Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Intro

Soms gaan er dingen mis en worden er boeken uitgegeven met een cover waar duidelijk een fout in te zien is. Het zijn er niet veel maar we hopen de verzameling in de toekomst uit te breiden. Weet u zo'n foute cover? Geef het aan ons door en wij zoeken hem op!
Castles in the Wind van Christina Dodd.

Waarschijnlijk heeft de maker van deze cover halverwege gedacht dat hij het toch leuker zou vinden als de ridder de hand van de heldin zou vasthouden.
Maar toen ging misschien de telefoon? Of stond er iemand aan de deur? In ieder geval is hij vergeten om de hand die hij al geschilderd had weg te halen.
Het gevolg is dat de vrouw drie handen heeft. De eerste hand houdt de ridder stevig vast. De tweede rust op haar jurk en met de derde leunt ze op de grond.
Vrij snel na het uitkomen van dit boek is de fout ontdekt en zijn er veel exemplaren alsnog uit de handel genomen. Het boek is daarna uitgegeven met een saaie bloemencover.


The Dangerous Duke van Christine Wells

Op het eerste gezicht lijkt het allemaal te kloppen. Totdat je kijkt naar de benen van de vrouw. Ze heeft haar linkerbeen opgetrokken want je ziet duidelijk dat ze haar knie over zijn been legt. Maar hoe kan het dan dat de voet die aan dat been zit ook zichtbaar is? Allebei haar voeten zijn zichtbaar terwijl ze toch echt dat ene been heeft opgetrokken. Je kunt je voorstellen dat als ze haar benen allebei zou strekken dat haar ene been dan een stuk langer is dan het andere.


My Jane Austen Summer van Cindy Jones

Ik stel me zo voor dat de vrouw in kwestie best een leuke bovenkant had en dat het al met al een geslaagde cover was. Maar ja, dan komt er iemand die liever een tekst bovenin heeft met een plaatje van een kasteel erachter en een subtitel eronder. En natuurlijk plak je die dan gewoon over de mevrouw heen. We zullen wel nooit te weten komen hoe leuk ze eruit zag.Home | Extra |