A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Emily Giffin werkte vier jaar als advocate bij een topbedrijf in Manhattan, waarna ze naar Londen vertrok om fulltime te schrijven. Ze woont nu met haar man en twee zoontjes in Atlanta, V.S.

Deel en serie Deel 1 - Darcy & Rachel
Titel Ingepikt!
Oorspronkelijke titel Something borrowed
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2006 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Rachel White werkt als advocate in Manhattan. Zij heeft nog nooit iets wilds gedaan in haar leven - tot haar dertigste verjaardag. Dan geeft haar beste vriendin Darcy een feestje voor haar. Die nacht belandt Rachel behoorlijk aangeschoten in bed met Darcy's knappe verloofde Dex. Ze schaamt zich diep, maar weet dat ze het zó weer zou doen. Want Rachel is al heel lang stiekem verliefd op Dex. Durft ze het aan Darcy te vertellen?

* In 2011 heruitgegeven als filmeditie met de titel: Something borrowed.


Deel en serie Deel 2 - Darcy & Rachel
Titel Doortrapt!
Oorspronkelijke titel Something blue
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2010 bij Van Holkema & Warendorf
Genre Roman

Korte omschrijving

Darcy is een glamourgirl, bloedmooi maar egoïstisch. Ze brengt haar dagen door met winkelen, feesten en voorbereidingen treffen voor haar huwelijk met de perfecte man, Dex. Tot ze Dex betrapt in de slaapkamerkast van haar beste vriendin Rachel. In haar woede vergeet Darcy dat ze zelf ook is vreemdgegaan met Marcus, de beste vriend van Dex. Ze is zelfs zwanger van hem. Als Marcus haar ook dumpt trekt Darcy in bij een jeugdvriend. Die maakt haar al snel duidelijk dat hij haar maniertjes niet pikt. Darcy zal radicaal moeten veranderen! Pas dan kan ze beginnen aan de reis die leidt naar zelfontplooiing, vergeving, ware liefde en moederschap.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Liefde enzo
Oorspronkelijke titel Baby proof
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

Claudia en Ben vormen een perfect stel. Vanaf hun eerste afspraakje zijn ze het er absoluut over eens dat ze beslist geen kinderen willen. Hun huwelijk is een droom. Tot Bens beste vriend hem vertelt dat zijn vrouw zwanger is en Ben plotseling van gedachten verandert. Claudia voelt zich verraden. Er volgt een scheiding. En al snel zoekt ze troost bij een andere man. Maar wanneer ze hoort dat Ben een nieuwe vriendin heeft, die maar al te graag een kind van hem wil, slaan jaloezie en spijt keihard toe. Claudia wil haar Ben terug!


Titel Zo klaar met jou
Oorspronkelijke titel Love the one you're with
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

Ellen en Andy passen perfect bij elkaar en genieten van hun leven in Manhattan. Tot Ellen op een regenachtige dag toevallig haar ex tegen het lijf loopt. Leo, haar eerste grote liefde. Onweerstaanbare, sexy Leo, die haar acht jaar geleden zonder verklaring dumpte. Hij is nog steeds erg knap en single en... weer in haar geïnteresseerd. Het verslavende kat-en-muisspel begint van voren af aan. Ellen wordt verscheurd door tegenstrijdige gevoelens. Zal haar huwelijk met de degelijke Andy spannend genoeg blijven? Waarom kan ze haar oude vlam niet gewoon vergeten?


Titel Ik dacht het niet
Oorspronkelijke titel Heart of the matter
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

Tessa heeft twee jonge kinderen en is getrouwd met een beroemde kinderarts. Ze heeft haar eigen carrière opgegeven om zich op haar gezin te richten. Iedereen denkt dat Tessa het thuis prima naar haar zin heeft. Valerie is advocaat en alleenstaand moeder van de zesjarige Charlie. Na de zoveelste teleurstelling heeft zij zich voorgenomen nooit meer verliefd te worden - en al helemaal niet op foute mannen. Hoewel beide vrouwen in dezelfde buurt in Boston wonen, hebben ze weinig gemeenschappelijks behalve de heftige liefde voor hun kinderen. Tot Charlie op een avond een ernstig ongeluk krijgt.


Titel Op weg naar jou
Oorspronkelijke titel Where we belong
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij The house of books
Genre Roman

Korte omschrijving

Marian heeft het prima naar haar zin in New York. Maar op een avond staat er een boos meisje voor haar deur. Het is haar dochter, die ze achttien jaar geleden ter adoptie heeft afgestaan. Vanaf dat moment staat Marians wereld finaal op zijn kop. Voor Kirby Rose groeit de ontmoeting met haar moeder uit tot een ontdekkingsproces dat haar over de drempel van de volwassenheid duwt.
Andere titels van deze auteur * Omnibus: 2 X Emily Giffin - Liefde enzo & Doortrapt!
Website emilygiffin.com


Home | Boekenkast G |