Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

400  399  398  397  396  395  394  393  392  391  390  389  388  387  386  385  384  383  382  381 

380  379  378  377  376  375  374  373  372  371  370  369  368  367  366  365  364  363  362  361 

360  359  358  357  356  355  354  353  352  351  350  349  348  347  346  345  344  343  342  341 

340  339  338  337  336  335  334  333  332  331  330  329  328  327  326  325  324  323  322  321 

320  319  318  317  316  315  314  313  312  311  310  309  308  307  306  305  304  303  302  301 
Nummer CL 400
Schrijver Candice Proctor
Titel De nalatenschap
Oorspronkelijke titel The bequest
Korte omschrijving

Toen Gabrielle Antione in het eenvoudige mijnwerkersstadje arriveerde, schrok de in een klooster opgegroeide schoonheid van de decadentie die ze er aantrof - en kwam ze tot de verbijsterende ontdekking dat ze een bordeel had geërfd van de moeder die ze nooit had gekend.
Erger nog, de zakenpartner van haar moeder, Jordan Hays - een stoere, cynische eenling - belichaamde alles wat Gabrielle vreesde... en heimelijk begeerde.
Gabrielle, die vastbesloten was het huis van ontucht om te vormen tot een respectabele onderneming, raakte al snel in conflict met een gewetenloze concurrent. En toen Jordan haar probeerde te beschermen tegen dat onverwachte gevaar, werd ze meegesleurd door een hartstocht die ongelooflijk verleidelijk was.


Nummer CL 399
Schrijver Brenda K. Jernigan
Titel Bitter bedrog
Oorspronkelijke titel Love only once
Korte omschrijving

Elizabeth Trent wist dat ze was voorbestemd om te trouwen met Jonathan Hird, de onstuimige soldaat die op wonderbaarlijke wijze gewond, maar levens, uit de oorlog was teruggekeerd. En hoewel zijn kussen haar verrukten en zijn tedere liefkozingen haar vertelden dat hij heel veel van haar hield, liet ze hem voor het altaar staan. Een afgrijselijk geheim weerhield haar ervan haar belofte van trouw uit te spreken. Ze kon alleen maar bidden dat hij haar zou vergeven... dat het lot hem op een dag bij haar terug zou brengen.
Afgewezen en vernederd ging Jonathan naar zee waar het leven als piraat hem bitter en wreed maakte. Toen keerde hij terug naar Engeland, want zijn beste vriend had hem gesmeekt hem te helpen om zijn koppige zuster Elisabeth aan de man te brengen. In eerste instantie weigerde Jonathan daaraan mee te werken, maar gedreven door de woede in zijn ziel, beraamde hij een plan. Hij zou voor Elizabeth de afstotelijkste echtgenoot van Engeland vinden... als hij zichzelf er tenminste van kon weerhouden om haar opnieuw te begeren.


Nummer CL 398
Schrijver Selina MacPherson
Titel Bruid in opspraak
Oorspronkelijke titel A scandalous bride
Korte omschrijving

De levenslustige Reagan Dawes was vanuit de binnenlanden van Kentucky tegen haar wil meegenomen naar het woeste Missouri, waar haar brute stiefvader haar wilde verkopen op een huwelijksmarkt. Ze weigerde zich te laten ketenen - totdat haar lot werd bezegeld door het bod van een Creoolse aristocraat. Geen enkele vrouw kon de knappe Jackson Broussard weerstaan. Maar zou hij ooit kunnen houden van een simpel plattelandsmeisje als zij?
Een arm weesmeisje was niet bepaald een geschikte bruid voor iemand als Jackson. Maar de onopgevoede schoonheid maakte een ongekende passie los in de man met het versteende hart. Ineens veranderde Reagan van een wilde boskat in een heuse femme fatale en werd Jackson verscheurd tussen zijn overweldigende begeerte naar haar en zijn verlangen om haar te beschermen tegen de levensbedreigende intriges om hem heen.


Nummer CL 397
Schrijver Linda Kay
Titel Betoverde ridder
Oorspronkelijke titel To charm a knight
Korte omschrijving

Victoria Desmond was flink kwaad toen ze erachter kwam dat ze samen met haar baas, de excentrieke biljonair Walter Harrington, en door zijn toedoen in het 13e-eeuwse Engeland belandde. Maar de situatie werd nog kritieker toen Victoria's baas werd gekidnapt en zij, een groentje in die voorbije tijd, een manier moest bedenken om hem te redden. In haar eigen tijd draaide ze nergens haar hand voor om, maar ze had geen idee hoe ze in de Middeleeuwen moest overleven - dus ook niet hoe ze Walter moest redden uit de handen van een gevaarlijke schruk, Ranulf van Darkvale. Wat ze nodig had, was de hulp van een galante ridder... Wat ze kreeg, was de sjofele, tamelijk ongure ridder Gareth.
De knappe Gareth van Avondel had zich vermomd als een berooide ridder om wraak te kunnen nemen op Ranulf, die hem in zijn jonge jaren zijn landerijen afhandig had gemaakt en zijn ouders gedood. Toen de mysterieuze Victoria in zijn leven opdook, maakte dat zijn opdracht een stuk ingewikkelder - hij werd bijna gek van haar vreemde ideeën en haar zachte lippen. Maar Gareth liet zich door niets van zijn doel afhouden. Hij was vastbesloten om Ranulf te verslaan - en tegelijkertijd het hart te winnen van die buitengewone, betoverende jonge vrouw.


Nummer CL 396 *
Schrijver May McGoldrick
Titel De belofte
Oorspronkelijke titel The promise
Korte omschrijving

Tijdens een wanhopige vlucht naar Amerika beloofde Rebecca Neville de stervende vrouw van de graaf van Stanmore voor haar pasgeboren zoon James te zorgen. Eenmaal in de Nieuwe Wereld begon Rebecca haar nieuwe leven - als moeder.
Tien jaar later kwam de graaf van Stanmore erachter wat er van zijn gezin was geworden. Hij liet zijn zoon uit Amerika overkomen zodat de jongen bij zijn echte familie kon opgroeien. Rebecca, die zich aan haar belofte wilde houden, keerde samen met James terug naar Engeland om zich voor te bereiden op een toekomst zonder haar kind. Maar ze werd ook geconfronteerd met haar pijnlijke verleden.
In eerste instantie mocht Rebecca de arrogante Stanmore helemaal niet. Maar achter zijn knappe uiterlijk en schijnbare onverschilligheid ten opzichte van zijn zoon gingen sterke emoties schuil. Want er zat meer achter Stanmore en zijn motieven dan op het eerste gezicht leek. De mysterieuze graaf moest zelf ook een belofte nakomen - en hij koesterde gevoelens voor Rebecca die hij niet kon negeren.


Nummer CL 395 *
Schrijver Barbara Pierce
Titel Roekeloze vrouw
Oorspronkelijke titel A lady's mischief
Korte omschrijving

Vijftien jaar geleden zorgde een eigenaardige wending van het lot ervoor dat Rayne Wyman niet alleen burggraaf Tipton, maar ook een befaamd uitgestotene werd. Als praktiserend chirurgijn kon zelfs zijn belofte van wraak hem er niet toe zetten opnieuw de beschaafde wereld binnen te treden. Hij was ervan overtuigd dat niets of niemand hem daar ooit toe zou kunnen brengen.
Toen had de jonge en opvallend mooie Devona Bedegrayne het lef op zijn deur te kloppen en zijn hulp in te roepen. Rayne raakte onder de indruk van haar onschuld en haar vastberadenheid, maar hij had geen flauw idee van het gevaar dat ze onder ogen zou moeten zien, noch van de onweerstaanbare verlangens die ze in hem op zou wekken, tot hij haar medeplichtige werd in een buitengewoon schandalige onderneming.


Nummer CL 394
Schrijver Susan King
Titel Het betoverde zwaard
Oorspronkelijke titel The sword Maiden
Korte omschrijving

Door een tragische gebeurtenis verloor Eva het eiland en het kasteel waar ze was opgegroeid en dat zij had geërfd. Vanaf dat ogenblik was haar clan vogelvrij.
Eva deed wanhopige pogingen om uit de klauwen van haar op macht beluste verloofde te blijven en haar geliefde eiland terug te winnen.
Maar om daarin te slagen had ze de hulp nodig van de enige man van wie ze ooit had gehouden.
Wapensmid Lachlann MacKerron, de eigenaar van een mysterieus zwaard, had gezworen nooit meer een wapen te maken, of zijn hart aan een vrouw te verlieen. Toch werd hij opnieuw betoverd door Eva´s schoonheid, onweerstaanbaar aangetrokken door haar moed, en geïnspireerd door het vuur dat tussen hen smeulde.
Ze werden verbonden door een gemeenschappelijke vijand, en gewapend met een liefde die ven rijk en overvloedig was als de Hooglanden. Hun kracht haalden ze uit hun hartstocht, die flonkerde als het legendarische zwaard dat ze samen hadden gesmeed.


Nummer CL 393 *
Schrijver Susan Grace
Titel Als twee druppels water
Oorspronkelijke titel Destiny's lady
Korte omschrijving

De knappe en brutale Catherine O'Banyon schuimde de zeeën af als Lady Cat, de beruchte Ierse pirate. Zelfs in de pubs in Engeland werden haar heldendaden bezongen. Maar toen ze met grote stappen over het dek van haar schip liep, was ze zich niet bewust van haar ware identiteit - en ook niet van het bestaan van Lady Victoria Carlisle, haar identieke tweelingzus.
Viscount Miles Crayson, die aan het hoofd stond van Ryland Shipping, was uitgevaren om de bandiet gevangen te nemen die een van zijn schepen had aangevallen, maar deed een onverwachte en tegelijkertijd verbijsterende ontdekking toen hij uiteindelijk zijn beruchte gevangene ontmaskerde. Hij was stomverbaasd dat Lady Cat en zijn vermiste verloofde, Victoria, als twee druppels water op elkaar leken.
Miles, die bang was dat Victoria vermoord was, besloot deze onverschrokken vrouwelijke piraat als lokaas te gebruiken om haar moordenaar in de val te lokken. Maar hij had er geen idee van hoe goed hun gewaagde plannetje zou werken. Al gauw wakkerde ze de hartstocht in hem aan waar hij geen weerstand aan kon bieden.


Nummer CL 392
Schrijver Laurel Collins
Titel De gouden sleutel
Oorspronkelijke titel Jordan's heart
Korte omschrijving

Na jarenlang oude culturen te hebben bestudeerd, wilde blauwkous Jordan Alcott uit Boston eindelijk wel eens gewaardeerd worden als serieuze wetenschapper. Dus toen er een brief kwam voor Mister Jordan Alcott met de uitnodiging om samen met iemand op zoek te gaan naat verloren gegaan Spaans goud, greep ze die unieke kans met beide handen aan. Opeens was ze vertrokken naar de wildernis van Colorado om zichzelf eindelijk te bewijzen. En de enige man die ze moest overtuigen, was de razend knappe Mac McAdam.
Als Mac niet op het punt had gestaan zijn familieranch te verliezen, zou hij nooit al zijn hoop hebben gevestigd op iets dat zo onbesuisd was als het lokaliseren van een legendarische verborgen goudvoorraad. Toen hij aankwam bij het station om een professor te ontmoeten, was hij des duivels toen hij daar een elegante blonde schoonheid aantrof met een treinlading bagage bij zich. Er kon geen sprake van zijn dat hij de canyons in zou trekken met dit kasplantje!
Maar al gauw waren de twee bezig aan een verradelijke expeditie en vonden ondertussen iets wat nog veel waardevoller was dan een schat... de sleutel naar elkaars hart.


Nummer CL 391
Schrijver Meagan McKinney
Titel De vrolijke weduwe
Oorspronkelijke titel The merry widow
Korte omschrijving

Volgens Rachel Howland had Noel Magnus, de meest begerenswaardige vrijgezel van New York, zijn hart verpand aan een legendarische zwarte opaal en de aantrekkingskracht van het avontuur. Met het doel de Noordpool te veroveren, had hij de elegante balzalen en de opzichtige luxe van Manhattan verruild voor het harde leven van een ontdekkingsreiziger... en zelfs de hartstocht die Rachel hem zo bereidwillig bood, kon daar niet aan tippen.
Rachel beheerde de saloon van haar vader op het afgelegen eiland Herschel, maar ze klampte zich al jaren vast aan haar dromen over een beschaafde samenleving - tot Magnus arriveerde en ze zichzelf toestond te geloven dat haar dromen wel eens uit zouden kunnen komen. Maar toen de beloftes van Magnus loos bleken, besloot Rachel het geluk te veroveren op de enige manier die ze kon bedenken. Ze zou alleen naar New York gaan en zich daar voordoen als de weduwe van Magnus. Uiteindelijk zou Magnus toch nooit terugkomen. Tot er op een dag aan de deur werd geklopt....


Nummer CL 390
Schrijver Gwyneth Atlee
Titel Vergeten passie
Oorspronkelijke titel Canyon song
Korte omschrijving

Anna Bennet leefde een eenzaam leven in een afgelegen canyon in Arizona. Van een oude vrouw had ze geleerd hoe ze mensen kon genezen, maar niets kon haar voorbereiden op een hernieuwde kennismaking met Quinn Ryan. Toen ze hem zwaar gewond voor haar deur aantrof, kwamen alle herinneringen aan vroeger weer naar boven. Jaren geleden had ze hem diep gekwetst en daarvoor had ze zwaar moeten boeten. Nog steeds ging ze gebukt onder het verleden. Toch verzorgde ze Quinn zo goed als ze kon, terwijl langzaam het verlangen in haar opwelde naar de man wiens lot in haar handen lag.
Sheriff Quinn Ryan haatte de vrouw die hij de schuld gaf van de tragedie die zijn leven had verwoest. Gedwongen om naar de pijpen van een corrupte rechter te dansen, werd hij steeds verbitterder. Toen kwam hij Anna weer tegen, de vrouw die hem had geleerd wat vergeven betekent. Al gauw besefte hij dat hij van haar hield. Maar aan alle kanten loerde gevaar... Koste wat kost wilde hij de vrouw beschermen die zijn leven had gered. En zo zetten ze koers naar een toekomst waarvan hij hoopte dat die hen dichter bij elkaar zou brengen. Als het daarvoor tenminste niet te laat was.


Nummer CL 389
Schrijver Elizabeth Turner
Titel Angst en verlangen
Oorspronkelijke titel Wild and sweet
Korte omschrijving

In 1814 was de oorlog tussen Groot-Brittanië en de Verenigde Staten in volle gang. De Engelse schoonheid Gillian Stafford was op weg naar haar vader, die de leiding had over een afgelegen Brits fort in de wildernis van Michigan. Ze moest talloze gevaren en ontberingen doorstaan, maar de man die haar vader had gestuurd om haar te begeleiden, baarde haar de meeste zorgen. Want Luc du Pré was half indiaans, half Frans en ongelooflijk opwindend... een knappe onbekende die haar hart vulde met angst en een onmiskenbaar verlangen.
Luc du Pré was door de Britten ingehuurd als spion, maar hij speelde een gevaarlijk spel. Hij zette zijn leven op het spel door te proberen belangrijke informatie voor de Amerikaanse zaak te pakken te krijgen. En nu moest hij ook nog de mooie, verwende dochter van een Britse kapitein door de wildernis begeleiden. Toen hun hartstocht op een avond in een verlaten hutje explodeerde, vroeg hij zich wanhopig af waar dit moest eindigen. Want ze kwamen uit verschillende werelden en stonden aan verschillende kanten.
Er zou een wonder nodig zijn om hun ontluikende liefde te laten overleven.


Nummer CL 388 *
Schrijver Michele Hauf
Titel Verraad me niet
Oorspronkelijke titel Betray me not
Korte omschrijving

Nog maar nauwelijks getrouwd werd Madeleine de Pellison al weduwe. Van haar overleden man erfde ze een fortuin waar ze eigenlijk geen recht op had. Al snel werd ze gechanteerd; wilde ze een rijke weduwe blijven, dan moest ze spioneren voor de gewetenloze Fouquet. Van hem moest ze Armand Saint-Sylvestre verleiden en hem zijn geheimen ontfutselen.
Armand Saint-Sylvestre had absoluut geen brandschoon verleden. Als struikrover was hij aan de kost gekomen, maar vooral met het verleiden en oplichten van rijke weduwen. Eigenlijk wilde hij zijn leven beteren en tot de garde van de koning toetreden. Maar dan moest hij eerst zijn trouw aan de koning bewijzen door een belangrijke opdracht te vervullen: hij moest Fouquet in de gaten houden en bewijzen verzamelen dat Fouquet de koning bestal.
Madeleine zette alles op alles om haar opdracht goed uit te voeren. Om Armand bij zich in de buurt te houden beloofde ze hem alles wat hij maar wilde.
Al snel werd het moeilijk hun rol van spion te vervullen, want ze voelden zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken.


Nummer CL 387 *
Schrijver Tracy Sumner
Titel Vloedgolf van liefde
Oorspronkelijke titel Tides of love
Korte omschrijving

Elle Baumont had haar lesje al jong geleerd - als jong meisje, toen ze haar hart had opengesteld voor de liefde. Dat hart werd gebroken toen Noah Garrett, haar grote liefde, wegvluchtte van het eiland Pilot in Noord-Carolina. Nu is hij terug, wekt dromen weer tot leven die ze als verloren had beschouwd, en zet haar hele leven op zijn kop. Elle's kinderlijke verliefdheid van toen heeft zich ontpopt tot iets dat krachtiger is dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.
Noah, een man die zijn leven wijdde aan de wetenschap en aan rationeel denken, hield zich verre van alles wat naar romantiek zweemde... tot hij het meisje, dat hem als kind als een schoothondje achterna liep, niet meer uit zijn gedachten kon bannen. Maar zelfs terwijl Noah zich verzet tegen Elle's sensuele schoonheid en de enorme aantrekkingskracht die er tussen hen ontstaat, kan hij niet ontkennen dat hun passie even onweerstaanbaar en eeuwigdurend is als de getijden van het hart.


Nummer CL 386
Schrijver Brenda K. Jernigan
Titel Een klein wonder
Oorspronkelijke titel The wicked lady
Korte omschrijving

Toen Trevor Claremont op de kade bij zijn klipper onaangenaam werd verrast door een zakkenrolster, spoorde hij de schuldige op - om te worden geconfronteerd met een licht ontvlambare schoonheid met smaragdgroene ogen die een hevige begeerte in hem opriep.
Omdat hij een oplossing zag voor het dringende probleem dat hij een bruid moest vinden om zijn stervende grootmoeder een plezier te doen, stelde hij haar voor de keus: met hem trouwen of naar de gevangenis gaan... zonder er rekening mee te houden dat deze kleine dievegge ook zijn hart zou stelen.
Kristen Johnstone realiseerde zich dat de knappe Engelsman haar te slim af was geweest en stemde schoorvoetend in met een huwelijk in naam. Binnen korte tijd verruilde ze lompen voor schitterende japonnen, morsige steegjes voor salons en woede voor vlammende hartstocht in de armen van haar nieuwbakken echtgenoot.
Maar toen de schandelijke geheimen uit haar verleden aan het licht kwamen, zette ze alles, inclusief haar hart, op het spel om een liefde te redden die kostbaarder was dan goud.


Nummer CL 385
Schrijver Candice Proctor
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel Whispers of heaven
Korte omschrijving

Na jaren op school gezeten te hebben in Engeland, keerde Jesmond Corbett terug naar het landgoed van haar familie aan de kust van Tasmanië. Al sinds haar jeugd verloofd met een rijke buurman, was ze vastbesloten te voldoen aan de verwachtingen van haar familie. Maar niets in Jessie's leven had haar kunnen voorbereiden op de mysterieuze vreemdeling die in de stallen werkte, een man met smeulende ogen die haar achtervolgde in haar dromen en die een hartstocht in haar opwekte waarvan ze het bestaan niet kende.
De Ier Lucas Gallagher arriveerde in ketenen op het eiland. Een gevangene veroordeeld tot een leven lang werken voor de Engelse grootgrondbezitters. Al vier jaar leidde hij het bestaan van een dode man, en benutte elk vrij moment om zijn ontsnapping te plannen. Maar toen hij Jessie ontmoette, wist ze zijn koude, boze hart te raken. En hoewel hun liefde geen enkele toekomst had, bleek hij niet in staat de verlangens te negeren die zijn laatste kans op vrijheid bedreigden.


Nummer CL 384
Schrijver Georgina Gentry
Titel Onweerstaanbare vijand
Oorspronkelijke titel Warrior's honor
Korte omschrijving

Talako, een krijger die eer boven alles telde, had de taak een gevluchte krijger op te sporen die voor zijn misdaad tot de doodstraf was veroordeeld. Toen maakte hij kennis met de woede en vastberadenheid van de zwartharige Lusa, de zus van de gevluchte veroordeelde. Gedwongen om Lusa mee te nemen op zijn zoektocht door de wildernis, kon hij niet ontkennen dat hij ernaar verlangde om zijn plicht te verzaken en zich te laten verleiden door de mooie Lusa.
Lusa, die ervan overtuigd was dat Talako een onschuldige man achtervolgde, was vastbesloten haar broer te redden en daar had ze alles voor over. Onverschrokken besloot ze tot het uiterste te gaan om haar vijand te verleiden. Het laatste wat ze had verwacht, was dat ze in de verleiding zou komen om zich over te geven aan de opwindende gevoelens die hij in haar opwekte en aan een liefde die hun harten voor eeuwig kon verbinden.


Nummer CL 383
Schrijver Veronica Sattler
Titel Geheimzinnige maskerade
Oorspronkelijke titel A true prince
Korte omschrijving

Kroonprins Deverell, de troonopvolger van het piepkleine koninkrijk Baravia, had de reputatie een losbandige, geldverkwistende levensgenieter te zijn. Maar dat was slechts schijn en bedoeld om de verraders die een coup wilden plegen in de val te lokken. De prins had echter nooit kunnen vermoeden dat zijn vader hem een vrouwelijke lijfwacht zou toewijzen - de meest eigenwijze en irritante vrouw die hij ooit had ontmoet.
De mooie Marisa Lancet was slim, vindingrijk en dodelijk met haar zwaard en stiletto. Met zo'n verwende prins als Deverell had ze geen geduld.
Toen het gevaar - en ongeremde hartstocht - op de loer lag, kwam Marisa echter tot de ontdekking dat Dev precies was wat ze nodig had: een man die haar liet voelen hoe het was om een vrouw te zijn.


Nummer CL 382
Schrijver Alyssa Deane
Titel Voor eens en altijd
Oorspronkelijke titel Once and always
Korte omschrijving

Een heimelijke liefdesaffaire was wel het laatste wat Roxane Sheffield verwachtte van haar reis naar India. De hereniging met haar lang vervreemde vader was al lastig genoeg. Maar toen ze alleen in Calcutta aankwam, was de enige persoon die haar hielp de adembenemend knappe Britse infanteriekapitein Collier Harrsion.
Terwijl hij haar liet kennismaken met het exotische platteland, wekte hij bij haar een passie op, waarvan ze nooit had gedacht dat ze die ooit zou ervaren - en een liefde waarvoor ze alle gevaarlijke risico's nam om die te behouden.
Collier had echter een geheim dat in de weg stond van het paradijs dat hij in de armen van die trotse vrouw had gevonden. En toen er een politieke opstand uitbrak die zich uitte in verschrikkelijke wreedheden, werd hij van Roxane losgerukt zonder de kans te krijgen om iets uit te leggen.
Zo begon de reis die hen voerde door de door oorlog geteisterde steden van India en over de zee, terug naar Engeland. Ondertussen bleven ze stellig geloven in de indrukwekkende kracht van hun liefde.


Nummer CL 381
Schrijver Stacey Brown
Titel Een wilde nacht
Oorspronkelijke titel One wild night
Korte omschrijving

Olivia Parker had altijd gedacht dat je trouwde met de man van wie je hield. Maar tot haar woede versjacherde haar vader haar aan Brandon Wilde, de graaf van Marlborough. Met het geld van haar vader kon Wilde zijn geërfde schulden aflossen. Parker verzekerde zich ervan dat zijn nageslacht in de adelstand werd verheven, en Olivia had bar weinig te vertellen. Maar na een hartstochtelijke nacht in de armen van haar echtgenoot ontdekte ze dat ze hem niet meer wilde missen.
Haar knappe, zwaarmoedige bruidegom leek daar echter anders over te denken. Toen Olivia op de ochtend na hun huwelijksnacht wakker werd, had hij haar alleen achtergelaten op zijn vervallen landgoed. Toch zou ze hem niet zonder slag of stoot laten gaan. Ze besloot hem naar Londen te volgen en wist precies hoe ze hem ervan moest overtuigen dat hartstocht niet het enige was wat ze deelden.


Nummer CL 380
Schrijver Sara Blayne
Titel Beslagen spiegel
Oorspronkelijke titel His scandalous Duchess
Korte omschrijving

Ver van de society en de roddel van Londen leidde Althea Wintergreen een rustig leven met haar dochterje Effie. Omdat ze door schandalen werd omringd, had ze geen enkele illusie over de amoureuze bedoelingen van de verbijsterend knappe, beruchte Lucius Keene, de hertog van Traherne. Maar gegrepen door de zoete belofte van passie in Lucius' kus en door haar eigen geheime verlangens naar liefde, sleepte ze hem ongewild mee in haar eigen verleiding.
Lucius Keene was een verstokt vrijgezel, maar vooral een gentleman. Vastbesloten om alles keurig volgens de regels te doen, vroeg hij de verukkelijke Althea ten huwelijk, zonder erbij stil te staan dat de begeerlijkste vrijgezel van de society wel eens zou kunnen worden afgewezen!
Maar toen Effie bijna werd ontvoerd, wist Lucius dat Althea en het meisje bij hem hoorden. Toen zijn eigen hart op een gevaarlijke manier bij de zaak betrokken was geraakt, was hij vast van plan Althea ervan te overtuigen dat haar 'aanstootgevende' verleden geen enkele reden was om hun een toekomst vol geluk in elkaars armen te ontzeggen.


Nummer CL 379
Schrijver Susan King
Titel Duistere motieven
Oorspronkelijke titel The swan maiden
Korte omschrijving

Juliana Lindsay, die net zo trots was als de Schotse heuvels, had een fragiele schoonheid en een nobele geest.
Ze zou zich door niets laten weerhouden om haar geliefde land vrij te krijgen, ook als dat betekende dat ze een man moest vertrouwen wiens motieven even duister als hartstochtelijk waren.
Gawain Avenel, een ridder die de Engelse kroon trouw had gezworen, had zich plechtig voorgenomen zijn ware afkomst nooit in de openbaarheid te brengen. Maar de koorts in zijn Schotse bloed had hem naar een vrouw gedreven die haar leven had geriskeerd om hem de ware betekenis van het woord 'eer' te leren.
Juliana en Gawain, heen en weer geslingerd tussen tegenovergestelde loyaliteiten en met elkaar verbonden door een onmogelijke liefde, moesten de ultieme test doorstaan bij de strijd om het menselijk hart.


Nummer CL 378
Schrijver Gwyneth Atlee
Titel Storm in de nacht
Oorspronkelijke titel Night winds
Korte omschrijving

Toen Shae Rowan nog maar een jong meisje was, verdween haar moeder spoorloos. Vanaf dat moment hield haar verbitterde vader haar gevangen in hun luxueuze huis aan de Golf. Om aan zijn tirranie te ontsnappen, stemde ze met tegenzin toe om met een egoïstische erfgenaam te trouwen. Maar alles veranderde toen ze op het strand een knappe onbekende ontmoette en zich plotseling overgaf aan een gevaarlijke hartstocht.
De weinig traditionele opvattingen van Philip Payton hadden hem van de anderen geïsoleerd, totdat Shae hem de kracht gaf om voor zijn dromen op te komen - en ze zijn eenzame hart veroverde. Maar voordat ze samen een verrukkelijke toekomst tegemoet konden zien, moest Philip zijn geliefde bevrijden van het enige wat haar achtervolgde: de waarheid over het verleden van haar moeder. Die ontdekking zou kunnen vernietigen wat ze deelden... of een band scheppen die nooit meer kon worden verbroken.


Nummer CL 377
Schrijver Hebby Roman
Titel De gunst van het lot
Oorspronkelijke titel Tempt fortune
Korte omschrijving

Om aan een door haar vader gearrangeerd huwelijk te ontsnappen, vluchtte de Cubaanse schoonheid Angelina Ximenes y Herrera naar Key West, met het plan om daar haar eigen leven op te bouwen. Maar toen ze onverwacht met het verleden werd geconfronteerd, besefte ze dat er maar een manier was om te ontkomen aan de man die haar vader voor haar had uitgekozen: met een ander trouwen... alleen voor de vorm.
De Cubaanse revolutionair Rafael Esteva voelde zich aangetrokken tot de zelfstandige Angelina en weigerde haar met een ander te laten trouwen. En hoewel hij zijn woord had gegeven, dat hij alleen in naam haar echtgenoot zou zijn, kon hij zijn sterke verlangen om haar te bezitten niet ontkennen. Al gauw ontketenden krachten, nog sterker dan de orkaan die het paradijselijke eiland teisterde, hun wederzijdse passie... en brachten hun groeiende verlangen naar een levenslange band in gevaar.


Nummer CL 376
Schrijver Jo Ann Ferguson
Titel Wilde zigeunerin
Oorspronkelijke titel Anything for you
Korte omschrijving

Ze werkte als kokkin in een houthakkerskamp voor zo'n honderd hongerige houthakkers en dat was niet gemakkelijk. Maar Gypsy Elliot kon het aan - althans, dat dacht ze. Totdat een glad pratende houthakker met een gebroken enkel haar keuken in kwam denderen en haar leven op zijn kop zette. Alle gevoelens waarvan ze voor zichzelf had uitgemaakt dat ze daar nooit meer aan toe zou geven, werden door hem weer wakker geschud.
Het laatste wat Adam Lassiter verwachtte tegen te komen tussen het ongeregelde zooitje in een houthakkerskamp was een vrouw. En wat voor een vrouw! Gypsy had het vurige, opvliegende temperament dat paste bij haar kastanjerode haar. Maar verliefd worden op de meest begerenswaardige vrouw die hij ooit had ontmoet, vormde geen onderdeel van zijn opdracht... totdat Gypsy's verleden haar inhaalde en Adam besefte dat hij alles wilde riskeren om haar veilig in zijn armen te houden.


Nummer CL 375
Schrijver Linda Cook
Titel Zilverwind
Oorspronkelijke titel Silverwind
Korte omschrijving

Adeline Caerdoc, dochter van een opstandige roverhoofdman uit Wales, had vijf lange jaren vastgezeten in Normandië. Opeens kreeg ze haar vrijheid terug... tegen een verschrikkelijke prijs. Zij moest als spion achter de plannen zien te komen van Simon van Taillebroc, een onbetrouwbare Normandische ridder. Terwijl ze met dat gevaarlijke werk bezig was, wachtte Adeline een nieuw gevaar. De donkere, knappe ridder riep een gevoel in haar op dat niet alleen haar leven, maar ook haar ziel op het spel zette.
Simon was alles kwijt... zijn eer, zijn land, zijn vrijheid... en had een gevaarlijke vijand met een volmacht van de koning. Hij wist dat het verrukkelijke meisje met de betoverende groene ogen de opdracht had om hem te bespioneren en toch kon hij haar niet weerstaan. Wanneer zij hem in haar netten verstrikte en hem dwong met haar te trouwen, nam Simon haar tot zijn bruid, al kon dat hem duur komen te staan. Want hij was tot alles bereid om deze onverschrokken schoonheid te bezitten, al hield ze zijn lot... en zijn hart... stevig in handen.


Nummer CL 374
Schrijver Patricia Waddell
Titel Onbetamelijk voorstel
Oorspronkelijke titel The lady's proposal
Korte omschrijving

De vastberaden en onafhankelijke Clarissa Pomeroy bevond zich plotseling in een positie waarin ze kon kiezen tussen een gedwongen huwelijk of het verlies van haar aanzienlijke erfenis. Om de attenties van op geld beluste minnaars te ontwijken, koos ze zelf een echtgenoot: Simon Sinclair, de graaf van Sheridan. Simon, die respectabel en zeer aantrekkelijk was, zou zich aan zijn belofte houden als ze hem vroeg een deel van haar erfenis tot haar beschikking te stellen. Maar ze had zich nooit kunnen voorstellen dat hij zijn eigen, opwindende, voorwaarde zou stellen.
Omdat hij een vrouw en een erfgenaam wilde, stemde Simon in met het vrijmoedige voorstel van Clarissa. Ze was tenslotte een aantrekkelijke, rijke en zeer goed opgevoede vrouw; een vrouw op wie een man trots kon zijn. Hij was bereid haar de beschikking te geven over haar geld, maar hij was vastbesloten haar te leren dat hij in alle andere opzichten de leiding had - en na die eerste kus wist hij dat dat een aantrekkelijk vooruitzicht was. Het enige probleem was dat hij zijn hart al had verloren aan Clarissa.


Nummer CL 373
Schrijver Tracy Cozzens
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel Only in your arms
Korte omschrijving

Marcus Sinclair had beloofd om voor zijn beste vriend, een edelman, de lieftallige Lady Judith Ashton te ontvoeren. Maar zodra Marcus haar zag, werd hij zelf verliefd op haar. Omdat hij wist dat een eenvoudige toneelspeler nooit om haar hand zou kunnen vragen, zette hij de rol van zijn leven neer - hij deed alsof hij niet geïnteresseerd was in de aristocratische schoonheid die met een simpele aanraking de meest stormachtige gevoelens bij hem teweegbracht.
Toen Judith door de galante toneelspeler werd gered van een liefdeloze verbintenis, was ze aanvankelijk opgelucht. Maar al snel bleek dat zij en de edelman die haar had laten ontvoeren geen romantische gevoelens voor elkaar koesterden. Toch legde ze zich bij het naderende huwelijk neer, want ze kon haar familie tenslotte niet in de steek laten door weg te lopen met een avonturier als Marcus. Bovendien leek hij zich nauwelijk bewust van de verboden verlangens die hij in haar had opgeroepen. Toch brachten ze een nacht samen door - een hartstochtelijke midzomernacht waarop ze de rest van hun leven zouden moeten teren.


Nummer CL 372 *
Schrijver Amy J. Fetzer
Titel Ierse betovering
Oorspronkelijke titel The Irish enchantress
Korte omschrijving

Als jong meisje had de beeldschone Fionna O'Donnel een grove fout begaan waarvoor ze zwaar moest boeten; tien jaar lang moest ze eenzaam in ballingschap leven. De mensen uit de streek vreesden haar omdat ze over bijzondere gaven beschikte; Fionna was een heks. Maar Fionna kon niemand kwaad doen, ze wendde haar gave juist aan om mensen te genezen. Zo ontmoette ze de zwaargewonde ridder die haar hart beroerde.
De dappere ridder Raymond DeClare was niet erg in zijn nopjes met het vervallen Ierse kasteel dat hij als beloning van de koning had gekregen. Bovendien stond het in een onvruchtbare streek waar de zon nooit scheen. Van de inwoners hoorde hij dat er een vloek op rustte, maar daar hechtte hij als nuchtere Engelsman geen geloof aan. Totdat hij de mysterieuze Fionna beter leerde kennen. Door haar rezen de eerste twijfels in hem op. De geheimzinnige voorvallen die steeds plaatsvonden leken ook iets met haar te maken te hebben. Wie was die bijzondere vrouw toch? En waarom ging zijn hart zo te keer zodra hij haar zag?


Nummer CL 371
Schrijver Elizabeth Doyle
Titel Kaper op de kust
Oorspronkelijke titel My lady pirate
Korte omschrijving

Isabella was in een klooster opgevoed en helemaal niet op de hoogte van wat er zich in de werkelijke wereld afspeelde. Maar zelfs in haar onschuld kon ze niet geloven dat de knappe kapitein die het schip overviel waarop zij de vlucht had genomen, ook maar iets anders was dan een meedogenloze bandiet. Totdat hij haar in een daad van uiterste moed zijn ware karakter onthulde en ze tot de conclusie kwam dat de man, die met zijn lippen haar diepste verlangens opwekte, in zijn hart een held was.
Marques had nog nooit een vrouw ontmoet die ook maar iets weg had van Isabella. De blonde schoonheid verhitte zijn bloed, maar haar onschuldige vertrouwen zette hem aan tot een beschermende houding, die hij zelf niet goed begreep. Hij kon niet toestaan dat haar romantische fantasieën werden vernietigd door de grauwe werkelijkheid van het leven aan boord van zijn schip. En toen hij haar ook nog in de wrede handen van een woeste kaper aantrof, kon hij niets anders doen dan haar opeisen als zijn ware liefde.


Nummer CL 370
Schrijver Patricia Rice
Titel Eenzaam hart
Oorspronkelijke titel All a woman wants
Korte omschrijving

De rusteloze, ambitieuze Lachlan MacTavish is op de vlucht en zoekt met spoed een kindermeisje. Omdat de twee kleine kinderen van zijn overleden zusje ernstig verwaarloosd en zelfs mishandeld worden, heeft hij hen ontvoerd. Daarom is Mac naarstig op zoek naar een plek om met de kinderen onder te duiken en naar iemand die bereid is om zich over de twee belhamels te ontfermen.
Beatrice Cavendish is ten einde raad als het landgoed dat ze van haar vader heeft geërfd op de rand van een faillissement balanceert. Ze heeft geen idee hoe ze leiding moet geven aan de pachters, het personeel en de dorpelingen en zoekt naarstig naar een man die haar dat kan leren.
Mac moet niets hebben van mondaine, aristocratische dames die volgens de laatste mode gekleed gaan en Bea moet niets hebben van dominante, eigenwijze mannen. Als Mac plotseling op haar stoep staat en haar een voorstel doet, wil Bea in eerste instantie weigeren. Ze zou wel gek zijn om die slechtgemanierde man onderdak te verlenen. Maar haar hart spreekt een andere taal, want de Amerikaan is groot, sterk en aantrekkelijk. Als ze op Macs voorstel ingaat, heeft ze ineens twee kinderen die onmiddellijk haar hart stelen en een onweerstaanbare man die haar hartstocht aanwakkert.


Nummer CL 369
Schrijver Katherine Kincaid
Titel De rode rebel
Oorspronkelijke titel Sweet mercy
Korte omschrijving

Net zo overgevoelig en mooi als de paarden die ze bereed, hoefde niemand Mercy Collier te vertellen wat ze moest doen. Ze had haar vader getrotseerd, die wilde dat ze trouwde, en ze steunde de Amerikaanse Revolatie met hart en ziel. Het was niemand gelukt om haar in vuur en vlam te zetten - tot ze Lord Ian Montjoy ontmoette.
Hoewel hij naar Virginia was gegaan om te spioneren voor koning George III, vatte Ian al snel sympathie op voor de onbezonnen en vastberaden kolonisten - en viel ten prooi aan Mercy's gevaarlijke charmes. Hij moest een manier zien te vinden om het vertrouwen van de verbluffende schoonheid te winnen. Maar toen de rebellie ontvlamde in een oorlog, werd Ian gedwongen een keus te maken tussen zijn koning en zijn overtuigingen, zijn loyaliteit en zijn liefde.


Nummer CL 368
Schrijver Samantha James
Titel Ondeugende belofte
Oorspronkelijke titel His wicked promise
Korte omschrijving

Toen Egan MacBain trouwde met de mooie Glenda MacKay, leek het alsof hij dat deed om haar te redden. De waarheid was dat hij had gezworen de vrouw op te eisen van wie hij altijd had gehouden - maar had verloren aan een andere man. De ruige Hooglander was echter vastbesloten zijn hartstocht verborgen te houden, terwijl hij haar het hof maakte met zijn vriendelijke strelingen en ondeugende kussen. Hij wilde namelijk geen onwillige vrouw en zou zijn tederheid pas tonen wanneer ze was getemd.
Hoewel Glenda had ingestemd met het huwelijk, had ze dat alleen gedaan om zo de bescherming van Egans naam te verkrijgen. De jonge weduwe had echter nooit verwacht dat ze ooit nog eens van een man zou gaan houden. Opeens merkte ze dat ze zich overgaf aan de sterke, stille krijger die haar liet sidderen van een koortsachtig en verboden verlangen naar liefde en een gezin.


Nummer CL 367
Schrijver Christina Kingston
Titel Onder vallende sterren
Oorspronkelijke titel The night the stars fell
Korte omschrijving

Overdag was de beeldschone Lady Katherine kasteelvrouwe op het landgoed van haar familie. 's Nachts was ze totaal iemand anders. Vermomd als struikrover verzamelde ze bewijzen die de naam van haar broer moesten zuiveren van misdaden die hij niet had begaan. Haar geheimen waren veilig, net als die van haar hart. Maar er was één man die dwars door haar heen keek.
Op zoek naar twee vermiste vrienden, arriveerde kolonel Chalfont Blysdale op Cliffside Manor, voorafgegaan door zijn reputatie als onbevreesd en angstaanjagend soldaat. Zijn doordringende blauwe ogen leken Katherine overal te volgen. Hoewel Katherine zich aangetrokken voelde tot de troostende kracht van Bly, zou de man bij wie ze het liefst haar toevlucht wilde zoeken, ook wel eens de man kunnen zijn die haar wereld op zijn kop zou zetten.


Nummer CL 366 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel De maîtresse
Oorspronkelijke titel Once a mistress
Korte omschrijving

Het was een hele schok voor Andrew Ramsey dat zijn vader, de markies van Templeston, plotseling in de armen van zijn maîtresse was overleden, Het was een nog grotere schok toen hij erachter kwam dat zijn vader er nog veel meer maîtresses op na had gehouden. Dat één van hen op zijn landgoed woonde, beviel hem helemaal niet en onmiddellijk vertrok hij naar Swanslea Park om de bewuste jongedame uit haar huisje te zetten. Daar wachtte hem de volgende schok: de maîtresse was niemand anders dan het meisje dat hem vier jaar geleden voor schut had gezet door niet in de kerk te komen opdagen voor hun bruiloft.
Nooit had Kathryn Markinson aan Andrew uitgelegd waarom ze hem in de steek had gelaten, en ook nu hield ze haar mond over wat er in het verleden was gebeurd. Beetje bij beetje werd duidelijk dat er iets verschrikkelijks had plaatsgevonden, waardoor haar leven drastisch was veranderd. Al die jaren hadden ze elkaar niet kunnen vergeten en na een tijdje kwamen alle hartstochtelijke gevoelens weer boven. Maar konden ze ooit het geluk vinden zolang haar duistere geheim niet was ontsluierd?


Nummer CL 365 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Onsterfelijke liefde
Oorspronkelijke titel Highland honor
Korte omschrijving

Nigel Murray had haar vermomming meteen door: een jonge vrouw, die zich probeerde voor te doen als een page. Het was haar bijna gelukt - tot ze werd ontmaskerd in een gevecht met de Engelsen. Roekeloos redde Nigel de schoonheid met het ravezwarte haar, wier geheimen hen beiden in gevaar brachten. Hij bracht haar naar Schotland, vastbesloten om de angst de verdrijven die hij in haar kus proefde.
Gisele kende de slechte kanten van mannen. Tenauwernood had ze kunnen ontsnappen aan de wreedheden van haar adellijke echtgenoot, Lord DeVeau. Toen DeVeau op afschuwlijke wijze was vermoord en er een beloning op haar hoofd stond, was ze een prooi voor iedere man en werd er jacht op haar gemaakt vanwege een misdaad die ze niet had begaan. Nigel was haar enige steuun en toeverlaat, een knappe vreemdeling die haar met zijn intense sensualiteit uitdaagde om haar angsten te vergeten. Maar om hem echt te kunnen vertrouwen, moest Gisele het verleden achter zich laten en haar hart zijn onsterfelijke liefde laten accepteren.


Nummer CL 364 *
Schrijver Janelle Taylor
Titel Indiaanse bruid
Oorspronkelijke titel Lakota Dawn
Korte omschrijving

Wolkenjager was pas tien jaar oud, toen hij door een wrede speling van het lot zijn familie achter moest laten en zijn leven voor altijd veranderde.
Nu, twaalf jaar later, is hij eindelijk teruggekomen. Eerst ziet het er niet naar uit dat zijn stam hem ooit zal vertrouwen en accepteren, maar Wolkenjager is tot alles bereid, als hij zijn droom maar kan verwezenlijken en weer een Lakota kan zijn.
Waar hij niet op heeft gerekend, is dat hij zijn hart verliest aan de beeldschone Dageraad, die er net als hij op uit is om de vrede te bewaren in de zwarte heuvels. Nu staan ze voor een nog grotere uitdaging, en Wolkenjager en Dageraad moeten al hun moed en intelligentie inzetten om de toekomst veilig te stellen voor hun stam - en hun liefde.


Nummer CL 363
Schrijver Jo Goodman
Titel Breekbare passie
Oorspronkelijke titel Crystal passion
Korte omschrijving

Nooit had Ashley Lynne ook maar enige hartelijkheid ondervonden van haar voogd, de wrede hertog van Linfield. Toch kwam het als een verrassing voor haar toen hij haar wilde uithuwelijken aan de bejaarde Lord Bosworth. Ze peinsde er niet over met de stokoude man in het huwelijk te treden. Om haar verzet te breken, bedacht haar voogd een afschuwelijke straf: hij zou haar laten verkrachten door een volslagen onbekende, de eerste mannelijke gast die zich op Linfield House aandiende.
Salem McClellans vader stuurde zijn zoon naar Engeland met de opdracht een veulen te kopen van de hertog van Linfield. Hij kon het veulen aan een L-vormig merkteken herkennen. Tot zijn verbazing ontwaakte Salem uit een verdovende slaap met naast zich een beeldschoon meisje, een meisje met een L-vormig litteken op haar borst. Was zij het veulen dat hij kostte was kost naar Amerika moest brengen?
Na talloze avonturen kwamen Ashley en Salem achter een schandalig familiegeheim dat het hun onmogelijk maakte voor hun liefde uit te komen. Ondertussen berustte de hertog van Linfield niet in het feit dat Ashley zich niet langer in zijn macht bevond en zette alles op alles om haar weer in zijn macht te krijgen.


Nummer CL 362
Schrijver Joyce Adams
Titel Bittere hartstocht
Oorspronkelijke titel Apache bride
Korte omschrijving

Regan McBain zat in de trein op weg naar het fort van haar vader toen ze voor het eerst Branded Wolf ontmoette, een wilde, knappe Apache. Eenmaal in Arizona had ze nooit gedacht de mysterieuze halfbloed terug te zien. Maar nadat een van haar vaders officieren ongewild avances maakte en ze voor haar eigen veiligheid de wildernis invluchtte, trof ze hem gewond aan in de woestijn. Ze kon het niet over haar hart verkrijgen om hem aan zijn lot over te laten en verzorgde zijn wonden. Ondertussen kwam ze langzaam tot de ontdekking dat ze op zoek was naar iemand aan wie ze haar hart kon schenken.
Om wraak te nemen op de bleekgezichten die zijn verloofde hadden vermoord, zwoer Branded Wolf de moord op Soaring Dove te wreken en werd premiejager. Hoewel hij half Apache, half blank was, moest hij niets hebben van bleekgezichten... tot de temperamentvolle Regan zijn pad kruiste. Zijn blinde, allesoverheersende verlangen om zich te wreken bracht niet alleen zijn eigen leven in gevaar, maar stond ook zijn geluk met de mooie Regan in de weg... tenzij ze zijn verbitterde hart met tedere liefde kon genezen.


Nummer CL 361
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Voor altijd de mijne
Oorspronkelijke titel If you were mine
Korte omschrijving

Noah Ericson, door de bank ingehuurd om geldtransporten met de postkoets te bewaken, was niet bepaald Mercy's eerste keus. In Nevada viel het in 1860 echter niet mee om gasten te krijgen als je een hotel dreef. Bovendien moest ze alleen voor haar zoontje en haar demente vader zorgen nadat haar man Haman was verdwenen. Met veel moeite wist ze haar hoofd boven water te houden. Een betalende gast was dan ook - zelfs een met een geladen pistool en een belastend verleden - meer dan welkom. Toen de familie van Haman echter recht meende te hebben op het hotel, bood de aanwezigheid van Noah aan haar tafel plotseling meer dan troost.
Noah was het leger van de Unie trouw, maar hij had net zo goed zijn leven voor zijn land kunnen geven. Bij terugkomst bleken zijn geliefde vrouw en dochtertje op brute wijze te zijn vermoord. Verdriet en schuld werden zijn metgezellen. Veel tijd om te rouwen had hij echter niet, want de bank in Nowhere had zijn diensten bitter hard nodig toen de ene na de andere postkoets werd overvallen. Het leven werd ingewikkeld toen Mercy steeds meer voor hem ging betekenen. Maar toen bleek ook zij een duister geheim met zich mee te dragen en moest hij haar laten zien dat er voor hen beiden een stralende toekomst in het verschiet lag.


Nummer CL 360
Schrijver Patricia Rice
Titel Duister spel
Oorspronkelijke titel Moonlight mistress
Korte omschrijving

De ouderloze Aelvina Fairfax had alle beproevingen van het door oorlog verscheurde Engeland overleefd - tot haar trouwe verzorgster en enige vriendin Thyllda ziek werd in de buurt van het kasteel van vrouwe Ravenna, een teruggetrokken weduwe die volgens de geruchten een heks zou zijn. In haar angst en vertwijfeling ging Aelvina naar heer Philippe St. Aubyn om bescherming voor zichzelf en Thyllda te verkrijgen in ruil voor een hartstochtelijke nacht in zijn armen. Mar het geluk veranderde snel in wanhoop toen Aelvina in haar eentje wakker werd - en zwanger van Philippe bleek te zijn.
Philippe, die van koning Henry II de opdracht had gekregen om Dunstan Castle terug te vorderen van Ravenna, was zich er niet van bewust dat hij en Aelvina allebei pionnen waren in Ravenna's duistere spel. En toen de verrukkelijke jonge schoonheid die hem als geen ander genot had geschonken, spoorloos verdween, weigerde hij te geloven dat ze alleen in zijn droom had bestaan. Philippe zou niet rusten voordat hij Aelvina van de toorn van een tovenares had gered - en met haar werd verenigd in een liefde die alle obstakels kon trotseren.


Nummer CL 359
Schrijver Joyce Carlow
Titel Tussen eer en verleiding
Oorspronkelijke titel Highland flame
Korte omschrijving

Hoewel haar huwelijk door haar ouders was geregeld, gaf de roodharige Aileena Cameron heel veel om haar invalide echtgenoot - en ze stond nooit stil bij het feit dat ze geen hartstocht in haar huwelijk kende. Maar door een wrede speling van het lot belandde ze in de sterke armen van een onweerstaanbare onbekende, een man die op de vlucht was voor de Britten, en wiens kussen hartstochtelijke verlangens in haar wakker maakten. Daardoor werd Aileena ineens heen en weer geslingerd tussen eer en verleiding.
Alex MacDougal werd getroffen door een kogel toen hij uit de gevangenis ontsnapte en was er slecht aan toe. Net op tijd ontmoette hij een beeldschone reddende engel. Aanvankelijk wist hij niet dat Aileena getrouwd was; hij wist alleen dat de moedige, roodharige schoonheid de vrouw van zijn dromen was. Toen Aileena betrokken raakte bij een dodelijke wraakoefening waarbij haar echtgenoot het leven verloor, zette Alex alles op alles om de enige vrouw te redden van wie hij ooit zou houden.


Nummer CL 358
Schrijver Cynthia Thomason
Titel Meegevoerd door de wind
Oorspronkelijke titel Windswept
Korte omschrijving

Norma Seabrook was opgegroeid temidden van de saaie en bezadigde society van Richmond en verlangde naar een leven vol opwinding en avontuur. Ze vond het dan ook geweldig toen haar vader benoemd werd tot rechter op het paradijselijke eiland Key West. Maar toen Nora van de loopplank viel, had ze nooit durven dromen dat ze gered zou worden door de knappe, onbeschaamde kapitein Jacob Proctor, de eigenaar van de bergingsmaatschappij die de meeste winst maakte. De man ook die volgens haar vader schuldig was aan de meest weerzinwekkende misdaden.
Kapitein Jacob Proctor wist al dat hij in moeilijkheden zat vanaf het moment dat hij NOra Seabrook uit het water haalde. Want die aardige dochter van de nieuwe rechter was wel de laatste vrouw bij wie hij betrokken wilde zijn. Maar er was nog een reden waarom ze samen geen toekomst konden hebben - een duister geheim dat hij met zich meedroeg, en een erfelijke belasting, waar hij de vrouw van wie hij hield voor wilde afschermen.
Maar de koppige, zwartharige schoonheid liet zich niet zomaar afschepen. Op weg naar een exotisch eiland stelde hij zich kwetsbaar op om Nora voor zich te winnen en hun liefde veilig te stellen.


Nummer CL 357
Schrijver Georgina Gentry
Titel Apachentranen
Oorspronkelijke titel Apache tears
Korte omschrijving

De pittige erfgename Libbie Winters kreeg de schrik van haar leven toen ze midden in een apache-opstand terechtkwam - en was verbijsterd dat degene die haar gevangen nam, een viriele halfbloed verkenner met de naam Cougar, dezelfde man was die haar een jaar daarvoor zijn kostbare ketting van apachentranen had gegeven. Toen al voelde ze zich tot deze onbevreesde apachenheld aangetrokken, hoewel ze eigenlijk zou gaan trouwen met een wraakzuchtige officier van de cavalerie.
In de veronderstelling dat ze zijn geschenk had afgewezen, had Cougar zijn hart gewapend tegen het hooghartige blanke meisje waar hij nu losgeld voor eiste. Toch kon hij het verlangen niet ontkennen dat deze schoonheid met de vlammende lokken in hem opriep. Hij wist dat het onmogelijk was om deze vurige vrouw, wier geest net zo vrij was als de zijne, vast te houden - tenzij Libbie de gevaarlijke keus maakte om de brandende hartstocht tussen hen beide te omhelzen.


Nummer CL 356
Schrijver Marlene Suson
Titel Geen echte dame
Oorspronkelijke titel Never a lady
Korte omschrijving

Ooit had Lord Maximilian Chartwell gezworen dat hij zijn jongere neef, de hertog van Penrose, onder zijn hoede zou nemen. Hij kon dan ook niet toestaan dat een berekenend Amerikaans meisje zijn zachtaardige neef tot een huwelijk dwong. Max had niets tegen een huwelijk met een echte dame, maar zo kon je de beeldschone en ondernemende Virigina Blair nauwelijks noemen. Hij was dan ook bereid tot het uiterste te gaan om zijn neef uit haar klauwen te redden - al moest hij haar zelf verleiden om zijn doel te bereiken.
Gedwongen door een vreemde familietraditie moest Virgie zes maanden tussen de Engelse adel doorbrengen. Ze had gezworen uitsluitend uit liefde te trouwen, daarom kwam het als een schok toen bleek dat haar stiefmoeder haar aan de hertog van Penrose wilde uithuwelijken. Hoewel zijn oudere neef geen moment geloofde dat ze door haar stiefmoeder werd misbruikt, voelde ze zich sterk tot de knappe Max aangetrokken.
Virgie besefte dat ze nooit een echte dame kon zijn, maar moest ze Lord Maximilian Chartwell daarom uit haar hoofd zetten?


Nummer CL 355 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Geheime missie
Oorspronkelijke titel An arranged marriage
Korte omschrijving

Eleanor Chivenham wist dat haar boosaardige broer tot veel in staat was, maar zelfs zij had zich zijn valse plannetje om een rijke graaf te duperen, door hem te laten denken dat zij een lichtekooi was, niet kunnen voorstellen. Met een besmeurde reputatie en zonder toekomst was de verslagen Eleanor wel gedwongen om in te stemmen met een overhaast huwelijk. Maar een huwelijk met de mysterieuze Nicholas Delaney was meer dan ze zich had kunnen wensen.
Waarschijnlijk had hij niet zo veel met haar op, maar toen de roddels uit de hogere kringen over zijn mooie Franse maîtresse haar bereikten, probeerde Eleanor zich waardig en koel te gedragen. Maar hoe lang kon ze zich verzetten tegen zijn onweerstaanbare charme... en de geheime verlangens van haar hart?
Om de eer van de familie hoog te houden stemde Nicholas Delaney ermee in om te trouwen met de onrechtvaardig behandelde dame. Een dergelijke ridderlijkheid was volkomen in tegenspraak met zijn zorgvuldig opgebouwde reputatie van losbandige schurk - die zo belangrijk was voor zijn geheime politieke missie.
Hij hoopte zijn nieuwe vrouw verborgen te kunnen houden totdat hij een spion had gevangen, maar Eleanors schoonheid en scherpe humor konden onmogelijk worden genegeerd. Ze vormde een fikse uitdaging en stelde zijn wilskracht behoorlijk op de proef.


Nummer CL 354
Schrijver Michelle McMaster
Titel Huwelijk uit berekening
Oorspronkelijke titel The marriage bargain
Korte omschrijving

Een schoonheid met goudblonde lokken die gekleed in een flinterdunne nachtpon onder een hoop afval lag, was wel het laatste wat lord Beckett Thornby in het holst van de nacht verwachtte aan te treffen in een steegje in Londen. Toch lag ze daar op de grond - koud, nat en bewusteloos. Beckett voelde zich geroepen om haar te redden. Hij kon de behoefte niet weerstaan om zich te ontfermen over de mysterieuze engel die zijn leven binnen was komen vallen.
Isobel Hampton had nooit kunnen verwachten dat ze gebaad, verschoond en uitgerust weer bij bewustzijn zou komen. En vooral niet dat ze wakker zou worden in een vreemd bed naast een vreemde, adembenemend knappe aristocraat.
Toen hun verstandshuwelijk uitmondde in een verhouding tussen twee boezemvrienden, verwachtten ze niet meer dat ze de ware liefde in elkaars armen zouden vinden.


Nummer CL 353
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Tot in lengte van dagen
Oorspronkelijke titel Highland bride
Korte omschrijving

Om de band tussen haar eigen clan en die van de Gordons te verstevigen was Kara voorbestemd om hoe dan ook met een Gordon in het huwelijk te treden. Toen de man met wie ze zou trouwen tijdens een gevecht om het leven kwam, werd ze uitgehuwelijkt aan zijn erfgenaam, zijn jongere broer Harry, die pas dertien jaar oud was. Kara zag enorm op tegen de verbintenis, en zeker de lichamelijke aspecten ervan. Tot haar grote opluchting had de jonge graaf meer behoefte aan moederlijke zorg dan aan een minnares.
Er was echter iemand die wél verlangde naar Kara's liefkozingen: Harry's raadsman en beschermer, zijn halfbroer Ian. Al snel groeiden hun gevoelens voor elkaar uit tot een schandalige begeerte die hen allebei in groot gevaar bracht, ook omdat er krachten waren, zowel in het kasteel als daarbuiten, die slechts op het juiste moment wachtten om Harry uit het zadel te wippen - en daarbij geen enkele methode schuwden.
Kara, die voor het eerst kennismaakte met de liefde, kon haar gevoelens onmogelijk negeren. Alleen Ians grenzeloze toewijding gaf haar de moed om een toekomst vol intriges het hoofd te bieden - een toekomst waarin iedereen die haar dierbaar was ten onder dreigde te gaan.


Nummer CL 352 *
Schrijver Tara O'Dell
Titel Mijn dappere ridder
Oorspronkelijke titel My gallant knight
Korte omschrijving

Cicely de Valois was als kind tegen haar zin door haar ouders naar een klooster gebracht en leefde een eentonig leven als een van de zusters van Montreau. Maar de vurige, energieke Cicely hunkerde ernaar om de buitenwereld te verkennen. Ze wilde haar leven niet slijten tussen de muren van een klooster en droomde van een edele ridder die haar zou komen redden.
Simon de Cressy wist in het heetst van de strijd zijn mannetje te staan. Maar op het moment dat hij Montreau werd binnengebracht, was hij zo hulpeloos als een baby. Zijn lichaam werd geteisterd door een geheimzinnige koorts.
De tedere zorgen van Cicely konden hem echter genezen. Het duurde niet lang voordat ze met haar schoonheid en goedheid het hart van de dappere ridder stal. Ze wist hem zelfs zover te krijgen dat hij haar meenam.
Toen wachtte hun een gevaarlijke reis door Engeland. Behalve de weinige bagage die ze hadden ingepakt, namen ze nog iets anders mee: een ongekende, onweerstaanbare hartstocht voor elkaar, die hen uiteindelijk bracht waar ze altijd al wilden zijn.


Nummer CL 351 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Goudkoorts
Oorspronkelijke titel With all my heart
Korte omschrijving

Grey Janeway had geen verleden, tenminste hij kon zich niets herinneren. In het nieuwe Westen deed iemands verleden er ook niet toe. Wat je van jezelf gemaakt had, dat was belangrijk. In het schitterende San Francisco ten tijde van de goudkoorts was hij hard op weg de grote heerser van een welvarend hotel en casino te worden. Toen hij de helderziende - en wonderschone - vrouw ontmoette met de priemende ogen die recht in zijn ziel leken te kijken, wist hij dat hij goud had gevonden. Terwijl ze met haar bijzondere talent volle zalen voor hem trok, vulde haar tederheid een andere leegte. Maar, zoals Grey snel zou leren, alles had zijn prijs, ook de liefde.
Berkeley Shaw was helderziend. Op verzoek van Colin en Decker Thorne vertrok ze naar het Westen om hun jongere broer te zoeken. Ze vond er een meedogenloze stad waar haar gave de hebzucht van anderen opwekte. Toen het lot haar in de richting dreef van Grey Janeway, een man van wie gezegd werd dat hij kreeg waar hij zijn zinnen op zette, ontdekte Berkeley waarvoor ze gekomen was, maar ook een liefde die haar al haar moed kostte... en haar hart.
Nummer CL 350
Schrijver Cassie Edwards
Titel Oosterse bloesem
Oorspronkelijke titel Desire's blossom
Korte omschrijving

Als kind verloor Letitia Taylor haar hele familie bij een noodlottige schipbreuk. In een sloep spoelde ze in China aan, waar ze liefdevol in huis werd genomen door de rijke mandarijn Heung/Chin Yeung, die haar Lee-Lee noemde. In de loop der jaren bouwde ze een hechte band op met haar adoptiefbroer Tak-Ming. Toen ze erachter kwamen dat de mandarijn Lee-Lee als concubine aan de keizer wilde schenken, besloten ze naar Amerika te vluchten.
Timothy Hendricks, een Amerikaanse zakenman, raakte helemaal in de ban van het beeldschone meisje dat zo graag naar Amerika wilde. Toch vertrouwde hij haar niet; deed ze zo lief tegen hem omdat ze hem nodig had?
In Amerika kwam Lee-Lee erachter dat ze recht had op het immense fortuin van de Taylors, maar hoe moest ze bewijzen dat ze Letitia Taylor was, het meisje dat tien jaar geleden op zee zou zijn omgekomen? In haar wanhoop wendde ze zich weer tot Timothy, de man van wie ze was gaan houden.


Nummer CL 349
Schrijver Amy J. Fetzer
Titel Ontembare schoonheid
Oorspronkelijke titel Rebel heart
Korte omschrijving

Als ongelukkige en berooide gevangene in het huis van haar regeringsgetrouwe oom kwam Michaela Denton in opstand op de enige manier die haar mogelijk was: het helpen van de Amerikanen bij hun gevecht voor de vrijheid.
Toen kruiste haar pad dat van de legendarische zeekapitein Rein Montegomery. Ook al werd ze getroffen door zijn exotische charme, toch had ze het huwelijk afgezworen om haar leven te wijden aan de zaak van de vrijheid.
Vastbesloten om de vader te vinden die hem als klein kind had verlaten, had Rein geen tijd voor de liefde. Maar de pittige Michaela vormde een te grote verleiding voor hem. Toen hij ontdekte dat de onschuldige schoonheid de beruchte spion was die door de Engelsen werd gezocht, werd Rein verscheurd tussen haar onweerstaanbare aantrekkingskracht en de angst dat ze beiden zouden worden opgehangen wegens verraad. Toen hun verlangen naar elkaar ontaardde in een passie waar ze niet buiten konden, wist Rein dat hij Michaela moest ontvoeren, omdat dat de enige manier was om haar veiligheid te waarborgen.


Nummer CL 348 *
Schrijver Jessica Wulf
Titel Het teken van de adelaar
Oorspronkelijke titel Grey Eagle's bride
Korte omschrijving

Na de dood van haar vader stond Diana Murdoch er alleen voor. Op Fort Laramie verbleef ze bij haar oom en tante, die haar liever zagen gaan dan komen. Omdat ze van haar vader, die dokter was, veel had geleerd, werd haar hulp ingeroepen toen er iemand gewond in het bos lag. Helaas voor Diana bleek het een afschuwelijke valstrik te zijn.
Toen Grey Eagle de wanhopige vrouw zag die door het bos vluchtte, kwam hij haar onmiddellijk te hulp. Tot zijn verrassing was ze de vrouw die al zo vaak in een visioen aan hem was verschenen, de vrouw die het Teken van de Adelaar droeg. Het kon niet anders dan dat ze voor hem was en hij nam zich voor haar nooit meer te laten gaan.
De beeldschone Black Moon kon het niet verkroppen dat Grey Eagle niet naar haar omkeek. Ze was vastbesloten hem de hare te maken en die blanke vrouw was daarbij een lastig obstakel. Omdat Black Moon bereid was tot het uiterste te gaan, moesten Diana en Grey Eagle heel wat hindernissen overwinnen voordat ze voor altijd samen konden zijn.


Nummer CL 347
Schrijver Mickee Madden
Titel Legendarische minnaar
Oorspronkelijke titel Hope everlastin'
Korte omschrijving

Op elke andere plek zou het onmogelijk hebben geleken. Maar binnen de betoverde muren van Baird House waren Beth en haar geliefde Lachlan opnieuw samen - herenigd in een andere tijd en in een omhelzing die zelfs de dood niet had kunnen verbreken. Dankzij de magie van elfenprinses Deliah waren ze gezegend met een tweede kans op liefde.
En terwijl de moderne wereld om hen heen voortraasde, genoten zij van de vreugden van hun ongebreidelde hartstocht en van een buitengewoon wonder: een tweeling die in een andere wereld was verwekt.
Geruchten over het opnieuw verschijnen van het paar verspreidden zich snel en al gauw haastten velen zich naar de laaglanden om een glimp te kunnen opvangen van de verrukkelijke schoonheid en haar legendarische minnaar. Maar er waren duistere machten aan het werk en plotseling werd de toekomst van Beth en Lachlan bedreigd. Er zou een nieuw wonder voor nodig zijn om hun volmaakte geluk te bestendigen - een wonder dat de eeuwen had getrotseerd... en dat eeuwig zou duren.


Nummer CL 346
Schrijver Carol Finch
Titel Een halve waarheid
Oorspronkelijke titel Mine forever
Korte omschrijving

Eden Pembrook had de zeven begeerlijkste vrijgezellen uit het koloniale Virginia afgewezen. Toen kwam Sebastian Saber langs om een ongekend verlangen in haar op te roepen.
Maar hij zei niet aan welke kant hij stond - aan de Engelse of de Amerikaanse. En dus werd Eden gedwongen zich van hem af te keren, omdat ze de zaak van de rebellen boven haar eigen geluk stelde.
Sebastian Saber wist dat oorlog een hel was. Natuurlijk was hij voor vrijheid, maar als dubbelagent voor de Amerikanen moest hij zich voordoen als een Britse spion. Toen kreeg hij opdracht om de dochter van generaal Pembrook te kidnappen. Maar voordat hij haar vijand werd, wilde hij Eden een nacht in zijn armen houden... om te leren dat liefde niet altijd eindigde als het ochtend werd.


Nummer CL 345 *
Schrijver Phoebe Conn
Titel Kus om middernacht
Oorspronkelijke titel Wild legacy
Korte omschrijving

Belle Barclay was in de zevende hemel toen Falcon, haar geliefde neef, van het front naar huis keerde. Hij begroette haar zo hartstochtelijk dat ze zich bijna liet verleiden, maar toen besefte ze dat hij dronken was en dat zijn liefdesverklaring nooit oprecht kon zijn. Ontnuchterd en teleurgesteld bevrijdde ze zich uit Falcons sterke armen.
Onder dwang van hun wederzijdse ouders vroeg Falcon Belle ten huwelijk, maar haar trots verbood het haar zijn aanzoek te accepteren. Diep gekwetst verliet Falcon Virginia en keerde terug naar Zuid-Carolina om voor de patriotten te vechten. Uit vrees dat ze Falcon nooit meer zou zien, reisde Belle hem achterna. Achter de vijandelijke linies vonden ze elkaar, in een gebied waar leven en dood nauw met elkaar verbonden waren en waar de ravage van de oorlog hen dichter bij elkaar kon brengen, of juist voor altijd uit elkaar zou drijven.


Nummer CL 344
Schrijver Sara Orwig
Titel De verkeerde keuze
Oorspronkelijke titel Comanche passion
Korte omschrijving

Terwijl Savannah Ravenwood op weg was naar Texas om haar zus te helpen ontsnappen aan een gewelddadige echtgenoot, werd ze gevangen genomen door een sterke, donkere onbekende. De man die haar had ontvoerd was Red Hawk, een halfbloed Comanche die de hulp van een vrouw nodig had om zijn verweesde neefje te redden. Red Hawk sleepte Savannah mee in een hartstochtelijk avontuur dat net zo stormachtig was als het conflict dat woedde op de prairie van Texas.
Hoewel de trotse Comanche net zo vastbesloten was als zij om een familielid te redden, mocht Savannah niet toegeven aan de bedwelmende aantrekkingskracht die hij op haar had. Want als ze haar hart schonk aan een man die niets liever wilde dan terugkeren naar zijn stam, zou ze alles op moeten geven wat ze kende en waar ze waarde aan hechtte. Maar zelfs hun liefde kon de kloof tussen hun twee werelden niet overbruggen - tot een tragedie duidelijk maakte dat een gezamenlijke toekomst de enige toekomst was die het waard was om voor te vechten.


Nummer CL 343 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Leven in de schaduw
Oorspronkelijke titel Highland promise
Korte omschrijving

Eric Murray was de jongste zoon en vastbesloten na dertien jaar bittere ruzies met de familie van zijn vader het erfgoed op te eisen dat hem rechtens toekwam. Terwijl hij helemaal alleen naar zijn meedogenloze familieleden op weg was, ontmoette hij een kleine schoonheid met kastanjebruin haar, die door bandieten werd overvallen. Toen ze Eric smeekte om bescherming voor haar neefje en zichzelf, beloofde Eric dat hij haar zou terugbrengen naar de veilige schoot van haar familie.
Bethia Drummond probeerde zich wanhopig te verzetten tegen de aantrekkingskracht die de onbekende met de hemelsblauwe ogen op haar had. Maar Eric Murray was haar enige hoop op ontsnapping aan haar meedogenloze familielid, dat van plan was haar en het zoontje van haar vermoorde zuster te vermoorden om de landerijen in beslag te kunnen nemen die haar neefje toebehoorden. Toen ontdekte Bethia dat Eric eveneens op zoek was naar geld, een burcht en landerijen waarvan hij vond dat ze hem rechtens toekwamen. Hoe kon ze van een man houden die op een dag misschien haar tegenstander zou zijn?


Nummer CL 342 *
Schrijver Michele Hauf
Titel Ontembaar hart
Oorspronkelijke titel Tame me not
Korte omschrijving

Mignonne Saint-Sylvestre was door haar broers opgevoed als een jongen. Ze was gewend aan de vrijheid, maar toen haar broers vonden dat het tijd was dat ze een echte dame werd, verzette ze zich hevig. Om te ontsnappen aan het klooster waar ze naartoe zou moeten, besloot ze een lang gekoesterde droom te verwezenlijken. Verkleed als man ging ze naar Parijs om zich bij de musketiers aan te melden.
Cancery Lambert, de knappe luitenant der musketiers, stond versteld toen bleek dat de jongeman met wie hij een duel uitvocht, een vrouw bleek te zijn - en ze was nog beeldschoon ook! Op zoek naar de moordenaars van zijn vrouw raakte hij in de ban van het temperamentvolle wezentje dat al snel het belangrijkste in zijn leven werd. Maar zou hij haar ooit kunnen temmen?
Onderweg naar Parijs werd Mignonne ontvoerd door een beruchte struikrover. Gelukkig wist ze zichzelf te bevrijden en bereikte toch nog Parijs. Overal waar ze ging, liep ze die knappe luitenant tegen het lijf. Ze voelden zich sterk tot elkaar aangetrokken, maar voordat het raadsel van de dood van Chance's vrouw was ontsluierd, bestond er voor hen geen gezamenlijke toekomst.


Nummer CL 341 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Intense verleiding
Oorspronkelijke titel Devilish
Korte omschrijving

Twee van de sterkste willen in Engeland kwamen met elkaar in conflict toen lord Rothgar het bevel van de koning kreeg om de extreem onafhankelijke Diana Westmount, de gravin van Arradale, naar Londen te brengen.
Hoewel Rothgar, gekweld door een tragisch geheim, een meester was in het weerstaan van verleidingen, bleek Diana toch een uitdaging voor zijn ijzeren vastberadenheid te zijn.
In een moment van gevaar - en een nacht vol hartstocht - smolt zijn ijskoude zelfbeheersing en moest hij de kracht zien te vinden om zijn hart te schenken aan een ander.


Nummer CL 340
Schrijver Lynsay Sands
Titel Zoete wraak
Oorspronkelijke titel Sweet revenge
Korte omschrijving

Het kwam niet door de bijna dodelijke verwonding van haar broer. En ook niet door haar reis door de heuvels van Schotland. Een van de mooiste mannen die ze ooit had gezien, gaf haar het gevoel dat ze gek werd. Maar de gekte die haar overviel, leek merkwaardig veel op verlangen.
Kyla zat diep in de nesten. Ze was ziek en gewond. Ontvoerd door de knappe Schotse clanleider Galen MacDonald, terwijl ze haar broer zwaargewond had moeten achterlaten in de handen van een onvoorspelbare, moordlustige vrouw. Zou Galen haar willen helpen - de man die met haar was getrouwd, terwijl ze te koortsig was om zich daar iets van te herinneren? Een man die haar alleen had geroofd om zich te wreken op de clan met wie hij een eeuwenlange vete uitvocht? Alles wees erop dat er van hem weinig steun te verwachten viel...
Toch zou Kyla al snel ontdekken hoe zoet wraak kon zijn.


Nummer CL 339 *
Schrijver Patricia Rice
Titel Maangodin
Oorspronkelijke titel Merely magic
Korte omschrijving

In een idyllisch huisje aan de rand van het bos woonde Ninian, een mooie vrouw. Zij verlangde naar een gezin, maar omdat ze over bijzondere gaven beschikte, werd ze door de dorpelingen van Wystan tot heks bestempeld en dong geen enkele man naar haar hand.
Drogo Ives, de graaf van Wystan, bestudeerde vanuit zijn kasteeltoren de sterren. Terwijl hij op zoek was naar rationele verklaringen voor verbijsterende mysteries, kon hij niet weten dat een betoverende heks op het punt stond zijn leven op zijn kop te zetten.
Vanaf het moment dat zij elkaar bij toeval in een door de maan verlicht bos ontmoetten, voelden ze zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Tijdens een betoverende, stormachtige nacht ontstond er een onverklaarbare verbondenheid die hun levens volkomen zou veranderen. Gedwongen om elkaar met andere ogen te bekijken, overtraden ze alle regels en gingen op zoek naar de betekenis van het woord liefde.


Nummer CL 338 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Wilde boskat
Oorspronkelijke titel The firebrand
Korte omschrijving

Dit is het laatste deel van de trilogie over de gezusters Percy die alledrie een sleutel in handen hadden die leidde naar de schat die al jaren in het bezit was van de familie. De sleutel bracht hen echter niet alleen naar de schat, maar ook naar het hart van drie stoere, dappere Hooglanders.

Adrianne Percy hield zich schuil op de westelijke eilanden, waar ze van de vijanden van haar familie niets te duchten had - tot haar zusters een beruchte piraat opdracht gaven haar naar de Schotse Hooglanden te brengen. Maar toen ze het plan opvatte om haar ontvoerde moeder te bevrijden, werd ze gedwongen om met de knappe schurk te trouwen.
Wat als een zakelijke overeenkomst begon, dreigde al snel een uiterst hartstochtelijke relatie te worden.Nummer CL 337
Schrijver Jo Goodman
Titel Een dure eed
Oorspronkelijke titel The captain's lady
Korte omschrijving

Nadat Alexis Danty van huis was weggelopen, vond ze onderdak bij liefhebbende pleegouders. Toen de wrede kapitein Travers hen vermoordde, zwoer ze dat ze wraak zou nemen en dat ze nooit meer van iemand zou houden. Haar eerste eed dwong haar de rol van kaperkapitein op zich te nemen. Aan de tweede kon ze zich moeilijker houden toen ze in de wilskrachtige kapitein Cloud haar meester vond.
Kapitein Tanner Cloud was diep onder de indruk van de vastberadenheid waarmee Alexis haar doel nastreefde. Toen ze zwaar gewond was, ontfermde hij zich over haar, maar Alexis moest een plicht vervullen waarbij hij haar in de weg stond.
Na verloop van tijd wist Alexis aan Cloud te ontsnappen. De Amerikaanse regering beval Cloud echter kaperkapitein Danty in hechtenis te nemen. Al gauw bleek dat ze zich in een wespennest van intriges hadden gestoken. Kon hun liefde voor elkaar onder deze omstandigheden nog wel overleven?


Nummer CL 336
Schrijver Joan Wolf
Titel Het verstandshuwelijk
Oorspronkelijke titel Golden girl
Korte omschrijving

Het had een in de hemel gesloten huwelijk moeten worden.
Cheviot was aristocratisch en adembenemend - een man die was beïnvloed door de ondergang van zijn vader en zijn eigen ervaringen in de oorlog.
Sarah was artistiek en vrijdenkend, gevormd door de beste opleiding die haar 'nouveau riche' grootvader haar had kunnen geven.
Maar er was één probleem.
Het was een verstandshuwelijk.
De hertog van Cheviot had geld nodig.
Sarahs grootvader wilde een titel.
En zo begon iets wat een gelukkige romance had kunnen worden, op een uiterst ongelukkige wijze.


Nummer CL 335
Schrijver Theresa Scott
Titel Niet volgens het boekje
Oorspronkelijke titel Northern nights
Korte omschrijving

Omdat ze was opgegroeid met de strenge beperkingen uit de etiquetteboeken van juffrouw Cowperth, was Elizabeth Powell slecht voorbereid op de ruige wereld van het Washington Territory. Dus toen een handjevol Haida-indianen naar de boerderij van haar oom kwam gepeddeld, wilde ze het bezoek thee met een plakje cake aanbieden.
Maar ze werd over de schouders gegooid van de grootste, aantrekkelijkste man die ze ooit had gezien en ontvoerd. Zijn gebruinde huid en gespierde borstkas deden de rillingen van angst... en een ander gevoel over haar rug lopen. Toen hij in de dichte bossen haar lichaam tot leven bracht, realiseerde Elizabeth zich dat zelfs juffrouw Cowperth geen regels bij de hand had wanneer het de meest primitieve omgang tussen man en vrouw betrof. Haar hart zou haar moeten leren wat het juiste gedrag was als ze zich overgaf aan de liefde en de sterke aantrekkingskracht van... de nachten van het noorden.


Nummer CL 334 *
Schrijver Deborah Johns
Titel Toscane
Oorspronkelijke titel Tuscany
Korte omschrijving

Vijf jaar geleden liet Guy d'Harnoncourt gravin Francesca Ducci-Montaldo in de steek voor een ander. Maar de passie die Francesca voor hem voelde, bleef even sterk. Net zoals de haat voor zijn broer Belden, die ze de schuld gaf van de verbreking van de verloving toen haar familiekapitaal afnam. Toen Belden d'Harnoncourt met een gewonde Guy naar kasteel Belvedere reed, zwoer ze haar trouweloze minnaar te genezen. Ze zou echter wraak nemen op de broer die hem uit haar armen had geroofd.
Belden d'Harnoncourt werd door Toscaanse notabelen ingehuurd om hen tegen de Franse invasie te beschermen. Maar geen tegenstander was zo sterk als de bekoorlijke contessa, wier geneeskrachtige gaven legendarisch waren. Zelfs toen Francesca hen beschermde tegen plunderaars, wist Belden dat de gevaarlijkste strijd nog gestreden moest worden - een strijd om het intieme bezit van de betoverende schoonheid die zijn hart in haar handen hield.


Nummer CL 333
Schrijver Patricia Phillips
Titel Het zwaard en de vlam
Oorspronkelijke titel The sword and the flame
Korte omschrijving

In Adele St.Clare raasde een vuur dat onblusbaar was. De uitbundige roodharige dacht dat ze erdoor verteerd zou worden, omdat koning John haar beval te trouwen tegen haar wil. Maar ze wist dat het vuur enkel was ontstaan uit woede.
Toen arriveerde haar bruidsescorte op haar kasteel - Rafe De Montford. De knappe zwaardvechter wist echter op haar meest geheime plekjes iets veel heters te laten ontvlammen.
De nobele Rafe had de opdracht gekregen om haar af te leveren bij een verloofde die ze zelfs niet kon respecteren, laat staan liefhebben. En Rafe's sterke armen namen haar hoop op vrijlating weg. Zijn smeulende ogen beloofden echter een veel mooiere toekomst dan ontsnapping. Met één blik veroverde de viriele krijger haart hart, en na één vurige kus wist de koppige schoonheid dat de vonken van hartstocht zouden overgaan in de eeuwigdurende vlam van de liefde.


Nummer CL 332
Schrijver Jane Goodger
Titel De perfecte echtgenote
Oorspronkelijke titel The perfect wife
Korte omschrijving

De bescheiden Anne, een buitenbeentje onder de gracieuze debutantes van Newport, was de perfecte keus om de wensen van tenminste één man te vervullen. Maar Henry Owen had verre van eerbare bedoelingen - een huwelijk was voor hem slechts een wanhoopsdaad om zijn erfenis veilig te stellen. Voor korte tijd leefde Anne in een droom. Totdat ze in de steek werd gelaten en erachter kwam wat de ware motieven waren van de man van haar dromen.
In een wereld waar schoonheid allesbepalend was, bedacht de perfecte echtgenote een perfect plan om wraak te nemen: ze zette alles op alles om een verblindende schoonheid te worden en haar dwalende echtgenoot weer in haar armen te sluiten ... om daarna zijn hart te breken. Maar niets was zo simpel als het leek - en de geheimen die ooit een volmaakte liefde kapotmaakten, zouden weleens de redding van diezelfde liefde kunnen zijn.


Nummer CL 331 *
Schrijver May McGoldrick
Titel De verleidster
Oorspronkelijke titel The enchantress
Korte omschrijving

Dit is het tweede deel van een trilogie over drie zussen, die elk een deel van de kaart in hun bezit hebben die vertelt waar de familieschat zich bevindt - en de sleutel tot de harten van drie stoere hooglanders.

Op hun vlucht voor de Engelse koning verspreidden de drie zusjes Percy zich over heel Schotland.
Toen de nuchtere Laura werd ontvoerd door de gevreesde landheer van Blackfearn, vielen al haar zorgvuldig overwogen plannen in het water.
De roekeloze, woeste Hooglander liet niet alleen Laura's hart op hol slaan, hij ontketende ook een ongeremde hartstocht in haar die zich kon meten met de zijne.Nummer CL 330
Schrijver Candice Proctor
Titel De laatste ridder
Oorspronkelijke titel The last knight
Korte omschrijving

De energieke Attica d'Alérion wilde er alles aan doen om haar geliefde broer te beschermen tegen het gevaar dat hem bedreigde: een samenzwering die zou kunnen uitmonden in een bloedige oorlog. Om hem te waarschuwen vermomde Attica zich als een jonge hoveling en vervolgens reed ze onverschrokken recht in de armen van haar lotsbestemming.
Damion de Jarnac was een ridder die zich aan geen enkele gedragscode gebonden achtte en slechts werd gedreven door blinde ambitie. In dienst van de bejaarde koning Henry struinde hij de heuvels van Bretagne af op zoek naar aanwijzingen voor het verraad van Filips van Frankrijk. Toen bundelde hij zijn krachten met een dappere jongeman - die de meest intrigerende vrouw bleek te zijn die hij ooit had ontmoet. Maar om de liefde van de beeldschone Attica voor zich te winnen, moest Damion eerst de demonen van zijn verleden zien te vernietigen. En om zijn land te redden zou hij een dodelijke beslissing moeten nemen, waarbij hij het hart van zijn geliefde zou kunnen verliezen.


Nummer CL 329
Schrijver Katherine Sutcliffe
Titel Verleidelijk lokaas
Oorspronkelijke titel Notorious
Korte omschrijving

Toen lady Destiny Fontaine Chesterfield hoorde dat haar vader in gevaar verkeerde, aarzelde ze geen moment. Ze moest hem redden. Hoe kon ze weten dat de lugubere kapitein, die zo vriendelijk was zijn schip ter beschikking te stellen, haar als lokaas wilde gebruiken om haar vader in handen te krijgen?
Lord Jason Batson was meer dan een gevaarlijke huurling; hij bezat ook een gevaarlijke charme. Zijn opdracht was het ombrengen van Lord Fontaine, de Engelse diplomaat die van verraad werd verdacht. Zat hij achter de opstand die op het punt stond in India uit te breken?
Jason was diep geroerd door Destiny's vasthoudendheid aan de onschuld van haar vader. Zonder te weten wie Jason in werkelijkheid was, gaf ze zich met hart en ziel aan hem over. Maar kon de geharde huurling zijn plicht verzaken? Voor wie moest hij kiezen, de geheime organisatie waarvoor hij werkte, of de onweerstaanbare Destiny?


Nummer CL 328
Schrijver Kim Bennet
Titel Op de proef gesteld
Oorspronkelijke titel One lucky lord
Korte omschrijving

De onbevreesde Engelse graaf Thomas Wentworth dreef de spot met pech, omdat hij vertrouwde op het legendarische geluk van de Wentworths, waardoor zijn missie als spion in Schotland beslist zou slagen. Maar een enkele ontmoeting met de aantrekkelijke Schotse Fia Maclean stuurde Thomas' missie in de war - en stelde zijn geerfde geluk op de proef!
Fia was de belichaming van roekeloze pech: ze duwde Thomas uit een raam van het kasteel, zadelde hem op met een schurftige hond, een knol met x-benen en een dik konijn dat hij liever geroosterd op zijn bord kreeg. Nog erger waren haar honingzoete lippen en heerlijke rondingen die hem in vuur en vlam zetten. En dat ze hem in korte tijd met een onschuldig gezicht in de val van de vijand had laten lopen!
Hoe kon hij ontsnappen? Door met die wispelturige meid te trouwen! Verslagen, verbijsterd en op het punt van instorten stond de moedige Thomas te trillen op zijn benen. Want zijn kersverse bruid was nog maar net begonnen met haar hekserij!


Nummer CL 327
Schrijver Cassie Edwards
Titel Tussen plicht en liefde
Oorspronkelijke titel Sun Hawk
Korte omschrijving

Al op jonge leeftijd was de beeldschone Summer Hope tot opperhoofd van haar volk gekozen. Toen ze op een dag alleen door de bossen dwaalde, viel ze in handen van een bende stropers die er geen geheim van maakte welk verschrikkelijk lot haar wachtte.
Hoewel Sun Hawk als kind door een indianenstam was geadopteerd, was hij toch hun eerste keus toen er een nieuw opperhoofd moest worden benoemd. Op een van zijn dwaaltochten zag hij dat een beeldschone indiaanse door blanke stropers werd ontvoerd.
Zodra ze elkaar zagen, werden ze verliefd. Toch moesten ze veel problemen overwinnen, want beiden waren opperhoofd van een ander volk. Hun volk konden ze niet in de steek laten, zeker niet omdat er meedogenloze stropers door de streek trokken die het op Summer Hope hadden voorzien. Zij was immers de enige getuige van hun misdaden.


Nummer CL 326
Schrijver Elizabeth Graham
Titel Bekoorlijke onschuld
Oorspronkelijke titel Hayley's heart
Korte omschrijving

Toen de weggelopen contractarbeidster Hayley Armstrong het pas kruiste van de knappe Conn Merrit, had ze wanhopig behoefte aan bescherming. Uit angst dat ze zou worden teruggestuurd naar haar verdorven meester, overtuigde Hayley de energieke Conn ervan dat ze een arm, dakloos weeskind was. Toen hij haar meenam naar zijn plantage, kon ze de charmes van haar redder niet weerstaan.
Hayleys bekoorlijke onschuld en natuurlijke schoonheid deden Conns gevoelens van medeleven al gauw omslaan in verlangen. Hoewel hij Hayley graag in zijn bed zou verwelkomen, had een slechte ervaring hem geleerd dat begeerte de ondergang van een man kon betekenen. Maar de betoverende Hayley bezorgde hem slapeloze nachten en het duurde niet lang tot ze beide toegaven aan hun ongecontroleerde hartstocht, waarna ze in het huwelijk traden. Het verleden achterhaalde Hayley echter en Conn ontdekte de waarheid. Hij wilde maar al te graag weten of zijn mooie vrouw met hem was getrouwd om zichzelf te beschermen of dat hij werkelijk haar hart had veroverd.


Nummer CL 325 *
Schrijver May McGoldrick
Titel De droomster
Oorspronkelijke titel The dreamer
Korte omschrijving

Dit is het eerste deel van een trilogie over drie zussen, die elk een deel van de kaart in hun bezit hebben die vertelt waar de familieschat zich bevindt - en de sleutel tot de harten van drie stoere hooglanders.

Toen haar vader was gebrandmerkt als verrader van de koning, vond Catherine Percy een veilige haven in Schotland. Maar een persoonsverwisseling bracht haar in een comprommitterende situatie met de graaf uit de Hooglanden die had gezworen haar te beschermen.
Een huwelijk met hem redde haar reputatie, maar niets kon haar beschermen tegen de stormachtige hartstocht die haar onschuldige lichaam willoos maakte - en zijn laatste verdedigingsmuur vernietigde.Nummer CL 324 *
Schrijver Patricia Ryan
Titel De zon en de maan
Oorspronkelijke titel The sun and the moon
Korte omschrijving

De beste spion van Hendrik de Achtste, Hugh van Wexford, hield van wijn, vrouwen, maar vooral van zijn vrijheid. Getekend door zijn opvoeding had hij gezworen zich nooit te laten ketenen, zeker niet door de liefde.
Phillipa de Paris had in Oxford gestudeerd, was modern, verlicht en had geen benul van wat zich in de wereld afspeelde. Het web van wellust waar ze in verstrikt raakte toen Hugh haar als spion inhuurde, verraste haar dan ook volkomen.
Om de corruptie van Aldous Ewing, een geestelijke, aan de kaak te stellen en Engeland voor een burgeroorlog te behoeden, gaven de ruwe avonturier en de onschuldige intellectuele zich uit voor een verveeld echtpaar. Zou Phillipa erin slagen de geestelijke tot bekentenissen te dwingen door haar verleidingskunsten? Of zou hun bedrog uitkomen door de oplaaiende hartstocht die ze nooit hadden verwacht?


Nummer CL 323
Schrijver Patricia Gaffney
Titel Hartendief
Oorspronkelijke titel Thief of hearts
Korte omschrijving

Ofschoon John Brodie de tweelingbroer was van haar overleden echtgenoot Nick, verschilde hij in alle opzichten van de volmaakte gentleman die zijn broer was. Zijn manieren waren abominabel, zijn taalgebruik deed zelfs een zeeman blozen en zijn vulgaire blikken deden de beschermde Anna Jourdaine gloeien van schaamte.
Geen enkele dame zou de schandelijke vrijheden van Brodie toestaan. Maar omdat Anna was gedwongen net te doen alsof ze met hem was getrouwd om de goede naam van Nick te zuiveren, bezweek ze uiteindelijk toch voor de verleidingen van haar zwager.
In Brodies armen vergat Anna haar degelijke en strenge Victoriaanse opvoeding en dat ze alleen maar de rol van getrouwde vrouw speelde.
Betrokken geraakt bij bedrog en verteerd door verlangens, wist ze dat haar toekomstig geluk afhing van maar één ding: ze moest erachter zien te komen welke broer een crimineel was en welke alleen maar een ... hartendief.


Nummer CL 322
Schrijver Linda Cook
Titel Geheime opdracht
Oorspronkelijke titel Night fires
Korte omschrijving

Jarenlang woonde Alyse Mirbeau in een bouwvallige toren in Cornwall en waakte over het juwelenkistje van Eleanore van Aquinatië. Tot een knappe ridder haar kwam vertellen dat er een einde was gekomen aan haar eenzame taak. Hij beweerde dat de koningin haar juwelen terug wilde en dat Eleanore van Aquinatië hem Alyse Mirbeau en haar land had geschonken als dank voor zijn trouwe dienst aan haar zoon, koning Richard Leeuwenhart.
Raimond deBeauzan was alles wat een vrouw zich kon wensen. Alyse had echter nooit verwacht dat ze hem onweerstaanbaar aantrekkelijk zou vinden.
Maar Alyse vertrouwde Raimond niet helemaal en durfde hem niet te vertellen waar ze het juwelenkistje had verstopt. In haar wanhoop probeerde ze naar een klooster te vluchten, maar Raimond dwong haar tot een huwelijk en riep zichzelf uit tot heer van Morston en Kernstowe. Terwijl ze haar echtgenoot eeuwige trouw zwoer, wist Alyse dat ze verraad pleegde. De verschrikkelijke waarheid van haar geheim woog zwaar op haar. Ze moest een manier vinden om haar vertrouwen te schenken aan de man die haar hart had veroverd, een hartstochtelijke geliefde die haar ondergang kon betekenen... of haar voor altijd gelukkig zou maken.


Nummer CL 321
Schrijver Candice Proctor
Titel De gouvernante
Oorspronkelijke titel September moon
Korte omschrijving

Patrick O'Reilly hield van het leven in de natuur. Het enige wat hij nodig had was zijn land, zijn werk en het gezelschap van de kinderen die hij aanbad. Wat hij niet nodig had, was de pinnige Engelse dame die zijn onhandelbare kinderen les kwam geven. Amanda Davenport leek in het geheel niet voorbereid op de ruwheid van de plek die O'Reilly zijn thuis noemde, en toch voelde hij zich op een onverklaarbare manier aangetrokken tot die trotse vrouw en het vuur dat zich onder haar gepolijste uiterlijk bevond.
Het accepteren van een baan als gouvernante was de enige manier waarop Amanda haar terugreis naar haar geliefde Engeland kon bekostigen teneinde het land dat ze haatte - het ruwe, ongeciviliseerde, betoverende land dat als twee druppels water op Patrick O'Reilly leek - achter zich te laten. Maar ondanks haar angst drong de zinderende hitte van dit wilde, primitieve land tot haar door en ging ze niet alleen van zijn kinderen houden, maar ook van Patrick O'Reilly, die fantastische man wiens rauwe sensualiteit haar eigen onmiskenbare hartstocht tot leven wist te brengen.


Nummer CL 320
Schrijver Susan King
Titel De stenen maagd
Oorspronkelijke titel The stone maiden
Korte omschrijving

De laatste hoop van de clan is gevestigd op Alainna MacLaren. De betovering van de Stenen Maagd, die haar clan al zevenhonderd jaar beschermt, zal weldra worden verbroken.
Er wacht hen niets dan een roemloos einde, tenzij Alainna trouwt met een man die bereid is haar naam aan te nemen.
Sebastien le Bret, trouw aan zijn koning en winnaar van talloze toernooien, leeft slechts voor roem en eer. Wanneer de beeldschone Alainna zijn pad kruist, is hij bereid haar te helpen in de strijd tegen haar aartsvijanden.
Als dat echter betekent dat hij zijn naam moet opgeven, dreigt zijn trots de overhand te krijgen.
In de woeste omgeving van de Schotse Hooglanden ontdekken ze dat alleen liefde onoverwinnelijk is.


Nummer CL 319
Schrijver Linda Madl
Titel Geheim verraad
Oorspronkelijke titel The Scotman's bride
Korte omschrijving

Toen haar verloofde publiekelijk hun verloving verbrak, was Cassandra St. John vastbesloten de high society van Londen te laten zien dat het verraad van Dudley Moncreff haar niets kon schelen - en stortte zich vol overgave in een van haar wilde escapades. Toen werd ze door een in het zwart geklede man uit een angstige situatie gered en ontdekte dat hij de beruchte Lord Ramsay Forbes was, de aartsvijand van Connor McKensie, de verloofde van haar zuster Charlotte.
Zijn hofmakerij was heerlijk gevaarlijk, maar toen bemerkte Cassie dat haar gevoelens voor de duistere lord meer waren dan een spelletje.
Men zei dat Ramsay Forbes geen hart had, maar dat kon hem niet schelen, hij wilde alleen het land van zijn voorvaderen terug. Zijn rivaal McKensie ging trouwen met Charlotte St. John en Ramsay wilde haar tweelingzus Cassandra het hof maken - zelfs als dat zou leiden tot een liefdeloos huwelijk.
Maar toen raakte Ramsay betoverd door de roekeloze charme van Cassandra en zette hij alles op het spel om haar hand en haar hart te winnen.


Nummer CL 318
Schrijver Tara O'Dell
Titel Veroverd
Oorspronkelijke titel The Saxon's daughter
Korte omschrijving

Jobert de Brevrienne was de gezworen vijand van Edeva. De knappe Normandiër had de burcht van haar familie ingenomen, haar in een kerker gegooid en haar vervolgens naar zijn bed gedragen. Ze had gezworen hem te zullen doden, maar de hartstocht die hij in haar opwekte, maakte haar opnieuw tot een gevangene. Ze voelde zich verraden door haar eigen lichaam.
En toen dwong het noodlot haar een keus te maken.
Jobert had nog nooit zo'n vrouw gekend. Een Saksische amazone die zich met hem kon meten. Hij wist dat Edeva niet met geweld te veroveren viel. Alleen met zoete liefkozingen zou hij deze vrouw, die hij ten koste van alles naast zich wilde hebben, kunnen ontwapenen.
Hij was heer geworden van een Saskisch landgoed, dat nog altijd verscheurd werd door twisten en intriges. En zijn zwakste plek, zo ontdekte hij, was deze trotse, beeldschone vrouw, die hem uitdaagde op het strijdperk van de liefde.


Nummer CL 317
Schrijver Jill Marie Landis
Titel Paradijs op aarde
Oorspronkelijke titel The orchid hunter
Korte omschrijving

Al heel jong besefte Joya Penn dat er iets ontbrak in haar leven. Wat dat was, ontdekte ze toen Trevor Mandeville plotseling opdook in de paradijselijke omgeving waarin ze was opgegroeid. Hij onthulde haar het grote geheim van haar verleden.
Vanaf het moment dat Trevor Joya ontwaarde, was hij verloren. Toen bleek dat zij het gestolen tweelingzusje van zijn geadopteerde zuster was, drong het langzaam tot hem door dat zijn bestaan en dat van zijn familie totaal overhoop zou worden gehaald.
Eenmaal herenigd met haar tweelingzusje, dacht Joya dat haar dromen waren uitgekomen. Samen met de Mandevilles reisde ze naar Londen. Het duurde niet lang of haar vreemde, exotische gebruiken en haar onverhulde begeerte voor Trevor zorgden voor een grote chaos.


Nummer CL 316
Schrijver Laurel O'Donnell
Titel Zoete vergelding
Oorspronkelijke titel The lady and the falconer
Korte omschrijving

Logan Grey was nog maar een jongen toen hij ternauwernood ontsnapte aan het bloedbad waarbij zijn familie om het leven kwam. Maar na dertien jaar was hij er klaar voor om wraak te nemen op Lord Farindale, de man die zijn leven had verwoest. Logan deed zich voor als valkenier om het kasteel binnen te komen en een aanval van binnenuit te beramen.
Maar toen kasteel Fulton was gevallen, werd Logan verraden door zijn bondgenoot - en door zijn verlangen naar de knappe dochter van de vijand die hij had gezworen te vernietigen.
Met adembenemende roekeloosheid sprak Solace Farindale haar haat uit voor Logan - maar toen smokkelde ze een dolk zijn cel binnen. Toen hij ontsnapte ging ze met hem mee om te ontkomen aan een gedwongen huwelijk. Maar zelfs een passie die aan waanzin grensde, kon haar niet aan Logans zijde houden. De edelman die Solace opeiste als oorlogsbuit, was vastbesloten om met haar te trouwen, en Logan moest zijn leven op het spel zetten voor de verleidelijke schoonheid die verlangens bij hem opriep die in strijd waren met zijn zucht naar wraak.


Nummer CL 315
Schrijver Jean Wilson
Titel De Judaskus
Oorspronkelijke titel My Mariah
Korte omschrijving

Het was hoogst ongebruikelijk voor een meisje van Ierse afkomst om er als premiejager op uit te trekken, maar als Rose Mariah O'Reilly de beloning kon opstrijken die was uitgeloofd voor het opsporen van de verdwenen erfgenaam Michael Harrison, betekende dat een heel wat rooskleuriger toekomst voor haarzelf en haar familie.
Tijdens de Burgeroorlog werd Michael Harrison door toedoen van zijn broer tot het vuurpeleton veroordeeld. Gelukkig wist hij te ontkomen en diep gekwetst hield hij zich schuil in de bergen van Nieuw-Mexico, waar hij in een eenvoudige hut woonde met de verschoppelingetjes die hij onder zijn hoede had genomen.
Zodra Mariah de kluizenaar Thorne zag, wist ze dat hij de erfgenaam was die ze zocht. Al snel kwam ze erachter dat zich onder zijn ruige uiterlijk een hart van goud bevond. Eerst ontkende hij zijn ware identiteit, maar het duurde niet lang of deze vasthoudende vrouw deed hem de pijn van het verleden vergeten. Gedreven door een tomeloze hartstocht voor deze eenzame man zwoer Mariah dat ze ervoor zou zorgen dat hij zijn rechtmatige plaats in de maatschappij weer kon innemen - een plekje in haar hart had hij al veroverd.


Nummer CL 314
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Nog een keer
Oorspronkelijke titel Once more
Korte omschrijving

Julia Thomas zag de dag van haar huwelijk met angst en vrezen tegemoet. Simeon, de graaf van St. Martin en twee keer zo oud als zij, was een wrede man. Toch was het haar plicht om met hem te trouwen. De roodharige schoonheid zocht kameraadschap bij zijn neef, Griffin St. Martin, de man die alles leek te zijn waarvan ze ooit had gedroomd, maar die wel eens heel anders zou kunnen zijn dan hij zich voordeed.
Door zijn volledige toewijding aan koning en vaderland was Griffin jarenlang gedwongen een dubbelleven te leiden om de erfgenaam van de troon te beschermen. Nu moest hij een samenzwering verijdelen om de nieuwe koning te vermoorden, en de kans bestond dat Simeon de grote boosdoener was. Simeons jonge bruid zorgde voor een onverwachte complicatie, die veranderde in een onweerstaanbare verleiding. Terwijl Griffin het complot en zijn eigen verlangens probeerde te ontrafelen, kwamen al diegenen van wie Julia hield - en zijzelf - in levensgevaar te verkeren.


Nummer CL 313
Schrijver Michele Hauf
Titel Liefdesbrieven
Oorspronkelijke titel Here is my heart
Korte omschrijving

Josephine Lalique smachtte naar de vrijer van haar zuster Helene: Julien Delaroche. Hij was een knappe soldaat die ze nog nooit had gezien en alleen kende van zijn hartstochtelijke, tot de verbeelding sprekende brieven. Naar de liefde die haar zuster versmaadde, verlangde Josephine hevig. Dus correspondeerde ze in het geheim met hem en ondertekende de brieven met Helenes naam. Ze was zich er echter niet van bewust dat de brieven die haar tot in haar ziel beroerden, werden geschreven door een man die ze al haar hele leven kende.
Nadat hij ermee akkoord was gegaan om zijn kameraad te helpen met het veroveren van het hart van Helene Lalique, schreef Matthieu Bouchet zijn amoureuze brieven. Onderwijl dacht hij echter alleen aan Josephine, het vriendinnetje uit zijn jeugd, van wie hij was gaan houden. Toen ze hem bekende dat Julien haar grote passie was, wist Matthieu dat hij haar niet voorgoed wilde kwijtraken aan een andere man. Maar voor hij zijn rol in de maskerade kon toegeven, bereidde een aartsvijand zich voor om hen te vernietigen. Hij zou hun hereniging in gevaar brengen, tenzij... Matthieus woorden een liefde konden doen ontstaan, die sterk genoegd was om ieder obstakel op hun weg te overwinnen.


Nummer CL 312 *
Schrijver Amanda Scott
Titel Streling van het lot
Oorspronkelijke titel Highland treasure
Korte omschrijving

Toen Mary Maclaines geliefde Ian Campbell werd vermoord, dacht ze niet dat ze ooit nog van een andere man zou kunnen houden. Omdat ze eenzaam was en vreesde haar familie tot last te worden, aanvaardde ze een huwelijksaanzoek van lord Ewan MacCrichton. Maar ondanks haar helderziendheid kon ze niet voorzien dat Ewan van plan was om haar voor zijn eigen snode doeleinden te gebruiken - en dat haar gezworen vijand Zwarte Duncan Campbell haar redding zou zijn.
Duncan gaf haar de schuld van de dood van zijn broer Ian, maar toch kwam hij toen Mary hem hard nodig had, met een voorstel waarvan ze allebei schrokken. Alleen Duncan kon haar tegen Ewan beschermen... ook al kon het hem zijn leven kosten. Dus moest Mary vertrouwen stellen in Duncan en alles op het spel zetten als ze ooit de door de voorzienigheid bestemde liefde wilde vinden.


Nummer CL 311
Schrijver Maggie James
Titel Raadselachtig verleden
Oorspronkelijke titel Ryan's bride
Korte omschrijving

In het vooroorlogse Virginia woonde de rijke en voorname familie Tremayne. Alles in hun leven draaide om de mooie plantage BelleRose. De toekomst van BelleRose rustte op de schouders van de enige erfgenaam, Ryan, en zijn toekomstige bruid. Maar de keuze van zijn bruid zorgde voor jaloezie, intriges en leugens.
Het verleden van Angele Benet was onbekend. En toen zij als de bruid van Ryan Tremayne op BelleRose arriveerde, werd ze niet door iedereen hartelijk verwelkomd. Ryans sluwe neef, Corbett, liet geen middel onbenut om de verleidelijke, beeldschone Angele te verjagen. Maar Angele's hartelijkheid blies Ryans ziekelijke vader weer nieuw leven in, en haar mysterieuze charme wekte de begeerte op van haar achterdochtige echtgenoot. Voor de tweede keer in haar leven zag het er naar uit dat Angele een tragisch lot te wachten stond. Toen de leugens en het bedrog van Ryans neef tot gevolg hadden dat Angele ging twijfelen aan de trouw van haar echtgenoot, moest ze kiezen tussen haar trots en de enige man die haar gebroken hart weer kon lijmen.


Nummer CL 310 *
Schrijver Amanda Scott
Titel Geheimen uit de Hooglanden
Oorspronkelijke titel Highland secrets
Korte omschrijving

De trotse Hooglandse Diana Maclean weigerde zich aan de Engelse koning te onderwerpen... of aan een lid van de vijandelijke clan, de Campbells. In plaats daarvan bevrijdde ze haar gevangen genomen moeder. Onder de ogen van de knappe Rory Campbell drong ze door tot de kerkers van het kasteel van Edinburgh, om een verschoppeling van de Britse kroon te worden.
Het lot bracht hen nogmaals samen en die keer bood Rory haar zijn bescherming en zijn hartstocht aan. Ze raakten steeds verder verstrikt in het web van hun begeerte en in een relatie die door hun afkomst onmogelijk werd gemaakt.
Toen werden de degens opnieuw gekruist en moest Diana kiezen tussen haar trouw aan de clan en het vaderland - en de liefde die een eind aan alle haat en nijd kon maken.


Nummer CL 309 *
Schrijver Amanda Scott
Titel Een prachtige droom
Oorspronkelijke titel Highland spirits
Korte omschrijving

Hij was de donkere, knappe man van wie Pinkie MacCrichton al sinds haar jeugd droomde, een geest die samen met zijn windhond door de bossen van de Hooglanden zwierf, vlakbij het kasteel van haar broer. Gedurende de jaren die volgden, had haar fantasie van hem de perfecte man gemaakt, met wie ze alle anderen vergeleek. Maar toen reisde Pinkie naar Londen - waar ze een in zichzelf gekeerde vreemdeling tegenkwam, tot wie ze zich enorm aangetrokken voelde.
Michael Mingary, de graaf van Kintyre, raakte in de war van de verlegen erfgename van de Campbells, en ook van zijn eigen dromen over een spookachtig Schots kasteel. Maar hij kon het zich niet veroorloven om te worden afgeleid van de grote som geld die zijn familie de Campbells schuldig was. Een gearrangeerd huwelijk tussen zijn zus en Pinkie's rijke broer leek de enige oplossing, maar wie schetste zijn verbazing toen Pinkie hem ten huwelijk vroeg - en dat alleen vanwege een prachtige en liefdevolle droom.


Nummer CL 308
Schrijver Katharina Kincaid
Titel Wedren met de dageraad
Oorspronkelijke titel Race the dawn
Korte omschrijving

Met achterstallige aflossingen van de hypotheek en een bank die haar dreigde failliet te verklaren, moest Maddie McCrory de boerderij van haar familie zien te redden - tegen elke prijs. Dat betekende in de voetstappen van haar vader treden en zijn hengst tegen elke uitdager laten racen. Maar de uitdaging van Chase Cumberland om zijn merrie tegen haar paard te laten lopen veroorzaakte meer problemen dan ze zich ooit had kunnen voorstellen.
Toen haar paard verloor, stond Maddie opeens in het krijt bij de stoere man uit Texas, die eropuit was om te winnen - tegen elke prijs! Door tijd te rekken tot de volgende race dacht Maddie het geld terug te kunnen winnen om hem te betalen. Maar ze had niet gerekend op de hartstocht die in haar werd opgewekt door Chase's kussen en zijn tedere omhelzingen. Maddie was op weg om haar hart te verliezen in een stoutmoedige wedstrijd met liefde als hoofdprijs.


Nummer CL 307
Schrijver Joan Overfield
Titel Vrouw van zijn dromen
Oorspronkelijke titel Lady Cat
Korte omschrijving

Jarenlang was Stephen Rockholme een ladykiller geweest die slechts sensueel genot najoeg, terwijl aan de andere kant de vrouwen in de rij stonden om hem ter wille te zijn. Zijn besluit om dienst te nemen in het leger en te vertrekken naar het Iberisch schiereiland betekende dat hij nog één keer een nacht vol seksueel genot wilde beleven. Zijn hart ging sneller slaan toen hij in de smaragdgroene ogen keek van een vrouw die zichzelf Cat noemde.
Vijf jaar later keerde Stephen terug naar Engeland als een totaal ander mens met maar één wens - Cat terugvinden. De herinnering aan haar had hem al die jaren achtervolgd, maar had hem ook de kracht gegeven om de verschrikkingen van de oorlog te doorstaan. Maar het weerzien waar hij zo naar had verlangd, werd een desillusie. Hij vermoedde dat Cat een onvoorstelbaar geheim koesterde. Daarom moest Stephen erachter zien te komen of Lady Cat het antwoord was op zijn smeekbedes - en de vrouw van zijn dromen.


Nummer CL 306
Schrijver Janelle Taylor
Titel Zinderend verraad
Oorspronkelijke titel Wild winds
Korte omschrijving

De mooie en avontuurlijk aangelegde Maggie Malone was vastbesloten detective te worden - een gevaarlijk beroep voor een vrouw in het wilde westen. Toen haar stiefbroer valselijk werd beschuldigd van een bankoverval, aarzelde ze geen moment en bevrijdde hem uit een zwaarbewaakte gevangenis. Het was een daad die haar leven in gevaar bracht en vertwijfeld vroeg ze zich af of ze er wel goed aan had gedaan. Om zekerheid te verkrijgen, moest ze de echte bankrovers opsporen.
De knappe Hawk Reynolds wilde niets anders dan wraak nemen op de moordenaars van zijn familie, dezelfde misdadigers die Maggie te pakken wilde krijgen. Het lot bracht hen samen en al gauw voelden ze zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken. Samen vertrokken ze naar Tombstone, de stad waar de leugen regeerde. Daar hoorde Maggie dingen waardoor ze aan Hawks ware bedoelingen ging twijfelen en daarom verdween ze uit zijn leven. Wanhopig ging Hawk naar haar op zoek, want hij moest haar vinden voordat ze in handen viel van die meedogenloze schurken.


Nummer CL 305
Schrijver Sara Orwig
Titel Een diepe kloof
Oorspronkelijke titel Comanche eagle
Korte omschrijving

Woedend stormde Travis Black Eagle het huis van Crystal Spencer binnen. Door de schuld van haar broer, de dokter, was zijn geliefde vrouw in het kraambed gestorven en zijn pasgeboren zoon had een moeder nodig. Natuurlijk wist Crystal dat niemand haar kon dwingen die rol op zich te nemen, maar één blik op het hulpeloze kind was genoeg voor haar om Travis haar jawoord te geven. Bovendien beroerde deze ruwe, knappe krijger een tedere snaar.
Wat begon als een verstandshuwelijk, veranderde al snel in een hartstochtelijke verhouding. Toch was er veel wat hen scheidde - Travis had weinig vertrouwen in de wet, terwijl zij als vrederechter had gezworen de wet te handhaven. Bovendien had hij veel uit zijn verleden voor haar verzwegen. Al spoedig kwam hun liefde onder grote druk te staan.


Nummer CL 304
Schrijver Betina Krahn
Titel Tomeloze passie
Oorspronkelijke titel Passion's treasure
Korte omschrijving

Iedereen in het dorp Culpepper wist dat Treasure Barrett zelfs voor de moeilijkste problemen altijd wel een oplossing wist te vinden. Dus toen de zoon van de overleden landheer eiste dat de arme dorpsbewoners hun schulden terugbetaalden, was Treasure de aangewezen persoon om met hem te gaan praten. Maar de arrogante, knappe Sterling Renville was niet iemand die voor rede vatbaar was... en ook niet iemand om te onderschatten. En hoewel Treasure zich nog nooit zo aan iemand had geërgerd als aan Sterling, maakte hij ook een diep verlangen bij haar wakker.
Sterling Renville was naar het afgelegen dorp gegaan om zijn erfenis op te eisen, en hij zou zich door niemand tegen laten houden - zelfs niet door de opvallend knappe Treasure Barrett. Als ze de strijd aan wilde binden, dan gaf hij haar graag haar zin. Maar terwijl Treasure haar verstand in de strijd gooide, maakte Sterling gebruik van verleidingstactieken. En het duurde niet lang voordat Treasure zich door hem liet verleiden tot een tomeloze passie, waardoor ze voor eeuwig de zijne zou worden.


Nummer CL 303
Schrijver Cheryl Biggs
Titel Hartenvrouw
Oorspronkelijke titel Blackjack's lady
Korte omschrijving

Samantha, de mooie eigenares van de Silver Goose Saloon, was de beste kaartspeelster van de Mississippi. Nadat ze echter een keer onterecht van vals spel werd beschuldigd, had ze zich voorgenomen om nooit meer te pokeren - tot een kwelgeest uit haar verleden haar ware identiteit bekend dreigde te maken. Samantha had geen andere keus dan alles in te zetten en de pokerwedstrijd van haar leven te spelen. Maar ze had niet gerekend op de knappe Blackjack Reid Sinclaire, die haar geen seconde uit het oog verloor. Zou ze haar hart op het spel zetten voor een beroepsgokker die misschien een troef achter de hand hield?
Blackjack Reid Sinclaire was naar Natchez gegaan om zich te wreken. Cord Rydelle had namelijk de dood van zijn grote liefde op zijn geweten. Reid had gehoord dat de mooie Samantha Cords maîtresse was en wilde zich op zijn oude vijand wreken door de mooie Samantha te verleiden. Maar toen hij tegenover haar aan de kaarttafel zat, ontdekte hij spoedig dat de kaarten anders lagen. Hij was verliefd op haar en moest al zijn troeven uitspelen om haar voor zich te winnen.


Nummer CL 302
Schrijver Amanda Scott
Titel Gevaarlijke spelletjes
Oorspronkelijke titel Dangerous games
Korte omschrijving

Toen Nicholas Barrington, de oudste zoon van de graaf van Ulcombe, Melissa Seacourt voor het eerst ontmoette, had hij het vermoeden dat er iets mis was.
De wanhoop die hij voelde onder haar welopgevoede schoonheid, zat hem dwars.
Hij besefte niet hoe wanhopig Melissa werkelijk was, tot hij haar weer zag in een gokhal in Newmarket... waar ze werd verkocht aan de hoogste bieder, door een man bij wie haar vader schulden had.
Dus kocht Nick haar voor zo'n slordige twintigduizend guineas.
Maar de problemen begonnen pas toen ze waren getrouwd. Met in hun kielzog een moord en een heer die een schurk bleek te zijn, zouden Nick en Melissa al snel gokken op het gevaarlijkste en meest onweerstaanbare spel ooit: hun groeiende liefde.


Nummer CL 301
Schrijver Gwyneth Atlee
Titel Verzengende passie
Oorspronkelijke titel Touched by fire
Korte omschrijving

Gescheiden, te schande gemaakt en beroofd van haar erfenis, zette Hannah Shelton haar eigen dood in scène en verliet haar woonplaats in Pennsylvania, waar men haar verachtte.
Terwijl ze zich voordeed als een onschuldige postorderbruid, kwam ze aan in Wisconsin om haar toekomstige echtgenoot te ontmoeten. Nooit had ze zich voor kunnen bereiden op de vlammen van hartstocht die haar ziel verschroeiden en haar dreven in de armen van een andere man.
De sterke, standvastige John Aldman was dolblij met zijn beeldschone toekomstige bruid, maar het was zijn broer Daniel die Hannah met elke blik en elk gebaar in vuur en vlam zette. Net toen het verlangen uit de hand dreigde te lopen, werd Hannahs misleiding ontdekt, en dat kon haar Daniels liefde kosten. Terwijl er een allesverterend vuur over het land raasde, wist Hannah dat ze een confrontatie aan moest gaan met haar verleden... voordat ze een liefde kon opeisen die bestemd was om voor altijd te branden.
Home | Candlelight