A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Engelse schrijfster Gilly Macmillan heeft momenteel slechts twee boeken op haar naam staan, waarvan één in het Nederlands vertaald. Het is een ijzersterke psychologische thriller, we horen ongetwijfeld nog meer van haar.

Titel Laat me niet alleen
Oorspronkelijke titel Burnt paper sky
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 205 bij Ambo/Anthos
Genre Thriller

Korte omschrijving

Op de dag dat Ben, de achtjarige zoon van Rachel Jenner, vermist raakt stort Rachels wereld in. Ze is compleet onvoorbereid op de felheid waarmee ze wordt aangevallen door de media. Van de krant tot blogs: iedereen heeft een mening over haar. Ze liet Ben eventjes alleen en nu is hij verdwenen - het hele land vindt dat zij schuld aan zijn verdwijning heeft.

Maar wat heeft er werkelijk die middag plaatsgevonden? Radeloos gaat ze op zoek naar hem. Gevangen tussen angst over het lot van haar zoon, de druk van het politieonderzoek en van de publieke opinie moet Rachel de afschuwelijke waarheid onder ogen zien: er is niemand, zelfs niet in haar familie, die ze kan vertrouwen...

In 'laat me niet alleen' zien we hoe één moment van onoplettendheid publieke verontwaardiging veroorzaakt. Door de filmische stijl en de psychologische diepgang blijft de lezer op het puntje van zijn stoel zitten.
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast M |