Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

700  699  698  697  696  695  694  693  692  691  690  689  688  687  686  685  684  683  682  681 

680  679  678  677  676  675  674  673  672  671  670  669  668  667  666  665  664  663  662  661 

660  659  658  657  656  655  654  653  652  651  650  649  648  647  646  645  644  643  642  641 

640  639  638  637  636  635  634  633  632  631  630  629  628  627  626  625  624  623  622  621 

620  619  618  617  616  615  614  613  612  611  610  609  608  607  606  605  604  603  602  601 
Nummer CL 700
Schrijver Lynsay Sands
Titel Van non tot echtgenote
Oorspronkelijke titel Always
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1189. Rosamunde is, als buitenechtelijk kind van koning Henry de Tweede, opgegroeid in een klooster. Net als ze op het punt staat om haar gelofte af te leggen, draagt haar vader haar op te trouwen met Aric. Met frisse tegenzin besluiten Rosamunde en Aric, die een groot wantrouwen jegens vrouwen koestert, te doen wat de koning van hen eist.
Omdat Rosamunde in het klooster niet veel kennis over het liefdesspel heeft vergaard en Aric welhaast ziekelijk jaloers is, komt hun huwelijksleven maar moeizaam op gang. Maar dit zijn niet de enige problemen die het geluk van het kersverse paar bedreigen. Er ligt ook nog een groot gevaar op de loer…


Nummer CL 699
Schrijver Laura Lee Guhrke
Titel De perfecte kandidaat
Oorspronkelijke titel She's no princess
Korte omschrijving

Lucia is de buitenechtelijke dochter van een Italiaanse prins, die er alles aan doet om haar bestaan weg te moffelen. Lucia gaat echter heel wat minder discreet door het leven dan haar vader zou willen. Nadat zij het zoveelste schandaaltje heeft veroorzaakt, is voor hem de maat vol. Hij vraagt Ian Moore, een stijve diplomaat, om voor Lucia een echtgenoot te zoeken die haar onder de duim kan houden.
De eigenzinnige Lucia is het hier uiteraard niet mee eens en probeert Ian over te halen om haar een beslissende stem te geven bij de partnerkeuze. Ian wil op zijn beurt de lastige opdracht het liefst zo gauw mogelijk afronden, maar het duurt even voor hij de perfecte kandidaat voor Lucia heeft gevonden…


Nummer CL 698 *
Schrijver Kimberly Logan
Titel Bedreigd door de liefde
Oorspronkelijke titel Sins of midnight
Korte omschrijving

Londen, 1813. In de hoop ooit de ware toedracht van haar moeders dood te achterhalen werkt lady Lillian Daventry in het geheim samen met de politie aan een aantal moordzaken. Daarbij stuit ze op zakenman Connor Monroe, die zich wanhopig afvraagt wie het gemunt heeft op al zijn dierbaren.
Als Lillian hem helpt met het onderzoek, bloeit er een romance tussen hen op. Maar Connor is terughoudend. Want als Lilian voor hém nummer 1 is, zal ook de moordenaar haar boven aan zijn lijstje zetten…


Nummer CL 697 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel De onwillige vrijgezel
Oorspronkelijke titel What a lady wants
Korte omschrijving

De onverbeterlijke rokkenjager Nigel Cavendish beseft dat hij ooit zal moeten trouwen. Maar alvorens zich levend te begraven in een huwelijk zet hij de bloemetjes flink buiten. Na een van zijn escapades neemt hij, op de hielen gezeten door een jaloerse echtgenoot, zijn toevlucht tot de tuin én de slaapkamer van lady Felicity Melville.
Dit blijkt al snel een fatale vergissing. Felicity heeft namelijk net bij de sterren een verzoek om een droomman ingediend. Nu Nigel haar leven binnenstormt weet zij zeker dat haar smeekbede verhoord is. Helaas is Nigel er niet zo eenvoudig van te overtuigen dat een huwelijk met Felicity de kroon op zijn liefdesleven zal zijn…


Nummer CL 696
Schrijver Jennie Klassel
Titel Volledige overgave
Oorspronkelijke titel The lady doth protest
Korte omschrijving

Engeland, 1275. Als ze voor de zoveelste keer door koning Edward ongevraagd een verloofde krijgt toegewezen, is voor lady Megge de Languetot de maat vol. De kasteelvrouwe wil alleen uit vrije wil trouwen en zet de vrouwen in haar omgeving aan tot een drieste actie. Door zich te verschansen in Castle Rising en zo het manvolk hun diensten te ontzeggen, hopen ze op meer aandacht, warmte én genot binnen hun huwelijk.
Dit doel lijkt ver weg als de indrukwekkende ridder Olyver van Mannyngs ten tonele verschijnt om de schier onneembare burcht te belegeren. Wat Megge niet weet is dat deze huurling een opmerkelijke beloning heeft bedongen voor zijn interventie; Olyver heeft namelijk, net als zijn mannen overigens, genoeg van het vrouwloze bestaan. En zo starten de moeizame onderhandelingen, waarbij beiden van de ander volledige overgave eisen, in álle opzichten.


Nummer CL 695
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Schot in de roos
Oorspronkelijke titel Nobody's darling
Korte omschrijving

Esmeralda Fine is op zoek naar haar vermiste broer. Ze denkt dat Billy Darling, een beruchte revolverheld, hem heeft neergeschoten. Als ze hem in een saloon aantreft, wil ze hem neerschieten. Haar plan mislukt en dat is maar goed ook, want Billy blijkt niets te maken te hebben met de vermissing van haar broer.
Esmeralda weet Billy over te halen om samen haar broer te zoeken. Omdat ze door haar geld heen is, stelt ze hem een beloning in natura in het vooruitzicht. Dit zorgt ervoor dat Billy met nog meer drive zijn vier schurkachtige broers, een corrupte marshal en niet te vergeten zijn dominante moeder weet te trotseren.


Nummer CL 694 *
Schrijver Anne Gracie
Titel Verboden kus
Oorspronkelijke titel The perfect kiss
Korte omschrijving

De beste vriendin van Grace Merridew is ten einde raad. Melly is tegen haar wil uitgehuwelijkt aan de beruchte lord Dominic Wolfe, en ziet erg op tegen de kennismaking met haar aanstaande. Grace besluit om, vermomd als gezelschapsdame, haar vriendin morele steun te verlenen.
Eenmaal op Wolfestone Castle raakt Grace, die de hoop op ware liefde al haar opgegeven, diep onder de indruk van Dominic. Als deze gevoelens wederzijds blijken te zijn, doemt er een levensgroot dilemma op. Als Grace en Dominic luisteren naar de stem van hun hart, zetten ze veel op het spel. Al was het alleen maar omdat Dominic zijn geliefde kasteel zal kwijtraken als hij niet met Melly trouwt…


Nummer CL 693 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Een ongewone affaire
Oorspronkelijke titel A little bit wicked
Korte omschrijving

Londen 1854. Na de rampzalige afloop van haar huwelijk - haar man stortte te pletter van het balkon - is Judith Chester vastbesloten nooit meer te trouwen. Dit betekent echter niet dat ze mannelijk gezelschap heeft afgezworen, integendeel: voor een vluchtig avontuur is ze best te porren.
Deze opstelling valt zeer in de smaak bij burggraaf Gideon Pearsall, en de twee vinden elkaar in een spannende affaire. Maar al snel blijkt dat er meer vuur in hun harten zit dan nodig is voor een kortstondige relatie.


Nummer CL 692 *
Schrijver Lucy Monroe
Titel Vertrouw mij
Oorspronkelijke titel Take me
Korte omschrijving

Jared moet de laatste wens van zijn huishoudster Mary vervullen. Zij heeft hem gevraagd om haar dochtertje toe te vertrouwen aan Calantha, de weduwe van de hertog van Clairborne. Deze taak vervult Jared met afschuw, omdat Calantha moet hebben geweten wat haar overleden echtgenoot Mary heeft aangedaan.
Na de kennismaking met Calantha blijkt Jared bereid zijn wantrouwen in te ruilen voor veel warmere gevoelens. Maar dan gebeurt er iets schokkends wat de ontluikende romantiek in één klap wegvaagt. Terwijl Jared zich afvraagt of hij Calantha nog wel kan vertrouwen, beraamt een geheimzinnige schurk een moorddadig plan…


Nummer CL 691
Schrijver Sara Bennett
Titel Lady in nood
Oorspronkelijke titel Beloved highlander
Korte omschrijving

Meg Mackintosh en haar oude vader wonen in het kasteel van Glen Dhui, en zij zitten dringend om hulp verlegen. Meg is namelijk tegen haar wil verloofd met een onbetrouwbare hertog die op het kasteel uit is.
In haar wanhoop besluit Meg op zoek te gaan naar Gregor Grant, de laird van Glen Dhui die als jongeling moest vluchten voor de Engelsen. Als ze hem vindt is Meg aangenaam verrast; de jongen van weleer is uitgegroeid tot een robuuste man. Vanaf dat moment hoop Meg vurig dat Gregor erin zal slagen de hertog te verdrijven én bereid zal zijn om, in alle opzichten, diens plaats in te nemen.


Nummer CL 690
Schrijver Beth Pattillo
Titel Een bruiloft als inzet
Oorspronkelijke titel Princess charming
Korte omschrijving

Nicholas St. Germain, kroonprins van het koninkrijkje Santadorra, redt Lucy Charming uit handen van twee schurken. Nick is meteen danig onder de indruk van de charmante dame.
Wanneer blijkt dat Lucy een fervent voorstander van kiesrecht voor de lagere klassen is, en Nick juist niet, gaan de twee een bijzondere weddenschap aan. Indien Lucy Nick weet te overtuigen van het nut van algemeen kiesrecht, zal hij dit invoeren als hij eenmaal koning is. Als haar dit echter niet lukt, dan eist Nick haar op als zijn bruid. Omdat Lucy absoluut niet wil trouwen met iemand van adel, zet ze alles op alles om de weddenschap te winnen.


Nummer CL 689 *
Schrijver Madeline Baker
Titel Volg je hart
Oorspronkelijke titel Chase the wind
Korte omschrijving

Halfbloed Chase bezoekt de vrouw, die hem vijfentwintig jaar geleden bij zijn indiaanse vader heeft achtergelaten. De confrontatie met zijn moeder verloopt teleurstellend, maar er is een lichtpunt: in het stadje ontmoet hij Beth Johnson en wordt op slag verliefd.
Maar dan slaat het noodlot toe en wordt Chase gearresteerd op beschuldiging van moord. Beth slaagt er in hem van een wisse dood te redden, maar dat betekent wel dat ze samen moeten vluchten. Ook al omdat de vader van Beth een veel minder romantisch scenario in gedachten heeft, lijkt hun liefde tot mislukken gedoemd. Tenzij Beth en Chase bereid zijn om tegen de stroom in hun hart te volgen…


Nummer CL 688 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Verslaafd aan jou
Oorspronkelijke titel To rescue a rogue
Korte omschrijving

Londen, 1817. Haar jeugdige onbezonnenheid brengt lady Mara St. Bride op een nacht in de problemen. Ze wordt gered door Dare Debenham, de aantrekkelijke vriend van haar broer. Dit lid van het Genootschap van Boeven leidt zelf een allerminst rimpelloos bestaan; door de ernstige verwondingen die hij opliep in de Slag bij Waterloo is hij verslaafd geraakt aan de pijnstillende werking van opium. Bovendien is zijn verblijf op het vasteland door tal van mysteries omgeven.
Desondanks is Mara bereid tot het uiterste te gaan om Dare voor zich te winnen. Maar eerst moet het monster in zijn binnenste tot zwijgen worden gebracht.


Nummer CL 687 *
Schrijver Lucy Monroe
Titel Verleid me
Oorspronkelijke titel Tempt me
Korte omschrijving

Als lady Irisa Langley ten huwelijk wordt gevraagd door de knappe Lucas Ashton doemen er twee obstakels op. Allereerst staat de graaf bekend als een weinig hartstochtelijk man, terwijl Irisa juist geïnteresseerd is in een relatie vol passie. Na hun eerste kus is Irisa echter vol vertrouwen dat haar nieuwsgierigheid uiteindelijk bevredigd zal worden.
Bedreigender voor het welslagen van hun verbintenis is het feit dat Irisa gechanteerd wordt met een geheim rond haar afkomst. Als de afperser zijn dreigement ten uitvoer brengt, wordt een bruiloft onmogelijk. Zal haar onbekende kwelgeest erin slagen een wig te drijven tussen haar en haar verloofde?


Nummer CL 686 *
Schrijver Jennifer Ashley
Titel Passie voor een piraat
Oorspronkelijke titel The pirate next door
Korte omschrijving

Weduwe Alexandra Alistair is op zoek naar een nieuwe echtgenoot. Haar nieuwe en aantrekkelijke buurman Grayson Finley is een van de kandidaten. Dat hij behalve burggraaf ook piraat is, spreekt echter in zijn nadeel.
Maar als Alexandra merkt dat Grayson bereid is zijn leven te geven voor de veiligheid van zijn dochter, staat haar keuze vast en besluit ze hem te helpen. Vanaf dat moment nemen hun wederzijdse gevoelens sterk toe. Helaas wordt de kans om het er samen levend vanaf te brengen steeds kleiner…


Nummer CL 685
Schrijver Zoe Archer
Titel Liefdesdrank
Oorspronkelijke titel Love in a bottle
Korte omschrijving

Engeland, 1763. Tegen de geldende moraal in wijdt Sophie Andrews zich aan de wetenschap. Kruipend door het bos ontdekt de plantkundige de mooiste paddenstoel die ze ooit heeft gezien. De man die ernaast staat is ook niet mis: lang, knap en met een ondeugende glimlach.
Maar al snel ontdekt Sophie een minder aantrekkelijke kant van deze Ian Blackpool, als hij probeert een liefdesdrank te slijten aan goedgelovige mensen. Maar als zij zelf een slokje neemt, is er tóch een duidelijk effect merkbaar. Een verwarrende ervaring voor de nuchtere Sophie, temeer omdat Ian na die ene kus van geen liefde meer wil weten…


Nummer CL 684 *
Schrijver Georgina Gentry
Titel Dubbelspel
Oorspronkelijke titel To tease a Texan
Korte omschrijving

Het lot brengt serveerster Lark van Schuyler en de schurkachtige gokker Larado samen. Voor even dan. Want als zij ongewild, én onterecht, van een bankoverval worden verdacht, slaan ze gescheiden van elkaar op de vlucht.
Lark geeft zich uit voor haar tweelingzuster en biedt zich aan als postorderbruid. Zo wordt ze gekoppeld aan de sheriff van het vredige stadje Rusty Spur. Daar aangekomen blijkt dat het toeval heeft toegeslagen: de sheriff blijkt de tweelingbroer van Larado te zijn. Al snel voelt Lark zich tot deze Lawrence aangetrokken. Maar diep in haar smeult ook de herinnering aan de veel minder brave Larado…


Nummer CL 683
Schrijver Diana Groe
Titel De prinses en de Viking
Oorspronkelijke titel Erinsong
Korte omschrijving

Een man spoelt aan op de Ierse kust. Prinses Brenna ziet meteen dat het een Viking is, een gezworen vijand van haar volk. De kennismaking verloopt dan ook moeizaam, ook al omdat de vreemdeling aan geheugenverlies blijkt te lijden.
Toch is dit de start van een opmerkelijke samenwerking tussen Brenna en de Viking. Tijdens een gezamenlijke reis naar Dublin slaat de vonk tussen hen over. Maar al snel dreigen weggedrukte herinneringen hun liefde in de kiem te smoren.


Nummer CL 682 *
Schrijver Lucy Monroe
Titel Hartstocht op zee
Oorspronkelijke titel Touch me
Korte omschrijving

Het jaar 1820. Na het overlijden van haar moeder staat Thea Selwyn op haar drieëntwintigste opeens aan het hoofd van een scheepvaartmaatschappij in het exotische West-Indië. Om een fraude met de boekhouding te ontrafelen wil de eigenzinnige Thea naar Engeland.
Pierson Drake, een echte gentleman, biedt haar de helpende hand; hij nodigt haar uit de reis op zijn schip te maken. Tijdens de overtocht laait de hartstocht tussen hen op. Maar Thea heeft haar moeder op haar sterfbed beloofd nooit te zullen toegeven aan de liefde. Kan Pierson haar die belofte doen breken?


Nummer CL 681
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Het zoenoffer
Oorspronkelijke titel The bride and the beast
Korte omschrijving

Schotland, 1761. Als enige maagd in Ballybliss wordt Gwendolyn Wilder aangeboden aan de mysterieuze Draak, die het dorpje sinds jaar en dag in een ijzeren greep houdt.
Eenmaal op diens kasteel ondergaat Gwendolyn niet het gruwelijke lot dat haar volgens de overlevering wacht. Integendeel, Gwendolyn krijgt al snel het vermoeden dat achter het intimiderende uiterlijk van de Draak een getormenteerde man van vlees en bloed schuilgaat. Maar wel een man die vreemde voorwaarden stelt aan zijn logee.


Nummer CL 680
Schrijver Jolie Mathis
Titel Als schijn bedriegt
Oorspronkelijke titel The sea king
Korte omschrijving

De Saksische prinses Isabel van Norsex wordt van de verdrinkingsdood gered door een knappe Viking. Desondanks wil Isabels tirannieke halfbroer haar redder ter dood brengen. Isabel besluit hem stiekem vrij te laten.
Twee jaar later keert de Viking terug in haar leven. En hoe: met zijn hele leger komt Kol Thorleksson wraak nemen voor het onrecht dat hem indertijd is aangedaan. Als Isabel en Kol elkaars identiteit eenmaal kennen, staan ze beiden voor een levensgroot dilemma: luisteren ze naar het bonzen van hun hart of naar de stem van hun volk?


Nummer CL 679
Schrijver Fiona Carr
Titel Oude liefde roest niet
Oorspronkelijke titel The kissing gate
Korte omschrijving

Als weduwnaar Lionel Westfall, graaf van Wraxham, na vele jaren terugkeert naar het familielandgoed, staat hij opeens oog in oog met Sophie Bowerbank. Zijn jeugdliefde, van wie hij indertijd zo ruw werd gescheiden, is nu een zelfbewuste volwassen vrouw. Lionel acht haar uitermate geschikt om privé-onderwijs te geven aan zijn lastige zonen.
Na enige aarzeling laat Sophie zich overhalen om op Wraxham House te komen wonen. Daar blijkt dat de gevoelens van weleer niet helemaal zijn verdwenen. Maar de vraag is of het niet te laat is voor deze oude liefde…


Nummer CL 678 *
Schrijver Georgina Gentry
Titel Vurige strijd
Oorspronkelijke titel To tempt a Texan
Korte omschrijving

Oklahoma, 1889. Lacey van Schuyler Durango en Blackie O'Neal arriveren tegelijkertijd in een nog naamloos stadje, maar dat is meteen de enige overeenkomst tussen beiden. De gedreven journaliste Lacey wil van het stadje een toonbeeld van fatsoen maken, terwijl Blackie een café annex huis van plezier opent en zijn dagen doorbrengt met gokken, drinken en vrouwen.
Al snel doen ze er alles aan om elkaar het leven zuur te maken. De vijandelijkheden dreigen op een gegeven moment volledig uit de hand te lopen…


Nummer CL 677
Schrijver Celeste Bradley
Titel De verkeerde vrouw
Oorspronkelijke titel Fallen
Korte omschrijving

Wanneer een bewusteloze man bij haar in bed wordt aangetroffen, roept Izzy Temple spontaan dat hij haar minnaar is. En dat terwijl zij de man, klaarblijkelijk ene lord Eppingham, net buiten westen heeft geslagen! Het zijn impulsieve acties met grote gevolgen.
Om niet verstoten te worden door de adel vraagt lord Eppingham Izzy namelijk ten huwelijk. Met het oog op hun beider reputaties stemt ze toe, mits ze de verloving na een aantal weken zullen afbreken. Want al heeft lord Eppingham nog zulke verleidelijke ogen, ze wil helemaal niet aan een man vastzitten…


Nummer CL 676 *
Schrijver Georgina Gentry
Titel Ontembaar
Oorspronkelijke titel To tame a Texan
Korte omschrijving

Geen groter contrast denkbaar dan dat tussen Ace Durango en Lynnie McBride. En toch zijn de drinkende, gokkende rokkenjager en de preutse, eigenzinnige strijdster voor vrouwenrechten tijdens de veedrijfjacht naar Dodge City tot elkaar veroordeeld.
Lynnie ligt voortdurend overhoop met Ace, maar geleidelijk aan raakt zij toch onder de indruk van de aantrekkelijke losbol. Maar omdat ze zich als jongen vermomd heeft, lijkt Lynnie geen kant op te kunnen met haar verwarrende gevoelens voor de schier ontembare Ace.


Nummer CL 675 *
Schrijver Barbara Metzger
Titel Een web van leugens
Oorspronkelijke titel Queen of Diamonds
Korte omschrijving

Na de dood van haar moeder ontdekt Queenie Dennis dat zij ooit een rol heeft gespeeld bij de verdwijning van de driejarige lady Charlotte Endicott. Uit piëteit met de familie Endicott én angst voor de ontvoerder verzwijgt Queenie bij haar terugkeer in Londen wat ze weet over het drama.
Als toonaangevend modeontwerpster is ze al snel onderwerp van gesprek voor de ton, zeker als ze wordt gesignaleerd aan de zijde van lord Harking. Hij roept een sterk verlangen in haar wakker, maar tegelijkertijd raakt Queenie steeds meer verstrikt in het web van leugens dat ze noodgedwongen heeft geweven. Krijgt liefde een kans of gaat Queenie ten onder aan de wraakzucht van een nietsontziende misdadiger?


Nummer CL 674 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Boven aan haar lijstje
Oorspronkelijke titel The husband list
Korte omschrijving

Om een erfenis te kunnen binnenhalen moet lady Gillian Marley voor haar dertigste verjaardag een huwelijk sluiten. Als ze een lijst met potentiële echtgenoten opstelt zet ze Richard Shelton bovenaan. Maar de verarmde graaf blijkt niet te porren voor een papieren verbintenis; hij eist volledige overgave. Daarom stelt hij Gillian een proeftijd voor waarin zij elkaar beter kunnen leren kennen.
Terwijl de aantrekkingskracht tussen de twee groeit, is er echter nóg een man in het spel: de mysterieuze kunstenaar Etienne-Louis Toussaint, met wie Gillian een rendez-vous in het donker heeft. Afgezien van de vraag wie er nu boven aan haar lijstje staat, moet Gillian dan bepalen wat ze belangrijker vindt: de erfenis of de liefde?


Nummer CL 673
Schrijver Teresa Medeiros
Titel In de ban van de prins
Oorspronkelijke titel Charming the prince
Korte omschrijving

Engeland, 1360. Prins Bannor de Branie zit opgescheept met twaalf kinderen. Hij stuurt zijn rentmeester op pad om een vrouw te vinden die voor zijn lastige kroost moet zorgen. Bannor stelt echter één voorwaarde: om te voorkomen dat zijn nageslacht verder uitdijt mag de vrouw in kwestie absoluut niet aantrekkelijk zijn.
De rentmeester gaat zeer voortvarend te werk en sluit namens Bannor een huwelijk met lady Willow van Bedlington. Die blijkt echter bij nadere beschouwing heel wat minder lelijk dan gedacht. Bannor beseft dat het een hele opgave zal worden om haar niet zwanger te maken. Hij zet dan ook alles op alles om te voorkomen dat zij hem gaat zien als de prins uit haar dromen.


Nummer CL 672 *
Schrijver Jo Beverley
Titel Een hart vol verlangen
Oorspronkelijke titel Hazard
Korte omschrijving

Het zit lady Anne Peckworth niet mee in de liefde. Al tweemaal is zij in de steek gelaten door een verloofde. Ze vermant zich en neemt zich heilig voor om nog dít Seizoen te trouwen.
Op een avond maakt ze kennis met ene Race de Vere, een oud-soldaat met een raadselachtige, om niet te zeggen dubieuze achtergrond. Uiteraard geen geschikte partij voor de dochter van een hertog. Maar ondanks dat standsverschil merkt Anne dat, elke keer als ze samen zijn, haar hart overloopt van verlangen.


Nummer CL 671 *
Schrijver Samantha Saxon
Titel De sleutel tot haar hart
Oorspronkelijke titel The lady's code
Korte omschrijving

Het jaar 1812. De reputatie van lady Juliet Pervill is buiten haar schuld geruïneerd. Nu haar huwelijkskansen verkeken lijken, besluit ze haar leven een andere richting te geven. Ze gaat werken voor het ministerie van Buitenlandse Zaken. Daar is men zeer ingenomen met Juliet, die op briljante wijze geheime Franse codes weet te ontcijferen.
Haar collega Seamus McCurren reageert geschokt. Het feit dat een vrouw hem de loef afsteekt is een klap voor zijn mannelijke trots. Maar dat is nog niets vergeleken met wat zijn hart te wachten staat.


Nummer CL 670 *
Schrijver Barbara Metzger
Titel Liefde als troef
Oorspronkelijke titel Jack of clubs
Korte omschrijving

De keurige schooljuf Allie Silver is door een brand haar baan kwijtgeraakt. Ze neemt het op zich om een van de leerlingen naar haar grootouders in Londen te brengen. Daar aangekomen wacht Allie en de achtjarige Harriet een reeks van teleurstellingen. Uiteindelijk zien ze zich genoodzaakt aan te kloppen bij Jack Endicott, een losbol die tot Allies afgrijzen een casino blijkt te exploiteren. Hij biedt haar gastvrijheid, maar als fatsoenlijke vrouw onder één dak met deze onverbeterlijke rokkenjager is zij bevreesd voor haar reputatie.
Allie zet dan ook alles op alles om zo snel mogelijk weer op eigen benen te staan. Maar tegen de verwachting in stelt Jack zich op als een gentleman, en dat brengt haar aan het twijfelen: speelt hij weer een spel, of wordt liefde troef?


Nummer CL 669
Schrijver Carolyn Jewel
Titel De verleidelijke getuige
Oorspronkelijke titel The spare
Korte omschrijving

Na de moord op zijn broer erft kapitein Sebastian Alexander het familielandgoed Pennhyll Castle. Eenmaal daar gaat hij vastberaden op zoek naar de dader. Tegelijkertijd wordt Sebastian geconfronteerd met een keur van huwelijkskandidates.
De minst voor de hand liggende van hen is Olivia Willow. Vooral omdat zij, als getuige van de moord, zegt zich niets van het gebeurde te kunnen herinneren. Deze verdachte verklaring zorgt ervoor dat Sebastian zijn ontluikende gevoelens voor Olivia onderdrukt. Maar in zijn zoektocht naar de waarheid zal hij toch met haar moeten samenwerken...


Nummer CL 668 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Schotse hartstocht
Oorspronkelijke titel Highland lover
Korte omschrijving

Tijdens de zoektocht naar haar tweelingzus wordt Alana Murray door een vijandige clan gevangengenomen en in een aardedonkere kerker gesmeten. Ze landt bovenop Gregor MacFingal. Na deze bijzondere kennismaking werken zij eendrachtig aan een plan om te ontsnappen.
Eenmaal op de vlucht door de onherbergzame Hooglanden vinden Alana en Gregor warmte in elkaars armen. Wat Alana echter niet weet is dat Gregor vóór zijn gevangenname onderweg was naar zijn toekomstige bruid.


Nummer CL 667 *
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Liefdesbeet
Oorspronkelijke titel The vampire who loved me
Korte omschrijving

Als zeventienjarig meisje heeft Portia Cabot het leven gered van de mysterieuze Julian Kane. Nu, vijf jaar later, is hij terug in haar leven. Portia raakt eens temeer in de ban van de man die zij indertijd in stilte begeerde.
Maar al snel blijkt dat de Julian die naar Londen is teruggekeerd niet de Julian is aan wie zij zulke mooie herinneringen heeft. Zijn jarenlange gevecht tegen zijn duistere gaven heeft hem blijkbaar tot losbandigheid gedreven. Een reeks moorden doet Portia zelfs vrezen dat Julian écht een monster is...


Nummer CL 666 *
Schrijver Deborah Raleigh
Titel Logica der liefde
Oorspronkelijke titel Some like it sinful
Korte omschrijving

Rutherford Hawksley is op zoek naar de moordenaar van zijn broer. Daarom besluit hij Clara Dawson te ontvoeren; zij zou meer weten over de toedracht. Al snel blijkt dat dit op een misverstand berust. Hawksley vermoedt echter dat Clara's leven in gevaar is en biedt haar de bescherming van zijn huis. Gezamenlijk proberen ze het mysterie te ontrafelen.
Intussen gaat voor Clara, een eenzame en rationele vrouw, een wereld open: de hartstocht die Hawksley bij haar oproept is verre van logisch. En toch kan zij de taal van haar lichaam niet negeren.


Nummer CL 665 *
Schrijver Anne Gracie
Titel De man van haar dromen
Oorspronkelijke titel The perfect stranger
Korte omschrijving

De meisjesdroom van Faith Merridew over ware liefde wordt een nachtmerrie, als blijkt dat haar kersverse echtgenoot een bedrieger is. Ze vlucht en wordt gered door Nicholas Blacklock, een knappe legerofficier. Hij is bereid haar reputatie te redden door een verstandshuwelijk met haar aan te gaan.
Faith is al snel diep onder de indruk van Nicholas, maar die wil niet dat zij zich aan hem hecht. Hij weet namelijk dat hun liefde geen lang leven beschoren zal zijn...


Nummer CL 664 *
Schrijver Madeline Baker
Titel Zoektocht naar liefde
Oorspronkelijke titel Apache runaway
Korte omschrijving

Jenny Braedon wordt na een overval jarenlang gevangen gehouden door Apache-opperhoofd Kayitah, die haar tot de zijne maakt. Dan wordt Ryder Fallon, een halfbloed, gevangengenomen door de Apachen. Jenny ontfermt zich over de verzwakte Ryder, in de hoop dat hij haar kan helpen te ontsnappen.
Terwijl ze samen hun vluchtplan voorbereiden en uitvoeren, koestert Jenny warme gevoelens voor haar metgezel. Maar tegelijkertijd weet ze dat de kans dat ze met deze man een nieuw leven kan opbouwen uiterst klein is. Niet alleen omdat Kayitah achter haar aan zit, maar ook omdat er nog een derde man in het spel is…


Nummer CL 663 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Het trouwspel
Oorspronkelijke titel The wedding bargain
Korte omschrijving

Zelfs na zes Seizoenen in de Londense society heeft Pandora Effington nog geen geschikte huwelijkskandidaat gevonden. Ze stelt dan ook hoge eisen, wil pas trouwen als er echte liefde in het spel is. Toch gaat zij in op een plagerig voorstel van Maximillian Wells, graaf van Trent. De inzet van hun weddenschap is hoog. Als Maximillian wint, moet Pandora met hem trouwen; als zij wint, mag ze voor hem een bruid uitkiezen.
Pandora denkt de graaf te slim af te zijn door de spelregels volledig naar haar hand te zetten. Naarmate het spel vordert begint zij echter steeds meer te twijfelen: wíl ze eigenlijk wel zo graag winnen?


Nummer CL 662
Schrijver Jackie Ivie
Titel Een hart van ijs
Oorspronkelijke titel Tender is the knight
Korte omschrijving

Na een mislukt huwelijk verbergt de zeer aantrekkelijke Elise, hertogin van Wynd, zich achter een façade van bijtende humor en harteloosheid. Deze manier om mannen op afstand te houden heeft haar de bijnaam IJskoningin opgeleverd. Maar als zij door eigen toedoen in een netelige situatie verzeild raakt, stemt zij toch toe in een huwelijk.
Haar echtgenoot, de brute hertog Colin MacGowan, is zeer onder de indruk van Elise en doet alle mogelijke moeite om de IJskoningin te ontdooien. Wat hij niet weet is dat Elise een duister geheim heeft dat hun beider levens ingrijpend kan veranderen.


Nummer CL 661
Schrijver Laurie Brown
Titel Onder de mistletoe
Oorspronkelijke titel The Christmas wedding
Korte omschrijving

Zij familie van een Engelse hertog? Matty Maxwell, alleenstaand moeder op het Amerikaanse platteland, gelooft er niets van en jaagt daarom boodschapper Davies Preston een kogel in zijn achterste. En dat terwijl hij alleen maar de opdracht heeft Matty naar Engeland te brengen.
Matty's gemoedsrust komt nog meer onder druk te staan, als de plaatselijke dominee haar chanteert: alleen als ze met hem trouwt mag ze haar kinderen houden. Om aan deze dreiging te ontsnappen kiest Matty eieren voor haar geld. Vergezeld van Davies gaat het gezin richting Engeland, alwaar de mistletoe geduldig wacht op romantische ontwikkelingen...


Nummer CL 660
Schrijver Shana Abé
Titel Intieme vijanden
Oorspronkelijke titel Intimate enemies
Korte omschrijving

Op het ongerepte eiland Shot heerst al jaren een gewapende vrede. De Schotse MacRae-clan beheerst de ene helft, de Engelse Du Morgan-familie de andere. Als Shot bloot komt te staan aan de veroveringszucht van de Vikingen, beseft Lauren MacRae dat er maar één manier is om deze bedreiging af te wenden: haar clan zal moeten samenwerken met de Du Morgans.
Hun leider Arion is gevoelig voor haar argumenten én voor Laurens schoonheid. Het is echter zeer de vraag of het hen zal lukken om hun geliefde thuisbasis blijvend te vrijwaren van overheersing en interne twisten.


Nummer CL 659 *
Schrijver Karen Kay
Titel In de wolken
Oorspronkelijke titel The spirit of the wolf
Korte omschrijving

Eeuwen geleden zijn de bewoners van een indianendorp verbannen naar 'de nevelen'. Van elke generatie krijgt één jongen de kans om de vloek op te heffen en zijn volk te verlossen. In 1835 wordt Grey Coyote daartoe uitverkoren. Om zijn missie tot een goed einde te brengen moet hij allereerst een raadsel oplossen.
Helaas kiest hij het verkeerde spoor en wordt hij opgezadeld met een mooie blanke vrouw. Door deze Marietta dreigt Grey Coyote steeds verder af te drijven van zijn eigenlijke doel. Hij moet dan ook alles op alles zetten om niet toe te geven aan de verleiding.


Nummer CL 658 *
Schrijver Katie MacAlister
Titel Een huwelijk vol geheimen
Oorspronkelijke titel The trouble with Harry
Korte omschrijving

De reputatie van Frederica 'Plum' Pelham is voorgoed verpest sinds ze een ongeldig huwelijk aanging met een reeds getrouwde man. Nu leidt ze een eenzaam en armoedig bestaan. Als blijkt dat weduwnaar Harry Haversham naarstig op zoek is naar een nieuwe vrouw, aarzelt Plum dan ook geen moment.
Pas als ze getrouwd zijn onthult Harry dat hij een markies is. Verontrustender is echter dat hij bovendien vijf zéér opstandige kinderen heeft. Maar ook Plum heeft wat verzwegen voor haar echtgenoot...


Nummer CL 657 *
Schrijver Jo Beverly
Titel Stormachtige liefde
Oorspronkelijke titel The rogue's return
Korte omschrijving

Aristocraat Simon St. Bride heeft genoeg van het corrupte Canada en wil naar zijn vaderland Engeland terugkeren. Dit plan loopt vertraging op als hij in de bres springt voor een huisgenote. Hij wordt uitgedaagd tot een duel, met dramatische gevolgen. Simon ziet zich genoodzaakt tot een huwelijk met de mysterieuze 'Jane', met wie hij naar Engeland vertrekt.
Wat Simon niet weet is dat zijn aantrekkelijke vrouw haar ware identiteit heeft verzwegen. Als ze die zou onthullen, zou ze daarmee namelijk hun liefde op het spel zetten.


Nummer CL 656
Schrijver Maggie Osborne
Titel Liefde in de herkansing
Oorspronkelijke titel The bride of Willow Creek
Korte omschrijving

Enkele uren na de voltrekking van hun huwelijk werden Angie Bertoli en Sam Holland door het lot uit elkaar gedreven. Nu, tien jaar later, besluit Angie dat ze niet langer wil wachten op haar jeugdliefde. Ze reist naar hem toe om hun papieren huwelijk te kunnen beëindigen.
Eenmaal in het gouddelversstadje in Colorado merkt Angie dat Sam nog weinig van zijn aantrekkingskracht heeft verloren. De hernieuwde kennismaking zaait twijfel in haar hart. Om nog maar te zwijgen van het feit dat Sam inmiddels twee kinderen blijkt te hebben.


Nummer CL 655
Schrijver Barbara Metzger
Titel Een man van eer
Oorspronkelijke titel The duel
Korte omschrijving

Na een affaire met een getrouwde vrouw wordt Ian, graaf van Marden, uitgedaagd tot een duel. Zijn tegenstander schiet te vroeg en mist, waarna Ian besluit in de lucht te schieten. Daarbij raakt hij per ongeluk de jonge Troy Renslow, die zwaargewond raakt. Uit schuldgevoel neemt Ian het slachtoffer én diens zus Athena in huis.
Te laat beseft Ian dat Athena geen kind meer is, maar een jonge, aantrekkelijke vrouw. Het is zéér ongepast dat zij zonder chaperonne in zijn huis verblijft. Dan staat Ian voor de taak om Athena's reputatie te redden. Dat kan maar één ding betekenen, zo lijkt het.


Nummer CL 654
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Verraderlijke schoonheid
Oorspronkelijke titel Fairest of them all
Korte omschrijving

Holly de Chastel is niet blij met het predikaat 'mooiste vrouw van Engeland'; ze heeft zo haar redenen om mannen op afstand te houden. Als haar vader een toernooi organiseert met als hoofdprijs de hand van zijn dochter, verzint Holly daarom een list en maakt ze zich zo lelijk mogelijk.
Ze treft het echter niet, want de gevreesde ridder Austyn Gavenmore is juist op zoek naar een lelijke vrouw, om te ontkomen aan de vloek die op hem rust. En dan is het wachten op het moment dat Holly's verraad aan het licht komt.


Nummer CL 653
Schrijver Diana Groe
Titel De stem van de liefde
Oorspronkelijke titel Maidensong
Korte omschrijving

Nadat haar vader is vermoord wordt Rika Magnusdottir meegenomen door Zwarte Bjorn, een gevreesde Viking die handelt in opdracht van zijn broer, een tirannieke jarl. Eenmaal in de jarlhof lukt het Rika, dankzij haar prachtige stem en haar talent als verhalenverteller, de Vikingen voor zich in te nemen.
Met name Bjorn is diep onder de indruk van de vrouw die hij tot zijn slavin heeft gemaakt. Maar als hij zijn gevoelens in daden wil omzetten, gooit zijn broer roet in het eten. Rika lijkt bestemd voor een ander…


Nummer CL 652 *
Schrijver Jo Beverly
Titel Clarissa's fortuin
Oorspronkelijke titel The devil's heiress
Korte omschrijving

Het jaar 1816. Als de man van Clarissa Greystone onder verdachte omstandigheden overlijdt, erft zij een enorm vermogen. Dat maakt Clarissa tot de droom van iedere gelukszoeker.
Een van hen is majoor Hawk Hawkinville, die zijn landhuis voor verval wil behoeden en de schulden van zijn familie snel moet afbetalen. Maar naarmate hij dichterbij Clarissa komt, wordt hem duidelijk dat de weg naar haar fortuin bezaaid is met geheimzinnige intriges en… oplaaiende hartstocht.


Nummer CL 651 *
Schrijver Katie MacAlister
Titel Een koppige edelman
Oorspronkelijke titel Noble destiny
Korte omschrijving

Na haar scandaleuze huwelijk met een Italiaan keert Charlotte Collins als weduwe terug naar Engeland. Om haar reputatie te herstellen moet ze snel een echtgenoot vinden die in hoog aanzien staat. Alasdair McGregor lijkt een zeer geschikte kandidaat.
Maar helaas: hoewel hij zeker gecharmeerd is van Charlotte wil de eigenzinnige edelman absoluut niets weten van een huwelijk. Charlotte ziet zich genoodzaakt tot drastische maatregelen om Alasdair toch voor zich te winnen.
Nummer CL 650 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Gevaarlijke liefde
Oorspronkelijke titel All I ever needed
Korte omschrijving

1818, Londen. Lady Sophia Colley wordt in haar eigen huis opgesloten door een oom en neef die haar willen dwingen een rijke man te trouwen. Beide mannen zien hun kans schoon wanneer de rijke Gabriel Whitney, markies van Eastlyn, ten tonele verschijnt.
Om een hardnekkige roddel de kop in te drukken doet de markies, lid van de beruchte Kompasclub, Sophia een aanzoek. Hoewel zij diep onder de indruk is van de markies kan Sophia niet toegeven aan de onmiskenbare hartstocht die Eastlyn in haar oproept. Daarmee zou ze immers hun beider levens in groot gevaar brengen.


Nummer CL 649
Schrijver Shana Abé
Titel Strijd om haar hart
Oorspronkelijke titel The truelove bride
Korte omschrijving

Om de vloek die op zijn clan rust te verbreken zou Marcus Kincardine een huwelijk moeten aangaan met Lady Avalon d'Farouche. Zij beschikt immers over het bijzondere uiterlijk én de uitzonderlijke gave die in de Kincardine-legende zijn omschreven.
Marcus besluit de mooie Avalon te ontvoeren om zijn doel te bereiken. Maar zij gelooft niet in de vloek en verzet zich tot het uiterste. Als Marcus merkt dat hij warme gevoelens voor zijn gevangene gaat koesteren, beseft hij dat een andere aanpak vereist is.


Nummer CL 648 *
Schrijver Alexandra Bassett
Titel Verleid door een bruut
Oorspronkelijke titel My favorite marquess
Korte omschrijving

Na het overlijden van haar man erft Violet Treacher onder andere een vervallen landhuis. Ene Markies van St. Just probeert haar te overreden tot verkoop van dit erfgoed. Als de correspondentie hierover steeds stekeliger wordt, besluit Violet poolshoogte te gaan nemen.
Onderweg wordt zij echter gegijzeld door de gemaskerde Robert de Bruut. Tijdens een gedwongen overnachting in een grot laait er hartstocht tussen hen op.
Eenmaal weer vrijgelaten maakt Violet kennis met de vervelende markies. Ze doet er alles aan om hem dwars te zitten, niet wetend dat hij en Robert de Bruut één en dezelfde persoon zijn.


Nummer CL 647
Schrijver Maggie Osborne
Titel Ja, ik wil
Oorspronkelijke titel I do, I do, I do
Korte omschrijving

Juliette March is getrouwd met de verleidelijke Jean Jacques Villette. Als hij er na hun huwelijk vandoor gaat met haar erfenis, zet ze alles op alles om de schurk te vinden. Tijdens haar zoektocht ontmoet ze Clara Klaus en Zoe Wilder, die net als zij dachten de enige vrouw in het leven van Villette te zijn.
Gedrieën gaan zij op jacht naar de huwelijkszwendelaar. Ze willen nog maar één ding: een kogel door zijn bedrieglijke hart jagen. Eenmaal in Alaska ligt het gevaar op de loer - óók voor de nietsvermoedende mannen die hun pad kruisen.


Nummer CL 646 *
Schrijver Candice Hern
Titel Niet zomaar een minnaar
Oorspronkelijke titel Just one of those flings
Korte omschrijving

Weduwe Beatrice, Lady Somersfield, heeft geen tijd om op zoek te gaan naar een minnaar. Tot ze zich op een gemaskerd bal laat verleiden door een mysterieuze vreemdeling.
Na deze hartstochtelijke ontmoeting kunnen zij elkaar maar niet vergeten. Als ze eenmaal elkaars ware identiteit ontdekt hebben, lijkt een verbintenis echter verder weg dan ooit tevoren.


Nummer CL 645
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Een vrouw als prijs
Oorspronkelijke titel Shadows and lace
Korte omschrijving

Het jaar 1279. Sir Gareth van Caerleon en Baron Lindsey Fordyce zijn gezworen vijanden. Als Gareth zijn rivaal verslaat in een dobbelspel, eist hij een bijzondere prijs op: Lindseys mooie dochter Rowena zal een jaar lang moeten dienen in zijn kasteel.
Haar aanwezigheid biedt Gareth de mogelijkheid om wraak te nemen op Lindsey. Zijn brute plan wordt echter doorkruist door de gevoelens die hij voor zijn prijs gaat koesteren.


Nummer CL 644 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Prinsheerlijk
Oorspronkelijke titel Pleasuring the prince
Korte omschrijving

De Russische prins Stepan Kazanov is volledig in de ban van Fancy Flambeau, de lieveling van het Londense theater. Helaas voor hem koestert Fancy een diepgeworteld wantrouwen tegen 'kille' aristocraten zoals hij. Toch lijkt Stepan er langzaam maar zeker in te slagen haar voor zich te winnen.
Maar dan raakt Londen in de greep van een moordenaar die het heeft voorzien op mooie jonge vrouwen. Stepan ziet zich genoodzaakt tot een drieste actie om zijn geliefde te beschermen.


Nummer CL 643
Schrijver Pamela Labud
Titel Als je wist wat ik dacht
Oorspronkelijke titel If you could read my mind
Korte omschrijving

Emily Durbin is diep onder de indruk van Tristan Deveraux, de man die haar en haar oom moet beschermen tijdens hun reis van Spanje naar Engeland. Tegelijkertijd voelt ze angst: het lijkt wel alsof Tristan haar gedachten en dromen kent.
Durft Emily deze knappe man toegang te geven tot haar diepste gevoelens, of kan hij maar beter voor altijd een mysterie blijven?


Nummer CL 642 *
Schrijver Jo Beverly
Titel Een nieuwe kans
Oorspronkelijke titel The dragon's bride
Korte omschrijving

Graaf Con Somerford is niet blij met zijn erfenis: een naargeestige burcht op de kliffen van Devon. Zijn humeur wordt er niet beter op wanneer de eerste persoon die hij daar tegenkomt zijn oude geliefde Susan Kerslake is. En alsof dat nog niet genoeg is richt zij ook nog eens een pistool op hem…
Dat is het begin van een intrige waarin een belangrijke rol is weggelegd voor een verborgen schat. Maar de hoofdrol is voor de weggestopte passie die elk moment kan oplaaien tussen Con en Susan.


Nummer CL 641
Schrijver Sandra Heath
Titel De vrouw van het schilderij
Oorspronkelijke titel Diamond dreams
Korte omschrijving

Ellie Rutherfords toekomst valt in duigen, als na het overlijden van haar vader blijkt dat het familiekapitaal verloren is gegaan. Voordat ze noodgedwongen afreist naar Wales om bij haar oom in te trekken, ontmoet ze Athan, Lord Griffin.
Hij herkent Ellie als de vrouw op een schilderij dat hij thuis aan de muur heeft hangen, en ziet daarin voldoende aanleiding haar te kussen. Die passionele kennismaking zal grote gevolgen hebben voor Ellie en Athan, die worden meegezogen in een intrige vol gevaar en bedrog.


Nummer CL 640
Schrijver Jackie Ivie
Titel Verboden passie
Oorspronkelijke titel Lady of the knight
Korte omschrijving

Tijdens een bloedige strijd met de FitzHugh-clan komen bijna alle familieleden van Morganna KilCreggar om. Ze is vastbesloten dit te wreken. Om dat doel beter te kunnen nastreven vermomt Morganna zich als een jongen en noemt zich Morgan. Als ze kans krijgt om schildknaap van Alexander FitzHugh te worden, lijkt de ultieme wraak snel dichterbij te komen.
Maar de gevoelens die Alexander bij Morganna oproept dreigen roet in het eten te gooien. Moet ze vasthouden aan haar plan of toegeven aan haar brandend verlangen? Ook bij Alexander slaat de verwarring toe, als hij merkt hoe graag hij de jonge knaap wil kussen...


Nummer CL 639 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Gepantserd hart
Oorspronkelijke titel Highland bride
Korte omschrijving

Gillyanne Murray besluit een bezoek te brengen aan de burcht die ze als bruidschat van haar familie heeft gekregen. Bij aankomst blijkt het landgoed ingesloten te zijn door drie clanhoofden, die allen dingen naar haar hand... en haar bezit!
Ze is vastbesloten om hen alledrie af te wijzen, maar wordt tot een keuze gedwongen. De gelukkige is Sir Connor MacEnroy, een knappe, dappere ridder van weinig woorden. Eenmaal getrouwd staat Gillyanne versteld van zijn kille afstandelijkheid, en van haar eigen verlangen om hartstocht te ervaren in zijn armen. Terwijl haar land en de burcht geteisterd worden door verraad van geheime vijanden, probeert Gillyanne het gepantserd hart van haar man te veroveren.


Nummer CL 638 *
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Jouw hart, jouw ziel
Oorspronkelijke titel After midnight
Korte omschrijving

Londen 1820. De zusjes Caroline, Vivienne en Portia Cabot zijn na de dood van hun ouders overgeleverd aan de genade van een grijpgrage en inhalige oom. Om hieraan te ontsnappen is Vivienne bereid in het huwelijk te treden met burggraaf Adrian Kane. Over de edelman doen echter veel geruchten de ronde. Dat hij in een donker slot woont en overdag nooit wordt gesignaleerd roept zelfs de verdenking van vampirisme op.
Om haar zusje te beschermen gaat Caroline op onderzoek uit. Al snel raakt zij zelf diep onder de indruk van de intrigerende bruggraaf. De vraag is dan of zij haar hart verliest aan een aantrekkelijke man, of haar ziel aan een bloeddorstig monster.


Nummer CL 637 *
Schrijver Josie Litton
Titel Kom terug bij mij
Oorspronkelijke titel Lady Dearing's masquerade
Korte omschrijving

Om de vrede tussen de volkeren te bestendigen moet Viking Dragon Hakonson trouwen met Rycca, een Angelsaksische vrouw die hij nog nooit heeft gezien. Om zich in alle rust voor te bereiden op dit gearrangeerde huwelijk zondert hij zich enkele dagen af. Dan komt hij in onzachte aanraking met een vrouw in jongenskleren.
De aantrekkelijke schoonheid is klaarblijkelijk op de vlucht. Dragon staat erop haar veilig naar haar bestemming te brengen, en al doende de reden van haar vlucht te achterhalen. Maar voor het zover is laait de passie tussen hen hoog op en heeft Dragon er een dilemma bij.


Nummer CL 636
Schrijver Elena Greene
Titel Reputatie op het spel
Oorspronkelijke titel Lady Dearing's masquerade
Korte omschrijving

Als ze op een bal masqué een onbekende man kust, is Lady Dearing op slag de meest besproken weduwe van de Londense society. Achtervolgd door roddels trekt ze zich terug om zich helemaal te wijden aan het welzijn van de vondelingen die ze in huis heeft genomen.
Jaren later komt Sir Jeremy Fairhill, bestuurslid van het Vondelingenhuis, controleren of zij die taak wel naar behoren vervult. Zijn stem, die ogen... onmiddellijk beseft Lady Dearing wie ze voor zich heeft, en laaien de warme gevoelens van toen weer op. Ze staat voor een duivels dilemma: als ze bekent dat zij de vrouw van de kus is, zet ze haar levenswerk op het spel.


Nummer CL 635 *
Schrijver Patricia Potter
Titel Dierbare vijand
Oorspronkelijke titel Beloved stranger
Korte omschrijving

Engeland, 1513. Na de voortijdige dood van haar echtgenoot moet Kimbra Charlton haarzelf en haar dochter in leven zien te houden met het beroven van de doden op het slagveld. Daar treft ze een knappe Schotse krijgsman aan, die voor dood is achtergelaten.
Kimbra besluit hem in haar hut te gaan verzorgen, in de hoop zo de dreiging van een gedwongen huwelijk af te wenden. Voorwaarde voor het welslagen van haar plan is wel dat niemand de afkomst van haar gast bevroedt.


Nummer CL 634 *
Schrijver Jessica Trapp
Titel Spionne van de nacht
Oorspronkelijke titel Master of desire
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1487. Lady Ariana van Rosebriar heeft een duister geheim waarmee ze wordt gechanteerd. Ze wordt gedwongen tot spionageactiviteiten die de Kroon bedreigen. De koningsgezinde Gabriel Whitestone krijgt de opdracht de onbekende spion te ontmaskeren.
Als Ariana tijdens een van haar geheime operaties in Gabriels handen valt, komen beiden al snel voor een dilemma te staan: moeten ze hun beider missies gewetenloos uitvoeren of geven ze zich over aan de levensgevaarlijke hartstocht die ze voor elkaar voelen ?


Nummer CL 633 *
Schrijver Samantha Saxon
Titel Kus van de Schorpioen
Oorspronkelijke titel The lady killer
Korte omschrijving

Parijs, 1811. Geen Fransman die vermoedt dat Nicole Beauvoire de beruchte Schorpioen is, zo geraffineerd gaat de Britse huurmoordenares te werk. Terwijl ze bezig is met de minutieuze voorbereiding van de moord op een Franse minister, duikt opeens ene Daniel op.
Zijn komst zet Nicole's plan op losse schroeven, maar haar hart in vuur en vlam. De oplaaiende passie tussen Nicole en Daniel brengt echter hun beider levens in acuut gevaar. Het is dan ook maar zeer de vraag of de Schorpioen haar missie kan volbrengen.


Nummer CL 632 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Geschonden eer
Oorspronkelijke titel Highland knight
Korte omschrijving

Cameron MacAlpin kan zijn geluk niet op als hij hoort wie de vrouw is die hem bij wijze van genoegdoening in de schoot wordt geworpen. Avery is niet aleen een oogverblindende schoonheid, maar ook de zus van Payton Murray, de man die Camerons zus heeft onteerd. Dit geeft Cameron een unieke kans om wraak te nemen.
Avery wil zich niet als speelbal in het conflict laten gebruiken en verzet zich met hand en tand tegen Camerons plannen. Maar tegelijkertijd moet zij vechten tegen de o zo riskante hartstocht die Cameron bij haar oproept.


Nummer CL 631 *
Schrijver Nita Abrams
Titel Met gevaar voor eigen leven
Oorspronkelijke titel The spy's reward
Korte omschrijving

Als Nathan Meyer ermee instemt om een jonge vrouw in Frankrijk te gaan ophalen, komt hij er te laat achter dat zijn familie weer eens aan het koppelen is. Tevergeefs, want hij is niet geïnteresseerd in de verwende Diana Hart.
Dan blijkt dat Napoleon is ontsnapt van Elba, en maakt Nathan van de gelegenheid gebruik om Bonapartes troepen te bespioneren. Met als dekmantel Diana en haar moeder probeert hij de opmars van de keizer te saboteren. Complicerende factor is dat de romantiek alsnog Nathan's hart binnensluipt.


Nummer CL 630 *
Schrijver Sasha Lord
Titel Golven van hartstocht
Oorspronkelijke titel Beyond the wild wind
Korte omschrijving

Kapitein Istabelle O'Bannon is haar eigen baas en heeft geen man nodig. Pas wanneer een meedogenloze schurk haar iets van onschatbare waarde afpakt, ziet Istabelle zich genoodzaakt de hulp van haar neef in te roepen.
Tijdens hun gezamenlijke missie laait er hartstocht op tussen Istabelle en haar redder. De geheimen die ze voor elkaar hebben zorgen echter voor woelige wateren.


Nummer CL 629
Schrijver Linda Broday
Titel Vergeet het verleden
Oorspronkelijke titel Redemption
Korte omschrijving

Laurel James staat op het punt te trouwen met Murphy Yates, de burgemeester van Redemption. Met dit huwelijk kan Laurel haar verleden als gevallen vrouw definitief achter zich laten.
Maar dan rijdt de legendarische rebel Shenandoah het stadje binnen, Laurel's grote liefde die haar indertijd in de steek liet. Zijn komst doet haar hartstocht weer oplaaien en zaait twijfel in haar hart. Die wordt alleen maar groter als blijkt dat Shenandoah de broer is van Laurels aanstaande echtgenoot.


Nummer CL 628 *
Schrijver Jo Goodman
Titel Liefdesbuit
Oorspronkelijke titel Let me be the one
Korte omschrijving

Brendan Hampton, graaf van Northam, is op jacht naar een juwelendief. Tijdens zijn zoektocht raakt "North" diep onder de indruk van de mooie en grappige Lady Libby Penrose. De gevoelens blijken wederzijds, en dat is Norths redding als het onderzoek naar de diefstal een onverwachte wending neemt.
Vervolgens worden Libby en North meegesleurd in een carrousel van bedrog, geheimen en chantage, waarin niets is wat het lijkt. Zelfs hun hartstocht komt op losse schroeven te staan.


Nummer CL 627 *
Schrijver Josie Litton
Titel Geloof in mij
Oorspronkelijke titel Believe in me
Korte omschrijving

Om de verzoening tussen de Noormannen en zijn eigen volk dichterbij te brengen stemt de Angelsaksische Lord Hawk toe in een huwelijk met de hem onbekende Lady Krysta van Vestfold.
Zijn bruid-in-spe is echter heel wat kieskeuriger en dringt in vermomming Hawks vesting binnen om haar aanstaande echtgenoot te keuren. Hoewel Krysta's plan in het water valt, slaat er wel een vonk over tussen Hawk en haar. Maar dan doemen er tal van bedreigingen op die een schaduw werpen op de passie die ze voor elkaar gaan voelen.


Nummer CL 626 *
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Een duivel in haar hart
Oorspronkelijke titel A kiss to remember
Korte omschrijving

De keurige domineesdochter Laura Fairleigh zit in een lastig parket. Ze heeft nog drie weken om te trouwen, anders zal het huis waarin ze met haar broertje en zusje woont in handen vallen van Sterling Harlow, bijgenaamd de Duivel van Devonbrooke. Helaas is een geschikte kandidaat in geen velden of wegen te bekennen.
Dan treft Laura in het bos een knappe, maar bewusteloze man aan. Als hij bijkomt blijkt hij zijn geheugen kwijt te zijn. Laura ziet haar kans schoon om twee vliegen in één klap te slaan. Maar ze realiseert zich niet wie ze voor zich heeft.


Nummer CL 625 *
Schrijver Patricia Grasso
Titel Een hart om te helen
Oorspronkelijke titel To love a princess
Korte omschrijving

Amber Kazanov, de onwettige dochter van de Russische tsaar, dreigt door haar oom te worden verkocht aan een slavenhandelaar. Om aan deze snode plannen te ontsnappen vlucht ze naar Engeland. Daar ontmoet ze Miles Montgomery, graaf van Stratford, die na de dramatische dood van zijn vrouw een teruggetrokken leven leidt.
Ondanks zijn gekwelde hart is hij niet ongevoelig voor Ambers uitzonderlijke schoonheid. Hij biedt haar onderdak en bescherming. Vanaf dat moment verbergt hij zijn verlangen achter een masker van kilte en afstandelijkheid. Wanneer Miles door een reeks schokkende gebeurtenissen Amber echter voorgoed dreigt te verliezen, moet hij kiezen tussen verleden en toekomst, tussen verdriet en passie.


Nummer CL 624 *
Schrijver Samantha Saxon
Titel Maskers af
Oorspronkelijke titel The lady lies
Korte omschrijving

Lady Celeste Rivenhall leidt een dubbelleven. Ze speelt de rol van Napoleons maîtresse, maar is eigenlijk een Britse topspionne. Wanneer tijdens een missie aan het front de Britse oorlogsheld Aidan Duhearst in Franse handen valt, zet ze alles op alles om hem te redden. Niet eenvoudig, want als Celestes dubbelrol uitkomt, wacht haar de dood. Niettemin slaagt ze erin zelfs Aidan te misleiden. Het nadeel is dat hij Celeste, als ze elkaar in Londen weerzien, nog steeds als een verraadster beschouwt. Terwijl het juist haar missie is om de ware verrader te ontmaskeren.


Nummer CL 623 *
Schrijver Samantha James
Titel In de ban van een schurk
Oorspronkelijke titel A perfect hero
Korte omschrijving

Sinds Lady Julianna Sterling op haar trouwdag in de steek is gelaten, hebben mannen voor haar afgedaan. Des te verwarrender zijn dan ook haar gevoelens voor de Magpie, een knappe, maar meedogenloze struikrover.
De gevoelens zijn wederzijds, maar de Magpie heeft een dringende redenen om niet toe te geven aan zijn hevige verlangen naar Julianna. Door zijn geheime missie kan hij het zich niet permitteren om zich te laten meeslepen door hartstocht.


Nummer CL 622 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Beloofd aan een ander
Oorspronkelijke titel Highland vow
Korte omschrijving

Tien jaar geleden redde Elspeth Murray het leven van ridder Cormac Armstrong. Opeens is hij terug in haar leven, en hoe: hij weet Elspeth te behoeden voor een gedwongen huwelijk. In de loop der jaren is Cormac nóg aantrekkelijker geworden dan in Elspeths dromen.
Maar helaas is zijn hart al vergeven; hij is onderweg naar zijn aanstaande vrouw, de sluwe Isabel, die hem volledig in haar macht heeft. Verblind door plichtsgevoel merkt Cormac niet dat hij een speelbal is in een complot waaruit Elspeth hem wil bevrijden.


Nummer CL 621
Schrijver Maureen McKade
Titel Om jou weer te vinden
Oorspronkelijke titel To find you again
Korte omschrijving

Na zeven jaar bij de Lakota-Sioux te hebben geleefd, wordt Emma Hartwell door de Cavalerie teruggebracht naar haar familie. Maar in de wereld van de blanken is zij gedoemd tot een leven als paria. En dan weten haar kwelgeesten niet eens dat Emma een halfbloed zoontje heeft moeten achterlaten. Gedreven door haar intense liefde voor haar kind onderneemt ze een gevaarlijke reis; ze moet haar stam terugvinden en haar zoon opeisen.
Haar vader stuurt de ervaren spoorzoeker Ridge Madoc er op uit om Emma terug te halen. Die raakt zo onder de indruk van haar vastberadenheid en moed dat zijn taak hem zwaar valt. Bovendien worstelt Ridge al snel met zijn verlangen naar deze vrouw voor wie in zijn wereld geen plaats meer lijkt te zijn.


Nummer CL 620 *
Schrijver Barbara Metzger
Titel Hartenaas
Oorspronkelijke titel Ace of hearts
Korte omschrijving

Alexander 'Ace' Endicott, graaf van Carde, zit in een lastig parket. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden verkeren maar liefst drie wanhopige vrouwen in de veronderstelling dat ze met hem verloofd zijn. Om aan deze netelige situatie te ontsnappen, besluit vrijbuiter Ace om Londen te ontvluchten om de laatste wens van zijn vader in te willigen: op diens sterfbed heeft Ace hem beloofd zijn verdwenen halfzusje op te sporen.
Op zijn zoektocht stuit Ace op Nelly Sloane, die met haar verfijnde schoonheid zijn fantasie weet te prikkelen. Vanaf dat moment staat Ace voor een duivels dilemma: is zijn passie voor Nelly sterk genoeg om zijn aversie tegen het huwelijk te overwinnen?


Nummer CL 619 *
Schrijver Samantha James
Titel Alleen liefde is genoeg
Oorspronkelijke titel A perfect groom
Korte omschrijving

In een dronken bui, niet zijn eerste, gaat Justin Sterling een weddenschap aan. Hij zal als eerste de meeste begeerde debutante van het Londense seizoen weten te verleiden. Op dat moment kent hij alleen haar bijnaam: De Onbereikbare.
Het is voor Justin een ernstige tegenvaller als blijkt dat het gaat om Arabella Templeton, de jonge schoonheid die hem ooit op gewelddadige wijze op zijn nummer heeft gezet.
Als zij allerminst van zijn charmes gediend blijkt, besluit Justin uit een ander vaatje te tappen. Hij biedt aan haar te beschermen tegen de opdringerige kapers op de kust. Deze tactiek brengt zelfs Arabella aan het twijfelen: heeft de rasversierder echt zijn leven gebeterd of is hij slechts uit op een nieuwe trofee?


Nummer CL 618 *
Schrijver Candice Hern
Titel Minnaar gezocht
Oorspronkelijke titel In the thrill of the night
Korte omschrijving

Weduwe Marianne Nesbitt krijgt door gesprekken met haar vriendinnen het gevoel dat er nog veel te ontdekken valt op het sensuele vlak. Zou een minnaar haar gemis kunnen wegnemen? Omdat ze geen idee heeft hoe ze de zoektocht naar een geschikte kandidaat moet aanpakken, roept ze de hulp in van haar goede vriend Adam Cazenove.
Deze onverbeterlijke rokkenjager is blij verrast en zou het liefst zichzelf als redder in nood naar voren willen schuiven. Maar zijn recente verloving staat dit brandend verlangen in de weg. En dus beperkt Adam zich tot het saboteren van de verleidingspogingen die Marianne onderneemt.


Nummer CL 617 *
Schrijver Josie Litton
Titel Droom van mij
Oorspronkelijke titel Dream of me
Korte omschrijving

Cymbra wordt uit het kasteel van haar broer ontvoerd door Wolf, de jarl van de vikingen. Op die manier hoopt hij de afwijzing van zijn huwelijksaanzoek te wreken en de Saksische schone voorgoed aan zich te binden.
De entree van de trotse én geëmancipeerde Cymbra in de door mannen gedomineerde Vikingen-wereld verloopt niet rimpelloos. Toch stemt zij in met een huwelijk met de man die haar uit haar vertrouwde omgeving heeft weggerukt. De grote vraag is: zal de passie die er tussen hen oplaait een bloedige confrontatie tussen haar broer en haar man kunnen voorkomen?


Nummer CL 616 *
Schrijver Samantha James
Titel Een volmaakte bruid
Oorspronkelijke titel A perfect bride
Korte omschrijving

Als Devon St. James in een achterbuurt van Londen is aangevallen, wordt ze gered door de knapste man die ze ooit heeft gezien. Deze Sebastian Sterling, de markies van Thurston, besluit spontaan de gewonde jonge vrouw onderdak te bieden. Niet veel later beseft hij dat de aanwezigheid van zijn in lompen gehulde logee de familie-eer nog verder in diskrediet kan brengen.
De gevoelens die Devon bij hem losmaakt zijn dan echter al zo hevig, dat Sebastian kiest voor de vlucht vooruit: als hij nu eens probeert Devon om te toveren tot een geraffineerde vrouw, een volmaakte bruid.


Nummer CL 615
Schrijver Eve Silver
Titel Tussen gevaar en verlangen
Oorspronkelijke titel Dark desires
Korte omschrijving

Darcie Finch is zo arm dat ze wil gaan werken in het Londense bordeel van haar zuster. Die wil haar echter een bestaan als prostituee besparen en verwijst haar naar Damien Cole, een arts die om duistere redenen bij haar in het krijt staat.
Hij neemt Darcie aan als dienstmeisje, maar zij voelt zich allerminst op haar gemak in het huis van Cole. Als Darcie hem met bebloede kleren zijn laboratorium ziet verlaten, slaat de angst pas goed toe: heeft de aantrekkelijke dokter misschien iets te maken met de serie gruwelijke moorden op jonge vrouwen?


Nummer CL 614 *
Schrijver Nita Abrams
Titel Getrouwd met een spion
Oorspronkelijke titel The spy's bride
Korte omschrijving

Het jaar 1813. Dat de vrouw van wie hij hield hem aan de Fransen heeft verraden, heeft spion James Meyer verbijsterd. Verbitterd stemt hij in met een verstandshuwelijk met Eloise Bernal. Zij heeft dringend bescherming nodig tijdens een gevaarlijke reis naar Parijs.
Hoewel er nog steeds een prijs op zijn hoofd staat, besluit James het risico te nemen. In Parijs hoopt hij namelijk de mooie Oostenrijkse gravin terug te vinden die zijn hart heeft gebroken.


Nummer CL 613
Schrijver Joyce Henderson
Titel Wilde dromen
Oorspronkelijke titel Written on the wind
Korte omschrijving

White Fawn dacht dat ze wist wie ze was: ze hoorde bij haar Comanche-familie op de vlakten van Texas. Maar dat verandert na een strooptocht met dramatische afloop. Als enige overlevende wordt ze door een onbekende man, Matthew Conway, de wereld van haar verleden binnengevoerd.
Nu de banden met haar indiaanse achtergrond zo ruw zijn doorgesneden, is ze opeens gedwongen haar blanke afkomst onder ogen te zien. Maar een nog grotere bedreiging voor haar gemoedsrust is de lange Ranger die haar dromen met zijn verhitte blik verstoort.


Nummer CL 612
Schrijver Mary Jo Putney
Titel De begeerde gevangene
Oorspronkelijke titel Uncommon vows
Korte omschrijving

Het jaar 1148. Lady Meriel de Vere heeft Adrian, Graaf van Shropshire, misleid. Betrapt in het koninklijke jachtdomein, met haar valk op haar hand, beweert ze een gewoon meisje uit Wales te zijn. De Normandische edelvrouwe beseft niet dat haar verschijning een verzengende hartstocht in de graaf opwekt.
Vastbesloten haar te verleiden zet Adrian haar gevangen in zijn kasteel. Meriel zweert nooit te zullen zwichten voor zijn avances. Maar gaandeweg merkt ze dat 't steeds moeilijker wordt die belofte gestand te doen.


Nummer CL 611 *
Schrijver Anne Gracie
Titel De perfecte wals
Oorspronkelijke titel The perfect waltz
Korte omschrijving

Sebastian Reyne heeft zo zijn redenen om acte de présence te geven op het Seizoensbal. Zijn twee jonge zusters hebben dringend zorg nodig en daarom is hij op zoek naar een praktische, nuchtere vrouw om mee te trouwen. Op zo'n springerige bosnimf als Hope Merridew, de beeldschone lieveling van de beau monde, zit Sebastian dan ook niet bepaald te wachten.
Toch kan hij er niet omheen dat er sprake is van een sterke aantrekkingskracht. En Hope raakt op haar beurt geïntrigeerd door die geheimzinnige, verleidelijke man. Zou die ene dans Sebastian en Hope dan meeslepen in een intrige vol spanning en sensualiteit?


Nummer CL 610 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Laat het liefde zijn
Oorspronkelijke titel Let it be love
Korte omschrijving

De zwierige Jonathan Effington, markies van Helmsley, verleidt de ene vrouw na de andere. Als hij de beeldschone Fiona Fairchild ontmoet, staat hij dan ook meteen in vuur en vlam. Maar al snel blijkt dat de eigenzinnige Fiona er een eigen agenda op na houdt: zij wil zo snel mogelijk een huwelijk sluiten, om zo haar zussen en haar erfenis te redden.
Dat Jonathan haar aanzoek als een practical joke beschouwt en voor de grap 'ja' zegt, brengt hem in een lastig parket. Ook al is hij zeer geïnteresseerd in Fiona's lichaam, in een huwelijk heeft hij geen enkele belangstelling. Het is hoog tijd voor een noodplan.


Nummer CL 609
Schrijver Marsha Canham
Titel De enige uitweg
Oorspronkelijke titel My forever love
Korte omschrijving

Engeland, 1194. 'Drakendoder' Ciaran Tamberlane, eens een geëerd krijger, is door zijn landgenoten tot verrader bestempeld en ook nog eens uit de Orde der Tempeliers gezet. In ballingschap op Taniere Castle geeft Ciaran niets meer om aardse ambities en verlangens. Tótdat Amarant de Langgois in zijn leven komt, een beeldschone vrouw die op de vlucht is voor haar wrede echtgenoot.
Zolang Amarant in zijn kasteel verblijft, kan Ciaran haar beschermen. Maar de wet verplicht hem om haar uit te leveren aan haar kwelgeest. Daar lijkt geen hartstocht tegen bestand.


Nummer CL 608
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Getemd door een amazone
Oorspronkelijke titel The rake
Korte omschrijving

Reginald Davenport is het zwarte schaap van een vooraanstaande familie. Als door een wonder erft hij het landgoed Strickland en verandert zijn leven op slag. Daar krijgt de beruchte rokkenjager te maken met een vrouwelijke rentmeester, Alyson Weston. Zij roept een ongekende passie in hem op.
Hoewel Alyson juist niets meer met mannen te maken wil hebben, raakt ze al snel in de ban van de nieuwe eigenaar. Zullen ze erin slagen het verleden te overwinnen en hun gevoelens voor elkaar ruim baan te geven?


Nummer CL 607 *
Schrijver Teresa Bodwell
Titel Miranda's tweede kans
Oorspronkelijke titel Loving Miranda
Korte omschrijving

Als haar zwangere zus Mercy haar hulp inroept, vertrekt Miranda Chase richting Wilde Westen. Eenmaal op de ranch van haar zus in Colorado wordt ze geconfronteerd met Benjamin Lansing. Aanvankelijk vertrouwt ze deze kunstenaar voor geen cent, maar geleidelijk aan voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken.
Miranda's schoonheid laat Benjamin niet onberoerd, maar zijn bindingsangst staat een hartstochtelijke relatie in de weg. Maar als Miranda's leven opeens gevaar loopt, beseft Benjamin dat hij een keuze moet maken.


Nummer CL 606 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Wraak en passie
Oorspronkelijke titel Highland angel
Korte omschrijving

Sir Payton Murray heeft een reputatie hoog te houden als minnaar én als zwaardvechter. Vooral dat laatste talent wekt Kirstie Maclye's belangstelling. Zij is op de vlucht voor haar moordlustige echtgenoot, die haar voor dood heeft achtergelaten. Als ze besluit wraak te nemen, beseft ze dat zij haar plannen niet ten uitvoer kan brengen zonder afdoende bescherming.
Payton kan de smeekbede van de knappe Kirstie niet weerstaan, ook al riskeert hij daarmee de woede van hun beider clans. Vanaf dat moment voert Payton een strijd tegen een nietsontziende vijand. Zijn aanwakkerende hartstocht voor Kirstie is een extra drijfveer.


Nummer CL 605 *
Schrijver Karen Kay
Titel Als in het visioen
Oorspronkelijke titel The angel and the warrior
Korte omschrijving

1834. De dappere krijger Swift Hawk is uitverkoren om zijn stam te verlossen van een vloek. Dan krijgt hij een visioen waarin een beeldschone jonge blanke vrouw aan hem verschijnt. Hoewel hij in het duister tast over de duiding van het visioen, besluit Swift Hawk op zoek te gaan naar de vrouw.
Als hij haar vindt blijkt deze Angelina Honeywell in een lastig parket te zitten; haar broer en zij zijn op de vlucht voor een premiejager. Vanaf dat moment trotseren Swift Hawk en Angelina samen de gevaren van de beruchte Santa Fe Trail. Al snel laait bij beiden de begeerte op, en dat maakt Swift Hawks taak extra zwaar: moet hij kiezen voor zijn stam en zijn missie, of ligt zijn toekomst in de armen van Angelina?


Nummer CL 604
Schrijver Barbara Metzger
Titel Een echte gentleman
Oorspronkelijke titel A perfect gentleman
Korte omschrijving

De carrière van burggraaf Aubrey 'Stony' Wellstone neemt een onverwachte wending, als hem gevraagd wordt tegen betaling aandacht te besteden aan een muurbloempje. Zijn charme en discretie leiden al gauw tot explosieve groei van zijn clientèle.
Ellianne Kane voldoet niet aan het profiel van de eenzame society-dame. Deze onafhankelijke jongedame zou onder normale omstandigheden geen knappe begeleider nodig hebben. Maar de spoorloze verdwijning van haar zus dwingt haar ertoe gebruik te maken van de diensten van Stony. Met vertrekkende gevolgen...


Nummer CL 603
Schrijver Caroline Linden
Titel De ongrijpbare erfgename
Oorspronkelijke titel What a woman needs
Korte omschrijving

Stuart Drake zit dringend om geld verlegen en heeft zijn zinnen gezet op een huwelijk met Susan Tretter, een schatrijke erfgename. Enige sta-in-de-weg lijkt de bedilzuchtige voogdes van het meisje, Charlotte Griffolino. De kennismaking verloopt allerminst bemoedigend; de verleidelijke weduwe heeft genoeg levenservaring om Stuarts bedoelingen te doorzien.
Charlotte zet dan ook alles op alles om zijn plannen te dwarsbomen. Uiteindelijk resteert de wanhopige Stuart maar één mogelijkheid om Charlottes weerstand te breken.


Nummer CL 602 *
Schrijver Jocelyn Kelley
Titel De prins en de krijgsvrouw
Oorspronkelijke titel One knight stands
Korte omschrijving

De abdij van St. Jude is niet zomaar een abdij. Zo worden er jonge vrouwen getraind in oosterse vechttechnieken, om in roerige tijden de koninklijke familie te beschermen. Een van die vrouwen is Elspeth Braybrooke. Op verzoek van de koningin gaat zij in Wales op zoek naar een vervloekte kei. Van deze Llech-lafar, de "spreeksteen", wordt beweerd dat de koning zal sterven zodra hij erop stapt.
Als Elspeth op onnavolgbare wijze een kasteel probeert binnen te dringen, komt ze in aanraking met Tarran ap Llyr, een bastaard van koninklijke afkomst. In deze mysterieuze krijgsman herkent Elspeth een zielsverwant. Maar ze weet dat ze geen man uit Wales mag vertrouwen. En zeker geen man wiens aanraking haar al in vuur en vlam zet.


Nummer CL 601 *
Schrijver Hannah Howell
Titel De Schotse engel
Oorspronkelijke titel Highland champion
Korte omschrijving

We schrijven het jaar 1475. Liam Cameron weet zeker dat hij in de hemel is beland wanneer hij zijn ogen opendoet en een beeldschone vrouw ziet. Maar de vreselijke pijnen vertellen een ander verhaal. Zijn reddende engel heet Keira Murray MacKail. Als ze Liam heeft genezen, vertelt hij haar zijn verhaal. Dan durft ze hem deelgenoot te maken van haar eigen problemen. Als weduwe van een Schotse laird moet ze haar landgoed uit handen van wrede indringers zien te houden. Liam trekt voor Keira ten strijde, maar tegelijkertijd staat hem een nog grotere uitdaging te wachten: het veroveren van haar hart.
Home | Candlelight