Bol AlgemeenBol Algemeen

De HQN Roman reeks van Harlequin startte in 2009 en is een nog lopende reeks. De eerste jaren verscheen er beurtelings een Roman en een Historische Roman. Nummer 36 was de laatste historische roman in deze reeks. Vanaf dan werd er af en toe een groot formaat (luxe formaat) boek uitgegeven.

In deze reeks vind je een bijzondere selectie romantische en heerlijk dikke romans van Amerikaanse bestsellerauteurs als Robyn Carr, Susan Mallery, Linda Lael Miller en Sherryl Woods - goed voor urenlang gegarandeerd lekker lezen.
Nummer 190 is het eerste boek van een Nederlandstalige schrijfster in deze reeks.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer HQN Roman 378
Schrijver Susan wiggs
Titel Met de golven mee
Oorspronkelijke titel Welcome to Beach Town
Genre Roman
Korte omschrijving

Soms moet je je door de golven van het leven mee laten voeren…

Het is 2008. Op Thornton Academy, een eliteschool in het idyllische Alara Cove, is het de dag van de grote diploma-uitreiking. Als beste student van haar jaar mag Nikki Graziola, als een van de weinigen met een studiebeurs, de afstudeertoespraak houden. Tot verbijstering van iedereen in de zaal onthult ze een schokkend geheim. Dat wordt haar niet in dank afgenomen, al helemaal niet door de rijke familie Sanger, die de lakens uitdeelt in de stad. Nikki vertrekt naar Australië, waar ze roem vergaart als wedstrijdsurfer. Tot een persoonlijke tragedie haar jaren later dwingt om terug te keren naar Alara Cove.

Terug in het strandplaatsje ontdekt Nikki al snel dat de mensen haar niet zijn vergeten; oude vriendschappen komen weer tot bloei, maar oude rivaliteiten laaien ook weer op. Hoezeer ze ook wordt geconfronteerd met de geesten uit het verleden, ditmaal besluit ze haar hart te volgen en in Alara Cove te blijven – helemaal wanneer zich ook nog een onverwachte liefde aandient!Nummer HQN Roman 377*
Schrijver Susan Mallery
Titel In één klap verliefd
Oorspronkelijke titel You say it first
Genre Roman
Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Beeldhouwer Nick Mitchell groeide op in een kunstenaarsfamilie. Al heel vroeg leerde hij van zijn vader dat van liefde alleen maar ellende komt. Terwijl hij wacht op een nieuwe opdracht - een klus van twee jaar in Dubai - neemt hij een baan aan als timmerman bij een bedrijfje in themabruiloften. Het werk heeft beslist voordelen, vooral vanwege de mooie eigenares, Pallas Saunders. Hij wil dan wel niet verliefd worden, hij is zeker in voor een pleziertje!

Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken, wat haar dominante moeder het liefst zou zien. Wanneer Pallas een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar knappe timmerman, Nick, haar aan creatieve ideeën. En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; hij vertrekt immers zo weer uit haar leven...

* Reeds eerder uitgegeven als Feelgood 1.Nummer HQN Roman 376*
Schrijver Julie Caplin
Titel De klien bakkerij in Brooklyn
Oorspronkelijke titel The little Brooklyn bakery
Genre Roman
Korte omschrijving

Sophie droomt in de lekkerste bakkerij ter wereld van meer dan cupcakes en croissants...

Wanneer Sophie Bennings in New York aankomt, is liefde het laatste waar ze aan denkt. Ze moet haar pijnlijke relatiebreuk nog verwerken, dus stort ze zich op haar werk als culinair redacteur bij een magazine. En daar werkt de knappe columnist Todd McLennan, die haar steeds maar weer afleidt...

Of ze het nu wil of niet, hij is net zo onweerstaanbaar als de zoete cupcakes in de prachtige bakkerij onder haar appartement in Brooklyn. Hoe beter Sophie en Todd elkaar leren kennen, hoe meer ze ontdekken dat liefde voor eten niet de enige passie is die ze delen. Durft Sophie uiteindelijk toch weer in de liefde te geloven?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 375*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Zon in het verschiet
Oorspronkelijke titel The café at Beach End
Genre Roman
Korte omschrijving

Is Cape Sanctuary net als vroeger haar veilige haven?

Vroeger, toen Meredith Collins als klein meisje bij haar oma in Cape Sanctuary logeerde, voelde ze zich er veilig en geborgen. Nu keert ze er met de staart tussen de benen terug, omdat iedereen in Chicago overtuigd is van haar betrokkenheid bij de miljoenenfraude van haar overleden ex. Gelukkig heeft ze nog het strandhuisje dat ze van haar oma heeft geërfd en is ze deels eigenaar van het plaatselijke eetcafé. Daar kan ze gaan werken tot ze haar leven weer op orde heeft.

Dat heeft één nadeel: ze moet samen gaan werken met haar nicht Tori, die zo haar redenen heeft om Meredith liever te zien gaan dan komen. Gelukkig kleven er ook voordelen aan Merediths terugkomst naar Cape Sanctuary - of eigenlijk één groot voordeel: de knappe schrijver Liam Byrne, die het huisje naast het hare huurt. Maar wat als hij ontdekt wie ze werkelijk is? En is híj eigenlijk wel wie hij zegt te zijn?Nummer HQN Roman 374*
Schrijver Candis Terry
Titel Perfect voor elkaar
Oorspronkelijke titel Perfect for you
Genre Roman
Korte omschrijving

De Kincade-broers doen alles voor hun familie, maar wat als er liefde in het spel komt?

Voor Declan Kincade is zijn carrière het allerbelangrijkst. De laatste tijd wordt zijn strakke werkschema echter danig in de war geschopt... en nog wel door zijn assistente! Brooke Hastings is de beste werkneemster die hij ooit heeft gehad: slim, gedegen en zeer bekwaam. Maar ineens, na vier jaar, ziet hij ook hoe aantrekkelijk ze is. Dan moet hij halsoverkop naar Sunshine Valley om het familiebedrijf te redden - en Brooke biedt aan met hem mee te gaan...

Brooke verlangt al jaren heimelijk naar haar baas. Alleen, Declan is getrouwd met zijn werk en heeft geen interesse in haar. Sterker nog, hij bekijkt haar de laatste tijd met zo'n vreemde blik in de ogen, dat ze vreest dat hij haar wil ontslaan... En dus neemt ze zich voor hem te laten zien dat ze onmisbaar is!Nummer HQN Roman 373*
Schrijver Lori Foster
Titel Bloemenwinkeltje vol geluk
Oorspronkelijke titel The little flower shop
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoezo is haar liefdesleven ineens een hashtag?

Een liefdesleven? Nou nee, bedankt! Na een nare scheiding heeft Emily Lucretia – door de inwoners van Cemetery ook wel liefkozend 'de bloemenvrouw' genoemd – genoeg van mannen. Bovendien heeft ze haar handen vol aan haar bloemenwinkel en de zorg voor haar bejaarde oom en tante.

Restauranteigenaar Saul Culver heeft al een tijd een oogje op Emily, maar zij lijkt zich totaal niet bewust van haar aantrekkingskracht. Hij is vastbesloten haar te laten zien hoe bijzonder ze is. Maar Saul is niet de enige die probeert Emily uit haar schulp te trekken. Een aantal bewoners heeft een actie opgezet op social media met #debloemenvrouw, en nu is het hele stadje betrokken bij het vinden van een man voor Emily!

Stiekem geniet Emily wel van alle aandacht, en dan vooral van die van Saul. Het zou ook niet gezond zijn als ze geen oog had voor zijn charmes – hij is niet voor niets de meest begeerde vrijgezel van Cemetery. Eigenlijk zou ze best tot actie willen overgaan... maar durft ze dat wel?Nummer HQN Roman 372
Schrijver Sarah Morgan
Titel Bruiloft aan het strand
Oorspronkelijke titel Summer wedding (aka The island villa)
Genre Roman
Korte omschrijving

Loopt deze bruiloft uit op een Griekse tragedie?

Catherine Swift mag dan een gevierd auteur zijn van romantische fictie, zelf heeft ze inmiddels drie mislukte huwelijken achter de rug. Dat heeft de relatie met haar dochters geen goed gedaan, en dus nodigt ze Adeline en Cassie uit op Corfu voor haar vierde bruiloft. De identiteit van haar aanstaande houdt ze nog even geheim, maar ze is ervan overtuigd dat dit huwelijk hen als gezin dichter bij elkaar zal brengen.

Adeline weet niet wat erger is: dat haar moeder alwéér gaat trouwen, of dat zij hier getuige van moet zijn. Ze wordt liever niet meer herinnerd aan de pijnlijke scheiding van haar ouders, haar moeders bedrog en de baby die daar het resultaat van was.

Cassie, daarentegen, is verrukt over het nieuws van haar moeder. Dat ze naar Corfu moet afreizen om de mysterieuze bruidegom te ontmoeten, vindt ze alleen maar leuk. Bovendien wil ze niets liever dan een hechtere band opbouwen met haar halfzus, Adeline.

Adeline en Cassie komen ieder met hun eigen verwachtingen aan op het eiland. Ook hebben ze zo hun eigen geheimen, die onder de Griekse zon stuk voor stuk aan het licht dreigen te komen. Eén ding staat in elk geval vast: het wordt een bruiloft om nooit te vergeten...Nummer HQN Roman 371
Schrijver Kate Bromley
Titel Ciao for now
Oorspronkelijke titel Ciao for now
Genre Roman
Korte omschrijving

Violet jaagt haar dromen na in Rome. Dan komt er een knappe Italiaan op haar pad...

Violet voelt de druk om haar modeopleiding af te ronden; ze heeft een studieschuld waar je u tegen zegt en nadert inmiddels de dertig. Dus wanneer ze een stageplaats krijgt aangeboden bij een modemerk in Rome, twijfelt ze geen seconde. Ze is vastberaden om via deze stageplek haar droombaan bij een New Yorks modelabel te veroveren.

Meteen al komt Violets Italiaanse droom in gevaar. In een café gooit ze haar koffie over de laptop van een vreemde, die later Matteo blijkt te zijn, de arrogante zoon van haar professor aan de modeopleiding. Niet de beste start, maar wanneer ze samen een huis moeten delen, verandert hun aanvankelijke vijandigheid in onmiskenbare chemie. Met zijn tweeën beleven ze een heerlijke zomer vol chique feesten en avonturen.

Hoe meer tijd Violet met Matteo doorbrengt, hoe meer ze haar modecarrière uit het oog verliest. Als haar kans op de baan in New York uit haar handen dreigt te glippen, moet ze beslissen of ze ciao tegen Matteo zegt, of ciao tegen haar dromen...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 370
Schrijver Maisey Yates
Titel Welkom in Copper Ridge
Oorspronkelijke titel Part time cowboy
Genre Roman
Korte omschrijving

Copper Ridge... dé plek om een knappe cowboy tegen het lijf te lopen!

Sadie Miller weet best dat de fanfare haar niet zal begroeten bij haar terugkomst in Copper Ridge. Ze verwacht al helemaal geen warm welkom van de knappe politieagent Eli Garrett. En inderdaad, hij bekijkt haar alsof ze nog steeds de opstandige tiener is van vroeger. Maar Sadie heeft juist het punt bereikt waarop ze niet langer wil vluchten en zich definitief ergens op wil toeleggen. En dan niet op een man, maar op haar eigen B&B. Op het terrein van de Garretts. Oké, dus haar plan is niet helemaal feilloos...

Eli werkt te hard om zijn stadje op de kop te laten zetten door een blonde lastpost. En daarom houdt hij Sadie nauwlettend in het oog. Maar hoe langer hij dat doet, hoe lastiger hij het krijgt. Eli snapt er niets van. Als Sadie zo verkeerd is voor hem, waarom voelt het dan zo goed om bij haar te zijn?

* Reeds eerder verschenen als Intiem 2224 met als titel Parttime cowboy.Nummer HQN Roman 369
Schrijver Susan Mallery
Titel De Boardwalk Bookshop
Oorspronkelijke titel The Boardwalk Bookshop
Genre Roman
Korte omschrijving

De zaken lopen op rolletjes... maar aan de liefde wordt nog gewerkt!

Als drie ondernemende vrouwen een kijkje komen nemen bij een winkelpand pal aan het strand van Californië, is de Boardwalk Bookshop geboren. Deels boekwinkel, deels cadeauwinkel, deels bakkerij, is het een droom die uitkomt voor Bree, Mikki en Ashley. Maar terwijl de zaken floreren, loopt het met de liefde minder soepel...

Bree heeft gezworen haar hart tegen alle mogelijke risico’s te beschermen - en de knappe en beroemde schrijver Harding vormt wel een héél groot risico...
Mikki is haar echtscheiding zonder kleerscheuren doorgekomen - totdat ze valt voor een nieuwe man, waardoor haar ex zich ineens heel anders gaat gedragen...
En Ashley is ervan overtuigd dat Seth de ware voor haar is - maar dan komt ze erachter dat hij niet met haar wil trouwen...

Gelukkig hebben de vrouwen hun vaste vrijdagavondritueel op het strand. Starend naar de zonsondergang, met een glas champagne in de hand, laten ze geen probleem onbesproken - en dient zich altijd wel een oplossing aan!Nummer HQN Roman 368
Schrijver Farina Eden
Titel De essentie van geluk
Oorspronkelijke titel Die Essenz des Glücks
Genre Roman
Korte omschrijving

De Joodse Emma duikt onder in de zeepfabriek, maar is ze daar wel veilig?

De twintigjarige Emma weet weinig over haar vader Anton, alleen dat hij een zeepmakerij heeft en haar opleiding financiert. Verder hebben ze geen contact, en ze probeert zelf haar leven zo goed mogelijk in te richten.

Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit. Emma en haar moeder lopen gevaar vanwege hun Joodse afkomst. Ze krijgen hulp uit onverwachte hoek, namelijk van Antons vrouw, Helen. Zij wijst de zeepmakerij als onderduikplek aan, waar Emma onder een valse naam aan het werk gaat. Halfbroer Christian is echter een fervent aanhanger van de NSDAP en dreigt alles in gevaar te brengen...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 367*
Schrijver Lori Foster
Titel Flirten in de zon
Oorspronkelijke titel Cooper's Charm
Genre Roman
Korte omschrijving

Voor de zusjes Rose is Cooper’s Charm vooral een tussenstation, maar hoe langer ze er blijven, hoe meer het erop begint te lijken dat ze op precies de juiste plek zijn aanbeland!

Nadat een inbraak haar leven op zijn kop zette, besluit Phoenix Rose tijdelijk aan de slag te gaan als terreinopzichter bij het Cooper’s Charm-resort. Dankzij de prachtige omgeving, leuke collega’s en - vooral! - haar enorm sexy baas, hervindt ze langzaam haar levenslust.

Hoewel ze naar het resort kwam voor een bezoekje aan haar zus, besluit de impulsieve Ridley Rose er ook te gaan werken. Ze is nog steeds van slag door haar scheiding, maar ze vindt genoeg afleiding in haar werk als huishoudster - en anders wel bij de knappe duikinstructeur van het resort...Nummer HQN Roman 366
Schrijver Iris Visser
Titel Valentijnstraat
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

In de Valentijnstraat vind je liefde achter elke deur!

De eerste pagina
Karlijn runt een boekhandel samen met haar beste vriend, Stijn, heeft leuke vriendinnen en een trouwe papegaai. Toch is er nog iets wat ze graag zou willen: een date met Casper, de knappe klant die een serieuze leesverslaving lijkt te hebben. Wanneer ze voor Valentijnsdag boekenblinddates organiseert, vindt ze een boek met haar naam erop. Er zit een briefje in van een stille aanbidder. Dat moet haast wel van Casper zijn, toch?

De tweede ronde
Lieke heeft een heel succesvolle wijnproeverij. Tijd dus om uit te breiden! Maar dan wordt het pand dat ze op het oog had onder haar neus weggekocht. En de nieuwe eigenaar blijkt ook nog eens een oude bekende te zijn: haar eerste liefde, Adam! Na hun breuk jaren geleden hebben ze elkaar niet meer gezien. Dat maakt het al ongemakkelijk genoeg, maar nu moeten ze ook nog eens samen de catering voor een bruiloft verzorgen…

De derde akte
In Olivia’s theater worden de mooiste toneelstukken opgevoerd, en deze zomer is het tijd voor Romeo en Julia. De rol van Romeo wordt vertolkt door de knappe Finn Donnovan, Nederlands bekendste acteur. Olivia kent hem nog van de toneelschool, waar ze niet bepaald vriendjes waren. Maar hij trekt volle zalen, dus ze legt zich er maar bij neer. Dan raakt de actrice die Julia speelt geblesseerd - en is Olivia de enige die haar rol kan overnemen...

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins als 3-delig e-book met als titels: 'De eerste pagina', 'De tweede ronde' en 'De derde akte'.Nummer HQN Roman 365*
Schrijver Candis Terry
Titel Net zo onweerstaanbaar
Oorspronkelijke titel A better man
Genre Roman
Korte omschrijving

Maak kennis met de Kincade-broers! Ze doen alles voor hun familie, maar wat als er liefde in het spel komt?

Nadat zijn ouders zijn omgekomen bij een helikoptercrash, keert ijshockeyer Jordan Kincade na jaren terug naar Sunshine Valley. Daar ontdekt hij dat hij veel goed te maken heeft bij de mensen die hij destijds achterliet. Vooral bij zijn opstandige puberzusje, Nicole, die dreigt te zakken voor haar eindexamen. Helaas is de enige die hem kan helpen niemand minder dan Lucy, de vrouw wier hart hij heeft gebroken...

Lerares Lucy Diamond heeft een aantal fouten gemaakt in haar leven, en één daarvan had te maken met een zekere blauwogige charmeur... Ze is dan ook niet van plan om weer voor Jordan te vallen. Toch kan ze onmogelijk nee zeggen wanneer hij haar vraagt om te helpen met Nicole. Maar hoe langer hij in het stadje blijft, hoe lastiger het wordt om hem te weerstaan. Durft ze te geloven dat hij écht veranderd is?

* Reeds eerder uitgegeven als Intiem 2256.Nummer HQN Roman 364*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Hotel vol liefde
Oorspronkelijke titel The backup plan
Genre Roman
Korte omschrijving

Een laatste kans op liefde in de Last Chance Inn?

Als Alice wordt gebeld over een onverwachte erfenis, ontdekt ze tot haar verbijstering dat het gaat om het oude hotel dat ze ooit als haar thuis beschouwde... én dat ze het samen met twee vreemden heeft geërfd! Alhoewel, vreemden? Ooit, in een ver verleden, maakten Lauren en Knox deel uit van haar leven. Lauren was zelfs haar beste vriendin. En Knox... hij was het onderwerp van haar eerste grote en enorm gênante verliefdheid.

Het weerzien na al die jaren is op zijn minst stroef te noemen – dat kan ook bijna niet anders, met zo’n lading geschiedenis en geheimen tussen hen in – maar Alice, Lauren en Knox zullen toch een manier moeten vinden om met elkaar om te gaan. Volgens het testament moeten ze het hotel namelijk compleet renoveren en een jaar lang partners blijven, anders verliezen ze hun erfenis.

Om de vrede te bewaren, stellen ze een lijst op met regels. Of die zoveel effect hebben valt te bezien, maar gaandeweg vinden ze alle drie wél iets waarvan ze niet wisten dat ze ernaar op zoek waren: vertrouwen, vriendschap en... ware liefde!Nummer HQN Roman 363*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Winter op de ranch & Een warm welkom in Haven Point
Oorspronkelijke titel Sleigh bells ring & A Haven Point beginning
Genre Roman
Korte omschrijving

Winter op de ranch
Angel’s View is altijd een dierbare plek geweest voor Annie McCade. Ooit was het land van haar familie, tot haar grootvader het aan miljonair Wallace Sheridan verkocht. Nu is ze teruggekeerd op de ranch om er te gaan werken als opzichter. In de weken voor kerst heeft ze haar handen vol aan haar nichtje en neefje, die tijdelijk bij haar logeren. Annie denkt niet dat het verblijf van de tweeling voor problemen zal zorgen; de Sheridans zijn immers al jaren niet meer op Angel’s View geweest.
Dan staat op een dag ineens Tate Sheridan, haar vroegere crush, voor haar neus. Hij kondigt aan dat zijn hele familie binnen een paar dagen overkomt, om voor een laatste keer samen te zijn op Angel’s View voordat de ranch verkocht wordt. Voor Tate en Annie is het al best een uitdaging om alle voorbereidingen in zo’n korte tijd te treffen, en dan worden ze ook nog gehinderd door de oude aantrekkingskracht die weer begint op te spelen...

Met extra verhaal: Een warm welkom in Haven Point
Gemma Summerhills grootste wens is een nieuwe start in Haven Point, een plek waar niemand op de hoogte is van haar ongeluk en waar ze dus ook niet als een kwetsbaar poppetje wordt behandeld. Alleen, dat ze aan de voet van een berg zou stranden met een sneeuwstorm op komst was geen onderdeel van dat plan. Gered worden door de knappe, iets te zelfverzekerde Josh Bailey trouwens ook niet!Nummer HQN Roman 362
Schrijver Holly Miller
Titel Twee levens met jou
Oorspronkelijke titel What might have been
Genre Roman
Korte omschrijving

Welke weg je ook kiest, de liefde zal je vinden...

Lucy heeft net haar ondankbare baas vaarwel gezegd en heeft geen idee wat haar volgende stap zal zijn. Haar spaargeld gebruiken om haar schrijversdroom na te jagen of naar Londen verhuizen om haar carrière nieuw leven in te blazen? Het lijkt bijna te toevallig dat ze diezelfde avond de aantrekkelijke Caleb in een bar ontmoet en Max weer tegenkomt, die ooit haar grote liefde leek te zijn.

Moet Lucy in haar geboortedorp blijven, de badplaats Shoreley, en Caleb beter leren kennen? Of vertrekt ze naar Londen om het opnieuw te proberen met Max, nadat hij tien jaar geleden haar hart brak? Soms kan één beslissing de loop van je hele leven veranderen...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 361*
Schrijver Susan Mallery
Titel Gelukkig in de sneeuw
Oorspronkelijke titel Home sweet Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Nergens is de winter zo hartverwarmend als in Wishing Tree…

Camryn Neff is niet op zoek naar liefde, en al helemaal niet in Wishing Tree. Haar plan? Zorgen voor haar tweelingzusjes totdat ze gaan studeren, en daarna terug naar haar leven in Chicago, dat ze na de dood van hun moeder moest achterlaten. Wat natuurlijk niet wil zeggen dat ze zichzelf geen avontuurtje mag gunnen met de knappe Jake Crane. Alleen is Jake zó knap en zó leuk en zó onweerstaanbaar, dat het bijna onmogelijk blijkt zich aan haar voornemen te houden!

River Best is weliswaar nieuw in Wishing Tree, maar ze raakt al snel gecharmeerd van de tradities in het stadje. En ook al vindt ze het doodeng, ze is toch wel vereerd dat ze dit jaar is gekozen als Sneeuwkoningin. Bovendien is het geen straf, met zo’n sexy Sneeuwkoning als Dylan Tucker aan haar zijde. Maar hoewel hun band tijdens het vervullen van hun koninklijke taken steeds hechter wordt, kan ze zich niet aan de indruk onttrekken dat hij iets voor haar verbergt...Nummer HQN Roman 360
Schrijver Sarah Morgan
Titel Winter vol wonderen
Oorspronkelijke titel The Christmas escape
Genre Roman
Korte omschrijving

Wat is er nu romantischer dan een kus onder het noorderlicht...

Het was bedoeld als het ultieme kerstuitje, een reis naar Lapland met haar man, dochtertje en beste vriendin. Maar wanneer Christy van het ene op het andere moment in een huwelijkscrisis belandt, besluit ze de plannen om te gooien. Ze vraagt Alix, haar vriendin, om alvast naar Lapland te vertrekken met de kleine Holly, en dan komen zij en haar man een paar dagen later – wat hun hopelijk genoeg quality time samen geeft om de barsten in hun huwelijk te lijmen.

Alix heeft alles over voor haar beste vriendin, maar Christy’s verzoek om vooruit te reizen naar Lapland bezorgt haar slapeloze nachten - helemaal omdat Christy haar niet wil vertellen wat er aan de hand is. En dan zit ze in Lapland ook nog opgescheept met Zac, de mooiste man die ze kent én haar oude vijand. Het vuur dat tussen hen oplaait laat zich niet zomaar doven, ook al dalen de temperaturen in Lapland tot beneden het vriespunt...

Durft Alix zich open te stellen voor de liefde, komen de vriendinnen weer dichter bij elkaar en krijgt Christy alsnog haar droomkerst? Ze zitten immers niet voor niets in een winterwónderland!Nummer HQN Roman 359*
Schrijver Farina Eden
Titel De kern van liefde
Oorspronkelijke titel Der Duft des Neubeginns
Genre Roman
Korte omschrijving

Helen zet alles op alles om de zeepmakerij te redden…

Duitsland, 1904. Een verwoestende brand betekent bijna het einde van de zeepfabriek die al generaties lang in het bezit is van de familie. Het bedrijf wordt geleid door Anton, die het alleen kan voortzetten dankzij het fortuin van zijn verloofde, Helen. Na hun bruiloft wijden Helen en Anton zich met hart en ziel aan het bedrijf. Hun zeep wordt steeds bekender, en door hun ondernemerszin overleeft het bedrijf de Eerste Wereldoorlog. Alles lijkt dus goed te gaan, maar dan doet Helen een ontdekking die haar hele leven op zijn kop zet...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 358*
Schrijver Sherryl Woods
Titel Terug naar Rose Cottage
Oorspronkelijke titel The laws of attraction & For the love of Pete
Genre Roman
Korte omschrijving

BIJ TOVERSLAG VERLIEFD
Dat succesvol advocate en workaholic Ashley D’Angelo erin heeft toegestemd wat tijd door te brengen in Rose Cottage, betekent niet dat haar zussen vervolgens flauwe toespelingen mogen maken over de man met wie ze een leuke tijd heeft. Josh is gewoon een aardige vent, en voor meer is hij haar type niet. Maar dan blijkt hij een onvermoede kant te hebben...

DROMEN VAN THUIS
Het gebeurt niet. Haar zussen kunnen hoog of laag springen, maar Jo D'Angelo gaat niet naar Rose Cottage. Zij mogen er alle drie magische tijden hebben beleefd, voor Jo ligt dat anders. Als haar bemoeizieke zussen nu maar niet de reden achter haar weigering ontdekken: dat ze wil voorkomen dat ze Pete Catlett tegenkomt, de man met wie ze ooit een romance had - en die haar hart brak...

* Reeds eerder uitgegeven als Intiem 2074 & 2078. Daarna ook als HarlequinCollins uitgave.Nummer HQN Roman 357
Schrijver Susan Wiggs
Titel Haar eigen recept
Oorspronkelijke titel Sugar and salt
Genre Roman
Korte omschrijving

Het perfecte recept voor een nieuw begin, op smaak gebracht met een snufje liefde...

Margot Salton heeft haar leven als Margie Salinas achter zich gelaten. Voorgoed, wat haar betreft. Want in haar verleden zijn dingen gebeurd die diepe sporen hebben achtergelaten, en ze wil nu juist zo graag vooruit. Ze wil haar grote droom waarmaken: in San Francisco een eigen barbecuerestaurant beginnen.

Ze vindt een perfect pand op Perdita Street, neemt mensen aan, brengt haar visie tot leven – en hoewel het keihard werken is, geniet ze met volle teugen. Dat de eigenaar van de bakkerij naast haar, Jerome Sugar, heel aantrekkelijk is, helpt ook mee. Kortom: het lijkt er echt op dat ze die nieuwe start inderdaad kan maken.

Maar dan duikt iemand uit haar verleden op, en dreigt alles wat ze heeft opgebouwd in elkaar te storten...Nummer HQN Roman 356*
Schrijver Elena Conrad
Titel De jasmijntuin
Oorspronkelijke titel Der Jasminblüten Sommer
Genre Roman
Korte omschrijving

Kunnen Giulia en Marco het landgoed redden en de familie bij elkaar houden?

De zomer is aangebroken in Ligurië; bij de villa op de klif staan de jasmijnstruiken al volop in bloei. Giulia’s avontuurlijke stap om de jasmijn- en olijfboomgaard van haar grootvader over te nemen, heeft zijn vruchten afgeworpen. Om het succesvolle eerste jaar te vieren, nodigen zij en haar vriend Marco iedereen uit voor een groot feest.

Maar de feestvreugde wordt overschaduwd door vreselijk nieuws: Marco’s zus is plotseling ernstig ziek in het ziekenhuis opgenomen. En dit blijkt nog maar het begin van een reeks gebeurtenissen die Giulia’s vertrouwen in een goede afloop danig op de proef stellen...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 355*
Schrijver Naima Simone
Titel Onvermijdelijke kus
Oorspronkelijke titel With lover from Rose Bend
Genre Roman
Korte omschrijving

Plan A gaat het niet worden... maar is er ook een plan B?

Leontyne Dennison heeft even geen relatie. Dat vindt ze wel prima, want dan kan ze zich volledig richten op de Kinsale Inn, het familiebedrijf in de Berkshires. Nu ze vrijwilliger is bij het jaarlijkse lentefestival én ze de Inn als trouwlocatie op de kaart wil zetten, verwacht ze zeker meer klandizie te gaan binnenhalen. Daar kan ze geen gesteggel met een vriendje bij gebruiken. Maar dan loopt ze de sexy Owen Strafford tegen het lijf, met wie ze ooit een geweldige nacht had.

Nadat een auto-ongeluk abrupt een einde maakte aan Owens carrière als professioneel footballspeler, is hij in Rose Bend neergestreken om aan de boze buitenwereld te ontsnappen. Toevalligerwijs treft hij daar de vrouw die sinds een bepaalde wilde nacht niet meer uit zijn gedachten is geweest. Hoewel hij uit zelfbescherming in eerste instantie doet alsof hij Leontyne niet herkent, springt de vonk onvermijdelijk weer over. Hij was alleen nooit van plan om in Rose Bend te blijven...Nummer HQN Roman 354
Schrijver Sally Thorne
Titel Liefde op het tweede gezicht
Oorspronkelijke titel Second first impressions
Genre Roman
Korte omschrijving

Is hij haar ware liefde of maakt ze de grootste fout van haar leven?

Ruthie is de tijdelijke manager van de Providence Luxury Retirement Villa en is van plan om de nieuwe eigenaar te laten zien wat ze kan. Maar dan rijdt Teddy Prescott, de zoon van de eigenaar, op zijn ronkende motor haar leven binnen. Knap, met een wilde bos haar, tatoeages op beide armen en... dakloos. Een verwend en onverantwoordelijk rijkeluiszoontje, concludeert Ruthie.

Van zijn vader mag hij in een van de huisjes op het terrein gaan wonen, maar alleen als hij ook meewerkt op het resort. Ruthie heeft nog wel een vacature: assistent van de steenrijke zussen Parloni, die ook op het resort wonen. Gegarandeerd dat hij binnen drie dagen huilend ontslag neemt en dus weer moet vertrekken. Want dat is wat ze wil... toch?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 353
Schrijver Susan Mallery
Titel Een zonnige toekomst
Oorspronkelijke titel The summer getaway
Genre Roman
Korte omschrijving

Soms komt een uitnodiging op precies het juiste moment!

Na jarenlang al haar energie in haar gezin te hebben gestopt, is het tijd dat Robyn Caldwell aan zichzelf gaat denken. Een hele uitdaging, met een dochter die de meest veeleisende bruid ooit blijkt te zijn, een zoon die geen vervolgopleiding wil doen, een beste vriendin die afstevent op een huwelijkscrisis en een ex-man die een monumentale fout dreigt te maken. Alles lijkt weer op haar bordje terecht te komen, en dat moet maar eens afgelopen zijn. Dus als haar oudtante, Lillian, haar uitnodigt om de zomer in Santa Barbara door te brengen, stapt ze direct op het vliegtuig.

Het blijkt moeilijk weglopen als je de spil bent van de familie, want een voor een komt iedereen die Robyn heeft achtergelaten haar achterna. Toch voelen alle familieperikelen een stuk minder zwaar aan in het zonovergoten landhuis van de eigenzinnige Lillian. Wanneer Robyn zich zelfs weer op het liefdespad durft te begeven met de knappe Mason Bishop, gaat ze voorzichtig geloven dat er voor haar een zonnige toekomst is weggelegd - zolang ze maar op zichzelf vertrouwt!Nummer HQN Roman 352
Schrijver Muna Shehadi
Titel De eerste vrouw
Oorspronkelijke titel The first wife
Genre Roman
Korte omschrijving

Drie vrouwen, een geheim, een weekend dat alles verandert…

Holly Penny verwacht dat de herdenkingsdienst voor haar ex-man, Lyle, gedenkwaardig en emotioneel zal zijn. Ooit waren ze dolgelukkig - totdat een tragisch voorval hun leven in een fractie van een seconde op zijn kop zette. Hoe groot hun liefde voor elkaar ook was, hun huwelijk bleek hier niet bestand.

Nu, jaren later, reist ze voor de begrafenis af naar het mooie bergresort waar ze vaak samen zijn geweest. Daar ontmoet ze zijn tweede en derde vrouw, en ontdekt ze dat hij hun nooit iets over zijn eerste huwelijk heeft verteld. Nog verwarrender zijn de verhalen van deze twee vrouwen, waarin hij in niets lijkt op de man die Holly zo goed dacht te kennen. Wie was Lyle eigenlijk echt, en hoe oprecht was zijn liefde voor haar?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 351*
Schrijver Sherryl Woods
Titel De zussen van Rose Cottage
Oorspronkelijke titel Three down the aisle & What's cooking
Genre Roman
Korte omschrijving

ROZEN IN BLOEI
Als Melanie erachter komt dat haar vriendje al getrouwd is, heeft ze er meteen een goed voornemen bij: voorlopig geen mannen meer. En wel maar eens een tijdje gaan uitrusten in Rose Cottage, het huisje van haar overleden oma. Nou ja, uitrusten... Het huisje en de tuin zijn zwaar verwaarloosd, dus er is nogal wat werk te doen. Als tuinarchitect Mike aanbiedt haar te helpen, is ze dan ook dolblij... tot ze zich haar voornemen herinnert!

ONDER DE APPELBLOESEM
Hartstocht is iets heel anders dan duurzame liefde, dat weet Maggie heus wel. Maar nu had ze die twee toch bijna weer door elkaar gehaald! Ze is dan ook heel trots dat ze afstand heeft genomen van fotograaf Rick, met wie ze een, eh... vlammend avontuur beleefde. Want voordat ze helemaal smoorverliefd op hem kon worden, heeft ze zich teruggetrokken in Rose Cottage. Daar zal Rick haar niet kunnen vinden... Toch?

* Reeds eerder uitgegeven als Intiem 2062 & 2068. Daarna ook als HarlequinCollins uitgave.Nummer HQN Roman 350
Schrijver Anne Griffin
Titel Een lichte fluistering
Oorspronkelijke titel Listening still
Genre Roman
Korte omschrijving

Heeft Jeanie de moed om voor zichzelf te kiezen?

Jeanie Masterson heeft altijd geweten dat ze was voorbestemd voor het familiebedrijf, een bijzondere begrafenisonderneming in een klein Iers stadje. Zelfs met welke man ze samen lief en leed zou delen stond al sinds haar jeugd vast: Niall, die als klein jongetje al verliefd op haar was.

Als Jeanies ouders onverwacht aankondigen dat ze met pensioen gaan, maakt dat een hoop bij haar los. Wil ze dit leven eigenlijk wel? Of is dit de kans om een einde te maken aan haar eeuwige plichtsgevoel en haar comfortabele maar saaie huwelijk? En om haar verwarring nog groter te maken, duikt ineens Fionn, haar jeugdliefde, op...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 349
Schrijver Sarah Morgan
Titel Strandhuis met uitzicht
Oorspronkelijke titel Beach house summer
Genre Roman
Korte omschrijving

Hun zomer in het strandhuis verandert álles...

Als de ex-man van Joanna, de beroemde tv-kok Cliff Whitman, om het leven komt bij een auto-ongeluk, weet ze niet hoe ze zich moet voelen. Ze wil liever niet meer denken aan hoe hij hun huwelijk naar de knoppen hielp. Maar wanneer ze ontdekt dat de jonge vrouw die naast hem in de auto zat zwanger is, vindt ze toch dat ze in actie moet komen.

Ashley Blake gelooft haar ogen niet als Joanna haar komt opzoeken in het ziekenhuis en voorstelt om samen te schuilen voor de pers in haar strandhuis aan de Californische kust. Joanna zou toch juist een hekel aan haar moeten hebben? Toch kan Ashley, zwanger en eenzaam, het aanbod niet weigeren.

De rust die Joanna en Ashley hoopten te vinden in Silver Point is voorlopig nog ver te zoeken. Terwijl Joanna haar uiterste best doet om niet opnieuw te vallen voor haar jeugdliefde Nate, wiens hart ze jaren geleden brak, worstelt Ashley met een groot geheim. Durven de twee vrouwen eerlijk te zijn tegenover zichzelf en elkaar, en daarmee hun leven én de liefde een tweede kans te geven?Nummer HQN Roman 348*
Schrijver Farina Eden
Titel Het recept van dromen
Oorspronkelijke titel Die Rezeptur der Traüme
Genre Historische roman
Korte omschrijving

Zullen Hanna’s dromen ooit werkelijkheid worden?

Het jaar is 1865. Hanna leert in de zeepziederij van haar vader al op jonge leeftijd de kneepjes van het vak. Ze heeft talent en frisse ideeën, maar die worden door haar vader weggelachen. Als vrouw wordt ze nu eenmaal niet serieus genomen. Dat houdt haar echter niet tegen. Met steun van haar broer, die het familiebedrijf moet overnemen, ontwikkelt ze in het geheim nieuwe recepten voor heerlijk geurende zeep.

Wanneer haar broer ernstig ziek wordt, komt het voortbestaan van het bedrijf in gevaar. Haar leven staat helemáál op zijn kop als haar prille relatie met Louis, de zoon van de dokter, ook nog door allerlei intriges onder druk komt te staan. Maar Hanna besluit te vechten - voor de liefde, én voor haar droom ooit aan het hoofd te staan van haar eigen zeepmakerij.

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 347*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Zon op Lake Haven
Oorspronkelijke titel Summer at Lake Haven
Genre Roman
Korte omschrijving

Haven Point in de zomer, de perfecte plek voor een nieuw begin...

Jarenlang heeft Samantha Fremont geworsteld met de hoge verwachtingen van haar moeder. Nu die er niet meer is, is het tijd om eindelijk dat modehuis op te richten waar ze altijd van gedroomd heeft. De ideale gelegenheid heeft zich ook nog eens aangediend: haar vriendin gaat trouwen en heeft Sam gevraagd haar trouwjurk te ontwerpen. Wel jammer dat Ian, de knappe maar bijzonder irritante broer van de bruid, tijdelijk het huis naast haar heeft gehuurd.

Een sabbatical in Haven Point is precies wat Ian Summerhill nodig heeft na de dood van zijn vrouw. Hoewel hun relatie al jaren niets meer voorstelde, heeft hij haar tot het einde verzorgd. Het enige wat hij nu wil, is zijn zusje zien trouwen en zijn kinderen weer zien lachen. Zijn mooie buurvrouw, Sam, speelt daarin een grote rol. Hoewel hun eerste contact nogal ongemakkelijk verloopt, bloeit er langzaam een vriendschap tussen hen op… maar kan hij ook hopen op meer?Nummer HQN Roman 346*
Schrijver Paula Stern
Titel Magdalena's droom
Oorspronkelijke titel Jahre des Neubeginns
Genre Roman
Korte omschrijving

Een onverwachte erfenis, een jong meisje en een reis vol geheimen...

Het is Eberhard Ahrensberg na de oorlog gelukt: samen met zijn gezin is hij van het kleine stadje Euweiler naar Aken verhuisd om zijn koffiebedrijf verder uit te breiden. Maar steeds opnieuw stellen moeilijkheden hem voor grote uitdagingen. Ondertussen heeft zijn vrouw, Magdalena, eigenlijk maar één droom: moeder worden.

Decennia later is kleindochter Corinne Ahrensberg gelukkig getrouwd met Noah, met wie ze samen een dochter heeft gekregen. Haar koffiebranderij heeft een vaste klantenkring en Corinne houdt van haar werk. Dan krijgt ze een verkeerde bestelling binnen, en dat is het begin van een berg problemen... Lukt het haar om, net als haar opa Eberhard, het familiebedrijf te redden?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 345
Schrijver Brenda Novak
Titel Een zomer vol verrassingen
Oorspronkelijke titel Summer on the Island
Genre Roman
Korte omschrijving

Deze zomer op het eiland zit vol verrassingen…

Na de dood van haar vader, een Amerikaanse senator, reist Marlow Madsen naar haar moeder op het eilandje voor de kust van Florida waar ze vroeger altijd de zomers doorbracht. Voor Marlow is de reis een kans om na lange tijd de banden met haar familie aan te halen. Ze wordt vergezeld door haar vriendinnen Aida en Claire, die net als zij behoefte hebben om even pas op de plaats te maken.

Marlow benut haar tijd op het eiland om nieuwe wegen te verkennen. Maar wanneer het testament van haar vader een groot geheim aan het licht brengt, dat alles wat ze dacht te weten over haar familie op losse schroeven zet, wordt ze gedwongen haar verleden én haar toekomst met andere ogen te bekijken. Gelukkig heeft ze haar vriendinnen om haar bij te staan - maar de meeste steun komt uit wel héél onverwachte hoek!Nummer HQN Roman 344
Schrijver Catherine Mangan
Titel Een Italiaanse zomer
Oorspronkelijke titel One Italian summer
Genre Roman
Korte omschrijving

Tien dagen op een zonnig eiland… Is dat de perfecte remedie voor haar gebroken hart?

Nadat haar relatie op de klippen is gelopen, vertrekt Lily naar het zonovergoten Italiaanse eilandje Ischia voor de bruiloft van haar twee beste vriendinnen. Het is precies wat ze nodig heeft: tien dagen genieten in een luxehotel met een adembenemend uitzicht op zee. Dé perfecte remedie voor een gebroken hart.

Wanneer ze met haar ziel onder de arm over het strand zwerft, maakt ze kennis met Matt, die daar al jaren samen met zijn dochtertje woont. Dankzij hem leert ze de magie van het betoverende eiland kennen. Ischia heeft meer toeristen nodig, vertelt hij, en door haar werk weet Lily precies hoe ze moet helpen. Plotseling droomt ze van een toekomst op Ischia. En vreemd genoeg duikt ook Matt daarin op...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 343*
Schrijver Lori Foster
Titel Met een beetje geluk
Oorspronkelijke titel The honeymoon cottage
Genre Roman
Korte omschrijving

Heeft een bruiloftsplanner zelf niet ook recht op een happy end?

Wil je de perfecte bruiloft, maar weet je niet waar je moet beginnen? Schakel dan bruiloftsplanner Yardley Boulanger in! Ze is gespecialiseerd in enigszins maffe westernbruiloften met een vleugje chic, waarmee ze de gemoederen in het plaatsje Cemetery flink bezighoudt. Maar Yardley kan dan wonderen verrichten wanneer het gaat om het liefdesgeluk van anderen, als het om haar eigen liefdesleven gaat, heeft ze geen idee – en dan ook echt totáál geen idee! Of kan Travis Long, de sexy broer van een van haar klanten, daar misschien verandering in brengen?

Het enige wat Travis wil, is zijn zusje Sheena de bruiloft van haar dromen bezorgen. Sinds de tragische dood van hun ouders heeft hij zijn uiterste best gedaan om haar alles te geven wat ze nodig heeft. Maar een bruiloft in westernstijl? In een stadje dat ‘begraafplaats’ heet? Toch lijkt Yardley precies te weten wat ze doet, en tot zijn verrassing merkt Travis dat hij zich steeds sterker tot de mooie bruiloftsplanner voelt aangetrokken...Nummer HQN Roman 342*
Schrijver Marijke Vos
Titel James' geheim
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Ridgewood Hall, 1905
James kan de wending die zijn leven heeft genomen amper geloven. Hij vlucht het Londense nachtleven in en onttrekt zich aan zijn nieuwe verantwoordelijkheden. Dan maakt hij een desastreuze fout. Wanneer hij uit onverwachte hoek een aanbod krijgt dat zijn problemen kan oplossen, heeft hij geen andere keuze dan het te accepteren. Ook al betekent dat het opgeven van zijn vrijheid én... een kans op ware liefde.

Ruim 100 jaar later
Iris leeft het snelle leven. Ze heeft een goede baan, veel vrienden en aan mannelijke aandacht geen gebrek. Wanneer er twee achternichten opduiken met een mysterieus verhaal over haar familiegeschiedenis, heeft ze daar dan ook weinig zin in. Als Iris noodgedwongen pas op de plaats moet maken, leert ze dat je soms mag leunen op anderen en dat liefde je simpelweg overkomt, juist als je het niet verwacht.

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 341
Schrijver Robyn Carr
Titel Scherven brengen geluk
Oorspronkelijke titel A family affair
Genre Roman
Korte omschrijving

Als je leven in duizend scherven ligt, kun je wel wat hulp gebruiken bij het oprapen...

Anna McNichol heeft haar leven prima op orde. Als dochter van een alleenstaande moeder heeft ze keihard gewerkt om haar drie kinderen alles te bieden wat ze zelf tekortkwam. En nu haar kinderen het huis uit zijn, zit haar carrière in de lift en is ze klaar om voor zichzelf te kiezen. Haar huwelijk is niet altijd perfect, maar ze is vast van plan oud te worden met haar echtgenoot.

Dan overlijdt haar man plotseling en stort haar zorgvuldig opgebouwde leventje in elkaar. De mysterieuze jonge vrouw bij de herdenkingsdienst vormt het bewijs dat haar echtgenoot geheimen had, en Anna is vastberaden om de waarheid boven tafel te krijgen. Voor het eerst heeft ze niet meer alle touwtjes in handen. Maar terwijl ze met de ene uitdaging na de andere wordt geconfronteerd, krijgt ze steun uit onverwachte hoek...Nummer HQN Roman 340*
Schrijver Julie Caplin
Titel De kleine patisserie in Parijs
Oorspronkelijke titel The little Paris patisserie
Genre Roman
Korte omschrijving

Macarons, croissants, champagne… Welkom in de meest romantische stad ter wereld, Parijs!

Nina heeft er schoon genoeg van dat haar oudere broers zich voortdurend met haar leven bemoeien. Dus wanneer ze de kans krijgt om naar Parijs te gaan om te werken in een echte patisserie, weet ze niet hoe snel ze ‘au revoir’ moet zeggen.

Er is één probleem: de ambitieuze eigenaar van de patisserie, Sebastian Finlay, is uitgeschakeld door een gebroken been, wat betekent dat Nina nu alles in haar eentje moet doen. Kan ze wel voldoen aan de hoge eisen die Sebastian stelt? En wat moet ze met het feit dat ze haar onredelijke baas al net zo onweerstaanbaar vindt als de verrukkelijke eclairs en de overheerlijke macarons?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 339*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Liefde binnen handbereik
Oorspronkelijke titel The friendship pact
Genre Roman
Korte omschrijving

Nee, het is écht beter dat ze vrienden blijven… Echt!

Tae Holmes en haar moeder, April, schelen maar vijftien jaar, en altijd was het zij tweeën tegen de wereld. Gemakkelijk hebben ze het niet gehad, maar nu lijkt het tij eindelijk te keren. Taes evenementenbureau begint steeds beter te lopen, en ook April zit het mee. Wanneer Tae er bij toeval achter komt dat haar vader helemaal niet dood is, zoals haar moeder altijd heeft beweerd, komt haar hechte relatie met April echter onder druk te staan.

Dan loopt Tae tijdens haar eerste grote benefietgala ook nog eens Riggs Copeland tegen het lijf. Op de middelbare school was hij haar enige vriend, maar na een onenightstand heeft ze hem niet meer gesproken. Hoewel ze hem nog steeds waanzinnig aantrekkelijk vindt, durft ze niet aan haar gevoelens toe te geven. Nee, het is beter dat ze gewoon vrienden blijven. Maar hoelang ze dat kunnen volhouden...Nummer HQN Roman 338*
Schrijver Marijke Vos
Titel Daniels belofte
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

1905
Daniel Bellamy, de jongste zoon van de graaf van Ridgewood, is net begonnen aan zijn veelbelovende carrière als professor op Cambridge. Wanneer hij de mooie Elizabeth ontmoet, weet hij niet wat hij moet denken van zo’n vrijgesproken vrouw die vecht voor haar ambities en gelijke rechten. Maar wat is belangrijker: zijn carrière of de liefde?

Ruim 100 jaar later
Alsof de Londense Rose nog niet genoeg worstelt als alleenstaande moeder met twee jonge kinderen, raakt ze ook haar baan kwijt én zet ze zichzelf voor schut tijdens een lezing van haar favoriete auteur. De schaamte lijkt compleet als ze hem een week later letterlijk tegen het lijf loopt en hij haar herkent. Maar dan krijgt ze onverwacht bezoek van een achternicht met een wel heel bijzonder verhaal over hun familiegeschiedenis...

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 337*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Zomer aan de kust
Oorspronkelijke titel Summer at the Cape
Genre Roman
Korte omschrijving

Zal de zon voor de zusjes Cami en Violet ook weer gaan schijnen?

Als oudere zus van de tweeling Violet en Lily, viel Cami Porter er altijd een beetje buiten. Na de scheiding van hun ouders, toen de tweeling met hun moeder naar Cape Sanctuary vertrok en Cami met haar vader in LA achterbleef, groeiden ze nog verder uit elkaar. Bijna twintig jaar later krijgt Cami het vreselijke nieuws dat Lily is omgekomen terwijl ze een klein meisje het leven redde, en ze reist af naar Cape Sanctuary om bij haar moeder en Violet te zijn.

Als advocaat kan Cami haar moeder bovendien helpen voorkomen dat Lily’s droom, een glamping bij Moongate Farm, om zeep wordt geholpen door een wispelturige huurbaas. Dit blijkt nog niet zo gemakkelijk – helemaal omdat de man in kwestie, Jon, niet alleen bijzonder lastig, maar ook bijzonder aantrekkelijk is.

Ook Violet valt het verdriet om haar zus zwaar. Hoe moet ze verder, nu een deel van haar er niet meer is? Wat het nog verwarrender maakt, is dat het meisje dat Lily redde uitgerekend het dochtertje is van Alex, de man die ooit haar hart brak – maar die steeds lastiger valt te ontlopen...Nummer HQN Roman 336*
Schrijver Elena Conrad
Titel De Jasmijnvilla
Oorspronkelijke titel Der Jasminblüten Garten
Genre Roman
Korte omschrijving

Giulia krijgt verrassend nieuws uit Italië: ze erft de prachtige geel geverfde villa inclusief jasmijn- en olijfboomgaard van haar Italiaanse grootvader. Dus vertrekt ze meteen naar de Ligurische kust, de plek waar haar moeder is opgegroeid en waar ze al snel wordt betoverd door de ongelofelijke schoonheid van het gebied.

Maar de buren wantrouwen de buitenlandse erfgename. Alleen leeftijdsgenoot Marco verwelkomt haar vriendelijk. Langzamerhand komt Giulia erachter dat er meer aan de hand is rondom de villa op een klif boven de zee. Want waarom heeft haar moeder destijds het contact met haar familie verbroken? Waarom zijn de Italianen zo afstandelijk? En vooral: moet ze de villa verkopen of wordt dit haar nieuwe thuis?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 335*
Schrijver Jo McNally
Titel Vonken in de lucht
Oorspronkelijke titel When sparks fly
Genre Roman
Korte omschrijving

In Rendezvous Falls hoef je voor de liefde niet ver te zoeken...

Zoey Hartford is druk. Met haar bedrijf, haar recente scheiding en haar tienerdochter. Gelukkig heeft ze een beste vriend, Mike McKinnon, die haar altijd kan laten lachen. Zoey en Mike hebben samen alles doorstaan, van scheikundelessen tot gebroken harten. Hun vriendschap is heilig - ze zouden wel gek zijn om die op het spel te zetten! Tot een compleet onverwachte én compleet overweldigende nacht samen alles verandert...

Mike is in de war. Grappige, nuchtere Zoey lijkt alles altijd in de hand te hebben… totdat ze zich in zijn armen helemaal laat gaan. Omdat hij niet van plan is tussen haar en haar dochter te komen, stelt hij voor het casual te houden. Geen drama’s. Geen emoties. Geen gedoe. Moet lukken, toch?

Maar dan heeft hij buiten de Rendezvous Falls Boekenclub gerekend. De oudjes mogen de twee dan niet bij elkaar hebben gebracht, ze zijn ervan overtuigd dat het de perfecte match is. En ze zijn niet van plan hun bemoeienis te staken totdat Mike en Zoey dat zelf ook inzien...Nummer HQN Roman 334*
Schrijver Marijke Vos
Titel Edwards keuze
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Ridgewood Hall, 1904
Edward Bellamy, de oudste zoon en erfgenaam van de graaf van Ridgewood, staat voor een onmogelijke keuze. Zijn hele leven is voor hem uitgestippeld en dus ook het huwelijk met de mooie Guinevere Parker, de dochter van een succesvolle zakenman. De komst van het Schotse dienstmeisje Gillian zet echter alles op zijn kop. Kiest Edward voor de plicht of volgt hij zijn hart?

Ruim 100 jaar later
Na het overlijden van haar moeder erft Flora tot haar verbazing een roman met daarin een oude brief die wijst op een bijzondere familiegeschiedenis. Op de vlucht voor haar verlies en de eenzaamheid vertrekt ze naar Edinburgh. Daar hoopt ze antwoorden te vinden op vragen over haar familie en zichzelf. Ze blijkt er echter ook het laatste te vinden wat ze had verwacht: een nieuwe kans op liefde. Maar durft ze zich daarvoor open te stellen?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 333
Schrijver Susan Mallery
Titel Zusjes tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel The stepsisters
Genre Roman
Korte omschrijving

Als zusjes doe je alles voor elkaar... toch?

Ooit, toen haar vader met Sage’ moeder trouwde, was Daisy dolblij dat ze eindelijk een zus had. Maar hoe graag Daisy ook vriendinnen wilde worden met haar nieuwe stiefzus, Sage hield haar altijd op een afstand. Op school ging de mooie en populaire Sage zelfs een stapje verder en pestte ze Daisy omdat ze verlegen en mollig was. De scheiding van hun ouders bracht de zussen ook niet dichter bij elkaar. Toen Sage naar Europa vertrok omdat haar jeugdliefde Jordan niet met haar wilde trouwen, trouwde Daisy later wél met hem.

Achttien jaar later had Daisy nooit verwacht Sage terug te zien. Maar wanneer hun jongere zusje een beroep doet op hen allebei, zetten ze hun trots opzij om er samen voor Cassidy te zijn. Niemand is verbaasder dan zijzelf wanneer er een vriendschap tussen hen opbloeit. Hun prille nieuwe band komt echter in gevaar door één onbezonnen actie. Keren de stiefzussen elkaar opnieuw de rug toe, of leren ze voor eens en altijd te vergeven, zodat ze eindelijk écht zusjes kunnen worden?Nummer HQN Roman 332
Schrijver Sophia Money-Coutts
Titel De checklist
Oorspronkelijke titel The wish list
Genre Roman
Korte omschrijving

Florence is woest wanneer ze ontdekt dat haar stiefmoeder een afspraak voor haar heeft gemaakt bij een zogenaamde love coach. Wat een belachelijk idee! Ze mag dan al een tijdje single zijn – nou ja, eigenlijk altijd al, als ze heel eerlijk is – maar ze is hartstikke gelukkig met haar baan in de boekwinkel en haar kat Marmelade. Als de coach haar opdraagt om haar perfecte man te omschrijven, neemt ze het dus niet al te serieus en maakt de volgende checklist:
Houdt van katten ✓
Is net zo sexy als James Bond ✓
Heeft een aardige moeder ✓

Onmogelijk natuurlijk. Maar dan komt er een knappe blonde man in de winkel een boek voor zijn moeder kopen. Rory blijkt vreemd genoeg aan al haar eisen te voldoen, maar is hij ook echt de ware?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 331*
Schrijver Linda Lael Miller
Titel Een onverwachte vonk
Oorspronkelijke titel Country born
Genre Roman
Korte omschrijving

In Painted Pony Creek is de liefde dichterbij dan je denkt...

Rancher J.P. McCall kent Sara Worth al zijn hele leven. Vroeger speelden ze altijd samen - hij leerde haar zelfs dansen voor het schoolbal - maar verder had hij geen belangstelling voor de zus van zijn beste vriend. Nu ze na jaren weer in zijn leven komt, ziet hij haar in een compleet ander licht. Nooit eerder wilde hij zich aan iemand binden, maar nu voelt hij zich ineens enorm aangetrokken tot de mooie schrijfster - die geen kans om hem uit te dagen uit de weg gaat! Dan duikt er iemand uit Sara’s verleden op in Painted Pony Creek, die alles wat er tussen hen opbloeit in gevaar brengt. Wat kan J.P. doen om de vrouw te beschermen die bezig is zijn hart te stelen?Nummer HQN Roman 330*
Schrijver Paula Stern
Titel Sarahs vertrouwen
Oorspronkelijke titel Momente der Hoffnung
Genre Roman
Korte omschrijving

Aken, 1946. Na in oorlogstijd jarenlang koffie te hebben gesmokkeld, kan Eberhard Ahrensberg zijn handelswaar nu eindelijk legaal verkopen om zijn jonge gezin te onderhouden. Maar de dagen worden kouder, de voorraden slinken, en hij ontkomt niet aan een moeilijke beslissing.

Een beslissing die hem doet denken aan een eerdere keuze die hij moest maken om zijn gezin te beschermen en die onbedoeld tot gevolg had dat zijn buren en hun dochtertje Sarah naar een concentratiekamp werden gedeporteerd…

Aken, heden. De koffiebranderij is de trots van Corinne Ahrensberg, en haar relatie met Noah is een nieuw begin. Maar als er problemen zijn met de verhuurder van het pand en de ex-vriendin van Noah beweert dat ze zwanger van hem is, wordt Corinnes geluk ineens kwetsbaar. Ze vindt troost bij haar vrienden en in het dagboek van haar grootvader Eberhard. Kan ze een wijze les trekken uit het verleden?

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 329
Schrijver Sarah Morgan
Titel Samen met kerst
Oorspronkelijke titel One more for Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Voor de zussen Samantha en Ella Mitchell zijn de kerstdagen de mooiste tijd van het jaar. Het is een tijd om samen te zijn, maar vooral om in te halen wat ze in hun jeugd hebben gemist. En dit jaar vieren ze het nog wel in een lodge in de Schotse Hooglanden! Ze krijgen echter een onverwachte gast: hun moeder, die ze al vijf jaar niet meer hebben gezien of gesproken. Wanneer ze belooft dat kerst dit keer anders zal zijn, stemmen de zusjes er schoorvoetend mee in het samen te vieren...

In haar werk staat Gayle Mitchell aan de top, maar dat heeft haar wel haar relatie met haar dochters gekost. Met haar strenge opvoeding wilde ze haar meiden sterk maken, maar tegelijkertijd duwde ze hen steeds verder van haar weg - tot ze door een ongeluk wordt gedwongen alles waar ze altijd in geloofde met andere ogen te bekijken.

Terwijl de sneeuw neerdwarrelt op het pittoreske Schotse landschap, beginnen de drie vrouwen voorzichtig te geloven dat dit nog weleens de mooiste Kerstmis ooit kan worden...Nummer HQN Roman 328*
Schrijver Naima Simone
Titel Onverwacht wintergeluk
Oorspronkelijke titel Christmas in Rose Bend
Genre Roman
Korte omschrijving

Verpleegkundige Nessa Hunt is nog steeds aan het bijkomen van de schokkende bekentenis die haar moeder vlak voor haar overlijden deed: Nessa’s vader was niet haar echte vader. Op zoek naar antwoorden reist ze met haar puberzusje, Ivy, naar Rose Bend. Het stadje is helemaal ondergedompeld in kerstsfeer – iets wat ze normaal gesproken uit de weg gaat. Maar dan ontmoet ze de sexy Wolfgang Dennison en krijgt ze stiekem toch een béétje zin in de feestdagen...

De grote, luidruchtige familie van Wolf lijkt rechtstreeks van een kerstkaart te komen. Hoewel Nessa het gevoel heeft dat ze er totaal niet tussen past, valt de aantrekkingskracht tussen Wolf en haar niet te ontkennen. Wanneer de feestelijkheden zelfs een glimlach op Ivy’s gezicht weten te toveren, begint Nessa bijna zelf weer te geloven in de magie van Kerstmis. Maar heeft ze naast al haar verantwoordelijkheden en de vragen over haar biologische vader wel ruimte voor kerstgeluk?Nummer HQN Roman 327*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel Een wonder met Kerstmis
Oorspronkelijke titel Coming home for Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Zeven jaar geleden was Elizabeth Hamilton ten einde raad, waardoor ze de weg naar haar liefdevolle echtgenoot en twee prachtige kinderen niet meer terug wist te vinden. Net toen ze had besloten dat ze beter tijdelijk uit hun leven kon vertrekken, kreeg ze een auto-ongeluk, waardoor haar geheugen in één klap verdween. Hoewel de herinneringen aan de klank van Cassies lach, Bridgers babygeur en Lukes aanraking langzaam weer bij haar terugkwamen, bleef ze geloven dat ze niet de beste moeder of echtgenote voor hen kon zijn.

Nu staat Luke ineens bij haar voor de deur en vraagt of ze met hem meekomt naar Haven Point om de scheidingspapieren te tekenen. Hij is ervan overtuigd dat zij hun gezin destijds in de steek heeft gelaten en wil het hoofdstuk afsluiten. Dat blijkt nog niet zo simpel, wat het wordt al snel duidelijk dat hun gevoelens voor elkaar net zo sterk zijn als vroeger. Lukt het hen, met een beetje kerstmagie, de afgelopen jaren achter zich te laten en samen opnieuw te beginnen?Nummer HQN Roman 326
Schrijver Susan Wiggs
Titel Het suikerhuis
Oorspronkelijke titel The family tree
Genre Roman
Korte omschrijving

Annie Rush leidt een ideaal leven. Ze heeft een geweldige carrière als producer van een kookprogramma, een uitzonderlijk talent, een leuke man. Maar dan gaat het helemaal mis, en blijkt maar weer dat een ongeluk nooit alleen komt: in korte tijd verliest ze alles. Of lijkt dat maar zo?

Ze keert terug naar de suikerboerderij van haar familie in Switchback, Vermont, om zich te richten op haar herstel. Geleidelijk aan begint ze zich weer thuis te voelen in de wereld die ze jaren geleden achter zich liet – en niet in de laatste plaats vanwege haar jeugdliefde, Fletcher Wyndham. Lukt het haar om met zijn hulp, die van haar familie en haar eigen doorzettingsvermogen een nieuwe weg in te slaan, die wellicht mooier is dan ze ooit had durven dromen?

* Reeds eerder uitgegeven als Topauteurs 6 en als HarperCollins uitgave.Nummer HQN Roman 325
Schrijver Gillian King
Titel Je moest eens weten
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Billy heeft het flierfluitersyndroom. Haar vriendinnen wonen samen, krijgen kinderen en hebben een indrukwekkende carrière. Maar Billy heeft geen huisje, boompje of beestje. Alleen een nietszeggende baan op een afdeling waar niemand haar ziet staan en directeur Matthew haar nog steeds Jilly noemt. Superirritant natuurlijk, dus waarom ze zich dan toch stiekem tot hem aangetrokken voelt, is haar een raadsel. Maar toch hééft hij iets.

Nadat ze op een werktrip per ongeluk bij elkaar op de hotelkamer zijn beland, krijgt Billy steeds meer gevoelens voor hem. Maar waarom probeert hij haar op afstand te houden? En waarom is zijn verleden zo’n verboden onderwerp? Tot overmaat van ramp duikt er ook nog iemand op die beweert meer over Matthew te weten...

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 324*
Schrijver Susan Mallery
Titel Bruiloft in het wit
Oorspronkelijke titel The Christmas wedding guest
Genre Roman
Korte omschrijving

De Somerville-zusjes geloven best in de liefde, maar of die ook voor hen is weggelegd...

Reggie is niet meer thuis geweest sinds haar mislukte verloving, maar wanneer haar ouders besluiten hun huwelijksgeloften te hernieuwen, haalt ze haar glitters uit de kast voor de bruiloft. Toby, haar eerste liefde, is onverwacht ook van de partij. Eigenlijk zijn ze allebei nog niet toe aan iets nieuws, maar al snel vliegen de vonken als vanouds door de lucht. Besluiten ze, geheel volgens de kerstgedachte, het verleden te laten rusten en samen het nieuwe jaar in te gaan?

Dena is klaar met wachten op de ware, en dus heeft ze besloten in haar eentje een baby te krijgen. Dan checkt een waanzinnig knappe songwriter in bij haar B&B. Micah, die sinds tijden geen woord meer op papier heeft gekregen, lijkt inspiratie te putten uit haar vastberadenheid om moeder te worden. Eén kus in de sneeuw later, en ze is kansloos verloren! Maar een rockster als hij valt natuurlijk nooit voor een doorsnee meisje als zij…

Terwijl de kerstbruiloft van hun ouders met rasse schreden nadert, begint het er voor de zusjes om te spannen. Want wie weet mogen ze het mooiste kerstcadeau uitpakken dat er is: de liefde!Nummer HQN Roman 323*
Schrijver Brenda Novak
Titel Hartverwarmende kerst
Oorspronkelijke titel Keep me warm at Christmas
Genre Roman
Korte omschrijving

Het was nooit eerder zo warm tijdens de kerstdagen…

Hollywood-starlet Tia Beckett weet uit ervaring dat je leven van het ene op het andere moment compleet kan veranderen. Haar carrière zat in de lift, totdat ze betrokken raakte bij een ernstig ongeluk, met een litteken in haar gezicht als gevolg. In de overtuiging dat haar dromen om een echte ster te worden voorbij zijn, besluit ze de rust op te zoeken in het afgelegen landhuis van haar producer. Maar dan blijkt daar nog een gast te verblijven tijdens de feestdagen. En deze Seth is helaas zo knap, dat het onmogelijk is hem te negeren!

Kunstenaar Seth Turner heeft genoeg redenen om mensen op afstand te houden. Ook al is hij gelukkig met zijn baan als kunstdocent aan de New Horizons Boys Ranch, hij is diep getekend door het verlies van zijn vrouw slechts een paar jaar na hun huwelijk. Toch voelt hij zich onverwacht aangetrokken tot de mooie Tia. Misschien dat zij zijn bevroren hart met haar warmte kan ontdooien. Daar is immers geen beter moment voor dan met kerst!Nummer HQN Roman 322
Schrijver Lotte Petersen
Titel Een verrukkelijk fiasco
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Nanny zijn in Rome klinkt als een droom, toch?

Wanneer de 23-jarige Mia de kans krijgt om als nanny in Rome te gaan werken, grijpt ze deze met beide handen aan. Het leven bij de Italiaanse filmster Vanessa, regisseur Luca en hun twee zoontjes klinkt als een droom. Maar de realiteit blijkt anders: hysterische woedeaanvallen, ongeschreven schoolpleinwetten en torenhoge taalbarrières...

Mia probeert de harten van kleuter Leo en tiener Tommaso te veroveren en hen ondertussen te behoeden voor rondscheurende Vespa's. Collega-nanny's helpen haar op weg, evenals de sympathieke chef-kok Andrea.

Dan ontdekt Mia een intiem geheim over haar werkgever. Is ze wel bestand tegen deze Italiaanse glamourwereld? En waarom ontvluchtte ze eigenlijk haar oude leven in Leiden... en één persoon in het bijzonder?

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 321*
Schrijver RaeAnne Thayne
Titel De weg naar Sunshine Cove
Oorspronkelijke titel The path to Sunshine Cove
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze weet wat het beste is voor iedereen, maar voor haarzelf...

Jessica Clayton heeft een carrière opgebouwd door oude mensen te helpen downsizen; ze weet uit ervaring dat hoe minder je van iets hebt, hoe beter het is. Dan moet ze voor een klant terug naar Cape Sanctuary, het stadje dat ze ooit haar thuis noemde... en waar haar zus, Rachel, na de dood van hun ouders is blijven wonen. Jess wil dolgraag de band met Rachel herstellen, maar is het zo gewend iedereen op een afstand te houden, dat ze niet goed weet hoe.

Hoewel Jess destijds niet kon wachten om Cape Sanctuary ver achter zich te laten, heeft Rachel juist besloten er te blijven. Lang heeft ze de schijn van een perfect leven kunnen ophouden, maar nu begint haar huwelijk barstjes te vertonen. Ze heeft haar zus harder nodig dan ooit, maar durft nog niet echt op haar te rekenen.

Geleidelijk aan raakt Jess toch steeds nauwer verbonden met Rachel en haar familie, en zelfs met Nate, de bemoeizuchtige maar o zo aantrekkelijke zoon van haar klant. Het wordt tijd om een beslissing te nemen: blijft ze op de vlucht voor het verleden of stelt ze zich open voor een gelukkige toekomst in Cape Sanctuary?Nummer HQN Roman 320*
Schrijver Kristan Higgins
Titel Beet!
Oorspronkelijke titel Catch of the day
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe hengel je de perfecte man binnen?

Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddellijk met hem trouwen. Helaas: waar ze het met haar huisdier niet beter had kunnen treffen, wil het met de mannen absoluut niet lukken. Steeds wordt ze verliefd op de verkeerde, steeds wordt ze teleurgesteld.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat haar perfecte tweelingzus wel een perfecte man en een perfecte dochter heeft, en dat haar moeder haar steeds aan dat feit herinnert. Maggie besluit het heft in eigen hand te nemen en op zoek te gaan. Er moet toch een menselijke Colonel bestaan? Een man die aardig is, die ook naar een gezin verlangt, die naar haar wil luisteren en zijn gevoelens met haar wil delen?

Maar dan wordt ze (heerlijk!) gekust door Malone. Stugge, zwijgzame, norse Malone. Nee hè, weer de verkeerde?

* Reeds eerder uitgegeven in deze reeks als HQN Roman 67.Nummer HQN Roman 319*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Bij toeval verliefd
Oorspronkelijke titel The family you make
Genre Roman
Korte omschrijving

Het voelt wel heel echt voor een neprelatie!

Tijdens de sneeuwstorm van de eeuw zit Levi Cutler vast in een skilift met Jane, een beeldschone, onbekende vrouw. Wanneer de gondel voor hen door de rukwinden te pletter valt, belt hij zijn ouders om ze voor te bereiden op het ergste... maar hij krijgt de woorden niet over zijn lippen. In plaats daarvan besluit hij de ultieme wens van zijn moeder in vervulling te laten gaan: hij vertelt haar dat hij zielsgelukkig is met zijn vriendin, Jane. Dan valt zijn telefoon uit.

Maar Levi en Jane overleven het. En nu wil Levi’s familie zijn ware liefde ontmoeten...

Jane stemt ermee in om voor één etentje te doen alsof ze een relatie heeft met Levi, maar dat valt nog niet mee. Na een traumatische jeugd weet ze zich geen raad met een hechte, liefdevolle familie. En dan begint ze ook nog echte gevoelens te krijgen voor Levi, waar ze al helemaal van in de war raakt! Durft ze haar angsten achter zich te laten en te gaan voor alles waar ze ooit van heeft gedroomd?Nummer HQN Roman 318*
Schrijver Paula Stern
Titel Corinnes toekomst
Oorspronkelijke titel Tage des Aufbruchs
Genre Roman
Korte omschrijving

Een ambitieuze dochter, een succesvol familiebedrijf en een dagboek vol geheimen...

Aken, 1945. Wanneer Eberhard Ahrensberg na de oorlog terugkeert naar zijn vaderland, ligt zijn leven in duigen. Zijn vader koos de kant van de nazi's, wat resulteerde in een verloren thuis en verbroken familiebanden. In een poging zijn jonge gezin te onderhouden, begint Eberhard koffie te smokkelen.

Aken, heden. Als erfgenaam van het beroemde koffieimperium Ahrensberg is Corinne dol op alles wat met koffie te maken heeft. Samen met haar broer runt ze het bedrijf, al brengt dat soms spanningen met zich mee. Als ze het dagboek van haar grootvader Eberhard vindt, besluit ze op onderzoek uit te gaan. Stapje voor stapje ontdekt ze steeds meer over het verleden van haar grootvader en het familiebedrijf. Geven deze verhalen vol vechtlust en dromen haar de moed om haar eigen pad te volgen?

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 317*
Schrijver Jill Shalvis
Titel De eerste stap
Oorspronkelijke titel Love for beginners
Genre Roman
Korte omschrijving

Het gaat er niet om wat het leven je toewerpt, maar wat je er zelf van maakt!

Wanneer Emma Harris ontwaakt uit een coma, ontdekt ze dat haar verloofde en haar bff verliefd zijn geworden, ze haar baan kwijt is geraakt, en het leven dat ze kende niet meer bestaat. Desondanks is ze dankbaar dat ze nog leeft en besluit ze helemaal opnieuw te beginnen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, natuurlijk. Maar opgeven is geen optie – ook al doet haar sexy maar duivelse fysiotherapeut Simon nog zo zijn best om haar tot het uiterste te tergen...

Emma 2.0 besluit een opvang voor honden te beginnen. Helaas behoort de enige ruimte die ze kan huren toe aan Alison Pratt, met wie ze vroeger op voet van oorlog stond. Maar ach, ze heeft wel voor hetere vuren gestaan! Dan komt een vriend zijn opa langsbrengen, omdat hij geen opvang voor hem kan vinden. Vervolgens staat er nog een oudje op de stoep, en nog een... En alsof dat al niet verwarrend genoeg is, is Emma ook nog verliefd geworden op haar venijnige fysiotherapeut!Nummer HQN Roman 316*
Schrijver Julie Caplin
Titel Het kleine café in Kopenhagen
Oorspronkelijke titel The little café in Copenhagen
Genre Roman
Korte omschrijving

Wanneer een belangrijke promotie voor haar neus wordt weggekaapt – nota bene door haar vriendje – ziet pr-medewerker Kate het even niet meer zitten. Maar dan krijgt ze een nieuwe kans om zich te bewijzen. Voor een Deens warenhuis mag ze een persreis naar Kopenhagen organiseren! Het blijkt echter nog niet mee te vallen om iedereen in haar groep in het gareel te houden. Vooral Ben, een journalist die haar voortdurend dwarszit, maar die ze tot haar eigen ergernis steeds leuker gaat vinden...
Gelukkig kan ze elke dag even uitpuffen in een knus cafeetje, waar ze de ontspannen Deense manier van leven, hygge, ontdekt. Al snel voelt ze zich helemaal thuis in Kopenhagen, en dringt de vraag zich aan haar op: is ze eigenlijk wel zo gelukkig met haar hectische Londense leven?

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 315
Schrijver Susan Mallery
Titel Als een frisse zomerbries
Oorspronkelijke titel Before summer ends
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze stapt zo uit zijn dromen zijn landhuis in...
Nissa Lang weet niet beter dan dat Desmond Stilling, de beste vriend van haar broer, te hoog gegrepen is voor haar. Hij is directeur van een groot bedrijf, zij is maar een simpele lerares. Hij is adembenemend knap, zij... niet. Dus als haar vakantiebaantje als huisoppas niet doorgaat en hij aanbiedt dat ze de zomer bij hem kan komen wonen, neemt ze zich heilig voor niet te laten merken dat ze al jaren heimelijk verliefd op hem is...

Stom! Desmond had moeten weten dat het niet verstandig was om Nissa in huis te halen. Hoewel hij al jaren stiekem over haar fantaseert, houdt hij bewust afstand. Ze verdient iemand die haar zijn hart kan schenken, niet iemand zoals hij. Maar hoe houdt hij dit in hemelsnaam twee maanden vol? Al vanaf het moment dat ze zijn stille landhuis binnenstapte, wil hij niets anders dan haar kussen!

Met bonusverhaal Welkom in Wishing Tree! Shaye Harper heeft mannen voorgoed afgezworen. Op weg naar Seattle maakt ze een pitstop in Wishing Tree, Washington. Voor ze het weet, is ze betoverd door het plaatsje, met zijn vreemde festiviteiten - hoezo vieren ze er kerst in juli? – en hartelijke inwoners. En dan in het bijzonder de knappe Lawson Easley...Nummer HQN Roman 314
Schrijver Brenda Novak
Titel De boekwinkel aan zee
Oorspronkelijke titel The bookstore on the beach
Genre Roman
Korte omschrijving

Hoe begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven als het oude nog niet is afgesloten?

Achttien maanden geleden ging de echtgenoot van Autumn Divac op zakenreis, om vervolgens spoorloos te verdwijnen. Sinds dat moment is Autumn wanhopig naar hem op zoek, helaas zonder resultaat. Toch wil ze nog niet opgeven, al is het maar voor haar twee kinderen. Maar omdat ze ook behoefte heeft aan troost en rust, besluit ze de zomer door te brengen in Sable Beach, de charmante badplaats waar ze is opgegroeid. Daar kan ze zich net als vroeger heerlijk terugtrekken in de boekwinkel van haar moeder en tante.

Het is echter al snel gedaan met de rust, wanneer blijkt dat haar dochter voor een levensbeslissende keuze staat en haar moeder al jaren een vreselijk geheim met zich meedraagt. Als Autumn ook nog haar jeugdliefde, Quinn, tegen het lijf loopt, weet ze zich helemaal geen raad meer. Hoe vindt ze haar weg in dit doolhof van veranderingen? Ze kan slechts vertrouwen op haar hart en hopen dat het haar in de juiste richting wijst...Nummer HQN Roman 313
Schrijver James Bailey
Titel Kop of munt
Oorspronkelijke titel The flip side
Genre Roman
Korte omschrijving

Wie zegt dat je de liefde niet aan het toeval kunt overlaten?

Josh kan er niet langer omheen: hij heeft een quarterlifecrisis. Het is net uit met zijn vriendin, hij is zijn baan kwijt en hij moet noodgedwongen weer bij zijn ouders gaan wonen. Terwijl hij al zijn levenskeuzes in twijfel trekt, krijgt hij een idee. Misschien kan hij zijn beslissingen voortaan maar beter aan het lot overlaten.

Wat begint als een grap, wordt al snel serieus. Josh neemt voortaan al zijn besluiten door het opgooien van een muntje. Hij heeft immers niets te verliezen. Maar hoe valt het muntje als de kans van zijn leven en het meisje van zijn dromen op het spel staan?Nummer HQN Roman 312*
Schrijver Naima Simone
Titel Thuis in Rose Bend
Oorspronkelijke titel Road to Rose Bend
Genre Roman
Korte omschrijving

Oost west, thuis best?

Acht jaar geleden nam Sydney Collins zich heilig voor nóóit meer een stap te zetten in haar geboorteplaats Rose Bend, maar nu is ze toch terug. Niet zozeer voor zichzelf, maar voor de baby in haar buik. Voor haar kindje wil ze koste wat het kost een thuis creëren in de zorgzame gemeenschap die ze ooit kende. Problemen wil ze niet, en al helemaal niet in de vorm van een o zo bekende en veel te verleidelijke glimlach...

Coltrane Dennison, de pas verkozen burgemeester van Rose Bend, heeft veel te lang niet meer geglimlacht. Totdat hij zijn jeugdvriendin Sydney tegen het lijf loopt, die is uitgegroeid tot een verbluffend mooie vrouw. Hoewel ze hem aan dingen doet denken waar hij al tijden niet aan heeft gedacht, is er na zijn verlies nog geen ruimte in zijn leven voor een nieuwe liefde. Desondanks schiet hij Sydney te hulp wanneer haar ex ineens opduikt en de voogdij eist over de baby. Maar of zijn oplossing nou zo verstandig is...Nummer HQN Roman 311
Schrijver Sarah Morgan
Titel Een zomers avontuur
Oorspronkelijke titel The summer seekers
Genre Roman
Korte omschrijving

Soms is een avontuur precies wat je nodig hebt!

Kathleen is tachtig jaar oud. Nadat ze een confrontatie heeft gehad met een insluiper, wil haar dochter, Liza, dat ze naar een zorgappartement verhuist. Maar waar zij naar verlangt, is avontuur. Een roadtrip door Amerika, dat is waar ze altijd van heeft gedroomd!

Liza verdrinkt in de dagelijkse stress van het gezinsleven. Het laatste waar zij op zit te wachten, is dat haar moeder zich onbezonnen in een wilde onderneming stort. Of kan zij eigenlijk ook wel wat me-time gebruiken? Terwijl haar moeder haar roadtrip voorbereidt, bedenkt zij haar eigen plan.

Martha heeft een twintigersdip; het lukt haar maar niet grip op haar leven te krijgen. Als ze Kathleens vacature ziet voor een chauffeur, besluit ze de sprong te wagen. Ze heeft dan wel niet zoveel rijervaring, alles is beter dan bij haar ouders blijven wonen. En op stap met een onbekende? Geen punt. Hoeveel last kun je hebben van een vrouw van tachtig?

Alle drie beginnen ze aan de reis van hun leven, elk op hun eigen manier en met een andere eindbestemming. Eén ding is zeker: het is nooit te laat voor een spannend nieuw avontuur!Nummer HQN Roman 310
Schrijver Mhairi McFarlane
Titel Was je maar van mij
Oorspronkelijke titel If I never met you
Genre Roman
Korte omschrijving

Liefde als tussendoortje of voor altijd?

Als haar vriend na achttien jaar hun relatie beëindigt, heeft Laurie een probleem. Niet alleen omdat ze voor hetzelfde advocatenkantoor werken en elkaar dus nog elke dag zien, maar ook omdat haar perfecte leven in duigen ligt. Als de nieuwe vriendin van haar ex bovendien zwanger blijkt, is de chaos voor Laurie compleet. Tot ze een bijzondere ontmoeting in een kapotte lift heeft met Jamie Carter, de knapste man van het kantoor.

Jamie gelooft niet in de liefde, maar vertelt dat hij een vriendin nodig heeft om indruk te maken op zijn bazen. Laurie wil een nieuwe liefde om ook weer onderwerp van gesprek te zijn. De ideale combinatie: een relatie faken om te profiteren van de voordelen. Maar er is een dunne lijn tussen doen alsof je verliefd bent en je hart verliezen aan je sexy nepvriendje...

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 309
Schrijver Susan Mallery
Titel Zon boven de wijnranken
Oorspronkelijke titel The vineyard at Painted Moon
Genre Roman
Korte omschrijving

Doet ze wat water bij de wijn… of begint ze helemaal opnieuw?

Het leven van Mackenzie Dienes lijkt perfect: ze heeft een prachtig huis, dierbare vrienden en een succesvolle carrière als wijnmaker bij het familiewijnhuis. Er is alleen één probleem: het is niet haar familie, maar die van haar echtgenoot. Eigenlijk is alles in haar leven verbonden met hem – zijn moeder is bijna als een moeder voor haar, hun huis staat op familiegrond, zijn zus is haar beste vriendin. Dus wanneer haar man en zij onder ogen zien dat hun huwelijk voorbij is, is de pijn zoveel groter dan alleen een gebroken hart...

Ze zóú kunnen blijven... Of ze springt in het diepe en bouwt iets voor zichzelf op. Want als ze het aandurft om het leven los te laten dat ze altijd heeft gewild, dan zou het zomaar kunnen dat er nog iets veel mooiers op haar ligt te wachten!Nummer HQN Roman 308
Schrijver Marijke Vos
Titel Wedden dat ik blijf
Oorspronkelijke titel N.v.t.
Genre Roman
Korte omschrijving

Debby haat files. En deadlines. En haar overvolle agenda. Dus wat houdt haar nog in de grote stad? Ze sluit een weddenschap af met haar zus Hilde: wie als eerste een mooi huis vindt – waar dan ook in Nederland – bepaalt in welk dorp ze gaan wonen. Hilde vertrekt als eerste naar het Brabantse platteland, waar ze met haar man en kinderen een monumentaal pand koopt. Debby tikt kort daarna een oude boerderij op de kop. Het is een opknappertje, maar met genoeg ruimte voor haar droom: een alpacaboerderij!

Haar nieuwe leventje blijkt echter toch niet zo idyllisch als gehoopt. Vijandige dorpsbewoners, een nukkige alpacafokker en verrassingen uit het verleden zorgen voor aardig wat oproer in het eens zo rustige dorp. En dan is er ook nog die ontzettend leuke dierenarts...

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 307
Schrijver Robyn Carr
Titel Zonsopgang in Half Moon Bay
Oorspronkelijke titel Sunrise in Half Moon Bay
Genre Roman
Korte omschrijving

Als zussen sta je samen sterk!

De zussen Adele en Justine zijn nooit close geweest. Met twintig jaar leeftijdsverschil was Justine al volwassen toen Adele werd geboren. Ze houden van elkaar, maar kennen elkaar niet echt. Toen Adele met haar studie stopte om te gaan zorgen voor hun zieke ouders, nam Justine – een succesvolle advocaat – alle kosten voor haar rekening. Destijds was dat de beste regeling, maar nu hun vader en moeder er niet meer zijn, moeten ze hun leven een nieuwe richting geven.

Adele had ooit grote plannen, maar weet het even niet meer zo goed, na al die jaren voor haar ouders te hebben gezorgd. Ook Justine heeft het moeilijk. Haar succes heeft zijn weerslag gehad op haar privéleven; ook al blijft ze het proberen, haar huwelijk lijkt haar te ontglippen...

Gelukkig vinden Adele en Justine steun bij elkaar, en ontdekken ze voor het eerst hoe waardevol het is om zussen te zijn. Wat ze ook tegen zullen komen in hun zoektocht naar geluk, samen kunnen ze alles overwinnen!Nummer HQN Roman 306
Schrijver Lia Louis
Titel Lieve Emmie Blue
Oorspronkelijke titel Dear Emmie Blue
Genre Roman
Korte omschrijving

Is dit het einde of juist het begin van haar liefdesverhaal?

Toen Emmie Blue zestien was, liet ze een rode ballon op met een kaartje eraan. Op het kaartje stond haar naam, haar e-mailadres en een geheim. Weken later werd de ballon aan de kust van Bretagne gevonden door de eveneens zestienjarige Lucas Moreau. Hij mailde haar op het moment dat ze het nodig had, wat het begin was van een onvervangbare vriendschap.

Veertien jaar later zijn ze nog steeds beste vrienden. Maar wat Lucas niet weet, is dat Emmie al jaren heimelijk verliefd op hem is. Wanneer hij haar een belangrijke vraag wil stellen, denkt ze dat haar droom eindelijk uitkomt. Maar dan vertelt Lucas dat hij weer samen is met zijn ex en Emmie als getuige op hun huwelijk wil...Nummer HQN Roman 305*
Schrijver Brenda Novak
Titel Een heel nieuw begin
Oorspronkelijke titel When I found you
Genre Roman
Korte omschrijving

Driemaal is scheepsrecht, toch?

Kinderarts Natasha Gray mag dan alles kwijt zijn geraakt – haar baan, haar huwelijk, haar huis in LA – dat betekent nog niet dat ze op hulp zit te wachten van Mack Amos. Ze is van plan samen met haar zoontje een nieuw leven op te bouwen in Silver Springs, en in die plannen is geen ruimte voor een man – en al helemaal niet voor de man die niet één, maar twéé keer haar hart brak!

Mack weet dat Natasha als tiener verliefd op hem was, al mocht hij daar toen absoluut niet op ingaan. Makkelijk was dat niet, want heimelijk koesterde hij dezelfde gevoelens voor haar. Geen wonder dus, dat ze die ene avond zeven jaar geleden tóch in elkaars armen belandden. Maar al sinds zij daarna vertrok naar LA, heeft hij het vermoeden dat ze iets voor hem achterhoudt...

Tot Natasha’s frustratie blijkt al snel dat de tijd niets heeft veranderd aan haar verlangen naar Mack; erger nog, de aantrekkingskracht tussen hen is sterker dan ooit! Maar durft ze haar hart voor de derde keer in de waagschaal te leggen… en daarbij nog véél meer te riskeren?Nummer HQN Roman 304*
Schrijver Jill Shalvis
Titel Alles op zijn plek
Oorspronkelijke titel The forever girl
Genre Roman
Korte omschrijving

Wanneer Maze naar Wildstone terugkeert voor de bruiloft van Cat, haar voormalige bff, wordt ze na jaren weer herenigd met haar vriendenclub van vroeger. Als tieners uit hetzelfde pleeggezin waren Maze, Cat, Heather en Walker onafscheidelijk, totdat een tragedie hen uit elkaar dreef. Nu ze als volwassenen weer bij elkaar zijn in hun vertrouwde blokhut aan het meer, zou elk van hen het liefst de draad weer oppakken - maar dan moeten er nog wel de nodige obstakels worden overwonnen.

Hoewel ze vrijwel meteen terugvallen in hun oude rol - Maze de onbesuisde leider, Cat de moederkloek, Heather het kleine zusje en Walker de mysterieuze held - zijn ze alle vier onmiskenbaar veranderd in de afgelopen jaren. Wat is er met de onschuldige Heather gebeurd, nu ze ineens een kindje blijkt te hebben? Kunnen Maze en Cat hun oude vriendschap nieuw leven inblazen? En blijven Maze en Walker de strijd met elkaar aanbinden, of durven ze eindelijk toe te geven aan hun ware gevoelens voor elkaar?Nummer HQN Roman 303*
Schrijver Julie Caplin
Titel De kleine theewinkel in Tokio
Oorspronkelijke titel The little tea shop in Tokyo
Genre Roman
Korte omschrijving

Wanneer blogger en fotograaf Fiona een reis naar Japan wint, waar ze begeleid zal worden door een bekende Japanse fotograaf, kan ze haar geluk niet op. Totdat ze op het vliegveld niet door Yutaki Araki wordt opgehaald, maar – en nog veel te laat ook! – door de man die tien jaar eerder haar hart brak: fotograaf Gabe Burnett. Tot haar opluchting herkent hij haar niet, en dat wil ze graag zo houden.

Gelukkig is het gastgezin waar ze logeert fantastisch. In hun kleine theewinkeltje leert Fiona van alles over theeceremonies en de Japanse manier van leven, en ze voelt zich er helemaal zen. Wanneer ze met Gabe tijdens een van hun uitstapjes onder de kersenbloesem loopt, begint ze bijna te geloven dat er achter zijn arrogante houding een heel andere kant schuilgaat...

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.Nummer HQN Roman 302*
Schrijver Jo McNally
Titel Kus tussen de bloemen
Oorspronkelijke titel Love blooms
Genre Roman
Korte omschrijving

Het zou de mooiste avond van Lucy’s leven moeten zijn; morgen gaat ze eindelijk met haar grote liefde, Owen, trouwen! Maar terwijl haar vrijgezellenfeest in volle gang is, slaat de twijfel toe. Wil ze dit eigenlijk wel? Owen is de laatste tijd zo afstandelijk en in zichzelf gekeerd... Ineens lijkt de bruiloft een heel slecht idee, en Lucy doet het onbestaanbare: ze neemt de benen! Via een vriendin komt ze terecht in het schattige plaatsje Rendezvous Falls.

Veteraan Owen is niet van plan om Lucy zomaar op te geven. Hij is er de afgelopen tijd niet altijd voor haar geweest, dat is waar, maar ze houden toch van elkaar? Vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen, vertrekt hij naar Rendezvous Falls. In de plaatselijke bloemenwinkel treft hij een totaal andere Lucy aan, vrolijker en meer op haar gemak dan ze in tijden is geweest. Eén ding is zeker: hij zal echt alles uit de kast moeten halen om haar terug te krijgen!Nummer HQN Roman 301
Schrijver Sally Thorne
Titel 99 procent van mij
Oorspronkelijke titel 99 percent mine
Genre Roman
Korte omschrijving

Fotografe Darcy Barrett heeft de halve wereld over gereisd en weet het nu zeker: geen enkele man kan tippen aan Tom Valeska. Helaas is hij de beste vriend van haar tweelingbroer, Jamie, en dus verboden terrein. En ook al hangt er altijd een onverklaarbare spanning tussen hen, ze heeft nooit meer dan 1 procent van hem gekregen...

Wanneer Tom het huisje van haar overleden oma gaat opknappen, ziet ze hem na jaren weer terug. Eén ding is er in ieder geval veranderd: hij is voor het eerst in tien jaar single. Ze besluit dat hij wel wat hulp met klussen kan gebruiken. Er moet toch iemand een oogje in het zeil houden? Zodra de vonken als vanouds over en weer springen, beseft Darcy dat die ene procent niet meer genoeg is. Deze keer zal ze zorgen dat ze die andere 99 procent ook krijgt!

* Reeds eerder uitgegeven bij HarperCollins.


Home | Harlequin


Bol AlgemeenBol Algemeen