Romans koop je bij Bol


Op de website van Harlequin heeft men het steevast over 'de onverwoestbare romantiek van de wereld van de witte jassen'. Niet te verwonderen dat de leefwereld van dokters en verpleegsters tot ieders verbeelding spreekt.
De Doktersromans zijn naast de Bouquet reeks en de Intiem verhalen, de populairste pockets van Harlequin.

De eerste Doktersroman verscheen in 1996, de laatste in deze reeks verscheen in 2008. Wie nog meer Doktersromans wenst te lezen kan zich uitleven in de Doktersroman Extra reeks, die nog steeds lopende is. Deze reeks vindt u terug op de betreffende pagina.
Ook in de Favorieten reeks kunnen we nog steeds heruitgaven van deze verhalen herlezen.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Doktersroman 200
Schrijver Jessica Matthews
Titel Een hand vol sterren
Oorspronkelijke titel A white knight in ER
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 407.Nummer Doktersroman 199*
Schrijver Margaret Barker
Titel Dokter Sotiris' minnares
Oorspronkelijke titel Dr. Sotiris's woman
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Francesca Metcalfe is de meest adembenemende vrouw die dokter Sotiris Popadopoulos ooit heeft gezien. Tijdens hun werk in het ziekenhuis op het Griekse eiland Ceres leert hij haar steeds beter - én intiemer - kennen.
Het probleem is alleen dat Francesca haar carrière belangrijker vindt dan het hebben van een gezin. Daarom probeert Sotiris haar zoveel mogelijk uit de buurt van zijn zoontje te houden. Toch is ze duidelijk dol op kinderen, en hij vraagt zich dan ook af of er niet iets heel anders aan de hand is...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 341.Nummer Doktersroman 198*
Schrijver Margaret Barker
Titel Dokter Demetrios' dochters
Oorspronkelijke titel Dr. Demetrius' dilemma
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Ooit hadden dokter Demetrios Petros en verpleegkundige Chloe Metcalfe een hartstochtelijke verhouding op het mooie Griekse eiland Ceres. Maar die eindigde toen Chloe wanhopig naar Engeland terugkeerde, in de veronderstelling dat Demetrios nooit echt van haar had gehouden.

Nu, acht jaar later, werken ze samen in het ziekenhuis van Ceres. Ondanks alles lijkt het alsof ze nooit uit elkaar zijn geweest. Dan ontdekt Demetrios Chloe’s knellende geheim. Ze is de moeder van een tweeling. Zíjn tweeling?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 341.Nummer Doktersroman 197*
Schrijver Margaret Barker
Titel Dokter Michaeli's geheim
Oorspronkelijke titel Dr. Michaeli's secret
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Sara Metcalfe is net aangekomen op het Griekse eiland Ceres, waar ze een nieuwe baan heeft. Tijdens het welkomstfeestje dat haar ouders voor haar geven, moet ze al meteen samenwerken met dokter Michaelis Stangos. Hij duikt de Griekse zee in om iemand te redden, en bij het zien van zijn atletische lichaam is ze compleet verloren...

Tijdens het reanimeren komt ze erachter dat ze uitstekend kunnen samenwerken. Na verloop van tijd merkt ze echter dat hij een pijnlijk geheim met zich meedraagt. Een geheim dat hem weerhoudt van een perfecte relatie met haar...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 341.Nummer Doktersroman 196
Schrijver Darlene Graham
Titel Met de maan als getuige
Oorspronkelijke titel The pill of the moon
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Bij volle maan staat alles op zijn kop...

Tenminste, dat vindt verloskundige Danni Goodlove. Zodra de maan zich helemaal laat zien, wordt op haar afdeling de ene baby na de andere geboren. Toch heeft ze ondanks alle drukte tijd om de arm te verzorgen van een brandweerman die twee baby's uit een brandend huis heeft gered. Zou het, vraagt ze zich af, aan de maan liggen dat ze opmerkt hoe aantrekkelijk Matthew Creed is? En is het ook de schuld van de maan dat ze zich laat overhalen om met hem uit te gaan?

Pas wanneer hij haar naar de Cariben vergezelt, waar ze een congres zal bijwonen, en ze in een opwelling trouwen, weet ze het zeker: ze heeft zich inderdaad gek laten maken. Het is echter te laat om bij zinnen te komen, want thuis komt ze erachter dat hun hartstochtelijke samenzijn op het tropische eiland niet zonder gevolgen is gebleven...Nummer Doktersroman 195
Schrijver Carol Marinelli
Titel Verhoogde hartslag
Oorspronkelijke titel The surgeon's gift
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Na een heel moeilijke tijd besluit Rachael haar oude beroep als verpleegster weer op te pakken. Gelukkig is ze al gauw weer gewend aan het werk in het Melbourne City Hospital. Alleen de plastische chirurg van het ziekenhuis bezorgt haar de kriebels. Waarom dat zo is, kan ze eigenlijk niet goed onder woorden brengen. Dokter Hugh Connell is immers een briljant arts, die bijzonder toegewijd is aan zijn patiënten. Bovendien is hij ook nog knap en gespierd. Al een paar keer heeft hij haar gevraagd om samen met hem te lunchen, maar ze blijft hem op afstand houden. Ze moet er niet aan denken een relatie met hem te beginnen, als was hij de laatste man op aarde. Misschien omdat hij gevoelens in haar doet ontwaken die ze uit zelfbescherming diep heeft weggestopt?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 305.Nummer Doktersroman 194
Schrijver Lucy Clark
Titel Stoere chirurg
Oorspronkelijke titel The outback doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Waarom anesthesist Rose Partridge solliciteerde naar een baan in de wildernis van Australië, is haarzelf eigenlijk een raadsel. Zeker nu ze door vliegen en stof geplaagd in de zinderende hitte naar haar bestemming rijdt. Het enige lichtpuntje is dat ze in Broken Hill bij haar vader kan logeren. Misschien vindt ze de rust om van daaruit haar leven weer een nieuwe richting te geven. Nadat ze op smadelijke wijze aan de kant werd gezet, is dat broodnodig ook! Mannen! Rose moet er niet aan denken. En dat doet ze ook niet , totdat ze bij een ernstig ongeval oog in oog komt te staan met een mannelijke arts. Héél mannelijk...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 345.Nummer Doktersroman 193
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Nacht vol sterren
Oorspronkelijke titel A very special marriage
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 269.Nummer Doktersroman 192*
Schrijver Caroline Anderson
Titel Specialist in de liefde
Oorspronkelijke titel Just a family doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Allie kan haar geluk niet op als aankomend chirurg Mark Jarvis ineens weer voor haar neus staat. Mark, die ook in het Audley Memorial ziekenhuis komt werken, liep vijf jaar geleden stage in de huisartstenpraktijk van haar vader. De hartstocht was toen al wederzijds, maar hij vond haar te jong. Gelukkig kan hun liefde nu in volle glorie opbloeien - tot ze ontdekt dat hij geen chirurg wil worden, maar huisarts! Allie, die haar ouders altijd heeft zien worstelen me de grote druk van hun huisartsenpraktijk, weigert ook die weg te gaan. Deze overtuiging plaatst haar voor een moeilijke keuze: trouwen met Mark en zich aanpassen aan een leven dat ze had gezworen nooit te zullen leiden, of de man van wie ze zielsveel houdt de rug toekeren...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 467.Nummer Doktersroman 191
Schrijver Barbara Hart
Titel Verwarrend evenbeeld
Oorspronkelijke titel The emergency specialist
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Met plezier en grote toewijding werkt Anna Craven als arts-assistent op de afdeling Spoedeisende Hulp van het Royal Hospital . Wanneer het team versterkt wordt met de sexy eerstehulpspecialist Jack Harvey, valt Anna als een blok voor hem. Het verbaast dan ook niemand dat ze zijn nieuwe vrouw wordt en de nieuwe moeder van zijn dochtertje van drie. Maar naarmate het huwelijksbootje dichterbij komt, krijgt Anna steeds vaker te horen dat ze wel heel erg op Jacks overleden vrouw, Anneka, lijkt. Houdt Jack wel echt van haar of probeert hij alleen Anneka te vervangen? Om daarachter te komen ondergaat Anna een metamorfose...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 372.Nummer Doktersroman 190
Schrijver Roz Denny Fox
Titel Wie is de papa?
Oorspronkelijke titel Baby, baby
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Van de ene op de andere dag staat Faiths leven volledig op zijn kop!
Alsof de dood van haar zusje nog niet schokkend genoeg is, krijgt ze namelijk ook nog een heel bijzondere erfenis in de schoot gewordpen. Eén baby... nee, zelfs twéé baby's: Lacy's tweeling. Het was Lacy's wens dat Faith de kinderen zou grootbrengen, maar zo eenvoudig blijkt het niet te zijn wanneer twee mannen het vaderschap claimen...

Een van hen is dokter Michael Cameron, de ex-echtgenoot van Lacey en de ander was haar minnaar. Faith is vastbesloten het gevecht aan te gaan met deze twee rijke en machtige mannen, maar gemakkelijk is dat niet. vooral niet omdat ze al jaren verliefd is op Michael Cameron.
Dan doet Michael haar een voorstel dat ze niet kan weigeren...Nummer Doktersroman 189*
Schrijver Jessica Matthews
Titel Tranen van geluk
Oorspronkelijke titel A mother's special care
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 433.Nummer Doktersroman 188*
Schrijver Caroline Anderson
Titel Een fantastische vader
Oorspronkelijke titel Assignment: single father
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Twee keer verliefd!
Wie is de juiste man voor Fran?
Fran Williams staat op een keerpunt. Twee zee verschillende mannen bieden haar een baan aan - en hun liefde. Is de rijke, energieke Josh Nicholson de man voor haar? of zal ze kiezen voor Xavier Giraud, de innemende arts? Wat heeft het lot voor haar in petto? Misschien zijn er wel meer wegen naar het geluk...
Een fantastische vader
Wanneer Fran in de grijze ogen van Xavier Girauk kijkt, hoeft ze niet lange na te denken. Al gauw ontstaat er een bijzondere band tussen hen, die steeds hechter wordt. Tot Tessa, Xaviers gehandicapte dochter, hen uiteendrijft. Xavier weigert Frans kant van het verhaal te horen... Heeft haar intuïtie haar dan toch bedrogen?


Nummer Doktersroman 187
Schrijver Marion Lennox
Titel Een kus met toekomst
Oorspronkelijke titel Stormbound surgeon
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Joss Braden vindt het maar niks dat noodweer hem vasthoudt op Iluka, een afgelegen rotsachtig stuk land dat uitsteekt in zee. De brug die de verbinding vormt met het vasteland is weggeslagen. Wat moet hij, een succesvol chirurg uit Sidney, in de verlaten oor? Dat ontdekt hij al snel, want de oude inwoners van Iluka kunnen een arts goed gebruiken. Joss maakt kennis met Amy en alle bejaarden in haar verzorgingstehuis. Hij voelt zihc onweerstaanbaar tot haar aangetrokken, maar er is een probleem: ze heeft een verloofde en kan, vanwege strenge bepalingen in het testament van haar stiefvader, niet weg uit Iluka...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 401.Nummer Doktersroman 186
Schrijver Joanna Neil
Titel Spannende tijden
Oorspronkelijke titel Emergency at Valley Hospital
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dat dokter Carys Morgan haar nieuwe baas dokter Jake Balfour voor een nieuwe patiënt aanziet, is al erg genoeg, maar dat hij haar capaciteiten vervolgens in twijfel trekt, is rampzalig. Gelukkig krijgt ze op de Spoedeisende Hulp volop de kans op te bewijzen dat ze een bekwaam arts is. Op een dag raakt haar zus ernstig gewond en moet Carys voor haar neefje gaan zorgen. Jake blijkt onverwacht een grote steun en toeverlaat voor haar te zijn. Nog veel onverwachter zijn echter zijn hartstochtelijke kussen...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 321.Nummer Doktersroman 185
Schrijver Leah Martyn
Titel Moeder, dokter en minnares
Oorspronkelijke titel The family practitioner
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In het leven van Joanna Winters gebeurt niet veel. Ze is al lange tijd weduwe ne werkt als huisarts in een kliniek. Alles verandert, wanneer haar zestienjarige zoon Jason met het idiote plan thuiskomt om naakt te poseren voor een kalender van het medisch sportcentrum van dokter McKellar. Joanna maakt een afspraak om eens uit te zoeken hoe dat allemaal zit. Zo gauw zij en Matt McKellar elkaar zien, zijn ze allebei verkocht. Matt begint dan ook werk van haar te maken. Wannee haar zoon daarachter komt, gaat hij zich gedragen als een opstandige puber. En dat is niet het enige probleem; Matt blijkt bovendien een verleden met zich mee te torsen...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 401.Nummer Doktersroman 184
Schrijver Lucy Clark
Titel De dokter van haar dromen
Oorspronkelijke titel The family he needs
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Nauwelijks heeft chirurge Julia Bolton haar leven weer een beetje op orde na haar mislukte huwelijk, of ze krijgt de schok van haar leven. De ortopedische chirurg met wie ze in haar nieuwe baan zal moeten samenwerken, is niemand minder dan Zac Carmichael. De man die ze tien jaar geleden moest laten gaan toen bleek da hij haar dromen van een gezin en kinderen niet deelde. als de vonken tussen hen onmiddellijk weer opverspringen, krijgt Julia hoop. Zac is duielijk veranderd, serieuzer geworden, niet meer zo bang om zich te binden. Maar waarom reageert hij zo vreemd op haar driejarig zoontje Edward?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 253.Nummer Doktersroman 183
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Engel in witte jas
Oorspronkelijke titel Saving Dr. Cooper
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wanneer dokter Heather Cooper op een dag een brandweerman op haar onderzoektafel krijgt die met zijn lach haar bloed sneller doet stromen, weet ze niet wat ze aan moet met haar gevoelens. Dit wil ze helemaal niet! Ze heeft haar dochter en haar carrière, en meer heeft ze niet nodig. Eén held in haar leven was bovendien meer dan genoeg. Ross Tanner lijkt darentegen heel goed te weten wat hij met haar aan moet, want hij blijft haar achtervolgen. Het kan toch geen toeval zijn dat hij de volgende dag beroepshalve alweer in het ziekenhuis verschijnt? Heather is echter niet van plan aan zijn charmes toe te geven, hoe groot ze ook zijn!

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 269.Nummer Doktersroman 182
Schrijver Jessica Matthews
Titel Kerstrecept voor liefde
Oorspronkelijke titel A healing season
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Doktersroman 181*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Kus onder de maretak
Oorspronkelijke titel Home by Christmas
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 333.


Nummer Doktersroman 180
Schrijver Janice MacDonald
Titel Ierse verleiding
Oorspronkelijke titel The doctor delivers
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Martin Connaughton staat bekend om zijn toewijding aan patiënten en tevens om zijn afkeer van alles wat met ziekenhuis politiek te maken heeft. Alles in hem komt dan ook in verzet wanneer er van hogerhand wordt besloten dat een van zijn patiëntjes moet worden geopereerd. Niet het leven van het meisje staat bij deze operatie namelijk voorop, maar de goede naam van het ziekenhuis. De kans dat haar lijden na de operatie nodeloos wordt verlengd is volgens Martin zeer groot. Wanneer hij voet bij stuk houdt, krijgt hij te maken met de aantrekkelijke Catherine Spencer, pr-medewerker van het ziekenhuis. Om haar baan te behouden, moet zij hem van zijn ongelijk zien te overtuigen.

Nummer Doktersroman 179
Schrijver Josie Metcalfe
Titel Zes jaar vol dromen
Oorspronkelijke titel Emergency room
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 287.


Nummer Doktersroman 178
Schrijver Joanna Neil
Titel Dokter uit de grote stad
Oorspronkelijke titel The city-girl doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Na een verbroken relatie besluit dokter Jassie Radcliffe het ziekenhuis in Londen te verruilen voor een gezondheidscentrum aan de kust. Daar slaagt ze er echter maar niet in haar draai te vinden, wat vooral veroorzaakt wordt door haar nieuwe college, dokter Alex Beaufort, die absoluut geen vertrouwen in haar heeft en er van overtuigd is dat ze op een gegeven moment teruggaat naar haar ex in Londen. Ondanks zijn voortdurende snerende opmerkingen besluit ze zich niet uit het veld te lagen slaan. In plaats daarvan zet ze alles op alles om hem ervan te overtuigen dat hij het bij het verkeerde eind heeft. Juist wanner het erop lijkt dat hij waardering voor haar gaat krijgen, verschijnt haar ex ten tonele...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 321.


Nummer Doktersroman 177*
Schrijver Jessica Matthews
Titel Hervonden moed
Oorspronkelijke titel A nurse's courage
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Rachel Wyman is teruggekeerd naar Hooper om een tragedie te vergeten - de dood van haar vriendin Grace en haar dochtertje Molly, die stierven zonder dat zij als verpleegkundige iets voor hen kon doen. In Hooper vindt ze echter niet de rust waarnaar ze zo verlangt, want bijna de eerste die ze ontmoet is haar jeugdliefde Nicholas Sheridan, inmiddels arts. Nick is ervan overtugd dat Rachel een uitstekende verpleegster is en probeert haar over te halen te komen werken in Hooper General Hospital. Dat is niet het enige waartoe hij haar wil overhalen, maar Rachels zelfvertrouwen is zo beschadigd, dat ze ook al niet durft te geloven in Nicks gevoelens voor haar...

Nummer Doktersroman 176
Schrijver Marion Lennox
Titel Golven op het zand
Oorspronkelijke titel The doctor's baby
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 297.


Nummer Doktersroman 175*
Schrijver Jessica Matthews
Titel Onmogelijke buurman
Oorspronkelijke titel A nurse's patience
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

Nummer Doktersroman 174
Schrijver Gill Sanderson
Titel Vrienden of minnaars
Oorspronkelijke titel The nurse's dilemma
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het reizen zit Kate in het bloed. Een baan als verpleegster bij een internationaal medisch team dat ingezet wordt bij rampen lijkt dan ook ideaal. Tot ze naar Engeland terugkeert om de bruiloft van haar zus Jo bij te wonen. Opeens zijn er zoveel redenen om te blijven. Totaal onverwacht wordt de bruiloft afgeblazen, en als haar zus niet lang daarna ook nog wordt aangereden, blijft ze om voor haar te zorgen.
Een andere reden is die aantrekkelijke huisarts en vriend van Jo, met wie ze het steeds beter kan vinden. Steve maakt echter van meet af aan duidelijk dat hij niet gelooft in langdurige relaties. Ervan genieten zolang als het duurt dan maar? Ze was tenslotte toch niet van plan om te blijven...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 376.


Nummer Doktersroman 173*
Schrijver Jessica Matthews
Titel Liefdes geneeskracht
Oorspronkelijke titel A nurse's forgiveness
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marta Wyman is erin geslaagd de herinneringen aan haar harteloze grootvader, Winston Clay, voorgoed naar de achtergrond te dringen. Met haar leven in New Hope, waar ze als verpleegkundige in een kleine kliniek werkt, is ze heel tevreden. Dan staat opeens dokter Evan Gallagher op de stoep. Aan de ene kant komt hij als geroepen, want de kliniek kan heel goed een arts gebruiken. Aan de andere kant ziet Marta hem liever gaan dan komen, want hij dringt aan op een verzoening met haar grootvader. Evan heeft alleen maar goede ervaringen met Winston Clay, maar Marta laat zich niet zo gemakkelijk overhalen. Ingewikkelder wordt het wanneer ze gevoelens krijgt voor Evan en hij hun toekomst koppelt aan haar houding jegens haar grootvader...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 470.


Nummer Doktersroman 172*
Schrijver Margaret Barker
Titel De Spaanse dokter
Oorspronkelijke titel The Spanish doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wanneer de hoogzwangere verpleegkundige Pippa Norton per vliegtuig op weg is naar haar nieuwe baan in Spanje, begint tot haar grote ontzetting de bevalling. Maar haar nieuwe baas, dokter Carlos Fernandez helpt haar, en Matthew wordt in het vliegtuig geboren. Vanaf dat moment trekken zij en Matthew veelvuldig op met Carlos. Hoewel Pippa slechte ervaringen heeft met de biologische vader van Matthew, durft ze toch over een toekomst met Carlos te dromen. Totdat ze ontdekt dat haar hartstochtelijk Spanjaard een verleden heeft...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 245.


Nummer Doktersroman 171*
Schrijver Margaret Barker
Titel De Griekse arts
Oorspronkelijke titel The Greek surgeon
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Verpleegster Demelza Tregarron is naar het Griekse eiland Kopelos gekomen om in een eerstehulppost te werken. Na een paar moeilijke en vooral zeer verdrietige jaren hoopt ze een streep onder het verleden te kunnen zetten en een nieuwe start te kunnen maken. Als dat hier op het zonnige eiland niet lukt, lukt het nergens, zo redeneert ze. Ze valt als een blok voor de arts Nick Caodistrias en zijn zoonje Ianni. Als de liefde wederzijds blijkt, lijken haar dromen eindelijk werkelijkheid te worden. Maar dat verschijnt Nicks ex-vrouw ten tonele en vreest Demelza dat ze alles weer zal verliezen...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 245.


Nummer Doktersroman 170
Schrijver Lori Handeland
Titel Tegen alle regels
Oorspronkelijke titel Doctor, doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

Nummer Doktersroman 169*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Chirurg om te zoenen
Oorspronkelijke titel Morgan's son
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 333.


Nummer Doktersroman 168
Schrijver Lilian Darcy
Titel Kus op het strand
Oorspronkelijke titel The surgeon's love-child
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 277.


Nummer Doktersroman 167*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Italiaans intermezzo
Oorspronkelijke titel The Italian doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Al jarenlang probeert Maggies familie haar te koppelen aan een geschikte man, en de weinig subtiele koppelpoging van haar oma - tijdens haar vakantie in Italië, nota bene - komt dan ook niet echt als een verrassing. Luke Fabrizzi is de zoveelste in een lange rij huwelijkskandidaten, en wat Maggie betreft, mag hij meteen weer vertrekken. Ook Luke zelf lijkt niet echt blij met de situatie. Sterker nog, hij is ronduit onbeschoft! Wanneer juist hij enige tijd later de nieuwste aanwinst op de afdeling chirurgie van Dalverston Hospital - waar ook Maggie werkt - blijkt te zijn, is ze behoorlijk van slag. Want wat ze ook probeert, zijn ongelofelijke blauwe ogen kan ze maar niet vergeten...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 329.


Nummer Doktersroman 166
Schrijver Judy Campbell
Titel Ruisende golven
Oorspronkelijke titel Tempting Dr. Templeton
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wanneer Rosie Loveday naar een medische conferentie gaat, is het laatste wat ze verwacht daar een man te ontmoeten die haar hart sneller doet kloppen. Dokter Andy Templeton verstoort het rustige leventje dat ze na de dood van haar man Tony leidt met haar dochtertje Amy en haar tante Lily. Gelukkig voor Rosies gemoedsrust is Andy, die gescheiden is en een zoon heeft, niet van plan opnieuw een serieuze relatie aan te gaan. Zijn leven staat in het teken van zijn zoon. Maar hun beider harten spreken hun eigen taal, en hun ene liefdesnacht blijft niet zonder gevolgen. Wanneer Rosie dat ontdekt, zit Andy inmiddels in Amerika, bij zijn zoon. Rosie bereidt zich erop voor opnieuw alleen moeder te worden...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 347.


Nummer Doktersroman 165
Schrijver Jessica Matthews
Titel Man van eer
Oorspronkelijke titel A doctor's honour
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Gavin en Aly leken voorbestemd te zijn voor elkaar. Totdat Gavin niet in staat bleek het leven van zijn vriend - Aly's neeft - te redden. Aly weet dat hij al het mogelijke gedaan heeft, maar zelf is Gavin daar niet zo van overtuigd. Hij besluit zijn grote liefde en de dokterspraktijk van haar familie te verlaten. Drie jaar later vind Aly een manier op Gavin weer naar de dokterspraktijk van haar familie te halen: de praktijk heeft dringen een extra arts nodig. De ware reden is echter dat zij hem nog veel meer nodig heeft... Het enige wat haar te doen staat, is hem zien over te halen de baan aan te nemen!

Nummer Doktersroman 164
Schrijver Bobby Hutchinson
Titel Aan bed gekluisterd
Oorspronkelijke titel Falling for the doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter hartenbreker...
Dokter Greg Brulotte, een briljant arts, is een echte hartenbreker. Geen van de verpleegsters die hij mee uit vraagt, kan de sexy charmeur weerstaan, met uitzondering van Lily Sullivan. Hoewel ze stiekem fantaseert hoe hij als minnaar zou zijn, weigert ze met hem uit te gaan, bang als ze is dat ze - net zoals haar collega's - verliefd op hem wordt.
Dan komt het verbijsterende nieuws dat Greg een skiongeluk heeft gehad en zwaargewond in het ziekenhuis ligt. Hij blijkt niet de gemakkelijkste patiënt; de ene na de andere verpleegster wordt door hem uitgefoeterd.
De enige die hij aan zijn bed duldt is Lily, die - zo merkt ze al snel - alle zeilen moet bijzetten om niet in zijn bed te belanden...

Nummer Doktersroman 163*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Liefdevolle zorg
Oorspronkelijke titel A very special child
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 329.


Nummer Doktersroman 162
Schrijver Caroline Anderson
Titel Bloeiende rozen
Oorspronkelijke titel A very single woman
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 257.


Nummer Doktersroman 161*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Uit liefde verzwegen
Oorspronkelijke titel For Ben's sake
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 329.


Nummer Doktersroman 160
Schrijver Carol Marinelli
Titel Een vleugje Italiaans
Oorspronkelijke titel The Italian's touch
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Twee jaar na de plotselinge dood van haar man kan verpleegster Fleur Hadley het werk in het ziekenhuis wel weer aan, denkt ze. Maar zonder de fantastische opvang van dokter Mario Ruffini was ze zelfs de eerste dag niet doorgekomen. Niet alleen voor haar is de charmante Italiaanse arts een rots in de branding; iedereen op de afdeling geniet van zijn aanwezigheid. Wanneer ze Mario beter leert kennen, merkt ze dat hij haar op veel meer manieren gerust kan stellen. Zelfs haar zoontje begint weer van het leven te genieten. Zou er voor haar dan toch nog een kans op geluk in zitten?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 305.


Nummer Doktersroman 159
Schrijver Laura MacDonald
Titel Tedere praktijken
Oorspronkelijke titel A very tender practice
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het is voor een alleenstaande moeder niet altijd even makkelijk om haar baan te combineren met haar kinderen, maar Maggie zul je niet horen klagen. Met veel plezier werkt ze als huisarts in een gezondheidscentrum op het eiland Wight. De vastberaden en moedige wijze waarop ze na de dood van haar echtgenoot de draad weer heeft opgepakt, heeft alom respect afgedwongen. Het heeft haar zelfs een aantal bewonderaars opgeleverd - al is dat wel het laatste waar ze oog voor heeft. Een teder moment in de armen van haar beste vriend en collega Sam, brengt Maggie volledig van haar stuk. Een diep verlangen naar meer laat zich niet zomaar onderdrukken...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 389.


Nummer Doktersroman 158
Schrijver Abigail Gordon
Titel Zilte tranen
Oorspronkelijke titel Emergency rescue
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wonder boven wonder is het dokter Jemima Penrose na een vreselijke tragedie gelukt een nieuw leven op te bouwen in Bristol. Resoluut heeft ze het verleden achter zich gelaten, en als ze een bezoek brengt aan haar geboortedorpje aan de kust, is dat dan ook alleen om haar moeder een plezier te doen. Maar voordat ze het goed en wel beseft, krijgt ze er een prachtig huis aangeboden én een leukt baan bij een huisartsenpraktijk... en heeft ze ja gezegd! Helaas blijkt de verhouding met haar collega Jack Trelawny nogal moeizaam - hoewel ze zich overduidelijk tot elkaar aangetrokken voelen. Zou dat misschien te maken hebben met Jemima's angste dat de tragedie zich zal herhalen?

Nummer Doktersroman 157
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Dokter voor de show
Oorspronkelijke titel Life support
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 327.


Nummer Doktersroman 156
Schrijver Caroline Anderson
Titel Moment van onbezonnenheid
Oorspronkelijke titel Give me forever
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Ruth is dolblij dat Mac weer terug is. Ooit waren ze dikke vrienden, maar voor Mac - een man van de wereld - was hun dorpje te klein. Nu is hij tijdelijk terug om voor zijn vader in te vallen - de plaatstelijke dierenarts. Ruth, die een huis vol honden en katten heeft, moet keer op keer zijn hulp inroepen, en al gauw beseft ze dat haar gevoelens voor haar jeugdvriend verdacht veel van liefde weg hebben. Bovendien lijkt ook Mac meer voor haar te voelen dan vriendschap. Toch beseft ze dat er een dag zal komen waarop de avontuurlijke Mac weer de wijde wereld in zal trekken - zonder haar. De mededeling die hij haar op kerstavond doet, komt dat ook als een donderslag bij heldere hemel.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 335.


Nummer Doktersroman 155
Schrijver Marion Lennox
Titel Huwelijk uit nood
Oorspronkelijke titel Emergency wedding
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Na een zwaar jaar keert dokter Susie Ellis terug naar Whale Beach in Australië, waar ze de helft van een dokterspraktijk bezit. Daar zal ze veilig haar baby ter wereld kunnen brengen en werk hebben om in haar levensonderhoud te voorzien. Tot haar verbijstering blijkt de oude dokter in de praktijk inmiddels een andere partner te hebben aangenomen. Deze dokter Darcy Hayden blijkt niet alleen zeer aantrekkelijk, maar ook bijzonder aardig, want hij heeft zijn zieke neefje onder zijn hoede genomen, en dat is ook de reden waarom hij daar beslist niet weg wil. De Australische regels beletten haar als derde arts in de praktijk te werken, tenzij ze met een van de anderen getrouwd is. Susie ziet zo'n 'noodhuwelijk' wel zitten, maar of ze Darcy kan overhalen...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 297.


Nummer Doktersroman 154
Schrijver Margaret O'Neill
Titel Dokter in nood
Oorspronkelijke titel Doctor in need
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Fiona McFie is niet van plan over zich heen te laten lopen door die nieuwe arts. Ze is al tijden in haar eentje dokter, zuster én verloskundige voor het hele eiland, en ze heeft helemaal geen zin in zo'n pottenkijker van het vasteland die natuurlijk de baas over haal wil spelen. Het doet er helemaal niet toe dat Tom Cameron de knapste man is die ze ooit heeft gezien, en ook niet dat hij twee leuke kinderen heeft en een zeer kundig arts lijkt te zijn... Al bij hun eerste ontmoeting vliegen ze elkaar in de haren, wat er in de loop der tijd niet beter op wordt. En net als Tom begint te geloven dat Fee hem haat, komt zij tot de ontdekking dat ze eigenlijk tot over haar oren verliefd is op de blonde dokter...

Nummer Doktersroman 153
Schrijver Bobby Hutchinson
Titel Verraderlijk evenbeeld
Oorspronkelijke titel Woman in the mirror
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand...
Normaal gesproken gebruikt dokter Ben Halsey een computer om een model van zijn patiënten te maken, maar bij Gemma, wier gezicht bij een ongeluk ernstig verminkt is, kan hij gebruikmaken van Sera, haar tweelingzus. Zo'n buitenkans heeft hij nog nooit gehad!
Hoewel Sera's relatie met haar zus Gemma nogal problematisch is, aarzelt ze geen seconde wanneer dokter Ben haar vraagt of ze als model wil fungeren bij de reconstructie van Gemma's gezicht. Als na de eerste afspraak is ze onder de indruk van hem - en niet alleen door de manier waarop hij te werk gaat.
Wat ze nog niet weet, is dat ook Gemma voor de charmes van de dokter is gevallen...


Nummer Doktersroman 152
Schrijver Kim Lawrence
Titel Gevaarlijk aantrekkelijk
Oorspronkelijke titel Partners by contract
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Sinds de dood van haar tweelingzus is het Phoebe Miller aardig gelukt haar leven weer op orde te krijgen. Ze heeft plezier in haar werk als huisarts en haar collega's zijn erg met haar ingenomen. Dan verschijnt dokter Connor Carlysle in de praktijk: zongebrand van zijn vakantie, en nog even gevaarlijk aantrekkelijk als vijf jaar geleden. Haar eerste reactie is dezelfde als toentertijd: vluchten voor haar verboden gevoelens voor de echtgenoot van haar zus. Connor is echter niet van plan haar te laten gaan, niet als collega, en ook niet als minnares…

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 389.Nummer Doktersroman 151
Schrijver Joanna Neil
Titel Tussen twee vuren
Oorspronkelijke titel Divided loyalties
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 241.Nummer Doktersroman 150
Schrijver Maggie Kingsley
Titel Een andere wereld
Oorspronkelijke titel Just good friends
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 380.Nummer Doktersroman 149
Schrijver Josie Metcalfe
Titel Een bijzondere gave
Oorspronkelijke titel Loud and clear
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Emma Sullivan heeft een speciale gve die haar heel goed van pas komt in haar werk in het ziekenhuis en waarmee ze al vele levens heeft gered. Toch loopt ze er niet mee te koop, want de meeste mensen vinden zoiets maar vreemd. Zo niet haar nieuwe collega, dokter Adam Wolf. Deze apetijtelijke arts van Indiaanse afkomst voelt haar beter aan dan wie ook, maar voordat ze nader tot elkaar komen moeten er nog heel wat problemen uit de weg geruimd worden.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 265.Nummer Doktersroman 148
Schrijver Laura MacDonald
Titel Zorg en inwoning
Oorspronkelijke titel Holding the baby
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wat doe je als je plotsteling de zorg voor drie jonge kinderen krijgt? Anesthesist Lewis Gregson roept de hulp in van verpleegster Jo Henry. Hoewel zij nieuw is in het ziekenhuis, heeft hij alle vertrouwen in haar. Weigeren is echter het eerste wat in haar opkomt hoewel ze zit te springen om een bijbaantje. Maar als zeeenmaal bij de kinderen thuis is geweest en Lewis in de rol van wanhopige huisvader heeft gezien, is ze verloren. Een hectische tijd breekt aan, waarin Jo de waarde leeft kennen van huiselijk geluk. Wat doet hun tijdelijke saamhorighed echte met Lewis? Beschouwt hij Jo werkelijk alleen maar als de reddende engel of weet hij zijn gevoelens wel erg goed te verbergen achter zijn strenge bril?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 311.Nummer Doktersroman 147
Schrijver Alison Roberts
Titel Meer dan vrienden
Oorspronkelijke titel A perfect result
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Toni Marsh begint zich steeds meer te realiseren dat Josh Cooper toch nooit van haar zal gaan houden. Ze werkt al tien jaar in zijn dokterspraktijk, en nooit is er enige verandering gekomen in zijn vriendschappelijke gevoelens voor haar. Of beantwoordt hij haar gevoelens wel, maar wil hij alleen niet trouwen? Zodra het woord 'huwelijk' valt, lijkt hij volledig te verstarren en zich af te sluiten. En waarom is hij de laatste tijd zo uit zijn humeur, terwijl hij altijd met volle teugen van het leven heeft genoten? Uiteindelijk begrijpt Toni de enorme druk waaronder Josh leeft...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 285.TOT HIER OK
Nummer Doktersroman 146
Schrijver Margaret O'Neill
Titel Een warm onthaal
Oorspronkelijke titel A family concern
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 380.Nummer Doktersroman 145
Schrijver Maggie Kingsley
Titel Op weg naar ware liefde
Oorspronkelijke titel A time to change
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Abby Hunter heeft gesoliciteerd naar de baan van medisch directeur van het Ardmar Children's Hospital. Ze is woedend wanneer dokter Sean Maguire die baan in de wacht sleept. Daardoor wordt hij haar baas, en wat voor één! Met zijn nieuwe ideeën maakt hij niet alleen maar vrienden in het kinderziekenhuis. Ook Abby verkeert in tweestrijd. Ze hoopt maar dat Sean niet in de gaten heeft dat haar prikkelbare reacties ook voortkomen uit haar gevoelens voor hem, ze voelt zich erg tot hem aangetrokken, hoewel ze beseft dat dit niet verstandig is...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 445.Nummer Doktersroman 144
Schrijver Lucy Clark
Titel Geen twijfel mogelijk
Oorspronkelijke titel Partners for ever
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Leesa weet het zeker: Hamish is de enige man voor haar! Hun families zijn al jarenlang bevriend, haar zus is getrouwd met zijn broer... en zij zal met hem trouwen, dat is gewoon voorbestemd! Het enige minpuntje is dat hij zelf nog niet helemaal overtuigd lijkt van de logica achter dat heuglijke feit. Maar ach, ze werken niet voor niets samen in hetzelfde ziekenhuis; mogelijkheden genoeg hem tot inkeer te brengen. Als ze bovendien een poosje in hetzelfde huis moeten gaan wonen om voor hun kleine nichtje te zorgen, ziet Leesa haar kans schoon. Zal ze de koppige Hamish weten te overtuigen?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 253.Nummer Doktersroman 143
Schrijver Caroline Anderson
Titel Meer dan geluk
Oorspronkelijke titel A mother by nature
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 257.Nummer Doktersroman 142
Schrijver Lucy Clark
Titel Partners voor even
Oorspronkelijke titel Partners for life
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De O'Donnells en de Stevensons zijn samen opgegroeid. Janet Stevenson heeft Angus O'Donnell echter al acht jaar niet gezien. Na haar studie medicijnen heeft ze een bloeiende praktijk als huisarts opgebouwd. Zo bloeiend, dat ze inmiddels wel aan een partner toe is. Toevallig is haar jeugdvriend Angus net terug uit Australië, en hij heemt haar aanbod met open armen aan. Er is alleen één maar... Angus werkt nooit ergens langer dan zes maanden. Al gauw blijkt dat hun jeugdvriendschap uitgroeit tot veel meer. Toch is Janet terughoudend. Ze weet dat Angus weer weg zal gaan, en een gebroken hart wil ze niet...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 253.Nummer Doktersroman 141
Schrijver Abigail Gordon
Titel Beschadigd hart
Oorspronkelijke titel Dr. Brights expectations
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De omstandigheden waaronder Antonia Bliss en Jonathan Bright elkaar voor het eerst ontmoeten, zijn ronduit lachwekkend. Verkleed als konijn belandt de jonge verpleegster tijdens haar nachtdienst aan de voeten van de eminente kinderarts. In de daaropvolgende weken leren de twee elkaar beter kennen. Antonia's bewondering voor Jonathan groeit al snel uit tot liefde. Jonathan heeft echter een desastreus huwelijk achter de rug en durft geen vrouw meer te vertrouwen. Toch oefenen Antonia's spontaniteit en levensvreugde een enorme aantrekkingskracht op hem uit. Zal ze hem er weten te overtuigen dat zij wel te vertrouwen is?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 380.Nummer Doktersroman 140
Schrijver Jessica Matthews
Titel Mama's held
Oorspronkelijke titel A hero for mommy
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 261.Nummer Doktersroman 139
Schrijver Maggie Kingsley
Titel Verleiding in doktersjas
Oorspronkelijke titel Dr. Mathieson's daughter
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Romanza Doktersleven 11 & Doktersroman Favorieten 433.Nummer Doktersroman 138
Schrijver Josie Metcalfe
Titel Verleden en verlangen
Oorspronkelijke titel Be my mummy
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Vijf jaar geleden vormden Lauren Hamilton en Jack Madison een innig verliefd stel. Jong en enthousiast als ze waren, richtten ze zich niet alleen op elkaar, maar ook op hun studie geneeskunde. Op alle vlakken leken ze elkaar aan te voelen. En toch, op het moment dat Lauren Jack het hardst nodig had, verdween hij uit haar leven. Wanneer Lauren geconfronteerd wordt met het feit dat Jack is benoemd tot de nieuwe arts-assistent op haar afdeling, komen alle emoties weer boven. Hartzeer, pijn, woede, verdriet. Toch zullen ze moeten samenwerken. Maar terwijl Lauren zich zo professioneel mogelijk opstelt, gooit Jack haar het ene verwijt na het andere voor de voeten. Terwijl hij toch degene was die haar liet zitten!

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 223.Nummer Doktersroman 137
Schrijver Maggie Kingsley
Titel Dokter van haar dromen
Oorspronkelijke titel A wife for Dr. Cunningham
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 372.Nummer Doktersroman 136
Schrijver Helen Shelton
Titel Precies op tijd
Oorspronkelijke titel The best man
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Op de huwelijksdag van zijn beste vriend, David, loopt Josh de betoverende Paige weer tegen het lijf. Om precies te zijn, rijdt ze hem zowat omver, in haar haast het pasgetrouwde stel te feliciteren. Het huwelijk is echter allang voltrokken en het bruidspaar is inmiddels op huwelijksreis. Alsof het niet erg genoeg is dat ze veel te laat is, blijkt ze ook nog te hebben verzuimd een slaapplaats te regelen. Spontaan biedt Josh haar aan bij hem te logeren. Heimelijk hoopt hij dat ze zijn gevoelens zal gaan beantwoorden wanneer ze onder één dak wonen. Of is ze nog steeds verliefd op... David?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 376.Nummer Doktersroman 135
Schrijver Laura MacDonald
Titel Geurende meibloesem
Oorspronkelijke titel Drastic measures
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 372.Nummer Doktersroman 134
Schrijver Josie Metcalfe
Titel Bedrog als erfenis
Oorspronkelijke titel Courting Dr. Cade
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 202.Nummer Doktersroman 133
Schrijver Judy Campbell
Titel Echo van liefde
Oorspronkelijke titel A family to care for
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 445.Nummer Doktersroman 132
Schrijver Caroline Anderson
Titel Prikkelend weerzien
Oorspronkelijke titel Making memories
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Hoewel het soms niet meevalt de zorg voor een vijfjarige en een drukke baan in een dokterspraktijd te combineren, vindt Anna dat ze haar leven aardig op orde heeft. En dat wil ze graag zo houden. Dus wanneer Max plotseling weer voor haar neus staat, wimpelt ze hem resoluut af. Wat haar betreft, hebben ze elkaar niets meer te zeggen nadat hij haar jaren geleden in de steek heeft gelaten. Tot ze erachter komt wat de reden was van zijn plotselinge vertrek...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 205.Nummer Doktersroman 131
Schrijver Lilian Darcy
Titel Liefde en intriges
Oorspronkelijke titel Incurable Isabelle
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Vol goede moed vertrekt Isabella naar Frankrijk om een jarenlange familieruzie te beëindigen. Daar wordt ze halsoverkop verliefd op haar achterneef Jacques, een ongelooflijke knappe en intelligent longarts. Er is echter één probleem: ze heeft haar hospita, tevens goede vriendin van de families beloofd dat ze Jacques nog niet zou vertellen wie ze in werkelijkheid is...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 213.Nummer Doktersroman 130
Schrijver Bobby Hutchinson
Titel Nieuw leven, nieuwe liefde
Oorspronkelijke titel Full recovery
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Doktersroman 129
Schrijver Jessica Matthews
Titel Geheim kerstcadeau
Oorspronkelijke titel Lisa's Christmas assignment
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.


Nummer Doktersroman 128
Schrijver Leah Martyn
Titel Een geboren arts
Oorspronkelijke titel For personal reasons
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Erika Somers komt uit een echt doktersnest. Haar vader is oogspecialist en wil niets liever dan dat Erika zich na haar medicijnstudie ook gaat specialiseren. Maar dat wil ze niet. Ze reageert op een advertentie waarin Noah Jameson, een huisarts in de provincie, een waarnemer vraagt voor de vakantieperiode. Dat baantje lijkt haar een mooie gelegenheid eens na te denken over wat ze met haar leven wil. Wat ze aantreft is echter helemaal geen 'baantje', ze moet keihard werken! En ook als in Noah officieel met vakantie, hij blijft op de praktijk komen. Om haar in de gaten te houden of omdat ze zo'n goed team vormen?

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 384.Nummer Doktersroman 127
Schrijver Helen Shelton
Titel Stil verlangen
Oorspronkelijke titel An unguarded moment
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Ginny en Mark zijn elkaars beste vrienden. Na hun studie hebben ze samen een huisartsenpraktijk opgezet, in een dorpje nabij Londen, waar ze beiden met veel plezier werken. Al die tijd heeft Mark geduldig gewacht. Gewacht tot Ginny zou beseffen dat ze meer voor hem is dan slechts een goede vriendin. Ginny verkeert echter in zalige onwetendheid van zijn gevoelens voor haar. Als hij erachter wil komen of hun vriendschap kan uitgroeien tot iets anders, zal hij drastische maatregelen moeten nemen. Zoals vertrekken!

* Later ook verschenen in Romanza Doktersleven 11 & in Doktersroman Favorieten 433.Nummer Doktersroman 126
Schrijver Janet Ferguson
Titel Onvoorspelbare wegen
Oorspronkelijke titel Falling for a stranger
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het valt hoofdverpleegkundige Anna Chancellor niet mee na haar vakantie weer aan het werk te gaan. De vakantie had haar huwelijksreis moeten zijn, maar haar verloofde besloot op het laatste moment het toch ween met een oude liefde te proberen. Anna ziet op tegen het medeleven van haar collega's en is vastbesloten te doen alsof er niets aan de hand is. Het laatste wat ze verwacht is dat ze als een blok valot voor orthopedisch chirurg Daniel MacKay. Op zijn beurt is Daniel na zijn echtscheiding erg op zijn hoede. Het lijkt er dan ook niet op da Anna en hij voor elkaar bestemd zijn. De wegen van de liefde blijken echter onvoorspelbaar.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 470.Nummer Doktersroman 125
Schrijver Meredith Webber
Titel Valse geruchten
Oorspronkelijke titel Marry me
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 249.Nummer Doktersroman 124
Schrijver Jennifer Taylor
Titel De bloedmooie dokter
Oorspronkelijke titel Greater than riches
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 237.Nummer Doktersroman 123
Schrijver Marion Lennox
Titel Tranen uit het verleden
Oorspronkelijke titel A forever family
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Vier jaar geleden maakte Cathy een eind aan haar huwelijk met dokter Sam Craig. Hij zag haar het liefst als de ideale doktersvrouw, een beeld waaraan ze absoluut niet kon voldoen. Niet lang na hun scheiding vertrok hij samen met de tweeling van zijn verongelukte broer en schoonzus naar Amerika. Hoewel Cathy ervan overtuigd is dat ze de juiste beslissing heeft genomen, mist ze hem na al die jaren nog steeds. Dan keert hij plotseling samen met zijn neefje en nichtje terug naar Cobarbo. De kinderen zijn dolblij hun tante Cathy weer te zien, maar zelf is ze volledig de kluts kwijt. Sam is namelijk nog steeds de Sam op wie ze destijds hopeloos verliefd is geworden...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 297.Nummer Doktersroman 122
Schrijver Helen Shelton
Titel Onrustige hartslag
Oorspronkelijke titel Heart at risk
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Anabel Stuart is dol op haar baan als hartspecialist, maar sinds ze heeft gehoord dat Luke, haar ex-man, in hetzelfde ziekenhuis benoemd is, gaat ze met lood in de schoenen naar haar werk. Luke is verbijsterd dat het levendige sexy meisje met wie hij ooit getrouwd was, is veranderd in een grijze muis. Bovendien verbaast het hem zeer te horen dat Annabel destijds helemaal niet van hem wilde scheiden. De problemen die hen toen uit elkaar hebben gedreven, bestaan echter nog steeds, en het lijkt er dan ook niet op dat Luke en Annabel nog een tweede kans krijgen...

* Later ook verschenen in Romanza Doktersleven 13 & in Doktersroman Favorieten 445.Nummer Doktersroman 121
Schrijver Lilian Darcy
Titel Eerste hulp bij liefde
Oorspronkelijke titel The truth about Charlotte
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Tot Lucy's grote schrik is het beste vriendinnetje van haar dochter niemand minder dat Ellie, het kind van Malcolm Lambert. Zes jaar eerder heeft Lucy, als privé-verpleegster, zijn stervende vrouw verzorgd, en daarna verwachtte ze niet hem ooit terug te zien. Tot haar ontsteltenis voelt ze zich nog even hevig tot hem aangetrokken als destijds. Maar omdat hij lijkt te rouwen om zijn overleden vrouw, probeert ze zoveel mogelijk uit zijn buurt te blijven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want hij blijkt ook nog haar baas te zijn in het ziekenhuis! Bovendien bekokstoven hun beider dochtertjes vanalles om 'zusjes' te worden...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 277.Nummer Doktersroman 120
Schrijver Laura MacDonald
Titel Dokter op liefdespad
Oorspronkelijke titel A second chance at love
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Er gaat een golf van opwinding door het vrouwelijk personeel wanneer dokter Duncan Bradley bij het medisch centrum van Malsonbury komt werken. Op wie zal de knappe, charmante arts zijn oog laten vallen? Alle dames doen hun uiterste best om zijn aandacht te trekken. Olivia doet daar echter niet aan mee. Types als hij kent ze namelijk maar al te goed. Eén keer in haar leven heeft ze zich laten verleiden door zo'n charmeur - een avontuur waaraan haar dochtertje haar nog iedere dag herinnert - en die fout zal ze niet nog eens maken. Helaas zit het haar niet mee, want op de een of andere manier komt hij erachter dat ze kamers verhuurt, en hij trekt bij haar in. Dan blijkt al snel dat zij degene is op wie Duncan zijn zinnen heeft gezet...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 370.Nummer Doktersroman 119
Schrijver Meredith Webber
Titel Liefde in nevels
Oorspronkelijke titel Love me
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Sarah Gilmour ziet het meteen: haar collega Andrew valt als een blok voor de nieuwe verpleegster, Jessica Chapman. Sarah betwijfelt echter of de twee wel bij elkaar passen. Andrew is een man van alles of niets en probeert Jessica te overdonderen met zijn charme, terwijl zij juist heel terughoudend is. Opvallend terughoudend zelfs. Langzaamaan raakt Sarah ervan overtuigd dat Jessica iets verborgen houdt. Iets wat haar ervan weerhoudt zich aan Andrew te binden. Ook voor Andrew wordt het steeds moeilijker Jessica te vertrouwen. Helemaal wanneer een patiënt dood wordt aangetroffen en alles wijs op háár betrokkenheid.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 249.Nummer Doktersroman 118
Schrijver Alison Roberts
Titel Mysterieuze redder
Oorspronkelijke titel Definately daddy
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 233 & 665.Nummer Doktersroman 117
Schrijver Lilian Darcy
Titel Muur van onwil
Oorspronkelijke titel Winning her back
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het is liefde op het eerste gezicht voor Grace en Marcus. Ondanks hun verschillende achtergronden - Marcus komt uit een rijke familie en Grace uit een eenvoudig gezin - en de twijfels van hun omgeving, weten ze dat ze voor elkaar zijn bestemd. Als Grace ontdekt dat ze zwanger is, kan haar geluk dan ook niet op. Marcus reageert echter totaal anders op het nieuws dan ze had verwacht. Om de een of andere reden is hij absoluut niet blij met de komst van een kind. Hoe dichterbij de uitgerekende datum komt, des te afstandelijker wordt hij. En als het noodlot onverbiddelijk toeslaat, lijkt de kloof tussen hen niet meer te overbruggen...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 213.Nummer Doktersroman 116
Schrijver Marion Lennox
Titel Fluisterend hart
Oorspronkelijke titel The baby affair
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Jock Blaxton is een uitstekend gynaecoloog en bovendien een onweerstaanbare aantrekkelijke man. Zijn vak is zijn roeping: hij is dol op baby's. Toch is hij niet van plan ooit zelf vader te worden. Zijn ongelukkige jeugd heeft hem ervan overtuigd dat huwelijk en vaderschap niets voor hem zijn. Daarom gaat hij nooit vaker dan twee keer uit met dezelfde vrouw. Ook niet met dokter Tina Rafter, anesthesist in opleiding. Tina weet het, en toch valt ze voor Jock. Zeker wanneer hij erin slaagt haar zusje Christie haar levenslust terug te geven, kan ze haar hart niet langer voor hem gesloten houden. Jock verandert echter niet van opvatting, zelfs niet nadat hij met Tina de liefde heeft bedreven...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 225.Nummer Doktersroman 115
Schrijver Drusilla Douglas
Titel In tweestrijd
Oorspronkelijke titel Doctors in conflict
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 401.Nummer Doktersroman 114
Schrijver Meredith Webber
Titel Een duister mysterie
Oorspronkelijke titel Trust me
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 249.Nummer Doktersroman 113
Schrijver Joanna Neil
Titel Troost in zijn armen
Oorspronkelijke titel This time forever
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter Mollie Sinclair leidt samen met haar oom een kleine huisartsenpraktijk op het platteland. Wanneer haar oom ziek wordt, is ze vastbesloten de praktijk in haar eentje draaiende te houden. Oom Robert denkt daar echter anders over en neemt, zonder dat zij het weet, een nieuwe arts aan: Sam Bradley. Voor Mollie zit er dus niets anders op dan samenwerken met deze donkere, aantrekkelijke dokter, maar ze hoeft natuurlijk niet in te gaan op zijn avances - al laat hij haar niet helemaal onberoerd. Nee, nadat haar verloofde haar in de steek heeft gelaten voor haar nichtje, heeft Mollie absoluut geen behoefte aan een man in haar leven. Toch zijn het Sams armen waarin ze troost vindt wanneer haar oom ernstig ziek blijkt te zijn...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 241.Nummer Doktersroman 112
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Kus bij de rivier
Oorspronkelijke titel Tender loving care
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Verloskundige Sarah Harris houdt zo veel van haar werk, dat er voor andere dingen weinig plaats is in haar leven - laat staan voor een man. Daar is ze tevreden mee tot dokter Niall Gillespie, de nieuwe chef de clinique, zijn intrede doet. Alleen al met zijn verschijning slaagt hij erin haar het hoogd op hol te brengen, iets wat haar nog nooit is overkomen. Niall is echter zakelijk en houdt iedereen op armlengte afstand. Pas wanneer een zwangere vrouw met zulke complicaties wordt binnengebracht, dat zowel zij als de baby gevaar lopen, laat hij iets van zijn emoties blijken. Op dat moment beseft Sarah dat dokter Niall een geheim met zich meedraagt dat het hem onmogelijk maakt zich aan iemand te binden.

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 269.Nummer Doktersroman 111
Schrijver Helen Shelton
Titel Zijn liefste wens
Oorspronkelijke titel Courting Cathie
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Wanneer hij de pasgeboren baby van vrienden in zijn armen houdt, beseft specialist Sam Wheatley hoe sterk hij zelf naar een kind verlangt. Zijn vriendin Cathie Morris wil het moederschap echter zelfs niet overwegen. Hoeveel Sam ook van haar houdt, hij kan haar niet overhalen met hem te trouwen. Ze deelt met liefde - en gretig, dat moet hij toegeven - zijn bed, maar verder wil ze niet gaan. Hij houdt zich voor dat hij haar de tijd moet gunnen, maar dan komt de dag waarop de maat vol is. Misschien zal Cathie hem wel nooit haar hele hart en al haar vertrouwen schenken, en heeft haar roerige jeugd haar voorgoed achterdochtig gemaakt. Hij beseft dat hij niet zijn hele leven wil wachten en stelt haar voor een ultimatum...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 384.Nummer Doktersroman 110
Schrijver Rebecca Lang
Titel Tropische betovering
Oorspronkelijke titel Let tomorrow come
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Voor dokter Janine Newsome geen mannen meer! Nadat haar eerste liefde haar als een baksteen heeft laten vallen, wil ze zich aan geen enkele man meer binden. En al helemaal niet aan de sexy dokter Gerard de Prescy. Ze is ervan overtuigd dat hij alleen maar zo aardig tegen haar is omdat hij het familielandgoed Manara wil hebben. Toch valt het haar steeds zwaarder om zich te verzetten tegen zijn overweldigende aantrekkingskracht. Zeker wanneer ze nauw met hem moet samenwerken in een kleine kliniek op Sint Bonar. Bovendien raakt ze steeds meer onder de bekoring van het prachtige tropische eiland. Het is maar goed dat haar verblijf daar slechts tijdelijk is...

* Later ook verschenen in Collecite Favorieten 215 & in Doktersroman Favorieten 655.Nummer Doktersroman 109
Schrijver Meredith Webber
Titel Vorstelijk aanzoek
Oorspronkelijke titel An enticing proposal
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Momenteel is deze info nog niet beschikbaar, indien u deze pocket hebt gelieve er dan een scan of foto door te mailen waarop het verhaal goed leesbaar is. Overtypen en ons per mail sturen mag natuurlijk ook.

* Later ook verschenen in Collectie Favorieten 364.Nummer Doktersroman 108
Schrijver Caroline Anderson
Titel Buurman om te zoenen
Oorspronkelijke titel The girl next door
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Waar is die beheerste en verstandige zuster Matthews toch gebleven? Ze lijkt wel gek! Sinds de komst van haar nieuwe buurman - vader van twee kinderen, weduwenaar én sexy - doet Veronica geen oog meer dicht van opwinding. Ook in het ziekenhuis is er geen ontsnappen mogelijk aan de charmes van de man, want behalve haar buurman is Nick Sarazin ook nog eens de nieuwe chirurg met wie ze nauw moet samenwerken. Veronica weet niet wat ze aan moet met de situatie, en al helemaal niet met die broeierige blik in Nicks ogen. Dus blijft ze veilig in de rol van hulpvaardige buurvrouw. Totdat de gebeurtenissen een onverwachte wending nemen.

* Later ook verschenen in Collectie Favorieten 231.Nummer Doktersroman 107
Schrijver Alison Roberts
Titel Specialist van het hart
Oorspronkelijke titel A change of heart
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

David James is blij met zijn terugkeer naar het ziekenhuis waar hij ooit zijn opleiding tot hartchirurg heeft gehad. Wanneer hij cardioloog Lisa Kennedy ontmoet, vraagt hij zich echter af of het wel zo'n goed idee is geweest. Lisa moet niets hebben van chirurgen, want die beschouwt ze als arrogant. En ze moet al helemaal niets hebben van chirurgen met een reputatie als hartenbreker. Ze is ervan overtuigd dat David naar vrouwen kijkt zoals een gretige lezer naar de boeken in een bibliotheek: kies maar uit! Toch voelen ze zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 233.Nummer Doktersroman 106
Schrijver Helen Shelton
Titel Magische momenten
Oorspronkelijke titel Idyllic interlude
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Chirurg Nathan Thomas leent voor een maand het huisje van zijn halfbroer Alistair in Cornwall. Hij wil in alle rust de gegevens van zijn onderzoek verwerken. Voor hij vertrekt, waarschuwt zijn broer hem zo vaak dat hij bij zijn buurvrouw uit de buurt moet blijven, dat Nathan denkt dat die twee een verhouding hebben. Hij zou wel de laatste zijn om in een goede relatie te stoken, maar tot zijn ontzetting valt hij als een blok voor Libby Deane. En zij voor hem. Uiteindelijk kan Libby hem ervan overtuigen dat er niets is tussen haar en Alistair, maar toch maakt Nathan een einde aan hun zomerliefde. Hij kan niet gelover dat de idyllische romance die hij met Libby beleeft ook in de echte wereld kan blijven bestaan.


Nummer Doktersroman 105
Schrijver Meredith Webber
Titel Achter de branding
Oorspronkelijke titel A hugs-and-kisses family
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Jenessa en Angus gaan eronder gebukt dat hun huwelijk kinderloos blijft. Vooral Jenessa wil dolgraag een kind, en Angus heeft het gevoel dat hij als echtgenoot tekortschiet waneer ze niet zwanger wordt. Uiteindelijk zit er weinig anders op dan hun huwelijk te laten ontbinden. Angus gaat als arts naar Afrika, maar keert gewond huiswaarts. Hij is Jenessa niet vergeten en koestert de koop dat ook zij nog aan hem heeft gedacht. Die hoop wordt met één klap de grond ingeboord als Jenessa zwanger blijkt. Kennelijk heeft ze wel heel snel troost gezocht in de armen van een ander...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 461.Nummer Doktersroman 104
Schrijver Meredith Webber
Titel Romantische kerstnacht
Oorspronkelijke titel Miracles and marriages
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Als tijdens de kerstnacht plotseling dokter Patrick Craig voor kerstman speelt, is Emma stomverbaasd. Patrick zat toch in het buitenland? Hoe komt hij zo ineens hier? En weet hij al van haar verbroken verloving met zijn neef Peter? Patrick weet er niet alleen alles van, hij heeft ook al meteen andere plannen: Emma moet zich met hem verloven. De kerstnacht op de kinderafdeling, waar ze als arts en verpleegkundige samen dienst hebben, wordt niet alleen lang, maar ook veel romantischer dan Emma had verwacht. Patrick blijft zich echter afvragen waarom hij haar ooit in de armen van zijn neef heeft gedreven...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 331.Nummer Doktersroman 103
Schrijver Margaret Barker
Titel Krassen in het ijs
Oorspronkelijke titel One in a million
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Tessa Grainger is blij verrast wanneer ze ziet dat de nieuwe specialist op haar afdeling verloskunde een oude bekende van haar is. Jaren geleden paste ze vaak op zijn dochtertje als hij en zijn vrouw moesten werken. Maar Max Forster lijkt helemaal niet meer op de hartelijke, enthousiaste en gelukkige man die zij zich herinnert. Wanneer Tessa hoort dat zijn vrouw op een afschuwelijke manier om het leven gekomen is, ziet ze het als haar taak hem te helpen zijn verdriet te verwerken. Meteen wordt al duidelijk dat dat niet gemakkelijk zal gaan, maar ze zet door. Ze wil hem weer leren lachen en - wie weet - weer leren liefhebben...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 389.Nummer Doktersroman 102
Schrijver Jean Evans
Titel Verscholen liefde
Oorspronkelijke titel Heart in hiding
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Na een afschuwelijk ongeluk, waarbij haar man om het leven kwam, leidt dokter Holly Hunter een teruggetrokken leven in een klein Schots dorpje. Tot op een dag de plaatstelijke huisarts, Callum Mcloud, op de stoep staat, die haar ervan beschuldigt dat ze illegaal zijn patiënten behandelt. Holly is nog net in staat om hem uit te leggen hoe de vork in de steel zit voor ze flauwvalt.
Drie dagen later wordt ze wakker in het bed van Callum... met een akelige longontsteking. Het liefst gaat Holly zo snel mogelijk terug naar haar bouwvallige huisje, maar dat staat Callum niet toe. Zodra hij ontdekt dat ze arts is, wil hij haar niet meer kwijt..


Nummer Doktersroman 101
Schrijver Rebecca Lang
Titel Volmaakte behandeling
Oorspronkelijke titel The perfect treatment
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Abby Gibson voelt zich helemaal thuis in de huisartsenopleiding. Ze wil niets liever dat een toegewijde dokter worden met hart voor haar patiënten. Daarom is ze ook blij wanneer blijkt dat dokter Blake Contini haar begeleider zal zijn. Hij heeft een uitstekende reputatie, en onder zijn leiding zal ze vast een bekwaam arts worden. Al snel geeft zee echter toe dat ze niet slechts de getalenteerde geneesheer in Blake ziet. Ze ziet ook de man, een knappe man met een gekwelde blik in zijn ogen. Hij voelt zich duidelijk tot haar aangetrokken, maar iets weerhoudt hem ervan aan zijn gevoelens toe te geven. Abby weet niet wat. Dan moet ze als arts ingrijpen bij een spoedgeval en doet ze een ontdekking...

* Later ook verschenen in Doktersroman Favorieten 384.


Home | Harlequin