Romans koop je bij Bol


Op de website van Harlequin heeft men het steevast over 'de onverwoestbare romantiek van de wereld van de witte jassen'. Niet te verwonderen dat de leefwereld van dokters en verpleegsters tot ieders verbeelding spreekt.
De doktersromans zijn naast de Bouquet reeks en de Intiem verhalen, de populairste pockets van Harlequin.
De eerste Doktersroman Extra verscheen in 2009. Deze bevatten telkens 2 nieuwe verhalen. Vanaf nummer 100 komen er regelmatig heruitgaves van eerder verschenen verhalen. Nummer 100 is ook de eerste waarin 3 verhalen staan.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Doktersroman Extra 100
Schrijver Kate Hardy & Carol Marinelli & Marion Lennox
Titel Onvergeteijke date & Verliefd in Barcelona & Op doktersadvies
Oorspronkelijke titel Her playboy's proposal & The baby of their dreams & His island bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Onvergetelijke date
Verpleegkundige Isla ontmoet al op haar tweede dag in het London Victoria Hospital dokter Harry. Een playboy zo is haar verteld. Ze besluit afstand tot hem te bewaren, maar dan vraagt hij haar mee als date voor een bruiloft en... stemt ze toe!

Carol Marinelli - Verliefd in Barcelona
Dokter Catriona Hayes gaat voor een conferentie naar het mooie Barcelona. In de lift van het hotel ontmoet ze de knappe dokter Dominic, met wie ze een leuke avond en nacht doorbrengt. Beiden hebben ze zo hun redenen het daarbij te laten, maar dan komt Catriona tot een schokkende ontdekking…

Marion Lennox - Op doktersadvies*
Wanneer Susie oog in oog staat met de tweelingbroer van de man die haar ooit in de steek heeft gelaten, voelt ze zich ondanks alles tot hem aangetrokken. En dat blijkt wederzijds. Toch heeft ze haar twijfels. Kan ze erop vertrouwen dat de gelijkenis tussen de broers alleen het uiterlijk betreft?

* 'Op doktersadvies' werd reeds eerder uitgegeven in Doktersroman Extra 1.


Nummer Doktersroman Extra 99
Schrijver Susanne Hampton & Sue MacKay
Titel Verbonden door liefde & Geluk voor het oprapen
Oorspronkelijke titel A baby to bind them & The family she needs
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Susanne Hampton - Verbonden door liefde
Ze denkt te weten wat ze wil, maar dan wordt alles aan het wankelen gebracht…
Het leven van verpleegkundige Jade Grant verandert drastisch wanneer ze in haar eentje de zorg voor haar nichtje Amber krijgt. Vanaf dat moment zet ze alles voor het kleine meisje opzij. Voor mannen heeft ze dus geen tijd meer. Ook niet voor Mitchell Forrester, Ambers meer dan aantrekkelijke oom. Al doet hij nog zo hard zijn best hen voor zich te winnen, bij háár zal hij geen schijn van kans maken...

Sue MacKay - Geluk voor het oprapen
Hij is onweerstaanbaar, maar tegelijkertijd onmogelijk!
Verpleegkundige Karina Brown is dol op de kleine Mickey over wie ze de voogdij heeft. Hoewel de combinatie van zorg en werk haar zwaar valt, zou ze niet anders meer willen. Dan duikt tot haar schrik de andere voogd van de jongen in haar leven op met een wel heel onmogelijke eis. Ze is in alle staten, maar voelt al snel naast woede ook iets heel anders…


Nummer Doktersroman Extra 98
Schrijver Melanie Milburne & Robin Gianna
Titel Italiaanse verrassing & Verliefd in Griekenland
Oorspronkelijke titel Italian surgeon to the stars & her Greek doctor's proposal
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Melanie Milburne - Italiaans verrassing
De beroemde hartchirurg Alessandro Lucioni mag dan nog zo aantrekkelijk zijn, Jem Clark zal nooit vergeten hoe hij vijf jaar geleden in Parijs haar hart brak. Ook niet wanneer hij door laat schemeren dat ze wat hem betreft gewoon verder kunnen waar ze destijds gebleven waren. Geen haar op haar hoofd! Toch dwalen haar gedachten vaker dan haar lief is af naar die magische nachten in zijn armen…

Robin Gianna - Verliefd in Griekenland
Laurel Evans heeft haar eigen leven een tijdlang in de wacht gezet om voor haar zusjes te zorgen. Nu ze dat weer kan oppakken en voor een studieproject afreist naar Griekenland, neemt ze zich stellig voor zich door niets of niemand van haar doel laten afbrengen. Ook niet door de knappe Andros Drakoulias, die haar vrijwel direct mee uit vraagt. Alleen is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan. De Griekse dokter blijkt namelijk één grote wandelende afleiding!


Nummer Doktersroman Extra 97
Schrijver Carol Marinelli & Laura Iding
Titel Dubbel wonder & Baby zoekt huis
Oorspronkelijke titel Baby twins to bind them & Wanted: parents for a baby!
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Dubbel wonder
Zwanger! Geschokt hoort verpleegkundige Candy de uitslag van de test aan. Van een tweeling? Hoe moet ze dat in vredesnaam redden in haar eentje? Direct dient het volgende probleem zich aan. Ze zal dit hoe dan ook moeten vertellen aan Steele, de nieuwe specialist met wie ze sinds kort iets heeft. Hij zal er prompt een punt achter zetten, vreest ze. Hij zit vast niet te wachten op een vrouw met twee kinderen in zijn leven. Of vergist ze zich in hem?

Laura Iding - Baby zoekt thuis
Wie gaat er later voor dit baby'tje zorgen? Dat is de vraag die zowel door het hoofd van dokter Ryan als door dat van verpleegkundige Cassie speelt. Hun nieuwe patiëntje op de intensive care is achtergelaten door de moeder en eist al hun aandacht op. Cassie wil dolgraag voor dit kleintje zorgen, maar beseft wel dat haar prille relatie met Ryan dan in gevaar komt. Hoewel hij een geweldige vader zou zijn, is hij duidelijk nog niet aan kinderen toe…


Nummer Doktersroman Extra 96
Schrijver Annie Claydon & Molly Evans
Titel Geluk in de herkansing & Liefde doet wonderen
Oorspronkelijke titel Daring to date her ex & Her family for keeps
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Annie Claydon - Geluk in de herkansing
Na zeven jaar verschijnt hij opeens weer in haar leven...
Als dokter Lucas West de nieuwe tbc-consultant in het ziekenhuis blijkt te zijn, heeft dokter Thea Coleman al haar zelfbeheersing nodig om niet hard weg te rennen. Zeven jaar geleden brak hij haar hart, en dat zal haar niet nog eens gebeuren. Dus besluit ze de aantrekkingskracht te negeren en uit zijn buurt te blijven. Of is hij misschien veranderd?

Molly Evans - Liefde doet wonderen
De nieuwe verpleegkundige brengt hem direct het hoofd op hol!
Dokter Duncan McFee is meteen in de ban van de doortastende vrouw met haar vlammend rode haar en groene ogen die op de parkeerplaats van het ziekenhuis een kind uit een auto redt. Tot zijn verrassing blijkt ze zijn nieuwe collega op de Spoedeisende Hulp te zijn, en hij gaat haar steeds leuker vinden. Maar waarom houdt ze hem zo op een afstand? Hij besluit alles op alles te zetten om achter haar geheim te komen...


Nummer Doktersroman Extra 95*
Schrijver Marion Lennox & Scarlet Wilson
Titel Onverwacht herenigd & Idylle voor twee
Oorspronkelijke titel Meant-to-be family & The doctor she left behing
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox - Onverwacht herenigd
Nieuw leven, nieuwe liefde...
Met kunst- en vliegwerk slaagt Emily erin de zorg voor haar kinderen te combineren met haar baan als verloskundige. Maar wanneer Oliver weer in haar leven opduikt, dreigt alles in te storten. De man die haar vijf jaar geleden verliet, blijkt nu de nieuwe arts op de afdeling. Hoewel ze weet dat het beter is hem op een afstand te houden, voelt ze direct weer die aantrekkingskracht. Maar zal ze hem ooit weer kunnen vertrouwen?

Scarlet Wilson - Idylle voor twee
Samen op een eiland. Het lijkt zo perfect...
Rachel heeft echt geen zin samen met Nathan, haar ex, op een eiland te gaan zitten, maar veel keuze heeft ze niet. Hij is namelijk net als zij aangesteld als arts op de set van een reality-show. Dus zullen ze ook nog eens nauw moeten samenwerken. Direct bij de eerste ontmoeting merkt ze dat het vuur tussen hen nog niet gedoofd is. En dan slaat de paniek toe. Durft ze haar zorgvuldig bewaarde geheim prijs te geven?


Nummer Doktersroman Extra 94*
Schrijver Carol Marinelli & Kate Hardy
Titel Nacht van haar leven & Samen sterk
Oorspronkelijke titel Just one night? & A promise... to a proposal?
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Nacht van haar leven
Welkom in het Melbourne Victoria Hospital, waar een aantal zeer bijzondere verloskundigen werkt. Elke dag opnieuw verrichten zij kleine wonderen. Werkelijk alles hebben ze ervoor over om uiteindelijk een gezond baby'tje in de armen van de kersverse moeder te kunnen leggen…
Iedereen kent haar: Isla Delamere, glamourgirl uit de high society en in het dagelijks leven verloskundige. Hoewel, kennen… Ze laat niemand echt toe. En mannen al helemaal niet. Totdat ze wordt gekust door Alessi Manos, de aantrekkelijke Griekse specialist. Hij is vastbesloten om erachter wat ze verbergt. Hoe dan ook!

Kate Hardy - Samen sterk
Zonder die ene belofte zouden ze meteen voor elkaar zijn gegaan...
Ze maken allebei een wensenlijstje voor een datingsite - en blijken de perfecte match te zijn! Maar verloskundige Ruby Fisher heeft haar twijfels, want de verleidelijke dokter Ellis Webster was de beste vriend van haar overleden man en had hem voor zijn dood beloofd om een oogje op haar te houden. Alleen is dit natuurlijk wel even heel iets anders!


Nummer Doktersroman Extra 93
Schrijver Melanie Milburne & Robin Gianna
Titel Verlokkelijke dromen & Kus in Parijs
Oorspronkelijke titel A date with her valentine doc & It happened in Paris
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Melanie Milburne - Verlokkelijke dromen
Bertie Clark weet dat ze helemaal niet zou mogen fantaseren over dokter Matt Bishop. Hij is haar baas en denkt bovendien dat ze getrouwd is. Dan wordt haar gevraagd het jaarlijkse valentijnsbal van het ziekenhuis te organiseren - samen met... jawel, niemand minder dan Matt Bishop! Ze zegt ja, hoewel ze heel goed weet dat het nu wel erg moeilijk wordt het hoofd koel te houden!

Robin Gianna - Kus in Parijs
Wanneer dokter Jack Dunbar in Parijs kennismaakt met Avery Girard, is hij meteen verkocht. Zulke prachtige groene ogen heeft hij nog nooit gezien. Hij kan zijn geluk niet op wanneer ze hem ook leuk blijkt te vinden. Dan ontdekken ze dat ze min of meer collega's van elkaar zijn en belanden ze weer met beide benen op de grond. Werk en plezier kun je immers beter gescheiden houden. Alleen blijkt dat nog knap lastig in het o zo romantische Parijs...


Nummer Doktersroman Extra 92*
Schrijver Tina Beckett & Amalie Berlin
Titel Samen in de slee & Winters verlangen
Oorspronkelijke titel How to find a man in five dates & Breaking her no-dating rule
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Tina Beckett - Samen in de slee
Ze is al goed op weg dit jaar, concludeert dokter Miranda Dupris, wanneer ze achter in arreslee Jack Perry kust. Deze knappe arts is haar vijfde date op rij. Haar voornemen voor het nieuwe jaar is om wél te daten, maar niet verliefd te worden. Zo rijdend door het schemerige sneeuwlandschap vraagt ze zich plotseling af of dat wel gaat lukken. De man naast haar is namelijk wel erg leuk...

Amalie Berlin - Winters verlangen
Ellory's voornemen voor het nieuwe jaar is simpel: voorlopig niet meer daten zodat ze wat meer tijd aan zichzelf kan besteden. Want dat is heel hard nodig. Om die reden is ze ook teruggekeerd naar het winterse Colorado. Een sneeuwstorm en de stoere arts-reddingswerker Anson dreigen echter direct al roet in het eten te gooien. Ze valt namelijk als een blok voor hem, ook al doet hij alle alarmbellen in haar rinkelen!


Nummer Doktersroman Extra 91
Schrijver Alison Roberts & Annie Claydon
Titel De beste kerst ooit & Hartstocht in de sneeuw
Oorspronkelijke titel A little Christmas magic & Snowbound with the surgeon
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alison Roberts - De beste kerst ooit
Eén kus onder de mistletoe leidt tot nog veel meer...
Emma Sinclair heeft heel goede redenen om van deze Kerstmis de gezelligste ooit te maken. Het baantje als kindermeisje bij de knappe dokter Adam McAllister en zijn tweeling is dan ook precies wat ze zoekt. Alleen staat Adams hoofd helemaal niet naar de feestdagen - al jaren niet - en er lijkt een waar wonder voor nodig om zijn hart te ontdooien...

Annie Claydon - Hartstocht in de sneeuw
Buiten is het ijskoud, maar binnen stijgt de temperatuur!
Dokter Neve Harrison heeft alles voor haar patiënten over, zelfs vlak voor kerst visites rijden door een pak sneeuw en over spiegelglad ijs. Gelukkig heeft ze een bekwaam chauffeur tot haar beschikking: de voormalig chirurg Joe Lamont. Tijdens de winterse autoritjes raakt ze steeds meer in de ban van de knappe man naast haar. Maar wat verbergt hij toch voor haar?


Nummer Doktersroman Extra 90*
Schrijver Carol Marinelli
Titel Veelbelovende kus & Het beste medicijn
Oorspronkelijke titel Playing the playboy's sweetheart & Unwrapping her Italian doc
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Veelbelovende kus
Het leek zo’n goed idee om de handen ineen te slaan. Verpleegkundige Emily Jackson – niet van plan ooit iemand haar hart te laten breken - heeft een bruiloftsdate nodig, en de playboy van het ziekenhuis, dokter Hugh Linton, een betrouwbaarder imago. Maar doen alsof ze een setje zijn wordt steeds moeilijker naarmate de aantrekkelijke chirurg haar vaker kust...

Carol Marinelli - Het beste medicijn
De Italiaanse arts Anton Rossi heeft overduidelijk een hekel aan de feestdagen. Maar verloskundige Louise Carter is niet van plan het hem gemakkelijk te maken. Na vorig jaar rond dezelfde tijd eenzaam op een hotelkamer te hebben gezeten, wil ze nu maar één ding: er een paar onvergetelijke dagen van maken. En het liefst natuurlijk in het gezelschap van zo'n aantrekkelijke dokter als hij!


Nummer Doktersroman Extra 89
Schrijver Kate Hardy & Amy Ruttan
Titel Geloven in geluk & Teken van genezing
Oorspronkelijke titel A baby to heal their hearts & Dare she date again?
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Geloven in geluk
Oppassen voor die dokter Bailey Randall, denkt sportarts Jared Fraser. Hoe mooi en enthousiast ze ook is, hij heeft zo zijn redenen zichzelf tegen haar te beschermen. Maar Bailey laat zich door zijn arrogante gedrag niet afschrikken. Integendeel! En hoe beter hij haar leert kennen, hoe leuker hij haar gaat vinden...

Amy Ruttan - Teken van genezing
Onmiddellijk voelen George en Samantha zich tot elkaar aangetrokken bij de cursus voor ambulancepersoneel, hij als leerling, zij als zijn mentor. Natuurlijk is het dan lastig om een relatie te beginnen. Bovendien is George al eens verlaten door een vrouw, en dat heeft zo zijn sporen nagelaten. Desondanks wordt hij als een magneet steeds weer naar Samantha toe getrokken…


Nummer Doktersroman Extra 88
Schrijver Marion Lennox & Alison Roberts
Titel Kiezen voor liefde & Voor altijd een held
Oorspronkelijke titel Miracle on Kaimotu island & Alsays the hero
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox - Kiezen voor liefde
Ooit wilde Ben McMahon niets liever dan met haar trouwen, maar nu er een aardbeving dreigt, heeft hij gewoon een extra dokter nodig. En omdat de onlangs teruggekeerde Ginny Koestrel de enige andere arts op Kaimotu Island is, besluit hij haar te vragen of ze haar beroep weer op wil pakken. Direct is er weer die onmiskenbare aantrekkingskracht tussen hen. Iets waar Ginny overduidelijk niet op zit te wachten...

Alison Roberts - Voor altijd een held
Na de aardbeving op Kaimotu Island kost het verpleegkundige Abby heel wat moeite het hoofd koel te houden. En dan dient zich nóg een probleem aan. Plotseling staat ze oog in oog met reddingswerker Tom, de man voor wie ze jaren geleden naar het eiland gevlucht is en die haar hart direct weer sneller laat slaan. Hoe moet ze in alle hectiek haar tot dan toe zorgvuldig bewaarde geheim bewaken?


Nummer Doktersroman Extra 87
Schrijver Annie Claydon & Joanna Neil
Titel Lief en charmant & In vertrouwde handen
Oorspronkelijke titel A doctor to heal her heart & Shelter by her top-notch boss
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Annie Claydon - Lief en charmant
Als arts in een drugskliniek heeft Euan Scott al genoeg aan zijn hoofd. Hij zit dan ook helemaal niet te wachten op iemand die mooie verkooppraatjes komt houden over nuttige software. Tot diegene een vrouw blijkt te zijn die heel goed weet waar ze het over heeft en er ook nog eens oogverblindend uitziet. Vanaf dat moment wil hij niets liever dan haar beter leren kennen. Maar het lijkt wel alsof ze hem doelbewust op een afstand houdt...

Joanna Neil - In vertrouwde handen
Aan Lord Birchenall heeft dokter Ellie Saunders slechte herinneringen. Wanneer zijn zoon James het team op de Spoedeisende Hulp komt versterken, is ze in eerste instantie dan ook allesbehalve blij. James blijkt echter een geweldige arts... en een geweldige man. Ze mag haar hart alleen niet aan hem verliezen, want er is al een vrouw in zijn leven. Oké, maar waarom besteedt hij dan zoveel aandacht aan háár?


Nummer Doktersroman Extra 86
Schrijver Kate Hardy & Margaret Barker
Titel Dansen met de dokter & Hun grootste wens
Oorspronkelijke titel It started with the no strings... & Her miracle twins
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Dansen met de dokter
Eén nacht lang alle remmen losgooien moet toch kunnen?
Om haar afgeblazen huwelijk te 'vieren' swingt dokter Joni Parker die ene avond in de salsaclub dat het een lieve lust is. Na afloop heeft ze een onenightstand met de haar onbekende Aaron. Echt niets voor haar. Ach, ze komt die man toch nooit meer tegen, houdt ze zich voor. Ze kijkt dan ook vreemd op als ze ziet wie er de volgende dag in het ziekenhuis als haar nieuwe collega voor haar neus staat...

Margaret Barker - Hun grootste wens
Het is een zakelijk voorstel, toch?
Dokter Chantal heeft één grote wens: op een mooie dag moeder worden. En ook dokter Michel, haar baas, wil graag een kind. Op zijn voorstel om samen hun wens in vervulling te laten gaan reageert ze in eerste instantie geschrokken, totdat hij duidelijk maakt wat hij wil: samen een kind krijgen zonder liefdesrelatie en met behoud van wederzijdse onafhankelijkheid. De grote aantrekkingskracht tussen hen moeten ze dan maar gewoon negeren...


Nummer Doktersroman Extra 85
Schrijver Jennifer Taylor & Anne Fraser
Titel Weerzien in Italië & Griekse arts
Oorspronkelijke titel Saving his little miracle & Falling for Dr. Dimitrou
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Jennifer Taylor - Weerzien in Italië
Vijf jaar lang heeft Lowri de herinnering aan haar nacht met Vincenzo Lombardi verdrongen. Heeft ze zichzelf wijsgemaakt dat hij niets voor haar betekent. Nu staat ze met haar rug tegen de muur en kan ze niet anders dan hem opzoeken in Italië, want alleen hij kan de kleine Megan redden. Eén blik op de koelbloedige chirurg, en de adem stokt haar weer in de keel. Ook hij lijkt met stomheid geslagen, maar dat is niet zo vreemd. Hij ziet zijn dochtertje voor het eerst!

Anne Fraser - Grieks arts
De Griekse zon, een huisje aan het strand en een paar weken om haar proefschrift te schrijven, meer heeft epidemioloog Katherine niet nodig. Haar plan wordt echter doorkruist door een uitbraak van meningitis. Gelukkig kan ze rekenen op de hulp van de arts aldaar, Alexander Dimitriou. Tijdens hun intense samenwerking bloeit hun liefde op, tot een geheim roet in het eten dreigt te gooien...

* 'Weerzien in Italië' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 135.


Nummer Doktersroman Extra 84
Schrijver Marion Lennox & Abigail Gordon
Titel In bekwame handen & Magische avond
Oorspronkelijke titel A secret shared... & Heathersdale's shy nurse
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox - In bekwame handen
Er mag dan veel veranderd zijn, één ding niet: ze is nog steeds leuk!
Medisch specialist Jack Kincaid besluit met zijn getraumatiseerde neefje naar het afgelegen Dolphin Bay te gaan, al is hij over de positieve werking van dolfijnen nogal sceptisch. Zijn twijfels nemen alleen maar toe als hij de therapeut in het resort herkent. Jaren geleden waren hij en Kate studievrienden en had hij een oogje op haar, maar toen heette ze nog gewoon Cathy! Wat is er met haar gebeurd? Heeft ze soms iets te verbergen?

Abigail Gordon - Magische avond
Haar nieuwe baas is het risico meer dan waard!
Na alles wat hoofdverpleegkundige Leonie heeft meegemaakt, besluit ze zich voorlopig alleen nog maar bezig te houden met haar werk. Dat lukt haar prima tot haar nieuwe baas, Callum Warrender, ten tonele verschijnt. Het is duidelijk dat hij haar meer dan aardig vindt, maar tot haar opluchting respecteert hij haar besluit. Dan gebeurt er iets wat haar doet beseffen hoe kort het leven is. Om gelukkig te kunnen zijn zal ze een risico moeten nemen...


Nummer Doktersroman Extra 83*
Schrijver Sue MacKay
Titel Wandeling in het maanlicht & Een knappe dokter
Oorspronkelijke titel A father for her baby & The midwife's son
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Sue MacKay - Wandeling in het maanlicht
Papa uit duizenden 1
Verpleegkundige Sasha Wilson is zwanger en verheugt zich op het moederschap. Dat ze er alleen voor komt te staan, ziet ze als een extra uitdaging. De komst van dokter Grady O'Neil naar Golden Bay gooit haar plannen echter helemaal overhoop. Jaren geleden was hij de man van haar leven, totdat hij haar zomaar dumpte. Nog steeds is er die aantrekkingskracht tussen hen, maar ze wil het risico niet lopen opnieuw haar hart te breken. Niet nu er ook een baby in het spel is!

Sue MacKay - Een knappe dokter
Papa uit duizenden 2
Jessica Baxter werkt met veel plezier als verloskundige in het idyllische Golden Bay. Haar geluk zou compleet zijn met een nieuwe liefde en een vader voor haar zoontje. Dan ontmoet ze dokter Jackson Wilson, die voor even over is uit Hongkong voor de bruiloft van zijn zus. De vonken spatten er meteen af, maar ze realiseert zich direct dat hij niet de man is die ze zoekt. Hij is er immers maar voor even …


Nummer Doktersroman Extra 82*
Schrijver Dianne Drake
Titel Hart in tweestrijd & Levenslang verliefd
Oorspronkelijke titel A home for the hot-shot doc & A doctor's confession
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Ver weg van alle hectiek ontstaat er plotseling iets moois...

Deel 1 Dianne Drake - Hart in tweestrijd
Dokter Justin Bergeron voelt er niets voor om in het moerasgebied van Louisiana de kruidengeneeskunst van zijn grootmoeder te gaan bedrijven. Als stadsjongen hunkert hij naar het snelle leven in Chicago. Dan ontmoet hij Mellette met haar lange benen en donkere haren, de bloedmooie verpleegkundige van de praktijk. Als er één voruw is voor wie hij zonder aarzelen zou moeten gaan, is zij het wel. Alleen lijkt zij hem bewust op een afstand te houden...

Deel 2 Dianne Drake - Levenslang verliefd
Maggie Doucet zit niet te wachten op een man in haar leven. Daarvoor heeft ze eenvoudigweg geen tijd met haar baan als verpleegkundige en haar studie. Dat haar ogen steeds afdwalen naar Alain Lalonde, de nieuwe dokter van de kliniek, is dan ook helemaal niet de bedoeling. Keer op keer moet ze zichzelf tot de orde roepen. Het wordt er niet gemakkelijker op wanneer hij ook meer dan geïnteresseerd in haar blijkt en zich niet zomaar laat negeren...


Nummer Doktersroman Extra 81
Schrijver Melanie Milburne & Marion Lennox
Titel Dokter met passie & Weergaloos weerzien
Oorspronkelijke titel Flirting with the solialite doc & Waves of temptation
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dokter met passie - Melanie Milburne
Hoe fantastisch hij ook is, is hij het waard om alles voor op te geven?
Dokter Izzy Courtney kan wel door de grond zakken: de man die ze aanzag voor een stripper blijkt Zach Fletcher te zijn, politieagent in het Australische stadje waar ze waarneemt in een huisartsenpraktijk. Tegelijkertijd voelt ze dat er iets zindert tussen Zach en haar, en algauw staat ze voor een moeilijke keus: teruggaan naar Engeland of bij de man blijven die misschien wel de liefde van haar leven is...

Weergaloos weerzien - Marion Lennox
Hij is wel de laatste man die zich met haar zou moeten bemoeien...
Kelly is ontredderd wanneer Jess, haar zoon, na een surfongeluk op de Spoedeisende Hulp belandt. Veel beter wordt het er niet op wanneer de orthopedisch chirurg niemand minder blijkt dan Matt Eveldene, de broer van haar overleden echtgenoot. Destijds wilde hij haar nooit meer zien, maar nu doet hij net alsof alleen híj weet wat het beste is voor Jess. Tegen zijn bemoeienis kan ze zich nog wel verweren, maar niet tegen de aantrekkingskracht die ze voelt...


Nummer Doktersroman Extra 80*
Schrijver Carol Marinelli
Titel Verleidelijke dokter & Knap en charmant
Oorspronkelijke titel Tempted by Dr. Morales & The accidental Romeo
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van het Bayside Hospital zijn meer dan onweerstaanbaar...

Carol Marinelli - Verleidelijke dokter (Deel 1)
Cate is veel te nuchter om te bezwijken voor de charmes van dokter Juan Morales, die als oproepkracht af en toe werkzaam is in haar ziekenhuis. Bovendien heeft ze er ook geen tijd voor nu haar carrière een vlucht lijkt te nemen en ze kans maakt om afdelingshoofd te worden. Juan lijkt echter vastbesloten werk van haar te maken. Durft ze het aan om eens één keer gewoon onbezonnen te zijn?

Carol Marinelli - Knap en charmant (Deel 2)
Spoedeisendehulparts Harry heeft de grootste moeite om zijn veeleisende baan te combineren met de zorg rond zijn tweeling, ook al omdat de nanny's die hij inhuurt steevast verliefd op hem worden. Uiteindelijk komt het nieuwe afdelingshoofd Marnie met een praktische oplossing. Aangezien zíj niet van plan is voor hem te vallen, kan ze best tijdelijk bij hem intrekken om samen voor de kinderen te zorgen...


Nummer Doktersroman Extra 79
Schrijver Caroline Anderson & Susan Carlisle
Titel Gewaagde keuze & Verleid door de dokter
Oorspronkelijke titel Risk of a lifetime & The rebel doc who stole her heart
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Gewaagde keuze – Caroline Anderson
Haar verstand zegt nee, maar haar hart spreekt heel andere taal!
Iets beginnen met die nieuwe, adembenemend knappe arts-assistent Ed Shackleton? Beter van niet, weet dokter Annie Brooks. Als alleenstaand moeder heeft ze wel iets anders aan haar hoofd. Ed heeft daarentegen wel zin in een avontuurtje met Annie; daar doet hij absoluut niet geheimzinnig over. Zal ze bestand zijn tegen zijn brutale grijns en uitdagende blikken?

Verleid door de dokter – Susan Carlisle
De nieuwe dokter komt wel erg dichtbij...
Al is hartchirurg Michelle Ross nog zo mooi, mannen laat ze niet bij haar in de buurt komen. Niet voor niets wordt ze een ijskoningin genoemd. Tot de nieuwe anesthesist opduikt, de verleidelijke Ty Smith, die haar vanaf het allereerste moment de adem beneemt. Maar aangezien hij binnenkort weer zal vertrekken, is juist híj een man om op een afstand te houden. Alleen is dat gemakkelijker gezegd dan gedaan...


Nummer Doktersroman Extra 78*
Schrijver Kate Hardy & Annie Claydon
Titel Champagne met kerst & Het mooiste kerstfeest
Oorspronkelijke titel her real family Christmas & Once upon a Christmas knight
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Champagne met kerst – Kate Hardy
Het London Victoria Hospital... de ideale plek om te werken en om je hart te verliezen! Lukt het hem haar over te halen Kerstmis met hem door te brengen? Dat de nieuwe kinderarts Stephanie Scott een prachtige glimlach heeft, is arts en alleenstaand vader Daniel Connor meteen opgevallen en hij wil haar graag beter leren kennen. Hoewel ze hem en zijn schattige dochtertje echt wel leuk lijkt te vinden, houdt ze de boot een beetje af. Dus zal hij alles uit de kast moeten halen om haar te veroveren...

Het mooiste kerstfeest ooit – Annie Claydon
Zal het opnieuw een onvergetelijke kerst worden?
Ook al hebben ze elkaar een heel jaar niet gezien, de verzengende kus van vorig jaar kerst blijft in zowel Gregs als Jess' dromen opduiken. Als collega-artsen proberen ze afstand te bewaren en professioneel te blijven, maar dat lukt hun alleen ín het ziekenhuis. Daarbuiten is het een heel ander verhaal - vooral nu de kerstdagen opnieuw voor de deur staan...


Nummer Doktersroman Extra 77
Schrijver Jennifer Taylor & Amy Ruttan
Titel Opnieuw in zijn armen & In veilige handen
Oorspronkelijke titel Gina's little secret & Safe in his hands
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Opnieuw in zijn armen – Jennifer Taylor
Nog steeds weet hij haar met één blik het hoofd op hol te brengen...
Verpleegkundige Gina kan zich nog elk moment herinneren van de korte affaire die ze met Marco Andretti heeft gehad. Hoewel ze nooit heeft geweten waarom hij er abrupt een einde aan maakte, is ze er inmiddels wel overheen. Althans, dat denkt ze, tot er een nieuwe patiënt wordt binnengebracht. Eén blik op hem, en ze weet genoeg: Marco is terug in haar leven. Dat gegeven op zich kan ze nog wel aan, maar wat als hij Lily ontmoet, haar dochtertje van drie?

In veilige handen – Amy Ruttan
Dat hij een briljant arts is staat buiten kijf, maar hij is nog veel meer dan dat... De ongeboren baby van Charlottes beste vriendin verkeert in levensgevaar, en er is maar één persoon die hem kan redden: neonatoloog Quinn Devlyn. Hoewel Charley hem nooit meer wilde zien na het dramatische einde van hun verloving, vraagt ze hem toch om hulp. Net wanneer ze besluit hem het kostbare leventje - en misschien zelfs haar hart - toe te vertrouwen, ontdekt ze dat hij iets voor haar verbergt...


Nummer Doktersroman Extra 76*
Schrijver Scarlet Wilson
Titel Arts zonder grenzen & Missie vol verleiding
Oorspronkelijke titel The maverick doctor and Miss Prim & About that night...
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het zijn heel bekwame dokters, maar daarnaast ongelooflijk onvoorspelbaar...

Scarlet Wilson - Arts zonder grenzen
Na de uitbraak van een virus zit dokter Callie Turner noodgedwongen met de knappe dokter Matt Sawyer in quarantaine. Genoeg ingrediënten voor een paar uitdagende dagen. Callie probeert uit alle macht de situatie onder controle te houden, maar de rebelse Sawyer is een geval apart. Hij laat zich niet beteugelen. Integendeel, hij zoekt juist voortdurend zijn grenzen op - en niet alleen de zijne!

Scarlet Wilson - Missie vol verleiding
Spijt als haren op haar hoofd heeft dokter Violet Connelly van de hartstochtelijk kus tussen haar en haar collega Evan Hunter. Hoe onprofessioneel kun je zijn? Het wordt zo mogelijk nog pijnlijker wanneer ze juist met hem voor een medisch programma naar Afrika wordt uitgezonden. Ze is de kus nog lang niet vergeten, en dat zal daar alleen nog maar moeilijker worden...


Nummer Doktersroman Extra 75
Schrijver Melanie Milburne & Amy Andrews
Titel Onmogelijk avontuur & Te mooi om waar te zijn
Oorspronkelijke titel Dr. Chandler's sleeping beauty & One night she would never forget
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Onmogelijk avontuur – Melanie Milburne
Hij is alles wat ze niet wil. Toch valt ze als een blok voor hem...
arts Kitty Cargill ziet heel erg op tegen de samenwerking met hem. Hij heeft de leiding op de Spoedeisende Hulp, waar zij net aan een nieuwe baan is begonnen. Vanaf het begin werkt hij haar op de zenuwen, en dan blijkt hij ook nog haar nieuwe buurman te zijn. Daar gáát haar broodnodige rust!

Te mooi om waar te zijn – Amy Andrews
Na die ene nacht kunnen ze allebei aan niets anders meer denken...
Ze hebben veel gemeen. Ze werken in hetzelfde ziekenhuis, hebben allebei een dochtertje van vijf en vinden elkaar meer dan leuk. Toch zijn Miranda en Patrick het er na die ene nacht over eens dat het beter is elkaar op een afstand te houden. Hun dochtertjes, daarentegen, zijn in no time hartsvriendinnen en plannen het ene afspraakje na het andere. En tja, dan wordt het wel heel moeilijk bepaalde gevoelens te negeren...


Nummer Doktersroman Extra 74*
Schrijver Carol Marinelli
Titel Zoenen in het ziekenhuis & Droom van een dokter
Oorspronkelijke titel Dr. Dark and far too delicious & Secrets of a career girl
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Zoenen in het ziekenhuis
Haar zus, Penny, kan hoog of laag springen, maar Jasmine is niet van plan zich tegen te laten houden. Ze wordt hoe dan ook verpleegkundige op de afdeling waar Penny als arts werkt. Ze houdt van het werk op een Spoedeisende Hulp, en na een vervelende periode voor haar en haar zoontje is ze er weer aan toe om aan de slag te gaan. En in haar nieuwe bestaan zal voorlopig geen ruimte zijn voor een man - maar of de knappe dokter Jed daar ook zo over denkt...

Carol Marinelli - Droom van een dokter
Haar zusje, Jasmine, heeft makkelijk praten. Die heeft immers wat Penny al jaren wil: een kind. Dus Penny zet hoe dan ook de ivf-procedure door, wat Jasmine ook zegt. Dat ze door de hormonen nóg onaardiger doet tegen haar collega's op de Spoedeisende Hulp, is jammer dan. Alleen de nieuwe hoofdarts, Ethan, laat zich niet door haar afsnauwen. Maar ze laat zich door hem toch zeker niet de wet voorschrijven?


Nummer Doktersroman Extra 73
Schrijver Dianne Drake & Susan Carlisle
Titel Hart op de juiste plaats & Blijvende liefde
Oorspronkelijke titel A child to heal their hearts & The nurse he shouldn't notice
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Hart op de juiste plaats – Dianne Drake
Er is maar één persoon die ze om hulp kan vragen...
Na een ernstig auto-ongeluk wordt de enige overlevende, een meisje van twee, aan de zorgen van hartchirurg Keera Murphy toevertrouwd. Omdat ze zich geen raad weet met de situatie, roept ze de hulp in van Reid Adams, de arts van het meisje. Reid heeft echter genoeg aan zijn hoofd. Kan hij de problemen én de onmiskenbare charmes van Keera daar wel bij hebben?

Blijvende liefde – Susan Carlisle
Hij is onweerstaanbaar, maar lijkt onbereikbaar...
Geleund tegen een gebutste jeep wacht Maggie Everett op een stoffige landingsbaan in Afrika op dokter Court Armstrong, die met zijn stichting, hoopt ze, het Ghanese ziekenhuis zal helpen. Hij is leuk, ziet ze in één oogopslag. Al snel wordt haar echter duidelijk dat hij een weliswaar kundige, maar heel afstandelijke arts is. Zal ze ooit zijn hart weten te ontdooien?


Nummer Doktersroman Extra 72*
Schrijver Fiona McArthur & Connie Cox
Titel Op golven van geluk & Gekust op de loopplank
Oorspronkelijke titel The prince who charmed her & His hidden American beauty
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Als arts werken op een cruiseschip. Dat is vragen om romantische verwikkelingen...

Op golven van geluk – Fiona McArthur
Een knappe prins die als chirurg op een cruiseschip invalt. Het lijkt een sprookje, maar dokter Kiki Fender denkt er heel anders over. Ze heeft ooit een affaire gehad met prins Stefano, en het laatste wat ze wil, is opnieuw door hem gekwetst worden. Dus in plaats van voor hem te vallen kruist ze de degens met hem, maar dat lijkt haar in zijn ogen juist nóg verleidelijker te maken…

Gekust op de loopplank – Connie Cox
Omdat Annalise niemand in haar leven durft toe te laten, past het ongebonden bestaan als arts op een cruiseschip goed bij haar. Dan komt dokter Niko Christopoulos als passagier aan boord en wil ze nog maar één ding: haar vrijheid opgeven om dicht bij hem te kunnen zijn. Ze weet echter dat ze hem weinig te bieden heeft en aan het eind van de cruise een definitief afscheid wacht...


Nummer Doktersroman Extra 71*
Schrijver Kate hardy & Sue MacKay
Titel Een spannende date & Spoedeisende kussen
Oorspronkelijke titel A date with the ice princess & You, me and a family
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Een spannende date – Kate Hardy
Het London Victoria Hospital... de ideale plek om te werken en om je hart te verliezen! Als dochter van een beroemdheid heeft Abigail geleerd zich op de achtergrond te houden. Reden waarom ze in het ziekenhuis waar ze werkt door iedereen 'de ijsprinses' wordt genoemd. Waarom playboy Lewis Gallagher zo zijn best voor haar doet, is haar dan ook een compleet raadsel. Toch geniet ze van de spannende afspraakjes met deze dokter - veel meer dan goed voor haar is...

Spoedeisende kussen – Sue MacKay
Kan de liefde haar gebroken hart genezen?
Ooit droomde Alexandra van een eigen gezin, tot die droom uiteenspatte. Nu richt ze zich volledig op haar werk als kinderarts. Dan komt dokter Mario Forelli op haar afdeling werken, die gevoelens bij haar losmaakt die ze diep had weggestopt. Net wanneer ze begint te hopen dat híj haar misschien uit haar impasse kan halen, ontdekt ze dat ook zíjn verleden hem ervan weerhoudt zich aan iemand te geven...


Nummer Doktersroman Extra 70*
Schrijver Anne Fraser & Scarlet Wilson
Titel Gekust door de dokter & Verbonden voor altijd
Oorspronkelijke titel Her motherhood wish & A bond between strangers
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Een nog ongeboren baby zet het leven van vier volwassenen volledig op zijn kop...

Gekust door de dokter – Anne Fraser
De verpleegkundigen op de afdeling hebben geen woord te veel gezegd: die nieuwe neurochirurg is inderdaad ontzettend sexy! Niet dat arts-assistent Olivia geïnteresseerd is in iets anders dan vriendschap met de aantrekkelijke dokter Stuart. In haar leven is geen ruimte voor de liefde, en al helemaal niet nu ze in verwachting is. Het zou alleen wel fijn zijn als hij eens ophield haar steeds zo indringend aan te kijken met die prachtige grijsblauwe ogen...

Verbonden voor altijd – Scarlet Wilson
Gisteren hadden dokter John Carter en verpleegkundige Lily Grayson niets met elkaar te maken. Tenminste, dat dachten ze. Vandaag weten ze wel beter. Door een foutje in de vruchtbaarheidskliniek draagt een onbekende hun kind. En nu wil John, met Lily's hulp, nog maar één ding: de voogdij over zijn baby. Werkelijk alles heeft hij ervoor over, totdat hij zich realiseert dat Líly de persoon is zonder wie hij niet kan leven...


Nummer Doktersroman Extra 69
Schrijver Caroline Anderson & Louisa George
Titel Voorzichtige flirt & Simpelweg verliefd
Oorspronkelijke titel The secret in his heart & One month to become mum
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Voorzichtige flirt – Caroline Anderson
Ooit heeft hij een belofte gedaan. Nu is het moment daar die in te lossen...
Trauma-arts James Slater heeft zijn beste vriend, beroepsmilitair Joe, beloofd dat hij goed voor diens vrouw Connie zal zorgen als hem iets overkomt. Wanneer dat ook werkelijk gebeurt en Connie hem opbelt met een verzoek, herinnert James zich zijn belofte weer. Natuurlijk wil hij haar graag helpen, maar wat zij wil, kan hij haar onmogelijk geven...

Simpelweg verliefd – Louisa George
Een toekomst samen zit er niet in, maar één kus kan toch geen kwaad?
Jessie Price ziet het wel zitten om haar broer een maand lang te vervangen in de praktijk van het rustige plaatsje North Beach. Waar ze alleen niet op had gerekend, was dat ze als een blok zou vallen voor dokter Luke McKenzie, haar tijdelijke collega, en diens schattige dochtertje. Niet verstandig, beseft ze. Ze heeft immers een heel goede reden de twee op een afstand te houden...


Nummer Doktersroman Extra 68*
Schrijver Anne Fraser
Titel Gekust onder de sterren & Liefde op de set
Oorspronkelijke titel The playboy of Harley Street & Doctor on the red carpet
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Anne Fraser - Gekust onder de sterren
Hij is leuk, knap, charmant en... haar baas
Een baan als fysiotherapeute bij een kliniek met louter beroemdheden als patiënt lijkt Katie de ideale manier om haar verdriet te vergeten. Het helpt ook dat haar baas, dokter Fabio Lineham, zo knap is als een filmster. Hij schijnt echter nogal een playboy te zijn, dus ze zal niet vallen voor zijn geflirt. Ook niet als ze samen met hem op reis moet - in een privéjet, naar Monaco...

Anne Fraser - Liefde op de set
Dit is de grootste gok van haar leven...
Elizabeth wil zich niet langer verdrietig voelen en besluit een avontuurlijke baan aan te nemen als arts op een filmset. Een van haar taken is het oplappen van de stuntmannen. Zoals Kendrick, een echte daredevil, die haar met zijn glimlach betovert. Ze is geneigd in zijn armen vergetelheid te zoeken. Maar wil ze wel iets met iemand die dagelijks zijn leven waagt?


Nummer Doktersroman Extra 67
Schrijver Tina Beckett & Dianne Drake
Titel Liefde in de lucht & Onverwachte wending
Oorspronkelijke titel The man who wouldn't marry & P.S. you're a daddy
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Liefde in de lucht – Tina Beckett
Hoe is het mogelijk dat hij nog steeds dát effect op haar heeft?
Ooit was het Sammi's grootste wens met Mark Branson te trouwen. Maar toen verdween hij plots met de noorderzon, en sinds hij na jaren is teruggekeerd, houdt hij er het ene vriendinnetje na het andere op na. Voor haar eigen gemoedsrust blijft Sammi zo ver mogelijk bij hem vandaan. Lastig, dat afstand houden... als hij de piloot is met wie ze als arts nauw moet samenwerken!

Onverwachte wending – Dianne Drake
De rust waarnaar ze op zoek is, kan ze wel vergeten...
Verpleegkundige Deanna gaat er even tussenuit, in de hoop zo een beetje op adem te kunnen komen na een moeilijke tijd. Bovendien wil ze graag de huisarts van het plaatsje Sugar Creek spreken, dokter Beau Braxton Alexander, de vader van het kindje in haar buik. Bij hun eerste ontmoeting lopen de emoties direct hoog op, wat niet alleen komt door de hectische omstandigheden...


Nummer Doktersroman Extra 66
Schrijver Melanie Milburne & Susan Carlisle
Titel Echo van verlangen & Geheeld hart
Oorspronkelijke titel The surgeon she never forgot & Hot shot doc comes to town
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Echo van verlangen – Melanie Milburne
Na al die jaren is ze hem nog steeds niet vergeten...
Opeens duikt hij weer op in het leven van dokter Mikki Landon. De chirurg die zeven jaar geleden haar minnaar was - én die zijn werk het allerbelangrijkst vond. Maar hoe zit dat nu? Het antwoord op die vraag laat op zich wachten. Eén ding is daarentegen wel direct duidelijk: Lewis Beck is nog steeds in staat haar volledig van haar stuk te brengen...

Geheeld hart – Susan Carlisle
Kan zij hem helpen de wonden uit het verleden te helen? Door gebeurtenissen in zijn jeugd heeft trauma-arts Taylor Stiles een bloedhekel aan kleinsteedse gemeenschappen. En nu moet hij gedwongen twee weken in een plattelandskliniek werken, met de een of andere dorpsarts als baas! Dokter Shelby Wayne, die hem overduidelijk niet mag, te oordelen naar de laatdunkende blik in haar ogen. Wel prachtige ogen trouwens...

* Beide verhalen verschenen ook samen in Romanza Doktersleven 9.
* 'Geheeld hart' verscheen later ook in Doktersroman Extra 145.


Nummer Doktersroman Extra 65
Schrijver Scarlett Wilson & Sue MacKay
Titel Haar liefste wens & Gekust door de chirurg
Oorspronkelijke titel The boy who made them love again & Surgeon in a wedding dress
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Haar liefste wens – Scarlet Wilson
Hij leeft alleen voor zijn patiënten, maar hoe zit het met de liefde?
Dokter Luke Storm dacht de juiste beslissing te nemen toen hij de relatie met zijn collega Abby beëindigde omdat hij haar niet het gezin kon geven waarnaar ze zo verlangde. Als het lot hen vijf jaar later weer bij elkaar brengt, is hij opeens niet meer zo zeker van zijn zaak. Eén ding maakt Abby hem echter heel duidelijk: ze heeft een jongetje geadopteerd dat veel zorg nodig heeft, en degene die van haar houdt, zal ook van haar Petey moeten houden!

Gekust door de chirurg – Sue MacKay
Een nieuwe liefde in haar leven is wel het laatste waar haar hoofd naar staat... Niets beter dan hard werken om het verdriet over haar afgeblazen huwelijk te vergeten, denkt Sarah wanneer ze in Port Weston arriveert, waar ze tijdelijk in de chirurgenpraktijk van dokter Dan Reilly zal gaan werken. Haar hoofd staat dan ook helemaal niet naar een romance. Of zal haar verblijf in huis bij de knappe Dan en zijn dochtertje haar toch op andere gedachten kunnen brengen?

* 'Haar liefste wens' werd later heruitgegeven in doktersroman Favorieten 637.
* Beide verhalen verschenen ook samen in Romanza Doktersleven 7.


Nummer Doktersroman Extra 64
Schrijver Fiona Lowe & Alison Roberts
Titel Bijzonder kerstgeschenk & Gekust onder de mistletoe
Oorspronkelijke titel Newborn baby for Christmas & Maybe this Christmas...?
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Bijzonder kerstgeschenk – Fiona Lowe
Het gebeurde in een donkere nacht...
Door een uit de hand gelopen verbouwing is er deze kerst helaas geen plaats in de herberg voor de hoogzwangere huisarts Georgie. Ten einde raad klopt ze aan bij de donorvader van de baby, haar beste vriend, Hamish. Ze hadden afgesproken dat hij de vaderrol niet op zich zou nemen, maar waarom kijkt hij dan ineens met andere ogen naar haar en haar dikke buik?

Gekust onder de mistletoe – Alison Roberts
Is ze teruggekomen voor de kerst, of voor hem?
Kinderarts Andy Baxter gelooft zijn oren niet als hij op kerstavond een oproep krijgt om naar de Spoedeisende Hulp te komen om een baby te onderzoeken. Op zich niet zo heel vreemd, maar waar hij zo van schrikt, is de mededeling dat zijn vrouw de baby heeft binnengebracht. Zijn vrouw? Hij heeft Gemma in geen jaren gezien. Waarom is ze terug? En van wie is dat kind?

* Beide verhalen verschenen ook samen in Romanza Doktersleven 8. * 'Bijzonder kerstgeschenk' verscheen later ook in Doktersroman Favorieten 595.


Nummer Doktersroman Extra 63*
Schrijver Abigail Gordon & Kate Hardy
Titel Heimelijke dromen & Gevallen voor de dokter
Oorspronkelijke titel Swallowbrook's wedding of the year & The brooding doc's redemption
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van Swallowbrook
In het lieflijke plaatsje Swallowbrook vinden vier artsen de liefde van hun leven...

Deel 4 Heimelijke dromen – Abigail Gordon
Julianne heeft het prima voor elkaar. 's Avonds doet ze leuke dingen met haar vrienden en overdag heeft ze een fijne baan. Dan staat Aaron Somerton plotseling voor haar neus, de knappe arts die ooit door haar zus voor het altaar in de steek is gelaten en háár daar nota bene de schuld van gaf. De man ook die ze destijds heimelijk op afstand aanbad...

Gevallen voor de dokter – Kate Hardy
Een collega uit duizenden, zo lijkt het...
Dokter Laurie Grant ziet haar nieuwe collega direct zitten. Hij lijkt haar vriendelijk en bekwaam en ziet er bovendien heel goed uit. Ook haar dochtertje, Izzy, sluit hem direct in haar hart. Alleen híj blijkt zo zijn redenen te hebben om afstand te bewaren. Maar Laurie zou Laurie niet zijn als ze zich daar zomaar bij neer zou leggen...


Nummer Doktersroman Extra 62*
Schrijver Alison Roberts
Titel Chirurg met charme & Dans met de dokter
Oorspronkelijke titel The legendary playboy surgeon & Falling for her impossible boss
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van St. Patrick's Hospital zijn niet alleen briljant, maar ook onweerstaanbaar...

Alison Roberts - Chirurg met charme
Waarschijnlijk is Connor Matthews de enige arts die het ooit in zijn hoofd heeft gehaald op een motor door het ziekenhuis te rijden. Dat hij daarmee de droom van een ziek jongetje liet uitkomen, vindt dokter Kate Graham geen excuus. Regels zijn regels! Bovendien heeft ze goede redenen om zich niet te laten inpakken door de charmes van de briljante chirurg. Zijn reputatie als hartenbreker is hem immers al vooruitgegaan...

Alison Roberts - Dans met de dokter
Natuurlijk moet het weer de onmogelijk knappe, maar strenge dokter Oliver Dawson zijn die verpleegkundige Bella betrapt als ze aan het dansen is met een patiënt. En natuurlijk druipt de afkeuring weer van zijn gezicht. Hij zal dan ook niet blij zijn, zo vermoedt ze, dat ze binnenkort onder één dak wonen. Want uitgerekend zij is door zijn zieke moeder uitgekozen om voor haar te gaan zorgen...

* 'Chirurg met charme' werd later heruitgegeven in Romanza Doktersleven 6.
* 'Dans met de dokter' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 127.


Nummer Doktersroman Extra 61
Schrijver Annie Claydon & Marion Lennox
Titel Voorgoed thuis & Onverwacht bezoek
Oorspronkelijke titel Doctor on her doorstep & The surgeon's doorstep baby
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Voorgoed thuis – Annie Claydon
Van Jenna mag haar tijdelijke huurder best iets langer blijven dan de afgesproken vier weken...
Eerder dan verwacht vindt Spoedeisende Hulp-arts Jenna haar tijdelijke huurder bij haar op de stoep. En het is géén vrouw, zoals ze had gedacht. Adam Marshall is een aantrekkelijke chirurg, werkzaam in Zuid-Amerika. Jenna biedt hem niet alleen onderdak, maar ook troost en liefde na de traumatische ervaring die hij heeft opgelopen. Helaas zal hij na een maand weer uit haar leven vertrekken...

Onverwacht bezoek – Marion Lennox
Een man én een baby op haar stoep, die háár hulp nodig hebben..
Maggie komt nu al tijd te kort. Ze heeft haar handen vol aan haar baan als wijkverpleegkundige en verloskundige en de zorg voor haar broertjes en zusjes. En nu staat chirurg Blake Samford midden in de nacht bij haar op de stoep - met een baby in zijn armen en in de stellige overtuiging dat zij er wel raad mee weet. Met de baby misschien wel inderdaad, maar de knappe chirurg zelf is een heel ander verhaal...

* Beide verhalen werden later ook samen heruitgegeven in Doktersroman Extra 131 & in Romanza Doktersleven 5. * 'Voorgoed thuis' werd later heruitgegeven in Doktersroman Favorieten 607.


Nummer Doktersroman Extra 60*
Schrijver Abigail Gordon & Leonie Knight
Titel Nog altijd de zijne & Onrustig hart
Oorspronkelijke titel Marriage miracle in Swallowbrook & The doctor, his daughter and me
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van Swallowbrook
In het lieflijke plaatsje Swallowbrook vinden vier artsen de liefde van hun leven...

Deel 3 Nog altijd de zijne – Abigail Gordon
Hoewel het Laura's hart breekt dat zij en haar man, dokter Gabriel Armitage, niet langer onder één dak wonen, is het de beste oplossing. Want hoe kan ze gelukkig worden met iemand die zijn carrière altijd op de eerste plaats heeft staan? Het zou alleen gemakkelijker zijn als hij er niet alles aan deed haar ervan te overtuigen dat zijn gevoelens voor haar nog steeds niet gedoofd zijn...

Onrustig hart – Leonie Knight
De ontmoeting met de nieuwe chirurg doet een schok door dokter Tara Fielding heen gaan. Ooit vormden ze een gelukkig stel, tot een noodlottig ongeluk haar in een rolstoel deed belanden en ze besloot hem te verlaten. Een juiste beslissing, denkt ze nog steeds. Maar nu ze weer met Ryan moet samenwerken, weet ze zich geen raad met zijn onweerstaanbare aantrekkingskracht....

* Beide verhalen uit dit boek verschenen later ook samen in Romanza Doktersleven 4.
* 'Nog altijd de zijne' verscheen later ook in Doktersroman Favorieten 637.
* 'Onrustig hart' verscheen later ook in Doktersroman Favorieten 619.


Nummer Doktersroman Extra 59
Schrijver Fiona Lowe & Sue MacKay
Titel Zomerse dromen & Gekust in het paradijs
Oorspronkelijke titel The doctor claims his bride & Every boy's dream dad
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Zomerse dromen - Fiona Lowe
Wuivende palmbomen, spannende tochten door de bush, feestjes bij een kampvuur. Plus een veel te knappe en verleidelijke dokter om mee samen te werken. Aan zo'n droomwereld kan geen enkele verpleegkundige weerstand bieden - ook Mia niet. Toch moet ze wel, wil ze haar geheim bewaren. De dokter in kwestie blijkt echter niet zo gemakkelijk op een afstand te houden...

Gekust in het paradijs - Sue MacKay
Weer een held? Alsjeblieft niet. Rachel heeft meer dan genoeg van heldhaftige mannen. Ook al zijn ze nog zo breedgeschouderd als Ben, haar nieuwe buurman. Ze heeft haar handen al vol aan haar zoontje en haar nieuwe baan als verloskundige op de Cookeilanden. Maar dan ontpopt Ben zich ook nog als een droomvader. Zo wordt het wel heel moeilijk hem te weerstaan!

* 'Gekust in het paradijs' verscheen later ook in Doktersroman extra 137. * Beide verhalen uit dit boek verschenen later ook samen in Romanza Doktersleven 3.


Nummer Doktersroman Extra 58*
Schrijver Kate Hardy & Lynne Marshall
Titel De ideale uitdaging & Knap en onbereikbaar
Oorspronkelijke titel Once a playboy & Dr. tall, dark... and dangerous?
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

London Victoria Hospital
Het London Victoria Hospital... de ideale plek om te werken en om je hart te verliezen!

Deel 5 De ideale uitdaging - Kate Hardy
Een adrenalineverslaafde aristocraat en een kalme fysiotherapeute. Dat lijkt niet de meest voor de hand liggende combinatie. Toch krijgt George meer adrenaline van zijn fysiotherapeute Serena dan door de extreem gevaarlijke sporten die hij beoefent. Gewoonlijk haakt hij af na de derde date, maar nu smeedt hij een héél ander plan, simpelweg omdat hij haar met geen mogelijkheid meer uit zijn hoofd krijgt...

Knap en onbereikbaar - Lynne Marshall
Woest aantrekkelijk en gereserveerd, op het botte af, dat is de eerste indruk die chirurg Jared op Kasey maakt. Als hoofdverpleegkundige is ze echter wel gewend aan stuurse artsen. Zijn aantrekkelijke lichaam, daarentegen, is een heel ander verhaal. Hoe ze ook haar best doet, ze slaagt er maar niet in haar ogen van hem af te houden. Jareds hoofd lijkt echter niet naar liefde te staan. Hij is al getrouwd - met zijn werk welteverstaan!

* 'Knap en onbereikbaar' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 127.
* Beide verhalen uit dit boek verschenen later ook samen in Romanza Doktersleven 2.


Nummer Doktersroman Extra 57
Schrijver Scarlett Wilson & Connie Cox
Titel De mooiste baby & Verrassing voor twee
Oorspronkelijke titel It started with a pregnancy & The baby who saved Dr. Cynical
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Scarlet Wilson - De mooiste baby (De liefste mama 1)
Meestal is verloskundige Melissa heel verstandig. Dus dat ze nu na een avondje uit met een man meegaat van wie ze niet eens de achternaam weet, is nieuw voor haar. Na die nacht probeert ze hem uit haar hoofd te zetten en te doen alsof er niets is gebeurd. Dat lukt aardig, tot ze weken later kennismaakt met haar nieuwe collega en ze ook nog eens ontdekt dat ze zwanger is!

Connie Cox - Verrassing voor twee (De liefste mama 2)
Hoewel Jason een briljant arts is, kan hij heel bot en tactloos uit de hoek komen. Eigenlijk is Stephanie de enige die weet hoe ze met hem moet omgaan. Heel kort hebben ze zelfs iets met elkaar gehad – wat niet zonder gevolgen is gebleven! Diep in haar hart wil ze hem terug, maar hij weet nog helemaal niet dat ze al ruim drie maanden zwanger is...

* 'Verrassing voor twee' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 131 & in Romanza Doktersleven 1.


Nummer Doktersroman Extra 56*
Schrijver Abigail Gordon & Sue MacKay
Titel Kus in de lente & Hart vol verwachting
Oorspronkelijke titel Spring proposal in Swallowbrook & The dangers of dating your boss
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van Swallowbrook
In het lieflijke plaatsje Swallowbrook vinden vier artsen de liefde van hun leven...

Deel 2 Kus in de lente - Abigail Gordon
Ruby Hollister keert terug naar het dorp Swallowbrook, waar ze oorspronkelijk vandaan komt, om zich er als huisarts te vestigen. Door een misverstand heeft ze geen onderdak. Gelukkig biedt haar nieuwe collega, dokter Hugo Lawrence, uitkomst. Weliswaar doet hij dat met tegenzin, maar die tegenzin maakt al snel plaats voor iets héél anders...

Hart vol verwachting - Sue MacKay
Gespannen wacht verpleegkundige Cathy op de komst van haar nieuwe baas - en ex-geliefde. Van alles wat ze zich heeft voorgenomen blijft weinig over zodra ze oog in oog met hem staat. Ondanks hun jarenlange scheiding heeft haar liefde voor hem niets aan kracht ingeboet. En dat lijkt wederzijds. Toch is Jack is op zijn hoede - en ze heeft geen flauw idee waarom...


Nummer Doktersroman Extra 55*
Schrijver Emily Forbes & Amy Andrews
Titel Kus van de chirurg & Nacht met de arts
Oorspronkelijke titel Breaking her no-dates rule & Waking up with Dr. Off-limits
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De huisgenoten Ruby, Tilly, Ellie en Jess - drie verpleegkundigen en een verloskundige - zijn alle vier single en vastbesloten dat ook nog een tijdje te blijven, totdat...

Kus van de chirurg - Emily Forbes
Ellie neemt zich voor om nooit meer afspraakjes te maken met een collega. Daar komt toch alleen maar ellende van. Maar op het moment dat ze de nieuwe chirurg James Leonardi ziet, vergeet ze haar voornemen op slag. Hij is werkelijk adembenemend. Alleen wil zij vanaf het allereerste moment veel meer dan een date, en of hij dat ook wil...

Nacht met de arts - Amy Andrews
Jess Donaldson is al jaren verliefd op dokter Adam Carmichael, een vrouwenverslinder pur sang. Uit zelfbescherming houdt ze hem dan ook op een afstand. Tot de dag waarop ze hem opeens in haar bed vindt wanneer ze thuiskomt na haar dienst in het ziekenhuis. Dan is hij plotseling wel erg dichtbij..


Nummer Doktersroman Extra 54*
Schrijver Kate Hardy & Fiona Lowe
Titel Liefde op voorschrift & Driemaal daags kussen
Oorspronkelijke titel Dr. Cinderella's midnight fling & Career girl in the country
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het London Victoria Hospital... de ideale plek om te werken en om je hart te verliezen!

Deel 4 Liefde op voorschrift - Kate Hardy
Op het jaarlijkse ziekenhuisbal trekt een onbekende man de aandacht van dokter Jane Cooper. Voor ze het weet, bevindt ze zich op zijn hotelkamer - een eenmalige uitspatting natuurlijk! Wanneer ze de dag daarop wordt voorgesteld aan haar nieuwe collega, laat ze van schrik haar stethoscoop vallen...

Driemaal daags kussen - Fiona Lowe
Tot haar ergernis is chirurg Poppy Stanfield overgeplaatst naar een ziekenhuis in de outback, waar ze ook nog moet samenwerken met dokter Matt Albright, die duidelijk niets van haar wil weten. Als ze ontdekt waaróm niet, weet ze dat ze maar beter uit zijn buurt kan blijven. Dat blijkt alleen niet eenvoudig te zijn...


Nummer Doktersroman Extra 53*
Schrijver Carol Marinelli & Fiona McArthur
Titel Date met de dokter & Flirt met de baas
Oorspronkelijke titel Cort Mason: Dr. Delectable & Survival guide to dating your boss
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Single in Sydney
De huisgenoten Ruby, Tilly, Ellie en Jess – drie verpleegkundigen en een verloskundige – zijn alle vier single en vastbesloten dat ook nog een tijdje te blijven, totdat...

Deel 1 Carol Marinelli - Date met de dokter
Ruby Carmichael vindt haar stage op de Spoedeisende Hulp emotioneel heel zwaar, maar de aanwezigheid van dokter Cort Mason maakt veel goed. Hoewel ze ervan geniet met hem te flirten, wil ze absoluut niet meer. Toch komt het tot een afspraakje - en dat overtreft haar stoutste verwachtingen...

Deel 2 Fiona McArthur - Flirt met de baas
Verloskundige Tilly McPherson en gynaecoloog Marcus Bennett staan in hun werk lijnrecht tegenover elkaar. Over één ding zijn ze het wel eens: de aantrekkingskracht tussen hen is duizelingwekkend. Tilly heeft alleen zo haar redenen mannen op een grote afstand te houden...Nummer Doktersroman Extra 52*
Schrijver Abigail Gordon & Anne Fraser
Titel Winters weerzien & Stap voor stap
Oorspronkelijke titel Swallowbrook's winter bride & The firebrand who unlocked his heart
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De dokters van Swallowbrook
In het lieflijke plaatsje Swallowbrook vinden vier artsen de liefde van hun leven...

Deel 1 Winters weerzien - Abigail Gordon
Wanneer Nathan als arts terugkeert naar de Swallowbrook Medical Practice bereidt hij zich voor op het weerzien met Libby. Hoewel haar liefdesverklaring destijds hem niet onberoerd liet, weerhield die hem er niet van te vertrekken. Ze blijkt nog net zo mooi als toen - en het bovendien goed te kunnen vinden met zijn adoptiefzoontje...

Stap voor stap - Anne Fraser
Daniel is ten einde raad wanneer zijn zoon na een auto-ongeluk aan het bed gekluisterd is. Tot hij hoort over de successen die verpleegkundige Colleen bereikt met vergelijkbare patiënten. Nadat hij - met enige moeite weliswaar - met haar in contact is gekomen, gaat het allemaal heel snel. Die vrouw verricht wonderen op meer dan één gebied!Nummer Doktersroman Extra 51*
Schrijver Kate Hardy & Marion Lennox
Titel Kerst uit duizenden & Een wens voor drie
Oorspronkelijke titel A Christmas knight & Dynamite doc or Christmas dad?
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kerst uit duizenden - Kate Hardy
Trauma-arts Dominic Hurst is het lachen verleerd, maar van de nieuwe verpleegkundige Louisa en haar zoontje Tyler wordt hij toch heel erg vrolijk. Kan hij zijn verdriet achter zich laten en met deze vrouw uit duizenden iets moois beginnen? Met haar zoontje klikt het alvast wel. Die ziet het wel zitten om met zijn drieën kerst te vieren. Nu nog zijn lieve, maar koppige moeder over de streep trekken...

Een wens voor drie - Marion Lennox
Wanneer Jess haar zoontje vraagt wat hij wil voor kerst, heeft hij maar één wens: zijn oom Ben ontmoeten. Niet echt praktisch, aangezien de familie van zijn overleden vader nooit iets met hem te maken heeft willen hebben. Toch besluit ze dat het geen kwaad kan als de twee elkaar 'toevallig' ontmoeten op Cassowary Island, waar Ben is voor een artsencongres. Ben blijkt de gedroomde oom voor Dusty te zijn - en schrikbarend veel op háár gedroomde man te lijken...

* 'Een wens voor drie' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 129.Nummer Doktersroman Extra 50*
Schrijver Amy Andrews & Laura Iding
Titel Eerste hulp bij hartstocht & Onverwachte ontdekking
Oorspronkelijke titel A mother for Matilda & Dating Dr. Delicious
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Eerste hulp bij hartstocht – Amy Andrews
Ze is zijn collega, zijn maatje, de oppas van zijn dochtertje - en veel jonger dan hij. Dus overvalt het Lawson nogal als hij zich plotseling realiseert dat Victoria ook een heel mooie vrouw is. Hij werkt al jaren op de ambulance met haar, maar pas nu ze heeft besloten om naar het buitenland te gaan, merkt hij dat zijn gevoelens voor haar veel dieper gaan. Toch zal hij haar dat nooit vertellen, omdat ze moet kiezen voor haar eigen leven. Een leven zonder hem...

Onverwachte ontdekking – Laura Iding
Behoorlijk gespannen begint Hannah als arts-assistent in het Chicago Care Hospital. Gelukkig wordt ze bij haar eerste patiënt geruststellend toegesproken door een man achter haar. Als ze zich naar hem omdraait, slaat de paniek toe: het is de man in wiens appartement ze de nacht heeft doorgebracht! Is ze zich één keer te buiten gegaan aan een onenightstand, blijkt haar minnaar haar baas te zijn...Nummer Doktersroman Extra 49
Schrijver Meredith Webber & Carol Marinelli
Titel Papa dokter & Onverwacht terug
Oorspronkelijke titel Melting the Argentin doctor's heart & English doctor, Italian bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Meredith Webber - Papa dokter
Dokter Jorge Suárez sluit zich voor alles af, behalve voor zijn werk in de arme wijken van Buenos Aires. Van emoties, en zeker die van hemzelf, wil hij niets weten. Dat houdt hij vol tot zijn ex plotseling bij hem aanklopt – met een meisje van vijf dat hem 'papa' noemt. Dan begint hij weer iets te voelen, iets wat verdacht veel op liefde lijkt...

Carol Marinelli - Onverwacht terug
Als puber was Bonita tot over haar oren verliefd op medicijnenstudent Hugh Armstrong, die kind aan huis was bij hen. Als hij jaren later terugkeert naar Engeland als arts-assistent in het ziekenhuis waar zij werkt! valt ze opnieuw voor hem. Alleen is ze niet langer het onbezorgde meisje van destijds en staat haar hoofd niet naar liefde...

* 'Papa dokter' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 120.Nummer Doktersroman Extra 48*
Schrijver Caroline Anderson
Titel Geluk nabij & Onweerstaanbare dokter
Oorspronkelijke titel Tempted by Dr. Daisy & The fiancée he can't forget
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De tweeling Ben en Matt mogen dan bekwame artsen zijn, als het om de liefde gaat, zijn ze veel minder geroutineerd...

Caroline Anderson - Geluk nabij
Eigenlijk wilde dokter Ben Walker het met de liefde even rustig aan doen. Net verhuisd, net een nieuwe baan... Maar ja, zijn nieuwe buurvrouw én collega Daisy Fuller kan hij gewoon niet weerstaan. Algauw ontstaat er iets moois tussen hen, een onmiskenbaar vertrouwen, een band. Dan ontmoet ze zijn dochtertje en lijkt ze zich ineens terug te trekken...

Caroline Anderson - Onweerstaanbare dokter
Een tragedie in het leven van Amy en Matt heeft een breuk tussen hen veroorzaakt. Jaren na hun laatste verdrietige contact zien ze elkaar weer. De aantrekkingskracht blijkt nog net zo sterk als destijds. En ook nu blijft hun samenzijn niet zonder gevolgen. Alleen is Amy ditmaal vastbesloten haar geheim niet met Matt te delen. Het lot beslist echter anders...Nummer Doktersroman Extra 47*
Schrijver Kate Hardy & Marion Lennox
Titel Zonder afspraak & Gered door de dokter
Oorspronkelijke titel Italian doctor, no strings attached & The doctor and the runaway heiress
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Zonder afspraak – Kate Hardy
Een rots in de branding op de afdeling Spoedeisende Hulp, maar doodsbang als ze van een hoge toren moet abseilen voor een goed doel. Staande op de rand krijgt Sidney Collins haar voeten niet meer in beweging. Tot ze een kalme stem hoort en in het gezicht kijkt van de knapste man die ze ooit heeft gezien. Met zijn hulp lukt het haar beneden te komen - en dan blijkt deze held de nieuwe arts op haar afdeling te zijn!

Gered door de dokter – Marion Lennox
Dokter Riley Chase weet dat het niet verstandig is in de ban te raken van de rijke erfgename Pippa Fotheringham, die na door hem uit zee te zijn gered ter observatie in het ziekenhuis ligt. Hij heeft een dochter om voor te zorgen, en zij is op de vlucht voor haar verloofde. Complicaties genoeg dus, zou je zeggen. Toch krijgt hij haar niet uit zijn gedachten...

* 'Zonder afspraak' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 124.Nummer Doktersroman Extra 46
Schrijver Josie Metcalfe & Lucy Clark
Titel Twee keer zo lief & Schat van een dokter
Oorspronkelijke titel Miracle times two & Italian doctor, no strings attached
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Josie Metcalfe - Twee keer zo lief
Verpleegkundige Jenny heeft zich voorgenomen niet toe te geven aan haar gevoelens voor de charmante dokter Daniel. Tot hij haar opeens in zijn armen neemt en kust. Vanaf dat moment gooit ze alle remmen los. Wanneer ze na verloop van tijd zwanger blijkt - van een tweeling - lijkt niets haar geluk in de weg te staan. Alleen oogt Daniel helemaal niet blij. Wat is er mis?

Lucy Clark - Schat van een dokter
Is ze daarvoor verhuisd naar dit afgelegen gebied in Australië? Om de arrogante betweter Joshua Ackles, haar grootste rivaal tijdens haar studie, als collega te krijgen? De rust die Abbey zocht, kan ze nu wel vergeten. Het irritantst is nog wel dat hij nog net zo aantrekkelijk is als destijds. Er is slechts één verschil: hij is nu vader - van een tweeling!

* 'Twee keer zo lief' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 120.Nummer Doktersroman Extra 45
Schrijver Fiona Lowe & Margaret Barker
Titel Een geval van liefde & Zonnige toekomst
Oorspronkelijke titel Her brooding Italian surgeon & A father for baby Rose
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Fiona Lowe - Een geval van liefde
Hoe komt het toch dat mannen uit het zuiden zo onweerstaanbaar zijn?
Vanaf de eerste ontmoeting zindert het tussen dokter Abbie McFarlane en de arrogante chirurg Leo Costa. Eerst geeft hij haar de schuld van het hartinfarct van zijn grootmoeder, dan weer stelt hij haar voor om een affaire met hem te beginnen! Abbie doet echter niet aan affaires, al laten Leos Italiaanse charmes haar allesbehalve koud...

Margaret Barker - Zonnige toekomst
Dokter Cathy Meredith hoopt op een Grieks eiland haar rampzalige liefdesleven achter zich te kunnen laten. Chirurg Yannis Karavolis is zijn vrouw verloren, dus ook hij denkt absoluut niet aan een nieuwe relatie. Samenwerken zou dus geen enkel probleem moeten zijn. Niets blijkt echter minder waar...Nummer Doktersroman Extra 44*
Schrijver Alison Roberts & Fiona McArthur
Titel Riskante flirt & Een verwarrende kus
Oorspronkelijke titel The tortured rebel & Harry St. Clair: Rogue or doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alison Roberts - Riskante flirt
Mat, Rick en Jet, drie dokters die niet bang zijn de regels te overtreden, ook niet als het om de liefde gaat...
Wanneer dokter James Jet Munroe ziet wie de helikopterpilote is die hem naar het eiland moet brengen waar hij hulp moet verlenen, schrikt hij zich dood. Het is Becca Harding, de vrouw die hem jaren geleden schuldig achtte aan de dood van haar broer. Toch voelt hij zich tot haar aangetrokken...

Fiona McArthur - Een verwarrende kus
Harry St Clair mag er dan zelf van overtuigd zijn dat hij geen toekomst heeft als arts, verloskundige Bonnie McKenzie denkt daar anders over. Zij wil hem helpen het verleden achter zich te laten. Dat ze niet alleen door behulpzaamheid wordt gedreven, houdt ze wijselijk voor zich. Na wat hij heeft meegemaakt, zit hij vast niet te wachten op een vrouw in zijn leven. Maar waarom kust hij haar dan?Nummer Doktersroman Extra 43*
Schrijver Alison Roberts
Titel Betoverd door twee - Vrijgezel en... vader
Oorspronkelijke titel The honourable maverick & The unsung hero
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alison Roberts - Betoverd door twee
Als doorgewinterde vrijgezel Max McAdam de hoogzwangere verpleegkundige Ellie moet beschermen, dan doet hij dat. Hij gaat zelfs zo ver, dat hij verkondigt dat hij haar echtgenoot is, terwijl een gezin stichten wel het laatste is wat op zijn agenda staat. Maar hoe kan het dan dat zijn vrije leven al zijn aantrekkelijkheid verliest zodra hij in de buurt is van Ellie en haar baby?

Alison Roberts - Vrijgezel en ... vader!
Eén blik op Sarah, en neurochirurg Rick Wilson is op slag verliefd. Dan vertelt ze hem dat hij de vader is van haar doodzieke neefje en dat het jongetje zíjn beenmerg nodig heeft. Het nieuws slaat in als een bom. Híj, de eeuwige vrijgezel, vader? Hierbij heeft hij hulp nodig, en Sarah lijkt daarvoor de aangewezen persoon!Nummer Doktersroman Extra 42
Schrijver Dianne Drake & Fiona Lowe
Titel Liefde op Jamaica & Drie kleine verleiders
Oorspronkelijke titel From brooding boss to adoring dad & Single dad's triple trouble
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Dianne Drake - Liefde op Jamaica
Als Adam Coulson niet meteen de papieren overdraagt van het ziekenhuis dat ze heeft gekocht, zal kinderarts Erin Glover hem het gevecht van zijn leven geven! En zolang hij zich zo onmogelijk gedraagt, kan ze er ook geen medeleven voor opbrengen dat het realiseren van haar droom, het opzetten van een kinderziekenhuis, het einde betekent van de zijne. Of is haar droom juist niet compleet zonder hem?

Fiona Lowe - Drie kleine verleiders
Twee jaar geleden hadden dokter Gabe Lewis en dokter Elly Ruddock een fantastische relatie. Er was alleen één probleem: Elly wilde graag kinderen, terwijl Gabe zijn vrijheid niet wilde opgeven en wilde reizen. Hoewel Elly uiteindelijk besloot er een punt achter te zetten, heeft ze hem nooit kunnen vergeten. Haar verbijstering is groot wanneer hij weer opduikt in haar leven. Niet alleen omdat hij nog even onweerstaanbaar is als destijds, maar vooral omdat hij vader blijkt van een drieling!Nummer Doktersroman Extra 41*
Schrijver Fiona McArthur
Titel Droom in het maanlicht & Een prachtig paar
Oorspronkelijke titel Midwife in the family & Midwife, mother, Italian's wife
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In Lyrebird Lake komen dromen tot leven...

Fiona McArthur - Droom in het maanlicht
Emma heeft het prima samen met haar dochtertje. Ze geniet van haar leven in Lyrebird Lake en haar werk als verloskundige, en slaagt er daarbij in zo min mogelijk te denken aan de dreigende schaduw die boven haar toekomst hangt. De komst van dokter Gianni Bonmarito maakt een einde aan haar kalme bestaan. Niet alleen door zijn knappe verschijning, maar bovenal doordat hij niet rust voor hij boven tafel heeft wat haar kwelt…

Fiona McArthur - Een prachtig paar
Verloskundige Tammy heeft altijd al een zwak gehad voor donkere Italianen. Het is dan ook niet vreemd dat de komst van dokter Leon Bonmarito naar Lyrebird Lake voor een bruiloft haar hart sneller doet kloppen. Maar als alleenstaand moeder kan ze zich in haar ogen niet aan een onbezorgde flirt overgeven. Dus zal ze Leon op afstand moeten houden. Alleen lijkt híj maar één doel voor ogen te hebben: haar veroveren! Deze verhalen zijn ook los verkrijgbaar.Nummer Doktersroman Extra 40*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Nacht met de dokter & Van hoop vervuld
Oorspronkelijke titel The doctor's baby bombshell & Their baby surprise
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Een afgeblazen bruiloft in Dalverston blijkt het begin van tal van nieuwe liefdesrelaties...

Jennifer Taylor - Nacht met de dokter
Dokter Ben Nicholls kan de mooie dokter Zoë Frost na het pijnlijke einde van hun relatie maar niet vergeten. Dan keert ze op een goede dag terug naar Dalverston voor het bijwonen van een bruiloft en komen al zijn gevoelens voor haar direct weer boven. Zou er tussen alle hectiek op de Spoedeisende Hulp voor Ben en Zoë ruimte zijn om ook hun eigen harten te helen?

Jennifer Taylor - Van hoop vervuld
Sinds het moment waarop zíjn dochter het huwelijk met háár zoon heeft afgezegd, zijn de vrienden en collega's Matt en Rachel elkaar met nieuwe ogen gaan bekijken. Bij de ander vinden ze de liefde en het vertrouwen die ze allebei zo lang hebben moeten missen. Samen zien ze een onbezorgde toekomst tegemoet, maar dan doet Rachel een schokkende ontdekking...Nummer Doktersroman Extra 39*
Schrijver Meredith Webber
Titel Een kleine Cupido & Kerstfeest voor drie
Oorspronkelijke titel Bachelor of the baby ward & Fairytale on the children's ward
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alle hectiek ten spijt, krijgt ook in St. James' Kinderkliniek de liefde een kans...

Meredith Webber - Een kleine Cupido
Kindercardioloog Angus McDowell trekt onbedoeld de aandacht van het vrouwelijk deel van het ziekenhuispersoneel – zoals die van Kate Armstrong. Toch ontwijkt ze hem. Angus' zoontje heeft haar echter al in zijn hart gesloten: hij wil haar zelfs graag als mama!

Meredith Webber - Kerstfeest voor drie
De mooiste droom van de negenjarige Emily komt uit: haar vader verschijnt volkomen onverwacht in haar leven. Nu moet hij nog met haar moeder gaan trouwen, maar die gaat niet op zijn avances in. Wat is er aan de hand? Emily besluit hun het laatste zetje te geven...Nummer Doktersroman Extra 38*
Schrijver Dianne Drake
Titel Hartveroverend geheim & Louter uit liefde
Oorspronkelijke titel Christmas miracle & The baby who stole the doctor's heart
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital lopen de gemoederen soms hoog op...

Dianne Drake - Hartveroverend geheim
De Equalizers deel 3
Iedereen in White Elk is blij wanneer Fallon haar werk in het ziekenhuis weer oppakt. Vooral dokter James Galbraith, haar ex, laat duidelijk merken dat hij haar heeft gemist. Ze houdt hem echter krampachtig op een afstand, bang als ze is dat hij achter haar geheim komt!

Dianne Drake - Louter uit liefde
Dokter Mark Anderson werkt slechts tijdelijk in het White Elk hospital. Zodra zijn tijd erop zit, zal hij vertrekken. Althans, dat is het plan vóórdat hij betrokken raakt bij diëtiste Angela en haar dochtertje Sarah. Hoe vaker hij in hun nabijheid is, hoe meer hij zich afvraagt waarom hij ook alweer zo snel weg wilde...Nummer Doktersroman Extra 37*
Schrijver Jennifer Taylor
Titel Uit onverwachte hoek & Stilletjes verliefd
Oorspronkelijke titel Marrying the runaway bride & The GP's meant-to-be bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Een afgeblazen bruiloft in Dalverston blijkt het begin van tal van nieuwe liefdesrelaties...

Jennifer Taylor - Uit onverwachte hoek
Verpleegkundige Heather Thompson besluit op het laatste moment toch maar niet te trouwen en vertrekt naar een Londens ziekenhuis. Haar nieuwe baas, de knappe chirurg Archie Carew, blijkt de onbekende man te zijn die haar heeft geholpen bij het nemen van die moeilijke beslissing. De aantrekkingskracht tussen hen is onmiskenbaar, maar gaat het niet veel te snel?

Jennifer Taylor & Stilletjes verliefd
Zolang verpleegkundige Gemma in de huisartsenpraktijk van Dalverston werkt, is ze al verliefd op dokter Ross Mackenzie. Hoewel hij net een mislukte relatie achter de rug heeft, blijkt hij ook gevoelens voor háár te hebben. In plaats van blij te zijn, raakt ze echter in paniek, want als hij achter haar geheim komt, zal hij vast op de loop gaan...Nummer Doktersroman Extra 36*
Schrijver Sarah Morgan & Dianne Drake
Titel Een warme ontvangst & Dokter van haar hart
Oorspronkelijke titel Dare she date the dreamy doc & His motherless little twins
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Sarah Morgan - Een warme ontvangst
Het Schotse eiland Glenmore, een plek om nooit meer te verlaten...
Twijfel overvalt Jenna zodra ze aankomt op Glenmore. Heeft ze hier wel goed aan gedaan? Londen verlaten om in een klein stadje een nieuw leven voor haarzelf en haar dochter op te bouwen? Voor ze antwoord op die vragen heeft, ontmoet ze de knappe dokter Ryan, die voor een heel ander soort verwarring zorgt...

Dianne Drake - Dokter van haar hart
Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital, lopen de gemoederen soms hoog op...
Verpleegkundige Dinah Corday heeft zich voor haar rust teruggetrokken in White Elk om haar zwangere zus, die chef-kok is, in de hotelkeuken te vervangen. Haar kennismaking met de knappe kinderarts Eric Ramsey gooit al direct roet in het eten!

* 'Een warme ontvangst' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 120.Nummer Doktersroman Extra 35*
Schrijver Carol Marinelli & Dianne Drake
Titel Een bijzondere beslissing & Kus van de dokter
Oorspronkelijke titel Knight on the children's ward & Newborn needs a dad
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Een bijzondere beslissing
De familie Kolovsky kent nogal wat geheimen en schandalen, die niet lang meer verborgen kunnen blijven...
Tegen de wens van haar familie in kiest Annika Kolovsky voor een carrière in de verpleegkunde. Iedereen is ervan overtuigd dat zo'n rijkeluiskind als zij het niet lang zal volhouden, maar ze heeft zo haar redenen om door te zetten. Het valt haar inderdaad zwaar, vooral ook omdat ze constant wordt afgeleid door de wel heel aantrekkelijke kinderarts Ross Wyatt..

Dianne Drake - Kus van de dokter
Ook in een klein ziekenhuis als het White Elk Hospital, lopen de gemoederen soms hoog op...
Gewoonlijk houdt dokter Neil Ranard zich verre van relaties. Daarom is de enorme aantrekkingskracht die zijn nieuwe - zwangere - collega Gabrielle Evans op hem uitoefent des te verrassender. Na de bevalling weet hij het zeker. Hij wil deze mooie vrouw en haar baby in zijn leven. Voor altijd!

* 'Kus van de dokter' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 131.Nummer Doktersroman Extra 34*
Schrijver Marion Lennox & Dianne Drake
Titel Groot, warm en stoer & Een gok waard
Oorspronkelijke titel Dating the millionaire doctor & Found: a mother for his son
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox - Groot, warm en stoer
Bij hevige, verwoestende bosbranden is dierenarts Tori Nicholls veel kwijtgeraakt. Dus is ze na een halfjaar puinruimen wel weer eens toe aan een verzetje. Een vrijblijvende flirt met de knappe New Yorkse arts Jake Hunter is dan helemaal niet zo'n gek idee. Alleen... zo vrijblijvend als zij dacht dat het was, blijkt het niet te zijn!

Dianne Drake - Een gok waard
Huisarts Dermott Callahan heeft in zijn hart slechts ruimte voor zijn vijfjarige moederloze zoontje. Hij doet er alles aan om Max te beschermen tegen nog meer verdriet. Daarom houdt hij verpleegkundige Jenna op een afstand, hoewel zij ooit zijn grote liefde was. Zal zij hem ervan kunnen overtuigen dat hun geluk een risico waard is?Nummer Doktersroman Extra 33
Schrijver Joanna Neil
Titel Een glimp van het paradijs & Gestolen uren
Oorspronkelijke titel Hawaiian sunset & The secret doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Joanna Neil - Een glimp van het paradijs
Een gebroken hart is de reden dat Amber haar koffers pakt om als privéarts van een rijke oudere heer te gaan werken op Hawaï. Daar wordt ze algauw betoverd door het eiland - én door Ethan, de knappe neef van haar patiënt. Helaas ontdekt ze dat hij haar als een fortuinjaagster ziet. Is zijn liefde dan alleen gespeeld?

Joanna Neil - Gestolen uren
Lacey heeft de handen vol aan haar nieuwe baan op de Spoedeisende Hulp en moet wennen aan het eilandleven op de Florida Keys. Voor haar buurman, de knappe Jake Randall, heeft ze dan ook eigenlijk geen tijd. Toch geniet ze van de gestolen uren in zijn armen. Dan blijkt opeens dat hij ook arts is - een heel getalenteerde zelfs. Waarom heeft hij dat voor haar verborgen gehouden?Nummer Doktersroman Extra 32*
Schrijver Caroline Anderson & Kate Hardy
Titel Wonderen bestaan & Operatie mama
Oorspronkelijke titel The surgeon's miracle & Neurosurgeon and mum
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Caroline Anderson - Wonderen bestaan
Libby is stomverbaasd als chirurg Andrew Langham-Jones, met wie ze nauw samenwerkt in het Audley Memorial, haar uitnodigt voor een feest. Wanneer ze in zijn armen door de balzaal zwiert, waant ze zich in een sprookje. Helemaal als ze na de laatste dans in zijn bed belanden. Dan vertelt hij haar een geheim, waardoor ze meteen met beide benen op de grond staat...

Kate Hardy - Operatie mama
In Norfolk hoopt Amy in alle rust bij te komen van de ramp die haar is overkomen en die een einde heeft gemaakt aan haar carrière als neurochirurg. Die rust kan ze echter op haar buik schrijven, want ze blijkt haar onderkomen te moeten delen met de tijdelijke huisarts en diens dochtertje - en het lukt haar met geen mogelijkheid de gepaste afstand te bewaren!Nummer Doktersroman Extra 31*
Schrijver Alison Roberts
Titel Stille hoop & Een bijzonder geschenk
Oorspronkelijke titel Wishing for a miracle & The marry-me wish
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De band tussen de zusjes Julia en Anne is zo sterk, dat ze werkelijk alles voor elkaar overhebben...

Alison Roberts - Stille hoop
Julia Bennett geniet van haar samenwerking met Mac MacCulloch, teamleider van het nieuwe reddingsteam, en dat lijkt wederzijds. Ze beseft dat ze hem hevig zal missen waneer ze straks weer in Nieuw-Zeeland zit. Toch is het beter dat er een eind aan hun samenzijn komt, want hij verlangt naar iets wat zij hem nooit zal kunnen geven...

Alison Roberts - Een bijzonder geschenk
Kinderhartchirurg Anne Bennett heeft besloten draagmoeder te zijn voor Julia, haar zusje. Net voordat ze met verlof gaat, treft ze haar oude liefde David. Die gelooft zijn ogen niet bij het zien van de hoogzwangere Anne! Zijn geschokte blik maakt haar duidelijk dat ze een heleboel aan hem uit te leggen heeft...Nummer Doktersroman Extra 30
Schrijver Carol Marinelli & Joanna Neil
Titel Tijd voor geluk & Stralend vooruitzicht
Oorspronkelijke titel One tiny miracle & The surgeon she's been waiting for
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Tijd voor geluk
Een nieuwe baan, een nieuw huis: dokter Ben Richardson lijkt zijn leven weer op de rails te hebben. Wanneer hij aan het strand de hoogzwangere alleenstaande Celeste ontmoet, lijkt er ook weer ruimte te komen voor de liefde. Totdat hij er na haar bevalling achter komt dat hij het verleden nog helemaal niet heeft afgesloten. Hij neemt bewust afstand, maar heeft buiten Celeste gerekend...

Joanna Neil - Stralend vooruitzicht
Dokter Megan Rees is meteen verkocht wanneer de nieuwe chirurg, Theo Benyon, naar haar glimlacht. Oppassen geblazen, want niemand is te vertrouwen, zo weet ze uit ervaring. Hij is alleen wel heel charmant, en zijn kussen zijn warm en teder. Bovendien voelt ze zich veilig in zijn armen. Vormt hij misschien - héél misschien - een uitzondering op de regel?Nummer Doktersroman Extra 29
Schrijver Marion Lennox & Alison Roberts
Titel Bevrijd door liefde & In vol vertrouwen
Oorspronkelijke titel City surgeon: small town miracle & Nurse, nanny, bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox & Bevrijd door liefde
Als chirurg draait Max Ashton overuren; dat komt goed uit want in te veel sociale contacten - laat staan een liefdesleven - heeft hij geen zin. Dat nu net híj in aanraking komt met de uitbundig emotionele Maggie Croft, brengt hem dan ook danig in de war. Voor hij het weet, is hij tot over zijn oren 'betrokken', want ze is zo lief, zo alleen en... zo zwanger!

Alison Roberts - In vol vertrouwen
Alice vlucht ten einde raad naar Nieuw-Zeeland nadat dokter Andrew Barrett haar op grond van een vertrouwenskwestie heeft ontslagen. Langzaam maar zeker komt ze wat tot rust, tot ze kennismaakt met de nieuwe specialist op de afdeling - niemand minder dan diezelfde Andrew! Hoewel ze weet dat ze hem zou moeten haten, roept hij héél andere gevoelens bij haar op...Nummer Doktersroman Extra 28*
Schrijver Fiona McArthur
Titel Een nieuw begin & Onvoorziene toekomst
Oorspronkelijke titel Midwife in a million & The midwife and the millionaire
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Verloskundigen Kate en Sophie slagen erin onder uiterst extreme omstandigheden kalm te blijven, tot hun hart van zich laat spreken...

Fiona McArthur - Een nieuw begin
Als verloskundige in de afgelegen hitte van West-Australië is Kate Onslow wel wat gewend. Dus ook de terugkomst van Rory McIver naar Jabiru overleeft ze wel, ook al was hij ooit haar grote liefde. Maar als zich een noodgeval voordoet en ze nauw moeten samenwerken om het leven van een jonge moeder te redden, merkt ze dat ze lang niet zo gehard is als ze dacht...

Fiona McArthur & Onvoorziene toekomst
Sophie Sullivan, verloskundige in het Australische Jabiru, is precies de juiste persoon om bij je te hebben in een crisis, iets wat je van de rijke vrijgezel Levi Pearson niet kan zeggen. Sophie is kalm en weloverwogen, Levi juist bazig en roekeloos. Ze ergeren zich dan ook wild aan elkaar! Wanneer hun helikopter crasht in de outback, zijn ze echter volledig op elkaar aangewezen!Nummer Doktersroman Extra 27*
Schrijver Carol Marinelli & Kate Hardy
Titel Verleid in de woestijn & Heilzame kus
Oorspronkelijke titel Secret sheikh, secret baby & The doctor's lost-and-found bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Carol Marinelli - Verleid in de woestijn
Knappe rijke artsen hebben de vrouwen vaak voor het uitkiezen. Toch blijkt het vinden van de ware liefde vaak nog een hele klus!
Dat geldt zeker ook voor Karim Zaraq, die naast chirurg in Engeland óók sjeik is in zijn geboorteland. De ideale man dus voor veel vrouwen. Alleen niet voor Felicity, want wanneer zij na een hartstochtelijke nacht zwanger van hem blijkt en ze volgens de wetten van zijn land moeten trouwen, reageert ze allesbehalve enthousiast!

Kate Hardy - Heilzame kus
Het London Victoria Hospital... de ideale plek om te werken en je hart te verliezen!
Jaren geleden dreef een dramatische gebeurtenis Max en Marina uit elkaar. Als ze na al die tijd gedwongen worden samen te werken in hetzelfde ziekenhuis, blijkt dat ze nog steeds veel voor elkaar voelen. Maar zou het genoeg zijn om hun relatie nieuw leven in te blazen en het verleden voorgoed achter zich te laten?Nummer Doktersroman Extra 26
Schrijver Josie Metcalfe
Titel Nooit vergeten dromen & Geluk te over
Oorspronkelijke titel A wife for the baby doctor & A family for his tiny twins
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Josie Metcalfe - Nooit vergeten dromen
Als klein meisje was Dani al verliefd op Josh, maar hij beschouwde haar altijd als niet meer dan een soort zusje. Vol goede hoop dat hij haar eindelijk eens voor vol aanziet, begint ze aan haar coschap op zijn afdeling, Neonatologie. Al direct boort hij met zijn afstandelijke houding al haar hoop de grond in. Dani zou echter Dani niet zijn als ze het er zomaar bij liet zitten...

Josie Metcalfe - Geluk te over
Alleenstaand vader Gideon West zou het liefst vierentwintig uur per dag bij zijn veel te vroeg geboren tweeling zijn, maar dat gaat natuurlijk niet. Gelukkig is daar verpleegkundige Nadia, die de twee met veel liefde verzorgt. Komt het door alle emoties dat hij zich op een gegeven moment voorstelt wat een geweldige moeder en echtgenote Nadia zou zijn?Nummer Doktersroman Extra 25*
Schrijver Sarah Morgan
Titel Samen in de sneeuw & Verrassing op kerstavond
Oorspronkelijke titel Snowbound: miracle marriage & Christams eve: doorstep delivery
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Een onvergetelijke kerst voor de broers Buchannan...

Sarah Morgan - Samen in de sneeuw
Seeing double - deel 1
Natuurlijk stemt dokter Daniel Buchannan in wanneer zijn broer hem vlak voor kerst vraagt op zijn kinderen te passen. Alleen kan hij dat niet in zijn eentje, en er is maar één persoon die hem kan helpen: Stella, zijn ex-verloofde. Hoewel ze nog niet over hun breuk heen is, springt ze bij. En dan beseft hij pas wat hij heeft gemist...

Sarah Morgan - Verrassing op Kestavond
Alleenstaand vader Patrick Buchannan is een briljant arts, maar koken kan hij niet. Dus plaatst zijn zoontje stiekem een advertentie voor een huishoudster zodat er eindelijk eens een behoorlijk kerstdiner op tafel komt. Wanneer er op kerstavond wordt aangebeld, ziet Patrick tot zijn schrik Hayley op de stoep staan, de vrouw met wie hij ooit één opwindende nacht beleefde!Nummer Doktersroman Extra 24
Schrijver Alison Roberts & Carol Marinelli
Titel Prinses ontmaskerd & Diagnose: eerste liefde
Oorspronkelijke titel Hot-shot surgeon, cinderella bride & Emergency: wife lost and found
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alison Roberts - Prinses ontmaskerd
Knappe rijke artsen hebben de vrouwen vaak voor het uitkiezen. Toch blijkt het vinden van de ware liefde vaak nog een hele klus!
Op het gekostumeerd bal van het ziekenhuis danst chirurg Tony Grimshaw, verkleed als musketier, met een beeldschone prinses. De week daarna probeert hij tevergeefs te achterhalen wie de vrouw in zijn armen was. Juist wanneer hij de moed verliest, ziet hij haar staan...

Carol Marinelli - Diagnose: eerste liefde
In het ziekenhuis belanden is één ding, maar overgeleverd zijn aan de zorgen van haar eerste grote liefde is wel het laatste waar Lorna behoefte aan heeft. De emotionele wonden die dokter James Morrell destijds heeft veroorzaakt, zijn nog maar nauwelijks genezen. En de geheimen in haar dossier zijn al helemaal niet voor zijn mooie groene ogen bestemd!Nummer Doktersroman 23
Schrijver Caroline Anderson & Kate Hardy
Titel De liefde achterna & Met loeiende sirene
Oorspronkelijke titel The Valtieri marriage deal & The firefighter's fiancée
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Caroline Anderson - De liefde achterna
Knappe rijke artsen hebben de vrouwen vaak voor het uitkiezen. Toch blijkt het vinden van de ware liefde vaak nog een hele klus!
Dokter Luca Valtieri valt als een blok voor de Engelse verloskundige Isabelle Thompson, die op vakantie is in Florence. Een hele dag en nacht in haar nabijheid blijken niet genoeg, want na haar vertrek krijgt hij haar niet meer uit zijn hoofd. Wanneer hij een baan krijgt aangeboden in Londen, aarzelt hij dan ook geen seconde!

Kate Hardy - Met loeiende sirene
Kelsey Watson is heel tevreden met haar leventje. Ze houdt van haar werk als brandweervrouw en heeft veel goede vrienden. Haar beste vriend is paramedicus Matt Fraser, met wie ze een huis deelt. Niet haar bed of haar hart, dat zeker niet! Tot er brand uitbreekt in een school en ze zo van slag is, dat ze troost zoekt in zijn armen...

* 'De liefde achterna' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 112.Nummer Doktersroman Extra 22*
Schrijver Meredith Webber
Titel Liefde voor Lauren & Baby voor Grace
Oorspronkelijke titel The heart surgeon's secret child & The heart surgeon's baby surprise
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alle hectiek ten spijt, krijgt ook in St. James' Kinderkliniek de liefde een kans...

Meredith Webber - Liefde voor Lauren
Wanneer hartchirurg Jean-Luc Fournier uit het ziekenhuis komt waar hij tijdelijk werkt, ziet hij een jongetje dat onder de voet wordt gelopen. Hij troost het kind, tot de moeder erbij komt en hij de schok van zijn leven krijgt: het is Lauren, zijn vroegere geliefde, die hij al die jaren dood heeft gewaand. Tot zijn verbijstering lijkt zij zich hem niet te herinneren...

Meredith Webber - Baby voor Grace
Chirurg Grace Sutherland wil nooit meer een man nadat ze voor het altaar in de steek is gelaten, maar een baby wil ze wel. Dus is ze op zoek naar een donor, en dokter Theo Corones lijkt de ideale kandidaat. Hij heeft alles mee: hij is slim, knap én wil geen verbintenis aangaan. Met één ding heeft ze echter geen rekening gehouden...Nummer Doktersroman Extra 21*
Schrijver Fiona McArthur & Marion Lennox
Titel Nieuwe toekomst & Een verrassend besluit
Oorspronkelijke titel Pregnant midwife: father needed & A special kind of family
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In Lyrebird Lake komen dromen tot leven...

Fiona McArthur - Nieuwe toekomst
Wat is Mia blij dat ze op aandringen van haar vriendinnen naar Lyrebird Lake is gekomen. Hier kan ze als verloskundige in alle rust samen met haar kindje een nieuwe toekomst opbouwen. Zonder man! Maar ja, op de knappe Angus, de zoon van de oude dokter, had ze niet gerekend. Na één blik op hem is er van haar kalme vastberadenheid bar weinig meer over...

Marion Lennox - Een verrassend besluit
Dokter Erin Carmody raakt tijdens haar vakantie met haar auto van de weg. Gelukkig niet ver van het huis van huisarts Dominic Carmichael, die haar direct te hulp schiet. Tot haar verbazing voelt ze zich enorm tot hem aangetrokken, en voor ze beseft wat ze doet, biedt ze aan hem te helpen met de praktijk en zijn twee pleegkinderen. Dominic is alleen erg wantrouwig...Nummer Doktersroman Extra 20*
Schrijver Fiona McArthur
Titel Klein geschenk & Onverwacht wonder
Oorspronkelijke titel The midwife's little miracle & The midwife's new-found family
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In Lyrebird Lake komen dromen tot leven...

Fiona McArthur - Klein geschenk
Helemaal alleen, in de bergen, bevalt Montana van haar dochtertje, Dawn. Binnen de kortste keren komt er hulp opdagen in de persoon van Andy, de broer van haar vriendin. In zijn ziekenhuisje is plaats voor haar om als verloskundige een geboortecentrum op te richten, en ook in zijn hart is plaats genoeg!

Fiona McArthur - Onverwacht wonder
Onderweg naar het geboortecentrum in Lyrebird Lake redt verloskundige Misty een onbekende man van de verdrinkingsdood. Onmiddellijk voelen ze een zeer sterke band met elkaar. Helaas lopen hun levens te veel uiteen om samen verder te gaan. Tegelijkertijd lijken ze ook niet meer zonder elkaar te kunnen...Nummer Doktersroman Extra 19*
Schrijver Amy Andrews & Molly Evans
Titel Zonnige romance & Griekse kussen
Oorspronkelijke titel Greek doctor, Cinderella bride & The Greek doctor's proposal
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Griekse mannen praten niet zo gemakkelijk over de liefde, maar laten het op talloze andere manieren merken wanneer zij hun zinnen op een vrouw hebben gezet...

Amy Andrews - Zonnige romance
Isobella leeft voor haar werk als onderzoeksassistente. Tropische ziekten bestuderen, turen door een microscoop, ze doet niets liever. Voor een man in haar leven is dan ook geen plaats. De komst van directeur Alex Zaphirides met zijn verleidelijke stem mag daar geen verandering in brengen, en dus negeert ze zijn avances...

Molly Evans - Griekse kussen
Bij toeval ontdekt Jeannine dat haar baas, dokter Miklo Kyriakides, net als zij gebukt gaat onder vreselijke herinneringen. Met tactvolle woorden tijdens spannende afspraakjes slaagt hij erin al haar angsten te verjagen, maar zijn eigen verdriet laat zich daarentegen niet zo gemakkelijk wegkussen...

* 'Griekse kussen' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 124.Nummer Doktersroman Extra 18*
Schrijver Sarah Morgan & Alison Roberts
Titel Trots en liefde & De reddende engel
Oorspronkelijke titel The Greek billionaire's love child & One night with her boss
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Sarah Morgan - Trots en liefde
Operation Midnight - deel 2
Knappe rijke artsen hebben de vrouwen vaak voor het uitkiezen. Toch blijkt het veroveren van juist die ene ware liefde vaak nog een hele klus! Nadat Ella door kinderarts Nikos Mariakos aan de kant is gezet, ontdekt ze dat ze zwanger is. Voor de steenrijke trotse Griek telt nu maar één ding: trouwen. Hoewel ze nog steeds van hem houdt, kan ze niet op zijn aanzoek ingaan, hoezeer hij ook zijn best doet haar te overtuigen!

Alison Roberts - De reddende engel
Mikayla wil dolgraag bewijzen dat ze het waard is om toegelaten te worden tot het helikopterreddingsteam. Haar mentor, Tama James, is echter bepaald niet overtuigd van haar kunnen. Ook al is hij onder de indruk van haar verschijning, hij vindt het niet fair hoe ze deze baan gekregen heeft. Alleen al daarom wil hij haar voor geen goud in zijn team hebben.

* 'Trots en liefde' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 124.Nummer Doktersroman Extra 17*
Schrijver Meredith Webber & Marion Lennox
Titel Gedeeld verleden & Een toekomst voor drie
Oorspronkelijke titel Children's doctor, meant-to-be wife & A bride and child worth waiting for
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In Medisch Centrum Crocodile Creek is het vierentwintig uur per dag spitsuur. Doorlopend worden de zeer bekwame leden van het medische team geconfronteerd met nieuwe uitdagingen, waarbij ze ook nog eens de uitputtende hitte van de Australische outback moeten trotseren en de strijd aan moeten gaan met hun eigen emoties.

Meredith Webber - Gedeeld verleden
Dokter Beth Stuart zit met de handen in het haar. Er worden steeds meer kinderen ziek in het onlangs geopende Crocodile Creek Kids' Camp op Wallaby Island, en niemand weet om wat voor een virus het gaat. Na rijp beraad besluit ze haar ex-man, de beste epidemioloog uit de wijde omtrek, om hulp te vragen. Een moeilijke beslissing, want hun beider verleden houdt haar nog dagelijks bezig...

Marion Lennox - Een toekomst voor drie
Geneesheer-directeur Charles Wetherby en verpleegkundige Jill Shaw delen al een tijd de zorg voor de ouderloze Lily. Wat Charles niet weet, is dat Jill heimelijk gevoelens voor hem koestert. En dat is maar goed ook, vindt ze, want nu een onbekend virus voor paniek op Wallaby Island zorgt, heeft hij wel wat anders aan zijn hoofd. Alles verandert wanneer hij een huwelijk voorstelt!Nummer Doktersroman Extra 16
Schrijver Laura Iding & Alison Roberts
Titel Spoedeisende liefde & In één hartslag
Oorspronkelijke titel Emergency: single dad, mother needed & The Italian surgeon claims his bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Laura Iding - Spoedeisende liefde
Dokter Gabe Martin gelooft zijn ogen niet wanneer hij de nieuwe kinderarts van de afdeling ontmoet. Hij dacht dat Holly voorgoed uit zijn leven was verdwenen, en nu is ze dus terug. Al snel merkt hij dat hij nog net zoveel voor haar voelt als vroeger, maar na alles wat zij heeft meegemaakt, verdient ze een onbezorgde liefde. De vraag is alleen of hij haar die kan bieden...

Alison Roberts - In één hartslag
Zodra verpleegkundige Jenna de kleine Ella ziet, voor wie ze als nanny zal gaan zorgen, is ze verkocht. Het meisje steelt direct haar hart. Ook de knappe Italiaanse vader laat haar niet onberoerd. Verliefd worden is echter wel het laatste wat ze wil, en Paul Romano denkt er net zo over. Geen probleem dus, ware het niet dat Ella's oma als een echte Italiaanse mama zo haar eigen ideeën heeft...Nummer Doktersroman Extra 15*
Schrijver Kate Hardy & Gill Sanderson
Titel Eeuwige belofte & Een nieuwe kans
Oorspronkelijke titel The children's doctor special proposal & The midwife and the single dad
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Eeuwige belofte
Met zijn felblauwe ogen en donkere haar is de nieuwe kinderarts haast onweerstaanbaar. Het is maar goed dat Rhys Morgan daarnaast erg afstandelijk is, want anders zou Katrina zeker voor hem vallen. Ze heeft zich vast voorgenomen nóóit meer iets met een collega te beginnen. Dan ontdekt ze dat hij ook een heel andere kant heeft - en dat er een reden is waarom hij die zo weinig laat zien...

Gill Sanderson - Een nieuwe kans
Vijftien jaar geleden waren Alice en Ben tot over hun oren verliefd op elkaar. Toch besloten ze ieder hun eigen weg te gaan. Nu keert Alice terug naar het Schotse eiland van haar jeugd om er een kraamkliniek te beginnen. Dat Ben daar als arts werkzaam is, zal geen probleem zijn, want ze is niet van plan nog eens een poging te wagen. Alles verandert zodra ze tegenover hem staat...Nummer Doktersroman Extra 14*
Schrijver Kate Hardy & Joanna Neil
Titel Vervuld verlangen & Kussen in de praktijk
Oorspronkelijke titel The Greek doctor's new-year baby & Children's doctor, society bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Vervuld verlangen
Madison werkt met veel plezier op de afdeling Verloskunde, maar al die baby's doen haar wel erg verlangen naar een eigen gezin. Helaas heeft ze nog steeds de ideale man niet gevonden. Met de nieuwe afdelingsarts, Theo Petrakis, is het echter liefde op het eerste gezicht! Maar dan vertelt hij haar dat hij absoluut geen kinderen wil. Betekent dit het einde van haar dromen?

Joanna Neil - Kussen in de praktijk
Jarenlang heeft Louise zich ingezet voor de opbouw van een Spoedeisende Hulp voor kinderen. Voor romantiek was er geen tijd. Tot de knappe arts James Ashleigh in haar leven komt. Er is alleen één groot probleem: James is van plan de kinderafdeling te sluiten. Moet ze haar levenswerk van zich laten afnemen, of de kans op een gelukkige toekomst vergooien?Nummer Doktersroman Extra 13*
Schrijver Lilian Darcy & Alison Roberts
Titel De weg naar zijn hart & Liefde in quarantaine
Oorspronkelijke titel A proposal worth waiting for & Marrying the millionaire doctor
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Lilian Darcy - De weg naar zijn hart
Wanneer chirurg Nick Devlin onverwacht zijn zoontje Josh tijdens zijn medisch zomerkamp in Crocodile Creek moet begeleiden, gaat hij met gemengde gevoelens op weg. Zijn relatie met Josh verloopt namelijk moeizaam. Wat het er niet eenvoudiger op maakt, is dat de arts die Josh behandelt Nicks voormalig studiemaatje en ex-geliefde blijkt te zijn. Zal zij het pantser rond Nicks hart weten te breken?

Alison Roberts - Liefde in quarantaine
Vanaf het moment dat fysiotherapeute Susie Jackson de razend knappe vader van haar patiëntje Stella ontmoet, is ze compleet van de kaart. Aanvankelijk maakt neurochirurg Alex Vavunis haar razend, met zijn ouderwetse opvattingen en zijn arrogantie. Maar dan ontdekt ze dat hij ook een andere kant heeft, een die haar volkomen in de war brengt. En als ze ten slotte nauw moeten samenwerken, komen al haar zekerheden op losse schroeven te staan...Nummer Doktersroman Extra 12*
Schrijver Caroline Anderson & Carol Marinelli
Titel Recept voor liefde & Magische kerst
Oorspronkelijke titel A mommy for Christmas & One magical Christmas
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Caroline Anderson - Recept voor liefde
James heeft het zwaar. Het hoofd van de afdeling Chirurgie, Kate Burgess, kan maar niet begrijpen dat je het als alleenstaand vader soms niet redt om op tijd op je werk te zijn. Maar wanneer pal voor kerst zijn verwarming kapotgaat, ontdekt hij dat ze, naast aantrekkelijk, ook best aardig is! Zo aardig zelfs, dat hij zich heimelijk afvraagt of zij de kerstwens an zijn zoontje - een nieuwe moeder - in vervulling kan laten gaan...

Carol Marinelli - Magische kerst
Beharrain - deel 4
Angus is een getalenteerd arts, al moet verloskundige Imogen wel door zijn botte gedrag heen kijken. Als ze dat doet, ontdekt ze dat hij ook een warme en zorgzame kant heeft. Dat blijkt helemaal uit het feit dat hij haar zonder aarzelen onderkad aanbiedt wanneer ze op zoek is naar een plek voor haar en haar zoontje. Dankbaar gaat ze op zijn aanbod in. Alleen is het daarna niet zo eenvoudig hun verhouding strikt zakelijk te houden...

* 'Magische kerst' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 129.Nummer Doktersroman Extra 11*
Schrijver Gill Sanderson
Titel Liefdevol team & Een snelle kus
Oorspronkelijke titel Their miracle child & A mother for his son
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

In het kleine, informele Rosewood Cottage Hospital lopen de zaken net iets anders dan in andere ziekenhuizen

Gill Sanderson - Liefdevol team
Al zolang Evanna Duncan zich kan herinneren, is ze verliefd op Logan MacNeil. Logan was echter getrouwd enzag haar slechts als zijn onmisbare praktijksverpleegkundige. Durft ze hem nu, na de dood van zijn vrouw, eindelijk duidelijk te maken dat ze zoveel meer zou kunnen zijn?
* De korte inhoud op de achterflap van dit boek stemt niet overeen met het verhaal

Gill Sanderson - Een snelle kus
Om een nare periode te verwerken vertrekt huisarts in opleiding Cat Fraser naar het Rosewood Cottage. De persoonlijke aanpak hier - zo anders dan in Londen - overvalt haar enigszins. Toch geniet ze al snel van het kleinsteedse leven... én van de aardige dokter McCain, haar begeleider. Ondanks de reserves die deze alleenstaand vader heeft, wil ze niets liever dan hem veroveren!Nummer Doktersroman Extra 10*
Schrijver Sarah Morgan
Titel Duizendmaal ja & Verrassende kussen
Oorspronkelijke titel Single father, wife needed & The rebel doctor's bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Het Schotse eiland Glenmore, een plek om nooit meer weg te gaan. Tegelijkertijd brengt het leven op zo'n afgelegen eiland ook spanningen met zich mee - zeker voor het medische team van de enige praktijk die het eiland rijk is...

Sarah Morgan - Duizendmaal ja
Al zolang Evanna Duncan zich kan herinneren, is ze verliefd op Logan MacNeil. Logan was echter getrouwd en zag haar slechts als zijn onmisbare praktijksverpleegkundige. Durft ze hem nu, na de dood van zijn vrouw, eindelijk duidelijk te maken dat ze zoveel meer zou kunnen zijn?

Sarah Morgan - Verrassende kussen
'Saaie Flora' werd ze vroeger altijd genoemd, en zo ziet verpleegkundige Flora Harris zichzelf nog steeds. Ze is niet opwindend en neemt nooit risico's. Dit in tegenstelling tot Connor MacNeil, de nieuwe dokter in de praktijk, die juist leeft voor opwinding. Het is haar dan ook een raadsel waarom hij haar steeds wil kussen...Nummer Doktersroman Extra 9*
Schrijver Kate Hardy & Sarah Morgan
Titel Liefde als hoofdzaak & Eindeloze zomer
Oorspronkelijke titel His honourable surgeon & A bride for Glenmore
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Kate Hardy - Liefde als hoofdzaak
Victoria Radley weet alles van het hoofd, maar van het hart is een andere zaak...
Neuroloog Victoria Radley heeft geen tijd voor liefde, ze steekt al haar energie in haar patiënten. Daarom besteedt ze liever geen aandacht aan haar nieuwe collega Jake Lewis, hoewel hij anders is dan alle artsen die ze kent. Maar Jake maakt het haar niet gemakkelijk zich aan haar voornemen te houden!

Sarah Morgan - Eindeloze zomer
Het eiland Glenmore, een plek om nooit meer weg te gaan...
Slechts één zomer zal dokter Ethan Walker op het afgelegen Schotse eiland Glenmore doorbrengen. Niemand mag weten waarom hij er is, al helemaal niet de mooie Kyla MacNeil, verpleegster in de enige praktijk die het eiland rijk is en tot wie hij zich enorm aangetrokken voelt. Wanneer de lange zomerdagen korter worden, krijgt hij het steeds moeilijker...Nummer Doktersroman Extra 8*
Schrijver Kate Hardy
Titel Arts van adel & Dokter met allures
Oorspronkelijke titel Her celebrity surgeon & Her honourable playboy
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Hun adelijke afkomst heeft Charlie, Sebastian en Victoria Radley er niet van weerhouden fantastische artsen te worden. Maar als het op de liefde aankomt, zijn ze niet zo zeker van hun zaak...

Kate Hardy - Arts van adel
Iedereen op de afdeling mag dokter Charlie Radley, het nieuwe hoofd Chirurgie. Behalve dokter Sophie Harrison. Zij is ervan overtuigd dat hij alleen op grond van zijn adelijke titel is aangenomen. Aangezien Charlie aan dat soort vooroordelen gewend is, zou dat geen probleem moeten zijn, ware het niet dat hij meer wil van Sophie. Veel meer!

Kate Hardy - Dokter met allures
Door toedoen van zijn zus is Seb Radley prijs bij een loterij tijdens een veiling voor een goed doel. De vrouw met het winnende lot, dokter Alyssa Ward, laat heel duidelijk merken niet op een avondje uit met jonkheer Sebastian Radley te zitten wachten. Dat gebeurt hem zelden, en hij gooit dan ook alles in de strijd om haar alsnog voor zich te winnen...Nummer Doktersroman Extra 7
Schrijver Kate Hardy & Meredith Webber
Titel Spaanse charme & Zuidelijk temperament
Oorspronkelijke titel The Spanish doctor's love child & The Spanish doctor's convenient bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Spanje mag dan het land zijn van Don Juan, er zijn Spaanse mannen die door omstandigheden gedwongen absoluut niet bezig zijn met vrouwelijk schoon. Tot ook zij ontdekken dat liefde op de meest onverwachte momenten kan toeslaan...

Kate Hardy - Spaanse charme
Aan een gezin zal dokter Leandro Herrera nooit beginnen omdat hij al zijn tijd in zijn patiënten steekt. Ook verpleegkundige Becky Marston - met wie hij een weergaloze nacht beleeft - maakt hij meteen duidelijk dat zijn carrière voor alles gaat. Dan vertelt Becky dat ze zwanger van hem is!

Meredith Webber - Zuidelijk temperament
Dokter Carlos Quintero is de wanhoop nabij wanneer hij ontdekt dat hij vader is. Hij wist niet eens dat zijn overleden vrouw zwanger was! Gelukkig biedt de genaecologe die zijn dochter ter wereld heeft geholpen, haar hulp aan. Al snel kan hij zich een leven zonder haar niet meer voorstellen..Nummer Doktersroman Extra 6*
Schrijver Carol Marinelli & Marion Lennox
Titel Helende hartstocht & Onvergetelijk weerzien
Oorspronkelijke titel Billionaire doctor, ordinary nurse & The surgeon's family miracle
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De familie Kolovsky trekt met hun modehuis de aandacht van vele vrouwen. En dat komt niet alleen door de prachtige japonnen, maar ook door de zonen Levander en Josef!

Carol Marinelli - Helende hartstocht
De nieuwe arts-assisten Josef Kolovsky brent de Spoedeisende Hulp behoorlijk in beroering. Hij is arrogant, bazig... en vreselijk knap. Omdat Annie niet verwacht dat hij iets ziet in een gewone verpleegster als zij, blijft ze uit zijn buurt. Als blijkt dat hij haar wel ziet staan, is ze dan ook in de wolken. Helaas duurt het maar één opwindende nacht...

Marion Lennox - Onvergelijk weerzien
Ben Blayden wordt naar het exotische eiland Kapua geroepen om medische assistentie te verlenen na een gewelddadige coup. Hij is verrast daar dokter Lily Cyprano aan te treffen, van wie hij ooit zielfsveel gehouden heeft. Nog verraster is hij wanneer hij haar zoontje ontmoet. Blijkbaar is hun liefde niet zonder gevolgen gebleven. Wat nu? Kiest hij voor zijn avontuurlijke bestaan of voor een leven met Lily en Benjy?Nummer Doktersroman Extra 5
Schrijver Alison Roberts & Lynne Marshall
Titel Tijd voor de waarheid & Een gift uit liefde
Oorspronkelijke titel Her four-year baby secret & Single dad, nurse bride
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Alison Roberts - Tijd voor de waarheid
Ambulanceberpleegkundige Fiona wil kost wat kost geheimhouden dat ze een kind heeft van de verongelukte topcoureur Al Stewart. De kleine Sam mag namelijk geen slachtoffer worden van de media. Maar als de broer van Al haar collega wordt, kan ze haar geheim niet langer bewaren. Nick wil graag deel uitmaken van hun leven, maar als hij ook maar een beetje op zijn broer lijkt, moet ze afstand houden. Zo gemakkelijk geeft hij echter niet op...

Lynne Marshall - Een gift uit liefde
De aantrekkelijke dokter Dane Hendricks is niet het type waarop verpleegster Rikki Johansen valt. Hij is arrogant en laat duidelijk merken dat hij haar niet in staat acht de juiste beslissingen te nemen. Het is haar dan ook een raadsel waarom hij zo graag een afspraakje met haar wil. Wanneer ze uiteindelijk toestemt, ontdekt ze een heel andere kant van hem. Vanaf dat moment wil ze nog maar één ding: hem en zijn dochtertjes gelukkig maken!Nummer Doktersroman Extra 4
Schrijver Meredith Webber
Titel Dokter in de woestijn & Baby van de sjeik
Oorspronkelijke titel Desert doctor,secret sheikh & The sheih's surgeon's baby
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

De tweelingbroers Kamid en Arun Rahman zijn fantastische dokters, die zich volledig inzetten voor het volk van Zaheer. Wat hen extra bijzonder maakt, is dat ze naast kundige artsen ook sjeiks zijn en... uiterst aantrekkelijk!

Meredith Webber - Dokter in de woestijn
Dokter Jenny Stapletons hart ligt bij het hulp bieden aan degenen die in nood verkeren, en in dat hectische bestaan is geen ruimte voor liefde. Tot ze onverwacht hulp krijgt van dokter Kamid Rahman, die met zijn exotische uiterlijk een passie in haar opwekt die ze zeer verwarrend vindt...

Meredith Webber - Baby van de sjeik
Tijdens een congres heeft chirurg Melissa Cartwright een vurige affaire met een andere arts. Als ze merkt dat ze zwanger is, besluit ze naar zijn land te reizen om het hem te vertellen. Aangekomen in Zaheer, hoort ze dat hij net de troon heeft geërfd...

* 'Dokter in de woestijn' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 137.
* 'Baby van de sjeik' werld later heruitgegeven in Doktersroman Extra 127.Nummer Doktersroman Extra 3
Schrijver Jennifer Taylor & Laura Iding
Titel Dokter uit duizenden & De twijfel voorbij
Oorspronkelijke titel A night to remember & The surgeon's secret baby wish
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Jennifer Taylor - Dokter uit duizenden
Wanneer een tanker vol chamicaliën recht op een olieplatform af vaart, is een catastrofe onvermijdelijk. Dokter Libby Bridges is net onderweg naar haar echtgenoot Seb, van wie ze al een tijdje gescheiden leeft, om een punt te zetten achter haar huwelijk. Eenmaal bij Sebs ziekenhuis aangekomen, moet ze echter eerst hard aan de slag met de gewonden. Hoe zeker ze op de heenweg ook was van haar zaak, zijn nabijheid brengt haar danig in verwarring...

Laura Iding - De twijfel voorbij
Chirurg Naomi Horton wil al heel lang een kind en besluit uiteindelijk haar toevlucht te nemen tot kunstmatige inseminatie. Op het laatste moment slaat de twijfel echter alsnog in alle hevigheid toe. Ze wil namelij niet alleen een kind, maar ook een man. Het nieuwe hoofd van haar afdeling, op wie ze heimelijk verliefd is, lijkt de perfecte kandidaat...Nummer Doktersroman Extra 2
Schrijver Margaret Barker & Judy Campbell
Titel Verwarrend weerzien & Een kus voor de dokter
Oorspronkelijke titel The fatherhood miracle & The GP's marriage wish
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Margaret Barker - Verwarrend weerzien
Hoewel de beslissing al is genomen, vraagt Anita zich meer dan eens af of ze er wel goed aan doet in India als arts aan de slag te gaan. Er staat haar daar namelijk een ontmoeting te wachten met Dan Mackintosh, de man die haar heeft verlaten omdat zij dolgraag een kind wilde en hij niet. Tot haar grote verbijstering blijkt dat hij een zoon heeft. Hij heeft dus nooit van haar gehouden! Terwijl haar gevoelens voor hem geenszins gedoofd zijn...

Judy Campbell - Een kus voor de dokter
Het zit dokter Victoria Sorensen nog steeds dwars dat de populairste jongen van de klas haar op de middelbare school zo bot heeft afgewezen. Dus staat ze bepaald niet te trappelen wanneer ze tijdeijk blijkt te moeten samenwerken met niemand anders dan diezelfde arrogante Connor Saunders. Al snel ontdekt ze twee dingen: dat hij een heel bekwaam arts is - én dat ze nog net zo verliefd op hem is als destijds...Nummer Doktersroman Extra 1
Schrijver Marion Lennox & Amy Andrews
Titel Op doktersadvies & Kiezen voor geluk
Oorspronkelijke titel His island bride & Found: A father for her child
Genre Doktersroman
Korte omschrijving

Marion Lennox - Op doktersadvies
Susie is perplex wanneer ze oog in oog staat met dokter Sam Renaldo, die speciaal voor haar naar Ocean Spray is gekomen. Hij lijkt als twee druppels water op de door haar gehate Grant, de man die haar acht jaar geleden in de steek heeft gelaten. Al snel blijkt dat de gelijkenis tussen de twee broers alleen het uiterlijk betreft. Bang als ze is opnieuw haar hart te breken, houdt ze hem desondanks op afstand. In tegenstelling tot haar zoontjes Joel en Robbie, die direct dol op hem zijn...

Amy Andrews - Kiezen voor geluk
Carrie Douglas voelt zich enorm aangetrokken tot de knappe dokter Charlie Wentworth - wat wederzijds lijkt. Helaas ziet ze zichzelf daarmee voor een dilemma gesteld. Ze heeft namelijk de opdracht gekregen zijn medisch inloopcentrum op finaniële levensvatbaarheid te beoordelen. Kan ze hem vertellen dat het centrum voorgoed gesloten moet worden zonder daarbij zijn liefde te verliezen?

* 'Op doktersadvies' werd later heruitgegeven in Doktersroman Extra 100.


Home | Harlequin