Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

500  499  498  497  496  495  494  493  492  491  490  489  488  487  486  485  484  483  482  481 

480  479  478  477  476  475  474  473  472  471  470  469  468  467  466  465  464  463  462  461 

460  459  458  457  456  455  454  453  452  451  450  449  448  447  446  445  444  443  442  441 

440  439  438  437  436  435  434  433  432  431  430  429  428  427  426  425  424  423  422  421 

420  419  418  417  416  415  414  413  412  411  410  409  408  407  406  405  404  403  402  401 
Nummer CL 500 *
Schrijver Susan King
Titel Gravin tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel Kissing the countess
Korte omschrijving

Toen Evan Mackenzie, de nieuwe graaf van Kildonan, voor een klimvakantie terugkeerde naar de prachtige, afgelegen Hooglandse bergen van zijn jeugd, was het niet zijn bedoeling om te blijven. De door een tragedie gekwelde Evan was van plan om het enorme landgoed te verkopen en zich permanent in de drukke stad Edinburgh te vestigen.
Maar hoog op een besneeuwde bergtop bleek de graaf gestrand te zijn in het gezelschap van de pittige, betoverende Catriona MacConn - en een hartstochtelijke redding leidde tot een haastig huwelijk. Al snel durfde Evan te hopen dat deze uitzonderlijke vrouw zijn gewonde hart kon genezen, maar zijn gravin tegen wil en dank had een geheim en een eigen, gevaarlijke missie - iets wat ze ten koste van alles zou beschermen, ook al zou ze daarvoor de liefde van haar dromen op moeten geven.


Nummer CL 499 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Hooglandse hartstocht
Oorspronkelijke titel Highland groom
Korte omschrijving

Sir Diarmot MacEnroy vond dat het tijd werd dat zijn onwettige kinderen een moeder kregen en dat er een vrouw op zijn burcht kwam. Met een lieftallige bruid aan zijn zijde knielde hij voor het altaar in de hoop dat ze te verlegen was om zijn leven te ontwrichten of zijn hart te breken. De inzegening van het huwelijk werd echter verstoord door een roodharige schone met twee baby's, die moedig volhield dat ze zijn vrouw was en de moeder van zijn zonen. Vergezeld door zeven reuzen van broers kwam ze opeisen wat van haar was. Ilsa Campbell had een jaar vergeefs gewacht op de terugkeer van de knappe landheer die had beloofd met haar te trouwen en met haar had gevreeën om vervolgens spoorloos te verdwijnen.
Toen besloot Ilsa haar lot in eigen hand te nemen en vertrok om de man op te eisen van wie ze zo kortstondig en vurig had gehouden. Verbouwereerd door zijn afwijzing raakte ze milder gestemd toen bleek dat hij bij een aanslag op zijn leven zijn geheugen had verloren. Aan haar de bijna onmogelijke taak om hem zijn verleden terug te geven zodat hij zijn hart voor haar open kon stellen.


Nummer CL 498
Schrijver Brenda K. Jernigan
Titel Een nieuw leven
Oorspronkelijke titel Until September
Korte omschrijving

De beste artsen van Manhattan hadden Claire Holladay verteld dat ze nog maar tot september te leven had. De mooie, jonge journaliste was vastbesloten van iedere seconde van die tijd te genieten. Ze hield haar ziekte geheim en vertrok naar de open hemel van Denver, begeleid door de knappe vertrouweling van haar oom, Billy West. Onderweg redde Billy haar met gevaar voor eigen leven van een ontvoering door bandieten. Maar niet veel later moest ze een veel groter gevaar onder ogen zien: liefde. De aanraking van Billy deed haar ernaar snakken om zich aan hem over te geven, maar haar geheim zou hun beider harten breken.
De eerste keer dat Billy Clair zag, wist hij dat ze buiten zijn bereik was. Ze was mooi, ontwikkeld en veel te rijk. Maar ergens tussen New York en Denver wist ze zijn hart te stelen. Hij moest Claire er op de een of andere manier van zien te overtuigen dat ze het moest proberen met een man die alleen zijn naam bezat - en haar laten zien dat liefde wonderen kon verrichten die een levenlang duurden.


Nummer CL 497 *
Schrijver Karen Fox
Titel Mooie praatjes
Oorspronkelijke titel A touch of charm
Korte omschrijving

De gezusters Belle, Charisma en Grace Sullivan uit Colorado Spings, vernoemd naar de Drie Gratiën uit de Griekse legende, vreesden dat ze hun naam nooit waar zouden kunnen maken en dat ze nooit de ware liefde zouden vinden. Maar een hartenwens die werd gedaan in de Tuin van de Goden leverde hulp van drie elegante vreemdelingen die zoveel leken op de echte Gratiën dat het wel op toeval moest berusten. Of niet?
De meeste mensen in Colorado Spings vonden de onomwondenheid van Charisma Sullivan verre van charmant. Maar de kandidaat senator Will Barclay was geboeid door haar intelligente inzichten. Hij realiseerde zich dat een mooie geliefde hem goed van pas zou komen bij de verkiezingen. Will vroeg Charisma om zich tot de verkiezingen voor te doen als zijn verloofde. Maar ondanks de verstandige raadgevingen van Thalia, de weduwe van een senator, bracht Charisma's oprechtheid haar in moeilijkheden... terwijl haar gevoelens voor Will zich verdiepten. Hartstocht en politiek vormden een gevaarlijke combinatie en weldra moest Will kiezen tussen zijn hoofd en zijn hart.


Nummer CL 496 *
Schrijver Susan King
Titel De schone slaapster
Oorspronkelijke titel Waking the princess
Korte omschrijving

Christina Blackburn, oudheidkundige van het Nationale Museum van Oudheden in Edinburgh, had zo haar redenen om haar zinderende schoonheid te verbergen achter een preutse bril en een ijskoud uiterlijk. Ze had ooit geposeerd voor een schilderij dat een schandaal had veroorzaakt in de Victoriaanse kunstwereld, en dat had haar leven bijna geruïneerd. Sinds die tijd had ze zich vast voorgenomen om haar hartstochtelijke aard te onderdrukken en haar identiteit geheim te houden. Maar toen het museum haar op reis stuurde, kwam ze weer oog in oog te staan met hetzelfde beruchte doek èn de gevaarlijk knappe bezitter ervan.
Sir Aedan Arthur MacBride kende de plaatselijke legende over de slapende prinses natuurlijk, en geloofde in de vloek die op de heren van Dundrennan House rustte. Toen hij Christina in levende lijve zag, besefte hij echter dat hij sowieso verdoemd was.


Nummer CL 495 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Dief van mijn hart
Oorspronkelijke titel Captured dreams
Korte omschrijving

Overdag is Pierce Pennington een van Bostons succesvolste en meest gerespecteerde kooplieden. 's Nachts is hij de beruchte kapitein MacHeath die in het diepste geheim wapens smokkelt voor de vrijheidsstrijders.
Portia Edwards heeft haar hele leven gedacht dat ze een wees was. Maar dan ontdekt ze dat haar moeder nog leeft en in Boston gevangen wordt gehouden door Portia's eigen grootvader. Het is duidelijk dat ze veel hulp nodig zal hebben om haar moeder te bevrijden en samen met haar naar Engeland te ontkomen.
Maar om hulp vragen is niet Portia's stijl. Zelfs als ze op listige wijze een uitnodiging weet te bemachtigen voor het gemaskerde bal van haar grootvader en daar de kans krijgt om de knappe Pennington om hulp te vragen, spelen haar koppigheid en haar trots haar parten. Pennington zou de eigenzinnige jonge vrouw het liefst uit zijn hoofd zetten. Maar hij merkt dat hij Portia, zeker na die nachtelijke ontmoeting, maar niet kan vergeten.


Nummer CL 494
Schrijver Deb Stover
Titel De grote oversteek
Oorspronkelijke titel No place for a lady
Korte omschrijving

Toen Lady Elizabeth na een gekostumeerd bal met een gemaskerde Amerikaan de liefde bedreef in zijn koets, kon de Ierse Molly Riordan niet vermoeden dat haar leven daardoor ingrijpend zou veranderen en dat dit bepalend zou zijn voor haar eigen toekomstig geluk. Maar toen ze zwanger bleek te zijn - en haar verloofde op haar wachtte in het verre wilde westen, begeleidde Molly haar op een onverwacht avontuur waarbij ze tegelijkertijd de kans kreeg om haar eigen vader terug te vinden, die jaren geleden de oceaan was overgstoken om daar zijn geluk te beproeven. Maar een routinestop van de postkoets ergens in Colorado draait uit op een ramp. Lady Elizabeth wordt ontvoerd en de man die Molly vindt, gelooft dat zij zijn toekomstige bruid is.
Dirk Ballinger voelt het als zijn plicht om te trouwen met de vrouw die zijn criminele halfbroer zwanger had gemaakt. Familie-eer staat bij hem hoog in het vaandel en geen kind met Ballingerbloed zal opgroeien als een bastaard. Toch is Dirks bruid allesbehalve de verlepte Engelse roos die hij verwachtte. In plaats daarvan blijkt ze een vurige roodharige te zijn die bij hoog en laag volhoudt dat ze helemaal niet Lady Elizabeth is. Dirk maakt het niet uit want al spoedig blijkt dat zij de enige vrouw is die hij wil.


Nummer CL 493
Schrijver Patricia Potter
Titel Zoete wraak
Oorspronkelijke titel Dancing with a rogue
Korte omschrijving

Gabriel Manning zweert dat hij de dood van zijn vader zal wreken. Hij werkt aan een ingenieus plan om de drie mannen die in zijn ogen schuldig zijn aan deze afschuwelijke daad uit te schakelen. Gewapend met een net verkregen adellijke titel verlaat hij Amerika, richting Londen, om zo door te dringen tot de kringen van de mannen die hij zo veracht.
De mooie Merry Anders heeft zo haar eigen redenen om dezelfde groep mannen te haten. Eén van hen heeft immers jaren geleen haar moeders leven verwoest. Dan is er opeens de kennismaking met Gabriel Manning die warme gevoelens bij haar losmaakt. Maar ook twijfel: ze gaat haar hart toch niet geven aan iemand die zo dom is zich bij die groep schurken aan te sluiten? Dat zou bovendien betekenen dat ze haar zorgvuldig voorbereide plan zou moeten opgeven. Toch kan ze het idee niet uit haar hoofd zetten dat het misschien de moeite waard is alles te riskeren voor de liefde.


Nummer CL 492
Schrijver Elizabeth Keys
Titel Nooit meer volgzaam
Oorspronkelijke titel The darling
Korte omschrijving

Als haar zus de stad verlaat, lijkt Lenore Brownley voorbestemd haar op te volgen als visitekaartje van society-minnend Boston. Maar al snel gaan de frivole theepartijtjes Lenore tegenstaan en kan geen nieuwe jurk de verveling nog verdrijven. Daarom verhuist ze naar het platteland van Maine, waar ze haar intrek neemt bij haar grootmoeder, die op geheel eigen wijze het familiefortuin beheert. Haar ouders hopen via Lenore meer invloed te krijgen. Maar... Lenore's grootmoeder heeft andere plannen. Zij wil niets liever dan haar kleindochter laten samenwerken met de verleidelijke en knappe dokter Jake Warren, die een kliniek heeft in een nabijgelegen fabrieksstad. En zo wordt Lenore met haar chique opvoeding , opeens 'gedwongen' mensen te verzorgen. Een ware cultuurschok, maar Jake's felle vastberadenheid haalt niet alleen haar verzorgende kwaliteiten naar boven, maar tevens haar hartstocht en het verlangen om hem te bewijzen dat ze in álles zijn parner wil zijn.


Nummer CL 491 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel De Vrijgezellenclub
Oorspronkelijke titel Barely a bride
Korte omschrijving

Griffin, de negenjarige Burggraaf van Abernathy, richtte samen met zijn twee vriendjes de geheimzinnige Vrijgezellenclub op. Die draaide om twee dingen: een held worden en ... nooit trouwen!
Jaren later, toen hij een jongeman was en dienst wilde nemen in het leger, herinnerde zijn vader hem aan zijn familieplicht. Hij moest voor een erfgenaam zorgen. Als hij niet trouwde, kon hij zijn voornemen om een held te worden ook wel vergeten.
En dus ging Griffin op zoek. Binnen een week had hij zijn bruid gevonden: de eigenzinnige Lady Alyssa. Zij verlangde hartstochtelijk naar onafhankelijkheid, en zat bepaald niet op een man te wachten.
Een verstandshuwelijk tussen die twee leek dus voor beiden een ideale regeling.
Leek... want al gauw bleek dat ze hun harten niet zomaar konden uitschakelen.


Nummer CL 490
Schrijver Karen L. King
Titel Een liefdesgeschiedenis
Oorspronkelijke titel The wedding affair
Korte omschrijving

Toen majoor Anthony Sheridan na jaren in het leger terugkeerde naar huis, was hij behoorlijk teleurgesteld, zowel in mannen vanwege hun gewelddadige karakter, als in vrouwen vanwege hun trouweloosheid. Toen hij kort daarna betrokken raakte bij een duel, was hij maar matig geïnteresseerd in het verhaal over de vloek die op de gekozen pistolen zou rusten - pistolen die hem volgens de legende naar de ware liefde zouden leiden. Hij had de liefde immers voorgoed de rug toegekeerd toen zijn verloofde, Felicity Grayston, hem in de steek liet voor een ander. Toch wekte een toevallige ontmoeting met Felicity, die net weduwe was geworden, en haar jonge zoon emoties in hem op die hij gezworen had nooit meer te zullen voelen.
Vanuit Felicity's standpunt bezien had Anthony haar smadelijk in de steek gelaten toen ze zwanger was van zijn kind, een zoontje, dat later slecht werd behandeld door de man met wie Felicity trouwde. De kleine Charles wilde dolgraag weten wie zijn echte papa was, en Felicity kon niet ontkennen dat ze blij was met de vriendschap tussen Anthony en het kind. Ook kon ze niet ontkennen dat ze blij was met Anthony's belangstelling voor haar - ondanks de wrok die ze jegens elkaar koesterden. Het was een kloof die nooit gedicht zou worden, tenzij ze zich allebei herinnerden dat ware liefde ook betekende dat je soms je spijt moest betuigen.


Nummer CL 489 *
Schrijver Gabriella Anderson
Titel Blinde liefde
Oorspronkelijke titel Ever yours
Korte omschrijving

Kon een brief haar leven veranderen? Ivy St. Clair dacht van niet.
Maar de brief van de excentrieke graaf Stanhope, die haar een huis naliet, gaf haar de kans om een spannend avontuur te beleven. En daar hoefde ze niet op te rekenen als ze haar ouders gehoorzaamde en trouwde met Neville FoxWorthy.
Om van Stanhope te kunnen erven, moest ze een portret afleveren bij Auburn Seaton, de graaf van Tamberlake. Niemand had Auburn meer gezien nadat hij vijf jaar daarvoor ernstig gewond raakte bij een ongeluk. Ivy ontdekte dat Auburns littekens minder indruk op haar maakten dan zijn sombere stemmingen. De graaf was alles wat haar verloofde niet was: mild en razend aantrekkelijk. Het duurde niet lang of hun ongewone vriendschap werd een ongewone liefde, waarvoor Ivy haar reputatie en zelfs haar leven op het spel zette.


Nummer CL 488 *
Schrijver Susan King
Titel Ongeremde hartstocht
Oorspronkelijke titel Taming the heiress
Korte omschrijving

Aan de kusten van Schotland vertelde men verhalen over een magisch zeewezen dat de gedaante van een onweerstaanbare knappe man kon aannemen, en dat sterfelijke vrouwen verleidde. De legende die men al in de oudheid kende, leefde in de Victoriaanse tijd nog steeds voort.
De mooie Meg MacNeill beschouwde zichzelf niet als een erfgename, laat staan als een van de rijkste, meest gewilde vrouwen van heel Schotland. Ze was als eenvoudig meisje opgegroeid op de westelijke eilanden, en had een onecht kind, dat was verwekt tijdens een betoverende nacht met een mysterieuze man. Die dingen maakten haar rol als Lady Straithlin in de hoogste kringen van Edinburgh onwaarschijnlijk en zelfs gevaarlijk.
Vooral toen ze haar gevaarlijk aantrekkelijke vijand ontmoette; een man die haar beide werelden kende, en zelfs haar verleden. Dougal Stewart was een bedreiging voor haar huis, haar erfenis en bovenal voor haar hart.


Nummer CL 487
Schrijver Virginia Henley
Titel De bedriegster
Oorspronkelijke titel Undone
Korte omschrijving

Elizabeth Gunning stond bekend om haar buitengewone schoonheid, maar ze was absoluut niet wie ze leek te zijn. De zogenaamde kleindochter van burggraaf Mayo was maar een gewone jonge vrouw met een ongewoon uiterlijk. En als haar autoritaire moeder het voor het zeggen had, zou Elizabeth die poppenkast volhouden - en de Londense society stormenderhand veroveren.
Door haar gouden haar en viooltjesblauwe ogen vielen alle mannen aan haar voeten, maar er was er maar een die haar hart had veroverd en dat was John Campbell, de gevaarlijk knappe hertog van Argyll. Als ze zich overgaf aan zijn smeulende blik en zijn hartstochtelijke aanwezigheid, zou ze met vuur spelen. Want alleen John kende haar diepste geheim en wist hoe hij de passie in haar kon laten ontbranden.


Nummer CL 486
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Onbereikbare bruidegom
Oorspronkelijke titel One night of scandal
Korte omschrijving

Het tonen van goede manieren vond Carlotta Anne Fairleigh niet zo belangrijk - zelfs niet op de avond dat ze eindelijk haar debuut zou maken. Terwijl ze wachtte op haar entree, vroeg ze zich af wat er toch aan de hand was bij de buren - en het schijnbaar verlaten huis van Hayden St. Clair, de man met de lugubere bijnaam de 'Moordzuchtige Markies'. Het kon vast geen kwaad als ze even snel door het raam keek voordat de festiviteiten begonnen.
Natuurlijk eindigde dit laatste avontuur in een ramp, waardoor Carlotta's reputatie op het spel kwam te staan en ze opeens... verloofd was!
Even later was ze al op weg naar Cornwall in het gezelschap van de knappe, mysterieuze markies voor wie iedereen bang was. Toch was er iets opwindends - en verrassend teders - aan haar donkere, onbereikbare bruidegom en het verlangen in zijn ogen was onmiskenbaar. Maar voordat Lottie zich kon overgeven aan het verlangen in haar hart, moest ze de geheimen van Haydens verleden ontrafelen, hoe schandalig of gevaarlijk ze ook waren.


Nummer CL 485
Schrijver Jo Beverley
Titel Met gesloten ogen
Oorspronkelijke titel Dark champion
Korte omschrijving

Imogen van Carrisford was nog maar net wees, toen een horde woestelingen haar kasteel overviel en veroverde. In wanhoop vluchtte ze naar de enige man die haar kon bijstaan.
FitzRoger van Cleeve stond bekend als een onoverwinnelijke krijger en tirannieke meester. Imogen was met stomheid geslagen bij de aanblik van zijn sterke lichaam, maar het waren zijn koele groene ogen die haar ziel binnendrongen en haar lieten beven van angst en begeerte. Ze was haar hele leven beschermd geweest en had behoefte aan zo'n soort man om haar te verdedigen en te beschermen. Maar ze durfde er niet op te vertrouwen dat hij haar behoeften boven de zijne zou plaatsen. Ook al had ze gezworen haar onafhankelijkheid te handhaven, toen ze naast hem tegenover meedogenloze vijanden stond, stortte haar verdediging in en onderwierp ze zich hulpeloos aan de liefde van haar kampioen.


Nummer CL 484
Schrijver Pat Pritchard
Titel Rebelse meid
Oorspronkelijke titel The book of love
Korte omschrijving

Voor Lucy Thomas waren gesprekjes over kinderen, handwerkjes en recepten niet genoeg, en dat gold ook voor haar vriendinnen. Daarom richtten ze een vrouwenbeweging op die de mooie naam 'Kring van Verlichting' droeg. Zo kregen de vrouwen van Lee's Mill een plek om te discussiëren over belangrijker dingen dan taarten bakken, zoals literatuur en de gebeurtenissen in de wereld. De mannen van Lee's Mill zagen de Kring echter als een bedreiging, want een vrouw hoorde thuis te zijn om voor haar gezin te zorgen. Toen er in de plaatselijke krant artikelen verschenen die de Kring onder vuur namen, werd Lucy razend.
Na de Amerikaanse Burgeroorlog vestigde Cade Mulroney zich als journalist in Lee's Mill. Hij was weduwnaar en had de zorg voor een zesjarig dochtertje. Dat viel als alleenstaande vader niet altijd mee, maar gelukkig was buurvrouw Lucy Thomas altijd bereid op de kleine Mary te passen. Tot Cade's schrik was Mary ook aanwezig op de bijeenkomsten van de Kring - en dat beviel hem helemaal niet; straks werd zijn Mary nog net zo'n rebelse meid als die Lucy!
Toen werd de Kring bedreigd door iemand die bereid was zijn dreigementen uit te voeren, ook als dat slachtoffers zou eisen.


Nummer CL 483 *
Schrijver Lynn Kerstan
Titel Het hart van een tijgerin
Oorspronkelijke titel Heart of the tiger
Korte omschrijving

Mira Holcombe, een van de mooiste vrouwen van Engeland, was geliefd bij de mannen maar had alle huwelijksaanzoeken naast zich neergelegd. Sinds de hertog van Tallant aanspraak had gemaakt op het landgoed van haar familie en haar wreed had bejegend, was er geen man meer die ze vertrouwde.
Het was haar vurigste wens om hem te gronde te richten... tot zijn jongere broer onverwacht haar hart in vuur en vlam zette.
Michael Keynes, die onlangs was teruggekeerd uit India, had ook zo zijn redenen om de hertog naar het leven te staan. Maar hij was niet voorbereid op de verleidelijke charmes van Mira Holcombe. Hoewel hij niets liever wilde dan toegeven aan zijn verlangen, waren er meer dan gefluisterde beloften nodig om het vertrouwen van Mira te winnen en haar te bevrijden van het duistere geheim van haar gekwelde ziel.


Nummer CL 482 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel De ideale echtgenoot
Oorspronkelijke titel Love with the proper husband
Korte omschrijving

Miss Gwendolyn Townsend zag het fortuin van haar vader na diens dood naar een verre neef verdwijnen, zodat zij, goed opgevoed en in staat een volmaakte revérence te maken, zonder één penny achterbleef. Tot haar ontzetting ontdekte ze dat er een huwelijk was gearrangeerd tussen haar en Marcus Holcroft, de graaf van Pennington - een van de begeerlijkste vrijgezellen van Londen.
In principe was ze tegen het huwelijk, maar ze had geen keus.
Marcus kon niet geloven dat de vrouw die hem als bruid was opgedrongen, regels wilde vaststellen betreffende hun huwelijk en hun... liefdesspel! Maar het werd nog erger toen bleek dat Gwendolyn iets te verbergen had en het schokte hem dat hun verrukkelijke kussen en zijn lessen in liefde zijn vrouw er niet toe konden brengen hem haar geheimen te openbaren. Uiteindelijk had hij beloofd een ideale echtgenoot te zijn. Mocht hij dan ook geen ideale echtgenote verwachten?


Nummer CL 481
Schrijver Elizabeth Doyle
Titel Verbannen hart
Oorspronkelijke titel Cassie's rose
Korte omschrijving

Na haar veroordeling voor een misdaad die ze niet had gepleegd, werd Cassandra naar de strafkolonie Australië gedeporteerd. Elke kans op een gelukkige toekomst was haar ontnomen. Haar enige troost was dat ze haar straf kon uitdienen als huishoudster van een vriendelijke, knappe dokter die haar als zijn gelijke behandelde. Maar al snel maakte de vriendelijke manier waarop hij haar behandelde een diepe hartstocht in haar wakker. Ze wist dat ze nooit met de respectabele dokter zou kunnen trouwen... hoewel de hartstochtelijke blik in zijn ogen het tegenovergestelde leek te zeggen.
Malcolm had in zijn leven al veel doorgewinterde gevangenen meegemaakt, maar het vriendelijke, knappe meisje dat als hulp in zijn huis werkte, was allesbehalve een misdadigster. Niemand anders leek de raadselen van zijn hart zo goed te begrijpen en niemand was in staat zijn verlangens zo sterk aan te wakkeren. Malcolm voelde zich verantwoordelijk voor Cassie en daarom besloot hij te bewijzen dat ze onschuldig was. Want als Cassie onschuldig was en de ware dader nog vrij rondliep, verkeerde ze misschien in levensgevaar... en had ze zijn liefde harder nodig dan ze wilde toegeven.


Nummer CL 480
Schrijver Regina Scott
Titel Tussen de sterren
Oorspronkelijke titel Starstruck
Korte omschrijving

Cassie Bentbrooke taalde niet naar omgang met de aristocratie waarvan ze door haar afkomst deel uitmaakte. De dochter van de bekende astronoom stelde zich tevreden met het bestuderen van de sterren door haar vaders telescoop - vooral ook omdat zijn wetenschappelijke succes nooit veel financieel gewin had opgeleverd. Maar Cassie had een pupil, Liza Kearney, die graag een seizoen wilde schitteren op de feestjes van de aristocratie, en Cassie had zich vast voorgenomen om haar dat te bezorgen.
Dat was gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Cassie's broer was namelijk teruggekeerd van het front om zijn erfenis op te eisen, en hij had de zeggenschap over het schamele uitgavenpatroon van de familie. Het vervullen van Liza's droom behoorde misschien tot de mogelijkheden, maar Cassie besefte al gauw dat het beschermen van haar hart tegen een zekere, buitengewoon knappe Fransman waarschijnlijk een onbegonnen zaak was - en dat de liefde onherroepelijk een spoor door haar leven zou trekken, veel feller nog dan dat van een komeet aan de donkere avondhemel.


Nummer CL 479
Schrijver Wilma Counts
Titel Van alfa tot omega
Oorspronkelijke titel The viscount's bride
Korte omschrijving

Hannah Whitmore - een toegewijd verdedigster van de minderbedeelden - vocht een hartstochtelijke strijd om de gevaarlijke werkomstandigheden in de textielfabrieken te verbeteren - met name voor de kinderen. Haar verbijstering sloeg om in woede toen een knappe nieuwe arbeider een in vermomming gestoken edelman bleek, de erfgenaam van de plaatselijke fabriek, die de stemming onder de arbeiders wilde peilen.
Ondanks hun verhitte discussies voelden ze zich erg tot elkaar aangetrokken.
Theo Ruskin, burggraaf Amesbury, raakte verstrikt in een gevaarlijk dispuut. Aan de ene kant werd hij door zijn gelijken beschuldigd van opruiing, en aan de andere kant was er de dreiging van de onruststokers die om hervorming schreeuwden. Verbluft over Hannahs moed en ervan overtuigd dat ze zich in gevaar bevond, schoot hij haar te hulp - waarop hun wederzijdse vijanden hun ondergang trachtten te bewerkstelligen. Ze werden in een compromitterende positie gemanoeuvreerd en moesten trouwen. Hoewel ze er allebei naar verlangden hun liefde voor elkaar uit te spreken, moesten ze eerst tot het besef komen dat tegenstanders geen vijanden hoefden te zijn - vooral niet wanneer het hartsaangelegenheden betrof.


Nummer CL 478 *
Schrijver Patricia Rice
Titel Bevrijdende liefde
Oorspronkelijke titel The trouble with magic
Korte omschrijving

Felicity Malcolm Childe bezat de gave om visioenen op te roepen door iets aan te raken. Zelf vond ze het eerder een vloek dan een zegening. Om zich te beschermen tegen angstaanjagende visioenen droeg ze altijd handschoenen en alles bedekkende mantels. Maar toen leerde ze Ewen kennen, en zijn aanraking was tot haar verbazing juist heel plezierig. Helaas was hij al met een ander verloofd.
Haar laatste hoop was gericht op een eeuwenoud boek waarin een formule stond waarmee ze zich van haar gave kon ontdoen. Dat boek bevond zich in Schotland, en vastbesloten het boek in handen te krijgen liep Felicity weg van huis. Alleen zonder haar gave kon ze ooit een normaal leven leiden, en mocht ze hopen op geluk.
De knappe Ewen Ives was briljant wanneer het uitvindingen betrof, en hij was een berucht rokkenjager. Tijdens zijn omzwervingen kwam hij de frêle Lady Felicity tegen. Hij kon haar niet alleen naar Edinburgh laten reizen en daarom bood hij aan haar te begeleiden. Hij kon niet weten dat onder haar mantel een beeldschone vrouw schuilging, die ook nog dapper was. Al gauw was hij diep van haar onder de indruk, maar uit financiële overwegingen moest hij met een ander trouwen, wilde hij niet in de gevangenis belanden.


Nummer CL 477
Schrijver Patricia Waddell
Titel Een zakelijke transactie
Oorspronkelijke titel A gentleman's bargain
Korte omschrijving

Claire Aldrich was naar San Francisco vertrokken om haar enige familielid, haar broer Donald, op te sporen.
Toen dat niet lukte en haar geld bijna op was, ontmoette ze de bankier en hoteleigenaar Garrett Monroe, die haar een aanbod deed dat ze niet kon weigeren.
Claire moest zich voordoen als zijn verloofde om Garretts grootmoeder gerust te stellen, die bang was dat haar kleinzoon nooit zou trouwen. In ruil daarvoor beloofde Garrett Claires broer op te sporen.
Het was een puur zakelijke overeenkomst, alleen hadden ze er geen van beiden rekening mee gehouden dat de liefde zich ermee zou gaan bemoeien.


Nummer CL 476
Schrijver Susan Johnson
Titel Met vereende krachten
Oorspronkelijke titel Force of nature
Korte omschrijving

De in Florence geboren en getogen Jo Attenborough vertrok op drieëntwintigjarige leeftijd met haar spilzieke moeder naar het stadje Helena in Montana om haar rijke vader op te zoeken. Daar ontmoette ze Flynn Ito, de zoon van een Japanse samoerai en een Ierse immigrante, en de vonk sloeg over. Flynn voerde een verbeten strijd tegen een veebedrijf dat zijn land in bezit probeerde te krijgen. Jo wilde hem daar graag bij helpen, maar Flynn verzette zich daartegen.
Toen Flynns vijanden lucht kregen van de romance van Jo en Flynn, besloten ze Jo te ontvoeren waarna ze haar op een verschrikkelijke manier misbruikten. Uiteindelijk werd ze door Flynn bevrijd, maar die gedroeg zich zo afstandelijk en rancuneus jegens haar, dat Jo besloot terug te keren naar Florence om alles te vergeten. Zou Flynn op tijd bij zinnen komen om te redden wat er nog te redden viel?


Nummer CL 475 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel De prins op het witte paard
Oorspronkelijke titel To charm a prince
Korte omschrijving

Zij was Samantha Douglas, de dochter van een aan lagerwal geraakte graaf, een rustig, volgzaam meisje dat tijdens haar eerste bal in Londen letterlijk werd overdonderd door een knappe, mysterieuze onbekende die de hartstochtelijke vrouw in haar tot leven bracht.
Hij was Prins Rudolf Kazanov, de erfgenaam van de Russische troon, die samen met zijn Engelse moeder en zijn dochtertje - en een groot deel van het Kazanov-fortuin - zijn vaderland was ontvlucht.
Wanneer het om trouw en liefde ging was hij hard en cynisch, maar hij werd betoverd door de lieftallige schoonheid van Samantha en haar jeugdige onschuld. Toen de hartstocht haar zijn wereld insleurde, moesten ze alles op alles zetten om hun vijanden te slim af te zijn en konden ze alleen maar met hun hele hart hopen dat ze een gelukkige toekomst tegemoet zouden gaan.


Nummer CL 474
Schrijver Alice Duncan
Titel Bovennatuurlijke krachten
Oorspronkelijke titel Strong spirits
Korte omschrijving

Daisy Gumm Majesty verdiende haar geld door als spiritueel medium de rijken en bekenden te betoveren en op haar manier zo een heel nieuwe dimensie aan het woord charlatan te geven. Een meisje moest nu eenmaal haar geld verdienen.
Daisy had al snel door dat de meeste rijke mensen meer geld dan verstand hadden. Haar carrière als medium begon toen ze net deed alsof tante Vi's Ouijabord tegen haar sprak en iedereen dat geloofde. In het bijzonder mrs. Kincaid, de werkgeefster van haar tante. Sommige mensen spraken hun afkeur erover uit, maar Daisy beschouwde het als een manier om mensen hoop te geven die dat echt nodig hadden. Was dat zo verkeerd?
Volgens inspecteur Sam Rotondo wel en hij dwong Daisy om voor hem te gaan spioneren bij de Kincaids. Als Sam niet de irritantste, koppigste man aan deze kant van de oceaan was geweest, dan had ze wel een privé-seance voor hem gehouden en hem verteld dat de geesten nog heel wat voor hem in petto hadden.


Nummer CL 473 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Geleende dromen
Oorspronkelijke titel Borrowed dreams
Korte omschrijving

Vastbesloten om het kwaad ongedaan te maken dat haar overleden echtgenoot had aangericht, zocht Millicent Wentworth een manier om haar landgoed te redden en de onschuldige slaven te bevrijden.
Haar enige hoop was een schijnhuwelijk met de beruchte graaf van Aytoun.
Ten einde raad door het tragische ongeluk waarbij zijn vrouw om het leven kwam en hij zelf ernstig gewond raakte, werd Lord Pennington, de vierde graaf van Aytoun, ervan beschuldigd dat hij verantwoordelijk was voor de catastrofe. Wanhopig liet hij zich door zijn moeder overhalen om een verstandshuwelijk te sluiten met een zachtmoedige vrouw die op de rand van een bankroet stond.
Dankzij de zachte hand van Millicent kreeg Lyon zijn kracht terug en genas zijn gewonde hart. Al snel ontdekte Millicent dat achter zijn onverzorgde baard en grimmige gedrag de knapste en beminnelijkste man schuilging die ze ooit had ontmoet. Voor het eerst in haar leven besefte ze wat het betekende om te leven en te verlangen naar de enige man van wie ze altijd zou houden.


Nummer CL 472
Schrijver Lisa Jackson
Titel De bedriegster
Oorspronkelijke titel Impostress
Korte omschrijving

Kiera van Lawenydd kon niet geloven dat ze het had gedaan. Omdat ze bij haar zuster Elyn in de schuld stond, had ze Elyn beloofd haar plaats in te nemen op haar trouwdag. Het bedrog zou maar één nacht hoeven duren, maar de volgende ochtend was Elyn spoorloos verdwenen!
Kiera kon onmogelijk de rest van haar leven doorbrengen met de man die voor haar zuster was bestemd, een man aan wie ze nooit de diepte van haar bedrog zou durven bekennen - ook al werd het haar al snel onmogelijk om zich tegen haar verlangen naar hem te verzetten.
Lord Kelan van Penbrooke had best in de gaten dat er iets niet klopte met zijn nieuwe bruid. Maar ondanks zijn achterdocht kon hij er niets aan doen dat hij verliefd aan het worden was op de schoonheid met het donkere haar. Tot op het moment dat hij had ontdekt wat ze van plan was, zou Kelan de mysterieuze vrouw aan zijn zijde houden en zouden de roerselen van zijn hart een goed bewaard geheim blijven.


Nummer CL 471
Schrijver Candace McCarthy
Titel De Ierse schurk
Oorspronkelijke titel Irish rogue
Korte omschrijving

Na de onverwachte dood van haar man wil Elizabeth Foley maar één ding: een goed leven voor haarzelf en haar kinderen. Maar ondanks haar rijkdom is dat geen eenvoudige opdracht. Haar pogingen om leiding te geven aan de plantage van haar man zijn op een ramp uitgelopen - en de mensen die gemene roddels over haar verspreidden toen haar man nog leefde, behandelen haar met openlijke minachting. Gelukkig krijgt Lizzy's leven een andere wending als haar vriendin Kathleen Quaid haar een 'man' leent die haar kan helpen.
Conor McDermott heeft het goed naar zijn zin bij de Quaids, hoewel hij door zijn zoektocht naar zijn zus nergens lang kan blijven. Hij is dan ook onaangenaam getroffen als hij de opdracht krijgt om Elizabeth Foley te gaan helpen op haar plantage.
Zoals de meesten in het stadje in Maryland is hij ervan overtuigd dat ze een harteloze avonturierster is, een losbandige vrouw met een schandalig verleden. Maar al gauw ontdekt hij Lizzy's tedere, liefhebbende kanten en zijn de roddels vergeten, zodat hij kan doen wat zijn hart hem ingeeft.


Nummer CL 470
Schrijver Jo Beverley
Titel Mysterieuze minnaar
Oorspronkelijke titel St. Raven
Korte omschrijving

Cressida Mandeville stemde toe in het walgelijke voorstel van Lord Crofton, maar heimelijk had ze andere plannen. Ze zou die afschuwelijke man om de tuin leiden, de verborgen rijkdom van haar vader vinden en voorkomen dat haar familie werd geruïneerd. Alles ging goed, tot een struikrover hun koets aanhield, Cressida op zijn paard tilde en een kus eiste.
Tristan Tregallows, de hertog van St. Raven, was niet van plan een vrouw in nood te redden, maar een onschuldige dame kon hij niet aan Crofton overlaten. Eén kus bevestigde dat zijn gevangene onervaren was, maar in plaats van dankbaar was ze woedend. Toen hij ontdekte dat Cressida ergens naar op zoek was en zich daarbij op gevaarlijk terrein moest begeven, wist St. Raven dat hij haar compagnon en beschermer moest worden. Hij verwachtte echter geen gevaren voor zijn hart.


Nummer CL 469 *
Schrijver Kate Silver
Titel Verleidelijk verraad
Oorspronkelijke titel A Lady betrayed
Korte omschrijving

Courtney Ruthgard was flink verwend door haar rijke vader, maar dwaas was ze beslist niet. Ten minste niet tot ze haar hart, en nog veel meer, verloor aan Pierre de Tournay, een vrijpostige musketier in dienst van de koning. Dat hij kort daarna haar hart brak, was nog tot daar aan toe, maar hij stal ook documenten. Op basis daarvan werd haar vader van illigale praktijken beschuldigd. Van het ene op het andere moment was Courtney arm en alleen, en haar enige wens was wraak nemen op de man die haar had verraden. Zich aanmelden bij de Koninklijke Garde leek daarvoor de perfecte methode.
Voor Pierre was de komst van een jonge neef van Courtney bij de Koninklijke Garde een soort Godsgeschenk. Eindelijk had hij een meelevende vriend die wel wilde luisteren naar zijn ontboezemingen over wat de koning hem had gedwongen te doen en over de diepe spijt die hij had van het kwetsen van Courtney. Toen een opstand hen echter bij elkaar in de gevangenis bracht, ontdekte hij dat zijn jonge wapenbroeder niemand minder was dan de vrouw van wie hij hield, en dat hij haar ervan moest zien te overtuigen dat hij haar altijd trouw was geweest.


Nummer CL 468
Schrijver Sandra Madden
Titel Het hart van een prins
Oorspronkelijke titel A prince's heart
Korte omschrijving

Voor een man die van jongs af aan van een carrière in het leger had gedroomd, was het gênant om door een vrouw te worden neergeschoten, vooral toen hij erachter kwam dat ze een eend had willen schieten. Maar vanaf hun eerste kennismaking was Cameron Thatcher bereid om Meggie Fitzgerald bijna alles te vergeven.
Alles, behalve het feit dat ze Ierse was. Meggie was mooi, maar ze was Ierse; iets wat een Engelse luitenant die tegen de Ierse rebellen vocht, niet zomaar naast zich neer kon leggen. Toch had de koppige Meggie zijn hart gestolen. Maar het enige wat Cameron haar te bieden had, was de mysterieuze gouden ring die hij al droeg sinds zijn geboorte.
Toen hij achterna werd gezeten door een bende Ierse rebellen, vroeg Cameron zich af of Meggie hem op haar beurt had verraden. Maar toen leidde zijn reis hem naar het verbijsterende, verradelijke geheim van zijn ware afkomst. Dat betekende echter niet veel zonder de vrouw die zo'n diepe hartstocht in hem had opgewekt... en hem de moed had gegeven om lief te hebben.


Nummer CL 467 *
Schrijver Susan Grace
Titel Gevlucht voor de liefde
Oorspronkelijke titel The runaway duke
Korte omschrijving

Omdat hij voortdurend onder druk werd gezet om te trouwen, trok Jonathan Carlisle zich terug in een jachthuis op het platteland om zijn opties te overwegen - tot hij plotsklaps werd ontvoerd. Tijdens zijn ontsnapping raakte hij zwaar gewond en kwam pas weer bij bewustzijn in het huis van een arts en zijn mooie dochter Melanie. Omdat Jonathan niet zeker wist wie zijn vijanden waren, vertrouwde hij niemand en veinsde geheugenverlies.
Maar de tedere hartstocht tussen hem en Melanie kon hij niet ontkennen. Hoewel de band tussen hen steeds inniger werd, was hij zich er niet van bewust dat Melanie een vreselijk geheim met zich meedroeg, tot ze de waarheid opbiechtte: ze werd gezocht voor de moord op haar echtgenoot.
Toen moest Jonathan de onschuld van zijn vrouw bewijzen door de dader te ontmaskeren en een misdaad op te lossen - voordat ze echt vrij waren om een leven vol liefde met elkaar te delen.


Nummer CL 466 *
Schrijver Annette Blair
Titel De Ladykiller
Oorspronkelijke titel An unforgettable rogue
Korte omschrijving

Alexandra's grote droom ging in vervulling toen ze ten huwelijk werd gevraagd door de vijfde hertog van Hawksworth, de man op wie ze als kind al hevig verliefd was. Maar de ongelooflijk knappe, charmante en rijke Bryceson trouwde niet uit liefde met haar. Zodra het huwelijk was voltrokken, ging hij naar Frankrijk om te vechten tegen Napoleon. Bryceson sneuvelde bij de Slag van Waterloo en Alexandra bleef berooid achter omdat zijn vader hem had onterfd.
Twee jaar later stond ze op het punt om voor de tweede keer in het huwelijk te treden en wel met burggraaf Chesterfield, een oude rivaal van Bryceson. De ceremonie werd echter wreed verstoord door niemand minder dan de doodgewaande Bryceson, die ze in eerste instantie niet herkende - zo ernstig verminkt was hij.
Hoewel Alexandra dolblij was dat hij nog leefde, was ze niet van plan om meteen in zijn armen te vallen. Ze wilde hem laten zien dat ze niet langer een onzeker meisje was, maar een rijpe, hartstochtelijke vrouw die zijn liefde en trouw verdiende.


Nummer CL 465
Schrijver Patricia Waddell
Titel Ruwe diamant
Oorspronkelijke titel Diamond in the rough
Korte omschrijving

Het nieuws van een erfenis in het verre Afrika was een droom die uitkwam voor gouvernante Olivia St. John die graag fantaseerde over exotische bestemmingen en boeiende mensen. Hoewel een pension in een mijnwerkersstad niet direct het grote fortuin hoefde te betekenen, zou het Olivia zeker brengen waar ze naar hunkerde: nieuwe oorden, nieuwe gezichten en avontuur.
Gelukkig had de executeur-testamentair van haar oom een begeleider voor haar geregeld, die haar door het onherbergzame terrein zou loodsen. De stoere, doorgewinterde Matthew Quinlan leek helemaal niet op de mannen in Olivia's leven, maar alles aan hem vond ze gevaarlijk aantrekkelijk. Ze was dan ook vastbesloten de haar tot het uiterste drijvende Quinn ervan te overtuigen dat ze geen verwelkend Engels muurbloempje was, maar een vrouw met verlangens en een hart dat wachtte tot hij het veroverde.


Nummer CL 464 *
Schrijver Pam McCutcheon
Titel De taal van de liefde
Oorspronkelijke titel Belle of the ball
Korte omschrijving

Belle Sullivan gaf totaal niet om haar uiterlijk, tot ze hoorde dat de jonge mannen met wie zij en haar zusjes een uitstapje maakten, denigrerende opmerkingen over hen maakten. Dat zou ze hen betaald zetten! Ze besloot dat ze het beste wraak kon nemen door als beeldschone dame de drie heren het hoofd op hol te brengen en hen daarna af te wijzen. Maar doorvoor moest ze eerst een beeldschone dame worden.
Ze vroeg een Britse aristocraat, Kit Stanhope, haar daarbij te helpen, en van hem leerde ze ook de kunst van het flirten.
Het duurde niet lang of ze was een echte hartenbreekster. Maat wilde ze het hart van Kit wel breken? En wat koesterde hij voor duister geheim?
Al gauw kwam Belle erachter dat wraak nemen niet zo eenvoudig was als het leek, en dat het geen voldoening gaf om anderen te kwetsen. Wat wel voldoening gaf, waren Kit's kussen; die smaakten naar meer.


Nummer CL 463 *
Schrijver Willa Hix
Titel Hoog in de lucht
Oorspronkelijke titel Gone courting
Korte omschrijving

Lucy Conroy had het zwaar. Haar vriend was er vandoor met een rivale uit een ander circus en had ook nog Lucy's spaargeld meegenomen. Bovendien was de knappe Jeremy Barrington als leider van het circus aangesteld. Lucy's omstandigheden hadden hopelijk hun dieptepunt bereikt, tenzij ze toegaf dat Jeremy's nonchalante charme eigenlijk onweerstaanbaar was.
Als het sceptische circusvolk zou weten dat Jeremy's toekomst afhing van het succes van het circus, dan zouden ze hem als bezienswaardigheid in de piste te kijk zetten. Maar alle activiteit en opwinding wekten Jeremy's zakelijke instincten waarvan hij het bestaan nooit had vermoed - en Lucy's riskante verrichtingen aan de trapeze zetten hem in vuur en vlam - op meer dan één manier. Was ze gevoelig voor zijn directe hofmakerij, en kon hij haar ervan overtuigen dat ze in elkaar de grootste liefde op aarde hadden gevonden?


Nummer CL 462 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Eindelijk vrij
Oorspronkelijke titel Everything I wanted
Korte omschrijving

Toen Lord Southerton, South voor zijn vrienden, actrice India Parr voor het eerst in het theater ontmoette, sprongen de vonken over en weer. Toch was het eerste wat hij van haar kreeg, een flinke klap in zijn gezicht. Maar uiteindelijk had hij daar zelf om gevraagd.
India vond South de mooiste man die ze ooit had gezien, maar ze kon het zich niet veroorloven aan haar gevoelens voor hem toe te geven.
Ze verkeerde volledig onder de invloed van een andere man; een man die haar tegen haar wil als model voor zijn decadente schilderijen gebruikte en die haar helemaal voor zich alleen wilde. Vóór South waren al anderen slachtoffer geworden van hun bewondering voor haar.
Hoe kon ze South een dergelijk lot besparen?


Nummer CL 461 *
Schrijver Tracy Cozzens
Titel De witte tijger
Oorspronkelijke titel White tiger's fancy
Korte omschrijving

Pauline was de oudste van drie ongehuwde zussen, en als rijke erfgename probeerden veel mannen haar het hof te maken.
Maar Pauline wilde niet trouwen, ze verlangde naar avonturen. Avonturen zou ze beslist beleven toen haar moeder haar ten einde raad naar India stuurde, waar Paulines zus Lily woonde, die getrouwd was met een hoge ambtenaar.
In India ontmoette Pauline de knappe Nathaniel Savidge.
Nate zou op tijgerjacht gaan, maar wilde Pauline niet meenemen.
Een tijgerjacht was veel te gevaarlijk voor een rijk meisje dat niets gewend was. Maar toen Pauline daar geen genoegen mee nam en zich verkleedde als Indiase drager, besloot hij haar een lesje te leren dat ze niet gauw zou vergeten - en haar te laten zien dat avonturen ook veel ontberingen met zich meebrachten.


Nummer CL 460
Schrijver Elizabeth Turner
Titel Voor de dageraad
Oorspronkelijke titel Just before daybreak
Korte omschrijving

In een welvarend houthakkersstadje aan het Michiganmeer werkte Claire Sorenson als dienstmeisje voor de knappe houtbaron Cole Garrett. Met zijn mooie huis, knappe vrouw en lieve dochtertje leek het alsof hij een sprookjesleven leidde - tot het noodlot toesloeg en Cole werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw.
Claire wist dat Cole een aardige, fatsoenlijke man was en was vastbesloten om zijn onschuld te bewijzen.
Cole werd achtervolgd door de geheimen rond zijn huwelijk en wist dat het tijd werd om zijn naam te zuiveren. In Claire vond hij een loyale bondgenoot en vriendin en een heerlijke verleiding - maar hij wilde haar hart niet breken. Ondanks zijn onzelfzuchtige motieven om Claire te beschermen stond hij machteloos tegenover haar nietsontziende pogingen om de waarheid te achterhalen.


Nummer CL 459
Schrijver Alice Duncan
Titel Gevaarlijke kussen
Oorspronkelijke titel A bicycle built for two
Korte omschrijving

Kate Finney was opgegroeid in de sloppen van Chicago en had weinig illusies over de liefde. Een rijke bink als Alex English was er echt niet op uit om te trouwen met een meisje dat haar avonden doorbracht met het voorspellen van de toekomst en dansen in een Egyptische tent op de Expositie van Chicago. En zij wilde niet het speeltje zijn van een verwende man.
Toch had ze nog nooit iemand als Alex ontmoet. Aangezien hij over een enorme hoeveelheid charme en meedogenloze vastberadenheid beschikte, weigerde hij door haar te worden genegeerd, beledigd en afgewezen. Integendeel, hij greep iedere kans die hij maar kon krijgen. Kate wist dat ze hem maar beter op zijn nummer kon zetten, en wel zo snel mogelijk, voordat hij het laagje ijs rond haar eenzame hart liet smelten om het te stelen.


Nummer CL 458
Schrijver Linda Lea Castle
Titel Verboden gedachten
Oorspronkelijke titel Embrace the sun
Korte omschrijving

Toen Lochlyn Armstrong ontwaakte in een hem onbekend huis, had hij geen idee wat er met hem was gebeurd en kon hij zich nauwelijks herinneren wie hij was. Van een ding was hij zeker: het trotse meisje dat hem onderdak verleende, was een mysterie dat hij graag wilde ontraadselen.
Ze woonde alleen met haar baby in het bos en beweerde geen familie of echtgenoot te hebben.
Glencoura was echter vastbesloten om haar geheimen te bewaren.
Lochlyn nam zich voor haar te beschermen en met haar te trouwen, maar tot zijn verbijstering zat zijn eigen verleden vol geheimen. De toekomst zou een gevaarlijke confrontatie kunnen inhouden met de man die Jamie had verwekt, waardoor een clan uiteen kon vallen. Glencoura's vertrouwen winnen was nog maar de eerste stap in de strijd om haar leven te redden... en haar liefde te veroveren.


Nummer CL 457 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel Als een wonder
Oorspronkelijke titel Always a lady
Korte omschrijving

Toen Kit Ramsey arriveerde in het Ierse Inismorn om aanspraak te maken op zijn erfenis, realiseerde hij zich dat de inwoners van dit kleine, verpauperde dorp ervan overtuigd waren dat hij het wonder was waar ze om hadden gebeden. Maar Kit - de natuurlijke zoon van George Ramsey, de vijftiende markies van Templeston - voelde er niets voor om te worden aangezien als een held. Het enige wat hij wilde, was de kans krijgen om onafhankelijk te zijn. Maar bij erfenissen hoorden meestal ook verantwoordelijkheden. Zo ontdekte hij al snel dat hij niet alleen een kasteel en een titel, namelijk die van Graaf van Kilgannon, had geërfd, maar ook het voogdijschap over Mariah Shaughnessy, de mooie bakster van Inismorn, die hij moest leren hoe ze een echte dame kon worden.
Net uit een klooster wist Mariah dat Lord Ramsey met al zijn geld Inismorns laatste hoop op overleving was. Ze aanvaardde Kits lessen in ongangsvormen in adellijke kringen. Niet omdat ze de volmaakte echtgenote van een heer wilde worden, maar omdat ze ervan droomde de grote liefde van Kit Ramsey te worden.


Nummer CL 456
Schrijver Candice Proctor
Titel Achter de horizon
Oorspronkelijke titel Beyond sunrise
Korte omschrijving

Zolang ze zich kon herinneren verlangde India McKnight al naar avontuur en droomde ze van landen achter de horizon. Ze volgde haar roeping door reisverhalen te gaan schrijven, een vak dat haar de hele wereld over voerde. Al die tijd nam ze zich voor haar vrijheid nimmer te riskeren door verliefd te worden. Maar toen ze door het exotische en onbekende gebied van de Stille Zuidzee trok, ontmoette ze een man die haar gids wilde zijn en die misschien een weg wist te banen naar haar hart.
Jack Ryder had de 'geciviliseerde' wereld al een tijd geleden de rug toegekeerd en leefde in afzondering om zich te verstoppen voor de pijn en het verraad uit zijn verleden. Toen de mooie, heethoofdige Schotse bij zijn hut arriveerde, stemde hij ermee in haar naar het eiland Takanu te brengen, om te bewijzen dat haar koppige theorieën over het inheemse leven niet juist waren. Maar toen hun reis een gevaarlijke wending nam, bleken ze onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gedwongen op elkaar te vertrouwen om te kunnen overleven, ontdekten ze al snel dat de hartstocht op hen wachtte... net achter de horizon.


Nummer CL 455 *
Schrijver Jo Beverley
Titel De hoogste bieder
Oorspronkelijke titel Tempting fortune
Korte omschrijving

De broer van Portia St. Claire had gegokt en verloren, zodat zij in handen viel van een stel meedogenloze schurken. Ze werd als koopwaar aangeboden op een veiling in Londens beruchtste bordeel.
Bryght Malloren had ooit ingebroken om een belastende brief te zoeken, toen hij werd aangehouden door een resolute jonge vrouw, die haar pistool op hem gericht hield. Het meisje dat later trillend en gemaskerd op het podium van de veiling stond, leek verdacht veel op haar.
Bryght wilde Portia niet aan haar lot overlaten en sloot een riskante, openbare weddenschap af. Het liep uit op een gevaarlijk spel van verleiding, waarbij heel Londen zijn adem inhield.
Een spel waar het hart de inzet was.


Nummer CL 454
Schrijver Megan McKinney
Titel Mysterieuze debutante
Oorspronkelijke titel Moonlight becomes her
Korte omschrijving

De kranten noemden haar juffrouw Maanlicht. Niemand uit de hoogste kringen had ook maar het flauwste idee dat de ongrijpbare juwelendief iemand uit hun eigen gelederen was - de ingetogen debutante uit New Orleans, Mystere Rillieux, een vrouw die zowel haar verleden als haar vrouwelijke charmes verborgen wist te houden voor iedereen die ze ontmoette. Behalve voor één man.
Spoorwegmagnaat Rafe Belloch had geld in overvloed, net als trots. Daarom had hij de gemaskerde vrouw met de opvallende blauwe ogen, die hem ooit had beroofd van zijn geld en zijn kleren, nooit kunnen vergeten. Rafe had het vermoeden dat hij haar onlangs weer was tegengekomen.
Tijdens het zomerseizoen, temidden van alle luxueuze bals en opera's, begon de gevaarlijke dans rondom de waarheid, waarin een man op zoek was naar wraak steeds dichter bij zijn prooi kwam... en een meesteres in het misleiden misschien eindelijk haar meester had gevonden.


Nummer CL 453
Schrijver Linda Madl
Titel Geheimzinnige zijde
Oorspronkelijke titel Silk en secrets
Korte omschrijving

Een uit de gratie geraakte Amerikaanse erfgename werd verbannen naar Engeland met de opdracht een echtgenoot te vinden die haar kon temmen. Toen ze in haar eentje over de mistige heidevelden reed, arriveerde ze bij de imposante poort van Penridge Hall - waar ze voortdurend in het oog werd gehouden door de donkere, knappe, nieuwe heer des huizes kolonel Harris Trevell.
Onlangs teruggekeerd uit India bezat hij een aura dat net zo erotisch en sensueel was als de prachtige zijde die hij importeerde. Alyssa werd volledig betoverd door zijn smeulende ogen en mannelijke kracht, maar kon het steelse gefluister dat Harris Trevell zijn neef had vermoord om zijn titel én zijn vrouw, niet negeren. Ze moest de waarheid over deze mysterieuze man zien te achterhalen, maar misschien was het al te laat.
Terwijl een gevaarlijke hartstocht haar meevoerde op een wervelwind van uitzinnige extase, wist Alyssa dat ze het enige antwoord had gevonden waar haar hart om vroeg... ook al bracht dat haar eigen leven in gevaar.


Nummer CL 452 *
Schrijver Sara Blayne
Titel Verraderlijk hart
Oorspronkelijke titel The captain's bride
Korte omschrijving

Lady Violette Rochelle, een ware schoonheid met een onweerstaanbaar onschuldig aura, had meer dan genoeg bewonderaars, die haar echter geen van allen intresseerden. Hoewel ze heel ingetogen leek, hunkerde ze diep in haar hart naar avontuur... en naar een minnaar die allesbehalve deugdzaam was.
Kapitein-ter-zee Trevor Dane was een man die bekend stond om zijn gewaagde heldendaden en zijn overwinningen tijdens zeeslagen. Toen hij werd ontslagen, op zoek ging naar de reden daarvan, toevallig in Violets slaapkamer belandde en haar kuste, riep hij daarmee een hartstocht op die spoedig hun beider lot zou bezegelen. Het laatste wat de voortdurend in levensgevaar verkerende en door intriges omgeven Dane nodig had, was een echtgenote.
Toen Violet zich echter plechtig voornam met hem te trouwen om niet alleen haar eigen reputatie maar ook de zijne te redden, kwam Dane tegenover een formidabele en ontwapenende tegenstandster te staan: een verleidster met gitzwart haar die hoe dan ook haar eigen zin door wilde drijven.


Nummer CL 451 *
Schrijver Katie MacAlister
Titel Oprechte bedoelingen
Oorspronkelijke titel Noble intentions
Korte omschrijving

Door toedoen van zijn eerste vrouw had Noble Britton zwaar geleden en weigerde hij nog een keer in dezelfde val te trappen. Deze keer zou hij trouwen met een rustige, gehoorzame vrouw die geen aandacht zou trekken en geen schandalen zou veroorzaken.
De oprechte manier van doen en de spontane lach van Gillian Leigh trokken hem onmiddellijk aan. Het was niet zo belangrijk dat ze de neiging had ongelukken te veroorzaken. Hij zou heel goed in staat zijn haar de juiste leiding te geven. Maar zijn kersverse bruid was van top tot teen anders dan anderen en ze stuurde zijn geordende leventje grondig in de war. Erger nog, ze eiste de volledige overgave van zijn hart.
Noble rende voortdurend een stap achter zijn betoverende echtgenote aan en moest zich een klap op zijn hoofd, een blauw oog en een gebroken neus laten welgevallen, voordat het tot hem doordrong dat Gillian zijn ziel had genezen en had bewezen dat hun eenwording een sprong in het duister, maar ware liefde was.
Nummer CL 450
Schrijver Wendy Burge
Titel Sprong in het duister
Oorspronkelijke titel Love me again
Korte omschrijving

De knappe aartshertog Varek van Austenburg had de plicht voor een erfgenaam te zorgen. Helaas kreeg zijn geliefde echtgenote Christina de ene miskraam na de andere. Er dreigde een opstand en Vareks adviseurs raadden hem aan te scheiden. Omdat Christina's leven gevaar liep, stemde hij daarin toe, maar hij verwachtte niet dat ze diep gekwetst uit zijn leven zou verdwijnen.
De beeldschone Christina kon het niet aanzien dat haar beminde Varek een ander aan zijn zijde zou hebben. Ze vluchtte het land uit en vond troost in de armen van een Engels edelman, die ze een zoon schonk. Maar aan dat rustige leventje kwam abrupt een einde toen ze haar man naar hei congres in Wenen moest begeleiden, waar alle staatshoofden van Eurpoa aanwezig zouden zijn. In een Weense balzaal ontmoette Christina Varek opnieuw, en merkte dat hun gevoelens voor elkaar nog niet waren veranderd. Ze stond voor een moeilijke keuze.


Nummer CL 449
Schrijver Sandy Hingston
Titel Geheime aanbidder
Oorspronkelijke titel The suitor
Korte omschrijving

De mooie, rijke Katherine Devereaux dacht niet alleen dat ze beter was dan haar leeftijdgenoten - ze wist het gewoon zeker. Haar snobistische gedrag joeg iedereen die ze ontmoette tegen haar in het harnas - en haar ouders waren bang dat haar kansen op een huwelijk waren verkeken. Vastbesloten om de zachtere kant van hun dochter naar boven te halen, riepen ze de hulp in van gravin Christiane d'Oliveri.
De gravin had de ideale oplossing: een antrekkelijke Franse nietsnut, ook wel bekend als Alain Montclair. Hij beloofde Katherine te zullen verleiden, om daarna haar koude hart te breken - geen gemakkelijke taak, dat was zeker!
Maar de charmante schelm kwam er tot zijn verbazing al gauw achter dat Katherine, onder haar hooghartige maniertjes en haar kleinzielige pretenties, een bijzonder eenzame vrouw was, die wanhopig naar liefde snakte.


Nummer CL 448
Schrijver Janeen O'Kerry
Titel Ongrijpbaar als de nevel
Oorspronkelijke titel Spirit of the mist
Korte omschrijving

Voor de westkust van Ierland woedde een vroeg zomerstorm, en Muriel keek toe. Binnen de beschermende muren van Dun Farriage kon ze niets zien; haar waterspiegel toonde haar echter alles. Het in die bronzen schaal schaal weerspiegelde maanlicht openbaarde het gezicht van een man - iemand die zich tot het uiterste inspande om de zee de baas te worden.
Natuurlijk was hij een banneling. Waarom zou hij anders de zee op zijn gestuurd met zo weinig hoop op overleven? Volgens de wetten van de clan dienden bannelingen tot slaaf te worden gemaakt. Toch had deze man iets edels. Het gezicht van de onbekende deed Muriel reikhalzen naar zowel zijn veiligheid als zijn vrijheid.
Zij, die was grootgebracht als dochter van een edelman, had een verschrikkelijk geheim. En om een of andere reden was ze ervan overtuigd dat de aantrekkelijke bezoeker - in nevelen gehuld en aangespoeld op het door regen geteisterde strand onder haar Dun - haar redding zou zijn.


Nummer CL 447
Schrijver Lynn Kurland
Titel Verdwenen bruid
Oorspronkelijke titel From this moment on
Korte omschrijving

Geen enkele vrouw wilde trouwen met Colin van Berkhamshire. Hij was een onverslagen, meedogenloze ridder en al zijn bruiden verzonnen een uitvlucht. Ook Aliénore van Solonge, die uit de burcht van haar vader vluchtte en sindsdien spoorloos was. Colins vader gaf de moed niet op en vond een nieuwe bruid, Sybil van Maignelay-Surmer, maar zij viel telkens flauw zodra ze de angstaanjagende Colin van Berkhamshire zag.
Aliénore was niet alleen voor Colin van Berkhamshire gevlucht, maar ook voor haar gemene stiefmoeder. Vermomd als ridder ging ze door het leven, maar was voortdurend bang dat ze ontmaskerd zou worden.
Door een bizarre wending van het lot werd ze gedwongen Sybil naar Engeland te vergezellen en kwam tot haar ontzetting niet alleen terecht in het garnizoen van Colin van Berkhamshire, maar werd ook persoonlijk door hem getraind. Ze had het niet ongelukkiger kunnen treffen. Tot ze verliefd op hem werd...


Nummer CL 446
Schrijver Amelia Grey
Titel Een vleugje schande
Oorspronkelijke titel A dash of scandal
Korte omschrijving

Zij, Millicent Blair, een meisje dat nog nooit in de grote stad was geweest en dat plotseling door haar zieke tante in het diepe werd gegooid.
Van de ene op de andere dag was ze de beruchtste roddelcolumniste van de Londense society. Haar schuilnaam: Lord Truefitt.
Hij, Chandler Prestwick, de graaf van Dunraven, de onweerstaanbare schuinsmarcheerder die maar al te vaak in de roddelbladen stond en die Millicents identiteit dreigde bloot te geven.
En dan was er nog: de mysterieuze Sluwe Societysluiper, die een kostbaar erfstuk van de graaf had gestolen.
En bovendien dreigde Lord Dunraven ook nog zijn hart te verliezen.


Nummer CL 445
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel Vluchtige dromen
Oorspronkelijke titel Gossamer
Korte omschrijving

Toen James Graig, een rijk zakenman, wakker werd van hartverscheurend gehuil, dacht hij dat zijn pijnlijke verleden was teruggekeerd. Maar wat hij vond was niet zijn ergste nachtmerrie, maar een mooie en tedere droom die hem deed verlangen naar een toekomst... met haar.
Elizabeth Sadler kwam angstig en wanhopig in San Francisco aan, vol hoop op een nieuw leven. Maar haar hoop werd de bodem ingeslagen toen ze alleen en zonder geld achterbleef. Als een reddende engel in de nacht was daar dan die vreemdeling. Hij hoorde haar huilen en schonk haar troost. Hij bood haar een baan als gouvernante van zijn vier dochters aan. In zijn ogen las ze een liefde die haar een hemel op aarde beloofde.
Maar hij werd omringd door kwaadaardig gefluister, gefluister dat hem en zijn gezin gescheiden hield van de gemeenschap waarin hij leefde. De lelijke roddels en de schaduwen van een tragedie uit het verleden dreigden een barrière op te werpen tussen James en Elizabeth. Om van hem te houden moest ze zo moedig zijn om achter hem te staan, ondanks haar eigen verborgen twijfels.


Nummer CL 444 *
Schrijver Nikki Donovan
Titel Zonder overgave
Oorspronkelijke titel No surrender
Korte omschrijving

De gespleten persoonlijkheid van haar labiele echtgenoot bracht hen bijeen. Een bevel van de koning dreef hen uit elkaar. Maar die ene nacht vol hevige, ongecontroleerde passie stond nog steeds in het geheugen van Fawkes de Cressy gegrift. Drie jaar moest hij wachten voordat hij terug kon keren naar Mordeaux om Lady Nicola Mortimer voor altijd voor zich op te eisen. Maar bij zijn aankomst werd hij aangevallen door het leger van Mordeaux. Zijn komst bleek geen verrassing. Alles wees op verraad van haar kant.
Fawkes werd heen en weer geslingerd tussen verlangen en wantrouwen. Door zijn overwinning in de strijd werd ze zijn echtgenote, maar hij was niet langer zeker van de vrouw van zijn dromen met wie hij zijn bed en zijn leven wilde delen. Geruchten dat Nicola een duister geheim bewaarde, maakte Fawkes alleen maar vastbeslotener om haar naar zijn hand te zetten. Maar was hij het die uiteindelijk haar hart veroverde, of was het andersom?


Nummer CL 443
Schrijver Jo Beverley
Titel Nobel hart
Oorspronkelijke titel Lord of my heart
Korte omschrijving

Om haar baronie voor de ondergang te behoeden moest Madeleine de la Haute Vironge trouwen met een van de drie Lords die haar door Koning Willem als echtgenoot werden aangeboden. Een schokkende wending van het lot dreef de in een klooster opgegroeide schoonheid in de armen van de gevaarlijkste van dat drietal: een prachtige, opwindende vreemde die door haar werd begeerd... maar ook gevreesd.
De knappe Aimery de Gaillard werd heen en weer geslingerd tussen zijn eed van trouw aan zijn familie en die aan zijn koning. Als Gouden Hert zwierf hij door de bossen om het gewone Engelse volk te helpen. Maar de mooie jonge erfgename met wie hij wel moest trouwen, had een vermoeden van zijn geheim en vormde daardoor een bedreiging voor de goede zaak waarvoor hij vocht, en voor zijn leven.
Toch verlangde zijn nobele, door wantrouwen geharde hart vol hartstocht naar de sensuele onschuld van Madeleine, die de dappere schurk smeekte zich over te geven aan de glorie... en het gevaar... van de liefde.


Nummer CL 442 *
Schrijver Lynn Kerstan
Titel De gouden luipaard
Oorspronkelijke titel The golden leopard
Korte omschrijving

Lady Jessica Carville wenste niets meer met mannen te maken te hebben, nadat haar hart was verraden. Ondanks de afkeuring van de society had ze in Londen vervulling en succes gevonden als handelaar in zeldzame antiquiteiten. Het allerlaatste waaran ze behoefte had, was de verschijning van de schurk die haar eens wreed in de steek had gelaten.
Maar hoezeer Jessica ook haar best deed, de plotselinge terugkeer uit India van Lord Hugo Duran wekte haar nieuwsgierigheid op, evenals zijn verleidelijke aanbod. Hij had haar vakkennis nodig bij zijn speurtocht naar een kunstvoorwerp van onschatbare waarde, dat volgens de geruchten naar Engeland was gesmokkeld. Het zou een opdracht worden vol avontuur, gevaarlijke intriges en ongebreidelde hartstocht.


Nummer CL 441
Schrijver Virginia Henley
Titel De tweelingbroer
Oorspronkelijke titel Ravished
Korte omschrijving

Al heel jong wist de rijke erfgename Alexandra Sheffield dat ze later met de knappe en gefortuneerde Lord Christopher Hatton moest trouwen. Zelf zag ze een huwelijk met hem niet zo zitten, want ze had haar hart verloren aan zijn tweelingbroer, qua uiterlijk zijn gelijke, maar totaal verschillend van karakter. Toen ze erachter kwam dat het fortuin van haar familie niet bestond, begreep ze dat ze in het belang van haar familie moest handelen en Nick vergeten, al viel haar dat nog zo zwaar.
Zijn hele leven was Nick Hatton voor zijn broer in de bres gesprongen. Als helft van een eeneiige tweeling was hij zijn broer tot het uiterste trouw, en hij zou er dan ook niet over peinzen om Alexandra ook maar met een vinger aan te raken; zij was immers voor zijn broer bestemd? Maar toen hij erachter kwam dat het zijn broer uitsluitend om haar fortuin te doen was omdat hij enorme speelschulden had gemaakt, lagen de zaken anders. Kon hij toestaan dat zijn geliefde Alexandra in een liefdeloos huwelijk terecht zou komen, terwijl hij haar zelf zo veel liefde kon schenken?


Nummer CL 440
Schrijver Peggy Waide
Titel Bijzondere krachten
Oorspronkelijke titel A rogue's promise
Korte omschrijving

Lang geleden, hoog in de bergen van China, vond de vader van Lady Joanna Fenton een kostbaar beeld. Volgens de legendes bracht het beeld van de met edelstenen bezette draak voorspoed, maar Joanna had het beeld niets dan ellende gebracht. Haar vader was tot zijn dood bezeten van de kostbare draak. Haar broer was op mysterieuze wijze verdwenen. En opeens was ook het beeld spoorloos.
Haar zoektocht bracht haar naar de gevaarlijkste plekken van Londen. Ze bezocht pandjeshuizen, taveernes in de haven... elke plek waar ze misschien antwoorden op haar vragen zou kunnen vinden; en in één van die louche gelegenheden vond ze een vriend.
Hij was een smokkelaar, een man die niets van zijn nobele afkomst wilde weten en gekozen had voor een bestaan in de wereld van smokkelaars en dieven. MacDonald Archer besefte meteen dat ze niet in die wereld thuishoorde. En toen hij beloofde haar te helpen om haar broer en het beeld te vinden, realiseerde Joanna zich iets wat haar vader nooit had beseft: echt geluk was niet te vinden in Oosterse beelden met bijzondere krachten, maar wel in liefde.


Nummer CL 439
Schrijver Jennifer Malin
Titel Uit liefde voor Lila
Oorspronkelijke titel For the love of Lila
Korte omschrijving

Tristan Wyndham had zich de dochter van zijn overleden mentor voorgesteld als een bebrilde oude vrijster, niet als een jeugdige schoonheid. Hij had gehoopt dat ze intelligent was, niet dat ze verstoken zou zijn van elk greintje gezond verstand. Hij had verwacht haar behulpzaam te zijn bij het afhandelen van haar erfenis, niet om samen met haar - zonder chaperonne nog wel - naar Parijs te reizen.
Maar Lila Covington had lak aan alle verwachtingen - en aan alle maatschappelijke regels. Wel beloofde ze dat ze aan zíjn reputatie zou denken tijdens hun verboden tocht, en daarmee maakte ze de knappe Engelsman sprakeloos.
Vervolgens vermomde ze zich als jongen, en haar mooie benen, in broekspijpen gehuld, maakten hem ademloos. Maar pas in haar rol als zijn vrouw maakte ze hem radeloos van begeerte en deed hem verlangen naar alles wat bij een echt huwelijk hoorde. Gelukkig besefte de verliefde advocaat net op tijd, dat hij het enige lokaas in handen had dat sterk genoeg was om zelfs deze vrijgevochten jongedame te strikken: ware liefde.


Nummer CL 438
Schrijver Lynsay Sands
Titel Een kwestie van geluk
Oorspronkelijke titel What she wants
Korte omschrijving

Graaf Hugh Dulonget van Hillcrest was een vermaard ridder, die eraan gewend was zijn zin te krijgen. Maar deze keer lukte dat niet. Het testament van zijn oom had een codicil; hij moest trouwen. En Hugh had net zijn aanstaande bruid beledigd door haar een boerin te noemen! Hoe moest hij haar respect terugwinnen - en haar hand?
Iedereen leek raad voor hem te hebben. Zijn soldaten vonden het een goed idee om haar geschenken te geven. De oude heks die haar voogdes was, wilde dat Hugh op zijn knieën door de modder kroop. En de kasteelpriester gaf hem de Secretis Mulierum, een boek over de geheimen van vrouwen. Maar Hugh had zo zijn eigen ideeën. Hij zou elke hindernis overwinnen om Willa te laten zien dat hij niet alleen had wat ze nodig had, maar ook wat ze wilde. En dat het in de sterren geschreven stond dat ze een leven vol geluk tegemoet zouden gaan.


Nummer CL 437
Schrijver Lynn Kurland
Titel Duister complot
Oorspronkelijke titel If I had you
Korte omschrijving

Artane... de plaats waar Anne van Fenwyck was opgegroeid.
Artane... het erfgoed van Robin de Piaget.
Het krijgsgewoel weerhield Robin jaren van een thuiskomst. Anne had de hoop op zijn terugkeer al opgegeven.
Maar toen was Robin terug op Artane, bij de betoverende jonge vrouw die hem ademloos naar haar deed verlangen.
En bij een complot dat hen beiden in gevaar zou brengen.
Terwijl het verleden hun toekomst bedreigde, besefte hij dat hij niets anders wilde dan haar, voor altijd.


Nummer CL 436 *
Schrijver Tracy Sumner
Titel Tegen de stroom in
Oorspronkelijke titel Tides of passion
Korte omschrijving

De levenslustige Savannah Connor was vastbesloten om alle sociale onrecht uit te bannen. Toen ze echter in het kustplaatsje Pilot Isle in Noord-Carolina arriveerde voor een nieuwe zaak, stond ze al snel op slechte voet met de plaatselijke politie-agent.
Zachariah Garrett was de arrogantste, ergerlijkste en aantrekkelijkste man die ze ooit had ontmoet. Plotseling moest Savannah een nieuwe strijd leveren - tegen haar verlangen naar een onweerstaanbare man.
Sinds de dood van zijn vrouw wijdde Zachariah Garrett zijn leven aan het bewaren van de orde. Dus toen hij de aantrekkelijke nieuwkomer bovenop een houten krat de menigte zag toespreken om in opstand te komen, aarzelde hij niet om haar in de gevangenis te gooien. Maar Savannah Connor was geen gewone wetsovertreder. Ze was een aantrekkelijke schoonheid die de macht had om emoties in hem op te roepen die hij dacht nooit meer te zullen voelen, en met voldoende tederheid om hem te helpen zijn angsten te overwinnen... en zijn hart nog een keer op het spel te zetten.


Nummer CL 435
Schrijver Penelope Neri
Titel De ogen van de tijger
Oorspronkelijke titel Stolen
Korte omschrijving

Rose Trelawney dacht dat ze op heterdaad was betrapt toen ze, de fonkelende smaragden die de hertog van Cumberland zijn maîtresse cadeau had gedaan, uit het statige herenhuis stal. Maar ze kwam weldra tot de ontdekking dat de lange, knappe Schot die haar overmeesterde in de veronderstelling verkeerde dat zij de maîtresse van de hertog was en dat zij zich op Cumberland wilde wreken.Voor ze het wist, had Drummond McLeod haar aan boord van een schip gebracht en zetten ze koers naar de Nieuwe Wereld - maar de opstandige schoonheid was niet van plan haar vaderland en haar broer achter te laten.
Hoe knap de Schot ook was, toen hij haar aan boord van het schip dwong om met hem te trouwen, nam Rose zich voor om geen seconde langer in het gezelschap van die wellustige bruut door te brengen. Maar tijdens de lange zeereis ontstond er in de kleine hut een romance waar de vonken vanaf vlogen. Nadat Rose Drummond er eindelijk van had kunnen overtuigen dat zij niet de vrouw was die hij zocht, merkte ze dat er in zijn versteende hart toch enige tederheid schuil ging.


Nummer CL 434
Schrijver Lynsay Sands
Titel Onder valse vlag
Oorspronkelijke titel The reluctant reformer
Korte omschrijving

Iedereen kende Lady X. Tenminste... iedereen had wel eens van haar gehoord. Men wist dat de gemaskerde prostituee een dame van adel was die in financiële moeilijkheden verkeerde. Lord James wist echter niet dat ze Lady Margaret Wentworth was, de levenslustige zus van zijn beste vriend. Gerald beweerde dat zijn zuster mooi, kuis en naïef was en hij had James de belofte afgedwongen haar te beschermen. Toen James het meisje echter in een huis van slechte zeden betrapte, kon er geen andere verklaring voor zijn dan dat Maggie de mysterieuze Lady X was.
Het meisje ontvoeren was al een riskante onderneming, maar daarna werden de zaken er niet bepaald simpeler op. James moest de verwoede protesten van zijn prooi, dat ze de befaamde Lady X helemaal niet was, negeren. Hij moest een manier verzinnen om de robbedoes te hervormen, om haar voor een schandaal te behoeden. Zijn eigen bemoeizieke tante moest hij uit de buurt proberen te houden en tegelijkertijd zijn handen afhouden van die weelderige vormen waarvan de rest van Londen scheen te hebben genoten. Het moeilijkste voor hem bleek echter niet verliefd op Maggie te worden.


Nummer CL 433 *
Schrijver Janet Lynnford
Titel Een nieuwe bestemming
Oorspronkelijke titel Spellbound summer
Korte omschrijving

Een Engelse maagd... Angelica Cavandish is het onafhankelijke jongste kind uit een machtige familie. Vastbesloten een eigen leven uit te stippelen buiten de beperkingen van de Engelse adel vertrekt ze naar de ongetemde Hooglanden om daar pottenbakster te worden.
Een Schotse losbol... Geddes MacCallum is een moedige clanleider die vecht voor zijn grondgebied dat door een naburige clan wordt bedreigd en om een einde te maken aan een oude vete. Hij heeft geen tijd voor een bemoeizuchtige vrouw die naar klei wil graven in het midden van betwist gebied, hoe mooi ze ook is.
Een betoverend seizoen... Geen van beiden verwacht de ander aardig te zullen vinden. Maar ondanks al hun hartstochtelijke botsingen willen ze beiden een oplossing voor de problemen van de clan. Als ze uiteindelijk toegeven aan de verleiding, zal hun liefde dan eeuwig blijven bestaan? Of zal Geddes' geheim al hun dromen vernietigen?


Nummer CL 432
Schrijver Emma Holly
Titel Meer dan verleiding
Oorspronkelijke titel Beyond seduction
Korte omschrijving

Merry Vance heeft duidelijk laten weten dat ze niet geïnteresseerd is in een huwelijk. Maar dat weerhoudt haar vrijer er niet van om haar ten huwelijk te blijven vragen. Elke keer als ze zijn aanzoek afwimpelt, worden haar ouders woedender. Merry heeft geen andere keus dan een zondige en schandalige oplossing te bedenken: poseren voor Nicolas Craven, Londens meest in trek zijnde kunstenaar. Geen enkele man zou het in zijn hoofd halen om met een vrouw te trouwen die naakt had geposeerd voor deze beruchte losbol.
Nicolas heeft echter zo zijn eigen plannetjes met de uitbundige jonge vrouw die hij heeft overgehaald om bij hem te komen wonen. In Merry's alledaagse gezicht ziet hij een bijzondere schoonheid. In haar ogen ziet hij vonken die op het punt staan te ontbranden. En hij weet zeker dat hij met een schilderij van haar alles tart wat in de mode is. Bovendien verschaft het hem de volmaakte achtergrond voor zijn gevaarlijke charme.


Nummer CL 431
Schrijver Candice Proctor
Titel Nachtelijke bekentenissen
Oorspronkelijke titel Midnight confessions
Korte omschrijving

De onlangs weduwe geworden Emmanuelle de Beauvais wijdde haar leven aan de zieken en gewonden van een prachtige stad, die was bezet door de vijand. Plotseling belandde ze tijdens een avond van onbeschrijfelijke ontzetting in het middelpunt van een moord en onder het waakzame oog van Yankee-politiecommandant Zachary Cooper. Ze walgde van het uniform en de oorlog die dat uniform vertegenwoordigde, maar de man die het droeg, vond ze onweerstaanbaar.
Zach Cooper was nog nooit zo onder de betovering van een vrouw geraakt. Zelfs toen Emmanuelle iedere waarheid onder lagen leugens verborg, bleef hij zich onweerstaanbaar tot haar aangetrokken voelen. Heen en weer geslingerd tussen passie en plicht, moest hij de duistere geheimen aan het licht brengen van een reeks moorden die Emmanuelle in hun onheilspellende web dreigden mee te sleuren.


Nummer CL 430 *
Schrijver Adrienne Basso
Titel Het schandaal
Oorspronkelijke titel To protect an heiress
Korte omschrijving

Niemand begreep waarom de beeldschone en gefortuneerde lady Meredith Barrington alle aanzoeken weigerde. Kennelijk bleef ze liever alleen. Toen haalden haar jongere broers haar over om voor een weddenschap de knappe markies Dardington te kussen. De weddenschap werd gewonnen, maar Meredith verloor haar hart aan de sombere markies. Er ontstond een groot schandaal en Meredith stond voor de keuze: trouwen met de man van wie ze hield, maar die geen zier om haar gaf, of door iedereen met de nek worden aangekeken.
Trevor Morley, de markies van Dardington, was al eerder getrouwd geweest, maar zijn geliefde echtgenote was door een speling van het lot gestorven en daar kwam hij maar niet overheen. Toen bepaalde het lot dat Meredith in zijn leven moest verschijnen. Ze kuste hem op een manier die naar meer smaakte. Houden van haar kon hij niet, dat zou verraad betekenen aan de nagedachtenis van zijn vrouw. Maar er gebeurden vreemde dingen in Londen, er werden jonge vrouwen gewurgd. Ook Meredith liep gevaar het slachtoffer van de meedogenloze moordenaar te worden en dat deed Trevor beseffen dat hij misschien toch niet onverschillig tegenover haar stond.


Nummer CL 429
Schrijver Patricia Waddell
Titel Een geëmancipeerde bruid
Oorspronkelijke titel A stylish marriage
Korte omschrijving

Regina van Buren, een jonge, ontwikkelde pensionhoudster die heilig gelooft in vrouwenkiesrecht en vrouwenemancipatie, woont in Merriam Falls, een stadje waar de mannen negatief tegen haar moderne ideeën aankijken. Het suffragettegroepje dat ze heeft opgericht, komt dan ook onder het mom van een leesclubje bij elkaar.
Jonathan Parker is eem succesvol zakenman die de enige fabriek in Merriam Falls heeft gekocht en pal tegenover Regina's pension gaat wonen. Hij wil zich vestigen en een gezin stichten, en Regina lijkt hem een geschikte vrouw om dat mee te doen. Hij is het niet in alles met haar eens, maar houdt wel van mensen die voor hun mening uitkomen.
Regina wil haar beperkte vrijheid niet opgeven voor een man, maar is wel gevoelig voor de charmes van Jonathan. Om met de onwillige Regina te kunnen trouwen, brengt hij haar in een compromitterende situatie. Maar een huwelijk wordt pas een huwelijk als er echte liefde bij komt kijken.


Nummer CL 428 *
Schrijver Patricia Rice
Titel Als bij toverslag
Oorspronkelijke titel Must be magic
Korte omschrijving

De zwartharige schoonheid lady Leila Staines voelde zich altijd een buitenbeentje tussen haar blonde, met magische krachten begiftigde zussen. Omdat ze niets liever wilde dan een vergelijkbare kracht bij zichzelf ontdekken, besloot ze tot het inschakelen van Dunstan Ives, een mysterieuze, sombere aristocraat met een unieke specialisatie die haar misschien kon helpen met het ontwikkelen van haar mogelijkheden. Ze had geen idee dat die onconventionele man een buitengewone toverkracht in haar zou opwekken die intenser, gevaarlijker en fascinerender was dan alles wat ze ooit had ervaren.
Dunstan, die ten onrechte werd beschuldigd van de moord op zijn vrouw, had zich lang geleden heilig voorgenomen om de decadente societywereld te mijden die hem had veroordeeld - en nooit meer in de ban te raken van een mooie vrouw. Maar toen lady Leila hem een voorstel deed dat geen enkele man in zijn positie kon weigeren, werd het plotseling onmogelijk om zich af te sluiten voor de betoverende verleidster en de sterke gevoelens die ze in hem opwekte.


Nummer CL 427
Schrijver Gwyneth Atlee
Titel Tussen twee vuren
Oorspronkelijke titel Innocent deceptions
Korte omschrijving

Ik weet niet zeker of ik hiermee door kan gaan, wat Michael ook zegt. Hij is mijn broer en niet mijn geweten. Hoe kan ik hem vertellen dat het lijkt of mijn eigen naam, Charlotte Randolph, staat voor 'leugenaarster' en 'verraadster'?
Ik word verondersteld een goede vrouw uit het zuiden te zijn die spioneert voor de zaak van de Confederatie. De federale soldaten hebben mijn huis geconfisqueerd en toch kost het me moeite om ze als mijn vijanden te zien. Ik weet dat kapitein Ben Chandler, de rechterhand van de generaal, vermoedt dat ik iets in mijn schild voer. Wat zal er gebeuren als hij de waarheid over Alexander te weten komt? Wat staat me te wachten als hij merkt dat ik informatie aan de rebellen doorgeef? En wat doet hij als hij beseft dat mijn belangstelling voor hem niet slechts beleefdheid is? Nu ik dit heb opgeschreven, kan ik het onmogelijk nog langer ontkennen - ik ben verliefd op een officier van het federale leger.


Nummer CL 426 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Maskerade
Oorspronkelijke titel My lady notorious
Korte omschrijving

Castity Ware was wanhopig. Haar zuster, moeder van een baby en net weduwe geworden, werd op de hielen gezeten door een gevaarlijk familielid. Omdat ze hoe dan ook moesten vluchten, bedacht Castity een roekeloos plan.
Ze verkleedde zich als struikrover en overviel de eerste koets die ze tegenkwamen. Wat ze niet wist, was dat de passagier in die koets haar nog heel wat last zou gaan bezorgen.
De uit een machtige familie stammende arrogante en verwende Cyn Malloren had maanden nodig gehad om te herstellen van zijn oorlogswonden. Inmiddels snakte hij naar avontuur. De brutale struikrover die zijn koets overviel, kwam dan ook als geroepen.
Maar al te graag liet hij zich betrekken bij de wilde plannen van zijn overvaller, in de wetenschap dat hij geen jongen voor zich had, maar een beeldschone vrouw - in vermomming. Samen stortten ze zich in een avontuur vol maskerades, gevaar en verleiding.


Nummer CL 425 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Engel der wrake
Oorspronkelijke titel To tempt an angel
Korte omschrijving

Angelica Douglas, de gravin van Melrose, leefde in armoede omdat haar vader van het familiefortuin was beroofd. Ze was gedwongen haar familie te onderhouden door op jaarmarkten mensen geld afhandig te maken met dobbelen. Maar ze had gezworen wraak te nemen op de mannen die haar vader zijn fotuin hadden afgenomen en om dat doel te bereiken riep ze de hulp in van een galante, knappe vreemdeling.
Robert Campbell, de markies van Argyll, was de opvolger van de hertog van Inverary. Zijn nieuwsgierigheid werd geprikkeld toen hij hoorde dat zijn eigen vader één van de slachtoffers was die Angelica op het oog had, en daarom besloot hij de charmante jonge vrouw in de gaten te houden. Zijn verlangen naar haar was een vervelende complicatie, want door zijn noodlottige eerste huwelijk wist hij maar al te goed wat liefde, of het ontbreken daarvan, teweeg kon brengen. Maar toen ze allebei in gevaar verkeerden, besefte hij dat hij de koppige Angelica niet kon missen... en de beste manier om haar aan zich te binden was een huwelijk.


Nummer CL 424
Schrijver Christina Kingston
Titel Hun laatste kans
Oorspronkelijke titel Ride the winter wind
Korte omschrijving

Majoor Michael Mathers, burggraaf Kantwell, had aan de martelingen waaraan hij was onderworpen een verlamde arm overgehouden. Voor een actieve man als hij was dat een ramp, hij voelde zich minderwaardig en dacht niet ooit nog het geluk te kunnen vinden. Welke vrouw wilde nu een verminkte man? Eigenlijk bestond er nog maar één uitweg voor hem. In een gierende sneeuwstorm trok hij erop uit, op zoek naar een zachte dood.
Lady Alissa Collington had een enorm fortuin van haar grootvader geërfd. Er was echter één maar: voor haar vijfentwintigste verjaardag moest ze getrouwd zijn, anders viel haar vermogen in handen van haar voor niets terugdeinzende oom. Haar verjaardag naderde met rasse schreden, maar niemand durfde met haar in het huwelijk te treden nadat de ene na de andere huwelijkskandidaat een ongeluk was overkomen. Toen er zelfs een kandidaat werd vermoord, werd het Alissa te gortig. Ze ging haar oom aangeven. Onderweg naar Londen liep haar rijtuig vast in de sneeuw. Gelukkig doemde er in de verte een ruiter op.


Nummer CL 423
Schrijver May McGoldrick
Titel Schandalig verleden
Oorspronkelijke titel The rebel
Korte omschrijving

De verstokte vrijgezel Sir Nicholas Spencer had besloten dat het tijd werd om te trouwen. De beeldschone Clara Purefoy voldeed aan al zijn eisen en hij reisde naar Ierland om haar een aanzoek te doen. Onderweg sloeg de twijfel toe: was zo'n jong, naïef meisje wel geschikt voor hem? In Ierland bleek dat ze een oudere zus had. Waarom had niemand hem ooit over haar verteld? Waarom behandelde haar familie haar als een paria? Allemaal vragen waarop Nicholas een antwoord wilde vinden, want deze Jane Purefoy intrigeerde hem in hoge mate.
Jane Purefoy werd niet meer dan gedoogd in haar ouderlijk huis. Ze leidde dan ook een heel eigen leven, een dubbelleven vol gevaar als leider van de rebllen die zich tegen de Engelse overheersers verzetten. Jane wilde dan ook niets weten van die Engelse baron die haar zusje ten huwelijk kwam vragen. Maar al gauw bleek deze aristocraat uit ander hout gesneden dan de andere Engelsen, en er welden warme gevoelens voor hem in haar op. Natuurlijk kon het nooit iets worden, want Jane was de gevangene van een schandalig verleden. Bovendien was deze knappe man voor haar zusje bestemd.


Nummer CL 422 *
Schrijver Nita Abrams
Titel Gevaarlijk bedrog
Oorspronkelijke titel The exiles
Korte omschrijving

Vermomd als jongen probeerde Elizabeth DeQuincy een gevaarlijke reis door Europa te maken. In een donkere steeg in Wenen werd ze overvallen en ze was dankbaar dat de knappe Engelsman die haar redde, achteraf geen vragen stelde. De machtige stad werd overspoeld door geheim agenten van allerlei nationaliteiten en niemand was veilig. Ze kon nergens heen, haar geld was weg en dus durfde ze geen nee te zeggen toen hij haar vroeg zijn leerjongen te worden - en durfde ze ook haar ware identiteit niet bloot te geven aan haar meester.
Sommers was duidelijk een heer en duidelijk meer dan een simpele scherminstructeur. De vraag was alleen aan welke kant hij stond. Elizabeth was vastbesloten dat uit te zoeken, maar wilde ze de waarheid wel horen?
Als dubbelspion voor de keizer was Sommers erin geslaagd de beste Franse geheim agenten te slim af te zijn - voorlopig. Toen hij Elizabeth's bedrog ontdekte, was hij vastbesloten haar terug naar Engeland te sturen. Spioneren was geen geschikt werk voor een mooie jonge vrouw, hoewel ze er wel goed in was. Bijzonder goed. En ze was bovenal bereid haar leven voor hem op het spel te zetten.


Nummer CL 421
Schrijver Shelley Bradley
Titel Pure verleiding
Oorspronkelijke titel Strictly seduction
Korte omschrijving

Het leven had Madeline Sedgewick geleerd dat alles een prijs heeft - zelfs begeerte. Haar echtgenoot had haar niets anders nagelaten dan schulden en ze was ervan overtuigd dat degene die de schulden van wijlen haar man had opgekocht, daar een onevenredige betaling voor terug zou eisen. Maar zelfs in haar stoutste dromen had ze zich niet voor kunnen stellen dat dat Brock Taylor zou zijn. Hij was vroeger hun stalknecht en nu een gefortuneerd zakenman. Bovendien was hij de man die vijf jaar daarvoor haar hart, en nog heel wat meer, had gestolen.
De herinneringen die Brock aan hun scheiding had overgehouden, waren nog bitterder dan die van Maddie en zijn plannen voor hun toekomst hadden helemaal niets meer te maken met hun ontluikende eerste liefde. Maar toen hij Maddie terugzag, nog even energiek, koppig en beeldschoon als altijd, stak het verlangen dat hij allang dood waande, de kop weer op. Het duurde niet lang, of ze waren verwikkeld in een gevaarlijke weddenschap met als inzet het moeizaam verworven fortuin van Brock en de diep gekoesterde onafhankelijkheid van Maddie. Een weddenschap die maar één van hen kon winnen.


Nummer CL 420 *
Schrijver Amy J. Fetzer
Titel De Ierse ridder
Oorspronkelijke titel The Irish knight
Korte omschrijving

Connal Pendragon, een loyale ridder, gehoorzaamde zijn koning onvoorwaardelijk. Maar toen Richard Leeuwenhart hem opdracfht gaf naar zijn vaderland terug te keren en de vrede zeker te stellen door te trouwen met de beruchtste heks van Ierland, stond zijn hele wereld op zijn kop. Sinead van Antrim had hem jaren achtervolgd met haar magische krachten. Als volwassen vrouw vond hij haar betoverend en bleek zij machtiger dan ooit. Toen hij het op haar grondgebied voor het zeggen wilde krijgen, moest hij niet alleen met haar trouwen, maar op de een of andere manier ook haar hart veroveren.
Sinead weigerde te trouwen met een Ierse verrader die zijn eigen volk in de steek had gelaten om voor Engeland te vechten, hoe sterk en dapper hij ook was, en ondanks het feit dat hij haar hart bezat. Omdat het haar in haar jeugd was verboden haar magische krachten tegen hem te gebruiken, had ze geen wapens tegen de gevoelens die hij bij haar opriep, noch tegen de afschuwelijke droom die zijn dood voorspelde. Hoewel het haar lot was hem te beschermen, was ze bang te dicht bij hem in de buurt te komen omdat hij haar gevoelens voor hem dan zou kunnen raden.


Nummer CL 419
Schrijver Jackie Stephens
Titel Opwindende herinneringen
Oorspronkelijke titel Love's journey home
Korte omschrijving

Texas Ranger Fairchild achtervolgde de mooie bandiet die zijn vader had neergeschoten en er vandoor was gegaan met vijfendertigduizend dollar aan gestolen goud. Ze had hem al twee keer bedrogen... en was er zelfs in geslaagd zijn pistool en zijn paard te stelen. Hij had gezworen dat hij niet zou rusten tot hij haar veilig achter de tralies had en kwam eindelijk in haar buurt. Toen hij de beruchte Francesca Rossetti weer in levende lijve zag, kwamen de opwindende herinneringen in sneltreinvaart terug... ook al gedroeg ze zich alsof ze hem nog nooit had gezien.
Toen Bianca toestemde net te doen alsof ze haar valselijk beschuldigde zus was zodat Francesca haar naam kon zuiveren, had ze nooit kunnen dromen dat Fairchild haar al zo dicht op de hielen zat... of dat hij zo aantrekkelijk zou zijn. Ze werd de gevangene van de ruwe Ranger en hij leidde haar op een paard door Texas. Maar achter zijn ster en zijn holster werd hij geplaagd door tragische herinneringen en Bianca zwoer alles te riskeren om hem te helpen zijn verleden tot rust te brengen... zelfs als het betekende dat ze haar eigen hart op het spel moest zetten.


Nummer CL 418 *
Schrijver Adrienne Basso
Titel Een storm van passie
Oorspronkelijke titel To wed a viscount
Korte omschrijving

Toen de vader van de verwende Faith Linden en haar verloofde, burggraaf Dewhurst, overleden, kampte ze met een wanhopige, onzekere situatie. De enige manier waarop Faith haar geliefde ouderlijk huis kon behouden, was door te trouwen met de jongere broer van haar gestorven verloofde, de nieuwe burggraaf Dewhurst. Maar toen ze Lord Griffin Sainthill eindelijk ontmoette, kwam ze voor een onaangename verrassing te staan: de ruige, knappe avonturier verzette zich met hand en tand tegen een huwelijk met haar.
Als zeekapitein en eigenaar van een winstgevende scheepvaart- maatschappij leidde Griffin Sainthill een heel gelukkig leven in de Amerikaanse koloniën. Dus toen het nieuws van zijn erfenis hem bereikte, was hij daar alles behalve blij mee. Zijn stemming werd er niet beter op toen hij terugkeerde naar Engeland en ontdekte dat een brutale schoonheid erop stond zijn bruid te worden! Maar zijn knagende geweten en een gestolen kus zorgden ervoor dat hij verzeild raakte in een riskant avontuur: een huwelijk met een vrouw die hem verleidde, kwelde en zijn hele leven op zijn kop zette.


Nummer CL 417 *
Schrijver Barbara Pierce
Titel Een echte heer
Oorspronkelijke titel A gentleman at heart
Korte omschrijving

Het zag er naar uit dat Wynne Bedegrayne haar hele leven ongetrouwd zou blijven. Ze was mooi en charmant genoeg, maar zo intelligent dat ze er alle huwelijkskandidaten mee wegjoeg - en met haar liefdadigheidswerk haalde ze zich bovendien het soort problemen op de hals dat een weldenkend man nooit zou tolereren.
Opeens besloot Keanan Milroy haar serieus het hof te maken. De beroemde bokser was weliswaar van nederige afkomst, maar op zijn karakter viel niets aan te merken - en aan de hartstocht die hij bij haar opriep, kon ze geen weerstand bieden. Maar toen Wynne er achter kwam dat er achter Keanans verleidingskunsten misschien wel iets veel minder puurs dan begeerte schuilging, besloot ze hem een lesje te leren.
Adel school eerder in gedrag dan in afkomst, en Wynne zette alles op het spel om Keanan te leren dat hij in de grond van zijn hart een heer was... en dat er niets eerbaarders bestond dan liefde.


Nummer CL 416 *
Schrijver Janet Lynnford
Titel Prikkelende schoonheid
Oorspronkelijke titel Shetland summer
Korte omschrijving

De zaken die Drummond Graham op het eiland deed, leken eenvoudig - hij was gekomen om wol te kopen. Maar zijn talent om vrouwen dusdanig te vleien dat ze hun ziel voor hem blootlegden, wekte de achterdocht van Gemma Sinclair, de gezelschapsdame van de Lady van de Shetlandeilanden. Ook zij viel voor zijn verleidingskunst, maar ze had het gevoel dat de groenogige vreemdeling een dieper en donkerder doel nastreefde.
Toen Gemma aanbood Drummond rond te leiden over het eiland, vroeg hij haar naar haar motieven. Haar schoonheid prikkelde zijn zinnen en haar onschuldige moed zijn ziel. Maar haar loyaliteit lag natuurlijk bij die tirannieke Laird die haar oom gevangen hield en Drummonds geheime zoektocht dwarsboomde. Ondanks zijn twijfels beloofde hij met Gemma te trouwen toen haar leven werd bedreigd. Durfde Drummond het aan om Gemma volledig te vertrouwen en zou zij werkelijk zijn echtgenote worden?


Nummer CL 415 *
Schrijver Nita Abrams
Titel Een kwestie van eer
Oorspronkelijke titel A question of honor
Korte omschrijving

Tijdens de Napoleontische oorlog werd kapitein Richard Drayton tot zijn verrassing gevraagd voor de inlichtingendienst te werken. Hij was een echte amateur en bij zijn eerste opdracht raakte hij gewond. Om te herstellen ging hij bij zijn zuster en haar echtgenoot in hun landhuis en Engeland logeren. Daar leerde hij Rachel Maitland Ross kennen, de mooie gouvernante van zijn nichtje. Die gouvernante had vreemde ideeën over de opvoeding en er ontstonden fikse woordenwisselingen. Maar terwijl hij herstelde van zijn verwonding, nam de inlichtingendienst opnieuw contact met hem op: er moest een verrader aan het werk zijn in de buurt waar hij was. Dat wierp een heel ander licht op Rachels vreemde gedrag, en was ze wel wie ze zei dat ze was?
Omdat Rachel een oogje op haar roekeloze broer wilde houden, moest ze per se in Engeland blijven, hoewel haar oom, een steenrijke bankier, haar naar het buitenland wilde sturen. In opperste wanhoop solliciteerde ze onder een valse naam naar een baantje als gouvernante. Eenmaal op het landhuis aangekomen, bleek het er daar niet zo rustig aan toe te gaan als ze had gedacht, en dat kwam vooral door de komst van de knappe kapitein Drayton. Toen bleek dat het gevaar aan alle kanten op haar loerde, en niet alleen op haar, maar op iedereen die haar dierbaar was. Er moest verraad in het spel zijn, maar wie was de verrader in hun midden?


Nummer CL 414
Schrijver Lisa Jackson
Titel Onbezonnen en ondeugend
Oorspronkelijke titel Wild and wicked
Korte omschrijving

Alle ogen in de grote zaal waren gericht op Lady Apryll. Als een wellustige engel zweefde ze in haar nauwsluitende witte japon tussen de feestvierders door en wekte de belangstelling van Lord Devlynn. Overmoedig nam hij haar in zijn armen en beloofde haar een geweldige nacht. Maar voordat die nacht voorbij was verdween ze - samen met de juwelen van het kasteel, de mooiste paarden van de kasteelheer en zijn jonge zoon. Het enige wat achterbleef van de verleidelijke ontvoerster was haar japon die op een hoopje in zijn kamer lag, met geheimzinnige bloedvlekken erop.
Devlynns plan om haar te straffen liep spaak toen hij de werkelijke motieven van Apryll ontdekte. Zijn grootste zwakheid was echter de onweerstaanbare aantrekkingskracht die hij voelde voor de verleidelijke vrouw wier kussen nog steeds naar verraad smaakten.


Nummer CL 413
Schrijver Candice Proctor
Titel Nacht in het paradijs
Oorspronkelijke titel Night in Eden
Korte omschrijving

Het leven van Bryony Wentworth was kapot toen ze ten onrechte werd beschuldigd van de dood van haar man en ze ten gevolge daarvan werd veroordeeld tot verbanning naar New South Wales. Lichamelijk gebroken, maar niet in haar geest, vocht ze voor haar leven.
Ze wilde niets te maken hebben met kapitein Hayden St. John, de man die haar zou kunnen redden. Maar de moeder in haar kon het kind van Hayden dat haar nodig had niet de rug toekeren, en de vrouw in haar kon haar hartstocht voor de ruwe, raadselachtige man die ze moest dienen, niet ontkennen.
Tegen de achtergrond van een ruig, prachtig en meedogenloos land leerden twee hunkerende zielen elkaar te vertrouwen, elkaar te beminnen en te triomferen over het gevaar dat hun levens overschaduwde - totdat het noodlot en begeerte één werden.


Nummer CL 412
Schrijver Nicole Byrd
Titel Charmante bedrieger
Oorspronkelijke titel Dear impostor
Korte omschrijving

Er was maar één manier waarop Psyche Hill het beheer over haar erfenis kon krijgen: een huwelijk. Helaas waren alle mogelijke kandidaten afgeschrikt door haar oom, die niets liever wilde dan Psyches geld in de familie houden - in zijn familie. Omdat ze niet bereid was met haar neef te trouwen maar wanhopig verlangde naar financiële onafhankelijkheid, bedacht Psyche een ongelooflijk plan: ze verzon een aristocratische verloofde en vervolgens huurde ze een toneelspeler in om die rol te spelen.
Beroepsgokker Gabriel Sinclair hield ervan om de show te stelen, maar hoewel hij een getalenteerd kaartspeler was, was hij nog nooit aangezien voor een acteur - totdat hij door in een rijtuig te springen ontsnapte aan huurmoordenaars en naar een verlovingsfeest werd gereden. Gabriel nam de uitdaging aan om zich voor te doen als de toneelspeler die was ingehuurd om Psyches verloofde te spelen, want Psyche bood hem onbedoeld een veilige plek om aan zijn achtervolgers te ontkomen. Maar schandalen en talloze gevaren lagen op de loer toen Gabriels bedrog - en zijn verleden - aan het licht kwamen. Ondanks haar voornemen om de raadselachtige bedrieger niet te vertrouwen, kon de hartstocht die Psyche in Gabriels armen vond wel eens het enige echte zijn temidden van alle bedrog.


Nummer CL 411
Schrijver Jaclyn Reding
Titel Gedwongen huwelijk
Oorspronkelijke titel The pretender
Korte omschrijving

Lady Elizabeth Drayton was een ontwikkelde vrouw die ervan overtuigd was dat vrouwen niet voor mannen onderdoen. Toen haar vader, de machtige hertog van Sudeleigh, erachter kwam dat zijn dochter opruiende bijdragen leverde aan een tijdschrift, onstak hij in woede en besloot haar een lesje te leren: hij huwelijkte haar uit aan een van zijn vrienden. Onderweg naar haar bejaarde bruidegom ontmoette ze een onbeschaafde Schot. Om haar vader dwars te zitten, dwong ze hem met haar in het huwelijk te treden, ervan overtuigd dat de hertog het huwelijk nietig zou laten verklaren.
Al gauw bleek dat Elizabeths echtgenoot niet zo onbeschaafd was als de hertog dacht: Douglas MacKinnon was zelf ook van adel. De sluwe hertog wilde zijn dochter leren wat het betekende om verantwoordelijk te zijn voor je eigen daden en vroeg de knappe Douglas twee maanden met Elizabeth getrouwd te blijven. Daarna kon het huwelijk ontbonden worden en zou de hertog ervoor zorgen dat Douglas zijn verbeurd verklaarde erfenis in bezit kon nemen. Douglas wilde alles doen om Dunakin weer in zijn bezit te krijgen, en zo reisde hij met de onwillige Elisabeth naar zijn afgelegen 'boerderij' in de Schotse Hooglanden. De hertog had nog wel een voorwaarde gesteld: Elisabeth mocht niet weten wie Douglas in werkelijkheid was, en het huwelijk mocht niet worden geconsumeerd.


Nummer CL 410
Schrijver Christine Holden
Titel Een toegewijde dienaar
Oorspronkelijke titel Dearest beloved
Korte omschrijving

Arielle Stanford had van alle kanten horen verluiden, dat de mysterieuze Hunter Braxton veel moeite deed om mensen te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen.
En toen ze hem - een volslagen onbekende! - in een brief verzocht om haar te helpen toegang te verkrijgen tot een universiteit, stemde hij toe. Maar toen ontmoette hij haar in levende lijve - en kwam tot de conclusie dat ze beter geschikt was voor het huwelijk dan voor de geneeskunde.
Het léf van die man! Ze liet zich door niemand haar droom ontnemen, en zeker niet door een man als Lord Braxton.
Was hij maar wat minder knap. Wat minder charmant. Wat minder onweerstaanbaar.


Nummer CL 409
Schrijver Geri Borcz
Titel Verleidelijke vermomming
Oorspronkelijke titel One wild rose
Korte omschrijving

De moeder van Roselyn O´Neill, een saloonzangeres met een rampzalige smaak op het gebied van mannen, mocht er dan voor gezorgd hebben dat de jeugd van haar dochter een kleurig avontuur was geweest, maar na jaren van rondhangen in derderangs gehuchten en vluchten voor netelige situaties, was Roselyn dringend aan een rustig leven toe. Maar dat moest nog even wachten, omdat haar moeder opnieuw in de problemen was geraakt en Roselyn een buidel gestolen diamanten te pakken moest zien te krijgen om haar daarmee uit de moeilijkheden te redden. Dat leek tamelijk eenvoudig, totdat ze de koppige Texas Ranger Madsen Bold tegen het lijf liep.
Madsen was een man die zich aan zijn woord en de wet hield. Hij kon weinig gevoel opbrengen voor bedriegers en oplichters, zelfs niet wanneer die zo'n verleidelijke vermomming droegen als Roselyn. Bovendien had hij een oude vriend beloofd de gestolen diamanten voor hem op te sporen. Maar zich van Roselyn ontdoen, bleek zo goed als onmogelijk en voor hij wist wat hem overkwam, had hij de onwaarschijnlijkste partner die hij zich maar kon voorstellen. Helaas deed iedere seconde die hij in haar gezelschap doorbracht, hem naar meer verlangen - totdat zelfs een heel leven in haar armen hem niet meer voldoende leek.


Nummer CL 408 *
Schrijver Mary Gillgannon
Titel De drakendoder
Oorspronkelijke titel The Dragon Prince
Korte omschrijving

Rhun, de zoon van de beroemde koning Maelgwyn de Grote van Wales, had het bloed van een meedogenloze soldaat door zijn aderen stromen.
Hij was de zaak van koning Arthur volledig toegewijd en kon zich niet voorstellen dat een moment van barmhartigheid de loop van zijn toekomst en het lot van zijn volk voor altijd zou veranderen.
Terwijl de Brittaniërs streden om de Saksische invasiemacht de baas te blijven, ontmoette hij Eastra, een adembenemend mooie Saksische prinses.
Toen zij zich aanbood als gijzelaarster om een wapenstilstand in stand te kunnen houden, zou Rhun zijn uiterste best doen om zijn plicht niet te verzaken en tegelijkertijd de liefde van zijn leven niet te verliezen.


Nummer CL 407 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel De barmhartige baron
Oorspronkelijke titel Ever a princess
Korte omschrijving

Na de laffe aanslag op haar ouders moest prinses Giana van Saxe-Wallerstein-Karolya haar land ontvluchten. De dader van de aanslag, haar neef prins Victor, aasde op de troon, maar volgens de wet kon hij die alleen bestijgen als hij het koninklijke zegel in zijn bezit had, én getrouwd was met de troonopvolgster, prinses Giana. Maar de prinses was spoorloos verdwenen.
Adam McKendrick was de held uit een serie stuiverromannetjes over de Barmhartige Baron, een weldoener die vrouwen in nood redde. Bij een spelletje poker kwam hij in het bezit van een afgelegen Schots landhuis. Nieuwsgierig reisde hij naar Schotland. Het huis was geweldig, maar lang niet zo geweldig als het kamermeisje dat daar werkte. Adam voelde zich onweerstaanbaar tot die Giana aangetrokken, en die gevoelens waren geheel wederzijds.
Pas toen Giana zeker wist dat ze Adam kon vertrouwen, durfde ze een einde te maken aan de maskerade en onthulde ze hem haar ware identiteit. Adam maakte zijn naam als Barmhartige Baron waar en besloot haar te helpen uit handen van prins Victor te blijven. Daarbij maakte hij dankbaar gebruik van het medallion dat ze om haar hals droeg. De markies van Templeston moest volgens het testament van zijn vader iedereen helpen die in het bezit was van zo´n medallion wanneer die om hulp en bijstand verzocht.


Nummer CL 406
Schrijver Colleen Faulkner
Titel Duistere intriges
Oorspronkelijke titel Highland Lord
Korte omschrijving

Anna, de onwettige dochter van de Schotse koning Robert de Bruce, wachtte op haar verloving terwijl ze onder de hoede was van de Forrests van Rancoff Castle. Toen bestormde Tor Henneson de poorten van de burcht. De sterke Viking was gekomen om zijn schuld te innen bij de vader die hem in de steek liet, maar het was de pittige Anne die aan zijn diepste verlangens tegemoet kwam. Daardoor werd ze gedwongen een moeilijke keus te maken tussen plicht... en een liefde die was voorbestemd.
Tor Henneson was opgegroeid in de woeste noordelijke grensstreek van het Vikingvolk van zijn moeder en wilde geld van de vader die hem niet wilde erkennen. Maar toen de dagen weken werden, ontdekte hij dat hij steeds minder afkeer kreeg van zijn Schotse afkomst, de vader die hij gezworen had te haten en de opmerkelijke vrouw die hij niet kon weerstaan. Zelfs toen hij Anne uitdagend tot de zijne maakte, werd hij door duistere intriges en dodelijk verraad in een bittere, gevaarlijke strijd verwikkeld om zijn geboorterecht op te eisen en de vrouw van wie hij hield.


Nummer CL 405 *
Schrijver Susan Grace
Titel Gezworen vijanden
Oorspronkelijke titel Enemies of the heart
Korte omschrijving

Met een moeder die vroeger een berucht zeerover was en een vader die als avonturier over de wereldzeeën had gezworven, was Diana Grayson een vrijgevochten, onafhankelijke schoonheid die lak had aan conventies. Maar ze had nooit verwacht dat ze nog eens voor de wet zou moeten vluchten, totdat ze per ongeluk haar aanrander neerschoot. Op het landgoed van haar oom en tante hield ze haar ware identiteit verborgen voor de paardentrainer Jared Devlin, een trotse Ier met een diepgewortelde haat tegen de Engelse aristocratie.
Jared Devlin was een ontsnapte terdoodveroordeelde die zijn geboorteland was ontvlucht voor een moord die hij niet had geplaagd. Hoewel hij ervan overtuigd was dat hij de levenslustige Ana geen toekomst kon bieden, werd hij smoorverliefd op haar. Hun hartstochtelijke liefde duurde echter maar kort, want de geheimen uit hun beider verleden haalden hen in en door een speling van het lot werden ze elkaars vijanden.
Alle hoop op een gezamenlijke toekomst dreigde te vervliegen door gevaren en misverstanden, tenzij de gezworen vijanden geliefden voor altijd konden worden.


Nummer CL 404
Schrijver Veronica Sattler
Titel Liefde om middernacht
Oorspronkelijke titel Come midnight
Korte omschrijving

Gebrek aan liefde vormde niet het grootste probleem toen Adam Lightfoot, de vijfde markies van Ravenskeep, de duivel opriep.
Adam was tot alles bereid om het het leven van zijn enige zoon te redden en over een overeenkomst met Lucifer - hem bekend als de losbandige Lord Appleby - hoefde hij niet lang na te denken.
Wat Adam niet wist, was dat op dat moment de Ierse Engel, de genezeres en helderziende Caitlin O'Brien, reeds haar intrede in zijn leven had gedaan. De roodharige schone leek vastbesloten hem uit de klauwen van het Kwaad te redden. Op een donkere nacht kwamen ze erachter dat er nog wonderen bestonden - als ze tenminste bereid waren alles op te offeren voor de enige ware liefde.


Nummer CL 403
Schrijver Elizabeth Turner
Titel Verraderlijke val
Oorspronkelijke titel Rebel's treasure
Korte omschrijving

Toen haar bazige moeder was overleden, kon niets Tess Montgomery ervan weerhouden die onverwachte erfenis in ontvangst te gaan nemen; een kleine ranch en een verlaten mijn, vlak buiten het stadje Tucson in Arizona. Daar aangekomen ontmoette Tess haar mede-erfgenaam, Zachary McClain. Tien jaar geleden was hij soldaat in het zuidelijke leger en zij had hem toen beschermd tegen gevangenneming.
Maar hun weerzien was allerminst warm. Zach leek helemaal niet meer op de vriendelijke jongen uit Zuid-Carolina die Tess eens had gekend. Om de een of andere duistere reden kon hij haar aanblik niet meer verdragen. Maar wat nog erger was, de aanblik van Zach deed Tess hartstochtelijk naar hem verlangen.
Bijna tien jaar lang had Zach zijn haat jegens Tess Montgomery gekoesterd, totdat die op een ontstoken wond was gaan lijken. Om de bezitting die ze samen hadden geërfd te kunnen verkopen, moest hij vrede sluiten met de vrouw van wie hij geloofde dat ze hem aan de noordelijke troepen had verraden.
Hij werd bijna gek van de inspanning die hem dat kostte, vooral toen zijn afkeer strijd moest voeren met zijn verlangen naar haar. De waarheid over wat er al die jaren geleden echt was gebeurd, zou de weg naar de liefde vrij kunnen maken.


Nummer CL 402
Schrijver Elizabeth English
Titel Vluchtig visioen
Oorspronkelijke titel Laird of the mist
Korte omschrijving

Alistair Kirallen was verbannen door zijn clan en leefde als een huurling. Hij had maar één droom: de moord op zijn broer wreken.
Maar toen deed een andere droom het vuur in hem hoog oplaaien.
De vrouw in zijn droom was de vrouw naar wie hij zijn hele leven had verlangd - de enige voor wie hij wilde leven. Toch leek ze niet meer dan een vluchtig visoen.
Deirdre Maxwell had ook een visioen gezien - een vurige droom over een man die niet echt kon zijn.
Toen ontmoette ze de nieuwe huurling van haar man. De dappere, mysterieuze Alistair Kirallen werd achtervolgd door demonen die alleen hij kon bestrijden - demonen die hem kapot dreigden te maken.
Maar de kracht die hen samenbracht bleek helemaal geen droom te zijn.


Nummer CL 401 *
Schrijver Deborah Johns
Titel De Maltezer ster
Oorspronkelijke titel The Maltese star
Korte omschrijving

Severin Brigante Harnoncourt was vastbesloten zijn goede naam in ere te herstellen nadat zijn vader die te grabbel had gegooid. Hij sloot zich aan bij de hertog van Bourgondië die in de strijd om de Franse troon de zijde van Engeland had gekozen. Maar toen ontmoette Severin de jonge weduwe Alix Ducci Montaldo de Mercier; hij moest niet alleen haar kasteel veroveren, maar ook haar hart.
Koste wat kost wilde Alix de herinnering aan haar overleden echtgenoot levend houden. Het liefst wilde ze het klooster in gaan, maar toen leerde ze Severin Brigante kennen. Hij maakte haar opmerkzaam op de geheimzinnige amulet die ze om haar hals droeg, de Maltezer Ster, een amulet waarvan werd aangenomen dat die over duistere krachten beschikte. Er was oorlog op komst, aan alle kanten dreigde gevaar. Alix kwam voor een moeilijke keuze te staan.
Home | Candlelight