A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Kristin James is een pseudoniem van de ons welbekende Candlelight en Harlequin schrijfster Candace Camp. Eerst schreef ze onder de pseudoniemen Lisa Gregory, Sharon Stephens en Kristin James, maar tegenwoordig schrijft ze onder haar eigen naam.

Klik hier om naar Candlelight en Harlequin pagina van Candace Camp te gaan met meer info over de vervolgdelen.

Titel De gouden hemel
Oorspronkelijke titel The golden sky
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1983 bij Tiebosch
Genre Roman

Korte omschrijving

Alexis Stone doet alles om haar vader ter wille te zijn. Alec Stone, de oliebaron, die eigenlijk liever een zoon had gehad, ziet dan ook met welgevallen dat Alexis op geen enkel gebied voor de mannen in zijn bedrijf onderdoet. In feite is zij zijn beste advocate en een van de weinigen die in belangrijke mate bijdragen tot de groei en bloei van Stone Oil.

Ondanks de waardering die haar zakelijke talenten oogsten is Alexis niet geheel gelukkig. Ze is beeldschoon, verleidelijk, intelligent en gevoelig, doch de romantiek schijnt aan haar voorbij te gaan. Ze is zesentwintig jaar oud, nog steeds maagd en de mannen met wie ze omgaat interesseren haar maar matig. Van blinde, allesverterende hartsocht is in Alexis' leven geen sprake... totdat ze door haar vader naar Texas wordt gestuurd om een stuk grond te kopen van Brant McClure, een jonge rancher.

Brants onverklaarbare haat tegen alle Stones en de magnetische kracht die zijn knappe verschijning op haar heeft, roepen wervelingen van vreemde, tegenstrijdige emoties in Alexis wakker. Haat, woede, liefde en verlangen strijden in haar hart om de eerste plaats. Een voorval in het verleden jaagt hen uit elkaar, doch de ondraaglijke gedachte aan een leven zonder de ander drijft hen weer in elkaars armen.

Brant McClure en Alexis Stone: twee jonge mensen die vechten voor hun zeldzame geluk en zich alle offers getroosten om de grijze wolken van de eenzaamheid te verdrijven en te kunnen wonen onder een gouden hemel.


Titel De koele minnares
Oorspronkelijke titel The sapphire sky
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1984 bij De Sfinx
Genre Roman

Korte omschrijving

Alec Stone, vader van twee beeldschone dochters, heeft de rijke olievelden van Dallas benut om zijn bankrekening tot ongekende hoogten te voeren.

Alexis, de oudste dochter, is inmiddels getrouwd en Morgan, de jongste, nadert haar zesentwintigste verjaardag. Rijkdom en luxe maken een vanzelfsprekend deel uit van haar dagelijkse, gemakkelijke leventje, maar ook de verveling heeft zich daar langzamerhand toegang toe verschaft. Alle dagen lijken op elkaar en van enig avontuur valt niets te bespeuren, totdat op een feestje plotseling Nick Fletcher verschijnt.

Nick is een welgestelde, jonge playboy, die ooit vergeefs heeft getracht het hart van Alexis te veroveren. Morgan, die een scène vreest, neemt de knappe, maar nogal heethoofdige man onder haar hoede en vat al gauw liefde voor hem op.

Haar geluk lijkt compleet als hij eindelijk voor haar verleidingskunsten door de knieën gaat en haar liefde, aanvankelijk aarzelend, maar vervolgens steeds stormachtiger, beantwoordt.

Doch dan begint een vreselijke twijfel aan Morgan te knagen. Houdt hij werkelijk wel van haar? Of is hij diep in zijn hart nog steeds verliefd op Alexis?

Ook Nick is niet zeker van de duurzaamheid van zijn gevoelens voor Morgan en besluit hun tedere relatie te verbreken om Morgan zo de pijn te besparen.

Doch ook hun afzondering biedt geen uitkomst, want diep in hun binnenste brandt het vuur van de liefde onverminderd voort.
Andere titels van deze auteur Als Kristin James

Escapade in de nacht - Jesse's wife (Harlequin hisorische special 36)
Kom terug mijn liefste - Dreams of evening (D'Amour 5)
Lied van weemoed - Morning star (D'Amour 24)
Onvoorzien gevaar - Cutter's lady (D'Amour 41)
Alle remmen los - A wedding gift (Love Affair 39)
Verrukkelijke vakantie - Worlds apart (Baccara 143 & in Baccara Extra 120)
Oplaaiende passie - The last groom on Earth (in Intiem Extra 82)
Samen gestrand - Once in a blue moon (Intiem 746)
Vriend in nood - A very special favor (Temptation 3)

Als Candace Camp

Legend of St.Dwynwen

 1. Ongekende passie - A winter scandal (CL 1039)
 2. Heerlijke vlucht - A summer seduction (CL 1079)

Aincourt serie

 1. Een ontembaar hart - So wild a heart (IBS 129)
 2. Verscholen hart - The hidden heart (IBS 137)
 3. Geheim van het hart - Secrets of the heart (IBS 145)

Woman and man serie

 1. Liefdes overwinning - An independent woman (IBS 161)
 2. Passie voor de vijand - A dangerous man (IBS 173)

Matchmakers serie

 1. Weddenschap zonder verliezer - The marriage wager (IBS 2019)
 2. The bridal quest
 3. The wedding challenge
 4. The courtschip dance

Niet historisch

Harlequin Zomerspecial 78: Buurman weet raad - Someone else's baby

Vervolgen Zie Candlelight Series en losse nummers
Website candace-camp.com


Home | Boekenkast J |