A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Kaat De Kock werd in 1975 geboren in Bornem (België). Ze studeerde Germaanse taal- en letterkunde en werkt als eindredacteur voor het magazine Flair. Ze woont met haar man en dochter in Antwerpen. In haar vrije tijd leest ze veel, gaat ze graag eten (en drinken) met vriendinnen, trekt ze regelmatig op citytrip, scoort ze zo goedkoop mogelijk jurkjes op rommelmarkten, is ze een crazy cat lady en studeert ze Deens.
Ze schrijft youngadultboeken, kinderboeken en feelgoodromans en ook romantische kortverhalen voor Flair en de bundels van Books & Butterflies.

Titel Het is ingewikkeld
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Uitgeverij Horizon
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Esther dumpte haar vriend omdat hij geen kinderen wilde en zijn ambities geen ruimte lieten voor haar carrière. Nu is het háár beurt om haar dromen na te jagen. Helaas blijken haar droomjob én haar droomman niet zomaar in haar schoot te vallen en zit ze vast in een saaie, uitzichtloze job en een piepklein flatje. Tot ze op een dag een aanbod krijgt dat ze niet kan weigeren. Vindt Esther op deze manier de liefde? En wat gebeurt er als ze per ongeluk met de foute man slaapt, wat weleens heel veel invloed zou kunnen hebben op haar carrière én haar leven?


Titel Daar gaat de bruid
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 bij Uitgeverij Horizon
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Als Eef op haar vrijgezellenweekend met een andere man kust, beseft ze dat ze misschien niet klaar is om te trouwen met haar jeugdliefde Robbe. Moet ze niet eerst ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft voor ze zich voor de rest van haar leven aan een man bindt? Eef gaat op zoek naar antwoorden, een avontuur dat tot verbijsterende én hilarische ontdekkingen leidt.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - De B&B serie
Titel Winter in de B&B
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 bij Hamley Books
Genre Feelgood Roman

Korte omschrijving

Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd. Als het 'vakantiehuis' een grote villa met gigantische tuin blijkt te zijn, heeft ze geen idee wat ze met zo'n huis aan moet. Tot haar moeder haar ervan weet te overtuigen om een bed and breakfast te beginnen. Samen trekken ze naar de Ardennen en proberen ze een nieuw leven én een zaak op te bouwen. Maar niet iedereen ziet hen even graag komen. Hanne doet er alles aan om het respect van de plaatselijke bewoners en vooral dan van die héél knappe klusjesman te winnen.


Deel en serie Deel 2 - De B&B serie
Titel Zomer in de B&B
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Hamley Books
Genre Roman

Korte omschrijving

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel?


Deel en serie Deel 3 - De B&B serie
Titel Bruiloft in de B&B
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij Hamley Books
Genre Roman

Korte omschrijving

Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan.Andere titels van deze auteur Kinderboeken

* Mama Heks

Help Reeks

  1. Help, ik ben verliefd
  2. Help, ik heb vakantie
  3. Help, ik heb een vader

Young Adult

* Selfie
* Sterker dan jij
* Chemie
* Niets om het lijf
* Dromenvanger
* Wie denk je wel dat je bent?
* WeerstandWebsite kaatdekock.be


Home | Boekenkast K |