A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z


De Candlelight Series en losse nummers per schrijfster


In de Candlelight-serie zijn een aantal boeken met elkaar verbonden door onderlinge relaties (broers, zussen, vriendengroepen) of gewoon vanwege het onderwerp. Al zijn deze boekjes afzonderlijk gewoon goed te lezen, het is meestal wel leuker om de delen in de juiste volgorde te lezen.

Hier vindt u een overzicht van de door Candlelight uitgegeven series en losse nummers, gesorteerd op schrijfster. Let vooral niet op de (soms) onlogische nummering van de Candlelights, want dat doet de uitgever blijkbaar ook niet. Sommige vervolgen worden dwars door elkaar uitgegeven.

Hierbij moet wel worden opgemerkt dat de uitgever gelukkig niet doof is voor onze protesten in deze en bezig is met een inhaalslag door vele van de oudere seriedelen alsnog uit te geven. Dus, hulde voor Candlelight!

Het overzicht van de series is als volgt ingedeeld: deel - Candlelightnummer - titel - oorspronkelijke titel - hoofdpersonen.

Van de losse Candlelights die niet tot een serie behoren treft u op de pagina's ook informatie aan.

Ook is er een pagina met een compleet overzicht van alle series die ooit zijn uitgegeven door Candlelight. Om deze pagina te bekijken klikt u op deze link. De pagina opent in een nieuw venster.
Home Nieuwtjes Candlelight Harlequin ExtraBol AlgemeenBol Algemeen