A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Op het forum van ChasingDreams is Henrieke vaak te vinden. Maar niet te vaak want schrijven moet ze. Schrijven zit haar in het bloed. Van jongs af aan zat haar hoofd vol met verhalen en die moeten eruit! Naast schrijven moet Henrieke ook lezen. Gek op lezen en schrijven. Daar moeten wel fijne boeken uitkomen. Haar eerste twee boeken zijn het soort romans dat wij allemaal graag lezen. Lekkere knappe stoere held met brede borst. Redder van eenzame vrouwen en hij doet meer dan redden alleen. Zo mogen we het graag lezen. Het derde boek is in de maak en schijnt iets heel anders te worden en nog in het Engels ook. Wij vinden het allemaal prima hoor. Als ze ook maar doorgaat met schrijven van romans.

Titel Dromen van zilver
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Free Musketeers
Genre Tijreizen

Korte omschrijving

Twee verschillende eeuwen, twee verschillende mensen. Alasdair is opgegroeid met zwaarden en kastelen. Mairi met computers en vliegtuigen. Een betoverd kasteel in Schotland brengt hen echter samen in zijn tijd. Een tijd die totaal verschilt van de veilige tijd waarin Mairi is opgegroeid. Alasdair wil haar er liever ook niet hebben. Maar geen van hen kan er iets aan veranderen. Al snel blijken ze iets gemeen te hebben. Iets wat hen beiden versteld doet staan en hen dichter bij elkaar zal brengen. Volg Mairi en Alasdair in hun strijd tegen elkaar en ontdek of de liefde zal overwinnen.

Dit boek is een grote paperback en bevat 356 pagina's.


Titel Verloren in tijd
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij Free Musketeers
Genre Tijdreizen

Korte omschrijving

Kan een simpele ketting je terug in de tijd brengen? De ketting die Cathy Turner van haar oma heeft gekregen, kan dat wel. Ze komt terecht in Victoriaans Londen om daar de maîtresse te worden van Lord Rave Cadsington. Al snel verliest ze haar hart aan hem, maar ze wordt aan de kant gezet als hij wil trouwen met iemand anders. Een jaar later is Cathy echter terug, met een titel èn een verloofde. Haar hart ligt alleen nog steeds bij Rave. Zal Cathy terug moeten naar haar eigen tijd om Rave te vergeten? Of biedt het verleden haar wat ze zoekt?

Dit boek is een grote paperback en bevat 270 pagina's.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website www.henrieke.com


Home | Boekenkast C |