A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Elena Conrad woont met haar gezin in het pittoreske Nahedal in Duitsland en reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust om te ontspannen tussen de bergen en de zee. Haar favoriete plekje is een bankje bij een oude olijfboom, vanwaar ze uitkijkt op zee. De inspiratie die ze daar opdoet, vindt haar weg naar haar boeken.

Deel en serie Deel 1 - De Jasmijn serie (Der Jasminblüten saga)
Titel De jasmijnvilla
Oorspronkelijke titel Der Jasminblüten Garten
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtig geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?


Deel en serie Deel 2 - De Jasmijn serie (Der Jasminblüten saga)
Titel De jasmijntuin
Oorspronkelijke titel Der Jasminblüten Sommer
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

De zomer is aangebroken in Ligurië; bij de villa op de klif staan de jasmijnstruiken al volop in bloei. Giulia’s avontuur om de jasmijn- en olijfboomgaard van haar grootvader over te nemen heeft zijn vruchten afgeworpen. Om het succesvolle eerste jaar te vieren nodigen Giulia en haar vriend Marco iedereen uit voor een groot feest, en Marco heeft een spectaculaire verrassing geregeld.

Maar de feestvreugde wordt overstemd door verschrikkelijk nieuws: Marco’s zus is opgenomen in het ziekenhuis. Plots slaat de stemming om en raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Giulia’s geloof in een goede afloop wordt danig op de proef gesteld. Alleen samen kunnen zij en Marco de boomgaard redden en de familie bij elkaar houden...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast C |