A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Amerikaanse Sue Civil-Brown, bij ons beter bekend als Rachel Lee, is thuis in diverse genres. Het is ondertussen al enkele jaren geleden dat er van haar nog verhalen vertaald werden naar het Nederlands.

Als Rachel Lee

Titel Opnieuw beginnen
Oorspronkelijke titel July thunder
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 bij Mira books
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Het is prachtig weer. Voor Sam Canfield niet minder dan een kwelling. Sinds de dood van zijn vrouw is geluk een gepasseerd station wat hem betreft, en van zon en blauwe luchten wordt hij maar onrustig. Zeker sinds hij Mary McKinney heeft ontmoet. Hij vindt haar erg aantrekkelijk en dat brengt hem uit zijn doen. Het geeft hem het ellendige gevoel dat hij zijn vrouw verraadt. Mary herkent verdriet wanneer ze het tegenkomt. Ook weet ze uit ervaring wat eenzaamheid betekent - aan haar eigen huwelijk is een eind gekomen nadat haar zoontje overleed. Instinctief wil ze Sam dan ook troosten en hem laten beseffen dat het leven nog heel veel te bieden heeft. Maar of ze er al aan toe is om zelf uit haar schulp te kruipen... Dan slaat in de uitgedroogde bossen bij Whisper Creek de bliksem in. Het vuur grijpt razendsnel om zich heen en bedreigt het stadje en zijn inwoners.

Werd in 2015 ook uitgegeven als HQN 97.


Titel Boze opzet
Oorspronkelijke titel With malice
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2004 bij Harlequin als IBS 93
Genre Thriller

Korte omschrijving

 

In een donkere steeg wordt het verminkte lichaam van een stripteasedanseres gevonden. Op dezelfde avond vindt de gepensioneerde nanny van senator Lawrence op gruwelijke wijze de dood, kennelijk bij het betrappen van een inbreker. Op het eerste gezicht lijken deze moorden niets met elkaar te maken te hebben, maar dan ontdekt rechercheur Karen Sweeney dat Lawrence meer weet dan hij heeft verteld. Langzaam maar zeker raakt ze verstrikt in een web van leugens en verborgen motieven. En steeds sterker krijgt ze het gevoel dat de enige persoon die ze kan vertrouwen, de senator zelf is. Een man die door verdriet en schuldgevoel wordt verscheurd. Als hij onschuldig is, is iemand uit op zijn ondergang. En dan loopt dus iedereen in zijn omgeving gevaar. Zijn twee kinderen en zijzelf incluis.

Werd in 2006 ook uitgegeven bij Mira books.


Titel Liefde als wachtwoord
Oorspronkelijke titel An officer and a gentleman
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1992 bij Harlequin als Temptation 82
Genre Roman

Korte omschrijving

Als kapitein in het leger weet Andrea Burke haar mannetje te staan. Zelfs bij haar superieuren dwingt ze respect af - zowaar geen geringe prestatie in wat bij uitstek een mannenwereld kan worden genoemd. Haar nieuwe commandant, kolonel Dare MacLendon, is al evenzeer van Andrea onder de indruk, zij het niet alleen van haar professionele kwaliteiten. Samen ontdekken ze dat harten zelfs onder de strengste militaire uniformen sneller kunnen kloppen, en heel even lijkt alle rozegeur en maneschijn - tot er op de luchtmachbasis waar ze allebei werken, vreemde dingen gebeuren. Iemand wil Dare uit de weg ruimen en saboteert zijn vliegtuig. Andrea is vastbesloten de dader te vinden en voor het gerecht te slepen. Samen met Dare zal ze overwinnen, op alle fronten...


Titel Hartstocht en gevaar
Oorspronkelijke titel Serious risk
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 1993 bij Harlequin als Baccara 76
Genre Roman

Korte omschrijving

Niet beschikbaar
Als Sue Civil-Brown

Titel Liefde in zicht!
Oorspronkelijke titel Chasing rainbow
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2003 bij Audax Publishing als Surprise 98
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Jack Carpenter is in Paradise Beach gaan wonen om een einde te maken aan zijn ongeregelde leven en een leuke vrouw te zoeken. Dan stormt de ongeordende Rainbow Moonglow zijn leven binnen. Het aantrekkelijke medium zet Jake's leven volkomen op zijn kop.
Jake weet dat hij en Rainbow verschillen als dag en nacht. Zijn vurige verlangen naar haar trotseert echter alle logica, en Rainbow beminnen is het enige wat hij wil. Ze is zo verleidelijk als een zomerse bries en zo onvoorspelbaar als het weer. Al gauw beseft hij dat hij haar niet meer kan laten gaan... ook al moet hij haar achtervolgen tot in de eeuwigheid.


Titel Oma's liefdesval
Oorspronkelijke titel Catching Kelly
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2003 bij Audax Publishingals Surprise 100
Genre Chicklit

Korte omschrijving

Acht jaar geleden had Kelly Burke haar krankzinnige familie verlaten in een wanhopige poging een normaal leven te leiden. als ze hoort dat er een knappe man bij haar oma is ingetrokken om de financiën van de familie te beheren, gaat ze haastig naar huis om hem weg te sturen. Eenmaal terug bij haar geliefde,maar excentrieke familieleden ontdekt Kelly dat Seth Ralston eerder een bedreiging is voor haar hart dan voor haar familie. Want zijn glimlach laat haar verraderlijke hart sneller slaan. Geen enkele man zou zo’n mooi lichaam mogen hebben. En zijn kussen... Dan ontdekt Kelly zelf de onverwachte behoefte om wild en opwindend te leven. De vraag is alleen of Seth een blijvertje is....
Andere titels van deze auteur * Brunch: met gerechten uit de hele wereld (kookboek)
Website N.v.t.


Home | Boekenkast L |