A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Milly Johnson is een Engelse chicklit schrijfster.

Titel Driedubbele deining
Oorspronkelijke titel The Yorkshire pudding club
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Truth & Dare
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Helen, Janey en Elizabeth zijn vriendinnen sinds de dag waarop ze door hun lerares Latijn naast elkaar werden gezet. Ze lopen tegen de veertig, zijn getrouwd of happy single, hebben een leuke baan en ogenschijnlijk is er dus niets dat in hun leven ontbreekt. Of toch wel?

Helen wil graag een kind en sleept haar vriendinnen mee naar een bedevaartsplek voor onvruchtbare vrouwen, Janey hoopt nu eindelijk die langverwachte promotie te krijgen en Elizabeths enige grote liefde keert terug uit het buitenland.

Ineens staat het leven van de drie vrouwen op zijn kop: de meest onverwachte verrassingen dienen zich aan en de vriendinnen worden geconfronteerd met hun diepste verlangens en geheimen. Onder het genot van vele koppen thee en potten vol olijven is het tijd voor verandering...


Titel Perfecte liefde?
Oorspronkelijke titel The birds and the bees
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2008 bij Truth & Dare
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Stevie Honeywell schrijft romannetjes die als warme broodjes over de toonbank gaan, maar haar eigen liefdesleven is allesbehalve perfect. Op een dag stormt er een roodharige, forse Schot haar huis binnen, die haar weet te vertellen dat haar verloofde Matthew er met zijn vriendin Joanna vandoor is naar Mallorca.

Tussen Adam en Stevie is het 'haat op het eerste gezicht' en al snel geven zij elkaar de schuld van de situatie. Dan realiseren ze zich dat ze hun krachten beter kunnen bundelen om hun geliefdes terug te winnen en verzinnen een bizar en gewaagd plan.

De botte Adam en de verfijnde Stevie doen zich voor als het perfecte verliefde stel om hun lovers terug te winnen - en daar komt heel wat acteerwerk bij kijken!


Titel Zomervlinders
Oorspronkelijke titel A summer fling
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 bij Mistral
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Anna, Grace, Dawn en Raychel zien elkaar elke dag op hun werk, maar ze weten niets van elkaars verbroken relaties, liefdeloze huwelijken en donkere jeugdgeheimen.

Wanneer de levenslustige Christie hun afdeling overneemt en een band tussen hen smeedt, ontdekken de vijf vrouwen hoeveel plezier en steun échte vriendschap biedt. De vijf vrouwen beleven een onvergetelijke zomer.


Titel Lentekriebels
Oorspronkelijke titel A spring affair
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 bij Mistral
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Lou zit vast in een verstikkend huwelijk. Ze spreekt haar beste vriendin niet meer, negeert de avontuurtjes van haar man en zet elke avond het eten op tafel. Zelfs haar verlangen naar een kind is ondergesneeuwd.

Maar als ze op een dag een artikel leest over het opruimen van je huis en je leven, beseft ze dat het tijd wordt voor een voorjaarsschoonmaak. Daarin krijgt ze hulp van Tom Broom, de plaatselijke verhuurder van afvalcontainers, die haar lentekriebels bezorgt...


Titel Droomreis
Oorspronkelijke titel Here come the girls
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 bij Mistral
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Als tienermeisjes dromen hartsvriendinnen Ven, Roz, Olive en Frankie van een toekomst vol succes, liefde en avontuur. Vijfentwintig jaar later werkt Olive fulltime als schoonmaakster om haar luie man en vreselijke schoonmoeder te onderhouden, staat Roz' huwelijk op springen en praten Frankie en Roz niet meer met elkaar. Ven is vastbesloten hun vriendschap nieuw leven in te blazen. Ze herinnert haar vriendinnen aan een oude afspraak: vóór hun veertigste zouden ze samen een cruise maken. Maar zijn een blauwe lucht, zonneschijn en zestien zorgeloze dagen op zee genoeg om de problemen en eenzaamheid die thuis op hen wachten te verdrijven?
Andere titels van deze auteur * Zomerliefde - Omnibus bevat: Driedubbele deining & Perfecte liefde?
* Lentekriebels & Zomervlinders - Omnibus
Website www.millyjohnson.co.uk


Home | Boekenkast J |