A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z
Boeken algemeen


Sylvia Day is een Japans-Amerikaanse schrijfster, ze schrijft ook onder de pseudoniemen S.J. Day en Livia Dare. Ze is een veelzijdig schrijfster, ze schrijft zowel romances als parnormaal als historisch, maar bij ons is ze vooral bekend om haar erotische romans.

Deel en serie Deel 1 - Crossfire serie
Titel Verslaafd aan jou
Oorspronkelijke titel Bared to you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee. Nu vinden zij elkaar in een explosie van passie en lust, die net zo bedwelmend is als gevaarlijk.

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar zonder enige moeite wist hij bij mij de juiste snaar te raken.
Gideon wist het. Hij had zijn eigen demonen. En we zouden spiegels voor elkaar worden, waarin we toegang kregen tot onze meest geheime werelden en onze diepste verlangens... Zijn liefde liet me niet meer los en maakte een ander mens van me, terwijl het gevaar bleef bestaan dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden...


Deel en serie Deel 2 - Crossfire serie
Titel Begeerd door jou
Oorspronkelijke titel Reflected in you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

We waren gebonden door verlangen. Onze passie voerde ons tot voorbij elke grens, naar de onweerstaanbare, scherpe rand van obsessie… Gideon Cross. Zo prachtig als hij aan de buitenkant was, zo beschadigd was hij van binnen. Als een allesverzengend vuur stak hij het verlangen in me aan. Ik kon niet uit zijn buurt blijven. Gideon was mijn verslaving, mijn begeerte, hij was van mij. Maar mijn verleden was net zo gewelddadig als dat van hem, we waren beiden gebroken. We zouden het nooit redden samen. Het was te moeilijk, te pijnlijk. Behalve wanneer het perfect was. Op de momenten dat onze onstilbare honger en wanhopige liefde zorgden voor de meest zalige gekte…


Deel en serie Deel 3 - Crossfire serie
Titel Verbonden met jou
Oorspronkelijke titel Entwined with you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen – net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart. Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden. Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…”


Deel en serie Deel 4 - Crossfire serie
Titel Bezeten van jou
Oorspronkelijke titel Captivated by you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Gideon noemt me zijn engel, maar hij is het wonder in mijn leven. Mijn prachtige, gehavende strijder – vastberaden mijn demonen te verslaan, terwijl hij die van zichzelf negeert.

De geloften die we aflegden, zouden ons meer dan alleen fysiek met elkaar verbinden. Maar in plaats daarvan openden ze oude wonden, legden ze onze pijn en gebreken bloot en lokten ze onze vijanden tevoorschijn. Ik voelde hem uit mijn vingers glijden. Mijn grootste angst leek werkelijkheid te worden, terwijl mijn liefde sterker op de proef werd gesteld dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Op het lichtste moment in onze levens waren we overvallen door het duister uit zijn verleden, en werd alles waarvoor we hadden gevochten bedreigd. We stonden voor een onmogelijke keuze: terug naar de bekende veiligheid van onze levens voordat we elkaar kenden, of het gevecht aangaan voor een toekomst die plotseling op een onhaalbare en hopeloze droom leek…


Deel en serie Deel 5 - Crossfire serie
Titel Een met jou
Oorspronkelijke titel One with you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Gideon Cross. Van hem houden was het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik was op slag verliefd. Volkomen. Verloren.

Gideon heeft me alles gegeven. Nu moet ik bewijzen dat ik de rots kan zijn die hij ook voor mij is. Dat ik hem kan beschermen zoals hij mij beschermt. Samen kunnen we iedereen aan die tussen ons in probeert te komen. Maar onze grootste uitdaging ligt in de geloften die we hebben afgelegd. Ons overgeven aan de liefde was pas het begin. Ervoor vechten zal ons of bevrijden… of breken.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Titel Zondig hart
Oorspronkelijke titel Seven years to sin
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Bruna
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Eén blik was voldoende om het verlangen in elkaar aan te wakkeren. Maar Lady Jessica Sheffield is de bruid van iemand anders en Alistair Caulfield vertrekt naar de andere kant van de wereld. Nu, zeven jaar later en inmiddels weduwe, stapt Jessica aan boord van een schip dat haar naar een van de plantages van haar overleden man moet brengen. De succesvolle koopman en eigenaar van het schip herkent ze bijna niet. Alistair is een totaal andere man dan de jonge wilde hond die Jessica heeft leren kennen. Zeven jaar hebben ze hun verlangens ontkend, maar hoe lang kunnen ze dat tijdens deze reis volhouden?


Titel Gestolen hart
Oorspronkelijke titel The stranger I married
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Bruna
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Isabel Pelham en Gerard Faulkner vormen het meest schaamteloze en besproken echtpaar van Londen en zijn aan elkaar gewaagd in hun lusten, minnaars en minnaressen, scherpe verstand, provocatieve reputaties en hun weigering om verliefd te worden op elkaar. Hun huwelijk is een schijnvertoning, maar de waarheid is dat ze hun hart proberen te beschermen, angstig om zich aan elkaar over te geven. Dan gebeurt er iets waardoor ze gescheiden worden.
Nu, vier jaar later, komt Gerard thuis, terug naar Isabel. De zorgeloze, flirtende jongeman heeft plaatst gemaakt voor een machtige en onweerstaanbare man. Dit is niet de man die ze getrouwd is, maar wel de man die haar gesloten hart alsnog zou kunnen veroveren.


Titel Veroverd hart
Oorspronkelijke titel Pride and pleasure
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Bruna
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Eliza Martin is een gewilde erfgename. Gelukszoekers omcirkelen haar, van wie er zelfs één anoniem haar naar het altaar probeert te krijgen. Maar Eliza is niet gek en wil uitzoeken wie er achter dit complot zit. Daarvoor heeft ze een man nodig die zich tussen haar aanbidders zal begeven om de dader te vinden. Een man die niet opvalt, een uitstekende danser is, en een rustig karakter heeft.
Jasper Bond is alles behalve dat: te groot, te knap en te gevaarlijk. Niemand zou ooit geloven dat een intellectueel als Eliza verleid zou kunnen worden door een actieheld als hij. Maar de combinatie van Eliza s eigenwijsheid en het mysterie intrigeert hem zo dat hij de zaak niet kan weigeren. En als het aan hem ligt, zal hij de man zijn die haar hart verovert.


Titel Afterburn/Aftershock*
Oorspronkelijke titel Afterburn/Aftershock
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 als Harlequin Speciale Editie
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

"Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.

Twee jaar later was hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd, had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van New York, heel wat bijgeleerd. Ik was niet meer het meisje van toen, maar hij was niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had… en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.

De wereld van glamour, seks en macht was het speelveld van Jax – maar dit keer kende ik de regels van het spel. In de keiharde zakenwereld is er maar één regel die telt: houd je vijanden in de gaten en je ex-minnaars al helemaal…"

* Het boek bestaat uit 2 korte verhalen die ook apart zijn verschenen als eboek bij Harlequin met de titels: Afterburn - de hitte van verleiding & Aftershock - de schok van overgave.


Titel Betoverd
Oorspronkelijke titel Spellbound
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Bruna
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

In dit kat-en-muisspel is alles een illusie, maar de passie is écht Alles rond Max Westin was een beetje ruw en ruig. Hij was een primitief wezen. Net als zij. Ze kon zijn lust ruiken en voelen als hij in de buurt was. Hij hield haar hand net iets te lang vast en keek haar net iets te lang aan met een blik die zijn passie verried. Hij wilde haar hebben en temmen. Victoria. Haar naam, slechts een woord, maar zo bezitterig uitgesproken dat ze bijna een halsband om haar nek voelde. 'Het zit in je natuur', mompelde hij. Het verlangen om bezeten te worden. `Day speelt op zo n zintuiglijke manier met sensuele thema s dat haar broeierige romantiek ook diepte krijgt. Alles wat lezers verwachten zit erin, en meer.


Titel Society-affaires
Oorspronkelijke titel Scandalous liaisonas (eerder uitgegeven als Bad boys ahoy)
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij HarperCollins
Genre Historische roman

Korte omschrijving

Sebastian, Lucien en Hugh zijn rebellen. Maar door de juiste vrouw kan elke bad boy getemd worden.

Sebastian, zoon van een graaf, is van huis weggelopen om piraat te worden. Op een van de schepen die hij entert, ontmoet hij een vrouw die zegt dat ze zijn echtgenote is.

Lucien zit achter Lady Julienne aan, niet wetende dat haar verdwenen broer zijn grootste schuldenaar is. Verkleed als man lapt Julienne alle regels van negentiende-eeuws Engeland aan haar laars om haar broer te vinden.

Hugh wil liever feesten dan graaf worden. En hij wil al helemaal niets te maken hebben met die vreemde hertogin. Tot hij erachter komt dat zij een wel erg aantrekkelijke vrouw in haar gevolg heeft.

* In 2020 werd het boek heruitgegeven als HQN 241


Titel Verstrengeld met jou
Oorspronkelijke titel Butterfly in frost
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Dit had ik nooit verwacht. Ik ben gesetteld, heb een huis dat ik volledig heb gerenoveerd, leuke vrienden en een baan die me veel voldoening schenkt. Ik denk niet veel meer aan vroeger. Vergeven en vergeten, weet je wel.

Alleen had ik er even geen rekening mee gehouden dat Garrett Frost naast me zou komen wonen. Hij is stug en brutaal, een natuurkracht die de grond onder mijn voeten wegslaat. Ik ben te kwetsbaar om me met zijn problemen bezig te houden. Hij is gevaarlijk. Maar ook vastberaden. En héél aantrekkelijk…


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Deel en serie Deel 1 - Dream Guardians serie
Titel Nachtelijke ontmoeting
Oorspronkelijke titel Pleasures of the night
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Harper Collins
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

In de schemerwereld tussen slapen en waken leveren de Beschermers van Dromen strijd met de Nachtmerries. Beschermer Aidan Cross is net zo goed in het vervullen van erotische dromen als in het doden van de vijand.

Vrouwen kunnen Aidan alleen zien in hun nachtelijke fantasieën, maar de begeerlijke en mysterieuze Lyssa ziet hem zoals hij echt is. En terwijl hij probeert om haar geheimen te ontrafelen, gebeurt het ondenkbare: Aidan Cross wordt verliefd.

Lyssa heeft heerlijke dromen over een man met intens blauwe ogen. Dan staat hij plotseling in levenden lijve voor haar deur! In het echt blijkt hij net zo onweerstaanbaar als haar nachtelijke droomman… maar haar overgave aan hem brengt haar ook in groot gevaar.

En haar niet alleen, want Aidan moet zijn missie volbrengen. Het is hem ten strengste verboden om te houden van deze sterfelijke vrouw, over wie is voorspeld dat zij zijn wereld zal verwoesten…

In 2017 ook verschenen als HQN 163.


Deel en serie Deel 2 - Dream Guardians serie
Titel Nachtelijk vuur
Oorspronkelijke titel Heat of the night
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Harper Collins
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Foute mannen zijn haar zwakte, en niemand is zo zondig als Connor Bruce... Hij is de fantasie van elke vrouw, schenker van grenzeloos genot en bestaat alleen in de schemerwereld tussen slapen en waken. Dromenbeschermer Connor Bruce heeft een missie te volbrengen... en belandt recht in de armen van de verleidelijke Stacey. Stacey Daniels valt altijd voor foute mannen, en het prachtexemplaar dat bij haar op de drempel staat is beslist geen uitzondering. Ze kan bijna niet geloven dat deze droomman uit een andere dimensie komt - een wereld waar erotische dromen nodig zijn om te overleven, maar ook een wereld vol dreiging, die nu ook Staceys bestaan binnendringt...

* In 2018 ook verschenen als HQN Roman 189.


Nog niet vertaalde delen van de Dream Guardians serie:

Deel 3 - Rhythms of the night (nog niet geschreven)

Deel en serie Deel 1 - Passie serie (Georgian)
Titel Als de passie wint
Oorspronkelijke titel Ask for it
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Harper Collins
Genre Historische erotische roman

Korte omschrijving

 

Hoewel zijn verloofde Elizabeth hem vier jaar geleden voor het altaar liet staan, is Marcus Ashford, Earl of Westfield, haar nooit vergeten. Als hij erachter komt ze inmiddels weduwe is en gevaar loopt, is Marcus vastbesloten haar te veroveren. Hij werpt zich op als haar beschermheer. Dat is immers de perfecte manier om te laten zien dat hij de enige juiste man voor haar is.

* In 2018 ook verschenen als Topauteurs 8.


Deel en serie Deel 2 - Passie serie (Georgian)
Titel Passie voor het spel*
Oorspronkelijke titel Passion for the game
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Harper Collins
Genre Historische erotische roman

Korte omschrijving

 

Christopher, berucht om zijn onverzadigbare lust, is weer een vrij man. En dit keer heeft hij een missie: de enige vrouw die net zo genadeloos is als hij versieren, verleiden en misleiden. Maar Maria kent dit spel ook en blijft hem altijd één stap voor. Tot de twee tegenover elkaar komen te staan en exact aan elkaar gewaagd blijken te zijn.

* In 2018 ook verschenen als Topauteurs 10.


Deel en serie Deel 3 - Passie serie (Georgian)
Titel Passie achter een masker*
Oorspronkelijke titel Passion for him
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Harper Collins
Genre Historische erotische roman

Korte omschrijving

 

Hij draagt een masker... en hij achtervolgt haar Hij staart haar aan zoals alleen Colin dat deed. Maar Colin is dood en Amelia denkt dat ze nooit meer zo zal huiveren van verlangen, nooit meer trillend zijn naam uit zal schreeuwen. In een maanverlichte tuin delen ze één kus. Geobsedeerd probeert Amelia te achterhalen wie deze onbekende is.

* In 2018 ook verschenen als Topauteurs 12.


Deel en serie Deel 4 - Passie serie (Georgian)
Titel Meester van de passie*
Oorspronkelijke titel Don't tempt me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Harper Collins
Genre Historische erotische roman

Korte omschrijving

 

Simon Quinn, net zo goed in zijn werk als in bed, voelt niks voor Lysette Rousseu, zijn saaie oud-collega. Maar jaren later lijkt ze een andere vrouw: ze is sexy, verleidelijk en fliterig. Hij voelt zich intens aangetrokken tot deze bekende, maar ook zo onbekende vrouw. Wat is er gebeurd? Waarom heeft ze zo'n effect op hem? Met een plot dat twintig jaar, drie landen, tientallen relaties en een paar verborgen identiteiten omspant, biedt deze roman gevaar, geheimen, bedrog, wraak, liefde en passie.

* In 2019 ook verschenen als Topauteurs 14.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Titel Een nacht uit duizenden*
Oorspronkelijke titel In the flesh
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Harper Collins
Genre Fantasy

Korte omschrijving

 

De verleidelijkste vrouw van het land, een stoere held en een aantrekkingskracht die beiden te gronde kan richten. Vijf jaar lang was Sapphire de meest geliefde concubine van de koning. Nu is ze vrij. En dan ontmoet ze Wulfric, kroonprins van een rivaliserend rijk. Hoewel hun liefde verboden is, besluiten Sapphire en Wulfric één nacht met elkaar door te brengen. Eén nacht, en dan zullen ze elkaar nooit meer zien. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan en de onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen Sapphire en Wulfric brengt beide koninkrijken aan het wankelen.

Dit boek schreef ze oorspronkelijk onder haar pseudoniem Livia Dare.
* In 2019 ook verschenen als HQN Roman 223.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website sylviaday.com


Home | Boekenkast D |