A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Ik moet eerlijk bekennen dat ik het enige in het Nederlands vertaalde boek van Joan Carroll Cruz nog niet heb gelezen, maar aangezien ik haar naam op internet alleen tegenkom op katholieke en bijbelse sites, heb ik zo het vermoeden dat we niet veel erotiek of humor in dit boek tegen zullen komen. Met andere woorden: ik verwacht niet dat het een erg luchtige roman zal zijn.

En alhoewel een Amerikaanse schrijfster weinig te vertellen zal hebben over de Nederlandse cover moet me toch van het hart dat dit wel één van de lelijkste omslagen is die ik ooit om een romantisch boek ben tegengekomen.

Ondanks dit alles intrigeert de tekst op de achterflap me wel en zal ik het boek ook zeker een keer gaan lezen (maar aangezien ik meer ongelezen boeken dan tijd heb, kan dit nog wel even duren).

Titel Waar hartstocht overwint
Oorspronkelijke titel Desires of thy heart
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1979 bij ECI
Genre Historisch

Korte omschrijving

Aleen had beloofd om deze man te beminnen, te eren en te gehoorzamen, aan wie zij als jonge vrouw was uitgehuwelijkt. Zij had gezworen om zich ondergeschikt te maken aan zijn wensen en zich te onderwerpen aan zijn behoeften en genoegens.

Immers, als dochter van de wrede Vikingenvorst Fergus was zij uitgekozen om de vrede met Britannië te bezegelen door haar huwelijk met Edmund, graaf van Kent, alom geliefd in eigen land als vorst en daarbuiten gevreesd als vijand.

Zij kon echter niet vermoeden dat Edmund na het snelle en smartelijke verlies van zijn eerste vrouw gezworen had nooit meer een vrouw aan te raken.

In schrille tegenstelling tot Edmund staat zijn broer Cestus, een knappe, elegante jongeman. Edmund moet met lede ogen toezien hoe tussen zijn broer en zijn vrouw een hechte band ontstaat, die zijn huwelijk en zijn kroon ondermijnt.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast C |