Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

900  899  898  897  896  895  894  893  892  891  890  889  888  887  886  885  884  883  882  881 

880  879  878  877  876  875  874  873  872  871  870  869  868  867  866  865  864  863  862  861 

860  859  858  857  856  855  854  853  852  851  850  849  848  847  846  845  844  843  842  841 

840  839  838  837  836  835  834  833  832  831  830  829  828  827  826  825  824  823  822  821 

820  819  818  817  816  815  814  813  812  811  810  809  808  807  806  805  804  803  802  801 
Nummer CL 900 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Ik zie je overal
Oorspronkelijke titel If he's wild
Korte omschrijving

Al vele jaren ziet lady Alethea Vaughn Channing in haar visioenen dezelfde man. Als ze op een dag voelt dat hij in groot gevaar verkeert, weet ze dat alleen zij hem kan redden. Ze slaagt erin zijn identiteit vast te stellen en gaat spoorslags naar Londen. Als ze haar ’droomman’ dan eindelijk ontmoet, is ze diep onder de indruk van deze lord Hartley Greville, die als spion inderdaad aan tal van gevaren blootstaat.
Terwijl Alethea zich zorgen maakt om zijn veiligheid, heeft Hartley de nodige scepsis over haar gaven. Maar haar vrouwelijke charmes staan buiten kijf, en daarom wil hij maar al te graag samen met haar het gevaar tegemoet.


Nummer CL 899 *
Schrijver Julia London
Titel Nooit meer een ander
Oorspronkelijke titel A courtesan's scandal
Korte omschrijving

Grayson Christopher, de vrijgezelle hertog van Darlington, heeft erg weinig zin in een klusje waarmee de kroonprins hem opzadelt. Hij moet net doen alsof hij een affaire heeft met Kate Bergeron, zodat de prins deze beeldschone courtisane in afwachting van zijn scheiding al regelmatig kan ontmoeten. Grayson wil zijn goede reputatie niet op het spel zetten door een innige omgang met een vrouw die van verleiden haar vak heeft gemaakt.
Ook Kate heeft bedenkingen tegen dit opgedrongen rollenspel, en zo begint hun ’relatie’ in een ijzige sfeer. Maar naarmate ze elkaar beter leren kennen, hoeven ze steeds minder een beroep te doen op hun acteerkwaliteiten. Het standsverschil én de niet aflatende interesse van de kroonprins maken een verdieping van hun gevoelens echter riskant...


Nummer CL 898 *
Schrijver Alexandra Benedict
Titel Als liefde opduikt
Oorspronkelijke titel Too dangerous to desire
Korte omschrijving

Na de dood van zijn vrouw zegt Adam Westmore de adellijke kringen vaarwel en leidt hij een teruggetrokken bestaan in een huisje aan zee. Wanneer hij een beeldschone vrouw van een klif ziet springen aarzelt hij geen moment: hij redt haar uit het water en neemt haar mee naar zijn huis.
Als Evelyn Waye bijkomt is ze allerminst blij dat ze nog leeft. Ze is op de vlucht voor een machtig man, en nu beweert deze kluizenaar haar te willen beschermen. Ondanks hun beider reserve groeit langzaam maar zeker het vertrouwen tussen hen, om nog maar te zwijgen over de hartstocht. Toch zijn Evelyn én Adam ervan overtuigd dat er in hun levens géén plaats is voor liefde...


Nummer CL 897
Schrijver Michelle Beattie
Titel Geef je over
Oorspronkelijke titel What a pirate desires
Korte omschrijving

Samantha Fine heeft één doel in het leven: wraak nemen op Dervish, de beruchte piraat die haar familie zoveel leed heeft berokkend. Om hem te kunnen benaderen bouwt ze als ’Sam Steele’ zelf een reputatie op als gevreesd zeerover. Ze roept de hulp in van de ervaren piraat Luke Bradley, die ook een appel te schillen heeft met Dervish.
Tijdens hun zoektocht ontdekt Luke dat achter Sams ijzeren uiterlijk een bloedmooie en vurige vrouw schuilgaat. Sam is op haar beurt gecharmeerd van Lukes onverschrokkenheid en loyaliteit. Terwijl het gevecht met Dervish akelig dichtbij komt, streven zij tot hun eigen verbazing alvast naar volledige overgave...


Nummer CL 896 *
Schrijver Donna Fletcher
Titel Betoverd door jou
Oorspronkelijke titel Under the Highlander's spell
Korte omschrijving

De Schotse krijgsheer Artair Sinclare zet alles op alles om zijn vermiste broer te vinden. Maar de enige die hem kan helpen is een vrouw die op de brandstapel dreigt te belanden!
Zia, een begenadigd genezeres, wordt beschuldigd van hekserij. Op het allerlaatste moment wordt ze gered door Artair, die zweert haar te zullen beschermen. Maar dat kan alleen als hij zich voordoet als haar wettige echtgenoot.
Zia doet met frisse tegenzin mee aan deze riskante maskerade, maar raakt al snel in de ban van haar woeste beschermheer. Terwijl haar vijanden haar geen rust gunnen, beseft ze dat er geen kruid gewassen is tegen de hartstocht die hij in haar oproept.


Nummer CL 895 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Een man van weinig woorden
Oorspronkelijke titel Devil of the Highlands
Korte omschrijving

Het jaar 1273. Als Evelinde d’Aumesbery hoort dat ze wordt uitgehuwelijkt aan de Duivel van Donnachaidh, staat ze niet meteen te springen. Deze Schotse laird wordt namelijk verdacht van een aantal mysterieuze moorden.
Maar al bij hun kennismaking voelt ze zich aangetrokken tot Cullen, die het haar zoveel mogelijk naar de zin wil maken. In lichamelijk opzicht lukt dat uitstekend, maar tot Evelindes ergernis blijkt haar echtgenoot allerminst een prater.
Vanaf dat moment stelt zij zich twee doelen: haar Duivel beter leren kennen én de ware moordenaar ontmaskeren. Maar dan overkomen haar opeens heel veel ’ongelukjes’...


Nummer CL 894 *
Schrijver Samantha James
Titel Smeulende hartstocht
Oorspronkelijke titel The secret passion of Simon Blackwell
Korte omschrijving

Na een dramatisch ongeval heeft Simon Blackwell de society én de liefde de rug toegekeerd. Als hij vanuit zijn zelfgekozen ballingschap toch een bezoekje brengt aan Londen, gaat het mis; in een onbewaakt ogenblik kust hij de ravissante Annabel McBride. Ze worden betrapt, waardoor een huwelijk onontkoombaar is.
Na de ceremonie weigert Simon echter categorisch het huwelijk te consummeren, en maakt hij zijn echtgenote duidelijk dat ze na de verplichte termijn van een jaar zullen scheiden. Vanaf dat moment zet Annabel alles op alles om Simons smeulende hartstocht nieuw leven in te blazen...


Nummer CL 893
Schrijver Karen Ranney
Titel Verboden genot
Oorspronkelijke titel Sold to a Laird
Korte omschrijving

Douglas Eston is verbijsterd als de hertog van Herridge hem, in ruil voor diamanten, zijn dochter aanbiedt. Eenmaal van de schrik bekomen stemt hij toch in met de transactie, al was het alleen maar om de beeldschone Sarah zo te beschermen tegen haar harteloze vader.
Er is de verliefde Douglas veel aan gelegen om Sarah te doen inzien dat er ook in een gedwongen huwelijk plaats kan zijn voor hartstocht en passie. Hoewel Sarah haar echtgenoot zeer aantrekkelijk vindt, is ze beslist niet van plan haar deugdzaamheid zomaar te grabbel te gooien en zich over te geven aan de lusten van het huwelijk...


Nummer CL 892 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Onverwacht verlangen
Oorspronkelijke titel Midnight pleasures with a scoundrel
Korte omschrijving

Eleanor Watkins is naar Londen gekomen om de dood van haar zuster te wreken. Ze wordt daarbij echter afgeleid door een knappe man die haar overal lijkt te volgen. Deze James Swindler van Scotland Yard heeft dan ook opdracht gekregen haar in de gaten te houden.
Hoewel ze elkaar eigenlijk niet zouden moeten vertrouwen, genieten Eleanor en James steeds intenser van elkaars nabijheid. Maar ze realiseren zich beiden dat deze verliefdheid - zeg maar gerust passie - het wel erg moeilijk zal maken om hun plannen ten uitvoer te brengen.


Nummer CL 891 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Nu jij mijn vrouw bent
Oorspronkelijke titel Never marry a stranger
Korte omschrijving

Als de doodgewaande kapitein Matthew Leland terugkeert naar Engeland, staat hem een verrassing te wachten. Thuis aangekomen is er niet alleen het weerzien met zijn ouders en zusjes, maar ook met Emily Grey. Deze vrouw, die hij welgeteld één keer heeft ontmoet, presenteert zich nu doodleuk als zijn echtgenote!
Om erachter te komen waarom zij zich uitgeeft voor zijn vrouw besluit Matthew geheugenverlies te veinzen - uiteraard tot opluchting van Emily. Zo houden ze met wederzijdse onwaarheden de illusie van hun huwelijk in stand. Maar als vervolgens blijkt dat ze zich sterk tot elkaar aangetrokken voelen, is het de vraag of ze ooit uit het web van leugens kunnen ontsnappen.


Nummer CL 890
Schrijver Hannah Howell
Titel Open je hart voor mij
Oorspronkelijke titel If he's sinful
Korte omschrijving

Om de familie-eer te redden stemt burggraaf Ashton Radmoor toe in een verloving met een rijke, maar erg onaangename vrouw. Zijn vrienden schenken hem een laatste bezoek aan het bordeel, en daar raakt hij in de ban van de mooie en mysterieuze Penelope Wherlocke. Ashton werpt zich op als haar redder in de nood, als blijkt dat zij daar tegen haar wil tewerkgesteld wordt.
Tot zijn ontzetting ontdekt Ashton dat zijn verloofde een kwalijke rol speelt in het leven van Penelope, nota bene haar stiefzus! Naarmate hij de charmes en talenten van Penelope beter leert kennen, wordt Ashtons tegenzin om te trouwen met zijn verloofde steeds groter. Maar moet hij dan zijn familie in de steek laten...?


Nummer CL 889
Schrijver Kathryn Smith
Titel Zoveel liefde te winnen
Oorspronkelijke titel When seducing a duke
Korte omschrijving

Rose Danvers gaat naar een gemaskerd bal met maar één doel: incognito wil ze haar beschermheer Greyden Kane, hertog van Ryeton, verleiden. Wat Rose niet weet is dat zij al jaren het middelpunt is van Greys fantasieën. Enkel een belofte aan haar stervende vader heeft Grey ervan weerhouden haar daadwerkelijk het hof te maken.
Maar die avond zijn er geen remmingen als hij, gemaskerd en wel, ingaat op de avances van de oogverblindende schoonheid, die hem zo aan ’zijn’ Rose doet denken. Als Grey echter beseft welke grens hij heeft overschreden, besluit hij voor Rose een echtgenoot te zoeken. Maar zij is geenszins van plan zich door hem te laten uithuwelijken. Er is namelijk maar één man die haar mag inwijden in de liefde...


Nummer CL 888
Schrijver Mary Reed McCall
Titel Je hebt mij gevangen
Oorspronkelijke titel The sweetest sin
Korte omschrijving

Schotland, 1558. Na dertien jaar onterechte opsluiting wil Duncan MacRae wraak! Hij richt zijn pijlen op de MacDonell-clan, die indertijd de magische amulet van zijn familie heeft gestolen. Tijdens zijn strafexpeditie slaagt Duncan er niet in dit kleinood te heroveren, maar als troostprijs neemt hij Aileana MacDonell mee naar zijn kasteel.
Toch is het niet per se zijn bedoeling haar te onteren; hij wil er enkel achter komen waar zij de amulet heeft verstopt. Maar de beeldschone Aileana houdt hem aan het lijntje, en weet bovendien feilloos Duncans kwetsbare plek te vinden...


Nummer CL 887 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Spel der verleiding
Oorspronkelijke titel Lessons in seduction
Korte omschrijving

Vivianna Greentree is zeer ontstemd als het door haar opgerichte weeshuis dreigt te worden gesloopt. Vastbesloten gaat ze op zoek naar de kwade genius achter het plan, lord Oliver Montegomery. Als die ongevoelig blijkt te zijn voor haar smeekbeden, neemt de degelijke en onervaren Vivianna een opmerkelijk besluit: ze gaat proberen Oliver te verleiden.
De landeigenaar valt ten prooi aan verwarring én opwinding als Vivianna zich ineens van een heel andere kant laat zien. Bij iedere ontmoeting loopt de sensuele spanning verder op, en al gauw is niet meer duidelijk wie nu eigenlijk wie verleidt...


Nummer CL 886
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Zucht naar avontuur
Oorspronkelijke titel The care and taming of a rogue
Korte omschrijving

Lady Phillipa Eddison is niet gecharmeerd van triviale zaken als mode, feesten en flirten. Ze houdt zich verre van avontuurlijke ondernemingen en zit het liefst met haar neus in de boeken. Dat verandert als ze kennismaakt met kapitein Bennett Wolfe, een ontdekkingsreiziger die naar Londen is teruggekeerd om een aantal zaken recht te zetten.
Zo is hij bijvoorbeeld helemaal niet dood. En is niet zijn reisgenoot, maar híj de auteur van het beroemde Congo-dagboek. Phillipa betrapt zichzelf erop dat ze in de ban raakt van de ruige globetrotter. Sterker nog, ze wil met hem dolgraag het grootste avontuur van haar leven tegemoet...


Nummer CL 885
Schrijver Lynsay Sands
Titel Bij jou wil ik horen
Oorspronkelijke titel The brat
Korte omschrijving

Engeland, 1351. Om zijn vervallen landgoed van de ondergang te redden moet de stoere, maar stugge lord Balan zo snel mogelijk het hart van een rijke bruid zien te veroveren. Maar is de nood echt zó hoog dat hij bereid is te trouwen met de door en door verwende beschermelinge van de koning?
Deze Murie van Somerdale wil dolgraag ontsnappen aan de verstikkende sfeer aan het hof, maar helaas schrikt haar moeilijke karakter potentiële bruidegoms af. Als zich dan tóch twee kandidaten aandienen, staat ze voor een dilemma. Een bijzonder ritueel zal de bijgelovige Murie uitsluitsel moeten geven...


Nummer CL 884 *
Schrijver Jenna Petersen
Titel Mijn wraak zal zoet zijn
Oorspronkelijke titel What the duke desires
Korte omschrijving

Engeland, 1816. Lillian Mayhew heeft gezworen wraak te nemen voor de dood van haar moeder. Aangezien de man die haar te gronde heeft gericht, de graaf van Billingham, inmiddels is overleden besluit ze haar pijlen te richten op diens zoon Simon Crathorne. Op slinkse wijze verschaft Lillian zich toegang tot een besloten feest, bedoeld om Simon aan een geschikte bruid te helpen.
Maar na hun kennismaking valt Lillian ten prooi aan twijfel; wil ze de toekomst van de sympathieke en aantrekkelijke Simon werkelijk ruïneren, of wil ze er misschien juist deel van uitmaken...?


Nummer CL 883 *
Schrijver Olivia Parker
Titel De beruchte bruidegom
Oorspronkelijke titel To wed a wicked earl
Korte omschrijving

Als de verlegen lady Charlotte Greene op een bal wordt afgewezen, wordt ze gered door Adam Faramond, de beruchte graaf van Rothbury. De dans die hij haar gunt is het begin van wat Charlotte een ‘vriendschap’ noemt. Adam is echter minder blij met deze platonische status, want hij kan zijn verlangen naar Charlotte maar met moeite beteugelen.
Hun relatie krijgt een ander karakter als Adam bij zijn grootmoeder met een verloofde op de proppen moet komen. Hij weet Charlotte mee te lokken, en dan wordt het verschil tussen vriendschap en hartstocht opeens wel érg klein...


Nummer CL 882
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Terug in jouw hart
Oorspronkelijke titel Wed him before you bed him
Korte omschrijving

De school van weduwe Charlotte Harris verkeert in financiële nood. Maar dan wordt er hulp aangeboden uit wel héél onverwachte hoek: door David Masters, Charlottes jeugdliefde die zij destijds tot op het bot vernederd heeft. Deze burggraaf Kirkwood beweert dat zijn onlangs overleden vrouw geld heeft nagelaten aan de school.
Charlotte wantrouwt aanvankelijk zijn bedoelingen, maar David houdt voet bij stuk en bovendien is hun wederzijdse aantrekkingskracht nog steeds sterk. Toch valt het verleden niet zomaar uit te vlakken, en staat de toekomst op losse schroeven als Davids beweegredenen om Charlotte te helpen duidelijk worden...


Nummer CL 881 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Ooit was jij van mij
Oorspronkelijke titel Memoirs of scandalous red dress
Korte omschrijving

Lady Philippa Knolles stemde ooit in met een huwelijk, puur en alleen om haar grote liefde - de beruchte piraat Thomas Dashwell - van de strop te redden. Als die na het overlijden van haar man ineens weer opduikt, lijkt hij in niets op de man van wie ze altijd is blijven houden.
De verbitterde piraat verkeert in de veronderstelling dat Philippa hem juist verráden heeft door met een ander te trouwen. De vraag is dan wat er nog over is van de warme gevoelens die ze ooit voor elkaar koesterden. Staan de geheimen die ze voor de ander hebben hernieuwde romantiek in de weg, of krijgt hun liefde alsnog een tweede kans?


Nummer CL 880 *
Schrijver Donna Fletcher
Titel Vlucht in het huwelijk
Oorspronkelijke titel Return of the rogue
Korte omschrijving

Schotland, begin zestiende eeuw. Honora Tannach is opgetogen als er een huwelijk voor haar is gearrangeerd. Zo kan ze eindelijk haar wrede stiefvader ontvluchten. De moed zinkt haar echter in de schoenen, als blijkt dat ze moet trouwen met Cavan Sinclare. Deze woeste krijger heeft haar nota bene eerder afgewezen, omdat hij haar nogal gewoontjes vond.
Gelaten accepteert ze haar nieuwe echtgenoot, die zelf ook weinig enthousiast aan de afgedwongen verbintenis begint. De stoere Cavan doet zijn best om Honora zoveel mogelijk te ontlopen, en besteedt zijn tijd liever aan vijandelijkheden met een rivaliserende clan. Maar Honora neemt geen genoegen met het ontwijkende gedrag van haar man, en doet er alles aan om hem de voordelen van de huwelijkse staat te doen inzien...


Nummer CL 879 *
Schrijver Elizabeth Thornton
Titel Twijfel niet aan mij
Oorspronkelijke titel The Scot and I
Korte omschrijving

Mahri Scot is het niet eens met de aanslag die haar Schotse verwanten op koningin Victoria willen plegen. Omdat ze hen ook weer niet wil verraden saboteert ze hun plannen, om vervolgens op de vlucht te slaan.
Meteen zit geheim agent Alex Hepburn haar op de hielen. Wanneer het hem eenmaal gelukt is de welgevormde Mahri in handen te krijgen, slaat bij hem de twijfel toe. Want wie of wat is Mahri nu werkelijk; een lid van een gevaarlijke rebellenclub of een betrouwbare - en bovendien zeer aantrekkelijke - bondgenoot?


Nummer CL 878 *
Schrijver Julia London
Titel Mijn hand in de jouwe
Oorspronkelijke titel Highland scandal
Korte omschrijving

Als Jack Haines, de graaf van Lambourne, ervan wordt beschuldigd een affaire te hebben gehad met de prinses van Wales, vlucht hij naar Schotland. Daar wordt hij gevangengenomen door laird Carson Beal. Die zet hem voor het blok: óf hij gaat een handvasting aan met zijn nichtje Lizzie, óf hij wordt uitgeleverd aan de Engelsen. Jack kiest dan maar ongezien voor Lizzie, die niet veel later met zachte dwang door haar oom wordt gepresenteerd.
Ondanks deze valse start neemt de wederzijdse animo voor hun samenzijn alsmaar toe. Maar een gezamenlijke toekomst lijkt voor hen niet weggelegd; Jack wordt namelijk nog steeds achtervolgd door woedende Engelsen...


Nummer CL 877 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Passie in Venetië
Oorspronkelijke titel Your scandalous ways
Korte omschrijving

Venetië, 1820. Meesterspion James Cordier heeft schoon genoeg van de dubieuze missies die hij steeds moet uitvoeren. Nog één keer zal hij zijn niet geringe capaciteiten als dief en minnaar inzetten voor vorst en vaderland. Zijn doelwit is de beruchte Engelse courtisane Francesca Bonnard, die naar verluidt in het bezit is van belastend materiaal over tal van politici.
Het lijkt een eenvoudige opdracht, maar er doemen complicaties op. Niet alleen blijken er meer kapers op de kust te zijn, ook raakt James al snel in de ban van de onafhankelijke Francesca. De licht ontvlambare passie tussen hen dreigt dan James’ laatste optreden danig te verstoren...


Nummer CL 876 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Schandaal gezocht
Oorspronkelijke titel Never dare a duke
Korte omschrijving

Om de krant van haar vader van de ondergang te redden is journaliste Abigail Shaw op zoek naar een smeuïg schandaal. Ze richt haar pijlen op de ogenschijnlijk onkreukbare hertog van Madingley, Christopher Cabot. Abigail weet zich toegang te verschaffen tot een verrassingsfeest voor de hertog, waarop zijn moeder hem wil koppelen.
Als Christopher daar niets voor voelt, stelt Abigail voor om te doen alsof ze interesse in elkaar hebben. Zo kan hij ongewenste belangstelling afwimpelen, terwijl zij ongemerkt kan wroeten naar een schandaal. Als Christopher met dit opmerkelijke voorstel akkoord gaat, is het echter snel gedaan met zijn onkreukbaarheid...


Nummer CL 875
Schrijver Tina Gabrielle
Titel Onschuldige maitresse
Oorspronkelijke titel Lady of scandal
Korte omschrijving

Eindelijk kan Blake Mallorey wraak nemen op de man die zijn familie geruïneerd heeft. Hij stelt deze Charles Ashton voor het blok: nú zijn schuld aflossen of pas over een jaar. Maar in dat laatste geval moet hij zijn dochter Victoria een jaar lang beschikbaar stellen als maîtresse.
Victoria wil haar onschuld niet zomaar opofferen, maar haar vader laat haar geen keuze en gelaten meldt ze zich bij Blake. Die blijkt minder hardvochtig dan verwacht; hij zweert dat hij haar nooit zal dwingen het bed met hem te delen. Wél zal hij er alles aan doen om haar zó ver te krijgen dat ze niets liever wil...


Nummer CL 874 *
Schrijver Alexandra Benedict
Titel Voor jou doe ik alles
Oorspronkelijke titel Too scandalous to wed
Korte omschrijving

Henrietta Ashby probeert al jaren tevergeefs de aandacht te trekken van de adembenemende burggraaf Sebastian Ravenswood. Ten einde raad roept ze de hulp in van de meest beruchte courtisane van Engeland om zich te laten bekwamen in de kunst der verleiding.
Sebastian, een rasversierder, is echter geenszins van plan om zich door Henrietta naar het altaar te laten slepen. Maar tot zijn verbijstering wordt het steeds moeilijker om de toenemende charmes van de wispelturige jongedame te weerstaan. Bovendien is Henrietta er heilig van overtuigd dat ze de schuinsmarcheerder op het rechte pad kan krijgen. Maar als ze Sebastians grootste geheim ontdekt, slaat de twijfel toe: hoe ver wil ze gaan om deze onverbeterlijke schurk te redden?


Nummer CL 873
Schrijver Christine Wells
Titel Verleidelijke memoires
Oorspronkelijke titel The dangerous duke
Korte omschrijving

Londen, 1817. Als alle andere erfgenamen bij een aangestoken brand om het leven komen, wordt geheim agent Maxwell Brooke de nieuwe hertog van Lyle. Om de daders op te sporen zet hij predikant Stephen Holt, die weet waar ze zich schuilhouden, gevangen. Stephens zus Kate Fairchild is des duivels en dreigt met een tegenzet: als haar broer niet wordt vrijgelaten zal ze haar memoires, vol politiek gevoelige informatie, publiceren.
Daarop besluit Maxwell het manuscript te stelen. De enige geheimen die het bevat blijken echter Kates passionele fantasieën te zijn. Deze brengen Maxwell op tal van nieuwe ideeën, waarvan zowel dreiging als verleiding uitgaat...


Nummer CL 872 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Wijs mij de weg
Oorspronkelijke titel If he's wicked
Korte omschrijving

Engeland, 1785. Chloe Wherlocke krijgt een visioen, waarin een wreed complot wordt gesmeed tegen Julian Kenwood, graaf van Colinsmoor, en zijn pasgeboren zoon. Door haar speciale gave kan Chloe het kind behoeden voor een wisse dood, maar de graaf verkeert dan nog steeds in levensgevaar.
Julian, die in de veronderstelling verkeerde dat zijn zoontje bij de geboorte was overleden, reageert geschokt als Chloe hem uit de doeken doet dat zijn sluwe echtgenote en bloedeigen oom achter de aanslagen op zijn leven zitten. Vanaf dat moment rest hem niets anders dan te vertrouwen op de inzichten van de mysterieuze Chloe...


Nummer CL 871 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Als jij me vertrouwt
Oorspronkelijke titel The virgin's secret
Korte omschrijving

De avontuurlijke Gabriella Montini is op zoek naar een antiek zegel dat van haar - inmiddels overleden - broer is gestolen. Aangezien ze de aantrekkelijke Nathanial Harrington en diens broer verdenkt, besluit ze bij hen in te breken. Helaas wordt ze betrapt, maar tot haar verbazing wordt ze niet gestraft. Integendeel, de familie biedt haar onderdak aan én Nathanial zegt haar zijn hulp toe.
Het valt Gabriella aanvankelijk zwaar hem te vertrouwen, terwijl Nathanial op zijn beurt twijfelt aan háár goede bedoelingen. Naarmate hun gezamenlijke zoektocht vordert neemt het wantrouwen af, maar tegelijkertijd groeit bij Gabriella de angst dat Nathanial haar hárt zal stelen...


Nummer CL 870 *
Schrijver Linda Needham
Titel Het recht op liefde
Oorspronkelijke titel Marry the man today
Korte omschrijving

Londen, 1853. Wegens het organiseren van een demonstratie voor vrouwenrechten wordt de rebelse Elizabeth Dunaway in de cel gesmeten. Dat komt haar niet eens slecht uit, belust als ze is op publiciteit voor de goede zaak. Tot haar ergernis wordt Elizabeth, voordat de pers lucht krijgt van haar actie, ‘verlost’ door Ross Carrington, graaf van Blakestone.
Die is danig onder de indruk van de charmante activiste, maar zijn aandacht wordt helaas opgeslokt door de verdwijning van drie jongedames. Het spoor leidt hem naar een bijzondere damesclub, waar... Elizabeth de touwtjes stevig in handen heeft. Ross raakt dan meer en meer geïntrigeerd door de vraag welke rol de schier ontembare Elizabeth in zijn liefdesleven zou willen spelen...


Nummer CL 869 *
Schrijver Gerri Russell
Titel Verboden vrucht
Oorspronkelijke titel To tempt a knight
Korte omschrijving

Schotland, 1331. Nadat haar vader voor haar ogen wordt ontvoerd is Siobhan Fraser vastbesloten de befaamde Lans van het Lot te vinden waarmee ze hem vrij kan krijgen. Daarbij wordt ze geholpen door de knappe William Keith, lid van de Broederschap van de Schotse tempeliers. Ze beginnen aan een gevaarlijke tocht, op de hielen gezeten door de vijand, de Fransman De la Roche.
Maar ook binnen de eigen gelederen zijn er bedreigende ontwikkelingen. Zo wordt Williams gelofte van kuisheid danig op de proef gesteld door de verleidelijke Siobhan. Hoe dichter ze bij de schat komen, des te zwaarder het William valt om van deze verboden vrucht af te blijven.


Nummer CL 868 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Spannende illusie
Oorspronkelijke titel Don’t bargain with the devil
Korte omschrijving

De toekomst van de plaatselijke etiquetteschool loopt gevaar als een charmante Spanjaard - de wereldberoemde goochelaar Diego Montalvo - van het aangrenzende landgoed een aanstootgevende lusthof wil maken. De openhartige lerares Lucinda Seton neemt zich heilig voor zijn plannen te dwarsbomen.
Terwijl ze dapper probeert zijn schandelijke geflirt te negeren, heeft ze geen idee van Diego’s ware bedoelingen. Die zijn, in meerdere opzichten, nog minder eerbaar dan Lucinda vermoedt. Toch blijkt zij niet ongevoelig voor de manipulaties van de illusionist...


Nummer CL 867 *
Schrijver Elizabeth Thornton
Titel De bruid die terugkwam
Oorspronkelijke titel The runaway McBride
Korte omschrijving

“Je bruid verkeert in levensgevaar, James. Je moet haar vinden, anders zal ze onherroepelijk sterven.” Na deze laatste woorden van zijn helderziende grootmoeder bleef James Burnett vertwijfeld achter. James hád immers geen bruid. Of... ooit had hij gehouden van Faith McBride. Acht jaar lang had hij geprobeerd zijn verdriet om haar verraad te verdringen met whisky en vrouwen.
Het onheilspellende visioen doet hem vrezen dat het Faith is wier leven gevaar loopt. Door een toeval slaagt hij erin zijn beoogde bruid van weleer op te sporen. Het weerzien is confronterend, maar dat is nog niets vergeleken bij de dreiging die hen boven het hoofd hangt…


Nummer CL 866
Schrijver Mary Reed McCall
Titel Valse gelofte
Oorspronkelijke titel Secret vows
Korte omschrijving

Engeland, 1233. Op het moment dat baron Grayson de Camville de sluier van zijn kersverse bruid optilt, beseft hij dat hij beetgenomen is. Dit is niet de onopvallende echtgenote die hem was beloofd. Maar het bedrog gaat veel dieper dan hij op dat moment kan vermoeden.
Catherine van Somerset is namelijk door haar duivelse schoonbroer gedwongen om de plaats van Graysons oorspronkelijke bruid in te nemen. Haar opdracht is duidelijk: ze moet het vertrouwen winnen van haar echtgenoot, om hem vervolgens de dood tegemoet te sturen. Omdat het leven van haar twee kinderen afhangt van het welslagen van haar missie heeft Catherine geen keus. Ze zal zich moeten overgeven aan de ongetwijfeld barbaarse wensen van haar echtgenoot, die er bovendien van uitgaat dat zij nog maagd is...


Nummer CL 865 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Een hart om te stelen
Oorspronkelijke titel Surrender to the devil
Korte omschrijving

Frannie Darling, voormalig zakkenrolster in dienst van meesterdief Feagan, heeft zich aan de Londense achterbuurten ontworsteld. De knappe jonge vrouw doet de boekhouding van een herenclub, maar houdt zich verre van de mannelijke cliëntèle. Als Frannie kennismaakt met Sterling Mabry, hertog van Greystone, komt haar zelfstandigheid onder druk te staan. Hij wil dat ze zijn minnares wordt, niet meer en niet minder.
Frannie beschouwt Sterling aanvankelijk als de zoveelste aristocraat die louter zijn eigen pleziertjes nastreeft. Maar naarmate ze hem beter leert kennen, begint haar wantrouwen jegens Sterling - én diens aanbod - toch te wankelen...


Nummer CL 864
Schrijver Gayle Callen
Titel Liefde als inzet
Oorspronkelijke titel Never trust a scoundrel
Korte omschrijving

Als Grace Banbury tot de schokkende ontdekking komt dat haar moeder het hele familiebezit heeft vergokt, wil ze alles op alles zetten om dit terug te winnen. De nieuwe eigenaar, de aantrekkelijke Daniel Throckmorten, is bereid haar een kans te gunnen: als Grace erin slaagt zijn verleidingskunsten te pareren krijgt ze de peperdure antieke viool van haar vader terug.
Grace is vastbesloten om deze weddenschap in haar voordeel te beslissen. Maar als Daniel onverwacht een gevoelige snaar bij haar weet te raken, beseft ze dat het nog niet zo eenvoudig is hem te weerstaan...


Nummer CL 863
Schrijver Laura Lee Guhrke
Titel Inspireer mij
Oorspronkelijke titel With seduction in mind
Korte omschrijving

Vanwege een voortdurend gebrek aan inspiratie besluit Sebastian Grant, graaf van Avermore, te stoppen als schrijver. Zijn uitgever wil het tij keren en zadelt hem op met een nieuwe redacteur: de onuitstaanbare Daisy Merrick, nota bene degene die zijn werk publiekelijk door het slijk heeft gehaald.
Hoewel het een schier onmogelijke opgave is om de arrogante, koppige flierefluiter weer aan het werk te krijgen, is Daisy vastbesloten om haar missie te volbrengen. Sebastian beseft dan al snel dat er maar één manier is om van die flapuit af te komen: hij zal haar moeten verleiden.


Nummer CL 862
Schrijver Donna MacMeans
Titel Oneerbaar voorstel
Oorspronkelijke titel The education of mrs. Brimley
Korte omschrijving

De onervaren Emma Brimley ontvlucht Londen om te ontkomen aan een gearrangeerd huwelijk. Zich presenterend als weduwe kan ze in Yorkshire aan de slag als lerares. Tot haar schrik moet ze haar pupillen niet alleen in de literatuur wegwijs maken, maar hun ook de kneepjes van de huwelijksnacht bijbrengen.
Ten einde raad besluit ze de hulp in te roepen van Nicholas Chambers, een kunstschilder die bekend staat om zijn losbandige levensstijl. Hij wil haar best helpen, op voorwaarde dat Emma voor hem poseert. En hoe: voor elke vraag die zijn model stelt moet ze een kledingstuk uittrekken. Emma gaat akkoord, en dan kan het spel beginnen...


Nummer CL 861 *
Schrijver Julia London
Titel Blijf nu bij mij
Oorspronkelijke titel The book of scandal
Korte omschrijving

Door het verdriet om hun zoontje zijn Nathan Grey, graaf van Lindsey, en zijn vrouw Evelyn uit elkaar gegroeid. Zij werkt al drie jaar in Londen als hofdame, terwijl Nathan zijn toevlucht neemt tot alcohol en gokken. Maar als Evelyn van hoogverraad wordt verdacht, neemt Nathan zijn verantwoordelijkheid; hij ontvoert zijn vrouw naar hun landgoed.
Hoewel de confrontatie met het verleden Evelyn zwaar valt, merkt ze al snel dat de hartstocht tussen hen nog niet gedoofd is. Terwijl ze steeds meer naar elkaar toe groeien, is de vijand er echter opuit hen voorgoed uit elkaar te drijven...


Nummer CL 860 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Lessen van een losbol
Oorspronkelijke titel Let sleeping rogues lie
Korte omschrijving

Anthony Dalton, burggraaf Norcourt, wil heel graag de voogdij over zijn verwaarloosde nichtje, maar zijn imago als losbol speelt hem parten. Om zijn reputatie bij te schaven probeert hij het meisje in te schrijven op de keurige School voor Jongedames.
Wat hij niet weet is dat juf Madeline Prescott, om haar vader te rehabiliteren, graag geïntroduceerd wil worden in adellijke kringen. Zij wil Anthony's verzoek best ondersteunen, maar eist wel een bijzondere tegenprestatie. Niet alleen moet hij haar meenemen naar een uitspatting van de elite, ook moet de burggraaf de meisjes op school leren hoe ze de verleiding van een losbol kunnen weerstaan. Wat Madeline echter niet kon bevroeden is dat Anthony's lessen een latente begeerte in haar wakker zouden roepen...


Nummer CL 859 *
Schrijver Linda Needham
Titel Ik waak over jou
Oorspronkelijke titel A scandal to remember
Korte omschrijving

Londen, 1851. Het komt Drew Chase, graaf van Wexford, ter ore dat het leven van prinses Caroline van Boratania gevaar loopt. Helaas neemt zij de dreiging niet bijzonder serieus; slechts met tegenzin staat zij toe dat Drew dag en nacht als haar lijfwacht fungeert.
Terwijl de gedreven graaf zich bezighoudt met het ontrafelen van het complot, probeert Caroline zijn aanwezigheid te negeren. Maar naarmate de dreiging toeneemt gaat de eigenwijze prinses zijn hulp meer waarderen. Zijn aanwezigheid in de aangrenzende slaapkamer is dan zowel geruststellend als opwindend.


Nummer CL 858 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Een duivelse uitdaging
Oorspronkelijke titel Always a scoundrel
Korte omschrijving

Als zijn vrienden zich onderdompelen in de burgerlijke gezapigheid van het huwelijk wordt lord Bramwell Lowry Johns gedwongen zich in zijn eentje te vermaken. En dus stort de onverbeterlijke schavuit zich vol overgave op het beroven van de Londense adel.
Een échte uitdaging vindt hij echter pas als hij de onschuldige lady Rosamund Davies tegen het lijf loopt. Zij staat op het punt te worden uitgehuwelijkt aan de markies van Cosgrove, een nietsontziende duivel met perverse plannen. Om hieraan te ontkomen is Rosamund bereid zich - letterlijk - in de armen van Bramwell te werpen. Vanaf dat moment lopen Rosamunds hart én Bramwells leven groot gevaar.


Nummer CL 857 *
Schrijver Julia Latham
Titel Het laatste avontuur
Oorspronkelijke titel Taken and seduced
Korte omschrijving

Engeland, 1486. Lady Florence Becket heeft zich erbij neergelegd dat ze binnenkort het klooster in moet. Maar dan wordt ze ontvoerd door ene Adam Hilliard, die zo wraak wil nemen op haar vader. Hoewel Florence aanvankelijk tegenstribbelt, beseft ze al snel dat haar ontvoerder niet zo wreed is als hij haar wil doen geloven. Ze besluit zijn spelletje mee te spelen, en gunt zichzelf zo nog één groot avontuur voordat ze non wordt.
De genereuze medewerking van Florence verbijstert Adam. Als hij zichzelf er bovendien op betrapt dat hij zeer warme gevoelens voor haar gaat koesteren, wordt het steeds lastiger om haar als zijn gevangene te blijven behandelen...


Nummer CL 856 *
Schrijver Kinley MacGregor
Titel Val voor mij
Oorspronkelijke titel The warrior
Korte omschrijving

Clanleider Lochlan MacAllister is op zoek naar zijn doodgewaande broer, als hij de recalcitrante Catarina tegenkomt. Zij is op de vlucht voor haar vader, de Franse koning Philippe, die haar wil uithuwelijken aan een onbeminde prins.
Als Catarina door haar vaders mannen wordt meegesleurd, springt Lochlan met enige tegenzin voor haar in de bres. Hij belooft Catarina in veiligheid te brengen, op voorwaarde dat zij hem vergezelt tijdens zijn zoektocht. Naarmate de dreiging toeneemt, beseffen de stugge Schot en de veeleisende prinses steeds beter dat ze in meer dan één opzicht op elkaar aangewezen zijn.


Nummer CL 855 *
Schrijver Kimberly Logan
Titel De man in haar hart
Oorspronkelijke titel Seduced by sin
Korte omschrijving

Aimee Daventry leidt, sinds ze getuige was van de moord op haar moeder, een teruggetrokken leven. Haar vriendschap met Royce Grenville vormde een lichtpuntje in haar bestaan, maar toen hij haar bot afwees besloot Aimee nooit meer een man in haar hart toe te laten. Maar dan speelt het verleden in alle hevigheid op.
Niet alleen keert Royce plotseling terug in haar leven, ook komen in haar nachtmerries steeds meer details van de laffe misdaad naar voren. Het is wachten op het ontbrekende puzzelstukje dat naar de dader leidt. Als Royce zich opwerpt als haar beschermer, is het bovendien de vraag hoe lang Aimee haar verlangen naar de onweerstaanbare burggraaf kan beheersen.


Nummer CL 854 *
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Je geld of je liefde
Oorspronkelijke titel Some like it wild
Korte omschrijving

Engeland, 1814. Pamela Darby zint op een manier om zo snel mogelijk aan geld te komen. Als een hertog een beloning uitlooft voor degene die hem herenigt met zijn als baby meegenomen erfgenaam, ziet ze haar kans schoon. Als haar koets wordt overvallen weet ze haar belager - de woeste Schot Connor Kincaid - over te halen de rol van de verloren gewaande zoon op zich te nemen.
Eenmaal in het huis van de hertog blijken er aan Pamela's plan toch wat haken en ogen te zitten. Zeker als Connor plompverloren meldt dat Pamela zijn aanstaande is, en zij geacht wordt ook háár rol met overgave te spelen...


Nummer CL 853 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Onverstandige hartstocht
Oorspronkelijke titel Not quite a lady
Korte omschrijving

Lady Charlotte Hayward heeft een groot geheim: jaren geleden kreeg ze een kind dat ze moest opgeven. Sindsdien leeft ze teruggetrokken en probeert ze, om schandalen te voorkomen, ieder contact met mannen te vermijden. Dat lukt heel goed, tótdat Darius Carsington het landgoed naast het hare in beheer krijgt.
Charlotte merkt dat het haar veel moeite kost om uit de buurt van deze knappe wetenschapper te blijven. Darius, normaal gesproken de rationaliteit zelve, kan bovendien zijn verlangen naar haar al evenmin beteugelen. Vanwege haar geheim moet Charlotte echter alles op alles zetten om te voorkomen dat de hartstocht het wint van het verstand...


Nummer CL 852
Schrijver Emily Bryan
Titel Als hij haar kust
Oorspronkelijke titel Vexing the viscount
Korte omschrijving

Lucian Beaumont heeft geld nodig voor zijn zoektocht naar een Romeinse schat. Toch slaat de burggraaf het genereuze aanbod van Daisy Drake af, beducht als hij is voor haar springerige onhandigheid die hem eerder een litteken heeft bezorgd. Maar Daisy geeft niet op. Als de gemaskerde courtisane Blanche la Tour biedt ze aan om Lucian in te wijden in de kunst van het kussen. Ook weet ze gedaan te krijgen dat hij zich bij de opgravingen laat helpen door haar assistent.
Lucians enthousiasme neemt danig af als die 'assistent' uitgerekend Daisy blijkt te zijn. Die is op haar beurt geïrriteerd dat Lucian haar alter ego kennelijk aantrekkelijker vindt. Gelukkig bieden de nachtelijke liefdeslessen beiden de nodige troost.


Nummer CL 851
Schrijver Jenna Petersen
Titel De begeerlijke lerares
Oorspronkelijke titel Her notorious viscount
Korte omschrijving

Londen, 1815. Nicholas Stoneworth verdient al jaren als bokser de kost in louche kringen. Als zijn broer overlijdt wordt hij echter onverwacht burggraaf en moet hij zich, geheel tegen zijn zin, weer tussen de elite gaan bewegen. Daarbij kan hij wel wat hulp gebruiken, want zijn manieren zijn inmiddels ver te zoeken.
Het komt dan ook mooi uit dat gezelschapsdame Jane Fenton zich opeens aandient. Zij biedt aan hem de broodnodige etiquette bij te brengen, in ruil voor hulp bij de zoektocht naar haar aan lager wal geraakte broer. Al snel blijkt dat de aantrekkelijke Jane niet alleen Nicholas' omgangsvormen beproeft, maar vooral ook zijn zelfbeheersing...
Nummer CL 850 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Vertel me alles
Oorspronkelijke titel Confessions of a little black gown
Korte omschrijving

Londen, 1814. Meesterspion Geoffrey, lord Larken, meldt zich incognito bij de residentie van de hertog van Hollindrake. Hem is namelijk ter ore gekomen dat een van diens gasten, Thalia Langley, meer weet over de verblijfplaats van een beruchte piraat die hij moet uitschakelen.
Thalia is meteen op haar hoede zodra deze 'dominee' ten tonele verschijnt. Niet alleen heeft zij inderdaad het nodige te verbergen, maar ook vermoedt ze achter zijn woest aantrekkelijke uiterlijk eerder een vrijbuiter dan een man van God. Terwijl Thalia vecht tegen de gevoelens die de man desondanks bij haar losmaakt, probeert Larken zich te focussen op het ontrafelen van haar geheim. Tevergeefs...


Nummer CL 849 *
Schrijver Julianne MacLean
Titel Geschenk uit de zee
Oorspronkelijke titel When a stranger loves me
Korte omschrijving

Jersey, 1874. Aangezien haar broer niet voor nageslacht kan zorgen, zal Chelsea Campion de toekomst van haar familie veilig moeten stellen. Wanneer haar moeder haar wil koppelen aan een afstotelijke neef, ziet Chelsea die taak somber in. Maar er gloort hoop als ze een bewusteloze, maar zeer aantrekkelijke man op het strand aantreft.
Als de drenkeling zijn geheugen kwijt blijkt te zijn, rijpt er bij Chelsea een opmerkelijk plan om hem te betrekken bij haar missie. Wat echter totaal niet in haar plan past zijn de gevoelens die ze ontwikkelt voor haar 'redder in de nood'.


Nummer CL 848 *
Schrijver Christine Dorsey
Titel Passie in de nacht
Oorspronkelijke titel The rebel and the lily
Korte omschrijving

Ierland, 1747. Padraic Rafferty leidt een dubbelleven: overdag speelt hij met verve de rol van de verveelde baron van Dunlanoe, 's nachts is hij de mysterieuze Rebel, die van de rijken steelt om de armen te helpen. Als hij na een lange reis terugkeert naar zijn landgoed, staat hij opeens oog in oog met Lilianne.
Deze mooie jonge vrouw blijkt tijdens Padraics afwezigheid een verstandshuwelijk te hebben gesloten met zijn vader, die kort daarna onder verdachte omstandigheden is gestorven. Padraic weet dan ook niet goed wat hij met zijn aantrekkelijke stiefmoeder aan moet. Dat verandert als hij op een nacht, gemaskerd en wel, Lilianne tegen het lijf loopt. Na hun passievolle ontmoeting beseft Padraic dat zijn zorgvuldig gekoesterde geheim de liefde van zijn leven in de weg staat.


Nummer CL 847 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Schuil bij mij
Oorspronkelijke titel Kissing the bride
Korte omschrijving

Het jaar 1075. De mooie lady Jenova vindt het tijd worden om te hertrouwen. Op haar verzoek komt jeugdvriend Henry of Montevoy de beoogde bruidegom keuren. Maar voor het zover is worden ze tijdens een rijtochtje overvallen door een hevige sneeuwstorm. Schuilend in een verlaten toren merken Jenova en Henry dat hun vriendschap toch niet zo platonisch is als ze dachten.
Deze vlaag van passie zet hun beider toekomst op losse schroeven. Lady Jenova twijfelt ernstig aan haar trouwplannen en lord Henry vreest dat hun levenslange vriendschap teloorgaat. Maar als hij Jenova zelf ten huwelijk zou vragen, is zijn rol als adviseur van de koning uitgespeeld én zal hij haar een duister geheim moeten opbiechten...


Nummer CL 846
Schrijver Christine Wells
Titel Meer dan vriendschap
Oorspronkelijke titel Scandal's daughter
Korte omschrijving

Sebastian Laidley, graaf van Carleton, belooft de grootvader van zijn jeugdvriendin Gemma Maitland dat hij een echtgenoot voor haar zal zoeken. Als hem dat niet binnen drie maanden lukt, zal hij zelf met haar moeten trouwen. Op dat laatste zit de beruchte bon vivant niet te wachten, verknocht als hij is aan zijn vrijgezellenstatus.
Onder een voorwendsel lokt Sebastian Gemma mee naar zijn landgoed, waar hij haar een keur aan potentiële echtgenoten voorschotelt. Maar al snel betrapt hij zichzelf erop dat hij wel érg kritisch is over de huwelijkskandidaten voor Gemma...


Nummer CL 845 *
Schrijver Linda Needham
Titel Vannacht van jou
Oorspronkelijke titel The pleasure of her kiss
Korte omschrijving

Jared, graaf van Hawkesly, sluit in allerijl een verstandshuwelijk met de hem onbekende, maar zeer aantrekkelijke Kathryn Trafford. Welgeteld één minuut later moet hij er alweer vandoor, omdat dringende zaken zijn aandacht vragen.
Nu, anderhalf jaar later, maakt hij eindelijk zijn opwachting op Hawkesly Hall, erop gespitst om zijn huwelijk alsnog te consummeren. Maar het onthaal verloopt anders dan gehoopt. Zijn eens zo vredige landgoed is omgetoverd tot een bruisend activiteitencentrum waar het wemelt van de onbekenden. En tot overmaat van ramp herkent zijn echtgenote hem niet eens, hetgeen Jared ertoe brengt zijn identiteit nog even te verzwijgen. Wat echter niet veranderd is, is de aantrekkingskracht die Kate op hem uitoefent. Maar hoe kan Jared, alias kolonel Huddleswell, toewerken naar de lang verbeide huwelijksnacht?


Nummer CL 844
Schrijver Emily Bryan
Titel Alleen jij, mijn schat
Oorspronkelijke titel Pleasuring the pirate
Korte omschrijving

Paniek op Dragon Caern Castle! Naar verluidt zal een dubieuze landheer het kasteel komen innemen. Vrouwe Jacquelyn Wren gaat verkleed als jongen de strijd aan met deze gevreesde indringer. Die verslaat haar echter moeiteloos en ontdekt al doende haar vrouwelijke vormen.
Dan wordt Jacquelyn duidelijk dat ze te maken heeft met Gabriel Drake, de rechtmatige erfgenaam van het kasteel. Om zijn bezit van de ondergang te redden moet deze aantrekkelijke ex-piraat op zoek naar een rijke vrouw. Jacquelyn, net zomin welgesteld, belooft daarbij te helpen door hem de benodigde etiquette bij te brengen. Geen eenvoudige opgave, want Gabriel weet sinds hun gevecht precies wat hij wil...


Nummer CL 843 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Gevangen in verlangen
Oorspronkelijke titel Her officer and gentleman
Korte omschrijving

Ook nadat hij in de adelstand is verheven blijft Christian Llevanth actief als struikrover. Op die manier hoopt hij erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de dood van zijn moeder. Zijn zoektocht leidt hem naar de graaf van Massingale. Om zich toegang tot diens huis te verschaffen legt Christian het aan met de kleindochter van de graaf.
Deze lady Elizabeth heeft er een gewoonte van gemaakt opzettelijk te stotteren, om maar niet te hoeven trouwen. Maar nu de ruige Christian haar leventje binnenstormt, ontdekt Beth dat haar verlangen en passie zich niet laten onderdrukken. De vraag is dan hoe oprecht Christians gevoelens voor haar zijn.


Nummer CL 842
Schrijver Sarah Gabriel
Titel Als schoonheid betovert
Oorspronkelijke titel Keeping Kate
Korte omschrijving

Schotland, 1728. Kate MacCarran is de zaak van de jakobieten zeer toegewijd en wil ver gaan om haar dierbaren te beschermen tegen de willekeur van de Engelsen. Zo probeert ze informatie los te weken met haar gave om mannen te 'betoveren'. Helaas blijkt kapitein Alec Fraser ongevoelig voor haar magie en laat hij haar arresteren.
Maar als hij ziet hoe slecht Kate in de cel wordt behandeld, maakt hij haar tot zijn persoonlijke gevangene. Als ze samen naar Edinburgh reizen voor haar proces, doemen er complicaties op. Niet alleen wil Kate dolgraag ontsnappen, ook raakt Alec alsnog zodanig onder de indruk van haar schoonheid dat hij twijfelt aan zijn missie.


Nummer CL 841 *
Schrijver Kimberly Logan
Titel Passionele zoektocht
Oorspronkelijke titel The devil's temptation
Korte omschrijving

Londen, 1813. Jarenlang verkeerde Maura Daventry in de veronderstelling dat de man die haar moeder vermoordde zichzelf van het leven had beroofd. Pas als ze haar moeders dagboek vindt beseft Maura dat de werkelijke dader waarschijnlijk nog vrij rondloopt. In de hoop hem te ontmaskeren begeeft ze zich onder de elite.
Tijdens haar gevaarlijke speurtocht ontmoet ze Gabriel Sutcliffe. Hoewel ze deze aantrekkelijke graaf van Hawksley aanvankelijk allerminst vertrouwt, fungeert hij meer dan eens als reddende engel. Het duurt dan ook niet lang of Maura's begeerte neemt net zo snel toe als de dreiging waaraan ze blootstaat...


Nummer CL 840 *
Schrijver Melody Thomas
Titel De beminde verloofde
Oorspronkelijke titel Wild and wicked in Scotland
Korte omschrijving

Cassandra Sheridan gaat zich ongezien verloven met Devlyn St. Clair, de toekomstige graaf van Hampstead - een verbintenis die haar familie adellijk aanzien zal bezorgen. De teleurstelling is dan ook groot als haar aanstaande op het verlovingsbal schittert door afwezigheid. Wat Cassandra niet weet is dat Devlyn de handen vol heeft aan een geheime opdracht van de Kroon: het bestrijden van een Russisch misdaadconsortium.
Het toeval wil dat de aspirant-gelieven elkaar daarna alsnog tegen het lijf lopen. Al voordat ze elkaars identiteit kennen is er sprake van een sterke aantrekkingskracht. Maar als ze samen opeens in levensgevaar verkeren, is het maar de vraag of ze hun ontluikende gevoelens nog kunnen verdiepen.


Nummer CL 839 *
Schrijver Kathrynn Dennis
Titel De dreiging van liefde
Oorspronkelijke titel Shadow rider
Korte omschrijving

Engeland, 1390. Om aan haar achtervolgers te ontkomen zit er voor de jonge Sybilla Corbuc maar één ding op: ze levert zich met frisse tegenzin over aan de willekeur van Guy of Warwick, een ridder met een dubieuze reputatie.
Haar redder, die al voldoende aan zijn hoofd heeft, is op zijn beurt niet bijzonder ingenomen met de onwillige dienstmaagd, die hem duidelijk maakt dat haar hart en ziel niet te koop zijn. Om nog maar te zwijgen van haar betoverde veulen...
Maar terwijl haat en oorlogszucht het leven op het kasteel domineren, krijgen Guy en Sybilla plotseling te maken met een dreiging van een geheel andere aard.


Nummer CL 838
Schrijver Anne Mallory
Titel Herberg vol verlangen
Oorspronkelijke titel The earl of her dreams
Korte omschrijving

Vermomd als jongen ontvlucht Kate Londen om te voorkomen dat ze tot een huwelijk wordt gedwongen. Ze belandt in een dorpsherberg, waar ze een kamer moet delen met de knappe Christian Black. Die doorziet haar vermomming meteen, en wil maar al te graag misbruik maken van de situatie door haar te verleiden. Als hij daarbij langzaam maar zeker vorderingen maakt, wordt het voor hem steeds moeilijker zijn eigen geheimen voor zich te houden.
Maar niet alleen wederzijds verlangen doet de temperatuur in de herberg stijgen, ook een heuse moord zorgt ervoor dat de spanning hoog oploopt...


Nummer CL 837 *
Schrijver Christine Dorsey
Titel De rebel en de roos
Oorspronkelijke titel The renegade and the rose
Korte omschrijving

Londen, 1746. Het vreedzame leventje van lady Zoe Morgan wordt ruw verstoord als een halfnaakte woesteling haar huis binnendringt en haar ontvoert naar de Hooglanden. Deze Keegan MacLeod, een beruchte Schotse rebel, gebruikt de wat ziekelijke Zoe als lokaas voor haar broer Fox, die hij verantwoordelijk houdt voor de dood van zijn vader.
Eenmaal onderweg is wraakzucht al snel niet meer Keegans enige drijfveer. Zijn gevangene blijkt namelijk helemaal geen teer poppetje te zijn; eerder een prachtige, verleidelijke roos met scherpe doornen. Keegan merkt dan ook dat zijn groeiende verlangen de uitvoering van zijn missie danig bemoeilijkt.


Nummer CL 836
Schrijver Carrie Lofty
Titel Rebelse harten
Oorspronkelijke titel What a scoundrel wants
Korte omschrijving

Engeland, 1199. Zwaardvechter Will Scarlet, neef van Robin Hood, is getuige van de moord op de graaf van Whitstowe. Als hij boven het wapengekletter uit een vrouw hoort gillen, schiet hij haar met gevaar voor eigen leven te hulp.
In plaats van een hulpeloze jonkvrouw treft hij de zelfbewuste Meg. Deze blinde alchemiste is witheet als ze ontdekt dat haar redder de arrestatie van haar zus op zijn geweten heeft. Will op zijn beurt zit niet te wachten op een recalcitrant blok aan zijn been.
Toch worden de kemphanen gedwongen hun krachten te bundelen. Al snel gaan Meg en Will dan niet alleen de strijd aan met de doortrapte sheriff van Nottingham, maar ook met hun ontluikende gevoelens voor elkaar.


Nummer CL 835 *
Schrijver Jo Beverley
Titel De brute burggraaf
Oorspronkelijke titel Lady beware
Korte omschrijving

Twee generaties lang wordt het geslacht Cave al gebrandmerkt door schandalen, krankzinnigheid en geweld. Horatio Cave, burggraaf Darien, heeft zich ten doel gesteld de reputatie van zijn familie te verbeteren, zodat zijn broer een goed huwelijk kan sluiten. Darien begint zijn charmeoffensief in de Londense society op een heel aparte manier.
Op een bal weet hij lady Thea Debenham, bijgenaamd de IJskoningin, zo onder druk te zetten dat ze instemt met een strategische verloving. De intense kus waarmee hij die afspraak meent te moeten bezegelen gaat al snel een eigen leven leiden in Thea's fantasieën. Zal ze, zoals overeengekomen, de aantrekkelijke Darien na zes weken weer uit haar leven laten verdwijnen? Of gaat ze de confrontatie met de duistere kanten van de Brute Burggraaf aan?


Nummer CL 834 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Heer in de maak
Oorspronkelijke titel Her master and commander
Korte omschrijving

Tristan Llevanth is gedwongen zijn zeemansbestaan op te geven. Sindsdien leidt de piratenkapitein met zijn bemanning een teruggetrokken leven. Aan die afzondering komt abrupt een eind als de eigengereide weduwe Prudence Thistlewaite in de directe omgeving een kostschool wil beginnen.
Alsof dat niet genoeg is meldt zich ook nog Reeves, de butler van wijlen de graaf van Rochester, aan zijn deur. Die heeft de opdracht om Tristan, een buitenechtelijke zoon van de graaf, klaar te stomen voor de opvolging. Indien Tristan echter geen deugdzame indruk op de bewindvoerders maakt, dan kan hij naar de titel én de erfenis fluiten.
Reeves begrijpt meteen dat er nog een lange weg te gaan is en overreedt Prudence om zich over de educatie van Tristan te ontfermen. En dan is het definitief gedaan met de gemoedsrust van de ex-piraat...


Nummer CL 833 *
Schrijver Jennifer Ashley
Titel Als jij me verleidt
Oorspronkelijke titel The care and feeding of pirates
Korte omschrijving

Ooit viel de gereserveerde Honoria Ardmore halsoverkop voor de charmes van de schurkachtige Christopher Raine. Aan haar geheime huwelijk met deze piraat kwam een abrupt einde, toen ze te horen kreeg dat hij door de magistraten ter dood was gebracht.
Groot is dan ook Honoria's verbazing als Christopher vier jaar later opeens in haar slaapkamer staat, met de bedoeling de draad van het huwelijksleven meteen weer op te pakken. Dat gaat Honoria te ver, boos als ze is over Christophers jarenlange stilzwijgen. Toch wil ze hem nog één kans geven: indien hij er tijdens een zoektocht naar een schat in slaagt haar te verleiden, zal ze hem alsnog in genade aannemen. Deze afspraak zorgt avond aan avond voor de nodige spanning in Honoria's hut.


Nummer CL 832 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Helende hartstocht
Oorspronkelijke titel Once he loves
Korte omschrijving

Engeland, 1072. Door de rampspoed die haar familie treft moet Briar met haar twee zussen Castle Kenton ontvluchten. Terwijl ze als rondtrekkende muzikanten de kost proberen te verdienen, zint Briar op wraak jegens de man die hen al dat leed heeft aangedaan.
Na twee jaar krijgt ze haar kans. Ze weet de nietsvermoedende boosdoener in haar bed te lokken, in de hoop zo een breuk tussen hem en zijn geliefde te forceren. Maar al doende betrapt Briar zich erop dat de begeerte die deze ridder bij haar opwekt nóg sterker is dan haar wraakzucht. Als bovendien blijkt dat ze de verkéérde man heeft verleid, lijkt niets een zinderende romance met Ivo de Vessey in de weg te staan. Niets blijkt echter minder waar...


Nummer CL 831 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel De laatste vrijgezel
Oorspronkelijke titel Seduction of a proper gentleman
Korte omschrijving

Met gemengde gevoelens incasseert Oliver Leighton, graaf van Norcroft, de winst van een weddenschap. Zijn vrienden zijn weliswaar één voor één in de val van het huwelijk gelopen, maar door hun gezinsleven hebben ze weinig tijd meer voor hem.
Net als hij dan toch maar op zoek wil gaan naar een geschikte echtgenote, wordt de aantrekkelijke Kathleen MacDavid - bewusteloos en al - zijn leven binnengedragen. Dit is geen toeval; enkel door met de graaf te trouwen kan Kathleen een eind maken aan een eeuwenoude vloek.
Al snel wordt haar beoogde echtgenoot heen en weer geslingerd tussen zijn argwaan over Kathleens motieven en de drang om haar tot de zijne te maken...


Nummer CL 830
Schrijver Debra Mullins
Titel Jij bent mijn bruid
Oorspronkelijke titel The night before the wedding
Korte omschrijving

Catherine Depford is de rijkste erfgename in Londen en zo goed als verloofd met een keurige Engelse lord. Maar waarom droomt ze dan toch steeds over een Schotse krijger die haar voor zich opeist? Ze kan deze verhitte fantasieën niet plaatsen, tót ze in een overvolle balzaal oog in oog staat met de vreemdeling uit haar dromen.
Clanleider Gabriel MacBraedon is naar Londen gekomen om de vrouw te vinden die volgens een eeuwenoude vloek voorbestemd is om zijn bruid te worden. Alleen op die manier kan hij zijn dierbaren behoeden voor de ondergang. Helaas kan hij de Engelse schone niet zomaar in het holst van de nacht over zijn schouder gooien en meenemen naar Schotland. Of wél?


Nummer CL 829 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Voel mijn verlangen
Oorspronkelijke titel The viscount in her bedroom
Korte omschrijving

Geconfronteerd met ongewenste intimiteiten zegt Louisa Shelby haar betrekking als gezelschapsdame op. Gelukkig kan ze in eenzelfde functie aan de slag op Enfield Manor, bij de weduwe-burggravin Wade. Als ze bovendien lady Wades kleindochter Georgina mag voorbereiden op haar eerste Seizoen, lijkt het leven Louisa weer toe te lachen. Maar helaas haalt het verleden haar in. Burggraaf Simon Wade, de door een ongeluk vrijwel blind geworden kleinzoon des huizes, hoort namelijk roddels uit Londen als zou Louisa 'gewillig' zijn. Simon is zeer bezorgd dat haar bemoeienis de reputatie van Georgina zal schaden. Terwijl hij uit alle macht probeert dit te voorkomen, sluipt Louisa ongemerkt zijn kleine wereld én zijn hart binnen...


Nummer CL 828 *
Schrijver Hannah Howell
Titel De sensuele heks
Oorspronkelijke titel Highland sinner
Korte omschrijving

Schotland, 1478. Ridder Tormand Murray mag dan een rokkenjagende schavuit zijn, een gewetenloze moordenaar is hij niet. Hij kan dan ook niet verklaren waarom hij wakker wordt naast het verminkte lichaam van een voormalige minnares. Kennelijk ziet iemand hem graag aan de galg bungelen.
Om zijn onschuld te bewijzen gaat Tormand op zoek naar de wegens hekserij verbannen Morainn Ross. Zij zou naar verluidt visioenen over de ware toedracht van de moord hebben. Tormand is met stomheid geslagen als Morainn geen kromgetrokken besje blijkt te zijn, maar een beeldschone, sensuele jonge vrouw. Het duurt niet lang of Tormand krijgt zélf de nodige visioenen...


Nummer CL 827 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Als de duivel toeslaat
Oorspronkelijke titel Between the devil and desire
Korte omschrijving

Olivia Stanford, hertogin van Lovingdon, is buiten zichzelf van woede over het testament van haar man. De jonge weduwe begrijpt niet waarom hij een duivelse schurk als Jack Dodger heeft benoemd tot voogd van hun zoon. Toch zal Olivia moeten samenwerken met deze verderfelijke opportunist, over wie zoveel wordt geroddeld tijdens de Londense theekransjes.
Het duurt echter niet lang voordat de hertogin haar ijzige houding jegens Jack laat varen. Geen wonder, want met zijn ongebruikelijke aanpak weet hij ongekende gevoelens bij Olivia op te roepen. Langzaam maar zeker wordt dan duidelijk welk geheim er achter het opmerkelijke testament schuilgaat.


Nummer CL 826
Schrijver Jackie Ivie
Titel De vloek die liefde heet
Oorspronkelijke titel A knight well spent
Korte omschrijving

Schotland, 1141. Rhoenne de Ramhurst, favoriete ridder van de Normandische koning, is boos op zijn halfbroer. Die heeft zonder zijn toestemming de Schotse Aislynn ontvoerd, nota bene de vrouw die eerder Rhoenne voor een wisse dood behoedde. Toch vindt Rhoenne het niet heel vervelend dat de aantrekkelijke genezeres nu is overgeleverd aan zijn bescherming, ook al is het even wennen dat zij de gang van zaken op zijn kasteel volledig naar haar hand zet.
Maar als Aislynn alsmaar warmere gevoelens krijgt voor haar gespierde gastheer, verzet die zich daar uit alle macht tegen. Hij weet immers dat de sinistere Ramhurst-vloek voor altijd een schaduw zal werpen over hun geluk...


Nummer CL 825
Schrijver Anne Mallory
Titel Geluk in het spel
Oorspronkelijke titel The bride price
Korte omschrijving

Engeland, 1822. Als er een toernooi voor bastaardzonen en reservezonen wordt gehouden, ziet Sebastien Deville zijn kans schoon. De winnaar mag namelijk rekenen op een fortuin, een titel én een bruid van goede afkomst, en dat is precies wat de ontaarde buitenechtelijke zoon van de hertog van Grandien nodig heeft. De arrogante Sebastien is ervan overtuigd dat hij zal zegevieren, maar hij heeft buiten Caroline Martin gerekend.
Deze doortastende dame saboteert de spelen om te voorkomen dat haar vriendin - de hoofdprijs - aan een nietsnut als Sebastien toevalt. Maar naarmate het toernooi vordert, raakt Caroline onder de indruk van de razend knappe Sebastien. Ze gaat steeds meer twijfelen over haar motieven: wil ze nu haar vriendin helpen of zichzélf?


Nummer CL 824 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Mijn struikrover
Oorspronkelijke titel Before the scandal
Korte omschrijving

Het leven van Alyse Donnelly krijgt een onverwachte wending, als haar buurjongen Phineas Bromley na tien jaren op het slagveld terugkeert naar zijn familie. Als de aantrekkelijke luitenant-kolonel haar kust, laaien verlangen én hoop bij haar op: ligt er, ondanks het schandaal dat ze eerder veroorzaakte, dan toch nog liefde voor haar in het verschiet?
Dat perspectief komt meteen op losse schroeven te staan, als ze op een nacht in de armen van een gemaskerde struikrover belandt. Ook de kus van deze Frans sprekende gentleman smaakt nadrukkelijk naar méér. Uit ervaring weet Alyse hoe gevaarlijk het is om zich te laten meeslepen, maar de verleiding is groot...


Nummer CL 823 *
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Volg mij overal
Oorspronkelijke titel Some like it wicked
Korte omschrijving

Catriona Kincaid wil per se terugkeren naar de Schotse Hooglanden. Daar hoopt zij haar broer te vinden, die haar als kind bij een oom in Londen afleverde en vervolgens uit haar leven verdween. Om veilig te kunnen reizen oefent ze druk uit op Simon Wescott, een beruchte flierefluiter die een straf uitzit in de Newgate-gevangenis.
Catriona hoopt dat hij, in ruil voor een vervroegde vrijlating en een honorarium, een schijnhuwelijk wil aangaan, zodat hij haar probleemloos kan escorteren. Maar Simon wil slechts op haar voorstel ingaan, indien hij het huwelijk ook daadwerkelijk mag consummeren. Om die eis kracht bij te zetten geeft hij Catriona reeds in zijn cel een voorproefje. Het is de opmaat voor een avontuur vol passie, maar ook gevaar...


Nummer CL 822 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Verraderlijke Viking
Oorspronkelijke titel The rose and the shield
Korte omschrijving

Engeland, 1072. Als haar landgoed wordt belaagd, móét lady Rose van Somerford haar afkeer van mannen wel terzijde schuiven. Met tegenzin roept ze de hulp van een bende ruige huurlingen in. Haar aversie neemt echter zienderogen af als ze nader kennismaakt met hun leider, Gunnar Olafson. Al snel hoopt ze dat deze wilde Viking zijn lichaam niet alleen ter verdediging van haar bezit zal inzetten.
Toch vertrouwt Rose de 'halve barbaar' niet helemaal. En terecht, want Gunnar heeft een verraderlijke reden om trouw te zweren aan lady Rose. De vraag is wel of hij sterk genoeg is om zijn lusten te bedwingen en de verleidelijke lady uit te leveren aan haar vijanden.


Nummer CL 821 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Harten in opstand
Oorspronkelijke titel In the Highlander's bed
Korte omschrijving

Clanleider Gordon Lachlan levert al jaren fel verzet tegen de Engelsen. Om zijn mensen te motiveren wil hij het legendarische Zwaard van de MacKenna heroveren. Daartoe ontvoert hij Constance Cameron. Zij is de schoonzus van de hertog van Colster, een voormalig clangenoot die tot het centrum van de Engelse macht is doorgedrongen.
Haar aanwezigheid zorgt voor commotie in het kamp, niet in de laatste plaats bij Gordon. Hoewel Constance geleidelijk aan de Schotse zaak steeds meer toegenegen lijkt, zou de stoere clanleider maar al te graag haar woordenvloed zo nu en dan willen smoren met een verzengende kus. Als hem dat eenmaal gelukt is dient zich echter een duivels dilemma aan: Gordon moet kiezen tussen zijn missie als clanleider en zijn passie als man...


Nummer CL 820 *
Schrijver Jenna Petersen
Titel Gevaarlijke verleiding
Oorspronkelijke titel Seduction is forever
Korte omschrijving

Spionne Emily Redgrave krijgt de taak om lord Westfield te beschermen tegen tal van bedreigingen. Deze Grant Ashbury moet op zijn beurt... Emily vrijwaren van vijandige acties!
De geheim agenten hebben geen weet van de activiteiten van de ander, en dat verandert niet als Emily zich vermomt als lichtekooi om Grant naar een louche gokhal te volgen. Die avond doet zij een ontdekking die haar zodanig in gevaar brengt, dat ze slechts met de hulp van Grant het vege lijf kan redden.
Als Grant haar thuisbrengt, dreigt Emily haar dekmantel te moeten prijsgeven. Om dit te voorkomen leidt ze haar redder af met een hartstochtelijke kus. Die spontane actie mist zijn uitwerking niet, integendeel. Die nacht doet Emily nóg een ontdekking, waardoor ze verstrikt raakt in een web van intriges en passie...


Nummer CL 819 *
Schrijver Gerri Russell
Titel Het wonder der liefde
Oorspronkelijke titel Warrior's lady
Korte omschrijving

Schotland, 1377. De familie van Camden Lockhart is gedecimeerd door de Ruthven-clan. Daarom geeft hij een huurmoordenaar opdracht om al zijn vijanden te liquideren. Maar dan meldt Rhiannon Ruthven zich in zijn kasteel, in gezelschap van Camdens verweesde nichtje Violet. Ze blijkt in het bezit van de Wondersteen, een legendarisch amulet.
De komst van Rhiannon brengt Camden in een lastig parket. Als hij merkt hoe onbaatzuchtig zij zich heeft ontfermd over Violet is hij bereid over zijn hart te strijken. Sterker nog: hij raakt danig onder de indruk van de dappere Rhiannon. Vanaf dat moment is het de vraag of het hem zal lukken de zeer actieve huurmoordenaar op tijd terug te fluiten. Alleen een wonder lijkt uitkomst te kunnen brengen...


Nummer CL 818 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Wachten op de hertog
Oorspronkelijke titel Love letters from a duke
Korte omschrijving

In haar obsessie om met een man van adel te trouwen correspondeert Felicity Langley jarenlang met de markies van Standon, de toekomstige hertog van Hollindrake. Althans, dat dénkt ze; in werkelijkheid is het zijn grootvader die de brieven schrijft. Als de markies eindelijk hertog wordt, besluit Felicity naar Londen te reizen om hem tijdens het Seizoen het beslissende zetje te geven.
Als de hertog hoort dat een hem onbekende jongedame haar zinnen op hem heeft gezet, wil hij haar zo snel mogelijk persoonlijk ontmoedigen. Maar als hij voor haar deur staat, ziet Felicity de hertog aan voor haar nieuwe lakei. Blij verrast door haar verschijning besluit hij het spel mee te spelen. Hij doet dat zo gepassioneerd dat Felicity allengs begint te twijfelen of ze nog wel wil wachten op haar hertog...


Nummer CL 817 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Schenk mij de hemel
Oorspronkelijke titel Her highness, my wife
Korte omschrijving

Lord Matthew Weston kon zijn geluk niet op toen hij halsoverkop trouwde met gezelschapsdame Tatiana. Maar na een passievolle week sloop zij zijn leven uit, met achterlating van een briefje waarin ze de nietigverklaring van hun huwelijk aankondigde. Als ook nog blijkt dat Tatiana heeft verzwegen dat ze prinses van Avalonia is, stort Matthew zich gedesillusioneerd op het optimaliseren van een luchtballon.
Ruim een jaar later is Tatiana opeens terug in zijn leven; ze wil dat Matthew zich voordoet als haar echtgenoot zodat ze bescherming geniet tijdens haar gevaarlijke zoektocht naar de Hemel van Avalonia, een set magische juwelen. Ondanks zijn wantrouwen stemt Matthew toe, en al snel blijkt dat hun wederzijdse gevoelens allerminst verdwenen zijn...


Nummer CL 816 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Ongrijpbare graaf
Oorspronkelijke titel In bed with the devil
Korte omschrijving

Lady Catherine Mabry hoopt een delicaat probleem uit de wereld te helpen door aan te kloppen bij de beruchte Luke Langdon, graaf van Claybourne. Dit voormalige straatschoffie wil haar wel behulpzaam zijn, op één voorwaarde: Catherine moet zijn volkse vriendin zoveel etiquette bijbrengen, dat ze te zijner tijd niet zal detoneren als zijn gravin.
Catherine stemt toe, maar merkt al snel dat de regelmatige contacten met Luke bij haar een ongekend verlangen oproepen. Ondanks dat de graaf vastberaden lijkt met zijn jeugdliefde te trouwen, wordt het voor Catherine en Luke steeds moeilijker niet te zondigen tegen de etiquette...


Nummer CL 815
Schrijver Laura Lee Guhrke
Titel Een wereld van verschil
Oorspronkelijke titel Secret desires of a gentleman
Korte omschrijving

Op haar zeventiende wilde Maria Martingale trouwen met Lawrence Hawthorne. Maar diens broer Philip, markies van Kayne, torpedeerde dat voornemen; een huwelijk met de dochter van een kok was ver beneden hun stand.
Deze pijnlijke episode krijgt een vervolg als Maria twaalf jaar later een patisserie opent in een pand dat van Philip blijkt te zijn. Hoewel deze nog steeds bevreesd is voor een schandaal, betrapt de geboren gentleman zichzelf op onvermoede lustgevoelens voor de aantrekkelijke Maria. Ook zij is verrast door de intensiteit van de hernieuwde kennismaking.
Toch weten beiden dat een verbintenis tussen een 'snob' en een 'volksmeid' welhaast onmogelijk is...


Nummer CL 814
Schrijver Alissa Johnson
Titel Avontuur naar haar hart
Oorspronkelijke titel As luck would have it
Korte omschrijving

Sophie Everton heeft eigenlijk geen zin om haar avontuurlijke overzeese bestaan vaarwel te zeggen. Ze moet echter wel terugkeren in de schoot van de oersaaie Londense ton om het familiefortuin veilig te stellen. Dat blijkt geen sinecure; om haar doel te bereiken moet ze gaan spioneren voor de prins-regent én binnen drie weken trouwen.
Voordat ze aan haar eerste opdracht kan beginnen belandt ze per ongeluk op schoot bij Alex Durmant, de knappe hertog van Rockeforte. De gevoelens die dit voorval bij haar losmaakt zijn nieuw en verwarrend. Als Alex haar tot een romantisch avontuur probeert te verleiden, kost het Sophie steeds meer moeite zich op haar spionage-activiteiten te concentreren...


Nummer CL 813 *
Schrijver Sara Bennett
Titel In handen van de vijand
Oorspronkelijke titel The lily and the sword
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1070. Lord Radulf, rechterhand van koning William, maakt jacht op lady Wilfreda, een duivelin die wordt gezien als de kwade genius achter de opstand in het noorden. Als op een dag een vrouw aan zijn voeten wordt geworpen, heeft Radulf niet door dat hij zijn doel al heeft bereikt.
Oog in oog met de Gesel des Konings ervaart Wilfreda opvallend genoeg geen angst, maar wel een hevig verlangen. Om langer in zijn nabijheid te kunnen vertoeven liegt ze over haar identiteit. Radulf is niet zo naïef om haar op haar donkergrijze ogen te geloven. Ondanks het vermoeden dat deze 'Lily' niet te vertrouwen is, voelt hij het brandende verlangen om haar te bezitten. Ook al riskeert hij daarmee zijn leven...


Nummer CL 812 *
Schrijver Gayle Callen
Titel De mysterieuze hertog
Oorspronkelijke titel The duke in disguise
Korte omschrijving

Het leven van Meriel Shelby verandert ingrijpend, als haar vader haar berooid achterlaat. Ze kan zich geen enkele luxe meer permitteren en neemt noodgedwongen een baan als gouvernante. De hertog van Thanet, zelf een uithuizige flierefluiter, vertrouwt haar de zorg voor zijn zesjarige zoontje toe. Groot is echter de verbazing van Meriel en de rest van het personeel als de hertog opeens besluit langere tijd thuis te blijven.
En dat is niet de enige opmerkelijke verandering; de aristocratische losbol van weleer blijkt opeens veel socialer, gevoeliger én aantrekkelijker dan gedacht. Geleidelijk aan wordt duidelijk dat er een mysterie ten grondslag ligt aan deze ontwikkeling. Vanaf dat moment schieten de spanning én Meriels hartslag flink omhoog.


Nummer CL 811 *
Schrijver Jennifer Ashley
Titel Een veilige haven
Oorspronkelijke titel The pirate hunter
Korte omschrijving

Na een liefdeloos huwelijk heeft weduwe Diana Worthing zich teruggetrokken op het eiland Haven, eigendom van haar vader, een gewezen admiraal. Wie schetst haar verbazing als ze op het strand een schipbreukeling aantreft, die haar maar al te bekend voorkomt: James Ardmore, de meedogenloze piratenjager die haar nota bene een jaar eerder ontvoerde én hartstochtelijk kuste, om haar zo informatie te ontlokken.
Terwijl James weer op krachten komt, merkt Diana dat ze verre van ongevoelig is voor zijn mannelijke verschijning. Maar een passioneel vervolg wordt gedwarsboomd door tal van intriges. Zo blijkt James een verborgen agenda te hebben, en ook Diana houdt er een geheim op na. Ze lijken dan ook eerder gezworen vijanden dan twee mensen die elkaar een veilige haven te bieden hebben.


Nummer CL 810 *
Schrijver Julia Latham
Titel Bezwaard hart
Oorspronkelijke titel Secrets of the knight
Korte omschrijving

Engeland, het jaar 1480. Lady Diana Winslow wordt als eerste vrouw toegelaten tot de geheimzinnige Broederschap van het Zwaard. Haar debuut als gemaskerd zwaardvechter verloopt niet vlekkeloos. Dat zij de wellustige en wrede burggraaf Bannaster doodt valt nog te billijken, maar onbedoeld laat Diana diens sympathieke broer Thomas ervoor opdraaien.
Zes jaar later meldt de benadeelde zich op Diana's kasteel. Zij gaat ervan uit dat hij de waarheid heeft ontdekt en verhaal komt halen. In haar wanhoop sluit zij Thomas op in de kerker. Haar nietsvermoedende gevangene is zo onder de indruk van dit pittige optreden, dat hij bereid is de koninklijke opdracht om te trouwen met Diana's zus ruim te interpreteren. Vanaf dat moment maken hun door leugens bezwaarde harten omtrekkende bewegingen...


Nummer CL 809
Schrijver Karen Ranney
Titel Een duivel aan mijn zijde
Oorspronkelijke titel The devil wears tartan
Korte omschrijving

Nadat Davina McLaren zich uit nieuwsgierigheid heeft ingelaten met een jongeman is ze geruïneerd. Om haar reputatie nog enigszins te redden arrangeert haar tante een huwelijk met Marshall Ross. Deze graaf van Lorne heeft zelf ook een imagoprobleem; er wordt gefluisterd dat hij na een traumatiserende gevangenschap in China krankzinnig is geworden.
Al snel na de kennismaking annex huwelijksvoltrekking wordt het Davina duidelijk dat de 'duivel van Ambrose', zoals Marshalls bijnaam luidt, inderdaad geen doorsnee man is. Toch voelt Davina zich onweerstaanbaar aangetrokken tot Marshall, die echter alles op alles zet om haar op afstand te houden. Het is dan ook zeer de vraag of het haar zal lukken de demonen uit zijn verleden te verdrijven.


Nummer CL 808 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Hartenwens
Oorspronkelijke titel The prince's bride
Korte omschrijving

Als kind al stelde Jocelyn Shelton zich een doel: ze moest en zou een prins aan de haak slaan. Eenmaal op huwbare leeftijd lijkt dit de mooie lady te gaan lukken, als een heuse prins haar uitnodigt voor een heimelijk rendez-vous. Maar terwijl ze op hem wacht wordt ze aangevallen door twee mannen. Gelukkig wordt ze gered door burggraaf Randall Beaumont, en hóé: met een hartstochtelijke kus legt hij haar het zwijgen op.
Jocelyn is kennelijk in groot gevaar en moet zo snel mogelijk de stad uit. Randall begeleidt haar en beseft dat hij nu, om een schandaal te voorkomen, met haar moet trouwen. Terwijl het gevaar blijft loeren, zorgt deze gedwongen verbintenis aanvankelijk voor weinig vreugde; Randall zit met een verwend nest opgescheept, en Jocelyn ziet haar hartenwens in rook opgaan. Althans, zo lijkt het.


Nummer CL 807 *
Schrijver Jenna Petersen
Titel Missie voor twee
Oorspronkelijke titel Desire never dies
Korte omschrijving

London, 1813. Weduwe Anastasia Whittig voorziet in haar levensonderhoud door te spioneren voor de Kroon. Als er diverse aanslagen op collega-spionnen worden gepleegd, wordt Anastasia gekoppeld aan Lucas Tyler om een einde te maken aan deze terreurdaden. Deze aantrekkelijke en vermogende vrijgezel is aanvankelijk allerminst enthousiast over de opgelegde samenwerking, die dan ook stroef verloopt.
Maar daarin komt snel verandering; nog voordat Anastasia hem van haar kwaliteiten als spionne kan overtuigen, raakt Lucas diep onder de indruk van haar vrouwelijke charmes. Allengs wordt het voor beiden steeds moeilijker zich professioneel te blijven opstellen...


Nummer CL 806 *
Schrijver Olivia Parker
Titel Bruid gezocht
Oorspronkelijke titel At the bride hunt ball
Korte omschrijving

Gabriel Devine, hertog van Wolverest, is vastbesloten om nooit te trouwen. Daarom moet zijn jongere broer Tristan maar zorgen voor een erfgenaam. Gabriel besluit hem te helpen met het zoeken naar een geschikte bruid en nodigt de meest begerenswaardige kandidates uit op hun landgoed.
Onder hen ook Madelyn Haywood, die door haar stiefmoeder wordt aangespoord om een man met een titel aan de haak te slaan. Succes is niet verzekerd, gezien Madelyns legendarische onhandigheid en haar totale desinteresse in status. Zij doet dan ook geen enkele moeite om lord Tristan te imponeren.
Opmerkelijk genoeg blijkt de zo weinig trouwlustige Gabriel wél onder de indruk van haar. Sterker nog, hij zou maar wat graag zijn afstandelijkheid afleggen. Zal Madelyn bezwijken voor zijn charmeoffensief?


Nummer CL 805 *
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Hart op hol
Oorspronkelijke titel After the kiss
Korte omschrijving

Als lady Isabel Chalsey midden in de nacht oog in oog staat met een insluiper, ervaart ze meer opwinding dan schrik. De aantrekkelijke dief is nota bene Sullivan Waring, de meest gerespecteerde paardenfokker van Engeland. Hij blijkt bezig te zijn met een roekeloze strooptocht langs de huizen van de aristocratie.Om hem te weerhouden van nieuwe inbraken neemt Isabel haar toevlucht tot chantage: als Sullivan haar leert paardrijden, zal zij zijn geheim bewaren.
Prettige bijkomstigheid is dat ze dan dagelijks in zijn gezelschap vertoeft. Terwijl Isabel steeds meer sympathie krijgt voor Sullivans drijfveren, probeert ze wanhopig haar wild kloppende hart in toom te houden. Want een romance lijkt vanwege hun standsverschil tot mislukken gedoemd...


Nummer CL 804
Schrijver Hannah Howell
Titel Vertrouw op mij
Oorspronkelijke titel Highland fire
Korte omschrijving

Schotland, het jaar 1400. Moira Robertson is jarenlang mishandeld door haar brute oom. Dankzij de hulp van een mysterieuze vreemdeling weet ze op miraculeuze wijze aan haar ooms ijzeren greep te ontsnappen. Haar redder blijkt Tavig MacAlpin te zijn, een laird die beschuldigd wordt van moorden die hij niet heeft gepleegd. Op zoek naar gerechtigheid en veiligheid vluchten Tavig en Moira samen door de Hooglanden.
Tijdens hun reis brengt Tavigs bijzondere gave - hij kan in de toekomst kijken - hen ernstig in gevaar, maar ook dichter bij elkaar. Toch twijfelt Moira of ze haar metgezel voldoende kan vertrouwen om hem deelgenoot te maken van háár bijzondere gave.


Nummer CL 803 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Het gevaar van een kus
Oorspronkelijke titel This rake of mine
Korte omschrijving

Nadat zij door een dronken edelman is gekust wordt Miranda Maberley door haar ouders naar het platteland gestuurd. Uiteindelijk gaat ze als Jane Porter op een chique meisjesschool lessen in etiquette geven. Jaren later wordt ze tijdens een reis met drie van haar leerlingen door een noodweer gedwongen aan te kloppen bij een afgelegen landhuis. De heer des huizes blijkt niemand minder dan de man die haar indertijd met zijn vrijpostigheid heeft gecompromitteerd. En hij herkent haar niet eens!
Toch voelt juffrouw Potter niet enkel woede; de herinnering aan de intense kus van 'Mad Jack' Tremont pleegt een aanslag op haar façade van deugdelijkheid. Als ook haar leerlingen aandringen op een minder preutse opstelling, wankelt haar reserve. Ze kan niet voorkomen dat ze wordt meegesleurd in het gevaarlijke dubbelleven dat haar gastheer leidt...


Nummer CL 802 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Eeuwige belofte
Oorspronkelijke titel Promise me forever
Korte omschrijving

Aan de ontluikende romance tussen Lauren Fairfield en weesjongen Tom Warner komt abrupt een eind, als Laurens moeder hertrouwt met een Engelse graaf en het gezin vanuit Texas de oceaan oversteekt. Tom belooft om haar vaak te schrijven en achterna te reizen, zodra hij het zich kan veroorloven. Maar als hij vervolgens haar brieven niet beantwoordt, verdwijnt bij Lauren geleidelijk aan de hoop om ooit herenigd te worden met haar jeugdliefde.
Maar dan, vele jaren later, staat Tom opeens voor haar deur. Niet als arme weesjongen, maar als de kersverse graaf van Sachse. Het lijkt voor de hand te liggen dat Lauren alsnog kiest voor deze volwassen en viriele man, maar zo eenvoudig is dat niet. Weliswaar worden ze niet meer gescheiden door een oceaan, maar wel door een wereld van verschil...


Nummer CL 801
Schrijver Linda Needham
Titel Vier kleine woordjes
Oorspronkelijke titel My wicked earl
Korte omschrijving

Graaf Charles Stirling jaagt namens de regering op de mysterieuze kapitein Spindleshanks, het brein achter opruiende geschriften. Als Hollie Finch door Stirlings mannen op heterdaad wordt betrapt bij het drukken van zulke pamfletten, realiseert Charles zich niet dat zij - en niet de inderhaast door haar verzonnen echtgenoot - de gezochte rebel is. De graaf besluit Hollie vast te houden, als lokaas voor Spindleshanks. Dat zijn zeer aantrekkelijke gast getrouwd is weerhoudt Charles ervan om te doen wat zijn mannelijkheid hem ingeeft.
Hollie zet intussen, ondanks haar ontluikende gevoelens voor Charles, alles op alles om haar subversieve activiteiten voort te zetten. Daarbij komt het goed van pas dat ook Charles een geheim heeft; hij kan zelfs de meest eenvoudige bekentenis, vier woordjes lang, niet lezen!

Home | Candlelight