A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


Susan Mallery is razend populair, vooral door haar Fool’s Gold serie. Ze schreef talloze hedendaagse romans die bij ons voornamelijk uitgegeven werden bij Harlequin Holland.

Susan Mallery is een pseudoniem, gebruikt door Susan Macias, onder deze naam schreef ze in de jaren '90. Er zijn twee vertalingen, deze vind je onderaan de pagina terug.

Titel Twee broers getemd
Oorspronkelijke titel Shotgun grooms - Lucas's convenient bride
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als Harlequin Historische roman 23 (groene reeks)
Genre Historische roman

Korte omschrijving

 

Dankzij hun oom staan de broers Lucas en Jackson voor de keus: trouwen of alles kwijtraken.

Lucas besluit dat een verstandshuwelijk de enige oplossing is. Om er zeker van te zijn dat de verbintenis van korte duur is, vraagt hij de preutse Emily ten huwelijk. Zij bekoort hem geenszins, dus hoeft hij niet te vrezen dat hij in de verleiding zal komen het huwelijk te voltrekken.

Jackson wil geen vrouw, want zijn kluizenaarsbestaan bevalt hem best. Wanneer hij na een koortsige nacht ontwaakt, blijkt hij echter toch getrouwd te zijn! Met een roodharige - en zeer bevallige - feeks nog wel. Bovendien blijkt hij haar in zijn delerium tot zijn vrouw te hebben genomen. Het enige dat hij nu nog kan hopen, is dat zij het niet lang met hem uithoudt.

* Werd later opnieuw uitgegeven als bonusverhaal in de nieuwe Harelquin Historische romanreeks nummer 31 Gabe de rechtvaardige.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Mischief Bay
Titel Door dik en dun
Oorspronkelijke titel The girls of Mischief Bay
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als HQN Roman 144
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Drie totaal verschillende vrouwen, elk in een andere fase van haar leven, staan op het punt een geheel nieuwe weg in te slaan. En zoals het echte vriendinnen betaamt, helpen ze elkaar door dik en dun!

Nicole Lord, dertig jaar oud, heeft haar eigen pilatesstudio, een zoontje van vijf en een man die zijn baan heeft opgezegd om een filmscript te schrijven. Hij kijkt niet meer om naar het gezin, en zij moet keihard werken om alle rekeningen te kunnen betalen. Durft ze hem de waarheid te vertellen - of riskeert ze daarmee de liefde van haar leven?

Shannon Rigg heeft op haar veertigste een goede baan als financieel directeur, maar weinig geluk in de liefde. Mannen vinden haar zakelijke succes intimiderend. Net als ze de moed dreigt op te geven, ontmoet ze Adam, een gescheiden vader van twee kinderen. Ze passen uitstekend bij elkaar, maar Shannon twijfelt...

De vijftigjarige Pam Eiland is al lang getrouwd met haar John. Hun kinderen zijn volwassen en hun huwelijk lijkt een beetje ingedut, maar Pam krijgt het voor elkaar om de passie en de humor terug te brengen in hun bestaan. Dan gebeurt er echter iets wat haar hele leven op zijn kop zet!

* In 2021 heruitgegeven bij HarperCollins met de titel: Bij de blauwe baai.


Deel en serie Deel 2 - Mischief Bay
Titel Goed voor elkaar
Oorspronkelijke titel The friends we keep
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als HQN Roman 153
Genre Roman

Korte omschrijving

Na vijf jaar thuis voor de kinderen te hebben gezorgd, popelt Gabby Schaefer om weer aan het werk te gaan. O, wat een rust zal dat geven! Geen tweeling die de boel op stelten zet, geen man die vraagt welke sokken hij aan moet, geen hysterische stiefdochter... Maar dan blijkt haar stiefdochter zwanger te zijn – en Gabby’s man verwacht dat zíj voor de baby gaat zorgen.

Zwanger worden is eenvoudig voor Hayley Batchelor, zwanger blíjven is het probleem. Haar man maakt zich zorgen over haar gezondheid en de dure behandelingen. Maar Hayley wil alles op alles zetten om haar wens in vervulling te laten gaan - hoe hoog de prijs misschien ook is...

Nicole Lord is nog steeds in de war van een echtscheiding die helemaal niet zo pijnlijk was. Op hun zoon na heeft haar ex nauwelijks een rimpeling in haar leven teweeggebracht. Dan ontmoet ze een fantastische man, en even durft ze te hopen dat tweemaal misschien scheepsrecht is. Tot de twijfel toeslaat... Want hoe kan ze erop vertrouwen dat dit wél de ware liefde is?

* In 2022 heruitgegeven bij HarperCollins.


Deel en serie Deel 3 - Mischief Bay
Titel Duizend kleine dingen
Oorspronkelijke titel A million little things
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als HQN Roman 185
Genre Roman

Korte omschrijving

In Mischief Bay zijn je vrienden je familie, en je familie je vrienden. Ze helpen je uit de brand, bieden je een luisterend oor, vrolijken je op... en soms brengen ze zelfs de liefde dichterbij!

Zoe is niet zomaar alleenstaand, ze voelt zich echt heel erg alleen. Het is net uit met haar vriend, ze werkt thuis en haar beste vriendin, Jen, heeft het druk met haar gezin. Dan sluit ze zichzelf per ongeluk op de zolder op - een duidelijk teken dat ze zélf actie moet ondernemen om haar isolement te doorbreken!

Jen is dolgelukkig met haar achttien maanden oude zoontje, maar ze maakt zich voortdurend zorgen. Kleine Jack doorloopt netjes alle stappen in zijn ontwikkeling, met één uitzondering: hij zegt geen woord. Hoewel iedereen haar vertelt dat er niets met hem aan de hand is, kan zij het stemmetje in haar hoofd niet negeren...

Volgens Jens moeder, Pam, kan geen man ooit tippen aan haar overleden echtgenoot. Maar dan ontmoet ze Miguel, de vader van Zoe. Er is overduidelijk een klik tussen hen, maar durft ze een nieuwe man toe te laten in haar leven? Dan is het een stuk veiliger om zich te storten op een ander liefdesproject: Zoe koppelen aan haar zoon, Steven!


Deel en serie Deel 4 - Mischief Bay
Titel Dubbel en dwars
Oorspronkelijke titel Sisters like us
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 als HQN Roman 222
Genre Roman

Korte omschrijving

De zusjes Harper en Stacey wonen niet ver van elkaar in Mischief Bay. Gelukkig maar, want samen kunnen ze alle uitdagingen aan - van hun onverzettelijke moeder tot overweldigende babywinkels en trouwerijen van exen!

Na haar scheiding blijft Harper Szymanski zitten met een naam die niemand goed kan spellen, een huis dat eigenlijk veel te duur is en een tienerdochter die zich voor haar afsluit. Terwijl ze ook nog kampt met de belachelijk hoge normen van haar bazige moeder, probeert ze brood op de plank te krijgen als virtueel assistent. Al lijken sommige klanten niet precies te weten wat virtueel eigenlijk inhoudt, zoals Lucas, de playboy-politieman die voortdurend langskomt...

Ondanks twee afgeronde studies is Dr. Stacey Bloom totaal niet voorbereid op haar meest afschrikwekkende uitdaging: het moederschap. Zij heeft niet de zorgzame genen van haar zus Harper en verkeert nog steeds in de ontkenningsfase. En dan heeft ze haar traditionele moeder nog niet eens verteld dat haar man voor de baby gaat zorgen!
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - De Keyes zusjes
Titel Zoete zinnen
Oorspronkelijke titel Sweet talk
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2011 als Intiem 1904
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Drie zusjes en één bakkerij... dat gaat niet altijd goed. Vooral niet als ze zo verschillend zijn als de zusje Keyes!

Ook al heeft Claire al jaren geen contact meer met haar zussen, toch aarzelt ze geen seconde wanneer ze haar vragen te komen helpen in de bakkerij. Bij aankomst in Seattle blijkt echter al snel dat eigenlijk niemand zit te wachten op haar komst. Vooral Wyatt, een goede vriend van haar tweelingzus, heeft duidelijk geen hoge pet van haar op. Hoe kan het dan dat de vonken overspringen iedere keer dat ze elkaar zien?

* Werd later heruitgegeven als HQN Roman 76 & in 2020 bij HarperCollins met de titel 'Buiten zinnen'.


Deel en serie Deel 2 - De Keyes zusjes
Titel Zoet als de liefde
Oorspronkelijke titel Sweet spot
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als Intiem 1922
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Drie zusjes en één bakkerij... dat gaat niet altijd goed. Vooral niet als ze zo verschillend zijn als de zusjes Keyes.

Nicole heeft er schoon genoeg van om altijd maar de verstandigste te zijn. Dus besluit ze om nu eindelijk eens de bloemetjes buiten te zetten. En waarom niet samen met dat lekkere hapje dat daar ineens haar winkel binnen stapt? Hawk ziet er zelfs nog smakelijker uit dan de gebakjes in de vitrine? Eén ding beseft ze echter wel: verliefd worden op zo'n arrogante man zou niet slim zijn. En slim is ze. Toch?

* Werd later heruitgegeven als HQN Roman 79.
In 2020 werd het nogmaals heruitgegeven als HarperCollins uitgave met als titel: 'Zoete liefde'.


Deel en serie Deel 3 - De Keyes zusjes
Titel Zoete strijd
Oorspronkelijke titel Sweet trouble
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave als Intiem 1940
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Jesse Keyes is altijd de brokkenpiloot van de drie zussen geweest - het jongste zusje dat altijd in zeven sloten tegelijk liep. Jaren geleden is ze zwanger, boos en onbegrepen vertrokken uit Seattle. Nu is ze terug om dingen uit te praten met haar zussen, maar vooral om haar zoontje te laten kennismaken met zijn vader, Matt. Het is echter de grote vraag of deze haar nog wel wil zien. Hoewel de aantrekkingskracht tussen hen nog even sterk is...

* Werd later heruitgegeven als HQN Roman 82.
In 2021 werd het nogmaals heruitgegeven als HarperCollins uitgave met als titel: 'Heerlijk begin'.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Blackberry Island
Titel Op blote voeten
Oorspronkelijke titel Barefoot season
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 als HQN Roman 52
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Thuis zal alles beter gaan en zal ze snel weer de oude zijn. Daar is Michelle Sanderson, een jonge oorlogsveteraan, van overtuigd. Na tien lange jaren wil ze tot rust komen thuis, waar ze, net als vroeger, de mooie oude familieherberg wil gaan runnen. Zo vanzelfsprekend als ze het zich had voorgesteld, is het helaas niet. De Blackberry Island Inn loopt niet goed, en in het privé-appartement in de herberg, waar ze haar intrek had willen nemen, woont al iemand. Bovendien valt het haar erg zwaar om te wennen aan het normale leven de dingen die ze heeft meegemaakt, hebben hun sporen wel achtergelaten. Gelukkig kan ze een appartement huren bij Jared Tenly, ook een veteraan. Hij is aardig en rustig en hij lijkt haar te begrijpen zonder dat ze alles uit hoeft te leggen. Langzaam voelt ze zich wat beter en durft ze hoop te hebben. Misschien had ze toch gelijk en komt alles weer goed... of wordt het zelfs beter!

* Werd in 2018 heruitgegeven als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 2 - Blackberry Island
Titel Uitzicht op zee
Oorspronkelijke titel Three sisters
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 als HQN Roman 62
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Drie huizen, drie vrouwen... drie vriendinnen?

Als je verloofde je voor het altaar heeft laten staan, ga je rare dingen doen. Het drijft kinderarts Andi Gordon ertoe een vervallen huis te kopen op Blackberry Island, het middelste van drie huizen op een heuvel. Op de begane grond wil ze - na een ingrijpende verbouwing - een praktijk beginnen. Haar aannemer, Wade King, blijkt knap, charmant en single te zijn. Jammer dat ze mannen net heeft afgezworen!

In het huis rechts van dat van Andi verdenkt Deanna Philips haar man ervan dat hij vreemdgaat. Als ze hem hiermee confronteert, verwijt hij haar dat niet hij maar zíj hun huwelijk in gevaar brengt. In haar streven naar perfectie is ze zó ver doorgeslagen dat ze haar gezin van zich heeft vervreemd. En het ergste is dat ze niet weet of ze kan veranderen...

Boston King, een gevierd kunstenares en de linkerbuurvrouw van Andi, geloofde dat ze voor altijd en eeuwig samen zou zijn met Zeke, de man met wie ze kort na hun middelbareschooltijd trouwde. Hun liefde voor elkaar leek onverwoestbaar - tot een tragische gebeurtenis hen uiteendreef. Ze zit zo vast in het moeras van haar verdriet, dat ze geen idee heeft hoe ze verder moet.

* Werd in 2019 heruitgegeven als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 3 - Blackberry Island
Titel Een nieuwe koers
Oorspronkelijke titel Evening stars
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Harlequin Holland
Genre Roman

Korte omschrijving

Nina en Averil zijn zusjes, maar ook elkaars tegenpolen. Eén ding hebben ze gemeen: allebei staan ze op een kruispunt in hun leven...

Verpleegkundige Nina Wentworth woont al haar hele leven op Blackberry Island. Als vanzelfsprekend heeft zij thuis altijd voor alles en iedereen gezorgd, met als gevolg dat ze haar eigen ambities verwaarloosd heeft. Maar nu verlangt ze er voor het eerst naar te doen wat zíj wil, en er hangt ook nog romantiek in de lucht!

Averil is altijd haar eigen weg gegaan, maar nu weet ze niet meer wat ze moet doen. Bij haar man blijven, of niet? Kinderen, of niet? Tijdschriftartikelen blijven schrijven, of nou toch eens aan die roman beginnen? Uiteindelijk besluit ze terug te keren naar Blackberry Island, in de hoop daar uit haar impasse te komen.

Wat de zusjes ook gaan doen, het wordt een zomer vol veranderingen...


Deel en serie Deel 4 - Blackberry Island
Titel Terug naar Blackberry Island
Oorspronkelijke titel Sisters by choice
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 als HQN Roman 287
Genre Roman

Korte omschrijving

Drie nichtjes, allemaal op een keerpunt in hun leven...

Nadat haar kattenproductenimperium in vlammen is opgegaan, keert Sophie terug naar Blackberry Island. Hoewel ze blij is om thuis te zijn en haar nichtjes in de buurt te hebben, vindt ze het niet gemakkelijk om opnieuw te beginnen, en ze leert een paar pittige lessen over zichzelf. De knappe tai chi-leraar Dugan is een fijne afleiding, denkt ze... Alleen zet hij haar nog méér aan het denken!

Kristine is de vrouw geworden die ze is in de ogen van anderen: een echtgenote, een moeder. Hoewel ze veel van haar gezin houdt, wil ze ook weleens iets voor zichzelf. Wanneer er een schattig bakkerijtje aan het water in de verkoop komt, ziet ze haar kans schoon. Tot haar verbazing stuit ze op grote weerstand van haar man, Jaxsen. Moet ze kiezen tussen haar dromen en haar huwelijk?

Net als het vasteland aan de horizon, lijkt Heathers liefste wens ook ver buiten haar bereik te liggen. Ze wil weg van Blackberry Island om te gaan studeren, maar steeds wanneer ze genoeg geld heeft gespaard, heeft haar moeder weer een nieuwe crisis. Kan Heather de moed opbrengen om zich te ontworstelen aan de invloed van haar moeder en haar grootste wens uit te laten komen?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Buchanans
Titel Simpelweg verrukkelijk
Oorspronkelijke titel Delicious
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 als IBS 158
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Het gaat niet goed met The Waterfront, een van de restaurants die in het bezit zijn van de familie Buchanan. Cal Buchanan geeft zichzelf vier maanden om de zaak weer op poten te zetten. Het eerste wat hij daar voor nodig heeft, is een talentvolle chef-kok. De beste in de wijde omtrek, weet hij, is Penny Jackson. Toevallig is zij ook zijn ex...

Penny kan Cals aanbod niet afslaan. Als ze een paar jaar in The Waterfront werkt, kan ze genoeg sparen om een eigen zaak te beginnen. Wel is het vervelend dat ze met haar ex te maken krijgt. Gelukkig heeft ze zaken als romantiek en liefde inmiddels afgezworen, en dat zal de samenwerking een stuk gemakkelijker maken.

Dat de temperatuur in een keuken flink kan oplopen, weten Penny en Cal allebei. Maar de hitte die zich in de keuken van The Waterfront onwikkelt, is werkelijk fenomenaal. Ligt het aan het fornuis, of is er misschien iets héél anders aan de hand?

* Werd in 2008 heruitgegeven bij Mira Books en in 2016 als e-book.


Deel en serie Deel 2 - Buchanans
Titel Onweerstaanbaar
Oorspronkelijke titel Irresistible
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 als IBS 166
Genre Roman

Korte omschrijving

Omdat Walker Buchanan van nature een behulpzaam man is, is het volstrekt normaal dat hij zijn buurvrouw helpt met het verwisselen van een lekke band. En omdat Elissa Towers nu eenmaal heeft geleerd dat het beleefd is om iemand te bedanken, is het net zo normaal dat ze een taart voor Walker bakt.

Meer zit er ook helemaal niet in. Elissa, die ooit voor een foute man is gevallen en daar een dochter aan heeft overgehouden, heeft besloten single te blijven totdat Zoe volwassen is. En Walker, die jaren marinier is geweest en tal van gevaarlijke missies achter de rug heeft, is ervan overtuigd dat dit verleden hem ongeschikt heeft gemaakt voor verbintenissen.

Trouwens, wat is er mis met gewoon goede buren zijn? Of vrienden desnoods? Liefde kan tenslotte behoorlijk beangstigend zijn, zeker als je talloze goede redenen hebt om je er niet aan over te geven.

Of is het soms beter om de sprong toch maar te wagen?

* In 2016 ook verschenen als e-book.


Deel en serie Deel 3 - Buchanans
Titel Een kwestie van chemie
Oorspronkelijke titel Sizzling
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 als Intiem 1826
Genre Roman

Korte omschrijving

Nadat ex-honkballer Reid Buchanan in een krantenartikel belachelijk is gemaakt, kan hij zich bijna niet meer op straat vertonen en duikt hij onder bij zijn oma Gloria. Aangezien Gloria met een gebroken heup op bed ligt, heeft Reid een paar verpleegsters ingehuurd. Twee ervan zijn aangenomen vanwege hun genereuze cupmaat en verleidelijke blik, en nummer drie, Lori, vanwege haar vakbekwaamheid. Tot zijn eigen verbazing voelt hij zich echter tot háár het meest aangetrokken. Helaas lijkt Lori immuun voor zijn charmes...

* In 2016 ook verschenen als e-book.


Deel en serie Deel 4 - Buchanans
Titel Ronduit verleidelijk
Oorspronkelijke titel Tempting
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2010 als Intiem 1838
Genre Roman

Korte omschrijving

Dani Buchanan wil maar één ding weten: is senator Mark Canfield haar biologische vader of niet? Om hem met deze vraag te confronteren moet ze echter eerst langs zijn geadopteerde zoon Alex zien te komen, die zijn vader als een pitbull verdedigt. De senator kan op dit moment geen affaires en geheime liefdesbaby's of andere schandalen gebruiken, dus Alex ziet Dani liever gaan dan komen. Hoe irritant dat ook is, ze moet stiekem bekennen dat ze hem toch wel héél aantrekkelijk vindt. Uitkijken dus, want een relatie met Alex zou alles nóg ingewikkelder maken!

* In 2016 ook verschenen als e-book.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Fool's Gold
Titel Volmaakte kussen
Oorspronkelijke titel Chasing perfect
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 als Intiem 1959
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Charity ziet haar verhuizing naar Fool's Gold als een stap vooruit in haar carrière. En als een gooi naar haar grootste droom: samen met een gewone man een heel gewoon gezing stichten. Dat zou toch moeten lukken in een idyllisch stadje als dit.

Hoewel... Zij moet natuurlijk weer net voor de verkeerde vallen! Josh Golden is een sportheld, en ook nog eens knap, geestig, sexy - bepaald geen man die naar een gewoon bestaan verlangt. Ze kan dus beter ver weg bij hem vandaan blijven. Josh daarentegen, wil juist heel graag zo dicht mogelijk bij haar zijn. Alleen, hoe overtuitgt hij haar dat hij geen halfgod is maar gewooon een aardige jongen?

* In 2015 heruitgegeven als HQN Roman 119 en in 2016 als HarperCollins uitgave met als titel: 'Een hele tour'.


Deel en serie Deel 2 - Fool's Gold
Titel Bijna volmaakt
Oorspronkelijke titel Almost perfect
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 als Intiem 1977
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Eigenlijk was Liz niet van plan ooit nog haar gezicht te laten zien in haar geboorteplaats Fool's Gold. Het is namelijk de woonplaats van Ethan Hendrix, de man die ooit haar grote liefde was. Omdat hij haar jaren geleden heel diep gekwetst heeft, wil ze hem nooit meer zien. Toch kan ze de noodkreet van haar nichtjes onmogelijk negeren, en ze keert samen met Tyler, haar elfjarige zoontje, terug om hen te helpen.

Natuurlijk is het onvermijdelijk dat ze Ethan vrijwel meteen tegen het lijf loopt. Hij is nog altijd onweerstaanbaar en bovendien erg blij haar te zien. Liz snapt er niets van; hij wilde toch nooit meer iets met haar te maken hebben - of met zijn zoon?

* In 2016 heruitgegeven als HQN Roman 129 en in 2017 als HarperCollins uitgave.


Deel en serie Deel 2.5 - Fool's Gold
Titel Gewoonweg gelukkig - Helemaal zijn bruid
Oorspronkelijke titel Summer brides - Sister of the bride
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 als Harlequin Feelgood Jubileumspecial 4
Genre Roman

Korte omschrijving

Gewoonweg gelukkig is een special ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van Harlequin, hij bevat 4 Fool's Gold verhalen.
'Helemaal zijn bruid' is deel 2.5.

In HELEMAAL ZIJN BRUID zinkt Katie de moed in de schoenen: waarom moet ze per se met Howie naar de bruiloft van haar zus? De laatste keer dat ze hem zag, was hij een slungelige nerd van zestien. De goddelijke verschijning die op het trouwfeest op haar af komt lopen kan hem dus onmogelijk zijn!

In HELEMAAL DE ONZE is dierenverzorger Carina hopeloos verliefd op haar baas, dierenarts Cameron. Toch lijkt het haar beter haar gevoelens diep weg te stoppen; ze wil haar baan immers niet op het spel zetten. Maar die onverwachte kus verandert alles...

In ALLES ONDER CONTROLE heeft Fayrene grootse plannen voor een eigen uitzendbureau. Verliefd worden past dan ook niet in de planning. Alleen, vertel dat maar aan de vlinders in haar buik, die steeds enthousiast beginnen te fladderen als ze ingenieur Ryan ziet...

En in ONVERWACHTE FLIRT ziet Abby er enorm tegen op om de superslimme en ongetwijfeld ook supersááie Joaquin drie weken te moeten vermaken in Fool’s Gold. Het is dat ze haar zus, Melissa, niets kan weigeren. Maar zodra Abby Joaquin in de ogen kijkt, weet ze dat ze hém ook niets kan weigeren!


Deel en serie Deel 3 - Fool's Gold
Titel Volmaakt gelukkig
Oorspronkelijke titel Finding perfect
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 als Intiem 1995
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Na het overlijden van haar beste vriendin, Chrystal, verwacht Pia O'Brian dat zij de zorg voor diens kat op zich zal moeten nemen. Een grote verantwoordelijkheid voor iemand die haar kamerplanten nog niet eens in leven kan houden. Als vervolgens blijkt dat Chrystal niet de kat, maar de vervulling van haar kinderwens aan Pia heeft nagelaten, is die totaal in shock. Hoe is het mogelijk dat Chrystal háár heeft aangewezen? En hoe moet ze dit aanpakken? Gelukkig kan Pia rekenen op de hulp van de knappe Raoul Moreno, die haar een praktisch aanbod doet waar ze wel op in moét gaan. Immers, als aanstaande moeder heeft ze toch geen tijd meer voor romantiek... * In 2016 ook heruitgegeven als HQN Roman 140.


Deel en serie Deel 4 - Fool's Gold
Titel Helemaal de mijne
Oorspronkelijke titel Only mine
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 als Intiem 2020
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Het nieuws van het mannentekort in Fool’s Gold heeft inmiddels ook Hollywood bereikt. Tot afschuw van de inwoners is er een realityshow in het stadje neergestreken. Dakota Hendrix is gevraagd een oogje in het zeil te houden. Haar grootste uitdaging dient zich al snel aan, in de vorm van een grote, boze piloot uit Alaska. Deze Finn Andersson is het er totaal niet mee eens dat zijn twee broertjes meedoen aan de show – waar ze hun studie nota bene voor hebben afgebroken – en is van plan ze zo nodig hoogstpersoonlijk terug de collegebanken in te sleuren. Dakota laat zich echter niet intimideren door de aantrekkelijke vreemdeling. Of ze zich door hem zal laten verleiden, is een heel ander verhaal...


Deel en serie Deel 5 - Fool's Gold
Titel Helemaal de jouwe
Oorspronkelijke titel Only yours
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 als Intiem 2039
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Een interessante man als dokter Simon Bradley is een aanwinst voor het stadje, en dus stuurt de burgemeester Montana Hendrix op hem af om hem ervan te overtuigen dat hij moet blijven. Dat zal nog een hele kluif worden, want hun eerste ontmoeting verloopt niet bepaald vlekkeloos doordat Montana’s hond de boel op stelten zet in het ziekenhuis. Desondanks voelt ze zich meteen tot hem aangetrokken, en dat lijkt wel wederzijds. Maar Simon maakt haar direct duidelijk dat zijn verblijf in Fool’s Gold maar tijdelijk zal zijn...


Deel en serie Deel 6 - Fool's Gold
Titel Helemaal de zijne
Oorspronkelijke titel Only his
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 als Intiem 2056
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Oké dan, Nevada Hendrix accepteert uiteindelijk toch de droombaan die Tucker Janack haar aanbiedt. Ze doet dat alleen onder een duidelijke voorwaarde: hun werkrelatie moet puur zakelijk blijven. Hij heeft haar hart al eens gebroken, en ook al was dat jaren geleden, ze weet nog goed hoeveel moeite het haar heeft gekost die dreun te boven te komen. Dus ook al voelt ze ondanks alles nog steeds iets voor hem, ze zal voet bij stuk blijven houden. Gelukkig is zijn verblijf in Fool's Gold maar van korte duur...


Deel en serie Deel 6.1 - Fool's Gold
Titel Gewoonweg gelukkig - Helemaal de onze
Oorspronkelijke titel Summer brides - Only us
Uitgever Nederlandse uitgave in 2020 als Harlequin Feelgood Jubileumspecial 4
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Gewoonweg gelukkig is een special ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van Harlequin, hij bevat 4 Fool's Gold verhalen.
'Helemaal de onze' is deel 6.1.

In HELEMAAL ZIJN BRUID zinkt Katie de moed in de schoenen: waarom moet ze per se met Howie naar de bruiloft van haar zus? De laatste keer dat ze hem zag, was hij een slungelige nerd van zestien. De goddelijke verschijning die op het trouwfeest op haar af komt lopen kan hem dus onmogelijk zijn!

In HELEMAAL DE ONZE is dierenverzorger Carina hopeloos verliefd op haar baas, dierenarts Cameron. Toch lijkt het haar beter haar gevoelens diep weg te stoppen; ze wil haar baan immers niet op het spel zetten. Maar die onverwachte kus verandert alles...

In ALLES ONDER CONTROLE heeft Fayrene grootse plannen voor een eigen uitzendbureau. Verliefd worden past dan ook niet in de planning. Alleen, vertel dat maar aan de vlinders in haar buik, die steeds enthousiast beginnen te fladderen als ze ingenieur Ryan ziet...

En in ONVERWACHTE FLIRT ziet Abby er enorm tegen op om de superslimme en ongetwijfeld ook supersááie Joaquin drie weken te moeten vermaken in Fool’s Gold. Het is dat ze haar zus, Melissa, niets kan weigeren. Maar zodra Abby Joaquin in de ogen kijkt, weet ze dat ze hém ook niets kan weigeren!

* Dit korte verhaal verscheen ook in Bookazine 2019-12 'Onvergetelijk kerstfeest'.
In 2015 werd het voor het eerst uitgegeven in e-book vorm.


Deel en serie Deel 7 - Fool's Gold
Titel Zomerse dagen
Oorspronkelijke titel Summer days
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 als Intiem 2106
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Heidi Simpson kan genoeg redenen bedenken waarom het een heel slecht idee is om iets te beginnen met Rafe Stryker. Ten eerste is hij een keiharde zakenman, en zij is al blij als ze haar geitenkaasjes aan de plaatselijke winkel heeft weten te slijten. Ten tweede heeft hij gezworen zich nooit meer in Fool’s Gold te vestigen, terwijl zij er juist altijd wil blijven. Op de derde plaats heeft hij een relatiebemiddelaar ingeschakeld om de perfecte echtgenote te vinden - met een profiel waar zij natuurlijk totaal niet aan voldoet. En, last but not least, heeft hij een rechtszaak tegen haar grootvader aangespannen om háár boerderij voor zijn moeder op te eisen...
Maar waarom fantaseert ze er dan steeds over om samen met hem oud en gelukkig te worden?


Deel en serie Deel 8 - Fool's Gold
Titel Zomerse nachten
Oorspronkelijke titel Summer nights
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 als Intiem 2118
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Als paardenfluisteraar Shane Stryker na een dag hard werken een biertje gaat pakken in de plaatselijke bar, valt zijn mond open. Er staat een roodharige dame op de bar te dansen! Hoewel hij zijn ogen niet van haar af kan houden, gaan alle alarmbellen in zijn hoofd rinkelen. Hij heeft immers al een keer de vergissing gemaakt voor zo'n soort verleidster te vallen - met rampzalige gevolgen. Dus neemt hij zich voor bij haar uit de buurt te blijven. Ook als hij erachter komt dat Annabelle helemaal geen mannenverslindster is maar een keurige bibliothecaresse. En dat ze om mensen aan het lezen te krijgen zelfs bereid is om een dans op een paard te doen voor de slotact van het Máa-zibfestival, het absolute hoogtepunt van het jaar in het stadje. En wie is de enige die haar daarmee kan, nee, móét helpen?
Juist, niemand anders dan Shane...


Deel en serie Deel 9 - Fool's Gold
Titel Een zomer lang
Oorspronkelijke titel All summer long
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 als Intiem 2130
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Het komt Charlie wel goed uit dat er zo weinig mannen wonen in Fool's Gold, want na een traumatische ervaring wil ze niets meer met ze te maken hebben. Ze heeft een leuke baan, een huis, vriendinnen en... Tja, eerlijk gezegd mist ze de liefde best wel. Maar liefde vraagt om intimiteit, en daar is ze doodsbang voor. Ze is echter niet bang voor Clay Stryker - aardig, geestig en zo knap dat hij vast nooit zal vallen voor iemand als zij. Misschien kan hij haar over haar angst heen helpen.

Clay is het zat dat iedereen hem alleen maar ziet als beroemd fotomodel. Dus verruilt hij de grote stad voor Fool's Gold. Hij ontmoet Charlie en merkt al snel dat hij graag bij haar is - waarschijnlijk omdat zij niet meteen in zwijm valt door zijn uiterlijk. Net als hij denkt dat hij eindelijk eens gewoon bevriend kan zijn met een vrouw, doet ze hem een onthutsend voorstel...


Deel en serie Deel 9.5 - Fool's Gold
Titel Kerstmis in Fool's Gold
Oorspronkelijke titel A Fool's Gold Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 als Intiem 2137
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Danslerares Evie Stryker moet met zestig kleine meisjes de traditionele Dans van de Winterkoning instuderen voor de feestdagen. En dat terwijl ze geen idee heeft hoe die dans gaat en ze niet eens in Fool's Gold wilde zijn! Wat een ellende. Kan deze kerst nog erger? Ja hoor, want er komt ook nog iemand bij de dansschool klagen over geluidsoverlast. Een bijzonder aantrekkelijk iemand, dat wel...

Dante Jefferson wordt stapelgek van het gestamp boven zijn hoofd. Wanneer hij verhaal gaat halen, treft hij tot zijn stomme verbazing Evie aan in de dansschool. Ze ziet er heel sexy uit in haar balletpakje, maar ze blijft natuurlijk wel de zus van zijn beste vriend!


Deel en serie Deel 9.75 - Fool's Gold
Titel Alles onder controle
Oorspronkelijke titel Halfway there
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als e-book
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Ze moet slagen! Fayrene Hopkins heeft grootse plannen, allemaal te vinden in de schema's en lijsten die ze in haar werkruimte heeft hangen. Binnen vier jaar wil ze een goedlopend eigen uitzendbureau hebben, al is ze nu nog alleen de baas over zichzelf. Verliefd worden zit uiteraard niet in de planning...

In zijn tijdelijke baan in Fool's Gold komt ingenieur Ryan Patterson in aanraking met de meest kleurrijke mensen, maar degene die de meeste indruk op hem maakt, is de sprankelende blondine die op een dag het kantoor binnen komt wervelen. Zou het geen goed idee zijn om toch iets langer te blijven?

* Later uitgegeven als bonusverhaal in Bookazine 07/2018. En in 2020 nogmaals in Harlequin Feelgood Jubileumspecial 4 'Gewoonweg gelukkig'.


Deel en serie Deel 10 - Fool's Gold
Titel Nog even onweerstaanbaar
Oorspronkelijke titel Just one kiss
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als Intiem 2158
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Als puberjongen belandde Justice Garrett in Fool's Gold, waar hij een fijne tijd had. Dat kwam niet alleen door het stadje met zijn warme, hartelijke bewoners, maar vooral door zijn schoolvriendinnetje uit die tijd: Patience McGraw. Na vijftien jaar keert hij terug naar Fool's Gold. Hij wil er een opleidingscentrum voor bodyguards gaan opzetten. En dan kan hij meteen even checken of die klik met Patience er nog is...

Zodra Justice in Patience' leven terugkeert, weet ze dat ze weer als een blok voor hem zal vallen, net als al die jaren geleden. Toch kan ze niet zomaar toegeven aan haar sluimerende gevoelens voor hem, al wil ze dat nog zo graag. Want hoe kan ze zeker weten dat hij niet opnieuw zal weglopen van haar - én haar dochtertje?


Deel en serie Deel 11 - Fool's Gold
Titel Nog net zo opwindend
Oorspronkelijke titel Two of a kind
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als Intiem 2162
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Een lezing geven over het ontstaan van het heelal? Dat schudt de hoogbegaafde Felicia zo uit haar mouw. Maar een afspraakje maken met een man is andere koek - helemaal omdat de man in kwestie niemand minder is dan Gideon Boylan, de stoere commando die haar jaren eerder in Thailand de mooiste nacht van haar leven bezorgde. Want hoewel zij hem nog net zo sexy vindt als toen, houdt hij háár duidelijk op een afstand.

Maar dan kent hij Felicia nog niet! Gideon mag dan nooit meer een relatie willen, de bruisende brunette maakt er haar missie van om hem ervan te overtuigen dat zij de ware voor hem is. Maar hoe slim ze ook is, om een man als hij te strikken moet ze héél andere kwaliteiten in de strijd gooien!


Deel en serie Deel 12 - Fool's Gold
Titel Nog altijd verliefd
Oorspronkelijke titel Three little words
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als Intiem 2166
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Isabel is niet bepaald gelukkig in de liefde. De jongen van wie ze als tiener hoteldebotel was, Ford Hendrix, beantwoordde destijds geen van haar brieven. En haar echtgenoot liet haar in de steek voor een andere... man. Ze neemt zich voor haar geluk dan maar te beproeven op het zakelijk vlak en gaat terug naar Fool's Gold om de bruidsboetiek van haar ouders te runnen. Wanneer ze Ford gaat vertellen dat ze niet meer die smachtende tiener van vroeger is, blijkt dat hij haar nu wél ziet staan!

Wie had gedacht dat Isabel Beebe zó sexy zou worden! Ford is blij verrast om haar weer te zien. En aangezien zij, net als hij, ook niet op zoek is naar iets serieus, zou zij wellicht zijn vriendin kunnen spelen om zijn koppelzieke moeder op afstand te houden. Dat betekent dus zogenaamd hand in hand lopen, zogenaamd kussen, zogenaamd vrijen... Of kan dat zogenaamd wel weg?


Deel en serie Deel 12.5 - Fool's Gold
Titel Voor altijd kerst
Oorspronkelijke titel Christmas on 4th Street
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 als Intiem 2189
Genre Roman

Korte omschrijving

Noelle Hopkins heeft net een tweede kans in het leven gekregen, en ze is vastbesloten alles eruit te halen wat erin zit! Omdat Kerstmis veruit haar favoriete tijd van het jaar is, heeft ze een winkeltje geopend waar het het hele jaar feest is, The Christmas Attic. Het winkeltje loopt geweldig - zo goed dat ze extra hulp in moet schakelen. Gabriel Boylan is naar Fool's Gold gekomen om te herstellen van een verwonding die hij heeft opgelopen bij zijn werk als legerarts. Hij heeft niet bepaald goede herinneringen aan kerst, maar het werk in The Christmas Attic biedt een welkome afleiding. Om nog te zwijgen van de mooie eigenaresse, Noelle... Al snel blijft het niet langer bij kussen onder de mistletoe... Houden ze het bij een feestelijke flirt, of wordt het een kerstsprookje voor altijd?


Deel en serie Deel 13 - Fool's Gold
Titel Een kwestie van wennen
Oorspronkelijke titel When we met
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2198
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Taryn Crawford weet zich prima staande te houden tussen de mannen in het zakenleven - en wel op tien centimer hoge hakken. Professioneel en onpersoonlijk, dat is haar devies; met aardig zijn kom je er niet, weet ze uit ervaring. Het is dan ook wel even wennen wanneer ze met haar pr-bedrijf van LA naar Fool's Gold verhuist: wat is iedereen er vriendelijk! En wanneer ze wel erg onprofessionele en persoonlijke gevoelens begint te koesteren voor de ruig aantrekkelijke bodyguardtrainer Angel, is haar verwarring helemaal compleet...

Na alles wat hij heeft meegemaakt, is voormalig militair Angel Whittaker best tevreden met zijn rustige bestaan in het vriendelijke stadje Fool's Gold. Maar dan valt zijn oog op de hooggehakte Taryn. Deze vrouw wil hij verleiden! Lukt het hem om de koele, ongenaakbare schoonheid te ontdooien?


Deel en serie Deel 14 - Fool's Gold
Titel Een kwestie van vertrouwen
Oorspronkelijke titel Before we kiss
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2202
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Voormalig footballspeler Sam Ridge heeft altijd pech met vrouwen. Nu ook weer: heeft hij net een verrukkelijke onenightstand beleefd met een zekere Dellina, ontdekt hij een kamer in haar huis vol met bruidsjurken. Wegwezen dus! Maar dan organiseert zijn pr-bureau een groot feest in Fool's Gold en wordt hij geacht de hulp in te schakelen van de enige partyplanner die het stadje rijk is: juist, Dellina Hopkins...

Dellina vindt het totaal niet vervelend om de aantrekkelijke Sam weer te zien, al verdient hij wel een lesje omdat hij zomaar de benen nam. Bovendien wil ze niet dat hij denkt dat ze op zoek is naar vastigheid - achter die bruidsjurken schuilt een heel ander verhaal.

Maar hoe harder ze roepen dat ze totáál niet op elkaar zitten te wachten... hoe verleidelijker het wordt om die ene nacht nog eens dunnetjes over te doen!


Deel en serie Deel 15 - Fool's Gold
Titel Een kwestie van kiezen
Oorspronkelijke titel Until we touch
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2206
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Larissa Owens is woedend. Waarom moest haar moeder zo nodig aan Jack McGarry vertellen dat zij, Larissa, verliefd op hem is? Het is gewoon te gê nant voor woorden! En daarbij is het ook nog eens absoluut niet waar. Jack is haar baas en beste vriend, meer niet. Gelukkig weet ze hem er gemakkelijk van te overtuigen dat ze niet meer dan vriendschappelijke gevoelens voor hem koestert. Alleen begint ze nu zelf te twijfelen...

Voormalig footballspeler Jack McGarry is een gezegend mens, vindt hij zelf. Hij heeft leuke collega's bij het pr-bureau, een geweldige beste vriendin en genoeg aandacht van mooie vrouwen. Toch lijkt er sinds het bezoekje van Larissa's moeder iets veranderd te zijn. Larissa mag dan ontkennen dat ze van hem houdt... maar wil hij eigenlijk niet liever dat dat wél zo is?


Deel en serie Deel 16 - Fool's Gold
Titel Hou me vast
Oorspronkelijke titel Hold me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2214
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Geef Destiny Mills maar gewoon een heerlijk kalm leventje. Want met twee beroemde countrymuzikanten als ouders heeft ze van dichtbij kunnen zien waar een uitbundige levenswijze toe leidt. En als ze ergens niet in de verleiding zal komen, denkt ze, dan is het wel in het rustige Fool's Gold. Maar dan loopt ze Kipling Gilmore tegen het lijf. Dé Kipling Gilmore. Beroemd skiheld, adrenalinejunk... en dus véél te wild voor Destiny!

Nu een ongeval een eind heeft gemaakt aan zijn skicarrière, moet Kipling zijn kicks ergens anders vandaan halen. En een korte affaire met de prachtige roodharige Destiny behoort zeker tot de mogelijkheden. Helaas lijkt zij daar heel anders over te denken, en veel meer dan een kus staat ze hem niet toe. Maar hoe langer ze hem op een afstand houdt, des te meer raakt hij ervan overtuigd dat hij met deze vrouw de grootste trofee in handen heeft!


Deel en serie Deel 17 - Fool's Gold
Titel Kus me
Oorspronkelijke titel Kiss me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als als Intiem 2218
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Eigenlijk deed Phoebe Kitzke niet meer aan gunsten - niet sinds ze dankzij haar goede bedoelingen haar baan in LA kwijtraakte - maar ze kan haar beste vriendin, Maya, toch moeilijk iets weigeren? En dus reist ze naar Fool's Gold om te gaan helpen op Maya's familieranch. Eenmaal daar wordt ze niet bepaald gastvrij ontvangen door cowboy Zane Nicholson. Phoebe snapt er niets van; wat is zijn probleem? Behalve dan dat hij onmogelijk sexy is...

Zane is nog steeds chagrijnig omdat zijn broertje achter zijn rug om kaartjes heeft verkocht voor het veedrijven op zijn ranch. Als hij ergens niet op zit te wachten, is dat zijn terrein wordt overspoeld door toeristen... En dan heeft zijn stiefzus, Maya, ook nog een of ander stadsmeisje geregeld om hem te helpen. Al weet de lieve en sprankelende Phoebe al snel een gevoelige snaar bij hem te raken!


Deel en serie Deel 18 - Fool's Gold
Titel Verras me
Oorspronkelijke titel Thrill me
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2222
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Al vroeg in haar leven leerde Maya Farlow dat je het best alleen op jezelf kunt vertrouwen. Dus toen ze te veel ging voelen voor bad boy Del Mitchell, deed ze het enige wat ze kon: wegvluchten uit Fool's Gold. En ook Del verliet het stadje, om zijn fortuin te vergaren in de wereld van de extreme sporten.

Nu, tien jaar later, keert Maya terug naar Fool's Gold om het te promoten als De Plaats voor Romantiek. De beroemdheid die is ingehuurd als woordvoerder, is niemand minder dan Del - de man die ze dumpte maar nooit heeft kunnen vergeten. Hoezo ongemakkelijk?

Hoewel Del geen wraakzuchtig type is, wil hij hoe dan ook voorkomen dat hij opnieuw valt voor Maya, de vrouw die zijn hart brak. Hij mag dan van risico's houden, hij is niet helemaal gek! Het probleem is alleen dat hij tijdens zijn avonturen nog nooit zo'n grote rush heeft ervaren als bij Maya's kussen...


Deel en serie Deel 19 - Fool's Gold
Titel Winterse kussen
Oorspronkelijke titel Marry me at Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 als Intiem 2239
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Wanneer Madeline wordt gevraagd een kerstbruiloft te organiseren, lijkt haar dat geweldig... tot ze hoort dat ze moet samenwerken met de broer van de bruid: filmster Jonny Blaze. Ze is al jaren heimelijk verliefd op hem, maar de meest sexy man op aarde ziet haar natuurlijk niet staan…

Jonny is in Fool's Gold gaan wonen omdat hij een normaal leven wil leiden, niet omdat hij op zoek is naar liefde. Happily-ever-after is iets wat alleen in films voorkomt. Toch lijkt niets aan het stadje normaal te zijn: Madeline, bijvoorbeeld, is de opmerkelijkste vrouw die hij ooit heeft ontmoet. En ze is ook nog ontzettend aantrekkelijk!

Het regelen van de bruiloft leidt tot dinertjes bij kaarslicht en wandelingen door de sneeuw. Madeline ontdekt dat de echte Jonny veel boeiender is dan Jonny de filmster. Maar is de actieheld bereid zijn hart op het spel te zetten en zich te wagen aan de rol van zijn leven?


Deel en serie Deel 20 - Fool's Gold
Titel Helemaal het einde
Oorspronkelijke titel Best of my love
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 als Intiem 2250
Genre Roman

Korte omschrijving

Fool's Gold lijkt de ideale woonplaats, maar er is één probleem: er wonen te weinig mannen...

Shelby Gilmore kan wel wat liefde gebruiken in haar leven. Maar omdat ze het moeilijk vindt om mannen te vertrouwen, heeft ze een plannetje bedacht. Eerst sluit ze vriendschap met een man, en daarna zoekt ze iemand voor een relatie. En ze weet al precies wie de gelukkige kandidaat wordt voor stap één: Aidan Mitchell.

Aidan is een avontuurlijk type: hij is de baas van Mitchell Adventure Tours en hij heeft menig avontuurtje beleefd met vrouwelijke toeristen. Toch zint het hem niet dat hij inmiddels bekendstaat als de casanova van Fool's Gold. Wellicht dat Shelby's experiment hem kan helpen om op een fatsoenlijke manier met vrouwen om te gaan.

Maar terwijl Aidan en Shelby druk bezig zijn de mysteries rondom mannen en vrouwen te ontrafelen, nemen de roddels over hen toe. Ach, als toch al niemand gelooft dat ze gewoon vrienden zijn, waarom zouden ze die roddelaars dan geen waar voor hun geld geven?


Deel en serie Deel 21 - Fool's Gold
Titel Gewoonweg gelukkig - Onverwachte flirt
Oorspronkelijke titel A Fool's Gold wedding
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 in Harlequin Feelgood Jubileumspecial 4
Genre Roman

Korte omschrijving

Gewoonweg gelukkig is een special ter gelegenheid van het 45-jarig jubileum van Harlequin, hij bevat 4 Fool's Gold verhalen.
'Onverwachte flirt' is deel 21.

In HELEMAAL ZIJN BRUID zinkt Katie de moed in de schoenen: waarom moet ze per se met Howie naar de bruiloft van haar zus? De laatste keer dat ze hem zag, was hij een slungelige nerd van zestien. De goddelijke verschijning die op het trouwfeest op haar af komt lopen kan hem dus onmogelijk zijn!

In HELEMAAL DE ONZE is dierenverzorger Carina hopeloos verliefd op haar baas, dierenarts Cameron. Toch lijkt het haar beter haar gevoelens diep weg te stoppen; ze wil haar baan immers niet op het spel zetten. Maar die onverwachte kus verandert alles...

In ALLES ONDER CONTROLE heeft Fayrene grootse plannen voor een eigen uitzendbureau. Verliefd worden past dan ook niet in de planning. Alleen, vertel dat maar aan de vlinders in haar buik, die steeds enthousiast beginnen te fladderen als ze ingenieur Ryan ziet...

En in ONVERWACHTE FLIRT ziet Abby er enorm tegen op om de superslimme en ongetwijfeld ook supersááie Joaquin drie weken te moeten vermaken in Fool’s Gold. Het is dat ze haar zus, Melissa, niets kan weigeren. Maar zodra Abby Joaquin in de ogen kijkt, weet ze dat ze hém ook niets kan weigeren!


Nog niet vertaalde delen van de Fool's Gold serie:

Deel 6.5 - Almost summer
Deel 12.1 - Fool's Gold Cookbook: A lovestory told through 150 recipes
Deel 12.2 - Sweeter with you
Deel 15.5 - Yours for Christmas
Deel 20.5 - A kiss in the snowLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Happily Inc. Serie
Titel In één klap verliefd
Oorspronkelijke titel You say it first
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als Feelgood 1
Genre Roman

Korte omschrijving

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de vele bruiloften in het stadje *** HAPPILY INC. ***
Want in Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Pallas houdt met hart en ziel van haar bedrijf, Weddings in a Box. Maar als ze het niet snel winstgevend maakt, zal ze bij de familiebank moeten gaan werken. Wanneer ze een compleet uitzinnige bruiloft moet organiseren, helpt haar timmerman, de knappe kunstenaar Nick, haar aan creatieve ideeën. En ook buiten het werk weet hij haar op onverwachte manieren te inspireren. Als ze haar hart nu maar niet aan hem verliest; zo'n vrijgevochten type vertrekt natuurlijk zo weer uit haar leven!


Deel en serie Deel 2 - Happily Inc. Serie
Titel Vanaf de tweede kus
Oorspronkelijke titel Second chance girl
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als Feelgood 5
Genre Roman

Korte omschrijving

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij de vele bruiloften in het stadje *** HAPPILY INC. ***
Want in Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Carol Lund, hoofdopzichter van het dierenpark van Happily Inc., weet best dat zij veel te gewoontjes is voor haar knappe kunstenaarsbuurman, Mathias. Zijn voorkeur gaat duidelijk uit naar de niet-aflatende stroom beeldschone bruidsmeisjes die het stadje overspoelt. Ze is blij verrast wanneer hij aanbiedt haar te helpen bij het vinden van een kudde voor haar eenzame giraf, Millie - en compleet in shock wanneer hij haar op een avond verleidt. En al is ze ook niet zo naïef dat ze na één nacht al bruidsklokken hoort luiden, het is ronduit beledigend dat hij daarna doet alsof er niets is gebeurd!


Deel en serie Deel 2.5 - Happily Inc. Serie
Titel Kerst met een kroontje
Oorspronkelijke titel A very merry princess
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als bonusverhaal in Feelgood 14 en als e-book
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Wanneer prinses Bethany naar Happily Inc. reist om een van haar hengsten naar zijn nieuwe onderkomen te brengen, besluit ze zich voor te doen als stalhulp. Maar wat als de sexy nieuwe eigenaar, Cade Saunders, ontdekt dat de vrouw die hij kust totaal iemand anders is?

* Verscheen als bonusverhaal in Feelgood 14 Linda Lael Miller - Sterren boven Mustang Creek. Ook apart verkrijgbaar als e-book.


Deel en serie Deel 3 - Happily Inc. Serie
Titel Drie heerlijke nachten
Oorspronkelijke titel Why not tonight
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 als Feelgood 23
Genre Roman

Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Natalie Kaleta is bereid alles te doen voor de kunstenaars bij haar galerie, zelfs als ze haar leven en haar kapsel ervoor op het spel moet zetten. Dus trotseert ze een zware storm om de teruggetrokken Ronan Mitchell te bereiken - om vervolgens door een modderstroom te stranden in zijn huis in de bergen. Daar ontdekt ze dat de knappe glaskunstenaar ook een heel warme kant heeft, en haar sluimerende crush verandert al snel in een hevige verliefdheid. Ze zou zweren dat hij ook meer dan professionele interesse in háár heeft, maar hoeveel langer moet ze nog wachten tot hij haar eindelijk kust?


Deel en serie Deel 4 - Happily Inc. Serie
Titel Nog altijd betoverd
Oorspronkelijke titel Not quite over you
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2019 als Feelgood 29
Genre Roman

Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Silver Tesdal heeft een hoofd voor zaken en een mond om te kussen, en in beide eigenschappen is bankier Drew Lovato bijzonder geïnteresseerd. Sinds hij zo stom was om haar op de middelbare school te laten gaan, houdt ze hem echter op een afstand. Wanneer de bank haar lening afwijst, ziet hij zijn kans schoon: nu kan hij niet alleen haar briljante zakelijke plan financieren, maar ook proberen haar vertrouwen terug te winnen - en, met een beetje geluk, haar hart!


Deel en serie Deel 5 - Happily Inc. Serie
Titel Alleen maar voor jou
Oorspronkelijke titel Meant to be yours
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 als Feelgood 39
Genre Roman

Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Een gescheurde trouwjurk, een ingezakte taart, een spoorloos verdwenen trouwring... Noem een crisis, en weddingplanner Renee Grother weet er een oplossing voor. Maar hoe goed ze ook is in het organiseren van andermans bruiloften, zelf is ze niet voor het huwelijk in de wieg gelegd. Daarom bevalt haar flirt met sexy thrillerauteur Jasper Dembenski haar uitstekend, en ook hij lijkt blij te zijn met hun friends with benefits-regeling. Wanneer Renee zijn inspiratiebron wordt voor een vrouwelijk personage in zijn nieuwe boek en ze elkaar steeds vaker zien, begint ze stiekem toch op meer te hopen... Maar durft ze zich over te geven aan het enige wat niet makkelijk te plannen valt: de liefde?


Deel en serie Deel 6 - Happily Inc. Serie
Titel Een heel gelukkig kerstfeest
Oorspronkelijke titel Happily this Christmas
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2021 als Feelgood Roman 67
Genre Roman

Korte omschrijving

In Happily Inc. is elke dag de mooiste van je leven!

Wynn Beauchene heeft een goedlopende zaak, een geweldige zoon en een lichtelijk gênante crush op haar buurman, politieagent Garrick McCabe. Maar ach, wat kan het voor kwaad? Ze is een onafhankelijke vrouw, die zich af en toe overgeeft aan onschuldige fantasieën over een man die ze nauwelijks kent. Dan heeft Garrick ineens haar hulp nodig: zijn zwangere dochter komt tijdens de feestdagen bij hem wonen, en hij vraagt of Wynn hem wil helpen zijn huis gezelliger te maken. Maar zullen een paar kussens, kaarsen en kerstlichtjes genoeg zijn om de spanning tussen zijn dochter en hem uit de lucht te halen? En wat moet Wynn beginnen met de spanning tussen Garrick en haar, die juist als een razende oploopt?
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 0.5 - Wishing Tree
Titel Welkom in Wishing Tree
Oorspronkelijke titel Say you'll stay
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 als e-book
Genre Roman

Korte omschrijving

 

In Wishing Tree komen al je wensen uit!

Sommige gebroken harten zijn pijnlijker dan andere. Voor Shaye Harper was het de laatste keer zelfs zó erg, dat ze mannen voorgoed heeft afgezworen. Op weg naar een nieuw begin in Seattle maakt ze een pitstop in Wishing Tree, Washington. Voor ze het weet, is ze betoverd door het plaatsje, met zijn enigszins vreemde festiviteiten - hoezo vieren ze er kerst in juli? – en hartelijke inwoners. En dan in het bijzonder de knappe Lawson Easley, die het haar wel héél erg lastig maakt zich aan haar voornemen te houden...

* In 2022 ook verschenen als bonusverhaal in HQN Roman 315 Als een frisse zomerbries.


Deel en serie Deel 1 - Wishing Tree
Titel Bruiloft in het wit
Oorspronkelijke titel The Christmas wedding guest
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 als HQN Roman 324
Genre Roman

Korte omschrijving

De Somerville-zusjes geloven best in de liefde, maar of die ook voor hen is weggelegd…

Reggie is niet meer thuis geweest sinds haar mislukte verloving, maar wanneer haar ouders besluiten hun huwelijksgeloften te hernieuwen, haalt ze haar glitters uit de kast voor de bruiloft. Toby, haar eerste liefde, is onverwacht ook van de partij. Eigenlijk zijn ze allebei nog niet toe aan iets nieuws, maar al snel vliegen de vonken als vanouds door de lucht. Besluiten ze, geheel volgens de kerstgedachte, het verleden te laten rusten en samen het nieuwe jaar in te gaan?

Dena is klaar met wachten op de ware, en dus heeft ze besloten in haar eentje een baby te krijgen. Dan checkt een waanzinnig knappe songwriter in bij haar B&B. Micah, die sinds tijden geen woord meer op papier heeft gekregen, lijkt inspiratie te putten uit haar vastberadenheid om moeder te worden. Eén kus in de sneeuw later, en ze is kansloos verloren! Maar een rockster als hij valt natuurlijk nooit voor een doorsnee meisje als zij…

Terwijl de kerstbruiloft van hun ouders met rasse schreden nadert, begint het er voor de zusjes om te spannen. Want wie weet mogen ze het mooiste kerstcadeau uitpakken dat er is: de liefde!


Nog niet vertaalde delen van de Wishing Tree serie:

Deel 2 - Home sweet ChristmasLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Eindelijk thuis
Oorspronkelijke titel Already home
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2012 als HQN Roman 38
Genre Roman

Korte omschrijving

Toegegeven, na een mislukt huwelijk en een ex die haar ego geen goed heeft gedaan, was Jenna Stevens toe aan een verandering. Maar nu ze voor het winkelpand staat waarvoor ze een langlopend huurcontract heeft getekend, vraagt ze zich af of die verandering nou echt zó drastisch moest zijn: ze weet eigenlijk helemaal niet hoe ze een winkel moet runnen! Gelukkig staat haar adoptiefamilie, bij wie ze zich volledig thuisvoelt, vierkant achter haar. Bovendien is ze zo verstandig om Violet aan te nemen, een doortastende dame die al snel haar rechterhand wordt. Sneller dan ze had gehoopt, is haar kookwinkel een feit en kan ze aan de slag. Net als het allemaal begint te lopen, gebeurt er iets waardoor alles verandert. Haar biologische ouders staan plotseling bij haar op de stoep en vertellen haar dat ze haar dolgraag willen leren kennen. Hun komst lijkt Jenna's leven in een stroomversnelling te brengen, en opeens staat ze voor een keuze: houdt ze vast aan wat vertrouwd en veilig is, of opent ze haar hart voor het onbekende?

* In 2014 werd het door Harlequin heruitgegeven in luxe formaat.


Titel Toevallig de jouwe
Oorspronkelijke titel Accidentally yours
Uitgever Nederlandse uitgave in 2009 als Intiem 1754
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Alleenstaand moeder Kerri Sullivan heeft zo snel mogelijk vijftien miljoen dollar nodig om haar zieke zoontje te redden. Ze is dan ook tot alles bereid om van de steenrijke Nathan King het geld los te krijgen - zelfs verleiding en chantage sluit ze daarbij niet uit!

Nathan is aanvankelijk verontwaardigd over haar brutale pogingen hem tot medewerking te dwingen, maar uiteindelijk zwicht hij omdat hij eigenlijk wel iemand als Kerri - een mooie hardwerkende kapster, moeder van een ziek kind - kan gebruiken om zijn imago van keiharde zakenman op te vijzelen. Het lijkt een perfecte deal, maar dan gebeurt het ondenkbare...

* In 2015 heruitgegeven als HQN Roman 94.


Titel Als de tulpen bloeien
Oorspronkelijke titel Secrets of the Tulip sisters
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 als HQN Roman 206
Genre Roman

Korte omschrijving

Soms is een verandering helemaal zo gek nog niet!

Kelly Murphy is gek op routine, het leven kan haar niet gelijkmatig genoeg zijn. Dus voor haar geen heftige emoties, geen rare uitspattingen. Zelfs haar werk, tulpen kweken, verloopt altijd volgens hetzelfde ritme. Haar rust verdwijnt op slag als er twee opmerkelijke dingen gebeuren. Griffith Burnett, ooit de knapste jongen van de school, lijkt opeens geïnteresseerd in haar. En Olivia, haar mooie, geslaagde en wat haar betreft onwelkome zus, keert na tien jaar onverwacht terug in Tulpen Crossing.

Maar daar blijft het niet bij. Nu het lot eenmaal bepaald heeft dat het leven van Kelly Murphy op de schop moet, dienen de onverwachte gebeurtenissen zich in rap tempo aan. Toch ontdekt ze dat verandering niet per se slecht hoeft te zijn. Want zussen kunnen elkaar ook steunen, merkt ze… en soms leidt een heftige emotie juist tot iets heel moois!


Titel Boordevol liefde
Oorspronkelijke titel When we found home
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 als HQN Roman 240
Genre Roman

Korte omschrijving

Ze dácht dat ze er helemaal alleen voor stond...

Na de domme dingen die ze heeft gedaan, droomt Callie van een nieuwe start. Iets beters dan haar slechtbetaalde baantje en piepkleine huurkamertje - aan een relatie durft ze niet eens te denken. Alleen: hoe pak je dat aan als je, zoals zij, er helemaal alleen voor staat?

Dan ontdekt ze dat ze nog een oudere broer heeft, en een tienerzusje. Haar grootvader, eigenaar van het beroemde Carlotti-concern, wil goedmaken wat de kinderen van zijn onverantwoordelijke zoon hebben moeten missen, en hij staat erop dat ze bij hem komen wonen op zijn landgoed.

Misschien had Callie voorzichtiger moeten zijn met wat ze wenste, want het leven van een rijke erfgename past totaal niet bij haar. Maar terwijl broer en zussen naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat je leven er heel anders uit gaat zien wanneer je je hart durft open te stellen. En dat er dan zelfs weer plaats kan zijn voor liefde!


Titel Geen wolkje aan de lucht
Oorspronkelijke titel California girls
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 als HQN Roman 261
Genre Roman

Korte omschrijving

In Californië, waar de zussen Finola, Zennie en Ali wonen, schijnt de zon altijd. Maar als ze opeens alle drie gedumpt worden, ziet de toekomst er een stuk minder zonnig uit. Al reageren ze allemaal totaal verschillend…

Tv-presentatrice Finola wil het liefst wegkruipen onder een dekentje wanneer haar gast, een beeldschone countryzangeres, tijdens een live-uitzending onthult dat ze het doet met háár vent. Ze kan alleen maar bidden dat Nigel snel tot bezinning komt... en terug naar háár!

Voor Zennie is het eind van haar relatie niet het eind van de wereld. Dus zegt ze spontaan ja als haar beste vriendin vraagt of ze draagmoeder voor haar wil zijn. Pas later als ze, zwanger en wel, sexy Clark tegen het lijf loopt, begint het haar te dagen dat haar timing nou niet echt denderend is.

En Ali’s zelfvertrouwen krijgt een enorme deuk als haar verloofde zijn broer stuurt om te vertellen dat hij toch maar niet wil trouwen. Zijn bróér, nota bene! En wat ze al helemaal niet begrijpt, is dat Daniel na het brengen van deze rampzalige boodschap maar langs blijft komen.

Gelukkig hebben ze elkaar om bij uit te huilen, liters chocolate chip-ijs mee te delen… en gewoon zussen voor elkaar te zijn.


Titel Voor niemand veilig
Oorspronkelijke titel Living on the edge
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2007 als Black Rose 83
Genre Roman

Korte omschrijving

 

Californië, Verenigde Staten
Soms bestaan er twee waarheden...

Ook al is de klus interessant genoeg, Tanner Keane, kan maar met moeite sympathie opbrengen voor de verwende rijkeluisdochter die hij zojuist heeft bevrijd van haar ontvoerders. Als Madison Hilliard hem smeekt haar niet terug te brengen naar haar familie, is hij dan ook absoluut niet zonder meer bereid te doen wat ze zegt.

Het leven dat Madison de laatste jaren leidde, leek echter in niets op het societyleventje vol klatergoud dat Tanner zich voorstelt. Hoe kan ze hem ervan overtuigen dat haar leven in gevaar is en ze bescherming nodig heeft - en wel van de man die hem heeft ingehuurd?

* In 2021 heruitgegeven als e-book met de titel: Twee sterke armen.


Titel Een verrassende zomer
Oorspronkelijke titel The summer of Sunshine and Margot
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2021 als HQN Roman 282
Genre Roman

Korte omschrijving

De Baxter-zusjes Margot en Sunshine zijn verknocht aan hun werk en aan elkaar. De man van hun leven hebben ze nog niet gevonden, maar in een magische zomer als deze is alles mogelijk...

Etiquettecoach Margot Baxter weet precies hoe ze met eigenzinnige klanten moet omgaan. Behalve met Bianca, een nog altijd beeldschone filmster op leeftijd - met de finesse van een bulldozer. Haar bijbrengen hoe ze zich moet gedragen in diplomatieke kringen is de grootste uitdaging van Margots carrière. Dat Bianca’s zoon, de aantrekkelijke wetenschapper Alec Mcnicol, weinig vertrouwen in haar lijkt te hebben, helpt ook niet...

Sunshine Baxter is jarenlang het lang-leve-de-lol-zusje geweest. Steeds opnieuw liet ze alles uit haar handen vallen om dromen na te jagen die toch nooit zouden uitkomen. Deze keer neemt ze haar tijdelijke baan als nanny heel serieus en zal ze haar studie afmaken en aan haar toekomst werken. En reken maar dat ze zich niet meer van haar pad af laat brengen door een man - laat staan door haar baas, de knappe weduwnaar Declan Dubois!


Titel De vriendschapslijst
Oorspronkelijke titel The friendship list
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2022 als HQN Roman 300
Genre Roman

Korte omschrijving

Twee beste vriendinnen schudden hun ingedutte bestaan op... En hoe!

Alleenstaand moeder Ellen Fox is reuze tevreden met haar leven - totdat ze haar zoon hoort zeggen dat hij niet naar zijn favoriete universiteit wil verhuizen omdat zijn moeder afhankelijk van hem is. Dat mag ze niet laten gebeuren! Om Cooper ervan te overtuigen dat hij zijn dromen moet najagen, moet ze hem laten zien dat ook zíj het leven ten volste benut.

Om Ellen te helpen uit haar comfortzone te komen, stelt haar beste vriendin Unity Leandre voor een lijst te maken met uitdagingen, zoals ‘een tatoeage nemen’ of ‘naar bed gaan met een lekkere vent’. Ook voor Unity zelf stellen ze een lijst op, maar niet omdat zij zo nodig hoeft te veranderen. Wat is er immers mis met een weduwe van begin dertig die haar tijd het liefst doorbrengt in een bejaardensoos?

Voor de vriendinnen begint de vriendschapslijst als een manier om aan anderen te laten zien dat het echt wel goed met ze gaat. Maar ergens tussen ‘rotsklimmen’ en ‘hakken dragen van zeven centimeter’ ontdekken ze dat het leven veel waardevoller is als het geleefd wordt met plezier en overgave - en dat het met die lekkere vent dan wellicht ook nog goedkomt!


Titel Zon boven de wijnranken
Oorspronkelijke titel The vinyard at Painted Moon
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2022 als HQN Roman 309
Genre Roman

Korte omschrijving

Doet ze wat water bij de wijn… of begint ze helemaal opnieuw?

Het leven van Mackenzie Dienes lijkt perfect: ze heeft een prachtig huis, dierbare vrienden en een succesvolle carrière als wijnmaker bij het familiewijnhuis. Er is alleen één probleem: het is niet haar familie, maar die van haar echtgenoot. Eigenlijk is alles in haar leven verbonden met hem – zijn moeder is bijna als een moeder voor haar, hun huis staat op familiegrond, zijn zus is haar beste vriendin. Dus wanneer haar man en zij onder ogen zien dat hun huwelijk voorbij is, is de pijn zoveel groter dan alleen een gebroken hart...

Ze zóú kunnen blijven... Of ze springt in het diepe en bouwt iets voor zichzelf op. Want als ze het aandurft om het leven los te laten dat ze altijd heeft gewild, dan zou het zomaar kunnen dat er nog iets veel mooiers op haar ligt te wachten!


Titel Als een frisse zomerbries
Oorspronkelijke titel Before summer ends
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2022 als HQN Roman 315
Genre Roman

Korte omschrijving

Ze stapt zo uit zijn dromen zijn landhuis in...
Nissa Lang weet niet beter dan dat Desmond Stilling, de beste vriend van haar broer, te hoog gegrepen is voor haar. Hij is directeur van een groot bedrijf, zij is maar een simpele lerares. Hij is adembenemend knap, zij... niet. Dus als haar vakantiebaantje als huisoppas niet doorgaat en hij aanbiedt dat ze de zomer bij hem kan komen wonen, neemt ze zich heilig voor niet te laten merken dat ze al jaren heimelijk verliefd op hem is...
Stom! Desmond had moeten weten dat het niet verstandig was om Nissa in huis te halen. Hoewel hij al jaren stiekem over haar fantaseert, houdt hij bewust afstand. Ze verdient iemand die haar zijn hart kan schenken, niet iemand zoals hij. Maar hoe houdt hij dit in hemelsnaam twee maanden vol? Al vanaf het moment dat ze zijn stille landhuis binnenstapte, wil hij niets anders dan haar kussen!

Met bonusverhaal Welkom in Wishing Tree!
Shaye Harper heeft mannen voorgoed afgezworen. Op weg naar Seattle maakt ze een pitstop in Wishing Tree, Washington. Voor ze het weet, is ze betoverd door het plaatsje, met zijn vreemde festiviteiten - hoezo vieren ze er kerst in juli? – en hartelijke inwoners. En dan in het bijzonder de knappe Lawson Easley...

Welkom en Wishing Tree is de prequel van een nieuwe serie van Susan Mallery, Wishing Tree.


Titel Zusjes tegen wil en dank
Oorspronkelijke titel The stepsisters
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave 2023 als HQN Roman 333
Genre Roman

Korte omschrijving

Als zusjes doe je alles voor elkaar… toch?

Ooit, toen haar vader met Sage’ moeder trouwde, was Daisy dolblij dat ze eindelijk een zus had. Maar hoe graag Daisy ook vriendinnen wilde worden met haar nieuwe stiefzus, Sage hield haar altijd op een afstand. Op school ging de mooie en populaire Sage zelfs een stapje verder en pestte ze Daisy omdat ze verlegen en mollig was. De scheiding van hun ouders bracht de zussen ook niet dichter bij elkaar. Toen Sage naar Europa vertrok omdat haar jeugdliefde Jordan niet met haar wilde trouwen, trouwde Daisy later wél met hem.

Achttien jaar later had Daisy nooit verwacht Sage terug te zien. Maar wanneer hun jongere zusje een beroep doet op hen allebei, zetten ze hun trots opzij om er samen voor Cassidy te zijn. Niemand is verbaasder dan zijzelf wanneer er een vriendschap tussen hen opbloeit. Hun prille nieuwe band komt echter in gevaar door één onbezonnen actie. Keren de stiefzussen elkaar opnieuw de rug toe, of leren ze voor eens en altijd te vergeven, zodat ze eindelijk écht zusjes kunnen worden?
Overzicht van de overige Harlequin pockets Series

Los Lobos

 1. Someone like you
 2. Falling for Gracie
 3. Dochters van de bruid - Daughters of the bride (HQN Roman 166)

Voor geen miljoen (Million Dollar Catch)

 1. Verblindende charme - The substiture millionaire (Intiem 1657)
 2. Onverwachte romance - Th unexpected millionaire (Intiem 1663)
 3. Miljonair gestrikt - The ultimate millionaire (Intiem 1669)
* Deze 3 verhalen werden ook samen uitgegeven als Harlequin Topcollectie 7 met als titels: 'Julie' - 'Willow' - 'Marina'.

Positively pregnant

 1. Huwelijk met spelregels - Having her boss's baby (Intiem 1594 & in Bouquet Extra 434 & in Romanza Familieleven 13)
 2. Playboy wordt papa - The ladies' man (Intiem 1599 & in Bouquet Extra 440)
 3. Hopeloos verloren - Her last first date (Intiem 1677 & in Intiem Jubileumspecial 'Oneindig verleidelijk')

Hometown heartbreakers

 1. The best bride
 2. Marriage on demand
 3. Vader in opleiding - Father in training (in Baccara Extra 43)
 4. Leuk maar lastig - Part-time wife (in Baccara Extra 54 & in Intiem Favorieten 236)
 5. Verboden nachten - Full-time father (in Baccara Extra 56 & in Intiem Favorieten 236)
 6. Geplaagd door hartstocht - Holly and mistletoe (Baccara 354)
 7. Husband by the hour
 8. Good husband material
 9. Completely smitten
 10. One in a million
 11. Quinn's woman
* 'Leuk maar lastig' & 'Verboden nachten' zijn ook samen verschenen in Intiem Favorieten 236.

Brides of Bradley House

 1. Baccara 486 Een bed van stro - Dream bride
 2. Baccara 495 Een reddende engel - Dream groom
 3. Dream wedding

Desert Rogues

 1. Roos van de woestijn - The sheikh's kidnapped bride (Baccara 529)
 2. The sheikh's arranged marriage
 3. The sheikh's secret bride
 4. The sheikh and the runaway princess
 5. The prince and the virgin princess
 6. The sheikh and the pregnant princess
 7. The sheikh and the princess in waiting
 8. The sheikh and the princess bride
 9. The sheikh and the bride who said no
 10. The sheikh and the virgin secretary
 11. The sheikh and the christmas bride
 12. The sheikh and the pregnant bride
 13. The sheikh's virgin (short story)
 14. The sheikh and the bought bride

Losse verhalen

* Zomer van verlangen - Cowboy Daddy (in Baccara Extra 30 & in Intiem Favorieten 236 & in Sunshine Selection 3)
* Verwarmd door de zon: Zomer van verlangen (Sunshine Selection 3 HQN Roman - zie ook 'Zomer van verlangen')
* Vol overgave - Surrender in silk (Baccara 366)
* Droomprins in witte jas - Prince charming M.D. (Baccara 441)
* Plezier voor twee: Een opwindende taak - Married in Whitehorn (in Baccara 510)

* Dure kussen - High-powered, hot-blooded (Intiem 1933)
* Fantastisch avontuur - The Christmas wedding ring (Intiem 2277)
* Hoofd koel, hart verloren - In bed with the devil (in Intiem Extra 271 & Intiem Favorieten 640)

* Verrassende thuiskomst - Coming unraveled (Kort verhaal in Zomerspecial 109 & in Feelgood 4)
* Bestemming liefde - The sheikh's virgin (Kort verhaal in Zomerspecial 121)Hedendaagse pockets
Geschreven onder haar pseudoniem Susan Macias
Candlelight 767 Het plezier van de jacht - Master of the chase (Ook in Candlelights Best 167)
Candlelight 784 Eerste stuurman - First mate (Ook in Candlelights Best 171)
Website susanmallery.com


Home | Boekenkast M |