A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Al sinds 1975 is Margaret A. Hudson een bestseller-auteur. Ze schreef onder de pseudoniemen Margaret Pemberton, Carris Carlisle, Maggie Hudson en Rebecca Dean. Als Rebecca Dean schreef ze vier romans. Momenteel heeft ze twee in het Nederlands vertaalde boeken, één onder de naam Margaret Pemberton en één als Rebecca Dean.

Voor de boeken van Margaret Pemberton klik hier.

Titel De lelies van Caïro
Oorspronkelijke titel Palace Circle
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2009 bij Van Holkema & Warendorf
Genre Historische roman

Korte omschrijving

De achttienjarige Amerikaanse Delia Chandler verlaat Virginia voor een nieuw leven in Engeland met haar echtgenoot, Lord Ivor Conisborough. Hoewel het leven aan het Engelse hof heel anders is dan haar vrije leven in Amerika, weet Delia al snel de harten van de behoudende Britse adel te winnen. De schok is echter groot als ze erachter komt dat Ivor haar alleen heeft uitgekozen om hem te voorzien van een erfgenaam. Overmand door verdriet stort ze zich in een affaire met Ivors beste vriend.

Na de geboorte van hun twee dochtertjes wordt Ivor aangesteld als adviseur van koning Fouad van Egypte, en het gezin verhuist naar Caïro. Delia voelt zich verbannen, maar is al snel een graag geziene gaste aan het Egyptische hof, evenals haar opgroeiende dochters.

Wanneer de Tweede Wereldoorlog aanbreekt kan Delia haar geheim niet meer verborgen houden. Ze zal haar relatie met haar dochters op het spel moeten zetten om in het reine te komen met haar verleden...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website www.rebeccadeanauthor.co.uk


Home | Boekenkast D |