A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Olivia Dade las op jonge leeftijd al alle romance die ze kon vinden. Nu is ze eindelijk zelf schrijfster van boeken om bij weg te dromen. 'Spoiler Alert' is haar eerste boek in het Nederlands en het eerste deel van een rom-comserie. Ze woont even buiten Stockholm met haar gezin en een uit de hand gelopen boekenverzameling.

Deel en serie Deel 1 - Spoiler Alert serie
Titel Spoiler Alert
Oorspronkelijke titel Spoiler Alert
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Zomer & Keuning
Genre Roman

Korte omschrijving

'Spoiler Alert' van Olivia Dade is een heerlijke rom-com over April, die haar fan fiction en cosplay-hobby voor iedereen verborgen houdt. Als ze besluit een foto te posten waarop ze verkleed is als een personage uit een populaire tv-serie, gaat ze viral, zowel bij supporters als bij haters die reageren op haar plus-size. Maar als Marcus, de hoofdrolspeler uit de serie en stiekem ook een anonieme fan fiction-schrijver, haar foto en de negatieve reacties ziet, besluit hij haar op date te vragen. De date verloopt rampzalig, maar dan blijkt dat ze elkaar al beter kennen dan gedacht. Olivia Dade schreef met 'Spoiler Alert' een aangrijpende romance over hoe je blij kunt zijn met jezelf.


Deel en serie Deel 2 - Spoiler Alert serie
Titel All the Feels
Oorspronkelijke titel All the Feels
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2023 bij Zomer & Keuning
Genre Roman

Korte omschrijving

'All the Feels' van Olivia Dade is een schitterende roman over een charmante acteur met sexappeal. Alexander is een acteur met geld en fans in overvloed. Maar als zijn rol als Cupido plots uit de serie wordt geschreven, stort hij in. Therapeute Lauren moet Alex weer op de been zien te krijgen. Hij zit echter niet op een babysitter te wachten en legt haar het vuur na aan de schenen. Maar hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe sterker de aantrekkingskracht. Dan verliest Lauren haar baan en komt ze voor een lastige keuze te staan. Beschermt ze Alex of geeft ze zich over aan wat hij wil: de liefde?


Nog niet vertaalde delen van de Spoiler Alert serie:

Deel 3 - Ship WreckedAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website oliviadade.com


Home | Boekenkast D |