Romans koop je bij BolTitel Zomerspecial: De onweerstaanbare lord & Cupido's vergissing
Oorspronkelijke titels Elizabeth's Rake - Cupid's Mistake

Inhoud


De onweerstaanbare lord door Emily Hendrickson:
In De onweerstaanbare lord vlucht de mooie Elizabeth Dancy van Londen naar het platteland om aan de amoureuze attenties van burggraaf Leighton te ontsnappen. De notoire losbol zal de geneugten van het stadse leven heus niet opgeven om haar het hof te blijven maken. Maar Elizabeth komt bedrogen uit: als Valentijnsdag nadert verschijnt de vasthoudende lord in Surrey.

Cupido's vergissing door Karen Harbaugh:
In Cupido's vergissing heeft Cassandra Hathaway het geluk zowel over schoonheid als hersens te beschikken. Spijtig genoeg is de markies van Blytheland van die combinatie niet zo gecharmeerd. Totdat Cupido zijn pijlen op hem afschiet, waardoor de markies radicaal van gedachten verandert - ook al blijft hij zich met hand en tand verzetten.Titel Vakantiespecial: Bruidsboeket

Inhoud


In deze vakantiespecial zijn vijf korte historische verhalen opgenomen die zo zijn gecomponeerd dat ze eindigen met het geluid van bruidsklokken. Maar voor het zover is, worden de personages heen en weer geslingerd tussen aantrekkingkracht, woede, hoop, vrees en niet te vergeten passie.

Deze bundel bevat de volgende verhalen:

- In voor- en tegenspoed (For richer or poorer) door Allison Lane.
- Verwante zielen (A marriage of true minds) door Edith Layton.
- Twee bruidegoms (The marriage scheme) door Lynn Kerstan.
- Alsof de duvel ermee speelt (A match made in heaven) door Barbara Metzger.
- Een overhaast huwelijk (A hasty marriage) door Carla Kelly.Titel Winterspecial: Het seizoen van de liefde door Elizabeth Keys
Oorspronkelijke titel The Christmas Kiss

Inhoud


Toen haar familie in opspraak kwam, kon de mooie Amelia Lawrence niet langer in Boston blijven. Ze besloot te trouwen met een man die een huwelijksadvertentie had geplaatst. Bij haar aankomst in het grote landhuis van Robert Mitchell ontdekte ze dat het een vervallen pension was. Om het nog erger te maken was haar echtgenoot gestorven tijdens hun huwelijksnacht. De bewoners van het grote landhuis hoopten dat Amelia hen zou redden van een dreigend faillissement. Maar de knappe Michael Thompson, die als klusjesman kost en inwoning kreeg, vertrouwde haar niet.
Michael Thompson was in het geheim op zoek naar de moordenaar van zijn broer en had geen tijd voor de problemen van de jonge weduwe. Ze kon zelfs geen water koken!
Toen Michael haar te hulp schoot, sprong de vonk over. Ook hun excentrieke huisgenoten deden er alles aan om Amelia en Michael bij elkaar te brengen. Kerstmis naderde... de mooiste tijd van het jaar om verliefd te worden.


Titel Zomerspecial 3: Hij zei nee door Patricia Waddell *
Oorspronkelijke titel(s) He Said No

Inhoud


Met zijn titel, rijkdom en reputatie als perfecte minnaar, trok Norton Russel Foxhall, de graaf van Granby, vrouwen in drommen aan. Maar geen enkele dame was in staat zijn vuur lang brandende te houden. Iedere vrouw bedierf de jacht door hem schaamteloos als echtgenoot te willen. Zou er één vrouw bestaan wier gedachten niet bezig waren met het huwelijk?
'Gelukkig getrouwd' waren twee woorden die Catherine Hardwick tegen de haren in streken. Deze zelfbewuste, mooie vrouw met het kastanjebruine haar zou zich nooit aan een man overgeven, net zo min als ze haar geliefde hengst op een dameszadel zou berijden. Terwijl ze verdiept in frustrerende gedachten over de weg galloppeerde, zag ze de knappe onbekende pas toen ze hem bijna ondersteboven had gereden. Ze wist dat ze hem haar excuses moest aanbieden, maar verwachtte geen seconde dat de meedogenloze schurk een kus van haar zou eisen.

* Dit verhaal is onderdeel van een serie; zie vervolgenoverzicht Candlelight, Waddell, Patricia.


Romans koop je bij Bol


Titel Zomerspecial 2: Geheime verlangens
Oorspronkelijke titel(s) One Night with a Rogue (bundeltitel). Daarin: Lady Jane’s lover - Beyond temptation - Night of seduction

Inhoud


De minnaar van Lady Jane door Candace McCarthy:
Onderweg naar Essex verwachtte Jane Graham niet dat ze zou worden overvallen door struikrovers. Noch kon ze bedenken dat een geheimzinnige vreemdeling haar zou komen redden. Maar Jane wachtte een nog grotere verrassing toen haar held Broc Lawson bleek te zijn, de knappe edelman die ze van een afstand had bewonderd... een man die haar van heel dichtbij zou gaan verleiden.

Het duel door Linda Madl:
Als jongste van zeven dochters moest de mooie Eden voor haar bejaarde vader gaan zorgen. Omdat ze toch wilde genieten van de avonturen van het leven deed Eden Anthony Romleigh, een bijzonder aantrekkelijke schurk, een onbehoorlijk voorstel en vroeg hem om haar minnaar voor een nacht te worden... zonder zich te realiseren dat dat nooit genoeg zou zijn.

De geheimzinnige vrouw door Debbie Raleigh:
De zachtaardige Charity Malone wilde niets anders dan een manier bedenken om haar vriend Anthony Caldwell te troosten, die zichzelf de schuld gaf van de dood van zijn jongere broer. Maar niets wat ze deed of zei leek hem te raken - tot hij haar op een nacht aantrof in het bos, een vrouw in het donker. Opeens speelde Charity een gevaarlijk spel... Gevaarlijk omdat het maar op één manier kon eindigen: met Charity in zijn armen en Anthony in haar hart.Titel Zomerspecial 1: Hij zei ja door Patricia Waddell *
Oorspronkelijke titel He Said Yes

Inhoud


Evelyn Dennsworth had dan misschien officieel niet het recht om het woord 'Lady' voor haar naam te zetten, maar desondanks gedroeg ze zich wel als een dame. Zelfs zij, de dochter van een dominee die als winkelmeisje de kost moest verdienen, kon boven haar schamele beginsituatie uitgroeien, als ze maar hard genoeg haar best deed - tenzij haar bazin roet in het eten gooide natuurlijk, door haar ervan te beschuldigen dat ze de broche van een aristocrate had gestolen.
Marshall Bedford, de Markies van Waltham, sleet zijn leven omringd door vrouwen, met name zijn stiefmoeder en zijn twee zusters, van wie er één op dat moment in het societyleven werd geïntroduceerd. Toch was de verleiding groot om nóg een vrouw aan zijn leven toe te voegen, vooral als ze mooi was, charmant, en een mond had om te kussen. Een winkelmeisje was misschien niet precies wat hij in gedachten had, maar hij kon de angstige jonge vrouw die hij bij de mode-ontwerpster had ontmoet niet door de boevenwagen mee laten nemen. Zeker niet toen hij vermoedde dat het enige wat ze ooit zou stelen, zijn hart was.

* Dit verhaal is onderdeel van een serie; zie vervolgenoverzicht Candlelight, Waddell, Patricia.Titel Voorjaars-Special: Tedere kussen
Oorspronkelijke titel(s) Then He Kissed Her (bundeltitel). Daarin: Love passages - When morning comes - Her kilt-clad rogue

Inhoud


Geheime gangen door Kate Donovan:
Miranda Kent had geen idee wat haar te wachten stond toen ze voor Ryan Collier ging werken als gouvernante van de drie kinderen van zijn neef. Afgezien van de capiolen van de ondeugende kinderen die aan haar waren toevertrouwd, raakte Miranda betrokken bij een gevaarlijke samenzwering... maar wat nog gevaarlijker was, was het onweerstaanbare verlangen naar Ryan dat haar hart in zijn greep hield.

Een nieuwe dag door Lori Handeland:
De trotse, sterke Ella Fontaine die alles had verloren waarvan ze hield en wat ze bezat door de Burgeroorlog, wist dat ze het aanbod van Seth Torrance, een vroegere Yankee-soldaat, om gouvernante te worden van de vijf kinderen wier voogd hij was geworden, niet kon afslaan. Maar haar hooghartigheid verdween toen ze de warme omhelzing en tedere kussen van Seth ontdekte.

Tien jaar geleden door Julie Moffett:
Kort nadat gouvernante Genevieve Fitzsimmons in Schotland was aangekomen, hoorde ze de akelige geruchten rondom haar nieuwe werkgever Connor Douglas, een bekende schavuit met een geheimzinnig verleden. Maar Genevieve voelde zich sterk tot Connor aangetrokken en al snel was de liefde die ze niet konden ontkennen hun grootste geheim.Romans koop je bij Bol

Titel Kerst-Special: Een Engelse Kerst door Martha Schroeder
Oorspronkelijke titel A Merry Little Christmas

Inhoud


De mooie, verwende Priscilla Harrowby wist maar één ding: ze moest een rijke man aan de haak slaan en dat lukte alleen als ze zich gedroeg als een dom blondje.
Maar toen ontmoette ze Nicholas Cannon, een knappe Amerikaan. Hij was de eerste die haar maniertjes doorzag. Ze brachten een hartstochtelijke kerstnacht door, maar de volgende morgen was Nicholas verdwenen.
Diep gekwetst besloot Priscilla dat ze niets meer met de liefde te maken wilde hebben.
Nicholas moest terug naar New York omdat zijn moeder ernstig ziek was. Hij kon niet begrijpen waarom Priscilla niets meer van zich liet horen.
Toen hij weer naar Engeland ging, deed hij een ontdekking. Het domme blondje was een zelfstandige vrouw geworden die niets meer van mannen moest hebben. Zelfs een toekomst als gravin op een uitgestrekt landgoed kon haar niet verleiden. Zou het hem lukken om haar jawoord te krijgen voordat het weer Kerstmis werd?


Titel Herfst-Special: Slaapkamergeheimen
Oorspronkelijke titel(s) Wedded Bliss (bundeltitel). Daarin: MacKenzie’s bride - Simon’s bride - Saturday’s bride

Inhoud


De bruid van MacKenzie door Judith E. French:
Om een einde te maken aan een vete tussen twee Schotse clans moest de oudste dochter van de MacNeils trouwen met hoofdman Calum MacKenzie. Lorna MacNeil wilde niets te maken hebben met de gezworen vijand van haar clan - totdat haar kersverse echtgenoot haar sluier optilde en ze de man zag die ze nooit had kunnen vergeten.

De bruid van Simon door Donna Jordan:
Na jaren in gevangenschap te hebben doorgebracht, keerde Simon terug naar Engeland, waar koning Richard hem beloonde met een kasteel en een bruid. Zijn beeldschone verloofde Elizabeth hield echter van een ander. In plaats van zich aan haar op te dringen bood Simon aan haar te helpen bij het vervullen van haar hartewens.

De bruid van zaterdag door Jean Wilson:
Na het annuleren van hun huwelijk waren Amelia Swanson en Chance Sinclair verbitterd en eenzaam. Toen het nichtje van Amelia wegliep met de broer van Chance, was er maar één manier om een schandaal te voorkomen. Amelia en Chance moesten het stel veilig terugbrengen. Daarbij ontdekten ze dat ware liefde nooit vergaat... en alleen maar beter wordt.Titel Lente-Special: Een moederhart (moederdag-uitgave)
Oorspronkelijke titel(s) A Mother's Heart (bundeltitel). Daarin: Cassandra’s quest - Best laid plains - His mothers gauntlet

Inhoud


Cassandra's zoektocht door Veronica Ashley:
In het oude Constantinopel wil Cassandra de wens van haar stervende moeder vervullen en vermomt zich als non om op zoek te gaan naar een verloren gegane kostbare zwaan. Maar haar moeder zorgt ook voor een lijfwacht, Nicephorus, die 'de non' niet uit het oog mag verliezen.

De koppelaars door Elizabeth Graham:
Serena Crane wil zelf niet trouwen maar vindt Jonas Mead de perfecte man voor haar moeder, die weduwe is. Serena's moeder op haar beurt is ervan overtuigd dat Jonas' aangenomen zoon, Gavin, de perfecte echtgenoot is voor Serena. Maar de plannetjes van de twee vrouwen worden doorkruist door Jonas en Gavin.

De ijzeren handschoen door Martha Hix:
Als Sir William de Granville een bevel geeft, gehoorzaamt iedereen - behalve zijn moeder, Dame Lois. En als hij het bevel krijgt om te trouwen met Cordelya, dan volgt hij dat bevel zonder meer op. Lois besluit haar toekomstige schoondochter te onderwijzen in de hartstocht, omdat ze weet dat haar zoon alleen zijn hart zal schenken aan een vrouw die zich met hem kan meten op liefdesgebied.Titel Najaars-Special: Ogen vol liefde
Oorspronkelijke titel(s) Irish Eyes (bundeltitel). Daarin: Finally and forever - The keepsake - For the love of Aileen

Inhoud


De voorspelling door Tina Donahue:
Kapitein Aidan O'Rourke wilde alleen maar rustig een biertje drinken in de plaatselijke pub. Maar de uitbundige Briana MacCullen - een meisje met vuur in haar smaragdgroene ogen, gooide roet in het eten. Voor hij het wist, was hij samen met haar op zoek naar een ring. Het leek zo eenvoudig. Tot hij ontdekte dat Briana er met zijn hart vandoor dreigde te gaan.

Het aandenken door Jill Henry:
Door een akelige gebeurtenis werd Maeve O'Brien gedwongen als keukenmeisje haar brood te verdienen. Ze werd verliefd op Conor Raeburn, maar besefte tegelijkertijd dat dat haar reputatie in gevaar bracht. Ze gaf hem een aandenken als afscheid; het enige waardevolle dat ze nog bezat. Maar voor Conor was het daarmee niet afgelopen.

Hoog spel door Elizabeth Keys:
Rourke McAfferty wilde alleen terugkomen omdat zijn vader op sterven lag. Sinds zes jaar leidde hij een geheimzinnig dubbelleven, waar niemand het fijne van wist. Maar de mooie Aileen Joyce gaf hem al snel een goede reden om te blijven.Titel Moederdag-Special De mooiste moederdag
Oorspronkelijke titel(s) Heart of the Home (bundeltitel). Daarin: Meggy’s baby - Sunshine - The awakening - Hunter’s moon

Inhoud


Meggie's baby door Denise Domning:
Aan de wanhopige smeekbedes van een kinderloze moeder wordt op een onverwachte manier gehoor gegeven.

De nieuwe moeder door Bronwyn Williams:
Een man en een huilend kind in een hut in Tennessee hebben behoefte aan slechts één ding - een liefdevolle moeder.

Totale ommekeer door Brenda Joyce:
Een ongetrouwd meisje in moeilijkheden komt erachter dat ze niet alleen staat op deze wereld.

De mooiste moederdag door Fern Michaels:
Een moeder en een kind uit Charleston zien elkaar lange tijd niet. Dan ontdekken ze dat ze toch van elkaar houden.Titel Valentijn-Special Hartsgeheimen
Oorspronkelijke titel(s) Affairs of the Heart (bundeltitel). Daarin: Mountain bride - Apache Valentine - The secret heart

Inhoud


Bruid uit de bergen door Candace McCarthy:
Een ruige boer uit West-Virginia was vastbesloten de nieuwe schooljuffrouw uit de stad niet aardig te vinden. Tot de harten die in een boom gekerfd stonden, zijn ware gevoelens lieten zien.

Valentijn bij de Apachen door Stobie Piel:
De Apache nam het op voor zijn volk, maar dat betekende dat hij niet alleen de wet aan zijn laars moest lappen, maar ook een pijl afschoot, recht in het hart van de beeldschone dochter van de commandant van het fort.

Het geheime hart door Laurel Collins:
De hartverwarmende verandering die een eenzame, jonge vrouw tot het mooiste meisje van het Valentijnbal maakte.Titel Voorjaars-Special: Blozende bruiden
Oorspronkelijke titel(s) Blushing Brides (bundeltitel). Daarin: That Barlow woman - The bride and the brute - A bride for Gideon

Inhoud


Verborgen hartstocht door Valerie Kirkwood:
Eleanor Barlow maakte met haar nieuwe ideeën een succes van het warenhuis in Louisville. Maar Kit McCarron, de eigenaar van een concurrerend bedrijf, had andere ideeën... namelijk haar het hof maken en haar dromen over een ouderwetse verbintenis verwezenlijken.

De bruid en de bruut door Laurel O'Donnell:
Het gearrangeerde huwelijk tussen de onschuldige dochter van Lord Cullen en Reese Harrinton, een van de machtigste kasteelheren van Engeland, leidde tot een schokkende huwelijksnacht toen de onthulling van de werkelijke motieven van de bruidegom een drama van smeulend verlangen ontketende.

Een bruid voor Gideon door Patricia Werner:
De pittige Lou Farland kon schieten en rijden als een man. Toch had ze het gevoel dat ze nooit vrouwelijk genoeg kon zijn om het hart van Marshal Gideon Preston te winnen. Tot een plaatselijke strijd hen bondgenoten maakte in een gevecht om rechtvaardigheid. Opeens waren ze elkaars gelijken op het gevaarlijke terrein dat liefde heet.

Titel Voorjaars-Special: Een bron van vreugde
Oorspronkelijke titels Fate’s little miracle - Cradle song - Gambler's Full House

Inhoud


Een wonder van liefde door Constance Hall:
Hoewel het lot haar al haar geld had ontnomen, nam Lady Colleen Davenport met liefde de zorg voor de kleine vondeling op zich. Ze kon alleen niet hetzelfde enthousiasme opbrengen voor de kapitein die gewond haar huis werd binnen gedragen.

Wiegelied door Candace McCarthy:
Emily Russel was een vreselijk bestaan als lijfeigene ontvlucht en probeerde zich met haar pasgeboren zoontje in de bossen van Pennsylvania in leven te houden. Toen zij en haar zoontje plotseling werden overvallen door een Indiaan, riskeerde ze alles voor een onverwachte liefde.

De laatste troef door Jean Wilson:
Radcliffe Christopher schrok zich een hoedje toen de nieuwe, jonge schooljuffrouw met een baby in een mandje in zijn saloon verscheen - tot ze tijdelijk bij hem in dienst trad als huishoudster en een hartstocht in hem opwekte die hem de grootste prijs van zijn leven bezorgde.Titel Winterspecial: Recht uit het hart door Jean Wilson
Oorspronkelijke titel Christmas Homecomming

Inhoud


Hoewel ze jaren geleden door haar echtgenoot in de steek is gelaten, erft Isabella Jordan bij zijn dood al zijn bezittingen - en behoedt daarmee zichzelf, haar dochter en een sjofele familie van wezen voor een onzeker bestaan. Gezegend met een dak boven hun hoofd tijdens de feestdagen, pakken ze hun boeltje bij elkaar om net voor de kerst aan een heel nieuw leven te beginnen.
Aangekomen in Paradise, Colorado, is Belle geschokt als ze erachter komt dat het huis dat ze geërfd heeft een winstgevend bordeel is - deels het bezit van de neef van haar overleden echtgenoot, Morgan Travers. Ondanks de vrouwen van lichte zeden die er wonen - en Morgans tegenwerking - trekken zij en de kinderen in haar helft van het huis.
Morgan denkt dat hij alleen van deze koppige weduwe af kan komen als hij haar op een onfatsoenlijke manier verleidt. Hij heeft er alleen niet op gerekend dat ze zijn kussen beantwoordt... of dat ze tedere gevoelens in hem oproept. En toch is het laatste wat hij wil een tweedehands bruid, en een gezin op de koop toe. Maar Belle's levenslust wijst het de weg naar het allermooiste geschenk - een liefde die recht uit het hart komt.


Titel Winterspecial: Sarah's kerstfeest door Elizabeth Graham
Oorspronkelijke titel Sarah's Christmas

Inhoud


De mooie onderwijzeres Sarah Calder keek uit naar de altijd zo feestelijke kerstdagen in Little Bethlehem.
Maar toen ontdekte ze dat Hunter Winslow was teruggekeerd naar het dorp. Zeven jaar daarvoor had Hunter haar de bons gegeven en was hij met een andere vrouw getrouwd. Sarah was achtergebleven met herinneringen aan zachte kussen onder de kerstboom.
Nu was hij terug, een weduwnaar met een moeilijk opvoedbare zoon, en hij beloofde haar opnieuw zijn liefde. Maar Sarah durfde Hunter niet meer te vertrouwen... en ze durfde zeker niet toe te geven dat ze nog steeds naar zijn omhelzing verlangde.

Hunter had vanaf het begin beseft dat zijn huwelijk een vergissing was, maar hij was gebleven omwille van zijn zoon, Nicholas. Hij was Sarah nooit vergeten en was altijd van haar blijven houden, maar hij wist dat ze reden genoeg had om hem te haten - ook al had ze Nicholas in haar hart gesloten. Hoe kon hij ooit haar vertrouwen terugwinnen, of de liefde die ze probeerde te ontkennen?
In het dorp brandden de kerstlichtjes, er daalde zelfs een beschermengel neer, en opeens leek alles mogelijk... ook het wonder van de liefde.Titel Extra December-Editie: Zoete waanzin door Elizabeth Ann Michaels
Oorspronkelijke titel Sweet Madness Mine

Inhoud


Op de vooravond van haar verloving hoorde de adellijke Kaitlin Duville voor het eerst de stem van een gewonde soldaat. Woedend verklaarde haar familie haar voor gek en verbande haar naar een uithoek van het landgoed. Tot ze op een dag oog in oog kwam te staan met een knappe vreemdeling. Een vreemdeling die ze heel goed bleek te kennen.
Al twee jaar lang werd Evan Foxworth, graaf van Dedrick, achtervolgd door het visioen van een vrouw. Haar engelachtige schoonheid had hem destijds op het nippertje van de dood gered. Op zijn nieuwe landgoed, dat hij van zijn oom geërfd had, zag hij haar opnieuw. En deze keer was ze van vlees en bloed.
Een onverklaarbare kracht had hen bij elkaar gebracht. Maar een schokkend geheim en een geduchte vijand zouden hen voor altijd uit elkaar kunnen drijven. Tenzij Kaitlin en Evan bereid waren met hart en ziel te vechten voor wat hen samen had gebracht - die zoete waanzin, die men liefde noemt.

Romans koop je bij Bol


Titel Zomerspecial: Als een sprookje
Oorspronkelijke titel Faery Magic (bundeltitel). Daarin: The lord of Elphindal - The faery braid - The lover talker - Dangerous gifts

Inhoud


De heer van Elphindale door Jo Beverley:
De beeldschone Gwen Forsythe ontdekte dat ze een halve elf was, gemaakt om de Heer van Elphindale te binden aan de wereld van de elfen. Toen hij verliefd werd op een ander, verzette ze zich tegen haar lot en probeerde hem de vrijheid te schenken.

De elfenvlecht door Karen Harbaugh:
Als kind werd Rachel Winscombe gestolen door de elfen. Als jong meisje moest ze kiezen tussen de betoverende wereld van de elfen en de sterveling die haar hart had gestolen.

De banneling door Barbara Samuel:
De elf Galen werd naar een schemerige tussenwereld verbannen omdat hij jonge vrouwen de dood had ingejaagd. Daar moest hij blijven totdat hij de betekenis van liefde leerde kennen.

De betovering door Mary Jo Putney:
Toen Leah Marlowe een overeenkomst met een elf sloot, werd ze beeldschoon. Maar ooit moest ze de prijs daarvoor betalen - ze zou haar geliefde moeten doden, of alles verliezen.Titel Zomerspecial: Betoverende kussen
Oorspronkelijke titel Magically Delicious Kisses (bundeltitel) Daarin: A basket of magic - The magic garden - The orange tree

Inhoud


In deze drie romantische verhalen is een verleidelijke en magische rol weggelegd voor eten dat wordt gebruikt om het hart te voeden, het vuur van verlangen aan te wakkeren en de smaak van liefde tot bloei brengen.

Toverstof door Jo Goodman:
Toen de verlegen Abby Winslow in een opwelling naar het afgelegen huis van kluizenaar Dylan Kincannon ging, verwachtte ze niet hem gewond aan te treffen. De arme Dylan verkeerde in levensgevaar, tenzij het Abby lukte hem beter te maken met haar bijzondere brood... en hem verliefd op haar te laten worden.

De betoverde tuin door Hannah Howell:
De Schotse schoonheid Rose Keith wist dat mensen dachten dat ze een heks was. Sommigen zeiden dat het verrukkelijke eten dat ze met de producten uit haar tuin maakte een heerlijke roes veroorzaakte. Daarom had Sir Adair Dandas haar ook gevraagd voor hem te koken. Toen de kasteelheer echter meer belangstelling kreeg voor Rose dan voor haar eten, vroeg zij zich af of er tovernarij in het spel was.

De sinaasappelboom door Linda Madl:
Lady Emmalyn was woedend. Ze was helemaal naar het eiland van Sir Hugh gereisd voor een paar sinaasappels, die volgens haar hartstocht konden opwekken. De sombere kasteelheer vond haar verzoek echter onzinnig. Haar enige redding was een weddenschap: als Emmalyn kon bewijzen dat sinaasappels daadwerkelijk zulke gevoelens opwekten, moest Sir Hugh haar het fruit geven. Dat was nog eens een uitdaging.Titel Zomerspecial: Het Grand Hotel
Oorspronkelijke titel The Grand Hotel (bundeltitel). Daarin: The background man - Love will find the way - The castaway - The management request - Promises to keep

Inhoud


Het gloednieuwe, adembenemend modieuze en luxueuze Grand Hotel in Londen vormt de perfecte achtergrond voor romantische rendez-vous, opzichtige feesten - en het goede werk van Cupido. De onberispelijke staf, compleet met temperamentvolle Franse chef-kok, staat klaar om u te verwennen en te vermaken met vijf hartverwarmende liefdesverhalen.

In De man op de achtergrond door Carla Kelly wordt bewezen dat het nooit te laat is om liefde te laten ontluiken, terwijl de timing preies goed is voor de jonge weduwe in Liefde zoekt een weg van Elisabeth Fairchild.

In De drenkeling van Anne Barbour probeert een vrouw een teleurstelling te verwerken en verandert ze van gedachten - met een verrassend resultaat.

Verlangende harten worden op het goede spoor gezet in Op verzoek van het management door Barbara Metzger.

En in Na te komen beloften van Allison Lane ontdekt een Amerikaanse in Londen dat een bezoek aan het verleden van haar familie misschien een liefdevolle toekomst inhoudt.Titel Zomerspecial: Land van betovering
Oorspronkelijke titel Irish Magic (bundeltitel) Daarin: Galway bay - The harper’s daughter - The trysting hour - Rarer than a white crow

Inhoud


De Zeehondenbaai door Morgan Llewelyn:
Een jonge Amerikaanse reisde naar het betoverende land waar haar voorouders vandaan kwamen. Daar leerde ze een man kennen die thuishoorde in een wereld waar ze nog niet eerder van had gehoord.

De dochter van de harpspeler door Barbara Samuel:
Op weg naar het hof kwam Deidre een vreemdeling tegen met ravenzwart haar en gekleed in een rode mantel. Er bloeide een hartstochtelijke liefde tussen hen op.

Het afgesproken uur door Susan Wiggs:
In het oude Tara ontwaakte prinses Aideen uit een droom... Om later de minnaar uit haar droom te ontmoeten.

Zeldzamer dan een witte kraai door Roberta Gellis:
De beeldschone krijgsvrouw Cáer leerde de man kennen van wie ze hield maar die ze ook vreesde.Titel Zomerspecial: Land van betovering II
Oorspronkelijke titel Irish Magic II (bundeltitel) Daarin: The changeling - Earthly magic - To recapture the light - Bride price

Inhoud


Het wisselkind door Susan Wiggs:
Een diepbedroefde jongeman werd door een mysterieuze schoonheid door een wereld geleid die vergeten leek te zijn door de tijd. Samen begonnen ze aan een zoektocht naar een verleden waar tragedie en toverkracht hand in hand gingen, op zoek naar een nieuw begin.

Aardse magie door Barbara Samuel:
Een rondreizende bard, die alleen de hartstocht en de magie van zijn muziek had, won het hart van een beeldschone vrouw die beloofd was aan een onsterfelijke prins.

Hoe vang ik het licht door Morgan Llywelyn:
Een facinerend verhaal over de liefde tussen een onsterfelijke schoonheid en een oude vijand. Was hun hartstocht sterk genoeg om de krachten te weerstaan die alles wilden vernietigen wat zij koesterden?

De bruidsprijs door Roberta Gellis:
Na tien jaar van elkaar gescheiden te zijn geweest, werden twee geliefden met elkaar herenigd. Helaas werd hun langverwachte huwelijk bedreigd door toverkracht en bedrog.Titel Zomerspecial: Betoverd kasteel
Oorspronkelijke titel Castle Magic (bundeltitel) Daarin: Tatha - Bride of the Red Wolfe - If wishes came true

Inhoud


Al eeuwenlang stond kasteel Cnocanduin aan de rand van de Schotse Hooglanden - een toevluchtsoord voor menig jong meisje. Binnen zijn muren lag een prachtige wensput met de volgende inscriptie: 'Elke vrouw met een rein hart die uit deze put drinkt, zal bescherming, kracht en geluk vinden'.

Tatha door Hannah Howell:
1385. Op de vlucht voor haar wrede verloofde vond Tatha Preston onderdak in kasteel Cnocanduin. Daar werd ze naartoe getrokken door een oude waterput die alleen nare herinneringen opriep voor de sombere, knappe heer van het kasteel, Sir David Ruthven. Van de roodharige Tatha moest hij leren wat de betovering van de put inhield.

Bruid van de Rode Wolf door Judith E. French:
1550. Al in haar vroege jeugd werd Fiona Fraser gekoppeld aan Duncan, de zoon van een machtige heer uit de Hooglanden. Een man van wie ze dacht niet te kunnen houden. Ze zocht troost bij de heilige put... en vond er onverwacht geluk.

Als wensen in vervulling gaan door Colleen Faulkner:
1725. Mary Kate MacDonal moest een man uitkiezen die de heer van Cnocanduin kon worden. Ze had haar hart echter al lang geleden verloren aan Rob, een Engelse wees die de Schotten nooit als hun leider zouden accepteren... tenzij de wens uitkwam die ze bij de put had gedaan.Titel Zomerspecial: Ierse charme
Oorspronkelijke titel Irish Enchantment (bundeltitel) Daarin: Irish roses - The bride price - Irish wildfire

Inhoud


Beleef de charme en betovering van een land vol legendes, waar elfjes ronddwalen en hartstocht een oerkracht is. Een land waar tijdloze en eeuwige liefde weerklinkt in de wervelende mist en groene heuvels en dat zelfs de meest onwaarschijnlijke geliefden in een glorieuze omhelzing neemt.

Ierse Rozen door Kathryn Fox:
Ierse Rozen heet het verhaal waarin de legende van Gailbheach wordt verteld. Een jonge Amerikaanse erft een mysterieus huisje aan de winderige kust van Ierland. Op de dag van aankomst ontmoet ze een vreemdeling die de stem van zijn hart volgt. Hij probeert haar ervan te overtuigen dat het lot hen bij elkaar heeft gebracht.

De bruidsschat door Candace McCarthy:
In De Bruidsschat zijn Bridget en Roarke O'Neill te trots om elkaar te bekennen dat ze van elkaar houden. Bovendien wordt hun prille huwelijksgeluk bedreigd door bedrog. Bridgets eer staat op het spel en ze besluit Roarke te verlaten.

Iers Vuur door Jean Wilson:
De vonken vliegen ervanaf in Iers Vuur als een mooie Ierse rebel een Engelse aristocraat ontvoert. Ze wil hem ruilen tegen een antieke harp, maar uit liefde dwarsboomt hij haar plannen. De liefde die tussen deze twee gezworen vijanden opbloeit, is het laatste wat ze verwachten.Titel Zomerspecial 2: Jeugdige charme
Oorspronkelijke titel In Praise of Younger men (bundeltitel) Daarin: A man who can dance - Forevermore - Written in the stars - The demon’s mistress

Inhoud


Een man die kan dansen door Cathy Maxwell:
Een gouvernante geeft een sympathieke dokter dansles opdat hij de vrouw van zijn dromen tijdens een groots bal kan veroveren. Maar dan wordt ze zelf verliefd op de knappe jongeman.

Voor altijd door Lauren Royal:
Tijdens een bruiloft in het kasteel van de markies ontmoet Clarice de aantrekkelijke burggraaf Sir Cameron. Zij is niet alleen van zeer eenvoudige afkomst maar bovendien veel ouder dan hij. Zijn avances brengen haar echter het hoofd op hol.

Het staat in de sterren geschreven door Jaclyn Reding:
Een oude familielegende voorspelt rampspoed als de mooie Harriet met haar jeugdliefde Tristan trouwt. Maar ze moet voor haar achtentwintigste verjaardag trouwen en dat is al over twee weken.

De maîtresse van de duivel door Jo Beverley:
Een mooie, rijke weduwe doet een knappe, jonge officier een bizar voorstel om hem van de ondergang te redden.


Romans koop je bij Bol


Titel Zomerspecial: Veroverde harten
Oorspronkelijke titel Captured Hearts (bundeltitel) Daarin: Mad, bad and dangerous to know - The antagonists - Buried treasure - Fathers and daughters - Precious rogue

Inhoud


Gevaarlijk in de omgang door Mary Jo Putney:
Na de dood van haar waardeloze echtgenoot beleefde een gebroken vrouw een nacht vol passie met een beroepsgokker die tot de galg was veroordeeld - een onschuldige man wiens laatste wens haar een volkomen nieuw leven zou verschaffen.

De tegenstanders door Joan Wolf:
Een eigenzinnige schoonheid moest haar ware gevoelens onder ogen zien voor de nemesis uit haar jeugd toen ze zich voorbereidde op haar debuut in de society - en het huwelijk.

Begraven schat door Edith Layton:
Toen een man werd neergestoken door piraten en voor dood op de kust werd achtergelaten, genas een argeloze vrouw op Long Island zijn wonden - maar ze moest vechten tegen de zee die zijn hart verleidde.

Vaders en dochters door Patricia Rice:
Een bekeerde verkwister spande zich in om een lening terug te betalen aan de vader van zijn voormalige verloofde - en om een liefdesschuld in te lossen aan de vrouw die hij nooit had kunnen vergeten.

Dierbare schavuit door Mary Balogh:
Over het hoofd gezien door de rijke gasten van haar tante, trok een rustig weesmeisje de aandacht van een immorele schavuit - en bracht hem tot inzicht.
Home | Candlelight