A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


De Engelse Jodi Ellen Malpas is een nieuwe erotica schrijfster. Haar eerste boek ‘This man’ werd al snel een daverend succes. Het zijn gepassioneerde liefdesverhalen, zinderend, stout en onweerstaanbaar.

Deel en serie Deel 1 - Mijn man - This man serie
Titel Obsessie
Oorspronkelijke titel This man
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Interieurontwerpster Ava O’Shea wordt voor een opdracht naar het luxe hotel The Manor gestuurd. Zij verwacht niets bijzonders van de ontmoeting met eigenaar Jesse Ward, maar dat heeft zij totaal verkeerd ingeschat. Zij kan haar ogen niet afhouden van deze rijke, arrogante en mysterieuze zakenman, onweerstaanbaar en meer dan een tikkeltje stout. Ava probeert wanhopig niet voor hem te vallen en probeert hem te ontvluchten. Maar Jesse wil meer en laat haar niet gaan. Hoe lang houdt ze dat vol…?


Deel en serie Deel 2 - Mijn man - This man serie
Titel Ontdekking
Oorspronkelijke titel Beneath this man
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Ava is, tegen beter weten in, gevallen voor de arrogante Jesse en verstrikt geraakt in zijn spel van macht en spanning. Zij besluit voor zichzelf te kiezen en verlaat Jesse. Maar Ava heeft moeite om hem te vergeten en wanneer Jesse weer opduikt in haar leven, besluit zij voor eens en altijd antwoorden te krijgen en te ontdekken welke duistere geheimen deze man verbergt achter zijn woest aantrekkelijke uiterlijk.


Deel en serie Deel 3 - Mijn man - This man serie
Titel Overgave
Oorspronkelijke titel This man confessed
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2013 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De gasten druppelen The Manor binnen en dit moet een bijzondere en gelukkige dag worden voor Jesse en Ava. Zij moet accepteren dat ze Jesse nooit helemaal kan temmen, maar dat wil ze ook niet. Maar net als Ava denkt dat zij eindelijk door Jesse zijn pantser heen is gebroken, komen er nieuwe vragen aan de oppervlakte. Is Jesse wel de man die zij denkt dat hij is?


Deel en serie Deel 4 - Mijn man - This man serie
Titel Ontketend
Oorspronkelijke titel With this man
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2018 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil.

Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na een noodlottig ongeluk met hoofdletsel in het ziekenhuis belandt. Jesse is boos en wordt verscheurd door verdriet. Hij kan niet leven zonder de liefde van zijn vrouw. Als ze eindelijk bijkomt, blijkt dat de echte nachtmerrie nog moet beginnen.

Ava kan zich niets meer herinneren van de afgelopen zestien jaar. En dat zijn precies de jaren die ze samen deelden. Jesse is een vreemde voor haar. Jesse moet alles op alles zetten om haar herinneringen terug te halen en ervoor te zorgen dat Ava weer keihard verliefd op hem wordt.


Nog niet vertaalde delen van de This man serie:

Deel 3.5 - All I am : Drew's storyLekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Deel en serie Deel 1 - Mijn nacht - One night serie
Titel Ontvlamd
Oorspronkelijke titel Promised
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

Met zijn opvallende blauwe ogen valt hij Livy meteen op. Haar hart staat even stil. Livy denkt hem nooit meer terug te zien. Dan vindt zij op een servet een boodschap voor haar, geschreven door hem en ondertekend met M.

Tegen haar gevoel in besluit Livy met M. af te spreken. Eén nacht samen doorbrengen, dat is de afspraak. Maar na die ene nacht willen zij allebei meer… Snelle auto’s, mooie pakken, een chique appartement, wie is deze man?


Deel en serie Deel 2 - Mijn nacht - One night serie
Titel Ontkend
Oorspronkelijke titel Denied
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2014 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De vurige verhouding tussen Livy en de mysterieuze M wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer schokkende ontdekkingen aan het licht komen.

M is rijk, adembenemend en een meester in het bespelen van Livy’s verlangens, maar hij is ook gevaarlijk. Toch wil Livy niets liever dan het licht in M’s duistere wereld zijn, maar kan zij dit volhouden? Als ze opnieuw achter een afschuwelijk geheim komt, moet ze beslissen of M nog wel te redden is.


Deel en serie Deel 3 - Mijn nacht - One night serie
Titel Ontbloot
Oorspronkelijke titel Unveiled
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2015 bij Xander
Genre Erotische roman

Korte omschrijving

De vurige relatie tussen Livy en M komt hevig onder druk te staan. Overleeft hun liefde de grootste uitdaging tot nu toe?

M en Livy zijn nog altijd verwikkeld in een wervelwind van puur verlangen en heerlijke zonden. Maar Livy staat op het punt alle controle te verliezen. Nu de waarheid over haar familiegeschiedenis aan het licht komt, blijkt er een verontrustende parallel te zijn tussen heden en verleden. Livy zit gevangen tussen de extase van een allesomvattende liefde en een dodelijke obsessie die beide geliefden kan verwoesten.
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour


Titel Mijn bodyguard
Oorspronkelijke titel The protector
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2016 bij Xander
Genre Erotiche roman

Korte omschrijving

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten...

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?


Titel Mijn verlangen
Oorspronkelijke titel The forbidden
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2017 bij Xander
Genre Erotiche roman

Korte omschrijving

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website jodiellenmalpas.co.uk


Home | Boekenkast M |