te brengen - of ze zou in staat moeten zijn zijn hart te ontdooien met het meest bijzondere geschenk dat ze hem kon geven.

Met bonzend hart door Linda Madl: Aardig.
Hoewel hij eraan gewend was alleen te leven, verlangde Sam Harper diep in zijn hart naar een thuis. Hij had nooit de tijd genomen om een gezin te stichten. Dag in dag uit stroopte hij de prairies van Kansas af, op zoek naar misdadigers. Tot hij Tessa Jennings ontmoette, een mooie journaliste bij een lokale krant. Tijdens een dagenlang aanhoudende sneeuwstorm werden ze gedwongen hun liefde en twijfels onder ogen te zien.Nummer CL 269
Schrijver Donna Valentino
Titel Passie voor vrijheid
Oorspronkelijke titel Captor of my heart
Korte omschrijving

Het leven van de jonge Jillian Bowen was vol gevaar. Omdat ze haar vader hielp met het verzorgen van de zieken in een land vol struikrovers en schurken, terwijl Lord Cromwells sinistere handlangers in de schaduwen van het bos rondhingen, was angst haar vaste metgezel.
Toen manipuleerde een royalistische durfal zich in haar leven en haar timide houding veranderde in felle afkeer. Maar de knappe Cameron Smith was geen gewone rebel. Hij was een gevallen edelman die de eer van zijn familie wilde herstellen en van plan was een ontsnappingsroute voor de koning te bewerkstelligen.
Terwijl de schurkachtige edelman zijn gedurfde moed en ijzeren wil toonde, merkte Jillian dat haar woede langzaam maar zeker was veranderd in iets wat verdacht veel leek op verlangen. En toen Cameron in Cromwells klauwen viel, moest ze haar angsten onder ogen zien en vechten voor haar koning... haar land... en haar liefde.


Nummer CL 268
Schrijver Mary Kingsley
Titel Voorbij de zee
Oorspronkelijke titel Beyond the seas
Korte omschrijving

Abigail Palmer verloor alles toen haar vader stierf - behalve een vervallen walvisvaarder en de vastbeslotenheid die weer zeewaardig te maken.
Kapitein Nathaniel Howland was klaar om weer de zee op te gaan - maar door zijn slechte reputatie was er geen schip waar hij kon aanmonsteren... en had hij geen droom meer om zich aan vast te klampen.
Ze waren twee dolende zielen - totdat het lot hen samenbracht op een reis die net zo woest en roekeloos was als hun eigen harten. Abigail had de ruwe, knappe kapitein nodig om haar familiebedrijf weer op poten te zetten. De kapitein had geen andere keus dan deze koppige schoonheid aan boord te nemen voor de reis. Maar hoewel de Arctische wateren waarop ze voeren vol ijsschotsen lagen, brandden hun harten vol vuur. En toen de stoutmoedige kapitein de vrouw in zijn armen nam, wisten ze dat ze naar plekken zouden varen waar ze nog nooit waren geweest.


Nummer CL 267
Schrijver Karen Ranney
Titel Niets te verliezen
Oorspronkelijke titel A promise of love
Korte omschrijving

Judith was al twee keer weduwe geworden en een onwelkome gast in het huis van haar vader. Hij besloot haar te verkopen aan een Schot die op een handelsmissie was. Op weg naar de Hooglanden werd Judith gedwongen haar angsten te begraven en na te denken over haar lot in een onbekend land waar ze de bruid van een vreemde zou worden.
Nadat de slag bij Culloden het leven had geëist van zijn vader en zijn broer, werd Alisdair MacLeod de leider van een ooit trotse clan en de onwaarschijnlijke redder van een volk dat probeerde te overleven.
MacLeod, die weduwnaar was, werd tot zijn eigen verrassing de echtgenoot van een vinnige Engelse die niets van hem wilde weten. Maar ze maakte een hartstocht in hem los die hij niet kon bedwingen. Hij moest haar hebben, die onmogelijke, onweerstaanbare Judith.


Nummer CL 266
Schrijver Elizabeth Gregg
Titel Verborgen betekenis
Oorspronkelijke titel Trail to forever
Korte omschrijving

Rachel Keye, de kleindochter van een gerespecteerde Cherokee medicijnvrouw, hield vast aan haar hoop, zelfs toen ze door haar halfbroer was verkocht aan een wrede stroper. Toen ex-soldaat Daniel Wolfe haar redde van de zweep van haar eigenaar, vluchtte ze naar haar toekomst. Ze verstopte zich in de wagen van een karavaan die naar het westen zou reizen en veranderde van een haveloos meisje in de vrouw die ze in haar hart was. Sterk, moedig en bereid om te vechten voor haar dromen.
Gekweld door zijn herinneringen aan de oorlog, sloot Daniel Wolfe zich aan bij de karavaan naar het westen. Door het redden van Rachel Keye maakten zijn beschamende herinneringen langzaam plaats voor verlangen. Het toeval had hen bij elkaar gebracht op deze gevaarlijke reis en terwijl de dreiging van het verleden hen achtervolgde, lag voor hen een liefde die zo helder was als de blauwe lucht op de prairie en stralend als de sterren in de nacht.


Nummer CL 265
Schrijver Susan King
Titel Duivelskind
Oorspronkelijke titel The heather moon
Korte omschrijving

William Scott was bereid zijn leven op te offeren voor koning en vaderland. Toen een mysterieus zigeunermeisje de zieke koning te hulp schoot, stemde William ermee in met haar te trouwen teneinde haar voor een ongewenst huwelijk te behoeden. Maar het was slechts een vluchtige belofte die hij niet van plan was na te komen.
Ondanks haar verpletterende schoonheid en haar talent om tarotkaarten te lezen en de toekomst te voorspellen, had Tamsin Armstrong nogal een lage dunk van zichzelf. Wat haar betrof, was ze een pechvogel van wie niemand hield. Toen de aantrekkelijke Schot haar een haastig huwelijksaanzoek deed, verlangde haar eenzame hart naar een toekomst in zijn armen.
Met de toekomst van Schotland in hun handen en het nodige gevaar op hun pad, riskeerden William en Tamsin hun leven om hun koningin, die nog maar een baby was, te redden - en gaven zich over aan een allesverterende hartstocht, een inspirerende liefde, die noch door spelingen van het lot noch door tegenslag vernietigd kon worden.


Nummer CL 264 *
Schrijver Patricia Ryan
Titel Onweerstaanbaar voorstel
Oorspronkelijke titel Wild wind
Korte omschrijving

Nicolette de St. Clair was alleen getrouwd in de hoop een zoon te baren om aan de voorwaarden van haar erfenis te voldoen. Dus brak ze haar eigen hart en dat van Alex de Perigeaux, de jonge ridder van wie ze zielsveel hield.
Tien jaar later was Nicolette nog steeds kinderloos en haar man was ernstig ziek. Alex keerde terug naar Frankrijk, waar hij als een held werd ontvangen. Hoewel zijn ziel was getekend door littekens, zag hij er nog steeds aantrekkelijk uit. Zijn eer verbood hem aan het verzoek van Nicolettes echtgenoot te voldoen, die hem vroeg bij haar een kind te verwekken en daarna met de noorderzon te vertrekken.
Het was een onbehoorlijk voorstel dat een wilde stroom van verlangen ontketende die Alex en Nicolette naar de verdoemenis zou leiden, of naar een liefde die puur en sterk was - en onmogelijk.


Nummer CL 263 *
Schrijver Amy J. Fetzer
Titel De Ierse prinses
Oorspronkelijke titel The Irish princess
Korte omschrijving

Toen de vijand voor de poorten van Donegal stond, besloot Siobhàn O'Rourke, de prinses van Donegal, koste wat kost een bloedvergieten te voorkomen. Ook als dat betekende dat ze zichzelf moest opofferen. Ze weigerde echter de Engelse koning Hendrik trouw te zweren. In de krachtmeting die volgde tussen de mooie Ierse prinses en de onoverwinnelijke Gaelen PenDragon, bleek de wraak van haar vijand zoet en hartstochtelijk te zijn. Haar vastberadenheid wankelde echter toen ze niet bestand leek tegen de knappe, sterke ridder.
De onverschrokken huurling PenDragon had nooit liefde gekend. Daarom bracht de roodharige prinses van Donegal hem volledig in verwarring. De trotse, dappere Siobhàn dwong respect af en haar sluimerende hartstocht ontketende gevoelens in hem die hij zichzelf nooit had toegestaan. Voordat de spoken uit zijn verleden hun hartstocht konden blussen, besloot hij de Keltische schoonheid te veroveren - tegen elke prijs. Maar toen leugens, argwaan en een web van verraad Siobhàn en hem uit elkaar dreven, zwoer Gaelen de strijd van zijn leven te voeren en te vechten voor de vrouw die zijn gewonde ziel kon genezen.


Nummer CL 262
Schrijver Cassie Edwards
Titel Bedreigd geluk
Oorspronkelijke titel Bold Wolf
Korte omschrijving

Shanna Sewell was door haar vader gewaarschuwd dat ze uit de buurt moest blijven van de indianen die net als zij in het mooie Maine woonden. Maar het lot bracht haar in contact met Bold Wolf, de trotse, sensuele zoon van het opperhoofd van het Berenvolk. Het was een ontmoeting die haar deed huiveren, en niet alleen van angst.
Bold Wolf, een volleerd krijger, had de gelofte van kuisheid afgelegd en mocht geen contact hebben met vrouwen.
Hij kon Shanna echter niet vergeten.
Ze zouden een manier bedenken om bij elkaar te komen en te blijven, ondanks het feit dat verraad en een schokkend geheim aan alles een eind dreigde te maken, behalve aan hun liefde voor elkaar.


Nummer CL 261
Schrijver Constance Laux
Titel Bengaals vuur
Oorspronkelijke titel Diamond rain
Korte omschrijving

Vier jaar geleden verlieten de vuurwerkproducenten Isabel De Quincy en Ben Constigan elkaar bij het altaar. Het was zestig jaar geleden dat koningin Victoria de troon besteeg en dat jubileum zou onder andere opgeluisterd worden door vuurwerk.
In een wedstrijd moest Isabel het met haar mooie, elegante vuurwerkshow opnemen tegen Bens flamboyante en protserige vuurwerk.
Door middel van sabotage probeerden ze elkaar uit te schakelen en de hartstochtelijke hitte te ontkennen die hen dreigde te verteren. Terwijl de hele Londense society intens smulde van de kleurrijke relatie van Isabel en Ben, dreigden hun vijandige passie, koppigheid en trots hun dromen van weleer - en de festiviteiten - te laten opgaan in rook.


Nummer CL 260
Schrijver Amanda Scott
Titel Pikante erfenis
Oorspronkelijke titel Dangerous lady
Korte omschrijving

Samen met haar chaperonne, haar kleedster en haar aapje was Lady Letitia Deverill naar Londen gereisd om als hofdame aan het hof van koningin Victoria te gaan dienen. De koningin verlangde volledige toewijding van haar hofdames. Dus toen Letitia door een erfenis onverwacht in het bezit kwam van een stijlvol huis in Mayfair dat werd bewoond door twee exentrieke, oude dames, nam ze zich voor om zich niet door die opwindende gebeurtenis te laten afleiden. Het kon haar niets schelen dat iedereen aan het hof haar negeerde omdat ze een Tory was, of dat burggraaf Raventhorpe de meest interessante - en bemoeizuchtige - man was die ze ooit had ontmoet. Ze was te zeer op haar zelfstandigheid gesteld om advies aan te nemen... laat staan van een Whig!
Maar toen Letty's ondeugende aapje het geheim van haar erfenis ontdekte, was ze gedwongen Raventhorpe om hulp te vragen. En terwijl Raventhorpe en Letty hun best deden een schadaal te voorkomen, moesten ze ook nog hun krachten bundelen om een aanslag op hun jonge koningin te verijdelen - en om de verschillen tussen de Tory's en de Whigs te overwinnen.


Nummer CL 259
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Onmogelijke liefde
Oorspronkelijke titel Fire Dancer
Korte omschrijving

Een nauwelijks te bedwingen drang naar avontuur spoorde Mackenzie Daniels, een zeer talentvol kunstenares, ertoe aan de grenzen van het Amerikaanse westen te verkennen. In Fort Belvadere, waar ze werd uitgenodigd voor haar eerste betaalde opdracht, ontmoette ze Fire Dancer. Een roodhuid. Een wilde. Maar ook de indrukwekkendste en knapste man die ze ooit had gezien.
Fire Dancer, een Shawnee prins, was naar Fort Belvadere gegaan om te onderhandelen over vrede met de blanke soldaten. Zijn stam was betrokken geraakt bij de strijd om land tussen de Fransen en de Engelsen - land dat eens aan zijn volk had toebehoord. En nu moest hij ook nog een innerlijke strijd voeren door zijn gevoelens voor die blanke vrouw Mackenzie. Hij had haar uitdrukkelijk verboden zijn portret te schilderen, uit vrees dat ze dan zijn ziel zou stelen. Maar hij kon niet voorkomen dat ze zijn hart stal.
Zo verschillend van elkaar als dag en nacht, nam hun hartstocht hen mee naar een hoogte die zowel angstaanjagend als opwindend was... op een weg naar een lotsbestemming waarbij ze moesten kiezen tussen twee totaal verschillende werelden en verlangens die alleen de ware liefde kan verbinden.


Nummer CL 258
Schrijver Bronwyn Williams
Titel Geloof, hoop en liefde
Oorspronkelijke titel Entwined
Korte omschrijving

Na een vlucht uit een tragisch verleden lag de enige hoop van Ana Gilbretta op de Hatteras-eilanden. Daar, temidden van de glinsterende stranden en de sprankelende wateren van de kust van Noord-Carolina, hoopte ze rust te vinden. Omdat ze moest ontsnappen, had ze de identiteit aangenomen van een andere vrouw, iemand die verrassend veel op haar leek en die ze tijdens haar vlucht had ontmoet. Toen die persoonsverwisseling dreigde uit te komen, kwam haar leven in gevaar.
Gedreven door wraakgevoelens geloofde Brandon dat hij eindelijk de mooie, maar duivelse vrouw had gevonden die verantwoordelijk was voor de dood van zijn broer. Maar hij had niet kunnen voorspellen dat ze zo verleidelijk en weelderig zou zijn. En al helemaal niet dat hoge golven van passie het tweetal ver weg zou werpen, voorbij de geheimen die tussen hen in stonden, naar een plek waar twee beschadigde zielen opnieuw geloof, hoop en liefde zouden vinden.


Nummer CL 257
Schrijver Sandra Davidson
Titel De magische cirkel
Oorspronkelijke titel The enchanting
Korte omschrijving

Geen enkele man kan haar betoverende uitstraling weerstaan. Maar lady Raena Caldwell was opgegroeid tussen mensen die haar bijzondere gaven nooit zouden accepteren. Daarom woonde ze in de bossen met haar kindermeisje, dat haar leerde haar bijzondere gaven verborgen te houden. Maar toen haar vader wist dat hij stervende was, vroeg hij zijn dochter sir Valor Godwin te betoveren en met hem te trouwen.
Een blik op de sexy verleidster met de paarse ogen en Valor wist dat hij verloren was. Hij wilde wel met Raena naar bed, maar niet met haar trouwen.
Toch moest de dappere ridder zich gewonnen geven, anders zou hij de betoverende vrouw verliezen die hem gek maakte van verlangen. Zodra ze getrouwd waren, beloofde Raena haar onwillige echtgenoot dat ze hem nooit meer zou betoveren. Haar trots verbood haar hem tegen zijn wil bij haar te houden. Als sir Valor toch bij haar terug wilde komen, moest het zijn omdat hij echt van haar hield. Want alleen echte liefde kon hen bevrijden.


Nummer CL 256
Schrijver Constance Hall
Titel Schaduw van een droom
Oorspronkelijke titel My darling duke
Korte omschrijving

Schilderes Kelsey Vallarreal ging naar het indrukwekkende Stillmore Castle voor een ontmoeting met de enige man ter wereld die ze verachtte - Edward Noble, de hertog van Salford, die door zijn flirt met haar stiefmoeder, de vader kapot had gemaakt van wie ze zo veel hield. Toch kon Kelsey geen nee zeggen toen de hertog haar de lieve som van drieduizend pond bood om een waardevolle fresco te restaureren. Evenmin kon ze het bestaan ontkennen van het sterke verlangen dat de teruggetrokken levende edelman in haar wekte.
Jaren na het ongeluk dat zijn gezicht had misvormd, had Edward zich teruggetrokken uit de Londense society om verlossing te zoeken in de eenzaamheid.... tot hij de mooie Kelsey naar zijn kasteel haalde om de zaken recht te zetten.
Al snel ontdekte Kelsey dat ze niet te maken had met een monster, maar met een man wiens wonden diep in zijn ziel zaten en wiens overweldigende hartstocht haar machteloos maakte. Ze was ervan overtuigd dat ze haar bestemming had gevonden - als ze hem met liefde kon redden.


Nummer CL 255 *
Schrijver Christine Dorsey
Titel Donkere schaduw
Oorspronkelijke titel The rogue and the heather
Korte omschrijving

Dood en plicht riepen hem terug naar huis, maar in een opwelling was de Engelse Fox Morgan naar de ruïnes van het slagveld van Culloden gegaan, waar een bliksemschicht hem naar het verleden slingerde.
Gewapend met de macht de loop van de geschiedenis te veranderen en ontelbare levens te redden, moest Fox eerst het mysterie van zijn eigen lot ontrafelen en worstelen met de macht die een verleidelijke Schotse vrouw over zijn hart had.
Toen haar echtgenoot was vermoord door politieke radicalen, had Grace McCammon nog maar één wens: dat Schotland in vrede werd verbonden met Engeland. Maar toen ze toevallig in contact kwam met een mysterieuze Engelse vreemdeling die erop stond haar te helpen bij het verwezenlijken van haar ideaal, werd ze geconfronteerd met een onweerstaanbaar verlangen naar meer. Ook al moest ze daar alles voor riskeren en werd ze blootgesteld aan veel gevaren, toch wilde ze zich een tweede kans op liefde en geluk niet laten ontnemen.


Nummer CL 254 *
Schrijver Jessica Wulf
Titel Ongrijpbare schoonheid
Oorspronkelijke titel Joseph's bride
Korte omschrijving

Annie Rose Jensen, die door haar grootvader was meegenomen naar het westen om haar te beschermen tegen haar harteloze vader, had een zeldzaam talent om wilde paarden te temmen. Hoewel haar leven in het afgelegen dal haar had beschermd tegen de wreedheden van de buitenwereld, verlangde ze toch naar iets meer. Toen kwam Joseph Beaudine in haar leven, een man wiens donkere ogen tot diep in haar ziel konden kijken en daar geheimen ontdekten waarvan ze het bestaan niet kon ontkennen.
Op een mistige ochtend zag hij haar rijden op een schitterende merrie en werd betoverd door haar prachtige blonde haar dat achter haar aan wapperde in de wind. Op dat moment had ze zijn hart al veroverd en nam hij zich plechtig voor om haar en de legendarische merrie tegen alles en iedereen te beschermen. Hij wilde dolgraag een eind maken aan de trieste blik in haar ogen, maar durfde haar toch niet aan te raken, hoewel hij aanvoelde dat ook zij zich bewust was van de hartstocht die er tussen hen was opgevlamd.


Nummer CL 253
Schrijver Marion Clarke
Titel De stenen tuin
Oorspronkelijke titel Mystique
Korte omschrijving

Er maakte zich een onheilspellend gevoel van Charlotte Davenport meester toen ze arriveerde op Stone Gardens, de plantage van haar tante in Virginia. Het was het tweede krachtige gevoel dat ze in korte tijd ervaren had. Het eerste kwam toen een gemaskerde vreemdeling Charlotte en haar jongere zus een lift aanbood, waarbij hij Charlotte's hand naar zijn lippen bracht... en haar hart in vuur en vlam zette. Hij was de beruchte Fransman, die de zuidelijke wetten tartte door slaven te helpen ontsnappen. Maar voor Charlotte, was hij de eerste man die ze ooit had begeerd.
Spoedig zou ze de ware identiteit van de Fransman ontdekken en de vreemde geheimen van de slaven en slavenmeesters in de Stenen Tuin. En spoedig zou ze zich begeven in het gevaarlijke en onbekende gebied van de hartstocht. Zij en de Fransman hadden een gezamenlijk doel, maar ze hadden tevens in de verradelijke patrouilles van het zuiden een gezamenlijke vijand. Hun lot was onzeker en levensbedreigend. De enige toekomst die ze hadden, was leven, desnoods sterven, voor de liefde.


Nummer CL 252
Schrijver Georgina Gentry
Titel Dromen van vrijheid
Oorspronkelijke titel Cheyenne song
Korte omschrijving

De trotse Glory Halstead wist niet wat de krijger met haar van plan was. Maar een ding wist ze wel. Haar leven was voorgoed veranderd tijdens die nacht dat ze ongewild getuige was van de vlucht van driehonderd Cheyennes uit Fort Reno.
Twee Pijlen wilde wraak, en hij zou zich wreken door de vrouw van een ander tot de zijne te maken.
Maar terwijl kapitein David Krueger van het Amerikaanse leger alles op alles zette om zijn geliefde terug te krijgen, verloor Glory langzaam maar zeker haar hart aan een andere man, aan een volk, en aan een nieuwe manier van leven.
Op de gevaarlijke tocht door de meedogenloze wildernis, ontdekten Twee Pijlen en Glory een hartstocht voor elkaar die even primitief en onverzettelijk was als het land dat ze samen zouden temmen.


Nummer CL 251
Schrijver Joan Overfield
Titel Hoofd op hol
Oorspronkelijke titel Exquisite
Korte omschrijving

Rachel Manvers had enkele prachtige replica's gemaakt van Romeinse beeldhouwwerken. Haar hebzuchtige oom verkocht ze als authentiek en ontving daar veel geld voor. Een van die beelden was gekocht door de markiezin van Stanton, de moeder van een vooraanstaand kenner van klassieke kunst. Wanhopig besloot Rachel bij de markies in te breken om de twee hoofden te verwisselen, voordat ontdekt zou worden dat het beeld vals was. Ze wist tenauwernood te ontsnappen aan Nicholas Woodward, de markies van Stanton. Hij was geschokt toen hij ontdekte dat de inbreker een vrouw bleek te zijn.
Toen kon Rachel de knappe markies niet meer ontlopen. Tijdens een geheime missie, die moest leiden tot het arresteren van een bende inbrekers die het gemunt had op Romeins antiek, stuitte hij op haar. Een groot schandaal dreigde, en het enige wat hen kon redden was een huwelijk.


Nummer CL 250 *
Schrijver Stobie Piel
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel A patriot's heart
Korte omschrijving

Nina Evans verborg haar schoonheid onder lompen en wist zich zo staande te houden in het door Engelsen bezette Philadelphia.
Ze zette haar leven op het spel door in te breken in een Engelse voorraadschuur en werd op heterdaad betrapt door een knappe Engelse kapitein.
Damian had de haveloze kinderen door de straten zien zwerven.
Zijn ontmoeting met de knappe bendeleidster, wekte zijn gevoel voor menselijkheid... en zijn verlangen.
Hij besefte dat ze als verraadster zou worden gebrandmerkt als ze zijn gunsten aanvaardde.
Toch wilde hij niet dat ze hem als haar vijand zag, toen hun hartstocht de overhand kreeg.
Nummer CL 249
Schrijver Elizabeth Ann Michaels
Titel Prins van haar hart
Oorspronkelijke titel Til there was you
Korte omschrijving

Leah de Troyes was de dochter van de Verwoester, een genadeloze landeigenaar die vastbesloten was haar te gebruiken als pion in het politieke spel - totdat ze ontsnapte. Ze zwoer op het sterfbed van haar moeder dat ze haar ware identiteit niet zou onthullen en zocht haar toevlucht achter de muren van een afgelegen klooster. Maar Leahs verborgen leven kwam in gevaar toen ze door baron Gavin de Bec uit de handen van plunderende bandieten werd gered. Gavin was de man die haar lichaam en ziel in vuur en vlam zette.
Gavin stond versteld van de moedige en onzelfzuchtige jonge vrouw die haar leven riskeerde om een kind te redden. Bovendien was ze heel mooi en naïef, wat zijn hartstocht nog groter maakte. Maar zoals het lot hem had samengebracht met Leah, dreigde verraad binnen de muren van zijn kasteel hem van haar te scheiden. Hij werd bedreigd door gevaar, moest een verborgen vijand bestrijden en het geheim proberen te ontrafelen dat hen uiteendreef. Dit alles om een toekomst op te bouwen die gebaseerd was op de grootste aller krachten: liefde.


Nummer CL 248 *
Schrijver Janet Lynnford
Titel Opstandige bruid
Oorspronkelijke titel Firebrand bride
Korte omschrijving

Lucina Cavandish was naar Schotland afgereisd om aanspraak te maken op een stuk land dat ze had geërfd, zodat ze haar droom om paarden te fokken eindelijk waar kon maken. Nadat ze in handen van plunderaars was gevallen, werd ze ontvoerd en vervolgens doorde beruchte Zwarte Graham overgehaald om hem te helpen zijn kostbaarste bezit te redden. Hoewel hij een moedig em afschrikwekkend krijgsman was, droomde hij heimelijk van vrede in het Schotse grensgebied ... en deelde hij Lucina's liefde voor paarden.
Lucina, die net zo onstuimig en mooi was als een jong veulen, maakte sterke gevoelens bij de kasteelheer los. Hij verlangde ernaar om haar te temmen, maar hij stond zichzelf niet toe om van haar te houden. Hoewel Lucina aanvankelijk met tegenzin met hem was getrouwd, gaf ze na enige tijd toe aan zijn verlangens... en nadat hij met haar tomeloze hartstocht had kennisgemaakt, veranderde zijn leven voorgoed.


Nummer CL 247
Schrijver Anne Avery
Titel Bedrog en verleiding
Oorspronkelijke titel Fortune's fancy
Korte omschrijving

Mary Allegra Constanza Donatto, dochter van een verpauperde edelman die zijn geld verdiende met zwendel en oplichting, kon het niet over haar hart verkrijgen haar vaders laatste plan onuitgevoerd te laten. Ze had de kunst van het bedriegen van hem afgekeken, en na zijn dood trok ze naar het befaamde Colorado Hotel, noemde zichzelf gravin, en stortte zich op Geoffrey Archer, de rijkste - en knapste - vrijgezel van Colorado.
Marcus Thorne had nog een appeltje met Archer te schillen, maar zijn aandacht werd afgeleid door de gravin. Mary deed haar best om de donkere, uitdagende zakenman te negeren, maar zijn doordringende blauwe ogen leken dwars door haar vermomming heen te kijken - en recht in haar hart. Toen het spel van bedrog en verleiding begon, ontdekte ze hoe wild het Wilde Westen kon zijn.


Nummer CL 246
Schrijver Jean Innes
Titel Slavin van de liefde
Oorspronkelijke titel Jewel
Korte omschrijving

Stephanie Buchan vormde de inzet van een dobbelspel. Als haar stiefvader verloor, zou ze uitgehuwelijkt worden aan de archeoloog Ross Kilmarron, een charismatische avonturier. Hij nam haar mee naar Egypte, naar een vorstendom midden in de woestijn. Terwijl Stephanie en Ross in de verzengende hitte op zoek gingen naar de schatten van een eeuwenoude graftombe, ontvlamde hun hartstocht. Stephanie's zilverblonde haren en schoonheid bekoorden echter ook de prins die haar graag aan zijn harem wilde toevoegen.
Stephanie genoot van de ongekende luxe in het exotische prinsdom, maar koos voor Ross. Prins Hali werd echter steeds jaloerser. De prins had namelijk gezworen Stephanie de zijne te maken. Tijdens de expeditie moest Ross zijn leven voor Stephanie op het spel zetten en Stephanie vreesde dat hun liefde voor eeuwig onder het zand begraven zou worden.


Nummer CL 245
Schrijver Lisa Jackson
Titel Donkere smaragd
Oorspronkelijke titel Dark emerald
Korte omschrijving

Tara had altijd geweten dat ze anders was, maar nooit in welke mate, tot ze ontdekte dat haar leven door geheimen was omgeven. Niemand kon haar iets vertellen over de mysterieuze omstandigheden rond haar geboorte, maar die hadden op de een of andere manier iets te maken met een donkere smaragd, de edelsteen die de verloren gewaande erfgenaam van Twyll Castle kon identificeren.
Rhys, die door zijn brute halfbroer Tremayne was verbannen uit Twyll, begon een nieuw leven als vogelvrije bastaard. Toen kwam hij in aanraking met een schoonheid met gitzwart haar, die hij meteen begeerde. En zij had de legendarische edelsteen bij zich die een bedreiging vormde voor zijn standvastige poging om wraak te nemen.
Hoewel Rhys Tara ontvoerde, riep de beruchte boef toch een verleidelijke hartstocht bij haar op. Als zij de erfgename van Twyll was, zou ze echter de gezworen vijand worden van de man die haar hart had veroverd.


Nummer CL 244
Schrijver Marjorie Farrell
Titel Gestolen kussen
Oorspronkelijke titel Red, red rose
Korte omschrijving

Elspeth Gordon, de dochter van een officier, had haar hele leven het leger gevolgd en had zich ontwikkeld tot een onconventionele, jonge vrouw.
Maar toen haar rijtuig op een dag door meedogenloze Spaanse bandieten werd overvallen, konden noch haar intelligentie, noch haar onafhankelijke geest haar redden.
Een moedige soldaat, luitenant Val Aston, kwam haar te hulp en behoedde haar voor een vreselijk lot. Door het vervullen van een enkele heldendaad werd hij haar redding en verlangde ze hartstochtelijk naar de eerbare man die voor altijd haar hart had gewonnen. Maar om redenen die haar niet bekend waren, wees de knappe jonge officier haar liefde van de hand.
Maar uiteindelijk kon ook hij de hartstocht tussen hen niet ontkennen.


Nummer CL 243
Schrijver Jane Goodger
Titel Verleidelijke zonde
Oorspronkelijke titel Dancing with sin
Korte omschrijving

In het Amerika van gaslampen en huurrijtuigen leidde Rose in alle opzichten een onschuldig bestaan. Haar moeder had gehoopt dat ze het klooster inging, maar Rose trouwde met Luke Beaudette, de knappe openbare aanklager uit Springfield in Massachusetts. Maar na een half jaar huwelijk was Luke nog steeds een koude, afstandelijke vreemdeling die niet dezelfde vurige verlangens koesterde als Rose.
Toen ontmoette Rose een mondaine schoonheid uit Boston die haar introduceerde in een spannende, nieuwe wereld van opwinding en avontuur. Maar waar ook verraad - en moord - alledaagse zaken waren. Haar moed en vertrouwen werden op de proef gesteld. Plotseling had Rose Luke hard nodig. Hij moest voor haar vechten en zijn liefde voor haar bewijzen - want alleen zo kon hij zichzelf en Rose voor een schandaal behoeden. Zou hun liefde de leugens en het verraad overleven of zouden Rose en Luke ten onder gaan aan wraak en bedrog?


Nummer CL 242
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Duister verleden
Oorspronkelijke titel Angel in my arms
Korte omschrijving

Zeven jaar geleden had Celeste Kennedy het volste vertrouwen in haar verloofde, toen hij beloofde haar voor altijd lief te hebben. In plaats daarvan bleek hij gewelddadig en onbetrouwbaar zodat Celeste weigerde met hem te trouwen, ook al ging ze daarmee tegen de wil van haar vader in. Ze werd het huis uitgezet en was vanaf dat moment op zichzelf aangewezen. Na jaren van strijd had ze door een onverwachte erfenis een huis, een kapitaaltje op de bank, een goudmijn en het vooruitzicht op een nieuw begin.
Fox MacPhearson was een donkere, knappe, succesvolle zakenman, die naar Colorado was gegaan om op te eisen wat hem rechtens toekwam. Niets kon Fox voorbereiden op wat hem te wachten stond: een adembenemende roodharige schoonheid die zijn hart in vuur en vlam zette. Waarom woonde deze charmante, verleidelijke onbekende in zijn huis, en welke duistere geheimen probeerde ze zo wanhopig voor hem verborgen te houden? Terwijl Fox langzaam haar vertrouwen won, voelde Celeste haar weerstand geleidelijk afbrokkelen. Maar haar duistere verleden dreigde haar leven te verwoesten - en haar hart te breken.


Nummer CL 241 *
Schrijver Phoebe Conn
Titel Verboden erfenis
Oorspronkelijke titel Forbidden legacy
Korte omschrijving

Liana Scott adoreerde en respecteerde haar koningsgezinde ouders, maar haar intelligente en sterke karakter deden haar loyaliteit jegens de zaak van de Rebellen ontbranden - en jegens de knappe, sensuele Christian Barclay, een gezworen vijand van haar familie en .... van de koning.
Hun liefde voor elkaar kon hun niet worden ontzegd.
Niet door Liana's vader, wiens schandelijke verleden was verbonden met dat van Christian, en niet door een erfenis van hartzeer en verraad.
Toen de Amerikaanse Revolutie met rasse schreden naderde, gingen de twee geliefden een turbulente toekomst tegemoet, maar ook een vol ontembare hartstocht.


Nummer CL 240
Schrijver Megan Davidson
Titel Gevaarlijk lot
Oorspronkelijke titel The song within
Korte omschrijving

Even onschuldig als aantrekkelijk leidde de ravenzwarte Una een eenvoudig leven op de met heide bedekte hoogvlakten van haar geliefde Glenfinnan. Ze was niet voorbereid op de man die haar lot zou bepalen. Toen ze de edelman vond die half doodgeslagen was door wrede struikrovers, verloor ze haar hart in een storm van betovering.
Maar hij was niet voor haar bestemd. Alasdair Ruadh van de MacLeod clan behoorde toe aan een andere vrouw en een ander leven. In een stoutmoedige opwelling van wanhoop en begeerte verleidde Una hem, waarbij ze zich niet bewust was van het gevaarlijke lot dat haar en het kind van Alasdair wachtte.
Verwikkeld in verbitterde vetes en met haar felle trots moest Una moedig de kracht van de haat weerstaan voordat ze haar hartewens kon vervullen - een liefde die werd aangewakkerd door de tijdloze muziek in haar ziel.


Nummer CL 239
Schrijver Diversen
Titel Een voorjaarsboeket
Oorspronkelijke titel A spring bouquet
Korte omschrijving

Zandkastelen door Janet Dailey en Sonja Massie:
Ze brachten hun jeugd samen door op het strand van Zuid-Californië. Hun ouders hadden daar een majestueuze pier gebouwd. Meer dan tien jaar later zagen Bridget en Reese elkaar weer... en ontdekten dat de passie opnieuw oplaaide.

Kalverliefde? door Debbie Macomber:
Katie Kern en Jason Ingram waren in hun schooltijd verliefd op elkaar. Totdat de welgestelde ouders van Katie een eind maakten aan hun verhouding. Jaren later stond Jason op het punt om met een andere vrouw te trouwen. Maar toen Katie zijn leven weer in wandelde... leken de tussenliggende jaren er niet meer toe te doen.

Met de wind mee door Rebecca Brandewyne:
Elizabeth wist niets af van de grote oorlog die in het Westen woedde... totdat ze ineens honderd jaar terug in de tijd belandde. De beruchte en vogelvrije Chaingo ontvoerde haar. Was hij een koelbloedige desparado... of wilde hij haar hart?

Gevaarlijke ontmoeting door Jo Beverley:
Anna Featherstone woonde tijdelijk met haar familie in een Londens huurhuis. Haar slaapkamer was bizar ingericht en verborg gruwelijke details... en schandalige geheimen. Toen een beruchte graaf het huis ernaast betrok, vormde de geheime tussendeur tussen de twee huizen een doorgang naar een riskante romance.Nummer CL 238
Schrijver Wendy Garrett
Titel Voor altijd van haar
Oorspronkelijke titel Hers forever
Korte omschrijving

Cari Fremont was beroemd om haar schoonheid die begeerte opwekte bij mannen en afgunst bij vrouwen. Ze was niet voorbereid op de plotselinge tragedie die haar overkwam toen haar echtgenoot en zoontje omkwamen. Door verdriet overmand, eenzaam en overgeleverd aan de genade van haar wrede zwager Julian, bood de wanhopige weduwe uit St. Louis zich aan aan zijn gezworen vijand.
Het verleden van de rijke en machtige Dominic Saxton was een goedbewaard geheim. Hij bezat een sensualiteit die Cari zowel beangstigde als aantrok. In Cari zag Dominic een manier om zich te wreken op de Fremonts. Maar hij vond meer: een hartstocht waar hij nooit van had durven dromen. Maar Dominic had gezworen dat hij nooit een vrouw zou vertrouwen en Cari geloofde niet meer in de beloftes van een man. In een wereld die werd verduisterd door bedrog en intriges, zagen Dominic en Cari het grootste gevaar onder ogen: een liefde die hun harten voor altijd zou kunnen doen samensmelten.


Nummer CL 237
Schrijver Carol Finch
Titel De belofte
Oorspronkelijke titel Comanche promise
Korte omschrijving

Toen de dappere Engelse schoonheid Jennifer moest trouwen om haar erfenis te kunnen opeisen, zette ze haar zinnen op een geheimzinnige Comanche premiejager, Three Wolves genaamd.
Zijn machtige gestalte vond ze adembenemend, en ze wist dat zijn reputatie als vechtjas inhalige aanbidders bij haar en haar ranch vandaan zou houden.
Hoewel Three Wolves er slechts met tegenzin in toestemde om haar te helpen, ging aantrekkingskracht een rol spelen in hun overeenkomst - de hartstocht die toen ontvlamde, was vurig genoeg om de Texaanse zon te laten smelten!


Nummer CL 236 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Duistere hartstocht
Oorspronkelijke titel Flame
Korte omschrijving

Ironcross Castle was vervloekt door de Schotse hooglanders. De laatste kasteelheren waren door een ongeluk, een val of een brand, om het leven gekomen. De nieuwe eigenaar, Gavin Kerr, was niet bang voor de dood. Wel voor het verdriet dat verraad en verlies met zich meebrachten. Toen hij in het kasteel was gearriveerd, hoorde hij over spoeken en riten. Hij voelde zich sterk aangetrokken tot het portret van de beeldschone Joanna MacInnes, die daar in een vlammenzee om het leven was gekomen. Als hij naar dat schilderij keek, kreeg hij het onmogelijke verlangen haar in zijn armen te nemen.
De echte Joanna MacInnes was ontsnapt aan de brand die haar familieleden het leven had gekost. Vier maanden was ze 's nachts door de geheime gangen van Ironcross gelopen, op zoek naar de waarheid achter de vloek die op het kasteel rustte. Ze was bang dat die Gavin Kerr noodlottig zou worden. Maar toen ze hem waarschuwde en in het donker aanraakte, werd er al snel een ander vuur in haar ontstoken. Zelfs terwijl haar lippen zich onder de zijne openden, wist ze dat het niet lang meer zou duren voordat ze zouden worden geconfronteerd met een harteloze schurk, een angstaanjagend geheim en een strijd tussen eeuwige duisternis en de kracht van onsterfelijke liefde.


Nummer CL 235
Schrijver Jane Kidder
Titel Goede manieren
Oorspronkelijke titel Passion's kiss
Korte omschrijving

Miles Wellesley was de droom van elke vrouw: knap, blond, ongebonden en de erfgenaam van een enorm fortuin. Hij was in Engeland om paarden te kopen voor zijn ranch in Colorado - niet om een vrouw te zoeken.
Lady Victoria Pembroke, een eigenzinnige, vastberaden jonge vrouw, zou hem zeker niet op andere gedachten kunnen brengen... maar zij had iets dat hij wilde en hij had iets waar zij dringend om verlegen zat. Daarom werd er een overeenkomst gesloten.
Maar wat zou er gebeuren als die zakelijke overeenkomst meer voldoening schonk dan Victoria en Miles ooit hadden kunnen bevroeden?
Kon er uit een huwelijk dat uit zakelijke overwegingen was gesloten een liefdevolle relatie opbloeien?


Nummer CL 234 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Dromen en beloften
Oorspronkelijke titel Texas splendor
Korte omschrijving

Vijf jaar in de gevangenis voor een misdaad die hij niet had gepleegd - zo lang moest Austin wachten om zijn naam te kunnen zuiveren en zich met zijn geliefde Becky te herenigen. Maar toen hij eindelijk in vrijheid werd gesteld, bleek Becky inmiddels met een ander te zijn getrouwd. Austin nam zich voor om de moordenaar te vinden die zijn leven had verpest en hem zijn liefje had gekost. Hij eiste rechtvaardigheid en ging op zoek naar wraak.
Maar hij vond heel iets anders. Haar naam was Loree Grant en ook zij had een tragedie achter zich. Zij was de vriendin die Austin nooit had gehad, een echte kameraad op de lange weg naar vergeving en verlossing. En terwijl Austin langzaam zijn ziel openbaarde en zich gaf aan deze sterke, mooie vrouw, opende zijn hart zich voor liefde.


Nummer CL 233
Schrijver Patricia Pellicane
Titel Alleen om de liefde
Oorspronkelijke titel Only for love
Korte omschrijving

In het door Engelsen bezette Long Island was fanatiek koloniste Felicity Dryson de zaak van Washington trouw. Ze trad niet alleen op als koerierster, maar ook als verzorgster van zijn gewonde soldaten. Ze ontkende vurig dat ze zich aangetrokken voelde tot de aantrekkelijke Engelse arts kapitein Jared Walker, maar hij maakte er geen geheim van dat hij haar begeerde en wilde bezitten. Toen hij haar geheim ontdekte, wist hij dat in zijn voordeel uit te buiten.
Felicity en Jared wisten beiden dat hun spelletje van verleiding een liefde kon doen ontvlammen die ze geen van beiden verwachtten... en helemaal niet wilden.
Felicity had haar redenen om geen man te vertrouwen en Jared kende het allesverterende verdriet dat de liefde met zich mee kon brengen.
Duistere gevaren dicht bij huis bedreigden alles wat hun dierbaar was terwijl ze hun grootste strijd streden... de strijd om de liefde.


Nummer CL 232
Schrijver Hannah Howell
Titel Grillig lot
Oorspronkelijke titel Unconquered
Korte omschrijving

Door de nalatenschap van een paranormaal begaafde vrouw kwam Eada van Pevensey onverwacht in het bezit van een kistje met daarin een geheimzinnig geschrift en iets nog uitzonderlijkers: de gave van helderziendheid.
Toen kon ze haar huiveringwekkende lotsbestemming werkelijk 'zien': een Normandische indringer met donkere ogen die over de velden kwam gereden om zich haar land toe te eigenen... en haar liefde.
Drogo de Toulon, soldaat tegen wil en dank in het leger van Willem de Veroveraar, eindigde zich het land bij Pevensey toe als zijnde zijn rechtmatige oorlogsbuit... en ontmoette een vrouw die hem telkens weer uitdaagde en een onbedwingbare begeerte in hem wekte. In een verdeeld en door oorlog geteisterd Engeland moest het verliefde stel de band zien te vinden die lichaam en ziel koppelde... terwijl ze een koers uitzetten van strijd en verraad die hun hart zou kunnen breken - of hun liefde voor eeuwig bezegelen.


Nummer CL 231 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Onverwoestbare liefde
Oorspronkelijke titel The intended
Korte omschrijving

Lady Jaime MacPherson leerde wat verraad was toen ze naar het Schotse eiland Skye was gereisd om met haar geliefde Malcolm MacLeod te trouwen. De knappe schot had echter besloten met een ander te trouwen om zijn erfenis veilig te stellen.
Haar blije dromen spatten als een zeepbel uiteen. Ze besloot te vluchten naar het elegante paleis van de Hertog van Norfolk.
Als muzieklerares kreeg ze daar te maken met begeerte en intriges, terwijl de onbetrouwbare zoon van de hertog Jaime het hof probeerde te maken.
Jaime kwam Malcolm weer tegen in een kasteel vol gevangenen. In die ijzige duisternis leerde ze opnieuw hoe ze moest liefhebben. Maar omdat Engeland en Schotland in oorlog waren, werd het een hachelijke onderneming om Malcolm te bevrijden. Ze kwam terecht in een slagveld van bloed en tranen, en haar leven kwam in gevaar. Alleen een oprechte, moedige man kon haar nog redden.


Nummer CL 230 *
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Lieve leugentjes
Oorspronkelijke titel White magic
Korte omschrijving

Lady Augusta Brierley was van plan haar leven te leiden op haar eigen manier, en niet volgens de regeltjes van de bon ton. Ze deed dingen die dames absoluut niet mochten doen; ze meed de society; ze bestudeerde de sterren. Maar was ze de verleidster die Lord Noah Edenhall's beste vriend de dood had ingejaagd? Haar zegelafdruk stond op de envelop die Noah had gevonden, haar initiaal stond op de brief die de aanleiding was geweest voor deze tragedie.
Noah wist hoe verderfelijk vrouwen konden zijn; hij was al eerder gekwetst door hun lieve leugentjes. Toch had niemand hem kunnen voorbereiden op Lady Augusta - of op de liefde op het eerste gezicht die zijn hart onmiddellijk in vuur en vlam zette. En Augusta had nooit durven dromen van een ontmoeting als die met Noah... zijn onbedwingbare woede, zijn vurige kussen en zijn heerlijke liefkozingen. Maar dit lieve, jonge, onschuldige meisje had haar eigen geheimen - geheimen die haar toekomst bedreigden met deze edelman die haar leven was binnengestormd om wraak te nemen - en in haar hart een liefde had doen ontwaken die ze heel graag wilde beantwoorden.


Nummer CL 229
Schrijver Heather Cullman
Titel Voor altijd en eeuwig
Oorspronkelijke titel For all eternity
Korte omschrijving

Sophie Barrington was van de glinsterende hemel van de bon ton omlaag gevallen naar de hel van een dienstbetrekking.
Ooit stond de gevierde koningin van de society op het punt te trouwen met de meest begerenswaardige vrijgezel van het land, tot ze die kans verspeelde door een domme en onschuldige misstap. Omdat haar voogd haar fortuin had verbrast en naar Amerika was gevlucht, zat ze volledig aan de grond. Gedreven door pure wanhoop had ze een baantje geaccepteerd als dienstbode op een groot landgoed.
Een landgoed dat eigendom was van de Markies van Beresford. Ze kreeg te maken met een machtige en sensuele lord. Een dominante man die heen keek door haar lieftallige maniertjes die haar ooit tot de lieveling van de society hadden gemaakt. Toen hij de vrouw zag die hem ooit had bedrogen, wat hem geen tweede keer zou overkomen, zag hij een kans zich op haar te wreken. Of zou hij zijn trots opzij kunnen zetten om zich over te geven aan een allesverterende liefde?


Nummer CL 228
Schrijver Catherine Coulter
Titel Griezelig geheim
Oorspronkelijke titel The heir
Korte omschrijving

Justin Daverill, de nieuwe graaf van Strafford, was sterk, sluw, koppig en waarschijnlijk de knapste graaf ter wereld. Hij moest trouwen met zijn nicht Arabella. Dat had haar vader immers in haar testament bepaald. Arabella kwam daar hevig tegen in opstand. Het huwelijk ging toch door, ook al was Justin ervan overtuigd dat Arabella hem voor hun huwelijk had bedrogen met een minnaar en daar moest ze zwaar voor boeten.
Wie was de minnaar van zijn vrouw? Dat kon alleen de jonge, charmante Comte de Trécassis zijn, een familielid uit Frankrijk, die op bezoek was. De graaf wilde hem vermoorden, maar hij hield zich in omdat hij eerst wilde weten wat de reden was van het bezoek van de jonge Fransman. De graaf wist dat De Trécassis iets in zijn schild voerde. Justin en Arabella waren aan elkaar gewaagd. Ze zorgden voor vuurwerk - zowel in hun woede als in hun passie.


Nummer CL 227 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Tussen liefde en wraak
Oorspronkelijke titel Highland destiny
Korte omschrijving

Toen het lot Sir Balfour Murray en zijn gewonde broer op het pad van Maldie Kirkcaldy bracht, bood zij haar diensten als verpleegster aan terwijl zij probeerde haar verlangen naar de ridder met de donkere ogen te onderdrukken. Weldra ontdekken zij dat ze beiden op wraak uit zijn, maar Maldie kan hem haar ware identiteit niet onthullen omdat zij dan als spionne beschouwd zou worden.
Als hoofd van de Doncoill Clan had Balfour gezworen zijn familie te wreken door zijn grootste vijand, Beaton of Dubhlinn, te vernietigen, met Maldie aan zijn zijde. Toch weet Balfour dat hij haar netzomin kan vertrouwen als dat hij zijn verlangen naar haar zinderende schoonheid kan onderdrukken. Hij is niet alleen van plan haar diepste geheim boven water te brengen, maar hij wil haar ook bezitten. Niets zal hem hierbij in de weg staan - zelfs als het verdeeldheid in zijn clan dreigt te veroorzaken.


Nummer CL 226
Schrijver Bronwyn Williams
Titel Belofte maakt schuld
Oorspronkelijke titel Beholden
Korte omschrijving

Kathleen O'Sullivan had de trots van haar moeder en de roekeloze moed van haar vader. Haar jongere zuster Tara was helderziend zoals hun grootmoeder. Maar dat was niet voldoende om te kunnen overleven in een arm Iers vissersdorp. Kathleen en haar zuster besloten naar Amerika te gaan, naar de vreemdeling die door hun vader van een wisse dood was gered.
Kathleen had al haar hoop gevestigd op Galen McKnight, maar deze onweerstaanbare vrijbuiter zat niet te wachten op twee arme, Ierse weesmeisjes. Hij exploiteerde een schip met een casino, waar elke avond grote sommen geld vergokt werden. Toch zwoer hij Kathleen en Tara ze te beschermen tijdens de woelige gebeurtenissen die hun leven bedreigden. Zelfs al moest hij daarvoor zijn hartstocht voor Kathleen verloochenen.


Nummer CL 225
Schrijver Suzanne Simmons
Titel Jij, en niemand anders
Oorspronkelijke titel You and no other
Korte omschrijving

Gekweld door dromen over een onstuimige vreemdeling, was prinses Cecile volkomen verbijsterd toen de graaf van Graystone in een overvolle balzaal in Londen plotseling voor haar neus stond. Was hij de held die het vorstendom aan de Middellandse Zee voor wraak kon behoeden?
Gekweld door visioenen die hem dwongen om naar een verloren liefde op zoek te gaan, staat de graaf van Graystone ineens oog in oog met de prinses van Saint-Simeon. Hij weet dat hij zijn bestemming heeft gevonden. Terwijl hij met de betoverende en verleidelijke prinses over de dansvloer zwiert, beseft hij dat hij de man is die al haar wensen kan vervullen.
Het plan was eenvoudig: Graystone hoefde zich alleen als Cecile's verloofde voor te doen. Samen zouden ze de dief pakken en het recht laten zegevieren. In haar onschuld dacht Cecile dat het plan niet kon mislukken. Maar toen wist ze nog niet hoe verleidelijk de kus van een man was, hoe meedogenloos de streken van een schurk waren en hoe ware, echte liefde allesoverheersend kon zijn.


Nummer CL 224
Schrijver Clara Wimberly
Titel Ontluikende hartstocht
Oorspronkelijke titel Wild river bride
Korte omschrijving

Lily Gaines was zo onstuimig als de Mississippi, een meisje met vlammend rood haar dat opgroeide bij de rivier temidden van het scheepvaartverkeer bij het plaatsje Natchez benedenstad. Haar ouders lieten haar vrij om te doen en laten wat ze wilde maar dat was voordat het kleine rivierstadje geteisterd werd door de gele koorts die de jonge Lily als wees achterliet, met als vooruitzicht in een bordeel terecht te komen. En ook voordat de arrogante, rijke Nicholas St. James langs kwam om zijn belofte in te lossen die hij aan haar ouders had gedaan - voor Lily te zorgen door met haar te trouwen.
Mrs. Lily St. James is opgegroeid tot een knappe, beschaafde en culturele vrouw - met een koppig trekje dat de verfijnde opvoeding niet kon wegpoetsen. Nadat ze haar opleiding heeft voltooid keert ze terug naar Natchez, verwachtingsvol omdat ze nu aan alles wat haar echtgenoot van haar verlangd, kan voldoen.... maar in plaats daarvan treft ze hem aan in de armen van een andere vrouw. Nu moet Lily al haar charmes in de strijd werpen om Nichlas ervan te overtuigen dat ze niet langer dat onstuimige meisje is met wie hij vier jaar geleden is getrouwd. Ze is nu een hartstochtelijke vrouw, de enige die hem eeuwigdurende liefde kan beloven.


Nummer CL 223
Schrijver Kathleen Drymon
Titel Voor elkaar bestemd
Oorspronkelijke titel Legend of desire
Korte omschrijving

Desire, zo heette de medicijnvrouw met de gouden ogen. Haar schoonheid had twee krijgers ertoe gedreven om om haar te vechten. Onafhankelijk als ze was, weigerde ze haar hart aan iemand te schenken, zelfs niet aan de overwinnaar die haar met zijn hartstochtelijke kus als de zijne brandmerkte.
Hij heette Cetán, en deze beroemde krijgsheer van de Lakota-Sioux, had gezworen om haar hart te veroveren. Terwijl hij voorzichtig haar hoofd en haar zinnen benevelde, zou hij het liefdesvuur in Desire ontsteken. Al snel ontdekte Desire dat Cetán anders was dan elke andere man. Haar trillende lichaam kon hem niet afwijzen.
Helaas maakte hun geluk hen blind voor de jaloerse vijand, die zijn kans afwachtte om wraak te nemen - zijn kans om Desire op te eisen.


Nummer CL 222
Schrijver Cassie Edwards
Titel Eenzame adelaar
Oorspronkelijke titel Lone Eagle
Korte omschrijving

Ondanks haar crèmekleurige huid was Zondra Poole toch de dochter van een slavin. Ze woonde in een hutje op de uitgestrekte ranch van haar vader, niet bij machte diens naam op te eisen. Ze zwoer dat geen enkele man ooit nog over haar zou heersen toen ze ontsnapte naar een indianendorp en in de tent van het opperhoofd terechtkwam. Daar kwam ze oog in oog te staan met een man die haar hart zou vullen met nieuwe dromen en verlangens. Maar hij mocht haar verschrikkelijke geheim nooit ontdekken en evenmin zou hij ooit weten waarom ze vluchtte toen hij zwoer haar met hart en ziel te zullen bezitten.
Eenzame Adelaar snakte naar Zondra sinds hij haar op het land van de blanke man had gezien. Ze was de enige vrouw die hij ooit had gewild. Opeens stond ze voor hem en verdween toen weer, met medeneming van zijn paard en zijn hart. Daar zou hij de uitdagende schoonheid voor laten boeten. Slechts in zijn armen kon ze zich verbergen. Ze zou geen vrede vinden tot ze aan zijn zijde was; geen vrijheid tot ze de wonden van het verleden in zijn omhelzing kon laten genezen.


Nummer CL 221
Schrijver Joyce Carlow
Titel In de armen van de vijand
Oorspronkelijke titel Defiant captive
Korte omschrijving

Toen prinses Deidre hem voor het eerst zag, zat hij in een kooi. Hij was naar haar kasteel gebracht en wachtte daar op de doodstraf.
Prinses Deidre was net zo trots als geestdriftig, net zo moedig als mooi. Ze voelde zich nauw verwant met deze gekooide Viking. Zij voelde zich óók opgesloten, omdat ze was uitgehuwelijkt aan een lompe, maar machtige Ierse koning. Intussen bezocht ze dagelijks de torenkamer van de Viking. Daar verzorgde ze zijn wonden en luisterde naar zijn verhalen. De woeste Scandinavische krijger bleek tot haar verbazing erg sympathiek. En na zijn eerste kus was ze verloren.
Toen het kasteel onverwacht werd bestormd, hoefde ze niet lang na te denken. Ze bevrijdde de Viking en redde zo zijn leven. In ruil daarvoor zorgde de Viking ervoor dat haar gedwongen huwelijk met de Ierse koning geen doorgang vond. Deidre wist niet wat ze moest voelen. Aan de ene kant voelde ze zich aangetrokken tot deze knappe Viking, maar zijn manschappen plunderden intussen ook haar geliefde land. Was hij nu haar geliefde of een meedogenloze vijand?


Nummer CL 220 *
Schrijver Dana Ransom
Titel Als liefde voorbij komt
Oorspronkelijke titel Sweet Texas dreams
Korte omschrijving

De knappe, elegante New-Yorkse advocaat Morgan Daniels was precies het type man van wie de Texaanse Becca Bass altijd had gedroomd. Hoewel Daniels naar Texas was gekomen om een gevaarlijke missie te volbrengen, maakte Becca van de gelegenheid gebruik om te ontsnappen aan de eenzaamheid van haar beschermde leventje in het onherbergzame Texas.
Morgan Daniels was op zoek naar iemand die hem kon helpen om zijn stiefvader te vinden. De machtige industrieel werd ergens op de prairie gevangen gehouden en de ontvoerders eisten een hoog losgeld. De legendarische Harmon Bass was uitgeschakeld door een verwonding, maar zijn lieftallige dochter beweerde dat ze bijna net zo goed was als haar vader en Morgan was wanhopig genoeg om haar te geloven.
Tijdens een tocht vol gevaren ontdekte Becca dat ze hopeloos verliefd was geworden op de knappe Morgan. Maar als ze door een machtige vijand werd gedwongen een pijnlijke keuze te maken, kon alleen de man van haar dromen haar nog redden. Kon hij zijn eigen problemen op tijd overwinnen om de gevaren af te weren die haar bedreigden?


Nummer CL 219
Schrijver Meagan McKinney
Titel Onvoorwaardelijke liefde
Oorspronkelijke titel No choice but surrender
Korte omschrijving

Brienne Morrow was teruggekeerd naar Osterley Park, het monumentale landhuis van haar vader, om erachter te komen dat hij het had vergokt. Zonder een cent op zak en moederziel alleen, stond ze op het punt in haar nederlaag te berusten en de nieuwe eigenaar, Avenel Slane, te ontmoeten, een Amerikaan met een somber uiterlijk en een nauwelijks in bedwang gehouden mysterieuze woede.
Ze wordt nu een pion in Avenels geheime plannen voor wraak en tegen haar wil vastgehouden in het landhuis. Brienne wist niet met welke geheimen hij hier naartoe was gekomen.
Ze was slechts van een ding zeker - dat ze spoedig zou moeten zwichten voor Avenels zoete en tedere kussen en toegeven aan het verzengende verlangen dat in haar woedde. En toen angst plaatsmaakte voor vertrouwen, riskeerde ze haar hart en haar ziel voor deze sensuele despotische man die haar geen andere keus gaf dan zich onvoorwaardelijk over te geven.


Nummer CL 218 *
Schrijver Phoebe Conn
Titel Een lieve vijand
Oorspronkelijke titel Beloved legacy
Korte omschrijving

Arielle Douville, een genezer uit Arcadia, staat op het punt alles te verliezen wat haar dierbaar is - dit alles vanwege één man, de Amerikaanse aristocraat, Byron Barclay.
Hij is aangesteld door de Britten, die Nova Scotia zijn binnengevallen, om haar volk uit het geliefde thuisland te verdrijven.
Of is zijn komst een speling van het lot? Om de strijd aan te wakkeren tussen haar loyaliteit... en haar hart?
Hoewel ze onder dwang op zijn schip wordt ingedeeld, voelt ze zich aangetrokken door deze verrassend tedere vijand. Als de opstand uitbreekt die zijn leven bedreigt, wordt ze meegetrokken in een wereld vol gevaar en verboden hartstocht.
Zal hij haar voor altijd in de kracht van zijn liefde koesteren?


Nummer CL 217 *
Schrijver Linda Windsor
Titel Winterroos
Oorspronkelijke titel Winter rose
Korte omschrijving

Montreal 1775. In dat jaar bereikte het eerste gerommel van de Amerikaanse Revolutie de herberg van Arissa en haar broers. Pas als haar broer Stephen bij een overval gewond raakt en door een mysterieuze vreemdeling naar de herberg wordt gebracht, raakt Arissa persoonlijk bij het politieke conflict betrokken.
De knappe vreemdeling Phillip Monroe opent Arissa de ogen. Niet alleen laat hij haar inzien dat koning George een tiranniek bewind voert, maar hij wakkert tevens haar hartstocht aan. Hulpeloos en lichtzinnig geeft ze zich over aan de dwingende, intense behoefte om door hem bemind te worden. Ze is zich echter niet bewust van de innerlijke strijd die Phillip voert, noch van de nadelige gevolgen van de privé-oorlog die zij en haar geliefde voeren, gevoed door gebrek aan vertrouwen. Zal Arissa naar de stem van haar hart luisteren en de liefde - en vrijheid - vinden waar ze zo naar hunkert?


Nummer CL 216 *
Schrijver Dana Ransom
Titel De rebel uit Texas
Oorspronkelijke titel Texas renegade
Korte omschrijving

Kenitay, de knappe halfbloed uit Texas die zich niet thuisvoelt in de wereld van de blanken maar zich ook geen indiaan voelt.
Leisha Bass, de eigenzinnige liefhebbende vrouw die genoeg van hem hield om hem de weg te wijzen naar een plek waar hij zichzelf kon zijn.
Leisha en Kenitay kenden elkaar al vanaf de tijd dat ze nog maar kinderen waren. Het lot brengt hen tezamen als Kenitay terugkeert naar West Texas waar hij het spoor volgt van de man die zijn vader, een Apache, heeft vermoord. Hij is verblind door gevoelens van wraak, maar Leisha ziet in hem alleen maar de man die ze altijd heeft liefgehad.
Aangetrokken door zijn begeerte, geprikkeld door zijn hartstocht rijdt Leisha mee met deze gesloten, piekerende rebel op zijn zoektocht naar gerechtigheid.
Maar Kenitay speelt een gevaarlijk spel dat hen beiden kan vernietigen... tenzij Leisha zijn verbitterde hart kan verlichten met haar tedere vrouwelijke liefde.


Nummer CL 215 *
Schrijver Denée Cody
Titel De gouden roos
Oorspronkelijke titel The golden rose
Korte omschrijving

Zij was Catherine Avery, Lady van Rosmar, meesteres van het kasteel dat vroeger toebehoorde aan de in ongenade gevallen Mandevilles, die hun bezit als oorlogsbuit moesten opgeven. Maar aan haar comfortabele leven kwam een einde toen ze haar aartsvijand ontmoette. Een man die in eerste instantie haar leven volkomen overhoop gooide en uiteindelijk haar hart veroverde.
Andrew Mandeville was woest en zon op wraak.
Zijn enige doel was de naam van de Mandeville's in ere herstellen en Rosmar Castle opeisen. Maar zijn ambities werden vernietigd door een donker familiegeheim. Een geheim dat hem dwong tegen de koning in opstand te komen - en dat hem uiteindelijk in de armen dreef van de vrouw die hij had willen vernietigen.


Nummer CL 214
Schrijver Shannon Drake
Titel De wens van de koning
Oorspronkelijke titel The king's pleasure
Korte omschrijving

Danielle D'Aville was de pupil van Edward de Derde en moest de koning gehoorzamen door te trouwen met haar vijand, Adrien MacLachlan, de legendarische Schot die de val van haar geliefde thuis had bewerkstelligd. Plotseling was ze de weerspannige vrouw van de arrogante ridder, door een huwelijk dat geen van beiden wenste.
Ze werd meegevoerd naar zijn kasteel in de Schotse Hooglanden en in de sterke armen van haar echtgenoot ontdekte Danielle weldra dat zij overmand werd door een brandende hartstocht voor hem die ze gezworen had te verafschuwen.
Adrien MacLachlan kon het zich niet permitteren de groenogige helleveeg te vertrouwen door wier aderen het bloed van Franse koningen stroomde. Danielles verdeelde loyaliteit was olie op het vuur van de oorlog die tussen hen heerste. Maar hij kon de intense begeerte die zijn bruid in hem deed ontvlammen niet beheersen, noch kon hij haar aan zijn wil onderwerpen totdat hij de koppige schoonheid op het slagveld der liefde had overwonnen.


Nummer CL 213
Schrijver Ashland Price
Titel Magisch verlangen
Oorspronkelijke titel Sweet sorcery
Korte omschrijving

Selena Ross was de dochter van een tovenares en een druïde. Jarenlang had ze de pachtboeren van het landgoed Brenna beschermd door alle opeenvolgende Engelse landheren te beheksen, maar de knappe nieuwe lord van Brenna vormde een veel grotere uitdaging. De Ierse tovenares met de fonkelende groene ogen zou haar heksenketel met liefdesdrankjes onafgebroken aan de kook moeten houden en al haar tovenspreuken uit de kast moeten halen om de pachters te kunnen helpen en deze buitengewoon arrogante man voor zich te kunnen winnen.
Lord Stafford Pearce had een Iers landgoed geërfd waarbij - zo leek het - een mooie zwartharige heks was inbegrepen. Wat moest een voornaam edelman daarmee doen? Hoe had hij kunnen voorspellen dat Selena zijn hart zou veroveren met een hartstocht die niets met toverkracht te maken had... of toch wel?


Nummer CL 212
Schrijver Linda Cajio
Titel Vals spel
Oorspronkelijke titel A tender masquerade
Korte omschrijving

Er dreigde een oorlog tussen Mexico en de Verenigde Staten en Rafe Timmons werkte als spion voor de Amerikaanse regering. Hij deed zich voor als Rafael Verdugo, een omgekomen jonge man, en begon een gevaarlijk spel met een wrede landeigenaar in San Diego.
Op Rancho Los Alisos nam Julietta Ruiz eveneens haar toevlucht tot bedrog om haar moeder en zuster te beschermen tegen de tirannie van haar vader. 's Nachts verzorgde zij de zieke landarbeiders op het landgoed zonder zich te bekommeren om het gevaar dat ze liep.
Julietta kon niet ontsnappen aan haar hartstochtelijke verlangen naar de knappe vreemdeling die Rafael heette. Zonder te weten wie hij werkelijk was, gaf ze zich aan hem over. Zijn geheim kon haar wereld doen instorten en een einde maken aan de liefde van haar leven.


Nummer CL 211
Schrijver Betty Brooks
Titel Slavin van de liefde
Oorspronkelijke titel Jade
Korte omschrijving

Jade Carrington had een man gedood om haar eigen leven te redden - en die daad was haar duur komen te staan. Voor straf werd ze als contractslaaf naar Amerika verscheept, waar haar een onzekere toekomst te wachten stond. En toen een zwijgzame pelsjager het hoogste bod op haar uitbracht, raakte haar leven in een stroomversnelling.
Zodra hij haar op de veiling zag, wist Matthew Hunter dat zijn toekomst onlosmakelijk verbonden zou zijn met de beeldschone vrouw met de smaragdgroene ogen. Maar de pelsjager was niet de enige die in haar was geïnteresseerd. De Fransman tegen wie Matthew op moest bieden, was vastbesloten om de betoverende Jade in zijn bezit te krijgen. Om Jade uit handen te houden van de Fransman, was Matthew gedwongen haar mee te nemen op een tocht door het Wilde Westen, waar bloeddorstige indianen de bossen onveilig maakten.
Samen zouden Matthew en Jade alles op alles moeten zetten om te overleven. Ze waren verbonden door een onzeker lot - en door hun liefde voor elkaar.


Nummer CL 210
Schrijver Victoria Thompson
Titel In voor- en tegenspoed
Oorspronkelijke titel From this day forward
Korte omschrijving

Toen de Yankees die zomer Texas binnenvielen, beroofde de jonge, onstuimige Eric Ross Lori McClintock van haar onschuld. Haar mooie dromen vielen in duigen. Zijn wrede verovering maakte haar kapot. Vervolgens voegde Eric zich bij de cavalerie van het westen die tegen de Yankees ten strijde trok en liet Lori zwanger achter.
Toen zijn oudere broer haar aanbood om met haar te trouwen, was Lori sprakeloos. Jarenlang had ze gehoopt dat Adam Ross haar zou opmerken, dat hij haar zou uitnodigen om zijn indrukwekkende plantage te bezoeken, dat hij haar liefde zou beantwoorden - want zij koesterde al jaren een heimelijke liefde voor hem. Maar in werkelijkheid was Adam een heer van stand en zij de dochter van een arme boer. Hij wilde met haar trouwen omdat haar kind een Ross was... althans, dat nam Lori aan. Maar er ontstond een strijd tussen de broers die in een afschuwelijke tragedie zou eindigen en een lang begraven familiegeheim zou onthullen.


Nummer CL 209
Schrijver Mallory Burgess
Titel Hunkerend hart
Oorspronkelijke titel Beloved heart
Korte omschrijving

Als dochter van een professor in Oxford moest Callie zich altijd uitsluitend bezighouden met 'damesachtige' onderwerpen... tot ze inspiratie vond in de wildernis van Schotland. Hij was een nobele wilde met ravenzwart haar en doordringende blauwe ogen. Een man die werd gedreven door instinct en rauwe passie... een vreemdeling die haar hart op hol bracht.
Weer thuis in Engeland ontdekte Callie dat ze hem niet kon vergeten. Noch kon ze Mick Harding negeren, de beschermeling van haar vader. Hij was een student Grieks, die alles in zich had wat ze minachtte. Daarom begreep ze niet dat hij haar zoveel deed.
Toen er opstandige kreten weerklonken in het hele land en de zaak van de Jacobieten zowel Callie's verlangens als artiest en als vrouw aanwakkerde, ontdekte ze de waarheid over de man van wie ze was gaan houden. Hoe ver wilde ze gaan om de passie van haar eigen hunkerende hart te bevredigen?


Nummer CL 208
Schrijver Georgina Gentry
Titel Zingende wind
Oorspronkelijke titel Warrior's prize
Korte omschrijving

Haar Arapaho-naam was Zingende Wind, maar op het meisjesinternaat in Boston wist niemand dat Wannie van indiaanse afkomst was. Ze zei dat ze van Spaanse adel was en verborg haar verleden achter mooie kleren en verfijnde manieren.
Toen keerde ze terug naar Colorado met haar verloofde - een rijke zakenman die in grond en in goudmijnen wilde investeren.
Thuis had Keso op haar gewacht. Heel zijn leven had deze volbloed indiaan slechts van één vrouw gehouden - Zingende Wind. In zijn zak brandde de ring die hij voor haar had gekocht, in zijn hart smeulde hartstocht. Voor hen lag een gevaarlijke reis naar het westen, waar de Ute-indianen een opstand beraamden, waar de natuur de ziel van een man blootlegde en waar Zingende Wind gevangen werd genomen door de knappe krijger, die bereid was voor haar leven, haar hart en haar liefde te vechten.


Nummer CL 207
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Een sluier van geheimen
Oorspronkelijke titel Destined to be mine
Korte omschrijving

Doodsangsten stond Duncan Roderick uit toen hij op tienjarige leeftijd gevangen genomen werd door een strijdlustige indianenstam in het door kolonisten bezette Maryland. De verwende zoon van de Graaf van Cleaves groeide daarna op in een andere beschaving. Hij wist te ontsnappen, maar keerde huiswaarts als een verbitterd mens, die zijn geloof in de mensheid had verloren. De edelman keerde vol wrokgevoelens terug naar Londen om daar op lompe wijze zijn titel en bruid op te eisen.
De beeldschone, roodharige Jillian Hollingsworth was niet de vrouw met wie hij van plan was te trouwen. Maar juist zij voelde zich sterk aangetrokken tot de beschadigde Roderick. Samen zouden ze naar Amerika varen, samen zouden ze in een samenzwering verstrikt raken. En samen zouden Jillian en haar geliefde de grenzeloze kracht van hun hartstocht ontdekken, en ervaren dat hun liefde uiteindelijk alles kon overwinnen.


Nummer CL 206
Schrijver Lisa Jackson
Titel De robijnen ring
Oorspronkelijke titel Dark ruby
Korte omschrijving

Door een huwelijk dat haar vader voor haar had geregeld werd Lady Gwynn overgeleverd aan de genade van een baron die al twee echtgenotes had vermoord omdat ze hem geen zoon hadden gegeven. Toen onstond er een gevaarlijke situatie door toedoen van een sensuele dief en een nacht vol hartstocht.
Dertien jaar later was Trevin McBain nog altijd niet in staat Lady Gwynn en hun zoon, die de naam van een andere man droeg, te vergeten. Wanneer een machtige tovenaar Trevin waarschuwt dat diens zoon in groot gevaar verkeert, trekt hij er op uit om hem te redden.
Te midden van verraad en immense gevaren zouden een kasteelvrouwe en een dief elkaar nog een keer tegenkomen. De diepe gevoelens tussen hen waren er nog altijd en het enige dat ze konden doen was het lot tarten, in de hoop dat ze elkaar opnieuw en nu voor altijd zouden kunnen beminnen.


Nummer CL 205
Schrijver Donna Valentino
Titel Liefdevolle belofte
Oorspronkelijke titel Pirate of my heart
Korte omschrijving

Omdat zij uitgehuwelijkt was aan een rijke Nederlandse plantage-eigenaar die ze nooit had ontmoet, reisde Analisa Vanderman naar Nederlands Oost-Indië, in de hoop een gerespecteerde sociale positie te veroveren. Liefde was een onmogelijke droom - totdat een donkere, knappe smokkelaar aan boord van haar schip kwam. Een smokkelaar die tot de strop veroordeeld was vanwege zijn misdaden.
Zelfs geketend was Michael Rowland in staat de begeerte van Analisa op te wekken. Zij was overtuigd van zijn onschuld en ze wist dat hij alleen met haar hulp kon ontsnappen aan de galg. Maar terwijl de hartstocht tussen hen ontvlamde, wist Analisa dat zij aan een andere man toebehoorde... tenzij zij aan de wraakzuchtige planter kon ontsnappen en haar toekomst aan de aantrekkelijke piraat die haar hart had veroverd, toevertrouwde.


Nummer CL 204
Schrijver Rebecca Sinclair
Titel Fluisterend hart
Oorspronkelijke titel Heart's whisper
Korte omschrijving

Moyra Elliot had zich teruggetrokken in het kasteel waar ze was opgegroeid, het eens zo glorieuze Wyndehaghen, om om de dood van haar vader te rouwen. Toen verscheen er een gewonde vreemdeling, William Armstrong, die op de vlucht was voor de beruchte plunderaar Douglas, en die ze voor het laatst gezien had bij de kroning van de kleine Mary Stuart.
Gewond verbergt William zich in de donkere tunnels van Wyndehaghen. Tot zijn grote verbazing ligt zijn leven in de handen van de lichtblonde nimf, die hij zich nog van lang geleden herinnert. En toch, zo gauw hij weer in staat is om te reizen, gaat hij weg. Hij is vastbesloten om Moyra en de hartstocht die hen bindt te vergeten.
Maar dan keert Red Douglas terug naar Wyndehaghen, belust op bloed. En ook William keert terug, om Moyra te redden, een rekening te vereffenen... en de koppige schoonheid, van wie hij is gaan houden, voor zichzelf op te eisen.
Tegen het decor van het onherbergzame, 16e-eeuwse Schotland, speelt zich het avontuur af van een man en een vrouw die een liefde ontdekken, die eens en voor altijd in het web van hun leven is geweven.


Nummer CL 203
Schrijver Jane Feather
Titel Zigeunerin van de zee
Oorspronkelijke titel Beloved enemy
Korte omschrijving

De opstandige en onbevreesde Virginia Courtney zette haar leven op het spel door royalistische vluchtelingen in veiligheid te brengen. Tot kolonel Alexander Marshall het landgoed van haar familie confisqueerde en haar gevangen nam. Maar de integere, pricipiële kolonel, die zichzelf altijd had verboden om gevoelens te koesteren, ontwikkelde een hartstochtelijk verlangen naar de mooie, onverschrokken rebel.
Ook Virginia voelde zich onweerstaanbaar aangetrokken tot haar knappe cipier, maar ze mocht niet vergeten dat hij haar verradelijkste vijand was. Toch wist Alexander haar met elke streling in vervoering te brengen, zodat iedere gedachte aan rebellie in de kiem werd gesmoord en ze zich liet meeslepen door de kracht van zijn hartstocht.
Verscheurd tussen begeerte en plicht speelden Alexander en Virginia een gevaarlijk spel vol intriges en verraad, waarin liefde en lotsbestemming onvermijdelijk met elkaar verbonden waren.


Nummer CL 202
Schrijver Jane Feather
Titel Hartstochtelijke geheimen
Oorspronkelijke titel Love's charade
Korte omschrijving

Ze noemde zich Danny.
Ze was een vluchtelinge die probeerde te overleven in de schaduwrijke straten van Parijs.
Een dame die haar schoonheid en haar gevaarlijke geheim onder lompen verborg, terwijl ze op het juiste tijdstip wachtte om een verschrikkelijk onrecht te herstellen.
Hij was Justin, de graaf van Linton.
Een Engelse aristocraat die werd gedreven door mededogen en een straatjongen een leven vol ontberingen wilde besparen... tot hij ontdekte dat ze een vrouw was die veel te bieden had, maar tegelijkertijd veel te verbergen had.


Nummer CL 201 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Bestemming Texas
Oorspronkelijke titel Texas destiny
Korte omschrijving

Toen Amelia Carson als postorder-bruid per trein in Fort Worth aankwam, had ze Dallas Leigh - de man uit Texas met wie ze zou gaan trouwen - nog nooit ontmoet. De lange cowboy die haar op het perron opwachtte, was echter niet Dallas, maar zijn broer Houston. Dallas had hem gestuurd om haar te begeleiden tijdens de drie weken durende reis naar de ranch, waar Dallas op haar wachtte. Amelia was opgegroeid in het door oorlog verwoeste Georgia. En te oordelen naar de brieven die Dallas haar had gestuurd, was Texas de hemel; daar kon ze samen met de juiste man aan haar zijde haar dromen verwezenlijken.
Qua uiterlijk kon Houston Leigh niet bepaald beschouwd worden als de 'juiste man'. De oorlog had hem veel littekens bezorgd, zowel aan de buiten- als de binnenkant, en hij kon niet concurreren met zijn knappe broer. Maar vanaf het moment dat Houston Amelia ontmoette, wist hij dat zij over de moed beschikte die in dit ruige land nodig was. Met haar mooie, groene ogen keek ze dwars door zijn verminkte gezicht in zijn ziel. En hij gunde haar aan geen enkele man, behalve aan zijn broer. Tijdens de reis kregen ze met veel gevaren te kampen, ze sliepen onder de sterren en... de hemel beware hen, ze werden verliefd.
Home | Candlelight