A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Kristan Higgins schreef altijd al - onder andere voor reclamebureaus - maar met boeken begon ze pas toen haar kinderen nog klein waren. Inmiddels heeft ze meer dan twintig romans op haar naam staan. Wat haar boeken zo geweldig maakt? Het feit dat haar heldinnen net zo neurotisch, onzeker en stoer zijn als iedereen, en dat haar boeken zowel hilarisch als ontroerend zijn.

Titel Droom van een man
Oorspronkelijke titel All I ever wanted
Uitgever Harlequin uitgave in 2012 als HQN Roman 43
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

 

Callie Grey begrijpt niet wat ze verkeerd doet. Ze is toch altijd lief en opgewekt? Neemt ze niet altijd lekkers mee voor iedereen op haar werk? En ziet ze er - al zegt ze het zelf - niet altijd superschattig en hip uit? Waarom kan Mark, al jaren haar grote liefde, haar ex en ook nog haar baas, dan niet gewoon definitief voor haar kiezen? In plaats daarvan verlooft hij zich ijskoud met een ander, en vindt hij het ook nog eens nodig om haar dat uitgerekend op haar dertigste verjaardag te vertellen.

Voor Callie betekent het een omslag in haar leven. Ze mag niet meer over Mark dromen/mijmeren/fantaseren, ze moet eropuit en een man vinden met wie ze wél een echte relatie kan hebben, een man die ook naar een gezin verlangt, naar kinderen. Een internetprofiel is zo aangemaakt, maar na de eerste date blijkt dat het nog niet zo simpel is om een leuke vent te vinden. Waar blijft hij nou, die man van haar dromen?

* Later ook uitgegeven bij HarperCollins & als Feelgood 46.


Titel Eerlijk duurt het langst
Oorspronkelijke titel Too good to be true
Uitgever Harlequin uitgave HQN Roman 56
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

 

Grace is het zat dat iedereen haar altijd vol medelijden aankijkt, alleen omdat ze single is. En nu moet ze ook nog naar een bruiloft, waar iedereen zich iets te luid fluisterend zal afvragen waarom ze nog stééds geen leuke man heeft gevonden. Dat is nu eenmaal lastig als je een drukke baan hebt, elk weekend ergens op het platteland een veldslag uit de Civil War naspeelt en haar hebt dat akelig veel weg heeft van een ragebol!
Maar goed, ze heeft dus dringend een date nodig, en uiteindelijk ziet ze maar één uitweg: ze verzint een vriendje. De perfecte man: een kinderchirurg die om de dag een levensreddende operatie verricht, in zijn vrije tijd zwerfkatten verzorgt en... haar adoreert.
Dan krijgt ze een nieuwe buurman - Callahan O'Shea, een levensechte, razend knappe, supersexy man - die een duister verleden heeft. O, nee! Daar kan ze nooit mee aankomen bij haar familie. Ze vertelt hem meteen over haar wonderdokter, zodat hij weet dat hij bij haar uit de buurt moet blijven. Maar daar krijgt ze spijt van, want Callahan is érg leuk, en nu denkt hij dat ze bezet is.
Hoe kon zij nu weten dat haar droomman gewoon in het echt bestaat...

* In 2021 heruitgegeven als Feelgood Roman 58.


Titel Verleiden in 10 stappen
Oorspronkelijke titel Fools rush in
Uitgever Harlequin uitgave IBS 178 & HQN Roman 59
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

 

Een eigen, liefst ook nog mooi en schattig huisje... check. Een nieuwe baan (als arts uiteraard, ze heeft niet voor niets jaren keihard gestudeerd)... check. Een lieve nieuwe hond en een nieuwe hobby om gemakkelijk contact te kunnen leggen... check. En ten slotte een nieuwe look, om op te vallen en te veroveren... check!

Millie Barnes heeft alles wat ze kan bedenken om haar doel te bereiken gedaan of gekocht. Je zou toch zeggen dat het nu moet lukken om het hart van Joe Carpenter (haar grote en eeuwige liefde) te winnen. Ze heeft gedaan wat ze kon om het geluk een handje te helpen, en nu is het geluk aan zet.

Het geluk lijkt de hint te begrijpen. Geholpen door haar vrienden (en op de voet gevolgd door haar ex-zwager, Sam, die zich kostelijk vermaakt met haar escapades) lukt het Millie om Joes aandacht te trekken. En vast te houden!

Maar nu kan ze het gevoel niet van zich afschudden dat de droom die uitkomt eigenlijk helemaal niet lijkt op de droom die ze al die jaren gekoesterd heeft...

* In 2018 heruitgegeven als Bookazine 2018-03. In 2022 nogmaals heruitgegeven als Feelgood roman 72.


Titel Net even anders
Oorspronkelijke titel Until there was you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij HarperCollins
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

Toen Posey Osterhagen zestien was, brak Liam Murphy haar hart. Niet dat ze iets hadden – daar was hij véél te cool voor – maar hij was wel een soort vriend van haar. Tot hij haar hart brak, dus.

Nu, vele jaren later, zit ze daar natuurlijk echt niet meer mee. Het gaat prima met haar! Ze heeft een ietwat merkwaardige maar zeer liefhebbende familie, leuke vrienden, een eigen bedrijf, een relatieachtig iets… Kortom, niets te klagen. En ze zit zeker niet op Liam te wachten.

Waarom slaat haar verraderlijke hart dan op hol als ze hem weer ziet? Oké, hij is nog steeds verpletterend... alles, en je zou je kunnen voorstellen dat een vrouw in zwijm voor hem zou vallen. Maar zij dus niet, want dat is wel het laatste waar ze zin in heeft. Er zit er maar één ding op: ver bij hem uit de buurt blijven!

Nu maar hopen dat het lot haar daarbij een beetje wil helpen…

* In 2016 heruitgegeven als IBS Bestseller Roman 1.


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Deel en serie Deel 1 - Gideon's Cove serie
Titel Beet!
Oorspronkelijke titel Catch of the day
Uitgever Harlequin uitgave HQN Roman 67
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddellijk met hem trouwen. Helaas: waar ze het met haar huisdier niet beter had kunnen treffen, wil het met de mannen absoluut niet lukken. Steeds wordt ze verliefd op de verkeerde, steeds wordt ze teleurgesteld.

Wat het nog moeilijker maakt, is dat haar perfecte tweelingzus wel een perfecte man en een perfecte dochter heeft, en dat haar moeder haar steeds aan dat feit herinnert. Maggie besluit het heft in eigen hand te nemen en op zoek te gaan. Er moet toch een menselijke Colonel bestaan? Een man die aardig is, die ook naar een gezin verlangt, die naar haar wil luisteren en zijn gevoelens met haar wil delen?

Maar dan wordt ze (heerlijk!) gekust door Malone. Stugge, zwijgzame, norse Malone. Nee hè, weer de verkeerde?

* In 2022 heruitgegeven als HQN Roman 320.


Deel en serie Deel 3 - Gideon's Cove serie
Titel Wat nu?
Oorspronkelijke titel Somebody to love
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij HarperCollins
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

Verwend? Dat is Parker wel een beetje. Het is namelijk best moeilijk om niet verwend te zijn als je familie bakken met geld heeft. Maar als haar vader heeft gehandeld met voorkennis en op die manier het complete familiefortuin erdoorheen heeft gejaagd, zit er zelfs voor haar niets anders op: ze zal iets moeten gaan doen.

Gelukkig heeft ze nog een klein huisje aan het water in Maine. Ze besluit het op te knappen, en dat blijkt de perfecte manier om te kunnen wennen aan haar nieuwe leven, om na te denken over de toekomst en om James, de onuitstaanbare maar handige assistent van haar vader, op een heel andere manier te leren kennen...

* In 2018 heruitgegeven als HQN Roman 181.


Nog niet vertaalde delen van de Gideon's Cove serie:

Deel 2 - The next best thing

Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Deel en serie Deel 1 - Blue Heron serie
Titel Hij, hij en ik
Oorspronkelijke titel The best man
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij HarperCollins
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

Net toen Faith Holland voor het altaar stond om haar jawoord te geven, vond Levi Cooper, de beste vriend van haar verloofde, het tijd. Tijd voor haar aanstaande om op te biechten dat hij weliswaar gek op haar was, maar dat hij op cruciale momenten aan Justin Timberlake moest denken om iets voor elkaar te krijgen. En dat het hem dus verstandig leek om maar niet te trouwen. Faith kon destijds maar één ding bedenken: vluchten naar de grote stad! Maar nu, drie jaar later, heeft haar familie haar nodig, en gaat ze terug naar Blue Heron. Moet kunnen, want de wonden zijn inmiddels wel geheeld... denkt ze. Maar dan ontdekt ze dat uitgerekend Levi - de man die destijds haar bruiloft ruïneerde - haar nieuwe buurman is!

* In 2019 heruitgegeven als HQN Roman 212.


Deel en serie Deel 2 - Blue Heron serie
Titel Daten voor gevorderden
Oorspronkelijke titel The perfect match
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als HarperCollins uitgave
Genre Hedendaagse roman

Korte omschrijving

 

Honor Holland voelt zich tot op het bot vernederd als ze haar beste vriend ten huwelijk vraagt, en hij haar bruut afwijst. Maar ze laat zich er niet onder krijgen! In no-time is ze weer vol overgave aan het daten. Al is een leuke man vinden misschien wat lastig in een dorp waar maar 715 mensen wonen - zijzelf meegeteld.

De charmante, Britse professor Tom Barlow heeft er veel voor over om in de buurt van zijn onofficiële stiefzoon, Charlie, te blijven. Klein detail: zijn visum is bijna verlopen en hij zal het land moeten verlaten. Tenzij hij op een of andere manier aan een green card kan komen...

* In 2020 heruitgegeven als Feelgood 36.


Nog niet vertaalde delen van de Blue Heron serie:

Deel 3 - Waiting on you
Deel 4 - In your dreams
Deel 5 - Anything for youAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website kristanhiggins.com


Home | Boekenkast H |