A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Carla Laureano heeft allerlei banen gehad - van marketeer en consultant tot vechtkunstdocent - maar schrijven ligt haar het beste. Ze woont in Denver, Colorado, samen met haar man en twee zoons die niet beter weten dan dat haar werk bestaat uit veel koffie drinken en praten met niet-bestaande personages. Ze schrijft Christelijk geïnspireerde feelgoodromans.

Deel en serie Deel 1 - MacDonald Family
Titel Vijf dagen op Skye
Oorspronkelijke titel Five days in Skye
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 bij Voorhoeve
Genre Roman

Korte omschrijving

In ‘Vijf dagen op Skye’ zet de glimlach van een knappe Schot Andrea’s leven op de kop.

Andrea Sullivan is blij met haar baan als hospitality consultant, maar ziet op tegen haar nieuwste opdracht: het binnenhalen van een grote klant in Schotland. Het eiland Skye overtreft al snel haar verwachtingen. Net als de man op wie ze indruk moet maken: James MacDonald.

James is een gepassioneerde kok, maar na zes restaurants, vier kookboeken en een tv-programma, is hij de kritiek die samengaat met het leven als publiek persoon een beetje zat. Andrea en James ontdekken dat God ze uitnodigt voor een dieper leven… en ware liefde.


Nog niet vertaalde delen van de MacDonald Family serie:

Deel 2 - London tides
Deel 3 - Under Scottish starsLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Een wereld van verschil
Oorspronkelijke titel Provenance
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij KokBoekencentrum
Genre Roman

Korte omschrijving

‘Een wereld van verschil’ van Carla Laureano is een psychologische feelgoodroman. Interieurdesigner Kendall Green is opgegroeid in pleeggezinnen. Ze slaat dan ook steil achterover wanneer ze hoort dat ze niet één, maar liefst vijf huizen heeft geërfd van haar tot dan toe onbekende grootmoeder. De huizen staan in het dorpje Jasper Lake. Kendall reist erheen om de huizen klaar te maken voor de verkoop, maar eenmaal ter plekke ontdekt ze dat de keuze om de huizen te verkopen verregaande consequenties zal hebben voor het dorp. De jonge burgemeester Gabriel Brandt doet dan ook hard zijn best om Kendall op andere gedachten te brengen. Maar om de knoop te kunnen doorhakken, moet Kendall eerst op zoek naar de waarheid over haar eigen verleden.

‘Een wereld van verschil’ is een sprankelende romance en tegelijkertijd een ontroerend verhaal over in het reine komen met je verleden, Gods aanwezigheid in je leven erkennen en ontdekken waar je thuishoort.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website carlalaureano.com


Home | Boekenkast L |