Romans koop je bij Bol


Veel valt er over de Topauteurs reeks niet te zeggen, ze bestaat uit 14 boeken, verschenen in 2018-19. Het gaat om hertuigaves van diverse topauteurs.
Gerda Van Wageningen is de opvallendste schrijfster in deze reeks, de 4 boeken van deze Nederlandstalige auteur vallen onder het genre streekroman. Terwijl er van de andere auteurs toch wel wat erotisch getinte verhalen bij zijn.

Als een boek deel uitmaakt van een serie staat er een * naast het nummer. Je vindt de reeks en eventuele andere boeken van de auteur terug op de pagina: Harlequin series en losse nummers.

Nummer Topauteurs 14*
Schrijver Sylvia Day
Titel Meester van de passie
Oorspronkelijke titel Don't tempt me
Genre Roman
Korte omschrijving

Simon Quinn, net zo goed in zijn werk als in bed, voelt niks voor Lysette Rousseu, zijn saaie oud-collega.

Maar jaren later lijkt ze een andere vrouw: ze is sexy, verleidelijk en fliterig. Hij voelt zich intens aangetrokken tot deze bekende, maar ook zo onbekende vrouw. Wat is er gebeurd? Waarom heeft ze zo’n effect op hem? Met een plot dat twintig jaar, drie landen, tientallen relaties en een paar verborgen identiteiten omspant, biedt deze roman gevaar, geheimen, bedrog, wraak, liefde en passie.

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 13*
Schrijver Maya Banks
Titel Tintelende aanraking
Oorspronkelijke titel Just one touch
Genre Roman
Korte omschrijving

Ze is op de vlucht en rent regelrecht in zijn armen…

Als jong meisje werd Jenna ontvoerd door een groep religieuze fanatici. Haar strenge opvoeding in gevangenschap en volledige afzondering heeft haar tot een gehoorzame en verlegen vrouw gemaakt. Tenminste, dat wil ze de leiders van de groep doen geloven. Eigenlijk wacht ze gewoon het juiste moment af om te ontsnappen…

Isaac Deveraux is onmiddellijk geïntrigeerd door de mysterieuze en sensuele vrouw die zijn pad kruist. Ze lijkt doodsbang maar weigert hem te vertellen waarom. Als hij ontdekt dat er heel machtige en gevaarlijke mensen achter haar aan zitten, zweert hij haar koste wat kost te beschermen - en héél dicht bij zich te houden. Want vanaf de allereerste aanraking weet hij één ding zeker: hij wil dat ze de zijne wordt!

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 12*
Schrijver Sylvia Day
Titel Passie achter een masker
Oorspronkelijke titel A passion for him
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij draagt een masker...

Amelia wordt achtervolgd door een gemaskerde man. En als hij dicht bij haar is, staart hij haar aan zoals alleen Colin dat deed. Maar Colin is dood en Amelia denkt dat ze nooit meer zo zal huiveren van verlangen, nooit meer trillend zijn naam uit zal schreeuwen...

In een maanverlichte tuin deelt ze één overweldigende kus met de mysterieuze man. Wie is deze onbekende? Amelia raakt volkomen door hem geobsedeerd. Ze móét weten wie er achter het masker schuilgaat!

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 11*
Schrijver Maya Banks
Titel Vurige adem
Oorspronkelijke titel With every breath
Genre Roman
Korte omschrijving

Zijn gevoelens voor haar laten zich niet langer temmen…

In haar tienerjaren werd Eliza Cummings achtervolgd en lastiggevallen door een psychopaat. Tot ze de moed vond terug te vechten en de politie hielp haar belager achter slot en grendel te zetten. Nu, jaren later, ontvangt ze het verschrikkelijke bericht dat hij is vrijgelaten. Het zal een kwestie van tijd zijn voordat hij haar opspoort, en dus ziet ze maar één uitweg: vluchten…

Wade Sterling houdt iedereen op een afstand en wordt het liefst met rust gelaten. Maar als hij ontdekt dat Eliza, de enige vrouw die hem ooit echt heeft weten te raken, in nood is, laat hij zijn beheerste, degelijke façade vallen. Zijn gevoelens voor haar laaien in alle heftigheid op. Hij zal alles op alles zetten om haar te beschermen, want ze hoort bij hem!

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 10*
Schrijver Sylvia Day
Titel Passie voor het spel
Oorspronkelijke titel Passion for the game
Genre Roman
Korte omschrijving

Is zij wel net zo genadeloos als hij?

Christopher St. John, berucht om zijn onverzadigbare lust, is weer een vrij man. En dit keer heeft hij een missie: Lady Maria Winter, de enige vrouw die net zo genadeloos in de liefde is als hij, versieren, verleiden en misleiden...

Maria kent dit verleidingsspel als geen ander en ze blijft Christopher steeds één stap voor. Maar ze had niet verwacht dat haar gevoelens voor hem zo overweldigend zouden zijn dat ze zich eigenlijk volledig aan hem wil overgeven – telkens weer…

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 9
Schrijver Susan Wiggs
Titel De zomer dat alles anders werd
Oorspronkelijke titel Map of the heart
Genre Roman
Korte omschrijving

De zomer waarin haar leven voorgoed verandert…

Na de dood van haar echtgenoot, vijf jaar geleden, doet Camille haar uiterste best om op de been te blijven en haar dochter alleen op te voeden. Dat lukt best aardig, maar het is dan ook wel het enige wat ze met haar leven doet. Ze neemt namelijk geen enkel risico meer: ze begint niet aan nieuwe relaties, reist niet meer… Zo houdt ze haar leven veilig en overzichtelijk.

Dan komt haar vader, oorspronkelijk een Fransman, aanzetten met een kist vol oude spullen en foto’s die hem uit Frankrijk is opgestuurd. De foto’s roepen veel vragen op over het verleden, en hij wil niets liever dan in de zomer terugkeren naar zijn geboorteplaats – mét Camille en haar dochter…

* Ook uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 8*
Schrijver Sylvia Day
Titel Als de passie wint
Oorspronkelijke titel Ask for it
Genre Roman
Korte omschrijving

Hij wil haar helpen… maar wil zij dat wel?

Hoewel zijn verloofde Elizabeth hem vier jaar geleden voor het altaar liet staan, is Marcus Ashford, Earl of Westfield, haar nooit vergeten. Als hij erachter komt dat ze inmiddels weduwe is en gevaar loopt, is hij vastbesloten haar te veroveren….

En hij weet precies hoe hij dat zal doen: door zich op te werpen als haar beschermheer. Want dat is immers de perfecte manier om te laten zien dat hij de enige juiste man voor haar is!

* Reeds eerder uitgegeven als HarperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 7
Schrijver Gerda van Wageningen
Titel Late liefde
Genre Roman
Korte omschrijving

Soms moet je vechten voor de liefde…

Annette de Warrimont heeft na haar scheiding een nieuw leven opgebouwd. Ze heeft ook een nieuwe relatie, met weduwnaar Stephan Mulder. Haar kinderen, Sonia en Serge, willen eigenlijk dat het huwelijk van hun ouders weer in orde komt, nu hun vader in de steek gelaten is door zijn veel jongere vriendin. Vooral Serge beseft niet dat dit voor haar heel pijnlijk is.

Annette blijft positief en vol goede hoop. Langzaam beginnen Sonia en Serge bij te draaien en in te zien dat zij deze late liefde verdient. Uiteindelijk accepteren ze Stephan, en lijkt alles toch nog goed te komen. Maar dan laat Stephans dochter, Lisa, opeens overduidelijk blijken dat zij het absoluut niet eens is met haar vaders partnerkeuze...

Is de liefde van Annette en Stephan sterk genoeg om ook deze tegenslag te overwinnen?

* 1ste Nederlandstalige uitgave in 2002 bij uitgeverij Westfriesland.Nummer Topauteurs 6
Schrijver Susan Wiggs
Titel Het suikerhuis
Oorspronkelijke titel Family tree
Genre Roman
Korte omschrijving

Een hartverwarmende roman over liefde, tegenslag en triomf.

Annie Rush leidt een ideaal leven – ze heeft een geweldige carrière, een uitzonderlijk talent, een leuke man. Maar dan gaat het mis, en blijkt maar weer dat een ongeluk nooit alleen komt: in korte tijd verliest ze alles. Lijkt het… want met hulp van haar familie, een oude vriend en haar eigen doorzettingsvermogen leert Annie dat een nieuwe weg inslaan mooier is dan ze ooit had durven dromen.

* Reeds eerder uitgegeven als HaperCollins uitgave.Nummer Topauteurs 5
Schrijver Gerda van Wageningen
Titel Een vlam in de wind
Genre Roman
Korte omschrijving

Eindelijk neemt ze het heft in eigen handen…

Sophie heeft het druk. Ze heeft een hardwerkende man, ouders en schoonouders die maar al te vaak een beroep op haar doen, een alleenstaande dochter met kind, en haar eigen handwerkwinkel met teruglopende omzet. Echt tijd voor zichzelf heeft ze al meer dan een jaar niet gehad. Ze voelt zich moe en futloos, en verlangt eigenlijk alleen nog maar naar slapen...

Uiteindelijk blijkt dat ze overwerkt is - de dokter noemt het een burn-out. Rust nemen is de enige remedie. Het valt Sophie niet mee om dit te accepteren. Maar goed, ze heeft geen keus. Met steun van haar dochter, Nella, bedenkt ze manieren om taken en verantwoordelijkheden anders te verdelen en leert ze voor zichzelf op te komen. Zal het haar lukken haar ziekte te overwinnen en weer van het leven te genieten?

* 1ste Nederalndstalige uitgave in 1998 bij uitgeverij De Kern.Nummer Topauteurs 4
Schrijver Danielle Steel
Titel Het warme zuiden
Oorspronkelijke titel Southern lights
Genre Roman
Korte omschrijving

Een nieuwe toekomst na een pijnlijk verleden

Alexa Hamilton werkt als openbaar aanklager bij de rechtbank in New York. Ze voert een rechtszaak tegen een seriemoordenaar. Op een dag ontvangt haar dochter Savannah een anonieme dreigbrief, en er volgen er meer. Dat móét het werk zijn van die seriemoordenaar… Alexa is radeloos. Ze staat voor een loodzware beslissing: stuurt ze Savannah terug naar het zuiden van Amerika, naar de plek waar haar eigen pijnlijke verleden ligt?

* 1ste Nederlandstalige uitgave in 2010 bij uitgeverij Sijthoff.Nummer Topauteurs 3
Schrijver Gerda van Wageningen
Titel Als jij op me wacht
Genre Roman
Korte omschrijving

Liefde is een sprong in het diepe…

Een halfjaar nadat ze hem leert kennen, gaat Sija van der Waal met Henk samenwonen. Hij is acht jaar ouder, aardig en iedereen is weg van hem. Niet veel later blijkt dat ze een enorme vergissing heeft begaan. Want Henk behandelt haar niet als zijn geliefde, maar als zijn bezit. Sija verandert van een vrolijke meid in een neerslachtig wezen. Uiteindelijk kan ze het niet meer aan en besluit ze Henk te verlaten. Iets wat veel moed en doorzettingsvermogen vergt.

Door een erfenis van haar tante komt Sija in het bezit van een eigen huis. Ze begint haar eigen praktijk als masseuse. De vrouwen die ze behandelt, weet ze vaak op te beuren door goed te luisteren en advies te geven. Ze voelt zich soms een halve psychologe! Door haar werk is ze weer vrolijk en zelfstandig, maar in de liefde blijft ze eenzaam. Na haar ervaringen met Henk durft ze die sprong eigenlijk niet meer te wagen. Dan valt op een dag haar oog op een contactadvertentie...

* 1ste Nederlandstalige uitgave in 2001 bij uitgeverij Westfriesland.Nummer Topauteurs 2
Schrijver Danielle Steel
Titel Vrienden voor het leven
Oorspronkelijke titel Friends forever
Genre Roman
Korte omschrijving

Wat is er mooier dan echte vriendschap?

Al sinds hun jeugd zijn ze een hechte vriendengroep: Gabby, Billy, Izzie, Andy en Sean, vijf jonge mensen die samen zijn opgegroeid. Nu de risico’s in hun leven groter worden, keren ze terug naar hun basis: de ‘Big Five’. De vijf houden nauw contact en zien elkaar weer bij hun ouders, totdat het noodlot toeslaat en de vriendenkring helaas kleiner wordt. Veel verdriet en ook veel moois, maar wat is er mooier dan echte vriendschap?

1ste Nederlandstalige uitgave in 2013 bij uitgeverij Sijthoff.Nummer Topauteurs 1
Schrijver Gerda van Wageningen
Titel Dubbelgezin
Genre Roman
Korte omschrijving

Is hij echt de ware?

Ook al heeft ze twee zoontjes, toch is Siny van de Vecht eenzaam na haar scheiding. Tot een vriendin haar aanspoort om online te daten. Zo ontmoet ze Kristian, een intelligente, welgestelde veertiger, ook gescheiden en co-ouder van twee pubers. Al snel gaan ze samenwonen, en kort daarna trekken ook Kristians kinderen bij hen in. Samen hebben ze het goed met hun 'dubbelgezin'.

Als Kristian aangeeft dat hij dolgraag nog een kind wil, begint bij Siny de twijfel te knagen. Ze mag hem graag, maar ze kan niet zeggen dat ze tot over haar oren verliefd op hem is. Bovendien zit het haar dwars dat ze geen inzage in zijn financiën krijgt. Zou hij soms iets voor haar verbergen?

1ste Nederlandstalige uitgave in 2006 bij uitgeverij Westfriesland.


Home | Harlequin