Romans koop je bij Bol


Deze romans zijn heerlijke eigentijdse - en een tikje sexy - feelgoodromans van wereldwijd geliefde schrijfsters als Susan Mallery, Lori Foster en Jill Shalvis.. 
De Feelgood boekenreeks is de verderzetting van de Intiem Dubbeldik verhalen. Het eerste Feelgood boek verscheen in 2018.
Vanaf nummer 55 krijgt het boek een nieuwe look en verandert de benaming 'Feelgood' in 'Feelgood Roman'. Vanaf nummer 73 wordt de serienaam opnieuw 'Feelgood'.

Ter ere van het 45-jarig bestaan van Harlequin is er ook een Feelgood jubileumspecial uitgegeven, die staat chronologisch tussen de nummers 44 en 45, deze bevat vier Fool's Gold verhalen van Susan Mallery. In september 2020 verscheen ook 'Vurig weerzien' een kort verhaal van Jill Shalvis, deze werd (momenteel) alleen uitgegeven als e-boek, ook deze vind je chronologisch terug tussen de nummers 48 en 49.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Feelgood 78
Schrijver Gena Showalter
Titel Harstocht op herhaling
Oorspronkelijke titel The hotter you burn
Genre Roman
Korte omschrijving

Op heterdaad betrapt!

Harlow Glass is de meest gehate persoon van Strawberry Valley. Bovendien is ze blut, werkloos en dakloos. Wanhopig verschaft ze zich toegang tot haar oude huis... waar ze door een van de nieuwe eigenaren, de knappe zakenman Beck Ockley, wordt betrapt! Ze schrikt zich rot - niet zozeer door zijn vroege thuiskomst, maar vooral door de zinderende aantrekkingskracht tussen hen. Harlow is echter niet van plan een van Becks vele veroveringen te worden. Maar hoelang kan ze weerstand bieden aan deze onmogelijk sexy man?

* Werd reeds eerder uigegeven als Intiem 2231.Nummer Feelgood 77
Schrijver Susan Andersen
Titel Als een lopend vuurtje
Oorspronkelijke titel Burning up
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze weet best dat ze met vuur speelt...

Wanneer voormalige bad girl Macy O'James na jaren terugkeert naar Sugarville, neemt ze zich voor zich keurig te gedragen. Het lijkt haar dan ook het beste om de stoere maar ongelooflijk arrogante brandweerman Gabe Donovan zoveel mogelijk te negeren. Wel een beetje lastig dat ze in dezelfde B&B logeert waarin hij zijn intrek heeft genomen. Wat het er ook niet gemakkelijker op maakt, is dat hij elke keer dat ze thuiskomt toevallig nét onder de douche vandaan komt... Als ze niet oppast, dreigt dit een uitslaande brand te worden!

* Werd reeds eerder uigegeven als Intiem 2178.Nummer Feelgood 76
Schrijver Leigh Himes
Titel Goed gevallen!
Oorspronkelijke titel The one that got away
Genre Roman
Korte omschrijving

Een val van de roltrap... en Abbey belandt in het leven dat ze had kunnen leiden!

Abbey Lahey... Overspannen moeder, ondergewaardeerd pr-medewerker, echtgenote van een werkloze hovenier. Wanhopig graag zou ze haar leven achter zich laten voor een luxevakantie - die ze onverwacht in haar schoot geworpen krijgt dankzij een val van de roltrap in een chic warenhuis...

Abbey van Holt... De vrouw in wiens lichaam Abbey wakker wordt. Ze is getrouwd met de knappe politicus Alex van Holt, woont in een penthouse dat rechtstreeks uit de Architectural Digest komt en draagt enkel Prada en Gucci. Zij is de vrouw die Abbey had kunnen zijn... als ze jaren geleden wél met Alex uit was gegaan.

Maar is dit eigenlijk wel het leven dat ze het liefst wil leiden? En zo niet, hoe kan ze eraan ontsnappen?

* Werd reeds in 2016 door Harlequin uitgegeven als HQN Roman 148.Nummer Feelgood 75*
Schrijver Shannon Stacey
Titel Alles wat hij wil
Oorspronkelijke titel All he ever needed
Genre Roman
Korte omschrijving

Nee hoor, zij heeft geen man nodig... maar dan kent ze deze Kowalski nog niet!

Het is vastentijd voor Paige Sullivan. Voor haar geen mannen meer op het menu! Maar wanneer Mitch Kowalski - lang, donker, sexy - haar eetcafé binnen komt lopen, begint haar voornemen aardig te wankelen. En als vervolgens duidelijk wordt dat hij haar óók heel aantrekkelijk vindt, geeft ze toe aan de verleiding. Wat kan het voor kwaad? Hij is over een aantal weken immers weer vertrokken... Toch?

* Werd reeds in 2015 door Harlequin uitgegeven als Intiem 2182.Nummer Feelgood 74*
Schrijver Gena Showalter
Titel Flirt vol gevaar
Oorspronkelijke titel The closer you come
Genre Roman
Korte omschrijving

Iemand die zo sexy is, zou gearresteerd moeten worden!
Serveerster Brook Lynn Dillon staat ook wel bekend als Miss Verantwoordelijk. Niet dat dat haar nu zoveel heeft opgeleverd: ze is blut, single, en ze heeft al veel te lang geen pleziertje meer beleefd. Dan ontmoet ze bad boy Jase Hollister. Hij is ruig en adembenemend sexy, en er valt niet te ontkomen aan de vonken die tussen hen overspringen. Toch durft ze haar hart niet aan hem te geven... want is hij niet veel te gevaarlijk voor haar?

* Werd reeds in 2016 door Harlequin uitgegeven als Intiem 2228.Nummer Feelgood 73*
Schrijver Victoria Dahl
Titel Frisse start
Oorspronkelijke titel Close enough to touch
Genre Roman
Korte omschrijving

Het heet er niet voor niets het Wilde Westen!
Visagiste Grace Barrett heeft schoon genoeg van het glamourwereldje in Hollywood. Dus wanneer een oudtante in Jackson Hole toevallig een appartement heeft leegstaan, grijpt ze haar kans om helemaal opnieuw te beginnen op het platteland. Daar kan ze tenminste rustig nadenken over haar toekomst. Denkt ze. Want na een paar dagen blijkt al dat er in het duffe Wyoming heel wat meer te beleven is dan ze verwachtte. En dat allemaal dankzij haar buurman, de sexy rancher Cole Rawlins...

* Werd reeds in 2015 door Harlequin uitgegeven als Intiem 2165.Nummer Feelgood Roman 72
Schrijver Kristan Higgins
Titel Verleiden in 10 stappen
Oorspronkelijke titel Fools rush in
Genre Roman
Korte omschrijving

Nog één stapje, en ze heeft haar droomman veroverd!
Een schattig huisje... check. Een nieuwe baan als arts... check. Een lieve nieuwe hond... check. En ten slotte een nieuwe look, om op te vallen en te veroveren... check! Nu zou het Millie Barnes toch ook moeten lukken om het hart van Joe Carpenter (haar grote en eeuwige liefde) te winnen. Ze heeft gedaan wat ze kon om het geluk een handje te helpen, en nu is het geluk aan zet.
Het geluk lijkt de hint te begrijpen. Wonderwel lukt het Millie om Joe’s aandacht te trekken - en vast te houden! Nu heeft ze echt alles wat haar hartje begeert. Maar waar komt dat knagende gevoel dan vandaan? Is het misschien te mooi om waar te zijn?

* Werd reeds eerder door Harlequin uitgegeven als IBS 178 en als HQN Roman 59.Nummer Feelgood Roman 71*
Schrijver Shannon Stacey
Titel Altijd van jou
Oorspronkelijke titel Yours to keep
Genre Roman
Korte omschrijving

Doen alsof je verloofd bent met een Kowalski - hoe moeilijk kan het zijn?
Emma is zielsgelukkig met haar verloofde, Sean Kowalski. Tenminste, dat is wat ze haar oma in Florida vertelt. In werkelijkheid kent ze hem alleen uit de verhalen van een vriendin en heeft ze hem nog nooit ontmoet. Dan besluit oma de tortelduifjes op te zoeken...
Die Emma is knettergek, denkt Sean. Lang en sexy, maar hartstikke gek. Waarom zou ze anders een volslagen vreemde vragen haar verloofde te spelen? Toch zegt hij ja op haar voorstel.
Al snel blijkt het toneelstukje hun wel érg goed af te gaan, hoe stellig ze ook beweren dat ze niets voor elkaar voelen. Maar wie houden ze nu eigenlijk voor de gek: oma... of zichzelf?

* Werd reeds in 2015 door Harlequin uitgegeven als Intiem 2146.Nummer Feelgood Roman 70*
Schrijver Maisey Yates
Titel Flirt met de cowboy
Oorspronkelijke titel The heartbreaker of Echo Pass
Genre Roman
Korte omschrijving

Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Iris Daniels heeft er genoeg van; het moet nu maar eens klaar zijn met haar kalme, saaie leventje. Tijd voor een beetje avontuur! Dus besluit ze serieus werk te maken van haar liefde voor bakken en een bakkerij te beginnen. En ze heeft ook al de perfecte locatie op het oog. Omdat de huur helaas ver boven haar budget ligt, besluit ze de huisbaas een bezoekje te brengen. De man in kwestie, cowboy Griffin Chance, blijkt echter een botte reus te zijn, die zich niet zo makkelijk laat paaien. Maar dan heeft hij haar chocoladekoekjes nog niet geproefd! En inderdaad, hij lijkt meteen een stuk toeschietelijker - én aantrekkelijker... Is er misschien nóg iets waartoe ze hem zou kunnen verleiden?Nummer Feelgood Roman 69*
Schrijver Jennifer Snow
Titel Zon achter de wolken
Oorspronkelijke titel Stars over Alaska
Genre Roman
Korte omschrijving

Wild River mag dan een veilige plek zijn... haar hart loopt wel ernstig gevaar!

Sinds het overlijden van haar verloofde was beveiliger Leslie Sanders het liefst nooit meer teruggekeerd naar haar geboorteplaats, maar de wildernis van Alaska lijkt haar nu eenmaal de beste plek voor haar cliënt, een jonge Hollywoodster, om zich te verschuilen voor haar stalker. Eenmaal in Wild River wordt Leslie overspoeld door verdrietige herinneringen. En het wordt nog moeilijker als ze de beste vriend van haar verloofde, brandweerman Levi Grayson, terugziet. Zijn aanwezigheid brengt haar compleet in de war; niet alleen omdat hij haar constant aan vroeger doet denken, maar ook omdat ze hem ineens met heel andere ogen bekijkt. Was Levi altijd al zo ontzettend sexy?Nummer Feelgood Roman 68*
Schrijver Maisey Yates
Titel Cowboy onder de mistletoe
Oorspronkelijke titel The last Christmas cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Logan Heath doet niet aan kerst. De feestdagen doen hem alleen maar denken aan de familie die hij is kwijtgeraakt, en hij brengt ze het liefst in zijn eentje door. Maar zijn goede vriendin Rose Daniels denkt daar anders over. Ze lijkt vastbesloten hem te betrekken bij haar plannetje om haar zus aan de man te helpen. Niet dat onschuldige Rose zelf veel ervaring heeft op liefdesgebied, integendeel! Dus is het aan Logan om haar van de nodige uitleg te voorzien. Hij mag de theorie natuurlijk niet in de praktijk brengen - ze is het zusje van zijn beste vriend, dus verboden terrein. Maar ach, een klein kusje onder de mistletoe kan toch geen kwaad?Nummer Feelgood Roman 67*
Schrijver Susan Mallery
Titel Een heel gelukkig kerstfeest
Oorspronkelijke titel Happily this Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Wynn Beauchene heeft een goedlopende zaak, een geweldige zoon en een lichtelijk gênante crush op haar buurman, politieagent Garrick McCabe. Maar ach, wat kan het voor kwaad? Ze is een onafhankelijke vrouw, die zich af en toe overgeeft aan onschuldige fantasieën over een man die ze nauwelijks kent. Dan heeft Garrick ineens haar hulp nodig: zijn zwangere dochter komt tijdens de feestdagen bij hem wonen, en hij vraagt of Wynn hem wil helpen zijn huis gezelliger te maken. Maar zullen een paar kussens, kaarsen en kerstlichtjes genoeg zijn om de spanning tussen zijn dochter en hem uit de lucht te halen? En wat moet Wynn beginnen met de spanning tussen Garrick en haar, die juist als een razende oploopt?Nummer Feelgood Roman 66*
Schrijver Delores Fossen
Titel Verleiding in Texas
Oorspronkelijke titel Tempting in Texas
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie kan ze weerstaan, de cowboys uit Lone Star Ridge?

Als tiener had hulpsheriff Cait Jameson al een crush op Hayes Dalton, en dat werd eigenlijk alleen maar erger nadat hij naar Hollywood vertrok en beroemd werd. Net als talloze andere verliefde fans keek ze iedere week vol verwachting uit naar een nieuwe aflevering van de tv-serie Outlaw Rebels, waarin Heartthrob Hayes een hoofdrol speelde. Nu hij terug is in Lone Star Ridge, doet ze haar uiterste best om haar gevoelens voor hem te verbergen, maar in levenden lijve is hij helaas nog veel, veel sexyer dan op het scherm. En dan stelt hij haar ook nog een onmogelijk verleidelijke vraag...Nummer Feelgood Roman 65*
Schrijver Jennifer Snow
Titel Hart in vrije val
Oorspronkelijke titel A sweet Alaskan fall
Genre Roman
Korte omschrijving

Een berg springt ze met gemak af, maar durft ze ook deze sprong te wagen?

Montana Banks heeft één grote passie: basejumpen. Tot haar verdriet mag ze dit sinds haar ongeluk niet meer doen, maar gelukkig geeft ze nu basejumpcursussen bij het outdoorbedrijf van haar vriendin. Het is even wennen, zo’n leven zonder adrenaline, maar het bevalt haar prima in Wild River. Ze is blij met haar baan en haar vrienden, en ze heeft haar dochter, Kaia, dicht in de buurt. Toch verlangt ze stiekem naar een avontuurtje met een spannende man. Haar buurman, politieagent Eddie, komt hier zeker niet voor in aanmerking - veel te braaf! Maar waarom fantaseert ze dan steeds over zijn sexy sixpack?Nummer Feelgood Roman 64*
Schrijver Shannon Stacey
Titel Absoluut van jou
Oorspronkelijke titel Undeniably yours
Genre Roman
Korte omschrijving

Waar een onenightstand met een Kowalski wel niet toe kan leiden...

Barkeeper Kevin Kowalski vraagt er nooit om, maar vrouwen spelen hem nu eenmaal servetjes met hun telefoonnummer toe. Maar sinds hij de mooie Beth heeft ontmoet, gaat hij niet meer in op hun uitnodigingen.

Kevin is ontzettend volhardend, dat moet Beth Hansen hem nageven. Ze zit alleen totaal niet te wachten op mannelijke aandacht - hoe knap de man in kwestie ook mag zijn. Toch geeft ze op een zwak moment toe. Eén nachtje kan vast geen kwaad...

* Reeds eerder verschenen als Intiem 2134.Nummer Feelgood Roman 63*
Schrijver Jo McNally
Titel Klavertjes van geluk
Oorspronkelijke titel Barefoot on a starlit night
Genre Roman
Korte omschrijving

Met een beetje 'Irish Luck' verandert deze neprelatie misschien wel in een echte...

Bridget McKinnon heeft alles over voor haar zieke oma Maura. In plaats van haar culinaire dromen na te jagen, keert ze voor haar terug naar haar geboorteplaats Rendezvous Falls, om groen bier te tappen in de Ierse pub. Financieel loopt alles niet meteen op rolletjes, dus de handsome stranger die navraag doet naar het appartement dat ze verhuurt, komt als geroepen. Dan ontdekt ze dat haar nieuwe huurder, de Ierse docent Finn O'Hearn, niet alleen geïnteresseerd is in haar appartement: hij vraagt haar te doen alsof ze zijn verloofde is, zodat hij een greencard kan krijgen. Al snel houden ze iedereen voor de gek met hun smachtende blikken en hartstochtelijke kussen... en wordt het voor Bridget steeds lastiger zichzelf ervan te overtuigen dat het gespeeld is!Nummer Feelgood Roman 62
Schrijver Victoria Dahl
Titel Flirten aan zee
Oorspronkelijke titel Crazy for love
Genre Roman
Korte omschrijving

Het zit Chloe niet mee. Het is al erg genoeg dat haar verloofde zijn dood in scène heeft gezet om aan haar te ontsnappen, maar dat de pers haar vervolgens neerzet als briesende bruid, dat is de druppel. Dus vlucht ze samen met haar beste vriendin naar een paparazzi-vrij eiland. In het huisje naast hen zit precies wat ze nodig heeft voor een zorgeloze vakantieflirt: de sexy avonturier Max. Hij leidt een wild leven als schatzoeker op zee en zou het liefst willen bijkomen in de armen van een heerlijk normaal meisje. Chloe voldoet maar al te graag aan dat plaatje, en ze beginnen een opwindende romance. Maar dan kijken ze ineens recht in de lens van een camera...

* Reeds eerder verschenen als Intiem 2150.Nummer Feelgood Roman 61*
Schrijver Delores Fossen
Titel Weerzien in Texas
Oorspronkelijke titel Wild nights in Texas
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie kan ze weerstaan, de cowboys uit Lone Star Ridge?

Het lukt voormalig kindsterretje Hadley Dalton maar niet om de bijnaam 'Badly' kwijt te raken, die ze verwierf door de realityserie Little Cowgirls. Wat ze ook maar niet kwijtraakt, zijn haar gevoelens voor sheriff Leyton Jameson, haar jeugdliefde uit Lone Star Ridge. Destijds maakte hij het uit nadat hun zoenpartij op televisie werd uitgezonden, waarna Hadley het stadje verliet. Nu is ze terug, om haar geliefde oma Em te zoeken, die wordt vermist. Natuurlijk loopt ze Leyton al snel tegen het knappe lijf – en laaien haar oude gevoelens in alle hevigheid op. Maar wie zegt dat het nu wél een goed idee is eraan toe te geven?Nummer Feelgood Roman 60*
Schrijver Maisey Yates
Titel Meer dan een cowboy
Oorspronkelijke titel The hero of Hope Springs
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley 10
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Al zolang cowboy Ryder Daniels zijn beste vriendin Sammy Marshall kent, is zij het lichtpunt in zijn leven. Na het dramatische verlies van zijn ouders gaven haar warmte en positieve energie hem de kracht om voor zijn broers en zussen te zorgen. Alleen hij weet dat ze ook heel kwetsbaar is, en om die reden heeft hij zijn diepere gevoelens voor haar altijd verborgen gehouden. Dan doet ze hem een schokkend en verleidelijk verzoek... en maakt ze het hem wel héél erg lastig!Nummer Feelgood Roman 59*
Schrijver Lori Foster
Titel De Somerset-zusjes
Oorspronkelijke titel The Somerset girls
Genre Roman
Korte omschrijving

Niemand kent je zo goed als je zus...

Het samen runnen van de dierenopvang die ze van hun grootouders hebben geërfd gaat Autumn en Ember Somerset prima af, maar daarbuiten hebben de zusjes niet veel gemeen. De rustige Autumn zit het liefst op de bank met een boek, terwijl vrije geest Ember het liefst zoveel mogelijk - en van zoveel mogelijk mannen - geniet.

Wanneer Autumns jeugdliefde terugkeert naar Sunset, samen met zijn schattige dochtertje, trekt Ember haar zus van de bank en stuurt haar op een date. Voorzichtig waagt Autumn zich weer aan de liefde, waardoor bij Ember opeens de twijfel toeslaat. Want hoe vrij en onbevreesd ze alles ook tegemoet treedt, durft zíj eigenlijk wel in de liefde te geloven?Nummer Feelgood Roman 58
Schrijver Kristan Higgins
Titel Eerlijk duurt het langst
Oorspronkelijke titel Too good to be true
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe kon zij nu weten dat haar droomman gewoon in het echt bestaat...

Grace is het zat dat iedereen haar altijd vol medelijden aankijkt, alleen omdat ze single is. En nu moet ze ook nog naar een bruiloft, waar iedereen zich iets te luid fluisterend zal afvragen waarom ze nog stééds geen leuke man heeft gevonden. Uiteindelijk ziet ze maar één uitweg: ze verzint een vriendje. De perfecte man: een kinderchirurg die om de dag een levensreddende operatie verricht, in zijn vrije tijd zwerfkatten verzorgt en... haar adoreert. Dan krijgt ze een nieuwe buurman, een levensechte, razendknappe, supersexy man - maar met een duister verleden...

* Reeds eerder verschenen als HQN Roman 56.Nummer Feelgood Roman 57*
Schrijver Jennifer Snow
Titel Lente in Alaska
Oorspronkelijke titel Under Alaskan sky
Genre Roman
Korte omschrijving

Eén hartstochtelijke kus, en daar gaan zijn goede voornemens!

Om zijn dochter zo rustig mogelijk te laten opgroeien, heeft alleenstaand vader Tank Wheeler zich voorgenomen zijn hart niet te verliezen. De laatste tijd lijkt er echter een vreemde spanning te hangen tussen zijn beste vriendin, Cassie, en hem. Wanneer dit uitloopt op een hartstochtelijke verjaardagskus, komt hun relatie ineens in een nieuwe fase, die hij toch best nader wil verkennen. En ook Cassie lijkt hier wel voor in te zijn. Tot ze een onverwacht bezoekje krijgen dat alles op losse schroeven zet...Nummer Feelgood Roman 56*
Schrijver Shannon Stacey
Titel Alleen van jou
Oorspronkelijke titel Exclusively yours
Genre Roman
Korte omschrijving

Kamperen met de Kowalski's: ronduit rampzalig!

Keri's carrière staat op het spel. Haar bazin heeft haar opgedragen een exclusief interview te regelen met bestsellerauteur Joe Kowalski - dezelfde Joe wiens hart ze jaren geleden brak...

Joe’s interesse is meteen gewekt wanneer hij hoort dat Keri Daniels helemaal voor hém uit LA is gekomen. Hoewel hij best weet waar ze op uit is, kan hij zich deze kans om zijn jeugdliefde weer te zien niet laten ontglippen!

Meedoen aan de jaarlijkse kampeertocht van de Kowalski’s, dat is de prijs die Keri moet betalen. Na een dag in de bossen ziet ze er al niet meer uit, bedekt onder het stof, de modder en de muggenbeten - terwijl Joe er tot haar frustratie alleen maar ruiger en sexyer op wordt...

* Reeds eerder verschenen als Intiem 2122.Nummer Feelgood Roman 55*
Schrijver Maisey Yates
Titel Uitgedaagd door de cowboy
Oorspronkelijke titel The bad boy of redemption ranch
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley 9
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Politieagent Pansy Daniels is het toonbeeld van verantwoordelijk gedrag. Haar levensdoel: de plaatselijke gemeenschap veilig houden. Dus zit ze totaal niet te wachten op een arrogante en o zo sexy cowboy die de boel even op zijn kop komt zetten! West Caldwell mag dan wel haar nieuwe huisbaas zijn, dat betekent nog niet dat hij haar zo hoeft uit te dagen... en hij hoeft al helemaal niet te denken dat hij zomaar haar hart kan stelen!Nummer Feelgood 54
Schrijver Kat French
Titel Een hele onderneming!
Oorspronkelijke titel Undertaking love
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze is klaar voor een strijd op leven en dood…

De trouwkapel van Marla Jacobs is een doorslaand succes. Bruidsparen vanuit de wijde omtrek van het Engelse plaatsje Beckleberry komen naar haar kapel om zich in de echt te laten verbinden. Maar dan ontdekt ze dat er in het pand naast haar een begrafenisonderneming komt. Ze ziet het al voor zich: trouwlimo’s die met rouwwagens concurreren om een parkeerplek, bruidsboeketten die worden verwisseld voor grafkransen...

Marla verzamelt een kleurrijk leger van dorpsgenoten om zich heen en stelt een oorlogsplan op. Maar wanneer ze haar vijand in levenden lijve ontmoet, raakt ze pas echt in de problemen. Gabriel Ryan is ronduit goddelijk, met zijn knappe uiterlijk en sexy Ierse accent!

* Reeds eerder verschenen als HQN Roman 123.Nummer Feelgood 53*
Schrijver Delores Fossen
Titel Verliefd in Texas
Oorspronkelijke titel Chasing trouble in Texas
Genre Roman
Korte omschrijving

Lone Star Ridge 2
Wie kan ze weerstaan, de cowboys uit Lone Star Ridge?

Weduwnaar Austin Jameson heeft zijn handen wel even vol, met een schattige jonge tweeling en een drukke ranch. Dus wanneer zijn jeugdliefde, voormalig kindsterretje McCall Dalton, terugkeert naar Texas om te ontsnappen aan een schandaal, zit hij daar niet per se op te wachten. En toch... oude liefde roest niet, en al snel zwichten ze voor de verleiding. Maar dan worden ze geconfronteerd met een voogdijzaak en nóg een schandaal. Jeugdliefdes of niet, is hun opnieuw opbloeiende liefde hier wel tegen bestand?Nummer Feelgood 52*
Schrijver Jo McNally
Titel Kussen bij het haardvuur
Oorspronkelijke titel Stealing kisses in the snow
Genre Roman
Korte omschrijving

Rendezvous Falls 2
Welkom in Rendezvous Falls, waar de wijn en de liefde rijkelijk vloeien!

Piper Montgomery heeft wel even genoeg op haar bordje. Of eigenlijk is haar bordje compleet volgeladen, met haar twee schattige kinderen, dubbele baan en ook nog eens een klushuis. Ze heeft dan ook totaal geen tijd voor de onwelkome gevoelens die haar overvallen wanneer biker Logan Taggart de inn waar ze werkt komt binnenwandelen. Bovendien is deze man echt veel te ruig en stoer voor een brave alleenstaande moeder als zij!Nummer Feelgood 51*
Schrijver Maisey Yates
Titel Dans met de cowboy
Oorspronkelijke titel Cowboy Christmas redemption
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley 8
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Caleb Dalton is al jaren verliefd op alleenstaand moeder Ellie Bell, maar ze is nu eenmaal de weduwe van zijn beste vriend en daarom strikt verboden terrein. Alleen schijnt die boodschap maar niet tot zijn hart door te dringen. Wanneer Caleb ontdekt dat Ellie zich heeft voorgenomen weer te gaan daten, kan hij zich niet langer inhouden. Want als íémand haar mee uit mag nemen, met haar mag dansen en haar mag kussen, dan is híj dat!Nummer Feelgood 50*
Schrijver Jennifer Snow
Titel Vonken in de sneeuw
Oorspronkelijke titel An Alaskan Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

In Alaska heb je altijd een witte kerst, maar de sneeuw smelt haast door de vonken die tussen hen overspringen!

Als er iets is wat chirurg Erika Sheraton deze kerst níét op haar verlanglijst heeft staan, dan is het een vakantie. Toch heeft ze geen keus; ze heeft duidelijke orders van haar baas gekregen om vrij te nemen. Dus pakt ze haar skispullen in en stapt op de trein richting Alaska. In Wild River organiseert haar vriendin Cassie trips voor echte adrenalinejunks, maar niets doet de adrenaline zo door Erika’s lijf gieren als de hernieuwde kennismaking met Cassies broer, Reed. Meer dan een vakantieliefde kan het echter niet worden; in de stad wacht immers haar carrière. Of zal ze zich toch over laten halen tot een kerst - en een toekomst - in de sneeuw?

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Nummer Feelgood 49*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Verrukkelijk kerstfeest
Oorspronkelijke titel Wrapped up in you
Genre Roman
Korte omschrijving

Zijn haar taco’s nou zo pittig, of krijgt ze het zo warm van hém?

Na jaren van de ene naar de andere plek te hebben gezworven, weet Ivy Snow niet beter dan dat alles tijdelijk is: scholen, vrienden en veel te veel foute mannen. Nu ze een succesvolle foodtruck heeft en een appartement waar ze zich helemaal thuis voelt, is haar leven eindelijk in wat rustiger vaarwater beland. Ze is niet van plan om het door wie dan ook te laten ontregelen. Al helemaal niet door sheriff Kel O'Donnell - want bij hem staat 'tijdelijk' op zijn voorhoofd te lezen! Maar hoeveel langer lukt het haar nog om zijn lome, sexy glimlach te weerstaan?Nummer Feelgood e-book
Schrijver Jill Shalvis
Titel Vurig weerzien
Oorspronkelijke titel Naughty all over
Genre Kort verhaal
Korte omschrijving

Door haar eigen - onhandige - toedoen belandt Daisy in het ziekenhuis, gekleed in niets meer dan haar weinig verhullende ondergoed. Tot haar schrik is uitgerekend Eric Levine de arts die haar gaat behandelen: de man van wie ze ooit dacht dat hij de Ware was. Maar dat was voordat ze erachter kwam hoe toegewijd hij was aan zijn werk. De vonken springen onmiddellijk weer over, en hoe! Alleen, ze móét afstand houden tot deze veel te sexy dokter, want wie zegt dat hij inmiddels veranderd is?


Nummer Feelgood 48*
Schrijver Delores Fossen
Titel Nachten in Texas
Oorspronkelijke titel Tangled up in Texas
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie kan ze weerstaan, de cowboys uit Lone Star Ridge?

Naast het runnen van zijn familieranch, met een hele rits familieleden, houdt Shaw Jameson niet bepaald tijd over. Toch is zijn interesse gewekt wanneer zijn jeugdliefde, voormalig-kindsterretje-nu-zakenvrouw Sunny Dalton terugkeert naar Lone Star Ridge. Wat hij niet had voorzien, is dat er opnieuw onmiddellijk een vonk tussen hen overvliegt, die hen allebei in lichterlaaie zet! Hij wil zich echter niet nog eens aan de liefde branden, want wie zegt dat Sunny blijft?Nummer Feelgood 47*
Schrijver Lori Foster
Titel Een opwindende rit
Oorspronkelijke titel All fired up
Genre Roman
Korte omschrijving

Mustang Koeriers: voor de kortste weg naar je hart!

Al is hij niet trots op zijn verleden, toch vindt Mitch Crews dat hij er open kaart over moet spelen. Tegenover zijn pas gevonden familie, waar hij nu al om is gaan geven. En tegenover de verpletterend mooie Charlotte, die zo’n stoere bink als hij behoorlijk van de wijs weet te brengen. Mét het risico dat ze dan niets meer met hem te maken wil hebben… Dan blijkt het verleden dat hem achtervolgt ook haar te bedreigen. Maar wie denkt dat hij dat zomaar op zich laat zitten, kent hem nog niet!Nummer Feelgood 46
Schrijver Kristan Higgins
Titel Droom van een man
Oorspronkelijke titel All I ever wanted
Genre Roman
Korte omschrijving

Waar blijft hij nou, die man van haar dromen?

Callie Grey begrijpt niet wat ze verkeerd doet. Ze is toch altijd lief en opgewekt? Neemt ze niet altijd lekkers mee voor iedereen op haar werk? En ziet ze er niet altijd superschattig en hip uit? Waarom kan haar baas Mark, al jaren haar grote liefde, dan niet gewoon voor haar kiezen? In plaats daarvan verlooft hij zich ijskoud met een ander... Voor Callie betekent het een omslag in haar leven. Ze mag niet meer over Mark dromen/mijmeren/fantaseren, ze moet eropuit en een man vinden met wie ze wél een echte relatie kan hebben. Een internetprofiel is zo aangemaakt, maar al snel blijkt dat het nog niet zo simpel is om een leuke vent te vinden. Waar blijft hij nou, die man van haar dromen?

* Dit boek werd reeds eerder uitgegeven als HQN Roman 43.Nummer Feelgood 45*
Schrijver Maisey Yates
Titel Vurige cowboy
Oorspronkelijke titel Lone wolf cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Brandweerman Jacob Dalton kan werkelijk iedereen redden, behalve zichzelf. Sinds het fatale ongeluk van zijn beste vriend houdt deze stoere cowboy anderen het liefst op afstand. Dan keert Vanessa Logan terug naar Gold Valley. Jaren geleden hielp hij haar uit een benarde situatie, en hij is haar mooie bruine ogen nooit vergeten. Toch bevalt het hem niet dat het meteen weer knettert en vonkt tussen hen. Als hij haar dichtbij laat komen, kan dat immers alleen maar verkeerd aflopen. Of is zij juist de enige die hém zou kunnen redden?Nummer Feelgood Jubileumspecial 4* (45 jaar Harlequin)
Schrijver Susan Mallery
Titel Gewoonweg gelukkig
Oorspronkelijke titel Diverse
Genre Roman
Korte omschrijving

Speciaal voor het 45-jarig jubileum van Harlequin nemen we u mee terug naar het kleurrijke stadje Fool’s Gold. Daar is nog steeds genoeg romantiek te beleven, zoals u kunt lezen in deze vier verhalen van onze sterauteur Susan Mallery!

In HELEMAAL ZIJN BRUID (Sister of the bride) zinkt Katie de moed in de schoenen: waarom moet ze per se met Howie naar de bruiloft van haar zus? De laatste keer dat ze hem zag, was hij een slungelige nerd van zestien. De goddelijke verschijning die op het trouwfeest op haar af komt lopen kan hem dus onmogelijk zijn!

In HELEMAAL DE ONZE (Only us: A Fool's Gold holiday) is dierenverzorger Carina hopeloos verliefd op haar baas, dierenarts Cameron. Toch lijkt het haar beter haar gevoelens diep weg te stoppen; ze wil haar baan immers niet op het spel zetten. Maar die onverwachte kus verandert alles...

In ALLES ONDER CONTROLE (Halfway there) heeft Fayrene grootse plannen voor een eigen uitzendbureau. Verliefd worden past dan ook niet in de planning. Alleen, vertel dat maar aan de vlinders in haar buik, die steeds enthousiast beginnen te fladderen als ze ingenieur Ryan ziet...

En in ONVERWACHTE FLIRT (A Fool's Gold wedding) ziet Abby er enorm tegen op om de superslimme en ongetwijfeld ook supersááie Joaquin drie weken te moeten vermaken in Fool’s Gold. Het is dat ze haar zus, Melissa, niets kan weigeren. Maar zodra Abby Joaquin in de ogen kijkt, weet ze dat ze hém ook niets kan weigeren!

* Ter ere van het 45-jarig bestaan van Harlequin verscheen deze Feelgood jubileumspecial, hij heeft geen nummer binnen deze serie.Nummer Feelgood 44*
Schrijver Lori Foster
Titel Grote kans op zon
Oorspronkelijke titel Sisters of Summer's end
Genre Roman
Korte omschrijving

Zomer in Copper's Charm Deel 1
In Cooper’s Charm schijnt elke dag de zon... en zijn de zomerliefdes voor altijd!

Zes jaar geleden keerde Joy Lee haar steenrijke familie de rug toe om samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in het Cooper’s Charm-resort. In deze prachtige omgeving vindt ze alles wat ze haar hele leven heeft moeten missen: warmte, vriendschap, rust... En liefde - tenminste, als het aan Royce Nakirk, de knappe nieuwe eigenaar van de drive-inbioscoop, ligt!
Voor Maris Kennedy staat haar baan bij de kampwinkel van Cooper’s Charm op nummer één; de winkel biedt haar zekerheid en veiligheid, waar ze na haar moeilijke jeugd enorm naar heeft verlangd. Iets beginnen met klusjesman Daron Hardy - sexy, grappig, vrij - lijkt haar dan ook veel te riskant. Of is hij juist de frisse wind die ze nodig heeft?Nummer Feelgood 43*
Schrijver Delores Fossen
Titel Verloofd met de cowboy
Oorspronkelijke titel The last rodeo
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 6
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Dat Lucian niet bepaald bekendstaat als de gezelligste Granger, kan hem niets schelen. Hij weet best dat hij zijn bijnaam 'Lucifer' te danken heeft aan zijn licht ontvlambare karakter. Dan dreigt hij de leiding over het familiebedrijf te verliezen, en er is maar één manier waarop hij die veilig kan stellen: hij moet de plaatselijke bevolking aan zijn kant krijgen. Hoe wekt hij hun vertrouwen? Door zich voor te doen als familieman en zich te verloven met zijn mooie assistent, Karlee O’Malley! Maar hun verloving mag dan voor de show zijn, er is niets verzonnen aan de vonken die tussen hen overspringen bij de eerste kus...Nummer Feelgood 42*
Schrijver Jo McNally
Titel Dansen in het zonlicht
Oorspronkelijke titel Slow dancing at sunrise
Genre Roman
Korte omschrijving

Rendezvous Falls Deel 1
Welkom in Rendezvous Falls, waar de wijn en de liefde rijkelijk vloeien!

Boekhouder Whitney Foster houdt ervan als alles klopt: niet alleen op haar werk, maar ook privé. Wanneer haar keurig uitgestippelde leventje ineens in duigen ligt, is ze dan ook compleet van slag. Ze besluit te vluchten naar de enige plek die altijd als thuis heeft gevoeld, Rendezvous Falls. Maar ook daar is het niet meer hetzelfde: het wijnhuis van haar tante Helen verkeert in grote problemen. En Whitney vertrouwt Luke, de sexy vreemdeling die de boel lijkt te runnen, voor geen cent... Toch moet ze wel met hem samenwerken om het wijnhuis te redden. Maar hoe goed ze ook is met cijfers, ze had niet gerekend op de enorme aantrekkingskracht tussen Luke en haar!Nummer Feelgood 41
Schrijver Maisey Yates
Titel Cowboy met charme
Oorspronkelijke titel Cowboy to the core
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 6
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Je hoeft paardentrainer Jamie Dodge niets wijs te maken over cowboys; ze is opgegroeid met drie rasechte cowboys als broers. En precies om die reden is haar nieuwe baas, rodeokampioen Gabe Dalton, totaal ongeschikt voor haar. Uit ervaring weet ze immers dat cowboys stinken, de wc-bril omhoog laten staan en alles wat beweegt proberen te versieren. Nee hoor, geen enkele twijfel, ze is totáál immuun voor Gabes charme. Ware het niet dat hij een stuk sexyer en onweerstaanbaarder is dan elke andere cowboy die ze ooit heeft ontmoet...Nummer Feelgood 40*
Schrijver Delores Fossen
Titel Warmbloedige cowboy
Oorspronkelijke titel Lone star blues
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 5
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Dylan Granger is bijzonder geliefd bij de vrouwen in Wrangler's Creek. Hij heeft er dan ook een heleboel in zijn bed gehad! Toch is er één vrouw die altijd, zelfs nog na veertien jaar, zijn gedachten beheerst: zijn ex-vrouw, Jordan. Dan wordt er een tweejarig jongetje bij hem afgeleverd, dat zijn zoontje blijkt te zijn. Hoe is dat mogelijk? Tot zijn ontzetting is de moeder het nichtje van Jordan, met wie hij één keer een wilde nacht beleefde. En alsof die schok nog niet groot genoeg is, is Jordan ineens terug in Wrangler’s Creek... om voor zíjn kind te gaan zorgen!Nummer Feelgood 39*
Schrijver Susan Mallery
Titel Alleen maar voor jou
Oorspronkelijke titel Meant to be yours
Genre Roman
Korte omschrijving

Happily Inc. Deel 5
In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Een gescheurde trouwjurk, een ingezakte taart, een spoorloos verdwenen trouwring... Noem een crisis, en weddingplanner Renee Grother weet er een oplossing voor. Maar hoe goed ze ook is in het organiseren van andermans bruiloften, zelf is ze niet voor het huwelijk in de wieg gelegd. Daarom bevalt haar flirt met sexy thrillerauteur Jasper Dembenski haar uitstekend, en ook hij lijkt blij te zijn met hun friends with benefits-regeling. Wanneer Renee zijn inspiratiebron wordt voor een vrouwelijk personage in zijn nieuwe boek en ze elkaar steeds vaker zien, begint ze stiekem toch op meer te hopen... Maar durft ze zich over te geven aan het enige wat niet makkelijk te plannen valt: de liefde?Nummer Feelgood 38*
Schrijver Lori Foster
Titel Bijna niet te stoppen
Oorspronkelijke titel Slow ride
Genre Roman
Korte omschrijving

Road to Love Deel 2
Mustang Koeriers: voor de kortste weg naar je hart!

Ronnie Ashford is heus wel iets gewend van haar bazen, twee excentrieke rariteitenverzamelaars, maar dat ze nu Jack Crews moet gaan inhuren als koerier, bevalt haar totaal niet. Alsjeblieft zeg, na alles wat ze over hem heeft gehoord - en dan is 'arrogante gladjakker' nog aardig - zit ze niet op zijn hulp te wachten! Gelukkig hoeft ze daar vanavond even niet aan te denken; ze houdt zich veel liever bezig met de sexy vreemdeling die zojuist de bar binnen is komen wandelen. Maar net als de spanning tussen hen tot het kookpunt stijgt, fluistert hij vier woorden waardoor alles op zijn kop komt te staan: 'Ik ben Jack Crews.'Nummer Feelgood 37
Schrijver Jill Shalvis
Titel Uiterst verleidelijk
Oorspronkelijke titel Playing for keeps
Genre Roman
Korte omschrijving

Dus tegenpolen trekken elkaar aan?

O zeker, Sadie Lane kan niet ontkennen dat de vonken overslaan, steeds wanneer ze de knappe en zelfverzekerde Caleb Parker tegenkomt - maar dan wel vonken van irritatie! Wat wil je ook, ze zijn complete tegenpolen: zij is een beginnende tattoo artist, hij een succesvol jasje-dasjetype. Nadat ze per toeval samen een hond redden in een heftige storm, ontdekt ze dat Caleb ook een zachte, kwetsbare kant heeft. En ook hij lijkt zich onverwacht tot háár aangetrokken te voelen. Wat een schok! Maar kunnen ze zich over hun vooroordelen heen zetten en toegeven dat ze in elk geval op één front een perfecte match zijn?Nummer Feelgood 36*
Schrijver Kristan Higgins
Titel Daten voor gevorderden
Oorspronkelijke titel The perfect match
Genre Roman
Korte omschrijving

Zij wil een man, hij wil een greencard... Een win-winsituatie, zou je zeggen!

Honor Holland voelt zich tot op het bot vernederd als ze haar beste vriend ten huwelijk vraagt, en hij haar bruut afwijst. Maar ze laat zich er niet onder krijgen! In no time is ze weer vol overgave aan het daten. Al is een leuke man vinden misschien wat lastig in een stadje als Manningsport, waar maar zevenhonderdvijftien mensen wonen.

De Britse professor Tom Barlow heeft er veel voor over om in Manningsport te blijven, waar zijn onofficiële stiefzoon, Charlie, woont. Klein detail: zijn visum is bijna verlopen en hij zal het land moeten verlaten. Tenzij hij op een of andere manier aan een greencard kan komen...Nummer Feelgood 35
Schrijver Maisey Yates
Titel De enige echte cowboy
Oorspronkelijke titel Unbroken cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 5
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Als stierenrijder kan Dane Parker wel tegen een stootje - totdat die ene stier hem goed te grazen nam. Tot zijn grote ergernis is hij nu al maanden uit de running om te herstellen van zijn verwondingen. En hoe lief ze het ook bedoelt, hij zit er totaal niet op te wachten dat zijn goede vriendin Bea hem als een van haar gewonde zwerfdieren behandelt - óf dat hij zich ineens zo tot haar aangetrokken voelt! Toch kan hij niet weigeren als ze zijn hulp vraagt bij het opzetten van een opvanghuis voor wilde dieren. Alleen blijkt het nog een hele klus om een beetje afstand van haar te houden...Nummer Feelgood 34*
Schrijver Shannon Stacey
Titel In lichterlaaie
Oorspronkelijke titel Flare up
Genre Roman
Korte omschrijving

Boston Fire Deel 5
De mannen van Boston Fire zetten je hart in vuur en vlam!

Alleen maar idioot gelukkige koppels om je heen terwijl je zelf een gebroken hart hebt... Brandweerman Grant Cutter vindt het niet te doen! Hij komt zelfs bijna in de verleiding zijn spullen in zijn jeep te laden en Boston Fire definitief de rug toe te keren. Dan komt er een noodoproep binnen. Een vervallen flat staat in lichterlaaie, en er bevindt zich nog één persoon in het gebouw: Wren Everett, de vrouw die zijn hart aan flarden scheurde. Gelukkig weet Grant haar veilig naar buiten te krijgen. Maar wat deed ze in die gribus? Hij weet zeker dat er iets niet in de haak is - en dat zou weleens te maken kunnen hebben met de reden waarom ze bij hem is weggegaan...Nummer Feelgood 33*
Schrijver Delores Fossen
Titel Cowboy in de spotlight
Oorspronkelijke titel Texas-sized trouble
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 4
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Ooit was Lawson Granger stapelverliefd op Eve Cooper, maar zij verliet Wrangler’s Creek om haar droom na te jagen. Nu, jaren later, is ze terug. Met de paparazzi op haar hielen, want ze is inmiddels een grote ster. En alsof dat nog niet genoeg is: ze is hoogzwanger! Lawson valt van de ene verbazing in de andere. Toch blijkt al snel dat één ding onveranderd is gebleven: de enorme aantrekkingskracht tussen hen. Maar net wanneer hij durft te hopen op een mooie toekomst samen, ontdekt hij haar grote geheim...Nummer Feelgood 32
Schrijver Maisey Yates
Titel Kerst met de cowboy
Oorspronkelijke titel A tall, dark cowboy Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 4
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Grant Dodge had nooit verwacht een slapende vrouw te vinden in een van de vakantiehuisjes op de Dodge Ranch, en al helemaal niet zo’n aantrekkelijke! Een enorm pluspunt is dat deze McKenna Tate - als ongeveer de enige vrouw in de hele omgeving - er niet van op de hoogte lijkt dat hij weduwnaar is. Nee, in háár ogen ziet hij iets totaal anders dan medelijden, namelijk passie! Het perfecte kerstcadeau, als je het hem vraagt: een vrijblijvende flirt met een beeldschone vrouw. Maar kan hij haar na de feestdagen wel weer laten gaan, of is dit het begin van een heleboel Kerstmissen samen?Nummer Feelgood 31
Schrijver Jill Shalvis
Titel Wonderlijke winternacht
Oorspronkelijke titel Hot winter nigths
Genre Roman
Korte omschrijving

Vroeg er iemand om mistletoe?

Een zaak over een stelende kerstman? Ach, waarom ook niet. Na twee jaar administratief werk bij Hunt Investigations wil Molly Malone weleens een echte onderzoeksklus doen. Hopelijk wordt ze daardoor ook een beetje afgeleid van de fantasieën die haar plagen sinds ze een nacht bij veiligheidsexpert Lucas Knight doorbracht. Er is die nacht niets gebeurd, maar dat weet hij niet, en ze vindt het stiekem wel leuk om hem in de waan te laten. Dat ze nooit écht bij elkaar in bed mogen belanden, daar heeft ze zich allang bij neergelegd. Ze is immers het kleine zusje van zijn beste vriend. Waar ze alleen geen rekening mee heeft gehouden, is de zinderende spanning die sinds haar leugentje tussen hen in hangt...Nummer Feelgood 30*
Schrijver Lori Foster
Titel Helemaal weg van hem
Oorspronkelijke titel Driven to distraction
Genre Roman
Korte omschrijving

Road to Love Deel 1
Mustang Koeriers: voor de kortste weg naar je hart!

Mary Daniels heeft een droombaan: ze reist het hele land door om bijzondere kunstobjecten aan te kopen voor haar schatrijke en excentrieke baas. Ze kan het zich dan ook niet permitteren zich te laten afleiden, en al helemaal niet door haar nieuwe chauffeur. Toch vormt de übermannelijke Brodie Crews een ernstige bedreiging voor haar gemoedsrust - die schouders, die mond, die ogen... Hoe moet ze zich in hemelsnaam op haar werk concentreren als ze uren samen met hem in de auto moet zitten?Nummer Feelgood 29*
Schrijver Susan Mallery
Titel Nog altijd betoverd
Oorspronkelijke titel Not quite over you
Genre Roman
Korte omschrijving

Happily Inc. Deel 4
In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Silver Tesdal heeft een hoofd voor zaken en een mond om te kussen, en in beide eigenschappen is bankier Drew Lovato bijzonder geïnteresseerd. Sinds hij zo stom was om haar op de middelbare school te laten gaan, houdt ze hem echter op een afstand. Wanneer de bank haar lening afwijst, ziet hij zijn kans schoon: nu kan hij niet alleen haar briljante zakelijke plan financieren, maar ook proberen haar vertrouwen terug te winnen - en, met een beetje geluk, haar hart!Nummer Feelgood 28
Schrijver Maisey Yates
Titel Kus van de cowboy
Oorspronkelijke titel Good time cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 3
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Grrr... Wyatt Dodge haalt echt het bloed onder haar nagels vandaan! Waarom vond Lindy Parker het ook alweer een goed idee om een samenwerking met hem aan te gaan? Oké, zijn vakantieranch en haar wijngaard kunnen veel voor elkaar betekenen, maar Wyatt is zo irritant dat ze hem het liefst de nek om zou draaien! Het irritantste is nog wel dat hij veruit de aantrekkelijkste man is die ze ooit heeft ontmoet, en op dat soort gevoelens zit ze al helemaal niet te wachten - na haar scheiding heeft ze mannen immers afgezworen. Maar dan komt hij met een heel spannend voorstel...Nummer Feelgood 27
Schrijver Shannon Stacey
Titel Van vonk naar vuur
Oorspronkelijke titel Under control
Genre Roman
Korte omschrijving

Boston Fire Deel 5
De mannen van Boston Fire zetten je hart in vuur en vlam!

O nee, ze zit vast in een lift! Het is de grootste nachtmerrie van Olivia McGovern. Als succesvolle zakenvrouw houdt ze graag de controle, en het is best lastig om niet in paniek te raken in zo’n kleine ruimte. Gelukkig heeft ze gezelschap van de bijzonder sexy brandweerman Derek. Hoe langer ze samen vastzitten, hoe aangenamer - en warmer! - het wordt in de lift. Na hun redding probeert Olivia Derek uit haar hoofd te zetten; een drukke zakenvrouw en een alleenstaande vader passen immers totaal niet bij elkaar. Maar dan komt ze hem onverwacht weer tegen, en opnieuw loopt de temperatuur hoog op...Nummer Feelgood 26*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Ontelbare kussen
Oorspronkelijke titel About that kiss
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe krijgt ze die kus ooit uit haar hoofd?

Eén verzengende kus, en toen niets. Nadat de sexy Joe haar onverwacht kuste en vervolgens niets meer liet horen, besloot Kylie hem uit haar hoofd te zetten. Maar dan steelt iemand iets kostbaars van haar, en alleen híj kan haar helpen het terug te krijgen. Ze zal dus met hem moeten samenwerken, wat betekent dat ze haar trots in moet slikken en de neiging moet weerstaan om hem te wurgen...

Tijdens de spannende zoektocht die ze samen ondernemen, beginnen de vlinders in Kylies buik toch weer op te fladderen. Misschien, bedenkt ze, kan ze zich het best over 'de kus' heen zetten door hem te vervangen door een heleboel nieuwe!Nummer Feelgood 25*
Schrijver Lori Foster
Titel Flirten in de zon
Oorspronkelijke titel Cooper's charm
Genre Roman
Korte omschrijving

Zomer in Cooper's Charme Deel 1
Voor de zusjes Rose is Cooper’s Charm vooral een tussenstation, maar hoe langer ze er blijven, hoe meer het erop begint te lijken dat ze precies op de juiste plek zijn aanbeland!

Nadat een inbraak haar leven op zijn kop zette, besluit Phoenix Rose tijdelijk aan de slag te gaan als terreinopzichter bij het Cooper’s Charm-resort. Dankzij de prachtige omgeving, leuke collega’s en - vooral! - haar enorm sexy baas, hervindt ze langzaam haar levenslust.

Hoewel ze naar het resort kwam voor een bezoekje aan haar zus, besluit de impulsieve Ridley Rose er ook te gaan werken. Ze is nog steeds van slag door haar scheiding, maar ze vindt genoeg afleiding in haar werk als huishoudster - en anders wel bij de knappe duikinstructeur van het resort...Nummer Feelgood 24*
Schrijver Maisey Yates
Titel Verliefd op de cowboy
Oorspronkelijke titel Untamed cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 2
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Van sommige dingen moet je gewoon afblijven, vindt Bennett Dodge. Zoals zijn vriendschap met Kaylee Capshaw. Ze zijn al jaren beste vrienden en hebben samen zelfs een dierenkliniek opgezet. Wanneer Bennett tot zijn verbijstering ineens een zoon blijkt te hebben - een puber bovendien! - heeft hij haar harder nodig dan ooit. Maar net wanneer hij dacht dat zijn wereld niet nóg meer op zijn kop kon worden gezet, kust Kaylee hem... En wat ze daarmee bij hem losmaakt, overtreft zijn stoutste dromen!Nummer IBS Roman 23*
Schrijver Susan Mallery
Titel Drie heerlijke nachten
Oorspronkelijke titel Why not tonight
Genre Roman
Korte omschrijving

Happily Inc. Deel 3
In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Natalie Kaleta is bereid alles te doen voor de kunstenaars bij haar galerie, zelfs als ze haar leven en haar kapsel ervoor op het spel moet zetten. Dus trotseert ze een zware storm om de teruggetrokken Ronan Mitchell te bereiken - om vervolgens door een modderstroom te stranden in zijn huis in de bergen. Daar ontdekt ze dat de knappe glaskunstenaar ook een heel warme kant heeft, en haar sluimerende crush verandert al snel in een hevige verliefdheid. Ze zou zweren dat hij ook meer dan professionele interesse in háár heeft, maar hoeveel langer moet ze nog wachten tot hij haar eindelijk kust?Nummer Feelgood 22*
Schrijver Delores Fossen
Titel Pas op: gevaarlijk charmant!
Oorspronkelijke titel Branded as trouble
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 3
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Roman Granger, voormalige bad boy van Wrangler’s Creek, is niet trots op de dingen die hij vroeger heeft gedaan. Nadat zijn schoolvriendinnetje zwanger van hem raakte en hem en hun zoontje, Tate, in de steek liet, besloot hij zijn leven te beteren en samen met Tate ergens anders opnieuw te beginnen. Maar nu, dertien jaar later, dreigt Tate ook de verkeerde kant op te gaan. Om hem op het rechte pad te krijgen, besluit Roman terug te keren naar Wrangler’s Creek. Daar loopt hij meteen Mila Banchini, Tates tante, tegen het lijf. Ze is sexyer dan ooit, maar nog steeds véél te goed voor hem. Strikt verboden terrein dus...Nummer Feelgood 21
Schrijver Shannon Stacey
Titel Alarmfase rood
Oorspronkelijke titel Hot response
Genre Roman
Korte omschrijving

Boston Fire Deel 4
De mannen van Boston Fire zetten je hart in vuur en vlam!

Gavin Boudreau leeft volgens het motto ‘work hard, play hard’. Met volle overgave zet hij zich in voor zijn werk bij de brandweer, maar hij is ook verknocht aan zijn vrije leventje buiten de kazerne. Als een van de jonkies binnen het korps heeft hij nog tijd genoeg om feest te vieren voordat hij aan een serieuze relatie begint. Alleen krijgt hij Cait Tasker, de sexy ambulanceverpleegkundige die hij steeds tegenkomt, maar lastig uit zijn hoofd. Wil hij voor haar misschien toch zijn wilde singlebestaan opgeven? Want ze zegt weliswaar dat ze niets van hem moet weten, haar lichaamstaal vertelt hem héél iets anders!Nummer Feelgood 20*
Schrijver Maisey Yates
Titel Cowboy om van te dromen
Oorspronkelijke titel Smooth-talking cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Gold Valley Deel 1
Sexy, ruig, onbeteugeld... de knapste cowboys vind je in Gold Valley, Oregon!

Olivia Logan heeft een plan: haar ex terugwinnen door hem te laten zien wat hij allemaal misloopt. Daarvoor moet ze eerst een man zien te vinden die zich voor wil doen als haar nieuwe liefde. Luke Hollister is niet de meest voor de hand liggende keuze - er zijn maar weinig mensen aan wie ze zich zó kan ergeren - maar als zij hem helpt haar vader te overtuigen land aan hem te verkopen, is hij bereid het spelletje mee te spelen. Samen voeren ze een perfect toneelstukje op, en al snel ziet Olivia's ex groen van jaloezie. Missie geslaagd! Maar waarom denkt ze alleen nog maar aan Luke?Nummer Feelgood 19*
Schrijver Gena Showalter
Titel Bijna niet te weerstaan
Oorspronkelijke titel Can't let go
Genre Roman
Korte omschrijving

The Original Heartbreakers Deel 4
Dames, u bent gewaarschuwd... Want de nieuwe hartenbrekers in Strawberry Valley zijn niet te houden!

Mannen zijn onbetrouwbaar, dat heeft Ryanne Wade al vroeg ontdekt. Dus laat ze niemand dichtbij komen, en al helemaal niet de klanten in haar kroeg. Voormalig commando Jude Laurent heeft echter iets wat haar enorm aantrekt. Helaas staat zij in zijn ogen voor alles wat slecht is. Nadat een dronken bestuurder jaren eerder een abrupt einde maakte aan zijn gezinsgeluk, is hij fel tegen alcohol - en zíj serveert drank aan potentiële weggebruikers!Nummer Feelgood 18*
Schrijver Delores Fossen
Titel Verrassing: verliefd!
Oorspronkelijke titel No getting over a cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 2
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Dat het leven vol verrassingen zit, daar weet Garrett Granger alles van. En die zijn lang niet allemaal aangenaam. Na een aantal grote tegenslagen besluit hij terug te keren naar de familieranch in Wrangler's Creek, waar hem opnieuw een verrassing wacht: zijn oude vlam Nicky Marlow is de nieuwe huurder van het huis van zijn overgrootvader. Ze is nog zeker zo mooi als vroeger, en het is al snel duidelijk dat ook zij nog gevoelens voor hem heeft. Toch laat ze er geen twijfel over bestaan dat ze daar niets mee wil doen. Maar als het aan Garrett ligt, staat haar wat dat betreft óók een verrassing te wachten!Nummer Feelgood 17*
Schrijver Victoria Dahl
Titel Verfrissend anders
Oorspronkelijke titel Real men will
Genre Roman
Korte omschrijving

De Donovan Brothers-brouwerij Deel 3
In de Donovan Brothers-brouwerij bruist en borrelt het, en niet alleen van het bier!

Het was bedoeld als onenightstand. Eén nacht vol passie. Vervolgens zouden Beth Cantrell en Eric Donovan ieder hun eigen weg gaan. Dat was de afspraak, en de enige reden waarom Eric Beth die nacht in de waan liet dat hij zijn wildere jongere broer, Jamie, was. Want waarom zou iemand als zij, nota bene de manager van een seksshop, geïnteresseerd zijn in de saaie, conservatieve Eric? Tot zijn grote schrik loopt hij haar maanden later onverwacht tegen het lijf - en nog wel in de brouwerij! Een kwestie van tijd dus voordat ze de waarheid over hem ontdekt. En dat terwijl hij, nu hij haar weer ziet, niets liever wil dan een herhaling van die ene nacht...Nummer Feelgood 16*
Schrijver Maisey Yates
Titel Cowboy als kerstcadeau
Oorspronkelijke titel Christmastime cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Copper Ridge Deel 10
Welkom in Copper Ridge... dé plek om een sexy cowboy tegen het lijf te lopen!

Eén keer vallen voor een bad boy is nog door de vingers te zien, maar twee keer? Dat is ronduit stom! Toen Sabrina Leighton voor het eerst voor de goddelijk knappe en ruige Liam Donnelly viel, brak hij haar hart in duizend stukjes. Maar al doet dat jaren later nog steeds pijn, ze kan niet ontkennen dat ze hem sexyer vindt dan ooit. Toch kijkt ze wel uit om opnieuw in zijn armen te belanden. Hoewel, hij lijkt wél oprecht berouw te tonen. Moet ze hem dan niet tóch een kleine herkansing gunnen? Het is per slot van rekening Kerstmis...Nummer Feelgood 15
Schrijver Jill Shalvis
Titel Flirten met kerst
Oorspronkelijke titel Chasing Christmas Eve
Genre Roman
Korte omschrijving

Na het schrijven van de ene na de andere bestseller, heeft Colbie Albright ineens geen inspiratie meer. Omdat ze een paar weken vrij heeft voor kerst, vertrekt ze naar San Francisco voor een verfrissende pauze. Dat ze daar vrijwel meteen kopje-onder gaat in een fontein, is echter wat veel van het goede! Gelukkig wordt ze snel uit het water gevist - en haar redder in de nood is zó knap, dat ze bijna weer in ademnood komt. Dat brengt haar wel op een idee: een flirt is vast de perfecte remedie tegen een writer's block! Maar kan ze deze Spencer Baldwin wel weer loslaten als het tijd is om terug naar huis te gaan?

* Ook verschenen als Bookazine 2019 - 12.Nummer Feelgood 14*
Schrijver Linda Lael Miller & Susan Mallery
Titel Sterren boven Mustang Creek & Kerst met een kroontje
Oorspronkelijke titel A snowy country Christmas & A very merry princess
Genre Roman
Korte omschrijving

(1) De Carsons van Mustang Creek Deel 4 STERREN BOVEN MUSTANG CREEK - Linda Lael Miller
Een spannende kerstavond in Mustang Creek...
Geef grafisch ontwerpster Raine McCall maar de rust en de bergen van Mustang Creek in plaats van de glitter en glamour van een filmpremière. Maar wanneer filmmaker Mick Branson haar uitnodigt voor een diner op kerstavond om haar een werkvoorstel te doen, is ze toch geïntrigeerd - door het aanbod én door de man! Tijdens het samen hamburgers eten en wijn drinken springen de vonken al snel over. Maar een plattelandsmeisje en een Hollywoodbobo passen natuurlijk totaal niet bij elkaar. Toch?

(2) Happily Inc. KERST MET EEN KROONTJE - Susan Mallery
Kerstmis in Happily Inc.
Wanneer prinses Bethany naar Happily Inc. reist om een van haar hengsten naar zijn nieuwe onderkomen te brengen, besluit ze zich voor te doen als stalhulp. Maar wat als de sexy nieuwe eigenaar, Cade Saunders, ontdekt dat de vrouw die hij kust totaal iemand anders is?Nummer Feelgood 13
Schrijver Victoria Dahl
Titel Tintelend verlangen
Oorspronkelijke titel Bad boys do
Genre Roman
Korte omschrijving

De Donovan Brothers-brouwerij Deel 2
In de Donovan Brothers-brouwerij bruist en borrelt het, en niet alleen van het bier!

Met Olivia Bishop is geen lol te beleven. Dat is althans wat haar ex altijd zei. En wat duidelijk blijkt uit haar saaie bobkapsel en bril. Omdat ze wel wat plezier kan gebruiken, besluit ze haar leven drastisch om te gooien. Vanaf nu komen haar vriendinnen op de eerste plaats en laat ze zich niet meer door een vent de wet voorschrijven. Maar wanneer ze met haar boekenclub in een bierbrouwerij belandt en de sexy Jamie Donovan ontmoet, weet ze dat ze ernstig in de problemen zit. Want deze man hoeft maar naar haar te kijken, en ze is als was in zijn handen...Nummer Feelgood 12*
Schrijver Delores Fossen
Titel Gezocht: sexy sheriff
Oorspronkelijke titel Those Texas nights
Genre Roman
Korte omschrijving

Wrangler's Creek Deel 1
In Wrangler's Creek liggen de sexy cowboys voor het oprapen!

Sophie Ranger mag dan net zijn afgewezen door haar bruidegom, ze wil absoluut niet als zielepoot gezien worden. Dus ontsnapt ze via het raam van de kerk en rent richting het politiebureau, waar ze Clay McKinnon, de zeer sexy sheriff, smeekt te doen alsof hij haar geheime minnaar is. Hij is duidelijk niet van plan het spelletje mee te spelen, maar wanneer haar familie plotseling binnenkomt, stort ze zich in zijn armen. Nu maar hopen dat Clay toch een beetje meewerkt...Nummer Feelgood 11*
Schrijver Gena Showalter
Titel Onvergetelijk avontuur
Oorspronkelijke titel Can't hardly breathe
Genre Roman
Korte omschrijving

The Original Heartbreakers Deel 4
Dames, u bent gewaarschuwd... Want de nieuwe hartenbrekers in Strawberry Valley zijn niet te houden!

Omdat ze als tiener werd gepest, denkt Dorothea liever niet te veel aan het verleden. Behalve aan Daniel Porter, de allerknapste jongen van haar school, op wie ze eigenlijk altijd verliefd is gebleven. Nu de sexy bad boy haar hotelletje gebruikt voor zijn vele avontuurtjes, zou ze hem er eigenlijk uit moeten schoppen... maar elke broeierige blik die hij haar toewerpt, doet haar ernaar verlangen zélf op zijn kamerdeur te kloppen!Nummer Feelgood 10*
Schrijver Maisey Yates
Titel Gered door de cowboy
Oorspronkelijke titel Wild ride cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Copper Ridge Deel 9
Welkom in Copper Ridge... dé plek om een sexy cowboy tegen het lijf te lopen!

Het was nooit Alex Donnelly's bedoeling om weer in Copper Ridge te gaan wonen. Maar als er één ding is waar de ex-militair achter is gekomen, dan is het dat het leven zelden volgens plan verloopt. Als dat wel zo was, dan had zijn beste vriend en legermaatje, Jason, nog geleefd. En dan zou Alex niet diens ranch hebben geërfd en de verantwoordelijkheid over Clara, diens kleine zusje. Of eigenlijk: Jasons allesbehalve kleine en veel te verleidelijke zusje!Nummer Feelgood 9*
Schrijver Victoria Dahl
Titel Bruisende kussen
Oorspronkelijke titel Good girls don't
Genre Roman
Korte omschrijving

De Donovan Brothers-brouwerij Deel 1
In de Donovan Brothers-brouwerij bruist en borrelt het, en niet alleen van het bier!

Met haar blonde paardenstaart en grote groene ogen ziet Tessa Donovan er helemaal uit als the girl next door. Dat verklaart misschien waarom rechercheur Luke Asher haar niet meteen ziet staan wanneer hij arriveert bij de Donovan Brothers-brouwerij om een inbraak te onderzoeken. Daarbij heeft hij al genoeg aan zijn hoofd, zoals het feit dat zijn collega zwanger is en iedereen denkt dat híj de vader is. Toch zoekt hij Tessa steeds weer op. En al snel wil hij nog maar één ding: haar in zijn bed!Nummer Feelgood 8*
Schrijver Maisey Yates
Titel In de armen van de cowboy
Oorspronkelijke titel Down home cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Copper Ridge Deel 8
Welkom in Copper Ridge... dé plek om een sexy cowboy tegen het lijf te lopen!

Als hij zou mogen kiezen, dan zou Cain Donnelly overal liever zijn dan in Copper Ridge. Hij is nooit erg enthousiast geweest over het leven op de familieranch, en de relatie met zijn broers is niet bepaald om over naar huis te schrijven. Maar sinds zijn vrouw hen in de steek liet, zijn hij en Violet, zijn tienerdochter, wel toe aan een frisse nieuwe start. De plaatselijke bakker Alison Davis is een zoete verleiding, maar ze is ook Violets nieuwe baas, en dus off-limits. Totdat ze Cain een aanbod doet dat geen enkele warmbloedige cowboy kan weerstaan...Nummer Feelgood 7*
Schrijver Brenda Novak
Titel Een droom die uitkomt
Oorspronkelijke titel Finding our forever
Genre Roman
Korte omschrijving

Silver Springs Deel 1
Ze kwam naar Silver Springs om haar moeder te vinden, en vond zoveel meer...

Eindelijk heeft Cora Kelly haar biologische moeder gevonden! Ze blijkt schoolhoofd te zijn op het jongensinternaat New Horizons in Silver Springs. Toevallig is er een vacature voor docent Kunstzinnige Vorming op de school, en het lukt Cora om de baan binnen te slepen. Al snel bouwt ze een hechte band op met haar moeder, maar hoe moet ze haar in vredesnaam de waarheid vertellen? En dan is er ook nog de ongrijpbare Elijah Turner, die Cora nauwlettend in de gaten houdt. Heeft hij door dat ze iets verbergt, of is het omdat óók hij vlinders in zijn buik voelt, steeds wanneer ze elkaar tegenkomen?Nummer Feelgood 6*
Schrijver Maisey Yates
Titel Cowboy om te zoenen
Oorspronkelijke titel Slow burn cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Copper Ridge Deel 7
Welkom in Copper Ridge... dé plek om een sexy cowboy tegen het lijf te lopen!

Het zit Finn Donnelly niet mee. Zijn plannetje om zijn drie broers uit te kopen is jammerlijk mislukt, zodat ze nu zelfs bij hem zijn ingetrokken op de ranch. En dan is er nog Lane, zijn beste maatje, op wie hij al jaren stiekem verliefd is. Iets wat zij niet hoeft te weten, want stel dat ze dan opeens niets meer met hem te maken wil hebben? Maar nu stelt die onverwachte, lange en opwindende kus hem voor grote problemen. Een cowboy is ook maar een man! Hoelang kan hij zijn gevoelens voor haar nog de baas blijven?Nummer Feelgood 5*
Schrijver Susan Mallery
Titel Vanaf de tweede kus
Oorspronkelijke titel Second chance girl
Genre Roman
Korte omschrijving

Happily Inc. Deel 2
Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de vele bruiloften in het stadje *** HAPPILY INC. ***. Want in Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Carol Lund, hoofdopzichter van het dierenpark van Happily Inc., weet best dat zij veel te gewoontjes is voor haar knappe kunstenaarsbuurman, Mathias. Zijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de niet-aflatende stroom beeldschone bruidsmeisjes die het stadje overspoelt. Ze is blij verrast wanneer hij aanbiedt haar te helpen bij het vinden van een kudde voor haar eenzame giraf, Millie - en compleet in shock wanneer hij haar op een avond verleidt. En al is ze ook niet zo naïef dat ze na één nacht al bruidsklokken hoort luiden, het is ronduit beledigend dat hij daarna doet alsof er niets is gebeurd!Nummer Feelgood 4*
Schrijver Maisey Yates & Susan Mallery
Titel Rebelse cowboy & Verrassende thuiskomst
Oorspronkelijke titel Seduce me, cowboy & Coming unraveled
Genre Roman
Korte omschrijving

(1) REBELSE COWBOY - Maisey Yates
Domineesdochter Hayley Thompson is het zat om altijd maar een keurig meisje te zijn, dat altijd netjes doet wat van haar wordt verwacht. De ideale schoondochter, geliefd bij iedereen - behalve bij de knappe mannen in Copper Ridge. Het is tijd dat ze eens van het leven gaat genieten! Een nieuwe baan bij Gray Bear Construction beschouwt ze als een goede start. Het werk zelf levert geen problemen op. Alleen doet haar nieuwe baas, de sexy cowboy Jonathan Bear, allerlei verontrustende dingen met haar hormonen...

(2) VERRASSENDE THUISKOMST - Susan Mallery
Op de dag dat Robyn na lange tijd weer de wolwinkel van haar oma binnenstapt, zit daar een onverwachte klant aan tafel - T.J., een lange gespierde cowboy. Ook al is hij dol op haar oma, tegenover Robyn gedraagt hij zich ronduit wantrouwend. Dat heeft zij weer! Eindelijk een sexy vent tussen de breiende oude dames, moet hij niets van haar hebben. Vertrekken doet hij echter ook niet...

* 'Verrassende thuiskomst' is ook verschenen in Harlequin Zomer Special 109.Nummer Feelgood 3*
Schrijver Shannon Stacey
Titel Noodgeval: Hart verloren!
Oorspronkelijke titel What it takes
Genre Roman
Korte omschrijving

De Kowalski's Deel 10
Een man? Zij heeft haar portie wel gehad!

Laney Caswell is toe aan iets anders. Nadat ze eindelijk verlost is van een ongelukkig huwelijk, wil ze alleen nog haar eigen beslissingen nemen: een beetje film kijken en boeken lezen in haar kleine campertje, en werken bij de Northern Star Lodge in Whitford. Helemaal back to basics hoopt ze weer te ontdekken wat haar écht gelukkig maakt. Zolang het maar geen man is, want daar is ze wel even klaar mee. Maar dan ontmoet ze de stoere ambulanceverpleegkundige Ben Rivers...Nummer Feelgood 2
Schrijver Lori Foster
Titel Dubbel zo sexy
Oorspronkelijke titel Worth the wait
Genre Roman
Korte omschrijving

Hogan is de meest gewilde vrijgezel van Clearbrook... maar hoelang nog?

Alleenstaand vader Hogan Guthrie is bezig zijn leven weer op orde te krijgen, en zijn baan als 'chef barbecue' bij de lokale diner is daarom maar tijdelijk. Toch hoor je hem niet klagen als hij weer aan het werk moet - wat wil je ook, met zo'n mooie bazin! Elke avond knettert en sist het van de spanning tussen de roodharige Violet Shaw en hem. Omdat hij andere plannen heeft voor de toekomst, besluit hij de verleiding te weerstaan. Alleen laten de vonken zich niet zo gemakkelijk blussen!Nummer Feelgood 1*
Schrijver Susan Mallery
Titel In een klap verliefd
Oorspronkelijke titel You say it first
Genre Roman
Korte omschrijving

Happily Inc. Deel 1
Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de vele bruiloften in het stadje *** HAPPILY INC. ***. Want in Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken. Wanneer ze een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar timmerman, de knappe kunstenaar Nick, haar aan creatieve ideeën. En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; zo'n vrijgevochten type vertrekt natuurlijk zo weer uit haar leven!


Home | Harlequin