A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Engelse Anouska Knight werkte in haar eigen bakkerij vooraleer ze fulltime begon te schrijven. In 2013 verscheen haar debuutroman 'Since you've been gone'. Ze schrijft ook onder het pseudoniem Erin Knight.

Titel Sinds je weg bent
Oorspronkelijke titel Since you've been gone
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Harlequin
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Holly Jefferson heeft heus wel door dat iedereen om haar heen opgelucht ademhaalt als ze eens glimlacht, en dat begrijpt ze ook wel. Het is nu twee jaar geleden sinds het lot haar een keiharde dreun toediende. Voor de buitenwereld lijkt het alsof ze de draad heeft opgepakt - ze werkt weer in haar taartenwinkel, bezoekt vrienden... maar zij zelf weet dat ze er nog lang niet is.

Dan ontmoet ze Ciaran Argyll. Hij is knap, leidt een leven vol privileges en staat naar haar gevoel kilometers van haar af. Gaandeweg blijkt echter dat hij helemaal niet zo oppervlakkig is, dat hij eigenlijk heel leuk is - en dat hij haar wel ziet zitten! Maar ze durft de stap naar meer niet te zetten.

Is ze nou gewoon verstandig... of laat ze een nieuwe kans op vriendschap en misschien zelfs liefde door haar vingers glippen?

* In 2016 heruitgegeven als HQN Roman 133 en in 2017 nogmaals als Bookazine 2017-05.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website thisknightlife.com


Home | Boekenkast K |