A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Maggie Davis is een Amerikaanse schrijfster die al meer dan 30 boeken op haar naam staan heeft. In de Candlelight Historische roman reeks zijn twee vertalingen te vinden die ze schreef onder haar pseudoniem Katherin Deauxville. Maggie Daniels is ook een pseudoniem van haar, maar met deze naam zijn er geen vertalingen.

Als Maggie Davis

Titel Abdullah de sjeik
Oorspronkelijke titel The sheikh
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1979 bij Nieuwe Wieken & bij Standaard
Genre Roman

Korte omschrijving

Sjeik Abdullah al Asmari is drieëntwintig jaar oud en weet zich de rijkste man ter wereld. Badend in weelde groeit hij op. Een belangrijke zakelijke opdracht brengt hem in contact met het overvloedige en bandeloze leven van de jet-set van Californië. Vol overgave geniet hij van de nieuwe en vaak hoogst excentrieke bekoringen van rijkdom en wellust.

Samen met zijn vriend, een beroemd Egyptisch filmster, laat hij zich opnemen in een wereld waarin diamanten, kaviaar, champagne en uiterst bereidwillige filmsterrretjes de belangrijkste elementen zijn. Romantiek en hartstocht beheersen zijn leven. Dan, plotseling, zonder waarschuwing, wordt het feest wreed verstoord. Een bloedige revolutie breekt uit in Rashmani. Ondanks zijn luxueuze leven vol decadente genietingen voelt Abdullah dat het zijn plicht is naar zijn vaderland terug te keren.


Titel Nachtelijk vuur
Oorspronkelijke titel Dreamboat
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1993 bij Harlequin Holland als Baccara 59
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* 'Nachtelijk vuur' werd later opnieuw uitgegeven als Baccara's Beste 573.
Als Katherine Deauxville

Titel Verboden kussen
Oorspronkelijke titel The amethyst crown
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1995 bij De Vrijbuiter als Candlelight Historische Roman 74
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Zij was Constance, de rijkste erfgename van heel Engeland. Een beeldschone vrouw, die braaf haar rol speelde in de meedogenloze machtsspelletjes van koning Hendrik I. Door een ontactische zet keerde ze terug naar Wales.
Daar maakte een gevangene, die zich van zijn ketenen had kunnen ontdoen, haar op zo'n manier de zijne, dat ze hem nooit zou kunnen vergeten.
Hij was een blonde, gebruinde Adonis wiens gevaarlijke verleden hem ertoe had gedwongen in vermomming over de Britse wegen te zwerven. Hij werd gevangen genomen, maar kort daarop bevrijd en leerde een vrouw kennen wier kussen zijn gekwelde ziel in vuur en vlam zetten. Zijn afkomst was een geheim, maar deze woeste, hartstochtelijke liefde was zijn lot.


Titel Verborgen krachten
Oorspronkelijke titel Eyes of love
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1997 bij De Vrijbuiter als Candlelight Historische Roman 136
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Ze was achtergelaten op de drempel van het klooster toen ze nog maar een baby was. Maar het meisje Edain groeide op tot een adembenemende schoonheid. Ze was zo mooi, dat de plaatselijke leenheer haar uithuwelijkte aan een veeboer, om haar voor zichzelf te kunnen opeisen.
Maar na de mysterieuze dood van haar bruidegom werd Edain verbannen, vanwege geruchten over hekserij en moord.
Vanaf het moment dat hij de lieftallige jonge vrouw in haar bruidsjurk op het strand zag zitten, was het lot van Magnus FitzJulien bezegeld. Maar de hartstocht die Magnus en Edain zouden delen, zinderde van gevaar... en magie. Want Edain had bijzondere gaven uit ver vervlogen tijden.
En de aristocratische ridder die zijn hart aan haar verloren had, moest zelfs de macht van een koning weerstaan en vechten tegen een web van intriges en verraad, om haar uiteindelijk voor zich te kunnen winnen.


Titel Maagd in de aanbieding
Oorspronkelijke titel The last male virgin
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2003 bij Audax Publishing als Surprise 94
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Het was nog nooit gebeurd, maar Leslie was niet tegen hem opgewassen. Ze had veel publiciteit rond Dr. Peter Havistock verwacht Uiteindelijk had dat stuk een vliegtuigongeluk overleefd, veertien jaar bij een stam in de wildernis van Papoea-Nieuw-Guinea geleefd, en een bestseller geschreven over die stam. Maar zijn tournee langs de universiteiten was te wild. Op Yale brulden ze om meer, op Brown gingen ze door het lint. Eerlijk gezegd had Leslie nog nooit een doctor in de antropologie meegemaakt die zich gedroeg zoals Havistock. En hoewel zijn ceremoniële string... authentiek ... was, zag ze er de noodzaak niet van in dat hij zijn volmaakte lichaam toonde op ieder televisietoestel in het land. En toen verklaarde hij in Harry King Live dat hij nog maagd was! En dat hij op zoek was naar een vrouw! En dat hij met haar wilde trouwen! Tja, nam ze aan, voor alles was een eerste keer...
Andere titels van deze auteur N.v.t.


Home | Boekenkast D |