Met deze sneltoetsen ben je met één klik bij het nummer dat je zoekt
en met de 'Vorige-knop" in je browser ben je met één klik hier weer terug.

Romans koop je bij Bol

1000  999  998  997  996  995  994  993  992  991  990  989  988  987  986  985  984  983  982  981 

980  979  978  977  976  975  974  973  972  971  970  969  968  967  966  965  964  963  962  961 

960  959  958  957  956  955  954  953  952  951  950  949  948  947  946  945  944  943  942  941 

940  939  938  937  936  935  934  933  932  931  930  929  928  927  926  925  924  923  922  921 

920  919  918  917  916  915  914  913  912  911  910  909  908  907  906  905  904  903  902  901 
Nummer CL 1000
Schrijver Karen Ranney
Titel Een hart van goud
Oorspronkelijke titel A Highland Duchess
Korte omschrijving

Emma, de hertogin van Herridge, heeft tijdens haar huwelijk de bijnaam IJskoningin verworven. Na de dood van haar wrede echtgenoot lijkt de weg naar een ander leven open te liggen, ware het niet dat haar oom haar wederom wil uithuwelijken. Voor het zover kan komen staat Emma opeens oog in oog met een indringer. Deze Ian McNair, graaf van Buchane en laird van Trelawny, is enkel uit op een bijzondere spiegel. Maar als hij hoort hoe Emma wordt behandeld door haar oom, besluit hij haar te ontvoeren. Al snel komt Ian dan tot de ontdekking dat De IJskoningin in werkelijkheid een passionele vrouw met een hart van goud is. Terwijl Emma met volle teugen van haar vrijheid geniet, beseft Ian dat hun ontluikende romance uitzichtloos is. In Schotland wacht immers zijn verloofde op hem, en dus zal hij afscheid moeten nemen van Emma en haar wild kloppende hart.


Nummer CL 999 *
Schrijver Christina Dodd
Titel Ongepast verlangen
Oorspronkelijke titel Rules of Engagement
Korte omschrijving

De arrogante graaf Kerrich wordt onder druk gezet door niemand minder dan koningin Victoria. Als hij niet snel zijn reputatie verbetert, zal zij haar geld van zijn bank halen en een gênant geheim uit zijn jeugd onthullen. Ten einde raad besluit Kerrich dan maar een weesje onder zijn hoede te nemen. Om het kind presentabel te maken gaat hij op zoek naar een oude, lelijke gouvernante, want aan dweperige meisjes heeft hij een broertje dood. De beeldschone Pamela Lockhart van de Academie voor Gerenommeerde Gouvernantes ziet niettemin de kans schoon om haar school te redden. Vermomd als oudere vrouw weet ze de baan te bemachtigen. Maar dan blijkt Kerrich zich, tot hun beider schrik, aangetrokken te voelen tot zijn scherp van de tongriem gesneden gouvernante. En tegelijkertijd heeft Pamela, die net zomin in de liefde gelooft als haar charmante werkgever, het steeds moeilijker om háár ongepaste verlangens in toom te houden.


Nummer CL 998 *
Schrijver Mary Balogh
Titel Liefde is onvermijdelijk
Oorspronkelijke titel Then Comes Seduction
Korte omschrijving

De beruchte losbol Jasper Finley, baron Montford, sluit in een dronken bui een pikante weddenschap af. Hij moet binnen twee weken de onschuldige Katherine Huxtable zien te verleiden. Met zijn charme lijkt hij al snel zijn slag te slaan. Maar als hij merkt hoe enthousiast Katherine reageert, speelt Jaspers geweten op. Hij biecht zijn onzuivere motieven op en verdwijnt uit haar leven. Pas drie jaar later zien ze elkaar weer, en dan blijkt de wederzijdse aantrekkingskracht onverminderd aanwezig. Omdat Katherine echter niet nóg eens gekwetst wil worden, probeert ze Jasper te mijden. Als ze zich desondanks tot een dans laat verleiden, stelt hij een nieuwe weddenschap voor, waarbij haar hart op het spel komt te staan.


Nummer CL 997 *
Schrijver Caroline Linden
Titel Onderhuidse Passie
Oorspronkelijke titel You Only Love Once
Korte omschrijving

Het jaar 1820. De Amerikaanse zakenman Nate Avery is in Londen om een oplichter op te sporen. Hierbij wordt hij gekoppeld aan de beeldschone, maar nietsontziende geheim agente Angelique Martand, die deze klus ver beneden haar stand acht. En van Nates onprofessionele zwoele blikken is ze al helemaal niet gediend. Tot overmaat van ramp moeten Nate en zij zich tijdens hun missie voordoen als een echtpaar. Ondanks Angeliques gereserveerde houding springen er toch steeds meer vonken over tussen hen beiden. Maar hoe dichter ze bij hun doel komen, des te gevaarlijker wordt het om toe te geven aan die onderhuidse passie. Want eerst moeten ze zich volledig concentreren op het overléven van hun gezamenlijke speurtocht.


Nummer CL 996 *
Schrijver Olivia Parker
Titel Mysterieus Schaakspel
Oorspronkelijke titel Guarding a notorious lady
Korte omschrijving

Als er in Londen wordt gewed welke man erin zal slagen om lady Rosalind Devine te schaken, is voor haar broer de maat vol. Hij stelt een beschermer aan, maar vertelt Rosalind niet wie dat is. En dat is maar goed ook, want het gaat om Nicholas Kincaid, een knappe Schot op wie ze al jaren heimelijk verliefd is. Rosalind wil dolgraag weten wie haar oppasser is, maar Nicholas doet er alles aan om een confrontatie te vermijden. Gelet op zijn bindingsangst is hij namelijk doodsbenauwd dat hij zal vallen voor zijn oogappel. En zo ontvouwt zich een mysterieus schaakspel.


Nummer CL 995 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Twee Vikingen, Een gedachte
Oorspronkelijke titel A Tale of Two Vikings
Korte omschrijving

Het jaar 964. De tweelingbroers Toste en Vagn Ivarsson zijn in hun jonge jaren onafscheidelijk. Samen leren ze paardrijden, samen worden ze mán en samen trekken ze, veertien pas, met een Vikingschip de wijde wereld in. Maar dan, een aantal jaren later, worden ze op het slagveld bruut van elkaar gescheiden. Toste wordt wakker in een klooster en raakt daar enorm onder de indruk van de geheimzinnige non Esme. Vagn op zijn beurt ontwaakt vastgebonden op een bed, en zal worden uitgehuwelijkt aan de stoere Helga. Beide mannen missen elkaar enorm en staan alleen in hun strijd tegen het grootste schrikbeeld voor een Viking: de liefde van zijn leven.


Nummer CL 994
Schrijver Jenna Petersen
Titel Nu wil ik van jou zijn
Oorspronkelijke titel A Scoundrel's Surrender
Korte omschrijving

Als Marah Farnsworth na een hartstochtelijk samenzijn door vrijbuiter Caleb Talbot in de steek wordt gelaten, is ze vastbesloten hem uit haar gedachten te bannen. Op het slaperige platteland lijkt dat te lukken, maar als ze twee jaar later weer in Londen is staat hij opeens weer voor haar neus. Wat Marah niet weet is dat Caleb indertijd niet ’zomaar’ uit haar leven was verdwenen; hij vond dat de verborgen waarheid over zijn afkomst hem diskwalificeerde als huwelijkskandidaat. Maar bij hun weerzien slaat de vonk opnieuw over. Probleem is alleen dat Marah op het punt staat zich te verloven met een ander, iets wat Caleb koste wat het kost wil voorkomen. Al doende wordt echter duidelijk dat de strijd om Marahs liefde het uiterste zal vergen van de knappe boef.


Nummer CL 993 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel De weg naar haar hart
Oorspronkelijke titel How to woo a reluctant lady
Korte omschrijving

Eén ding is zeker: lady Minerva Sharpe zal nooit trouwen! Maar dan dreigt haar oma de kleinkinderen te onterven als ze niet binnen een jaar getrouwd zijn. Minerva bedenkt een plan om haar van deze onzalige eis te doen afzien. Ze zal zich verloven met de losbandige advocaat Giles Masters. Hij brak ooit Minerva’s hart en stond model voor de nietsontziende, maar aantrekkelijke spion in de populaire romans die zij schrijft. Wat Minerva echter niet weet is dat Giles écht een spion voor de regering is. De schijnverloving komt hem goed uit, zeker nu zijn gevoelens voor haar weer hoog oplaaien. Terwijl ze samenwerken om het mysterie rond de dood van haar ouders op te helderen, ontdekt Minerva dat Giles er een dubbelleven op na houdt. Dan lijkt de weg naar haar hart voorgoed onbegaanbaar.


Nummer CL 992 *
Schrijver Julia Quinn
Titel De ideale kandidaat
Oorspronkelijke titel Ten Things I Love About You
Korte omschrijving

De charmante Annabel Winslow moet een goed huwelijk sluiten om haar familie voor de bedelstaf te behoeden. Haar grootouders zien in de stokoude lord Newbury de ideale kandidaat. De opdringerige graaf hoopt dat Annabel hem de zo vurig gewenste erfgenaam kan schenken, anders vervalt het graafschap aan zijn gehate neef Sebastian Grey. Annabel is verre van enthousiast over de afstotelijke rijkaard, maar heeft voor haar gevoel geen keus. Haar wanhoop neemt toe als ze Sebastian leert kennen. Hij is alles wat zijn oom niet is - aantrekkelijk, charmant, maar allerminst welgesteld. Vanaf dat moment heeft Annabel er een dilemma bij: moet ze haar familieplicht vervullen of is het tijd om haar hart open te stellen voor de ideale man?


Nummer CL 991 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Terugkeer van een lord
Oorspronkelijke titel Lord Langley is Back in Town
Korte omschrijving

Londen, 1815. Douairière-markiezin Minerva Sterling heeft na een rampzalig huwelijk geen enkele behoefte om te hertrouwen. ’Of het moet zijn dat de ware me in de schoot valt’, verzucht de jonge weduwe. En jawel, op een avond ploft er opeens een vreemdeling op haar bed. Even later wordt Minerva zodoende aangetroffen in het compromitterende gezelschap van de aantrekkelijke én beruchte lord Langley. Om zijn huid en haar reputatie te redden beweert die doodleuk dat hij haar verloofde is! Minerva besluit het spelletje mee te spelen, op voorwaarde dat hij van haar afblijft. Daar stemt de ex-diplomaat dan maar mee in; hij heeft het immers druk genoeg met het ontlopen van een handjevol ex-minnaressen én een doodvonnis wegens hoogverraad. Maar al snel blijkt dat Langley de toezegging om Minerva met rust te laten moeilijk hard kan maken.


Nummer CL 990 *
Schrijver Sophia Nash
Titel Alles voor jou
Oorspronkelijke titel Love With The Perfect Scoundrel
Korte omschrijving

Als de jonge gravin Grace Sheffey ten tweeden male wordt verlaten door een verloofde, besluit ze Londen te ontvluchten. Tijdens de reis wordt ze overvallen door een sneeuwstorm, maar gelukkig redt de knappe Michael Ranier haar van bevriezing. Ze beleven een kortstondige romance, maar als haar dierbaren haar op het spoor komen wordt Grace gedwongen terug te keren naar haar oude leventje. Michael kan na hun samenzijn de moedige en hartstochtelijke Grace maar niet uit zijn hoofd zetten. Met gevaar voor eigen leven reist hij haar achterna, en hij blijkt niet de enige die veel op het spel zet voor de liefde. Grace wil voor deze bijzondere man eveneens graag alles opgeven. Wat zij niet weet is dat Michaels verleden een levensgrote bedreiging vormt voor hun amoureuze plannen.


Nummer CL 989 *
Schrijver Donna Fletcher
Titel Voor altijd verbonden
Oorspronkelijke titel Bound to a Warrior
Korte omschrijving

Schotland, het jaar 1005. Een ziener heeft voorspeld dat ’vier mannen de ware koning van Schotland op de troon zullen helpen’. Duncan MacAlpin is een van die mannen. Helaas wordt hij tijdens zijn missie gegrepen door soldaten van de ’valse’ koning. Het goede nieuws is dat hij wordt vastgeklonken aan de beeldschone Mercy, die vanwege een duister geheim eveneens in een lastig parket verzeild is geraakt. De twee weten aan hun belagers te ontkomen, en beginnen geketend aan een lange reis door de Schotse Hooglanden. Dit blijkt dé manier om elkaar zowel geestelijk als lichamelijk beter te leren kennen. Aan het eind van hun reis is het dan ook de vraag of ze nog wel bevrijd wíllen worden van de ketenen die hen verbinden.


Nummer CL 988 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Om nooit te vergeten
Oorspronkelijke titel Pleasures of a Notorious Gentleman
Korte omschrijving

Omdat Stephen Lyons, tweede zoon van een graaf, niet langer het zwarte schaap van de familie wil zijn, gaat hij in het leger. In de Krimoorlog gedraagt de flierefluiter zich heldhaftig, tótdat hij ernstig gewond raakt en zijn geheugen verliest. Tijdens zijn herstel in Londen meldt zich opeens een schoonheid aan zijn deur, met zijn kind in haar armen. Tot zijn niet geringe schande kan Stephen zich deze Mercy Dawson niet herinneren. Desondanks neemt hij zijn verantwoordelijkheid en biedt aan om met haar te trouwen. Mercy heeft maar één doel voor ogen: het kindje veiligheid en stabiliteit bieden. Ze streeft er dan ook naar dat de beruchte verleider alleen nog maar naar háár verlangt. Daarbij maakt ze flinke vorderingen, maar tegelijkertijd beseft Mercy dat de manier waarop hun verbintenis begon een gezamenlijke toekomst op losse schroeven zet.


Nummer CL 987 *
Schrijver Tracy Anne Warren
Titel Hou van mij
Oorspronkelijke titel At the Duke's Pleasure
Korte omschrijving

Claire Marsden is vrijwel meteen na haar geboorte toegezegd aan Edward Byron, de toekomstige hertog van Clybourne. Het toeval wil dat Claire als zestienjarig meisje hevig verliefd wordt op haar echtgenoot in spe. Helaas vindt Edward haar nog veel te jong om serieus te nemen, zo begrijpt zij. Jaren later is het dan toch zover, en komt de hertog Claire opeisen als echtgenote. Maar zo simpel gaat dat niet: de eigenzinnige Claire wil alleen maar met Edward trouwen als hij écht van haar houdt. Ze stemt wel in met de verloving, maar doet er vervolgens alles aan om onder een huwelijk uit te komen. Maar Edwards ideeën over de verbintenis evolueren juist de andere kant op: hij krijgt steeds meer zin in dit verstandshuwelijk.


Nummer CL 986 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Schenk mij je hart
Oorspronkelijke titel His Christmas Pleasure
Korte omschrijving

Als haar vader haar wil uithuwelijken aan een oude man met dertien(!) kinderen neemt Abigail Montross een kloek besluit. Ze laat zich verleiden door de onweerstaanbare flierefluiter Andres, barón de Vasconia. Ze neemt zich daarbij heilig voor om haar hart af te schermen voor zijn onmiskenbare charmes. Ook Andres weet niet beter of hij is een verstandshuwelijk aangegaan met een buitengewoon kapitaalkrachtige jongedame. Maar door de dagen - en nachten - die Abigail in zijn nabijheid doorbrengt, komt de losbol in hem tot inkeer. Met de kerst in het verschiet wil hij haar koste wat kost écht voor zich winnen. Maar op het pad naar de liefde liggen heel wat obstakels.


Nummer CL 985 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Magische Hartstocht
Oorspronkelijke titel If he's dangerous
Korte omschrijving

Engeland, 1790. Lady Lorelei Sundun, dochter van een hertog, denkt dat ze een zonnesteek heeft als ze in de rozentuin een poedelnaakte man aantreft. En al helemaal als hij in het niets oplost, na haar om hulp te hebben gesmeekt. De man in nood blijkt sir Argus Wherlocke te zijn, lid van de illustere clan van de Wherlockes en de Vaughns, die volgens de overlevering over bijzondere gaven beschikken. Hij blijkt ontvoerd te zijn door een man die het op die gaven heeft voorzien. Lorelei weet Argus op te sporen en te bevrijden, en de families bundelen hun krachten om het levensgevaar af te wenden. Nog moeilijker te pareren is de onmiskenbare magie tussen Lorelei en Argus, waartegen geen toverkruid gewassen lijkt.


Nummer CL 984 *
Schrijver Diana Cosby
Titel Jij bent van mij
Oorspronkelijke titel His Woman
Korte omschrijving

Schotland, het jaar 1297. Lady Isabel Adair is wel de láátste vrouw ter wereld die sir Duncan MacGruder weer wil zien. Drie jaar geleden verbrak zij immers hun verloving, om de maîtresse te worden van de graaf van Frasyer. Duncans belofte aan Isabels stervende broer verplicht hem nu echter om haar te redden uit handen van deze bruut. Al snel na hun weerzien blijken de gevoelens van weleer echter nog springlevend te zijn. Tijdens een gevaarlijke reis door Schotland gaan Duncan en Isabel op meerdere fronten de confrontatie aan. Niet alleen moeten ze vechten tegen Frasyers handlangers, ook is er de geheime erfenis die hun hartstocht en zelfs hun leven bedreigt.


Nummer CL 983 *
Schrijver Christina Dodd
Titel Ongehoord verlangen
Oorspronkelijke titel Rules Of Surrender
Korte omschrijving

De keurige gouvernante Charlotte Dalrumple krijgt het verzoek om twee kinderen die in de woestijn zijn opgegroeid Engelse etiquette bij te brengen. Als ze de vader van de kinderen ontmoet, beseft ze waar hun ongemanierdheid vandaan komt; deze lord Wynter Ruskin heeft zélf dringend lessen in fatsoen nodig! Als blijkt dat dat ook de bedoeling is, gaat Charlotte de levensgrote uitdaging aan om van deze barbaar een nette heer te maken. Wynter blijkt echter niet zozeer geïnteresseerd in de gedragsregels, maar des te meer in háár. En tot haar grote schrik betrapt ze zichzelf erop dat ze zich evenzeer tot hém aangetrokken voelt. Het zou echter uitermate ongepast zijn om iets met haar opdrachtgever te beginnen.


Nummer CL 982 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Op jou wil ik wachten
Oorspronkelijke titel Never Less Than a Lady
Korte omschrijving

Aan het helse huwelijk van Julia Bancroft, dochter van een hertog, komt een abrupt eind als haar echtgenoot tijdens een ruzie het loodje legt. Als ze onterecht van moord wordt beschuldigd, slaat Julia op de vlucht en bouwt ze een nieuw leven op als vroedvrouw. Haar kwelgeesten weten haar echter toch te vinden én ontvoeren. Gelukkig wordt ze al snel bevrijd door majoor Alex Randall, die een zwak heeft voor de aantrekkelijke Julia. Als ze hem haar levensverhaal vertelt, biedt Alex haar de bescherming van een huwelijk aan. Julia gaat akkoord, op voorwaarde dat hij niet aandringt op intimiteit. Een zware opgave, maar Alex is bereid te wachten tot zijn vrouw het verleden achter zich kan laten.


Nummer CL 981 *
Schrijver Jen Holling
Titel Veilig bij jou
Oorspronkelijke titel Tamed by your Desire
Korte omschrijving

Het jaar 1542. In de Engels-Schotse grensstreek lopen de spanningen tussen de clans van de Grahams en de Maxwells hoog op. Als Fayth Graham door haar doortrapte broer Ridley onder druk wordt gezet om te trouwen met een oude, dubieuze landeigenaar, neemt ze de benen. Ze lijkt van de regen in de drup te komen als ze in handen valt van ‘Red’ Alexander Maxwell, die nog een appeltje met Fayth te schillen heeft, nadat zij hem bij een eerdere ontmoeting heeft verwond. Hoewel Alex haar gevangen houdt, beseft Fayth al snel dat ze het slechter had kunnen treffen. Hij ontpopt zich meer als beschermheer dan als vijand. De dreiging die uitgaat van Fayths broer zorgt ervoor dat zij zich eigenlijk alleen in Alex’ armen veilig kan voelen.


Nummer CL 980 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Groots avontuur
Oorspronkelijke titel Last night's scandal
Korte omschrijving

Als Peregrine Dalmay, de graaf van Lisle, vanuit Egypte naar Engeland terugkeert, wordt hij geconfronteerd met twee grote gevaren: de wispelturigheid van zijn ouders en… Olivia Carsington, de lieveling van de ton! En inderdaad, deze mooie roodharige vrouw, afstammelinge van beruchte aristocratische zwendelaars, betrekt hem wederom bij een van haar dubieuze plannen. Als Lisle op last van zijn ouders een kasteel in Schotland moet gaan restaureren, ziet Olivia dat als dé kans op een laatste avontuur voordat ze zich schikt in een burgerlijk bestaan. Niet veel later heeft ze haar zin en zit ze in een spookachtig kasteel met de enige man ter wereld die ze niet om haar vinger kan winden. Of toch wel?


Nummer CL 979
Schrijver Ashley March
Titel Verleid de hertogin
Oorspronkelijke titel Seducing The Duchess
Korte omschrijving

Ze had zo uitgekeken naar haar huwelijk met Philip Burgess, hertog van Rutherford. Maar toen Charlotte eenmaal zijn hertogin was, ontpopte hij zich als een kille en ontrouwe echtgenoot, die hun verbintenis als een wraakoefening beschouwde. Dan besluit Charlotte hem met gelijke munt terug te betalen; door erop los te gokken, drinken én flirten hoopt ze Philip tot een echtscheiding te dwingen. Het resultaat van deze tactiek is verbluffend: haar echtgenoot blijkt opeens te hunkeren naar een geheel ándere invulling van hun huwelijk. Is Charlotte bereid hem zijn eerdere verraad te vergeven?


Nummer CL 978
Schrijver Edith Layton
Titel De vrijpostige verloofde
Oorspronkelijke titel For The Love of a Pirate
Korte omschrijving

Als de keurige lord Constantine Wylde zijn verloving aankondigt, staat er ineens een woest ogende piraat voor zijn deur die beweert dat hij al verloofd ís, en wel met zijn kleindochter Lisabeth. Constantine reist af naar de kust om deze claim aan te vechten. Eenmaal daar blijkt dat niet eenvoudig te zijn en raakt hij ook nog onder de indruk van de zelfstandige Lisabeth, die hem bovendien veel kan vertellen over zijn overleden familieleden. Lisabeth is op haar beurt teleurgesteld dat haar ‘verloofde’ niets van de avontuurlijke aard van zijn voorvaderen heeft geërfd. Zo is hij ronduit geschokt door haar vrijpostige gedrag. Maar geleidelijk aan laat hij zijn voorkeur voor keurige Londense dames varen, en blijkt hijzelf lang niet zo stijf als Lisabeth aanvankelijk dacht.


Nummer CL 977
Schrijver Victoria Alexander
Titel De perfecte maitresse
Oorspronkelijke titel The Perfect Mistress
Korte omschrijving

Julia Winterset is de wanhoop nabij, als haar geld opraakt. Gelukkig erft ze de memoires van haar overgrootmoeder. Als Julia dit manuscript - De perfecte maîtresse - aan een uitgever verkoopt, zullen haar financiële problemen definitief voorbij zijn. De prijs is natuurlijk wel dat er talrijke schandalen in de openbaarheid worden gebracht. Voor dat laatste wil Harrison Landingham, de uiterst fatsoenlijke graaf van Mountdale, een stokje steken. Hij vreest voor de goede naam van zijn familie en biedt Julia daarom een flink bedrag om de publicatie tegen te houden. Als blijkt dat zij zich niet zomaar laat omkopen, weet Harrison dat hij voor een andere aanpak moet kiezen. Bovendien zijn er meer kapers op de kust, die niet alleen in het manuscript, maar ook in Julia zélf geïnteresseerd zijn. En dat wekt de jaloezie van Harrison.


Nummer CL 976
Schrijver Miranda Neville
Titel Zoete overgave
Oorspronkelijke titel Never Resist Temptation
Korte omschrijving

Als de beeldschone Jacobin de Chastelux hoort dat zij door haar oom is ingezet - en verloren! - aan de kaarttafel, gaat ze er als een haas vandoor. Om in haar levensonderhoud te voorzien gaat ze incognito aan de slag als patissier. Door haar talent schopt ze het zelfs tot in de koninklijke keukens. Alles gaat goed, tótdat haar oom wordt vergiftigd… door een van haar desserts. Weer moet Jacobin op de vlucht. En zo belandt ze uitgerekend bij de man die haar bij dat kaartspelletje heeft gewonnen! Lord Storrington kent echter Jacobins ware identiteit niet. Wat hij wél weet is dat de sfeer tussen hen een kookpunt aan het bereiken is, en dat de vonken niet afkomstig zijn van het fornuis. Toch is het zeer de vraag of de aantrekkingskracht tussen Jacobin en de lord zal omslaan in zoete overgave.


Nummer CL 975 *
Schrijver Victoria Dahl
Titel Onstuimige kussen
Oorspronkelijke titel A Little Bit Wild
Korte omschrijving

Jude Bertrand, bastaardzoon van een hertog, is niet bepaald de elegantie zelve, maar hij heeft het hart op de juiste plaats. Als Marissa York, de zus van zijn vriend Aidan, in een schandaal verwikkeld raakt, biedt hij zich dan ook aan als reddende engel. Door te trouwen met deze aantrekkelijke en hartstochtelijke jongedame zou hij bovendien eindelijk het respect van de elite kunnen winnen. Marissa valt echter op modieus geklede jongemannen en ziet de ongepolijste Jude totaal niet zitten als echtgenoot. Maar die overtuiging begint te kantelen, als ze ontdekt dat zijn onstuimige kussen haar verre van koud laten. Zal Jude erin slagen Marissa zódanig het hoofd op hol te brengen dat ze hem accepteert als echtgenoot? Of gooit zijn scandaleuze afkomst roet in het eten?


Nummer CL 974 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Tot liefde ons bindt
Oorspronkelijke titel The Heiress
Korte omschrijving

Pas als Suzette Madison trouwt, zal ze de beschikking krijgen over een aanzienlijk deel van haar grootvaders erfenis. Omdat ze graag haar vader wil helpen met het aflossen van diens speelschulden, gaat ze daarom naarstig op zoek naar een prettige huwelijkskandidaat mét geldnood. Daniel Woodrow, die betrokken is bij het onderzoek naar de moord op Suzettes zwager, lijkt aan haar criteria te voldoen. Maar als ze op weg zijn naar Gretna Green om een spoedverbintenis voor het leven aan te gaan, doemen er onverwachte complicaties op.


Nummer CL 973 *
Schrijver Caroline Linden
Titel Gevaarlijke uitdaging
Oorspronkelijke titel For Your Arms Only
Korte omschrijving

Nadat legerofficier Alexander Hayes van landverraad wordt beschuldigd, gaat hij als spion werken om zijn naam te zuiveren. Als hij de opdracht krijgt een vermiste sergeant te traceren, moet hij echter terugkeren naar zijn familie, die hem al vijf jaar dood waant. Maar dat is niet de enige uitdaging waarvoor hij zich gesteld ziet; ook krijgt hij te maken met de vijandige en gewapende(!) dochter van de soldaat. Deze Cressida Turner weigert in eerste instantie met de ‘verrader’ samen te werken om haar vader op te sporen. Maar naarmate Alexander en zij dichter bij hun doel komen, raakt Cressida steeds meer in de ban van deze mysterieuze, fascinerende man. Is hij haar vertrouwen dan toch waard? En misschien zelfs haar liefde.


Nummer CL 972 *
Schrijver Julia Latham
Titel Pas op voor mij
Oorspronkelijke titel Sin and Surrender
Korte omschrijving

Engeland, 1487. Sir Paul Hilliard wil nog één keer de Broederschap van het Zwaard ter wille zijn. Hij stemt erin toe af te reizen naar York, waar een complot tegen de koning zou worden gesmeed. Om dit te kunnen ontrafelen presenteert hij zich als een verwijfde prins. Die rol speelt Paul met verve, maar echt op zijn gemak voelt hij zich niet. Debet daaraan zijn niet alleen de mysterieuze samenzweerders, maar vooral de beeldschone Juliana Gresham. Deze ooit door Paul opgeleide vrouwelijke ridder is tijdens de missie verantwoordelijk voor zijn veiligheid, maar zorgt - in haar vermomming als courtisane - ook voor onrust bij de geharde strijder.


Nummer CL 971 *
Schrijver Mary Balogh
Titel Verrassend Jawoord
Oorspronkelijke titel First Comes Marriage
Korte omschrijving

Als burggraaf Elliott Wallace op een feest in Throckbridge verschijnt, is het hele dorp in rep en roer. En zeker de jongedames, want deze man is niet alleen van adel, maar ook erg aantrekkelijk! Iedereen is dan ook zeer verbaasd als hij uitgerekend met de alledaagse weduwe Vanessa Huxtable danst. Die beseft meteen dat de burggraaf dit uit beleefdheid doet. Niet veel later rijst bij Vanessa bovendien het vermoeden dat Elliott uit is op een snel verstandshuwelijk met haar knappe zuster. Om haar zo’n liefdeloze verbintenis te besparen, neemt Vanessa een opmerkelijk besluit: ze vraagt Elliott pardoes ten huwelijk. Na zijn verrassende jawoord lijkt de liefde echter ver te zoeken.


Nummer CL 970 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Vertrouw op het geluk
Oorspronkelijke titel A Hellion In Her Bed
Korte omschrijving

De beruchte gokker Jarret Sharpe wordt opeens een serieuze zakenman, als hij de leiding van de familiebrouwerij op zich neemt. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan, als de bekoorlijke Annabel Lake hem een weddenschap voorstelt. Als zij hun spelletje kaart wint, moet hij haar helpen de brouwerij van háár familie van de ondergang te redden. Wint Jarret, dan is Annabel bereid tot één intiem samenzijn met hem. De weddenschap zet echter een reeks gebeurtenissen in gang, die Jarrets plannen dreigt te verstoren én het geheim onthult dat Annabel al zo lang verborgen heeft gehouden. Maar intussen hunkeren ze allebei naar een gunstige uitslag.


Nummer CL 969 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Geef je gewonnen
Oorspronkelijke titel The laird who loved me
Korte omschrijving

De knappe Alexander MacLean genoot van zijn flirt met de mooie, onschuldige Caitlyn Hurst, tótdat ze hem publiekelijk in verlegenheid bracht. Nu wil hij wraak, en dat moet dan gebeuren op een meerdaags feest waar ze elkaar zullen treffen. Als Caitlyn ter plekke spijt wil betuigen over haar gedrag, merkt ze meteen dat Alexander verre van vergevensgezind is. Dan besluit Caitlyn het over een andere boeg te gooien. Ze stelt voor om een wedstrijd aan te gaan waarin ieder drie opdrachten tot een goed einde moet brengen. Wint Alexander, dan wordt Caitlyn zijn minnares. Als zij de match wint, moet Alexander haar echter ten overstaan van iedereen ten huwelijk vragen. De vraag is wie zich het eerst gewonnen zal geven.


Nummer CL 968 *
Schrijver Tracy Anne Warren
Titel Bedrogen bruid
Oorspronkelijke titel Seduced By His Touch
Korte omschrijving

Na een verloren spelletje kaart moet Jack Byron op de blaren zitten. Zijn opponent, een rijke koopman, wil zijn dochter per se koppelen aan een man van adel. Hij stelt Jack kwijtschelding van zijn speelschuld én een toelage in het vooruitzicht, als hij toestemt in een huwelijk. Flierefluiter Jack staat bepaald niet te trappelen om in het huwelijksbootje te stappen, maar de bittere pil wordt verguld als hij de sensuele Grace Danvers ontmoet. Op haar beurt is zij, onwetend van de manipulaties van haar vader, al evenzeer onder de indruk van Jacks charmes. Terwijl diens bedoelingen steeds oprechter worden, krijgt Grace per ongeluk het huwelijkscontract onder ogen waaruit blijkt dat ze is beetgenomen. Zal Jack erin slagen Grace voor de tweede keer voor zich te winnen?


Nummer CL 967 *
Schrijver Julia Quinn
Titel Kijk naar mij
Oorspronkelijke titel What Happens in London
Korte omschrijving

Lady Olivia Bevelstoke hecht weinig waarde aan het gerucht dat haar nieuwe buurman zijn verloofde heeft vermoord. Toch kan ze het niet laten hem vanuit haar slaapkamerraam te bespioneren. Tot haar verbazing zit deze Harry Valentine hele dagen aan zijn bureau te schríjven! Wat Olivia niet weet is dat Harry haar amateuristische gegluur al snel heeft opgemerkt. Terwijl hij zich afvraagt wat haar zo boeit aan het observeren van zijn vertaalwerkzaamheden, krijgt hij een bijzondere opdracht van zijn werkgever, het ministerie van Oorlog. Hij moet… Olivia in de gaten gaan houden! En zo brengen ze steeds méér tijd met elkaar door, al dan niet gescheiden door twee ramen. Langzaam maar zeker slaat de wederzijdse argwaan om in vertrouwen en verlangen.


Nummer CL 966 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Hertog gezocht
Oorspronkelijke titel Mad About The Duke
Korte omschrijving

Lady Elinor Standon zal met een hertog moeten trouwen om de toekomst van haar zusje veilig te stellen. In notaris St. Maur denkt ze een uitstekende koppelaar te hebben gevonden. Onvoorziene complicatie is dat Elinor verliefd wordt op de notaris. Ze wil daar echter niet aan toegeven; hij is immers geen hertog. Wat Elinor niet weet is dat St. Maur in werkelijkheid de hertog van Parkerton is én dat de gevoelens wederzijds zijn. Hij wil dan ook dolgraag boven aan Elinors kandidatenlijst komen, maar dan zónder zijn titel in de strijd te werpen. Een kansloze affaire, zo lijkt het.


Nummer CL 965 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Alsof jij de mijne bent
Oorspronkelijke titel A Most Scandalous Engagement
Korte omschrijving

Lady Elizabeth Cabot is de lieveling van de ton, maar daar dreigt verandering in te komen. Een door haar afgewezen kandidaat dreigt immers een pikant feit uit haar verleden openbaar te maken als zij niet met hem trouwt. Om daaraan te ontkomen roept Elizabeth de hulp in van haar jeugdvriend Peter Derby. Ze stelt een schijnverloving voor; een extra gewaagd plan, aangezien hij ‘slechts’ een burger is en zij de zus van een hertog. Peter, die altijd heimelijk naar Elizabeth heeft verlangd, stemt in met het voorstel, ook al weet hij dat zij onbereikbaar voor hem zal blijven. Maar zijn hoop flakkert op als Elizabeth hun verloving met steeds meer overtuiging gaat spelen.


Nummer CL 964 *
Schrijver Mary Jo Putney
Titel Jij kwam als geroepen
Oorspronkelijke titel Loving a Lost Lord
Korte omschrijving

Als er een zwaargewonde drenkeling met geheugenverlies aanspoelt op het strand ziet Mariah Clarke haar kans schoon. Door te beweren dat deze aantrekkelijke man haar echtgenoot is kan ze ontkomen aan een opdringerige aanbidder. Adam, zoals ze hem noemt, ervaart de aanwezigheid en goede zorgen van de blonde schoonheid meteen als een geluk bij een ongeluk. Toch weet Mariah dat deze idylle eindig zal zijn, als Adams geheugen zich eenmaal herstelt. Zo’n vaart loopt het echter niet. Zelfs als hij zich weer meer herinnert, wil Adam geen afstand doen van zijn reddende engel. Maar dan zal hij wel moeten afrekenen met degene die hem, nog steeds, wil vermoorden.


Nummer CL 963 *
Schrijver Donna Fletcher
Titel De liefde van zijn leven
Oorspronkelijke titel The Highlander’s Forbidden Bride
Korte omschrijving

Terwijl hij wordt gevangen gehouden door barbaren, raakt Ronan Sinclare diep onder de indruk van de slavin Hope, die hem stiekem zo liefdevol verzorgt. Maar die idylle wordt ruw verstoord als Hope wordt vermoord door Carissa, de dochter van zijn vijand. Na zijn ontsnapping heeft Ronan nog maar één doel voor ogen: wraak nemen op Carissa. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan, als blijkt dat achter haar façade van kille meedogenloosheid een passionele vrouw schuilgaat, die niets liever wil dan Ronan tot de hare maken.


Nummer CL 962
Schrijver Chistine Wells
Titel Nooit uit mijn hart
Oorspronkelijke titel Sweetest Little Sin
Korte omschrijving

Al jaren moeten lady Louisa Brooke en de markies van Jardine hun huwelijk stilhouden vanwege zijn werk bij de geheime dienst. Als Jardine haar van de ene dag op de andere de rug toekeert, is Louisa ontroostbaar. Ten einde raad besluit ze in te gaan op een riskant voorstel van het hoofd van de geheime dienst. Maar als zij zich in het gevaar stort, blijkt dat ook Jardine betrokken is bij deze gevaarlijke missie. Dit plaatst de markies voor een levensgroot dilemma. Zijn hart bonst nog altijd wild voor Louisa, maar als hij open kaart speelt brengt hij de liefde van zijn leven in groot gevaar.


Nummer CL 961 *
Schrijver Lorraine Heath
Titel Als man en vrouw
Oorspronkelijke titel Passions of a Wicked Earl
Korte omschrijving

De onervaren Claire zal gaan trouwen met Morgan, graaf van Westcliffe. Om haar zenuwen voor de huwelijksnacht de baas te worden zoekt ze steun bij diens jongere broer. Als Morgan het tweetal in ogenschijnlijk compromitterende toestand aantreft, verbant hij zijn bruid naar zijn landgoed, om vervolgens zelf in Londen een losbandig leven te gaan leiden. Na drie jaar vol onlustgevoelens vindt Claire dat ze het lang genoeg heeft moeten stellen zonder Morgans kussen. Ze keert terug naar Londen en wil, hoe onervaren ze ook is, haar echtgenoot verleiden. Ze heeft welgeteld één Seizoen om hem voor zich te winnen en de relatie op te bouwen waarvan ze al zo lang droomt.


Nummer CL 960 *
Schrijver Loretta Chase
Titel Verleid me niet
Oorspronkelijke titel Don't Tempt Me
Korte omschrijving

Na een langdurig, onvrijwillig verblijf in een Egyptische harem is Zoe Lexham terug in Londen. Ze is dan wel zeer bedreven in de Oosterse verleidingskunsten, maar heeft geen idee hoe een dame zich behoort te gedragen. Alleen als iemand haar beschaving kan bijbrengen, maakt ze kans op een goed huwelijk. Haar jeugdvriend Lucien de Grey wil als hertog van Marchmont wel zijn invloed aanwenden om Zoe’s reputatie te redden. De verbitterde vrouwenverslinder wil daarbij graag afstand bewaren, maar raakt toch in de ban van Zoe. Desondanks zet hij alles op alles om niet te bezwijken voor de verleiding.


Nummer CL 959
Schrijver Michelle Beattie
Titel Alles voor mijn schat
Oorspronkelijke titel A Pirate's Possession
Korte omschrijving

Nadat ze door haar vader in de steek is gelaten, wordt Claire Gentry onder valse voorwendselen in een huwelijk gelokt. Ze slaat op de vlucht, en verkleed als man zet ze tijdens een kaartspel al haar geld in om een schatkaart te bemachtigen. Helaas delft Claire het onderspit tegen Nate Carter, de man aan wie ze ooit haar hart verloor. Er zit voor haar niets anders op dan haar vroegere geliefde te volgen. Als Nate haar vermomming eenmaal doorziet, dient zich een belangrijke vraag aan: delen ze enkel hun passie voor het verborgen goud, of is er ook nog iets over van de hartstocht die zij ooit voor elkaar voelden?


Nummer CL 958 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Een roos voor jou
Oorspronkelijke titel A Most Sinful Proposal
Korte omschrijving

Marissa Rotherhild wil zich losmaken van haar ouders, die hun leven volledig wijden aan het wel en wee van planten en bloemen. Het is dan ook een fikse tegenslag dat lord Valentine Kent, de man op wie ze haar oog heeft laten vallen, uitgerekend een passie heeft voor… rozen! Omdat de zoektocht naar de heel bijzondere Kruisvaardersroos Valentines leven lijkt te beheersen, biedt Marissa aan om hem daarbij te helpen. Zo komt ze langzaam maar zeker dichter bij de man naar wie ze inmiddels zo wanhopig verlangt.


Nummer CL 957 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel De gehate graaf
Oorspronkelijke titel The Countess
Korte omschrijving

Uit geldnood trouwt Christiana met Richard, de charmante graaf van Radnor. Na de voltrekking van het huwelijk ontpopt Richard zich echter als een ware huistiran. Groot is Christiana’s opluchting als hij vlot het loodje legt. Uit economische overwegingen besluiten haar zussen en zij dan het lijk te verbergen. Het is dan ook flink schrikken als Richard opeens springlevend op een bal verschijnt! Een meevaller is wel dat hij veel aardiger is dan voorheen. Sterker nog, Christiana voelt zich tot haar eigen verbazing opeens sterk aangetrokken tot haar gehate echtgenoot.


Nummer CL 956 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Vurige Vikingprinses
Oorspronkelijke titel My Fair Viking
Korte omschrijving

Het jaar 937. Als haar vader maar niet ontwaakt uit een coma, besluit de stoere Vikingprinses Tyra naar Engeland te varen. Daar valt ze het kasteel binnen van Adam, een befaamd genezer. Helaas weigert hij mee te gaan naar Noorwegen, en dan heeft Tyra maar één keus: ze slaat Adam bewusteloos en ontvoert hem naar haar schip. Dan komt hij met een compromis: als hij haar vader weet te genezen, moet Tyra een nacht naakt in zijn bed doorbrengen. Met frisse tegenzin gaat de Vikingprinses akkoord met dit banale voorstel. Heimelijk is ze echter gevleid door Adams mannelijke aandacht en gaat ze zich steeds meer als begeerlijke vrouw manifesteren. Na verloop van tijd hoopt ze dan ook éxtra vurig dat Adam haar vader zal weten te helen. Vikingen, humor en passie.


Nummer CL 955 *
Schrijver Jenna Petersen
Titel De perfecte hertogin
Oorspronkelijke titel The Unclaimed Duchess
Korte omschrijving

Lady Anne Danvers was al bij haar geboorte voorbestemd om te trouwen met Rhys Carlisle, hertog van Waverly. Nu het zover is hoopt ze vurig dat hun verbintenis kan uitgroeien tot méér dan een verstandshuwelijk. Helaas krijgt Rhys kort na de bruiloft zodanig slecht nieuws dat heel zijn bestaan op losse schroeven komt te staan. Om Anne niet mee te slepen in zijn ondergang probeert hij haar op afstand te houden. Maar dan kent hij zijn echtgenote nog niet. Want Anne wil alle middelen - inclusief haar lichaam - aanwenden om hun huwelijk te redden. Zal Rhys, die zijn vrouw vooral beschouwt als de perfecte hertogin, alsnog bezwijken voor deze extra dimensie?


Nummer CL 954 *
Schrijver Julia Quinn
Titel Nooit meer eenzaam
Oorspronkelijke titel The Secret Diaries
Korte omschrijving

Op haar tiende was Miranda Cheever niet bepaald een veelbelovende schoonheid. Indertijd putte ze troost uit de voorspelling van de knappe en charmante burggraaf Nigel Bevelstoke dat ze ooit heel mooi zou worden. Negen jaar later is Miranda inderdaad uitgegroeid tot een echte beauty, en is er het weerzien met Nigel, de man uit haar meisjesdromen. Bij haar ontbrandt dan al snel een passioneel vuur, maar ze stuit op een muur; door een nare ervaring is de verbitterde Bevelstoke namelijk zijn geloof in de liefde kwijtgeraakt. Maar Miranda blijft hopen en zet alles op alles om Nigel op andere gedachten te brengen.


Nummer CL 953 *
Schrijver Caroline Linden
Titel Vecht voor mij
Oorspronkelijke titel A View to a Kiss
Korte omschrijving

Lady Mariah Dunmore, dochter van een graaf, beleeft na een aantal jaren op het vasteland eindelijk haar eerste Seizoen. Tijdens een bal ontmoet de populaire debutante op een donker terras een mysterieuze man die haar hart sneller doet kloppen. Deze evenzeer enthousiaste Harry Sinclair geeft echter alleen zijn voornaam prijs, omdat hij de opdracht heeft Mariahs vader te bespioneren. Als Harry vervolgens een ongenood nachtelijk bezoekje aan Mariahs slaapkamer brengt, wil hij het liefst méér van zichzelf blootgeven. Maar hij weet dat hij daarmee Mariah in levensgevaar kan brengen. Bovendien is er nog het enorme klassenverschil dat een romance vrijwel onmogelijk maakt.


Nummer CL 952 *
Schrijver Diana Cosby
Titel Gevangen in jouw armen
Oorspronkelijke titel His Captive
Korte omschrijving

Het jaar 1296. Alexander MacGruder wil de Schotse rebellen steunen in hun strijd tegen de Engelse overheersing. Daartoe ontvoert hij lady Nichola Westcott, voor wie hij veel losgeld hoopt te ontvangen. Bij de uitvoering van dit nobele plan doemt echter een complicatie op. De ruige Alexander ontwikkelt namelijk in hoog tempo een soft spot voor zijn aantrekkelijke gevangene. Ook Nichola valt ten prooi aan twijfel. Ze is namelijk zo gecharmeerd van haar ontvoerder dat ze diep in haar hart helemaal niet wíl ontsnappen.


Nummer CL 951
Schrijver Joanna Bourne
Titel Verraad mij niet
Oorspronkelijke titel The Forbidden Rose
Korte omschrijving

Parijs, 1789. Marguerite de Fleurignac, dochter van een aristocraat, is op de vlucht voor fanatieke revolutionairen. Helaas loopt ze recht in de armen van een ruig ogende vreemdeling. Ze gelooft geen moment dat deze Guillaume LeBreton is voor wie hij zich uitgeeft, maar ze hóéft hem niet te vertrouwen om gebruik van hem te maken… Achter LeBreton gaat William Doyle schuil, een Engelse meesterspion, die in Frankrijk is om een rekening met de markies De Fleurignac te vereffenen. Nu hoeft hij enkel diens aantrekkelijke dochter te verleiden om zijn doel te bereiken. Ondanks hun wederzijdse hunkering is het vooral de vraag wie van de twee uiteindelijk de ander zal verraden.
Nummer CL 950
Schrijver Christine Wells
Titel Een nacht is niet genoeg
Oorspronkelijke titel Wicked Little Game
Korte omschrijving

De markies van Vane hunkert al jaren naar lady Sarah Cole, die gevangenzit in een ongelukkig huwelijk. Als haar immorele echtgenoot Brinsley hem voor tienduizend pond één nacht met Sarah aanbiedt, wordt hij dan ook ernstig in verleiding gebracht. Brinsley maakt Sarah echter wijs dat het aanbod juist van Vane is uitgegaan. Hoewel Sarah in stilte zeker gevoelens koestert voor de markies, wil ze hem eens goed de waarheid zeggen. Zo gemakkelijk is dat echter niet, en de twee beleven alsnog een hartstochtelijke nacht. Maar als Brinsley de volgende dag wordt vermoord, zijn Sarah én Vane de hoofdverdachten. Dan begint de levensgevaarlijke zoektocht naar de echte dader en… het ware geluk!


Nummer CL 949 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Dit is niet voor even
Oorspronkelijke titel Sleepless in Scotland
Korte omschrijving

De deugdzame Caitriona Hurst wil haar tweelingzuster Caitlyn behoeden voor een faux pas, maar haar reddingsactie heeft grote gevolgen voor haarzélf. Ze raakt namelijk verzeild in een compromitterende situatie met Hugh MacLean. Gedwongen door regels en conventies zien ze geen andere uitweg dan een verstandshuwelijk te sluiten en hun intrek te nemen in Hughs Schotse landhuis. Eenmaal daar komt hun verstand echter in aanvaring met de lustgevoelens die Hugh en Caitriona bij elkaar opwekken. Maar terwijl ze daar steeds meer aan toegeven, ontdekt Caitriona dat er méér nodig is om deze mooie, donkere man aan zich te binden. Eerst zal zij zijn drie vijandige dochters moeten temmen, en vervolgens door het pantser rond Hughs hart moeten breken.


Nummer CL 948
Schrijver Anne Mallory
Titel Geheimen der verleiding
Oorspronkelijke titel Seven Secrets of Seduction
Korte omschrijving

Net als heel Londen is boekenverkoopster Miranda Chase gefascineerd door De zeven geheimen der verleiding. In dit boek passeren de sensuele verlangens van mannen én vrouwen de revue. Miranda slaagt erin een spannende briefwisseling op te zetten met de anonieme auteur. Vrijwel tegelijkertijd vereert Maximilian Downing, een heuse burggraaf, de boekwinkel met een bezoekje. Hij is dermate onder de indruk van de lieftallige Miranda dat hij haar vraagt om zijn bibliotheek opnieuw in te richten. Zij stemt daarmee in, en ontdekt al doende dat Max het toeval een handje heeft geholpen en romantische bijbedoelingen heeft. De vraag is dan of Miranda haar boekenwijsheden in de praktijk wil brengen.


Nummer CL 947 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Op weg naar jou
Oorspronkelijke titel The Marriage Ring
Korte omschrijving

Grace MacEachin is vastbesloten haar vaders reputatie in ere te herstellen. De beeldschone Schotse actrice gaat dan ook op zoek naar de ware daders van de oplichting waarvoor hij is veroordeeld. Daarbij komt ze lijnrecht tegenover lord Richard Lynsted te staan. Grace ergert zich dood aan de stijve, opgeprikte boekhouder, die haar ook nog eens beschuldigt van chantage. Om hun geschil te beslechten moeten ze samen naar Inverness. Tijdens deze reis neemt de spanning al snel toe. Niet alleen omdat hun levens voortdurend gevaar lopen, maar ook omdat hun samenzijn in de krappe koets een onverwachte intimiteit met zich meebrengt.


Nummer CL 946 *
Schrijver Tracy Anne Warren
Titel Verwarm mij
Oorspronkelijke titel Tempted By His Kiss
Korte omschrijving

Als Meg Amberley onderweg naar Schotland wordt overvallen door een sneeuwstorm, klopt ze aan bij een willekeurig landhuis. Daar leidt Cade Byron - gekweld door het verleden - een teruggetrokken bestaan. De norse lord zit dan ook bepaald niet te wachten op gezelschap. Maar ondanks de extreme kou ontdooit Cade gaandeweg dankzij de stralende aanwezigheid van Meg, die op haar beurt geïntrigeerd is door haar mysterieuze gastheer. Als de logeerpartij Megs reputatie ernstig dreigt te schaden, stelt Cade een schijnverloving voor. Hij gaat echter steeds meer opzien tegen het moment dat Meg een geschikte huwelijkskandidaat vindt.


Nummer CL 945
Schrijver Tina Gabrielle
Titel Vurig Meesterwerk
Oorspronkelijke titel A Perfect Scandal
Korte omschrijving

Londen, 1814. De impulsieve Isabel Cameron wil dolgraag naar Parijs om haar kunstopleiding voort te zetten. Ze wil dan ook koste wat kost voorkomen dat ze zich moet verloven met de oude en bazige lord Walling. Een weerzien met jeugdliefde Marcus Hawksley biedt haar een unieke kans. Als ze zich compromitteert met zo’n dubieuze flierefluiter zal geen man haar nog willen… Marcus zit allerminst op een echtgenote te wachten, maar als Isabel de familie-eer op het spel zet om hem uit een netelige situatie te redden, moet hij wel met haar trouwen. Terwijl het jonge paar verstrikt raakt in een web van intriges en bedrog, valt het Marcus steeds zwaarder zich te houden aan de afspraak dat hij zijn beeldschone vrouw met geen vinger zal aanraken. Hij is echter niet de enige die het moeilijk heeft…


Nummer CL 944 *
Schrijver Donna Fletcher
Titel Alleen voor hem
Oorspronkelijke titel The Angel and the Highlander
Korte omschrijving

Om aan een gearrangeerd huwelijk te ontkomen ontvlucht Alyce Bunnock haar clan. Ze neemt de identiteit aan van zuster Terese, een overleden non. In een geïmproviseerd klooster geniet ze samen met andere vrouwelijke verschoppelingen met volle teugen van haar vrijheid. Die idylle wordt verstoord als op een dag Lachlan Sinclare zich meldt. Hij heeft de opdracht Alyce op te sporen en haar naar huis te brengen om te trouwen. Zuster Terese zet aanvankelijk alles op alles om haar alter ego te verzwijgen, maar tegelijkertijd groeit haar verlangen naar de aantrekkelijke Lachlan met de dag. Dan staat Alyce voor de belangrijkste beslissing in haar leven: blijft ze Lachlan een rad voor ogen draaien, of geeft ze haar vrijheid voor hem op?


Nummer CL 943 *
Schrijver Hannah Howell
Titel Dan vlucht ik naar jou
Oorspronkelijke titel Highland Protector
Korte omschrijving

Schotland 1479. Als Ilsabeth Armstrong ontdekt dat haar verloofde haar wil laten opdraaien voor een moord, slaat ze noodgedwongen op de vlucht. Ze klopt aan bij Simon Innes, een raadsheer van de koning die waarheidsvinding hoog in het vaandel heeft staan. Simon gaat niet klakkeloos uit van de onschuld van de oogverblindende schoonheid, maar al snel vermoedt hij dat Ilsabeth een pion is in een dodelijk spel met als inzet de Kroon. Maar kan hij wel onpartijdig blijven, als zijn beschermelinge hem al door de geringste aanraking in vuur en vlam zet?


Nummer CL 942 *
Schrijver Sarah Parr
Titel Liefde aan het roer
Oorspronkelijke titel His For The Taking
Korte omschrijving

Warrick Barry, graaf van Ralstead, moet van de Engelse koning uitzoeken wie Bermuda wil veroveren. Warrick denkt dat Karly Bane, de dochter van een kaper, hem kan helpen. Maar de donkere schoonheid is niet van zins haar geheime informatie zomaar te delen. Warrick hoopt daar verandering in te brengen door haar tot een huwelijk te dwingen. Toch ontstaan er tijdens de ’huwelijksreis’ een broeierige sfeer én wederzijds respect tussen de kersverse echtelieden. Dat is maar goed ook, want eenmaal bij het tropische eiland moet Warrick blind vertrouwen op Karly’s inzicht om een duivelse samenzwering het hoofd te kunnen bieden.


Nummer CL 941 *
Schrijver Jennifer Ashley
Titel Jij bent mijn inspiratie
Oorspronkelijke titel Lady Isabella's Scandalous Marriage
Korte omschrijving

Ooit ging lady Isabella Scranton als debutante een scandaleus huwelijk aan met de kunstschilder Mac Mackenzie. Door een onverwerkt verdriet eindigde hun verbintenis in een fiasco, waarna Mac ook nog eens in een creatief vacuüm wegzonk. Maar dan ontdekt Isabella een vervalsing van Macs werk en is er opeens weer contact. Als ze dan samen optrekken tegen een onbekende vijand, drijft het gevaar hen weer nader tot elkaar. Sterker nog: de stormachtige passie die ze voor elkaar voelden loeit als vanzelf weer aan. Maar kunnen zij nu ook hun verdriet te lijf?


Nummer CL 940 *
Schrijver Debra Mullins
Titel Kapitein van haar hart
Oorspronkelijke titel Tempting a Proper Lady
Korte omschrijving

De jonge weduwe Priscilla Burke wil per se financieel onafhankelijk zijn en stort zich op het organiseren van societyhuwelijken. Tijdens haar werk ontmoet ze de zeer aantrekkelijke Samuel Breedlove. Deze kapitein wil, na een lang onvrijwillig verblijf op een onbewoond eiland, eigenlijk zijn verloving met Annabelle Bailey voortzetten. Zijn lief is inmiddels echter verloofd met graaf Raventhorpe, een schurk die nota bene verantwoordelijk is voor de verdwijning van Samuel. Helaas blijkt Priscilla zowat de enige te zijn die geloof hecht aan Samuels verhaal. Terwijl ze samen proberen Annabelle te behoeden voor een dramatisch huwelijk, ontstaan er nog meer complicaties van romantische aard.


Nummer CL 939 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Zwijg niet langer
Oorspronkelijke titel Led Astray by A Rake
Korte omschrijving

Olivia Monteith heeft haar zinnen gezet op lord Dominic Lacey en doet hem brutaal een aanzoek. Hoewel haar koele schoonheid hem allerminst onberoerd laat, voelt Nic niets voor een huwelijk. Zo gemakkelijk laat de vastberaden Olivia zich echter niet afserveren. Met behulp van allerlei listen en haar smeulende passie probeert zij Nic in haar netten te verstrikken. Maar zelfs als haar oogappel ontdooit is een verbintenis nagenoeg uitgesloten, vanwege het schandaal dat Nic voor Olivia heeft verzwegen.


Nummer CL 938
Schrijver Kimberly Killion
Titel Jouw hand in de mijne
Oorspronkelijke titel Highland Dragon
Korte omschrijving

Schotland, 1502. Calin MacLeod keert terug uit de strijd om te trouwen met Akira Neish. Deze jonge vrouw heeft hij onder zijn hoede sinds hij haar jaren geleden uit handen van een wreedaard heeft gered. Door het huwelijk zullen hun clans bondgenoten worden, in de strijd tegen de gemeenschappelijke vijand. Akira is zonder meer onder de indruk van haar aanstaande echtgenoot, maar weet niet dat hij een geheim heeft dat hen uit elkaar kan drijven. Vol overgave stort ze zich in zijn armen, zonder te vermoeden dat haar verlangen Schotland volledig kan ontwrichten.


Nummer CL 937 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Alles of niets
Oorspronkelijke titel To Catch a Highlander
Korte omschrijving

Als haar vader hun landhuis bij het gokken heeft verloren, wil Sophia MacFarlane alles op alles zetten om het terug te winnen. Maar de nieuwe eigenaar, lord Dougal MacLean, doorziet haar pogingen om het huis als een bouwval te presenteren. Dan ziet Sophia zich genoodzaakt om haar laatste troef, haar deugdzaamheid, in de strijd te werpen. Ze stelt Dougal voor om te kaarten om een ongewone inzet, in de veronderstelling haar verlies tot een paar kussen te kunnen beperken. Gaandeweg blijkt echter dat haar hele lichaam, inclusief haar hart, bij het spel betrokken raakt.


Nummer CL 936 *
Schrijver Alexandra Benedict
Titel Jij danst in mijn hart
Oorspronkelijke titel The Notorious Scoundrel
Korte omschrijving

De beeldschone danseres Zarsitti lokt met haar verleidelijke bewegingen hertogen en graven de Londense onderwereld in. Wat niemand echter mag weten is dat achter deze gesluierde schoonheid Amy Peel schuilgaat, een wees uit de achterbuurten die een beter bestaan wil opbouwen. Ook heer tegen wil en dank Edmund Hawkins raakt in de ban van Zarsitti en van Amy. Als de voormalig piraat ontdekt dat zij één en dezelfde persoon zijn en dat Amy bovendien in gevaar verkeert, ontfermt hij zich over haar. Maar dan haalt Amy’s verleden haar in en dreigt Edmund de vrouw voor wie hij zoveel is gaan voelen toch te verliezen.


Nummer CL 935
Schrijver Teresa Medeiros
Titel Duivel van de Hooglanden
Oorspronkelijke titel The devil wears plaid
Korte omschrijving

Om haar vader te behoeden voor een verblijf in de gevangenis treedt Emmaline Marlowe in het huwelijk met de machtige laird van de Hepburn-clan. Maar tijdens de plechtigheid komt plotseling Jamie Sinclair op een zwart paard de kerk in galopperen en hij schaakt haar.
Emma, die alles voor haar familie over heeft, is niet blij met deze wending, ook al is haar mysterieuze ontvoerder alles wat haar bruidegom niet is: knap, mannelijk én charmant. Ze moet dan ook haar uiterste best doen om niet uit het oog te verliezen dat Jamie de vijand is, en zijzelf slechts een pionnetje in het dodelijke schaakspel van twee clans. Maar o, wát een man...!


Nummer CL 934 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Blauwe magie
Oorspronkelijke titel The blue Viking
Korte omschrijving

Schotland, het jaar 955. Rurik, een aantrekkelijke Viking, is naarstig op zoek naar de roodharige Maire Campbell. De jonge heks heeft immers na een nacht vol passie een onuitwisbare blauwe streep op het gezicht van de ijdele krijger achtergelaten.
Als Rurik haar eenmaal vindt, blijkt Maire zo haar eigen problemen te hebben; haar clan is namelijk verwikkeld in een gewelddadige stammenstrijd. De twee sluiten dan een overeenkomst: indien Rurik haar helpt de naburige clan te verslaan, zal Maire de streep van zijn gezicht wegtoveren...


Nummer CL 933
Schrijver Meredith Duran
Titel Volledig vertrouwen
Oorspronkelijke titel Written on your skin
Korte omschrijving

De jonge Mina Masters redt in Hongkong het leven van een mysterieuze man. Als ze vier jaren later in Londen in gevaar verkeert en zelf hulp nodig heeft, denkt ze meteen aan de knappe man van weleer. Deze Phin Granville, inmiddels graaf Ashmore, beseft dat hij bij de beeldschone Amerikaanse in het krijt staat en gaat schoorvoetend akkoord met haar voorstel.
Maar om hun doelen te bereiken moeten de twee open kaart spelen en elkaar volledig vertrouwen. En dat is nu precies waar het bij beiden aan schort...


Nummer CL 932 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel Voor altijd bij jou
Oorspronkelijke titel The earl claims his wife
Korte omschrijving

Brian Ranson is niet bepaald een modelechtgenoot. Hij besteedt meer tijd aan oorlogvoeren en zijn maîtresse dan aan Gillian, de vrouw die hem vol overtuiging haar jawoord gaf. Teleurgesteld in haar man richt Gillian haar aandacht dan maar op een knappe Spaanse baron.
Maar dan staat Brian opeens weer eens voor haar neus: hij heeft haar hard nodig om een crisissituatie het hoofd te bieden. Gillian voelt er echter weinig voor om hun huwelijk zo nieuw leven in te blazen. Ze stelt Brian voor om een maand lang de ideale echtgenote te spelen, in ruil voor een scheiding. Wat geen van beiden kon bevroeden gebeurt dan toch: hun afspraak is het startsein voor een oplaaiende romance.


Nummer CL 931 *
Schrijver Kresley Cole
Titel Liefdevol bedrog
Oorspronkelijke titel If you deceive
Korte omschrijving

Ethan MacCarrick is groot onrecht aangedaan, waardoor hij voor het leven getekend is. Jaren later krijgt hij de kans zich te wreken, als hij de dochter van zijn vijanden ontmoet. Hij neemt zich voor haar te verleiden en vervolgens keihard te laten vallen.
De tengere, maar o zo sterke Madeleine van Rowen raakt echter een gevoelige snaar bij Ethan. Bovendien blijkt zij als een van de weinigen erin geïnteresseerd om de man achter het litteken te ontdekken. Vanaf dat moment ziet Ethan dan ook als een berg op tegen het moment dat Madeleine beseft dat híj degene is die indertijd haar ouders heeft geruïneerd...


Nummer CL 930
Schrijver Suzanne Enoch
Titel Onfatsoenlijke kussen
Oorspronkelijke titel A lady's guide to improper behavior
Korte omschrijving

Theresa Weller is zo verknocht aan etiquette dat ze er zelfs een boek over heeft geschreven. Het gedrag van de norse kolonel Bartholomew James stuit Theresa dan ook enorm tegen de borst. Deze onfatsoenlijke kerel is bepaald geen heer!
Bartholomew, die gedesillusioneerd is teruggekeerd uit India, is vastbesloten de gepassioneerde vrouw die in Theresa schuilt tot leven te wekken. En zie: als hij erin slaagt haar een kus af te dwingen, wordt haar aversie jegens hem al aan het wankelen gebracht. Kan hij Theresa ertoe verleiden om die eeuwige regeltjes voor één keer aan haar laars te lappen...?


Nummer CL 929 *
Schrijver Gayle Callen
Titel Jij bent mijn diamant
Oorspronkelijke titel In pursuit of a scandalous lady
Korte omschrijving

Julian Delane, graaf van Parkhurst, raakt om twéé redenen hevig geïnteresseerd in Rebecca Leland. Niet alleen draagt zij op een bal de diamant die zijn familie ontstolen is, ook meent hij haar te herkennen als de vrouw die naakt figureert op een schilderij in zijn herenclub. Beide constateringen zorgen voor veel onrust bij Julian, en hij besluit toenadering te zoeken.
De feiten en gevoelens die bij zijn onderzoek komen bovendrijven brengen zijn gemoederen echter allerminst tot bedaren. Sterker nog, samen met Rebecca beleeft hij een meeslepend avontuur vol spanning én sensualiteit...


Nummer CL 928 *
Schrijver Jennifer Ashley
Titel Gered door de liefde
Oorspronkelijke titel The madness of lord Ian Mackenzie
Korte omschrijving

Weduwe Beth Ackerley wordt op het nippertje voor een slecht huwelijk behoed door Ian Mackenzie. In Londen wordt gefluisterd dat hij een moordenaar is, maar Beth voelt zich meteen onweerstaanbaar aangetrokken tot deze excentrieke lord, die zijn jeugd heeft doorgebracht in een gesticht. Langzaam wordt haar duidelijk dat deze bijzondere man bovenal onbegrepen is.
Ian wil niets liever dan Beth vrijwaren van het schandaal dat men hem in de schoenen probeert te schuiven. Maar tegelijkertijd merkt hij dat hij, mét haar aan zijn zijde, juist al zijn problemen het hoofd kan bieden. En dan is het tijd voor de volgende ontdekking...


Nummer CL 927 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Verblind door jou
Oorspronkelijke titel The hellion and the Highlander
Korte omschrijving

Lady Averill Mortagne staat op het punt te worden uitgehuwelijkt. Haar vader moet alleen nog een geschikte kandidaat zien te vinden. Helaas is niemand gecharmeerd van haar uiterlijk: met haar vuurrode lokken en moedervlek op haar gezicht lijkt Averill wel een heks!
Daarom besluit ze haar dagen te vullen met het verzorgen van de gewonde krijger Kade Stewart, een vriend van haar broer. Aangezien de Hooglander halfblind is geworden, hoeft Averill niet te vrezen dat hij haar beoordeelt op haar uiterlijk. Zij beseft echter niet dat de aantrekkelijke Kade allang weer scherp ziet en haar... een oogverblindende schoonheid vindt!


Nummer CL 926 *
Schrijver Samantha James
Titel Alles voor een ring
Oorspronkelijke titel Bride of a wicked Scotsman
Korte omschrijving

Ooit werd de Ring van Licht haar clan ontstolen door een piraat met de bijnaam Zwarte Schot. Nu is de Ierse Maura O'Donnell vastbesloten het magische relikwie terug te veroveren, temeer daar haar familie sinds het verlies zucht onder een vreselijke vloek.
Als Alec McBride, ook een 'Zwarte Schot', naar Ierland komt, is Maura ervan overtuigd dat deze hertog een afstammeling is van de beruchte dief en de Ring in zijn bezit heeft. Met een list weet ze hem tot een huwelijk te verleiden, maar daarmee beginnen de problemen pas. Niet alleen moet ze de Ring zien te vinden, ook moet ze zich de Schot, hoe aantrekkelijk ook, van het lijf zien te houden...


Nummer CL 925
Schrijver Meredith Duran
Titel Diep in zijn hart
Oorspronkelijke titel Bound by your touch
Korte omschrijving

Als haar vader, een gerespecteerd egyptoloog, wordt beschuldigd van het op de markt brengen van een vervalsing, gaat Lydia Boyce op zoek naar de waarheid. Ze neemt daarbij opmerkelijk genoeg de boodschapper van het kwaad, de beruchte burggraaf James Durham, in de arm.
Al snel blijkt dat achter diens imago van oppervlakkige vrouwenverslinder een intelligente, gevoelige man schuilgaat. Daardoor weet James een onvermoede passie in Lydia los te maken. Terwijl ze samen de gevaarlijke intrige ontrafelen, blijkt echter dat de grootste bedreiging voor hun toekomst zich in James' hart bevindt...


Nummer CL 924
Schrijver Emily Bryan
Titel Als was in jouw handen
Oorspronkelijke titel Stroke of genius
Korte omschrijving

Grace Makepeace komt speciaal uit Boston voor haar eerste Seizoen in Londen. Om geaccepteerd te worden door de ton vraagt Grace' moeder de geliefde beeldhouwer Crispin Hawke een beeld te maken van de handen van haar dochter. Aangezien de onervaren Grace toch een goed huwelijk moet sluiten, stemt Crispin er bovendien in toe haar te onderwijzen in de kunst van het verleiden.
Maar als ze dankzij zijn expertise de aandacht van een markies trekt, beseft Crispin met een schok dat Grace het enige meesterwerk is waarvan hij geen afstand kan doen.


Nummer CL 923
Schrijver Vanessa Kelly
Titel Laat het zinderen
Oorspronkelijke titel Sex and the single earl
Korte omschrijving

Simon St. James, de vijfde graaf van Trask, wil zo snel mogelijk trouwen met Sophia Stanton. Zijn belangrijkste drijfveer is niet zozeer liefde, als wel haar bruidsschat die hem zakelijk bijzonder goed van pas zou komen.
Maar de impulsieve en sociaal bevlogen Sophia laat zich niet zomaar manipuleren, zelfs niet door de man op wie ze al jaren smoorverliefd is. Voor een huwelijk is namelijk liefde nodig, terwijl het haar zelfbenoemde verloofde vooral om zijn reputatie te doen lijkt.
Simon beseft dan dat hij het over een andere boeg moet gooien. Handig speelt hij in op Sophia's grootste zwakte: de zinderende passie die hij in haar wakker maakt.


Nummer CL 922 *
Schrijver Melody Thomas
Titel Smelt voor mij
Oorspronkelijke titel Passion and pleasure in London
Korte omschrijving

Na het overlijden van haar vader raakt Winter Ashburn al haar bezittingen kwijt aan een doortrapte oom. Noodgedwongen besluit ze al stelend in haar onderhoud én dat van haar dorpsgenoten te voorzien. Dat gaat haar makkelijk af, tót ze haar handen in de zakken van geheim agent Rory Jameson laat glijden.
Het geld kan de knappe schuinsmarcheerder inderdaad gestolen worden, maar de aanbiddelijke dievegge laat hem allerminst onberoerd. Hij is vastbesloten haar ijzige façade te doen smelten, door middel van vrijpostige aanrakingen. Al doende beseft Rory langzaam maar zeker dat Winter meer heeft gestolen dan alleen zijn portefeuille...


Nummer CL 921 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Sluimerende passie
Oorspronkelijke titel Mistress of scandal
Korte omschrijving

De keurige, gereserveerde Francesca Greentree heeft een afkeer van het chaotische Londen, waar haar biologische moeder, de courtisane Aphrodite, een club voor heren drijft. Liever blijft ze in het landelijke Yorkshire, waar ze liefdevol is grootgebracht door haar pleegmoeder.
Maar Francesca's leven verandert ingrijpend, als ze op een dag een slachtoffer van een moordpoging redt uit een moeras. Deze duistere, maar aantrekkelijke Sebastian Thorne sleurt haar mee in een Londens avontuur vol intriges en gevaar. En passant doet hij verwoede pogingen Francesca te doen inzien dat het toegeven aan lichamelijke verlangens niet per se onfatsoenlijk hoeft te zijn.


Nummer CL 920 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Heb mij lief
Oorspronkelijke titel To Scotland, with love
Korte omschrijving

Als Venetia Oglivie wordt meegelokt door een fortuinjager, gaat lord Gregor MacLean woedend achter het tweetal aan. Hij denkt zijn goede vriendin te behoeden voor een schandaal, maar de eigenzinnige Venetia reageert niet enthousiast op zijn interventie.
Als ze vervolgens ingesneeuwd raken in een herberg, beseft Gregor dat zijn gevoelens voor Venetia verder gaan dan vriendschap. Om haar reputatie te redden wil hij zelfs met haar trouwen. Dat is voor Venetia echter een brug te ver; zij acht haar beste vriend namelijk niet in staat om lief te hebben...


Nummer CL 919 *
Schrijver Cathy Maxwell
Titel De vrouw uit het visioen
Oorspronkelijke titel A seduction at Christmas
Korte omschrijving

Gedreven door een lege maag begeeft Fiona Lachlan zich in een riskant avontuur, waarin ze de beruchte hertog van Holburn meesleept. En hoe: eerst vergiftigt ze hem en dan probeert ze hem losgeld af te troggelen.
Toch tilt Holburn hier niet al te zwaar aan; Fiona lijkt namelijk als twee druppels water op de zeer aantrekkelijke vrouw die hem ooit in een visioen een mysterieus advies gaf. Bovendien zijn haar acties kinderspel vergeleken bij de dreiging die uitgaat van Ierse huurmoordenaars, die het op hen beiden gemunt hebben.
Als Fiona en de hertog samen op zoek gaan naar de kwade genius achter de vijandelijkheden, beseffen ze langzaam maar zeker dat ze geestelijk én lichamelijk op elkaar aangewezen zijn.


Nummer CL 918 *
Schrijver Sandra Hill
Titel Knipoog van een Viking
Oorspronkelijke titel The bewitched Viking
Korte omschrijving

Het jaar 952. Arme Tykir Thorksson! Tegen zijn zin moet hij een roodharige feeks ontvoeren, die met een toverspreuk het favoriete lichaamsdeel van de koning zou hebben verbogen. Deze lady Alinor van Northumbria verzet zich met hand en tand, waarbij ze haar zeer onaangename broers én haar kudde schapen inzet.
Toch lukt het Tykir haar op zijn Vikingschip mee te nemen naar het woeste noorden. Tijdens de reis raakt hij al gauw onder de indruk van de vermeende tovenares. Om haar te veroveren kan hij, behalve zijn machtige en ongebogen zwaard, nóg een wapen inzetten: een oogverblindende knipoog.


Nummer CL 917
Schrijver Michelle Beattie
Titel In zee met jou
Oorspronkelijke titel Romancing the pirate
Korte omschrijving

Alicia Davidson weet niet beter of haar geheugenverlies is het gevolg van een val in haar jeugd. Pas na de dood van haar geliefde vader ontdekt ze de waarheid: als kind is ze na een aanval door piraten bewusteloos aangespoeld op het strand. De onthulling biedt de verdrietige Alicia nieuwe hoop, want naar verluidt zou ook haar zus de brute overval hebben overleefd.
Slechts één man kan Alicia helpen haar te vinden, de kaper Blake Merritt. Hij blijkt echter verre van toeschietelijk, maar Alicia laat zich door niets en niemand tegenhouden. Als verstekelinge op Blakes schip geeft ze hem geen keuze: hij moet met haar in zee gaan!


Nummer CL 916 *
Schrijver Kresley Cole
Titel Vervloekt verlangen
Oorspronkelijke titel If you desire
Korte omschrijving

Om haar te behoeden voor een vloek die al eeuwen op zijn clan rust liet Hugh MacCarrick indertijd zijn jeugdliefde, de Engelse schoonheid Jane Weyland, zonder uitleg in de steek. Jaren later keert hij terug, nota bene met de opdracht om haar bescherming te bieden binnen een... verstandshuwelijk!
Met veel tegenzin stemt Jane hierin toe; ze is nog steeds woest op Hugh, maar tegelijkertijd laait haar verlangen van weleer in volle hevigheid op. Ook haar echtgenoot heeft merkbaar last van dit effect, maar hij weet als geen ander dat daaraan toegeven het leven van zijn geliefde in gevaar zal brengen...


Nummer CL 915 *
Schrijver Julia Latham
Titel Bewijs me je liefde
Oorspronkelijke titel Wicked, sinful nights
Korte omschrijving

Engeland, 1487. De losbandige ridder Robert Hilliard krijgt een laatste kans om lid te blijven van de moreel hoogstaande Broederschap van het Zwaard. Er is een Zwaardvechter vergiftigd en Robert moet bewijs verzamelen tegen de vermoedelijke moordenares. Hoewel deze Sarah Audley verklaart onschuldig te zijn, wordt het bewijsmateriaal dat tegen haar pleit steeds indrukwekkender.
Desondanks wordt Roberts verlangen naar de roodharige Sarah al net zo overweldigend. In weerwil van zijn opdracht gaat hij daarom op zoek naar het bewijs van haar ónschuld en... haar liefde!


Nummer CL 914 *
Schrijver Victoria Alexander
Titel Avontuur voor twee
Oorspronkelijke titel Desires of a perfect lady
Korte omschrijving

Tien jaar geleden was Sterling Harrington, graaf van Wyldewood, zo goed als verloofd met de mooie Olivia. Haar vader dwong haar echter om met een ander te trouwen. Nu die wrede echtgenoot is overleden, keert Sterling terug in Olivia's leven. Hij wil haar helpen haar erfenis in handen te krijgen, niet in de laatste plaats omdat hij nog steeds diep onder de indruk is van haar charmes.
Daartoe moet de weinig avontuurlijk ingestelde Sterling wel een offer brengen. Olivia eist namelijk dat hij meegaat naar Egypte. Zal hij er daar in slagen zijn ietwat stijve imago van zich af te werpen en zijn oogappel alsnog te veroveren?


Nummer CL 913 *
Schrijver Samantha James
Titel Het mysterie Fionna
Oorspronkelijke titel The seduction of an unknown lady
Korte omschrijving

Fionna Hawkes, de bevallige eigenares van een boekwinkel, torst twee grote geheimen en is vastbesloten die last alleen te dragen. Dat lukt aardig, tot de aantrekkelijke lord Aidan McBride in haar leven komt. Hij doet er alles aan om haar vertrouwen te winnen, en Fionna komt steeds meer in de verleiding hem op te biechten dat ze onder een pseudoniem razend populaire romans over duistere zaken schrijft en met de opbrengst de psychiatrische verpleging van haar moeder bekostigt.
Aidan vindt het vreselijk de sterke Fionna zo te zien worstelen, zeker als haar steeds meer bedreigende dingen overkomen. Zal hij de mysteries die haar omringen weten te ontrafelen? En kan hij het mysterie Fionna ontrafelen?


Nummer CL 912 *
Schrijver Caroline Linden
Titel Als de vonk overspringt
Oorspronkelijke titel A rake's guide to seduction
Korte omschrijving

Celia Reece beschouwde Anthony Hamilton in haar jeugd als een soort broer, de enige man bij wie ze zich op haar gemak voelde en die haar aan het lachen maakte. Als ze elkaar na een aantal jaren weer ontmoeten, krijgt hun vriendschap een nieuwe dimensie. Anthony beseft namelijk dat hij maar al te graag méér dan een broer voor Celia zou willen zijn.
Helaas staat hij inmiddels alom bekend als een onbetrouwbare vrijbuiter, die enkel wordt gewaardeerd door tal van welgestelde dames. Als de vonk vervolgens écht overspringt, merkt Anthony dat zijn slechte reputatie hem wel eens de liefde van zijn leven zou kunnen kosten...


Nummer CL 911 *
Schrijver Lynsay Sands
Titel Dronken van geluk
Oorspronkelijke titel Taming the Highland bride
Korte omschrijving

Merry Stewart heeft zó schoon genoeg van haar drankzuchtige vader en broers, dat ze zelfs uitkijkt naar een gedwongen huwelijk. Helaas is haar aanstaande, Alex d'Aumesbery, bij hun kennismaking... zwaar beschonken! Toch trouwen ze de volgende dag, maar de dronkenschap van haar kersverse echtgenoot geeft de huwelijksnacht een onverwachte wending.
Alex schaamt en verbaast zich enorm; hij is immers helemaal geen drinker. Als er desondanks maar geen eind komt aan zijn kennelijke staat, voelt Alex nattigheid. Hij is vastbesloten de oorzaak van zijn falen te achterhalen en Merry's verwachtingen alsnog in te lossen. Maar dat blijkt gevaarlijker dan gedacht...


Nummer CL 910 *
Schrijver Deneane Clark
Titel Alleen uit liefde
Oorspronkelijke titel Faith
Korte omschrijving

Sinds ze ongewild getuige is geweest van een vrijscène weet Faith Ackerly het zeker: ze wil romantiek, maar niet méér. Mede daarom is zij allerminst gecharmeerd van Gareth Lloyd, een hartenbreker die bekendstaat om zijn losse moraal.
Groot is dan ook Faith's verbazing als ze merkt dat ze zich wél fysiek aangetrokken voelt tot Gareth. Het komt zelfs tot een stiekeme kus in de tuin. Helaas worden ze betrapt, waardoor een huwelijk onvermijdelijk is. Daarmee lijkt Faith's hoop op een romantische verbintenis vervlogen. Maar opmerkelijk genoeg doet Gareth er alles aan om zijn passie te combineren met... liefde!


Nummer CL 909
Schrijver Alexandra Benedict
Titel Een piraat voor altijd
Oorspronkelijke titel Mistress of paradise
Korte omschrijving

Ooit vond Sophia Dawson het geluk in de armen van de beruchte piraat Black Hawk. Maar nu bereidt ze zich voor op haar entree in de aristocratie, als potentiële bruid van een hooggeplaatste edelman die geen enkel vermoeden heeft van haar jeugdzonde. Alles verloopt volgens plan, tótdat haar voormalige minnaar - inmiddels een alom gerespecteerd kapitein - ten tonele verschijnt en haar als vanouds in verleiding brengt.
Ook James Hawkins wil maar één ding, maar helaas voor Sophia is dat wráák, omdat ze hem indertijd in de steek heeft gelaten. Het gevecht tussen James en Sophia kan dan alleen eindigen met een onvoorwaardelijke overgave...


Nummer CL 908 *
Schrijver Karen Hawkins
Titel Storm in mijn hart
Oorspronkelijke titel How to abduct a Highland lord
Korte omschrijving

Om een einde te maken aan een eeuwenoude vete tussen hun families ontvoert Fiona MacLean haar stomdronken jeugdliefde Jack Kincaid, onder het voorwendsel dat ze een kind van hem verwacht. In halfbewusteloze toestand wordt Jack met haar in de echt verbonden.
Als hij weer bij zijn positieven is laat de kersverse echtgenoot zich echter niet zo gemakkelijk sturen als Fiona had gehoopt. Hij klampt zich vast aan zijn vrijgezellenbestaan, en drinkt en gokt er vrolijk op los. Maar ondanks dit vluchtgedrag kan Jack er niet omheen dat de mooie Fiona het doet stormen in zijn hart en zijn lichaam in vuur en vlam zet...


Nummer CL 907 *
Schrijver Melody Thomas
Titel Liefde in gevaar
Oorspronkelijke titel Sin and scandal in England
Korte omschrijving

Bethany Munro was ooit stapelverliefd op de zwierige Ian Rockwell, maar hij vond haar te jong en verdween uit haar leven. Als ze elkaar na jaren weer treffen is er nog steeds die wederzijdse aantrekkingskracht. Aansluitend verblijven ze, niet geheel toevallig, enkele weken op hetzelfde landgoed en ontstaat er ook een ánder soort spanning. Ian vreest namelijk dat Bethany zijn geheime missie voor de Kroon én zichzelf in gevaar brengt.
Naarmate Bethany en Ian steeds meer geheimen en intimiteiten uitwisselen, dringt langzaam maar zeker het besef door dat ze op elkaar aangewezen zijn om het gevaar te bezweren. Misschien zelfs voor eeuwig...


Nummer CL 906
Schrijver Meredith Duran
Titel Ik wachtte op jou
Oorspronkelijke titel The duke of shadows
Korte omschrijving

Als Emma Martin zich bij haar verloofde in India wil voegen, lijdt haar boot schipbreuk en is zij de enige die deze tragedie overleeft. Eenmaal in India blijkt haar aanstaande een heerszuchtige, wrede man te zijn. Als Emma zijn tirannie wil ontvluchten, krijgt ze hulp van de aantrekkelijke Julian Sinclair, die Brits en Indiaas bloed door zijn aderen heeft stromen. Van hem leert Emma de beginselen van het oosterse liefdesspel, maar in het door opstand verscheurde land verliezen ze elkaar jammerlijk uit het oog.
Om de bittere herinneringen het hoofd te kunnen bieden, trekken ze onafhankelijk van elkaar naar Engeland. Daar volgt pas jaren later het weerzien. De vraag is dan of Emma en Julian bereid zijn om weer liefde in hun leven toe te laten...


Nummer CL 905 *
Schrijver Sabrina Jeffries
Titel Hart op het spel
Oorspronkelijke titel The truth about Lord Stoneville
Korte omschrijving

Oliver Sharpe, markies van Stoneville, moet van zijn grootmoeder binnen het jaar trouwen, wil hij aanspraak kunnen maken op zijn deel van de erfenis. Fel gekant tegen deze absurde eis neemt hij zijn toevlucht tot een list: hij vindt Maria Butterfield bereid zich voor te doen als zijn verloofde.
Deze Amerikaanse, die in Engeland op zoek is naar haar verdwenen verloofde, speelt haar rol met verve - vooral omdat Oliver heeft toegezegd haar te helpen met haar zoektocht. Als de markies echter heel charmant en aantrekkelijk blijkt te zijn, vraagt Maria zich steeds vaker af of ze nog wel verder wil zoeken...


Nummer CL 904
Schrijver Debra Mullins
Titel Hertog in opspraak
Oorspronkelijke titel To ruin the duke
Korte omschrijving

Terwijl haar beste vriendin in het kraambed wegkwijnt, belooft Miranda Fontaine om de vader van het kind te dwingen om zijn verantwoordelijkheid te nemen. Deze Thornton Matherton, de hertog van Wyldehaven, heeft echter wel wat anders aan zijn hoofd. Hij wordt beschuldigd van allerlei schandalige daden waar hij niets mee te maken heeft. Als de mooie Miranda ook nog eens komt aanzetten met een zoon die onmogelijk van hem kan zijn, sterkt dat Thornton in de overtuiging dat iemand een gemeen spelletje met hem speelt.
Toch biedt hij Miranda en de baby genereus onderdak, en dan ontstaat er al snel een wederzijdse aantrekkingskracht. Maar terwijl Thornton en Miranda stapje voor stapje nader tot elkaar komen, neemt de dreiging tegen hun beider levens met spróngen toe...


Nummer CL 903 *
Schrijver Kresley Cole
Titel Roekeloze Hooglander
Oorspronkelijke titel If you dare
Korte omschrijving

Hoog in de Pyreneeën levert huurling Courtland MacCarrick strijd met de duivelse generaal Reynaldo Pascal. Als die opdracht geeft om Court te martelen, is het echter tijd om te vluchten. Al doende sleept hij de beeldschone, maar hooghartige verloofde van de generaal met zich mee.
Deze lady Annalía Tristán Llorente haat de primitieve reus die haar heeft ontvoerd al net zo erg als de wrede generaal die haar broer dreigt te doden als ze niet met hem trouwt. Het enige verschil is dat Anna zich tot haar niet geringe ergernis zeer sterk aangetrokken voelt tot de woeste Hooglander.
Terwijl Pascal jacht op hen maakt, krijgen Court en Anna echter steeds meer waardering voor elkaars karakter en ontdekken ze zelfs een gemeenschappelijke interesse...


Nummer CL 902 *
Schrijver Sara Bennett
Titel Lessen in verlangen
Oorspronkelijke titel Rules of passion
Korte omschrijving

Als de naïeve Marietta Greentree door haar geliefde onteerd wordt achtergelaten in een herberg, besluit ze om nóóit meer verliefd te worden. Sterker nog, ze is vastbesloten in de voetsporen te treden van haar moeder Aphrodite, een beroemde courtisane. Die heeft de nodige scepsis over Marietta?s voornemen, maar vraagt de aantrekkelijke Max Valland om haar dochter in te wijden in de kunst van het verleiden.
Aanvankelijk staat het hoofd van de onterfde hertogszoon allerminst naar deze missie. Maar de rést van zijn lichaam krijgt allengs steeds meer plezier in het ondeugende onderricht, dat ook Marietta niet onberoerd laat. Toch blijven ze beiden hun warme gevoelens koppig ontkennen...


Nummer CL 901 *
Schrijver Elizabeth Boyle
Titel Maar niet uit mijn hart
Oorspronkelijke titel How I met my countess
Korte omschrijving

Justin Grey, graaf van Clifton, had zich vast voorgenomen om na de oorlog Lucy Ellyson, de dochter van een beruchte spion, definitief het hof te maken. Maar na zijn terugkeer in Londen is zijn avontuurlijk ingestelde oogappel verdwenen.
Een toevallig weerzien lijkt Justins kansen te doen keren, en hoe: door een vliegensvlug huwelijk kan hij Lucy behoeden voor groot onheil. Justin is maar al te graag bereid haar held te zijn, maar al spoedig bedreigen geheimen uit het verleden de hartstochtelijke liefde die hen beiden in vuur en vlam zet...

Home | Candlelight