Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

600  599  598  597  596  595  594  593  592  591  590  589  588  587  586  585  584  583  582  581 

580  579  578  577  576  575  574  573  572  571  570  569  568  567  566  565  564  563  562  561 

560  559  558  557  556  555  554  553  552  551  550  549  548  547  546  545  544  543  542  541 

540  539  538  537  536  535  534  533  532  531  530  529  528  527  526  525  524  523  522  521 

520  519  518  517  516  515  514  513  512  511  510  509  508  507  506  505  504  503  502  501 
Nummer CL 600 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Erfenis op het spel
Oorspronkelijke titel Skylark
Korte omschrijving

Laura Gardeyne, in de Londense high society bekend als Lady Skylark, wordt gekweld door zorgen. Na de dood van haar echtgenoot Hal is haar zoon Harry erfgenaam geworden van het familievermogen. Maar er is een kaper op de kust: Laura is bang dat Harry's oom niet zal terugdeinzen voor een moord om de erfenis te bemachtigen. Om haar kind te beschermen heeft Laura geen andere keus dan zich te wenden tot een man die ooit warme gevoelens voor haar koesterde. Samen met deze Stephen Ball begint ze een gevaarlijke zoektocht naar veiligheid en… hartstocht.


Nummer CL 599 *
Schrijver Anne Robins
Titel Onbegrensde liefde
Oorspronkelijke titel A perfect wedding
Korte omschrijving

Nadat ze op het nippertje de Titanic-ramp heeft overleefd, besluit Marjorie MacTavish het over een andere boeg te gooien. In San Francisco, ver van de sloppenwijken van Glasgow, begint ze een nieuw leven. Met haar ingetogen charme én haar Schotse accent maakt ze al snel diepe indruk op de excentrieke Dr. Jason Abernathy. Met speelse plagerijtjes probeert hij het verlegen meisje uit Schotland uit de tent te lokken. Die pogingen lijken lange tijd tot mislukken gedoemd…


Nummer CL 598
Schrijver Sharon Ihle
Titel Lieve Penelope
Oorspronkelijke titel Dear Penelope
Korte omschrijving

1898. Lucy Preston reist naar Emancipation, Wyoming, waar haar verloofde Charlie White op haar wacht. Althans, dat denkt ze. Maar Charlie heeft niet stilgezeten: hij gaat trouwen met zijn nieuwe vriendin. Lucy gaat niet bij de pakken neerzitten. Ze gaat ter plekke werken in een café én sluit een schijnhuwelijk met eigenaar Sebastian Cole, om te voorkomen dat ze moet terugkeren naar haar familie. Bovendien gebruikt ze de opgedane levenservaring als de mysterieuze 'Penelope' in de plaatselijke krant. In haar probleemrubriek behandelt ze vragen als: hoe neem je wraak op een man die je bedriegt? En vooral ook: wat doet een vrouw als ze de man met wie ze 'zomaar' is getrouwd zéér aantrekkelijk vindt?


Nummer CL 597
Schrijver Pamela Labud
Titel Tussen twee werelden
Oorspronkelijke titel Spirited away
Korte omschrijving

Tijdens zijn leven was kapitein William Markham een boom van een vent. Maar zijn geest is slechts zichtbaar voor Lady Arianna Halverson, die als medium contact heeft met degenen die het aardse hebben verlaten. Arianna ontdekt dat William verdwaald is in een schemerwereld tussen leven en dood. Alleen zij kan hem helpen terug te keren. Als Arianna die verleiding niet kan weerstaan, ervaart ze een hartstocht die de grenzen van het alledaagse bestaan overschrijdt. William kan echter niet voor altijd in het land der levenden blijven…


Nummer CL 596 *
Schrijver Barbara Pierce
Titel De kunst van het verleiden
Oorspronkelijke titel Courting the countess
Korte omschrijving

Mallory Claeg is als kunstenaar annex vrouwenverslinder een voortdurende bron van geruchten in society-kringen. Hij heeft een geheime obsessie; Brook Meylan, een beeldschone weduwe die twee jaar geleden uit Londen is vertrokken en zo alle banden met de stad heeft verbroken. Onder het mom van artistieke belangstelling voor de kustlandschap van Cornwall observeert Mallory haar, gefascineerd door haar schoonheid. Brook wil niets liever dan haar dramatische verleden vergeten, en heeft zeker geen behoefte aan een opdringerige aanbidder. Ook al moet ze toegeven dat zijn charmes haar niet onberoerd laten…


Nummer CL 595 *
Schrijver Deborah Raleigh
Titel De val van het huwelijk
Oorspronkelijke titel Some like it wicked
Korte omschrijving

Jane Middleton is rijk, dat wel. Maar nog steeds is de succesvolle zakenvrouw veroordeeld tot de rol van muurbloempje op de bals in de Londense society. Als haar ter ore komt dat de razendpopulaire charmeur Hellion Caulfield om geld verlegen zit, ziet Jane haar kans schoon. Ze biedt hem 5.000 pond om met haar te flirten, waardoor ze eindelijk de aandacht kan trekken van meer geschikte heren; als die zien dat Hellion werk van haar maakt zullen zij vast niet willen achterblijven, zo redeneert de wanhopige Jane. De flierefluiter besluit zijn medewerking te verlenen aan het krankzinnige plan. Braaf speelt hij avond aan avond zijn rol in dit toneelstuk. Totdat hij er niet omheen kan dat hij hunkert naar de slotakte…


Nummer CL 594 *
Schrijver Anne Robins
Titel Een schat om te stelen
Oorspronkelijke titel A perfect romance
Korte omschrijving

Op die afschuwelijke avond van de Titanic-ramp bracht Loretta Linden eerst haar vriendinnen in veiligheid voordat ze aan zichzelf dacht. Ze doet niets liever dan anderen helpen, of die dat nu willen of niet. Eenmaal terug in San Francisco gaat de rijke erfgename verder met haar liefdadige activiteiten en de strijd voor gelijkheid der seksen. Als de robuuste kapitein Quarles haar pad kruist, is die niet zo gecharmeerd van haar feministisch gedachtegoed. Hij heeft wel andere dingen aan zijn hoofd; twee van zijn bemanningsleden zijn ontvoerd, en zijn kostbare lading van kunstvoorwerpen loopt gevaar. Het laatste waar hij behoefte aan heeft is dan ook deze bemoeizuchtige en opstandige vrouw. Althans, zo lijkt het…


Nummer CL 593 *
Schrijver Josie Litton
Titel Schaduw van het verleden
Oorspronkelijke titel Castles in the mist
Korte omschrijving

Als kind is Brianna na een schipbreuk aangespoeld op het exotische eiland Akora. Terwijl ze daar opgroeit, wordt ze steeds vaker geplaagd door schuldgevoel over de dood van haar ouders die het leven lieten op zee. Ze besluit naar Engeland te reizen om de waarheid te achterhalen omtrent die dramatische gebeurtenissen van toen.
Atreus, een machtige krijger wiens familie al eeuwen over Akora heerst, is na een geheim ritueel uitverkoren om zijn volk te leiden. Hem is bovendien voorspeld dat hij met de lieftallige Brianna zal trouwen. Er zit niets anders op dan koers te zetten naar Engeland om haar hart te veroveren. Er ligt echter een verraderlijke vijand op de loer. Die dreiging dwingt Atreus en Brianna ertoe hun diepste geheimen met elkaar te delen, om zo hun geliefde eiland te redden.


Nummer CL 592 *
Schrijver Patricia Rice
Titel Kaper van haar hart
Oorspronkelijke titel Much ado about magic
Korte omschrijving

Met haar schilderijen heeft Lady Lucinda Malcolm Pembroke al eerder opzien gebaard, maar wat haar nieuwste schilderij losmaakt slaat alles. Er figureert een moordenaar op, die blijkbaar een sterke gelijkenis vertoont met een kaperkapitein die ze nog nooit heeft ontmoet! In het besef dat ze de reputatie van deze geheimzinnige Trevelyan Rochester schade heeft berokkend, vlucht Lucinda incognito naar een afgelegen huisje.
Maar wie schetst haar verbazing als ze daar oog in oog komt te staan met de onstuimige en wraakzuchtige Rochester…


Nummer CL 591
Schrijver Pat Pritchard
Titel Het gekooide hart
Oorspronkelijke titel Come home for Christmas
Korte omschrijving

Marshal Jed Stark vult zijn leven met het opsporen van misdadigers. Een eenzaam bestaan, maar Jed - als kind wees geworden - is niet anders gewend.
Als hij een jonge halfbloed opspoort die van paardendiefstal wordt verdacht, neemt Jed een opmerkelijke beslissing. Omdat hij de aanklacht niet vertrouwt, wil hij de jongen ergens veilig onderbrengen zodat hij de zaak grondig kan onderzoeken. Hij brengt de jongen naar de farm van de mensen die hem indertijd in hun gezin hebben opgenomen, de familie Johanson. En dat betekent na jaren een weerzien met hun mooie dochter Sadie, die nog steeds een enorme aantrekkingskracht op Jed uitoefent. Maar... is hij wel goed genoeg voor haar?


Nummer CL 590 *
Schrijver Josie Litton
Titel Het Akoraanse visioen
Oorspronkelijke titel Kingdom of moonlight
Korte omschrijving

Kassandra, prinses van Akora, maakt haar eerste reis naar het buitenland. Ze snakt ernaar zich in de Londense uitgaanswereld te storten en haar eerste echte gentleman te ontmoeten. Maar de man die ze in het huis van haar broer aantreft is precies het tegenovergestelde. Royce Hawkforte is weliswaar knap, maar doet verder in niets denken aan de fijngevoelige prins op het witte paard, die haar voor ogen staat.
Toch is Kassandra verre van ongevoelig voor deze woeste man. Al was het alleen maar omdat hij haar misschien kan helpen Akora te vrijwaren van de rampspoed, die haar in een angstaanjagend visioen voorspeld is.


Nummer CL 589 *
Schrijver Barbara Pierce
Titel Troostende armen
Oorspronkelijke titel Tempting the heiress
Korte omschrijving

Amara Claeg heeft het niet getroffen. Haar ouders komen steeds met huwelijkskandidaten op de proppen in wie zij helemaal niets ziet. Nu weer een gladde Italiaanse conte. Amara is bang dat haar familie haar zal uitsluiten, als ze ook deze gegadigde de deur zal wijzen. Nog ingewikkelder wordt het als de knappe Brock Bedegrayne plotseling terugkeert in haar leven, en met hem alle pijnlijke herinneringen aan een afschuwelijke gebeurtenis uit het verleden.
Als Brock erachter komt dat Amara's ouders een huwelijk voor haar hebben gearrangeerd, is hij woedend. Hij kent immers een veel geschiktere man voor de beeldschone Amara.


Nummer CL 588
Schrijver Cynthia Clement
Titel Sarahs passie
Oorspronkelijke titel The seduction of Sarah
Korte omschrijving

Het eerste wat markies Alex Caldern van de jonge weduwe Sarah Wellsley te zien krijgt, is haar naakte lichaam. Een gênante, maar daarom niet minder indrukwekkende kennismaking. Voor beiden. Ondanks haar schaamte en woede moet Sarah toegeven dat ze gevoelig is voor de aantrekkingskracht van deze intrigerende man. Op zijn beurt begint Alex te twijfelen aan zijn voornemen om een verstandshuwelijk te sluiten, dat hem een erfgenaam zal bezorgen.
Maar er zijn twee obstakels voor hun sluimerende hartstocht. Niet alleen is Alex de beoogde bruidegom van Sarahs nichtje Caroline, maar ook loopt zijn leven ernstig gevaar. Wie wil hem toch zo graag uit de weg ruimen?


Nummer CL 587 *
Schrijver Nita Abrams
Titel Kus van een spion
Oorspronkelijke titel Spy's kiss
Korte omschrijving

Als haar reputatie beschadigd raakt, besluit Serena Allen zich te verschuilen op het landgoed van haar oom en tante. Haar rust wordt wreed verstoord als Julien Clermont er zijn opwachting maakt. Vanaf het eerste moment dat zij deze knappe, aristocratische man ziet, voelt Serena dat hij een geheim met zich mee draagt. Desondanks wéét ze dat ze Julien niet zal kunnen weerstaan.
Julien krijgt op zijn beurt te maken met een duivels dilemma: als hij toegeeft aan zijn gevoelens voor Serena, zet hij zijn eigen leven op het spel...


Nummer CL 586
Schrijver Cassie Edwards
Titel Godin van de jacht
Oorspronkelijke titel Silver feather
Korte omschrijving

Als jong meisje droomde Diana Turner er al van om te trouwen met haar eerste liefde, de Choctaw-indiaan Silver Feather. Zijn familieleden werden door Diana's stiefvader gedwongen om als slaven op zijn plantage te werken. Diana's hoop werd echter ruw de bodem ingeslagen: Silver Feather moest de plantage ontvluchten nadat zijn ouders waren vermoord.
Sinds die zwarte dag lacht het leven Diana bepaald niet toe. Tien jaar later is zij een alleenstaande jonge vrouw, die zich in allerlei bochten moet wringen om zich staande te houden. Als ze dan ook nog gevangengenomen wordt door indianen lijkt haar lot bezegeld.


Nummer CL 585 *
Schrijver Josie Litton
Titel Droomeiland
Oorspronkelijke titel Dream island
Korte omschrijving

Joanna Hawkforte is al van jongs af aan in de ban van verhalen over het legendarische eiland Akora. Maar nu haar broer tijdens zijn zoektocht naar het mythische land spoorloos verdwenen is, lijken haar dagdromen in een nachtmerrie te veranderen. In een wanhopige poging haar broer te vinden sluipt Joanna aan boord van het schip van Alex Darcourt, de zoon van een Engelse lord en een Akoraanse prinses. Hij wil terug naar het land van zijn jeugd, een koninkrijk dat wordt gekweld door onrust en intriges.
Alex hoopt dat hij Joanna bij aankomst Akora kan beschermen tegen de gevaren waaraan vreemdelingen in zijn land blootstaan. Maar een zo mogelijk nog grotere uitdaging is om haar te beschermen tegen zijn eigen smeulende begeerte - een verboden hartstocht die hun beider levens in gevaar brengt.


Nummer CL 584 *
Schrijver Adrienne Basso
Titel Nathaniels geheim
Oorspronkelijke titel To tempt a rogue
Korte omschrijving

Als Harriet Sainthill door haar verloofde is bedrogen, besluit ze Londen te ontvluchten. Ze accepteert een baan als gouvernante van drie kleine kinderen van een rijke Schotse koopman. Harriets hoop op een rustig bestaan wordt meteen de bodem in geslagen als ze bij aankomst in de ruige Schotse Hooglanden haar mysterieuze werkgever ontmoet: een knappe man die een enorme aantrekkingskracht op haar uitoefent.
Deze Wainwright blijkt zich echter een valse identiteit te hebben aangemeten, om de kinderen van zijn overleden broer te beschermen tegen een complot. Een gouvernante met een scherpe tong is wel het laatste dat hij nodig heeft. Althans, zo lijkt het...


Nummer CL 583 *
Schrijver Jocelyn Kelley
Titel Het zwaard van de liefde
Oorspronkelijke titel A knight like no other
Korte omschrijving

De abdij van St. Jude is geen gewoon klooster. Behalve met devoot bidden en bijbelstudie houden de nonnen zich bezig met zwaardvechten en Oosterse vechtkunsten. In tijden van nood wordt er immers een beroep op deze sterke vrouwen gedaan om de koninklijke familie te beschermen.
Avisa de Vere is een van die vrouwen. Koningin Eleanor heeft haar opdracht gegeven haar geliefde peetzoon, Christian Lovell, buiten de ruzie tussen de koning en de aartsbisschop van Canterbury te houden. Als deze Christian op weg naar Canterbury een dame in nood redt, heeft hij geen flauw idee dat deze gewapende blonde schoonheid er juist op uit is gestuurd om hém te beschermen. Avisa komt er al snel achter dat Christian een rechtschapen en moedige ridder is en voelt zich sterk tot hem aangetrokken. Haar verboden verlangen naar hem leidt tot een strijd waarvoor ze nooit is opgeleid.


Nummer CL 582 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel De geest van Kerstmis
Oorspronkelijke titel A visit from Sir Nicholas
Korte omschrijving

Meer dan tien jaar geleden verklaarde Lady Elizabeth Effington de knappe Sir Nicholas Collingsworth haar liefde. Maar hij wees haar af en vertrok, uitgerekend met Kerstmis, om zijn geluk elders te zoeken. Nu ontdekt Elizabeth tot haar afgrijzen dat de erfenis die ze beheert haar eigenlijk niet toekomt. Opeens ligt de macht over haar financiën in handen van… de teruggekeerde Nicholas!
Die is geïntrigeerd als hij ontdekt dat het oppervlakkige meisje van weleer veranderd is in een aantrekkelijke, intelligente vrouw. Nicholas wil haar koste wat kost het hof maken, maar zijn verleidingskunsten lijken het te moeten afleggen tegen Elizabeths gekrenkte trots en koppigheid.


Nummer CL 581
Schrijver Shana Abé
Titel Het geheim van de zwaan
Oorspronkelijke titel The secret swan
Korte omschrijving

Terug naar de veertiende eeuw. De piepjonge Lady Amiranth St. Clare wordt de bruid van Tristan Geraint en denkt dat ze een droomhuwelijk tegemoet gaat.
Maar dan volgen de teleurstellingen elkaar in hoog tempo op. Eerst blijkt dat Tristan haar alleen vanwege haar afkomst heeft gekozen. Tot overmaat van ramp verdwijnt haar echtgenoot spoorloos nadat hij zich in het oorlogsgewoel heeft gestort. Onwetend van het feit dat Tristan krijgsgevangen is genomen blijft Amiranth gedesillusioneerd achter.
Maar dan, na acht lange jaren, keert Tristan naar huis terug. In de tuin van een van zijn landgoederen wordt hij begroet door een beeldschone vrouw die beweert het nichtje van Amiranth te zijn. Vanaf dat moment moet Tristan trachten de geheimen te ontsluieren, die zich tijdens jarenlange afwezigheid hebben opgestapeld.


Nummer CL 580 *
Schrijver Alexandra Bassett
Titel Als in een roman
Oorspronkelijke titel His chosen bride
Korte omschrijving

Sir Harlan zit met drie ongehuwde dochters in zijn maag, maar er is hoop. Nathan Cantrell zit volledig aan de grond, en dat komt Harlan goed uit. Hij zet hem onder druk om te trouwen met een van zijn dochters: de slanke weduwe Violet, het sentimentele schoolmeisje Sophy óf boekenwurm Abigail.
Terwijl Nathan in een vijver ronddobbert om zijn gedachten te ordenen, wordt hij geobserveerd door Abigail. Zij weet niets van haar vaders snode plannen, maar des te meer over de gevoelens die de aanblik van Nathans lichaam bij haar losmaakt. Die gevoelens lijken namelijk verdacht veel op die van de heldinnen in de liefdesromans die Abigail schrijft.


Nummer CL 579 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Liefde in vermomming
Oorspronkelijke titel When we meet again
Korte omschrijving

Prins Alexei van Avalonië brengt na een gemaskerd bal de nacht door met een jonge vrouw, die al zijn eerdere veroveringen in de schaduw stelt. Hij is zelfs zo onder de indruk dat hij zich afvraagt of hij haar niet heeft gedroomd.
Maar Pamela Effington is geen droom. Zij schaamt zich op haar beurt voor die wilde nacht waarin ze bezweek voor de verleidingskunsten van de prins. Het is een geruststellende gedachte dat hij haar gezicht niet echt heeft gezien én dat hun paden elkaar waarschijnlijk nooit meer zullen kruisen.
Maar als Pamela eenmaal 'veilig' terug is in Londen ontdekt ze dat haar misstap haar zal blijven achtervolgen.


Nummer CL 578 *
Schrijver Adrienne Basso
Titel De getrouwde verloofde
Oorspronkelijke titel The wedding deception
Korte omschrijving

Claire Truscott sluit een sluw verstandshuwelijk met de zwierige Jay. Maar als ze onverwacht langsgaat bij haar kersverse echtgenoot, treft Claire niet de man met wie ze trouwde aan, maar diens tweelingbroer Jasper.
Het moment waarop Claire zijn leven binnenvalt is wel héél slecht gekozen: hij staat op het punt zijn verloving aan te kondigen. Al snel wordt duidelijk dat zijn tweelingbroer Jason de zoveelste stunt heeft uitgehaald door onder Jaspers naam met dit meisje te trouwen.
En dus zit Jasper nu met een vrouw, een verloofde én een probleem: want de sensuele Claire dreigt zijn leven volledig op zijn kop te zetten.


Nummer CL 577 *
Schrijver Jessica Trapp
Titel De geroofde bruid
Oorspronkelijke titel Master of pleasure
Korte omschrijving

In het jaar 1470 wordt Lady Meiriona, vijftien jaar nog maar, op bevel van de koning uitgehuwelijkt aan Godric Montgomery. Haar vader wil niet dat zijn dochter en land in handen vallen van deze aanhanger van York en laat Godric in de val lopen.
Deze wordt verkocht als slaaf en valt in handen van een wellustige Arabische prinses. Als Godric na zeven jaar zijn vrijheid terugkrijgt heeft hij maar één doel: wraak nemen op de vrouw die hem heeft verraden. Hij besluit Meiriona te ontvoeren, uitgerekend op de dag waarop ze met een andere man trouwt.


Nummer CL 576
Schrijver Maggie Osborne
Titel Gids naar de liefde
Oorspronkelijke titel Foxfire bride
Korte omschrijving

Matthew Tanner ontvangt een telegram met een verontrustende boodschap: zijn vader is in Denver ontvoerd en hij moet zo snel mogelijk het losgeld afleveren. Het is zaak om zo snel mogelijk een goede gids te vinden, die hem helpt om de gevaren van de reis het hoofd te bieden.
Niet veel later is hij overgeleverd aan de nukken van Fox, een ruwe roodharige schoonheid die, zo merkt Matthew al snel, meer aanwakkert dan alleen een kampvuur.


Nummer CL 575 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel Het eeuwige bruidsmeisje
Oorspronkelijke titel Truly a wife
Korte omschrijving

Als lid van de geheime Vrijgezellenclub komt Daniel, de negende hertog van Sussex, in een lastig parket terecht. Heel Londen gonst van het de geruchten als zou hij de geheimzinnige minnaar van Miranda, de markiezin van St. Germaine, zijn. Met frisse tegenzin besluit Daniel om Miranda's reputatie te redden door een verstandshuwelijk voor te stellen. Maar dit 'eeuwige bruidsmeisje' wil alleen trouwen met een man wiens hart ook echt voor haar klopt.


Nummer CL 574
Schrijver Cheryl Bolen
Titel Gravin in spe
Oorspronkelijke titel The counterfeit countess
Korte omschrijving

Als ze beseft dat haar overleden echtgenoot zich alleen maar heeft vóórgedaan als Lord Warwick, is Maggie Peabody ten einde raad. Ze ziet geen andere mogelijkheid dan zich op te dringen aan Edward, de échte Lord Warwick.
Die wil echter niets liever dan zich ontdoen van Maggie, die zijn huis is binnengedrongen met veertien koffers, een jongere zuster, een kamenier en een érg dikke kat. Maar als blijkt dat Maggies overleden echtgenoot de sleutelfiguur in een spionagezaak was, vereist het landsbelang dat Edward de beeldschone vrouw dag en nacht bewaakt. Ook al vertrouwt hij haar voor geen penny.


Nummer CL 573 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Ongeschikt als echtgenoot
Oorspronkelijke titel A most unsuitable man
Korte omschrijving

Als Damaris Myddleton volkomen onverwacht een fortuin erft, stelt ze zich ten doel daarmee een markies of een hertog aan de haak te slaan. Helaas zorgt het lot ervoor dat Octavius Fitzroger haar pad kruist: een berooide avonturier van eenvoudige komaf.
Hoezeer Damaris ook tegenstribbelt, ze kan niet voorkomen dat deze aantrekkelijke, maar volstrekt ongeschikte man zich ontfermt over haar leven én haar veiligheid. Om nog maar te zwijgen over haar hart.


Nummer CL 572 *
Schrijver Teresa Bodwell
Titel De knappe gokker
Oorspronkelijke titel Loving Mercy
Korte omschrijving

Het is 1867. Mercy Clarke heeft haar kudde vee zonder problemen naar Abilene geleid. Maar de thuisreis, vijfhonderd mijl over woest, onontgonnen terrein, is heel wat gecompliceerder. Zeker nu ze opgescheept zit met Thad Buchanan, een avonturier die haar een flink bedrag in het vooruitzicht stelt als ze hem veilig naar Fort Victory brengt. Ook al vertrouwt ze deze knappe kaartspeler voor geen cent, toch doet de blik in Thads ogen Mercy bijna vergeten dat ze de mannen heeft afgezworen.


Nummer CL 571 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Een prins om te verleiden
Oorspronkelijke titel Seducing the prince
Korte omschrijving

Londen 1821. De eigenzinnige koopmansdochter Regina Bradford is door haar vader uitgehuwelijkt aan een losbandige graaf. Zij wekt de belangstelling van prins Viktor Kazanov, een man die opgesloten zit in een al even ongelukkig huwelijk. Regina verliest haar hart aan de knappe aristocraat, maar durft zich niet aan haar gevoelens over te geven.
Maar dan worden Regina's man én Viktors echtgenote in compromitterende toestand dood aangetroffen. Viktor is de hoofdverdachte, tótdat Regina met een verrassende bekentenis komt.


Nummer CL 570
Schrijver Alice Valdal
Titel Liefdeskoorts
Oorspronkelijke titel The man for her
Korte omschrijving

1886. Sean O'Connor heeft de barre overtocht van Ierland naar Canada gemaakt met maar één doel voor ogen: goud vinden en rijk worden. Door geldgebrek strandt hij op de boerderij van alleenstaande moeder Lottie Graham. Haar grote liefde is na zijn vertrek naar de goudvelden nooit meer teruggekomen. Haar wantrouwen tegenover goudzoeker Sean is dan ook groot. Als het lot een dramatische wending neemt, is het dan ook zeer de vraag of de liefde het zal winnen van de goudkoorts.


Nummer CL 569
Schrijver Shana Abé
Titel Kus om middernacht
Oorspronkelijke titel A kiss at midnight
Korte omschrijving

Het jaar 999 eindigt en het nieuwe millennium breekt aan. Een oude wet geeft het geslacht Leonhart het recht om op die dag het land van Alderich op te eisen van de familie Rune.
Om zijn eis kracht bij te zetten ontvoert Rafael van Leonhart de kleindochter van de lord van Alderich. De oude man houdt echter zijn poot stijf.
Het duurt dan niet lang voor Rafael in de ban raakt van zijn mooie gevangene en hij zijn zinnen zet op geheel ándere verovering. Maar hoe vindt hij de weg naar het hart van de koppige Serath Rune?


Nummer CL 568 *
Schrijver Sasha Lord
Titel Over een wilde zee
Oorspronkelijke titel Across a wild sea
Korte omschrijving

Als de alom gevreesde kaperkapitein Xanthier O'Bannon schipbreuk lijdt, spoelt hij aan op een afgelegen eiland. De enige twee bewoners zijn een oude vrouw en haar blinde kleindochter Alannah, die een diepe band heeft met de paarden die wild en vrij op het eiland leven.
De harmonie in het leven van deze knappe jonge vrouw wordt danig verstoord door de passie die zij voelt voor de ruige Schotse banneling. Xanthier O'Bannon lijkt echter slechts gedreven te worden door wraakzucht om hetgeen hem is aangedaan.


Nummer CL 567 *
Schrijver Paula Reed
Titel Geschenk uit de hemel
Oorspronkelijke titel Nobody's saint
Korte omschrijving

1670. Kapitein Diego Montoya Fernández de Madrid heeft maar één doel: hij wil het schip kopen waarop hij vaart. Maar zijn beschermheilige Maria Magdalena voorspelt Diego dat hij zijn grote liefde zal ontmoeten.
Wanneer Mary Kate O'Reilly op zijn schip terechtkomt, weet Diego echter zeker dat deze onstuimige Ierse vrouw voor hem niet de ware is, ook al is ze nog zo mooi.
Mary Kate op haar beurt dreigt uitgehuwelijkt te worden aan een scheepsbouwer in Jamaica. Zij wil niets liever dan terugkeren naar Ierland. Maar dan moet ze wel misbruik maken van de diensten van de Spaanse kapitein.


Nummer CL 566 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Vlucht naar de Hooglanden
Oorspronkelijke titel Highland conqueror
Korte omschrijving

Engeland 1473. Lady Jolene Gerard heeft geen tijd te verliezen - iedere seconde die ze binnen de muren van Drumwich Castle blijft loopt haar leven en dat van haar neefje gevaar. Haar enige kans om te ontsnappen is de hulp inroepen van een Schotse gevangene die zit vastgeketend in de kerker.
Het ruige clanhoofd Sigimor Cameron blijkt bereid hen in ruil voor zijn vrijheid te helpen vluchten. Achtervolgd door moordlustige schurken komen Jolene en Sigimor dichterbij Schotland, maar vooral ook dichterbij elkaar.


Nummer CL 565
Schrijver Betina Krahn
Titel Geluk bij een ongeluk
Oorspronkelijke titel Luck be a lady
Korte omschrijving

In het vroeg-negentiende-eeuwse Engeland worstelt Rane Austen met de nadelen van zijn achtergrond. Zijn allerminst verfijnde opvoeding op Barbados zorgt ervoor dat het hem maar niet lukt een vrouw uit de betere Londense kringen te veroveren. Hij is te ruig, en zeker niet respectabel genoeg.
Maar dan brengt het lot de beeldschone Charity Standing op zijn pad.
Het duurt niet lang voordat Ranes hart op hol slaat, maar tussen droom en daad is er een levensgroot obstakel: Charity is behekst, en waar ze ook gaat of staat ontstaan problemen en ongelukken. Zal Rane zich hierdoor laten afschrikken?


Nummer CL 564
Schrijver Elizabeth Thornton
Titel Een romantische blauwkous
Oorspronkelijke titel Bluestocking bride
Korte omschrijving

Blauwkous is volgens Van Dale een 'spotnaam voor een vrouw die geleerd is of daarvoor wil doorgaan en een zekere minachting voor huishoudelijke zaken toont'.
Catherine Hartland is die omschrijving op het lijf geschreven; dankzij haar oom heeft zij een klassieke opleiding kunnen volgen. Ze is dan ook niet gecharmeerd van al die mannen die vrouwen enkel als lustobject zien.
Wat dat betreft is Richard Fotherville, de markies van Rutherston, een verademing. Zo kan ze met hem bijvoorbeeld haar passie voor Griekse komedies delen. Maar als het aankomt op het delen van een geheel andere passie, stuit ze op een muur van arrogantie.

Behalve Een romantische blauwkous bevat deze uitgave het bonusverhaal Pure magie, eveneens van Elizabeth Thornton.Nummer CL 563
Schrijver Hannah Howell
Titel Een begeerde buit
Oorspronkelijke titel Reckless
Korte omschrijving

Schotland, 1375. Ailis MacFarlane is voorbestemd om in het huwelijk te treden met Donald MacCordy. Op die manier wil haar berekenende vader hun beider clans verenigen in de strijd tegen de vijanden.
Maar dan verschijnt Alexander MacDubh ten tonele.
Een van de eerste wapenfeiten van deze rivaliserend clanleider is het - per ongeluk - ontvoeren van de aanstaande bruid. Dan is het spel op de wagen en ontstaat er een verbeten strijd, waarin ongekende passie een van de belangrijkste wapens is.


Nummer CL 562
Schrijver Cassie Edwards
Titel De trotse indiaan
Oorspronkelijke titel Proud Eagle
Korte omschrijving

Billie Shaugnessy worstelt met de erfenis van haar vader. Zij weet dat hij verdragen schond, land stal en bossen liet kappen. Door de modderlawines die dat veroorzaakte zijn veel Makah-indianen omgekomen, inclusief de vrouw van opperhoofd Proud Eagle. Desondanks heeft Billie zich ten doel gesteld het bedrijf te redden van de ondergang.
Het spreekt voor zich dat Proud Eagle vastbesloten is om te voorkomen dat Billie het laatste dat hem lief is opeist.
Maar dan neemt de controverse een onverwachte wending...


Nummer CL 561
Schrijver Kate Rothwell
Titel Goedhartige geweldenaar
Oorspronkelijke titel Somebody wonderful
Korte omschrijving

New York 1882. Michael McCann is een politieagent van het type ruwe bolster, blanke pit. De gespierde Ier is dan ook niet te beroerd om een armoedig ogende vrouw te redden, die door schurken in een steeg in het nauw is gedreven. Michael ontfermt zich over de vrouw, van wie hij vermoedt dat ze de kost verdient als prostituee.
Timona Calverson weet wel beter. Achter haar vermomming gaat een welgestelde, maar avontuurlijke vrouw schuil. Timona raakt in de ban van haar knappe redder, maar wordt in haar hartstocht belemmerd door de machinaties van een mysterieuze onbekende.


Nummer CL 560
Schrijver Brenda K. Jernigan
Titel Gevangen op de vlucht
Oorspronkelijke titel Whispers on the wind
Korte omschrijving

We schrijven 1872, een goudzoekersstadje in Colorado. Mary Costner wordt wakker met een bebloed mes in haar hand. Op de grond ligt haar zakenpartner, gedood door messteken. Mary, die zich niets van het gebeurde kan herinneren, beseft dat ze in een penibele situatie zit. De autoriteiten zullen vast denken dat Mary de opbrengsten van de net aangeboorde goudader voor zich alleen wil hebben. Er rest haar niets anders dan te vluchten.
Maar dan slaat het noodlot toe en valt ze - letterlijk! - in de armen van sheriff Carter Monroe. Er lijkt iets moois op te bloeien, totdat hij haar ware identiteit ontdekt. Wéér moet Mary op de vlucht.


Nummer CL 559 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Voorbestemd huwelijk
Oorspronkelijke titel To catch a countess
Korte omschrijving

De mooie roodharige Victoria Douglas staat bekend om haar roekeloosheid. Ze heeft de huwbare leeftijd bereikt, maar welke man zal haar weten in te tomen?
Buiten haar medeweten bekokstooft haar oom dat ze met Alexander Emerson zal trouwen.
Intussen wil Victoria niets liever dan de eerste stappen op het liefdespad zetten. En laat haar nou uitgerekend verliefd worden op... Alexander.
Hij beantwoordt haar gevoelens, maar dan ontdekt Victoria dat er een spel met haar is gespeeld. Wantrouwen overschaduwt vanaf dat moment haar liefde en passie.


Nummer CL 558
Schrijver Betina Krahn
Titel Piratenbuit
Oorspronkelijke titel Passion's ransom
Korte omschrijving

Philadelphia 1778. Piratenkapitein Raider Prescott denkt een goede slag te slaan door een zakenvrouw uit de stad te ontvoeren. Maar als hij ontdekt dat haar familie niet in staat is losgeld te betalen, keert zijn 'gouden greep' zich tegen hem.
En dan zit Raider - letterlijk én figuurlijk - opgescheept met de felle én eigenwijze Blythe Woolrich, die er tot overmaat van ramp plezier in schept zijn bemanning beschaving bij te brengen. Toch wordt langzaam maar zeker duidelijk dat zijn 'piratenbuit' geen kat-in-de-zak is.
Nummer CL 557
Schrijver Gwyneth Atlee
Titel Bevrijd uit het verleden
Oorspronkelijke titel Against the odds
Korte omschrijving

1865, de Amerikaanse Burgeroorlog is net afgelopen. Gabriel Davis, voormalig krijgsgevangene, keert met de stoomboot Sultana terug naar het Noorden. Op die thuisreis maakt hij kennis met Yvette Augeron, een jonge zwartharige schoonheid van wie hij diep onder de indruk raakt, en al helemaal als zij zijn leven redt.
Er zijn echter twee levensgrote problemen, die tussen hen in staan: het meisje uit New Orleans heeft een bloedhekel aan alle Yankees én ze is op de vlucht omdat ze verdacht wordt van moord.
En alsof dat nog niet genoeg is, staat de opvarenden van de Sultana nog een drama zonder weerga te wachten.


Nummer CL 556
Schrijver Deborah Johns
Titel In vuur en vlam
Oorspronkelijke titel Maiden of fire
Korte omschrijving

In het veertiende-eeuwse Frankrijk raakt de beeldschone novice Claire van Foix verzeild in een bijzondere intrige. Ze is in de ban van het gedachtegoed van de katharen, die meedogenloos worden vervolgd door de Franse inquisiteurs. Als die laatsten neerstrijken in de Languedoc om de laatste kathaarse priester te berechten, beraamt Claire plannen om een opstand tegen deze onderdrukkers te ontketenen.
Maar de wederzijdse aantrekkingskracht tussen haar en de knappe nieuwe kasteelheer, Aimery dei Conti di Segni, brengt haar in verwarring. Om nog maar te zwijgen van die steeds terugkerende droom waarin vlammen haar omringen. Wat is haar toekomst: het smeulend vuur van haar verlangen of dat van de brandstapel?


Nummer CL 555 *
Schrijver Susan Grace
Titel Gevaarlijk bedrog
Oorspronkelijke titel The prodigal son
Korte omschrijving

We schijven het jaar 1840. Eric en Trelane Grayson zijn eeneiïge tweelingbroers, maar hun karakters verschillen als dag en nacht. Als de gereserveerde Trelane, lid van het Parlement, ernstig gewond raakt bij een aanslag, is er wildebras Eric veel aan gelegen de daders op te sporen. Trelane wordt op een geheime plaats verpleegd en Eric neemt de plaats van zijn broer in om de samenzweerders in de val te lokken.
Hij speelt zijn rol zo goed dat zelfs Belle Kingsley, de verloofde van zijn broer, geen idee heeft van de persoonsverwisseling. Maar dan zijn er complicaties: ook het leven van Belle loopt gevaar en.... Eric wordt hevig verliefd op de hartveroverende Belle. Met angst en beven ziet hij het moment tegemoet waarop hij zijn ware identiteit zal moeten onthullen.


Nummer CL 554 *
Schrijver Paula Reed
Titel In zijn armen
Oorspronkelijke titel Into his arms
Korte omschrijving

Faith Cooper groeit op in een streng gelovig dorpje in Massachusetts. Op haar twintigste dreigt haar leven een onaangename wending te nemen als de nieuwe, autoritaire dominee Owen Williams koste wat kost met haar wil trouwen. De eigengereide Faith ontvlucht dit schrikbeeld en scheept zich als verstekeling in op de Destiny, met de bedoeling een nieuw bestaan op te bouwen bij haar tante op Jamaica.
Op het kaperschip is ze overgeleverd aan de grillen van kapitein Geoffrey Hampton. Deze vrouwenverslinder wil niets liever dan Faith inwijden in de liefde. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Want Faith heeft zedigheid hoog in het vaandel staan, ook al is de lokroep van het onbekende verlangen nog zo sterk.


Nummer CL 553 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel Lessen in verleiding
Oorspronkelijke titel Hardly a husband
Korte omschrijving

Jarrod, de vijfde markies van Shepherdston, wordt in een lastig parket gebracht als jeugdvriendin Sarah Eckersley zijn hulp inroept. Ze heeft dringend een echtgenoot nodig en vraagt Jarrod haar in te wijden in de kunst van de verleiding. Als stuwende kracht van de Vrijgezellenclub is Jarrod erg op zijn hoede: wil Sarah soms hém in de val van het huwelijk lokken?
Daarom wringt hij zich in allerlei bochten om zich aan zijn eed als gezworen vrijgezel te houden. Maar intussen lijkt Sarah de kortste route naar zijn hart af te leggen. Hoelang kan Jarrod zich nog verzetten tegen de hartstocht en de passie die zij bij hem opwekt?


Nummer CL 552 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel De volmaakte edelman
Oorspronkelijke titel The pursuit of marriage
Korte omschrijving

De eigengereide Cassandra Effington is een van de populairste vrouwen op de societyfeesten van Londen. Haar tweelingzuster Delia is al getrouwd, maar Cassandra is nog zoekende. Dat was geen wonder, want zij stelt hoge eisen. Zelfs de knappe graaf van Berkley is haar te min en dat laat ze hem merken ook. Ze sluiten dan een bijzondere weddenschap af: hij zal de volmaakte man voor haar vinden, en zij de ideale vrouw voor hem.
Berkley ontdekt echter al gauw dat Cassandra de vrouw van zijn dromen is. Dat plaatst de graaf voor een enorm dilemma: als hij een volmaakte man voor haar vindt, zal hij de weddenschap winnen, maar Cassandra verliezen. Tot overmaat van ramp kiest zij op haar beurt een vrouw voor hem uit die meteen verliefd op hem wordt.


Nummer CL 551
Schrijver Georgina Gentry
Titel Wild en ongetemd
Oorspronkelijke titel To tame a savage
Korte omschrijving

Austin Shaw, kapitein in de cavalerie, weet dat zijn aristocratische familie in Boston de Cheyenneschoonheid die zijn hart heeft gestolen nooit zou accepteren. Om hem niet tot last te zijn vlucht de mooie Wiwila met hun ongeboren kind weg. Hun wegen zullen zich echter opnieuw kruisen tijdens de nasleep van de bloedige slag bij Little Big Horn.
Bijna vijftien jaar later wordt een gewonde krijger gevangen genomen bij Wounded Knee. Hij draagt een kostbare ring, een erfstuk van de Shaws. Als de knappe Cincala tegen zijn wil naar de oostkust wordt gebracht, moet hij uiteindelijk zijn erfgoed onder ogen zien.
In Boston krijgt Cincala les van Samantha MacGregor, een jonge gouvernante die hem 'beschaving' moet bijbrengen. Ervan overtuigd dat haar keurige uiterlijk een onstuimig hart verbergt, zweert Cincala haar inspanningen te belonen door de rollen om te keren - met zijn lessen in hartstocht en trouw.


Nummer CL 550 *
Schrijver Lisa Manuel
Titel Huwelijk tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel Mostly mayhem
Korte omschrijving

Het leven van weduwe Tess Hardington in het negentiende-eeuwse Londen is ingewikkeld. Ze moet het dochtertje van haar zuster opvoeden en tegelijkertijd proberen haar eigen bezoedelde reputatie te verbeteren. En dan is er haar oom Howard, die aast op haar erfenis. Mede om dat laatste te voorkomen heeft ze dringend een nieuwe echtgenoot nodig; zonder huwelijk zal haar oom in zijn opzet slagen.
Charles Emerson, een voormalig kapitein uit het leger, is goed beschouwd geen voor de hand liggende kandidaat. Tess heeft hem immers tien jaar geleden al afgewezen. Maar de lieftallige jonge weduwe is wanhopig, en vreemd genoeg laat Charles zich vangen in het web van intriges waarvan Tess het middelpunt is. Talloze vragen blijven onbeantwoord. Wat is het ware verhaal achter de dood van Tess' zus? Wat gebeurt er tijdens haar nachtelijke uitstapjes? Wie is die geheimzinnige Midnight Marauder die prostituees spoorloos laat verdwijnen of vermoordt? En de allerbelangrijkste vraag: wat is er over van de romantische gevoelens die Charles en Tess ooit voor elkaar hebben gekoesterd?
Nummer CL 549 *
Schrijver Paula Reed
Titel De bekeerde kaper
Oorspronkelijke titel For her love
Korte omschrijving

Hoewel de knappe Giles Courtney kapitein op zijn eigen schip is, wil dat niet zeggen dat hij zijn lot ook zelf in handen heeft. Hij heeft zijn bestaan als roekeloze kaper achter zich gelaten en zich vast voorgenomen een fatsoenlijke reputatie op te bouwen. Er ontstaan echter meteen problemen als hij zijn eerste opdrachtgever moet mededelen dat zijn principes het hem onmogelijk maken slaven te vervoeren.
De rijke planter Edmund Welbourne reageert daar heel verbaasd op. Maar zijn mooie dochter Grace - tot wie Giles zich meteen aangetrokken voelt - wordt daar juist door geïntrigeerd. De wederzijdse aantrekkingskracht lijkt Grace en Giles samen te brengen. Maar dan worden hun gevoelens voor elkaar zwaar op de proef gesteld, ook al omdat Grace een duister geheim met zich meedraagt.


Nummer CL 548 *
Schrijver Patricia Waddell
Titel Hij zei nooit
Oorspronkelijke titel He said never
Korte omschrijving

Na een dubieus rendez-vous in een boudoir op Trafalgar Square ziet Burggraaf Rathbone een mooie jonge vrouw op straat lopen - op een uur dat een echte dame zich niet zonder chaperonne buitenshuis hoort te begeven. Des te verbaasder is hij als hij merkt dat het gaat om Prudence Tamhill, de pupil van de machtige Hertog van Worley; zó'n deugdzaam en charmant meisje, dat zelfs de Koningin haar omstandig heeft geprezen. Rathbone staat erop om haar veilig naar huis te brengen. Charmeur als hij is maakt hij van de gelegenheid gebruik zich enige vrijpostigheden te permitteren.
Prudence had nooit kunnen vermoeden dat één kus zoveel verschil kon maken in haar leven. Ze wordt heen en weer geslingerd tussen tegenstrijdige gevoelens. Waarom heeft ze zich niet tegen zijn aanrakingen verzet? En waarom voelt ze zich, ondanks zijn slechte reputatie, zo sterk aangetrokken tot Rathbone? Het zijn vragen die woede oproepen, maar ook om antwoord schreeuwen.


Nummer CL 547 *
Schrijver Catherine Sneyd
Titel De belofte
Oorspronkelijke titel On my lady's honor
Korte omschrijving

Al haar hele leven vervloekt Sophie Delamanse het feit dat ze een vrouw is, waardoor ze niet dezelfde avonturen kan beleven als haar tweelingbroer, een musketier in de lijfwacht van de koning. Sophies toekomstperspectief is een saai huwelijk met graaf Lamotte, een vriend van haar broer die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar dan neemt haar leven een tragische wending als haar broer overlijdt. Op zijn sterfbed belooft hij Sophie dat Lamotte haar zal komen halen.
Als het wachten op Lamotte eindeloos lijkt te duren, besluit Sophie hem te gaan zoeken. Vermomd als musketier neemt ze de identiteit van haar broer aan en gaat op zoek naar Lamotte. Met de bedoeling hem zijn 'plichtsverzuim' betaald te zetten. Maar het loopt anders.


Nummer CL 546 *
Schrijver Patricia Rice
Titel Een romantische fantasie
Oorspronkelijke titel This magic moment
Korte omschrijving

Harry van Sommersville leidde een zorgeloos, comfortabel leventje, totdat een plotselinge erfenis hem opzadelde met een bouwvallig familiekasteel en hongerige schuldeisers. Wat kon een wanhopige hertog anders doen dan trouwen met de rijke vrouw met wie hij al jaren verloofd was?

Christina Malcolm Childe ontdekte al snel de zware eisen van haar nieuwe titel en het vervallen en door spoken bezochte gebouw dat haar nieuwe thuis was geworden. Om de zaken nog erger te maken, onthulde haar magische gave haar dat de vrolijke Harry een sombere, verbitterde man was geworden. maar de ondeugende Christina had wraak in de zin: ze weigerde met hem naar bed te gaan, voordat Harry echt van haar had leren houden.

Als ze zijn rauwe mannelijkheid maar lang genoeg kon weerstaan om de reden van zijn droefheid en van de verwaarlozing van het huis te ontdekken. Ze moest haar antwoorden snel vinden, voordat de door wormen opgegeten vloeren het onder haar voeten zouden begeven. Tenminste, als Harry haar niet eerst de bons zou geven.Nummer CL 545 *
Schrijver Sasha Lord
Titel Wilde verwachtingen
Oorspronkelijke titel In a wild wood
Korte omschrijving

Hij was Brogan O'Bannon: zwerver, krijger en verbitterde pion in de conflicten van zijn familie. Opgezet tegen zijn tweelingbroer met wie hij een griezelige, betoverende band had, en al heel lang uit zijn geboorteland verbannen, keerde hij terug naar Schotland om zijn erfgoed op te eisen.

Zij was Matalia McTaver, de trotse, impulsieve en beeldschone dochter van Ronin en Kalial. Ze weigerde zich te buigen voor elke andere wil dan de hare en zoch haar eigen bestemming zonder zich aan een echtgenoot te hoeven onderwerpen.

Toen Matalia Brogan in het bos van haar ouders gevangen nam, was ze verrukt over de kans haar sensuele grillen op een onbekende te kunnen botvieren. Was er een betere manier om de geheimen van het huwelijksbed te leren kennen zonder echt te hoeven trouwen? Maar ze raakte de controle over haar experiment kwijt toen Brogan zich wist te bevrijden van zijn boeien en haar een seksueel genot liet proeven dat veel verder ging dan haar wildste verwachtingen, maar dat haar wel tot een overhaast huwelijk dwong.

Zo begon hun stormachtige reis naar het huis van Brogan, waar gevaar en verraad hun levens zouden bedreigen en waar liefde hun harten zou uitdagen.Nummer CL 544 *
Schrijver Anne Robins
Titel Een onbekende heer
Oorspronkelijke titel A perfect stranger
Korte omschrijving

De wals, de foxtrot, de polka; danseres Isabel Golightly danste ze moeiteloos. Iedereen op de Titanic was weg van haar en in de elegante balzaal van het schip stond ze in het middelpunt van de belangstelling. De aanwezigen hoefden niet te weten dat zij en haar dochtertje niet eerste klas reisden. Er kon niets verkeerd gaan. Ze waren onderweg naar een nieuw leven in Amerika!
Toen zette midden in de angstaanjagende chaos die ontstond toen het geweldige schip zonk, een onbekende heer hen in de laatste reddingssloep. Ze dankten hun leven aan hem, maar Isabel zou nooit weten wie hij was.

Door een gelukkig toeval werd Somerset FitzRoy gered na de beproeving in het ijskoude water. Maar hij kon het angstige kind niet vergeten - en het mooie gezicht van haar moeder achtervolgde hem in zijn dromen.
Dagen later ontdekte hij Isabel en Eunice tot zijn vreugde tussen de overlevenden in New York. Zou ze zich hem herinneren? Dat moest ze wel, want hun liefde was voorbestemd.Nummer CL 543
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Tot de ochtend van jou
Oorspronkelijke titel Yours until dawn
Korte omschrijving

Graaf Gabriël Fairchilds moed op het slagveld had hem in ieders ogen tot een held gemaakt, maar had hem tegelijkertijd ook zijn gezichtsvermogen en zijn hoop op de toekomst gekost. In de steek gelaten door de verloofde die hij aanbad, sloot de man die zich vroeger in de hoogste kringen van Londen bewoog zich op in zijn landhuis. Daar bracht hij vloekend en tierend zijn duistere dagen en nog duisterder nachten door.

Toen de keurige verpleegster Samantha Wickersham in Fairchild Park aankwam, trof ze een patiënt aan die zich eerder als een beest dan als een man gedroeg. Vastbesloten om haar plicht te doen, betrok ze de arrogante graaf bij een duel: haar wil tegen de zijne, haar vernuft tegen het zijne.

Hoewel hij beweerde dat ze keihard was en geen greintje vrouwelijke zachtheid bezat, voelde ze zijn hart op hol slaan zodra ze hem aanraakte. Naarmate Samantha meer licht bracht in Gabriëls bestaan, ontdekten ze allebei dat sommige geheimen - en sommige geneugten - het best in het donker verkend konden worden.Nummer CL 542
Schrijver Cassie Edwards
Titel Wind Walker
Oorspronkelijke titel Wind Walker
Korte omschrijving

Hunkerend naar avontuur, overreedde Maggie Tolan haar moeder om samen Boston - en alles wat ze kenden - te verlaten en het wilde westen in te trekken. Maar tegen de tijd dat Maggie eindelijk Wyoming Territory breikte, had ze haar moeder verloren - en haar verlangen om verder te gaan.
Tot ze een Cheyenne krijger ontmoette die haar de adem benam.

Wind Walker was gefascineerd door de energieke, blanke vrouw die in de buurt van zijn dorp kampeerde. Maar hij was niet de enige. Een weerzinwekkende, plaatselijke rancher had zijn zinnen op Maggie gezet, en ontvoerde haar in het holst van de nacht uit de karavaan. Dus moest Wind Walker deze schoonheid met het vurige haar zien te vinden - want ze had zijn hart al gestolen.Nummer CL 541 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Onwillige bruid
Oorspronkelijke titel An unwilling bride
Korte omschrijving

Beth Armitage leidde het leven dat ze wilde. Haar baan als lerares gaf haar de onafhankelijkheid die ze altijd had gewild en ze was ongebonden. Maar na een aangrijpende ontmoeting met de hertog van Belcraven raakte Beth verstrikt in een web van aristocratische macht - en verloofde ze zich om te trouwen met zijn zwierige erfgenaam, markies Lucien de Vaux van Arden! Ze was vastbesloten een hekel te hebben aan haar verloofde, maar toen Arden besloot haar te verleiden, had ze al haar wilskracht nodig om haar hart niet te verliezen.
Om zijn erfenis veilig te stellen was hij gedwongen te trouwen met een meisje van het gewone volk en lord Arden had een hekel aan de gereserveerde blauwkous met wie hij het bed zou delen. Haar verzet maakte hem woedend en hij was vastbesloten haar te overheersen. Maar weldra bedreigden haar geestigheid en charme zijn vastbeslotenheid en kwam zijn hart in gevaar.


Nummer CL 540 *
Schrijver May McGoldrick
Titel Eerste liefde
Oorspronkelijke titel Dreams of destiny
Korte omschrijving

Om haar aanspraak op een erfenis niet te verliezen schreef Gwyneth Douglas pikante avonturenromans onder een valse naam. Toen iemand haar probeerde te chanteren, vroeg ze een vriend van de familie om stiekem met haar te trouwen in Gretna Green. Sir Allan Ardmore had daar wel oren naar. Hij aasde op het fortuin van de jonge erfgename en zelfs voor moord deinsde hij niet terug.
David Pennington had moeten toezien dat zijn eerste jeugdliefde in het huwelijk trad met zijn oudste broer. Uiterlijk leek hij arrogant en onverschillig, maar zodra hij ontdekte wat Gwyneth van plan was, greep hij in. Ondanks haar protesten ging hij met haar mee naar Schotland.
Tijdens hun reis naar Gretna Green ontdekte David dat hij de vrouw van zijn leven had gevonden, maar Gwyneth werd bedreigd door onbekenden die haar wilden doden. David en zij konden alleen gelukkig worden als ze hun vijanden onschadelijk maakten.


Nummer CL 539 *
Schrijver Patricia Waddell
Titel Hij zei nu
Oorspronkelijke titel He said now
Korte omschrijving

Toen William Fitch Minstead, de zesde graaf van Ackerman, toestemde in een privé-gesprek met een lieftallige onbekende, werd hij beloond met het overweldigende nieuws dat hij vader van een klein meisje was. Na de dood van haar vriendin Elizabeth Bradstreet was juffrouw Hilary Compton de voogdes van Lizzie geworden. Het was duidelijk dat juffrouw Compton dacht dat Fitch een kind had genegeerd waarvan hij het bestaan niet eens had vermoed en dat zij van plan was dat onrecht uit de wereld te helpen. Onder de indruk van haar charme en scherpzinnigheid stelde de graaf een compromis voor: een verstandshuwelijk.
Hoewel Hilary slechts de dochter van een landjonker was, was ze volkomen onafhankelijk - niet het soort vrouw dat zich overgaf aan de grillen van een knappe graaf met de reputatie van rokkenjager, ook al beweerde Fitch dat zijn dienst tijdens de afgrijselijke oorlog in de Krim een andere man van hem had gemaakt. Haar beslissing zou zoveel gemakkelijker zijn, als hij inderdaad de verleidelijke schurk was geweest die ze verwachtte. Misschien was de regeling die hij voorstelde wel de beste oplossing - als ze tenminste kon voorkomen dat ze verliefd op hem werd.


Nummer CL 538 *
Schrijver Sara Blayne
Titel De zwarte roos
Oorspronkelijke titel Marrying the marquis
Korte omschrijving

Gideon Rochelle, de markies van Vere, had een gewaagde oplossing gevonden voor zijn geldproblemen. Hij kluste bij als de mysterieuze, romantische struikrover De Zwarte Roos.
Hij was het gesprek van de dag, vooral onder de dames die door hem beroofd waren en die ervaring nog best een keertje over wilden doen. Toen kreeg Vere te maken met een dubbelganger: de beeldschone dochter van zijn allergrootste vijand. Het verleiden van de roodharige Lady Constance zou zijn ultieme wraak kunnen zijn.
Lady Constance probeerde Vere ervan te overtuigen dat hij haar de fijne kneepjes van het struikroversvak moest leren. Ze wilde niets liever dan goedmaken wat hem door haar familie was aangedaan. Maar al snel verloor ze zichzelf in de bedwelmende en gevaarlijke mengeling van avontuur en Gideons hartstochtelijke kussen. En ze wist niet dat haar komst de wraakplannen van de markies behoorlijk in de war hadden gebracht.
Geen van beiden had erop gerekend dat hun hart wel eens een belemmering zou kunnen vormen voor hun zorgvuldig uitgedachte plannetjes.


Nummer CL 537 *
Schrijver Patricia Potter
Titel Beminde bedrieger
Oorspronkelijke titel Beloved imposter
Korte omschrijving

Felicia kon niet geloven dat ze zo veel pech had. Over twee weken moest ze trouwen met een bruut die meer dan drie keer zo oud was als zij. Ze kon niet anders dan vluchten... maar kwam zo van de regen in de drup. Tijdens haar ontsnapping werd ze ontvoerd door de vijand van haar clan. Ze moest de maskerade volhouden om te voorkomen dat er een oorlog tussen de clans uitbrak, die hen allemaal te gronde kon richten.
Rory Maclean, zeeman in hart en nieren, wilde niets liever dan de banden verbreken die hem bonden aan een erfdeel vol haat en bloedvergieten. Omdat zijn clan in gevaar verkeerde, was hij teruggekeerd naar huis. Hij hoopte vrede te kunnen stichten tussen de Macleans en de Campbells. Maar zijn mannen, die vonden dat hij een erfgenaam nodig had, hadden een bruid voor hem gestolen: een mooi, levenslustig meisje dat zijn hartstocht aanwakkerde en iedere vezel van zijn wezen weer tot leven wekte. Een meisje dat hem verleidde het enige te doen dat hij gezworen had nooit meer te doen: het opnieuw opnemen tegen de vloek die al een eeuw bestond en die al twee van zijn bruiden het leven had gekost, waardoor hij een harde man was geworden.


Nummer CL 536
Schrijver Shana Abé
Titel De laatste zeemeermin
Oorspronkelijke titel The last mermaid
Korte omschrijving

Volgens de overlevering was het eilandje Kell betoverd en werd het bewoond door een buitengewoon wezen dat verdrinkende zeelui troostte bij hun overgang naar de volgende wereld.
Prins Aedan van de Eilanden geloofde niet in die onzin - tot hij zelf op Kell ontwaakte en de sensuele sirene ontmoette die hem uit de zee had gered.
Ronan MacMhuirich, de graaf van Kell, was het doelwit van een onwaarschijnlijke moordenares: Leila, een mysterieuze vrouw uit een exotisch land.
Maar zijn onweerstaanbare belaagster verkeerde in een even groot gevaar als Ronan zelf toen ze viel voor de man die zijn eigen toverkracht bezat.


Nummer CL 535
Schrijver Suzanne McMinn
Titel Weerbarstige ridder
Oorspronkelijke titel My lady runaway
Korte omschrijving

Elayna dreigde te worden uitgehuwelijkt aan een man van wie ze niet kon houden. Ze klampte zich vast aan de herinnering aan de enige man op wie ze destijds verliefd was geworden. Graeham had beloofd om terug te komen en met haar te trouwen, maar dat was inmiddels een aantal jaren geleden en haar huwelijk met de wrede Randulf kwam met rasse schreden naderbij.
Toen ze bij een wanhopige poging om te vluchten verdwaalde en gewond raakte, was het Graeham die haar te hulp schoot. Elayna was ervan overtuigd dat ze een kans hadden op geluk en ook een gezamenlijke toekomst konden hebben als ze de geheimen uit het verleden maar konden ontrafelen.
Maar eerst moest Elayna haar ridder duidelijk maken dat hun liefde het waard was om voor te vechten.


Nummer CL 534
Schrijver Elizabeth Grayson
Titel Maanlicht op het water
Oorspronkelijke titel Moon in the water
Korte omschrijving

Ann Rossiter was niet bepaald een ideale vrouw om mee te trouwen, maar ze kreeg maar één enkele kans om haar toekomst zeker te stellen. Om haar ongeboren kind te beschermen ging Ann ermee akkoord om met een ordinaire binnenschipper te trouwen. In ruil daarvoor kreeg hij het commando over het magnifieke nieuwe stoomschip van haar stiefvader, de Andromeda.
Maar naarmate ze verder over de rivier naar het Wilde Westen oeren, voelde Ann zich steeds sterker aangetrokken tot haar nieuwe echtgenoot, zijn rustige kracht en zijn smeulende magnetisme. Toch durfde ze hem haar hart niet te schenken, uit angst dat haar afschuwelijke geheim aan het licht zou komen.
Terwijl de Andromeda naar het woeste Montana opstoomde, merkte Chase Hardesty dat hij verliefd raakte op zijn nieuwe vrouw. Maar zou, wanneer Anns verleden de kop opstak, hun verstandshuwelijk op een tragedie uitlopen - of op eeuwige liefde?


Nummer CL 533 *
Schrijver Lisa Manuel
Titel Vergeten huwelijk
Oorspronkelijke titel Mostly married
Korte omschrijving

Wanneer en waarom had hij zijn jawoord gegeven? Lucas Holbrook, de hertog van Wakefield, kon zich de huwelijksinzegening niet herinneren toen hij ontwaakte in de armen van een vurige schoonheid. De brutale Charity hield maar vol dat zij zijn wettige vrouw was - en dat ze al twaalf maanden bij elkaar waren. Alleen herinnerde hij zich niets van het afgelopen jaar in Schotland, ver van zijn voorouderlijke, reusachtige landgoed, toen hij schipbreuk had geleden en meer dood dan levend was aangespoeld op de kust. Hoewel Charity Fergusson zijn leven had gered, moest hij terug naar Engeland - en naar de vrouw die daar op hem wachtte.
Charity had een ingenieus plan bedacht om hem terug te winnen. Als in liefde en oorlog alles was geoorloofd, dan zou zijde en satijn haar wapenrusting zijn. Ze zou de rol van edelvrouw aannemen en onder een andere naam zijn familie een bezoek brengen. Ze was er namelijk zeker van dat de enige plek voor haar aan zijn zijde was, of dat nou in een kasteel of een grot was. Hij was haar echtgenoot... en de enige man van wie zij ooit zou houden.


Nummer CL 532 *
Schrijver Hannah Howell
Titel In de val gelokt
Oorspronkelijke titel Highland warrior
Korte omschrijving

Fiona MacEnroy werd voortdurend belaagd door een krankzinnige Schotse krijger die zijn zinnen op haar had gezet. Toen ze daar uiteindelijk genoeg van had en op de vlucht sloeg, werd ze na een val van haar paard gevonden door Ewan MacFingal en zijn mannen. Die besloten haar mee te nemen als gijzelaar zodat er losgeld voor haar kon worden gevraagd.
Op Carglas, de burcht van de clan van MacFingal, viel ze bij iedereen in de smaak en verwierf al snel een eigen plekje door haar kennis van de geneeskunst.
Ook Ewan zag haar kwaliteiten en wilde niets liever dan Fiona het hof maken, maar door een nare ervaring uit het verleden wist hij niet hoe hij zijn gevoelens moest uiten. In plaats van haar naar zich toe te trekken, stootte hij haar juist van zich af.
Fiona wist al snel dat Ewan de ware voor haar was en smeedde een plan om hem voor zich te winnen. Zou het haar lukken om hem in haar liefdesval te laten lopen?


Nummer CL 531 *
Schrijver Rebecca Hagan Lee
Titel Geheim genootschap
Oorspronkelijke titel Merely the groom
Korte omschrijving

Colin McElreath, burggraaf Grantham, had zijn ziel aan de duivel verkocht - een duivel in de vorm van een woedende Engelse vader. Voor geld. De knappe maar berooide Colin stond op het punt een heel welgesteld man te worden - een heel welgestelde, maar getrouwde man.
De machtige baron Davies had dringend een respectabele man nodig voor Gillian, zijn onteerde dochter, en hij zag Colin als de volmaakte kandidaat.
Toen Colin bezwaar maakte, gebruikte Davies de grote bruidsschat van zijn dochter om hem over te halen en dreigde hij het geheime werk openbaar te maken dat de Vrijgezellenclub voor de regering deed. Als lid van de Vrijgezellenclub had Colin gezworen de club ten koste van alles te beschermen. Ook deed iemand zich als Colin voor en daardoor was Gillian in de problemen geraakt, dus had Colin geen keus.
Hij wist niet of hij moest lachen of huilen om de ironie van de zaak. Nadat hij een leven lang adellijke dames had gemeden, stond hij op het punt met een van hen te trouwen. De mooie Gillian Davies stond op het punt een blozende bruid te worden. En Colin McElreath was in de val gelopen.


Nummer CL 530
Schrijver Ginger Hanson
Titel Op goed geluk
Oorspronkelijke titel Ransom's bride
Korte omschrijving

Zwaar gehavend keerde de knappe majoor Ransom Champion uit de oorlog terug. Tijdens zijn krijgsgevangenschap bij de Yankees was er één droom die hem overeind hield: trouwen met de mooie Sabrina en samen met haar een nieuw leven in Texas beginnen.
Maar toen hij terugkeerde was het Sabrina's zusje Angela die op hem wachtte. En zij vertelde hem dat Sabrina was gestorven.
Ransom was ontroostbaar, maar een paar dagen later werd hij door omstandigheden gedwongen met Angela te trouwen. Alleen zo kon Angela ontsnappen aan het gevaar dat voor haar dreigde. Met haar vertrok hij naar Texas.
Maar had hun huwelijk kans te overleven? Wat voor geheimen verborg Angela allemaal? Zou hij ooit over het verdriet om de beeldschone Sabrina heen komen? Gaf hij zijn hart een tweede kans?


Nummer CL 529 *
Schrijver Annette Blair
Titel Rozen in de regen
Oorspronkelijke titel An unmistakeable rogue
Korte omschrijving

Chastity Somers was nog maar net getrouwd toen haar echtgenoot door een ongeluk om het leven kwam. Ze was vastbesloten aanspraak te maken op de erfenis van haar bruidegom, al was het alleen maar om voor zijn zielige, ouderloze neefjes en nichtje te kunnen zorgen. Ze bevrijdde de kinderen uit het armenhuis en begon aan de tocht naar Sunnyledge. Als zich binnen drie maanden geen andere erfgenaam meldde, zou het landgoed aan haar worden toegewezen en mocht ze er een kindertehuis van maken, vooropgesteld dat haar gedrag onberispelijk was.
De komst van Reed Gilbride gooide echter roet in het eten. Hij geloofde dat hij de verdwenen St. Yves was en dus de erfgenaam van landgoed Sunnyledge. De ongelooflijk knappe militair had de macht om een einde aan haar dromen te maken. Zette ze de toekomst van de kinderen op het spel als ze zich door hem liet verleiden, of was Reed Gilbride de sleutel tot haar eigen geluk?


Nummer CL 528
Schrijver Hannah Howell
Titel Onder valse voorwendselen
Oorspronkelijke titel Highland destiny
Korte omschrijving

Dit boekje is eerder in de Candlelightserie uitgebracht onder nummer 227 met als titel Tussen liefde en wraak.
Bij navraag bij Audax (uitgever van de serie) is gebleken dat het hier om een vergissing ging en dat dit niet de opzet van de uitgever is geweest.

Voor een beschrijving van de inhoud van dit boekje verwijs ik u naar Candlelight 227.Nummer CL 527 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Sporen in de nacht
Oorspronkelijke titel Beyond a wicked kiss
Korte omschrijving

Als directrice van een kostschool voor jonge meisjes voelde Ria Ashby zich erg betrokken bij het lief en leed van haar leerlingen. Toen de vijftienjarige Jane Petty op een dag plotseling spoorloos verdwenen bleek te zijn, maakte ze zich dan ook buitengewoon veel zorgen om het meisje. Ze besloot hulp te vragen aan de jonge Hertog van Westphal. Twintig jaar geleden, toen 'West' nog geen hertog was, had hij haar van een wisse verdrinkingsdood gered en zijn heldendaad moeten bekopen met stokslagen waarvan hij nog steeds de littekens op zijn rug droeg.
Hoewel West in eerste instantie weinig interessants in de verdwijning van Jane zag, voelde hij zich dermate aangetrokken tot de lieftallige blonde Ria, dat hij besloot haar te helpen. Ze konden niet weten dat hun speurtocht naar het meisje hen zou leiden naar de ontmanteling van een organisatie die werd geleid door het bestuur van de school van Ria met als doel het misbruiken van jonge meisjes.


Nummer CL 526 *
Schrijver Diane Whiteside
Titel Redder in de nood
Oorspronkelijke titel The Irish devil
Korte omschrijving

De in weelde geboren weduwe Viola Ross werd gedwongen te kiezen tussen het sterven van de hongerdood en trouwen met de moordenaar van haar man. In plaats daarvan nam ze een enorm risico en werd de maîtresse van de sensuele William Donovan. Met zijn meedogenloze reputatie en doordringende blik die een man kon tegenhouden - of een vrouw kon laten smelten - leek Donovan goed in staat haar te verdedigen met zijn zweep en messen. Ze had geen idee wat hij nog meer kon met die grote, eeltige handen - maar daar zou ze wel achterkomen.
Donovan was stomverbaasd door Viola's aanbod, omdat hij haar altijd had beschouwd als een sprookjesprinses die ver buiten het bereik van een Ierse immigrant lag. Vrouwen zoals zij konden misschien genieten van een verhouding met een man zoals hij, maar zouden het schandaal om zijn vrouw te worden niet kunnen verdragen. Hoe zou Viola reageren als ze de duisterheid van zijn erotische verlangens leerde kennen?
Toen de hartstocht tussen Donovan en Viola tot leven kwam, keek een moordenaar toe die op zoek was naar wraak. Zijn medestanders waren dezelfde mannen die ooit Donovans familie hadden vernietigd en dit keer zouden ze niet opzij gaan voor die Ierse duivel.


Nummer CL 525
Schrijver Elizabeth Thornton
Titel Een deugdzame dame
Oorspronkelijke titel A virtuous lady
Korte omschrijving

Briony Langland had niets op met de oppervlakkige spelletjes van de high society. Ze wist echter wel de juiste woorden te kiezen voor de meest begeerde vrijgezel van Londen toen ze hem in de bibliotheek van haar oom betrapte met zijn geliefde van dat moment. Ze had nooit kunnen denken dat haar stoutmoedige optreden de markies er alleen toe zou aanzetten zijn charmes te gebruiken om bij haar hartstochtelijke gevoelens op te roepen. Hoewel ze zich hardnekkig tegen zijn avances bleef verzetten, kon ze niet ontkennen dat ze zich heel sterk tot hem aangetrokken voelde.
Hugh Montgomery, de markies van Ravensworth, had nog nooit een vrouw ontmoet die hij niet kon verleiden... en even snel weer kon vergeten. Maar Briony - een deugdzame dame met een geweten, die zich met hand en tand tegen hem verzette - had iets diep in zijn koude, egoïstische hart geraakt. Hij vroeg haar zijn maîtresse te worden, en dat was geen slimme zet.


Nummer CL 524 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Dubbele maskerade
Oorspronkelijke titel The lady in question
Korte omschrijving

Eens was ze de lieftallige, keurige juffrouw Delia Effington. Maar een impulsieve beslissing, plus de daarop volgende ramp, dwongen de naar avontuur snakkende Delia zich uit het uitgaansleven van Londen terug te trekken. Tot ze zo wanhopig afleiding nodig had dat ze in de plaats van haar tweelingzus een bal bijwoonde en zich plotseling op de dansvloer bevond in de sterke armen van de zwierige burggraaf St. Stephens.
Delia was ervan overtuigd dat ze deze man die haar hartstocht opwekte nog nooit had gezien, maar toch kwam hij haar op de een of andere manier bekend voor. Ze wist niet dat St. Stephens geheim agent was en in opdracht van de regering in haar huis woonde om haar, vermomd als bejaarde butler, te beschermen. Wat zou er gebeuren wanneer ze de waarheid ontdekte over de man van wie ze was gaan houden?


Nummer CL 523 *
Schrijver Judith A. Lansdowne
Titel Gewoon onmogelijk
Oorspronkelijke titel Just impossible
Korte omschrijving

Het zag ernaar uit dat de hertog van Berinwick, bijgenaamd Het Beest van Barren Wycche, de allerlaatste telg van een roemrijk geslacht zou blijven, hoewel hij snakte naar de warmte van een eigen gezin. Maar geen vrouw zette een voet in Blackcastle, zijn enorme landhuis, en de eenzaamheid van de lange winter veranderde langzaam maar zeker in een gevangenis voor zijn eenzame ziel. En toen Shropshire bedekt was door een dikke laag sneeuw, was de glamour van het Londense uitgaansleven alleen nog maar een herinnering, en waren mooie vrouwen als schimmen in een droom - tot Julia Delacroix zich in zijn eenzame kasteel waagde.
De trotse schoonheid hoopte de hertog haar laatste kleinood te kunnen verkopen - een zilveren leeuwtje waaraan een mysterieus verhaal vastzat. Toen ze hoorde dat de hertog er een klein fortuin voor over had om het sieraad in zijn bezit te krijgen, zocht ze hem op en zag Berinwick zich genoodzaakt haar haar geheim te ontfutselen: ze was van plan de man op te sporen die haar geliefde oudere zuster ooit in de steek had gelaten, en hem vervolgens dood te schieten.
De dappere Julia sloot een pact met de machtige hertog. Alleen hij kon haar helpen haar zuster te wreken, hoewel hun ongewone relatie wel eens kon uitgroeien tot het schandaal van het jaar.


Nummer CL 522
Schrijver Cheryl Bolen
Titel Zinderend verlangen
Oorspronkelijke titel An improper proposal
Korte omschrijving

Er waren twee jaren voorbij gegaan sinds Lord George Pembroke Sedgewick zijn geliefde vrouw verloor. Hoewel de gevierde schoonheden en erfgenames van de beau monde hun uiterste best deden zijn gebroken hart te veroveren, was hij niet hertrouwd.
Dat kwam omdat geen enkele vrouw goed genoeg was. George sloeg geen acht op het goedbedoelde advies van zijn bemoeizuchtige zusters Felicity en Glee, en wilde niets te maken hebben met hun vele plannetjes om hem weer te laten trouwen.
Glee was ervan overtuigd dat haar beste vriendin Sally Spencer een geweldige gouvernante voor haar neefje en nichtje zou zijn. Sally was de dochter van een dominee, en zeer intelligent en lief. Het lot van de moederloze Pembroke-kinderen ging haar aan het hart. En niemand wist dat ze heimelijk al heel lang een zwak voor hun vader had. Ze stemde erin toe bij hen te gaan wonen - op voorwaarde van een huwelijk dat alleen op papier bestond.
Maar het elegante huis in Bath van Lord Sedgewick had één groot nadeel: het was heel klein. Ze moesten een slaapkamer delen... en een bed.


Nummer CL 521 *
Schrijver Kate Silver
Titel Hartendief
Oorspronkelijke titel Thief of hearts
Korte omschrijving

Miriame Dardagny was wees en bezat geen cent. Maar ze had in de achterbuurten van Parijs leren overleven door haar hersens en haar snelle vingers te gebruiken. Ze zocht wanhopig naar een kans aan haar lot te ontsnappen. Maar hoe afgestompt ze ook was, ze kon het niet over haar hart verkrijgen een zwaargewonde man voor dood op straat te laten liggen toen hij door bandieten was overvallen. Wel stal ze zonder enige gewetenswroeging zijn laarzen, zijn beurs... en zijn identiteit.
Als Jean-Paul Metin voegde ze zich bij de Musketiers van de Koninklijke Garde, ervan overtuigd dat ze een manier had gevonden om fortuin te maken.
Na een wonderbaarlijke genezing ging Jean-Paul Metin op zoek naar de schurk die hem alles had afgenomen wat hij bezat. Maar de opstandige jongeman die hij vond, bewees iemand te zijn met wie rekening gehouden diende te worden. Het zou hem moeite kosten vergelding te krijgen - nog meer moeite zelfs toen hij de zuster van de jongen leerde kennen, een levendige schoonheid wier kus hem bijna het gevaar deed vergeten dat hem achtervolgde. Maar toen hij ontdekte dat de dief die zijn naam en de vrouw die zijn hart had gestolen, een en dezelfde persoon was, werd zijn zucht naar wraak al gauw een hartstochtelijk gevecht om liefde.


Nummer CL 520
Schrijver Georgina Gentry
Titel Liefdesterritorium
Oorspronkelijke titel To tame a rebel
Korte omschrijving

Een soldaat van de rebellen had zijn broer gedood. Gele Horzel werd verteerd door wraakgevoelens en voegde zich bij zijn stam om te strijden tegen zijn gezworen vijanden. Om zijn plannen geheim te kunnen houden, was Gele Horzel gedwongen een verpleegster gevangen te nemen. Hij had niets te vrezen van Twilight Dumont, een zachtaardige zuidelijke schone - behalve misschien de onverwachte hartstocht die de muur tussen hen kon verwijderen... of hen voor altijd uit elkaar kon drijven.
Jim Eagle had zijn lot verbonden met dat van de Confederatie. Toen hij een bevoorradingsschip van de Unie had buitgemaakt, merkte hij tot zijn verbijstering dat de jeugdige soldaat die hij gevangen had genomen, in werkelijkheid een prachtige Cherokeevrouw, en een spionne, was. De in het oosten opgegroeide April Grant was naar Indiaans territorium gegaan om een verrader te ontmaskeren... maar van welke zijde? Jim Eagle werd heen en weer geslingerd tussen een dodelijk verlangen naar de dappere schoonheid en zijn verplichtingen jegens de Rebellen.
In een land dat werd verscheurd door de Burgeroorlog, hadden twee mannen hun kant gekozen, maar hun bestemming konden ze niet kiezen. Hun paden zouden elkaar kruisen, hun loyaliteit zou op de proef worden gesteld en de liefde voor twee uitzonderlijke vrouwen zou hun harten harder laten slaan dan de trommels van de oorlog.


Nummer CL 519
Schrijver Regina Scott
Titel Harteloze Lord
Oorspronkelijke titel Perfection
Korte omschrijving

Toen de erfenis van Celia Rider gestolen bleek te zijn, verdacht ze onmiddellijk haar onverantwoordelijke stiefmoeder Patrice, die haar nauwelijks kende.
Vastbesloten achter de waarheid te komen deed ze zich voor als gouvernante van de verwaarloosde zoon van Patrice, in de hoop op die manier bewijsmateriaal te vinden. Toen geruchten over de plotselinge verdwijning van Celia de kop opstaken, nam de verbijsterend aantrekkelijke en onverstoorbare Brandon Pellidore de onverkwikkelijke familiezaak in eigen handen.
Brandon vermoedde al snel dat de saaie kleding van de gouvernante niemand anders verborg dan de betoverende Celia. Nadat hij de schoonheid had ontmaskerd, betrok hij haar bij een gewaagd plan de dief van haar fortuin te vangen. Maar naarmate de passie tussen hen toenam, moest hij Celia wel op de hoogte brengen van de duistere familievloek die hem zijn twijfelachtige reputatie had bezorgd, en van de afschuwelijke keus die ze moest maken als ze van hem hield. Celia liet zich echter niet uit het veld slaan en zwoer haar hart te volgen, hoe pijnlijk dat ook zou kunnen zijn. Want alleen zó kon ze deze man opeisen, en de liefde die niets meer of minder dan volmaakt was.


Nummer CL 518 *
Schrijver Sasha Lord
Titel Het Schotse goud
Oorspronkelijke titel Under a wild sky
Korte omschrijving

Zij was Kalial, de gouden prinses van een legendarisch bos. Wonend tussen de bomen, haar vrouwelijke vormen verborgen in mannelijke kledij en met een jaguar aan haar zij, beschikte ze over de gave met wilde dieren te kunnen praten... en alle indringers in haar verboden land te weren.
Hij was Ronin, laird van de McTavers, een gehavend krijger wiens familie op beestachtige manier was vermoord en wiens kasteel was vernietigd. Met de vijand op de hielen waagde hij zich in de ondoordringbare wildernis waaruit geen enkele man ooit was teruggekeerd.
Toen de bosbewoners Ronin aanvielen, aarzelde hij niet de jongen die hen aanvoerde te gijzelen, teneinde zich te verzekeren van een veilige doortocht door het woud. Wat hij niet in de gaten had, was dat de vurige jongen die hij zijn schildknaap noemde en die hij had beloofd te beschermen, in werkelijkheid een beeldschone vrouw was wier ongeremde hartstocht voor het leven en de liefde de zijne evenaarde. Samen versloegen ze hun vijanden en ontdekten een liefde die hun zielen voor altijd met elkaar verbond.


Nummer CL 517
Schrijver Allison Lane
Titel De erfenis
Oorspronkelijke titel The madcap marriage
Korte omschrijving

Helen St. James had niet gedacht dat haar leven nog erger kon worden.
Haar ouders waren overleden en haar oom had zich het familiebezit toegeëigend. Tot ontzetting van de jonge wees dwong haar achterbakse familielid haar tot een huwelijk met zijn afschuwelijke zoon. Vluchten was haar enige hoop.
Toen ze de daad bij het woord voegde, belandde ze in de armen van een knappe losbol.
Rafe Thomas wilde absoluut niet in het huwelijk treden met de vrouw die zijn heerszuchtige vader voor hem had uitgekozen. Hij zwoer de eerste de beste jongedame te trouwen die hij tegenkwam. Nooit had hij kunnen vermoeden dat die eerste vrouw de adembenemend mooie Helen St. James zou zijn.
Nu zouden Rafe en Helen erachter komen of een huwelijk dat zo haastig was gesloten hun oneindig veel ellende... of onsterfelijke passie zou brengen.


Nummer CL 516 *
Schrijver Judith A. Lansdowne
Titel Verloren geliefde
Oorspronkelijke titel Shall we dance?
Korte omschrijving

Josiah Elliot had in zijn leven al heel wat opmerkelijke dingen ondernomen, maar zijn hofmakerij aan het adres van lady Miranda Wesley was wel zijn meest spraakmakende onderneming. Hoe haalde een armlastige, voormalig struikrover die als knecht werkte, het in zijn hoofd om een vrouw van adel het hof te maken? Maar liefde liet zich nu eenmaal niet onderdrukken... en ergens in de stamboom van Josiah was een hertog te vinden. Als hij verdorie het bewijs ervan maar kon vinden.
Miranda was volledig onafhankelijk - en bovendien een heel ongeduldig typetje - en ze had genoeg van het wachten. Wat moest je doen als de man van wie je hield zonder afscheid te nemen naar Londen was verdwenen? Dat had ze iedereen die maar wilde luisteren willen vragen. Het kon haar absoluut niet schelen dat men Josiah een nietsnut vond. Wat men ook van zijn verleden dacht, ze had er lak aan. Als ze die irritante man maar kon vinden.


Nummer CL 515 *
Schrijver Sara Blayne
Titel Tweelingzielen
Oorspronkelijke titel An improper bride
Korte omschrijving

Lady Elfrida Rochelle geloofde heilig in voortekenen en profetiën. Ze was dan ook hevig geschokt door de voorspelling dat de graaf van Shields, de man voor wie ze was bestemd maar die ze nog moest ontmoeten, in groot gevaar verkeerde. Ze vertrok meteen naar Londen met de bedoeling hem ervan te overtuigen dat ze bij elkaar hoorden... maar dat ze nooit konden trouwen. Want in de sterren stond dat hij zou sterven als ze met hem trouwde.
Als verstokt vrijgezel was de graaf van Shields absoluut niet van plan een bruid te nemen, alleen maar om voor nageslacht te zorgen. Maar het leven met de buitengewone Lady Elfrida zou allebehalve saai zijn. Hoewel hij weinig vertrouwen had in haar kristallen bol, kon hij niet ontkennen dat het gevaar de zwartharige schoonheid leek te achtervolgen.
Toch kon hij echter onmogelijk zijn eigen brandende verlangen om haar te bezitten negeren. Op de een of andere manier moest hij achter de oorzaak zien te komen van de griezelige ongelukken die hun toekomst bedreigden en moest hij Elfrida ervan overtuigen dat de veiligste plek voor hen allebei in elkaars armen was.


Nummer CL 514 *
Schrijver Willa Hix
Titel Bestemming New York
Oorspronkelijke titel Cheeck to cheek
Korte omschrijving

Lady Olivia Marlowe had haar stiefbroer Jeremy nooit moeten vertrouwen. Hij had haar overgehaald naar Amerika te vluchten om te ontkomen aan een huwelijk met een oude Engelse graaf. Sir Jeremy had ook geregeld dat ze ging werken voor een zieke weduwe in New York. De oude mevrouw Porterfield zag haar liever gaan dan komen, maar haar knappe zoon Adam dacht daar anders over. Hoe moest Olivia zich redden in deze situatie?
Adam merkte al gauw dat de beeldschone Olivia hem aantrok. Ze hielp zijn moeder over haar depressie heen, ze was eigenzinnig en talentvol... en ze had een droom. Olivia wilde op eigen benen staan. Toen ze een modehuis opende, had ze geen man meer nodig. Adam moest alles op alles zetten om zijn Engelse schoonheid voor zich te winnen.


Nummer CL 513
Schrijver Lisa Higdon
Titel De gezelschapsdame
Oorspronkelijke titel Until you're mine
Korte omschrijving

Laura Lancaster had dringend geld nodig. Ze wilde niets liever dan teruggaan naar Virginia, maar zat vast in Londen en verdiende de kost met kleine rolletjes op het toneel. Ze voelde er niets voor om haar lichaam te verkopen, zoals haar moeder had gedaan. Er moesten andere manieren zijn om de terugreis naar huis te kunnen verdienen, en toch haar deugd te behouden.
Julian, de graaf van Lockwood, had schoon genoeg van zijn echtgenote. Zijn vader had hem gedwongen met haar te trouwen, hoewel hij een hekel aan Leonora had. Het laatste schandaal waarbij Leonora was betrokken, deed de deur dicht; hij stuurde haar naar het buitenland. Al gauw staken er geruchten de kop op: Lord Lockwood werd nooit in het gezelschap van vrouwen gezien, dat was toch niet normaal? Er werd gefluisterd dat hij iets had met zijn secretaris Malcolm... Dat ging Julian te ver. Om te bewijzen dat er niets mis was, moest hij met een vrouw worden gezien. Maar omdat hij zijn buik volhad van vrouwen, wilde hij geen maîtresse nemen. Een gezelschapsdame, dat leek hem wel wat. Liefst eentje die zodra ze haar geld binnen had, uit Engeland zou vertrekken. En toen kruiste de beeldschone Laura zijn pad.


Nummer CL 512 *
Schrijver Josie Litton
Titel Het complot
Oorspronkelijke titel Fountain of fire
Korte omschrijving

In een familie van vrouwen die allemaal zeer ongewone gaven bezaten, was Clio, de prinses van Akora, gelukkig heel normaal. Dat dacht ze althans, tot haar reis naar Engeland begon - en de visioenen. Was het haar fascinatie voor het verleden die de hallucinaties opriep of was haar voorouderlijke gave eindelijk aan het ontwaken?
Ze vreesde het laatste. De gave was het voorvoelen van dreigend gevaar - en het waren spannende tijden voor een natie die rouwde om de dood van haar koning, en die sceptisch stond tegenover haar nieuwe, jonge koningin. Maar welke rol speelde Clio hierin? En was haar gastheer, de meester van Holyhood, erbij betrokken?
William, de graaf van Hollister, had nog nooit een vrouw als Clio ontmoet. De dames die hij kende zouden nooit in de grond van oude crypten wroeten om er dan helemaal besmeurd met modder uit te komen. Haar geest had hem betoverd en maakte hem vastberaden haar zo snel mogelijk weg te sturen van Holyhood. Als geheim agent die koningin Victoria voor een moordaanslag moest behoeden, was Will zeker bereid zijn eigen leven op het spel te zetten, maar niet dat van Clio. En toch kon Clio het gevaar dat ze voelde aankomen niet negeren - en ook niet de aantrekkingskracht die Will op haar uitoefende. Als het donkere uur aanbrak, zouden ze op de kracht van hun pas ontluikende liefde moeten vertrouwen om zichzelf - én Engeland - te redden.


Nummer CL 511
Schrijver Maggie Osborne
Titel Gedwongen huwelijk
Oorspronkelijke titel Shotgun wedding
Korte omschrijving

Annie Malloy zat in de nesten. Ze had werkelijk een probleem, en er was eigenlijk maar één oplossing voor. Het bleek dat de knappe sheriff van de stad voor haar gevallen was - en hij had haar een manier geboden om definitief een einde aan het schandaal te maken. Als ze trouwde, zelfs al was het overhaast en met iemand die ze amper kende, hield het geroddel hopelijk op en kon ze weer een enigszins normaal leven gaan leiden. Maar Annie kwam er al gauw achter dat haar rustige bestaan van vroeger plaats had gemaakt voor een leven vol risico, hartstocht en de adembenemende kans op ware liefde.
Jesse John Harden was altijd op zijn intuïtie afgegaan, en hij was er absoluut zeker van dat hij dit verstandshuwelijk om kon zetten in een echt huwelijk uit liefde. Elke dag werd de band tussen hem en zijn mooie, jonge vrouw sterker en werden de vonken die tussen hen oversprongen heter. Maar Annie had een geheim dat hun prille geluk volkomen kon verwoesten. Dus moest Jesse Annie overhalen om samen met hem het verleden te lijf te gaan en te vechten voor een kans op een gelukkige toekomst.


Nummer CL 510 *
Schrijver Janelle Taylor
Titel Dans van de wind
Oorspronkelijke titel Lakota winds
Korte omschrijving

Nadat de echtgenote en de jonge zoon van Wind Dancer door krijgers van de Crow waren vermoord, bleef hij eenzaam en verbitterd achter. Hij concentreerde zich volledig op zijn plichten jegens zijn stam en had er geen idee van dat hij daardoor zou worden gedwongen opnieuw te trouwen.
Ook Chumani had door stamoorlogen veel verloren. Ze zon op wraak voor de moord op haar man en kind en trok onbevreesd tegen haar vijanden ten strijde, vastberaden nooit meer te trouwen. Maar toen een medicijnman in een heilig visioen een huwelijk tussen haar en Wind Dancer zag, wist ze dat zo'n bondgenootschap beide stammen sterk zou maken.
Onder de uitgestrekte hemel van een natie die door binnenlandse oorlogen werd verscheurd, moesten Chumani en Wind Dancer leren anderen weer te vertrouwen. Ze moesten toegeven aan een liefde die hen in staat kon stellen hun volk te redden.


Nummer CL 509 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Verstrikt in bedrog
Oorspronkelijke titel Winter fire
Korte omschrijving

Genova Smith was een vindingrijke vrouw, maar de markies van Ashart was zelfs voor haar een uitdaging. Vooral toen haar de twijfelachtige eer te beurt viel hem te vergezellen naar het huis van Lord Rothgar, zijn neef en aartsvijand. Erger nog, de ergerlijke losbol en zij waren betrapt tijdens een hartstochtelijke kus, zodat ze gedwongen was net te doen of ze verliefd was op de enige man die in staat was haar hart te breken.
Omdat Lord Ashart gevangen zat in een ongewenste verloving, speelde hij het spelletje maar mee om de deugd van de dame te beschermen, terwijl hij ondertussen zijn eigen duistere doeleinden nastreefde. Om te overleven, moest hij zijn neef en zijn verleden aanpakken, maar de hartstocht die tussen Genova en hem opbloeide, betekende een bedreiging voor dat alles. Hij besefte dat hij in haar zijn gelijke had gevonden en dat hun schijnverloving, als hij niet voorzichtig was, wel eens zou kunnen veranderen in iets wat verrukkelijk echt was.


Nummer CL 508 *
Schrijver Josie Litton
Titel Smeulend vuur
Oorspronkelijke titel Fountain of secrets
Korte omschrijving

De eigenzinnige, mooie Persephone woonde helemaal alleen op het eiland Deimatos, een eiland in het legendarische eilandenrijk Akora.
Daar ging ze gebukt onder een belastend geheim dat ze met niemand durfde te delen, ook niet met de Engelse edelman die bij toeval haar afgelegen huis ontdekte.
Gavin Hawkforte, de zoon van een Engelse graaf en een Akoraanse prinses, had zelf ook een verontrustend geheim ontdekt; de vulkaan waardoor zijn geliefde eilandenrijk ooit was ontstaan, was weer ontwaakt en dreigde iedereen, onder wie ook Persephone, te vernietigen.
Terwijl de twee alles op alles zetten om Akora te redden, konden ze de wederzijdse aantrekkingskracht die er tussen hen was niet langer ontkennen. Maar zou het lot het tweetal gunstig gezind zijn? Zouden ze hun geliefde Akora kunnen redden... en zouden ze uiteindelijk toe kunnen geven aan hun verlangen naar elkaar?
Toen de zonden uit het verleden en de gevaren uit het heden samenkwamen, kon alleen liefde de belofte van een oude erfenis vervullen.


Nummer CL 507
Schrijver Marsha Canham
Titel Hunkerend verlangen
Oorspronkelijke titel The Iron Rose
Korte omschrijving

Toen de kanonnen van het Spaanse galjoen het zwijgen was opgelegd, besefte de bemanning van de Engelse koopvaarder dat het kaperschip de Iron Rose hen van de ondergang had gered. Niemand was geschokter dan Varian St. Clare, de aristocratische gezant van de koning, toen hij ontdekte dat Juliet Dante, de dochter van de legendarische Pirate Wolf, de kapitein van het kaperschip was.
Varian was naar de gevaarlijke wateren in het Caribisch gebied gestuurd om de Engelse kapers te bewegen zich te schikken in het vredesverdrag met Spanje. Juliet was bereid hem naar haar vader te brengen - maar dan wel als haar gijzelaar.
Juliet leefde in de waan dat de meeste edelen verwende ventjes waren, ongeschikt voor het harde leven aan boord van een kaperschip. Toch was ze onder de indruk van Varians vaardigheid met het zwaard en geïntrigeerd door zijn kalme kracht en zijn mysterieuze blauwe ogen. Weldra hunkerde ze naar zijn hand op haar huid en het overrompelende genot van zijn mond. In de ban van intriges en bedrog bleken de gevaren van de oceaan niet op te wegen tegen de gevaren van hun verlangen.


Nummer CL 506 *
Schrijver Josie Litton
Titel Geheime missie
Oorspronkelijke titel Fountain of dreams
Korte omschrijving

Amelia Darcourt, de prinses van Akora, was verrast door haar eigen reactie op de aantrekkelijke Amerikaanse gast van haar familie. Toen Amelia ontdekte dat hun gevoelens wederzijds waren, ontdekte ze een geheim dat haar geluk zou kunnen verstoren. Kon de man tot wie ze zich aangetrokken voelde een andere reden hebben om haar genegenheid te beantwoorden - een reden die van hen geen minnaars maar vijanden dreigde te maken?
Niels was belast met een geheime opdracht om te achterhalen wie het Amerikaanse schip had opgeblazen dat op het punt stond uit te varen naar Akora. Dit kon een aanleiding vormen tot een oorlog tussen de twee landen. Zijn onverwachte verlangen naar Amelia was een complicatie die hij niet verwelkomde, maar hij kon er niet aan ontsnappen.
Net zoals de twee waren voorbestemd om samen te zijn, waren ze ook voorbestemd om de uitdaging die hen dreigde te scheiden het hoofd te bieden. Alleen dan zouden ze vrij zijn om hun liefde te bezegelen.


Nummer CL 505 *
Schrijver Tracy Cozzens
Titel Gered van de ondergang
Oorspronkelijke titel A 5th Avenue affair
Korte omschrijving

Haar zussen waren gelukkig getrouwd, maar Clara Carrington had niet de minste belangstelling voor het huwelijk. Haar liefdadigheidswerk was veel bevredigender dan een huwelijk ooit zou kunnen zijn. Dat geloofde ze althans, tot op het moment dat haar zus Pauline haar opzadelde met een zieke, onlangs uit het Britse leger ontslagen man, kapitein Stone Hawke. Hij was somber, melancholiek en op een ruige manier aantrekkelijk, en ook al was hij volledig het tegenovergestelde van de mannen die Clara het hof maakten, hij was wel de enige man die haar hart ooit sneller had laten kloppen.
Omdat Stone nergens anders terecht kon, aanvaardde hij met tegenzin onderdak in het huis van de Carringtons, hoewel hij er niet in geloofde dat een verwend kind als Clara kon begrijpen wat hij in India had overleefd en verloren. Maar zijn koppigheid was niet opgewassen tegen het zonnige optimisme van Clara en haar heldhaftige pogingen hem met een paar goed getimede kussen uit zijn schulp te halen. Plotseling betrok de passie die tussen hen oplaaide, Stone bij een nieuw soort oorlog - en was liefde de prijs die hij wilde opeisen.


Nummer CL 504 *
Schrijver Judith A. Lansdowne
Titel Bedreigd geluk
Oorspronkelijke titel Just perfect
Korte omschrijving

De markies van Kearney en Mellory was een vrijbuiter met een passie voor paarden. Toen zijn neef Martin hem de kans gaf om een volbloed hengst te kopen, ging hij op reis naar het afgelegen dorp Barren Wycche. Dwalend over een woeste heide werd Mellory gered door lady Hannah Thorne, de zuster van een machtige hertog. Al snel wist hij dat Hannah de enige vrouw was van wie hij ooit zou kunnen houden, maar het noodlot sloeg toe. Het vredige dorp werd opgeschrikt door het nieuws van een moord en ook Mellory werd met de dood bedreigd.
Ook de trotse Hannah hield van haar vrijheid. Als haar vriendin Anne geen listig plan had bedacht, had ze Mellory nooit ontmoet. Maar voordat Hannah kon besluiten dat Mellory de man van haar leven was, moest ze erachter komen wie hem wilde doden. Op een groots feest in het kasteel van de hertog vond een ontknoping plaats, die niemand had verwacht.


Nummer CL 503
Schrijver Caroline Clemmons
Titel Ruwe bolster, blanke pit
Oorspronkelijke titel The most unsuitable husband
Korte omschrijving

Sarah Kincaid was niet veeleisend. Ze wilde een thuis, een familie en een plekje in de gemeenschap. Groot was dan ook haar schrik toen bleek dat haar moeder haar een bordeel nagelaten had. Bijna tegelijkertijd verscheen en een mysterieuze, aantrekkelijke vreemdeling op het toneel.
Nate Bartholomew was niet te vertrouwen; dat voelde ze aan alles. Al was het alleen maar omdat hij verboden gevoelens in haar opriep die ze nooit had gekend. En die steeds moeilijker waren te onderdrukken.
Toen ook nog eens drie wezen hun pad kruisten, raakten hun levens steeds meer met elkaar verstrengeld.
Maar wat was Nate van plan? Wat waren zijn motieven? En hoe moesten ze omgaan met hun gevoelens voor elkaar, die steeds sterker werden? En wat zou er gebeuren als Sarah en Nate zich mee lieten slepen?


Nummer CL 502
Schrijver Katherine O'Neal
Titel De rol van haar leven
Oorspronkelijke titel Silent surrender
Korte omschrijving

Al sinds haar dertiende was actrice Liana Wycliffe wees en bekend met de wreedheden van het leven. Maar niets had haar voorbereid op de wanhoop die ze voelde toen de man die ze liefhad haar bedroog.
Spencer Sloane, die door zijn oorlogskameraden 'Ace' werd genoemd, was een knappe gevechtspiloot, die gestationeerd was in Parijs. Voor Liana was hij de ware. Maar na een nacht vol passie verdween hij en liet haar achter met een nors briefje - en een gebroken hart.
Liana zwoer dat ze haar vertrouwen nooit meer door een man zou laten schenden. Maar kon ze zich daaraan houden toen de man van haar dromen bij haar terugkwam?
Spencer Sloane bleek filmregisseur te zijn geworden en hij wilde dat Liana de hoofdrol speelde in zijn volgende film. Deze keer was ze echter vastbesloten om haar eigen voorwaarden te stellen. Wie zou zich het eerst overgeven?


Nummer CL 501 *
Schrijver Janelle Taylor
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel Lakota flower
Korte omschrijving

Om te overleven moesten de Oglala Lakota's snel in actie komen tegen de unionisten die het op hun land hadden voorzien.
De dappere, schrandere zoon van het opperhoofd, War Eagle, gaf zijn krijgers het bevel om in de aanval te gaan. Alle soldaten werden gedood en de enige blanke vrouw werd gevangen genomen. Haar lange lokken hadden de kleur van de zon en haar ogen de kleur van een heldere hemel.
De dappere, beeldschone Caroline Sims maakte diepe indruk op de fiere War Eagle. In een land waar overal gevaar dreigde en voor vrede vaak een hoge, dodelijke prijs moest worden betaald, bloeide hun verboden liefde op.
War Eagle en Caroline leverden een hartstochtelijke strijd om te overleven en hun liefde te laten zegenvieren.
Home | Candlelight