Romans koop je bij Bol


De Candlelight Supreme serie startte in 1983. De eerste 10 verhalen hadden niet de benaming Candlelight Supreme maar wel Candlelight Extra. Die vind je onderaan deze pagina terug.
Binnen deze hedendaagse serie zijn er 14 Candlelight Supreme Historische Romans verschenen, de voorlopers van de ons welbekende Candlelight Historische Romans, het zijn de nummers: 115-117-119-121-123-125-127-129-131-133-135-137-139-141.
Nummer 142 was de laatste Candelight Supreme, deze verscheen in 1992.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Supreme 142
Schrijver Jan Oliver
Titel Een gevaarlijke test
Oorspronkelijke titel The perfect love test
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zijn huid was diep gebruind; zijn dikke, blonde haar was door de zon gebleekt, en zijn hypnotiserende, lichtbruine ogen glansden. Ze vond Ben Lyons adembenemend knap. Ze voelde dat hij naar haar verlangde, en wilde daar dolgraag op reageren, maar dat durfde ze niet.
Gayle Summers was naar Houston gegaan om het familiebedrijf van haar beste vriendin te redden, en een fraudeur en dief op te sporen. Ben maakte haar duidelijk dat hij andere plannen met haar had. Brutaal en arrogant weigerde hij zich te verontschuldigen of zijn gedrag te verklaren.
Hoe kon ze zich gewonnen geven als hij niet alleen haar hartstocht deed ontwaken, maar ook haar verdenkingen opriep? Hoe kon ze hem vertrouwen, terwijl er een moord was gepleegd en Ben de belangrijkste verdachte was?


Nummer Supreme 141
Schrijver Olga Bicos
Titel Verraderlijke liefde
Oorspronkelijke titel By my heart betrayed
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Esmeralda MacClure wist dat het harteloos was om haar schoonheid als wapen te gebruiken. Maar haar neef had haar familielandgoed gestolen en aangezien ze gedwongen was om te werken, had ze geen andere keus om haar erfenis terug te krijgen. Ze moest een rijke man zien te vinden en hem met haar charmes verleiden, wat daar ook de gevolgen van waren...
De arrogante playboy Keane Marshall vond het een sport om een aantrekkelijk 'winkelmeisje' uit te dagen, dat bovendien nog de mooiste vrouw was die hij ooit had gezien. Zijn verleiding bracht aan het licht dat ze een foruinjaagster was... en de hartstocht kon bevredigen die ze bij hem opwekte. Hij had echter nooit durven dromen dat het aanraken van haar zijdezachte lichaam tot gevolg zou hebben dat hij die grillige tovenares wilde bezitten en haar bikkelharde hart wilde doen smelten.


Nummer Supreme 140
Schrijver Alison Tyler
Titel Explosief verlangen
Oorspronkelijke titel Tempting an angel
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het ene moment maakten ze kennis met elkaar als nieuwe buren en het volgende moment waren ze partners met een gevaarlijke opdracht. De beeldschone Angela Welles dacht dat ze het verleden achter zich had gelaten. Vanaf het moment dat ze ht door de zon gebleekte haar en atletische lichaam van Max Gallagher zag, kon ze alleen nog maar aan de toekomst denken. Haar ex-man was op mysterieuze wijze gestorven. Angela was ervan overtuigd dat Lou nit door een ongeluk om het leven was gekomen. Angela en Max volgden zamen het spoor dat van Boston via Miami naar de tropische Bahama's leidde. Ze voelden zich hartstochtelijk tot elkaar aangetrokken, maar durfden zich eigenlijk niet voor een tweede keerin hun leven aan iemand te binden. Hoe gevaarlijker hun situatie werd, des te meer groeide hun aantrekkingskracht. Wat was gevaarlijker: hun leven op het spel zetten om een moordenaar te grijpen of hun hart op het spel zetten voor een nieuwe kans in de liefde?


Nummer Supreme 139
Schrijver Karen Robards
Titel Een hemel op aarde
Oorspronkelijke titel This side of heaven
Genre Historische roman
Korte omschrijving

De mooie, uitdagende Caroline Wetherby stapte aan wal in een land dat zo wild en ruig was dat het haar bang maakte. Ze kwam hier om onderdak te vinden bij haar enig overgebleven familielid, maar haar zusje bleek dood te zijn. Wat haar hier wachtte waren stugge Puriteinen, beschilderde wilden, huilende wolven, een rommelig mannenhuishouden... en haar onvriendelijke zwager, Matt Mathieson. Caroline wilde Matt net zo haten als ze alle mannen haatte.
Na de dood van haar vader was ze Engeland ontvlucht. Maar als de dochter van een gokker en een zigeunerin was ze veel te vrijgevochten voor die degelijke kolonie in Connecticut. Bovendien wekte haar kennis van geneesmiddelen veel wantrouwen. En toen ze zich liet opnemen in het huis van die grote, kanppe vreemdeling, stelde ze zichzelf bloot aan grote gevaren... aan gevoelens die ze niet kon bedwingen, aan kussen die ze niet kon vergeten en aan een toekomst die haar kon ruïneren... of een reis naar de hemel op aarde kon zijn.


Nummer Supreme 138
Schrijver Margaret Malkind
Titel Schone slaapster
Oorspronkelijke titel One more night of love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Haar schoonheidssalons waren een internationale sensatie. Een blik op het stralende uiterlijk van Andrea Rendell was voldoende om te zien welke resultaten ze met haar schoonheidsbehandelingen boekte. Andrea, een zelfstandige vrouw die pas weduwe was geworden, was vastbesloten om het leven van haar dochter niet te verstoren door een reeks minnaars en stiefvaders. Toen echter de knappe Ben Chandler - een briljante, jonge architect - op één van haar feestjes opdook, luisterde ze gefascineerd naar zijn ideeën om haar salons te moderniseren. Andrea vond Ben met zijn prachtige bruine ogen bijna onweerstaanbaar. Van St. Moritz tot de Rivièra, en van L.A. to Vail - de plaats waar haar nieuwe salon zou komt - probeerde Andrea niet over de waarheid na te denken. Was Ben slechts in haar geïnteresseerd voor één nacht, of voor een heel leven?


Nummer Supreme 137*
Schrijver Patricia Grasso
Titel Gestolen geluk
Oorspronkelijke titel Highland belle
Genre Historische roman
Korte omschrijving

De roodharige Brigette Devereux had het gezicht van een engel en het temperament van een tijgerin. Nadat ze bij volmacht met een lompe Schot was getrouwd, sloeg ze op de vlucht... en belandde regelrecht in de armen van een knappe vreemdeling. Zijn ogen waren donker als de nacht, zijn ziel duister. Zijn brandende kussen en vrijpostige liefkozingen wekten bij haar een heftig, verboden verlangen. Pas toen ze zich met lichaam en ziel aan hem overgeleverd had, ontdekte ze zijn bedrog.
Lord Iain MacArthur dacht dat hij de amoreuze slag gewonnen had toen hij zijn mooie bruidje veilig en wel naar Dunridge Castle had gebracht. Hier zou ze wel leren wat gehoorzaamheid was! Maar de eigenwijze schoonheid was weer op de vlucht geslagen!
Terwijl er oorlogen woedden en tronen wankelden, achtervolgde hij de vrouw die zijn hart had veroverd, van sprankelend blauwe meren en robuuste, Schotse kastelen tot aan een oud, Engels landgoed en de sloppen van Londen. Hij moest haar vinden en temmen, al zou het hem zijn leven kosten!


Nummer Supreme 136
Schrijver Deborah Sherwood
Titel Geheime boodschap
Oorspronkelijke titel Gypsy lover
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Brittany Tate wist dat ze een uitdaging had aanvaard. De beeldschone actrice met het ravenzwarte haar deed haar best om de temperamentvolle Europese regisseur te behagen. Nicolas Constantin was echter niet makkelijk tevreden te stellen of te begrijpen. Het ene moment was hij hard en kritisch, het volgende hartstochtelijk: een raadselachtige figuur. Hij zei dat hij zich vast had voorgenomen om het uiterste uit haar talenten te halen en zij voelde zich daardoor gevleid. Maar toen hij haar in zijn armen nam, werd ze onverweldigd door zijn hartstocht en haar eigen verlangens. Wanneer hij alleen beroepshalve in haar was geïnteresseerd, waarom was hij dan zo jaloers op haar aantrekkelijke tegenspeler, Had hij een geheim? Kon hij zijn hart aan haar schenken of behoorde dat al toe aan een mysterieuze zigeunerin?


Nummer Supreme 135
Schrijver Lori Copeland
Titel Verboden liefde
Oorspronkelijke titel Sweet Hannah Rose
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Trouwen leek de enige oplossing voor Hannah Rose Brewster, maar in de wijde omtrek was men op de hoogte van haar driftbuien. Daarom regelde haar familie een huwelijk met iemand die haar nog nooit had gezien en werd ze naar een piepklein dorp in Texas gestuurd, vlakbij de grens van Mexico.
Het lot had echter andere dingen voor haar in petto, waaronder een volle maan en een verleidelijke vreemdeling, die met zijn eerste vurige kus haar hart en haar eer steelt. De ruige, ervaren Luke Kincaid dacht dat de schoonheid in zijn bed een 'verjaardagscadeautje' van de jongens was. Een verrassing was ze zeker! Tussen de Kincaids en de Brewsters bestond een jarenlange vete. Luke genoot van zijn verboden buit tot hij ontdekte dat ze weggelopen was. Plotseling wist hij dat hij alles zou doen om haar terug te krijgen en de verbiterde haat van het verleden in te ruilen voor een leven vol liefde, hartstocht en... Hannah Rose.


Nummer Supreme 134
Schrijver Eleanor Woods
Titel Gevaarlijke ontmoeting
Oorspronkelijke titel Reckless encounter
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Waarom hield ze van mannen die het gevaar zochten? Skylar had juist een medaille in ontvangst genomen voor haar ex-verloofde, een politieman die tijdens zijn werk de dood had gevonden.
Tijdens de reis naar huis was ze min of meer gevangen gehouden door een krankzinnige vreemdeling. Gehuld in een rose met groen geruit jasje had hij haar in zijn sterk armen getrokken, en haar verteld dat iemand hem wilde doodschieten. Hij had beweerd dat zij hem kon beschermen... maar het ergste van alles was dat ze het prettig vond toen hij haar kuste. En toen hij daarna naar haar appartement kwam, kon ze de moed niet opbrengen om hem weg te sturen.
De echte Logan Gant had een stoer gezicht, een ijzeren wil, en was onweertaanbaar. Skylar hield voet bij stuk, maar bij iedere kus nam haar weerstand af. Hij was alles wat ze ooit had willen hebben. Maar wat voor toekomst ging ze tegemoet, als ze een relatie begon met een man die haar hart met zijn liefde voortdurend in gevaar bracht?


Nummer Supreme 133
Schrijver Nan Ryan
Titel Wilde hartstocht
Oorspronkelijke titel Savage heat
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Roekeloos danste ze door de nacht. Als nieuwkomer in Denver was ze de lieveling van het regiment... tot er een schaduw over haar pad viel - een man met ravezwart haar die haar bloed sneller deed stromen. Opeens was Martay Kidd de gijzelaar van een man die haar lichaam zou plunderen, haar hart zou veroveren en haar mee zou nemen naar een wereld die haar stoutste dromen overtrof.
De blanken kenden hem als James Savin. De Sioux noemden hem Night Sun, de moedigste van alle krijgers. Maar zijn ware identiteit was net zo geheim als zijn plan om wraak te nemen op de officier van de cavalerie, die lang geleden zijn familie had afgeslacht. Zijn plan was perfect. Hij wilde zijn prachtige prooi ruilen voor het leven van de generaal. Hij had niet verwacht dat hij haar mee zou moeten nemen naar zijn mensen. Ook had hij niet verwacht dat hij de gevangene zou worden van een liefde die nooit zou kunnen bestaan.


Nummer Supreme 132
Schrijver Erin Dana
Titel Een plechtige belofte
Oorspronkelijke titel For the love of jade
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De prachtige hanger van kostbare jade symboliseerde haar plechtige belofte: ze zou de moordenaar van haar man vinden. En nu wist Lisa waar ze moest zoeken: bij Morning Star. De eigenaren van de exclusieve juwelierswinkel in beverly Hills, Blake Hawthorne en Jeremiah Stern, waren bij haar man geweest toen hij de dood vond. En het was verrassend gemakkelijk om Blake over te halen haar in de dienst te nemen als ontwerpster. Blake was een briljante ontwerper, beminnelijk, knap en verrassend teder. De hartstochtelijke gevoelens die hij in haar opriep, kon ze maar moeilijk weerstaan. Maar Lisa moest zekerheid hebben. En haar vertrouwen in Blakes onschuld sloeg om in twijfel toen ze de synthetische jade vond. Hebzucht had tot een dode geleid. Kon de liefde voor jade haar helpen om een moordenaar in het nauw te drijven? Zou het leiden tot nog meer verdriet of tot een nieuw leven vol beloften?


Nummer Supreme 131
Schrijver Virginia Henley
Titel Duistere verrukking
Oorspronkelijke titel The raven and the rose
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Haar haar was als zwarte zijde tegen haar ivoren huid; haar grijze ogen hadden een lila gloed. Als onwettig kind van koning Edward de Vierde werd Roseanna gekoppeld aan haar vaders meest betrouwbare krijgsman. Hij was donker, sterk en imponerend. In de slaapkamer, waar hij haar dwong haar huwelijksbelofte na te komen, leerde ze van zijn liefkozingen te genieten. Toch zwoer ze nooit van hem te zullen houden, ook al gaf ze zich over aan de duistere verrukking.
Zijn schouders waren breed in het harnas dat hem tegen alles beschermde, behalve tegen Roseanna's onschuld. Betoverd door de opvallende schoonheid die zijn begeerte wekte, werd Ravenspur verliefd op haar. Hij wist dat nietsontziende mannen de koning die hij diende van de troon wilden stoten. Een onderdeel van dat complot was zij die zijn dood of redding kon betekenen.


Nummer Supreme 130
Schrijver Kit Daley
Titel Stille intriges
Oorspronkelijke titel Orchid of passion
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij werd omgeven door een waas van mysterie en gevaar. Michael Rutledge had geen andere mensen nodig. Jarenlang had hij pijnlijke opdrachten voor de regering uitgevoerd, en daardoor wist hij maar al te goed wat geweld en verraad betekenden. Op Hawaii was het leven van Mei Li geconcentreerd geweest op haar grote, gezellige familie en haar grote hobby: tuinieren. Ze voelde zich sterk tot Michael aangetrokken en voelde aan dat hij naar vrede en rust verlangde, en graag vertrouwen wilde schenken. Toen hij echter zijn sterke armen om haar heen sloeg, twijfelde ze eraan of ze hem aan zich zou kunnen binden. Zou hij geen genoeg krijgen van het stille, mooie eiland? Door intriges kwamen ze steeds dichter bij elkaar, maar moet alles dan eindigen met zinloos geweld? Hoeveel kans zou hun liefde hebben om langzaam tot bloei te komen als een prachtige orchidee?


Nummer Supreme 129
Schrijver Joanne Redd
Titel Vrij als de wind
Oorspronkelijke titel Chasing a dream
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Ze was op de prairie geboren, kon schieten als de duivel in hoogsteigen persoon en reed beter paard dan de meeste mannen. Geen enkele man kon Jessie haar zelfstandigheid ontnemen of had mooiere kudden wilde mustangs dan zij. Toen stormde Morgan West haar leven binnen, nam haar in zijn machtige armen en bedreigde haar vrijheid door haar te brandmerken met hartstochtelijke kussen die ze niet kon weerstaan of vergeten.
Behendig en roekeloos als een Comanche galoppeerde Morgan West het land binnen waar geen wetten heersten. Hij had een opdracht die alleen door een onfeilbare scherpschutter vervuld kon worden, maar ontdekte dat zijn gevaarlijkste tegenstander een goudharige schhonheid was. Hij besloot haar tot overgave te dwingen, ze moest haar vrijheid, haar hart en haar onschuld aan hem opofferen. Voordat hij verder reed zou ze hem smeken om zijn eeuwige liefde.


Nummer Supreme 128
Schrijver Lynn Patrick
Titel Breekbaar vertrouwen
Oorspronkelijke titel The mermaid's touch
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Ik ben helemaal van jou, zeemeermin. Doe met me wat je wilt!"
Maris Collier keek ongelovig in de goudbruine ogen van haar Adonis. Op de zeebodem hadden ze elkaar zo innig omhelsd en gekust dat ze helemaal van streek was geweest... Ze had zijn leven gered. Maar Maris was geen zeemeermin. Ze was, net als Jason Price, beroepsduiker. Iemand had die dag echter met Jasons zuurstofflessen geknoeid. Waarom?
Terwijl de situatie met de dag gevaarlijker werd, begon Maris zich af te vragen of ze Jason wel kon vertrouwen. Waren ze voor elkaar bestemd, zoals Jason beweerde, of was hij gewoon een roekeloze avonturier op zoek naar een beetje romantiek?


Nummer Supreme 127
Schrijver Virginia Henley
Titel De havik en de duif
Oorspronkelijke titel The hawk and the dove
Genre Historische roman
Korte omschrijving

De duif - Ze was verkocht vanwege een stuk land en toen verlaten, geruild voor een huwelijk, getrouwd met de handschoen, vastbesloten om wraak te nemen. Als de onschuldige Sara Bishop had ze haar wrede familie graag betaald in ruil voor haar vrijheid.
Als de roodharige, groenogige Sabre Wilde zou ze het hof van koningin Elizabeth te schande maken toen ze op pad ging om haar onbekende echtgenoot te verleiden, zijn maitresse te worden en van hem haar slaaf te maken.
De havik - De gunsteling van de koningin die hem haar Zeegod noemde. Zijn witte tanden flitsten in zijn gebronsde gezicht wanneer zijn diepe, viriele stem zijn mannen bevelen gaf. Hij brandmerkte Sabre met zijn verzengende kus en zijn meesterlijke aanraking, niet beseffend dat ze zijn vrouw al was. Kapitein Shane Hawkhurst wist hoe hij bevelen uit moest delen en hoe hij een vijand eronder moest krijgen, maar was hij voorbereid op de hartstocht van een fiere schoonheid die zijn hart regeerde en zijn zinnen deed ontvlammen?


Nummer Supreme 126
Schrijver Tate McKenna
Titel Dicht bij mijn hart
Oorspronkelijke titel Callahan's gold
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De ene dag deed Tory Talbot haar uiterste best om haar boetiek in Los Angeles van de ondergang te redden; de volgende dag was ze in Tombstone, Arizona, en luisterde ze naar het testament van de vader die haar zo lang geleden in de steek had gelaten. Tory was inmiddels een volwassen vrouw die op haar eigen benen stond, en niet het 'kleine meisje' van Sharkey Carsen.
Ze was verbitterd over het verleden. En ze verdiende meer dan een halve schatkaart. Een flinke lading goud zou beter zijn. Maar om dat te vinden, moest ze een tocht door de bergen maken en op zoek gaan naar een mijn die misschien niet eens bestond. Dank zij de onstuimige kussen van Dodge Callahan besloot ze toch te gaan. Maar veronderstel dat er gen goud te vinden was, en dat ze alleen maar met bedrog en verraad geconfronteerd zou worden? Dat de liefde van Dodge alleen maar een romantisch intermezzo was, dat even waardeloos was als erts waarin geen spoor van goud te vinden was...


Nummer Supreme 125
Schrijver Virginia Henley
Titel Een heidense godin
Oorspronkelijke titel The pirate and the pagan
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Wild als een heidense godin galoppeerde lady Summer op haar zwarte hengst langs de kust van Cornwall. Ze smokkelde om haar landgoed te redden, maar een rijk huwelijk kwam haar beter uit. Lord Ruark Helford leek het antwoord op haar roekeloze gebed. Maar toen zijn hartstochtelijke kussen haar tot bedrog en onweerstaanbare liefdesdaden verleidden, begon ze te aarzelen. Zou deze arrogante, knappe lord haar in de hemel brengen - of in de hel?
Lord Helford was de vertrouweling van koning Charles II, en een geheimzinnig en gevaarlijk man. Hij raakte in de ban van lady Summers sensuele onschuld. Toen ze plotseling aan het hof verscheen, dacht hij dat ze een gemakkelijke verovering zou zijn, een gewillige leerling van zijn begeerte en ervaren verleidingskunsten. Maar toen ze zijn hart wist te veroveren, zwoer hij bij zichzelf dat ze zich moest onderwerpen, gehoorzamen en hem nooit bedriegen, anders zou hij haar temmen - niet als gentleman, maar als een piraat.


Nummer Supreme 124
Schrijver Hayton Monteith
Titel Een verraderlijke erfenis
Oorspronkelijke titel Sapphire heart
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij had altijd de baas over haar gespeeld. In haar jeugd had ze hem als een bedreiging ervaren. Nu Charity Bigham de erfgename was geworden van rijkdom en verraad, was Tell Layton er nog altijd. Hij trad op als haar beschermer en hield vol dat hij haar begeerde. Charity wist wat ze wilde met het grote huis dat ze had geërfd. Maar anderen, die vastbesloten waren het testament aan te vechten, hadden zo hun eigen plannen. Werd Charity Tells sterke armen in gedreven door het dreigende gevaar, door het feit dat hij zo vertrouwd was, of door hartstocht? Een ketting die hij haar lang geleden had gegeven, had de belofte van een levenslange vriendschap ingehouden. Maar was er ook sprake an eeuwigdurende liefde?


Nummer Supreme 123
Schrijver Joanne Redd
Titel Geschenk van de zee
Oorspronkelijke titel Desert bride
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Nadat ze Engeland was ontvlucht omdat ze werd verdacht van diefstal, werd Lorna Winters buit gemaakt door Barbarijnse piraten, en verkocht aan een pasja om deel uit te maken van zijn harem. Haar schoonheid beloofde een grote som losgeld op te brengen, die weldra werd afgeleverd door een arrogante Amerikaanse avonturier. Maar had Lorna niet alleen maar de ene gevangenschap voor de andere verwisseld? Het enige wat ze had gedaan, was vluchten in de armen van een onweerstaanbare vreemdeling.
De veeleisende, irritante Nathan Sloan zou haar zijn gevangene maken, zijn liefdesslavin. Omdat ze niet de kracht had hem te weerstaan, gaf ze hem haar lichaam, maar ze durfde hem niet haar hart te schenken, omdat ze wist dat hij haar zou verlaten zodra hij haar in veiligheid had gebracht. Geen man kende de zee en de woestijn beter dan kapitein Nathan Sloan. En geen man kon een grotere afkeer hebben om zijn missie te volbrengen - totdat hij de prijs daarvoor zag: een vrouw die was geschapen om de duivel zelf te verleiden.


Nummer Supreme 122
Schrijver Barbara Andrews
Titel Zomer vol beloftes
Oorspronkelijke titel Summer of promises
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Gail Nolan hield van het leven. Op jonge leeftijd was ze al hoofdzuster en haar werk in het ziekenhuis deed ze met liefde. Ze was tevreden met haar leven en met haar vriend David Benedict, een vooraanstaand chirurg. Hij was welgesteld, geduldig, betrouwbaar en standvastig... Tot Mack Kelsey met een ontstoken blindedarm op haar afdeling terechtkwam. Eens was hij haar grote liefde geweest toen ze nog op de middelbare school zaten. Maar hij had niet met haar willen trouwen en haar hart gebroken met de woorden: 'Ik hou van je, maar...' En opeens was hij terug. Romantisch, onvoorspelbaar en onweerstaanbaar als vanouds. Kon één adembenemende kus haar hele leven op zijn kop zetten? Durfde Gail het risico te nemen om haar vredige en geborgen bestaan in te ruilen voor een zinderende zomer vol verrassigen?


Nummer Supreme 121
Schrijver Nan Ryan
Titel Gevangenen van de liefde
Oorspronkelijke titel Silken bondage
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Nevada Marie Hamilton was een onschuldige, vurige schoonheid zonder manieren. Op een luxueuze rivierboot verdiende ze haar brood als zangeres. Het lot nam echter een andere wending toen Johnny Roulette haar in een nacht vol hartstocht van haar onschuld beroofde. Plotseling was ze de pupil van de beruchtste gokker van de Mississippi en de gevangene van haar liefde.
Johnny Roulette was lang, knap en sensueel, het zwarte schaap van een aristocratische zuidelijke familie, en een onstuimige, roekeloze gokker. Voor hem duurde liefde niet langer dan een nacht. Zijn begeerte voor Nevada was niet anders. Toen zijn hartstocht bevredigd was, ontdekte hij pas haar onschuld. Hij zwoer dat hij het goed zou maken door een dame van haar te maken, die met een fatsoenlijke man zou kunnen trouwen. Maar hij had niet gerekend op het trotse verzet van zijn beeldschone 'Lady Luck' en zijn verlangen haar voor altijd in zijn armen te sluiten.


Nummer Supreme 120
Schrijver Alison Tyler
Titel Dubbele obsessie
Oorspronkelijke titel Double masquerade
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 119
Schrijver Joanne Redd
Titel Waar de regenboog wacht
Oorspronkelijke titel Apache bride
Genre Historische roman
Korte omschrijving

De ondernemende, mooie Alison Carr liet een aangenaam, comfortabel leven in Baltimore in de steek voor de opwinding van het dorre, hete landschap in het woeste zuidwesten van het land. Maar in een stoffig Mexicaans stadje veranderde haar leven van de ene dag op de andere toen een opperhoofd van de Apachen haar zag, begeerde en ontvoerde. Haar hart verzette zich tegen de Indiaan die haar haar vrijheid had ontnomen, maar haar verradelijke lichaam moest het onderspit delven tegen zijn hartstochtelijke liefkozingen.
De trotse, overrompelend knappe en gevreesde Valk wist dat de levenswijze van de Indianen aan het uitsterven was, maar weigerde het gevecht voor zijn volk en zijn land op te geven. Toen keek hij in Alisons schitterende blauwe ogen en hij wist dat hij alles moest riskeren om de begeerlijkste maagd te bezitten die hij ooit had gezien. Zijn hartstocht zou haar brandmerken als zijn vrouw, maar zou hij door zijn blinde begeerte alles in de waagschaal stellen waarvoor hij ooit had gevochten?


Nummer Supreme 118
Schrijver Linda Randall Wisdom
Titel Verhouding vol gevaren
Oorspronkelijke titel A perilous affair
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze had een nieuwe baan, een nieuw gezicht, een nieuwe identiteit en zelfs een nieuwe persoonlijkheid. Voor ex-agente Mari Chandler was het verleden begraven. Alleen haar liefde voor Reid Morgan weigerde een zachte dood te sterven. Ze keerde terug naar Mexico en nam zich vast voor niet meer aan die liefde te denken. Wat had Reid op hetzelfde tijdstip en met hetzelfde idee naar dat land gebracht? Hij dacht dat ze een onbekende was, maar al spoedig waren er weer dezelfde vurige kussen en hetzelfde intense, hongerige verlangen. Als ze haar geheim verraadde, zou ze hun levens in gevaar brengen. Eens hadden ze al in levensgevaar verkeerd, en dat gevaar was nog altijd niet geheel geweken. Mari wist dat hun leven afhankelijk was van de vraag of zij het spel onverschrokken kon spelen. Maar hoe kon ze de hevige liefde doven die haar hart in vuur en vlam had gezet.


Nummer Supreme 117
Schrijver Lori Copeland
Titel De mooie verleidster
Oorspronkelijke titel Sweet talking stranger
Genre Historische roman
Korte omschrijving

De leugens van Patience McCord hadden de knappe Cass Claxton onder bedreiging van een geweer tot een huwelijk gedwongen voor hij uit het stadje in Kansas vertrok. De mooie dochter van rechter McCord had gezworen dat ze alles zou doen om in St. Louis te komen - zelfs als dat betekende dat ze de brutale hartenbreker moest dwingen met haar te trouwen.
Eenmaal in St. Louis was Patience niet van plan Cass ooit nog terug te zien. Ze had nooit kunnen dromen dat ze zes jaar later met negen angstige weeskinderen in een huifkar zou stranden en een andere wanhopige truc zou toepassen om Cass te bewegen hen door Indiaans gebied te brengen. Hij noemde haar een helleveeg en een intrigante, maar deze keer ontstaken hun opvliegende karakters de vlam van de hartstocht.
Nu wilde ze dat hij haar zou temmen, haar zou beminnen... als haar leugens er tenminste niet voor hadden gezorgd dat het al te laat was om zijn hart te veroveren.


Nummer Supreme 116
Schrijver Linda Vail
Titel Een boeket liefde
Oorspronkelijke titel A secret arrangement
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Al generaties lang kweekte de familie van Nicole Sabine snijbloemen. Rand Jameson was een nieuwkomer in het vak en meteen al een geducht concurrent. Ze konden elkaars bloed wel dringen, totdat ze overeenkwamen een zending geïmporteerde bloemen met elkaar te delen. Nooit had Nicole kunnen vermoeden dat een partij prachtige lelies haar in een gevaarlijk avontuur zou storten. Zij en Rand waren in het bezit gekomen van gesmokkelde, geheime informatie, die in de stengel van een van de bloemen verborgen zat. Van alle kanten werden ze achtervolgd, en niet in staat om goede mensen van slechte te onderscheiden, werden ze naar elkaar toegedreven door wederzijdse aantrekkingskracht en hun stellig voornemen de geheimen in de juiste handen terecht te laten komen. Ze kregen te maken met diverse spionnen, maar wie konden ze vertrouwen? En konden ze elkaar eigenlijk wel voor honderd procent vertrouwen? Kon een meedogenloze rivaal een hartstochtelijke partner worden, zowel in zaken als in de liefde?


Nummer Supreme 115
Schrijver Joanne Redd
Titel Houden van een adelaar
Oorspronkelijke titel To love an eagle
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Rebecca draaide zich snel om toen iemand haar naam riep. Daar, in de brandende zon, stond een lange vreemdeling met een brede borst en smeulende ogen... de man die haar zou begeleiden op haar geheime missie en die zich zou voordoen als haar echtgenoot, terwijl ze kanonnen naar het Texaanse fort Alamo zouden brengen.
Maar Chase Winters was niet de geharde soldaat die ze verwachtte; hij was een halve Comanche - wild en trots. Terwijl ze naar het westen werden gedreven in een kruisvuur van oorlog en passie, lag het gevaar achter de horizon. Maar het echte gevaar lag in Rebecca's hart: een wanhopig verlangen naar de enige man die haar wereld nooit zou kunnen delen... die haar ziel in vuur en vlam zette... die haar alleen zijn liefde bood - voor altijd wild, voor altijd vrij.


Nummer Supreme 114
Schrijver Kit Daley
Titel Gevaarlijk intermezzo
Oorspronkelijke titel Dangerous hideaway
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Kerstmis in Oostenrijk - daar had Anna Stanfield haar hele leven al van gedroomd. Via een spelletje op de radio had ze een reis naar dat land gewonnen. Ze moest gaan, maar toch voelde ze zich eenzaam, zo ver bij haar zoontje vandaan. Al gauw was ze echter te gast in Mark Prince's elegante chalet. Of was ze een gevangene van deze knappe vreemdeling? Had hij haar verleid door middel van leugens, en weigerde hij haar te laten gaan? Wie was die Mark Prince eigenlijk, en wat speelde er zich allemaal af in zijn chalet? Na een onvergetelijke nacht had Anna gedacht dat hij werkelijk van haar hield. Moest ze eerst hun beider levens op het spel zetten om achter de waarheid te komen?


Nummer Supreme 113
Schrijver Linda Vail
Titel Als een open boek
Oorspronkelijke titel Shattered secrets
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Kate Asher koesterde achterdocht. Ze was vast van plan alles tot op de bodem uit te zoeken, met of zonder de hulp van Matthew Gage. De mysterieuze sterfgevallen van twee medewerkers van een verzekeringsmaatschappij waren te toevallig om ze te kunnen negeren. Vooral omdat een van die twee haar echtgenoot was geweest. Kate was al twee jaar weduwe, maar wilde toch nog antwoorden hebben op haar vragen. Matt hield vol dat het zijn werk was om die te vinden. Hij wilde antwoorden hebben op de gerezen vragen, maar bovenal wilde hij Kate hebben. Hij was een agressieve en sterke man, die bij Kate hartstochtelijke gevoelens en angst opriep. Toch wist ze zich staande te houden terwijl ze een steeds gevaarlijker spoor volgden van Tucson naar de Cayman eilanden. Welke angsten en waarheden zou ze onder ogen moeten zien voordat ze bereid was Matt haar vertrouwen en haar liefde te geven?


Nummer Supreme 112
Schrijver Lee Magner
Titel Een klasse apart
Oorspronkelijke titel Night of the matador
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Magdalena wist maar al te goed hoe gevaarlijk het was om verliefd te worden op een matador. Na vele jaren was ze eindelijk teruggekeerd naar de schitterend Mexicaanse vallei waar haar familie vechtstieren fokte. Ze had zich voorgenomen dat ze nooit met een stierenvechter zou trouwen. Maar vanaf het moment dat Ben op het toneel verscheen, was ze onder de indruk van zijn vreemde, onafhankelijke gedrag. Toen hij haar in zijn armen nam, begon haar voornemen te wankelen maar ze bleef zich verzetten tegen de unieke liefde die Ben haar bood. Ze werd verscheurd door haar behoefte aan onafhankelijkheid en het verlangen van haar ongetemde hart. Zou ze Ben verliezen, de man die de dood uitdaagde om haar voor zichzelf op te kunnen eisen?


Nummer Supreme 111
Schrijver Dallas Hamlin
Titel Gestolen tijd
Oorspronkelijke titel Prisoner in his arms
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Haar belangstelling voor ruïnes bracht Cally Stevens naar Midden-Amerika, waar een gevaarlijke bende opstandelingen ervoor dreigde te zorgen dat ze nooit meer weg zou kunnen. Wat zou er met haar gebeuren wanneer ze ontdekten dat zij niet de dochter van de machtige Amerikaan was voor wie zij haar aanzagen? Het voor haar gevraagde losgeld zou nooit worden betaald. En hoe zat het met Ryder Allen, de geharde vechtersbaas, die zich als haar beschermer had opgeworpen?
Het ene moment was hij teder en hartstochtelijk, het volgende mysterieus en afstandelijk. Voor haar was hij een raadsel. Als ze ontsnapten en alles overleefden, hoe onwaarschijnlijk dat ook leek, zou Cally dan tot de ontdekking komen dat ze zonder hem niet kon leven en dat ze in feite voor altijd zijn gevangene was geworden?


Nummer Supreme 110
Schrijver Eleanor Woods
Titel Hartstochtelijke bevlieging
Oorspronkelijke titel Texas wildfire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij was een boom van een kerel. Zij was klein en breekbaar als een porseleinen poppetje. Hij was gek op avontuur. Zij wilde zekerheid. Maar Christina Mattlock wierp alles in de strijd. Die machtige, rijke John Mattlock dacht dat hij alles kon krijgen wat hij maar wilde. Nou, haar zou hij niet krijgen. Niet meer, in elk geval! Over een paar weken zou hun scheiding uitgesproken worden... ondanks het feit dat haar hartstocht hem telkens weer in zijn armen dreef en haar verlangen naar hem zo groot en wild bleef als de hele staat Texas... ondanks de gebeurtenissen die ertoe leidden dat zij de hoofdverdachte in een spionagezaak was. Ook al was ze nog zo klein, ze liet niet met zich sollen! Ze zou haar onschuld bewijzen en aan een nieuw leven zonder hem beginnen. Tenzij... hij bewees dat hij meer van haar hield dan van gevaar en tenzij hij waar kon maken dat hun huwelijk meer was dan een tijdelijke bevlieging!


Nummer Supreme 109
Schrijver Hayton Monteith
Titel Liefde is zilver
Oorspronkelijke titel Silver love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Redde ze haar leven of was dit zelfmoord? Het ene moment vluchtte de knappe, arme Pan Belmont voor een woedende restaurant-eigenaar, het volgende moment stond ze in het luxueus ingerichte appartement van Silver Calen en accepteerde ze zijn merkwaardige aanbod. Ze beloofde dat ze tegen een beloning van $ 75.000 een maand bij hem zou blijven wonen. Daardoor zou ze tijd winnen voordat ze terugging naar een wereld vol ellende en afschuwelijke geheimen - maar er zou geen liefde tussen hen groeien. Ze had er nog geen idee van dat Silver haar met zijn uitbundige zorgzaamheid en zijn verlangen om haar te beschermen in zijn sterke armen zou lokken... dat hij haar de kracht zou geven om van hem te houden... om het verleden onder ogen te zien en de geheimen uit de weg te ruimen... om alle rijdkom, macht en vreugde op te eisen die voor haar waren weggelegd.


Nummer Supreme 108
Schrijver Alison Tyler
Titel Geheime dromen
Oorspronkelijke titel Runaway lover
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze wist dat hij iemand was die ze zou moeten mijden - een knappe, wellustige vrachtwagenchauffeur die aan zijn vrijgezellenleventje was gehecht. Chelsea Ingram was gevlucht uit een wereld waarin geld en politiek de hoofdrol speelden... en een huwelijk dat voltrokken had moeten worden op de avond dat ze in de vrachtwagen van Jack McCrea langs een verlaten snelweg in Nevada meereed. Ze had hem bedreigd met een pistool om hem te dwingen haar mee te nemen. Het was alleen maar de bedoeling geweest om haar eigen leven te redden, maar nu raakte ze in de ban van een man die ze nog nooit had gezien en die hartstochtelijke gevoelens in haar opriep waarvan ze het bestaan niet kende. Na haar eerdere teleurstelling was ze weggelopen. Waarom deed ze dat nu niet? Vroeg ze erom om gekwetst te worden? Waarom leek het zo juist om veilig in de armen van Jack te blijven liggen?


Nummer Supreme 107
Schrijver Barbara Andrews
Titel Een witte, witte wereld
Oorspronkelijke titel Wrap me in a scarlet
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Welke snode plannen had Megan, de halfzuster van Amy Litchfield, toen ze haar jongere halfzusje uitnodigde om in Alaska te komen logeren? Amy werd verliefd op de knappe, ruige Cass Blakely en had geen flauw vermoeden dat ze een pion in een gevaarlijk spel was geworden. Zijn vurige kussen waren reden genoeg om te blijven, maar zijn koele beschuldigingen dwongen haar om weg te gaan. Hij dacht dat ze haar onschuldige schoonheid gebruikte om hem af te leiden, omdat ze haar schuldige halfzuster in bescherming wilde nemen. Zijn chartermaatschappij stond op het spel. Maar toen ze midden in de winter in de koude, wilde natuur van Alaska een noodlanding hadden gemaakt en moesten vluchtenvoor wrede vijanden en gevaarlijk beren, waren ze noodgedwongen op elkaar aangewezen. Geloofde hij nog steeds dat ze in staat was om hem te bedriegen? De man van wie ze zoveel hield en van wie haar leven afhing?


Nummer Supreme 106
Schrijver Heather Graham
Titel Gefluisterde leugens
Oorspronkelijke titel Liar's moon
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze was een wilde tiener geweest die alles op alles had gezet om wraak te nemen. Maar toen ze Leif Johnston verleidde, had ze er geen rekening mee gehouden dat ze wel eens hopeloos verliefd zou kunnen worden... en dat haar familie tussenbeide zou komen door haar naar Zwitserland te sturen. Zeven jaar later was Tracy Kruger een succesvolle, onafhankelijke vrouw. De vastbeslotenheid om haar vaders moordenaar op te sporen, zou haar echter rechtstreeks terugwerpen in de bedrieglijke schijnwerpers van New York... in de misleidende schoot van haar familie... en in Leifs slanke, verlangende armen. Hartstocht en gevaar verbonden hen, evenals twijfels en gevaarlijke geheimen hen verscheurden. Kon Tracy de waarheid onder ogen zien en de toekomst omhelzen, ondanks de martelingen van het verleden?


Nummer Supreme 105
Schrijver Eleanor Woods
Titel Een zonnige toekomst
Oorspronkelijke titel Breathless temptation
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zo lang ze zich kon herinneren, was Shay Michaels al zijn buurmeisje geweest, de wilde tomboy met geschaafde knieën en een beugel die naar Kurt Barron Had opgekeken met een mengeling van adoratie en ondeugende neerbuigendheid. Maar dat was allemaal veranderd. De drieëntwintigjarige Shay was een beeldschone vrouw, die oud genoeg was om te weten dat Kurt de enige man was van wie ze zou kunnen houden. De arrogante en dominerende Kurt was een van de meest begeerde vrijgezellen van Arizona geworden. Waarom stond hij er op haar naïviteit te beschermen, die ze in zijn armen juist zo graag wilde verliezen? Waren de vlammen die tussen hen oversloegen alleen een gevolg van het feit dat ze elkaar bijna hun hele leven kenden? Was het kalverliefdt? Welke geheimen uit het verleden blokkeerden de weg naar een wederzijdse liefde?


Nummer Supreme 104
Schrijver Kit Daley
Titel De verborgen schat
Oorspronkelijke titel Danger in paradise
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was heel wat anders om over avonturen te lezen dan er zelf bij betrokken te raken. Een wanhopig telefoontje was de reden dat Samatha Prince haar veilige wereldje en haar boekhandel in New Orleans verliet en zich en een wild avontuur in het Amazonegebied stortte. Haar opdracht: haar vermiste broer opsporen en een verborgen schat zoeken. Het was ook heel wat anders om over romantiek te lezen dan zelf in een romance verzeild te raken. Ze voelde zich op mysterieuze wijze aangetrokken tot Brock Slader. Alleen met Brock in een vijandige wereld van orchideeën en gevaarlijke slangen, primitieve indianen en sluwe boeven, deed Sam haar uiterste best om de relatie met Brock strikt zakelijk te houden. Brock was een vrijbuiter en hij leefde van dag tot dag. Zou Sam de gevaren van de jungle overleven om ten slotte ten prooi te vallen aan een hartverscheurend verlangen?


Nummer Supreme 103
Schrijver Tate McKenna
Titel Rusteloos verlangen
Oorspronkelijke titel A man to remember
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Volgens mij ben jij gevaarlijk," zei ze.
"Alleen voor mensen die mij proberen tegen te houden," antwoordde Jake Bronson. Maar was dat wel zo? Alyse Skye was zo goed als ontvoerd, en haar boot was in bezit genomen door een blonde piraat die haar op het gouden strand van La Pas veroverd had. Jake legde beslag op haar emoties, maakte aanspraak op haar bed en veroverde haar hart. Hij zei dat hij een laarzenfabriekant uit El Paso was en alleen maar zo gauw mogelijk thuis moest zien te komen. Maar toen ze Mexico verlieten en de uitgestrekte oceaan op voeren, wist Alyse dat haar gevoelens voor Jake en haar junkering naar avontuur haar leven een gevaarlijke koers deden inslaan. Wie was hij eigenlijk? Waar was hij voor op de vlucht? Waarom bleven er in haar hoofd waarschuwingsbelletjes rinkelen, terwijl ze in haar hart wist dat ze deze geheimzinnige vreemdeling, die noot genoegen nam met 'nee', kon vertrouwen?


Nummer Supreme 102
Schrijver Blair Cameron
Titel Een luchthartig spel
Oorspronkelijke titel The nights of his life
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze veilde antiek, maar nooit vrijgezellen. Een 'vrijgezellenveiling' was een briljant idee om geld in te zamelen voor een goed doel. De aantrekkelijkste mannen van Portland zouden geveild worden en Lara Maitland zou de mooie veilingmeester zijn. De speciale aanbieding van de avond: de rijke Whit Preston, die met zijn opvallende blauwe ogen, jongensachtige grijns en scherpe gelaatstrekken een onweerstaanbare indruk maakte. Alle vrouwen vonden hem aantrekkelijk, behalve Lara. Ze vond hem een arrogante kwast, die haar liefste wens had gedwarsboomd. Er waren veel vrouwen die er alles voor over zouden hebben om een onvergetelijke avond met Whit door te brengen, maar Lara had een vriendin in de zaal de opdracht gegeven op hem te bieden. Als zij het hoogste bod zou uitbrengen, zou ze dan haar zin krijgen? Waarom dacht ze dat wraak zoeter zou zijn dan romantiek?


Nummer Supreme 101
Schrijver Alison Tyler
Titel Blijf zoals je bent
Oorspronkelijke titel Today and always
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zij was een stralende, jonge vrouw. Hij was een arts wiens briljante carrière opeens aan een zijden draadje hing. Door een ongeluk van haar zwager moest Patricia Vaughn hals over kop terug naar het Metropolitan Ziekenhuis, waar ze dokter John Woods weer zou zien, de man van wie ze hield... en die ze had verlaten. Pat, die er zeker van was dat ze bij elkaar hadden moeten blijven en die ervan overtuigd was dat de tegen hem ingebrachte beschuldigingen onjuist waren, moest zich een weg zien te banen door een web van leugens en geruchten om de waarheid te achterhalen. Maar iedere hartstochtelijke kus trok haar steeds verder het gevaar in. Zou ze Johns onschuld kunnen bewijzen? Kon ze hem ervan overtuigen dat het grote leeftijdsverschil niet voldoende was om hen van elkaar gescheiden te houden en dat de korstondige verhouding die ze jaren geleden hadden gehad, in feite slechts het begin was van een levenslange, liefhebbende relatie?


Nummer Supreme 100
Schrijver Betty Henrichs
Titel Een volmaakte droom
Oorspronkelijke titel Roman fantasy
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Niet denken, alleen maar voelen," fluisterde hij met zijn zware stem in haar oor. Wat kon ze anders doen? Freya Davidson, de privé-secretaresse van de Amerikaanse ambassadeur, was verloren in een wereld van sensuele bekoring. Maar wie was deze knappe vreemdeling, die haar meesleurde in een storm van hartstocht? Was hij werkelijk graaf Antonio Raimondi, zoals hij beweerde, of was hij een geheim agent die een gevaarlijke opdracht in Italië moest uitvoeren? "Vertrouw me," zei hij. Maar hoe kon ze dat? Er stonden internationale belangen op het spel, eveneens haar hart. Hij was onweerstaanbaar; zij was het slachtoffer van zijn bekoring. Maar was ze in gevaar... gevangen in een web van fantasie... of was ze gewoon een vrouw die de man had gevonden van wie ze zielsveel hield?


Nummer Supreme 99
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Dreigende hartstocht
Oorspronkelijke titel Laying down the law
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Carly Jaymes had opwindende plannen. Vol zonnig enthousiasme verhuisde ze naar Trent County in Noord-Carolina, waar ze het oude landhuis van de familie Wainwright had gekocht. Maar iemand had andere plannen met haar. Een boosaardige geest, mysterieuze telefoontjes en een dreigementen uitende bezoeker wezen op gevaar. Sheriff Nick Garrett had haar als eerste welkom geheten. In eerste instantie wendde ze zich tot hem voor kameraadschap, later voor bescherming. De vriendschap veranderde echter al snel in een onweerstaanbare hartstocht. Maar terwijl het gevaar steeds groter werd, gaf Nick haar duidelijk te verstaandat hij geen vaste verbintenis wilde. Carly was er echter zeker van dat ze de ware liefde had gevonden. Moesten ze allebei eerst in levensgevaar verkeren, voordat Nick bereid was zijn aarzelende hart voor haar open te stellen?


Nummer Supreme 98
Schrijver Paula Hamilton
Titel Romantische omzwervingen
Oorspronkelijke titel The wanderer's promise
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze kreeg de kans van haar leven om schatrijk te worden, maar dan moest ze de partner worden van een man, die ze verachtte. Brenda Dupree was een kei, zowel in de rechtswetenschappen als op financieel gebied. Steve Kingsley beschikte over de kennis die ze nodig hadden om de oliebronnen te controleren. Maar hoe kon ze hem vertrouwen, deze man, die lak had aan haan ambitie en luxe? Maar toen ze om zakelijke redenen fun fraai ingerichte kantoor moesten verwisselen voor de Texaanse olievelden, kon Brenda niet langer de vonken negeren die tussen hen oversloegen. Hoe lang konden ze hun vurige hartstocht voor elkaar verborgen houden?


Nummer Supreme 97
Schrijver Sydney Ann Clary
Titel Verzoening in Moskou
Oorspronkelijke titel Undercover affair
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Flame Garret wilde vrij zijn. Haar echtgenoot Logan, had haar wat dat betreft geen keus gelaten. Hij was bezittering en trots. Hij nam het haar kwalijk dat ze als popzangeres een eigen, briljante carrière had opgebouwd en daarmee in staat was geweest in zijn studiekosten en levensonderhoud te verzien. Flame meende dat hun hartstocht was opgebrand, tot Logan plotseling haar leven weer binnenwalste. Opnieuw liet hij haar geen keus. Ze moesten vertrekkten voor een tournee achter het ijzeren gordijn, om een Russische geleerde het land uit te smokkelen, en als dekmantel zouden ze zich zogenaamd weer met elkaar moeten verzoenen. Vanaf het eerste weerzien op de Bahama's tot in Warschau laaide de hartstocht tussen hen hoog op. Zouden zijn door het vuur daarvan worden verslonden, of kon de schitterende droom in vervulling gaan die ze beiden in eerste instantie zo heftig probeerden te negeren?


Nummer Supreme 96
Schrijver Anne Silverlock
Titel Een hemelsbreed verschil
Oorspronkelijke titel In the heart of the sun
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Op het ene moment zweefde ze zo vrij als een vogel boven de wildernis van Tennessee; het volgende moment was ze de gevangene van een sterke vreemdeling die haar de adem benam. Freddie Davenport had geen andere keus dan Nat Steele te gehoorzamen. Door de noodlanding met haar zweefvliegtuig bevond ze zich zo ver van de beschaafde wereld, dat ontsnappen een zinloos risico was.

En toen Nat haar meenam naar een plek in de bergen waar een familie zich bezighield met illegale praktijken, kwam ze tot de conclusie dat hij tegelijkertijd haar vijand en enige bondgenoot was. Wie was Nat? Hij kon ruw en teder zijn. Aan welke kant van de wet stond hij? En waarom wilde Freddie niet dat Nat haar liet gaan toen hun gevaarlijke avontuur een bloedstollende climax bereikte?Nummer Supreme 95
Schrijver Linda Randall Wisdom
Titel Verleidelijke charme
Oorspronkelijke titel Murphy's charm
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jaren geleden had ze hem verlaten om zich over te geven aan haar grote passie: dansen. Charlotte 'Charlie' Wells dacht dat ze James Murphy nooit meer zou zien - totdat een knieblessure haar dwong een tussentijds baantje aan te neman als bezigheidstherapeute in een bejaardencentrum. Ze schrok toen ze ontdekte dat James de leiding had over het centrum. De vonken - en de woede - waren er nog steeds. James nam zich voor haar een lesje in liefde te geven voordat ze hem weer zou verlaten. Ze werd meegevoerd door zijn heerlijke omhelzingen en verleidelijke charme. Charlie wist dat hij de man was van wie ze hield. Maar hoe kon ze bewijzen dat zij de vrouw was die hij kon vertrouwen - dat ze dit keer bij hem zou blijven, voor altijd?


Nummer Supreme 94
Schrijver Linda Vail
Titel Schone schijn
Oorspronkelijke titel My darling pretender
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Maggie Johnson hield van uitdagingen. En het kantoor van Robert Langley was dat zeker. Het zou weken duren voordat ze de troep zou hebben opgeruimd - hetgeen precies de opzet was van de onweerstaanbaar knappe, briljante, exentrieke uitvinder. Maggie beter leren kennen was een uitdaging die Robert niet kon laten liggen. Maggie werkte volgens haar eigen regels - beleefd, professioneel en platonisch. Maar de scheikundige processen tussen hen waren explosief. Het ene moment was ze nog bezig archieven te sorteren; het volgende moment raakte ze betrokken bij hartstochtelijke liefdesexperimenten! Maar toen ze haar best deed een ontbrekend dossier op te sporen, werd ze ineens verdacht. Ze had er op gestaan dat de baan tijdelijk zou zijn. Kon ze haar onschuld bewijzen... kon ze bewijzen dat ze ernar verlangde niet alleen altijd voor Robert te blijven werken, maar dat ze ook een plaatsje in zijn hart wilde veroveren?


Nummer Supreme 93
Schrijver Deborah Sherwood
Titel Storm van verlangen
Oorspronkelijke titel Winds of a secret desire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Grasse - een uitbundige wereld van bloemen! Veronica Stephens was naar Frankrijk gegaan om haar erfenis, een klein huis met een stuk grond, aan de beroemde St. Pierre's te verkopen. Hoe kon ze weten dat de bijzonder knappe vreemdeling die haar in de maanverlichte tuin van een hotel in zijn armen trok, de beroemde en tegelijkertijd beruchte Philippe St. Pierre was? Op zijn charmante, beminnelijke manier wist hij gevoelens bij haar wakker te maken, waartegen ze zich met hand en tand verzette. Per slot van rekening kon ze zelfs niet hopen dat ze kon wedijveren met zijn beeldschone, groenogige verloofde. Hoe kon ze weten dat een geheime parfumformule van haar grootvader Philippe's dochtertje in gevaar zou brengen? En hoe moest ze erachter komen of zijn hartstochtelijke kussen uit liefde voortkwamen of alleen maar het gevolg waren van een kortstondig maar stormachtig verlangen?

Nummer Supreme 92
Schrijver Hayton Monteith
Titel Niets kan ons scheiden
Oorspronkelijke titel Endless obsession
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Elke vezel van Domino's lichaam schreeuwde dat er gevaar dreigde. Acht maanden na hun stormachtige scheiding wist Zane haar nog steeds in vuur en vlam te zetten. Ze had zichzelf wijsgemaakt dat het afgelopen was. Maar was dat zo? Als gast van Zanes grootmoeder was Domino naar het chique Palm Beach gekomen om een afgezonderde miljonair te interviewen. Alles verliep naar wens, tot Zane kwam opdagen en het smeulende vuur van haar hartstocht aanwakkerde. Deze keer zou ze zich niet door hem laten overrompelen. Zelfs toen er voor haar groot gevaar dreigde, weigerde ze zich door hem te laten beschermen. Maar hoe lang kon ze de man van wie ze hield ontkopen... de man die bezeten leek van zijn voornemen haar voor altijd tot de zijne te maken?


Nummer Supreme 91
Schrijver Pat West
Titel De kus van een schorpioen
Oorspronkelijke titel Under the sign of scropio
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Adam en Eve leefden ondanks hun namen in heel verschillende werelden. De donkere, knappe Adam Kane was een cynische inspecteur van politie. Eve Darcy was een warmbloedige astrologe, die met beide benen stevig op de grond stond. Eve had als eens eerder geholpen bij het opsporen van een seriemoordenaar, en nu was ze gedwongen met Adam samen te werken aan een soortgelijke zaak. Adams minachting voor Eves 'intuïtie' was sterk, bijna even sterk als zijn verlangen naar haar. Hij wilde haar in bescherming nemen, maar zij had zich vast voorgenomen de moordenaar te vinden, voordat ze zelf wellicht het volgende slachtoffer zou worden. Moest ze haar instict volgen, of gehoor geven aan Adams bevelen? Zou haar onderzoek niet alleen haar eigen leven, maar ook de kans op een gelukkig leven met Adam in gevaar brengen?


Nummer Supreme 90
Schrijver Terri Herrington
Titel Beminde verrader
Oorspronkelijke titel Tender betrayer
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Het is niet voorbij, nog lang niet. Ik wil je terug!" schreeuwde hij woedend.
Wat was die man arrogant! Als Clint Jessup dacht dat ze zich in zijn armen zou werpen, dan stonden hem nog een aantal verrassingen te wachten. Acht maanden geleden hadden ze zullen trouwen. Ineens was hij spoorloos verdwenen. Opeens was hij weer terug, zonder verklaring of excuurs. Elise Cranston zwoer dat ze afstand zou bewaren, maar had nooit gedacht dat hij haar werkelijk zou ontvoeren. Het was voor haar eigen bestwil, hield Clint vol. Vanwege hem verkeerde ze in groot gevaar. Ze was zijn gevangene en hij eiste van haar dat ze hem vertrouwde. Maar hoe kon ze weer van hem houden zonder de waarheid te kennen? Was hij een misdadiger die op de vlucht was? Of was hij een man die buiten zijn wil vertstrikt was geraakt in levensgevaarlijke omstandigeheden?


Nummer Supreme 89
Schrijver Dallas Hamlin
Titel Overgeleverd aan de liefde
Oorspronkelijke titel Surrender to a stranger
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Brenna McKennon was wanhopig toen ze uit het raam sprong om aan het huwelijk te ontsnappen. Het was puur toeval dat Adam Chaney haar ontdekte voordat ze definitief in de golven van de oceaan was verdwenen. Brenna had altijd een rijk, beschermd leventje geleid. Omdat haar vader was overleden, moest ze de veilige haven die Adam haar aanbood, wel accepteren. Maar hoe lang zou Brenna haar ex-verloofde kunnen blijven ontlopen, en de geheimen die ze bewust uit haar hoofd had verbannen? Toen er echt gevaar begon te dreigen, wist Brenna dat ze Adam moest laten zien dat ze voor zichzelf kon zorgen. Maar als ze dat eenmaal had bewezen, zou ze de toekomst dan echt onder ogen kunnen zien en vertrouwen durven hebben in Adams sterke, beschermende liefde?


Nummer Supreme 88
Schrijver Joanna Brandon
Titel Jouw wereld en de mijne
Oorspronkelijke titel Suspicion and desire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Dit is hoe en wat ik ben," verklaarde Alida uitdagend. Door haar geheimzinnige verdwijningen was bij Logan argwaan ontstaan dat ze een andere minnaar had. Hij had zich op het ergste voorbereid. Maar de beeldschone vrouw met het ravenzwarte haar, die gekleed in een geiteleren jurk met franje voor hem stond, had hem volledig verrast. Ze had geprobeerd haar geheim verborgen te houden: ze was opperhoofd van een kleine Indianenstam, en deed haar best de overheid om de tuin te leiden, omdat ze haar mensen niet wilde onderwerpen aan een volkstelling. Logan Tanner had haar deelgenoot gemaakt van een passie, waarvan ze nooit had durven dromen. Maar ze was vastbesloten om op haar eigen manier voor haar mensen te zorgen. Kon ze Logan vertrouwen, zijn bescherming en zijn liefde accepteren, zonder een compromis te hoeven sluiten met haar volk of haar hart?


Nummer Supreme 87
Schrijver Eleanor Woods
Titel Vervlogen dromen
Oorspronkelijke titel A forbidden refuge
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij betrapte haar toen ze wilde inbreken. Maar het belangrijkste was dat ze toegang verkreeg tot de kleine gehuurde portierswoning die haar zus had gehuurd. Nicole Forrester was vastbesloten om de verdwijning van haar zus helemaal alleen op te lossen. Als er iets was waar ze niet tegen kon, was het wel dat een man de leiding van haar leven overnam - zelfs als bleed dat die man de befaamde playboy Jace Corbitt was.
De arrogante miljonair scheen te denken dat hij de wijsheid in pacht had. Zelfs Nicoles scherpe tong kon hem niet op afstand houden. Haar minachting en intense gevoel van onafhankelijkheid brachten hen alleen maar steeds dichter bij elkaar. Waarom wees ze hem af, terwijl zijn sterke armen en opwindende kussen haar steeds meer dwongen het uiteidelijk maar op te geven?


Nummer Supreme 86
Schrijver Cathie Linz
Titel Haar laatste kans
Oorspronkelijke titel Continental lover
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij kon alleen maar autoracen, gokken en het leven van een playboy leiden! Mary Ellen Campbell vervloekte Ty Stevenson toen ze vanuit Chicago vertrok voor een rondreis door Europa. Hij wilde alleen maar flirten! Maar net toen ze zich had ingesteld op een leven zonder hem, dook hij in Denemarken weer op - als haar kamergenoot! Hij beweerdedat hij werd achtervolgd en een veilige plek nodig had om zich te verbergen. In eerste instantie was ze woedend, maar ze liet zich opnieuw door hem inpakken. Toen nam ze zich voor bij de dag te leven en hem daarna weg te sturen, voordat haar hart nogmaals kon breken. Zou ze inderdaad in staat zijn in Parijs een einde aan hun relatie te maken om hem daarmee een lesje te leren waardoor hij voor altijd de hare kon worden?


Nummer Supreme 85
Schrijver Melanie Catley
Titel Echtgenoot gezocht
Oorspronkelijke titel Hired husband
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Lillie Laughton dacht dat ze alle touwtjes in handen had. Ze had een onschuldig gezichtje, vlammend rood haar en ze zong als een engel.
Deze deugden, en de liefde van haar grootvader, hadden haar regelrecht naar de top gebracht en een ster van haar gemaakt. Maar zelfs aan de top had een vrouw afleiding nodig. Evan Carleton, een aantrekkelijke medewerker van een luchtvaartbedrijf, zag eruit alsof hij daar wel voor zou kunnen zorgen.
Lillie was vastbesloten hem te verleiden en hem te vertrikken in haar netten. Al haar plannen kwamen uit totdat ze op de Bahama's waren en Evans tedere begeerte de laatste belemmeringen naar Lillies hart wegnam. Ze was temperamentvol en veeleisend, en het was haar bedoeling geweest om Evan lief te hebben en hem dan te verlaten. Kon ze hem ervan overtuigen dat ze ook in staat was zich aan iemand te binden, voordat ze de enige liefde, die een leven lang kon duren, zou verliezen?


Nummer Supreme 84
Schrijver Kit Daley
Titel Onvervulde dromen
Oorspronkelijke titel This night and always
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was niet gemakkelijk voor Beth Phillips om naar huis terug te gaan - woonde immers de enige man op aarde die ze juist wilde ontlopen niet in haar geboortestad in Kentucky? Maar Daniel Reynolds, haar ex-echtgenoot, werd ervan verdacht sabotage te hebben gepleegd in het bedrijf van haar vader. Ze moest de confrontatie met hem aangaan om uit te vinden of hij de schuldige was. Hij had hun huwelijk kapotgemaakt, dat was zeker, maar ze kon gewoon niet geloven dat hij ook in staat was haar familie te ruïneren.
Hoewel ze wanhopig haar gevoelens voor de ruige, sexy Daniel probeerde te ontkennen, was hij nog steeds in staat om haar helemaal op haar knieën te krijgen. Dat was in al die vier jaar na hun scheiding geen enkele andere man gelukt. Maar na die ene goddelijke nacht die ze met hem had doorgebracht, sloeg de twijfel weer toe. Konden ze samen een nieuw leven beginnen, ofschoon alles erop wees dat Daniel niet helemaal eerlijk was?


Nummer Supreme 83
Schrijver Ginger Chambers
Titel Cupido's tweestrijd
Oorspronkelijke titel Cupid's dilemma
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Julie Thornton kwam net op tijd terug uit Europa. Haar moeder was van plan te gaan samenwonen met de vader van Brad Channing. Ze was vastbesloten daar een stokje voor te steken. Maar vanaf het moment dat ze Brads leven binnenstormde om van hem te eisen dat hij zijn vader in toom hield, liet Brad duidelijk weten dat hij in heel andere dingen was geïntereseerd, wat haar betrof. Julie vocht tegen de gevoelens die hij in haar opwekte. Ze was er zeker van dat hij haar probeerde te verleiden. Maar hoe kon ze het verlangen ontkennen dat hij bij haar opriep? En dat hij haar afleidde van al haar goede bedoelingen om haar moeder te beschermen? Als ze eenmaal had toegegeven dat ze van hem hield, durfde ze dan te luisteren naar wat haar hart ingaf en kon ze dan een eind maken aan Cupido's tweestrijd?


Nummer Supreme 82
Schrijver Jane Atkin
Titel Lief dagboek
Oorspronkelijke titel A fragile deception
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij vond dat ze de allure had van een hedendaagse Cleopatra. Zij dacht dat hij in het geheim contacten onderhield met de onderwereld. Daarom ging Liz Patrick naar New Orleans, vermomd als een journaliste die Michael Anton, officier van justitie en kandidaat voor een zetel in de Amerikaanse senaat, een interview wilde afnemen. In feite wilde ze de achtergrond van zijn familie achterhalen en die in verband brengen met de moorden die in de jaren twintig op Valentijsdag in Boston door concurrerende bendes waren gepleegd. Als haar dat lukte, zou ze als juriste snel carrière kunnen maken! Mike bleek een veel interessantere man te zijn dan Liz had gedacht. Ondanks het feit dat hij al druk campagne aan het voeren was, had hij oon nog de tijd om haar het hof te maken. Liz kreeg het steeds moeilijker met de smoes die ze had verzonnen. Hoe had ze ook kunnen vermoeden dat zijn leven zou worden bedreigd en zij in hem de man zou ontmoeten met wie ze de restvan haar leven wilde delen.


Nummer Supreme 81
Schrijver Barbara Andrews
Titel Tot het einde van de zomer
Oorspronkelijke titel A different kind of man
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zij droeg pure zijde, hij gewoon een spijkerbroek. Zij was lid van een elitaire golfclub, en bereidde zich voor op het jaarlijks toernooi. Hij was terreinknecht. Toch was Tony Dunn de aantrekkelijkste man die April Quinn ooit was tegengekomen. Het duurde niet lang of een confrontatie op de baan leidde tot een geheim rendez-vous in Tony's afgelegen huisje. April waande zich in het paradijs. Ze werd echter gehinderd door haar bezitterige, schatrijke vader en door herinneringen aan het huwelijk dat ze had gesloten om hem te plezieren, een huwelijk dat geëindigd was in verbittering en uiteindelijk in een echtscheiding. Tony had haar weinig meer te bieden dan zijn liefde... de liefde die April nodig had om haar leven compleet te maken. Maar haar vader zou Tony nooit accepteren. Omdat ze zowel van haar vader als van Tony hield, en geen van beiden kon missen, zocht April wanhopig naar een oplossing. Wat kon ze doen om haar vader ervan te overtuigen dat Tony het verdiende haar hart, lichaam en ziel te bezitten?


Nummer Supreme 80
Schrijver Linda Vail
Titel Een geheimzinnige erfenis
Oorspronkelijke titel Treasure for a lifetime
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het begon met een stukje vergeeeld papier dat verborgen zat in de gitaar van Lee Ramsey. Vastbesloten het mysterie te ontrafelen, toog de beroemde, sexy jazzmusicus naar de muziekwinkel van Kendra Garett. Net zoals haar vader vroeger maakte Kendra muziekinstrumenten waar iedere muzikant een moord voor zou doen. Maar nu ze werd geconfronteerd met de onweerstaanbare Lee en de raadselachtige boodschap die haar vader op het stuk van de schatkaart had geschreven, verliet Kendra de winkel om samen met Lee een spannende reis door het land te maken. Charles Garett had een briljante speurtocht verzonnen. Hun opdracht luidde om de overige delen van de kaart te vinden die verstopt waren in negen andere gitaren, verspreid over Denver, Hawaii, Las Vegas en Houston. Dankzij haar vader werden Kendra en Lee partners en avonturiers. Maar had Charles Garett voorzien dat ze behalve zijn gouden nalatenschap, tevens een liefde zouden ontdekken die ze hun hele leven als een schat zouden bewaren?


Nummer Supreme 79
Schrijver Hayton Monteith
Titel Koninkrijk der liefde
Oorspronkelijke titel Desert princess
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zij was een onschuldig meisje, hij een man van de wereld. Zij was studente aan de universiteit van Los Angeles, hij was de erfgenaam van een klein, maar rijk koninkrijk in het Midden-Oosten. Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, werden ze overspoeld door gevoelens die ze nauwelijks de baas konden. En toch was het die enorme hartstocht, die ervoor zorgde dat Philippa wegliep bij haar man. Ze verliet het luxueuze paleis in Dharan en ging terug naar New York, op zoek naar haar onafhankelijkheid. En die vond ze. Als succesvol model en mede-eigenares van een agentschap kon ze op eigen benen staan. Maar nu, jaren later, was Romain Al Adal teruggekomen in haar leven. Hij was arrogant en onveranderd. Hij ontkende hun echtscheiding en was vastbesloten haar weer terug te krijgen. Een wervelende passie hield hen beiden in zijn oververbiddelijke greep. Ze was zijn woestijnprinses. Hij adoreerde haar, maar kon ze van hem houden en een leven samen met hem opbouwen zonder haar ziel te verliezen?


Nummer Supreme 78
Schrijver Heather Graham
Titel Liefde zonder leugens
Oorspronkelijke titel Dante's daughter
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Haar leven hing ervan af. Of in ieder geval haar toekomst als ambitieuze journaliste. Dat was de enige reden waarom Katie bereid was naar de man toe te gaan die ze een groot deel van haar leven had gehaat. Het interview dat ze Kent Hart, een van de sterren van de Sarasota Saxons, moest afnemen, bleek uit te draaien op een reeks gevaarlijke ontmoetingen. Kent stond er niet alleen op zijn eigen tirannieke voorwaarden te stellen, maar meende tevens Katie hoe dan ook in bescherming te moeten nemen. Daar had ze echt geen enkele behoefte aan! Ze was de dochter van de beroemde Dante Hudson, die Kent alles had bijgebracht wat er over rugby te leren viel. Dantes dochter, die zelf op het punt stond alles over de liefde te leren!


Nummer Supreme 77
Schrijver Diana Blayne
Titel Gevaarlijke passie
Oorspronkelijke titel Tangled destinies
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij was een vreemdeling uit een achterbuurt van de stad. Eerst had hij Gabrielle Bennett's leven gered. Daarna had hij haar hart veroverd. Ze was nog zo jong geweest dat ze zich direct met hart en ziel aan Marc Stephano overgegeven had. Totdat hij haar verraadde. Nu, op zesentwintigjarige leeftijd, was ze een gevierd fotomodel in New York. Vroeger zou ze alles opgegeven hebben voor de arme jongen die de vrouw in haar had doen ontwaken. Opeens stond ze oog in oog met de rijke, machtige man die Marc was geworden. Ondanks alles was ze nog steeds in zijn macht. Wat wilde ze? Het verleden wreken of zich overgeven aan de hartstocht die hij haar aanbood? Die gevaarlijke passie die hun lot voor eeuwig met elkaar zou verbinden.


Nummer Supreme 76
Schrijver Ginger Chambers
Titel Water en vuur
Oorspronkelijke titel Too close for comfort
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Wat had Kathy Stevens er niet naar uitgekeken om na haar afstuderen terug te gaan naar Texas om daar, in de geliefde Bay Area waar ze geboren was, aan het werk te gaan als biologe. Maar nooit had ze kunnen vermoeden dat ze door een vreemde speling van het noodlot pal naast Peter Maxwell zou komen te wonen, een keurige bankier die het liefst rondliep in een driedelig kostuum. Kathy stond de hele dag tot haar middel in het modderige water om vissen te vangen en te onderzoeken. Terwijl Peter zijn zaakjes keurig geregeld had, bracht zij zijn plannen voortdurend in de war met haar zee-anemonen. Hij was een verwaande, onmogelijke man en als ze er goed over nadacht, hadden ze niets, maar dan ook helemaal niets gemeen. Waarom probeerde ze dan toch steeds zijn zorgvuldig opgebouwde verdediging te doorbreken? Waarom voelde ze zich zo onweerstaanbaar tot hem aangetrokken, al wist ze dat ze water en vuur waren?


Nummer Supreme 75
Schrijver Beverly Wilcox Hull
Titel Een web van intriges
Oorspronkelijke titel Spanish moon
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Was dit de kans waarop ze had gewacht? Joanna Kinsman aarzelde, omdat ze aan haar eigen vakbekwaamheid twijfelde. Als assistente van de directeur van een vooraanstaande kunstveiling moest ze naar Spanje om een collectie te taxeren die wellicht miljoenen dollars waard was. Haar baas had alle vertrouwen in haar, dus ging ze erheen. Vanaf het moment dat ze bij de luxueuze Andalusische villa aankwam, was alles echter anders dan het leek. De schilderijen leken waardeloos. Ze stond al op het punt naar New York terug te gaan toen het lot haar meesleepte in een web van intriges en adembenemende romantiek. Was ze opgewassen tegen de hartstocht die Rafael Montoya in haar opwekte? Tegen de uitdaging van plotseling en dodelijk gevaar? Een maal was haar hart gebroken en haar carrière de grond ingeboord. Zou ze in dit prachtige land de kostbare schat van een blijvende liefde hebben ontdekt?


Nummer Supreme 74
Schrijver Anne Silverlock
Titel Onoverwinnelijke liefde
Oorspronkelijke titel An invincible love
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze had zijn leven gered! Toen ze bij het huis van Michael Andrews, de briljante jonge geneticus, arriveerde was hij bijna overleden aan een gasvergiftiging. Wie zou hebben geloofd dat mond-op-mond-beademing kon leiden tot vurige kussen? En hoe kon Liz Colter weten dat een aanvraag om subsidie die hij naar de National Science Foundation had gstuurd waar zij werkte, intense hartstocht en groot levensgevaar teweeg zou brengen? Het zoeken naar het op geheimzinngige wijze verdwenen onderzoeksrapport, dreef Liz en Michael in elkaars armen, zelfs al kwamen ze daardoor in levensgevaarlijke situaties terecht. Zowel in Washington als in Parijs, maar ook in een sinister laboratorium, ten noorden van New York, hing jun leven aan een zijden draadje. Liz was Michaels leven binnengekomen als een verfrissend zeewindje. Ze had zijn leven gered en was vastbesloten ook zijn werk te redden. Maar kon ze hem tevens redden van de afschuwelijke herinneringen uit zijn verleden?


Nummer Supreme 73
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Speling van het lot
Oorspronkelijke titel One step ahead
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze was ontvoerd! Het ene moment lag ze nog ontspannen op bed aan boord van de Rosalie, het volgende had een moderne piraat het roer in handen genomen! Callie Simpsons vakantie op St. Croix zou haar rustige leven een heel andere wending geven. Ze had nooit verwacht bij een internationale intrige betrokken te raken door toedoen van een aantrekkelijke journalist die op de vulcht was voor een gevaarlijke groep ultrarechtse radicalen. Jonathan Hunter kaapte haar boot en haar hart. Ze ging met hem terug naar Houston en volgde hem naar Mexico en Italië, waar ze onderzoek verrichtte naar een samenzwering die de toekomst van Amerika op het spel kon zetten. Gedeeld gevaar, zei Jon, was een liefdesdrank. Dat was zo. Binnen een paarweken was hij alles voor haar gaan betekenen. Maar zou ze kunnen ontdekken wat hij voor haar voelde zonder haar leven daadwerkelijk te riskeren?


Nummer Supreme 72
Schrijver Kit Daley
Titel Een heerlijke toekomst
Oorspronkelijke titel Sweeter tomorrows
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Een blik in zijn grijze ogen was voor Sarah Phillips voldoende op zeker te weten dat het opwindend zou zijn als hij van haar ging houden, maar ook gevaarlijk. Lord Justin Steele was een bekende Engelse paardenfokker, die ook betrokken was bij de rennen en een eigen agentschap had om raspaarden voor anderen aan te koen. Ze waren collega's en concurrenten. Maar Justin was een jet-setter en behoorde daardoor tot een heel ander wereldje dan Sarah. Hij bleef haar echter achtervolgen, van de veiling in Belmont tot de Kentucky Derby en sarahs geliefde thuis, Cross Creek. Hij leek een man die ten koste van alles wilde winnen. Een idyllisch weekje in Engeland overtuigde Sarah er bijvan van dat zij de vrouw van zijn dromen zou kunnen zijn. Maar toen haar carrière en Cross Creek opeens op het spels stonden en het er alle schijn van had dat Justin haar had verraden, kon ze niet meer in zijn liefde voor haar geloven. Had hij zijn belofte van een heerlijke toekomst wel werkelijk gemeend?


Nummer Supreme 71
Schrijver Linda Vail
Titel Geluk in drievoud
Oorspronkelijke titel Choices and chances
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze had niet veel tijd meer. Haar biologische klok tikte in een versneld tempo. De mooie Heather Evans moest beslissen welke gevaarlijke medische oplossing ze moest kiezen. Al haar problemen waren misschien opgelost als ze zwanger werd - maar dat kon ze nauwelijks een keus noemen, aangezien er geen man in haar leven was. Met nog maar twee maanden voor de boeg om over haar toekomst na te denken, begonze aan een opdracht in haar geboortestadje. Het was haar taak om de glas-in-lood ramen te ontwerpen van Highland Hawk, een luxueus ski-oord in Colorado. Maar ze was er natuurlijk niet van op de hoogte dat de baas van dit project haar ex-vriend Kirk Alexander was. Een rijke, knappe en succesvolle zakenman. En tevens een zwerver die genoeg had van zijn vele exotische reizen en in zijn geboortestadje tot rust wilde komen. De gevoelens van tien jaar geleden vlamden huizenhoog op. Maar was hij Heathers grote liefde of wilde ze hem alleen gebruiken voor haar medisch probleem? Hield ze van Kirk? Wilde ze een baby? En kon ze op tijd een beslissing nemen?


Nummer Supreme 70
Schrijver Emily Elliott
Titel Belofte maakt schuld
Oorspronkelijke titel Dangerous interlude
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Amanda Blakeman, die als scheikundige en detective bij de politie werkte, had heel wat gevaarlijke en opwindende situaties meegemaakt. Maar nog nooit had ze iemand ontmoet als Jack Vance, een detective van de afdeling moordzaken die nergens voor leek terug te deinzen. Jacks levensstijl, ook in zijn vrije tijd, gaf een nieuwe betekenis aan het woord gevaar. Amanda was gevallen voor een krankzinniga man, die dol was op autoraces, parachute springen en rodeo's. Ze wilde dolgraag van hem blijven houden, maar wat zou een toekomst met een man die constant zijn leven riskeerde haar kunnen bieden?


Nummer Supreme 69
Schrijver Antoinette Hale
Titel Een vriend voor het leven
Oorspronkelijke titel Island of desire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze beschouwde Block Island als haar eiland. Elizabeth Dale-Jones - galeriehoudster, amateur-fotografe en plaatselijke heldin - wist twee dingen zeker: Niemand zou een hotel pal voor haar neus bouwen en niemand zou een casino beginnen op dit onbedorven paradijselijke eiland. Ze was vastbesloten Tom Atkins tegen te houden. Ze was er zeker van dat hij sinistere plannen had, maar ze had nietgedacht dat het zo'n stuk was. Toen Elizabeth in de plaatstelijke cel belandde, kreeg ze de tijd om eens goed over Tom na te denken. Was hij werkelijk zo slecht ls zij dacht?


Nummer Supreme 68
Schrijver Heather Graham
Titel Gevangen in onschuld
Oorspronkelijke titel An angel's share
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Of ze wilde of niet, ze was zijn gevangene en dat terwijl ze alleen maar getuige was geweest van een moord. Als kroongetuige in het proces dat zou volgen, was haar leven in gevaar. Aan inspekteur Trudeau van de New York City Police de taak haar te beschermen. Daarbij bleek hij echter net zo min als zij in staat de hartstcoht die hen overspoelde te weerstaan. Toen de moordenaar gepakt was, mocht Lorna terug naar huis in het veilige New England. De rust was van korte duur; met de op borgtocht vrijgelaten dader werd opnieuw voor haar leven gevreesd en Andrew dook weer op als haar persoonlijke lijfwacht. Ze moest accepteren dat hij voortdurend om haar heen zou zijn. Ook zonder het direct uit te spreken, bleek de wederzijdse aantrekkingskracht sterker dan de wereld van verschil die hen scheidde. Bleef de vraag of ze het aankon een toekomst tegemoet te zien met een man die zijn leven voortdurend in de waagschaal stelde.


Nummer Supreme 67
Schrijver Eleanor Woods
Titel Ongrijpbaar verlangen
Oorspronkelijke titel Just for the asking
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jo Benoit had één ding geleerd in het leven: op eigen benen staat. Ze had zich losgemaakt van haar familie en was tekenlerares geworden. Toen haar man enkele wekenv oor de scheiding overleed, dacht ze een nieuw leven te kunnen beginnen. Maar dat nieuwe leven zat in haar: ze bleek een zwangere weduwe te zijn. Haar buurman Chase Colbern - een ingenieur die net van een project uit de Derde Wereld terugkeerde - besloot dat ze een man in haar leven nodig had. Om op haar gezondheid en haar voeding te letten, bijvoorbeeld. Hij was een bemoeial, een dictator! Maar naarmate haar buik dikker werd, leerde ze hem ook van een andere kant kennen. Zijn geheime en gevaarlijke kant, die haar tot het inzicht zou brengen dat ze zijn liefde nodig had.


Nummer Supreme 66
Schrijver Jackie Black
Titel Een klein beetje warmte
Oorspronkelijke titel A little bit of warmth
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Verscheurd door de liefde voor haar vader en de angst dat hij bij iets misdadigs was betrokken, vluchtte Laura Wemouth - de dochter van de industrieel - naar de jachthut in de bergen van Montana. Ze had nooit verwacht daar in het holst van de nacht een naakte en zwaar bewapende vreemdeling aan te treffen. Een ruige, geheimzinnige man die net als zijzelf het vermoeden had dat haar vader betrokken was bij de smokkel van radio-actieve stoffen. Als CIA-agent was hij argwanend en zwijgzaam en toch had hij een sensuele uitstraling die niet ongemerkt aan haar voorbij ging. Sterker nog: toen ze Sean Murphy eenmaal beter leefde kennen - en zelfs zijn kind droeg - merkte ze dat achter het koele gelaat van de geheim agent een groot verlangen naar liefde schuilging.


Nummer Supreme 65
Schrijver Lori Copeland
Titel Met een beetje geluk
Oorspronkelijke titel More than she bargained for
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze had haar beste vriendin iets voorgelogen. Ze had tegen haar opgeschept door te zeggen dat ze met een beroemd chirurg was getrouwd. Nu moest Jillane Simms ergens een echtgenoot op de kop tikken, en Slater Holbrook was degene die er het beste voor in aamerking kwam. In haar wanhoop sloot ze een overeenkomst met hem. Hij zou de rol spelen in ruil voor huishoudelijk werk bij hem thuis. Maar toen begonnen de moeilijkheden voor Jillane pas goed. Ze besefte dat Stalter tegelijkertijd nors, geweldig en nauwelijks bereikbaar was. Wat ze niet wist, was dat hij voogd was over zes kinderen, en dat zij, die een familie bestaande uit tien gezinsleden was ontvlucht, nu moeder moest spelen voor zijn zes kinderen - en het nog leuk vond ook! Maar wie loog er nu eigenlijk? Ze trouwden omdat het zo uitkwam. Ze gingen uit elkaar omdat dat beter leek. Maar hoe kon Jillane zomaar vertrekken als ze Slater haar hart had geschonken en hij haar zoveel meer gaf dan waar ze op had durven hopen?


Nummer Supreme 64
Schrijver Anne Stuart
Titel Geliefde vijand
Oorspronkelijke titel Against the wind
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Puente del Norte was wel de laatste plaats op aarde waar Maddy Lambert verwacht had ooit terecht te komen. Maar nu zat ze dan toch in Midden-Amerika in een omsingeld guerillakamp, met de krankzinnige opdracht haar stervende vader uit dit land - waar hij bekend stond als El Patron, de heilige - naar huis te brengen. Toen ze hem eindelijk had gevonden, bleek hij haar niet te willen kennen en, wat nog erger was, hij werd bewaakt door Jake Murphy, haar jeugdliefde, op wie ze ook nu nog eindeloos verliefd bleek te zijn. Hij hield haar gevangen, en de gespannen oorlogssituatie maakt het er niet gemakkelijker op om achter zijn ware gevoelens te komen. Moest ze hem nu beschouwen als een vriend of als een vijand? Zou ze in dit verre, vreemde land toch de liefde vinden waar ze naar op zoek was geweest?


Nummer Supreme 63
Schrijver Dallas Hamlin
Titel Liefde zonder vertrouwen
Oorspronkelijke titel Another Eden
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Terwijl Eve in de veronderstelling verkeerde dat ze veilig was, stortte Kyle Morgen met zijn vliegtuig in de bergen neer en verscheen in haar leven. De geïsoleerde ligging van het huis waarin ze zich had teruggetrokken om te schilderen en het verdriet van het schandaal te vergeten, moest haar beschermen tegen romantische verhoudingen. Maar terwijl zijn wonden voorspoedig genazen, bleek Kyle onweerstaanbaar te zijn. Hij adoreerde haar. Hij bracht haar in vervoering, vulde haar dagen met vreugde en haar nachten met hartstocht. Binnen een paar ademloze weken had hij haar overgehaald met hem naar Las Vegas te vliegden om met hem te trouwen. Maar toen Eve in de bewoonde wereld terugkeerde en weer waardering voor haar kunstwerken oogstte, trok Kyle zich op mysterieue wijze in zichzelf terug. Eve vroeg zich af waarin ze gefaald had. Welke barrières moest ze doorbreken om het paradijs te vinden dat hun liefde bedoeld had?


Nummer Supreme 62
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Tot het einde van de wereld
Oorspronkelijke titel Players in the shadows
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij deed niets anders dan zijn werk: het opsporen van degenen die een schitterende collectie juwelen hadden gestolen. Maar deed Anna Mills er wel zo verstandig aan verliefd te worden op Clay Kendall, die zomaar uit het niets opdook om haar zusje van die diefstal te beschuldigen?

Was het wel zo slim om voor detective te gaan spelen en hem te volgen naar de Bermuda, Spanje en Londen, in de hoop de beroemde shalimarrobijnen te vinden? Mandy was overtuigd van de onschuld van haar zusje, maar ze had haar twijfels ten aanzien van Clay. Toch gaf ze zich vol hartstocht aan hem over. En toen was ook hij verdwenen, net als de robijnen en de dieven. Moest Mandy tot haar schade en schande tot de ontdekking komen dat hij een hartedief was?Nummer Supreme 61
Schrijver Alice Morgan
Titel Geheime idylle
Oorspronkelijke titel Stolen idyll
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zijn handen verkenden het lichaam dat zijn ogen niet konden zien. Zijn aanraking was alles wat ze gedroomd had. Het was een belachelijke impuls geweest naar hem toe te gaan als de professionele callgirl die haar broer als cadeau naar zijn vriend had gesuurd die door een ongeluk zijn gezichtsvermogen tijdelijk was kwijtgeraakt. Zolang Jaclyn het zich kon herinneren, was ze dol geweest op Josh Kingman. Zelf een briljant kunstenaar, had hij haar geholpen om een zeer goede schilderes te worden. Dacht hij nog steeds at ze een kind was? Nu was ze juffrouw Jazzy Jones, die hem verleidde tot een adembenemende nacht vol genot en hij had haar meteen voor een hele maand 'gehuurd'.
Van Los Ageles tot Brits Columbia zou ze zijn verpleegster en metgezel zijn, vooral in zijn bed.
Uitdagend onschuldig genoot ze van haar roekeloze maskerade. Maar wat zou er gebeuren als hij zijn gezichtsvermogen terugkreeg...


Nummer Supreme 60
Schrijver Hayton Monteith
Titel Lotusbloesem
Oorspronkelijke titel Lotus blossum
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 59
Schrijver Barbara Andrews
Titel Op weg naar de horizon
Oorspronkelijke titel Reach for the sky
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De jonge actrice Libby Sloan was in Arizona aangekomen om een kleine rol in een western te spelen. Dit was de kans waar iedere actrice van droomde, maar ze had niet op Craig Wicklow gerekend. Deze koele, duivelse stuntman had zijn oog op Libby laten vallen. De romantische momenten die ze samen beleefden in de woestijn, maakten Libby al gauw duidelijk dat Craig alleen op een pleziertje uit was. Libby verlangde echter naar een gezin en kinderen en prbeerde zich te verzetten tegen haar liefde voor de gebronsde waaghals. Of zou het haar lukken om Craig te veranderen en hem voor de keus te stellen?


Nummer Supreme 58
Schrijver Emily Elliott
Titel Geloof in de liefde
Oorspronkelijke titel Season of enchantement
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Debbie Cheong, een Chinese vertaalster die voor de regering werkte, was vastbesloten om haar beste vriendin te helpen uit Vietnam te ontsnappen, zodat ze zich eindelijk bij haar Amerikaanse verloofde zou kunnen voegen. Toe ze nog als journaliste werkte, had Debbie als eens in de clinch gelegen met de huurling Ben Sako - en ze had geen zin in een herhaling. Maar hij was hun enige hoop. Hij was een sterke, meedogenloze man die volgens zijn eigen wetten leefde en alleen zichzelf vertrouwde. Toen hij eiste dat Debbie hem begeleidde als tolk, had ze geen keus. Onder het stalen pantser ontdekte ze al snel de sensuele, tedere man die hij in feite was. Ze ging de uitdaging aan: ze wilde de liefde winnen van een man die ervan overtuigd was dat liefde niet bestond. Plotseling was de verraderlijke reddingsoperatie naar Saigon een gevaarlijke reis naar Bens hart geworden.


Nummer Supreme 57
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Hartstochtelijke geheimen
Oorspronkelijke titel Best-kept secret
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Twee heerlijke nachten lang waren Martha Hamilton en Alex Brock minnaars geweest. Daarna was hij weggegaan, zonder iets te zeggen. Zeven jaar later was hij opeens weer teruggekomen in Savannah, als de gevierde schrijver van een best-seller. En bovendien had hij het fraaie huis gekocht dat eens het eigendom van Martha's ouders was geweest. Marty kreeg al snel in de gaten dat de briljant journalist en detictive-schrijver nog wel eens precies degene zou kunnen zijn die haar kon helpen. Als er iemand was die de waarheid boven tafel kon krijgen over de mysterieuze verdwijning van Wilson Pardue en haar vaders naam van alle blaam zou kunnen zuiveren, was dat Alex wel. Marty had echter nooit kunnen vermoeden dat ze daarbij een sinistere zwendel zouden ontdekken, zij in levensgevaar zou komen te verkeren en zich bewust zou worden van de hartstochtelijke gehiemen van haar eigen hart.


Nummer Supreme 56
Schrijver Joanne Bremer
Titel Licht van de liefde
Oorspronkelijke titel Flirting with danger
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 55
Schrijver Alison Tyler
Titel In de val gelokt
Oorspronkelijke titel A question of honor
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 54
Schrijver Heather Graham
Titel Een vrouw als de wind
Oorspronkelijke titel Queen of hearts
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze kon zo goed blackjack spelen dat ze de Hartenkoningin werd genoemd. Rhiannan Collins was een elegante vrouw met een tragisch verleden. Ze had alles verloren - haar echtgenoot en twee kinderen - toen een gekaapt vliegtuig neerstortte op haar huis in Richmond.
Nu nam ze deel aan een cruise rond de Bahama's aan boord van het luxueuze jacht de Seafire en kwam ineens oog in oog te staan met de man die ze verantwoordelijk achtte voor die ramp, senator Kiel Whellen die radio-contact had met de terroristen. Ondanks het feit dat zijn verloofde in dat toestel had gezeten en de ramp niet had overleefd, nam Rhiannan zich vast voor hem te blijven haten. Maar vanaf het allereerste moment was het duidelijk dat ze zich heel sterk tot elkaar aangetrokken voelden. Hij daagde haar uit weer in alle opzichten te leven en samen met hem een nieuwe toekomst op te bouwen.


Nummer Supreme 53
Schrijver Paula Hamilton
Titel Betovering van de liefde
Oorspronkelijke titel Lovestruck
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Dertig miloen! Katrina McAllister zat in geldnood. Zoveel geld had ze nodig om KLM Oil, het bedrijf dat ze van haar vader geërfd had, te redden. Het was een gok, maar ze was toch naar Houston gevlogen om hulp te vragen aan de enige man die daartoe misschien in staat zou zijn: Blair Warren, die nieuwe rijke computermagnaat. Katrina, een schoonheid met ravezwart haar, was van plan hard tegen hard te gaan. Ze was geenszins bereid te onderhandelen. Daarom had ze nooit kunnen bevroeden dat ze gedwongen zou worden Blairs voorstel te accepteren: hij wilde haar gelijkwaardige compagnon worden, maar tevens een nacht met haar doorbrengen. Evenmin had ze kunnen bevroeden dat, toen hij naar Houston kwam om het samenwerkingscontract te ondertekenen en haar verplichtte het tweede deel van zijn voorstel na te komen, ze niet alleen het bedrijf van haar vader op het spel moest zetten, maar tegelijkertijd haar hart dreigdete verliezen aan de man die tot het uiterste ging.


Nummer Supreme 52
Schrijver Lee Magner
Titel De cirkel gesloten
Oorspronkelijke titel Tender refuge
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Iedereen dacht dat ze een succesvolle, freelance journalist was - een slanke, wereldwijze vrouw. Wie zou hebben geloofd dat Rikki Logan in feite werkte als lijfwacht van de mannen met wie ze op reis ging? Ze was gewend aan een leven vol gevaren en risico's en had geleerd zich te verzetten tegen de romantische en seksuele avances van mannen als Mark Damien. Maar Damien zou de uitzondering op haar ijzeren regel blijken te zijn. In het vliegtuig van New York naar Rio de Janeiro dreigden zijn hartstochtelijke kussen al haar verdedigingsmuren af te breken En toen beiden door geheimen uit het verleden en intriges van het heden in levensgevaar kwamen te verkeren, werd ze gedwongen zich af te vragen wie nu wie aan het beschermen was en wie van hen het beste bestand was tegen de gevaren die hartstocht en liefde met zich mee konden brengen.


Nummer Supreme 51
Schrijver Candace Adams
Titel Avontuurlijke liefde
Oorspronkelijke titel Finders keepers
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De neonlichten, het loerende gevaar, het trubulente uitgaansleven - het was een wereld die de onbedorven Madeline Catlin nooit had gekend. Maar als de politie niet bereid was haar te helpen, zou Victor Canelli dat doen. Ze was helemaal uit Georgia gekomen om haar broer van zestien te zoeken. Ze wilde samen met de snuggere detective, die de hele onderwereld van Los Angeles kende, op zoek gaan naar een jongen die mogelijkerwijze met de verkeerde figuren in aanraking was gekomen. Het enige war vor Madeline gold, was Davey zo snel mogelijk proberen te vinden. Hoe kon ze toegeven dat ze van de speurtocht genoot? Vanaf het eerste moment dat ze in Victors armen lag, wist ze dat ze iets gevonden had wat ze altijd had gewild, waar ze altijd behoefte aan had gehad. Het wzs niet volmaakt, maar het was heel wat meer dan ze had verwacht.


Nummer Supreme 50
Schrijver Linda Randall Wisdom
Titel Een ontvlambaar paar
Oorspronkelijke titel Love has many voices
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Heks, prinses, monster of minstreel - Holly Sutton kon haar stem in duizenden andere stemmen veranderen. Ze was een wervelwind van creativiteit, trok alle kinderen uit de buurt aan en verdiende goed haar brood door in de studio de stemmen van diverse tekenfilmfiguren na te bootsen. Haar leventje was ideaal - afgezien van haar stijve, Engelse buurman, Jonathan Lockwood. Hij werkte op een bank, was het toppunt van chagrijn, maar had een prachtig lichaam en mooie, lichtbruine ogen. Maar waarom had Holly er dan mee ingestemd om hem te vergezellen naar het duurste hotel in San Francisco? En waarom probeerde ze haar image aan het zijne aan te passen? Ze verschilden hemelsbreed van elkaar en zouden nooit bij elkaar komen... tenzij ze leerden te spreken met de stem die hun intieme behoeften verstond en die hen onderling met elkaar verbond, hoezeer ze ook van elkaar verschilden.


Nummer Supreme 49
Schrijver Jackie Black
Titel Zorgen om de toekomst
Oorspronkelijke titel From this day foreward
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 48
Schrijver Eleanor Woods
Titel Verborgen liefde
Oorspronkelijke titel Hidden maneuvers
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 47
Schrijver Alison Tyler
Titel Getemde furie
Oorspronkelijke titel Tamed spirit
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze was dol op veranderingen en belust op sensatie. Ze verdiende de kost door van hoge gebouwen en uit rijdende auto's te springen. Het was ongelooflijk aan hoeveel gevaar stuntvrouw Cat Roy in tien dagen werd blootgesteld. Daarna was de zeer aantrekkelijke psychiater Luke Eliot vertrokken - afgereisd naar Griekenland om een boek te schrijven. Hij was de man die Cat op een hoge richel had zien staan en die naar haar was toegerend om haar leven te rekken. Het grote contrast tussen zijn ernst en haar waaghalzerij scheen het gezegde waar te maken dat uitersten elkaar aantrekken. Een korte verhouding leek Cat wel leuk, maar ze had niet verwacht dat de tijd zo snel zou gaan... dat ze binnen een maand op het idyllische eiland Skiathos zou belanden, waar Luke haar bewees dat liefde nog veel gevaarlijker was dan een stunt.


Nummer Supreme 46
Schrijver Jackie Black
Titel Zacht als een lentebries
Oorspronkelijke titel For all time
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De schoonheid van de Grand Canyon vervulde haar met ontzag - en smart. Eens was ze in staat geweest schoonheid vast te leggen en te creëren. Het ongeluk had daar een eind aan gemaakt. Ze zou nooit meer beedhouwen.
Lynn Savant was op ries om te zoeken naar iets dat die verschrikkelijke leegte kon vullen. Ze had nooit verwacht dat ze in de armen van een vreemdeling terecht zou komen. De lange, knappe Bal Berringer en zijn vierjarig nichtje gaven haar het gevoel dat hun afgelegen ranch in Arizona haar thuis was. Hoewelze ernaar verlangde om te blijven en Bal haar opwond als geen ander, betwijfelde ze het of ze zou kunnen aarden. Had een vreemde speling van het lot haar slechts hier naartoe gebracht om haar te kwellen? Zou ze voor altijd voorbestemd zijn om te verlangen naar iets wat ze nooit zou bezitten?


Nummer Supreme 45
Schrijver Emily Elliott
Titel Bittere zomer, zoete herfst
Oorspronkelijke titel Automn rapture
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De dynamische Jake Darrow had een bond opgericht met het doel mensen, die dronken achter het stuur zitten en iemand dood rijden, afdoende te laten straffen. Carla Jeffreys, de producente van een veel bekeken televisieprogramma, wist dat ze daar een schitterende documentaire over zou kunnen maken. Door Jake en zijn dochters te interviewen, door te laten zien hoe familieleden van zo’n slachtoffer de schok verwerken en hoe de dronken automobilist met zijn schuldige geweten worstelt, zou ze de kijkers een beter inzicht in dat probleem kunnen geven.

Jake bleek echter ook een begerenswaardige man te zijn. Beiden voelden zich sterk tot elkaar aangetrokken, maar Carla wist dat ze het nooit op zou kunnen nemen tegen de echtgenote die hij verloren had door een tragisch, zinloos ongeval. Jake had geleerd met zijn woede en verdriet om te gaan, maar was hij al zover dat hij de uitdaging van een nieuwe liefde kon aanvaarden?Nummer Supreme 44
Schrijver Lori Copeland
Titel Stilte na de storm
Oorspronkelijke titel Only the best
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Gestrand in een kleine stad in Wyoming zwoer Rana Alcott dat ze nog liever zou sterven dan de hulp van een man als Gunner Montay te aanvaarden. Maar ze had geen keus. Toen haar gammele auto het had begeven, kocht ze een gammele caravan en nam een baantje als verpleegter op een ambulance. Toen ze uiteindelijk toch de hulp van Gunner inriep, nam ze zich voor hem niet haar vertrouwen te schenken. Toch was de verleiding groot hem in haar leven toe te laten en haar sombere verleden te ruilen voor een toekomst die alleen het beste beloofde.


Nummer Supreme 43
Schrijver Betty Jackson
Titel Geschenk van de horizon
Oorspronkelijke titel Horizon's gift
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Olivia Waring had Horizon House, haar kinderdagverblijf, tot het middelpunt van haar leven gemaakt. Ze was daar heel tevreden mee, totdat een klein, boos meisje en haar broertje een plaatsje in haar hart veroverden. Jake Masters, hun oom en voogd, was vastbesloten en onweerstaanbaar. Maar zelfs toen het hem lukte Livvy's ijzige koelheid te doorbreken en hij zich voor haar openstelde, trok Livvy zich in zichzelf en haar geheimen terug. Hoe kon ze hem vertellen over haar mislukte huwelijk... haar eigen zoontje? Ze zou nooit meer kinderen kunnen krijgen. Moest ze hem vertellen dat er geen toekomst voor hen was weggelegd, afgezien van een oppervlakkige verhouding?


Nummer Supreme 42
Schrijver Eileen Bryan
Titel Drie is teveel
Oorspronkelijke titel Run for the roses
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Supreme 41
Schrijver Betty Heinrichs
Titel Gevangene van het verleden
Oorspronkelijke titel Behind every good woman
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Zij dacht dat hij nog een beginneling was in zijn vak. Hij dacht dat zij een naïef, rijk meisje was dat nooit had hoeven werken om iets te bereiken. Ze hadden allebei ongelijk. Jessica Hart was een goede kandidate voor een plaats in het Huis van Afgevaardigden. Nick Kosachezk, een campagne-leider die bekend stond om zijn vernuft, zou haar helpen haar doel te bereiken. Hij kwam uit een achterbuurt van Chicago en had nooit gedacht dat hij het geluk zou vinden op de uitgestrekte, stille prairies.
In het verleden was het noodlot hard geweest voor Jessica. Als ze haar hart open zou stellen voor Nick, zouden al haar dromen dan uitkomen - of zou ze de verkiezingen winnen en haar liefde verliezen?


Nummer Supreme 40
Schrijver Diana Blayne
Titel Achtervolgd door de liefde
Oorspronkelijke titel Color love blue
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Toen ze over Fifth Avenue liep en genoot van haar succes, was Jolana Shannon duidelijk in de wolken. Toen ze letterlijk tegen Nick Scarpelli aanliep, wist ze meteen dat hij niet de volmaakte vreemdeling was. Wat had haar gedachten veranderd - afpersing? Zijn onweerstaanbare mannelijkheid? Zich aan hem overgeven was pure verrukking - maar wel een foutieve beslissing. De arrogante uitgever en eigenaar van een kunstgalerie had andere plannen. Zelfs toen Jolana naar Parijs vluchtte en naar Monaco, Nice en Cannes reisde, bleven de herinneringen aan Nick haar achtervolgen. Ze verloor in korte tijd haar nieuwbakken echtgenoot en diens familiefortuin, maar durfde Nick niet te geloven toen hij haar bezwoer dat hij was veranderd en volhield dat Jolana - en het kind dat ze verwachtte - aan hem toebehoren.


Nummer Supreme 39
Schrijver Hayton Monteith
Titel Verliefd op een miljonair
Oorspronkelijke titel Pilgrim soul
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze was nog maar een klein meisje toen ze elkaar voor deeerste keer ontmoetten, maar de aantrekkelijke Rath Dixon had een onuitwisbare indruk op haar gemaakt. Toen Liz Butler na een mislukt huwelijk haar geliefde Nevada had verlaten om in New York een ontwerpstudio te gaan beginnen, was Rath Dixon inmiddels een legende geworden. Hij was miljonair en werd als eigenaar van een uitgeversconcern altijd en overal omringd door de mooiste vrouwen. Toch kon Liz zijn sterke armen en hete kussen niet vergeten. Op haar twintigste had Rath haar verteld dat ze te jong was voor de liefde. Hoe kon ze het hart veroveren van de man van wie ze droomde... de man die ze heimelijk liefhad en die ze nooit zou kunnen vergeten...?


Nummer Supreme 38
Schrijver Nell Kincaid
Titel Een wereld van illusie
Oorspronkelijke titel Silent partner
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Onafhankelijkheid betekende alles voor haar - in haar werk en in de liefde! Visagiste laura Dawson ging naar New York om carrière te maken. Ze had niet verwacht dat ze een man zou ontmoeten als Gordon Chase, het hoofd van een lokaal televisiestation, die haar werk aanbood dat haar rechtstreeks naar de top kon voeren. Maar Laura wilde het op haar eigen manier doen. Ze zou haar talent gebruiken om hem terug te betalen. Maar toen ze vermomd als uitzendkracht een zwendelaar binnen het televisiestation wilde ontmaskeren en ze in gevaar kwam, besefte ze dat ze te ver was gegaan. Wanneer zou ze geloven dat Gordon echt van haar hield? Ze was een tovenares, een meesters van de illusie. Waarom zag ze dan het verschil niet tussen een schijnbare en de ware liefde?


Nummer Supreme 37
Schrijver Ginger Chambers
Titel Oceaan vol extase
Oorspronkelijke titel Harbor of dreams
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze deed haar best om haar hoofd boven water te houden. Het ging bergafwaarts met haar restaurant. En de opvoeding van haar vijftienjarig zusje Kathy dreigde ook al uit de hand te lopen. En toen Kathy met een man thuiskwam die twee keer zou oud was als zij, gaf Ashley Stevens het op. Jason Frazer, een knappe ingenieur die al zijn vrije tijd op de oceaan doorbracht, was verboden terrein. Maar Jason was meedogenloos. Langzaam maar zeker manoeuvreerde hij zichzelf Ashley's leven binnen, eiste haar vertrouwen, opende haar hart en maakte verlangens in haar wakker die haar vervulden van angst. Veel te snel zou Jason z'n anker ophalen om een reis rond de wereld te maken. Zou Ashley van hem leren houden en hem dan weer kwijt raken?


Nummer Supreme 36
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Liefde met hindernissen
Oorspronkelijke titel Asking for trouble
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij leek meer op een atleet dan op een doctor in de filosofie. En hij kon goed rennen- weg rennen. Twee jaar gelede n had Daniel Logan de universiteit en Grace Mitchell verlaten zonder een woord van uitleg. Even plotseling als hij was vertrokken, was hij weer terug. Zijn voorstel om een biologisch tuincentrum te beginnen op het stuk land van Grace leek een perfecte onderneming. Grace wilde dat hun verhouding strikt zakelijk bleef. Maar toen de moeilijkheden begonnen - de dreigende telefoontjes, het vandalisme - was het Dan die haar troostte en Dan die haar in zijn armen nam om het gevaar te laten vergeten. Had ze haar hart verloren aan een man die haar toch weer in de steek zou laten? Of zou ze hem deze keer vast kunnen houden - hoe hoog de prijs ook was?


Nummer Supreme 35
Schrijver Jo Calloway
Titel Haar tweede kans
Oorspronkelijke titel Touched by the fire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Anne-Marie Charboneau was een jonge, beeldschone weduwe en verboden terrein voor buitenstaanders - de ruwe mannen die naar olie boorden op haar grondgebied. Anne-Marie was rijk, maar leefde heel sober en haar dominante vader hield haar stevig onder de duim. Niemand had hem ooit uitgedaagd - tot Parker Rawlings op het toneel verscheen om toezicht te houden op de olieboringen.
Hij werd Anne-Maries geliefde, haar paspoort tot de verboden wereld. Haar vader had haar eens uitgehuwelijkt, dat zou hem geen tweede keer lukken! Ze wist nu wat liefde betekende en was door de olie een schatrijke vrouw geworden. Maar wat zou er met haar gebeuren als ze tot de ontdekking kwam dat ze haar vrijheid had verworden, maar een gevangene van de liefde was geworden?


Nummer Supreme 34
Schrijver Lori Copeland
Titel Kruis of munt
Oorspronkelijke titel Two of a kind
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Courtney Spenser had het druk met haar kadoshop in Florida. Maar toen haar moeder, een levenslustige weduwe, de stad op z'n kop zette samen met de zeventigjarige Clyde Merrill, had ze nog nauwelijks tijd voor haar winkeltje. En toen Graham Merrill van Courtney eiste dat ze haar moeder ervan zou weerhouden zijn vaders leven te ruïneren, groeide het probleem uit tot regelrechte oorlog. Maar toen ze samen het land uitkamden, op zoek naar het overbeterlijke dua, was Courtney al snel afgeleid. De sensuele, aanmatigende Graham zat haar in het bloed... en dat was beslist niet onaangenaam. Zijn aanraking was voldoende om alle zorgen over het liefdeleven van hun ouders te vergeten - en plaats te maken voor haar eigen diepe verlangens.


Nummer Supreme 33
Schrijver Rebecca Nunn
Titel Verstrikt in het verleden
Oorspronkelijke titel Another day of loving
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten in de tuin van de psychiatrische inrichting, wist Joanna Henderson dat ze deze man een leven lang lief zou kunnen hebben. Maar achter de tederheid in zijn ogen lag een onpeilbaar verdriet - en een vrouw die hij niet kon vergeten. Brennen had geprobeerd het verleden achter zich te laten. Maar zelfs als hij in de armen van Joanna lag, was Laurel er - en probeerde hun geluk te verstoren. Joanna wist dat ze moest blijven vechten tegen de duisternis, maar kon ze die spookachtige rivale verslaan? Zou Brennen ooit ontwaken uit de duistere nachtmerrie en een zonnige toekomst, een nieuwe liefde tegemoet kunnen treden?


Nummer Supreme 32
Schrijver Heather Graham
Titel Arabische nachten
Oorspronkelijke titel Arabian nights
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Toen hij over het hete zand op zijn zwarte hengst naar haar toe galoppeerde en haar naar een luxueuze tent in de oase ontvoerde, was Alex Randall niet bang. Ze was woedend.
En haar woede nam nog toe toen ze ontdekte dat hij geen rover was, maar Dan D'Alesio, de vermaarde journalist en cineast. Hij stond erop dat ze terugkeerde naar de westerse wereld, waar ze veilig was. Maar de mooie Dr. Randall was vastbesloten om haar vader - een bekend Egyptoloog - te zoeken, omdat hij spoorloos verdwenen was toen hij op het punt stond een belangrijke ontdekking te doen. Hoe kon de driftige, onafhankelijke Alexis accepteren dat haar overleving afhing van de onweerstaanbare Dan? Maar toen ze eindelijk tot overeenstemming waren gekomen, kon ze hem niet meer laten gaan...


Nummer Supreme 31
Schrijver Alison Tyler
Titel De laatste overwinning
Oorspronkelijke titel Playing it safe
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Dokter Annie Kneeland had er niet op gerekend dat Nick Winters haar leven nogmaals binnen zou wandelen. Maar toen de heetgebakerde, verleidelijke tenniskampioen met een blessure in haar spreekkamer stond, kwam ze al snel tot de ontdekking dat de wederzijdse aantrekkingskracht nog niet verdwenen was.
Het was gevaarlijk om vier maanden met hem mee te reizen langs allerlei internationale toernooien. Nick wilde winnen. Tennis was zijn eerste en enige liefde en toch was hij even aantrekkelijk als onverslaanbaar. Waarom liet ze zich dan weer verleiden tot een nieuwe wedstrijd, terwijl ze alleen maar naar zijn liefde verlangde?


Nummer Supreme 30
Schrijver Emily Elliott
Titel Verraad aan de liefde
Oorspronkelijke titel A dangerous attraction
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

FBI-agente Cecelia Montemayor was er niet rouwig om dat ze het gewone werk in New York City achter zich kon laten en naar haar geboortestreek in het zuidwesten van Amerika kon terugkeren. Als enige vrouw op het bureau van El Paso wilde ze heel graag aan de gevaarlijke spionagewerkzaamheden beginnen waarvoor ze grondig getraind was. Maar vanaf het eerste moment dat ze haar collega Roger Silvas ontmoette, was het vooruitzicht van bankovervallers ontmaskeren en een bende autodieven oprollen kinderspel vergeleken bij het gevaarlijk verraad van haar hart. Arrogante, overheersende - maar o zo sensuele - Roger was ervan overtuigd dat vrouwen niet bij de FBI hoorden te werken. Hoe kon ze verliefd worden op een man die haar liet trillen van hartstocht, maar tegelijkertijd een einde aan haar carrière wilde maken?


Nummer Supreme 29
Schrijver Nell Kincaid
Titel Nachten in Parijs
Oorspronkelijke titel Fateful embrace
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was te mooi om waar te zijn. De beroemde mode-ontwerpster Veronica Harbison vloog naar Parijs om in de droomstad een grote modeshow te organiseren. Maar alle romantiek verdween toen bleek dat haar vriend, tevens haar baas, overspel had gepleegd. Verloren dwaalde ze door de vreemde stad, toen ze Roger Caine ontmoette. Deze hartstochtelijke eigenaar van een concurrerend modehuis nodigde haar uit in zijn schitterende villa in Monte Carlo en samen ontdekten ze een diepgaande hartstocht in elkaar. Rogers liefkozingen vertelden haar dat ze eindelijk de man had gevonden die ze zocht, maar durfde ze het aan? Ze had al eens eerder de ware Jacob gevonden en die had haar hart zo snel gestolen. Kon ze zich so snel weer in een nieuwe liefde storten?


Nummer Supreme 28
Schrijver Eileen Bryan
Titel Twee harten als inzet
Oorspronkelijke titel Against all odds
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Privédetective Lea McKenna moest getuigen in de echtscheidingszaak tussen casino-eigenaar Anthony Cappa en zijn vrouw, omdat ze hem betrapt had tijdens buitenechtelijke escapades. Ze had twijfels over het gebeuren, maar het was te laat om zich terug te trekken. Ze kreeg een prachtige kans haar geweten te sussen, toen ze door het hoofd van de veiligheidsdiens van Tony's casino word gevraagd daar ter plaatse een oplichtersbende op te rollen. Ze wist dat hij zou ontploffen als hij haar aan het werk zou zien, maar ze wist hem ervan te overtuigen dat zij de enige was die de bende kon ontmaskeren.
En plotseling laaide de hartstocht tussen Tony en Lea op. Ook al zou het haar het leven kosten, ze zou alles doen om Tony's casino te redden - en daarna alles op alles zetten om zijn liefde te winnen!


Nummer Supreme 27
Schrijver Amii Lorin
Titel Brandende hartstocht
Oorspronkelijke titel While the fire rages
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Als persoonlijk assitente van de manager van de Renninger corporation was Jo eraan gewend oplossingen te bedenken voor problemen die zich konden voordoen bij het beheren van een grote hotelketen. Toen haar baas een auto-ongeluk kreeg, werd de leiding plotseling overgenomen door zijn arrogante broer uit Atlanta.
Brett Renninger, die het ene moment charmant en attent kon zijn en dan weer boos en achterdochtig, was een onmogelijke man om mee samen te werken - en nog moeilijker om te weerstaan... Jo genoot van zijn kussen en het hartelijke welkom dat haar in zijn ouderlijke huis in Florida werd bereid, maar wist ook dat er iets helemaal mis was. Waarom was Brett zo wantrouwend? Waarom werd hij zo vaak boos op haar? Ze was bereid alles voor deze tedere tiran op te geven - zelfs haar hart. Kon er sprake zijn van liefde als hij geheimen voor haar had?


Nummer Supreme 26
Schrijver Shirley Hart
Titel Gevaarlijk verlangen
Oorspronkelijke titel Suspicion and seduction
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze was ontsnapt aan haar manager en gevlucht voor de zware eisen die haar filmcarrière aan haar stelde. Niets leek Gabriella Ford heerlijker dan een luie week aan boord van de Dixie Lee, samen met haar vader. Toen ze aan boord van die oude sleepboot wilde stappen, werd ze aangevallen door een wildvreemde man, die haar de opdracht gaf onmiddellijk weer te vertrekken.
Ze bleef toch aan boord en volgde hem naar de diepten van de oceaan op zoek naar gezonken schatten. Was deze 'partner' van haar vader een bedreiging voor haar of wilde hij haar tegen een nog groter gevaar beschermen? Te snel schonk ze hem haar vertrouwen en gaf ze zich over aan haar eigen wellust. Ze hoopte dat ze de liefde had gevonden waar ze haar hele leven al naar zocht, maar vreesde dat ze zichzelf weer had laten gebruiken...


Nummer Supreme 25
Schrijver Lori Herter
Titel Liefde achter de schermen
Oorspronkelijke titel Private screenings
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Dale Chastain, voormalig Miss Georgia, had haar uiterlijk, talent en hersenen in een studie en de baan van haar dromen gestoken - filmcriticus bij een lokaal televisiestation in Chicago. Ze had grote bewondering voor Sloane Avery, de filmcriticus die een dagelijkse column in de krant vulde.
Maar de man zelf was een andere zaak. Hij speelde het klaar om haar persoonlijk te beledigen en viel haar in de krant zelfs aan. Dale kon niet vermoeden dat achter die cynische, slordig uitziende criticus met zijn scherpe tong een verlegen, eenzame man verborgen was; een man die zichzelf geduldig van kikker in prins veranderde omwille van haar. Hij zou haar verbazen met zijn tedere hartstocht en verbijsteren met zijn nieuwe uiterlijk. Als ze zijn liefde beantwoordde, zou hij dan geloven dat ze echt van hem hield?


Nummer Supreme 24
Schrijver Jo Calloway
Titel Dromen gaan voorbij
Oorspronkelijke titel Somewhere in the stars
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Nadat Eric Barclay haar praktijk als chirurg had opgegeven en een echtscheiding tussen haar en Bill een feit was, werd ze scheepsarts aan boord van de Royal Princess Star. Zou een cruise om de wereld in staat zijn haar weer tot rust te brengen? Of zou ze opnieuw in een stroomversnelling terecht komen door de aanwezigheid van kapitein Kurt Garisen, een man die haar onweerstaanbaar vond? Ze kon zijn gezag niet negeren, evenmin als de vonken die er tussen hen leken over te springen. Maar hoe zou ze een juiste levenskoers kunnen bepalen als ze ze heftig op hem reageerde? De reis voerde haar vanuit New York via het Panamakanaal naar het sensuele gebied rond de Stille Zuidzee en de Tafelberg in Zuid-Afrika. Voor het einde van de cruise zou ze een keuze moeten maken tussen een paradijselijk leven op zee samen met de kapitein of een leven op het vasteland om de carrière voort te zetten, die ze voor zichzelf van levensbelang ahtte.


Nummer Supreme 23
Schrijver Barbara Andrews
Titel Bedrieglijke hartstocht
Oorspronkelijke titel Shady business
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Hij had haar een baan beloofd, haar mee uit eten genomen en uiteindelijk geprobeerd haar te verkrachten. Ze had ternauwernood kunnen ontsnappen, maar kwam in de gevangenis tericht omdat ze geprobeerd had zijn auto te 'stelen'! Op dat moment verscheen de beste advocaat an Atlanta op het toneel om haar te redden. Hillary Anne Taft eiste gerechtigheid, maar hartstocht dreef haar in de armen van Todd Wexler. Haar eergevoel verlangde van haar dat ze hem voor zijn diensten betaalde, maar niet in natura. Hoe kon ze weten dat haar nieuwe baan een dekmantel was voor een illegale zaak? Todd ontvoerde haar en sleepte haar het hele land door naar Las Vegas. Hij was al twee keer gescheiden en liep nu het risico om voor een derde keer teleurgesteld te worden. Maar listig wist zij haar zin door te zetten. Als hij echt van haar hield, zou de inzet voor hem niet te hoog zijn. Het was alles - of niets!


Nummer Supreme 22
Schrijver Samantha Scott
Titel Het geluk had vertraging
Oorspronkelijke titel All in good time
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was een leugen. Elliot Douglas zou haar nooit kinderen kunnen schenken. Dertien jaar lang had hij Maryanne in de waan gelaten dat er nog hoop was. En als een oude vriend van hem uit Vietnam op een schoolfeest niet zijn mond voorbij had gepraat, was ze nooit achter de waarheid gekomen... terwijl al haar vrienden allang op de hoogte waren.

Nu wist Maryanne het dus ook. Het was uit met de leugens en met het huwelijk. Maar toen ze terugkeerde naar Lake Nacogdoches om bij haar vader, die weduwnaar was, een nieuw leven te beginnen en te gaan studeren, had ze niet kunnen vermoeden dat Sam Lancaster haar achterna zou komen. Ze kenden elkaar al van de middelhare school; hij kende het geheim van Elliot en toch had hij het haar nooit verteld.

Hoe kon ze hem geloven als hij beweerde dat hij altijd van haar had gehouden? Hield ze zichzelf voor de gek of hadden ze werkelijk geen toekomst samen? Was hij meer dan een schim uit een verleden, dat ze wanhopig probeerde te vergeten?Nummer Supreme 21
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Hartenkoning
Oorspronkelijke titel Breaking the rules
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Voor Amy Sinclair was Jordon Kent, de chef van een bewakingsdienst, heel wat meer dan een veiligheidsagent. Drie jaar geleden had hij haar hart veroverd... en gebroken. Nu had ze hem nodig om een inbreker te grijpen, die het leven in de dure woongemeenschap, waar zij coördinatrice was, onveilig maakte. Amy dacht dat ze de gebeurtenissen uit het verleden diep in haar hart had begraven, en was onvoorbereid op de hartstocht die Jordon met één blik in haar wist op te wekken. Kon ze weerstand bieden aan de verleiding? Ooit had ze het spel volgens zijn regels gespeeld - en verloren. Nu was het haar beurt. Toen ze samen een gedurfde val opzetten om de inbreker te kunnen betrappen, wist Amy dat het moed, durf en echte sluwheid vereiste om Jordon Kent, de hartedief, te 'vangen'.


Nummer Supreme 20
Schrijver Emily Elliott
Titel Op vleugels gedragen
Oorspronkelijke titel Just his touch
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Vliegen was haar hele leven. Maar in één afschuwelijk moment stortte haar hele leven in. Captain Blake Warner, de beste pilote van haar klas, moest haar verdere luchtmachtcarrière aan de grond blijven. Als onderhoudsofficier, met de supervisie over testvliegtuigen en piloten op de luchtmachtbasis van San Antonio, wende ze slechts moeizaam aan haar nieuwe positie. Ze bleef jaloers; jaloers op Rusty O'Gorman, de toppiloot wiens sensuele uitstraling haar kille hart verwarmde. In de weekends vloog ze als vrijwilliger voor een opsporingsdienst, maar dat bleef een armzalige vervanging. Tot plotseling alles van haar afhing, toen ze in zo'n klein vliegtuigje in de wildernis naar tekenen van leven zocht. Zou ze haar grote liefde moeten verliezen voordat ze leerde wat belangrijk was. Haar hartstocht om te vliegen of haar hartstocht voor een man met vrolijke, blauwe ogen en een teder, liefhebbend hart?


Nummer Supreme 19
Schrijver Elise Randolph
Titel Schimmenspel
Oorspronkelijke titel Shadow game
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Verslaggeefster Kelly Millburn kreeg nooit eens een interessante opdracht. Nu moest ze weer met een of ander vervelend gezelschap mee op reis. Maar één van haar medereizigers was geen gewone toerist. Bill Clayton was haar meteen al opgevallen. Ze wist dat hij accountant was, maar hij leek meer op een Olympisch kampioen. Als ze eerder geweten had dat hij door de inhoud van zijn koffertje spoedig zou worden nagejaagd door een bende gevaarlijke computerpiraten, had ze misschien wel bedacht om verliefd op hem te worden. Tijdens een wilde jacht die hen van Delhi naar Bombay en van Bangkok naar Hong Kong voerde, werd het net rond de geheimzinnige microchip steeds verder aangetrokken. Ze waren op de vlucht voor onbekende vijanden en voor hun eigen verleden, maar terwijl hun leven werd bedreigd, ontdekten ze tevens dat ze elkaar én de ingevingen van hun hart konden vertrouwen.


Nummer Supreme 18
Schrijver Ginger Chambers
Titel Echo van het verleden
Oorspronkelijke titel A heart divided
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Met zijn verbazingwekkend knappe gezicht en verraderlijke manieren had Kyle Richardson de duivel in eigen persoon kunnen zijn. Voor Charmayne Brennan was hij dat ook. Ze zou hem nooit de gewetenloze intrige vergeven die bijna de ondergang van het dorp Kearny en haar eigen familie was geworden.
Waarom was hij plotseling uit het niets verschenen om haar uit een pijnlijke situatie te redden? Om haar te chanteren, haar te dwingen 's avonds met hem uit te gaan? Verwachtte Kyle werkelijk dat hij door terug te komen en een fabriek te vestigen het vertrouwen van het dorp zou kunnen winnen? Nooit! Ze haatte hem uit het diepst van haar hart - met een gevaarlijke hartstocht die bijna aan liefde grensde.


Nummer Supreme 17
Schrijver Heather Graham
Titel Sonate om middernacht
Oorspronkelijke titel Red midnight
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Erin McCabe, een internationaal bekend fotomodel, was vastbesloten haar lang gekoesterde droom te verwezelijken. Ze wilde haar studio afmaken en les gaan geven. Haar reis naar de Sovjet Unie was de eerste stap in de goede richting. Maar ze had niet gerekend op Jarad Steele, de Amerikaanse diplomaat onder wiens hartstochtelijke betovering ze kwam en die even gevaarlijk en onverwacht was als Rusland zelf. In een gevangenis zonder muren werd ze het argeloze slachtoffer in een land waar gespeeld werd volgens haar onbekende regels. Alleen Jarod kon haar nog helpen ... Jarod, met die achterdochtige en hunkerende blik in zijn kille, blauwe ogen ... Jarod, die haar een verraadster noemde, maar haar toch ten huwelijk vroeg ...


Nummer Supreme 16
Schrijver Jackie Black
Titel Denk niet aan morgen
Oorspronkelijke titel Payment in full
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze zou het geluk vandaag wellicht morgen met verdriet moeten bekopen, maar Sarah Bailey kon geen nee zeggen tegen Charles Trainer, die de halve wereld over was gevlogen om haar weer op te eisen. Hij zei dat hij voor World Oil werkte, maar kon haar niet vertellen waarom hij vijf jaar daarvoor naar Afrika was vertrokken en haar met een gebroken hart had achtergelaten. Noch waarom hij zich geroepen voelde bepaalde schulden in te lossen. Sarah probeerde hem te haten, maar toen ze Charles' armen weer om zich heen voelde, moest haar woede plaatsmaken voor hartstocht. Zijn gevaarijke werk had echter tot gevolg dat de mensen die hem vijandig waren gezind, het op haar gemunt kregen. Daarom werd Charles gedwongen een besluit te nemen om de vrouw van wie hij hield te redden.


Nummer Supreme 15
Schrijver Nell Kincaid
Titel Waar rook is...
Oorspronkelijke titel Where there is smoke
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Eastern Mountain Inn - een oase van natuurlijke schoonheid op nog geen honderdtwintig kilometer van New York City. Maar Lisa Bennett was daar niet voor haar plezier. Als bedrijfsanalist van Eastland Industries was ze erheen gestuurd om de balans op te maken en een zodanig advies uit te brengen, dat het hotel verkocht moest worden. Richard Hollingsworth zou de opbrengst in zijn zak kunnen steken en Michael Jamison zou terug moeten keren naar de stad; naar zijn oude baan bij de bank en zijn beeldschone, financieel onafhankelijke vrouw.
Het was een heel karwei - een karwei waar Lisa uitermate geschikt voor was. Maar vanaf het moment dat ze in Michaels diepzwarte ogen keek, scheen al haar zelfvertrouwen weg te smelten. Haar keuze was niet duidelijk meer. Hing haar toekomst af van de cijfers die haar werkgever van haar verlangde, of van Michaels gedurfde droom?


Nummer Supreme 14
Schrijver Eileen Bryan
Titel Als een stralende ster
Oorspronkelijke titel Crossfire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De sprankelende Amanda Sterling, bekend van haar radioprogramma Spreekt u maar, Houston, wist dat ze gek moest zijn geworden. Ze kon ja zeggen tegen Kyle Steffens en zo hun langdurige relatie omzetten in een verbintenis voor het leven, maar toch stortte ze zich in de armen van Brad Granger. Als erfgenaam van een groot Texaans fortuin, betekende Kyle een betrouwbare, zekere en luxueuze toekomst. Brad, een begaafde jonge zanger en liedjesschrijver, had alleen maar dromen over roem en een liefde die Amanda's hart beroerde. Hoe had ze vooraf kunnen weten dat juist haar programma de aanzet was tot Brads grote doorbraak en dat hij daarna als een komeet omhoog zou schieten om slechts tot de ontdekking te komen dat beroemdheid zijn tol eiste.


Nummer Supreme 13
Schrijver Anna Hudson
Titel Met hart en ziel
Oorspronkelijke titel Body and soul
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

"Je vergist je", voorspelde hij op zachte toon. "Je zult de mijne worden... met je lichaam en je ziel."
Als het aan Stacey Trent lag zeer beslist niet. Ze was van plan haar werk te doen - en dat hield in dat ze J.D. O'Bannon, advocaat en geboren Texaan, moest helpen bij het selecteren van de jury in de geruchtmakende Chesterfield-zaak. Ze was autoritair en vakkundig, daarom was ze door de familie aangetrokken in deze gevoelige zaak. In als nieuweling had J.D. alle kennis nodig die Stacey hem kon geven. Maar toen J.D. zijn belangstelling niet alleen beperkte tot de samenstelling van de jury, maar ook nog een hartstochtelijke liefde voor Stacey opvatte, wist ze dat ze zou moeten kiezen - de vrijheid die ze aanbad of de man waarnaar ze verlangde.


Nummer Supreme 12
Schrijver Heather Graham
Titel Tropische nachten
Oorspronkelijke titel Night, sea and stars
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De noodlanding op een onbewoond eiland in de Stille Oceaan kwam wel erg ongelukkig uit voor Skye Delaney. En toen ze er achter kwam dat haar arrogante piloot niemand minder was dan Kyle Jagger, de geheimzinnige, in afzondering levende, internationale ondernemer, wist ze dat overleven haar kleinste probleem zou zijn. Hij was alles wat ze verafschuwde - en verlangde - in een man. Maar hoe zat het met z'n vrouw in Californië? En waarom zag ze alleen Kyle's lachende zeegroene ogen, als ze probeerde aan haar eigen verloofde te denken? Had ze de man van haar dromen gevonden op een idyllisch paradijsleijk eiland? Zou redding en terugkeer naar de realiteit betekenen dat ze hem zou verliezen?

* Ook verschenen als Moderne Succesroman 16 met als titel Verdwenen paradijs.Nummer Supreme 11
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel Kijk niet meer om
Oorspronkelijke titel Never look back
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Jessica had haar vakantie gebruikt om een week door te brengen bij Brad Taylor, die op Bermuda een film maakte. Maar Brad was niet langer de man die ze haar leven lang kende, de man met wie ze van plan was te trouwen. Hij was een beroemd filmster geworden en het succes had hem veranderd. Het was maar al te gemakkelijk voor Jessica om in de open armen van Cade Hunter te lopen. maar toen ze terug was in Atlanta en Brad weer op het toneel verscheen, vol excuses en beloftes, kon ze zich toch niet helemaal van hem losmaken. Het zou nog heel wat voeten in de aarde hebben voordat Jessica een nieuwe toekomst tegemoet kon gaan zonder ooit nog om te kijken.


Nummer Candlelight Extra 10
Schrijver Prudence Martin
Titel Haar ware gezicht
Oorspronkelijke titel No strings attached
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Ze had erom gevraagd! Rhea had genoeg van haar eenzame leven als bibliothecaresse en wilde de aandacht trekken van Addison Chambers - de aantrekkelijkste man van Denver. En ze bleef zich afvragen waarom haar buurman - Steve Bradley - zich zo enthousiast op haar persoonlijke vernieuwingsproces wierp. Ze had niet gerekend op elke dag joggen, vermoeiende gymnastiekoefeningen en calorieën tellen, maar Steve maakte er een avontuur van. Voor ze het wist, was ze de vrouw die ze altijd had willen zijn. Maar de 'nieuwe' Rhea Nichols vond vragen waar ze antwoorden had verwacht. Wilde ze Addison wel echt? Was Steve haar vriend of haar minnaar?


Nummer Candlelight Extra 9
Schrijver Samantha Hughes
Titel Een klein wonder
Oorspronkelijke titel Politics of passion
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Helga Tarr was naar de hoofdstad gestuurd door het advocatenkantoor waar ze als secretaresse werkte. Nu kreeg ze de kans om te studeren en de gevoelens te ontdekken waarvoor ze op de vlucht was. Het lot zorgde ervoor dat ze een interessante vreemdeling ontmoette aan de oevers van de Potomac rivier. Ze kende z'n gevoelens al voordat ze wist hoe hij heette. Sam McCalahan, congreslid en kandidaat voor de presidentsverkiezingen, had genoeg energie om een vurige verhouding met haar te beginnen die onmogelijk verborgen kon worden gehouden. Maar hoe kon zo'n terughoudend type als Helga omgaan met zo'n publiek figuur als Sam?


Nummer Candlelight Extra 8
Schrijver Betty Jackson
Titel Een zomer lang...
Oorspronkelijke titel Handle with care
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De nieuwe buurman van Katherine Meadows blijkt behalve voor bijzondere auto's ook belangstelling te hebben voor zijn buurvrouw, die weduwe is. Katherine toont zich niet afkerig van zijn toenaderingspoging, al is ze het niet eens met zijn voorstel om een zomer lang een vrijblijvende relatie met elkaar aan te gaan. Bij Katherine zit het gevoel namelijk dieper en als er tijdens de zomervakantie van haar kinderen geen verandering in zijn houding komt, besluit ze een einde aan hun relatie te maken. Hij wilde haar immers alleen als zijn minnares?


Nummer Candlelight Extra 7
Schrijver Nell Kincaid
Titel Verloren illusies
Oorspronkelijke titel Whispers on the wind
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Casey Fredericks, die als privé-detective is verbonden aan een detective-bureau, krijgt de opdracht een onderzoek in te stellen naar de merkwaardige ongevallen die zich heben voorgedaan op de set van 'De Zondaars', een populaire televiesieserie. De hoofdverdachte is Dennis Mattson, de regisseur van de serie. Al snel blijkt dat Casey en Dennis zich sterk tot elkaar aangetrokken voelen. Als Dennis na een aantal incidenten van de set wordt ontslagen, staat Casey voor de moeilijke taak de echte schuldige te vinden.


Nummer Candlelight Extra 6
Schrijver Jo Calloway
Titel Herfst symfonie
Oorspronkelijke titel Time of a winter
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Het was een onmogelijke liefde. Ze waren door werelden en jaren gescheiden. Jennifer Morris, de mooie negenendertigjarige weduwe, eigenaresse van de theeplantage in Sri Lanka, en de knappe achtentwintigjarige Peter Collins, erfgenaam van een thee importzaak in de Verenigde Staten. Vanaf het eerste moment voerde Jennifer een tweestrijd met zichzelf. Had een huwelijk met de jongere Peter enige toekomst? Moest ze haar plantage opgeven? Deze zou dan onherroepelijk in handen komen van de staat en worden genationaliseerd. Peter Collins zette alles op alles om haar te overtuigen van zijn liefde, was zelfs bereid de zaak van zijn grootvader in New York op te geven. Tenslotte stemde hij toe in een scheiding van een half jaar waarin ze geen enkel contact met elkaar zouden hebben.


Nummer Candlelight Extra 5
Schrijver Megan Lane
Titel Tranen om het verleden
Oorspronkelijke titel Tenderness at twilight
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Kea Mason, de mooie televisiester, krijgt een ernstig ongeluk en veliest daarbij haar man. Haar gezicht is misvormd door lelijke littekens en daardoor verliest ze haar baan en haar vrienden. Er is maar één man die haar kan helpen en dat is Rafe, de plastisch chirurg van wie ze houdt en altijd heeft gehouden. Kea gaat samen met hem naar Mexico waar Rafe de bevolking gratis medische hulp geeft. Er gaat een nieuwe wereld voor haar open, maar Kea ziet ook in dat de werelden van Rafe en haar te veel verschillen om samen gelukkig te kunnen worden.


Nummer Candlelight Extra 4
Schrijver Prudence Martin
Titel De onbetrouwbare minnaar
Oorspronkelijke titel Lovers and pretenders
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Preston Paul Ridgeway, alias Paul Richards, is een succesvol zakenman met een hoge functie binnen het familiebedrijf. Na een fikse ruzie met z'n familie besluit hij een tijdje van het toneeel te verdwijnen. In een café pikt hij Christine Casolaro op, een serveerstertje dat opgegroeid is in de sloppenwijken van Los Angeles. Hij vraagt haar hem naar Las Vegas te brengen met haar auto en als ze daar aangekomen zijn, verandert hij zijn plannen en wil hij met Christine naar New Yord. Christine besluit haar saaie leventje vaarwel te zeggen en met Paul op avontuur te gaan. Als ze onderweg door autopech stranden, merkt Christine dat Paul een spelletje met haar speelt...


Nummer Candlelight Extra 3
Schrijver Donna Kimel Vitek
Titel In de ban van de hartstocht
Oorspronkelijke titel Warmed by the fire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De talentvolle televisie-producente Juliet York heeft ontslag genomen vanwege de roddel dat zij via het bed van haar superieuren promotie heeft gemaakt. Ze wordt aangenomen bij een andere omroep en wordt samen met Marc Tyner, een beroemde nieuws-presentator, op reportage gestuurd. Hun opdracht is nogal delicaat en de hele televisieploeg, maar met name Juliet, wordt bedreigd door een aantal mensen die niet willen dat de reportage gemaakt wordt. Juliet en Marc worden tijdens hun opdracht verliefd op elkaar, maar helaas moet Juliet ondervinden dat de roddels haar blijven achtervolgen.


Nummer Candlelight Extra 2
Schrijver Barbara Andrews
Titel Speel niet met vuur
Oorspronkelijke titel Emerald fire
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

De juwelierszaak van Kelly Valentine wordt overvallen en Kelly wordt samen met een klant, Brian Fort, als gijzelaar meegenomen. Als de overvallers er achter komen dat Brian uit een zeer gegoede familie komt, besluiten ze losgeld te eisen. Kelly en Brian worden in afwachting daarvan op een onbewoond eiland in het Michiganmeer afgezet. Als ze na twee dagen door een helicopter worden opgepikt, zijn ze elkaar veel nader gekomen. Kelly vraagt zich af of Brian onder normale omstandigheden ook verliefd op haar zou zijn geworden en of hun liefde in de bewoonde wereld toekomst heeft.


Nummer Candlelight Extra 1
Schrijver Heather Graham
Titel De jungle prinses
Oorspronkelijke titel Tempestuous Eden
Genre Hedendaagse roman
Korte omschrijving

Blair Huntington werkt na de dood van haar man de jungle van Midden-Amerika om samen met de Hongerploeg de plaatselijke bevolking te helpen. Als er politieke onrust dreigt, laat haar vader haar ontvoeren door Craig Taylor, een vooraanstaand lid van de diplomatieke dienst. Voor het eerst, sinds de dood van haar man, laait haar hartstocht weer op en wel voor de man die haar gijzelt. Is hij een terrorist? Gebruikt hij haar alleen maar om haar aan het eind van de reis aan zijn opdrachtgevers over te dragen? In de onrustige jungle is alles mogelijk...

Home | Candlelight