Terug naar Harlequin

Deze button brengt u terug naar Harlequin Home.
Het kleine hartje aan de rechterkant van de pagina brengt u altijd weer terug naar deze plek.                                Ook deze boeken koop je bij BolNummer 205
Schrijver Julia Justiss
Titel Liefdes muziek
Oorspronkelijke titel Rogue's lady
Korte omschrijving

Allegra Antorini kent haar plaats in society. Met haar dubieuze afkomst en bescheiden bruidsschat hoeft ze niet te hopen op al te veel aandacht van de ton. Het enige wat Allegra wil, is een plekje voor zichzelf - en misschien de aandacht van Rob Lynton, haar grote jeugdliefde. Dan ontmoet ze de beruchte baron William Tavener, die haar plannen volkomen in de war stuurt. Zijn reputatie is nota bene nog slechter dan de hare!
En ook al zegt hij zijn leven te willen beteren, toch is haar omgang met een man die zijn leven lang het middelpunt van schandalen is geweest, niet bepaald goed voor haar naam. Toch sluiten ze een onwaarschijnlijke vriendschap. Het duurt echter niet lang voordat Allegra beseft dat de gevoelens die hij bij haar losmaakt met vriendschap weinig te maken hebben, en dat ze het gevaar loopt volkomen verstrikt te raken in een onmogelijke affaire. Onmogelijk... want William moet een rijke erfgename vinden om zijn landgoed te redden - en zij wil immers niets liever dan trouwen met Rob?


Nummer 201
Schrijver Candace Camp
Titel Weddenschap zonder verliezer
Oorspronkelijke titel The marriage wager
Korte omschrijving

Constance Woodley weet heel goed dat de kans op een huwelijk vrijwel nihil is; ze is tenslotte al achtentwintig. Als de chaperonne van haar nichtjes, die hun intrede in de Londense society moeten maken, verschijnt ze wél op alle feesten en bals.
Tot haar verbazing besluit Lady Francesca, een van de sterren van de beau monde, zich opeens over háár te ontfermen en haar bij huwbare mannen te introduceren. Ze laat dit graag gebeuren, want het is heerlijk om even van haar onnozele nichtjes verlost te zijn.


Nummer 197
Schrijver Nicola Cornick
Titel Wraak & verleiding
Oorspronkelijke titel Deceived
Korte omschrijving

Prinses Isabella di Cassilis is de wanhoop nabij. Niet alleen veroorzaakte haar echtgenoot schandaal op schandaal, waardoor haar goede naam voorgoed besmeurd is, na zijn overlijden blijkt ook nog eens dat hij haar met een berg schulden heeft opgezadeld. En haar schuldeisers kunnen elk moment voor de deur staan. Haar enige uitweg is een nieuw huwelijk, en de enige huwelijkskandidaat een man die zelf niets te verliezen heeft: een schuldenaar in Fleet Prison.
Als ze haar opwachting maakt in de gevangenis, wacht haar echter een verrassing. In een smerige cel treft ze niemand minder dan de imponerende Marcus Stockhaven, de man die ze ooit zou trouwen - en die ze bij het altaar heeft laten staan. Ondanks zijn verbittering en wraakgevoelens stemt hij tot haar opluchting toe met haar - in naam alleen - in het huwelijk te treden. Wat ze echter niet weet, is dat Lord Stockhaven allesbehalve een schuldenaar is... en dat het niet lang zal duren voordat hij zijn bruid zal komen opeisen!


Nummer 193 - Stone Creek, deel 1 *
Schrijver Linda Lael Miller
Titel De man uit Stone Creek
Oorspronkelijke titel The man from Stone Creek
Korte omschrijving

Het leven in Haven in Arizona mag dan niet opwindend zijn, toch denkt Maddie Chancelor niet aan vertrekken. Haven biedt haar wat ze het hardst nodig heeft: een baan in de general store van Mungo Donagher en dus de mogelijkheid om de kost voor haar broertje Terran en zichzelf te verdienen.
Op een dag springt er een vreemdeling van de postkoets. Hij stelt zich voor als Sam O'Ballivan uit Stone Creek - de nieuwe schoolmeester. Met zijn gespierde armen, gebruinde huid en opvallend blauwe ogen ziet hij er meer uit als een cowboy, vindt Maddie. Ze valt als een blok voor hem, en opeens is het leven in Haven een stuk opwindender.
Dan stopt de postkoets opnieuw in Haven. Deze keer stapt er een bijzonder knappe vrouw uit, die de verloofde van Sam blijkt te zijn. Wanneer Mungo Donagher dan ook nog in de gevangenis belandt - en Maddie haar baan dreigt kwijt te raken - ziet het ernaar uit dat ze alles moet achterlaten: het eens zo vredige Haven, Terran en vooral Sam...

* De overige delen van de Stone Creek serie vindt u bij de Harlequin HQN serie.Nummer 189
Schrijver Candace Camp
Titel Wraak in satijn en kant
Oorspronkelijke titel Swept away
Korte omschrijving

Julia Armiger heeft één allesoverheersend doel in haar leven: de naam zuiveren van haar broer en wraak nemen op de man die hem in het verderf heeft gestort. Die man is Deverel Grey, Lord Stonehaven, beheerder van het fonds waaruit geld is gestolen, en degene die de bewijzen tegen Sir Selby heeft ingebracht. Toen Selby niet veel later de dood vond in zijn jachthut, werd alom aangenomen dat hij de schande niet langer kon verdragen en zichzelf van het leven had beroofd.
De enigen die overtuigd zijn van Selby's onschuld zijn Julia, zijn weduwe Phoebe en de jongen voor wie het geld werd beheerd, de veertienjarige Thomas. Onder Julia's bezielende leiding beramen ze een plan om Stonehaven tot een bekentenis te dwingen, en hem te laten toegeven dat hij zélf de dief is en de schuld op Selby heeft geschoven. Wie komt immers meer in aanmerking? Stonehaven met geweld overmeesteren is geen mogelijkheid, maar Julia kent Stonehavens zwakte: mooie vrouwen. En Julia is niet alleen doortastend, voortvarend en voor niets en niemand bang, ze is ook een schoonheid...


Nummer 185
Schrijver Geralyn Dawson
Titel Bruid tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel The bad luck wedding dress
Korte omschrijving

Bijgelovige mensen heb je overal, maar in het stoffige Fort Worth spannen ze wat dat betreft de kroon. Als de dochters van drinkebroer Jack Bailey door tegenspoed worden getroffen, wordt Jenny Fortune als boosdoenster aangewezen, alleen omdat ze hun trouwjurken heeft genaaid! Met als gevolg dat ze geen klant meer overhoudt. Om de roddelaars de mond te snoeren, verzint ze een list: ze zal één van die jurken op haar eigen bruiloft dragen.
Probleem is wel dat zich nog geen bruidegom heeft gemeld, hoewel de drie dochtertjes van de plaatselijke salooneigenaar graag willen dat Jenny hun nieuwe moeder wordt - en ook voor niets terugdeinzen om hun zin door te drijven. Helaas moet de knappe weduwnaar zelf niets van trouwen hebben. En worden de dreigementen van Big Jack Bailey steeds kwaadaardiger...


Nummer 181
Schrijver Stephanie Laurens
Titel Seizoen voor liefde
Oorspronkelijke titel A lady of expectations
Korte omschrijving

Aanstellerige, opgedirkte wichten, waar geen verstandig woord mee te wisselen valt. Voor de debutantes op de Londense societybals heeft landgoedeigenaar Jack Lester geen goed woord over. En nog minder voor hun opdringerige mama's, die in hem een geweldige partij zien voor hun oogappeltjes, ook al heeft hij de reputatie van rokkenjager. Dan valt Jacks oog op de lieftallige Sophie Winterton. Onmiddellijk besluit hij dat hij dit toonbeeld van schoonheid en elegance niet mag laten ontsnappen.
Dit seizoen moet Sophie haar balboekje zo vol mogelijk zien te krijgen. Ze is al tweeëntwintig, dus het is hoog tijd dat ze trouwt. De perfect geklede, lange donkere man die tijdens een bedwelmende wals onverhoeds haar hart steelt, komt helaas niet in aanmerking. Ze moet een geschikte echtgenoot vinden, en dit heerschap blijkt niemand anders te zijn dan de beruchte Jack Lester...


Nummer 177
Schrijver Stephanie Laurens
Titel Verborgen hartstocht
Oorspronkelijke titel The reasons for marriage
Korte omschrijving

Jason Montgomery, de vijfde hertog van Eversleigh, heeft een vrouw nodig. En zijn lijst met eisen waaraan ze dient te voldoen, is lang. Zo moet ze van stand zijn, redelijk intelligent, niet onaantrekkelijk, in staat een groot huishouden te leiden en als een goede gastvrouw kunnen optreden. Maar bovenal moet ze er geen bezwaar tegen hebben in zijn buiten te verblijven terwijl hij zijn vertier in Londen zoekt, want uiteraard is hij niet van plan zijn leventje als rokkenjager op te geven.
Tot ieders verbazing laat hij zijn oog vallen op de weliswaar deugdzame, maar ook nogal kleurloze Lenore Lester. Zelf weet Jason ook niet goed waarom hij juist haar uitkiest. Of het moet zijn verlangen zijn te ontraadselen waarom deze jonge vrouw - in wie hij een vuur vermoedt dat het zijne evenaart - zich verschuilt achter zo'n masker van zedigheid...


Nummer 173
Schrijver Candace Camp
Titel Passie voor de vijand
Oorspronkelijke titel A dangerous man
Korte omschrijving

Aan weinig mannen heeft Eleanor Towsnend een grotere hekel dan aan Lord Anthony Neale, de oom van haar overleden echtgenoot, Edmund. Wellicht heeft ze zich ooit een moment tot hem aangetrokken gevoeld... maar dat was voordat ze ontdekte wat voor een ongemanierde en verachtelijke man hij in werkelijkheid is. Al is ze er als Amerikaanse zo langzamerhand wel aan gewend dat de Londense society haar uit de hoogte behandelt, zijn gedrag gaat werkelijk alle perken te buiten.
Gedreven door geldzucht - wat zou het anders kunnen zijn? - beschuldigt hij haar ervan een fortuinjaagster te zijn die haar ziekelijke man de dood in heeft gejaagd. Ook nadat dat gerucht is ontzenuwd, blijft hij haar lastigvallen, zogenaamd om uit te vinden wie er achter een aantal geheimzinnige inbraken in haar huis zit. Nee, ze kan hem werkelijk niet luchten of zien! En áls haar hart al sneller gaat kloppen wanneer hij samen met haar op onderzoek uit gaat, dan heeft dat niets te maken met zijn gespierde lichaam, welgevormde mond of heldergrijze ogen...


Nummer 169
Schrijver Anne Stuart
Titel Dwaling van het hart
Oorspronkelijke titel Hidden honor
Korte omschrijving

Met haar vuurrode haar en aanzienlijke lengte wil geen man haar hebben, weet Elizabeth van Bredon, en daarom besluit ze non te worden. Onderweg naar het klooster wordt haar keuze echter zwaar op de proef gesteld. Niet door de monikken met wie ze meereist, maar door de man over wie zij waken: de knappe bastaardprins William Fitzroy, die boete moet doen voor zijn vele zonden.
Hoewel Elizabeth niet doof is voor de geruchten die over deze verdorven man de ronde doen, weet hij haar te betoveren met zijn charme. Natuurlijk, ze beseft best dat de aantrekkingskracht niet wederzijds kan zijn en dat ze er beter aan zou doen om afstand te bewaren, maar op de een of andere manier slaagt de rpins erin haar ervan te overtuigen dat hij haar geen pijn zal doen. Dat blijkt een noodlottige misvatting...


Nummer 165
Schrijver Julia Justiss
Titel Een ontembare erfgename
Oorspronkelijke titel The untamed heiress
Korte omschrijving

Na de dood van haar vader - door wie Helena Lambarth jarenlang is opgesloten en mishandeld - voelt ze zich voor het eerst een vrij mens. Om aan haar moeders laatste wens tegemoet te komen, reist ze af naar Londen om eindelijk deel uit te gaan maken van de society. Daar komt ze onder de hoede van Lady Darnell, een nicht van haar moeder, en Lord Darnell, de stiefzoon des huizes.
Terwijl Helena poogt zich de regels en conventies van de ton eigen te maken, worstelt Lord Darnell met heel andere problemen. Zijn vader heeft hem torenhoge schulden nagelaten, en de enige manier om uit het financiële slop te komen is een huwelijk met de puissant rijke Priscilla Standish. Maar steeds wanneer hij de welgemanierde miss Standish met de gepassioneerde Helena vergelijkt, delft de eerste jammerlijk het onderspit. Kiezen voor zijn moeders beschermelinge zou echter een groot schandaal ontketenen...


Nummer 161
Schrijver Candace Camp
Titel Liefdes overwinning
Oorspronkelijke titel An independent woman
Korte omschrijving

Een leven als gezelschapsdame is niet waar Juliana als meisje van droomde, maar in ieder geval is ze onafhankelijk, en alles is beter dan op Lychwood Hall te moeten wonen met haar tirannieke tante Lilith. Ze is tevreden met haar bestaan - tot ze Lord Nicholas Barre tegenkomt. Vroeger kende ze hem als Nick, en tot hij op zijn zestiende vertrok, was hij de enige met wie ze tijdens haar eenzame jeugd bevriend was.
Hun vriendschap bloeit weer op, maar dat kan niet ieders goedkeuring wegdragen: door Nicks attenties verliest Juliana haar betrekking. Volgens Nick zit er maar één ding op: ze moeten trouwen. Juliana kan niet anders dan zijn aanbod aannemen, ook al weet ze dat hij niet zo van haar houdt als zij altijd van hem heeft gehouden.
Aangezien Nick inmiddels heer en meester van Lychwood Hall is, keren ze terug naar het landgoed waaraan ze beiden zoveel slechte herinneringen hebben, en waar Lilith nog steeds de scepter zwaait. Net als Juliana begint te geloven dat hun liefde een kans heeft, gebeurt er iets afschuwelijks.


Nummer 157
Schrijver Anne Stuart
Titel De verleider verleid
Oorspronkelijke titel The devil's waltz
Korte omschrijving

Christian Montcalm is door zijn geld heen. Dat is lastig, maar het hoeft niet rampzalig te zijn. Hij heeft namelijk een plan. Als hij miss Hetty Chipple, een verrukkelijke én rijke jongedame, verleidt en trouwt, zijn al zijn zorgen voorbij. Er is maar één ding dat succes in de weg staat: Hetty's gezelschapsdame, die haar goed in de gaten houdt - en die hem meer intrigeert dan hij wil toegeven.
Annelise Kempton kent dit type man: buitengewoon aantrekkelijk, maar een reputatie waar de honden geen brood van lusten. Ze is dan ook werkelijk tot alles bereid om te voorkomen dat haar beschermelinge in zijn klauwen (en bed!) terechtkomt. Geen eenvoudige opgave, want Hetty valt als een blok voor de onweerstaanbare schurk. En tot haar grote schrik is ze zelf ook niet ongevoelig voor zijn charmes...


Nummer 153
Schrijver Margaret McPhee
Titel Onverwachte affaire
Oorspronkelijke titel Mistaken mistress
Korte omschrijving

Dagdromen is het enige wat het leven van Kathryn Marchant dragelijk maakt. Haar tante, die haar na het overlijden van haar ouders in huis heeft genomen, is bang dat zij aantrekkelijker is dan haar dochter Lottie. Daarom behandelt ze haar als een voetveeg en houdt ze haar weg bij huwbare jongemannen.
Alles verandert als Kathryn per ongeluk in de armen belandt van Lord Nicholas Maybury - knap, rijk en een overbeterlijke rokkenjager. Om haar reputatie te redden bezorgt hij haar een positie als gezelschapsdame bij zijn grootmoeder. Maar al snel doen hardnekkige geruchten de ronde: Lord Maybury zou Kathryn daar hebben ondergebracht om haar als zijn maîtresse te kunnen bezoeken.
Wat moet Kathryn in hemelsnaam doen? Ze is inmiddels tot over haar oren verliefd op Maybury, en de roddels zijn gedeeltelijk waar: eens heeft ze zich samen met hem in een koetsje schaamteloos aan de hartstocht overgegeven. De gevolgen van een besmeurde reputatie zijn desastreus...


Nummer 149 Ook verschenen als HQN Bestseller 30 met als titel: Duel der bevrijding
Schrijver Patricia Matthews
Titel Tegen de stroom in
Oorspronkelijke titel Thursday and the lady
Korte omschrijving

Eén ding weet Jemina Benedict zeker: voor haar geen saaie man en een saai huwelijk. Nooit van haar leven! Kost wat kost zal ze voorkomen dat ze in een afhankelijkheidspositie terechtkomt. Van schrijven haar beroep te maken, dat is haar droom. Een niet gemakkelijk te verwezenlijken droom, beseft ze, want daarmee zal ze één van de weinige vrouwen van haar tijd zijn die kiezen voor een carrière in plaats van een gezin.
Haar grote voorbeeld is Sarah Hale, hoofdredactrice van het befaamde damestijdschrift Godey's Lady's Book. Na rijp beraad trekt ze de stoute schoenen aan en vertrekt naar Philadelphia om te proberen een baan bij het tijdschrift te bemachtigen. Dat lukt haar; ze wordt aangenomen en al snel vinden haar artikelen gretig aftrek.
Door haar werk komt ze in aanraking met Owen Thursday, een belangrijk verslaggever bij de grootste krant van Philadelphia. Aanvankelijk is ze vooral geïnteresseerd in de lessen journalistiek die hij haar kan geven, maar al snel wijdt hij haar ook in in de diepste geheimen van de liefde...


Nummer 145
Schrijver Candace Camp
Titel Geheim van het hart
Oorspronkelijke titel Secrets of the heart
Korte omschrijving

Michael Trent, graaf van Westhampton, is tevreden met het rustige bestaan dat hij leidt op zijn landgoed. Het mondaine leven is niet aan hem besteed, en ook is hij niet echt op zoek naar een echtgenote. Tot hij in één klap verliefd wordt op de mooie Rachel Aincourt. Hij vraagt om haar hand en de Aincourts, blij met deze goede partij, stemmen toe.
De enige die niet blij is, is Rachel zelf. Hoewel ze toezegt te trouwen met Michael, is ze eigenlijk verliefd op de mysterieuze Anthony Birkshaw. Wanneer ze de kans krijgt met hem te vluchten, grijpt ze die met beide handen aan. De gelieven worden onderschept, en Rachel geeft alsnog haar jawoord aan Michael, die zo genereus is haar haar misstap te vergeven. Het huwelijk blijft echter een verstandshuwelijk, zelfs na zes jaar...
Michael is weliswaar een liefhebbende echtgenoot, maar Rachel mist de hartstocht. Wat ze niet weet, is dat achter haar gezapige eega een gepassioneerd man schuilgaat die een dubbelleven leidt en die dus helemaal niet zo braaf is als ze altijd heeft gedacht!


Nummer 141
Schrijver Merline Lovelace
Titel Moed en vertrouwen
Oorspronkelijke titel The captain's woman
Korte omschrijving

Ze is vastbesloten zijn hart te winnen, ook al weet ze dat hij van een ander houdt...

Victoria Parker wil graag serieus genomen worden. Door haar vader, die haar voor zijn krant alleen maar luchtige stukjes voor de societyrubriek laat schrijven. En door de knappe kapitein Sam Garrett. Helaas ziet die haar nog steeds als een klein meisje, en wat erger is: zijn hart behoort een ander toe. Toch vraagt hij om haar hand nadat ze samen in een compromitterende situatie zijn aangetroffen - hij is een man van eer.
Veel tijd om haar verloofde te leren kennen, krijgt ze niet, want algauw wordt Sam opgeroepen om te vechten tegen de Spanjaarden op Cuba. Zonder acht te slaan op de consequenties, neemt Victoria het besluit hem te volgen als oorlogscorrespondente.
Met veel moeite weet ze hem op te sporen in een veldhospitaal. Daar treft ze hem aan in een innige omhelzing met haar rivale, en diep teleurgesteld besluit ze de verloving te verbreken. Kort daarna doet ze een verbijsterende ontdekking...Nummer 137
Schrijver Candace Camp
Titel Verscholen hart
Oorspronkelijke titel The hidden heart
Korte omschrijving

Richard, hertog van Cleybourne, keert terug naar zijn kasteel om te sterven. Na de dood van zijn vrouw en dochtertje, vier jaar eerder, rijgen de dagen zich eindeloos aaneen. Het moment is daar om een eind te maken aan zijn lijdensweg.
Het lot besluit echter anders, wanneer op een koude winteravond een onbekende vrouw zijn huis binnendringt om hem brutaalweg mee te delen dat hij de voogd is geworden van een jong meisje. Zijn verbazing wordt nog groter als ze eraan toevoegt dat zijzelf de gouvernante is. Hij kan maar moeilijk geloven dat een trotse vrouw als zij zich zou schikken in zo'n gedienstige rol.
Omdat hij zo gauw niet weet wat hij met de situatie aan moet, laat hij haar en het meisje voorlopig blijven. Dat dat een zeer domme beslissing is, ziet hij pas in wanneer hij nog meer ongenode gasten op zijn dak krijg en verwikkeld raakt in de ene intrige na de andere. Binnen de kortste keren ligt zijn leven overhoop, en daar is maar één persoon schuldig aan: die irritante, maar ó zo aantrekkelijke gouvernante!


Nummer 133
Schrijver Elaine Coffman
Titel De graaf van Monleigh
Oorspronkelijke titel The Highlander
Korte omschrijving

Wanneer Tavish Graham op het strand het praktisch naakte lichaam van Sophie d'Alembert aantreft, denkt hij dat ze dood is. Sophie blijkt echter springlevend - en veel meer vrouw dan hij aankan - zodat hij zich gedwongen ziet haar achter te laten bij zijn broer James, graaf van Monleigh.
De mooie française Sophie is niet van zins een Schotse graaf te vertrouwen. Ze houdt dan ook angstvallig verborgen dat ze de kleindochter is van Lodewijk XIV en dat ze gevlucht is voor een gearrangeerd huwelijk met de gehate Engelse hertog van Rockingham.
De hevige aantrekkingskracht die tussen hen ontstaat, doet haar echter beseffen dat ze haar geheimen zal moeten prijsgeven, wil ze ook zijn hart veroveren. Maar zover komt het niet; voor ze dat kan doen, ontdekt James haar banden met het Franse koningshuis. En nu is het nog maar de vraag of hij zowel de Engelsen als de Fransen zal willen trotseren om haar te redden...


Nummer 129
Schrijver Candace Camp
Titel Een ontembaar hart
Oorspronkelijke titel So wild a heart
Korte omschrijving

Ooit werd het geslacht Aincourt beloond met een titel en omvangrijke bezittingen voor hun loyaliteit aan de koning. Alleen zat daar wel een vloek aan vast...

Devin Aincourt ontkent niet dat hij een drinker is, een rokkenjager en een gokker. Dat zijn de Aincourts altijd geweest, en dat zullen ze altijd blijven ook. Een Aincourt kijkt nu eenmaal niet op een stuiver, ook niet als dat ten koste gaat van het familiebezit.
Wanneer zijn moeder hem voorstelt de familienaam en het landgoed te redden door met een rijke Amerikaanse erfgename te trouwen, lijkt dat Devin een prima oplossing. Zíjn titel in ruil voor de volledige beschikking over háár fortuin - meer is het tenslotte niet.
Maar Miranda wil wél meer. Ze wil het landgoed restaureren, Devin uit de klauwen van zijn sluwe maîtresse redden en hem ervan overtuigen dat zijzelf zijn grote liefde is. En dat alles terwijl een onbekende vijand haar naar het leven staat...


Home | Harlequin


Back to Top