A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Christina Lauren is het pseudoniem van het schrijfsterduo Christina Hobbs en Lauren Billings. Het duo schrijft erotische romans.

Deel en serie Deel 1 - Stouter
Titel Ondenkbaar
Oorspronkelijke titel Beautiful bastard
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Chloe Mills is slim, ambitieus en op weg naar de top. Eigenlijk heeft ze maar een probleem: haar baas Bennett Ryan. Hij is veeleisend, onbeschoft, onaardig én totaal onweerstaanbaar.

Chloe is bloedmooi, uitdagend en in haar onschuld totaal verleidelijk. Tegen zijn eigen principes in ontstaat er tussen Bennett en Chloe een even ondenkbare als opwindende kantoorverhouding. Hoe meer ze laten gebeuren, hoe meer ze van elkaar willen. Hoe ver laten Chloe en Bennett de verhouding gaan? En hoeveel zijn ze bereid voor elkaar op te geven?


Deel en serie Deel 2 - Stouter
Titel Onverwacht
Oorspronkelijke titel Beautiful stranger
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Sara Dillon is net naar New York verhuisd en zoekt spanning zonder verplichtingen. Als ze op het verlovingsfeest van haar vriendin Chloe Mills de onweerstaanbare Max Stella ontmoet, zet ze haar zinnen op een avondje plezier. En ze laat een onvergetelijke indruk bij Max achter, want hij heeft nog nooit een vrouw zo wild en ondeugend als Sara ontmoet.

Maar hoe kan hij Sara - die constant naar spanning zoekt - aan zich binden? Want eigenlijk is Sara wel iemand die hij vast wil houden. Max zet alles op alles om de wilde Sara opnieuw te verleiden en voor altijd te temmen.


Deel en serie Deel 2.5 & Deel 2.6 - Stouter
Titel Ongedwongen & Ongezien
Oorspronkelijke titel Beautiful bitch & Beautiful bombshell
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Twee onweerstaanbare novelles in de Stouter-reeks.
Net als Chloe Mills' carrière als een speer gaat, wil Bennett Ryan meer tijd met zijn vriendin doorbrengen. Na de zoveelste zakenreis zonder hem, eist Bennett een weekend voor hen samen. Twee vliegtickets, een Franse villa en een paar nachten met zijn tweeën... Zal het weekend hun relatie redden?


Deel en serie Deel 3 - Stouter
Titel Ongebonden
Oorspronkelijke titel Beautiful player
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Hanna Bergstrom zit altijd met haar neus in de boeken. Als haar bezorgde broer haar waarschuwt dat ze zo misschien de liefde van haar leven misloopt, besluit ze dat het tijd wordt dat ze de wereld van vriendjes, dates en onenightstands instapt. En gelukkig is Will Sumner, de beste vriend van haar broer en arrogantste player die je je kunt voorstellen, maar al te bereid haar de kneepjes van het vak te leren. Maar als zijn sexy leerling hem onbedoeld verleidt, wil Will niets liever dan Hanna bewijzen dat ze alleen hem nodig heeft.


Deel en serie Deel 3.5 & Deel 3.6 - Stouter
Titel Onafscheidelijk & Onbereikbaar
Oorspronkelijke titel Beautiful beginning & Beautiful beloved
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Chloe Mills en Bennett Ryan stappen in het huwelijksbootje en het geluk lacht het stel toe. Maar Chloe wordt gek van de pre-bruiloftstress en Bennett maakt een geen-seks-tot-de-huwelijksnacht-belofte, die de spanningen alleen maar versterkt. Redt het koppel het om elkaar niet in de haren te vliegen tot ze elkaar het ja-woord geven?


Deel en serie Deel 4 & Deel 4.5 - Stouter
Titel Onbezorgd & Onbepaald
Oorspronkelijke titel Beautiful secret & Beautiful boss
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De Britse Niall Stella is een razend slimme ingenieur, maar hopeloos als het op vrouwen aankomt. Maar dan ontmoet hij tijdens een zakenreis naar New York studente Ruby Miller, die stage loopt bij het bedrijf waar Niall werkt. Hij valt als een blok voor de ambitieuze stagiaire. Zo ver van huis is het makkelijk om de echte wereld te vergeten, maar hoe zal het het kersverse koppel vergaan wanneer ze weer terug zijn in Londen?


Deel en serie Deel 5 - Stouter
Titel Onbetrouwbaar
Oorspronkelijke titel Beautiful
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De Londense Pippa Cox weet niet wat ze ziet als ze haar vriend in bed betrapt met een ander. Om hem uit haar hoofd te zetten gaat ze met vrienden op een roadtrip door Amerika. Daar ontmoet ze Jensen Bergstrom, een extreem aantrekkelijke man die Pippa direct haar Londense leven doet vergeten. Jensen lijkt gereserveerd en afstandelijk. Na een pijnlijke scheiding weigert hij zich te binden. Maar de aantrekkingskracht tussen Pippa en hem valt niet te ontkennen...
Kan de ondeugende, excentrieke Pippa zijn twijfels wegnemen en Jensen voorgoed voor zich winnen?


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Deel en serie Deel 1 - Wild
Titel Vertrouwen
Oorspronkelijke titel Sweet filthy boy
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven.

Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor Mia Holland en haar twee beste vriendinnen minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

In dit eerste deel uit de nieuwe reeks volgen we Mia. Ze is in Las Vegas getrouwd met een aantrekkelijke Fransman. Het vooruitzicht van passionele nachten in de stad van de liefde klinkt haar heel verleidelijk in de oren. Zal één nacht eindigen in eeuwige liefde?


Deel en serie Deel 2 - Wild
Titel Verlangen
Oorspronkelijke titel Dirty rowdy thing
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Een laatste weekend zonder verplichtingen, voordat het werkende leven begint, dat is de afspraak. Dansen tot in de vroege uurtjes, cocktails drinken in Las Vegas en vooral: proosten op hun vriendschap en het leven. Een wilde nacht met drie sexy mannen pakt voor de vriendinnen, Mia, Harlow en Lola minder ongedwongen uit dan gepland. Terwijl de alcohol rijkelijk vloeit, sluiten zij een pact: ze geven alle drie het jawoord aan de drie onbekenden.

In het tweede deel uit de reeks volgen we Harlow. Ondanks haar wilde nachten met Finn mag ze hem totaal niet... wat verklaart waarom hun huwelijk maar 12 uur duurde. Hij probeert haar in alle opzichten te domineren. Is Harlow even stug als Finn? Of is ze precies wat hij nodig heeft?


Deel en serie Deel 3 - Wild
Titel Verbonden
Oorspronkelijke titel Dark night wild
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Na een wilde nacht in Las Vegas met haar twee beste vriendinnen, wordt Lola getrouwd wakker. Zij en haar kersverse man, Oliver, besluiten om te scheiden. De twee worden goede vrienden, maar kunnen hun aantrekkingskracht moeilijk negeren. Vinden ze de moed om toe te geven aan hun gevoelens?


Nog niet vertaalde delen van de Wild serie:

Deel 4 - Wicked sexy liar

Gerelateerde korte verhalen

Deel 1.5 - Sweet filthy morning after


Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour

Titel Mijn versie van jou
Oorspronkelijke titel Autoboyography
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2018 bij Q
Genre Roman - Bisexualiteit

Korte omschrijving

Tanner Scott is drie jaar geleden met zijn familie verhuisd van Californië naar Provo in Utah. De meeste mensen in Provo zijn strenggelovig, dus samen met zijn familie heeft de biseksuele Tanner besloten niet openlijk voor zijn geaardheid uit te komen. Zodra hij zijn diploma heeft, wil hij gaan studeren aan een universiteit buiten het religieuze Utah.

Tijdens zijn laatste semester worden Tanner en zijn beste vriendin Autumn toegelaten tot een speciale werkgroep waarin alle leerlingen een boek moeten schrijven. Bij de eerste bijeenkomst wordt bekend dat de klas dit jaar een speciale mentor krijgt: Sebastian Brother. Hij heeft afgelopen jaar de werkgroep gevolgd en zijn debuut wordt binnenkort uitgegeven. Sebastian is de zoon van bisschop en erg geliefd in Provo.

Tanner heeft vier maanden om een boek te schrijven. Dat lijkt hem een makkie. Maar nog voor zijn eerste zin op papier staat, is hij stapelverliefd op Sebastian…


Titel Ik weet niet of ik van je houd
Oorspronkelijke titel Roomies
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2018 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde? Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft… Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?


Titel Ik ben je niet vergeten
Oorspronkelijke titel Love and other words
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2018 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot Petropoulos haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond…
Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.
Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld, zoals ze dat bij Elliot kon. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?


Titel Ik wil niet voor je vallen
Oorspronkelijke titel Dating you, hating you
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2019 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Carter en Evie ontmoeten elkaar op een Halloweenfeestje en hebben meteen een klik. Het feit dat ze allebei agent zijn bij twee concurrerende bedrijven in Hollywood schrikt ze niet af. Maar wanneer die twee bedrijven gaan fuseren en er maar één baan overblijft, slaat de sfeer om. Carter en Evie moeten strijden voor dezelfde positie.
Wat een mooie, nieuwe liefde had kunnen zijn, verandert in een totale oorlog. Ze halen alles uit de kast om elkaar te overtreffen. Welke emotie gaat het winnen in deze bijzondere haat-liefdeverhouding?
Ik wil niet voor je vallen is een hilarische, oprechte en opwindende roman die je in één ruk uit wilt lezen.


Titel Ik durf je niet te zeggen
Oorspronkelijke titel Josh and Hazel's guide to not dating
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2019 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Hazel is spontaan, extravert en soms wat onhandig. Josh is met zijn rustige, introverte en rationele karakter compleet het tegenovergestelde. Het klikt heel goed tussen de twee tegenpolen, en daar schrikken ze zelf ook een beetje van. Ze halen alles uit de kast om elkaar aan anderen te koppelen en organiseren de ene blind date na de andere. Want meer dan best friends forever zullen Josh en Hazel nooit worden, toch? Ik durf je niet te zeggen is een herkenbaar, hilarisch en hartverwarmend verhaal over vriendschap, liefde en die ene persoon bij wie je altijd jezelf kunt zijn.


Titel Mijn favoriete flirt
Oorspronkelijke titel My favorite half-night stand
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2020 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Millie Morris werkt als professor aan de universiteit van Santa Barbara, op de afdeling criminologie. Ze is expert op het gebied van vrouwelijke seriemoordenaars, goed in het maken van ontwijkende grappen en slecht in het praten over haar gevoelens. En, net als haar vier mannelijke vrienden en collega-professoren is ze permanent single. Totdat ze met haar beste vriend Reid stiekem de meest opwindende nacht van haar leven beleeft...
Maar al snel daarna besluiten ze toch dat hun vriendschap beter platonisch kan blijven en ze de liefde beter online kunnen zoeken. Online dating is niet voor watjes. Terwijl de mannen overspoeld raken met goede matches en potentiële dates, krijgt Millie alleen maar dickpics of reacties van akelige mannen. Daarom creëert ze Catherine: een fictief profiel waarmee ze persoonlijker kan zijn dan ze zelf is. Al snel komen Catherine en Reid in contact en raken ze bevriend. Millie moet kiezen: haar angst voor intimiteit onder ogen komen, of het risico lopen dat ze haar beste vriend voor altijd kwijtraakt...


Titel Op losse schroeven
Oorspronkelijke titel The honey-don't list
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2021 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Op losse schroeven, de nieuwe feelgoodroman van Christina Lauren, gaat over Carey. Carey werkt al bijna tien jaar voor Melissa en Rusty Tripp, die beroemd zijn geworden met hun talent om huizen fantastisch te verbouwen. Met een nieuw tv-programma en een boek in het vooruitzicht staat niets hun glansrijke carrière nog in de weg. Behalve dan dat Melissa en Rusty inmiddels een vreselijke hekel aan elkaar hebben.

Als de Tripps op boektour gaan, krijgt Carey de onmogelijke taak om het ruziënde stel te begeleiden. Daarbij krijgt ze hulp van James: bouwkundig genie, betweter en haar nieuwe collega. Tijdens de roadtrip proberen Carey en James de geheimen van hun werkgevers te bewaren, om zo hun baan veilig te stellen. Maar als ze ophouden het spelletje mee te spelen, hebben ze misschien de kans om écht iets op te bouwen...


Titel Echt genoten
Oorspronkelijke titel The unhoneymooners
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2022 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Als Olive en haar ergste vijand Ethan in Echt genoten van Christina Lauren na een helbruiloft een reis naar Hawaii aangeboden krijgen, besluiten ze hun wederzijdse hekel aan elkaar op zij te zetten...

In Echt genoten, de nieuwe roman van Christina Lauren, heeft Olive altijd pech: in haar carrière, in de liefde, in... eigenlijk bijna alles. Het leven van haar identieke tweelingzus Ami loopt juist op rolletjes. Haar ontmoeting met haar verloofde kan zo in een romantische komedie en ze betaalt haar hele bruiloft met een reeks online winacties. Het ergste van alles? Ze heeft bedacht dat Olive de dag moet doorbrengen met haar ergste vijand Ethan, die ook nog eens de best man is.

Olive zet zich schrap voor een 24 uur durende helbruiloft. De hel blijkt het zeker, maar niet op de manier die ze had verwacht. Iedereen loopt namelijk voedselvergiftiging op, behalve zij en Ethan. Het bruidspaar kan dus niet op hun volledig verzorgde en al betaalde huwelijksreis naar Hawaï... maar Olive en Ethan wel. Voor deze kans uit duizenden willen zij hun wederzijdse hekel aan elkaar wel even opzijzetten...


Titel Het staat in de sterren
Oorspronkelijke titel Twice in a blue moon
Uitgever 1ste nederlandse uitgave in 2022 bij Xander
Genre Roman

Korte omschrijving

Sam en Tate vallen voor elkaar tijdens een vakantie, op de stormachtige manier die zo kenmerkend is voor een eerste liefde. Ze delen hun hoop, dromen en diepste geheimen met elkaar: Sam is de eerste persoon aan wie Tate vertelt dat ze de verloren gewaande dochter van een van ’s werelds grootste filmsterren is. Dus als dat plotseling naar buiten komt, weet Tate meteen wie dat gedaan moet hebben – en haar hart breekt in duizend stukken.

Veertien jaar later is Tate een veelbelovende actrice, en is ze Sam alweer bijna vergeten. Totdat ze de set op stapt van de film die haar doorbraak moet worden. En daar is hij: nog steeds even charmant en zelfverzekerd als altijd, en eigenlijk nóg aantrekkelijker. Tate en Sam moeten hun verleden onder ogen komen en kijken of hun eerste liefde kan veranderen in een tweede...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website christinalaurenbooks.com


Home | Boekenkast L |