A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Natalie Cox is auteur, toneelschrijver en mede-eigenaar van de onafhankelijke boekhandel INK@84 in Noord-Londen. Haar feelgoodroman Een onverwachte kerst verscheen in tien landen, won meerdere prijzen en werd door USA Today uitgeroepen tot een van de populairste feelgoodboeken van het jaar.

Titel Een onverwachte kerst
Oorspronkelijke titel Not just for Christmas (aka Mutts and mistletoe)
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Boekerij
Genre Feelgood

Korte omschrijving

Charlies plannen voor een rustige plattelandskerst vallen in duigen als ze twee wel heel aantrekkelijke mannen ontmoet...

Charlie houdt niet van Kerstmis, en dit zou wel eens de ergste decembermaand van haar leven kunnen worden. Haar vriend heeft haar ingeruild voor zijn personal trainer, haar appartement is getroffen door een gaslek en haar moeder heeft besloten de feestdagen met haar vijfde man in Australië door te brengen.

Single, met een lichte hersenschudding en tijdelijk dakloos, stemt Charlie er schoorvoetend mee in de feestdagen door te brengen in Devon, om mee te helpen in de hondenopvang van haar nichtje. Maar haar plannen voor een rustige plattelandskerst met enkel harige viervoeters als gezelschap vallen in duigen als ze de Duitse dog Malcolm en zijn onweerstaanbare (maar helaas verloofde) baasje Hugo ontmoet. En als klap op de vuurpijl is er ook nog Cal, de aantrekkelijke maar vreselijk arrogante lokale dierenarts. Deze kerst zou wel eens interessanter kunnen worden dan Charlie ooit had verwacht.


Titel Mij niet gezien
Oorspronkelijke titel It takes two
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Boekerij
Genre Feelgood

Korte omschrijving

We zouden allemaal wel eens iemand anders willen zijn. Maar wat als iemand anders jou wil zijn?

Clem heeft vaak gewenst dat ze met iemand van leven kon ruilen. Haar baan in een ambachtelijke kaaswinkel staat op de tocht, haar ex-vriend wil graag beste vrienden blijven, haar bovenbuurvrouw heeft een straatverbod tegen haar hond aangevraagd en haar ouders zijn het land uit gevlucht, waardoor Clem hun louche financiële zaken moet regelen.

Maar wanneer ze ontdekt dat iemand haar identiteit heeft gestolen, is Clem woedend. Ze is vastbesloten om haar dubbelganger op te sporen, en wordt ondergedompeld in een waanzinnige zoektocht naar gerechtigheid, bijgestaan door een charmante fraude-detective die buitengewoon geïnteresseerd lijkt in de zaak... en in Clem.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast C |