A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De erotische romans van Beth Kery horen thuis in de categorie BDSM, voor de leken onder ons, dat staat voor Bondage & Discipline, Dominance & Submission en Sadism & Masochism. Sinds de opmars van de populaire erotische roman kunnen vrouwen hun horizonten op meerdere vlakken verbreden, al is het alleen maar door het lezen ervan.
Ook als Bethany Kane schrijft ze erotische romans. Daarnaast schrijft Beth Kery ook ‘gewone’ romantische hedendaagse verhalen.

Deel en serie Deel 1 - Because you are mine serie
Titel Omdat je van mij bent
Oorspronkelijke titel Because you are mine
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij De Boekerij
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Als kunstenares Francesca haar nieuwe opdrachtgever Sir Ian Noble ontmoet, springen de vonken er meteen van af. Zo n sterke fysieke reactie op een vreemde verrast haar. Met zijn dominante aanwezigheid en het vleugje mysterie dat hem omgeeft, brengt hij haar compleet van haar stuk. Ook Ian is onder de indruk van zijn nieuwe protegé, en ondanks zijn voornemen zakelijk te blijven, kan hij niet ontkennen dat hij haar graag beter wil leren kennen in de slaapkamer. Dat is het begin van een stormachtige en sensuele verhouding. Al snel blijkt dat de pure en onschuldige Francesca Ian dieper raakt dan wie ook. Hij ziet bij haar het verlangen zich bloot te geven, te experimenteren en zich over te geven aan haar fantasieën van een man met macht. Vanaf dat moment is Ian vastbesloten haar tot de zijne te maken. Maar de dominantie die hem voor Francesca zo aantrekkelijk maakt, zorgt er ook voor dat hun liefde steeds meer het karakter krijgt van een strijd.

* Dit boek werd eerst uitgegeven in 8 korte delen die dan gebundeld zijn tot een volledig boek.
1. Omdat je me verleidt - Because tou tempt me
2. Omdat ik je niet kan weerstaan - Because I could not resist
3. Omdat ik aan je blijf denken - Because you haunt me
4. Omdat je het moet inzien - Because you must learn
5. Omdat ik het zeg - Because I said so
6. Omdat je me kwelt - Because you torment me
7. Omdat ik je nodig heb - Because I need to
8. Omdat ik van jou ben - Because I’m yours


Nog niet vertaalde delen van de Because you are mine serie:

Deel 2 - When I'm with you
Deel 3 - Because we belong
Deel 4 - Since I saw youAndere titels van deze auteur N.v.t.
Website bethkery.com


Home | Boekenkast K |