A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Poolse Blanka Lipińska is een erotische romanschrijftser. Voor haar 365 trilogie liet ze zich inspireren door 'Fifty Shades of Grey' van E.L. James. Haar eerste boek werd verfilmd in 2020 waarin ze zelf een cameo speelt. Ook de andere boeken gaan verfilmd worden. De verfilming van '365 dagen' was de best bekeken Netflix-film van het jaar in Nederland en België.

Deel en serie Deel 1 - 365
Titel 365 dagen
Oorspronkelijke titel 365 dni
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2021 bij Boekerij
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Don Massimo is de gevreesde leider van een van de machtigste maffiafamilies van Sicilië. Als hij bij een dramatisch uit de hand lopende deal wordt neergeschoten, ziet hij het gezicht van een vrouw voor zich. Na zijn herstel zoekt hij jarenlang de vrouw uit zijn visioen. Tevergeefs. Tot hij haar op een dag voorbij ziet lopen op het vliegveld. Hij móét haar hebben, tegen elke prijs.

Als Laura met haar lieve, maar saaie vriend Martin op vakantie naar Sicilië vertrekt, weet ze niet dat deze reis haar leven zal veranderen. Op een avond maken Martin en Laura ruzie en stormt Laura het hotel uit. Het laatste wat ze zich herinnert, is een paar koplampen in het duister. De volgende dag wordt ze wakker in een prachtig landhuis, met een prachtige, maar heel gevaarlijke man. De dominante Massimo geeft Laura 365 dagen om verliefd op hem te worden. Als ze na een jaar nog niet van hem houdt, zal hij haar laten gaan. Maar Laura is niet van plan zich zomaar over te geven.


Deel en serie Deel 2 - 365
Titel 365 dagen later
Oorspronkelijke titel Ten dzien
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2021 bij Boekerij
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Laura leidt een sprookjesleven op Sicilië: Massimo heeft haar ten huwelijk gevraagd! Er is een grootste bruiloft gepland en Massimo draagt haar op handen, zeker nu Laura zwanger is van de toekomstige Don van de familie. Alles zou perfect zijn, maar getrouwd zijn met de gevaarlijkste man van Sicilië is niet zonder gevaren. Want iedere concurrent van Massimo kent zijn zwakke plek...


Deel en serie Deel 3 - 365
Titel 365 dagen jou
Oorspronkelijke titel Kolejńe 365 dni
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2022 bij Boekerij
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De hoogzwangere Laura is neergeschoten. De beste dokters vechten voor haar leven en voor dat van de baby. Haar man Massimo, het gevreesde hoofd van de Siciliaanse maffia, staat voor de moeilijkste beslissing van zijn leven: hij kan maar één persoon redden. Kiest hij voor de liefde van zijn leven of voor hun ongeboren zoon? Is het leven überhaupt nog de moeite waard zonder zijn Laura? Kan hij hun zoon alleen opvoeden? En wat zal zijn keuze voor invloed hebben op het verdere lot van de familie? Eén ding is zeker: zijn volgende 365 dagen zullen in het licht staan van één persoon. Maar wie?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast L |