Bol AlgemeenBol Algemeen



A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z


De Harlequin Series en losse nummers per schrijfster


De Harlequinpagina's die de series betreffen zijn wij nog maar net begonnen. We werken er hard aan om deze pagina's snel zo compleet mogelijk te krijgen.
In de Harlequin-series zijn een aantal boeken met elkaar verbonden door onderlinge relaties (broers, zussen, vriendengroepen) of gewoon vanwege het onderwerp. Al zijn deze boekjes afzonderlijk gewoon goed te lezen, het is meestal wel leuker om de delen in de juiste volgorde te lezen.

Hier vindt u een overzicht van de door Harlequin uitgegeven series en losse nummers, gesorteerd op schrijfster. Soms linkt een pagina van een Harlequinschrijfster terug naar een Candlelightpagina omdat de schrijfster bij beide uitgevers voorkomt. En soms linkt een pagina terug naar de Boekenkast van ChasingDreams omdat dat het overzicht ten goede komt.

Ook is er een pagina met een compleet overzicht van alle series die ooit zijn uitgegeven door Harlequin. Om deze pagina te bekijken klikt u op deze link. De pagina opent in een nieuw venster.






Home Nieuwtjes Boekenkast Candlelight Extra



Bol AlgemeenBol Algemeen