A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X Y Z


'Catherine Mangan studeerde aand University College Cork voordat ze tijdelijk in Italië ging wonen, wat het begin was van een levenslange liefde voor het land. Behalve schrijfster is ze een succesvol ondernemer. Tegenwoordig verdeelt ze haar tijd tussen Ierland en Silicon Valley.' Dat staat op de achterkant van haar debuutroman 'De Italiaanse droom' te lezen, op het internet is er momenteel niet meer over haar te vinden.

Titel De Italiaanse droom
Oorspronkelijke titel The Italian escape
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2020 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

Niamh laat het regenachtige Ierland, inclusief haar verraderlijke ex en burgerlijke ouders, achter zich en gooit het roer radicaal om. Ze begint een koffiebar, soon to be wijnbar – ze kan namelijk helemaal geen koffie zetten – op de meest pittoreske plek van Italië.

Ze geniet van haar nieuwe leven vol zon, zee en heerlijke lunches, én van het gezelschap van de knappe verhuurder van de bar. Maar dan komt ze in zwaar weer. Door geldproblemen en een familietragedie moet ze weer naar Ierland vertrekken. Is dit het einde van haar Italiaanse droom? Of kunnen haar nieuwe vrienden haar helpen terug te keren naar la bella Italia?

* In 2021 ook verschenen als HQN Roman 278.


Titel Een Italiaanse zomer
Oorspronkelijke titel One Italian summer
Uitgever 1ste Nederlandse uitgave in 2022 bij HarperCollins
Genre Roman

Korte omschrijving

De bruiloft van haar twee beste vriendinnen op het zonovergoten Italiaanse eilandje Ischia: dat is precies wat Lily nodig heeft nadat haar relatie op de klippen is gelopen. Tien dagen genieten in een luxehotel met een adembenemend uitzicht op zee klinkt als de perfecte remedie voor een gebroken hart.

Een beetje met haar ziel onder de arm zwerft Lily over het strand en maakt kennis met Matt, die daar al jaren samen met zijn dochtertje woont. Dankzij hem leert ze de magie van het betoverende eiland kennen. Ischia heeft meer toeristen nodig, vertelt hij, en door haar werk weet Lily precies hoe ze moet helpen. Plotseling droomt ze van een toekomst op Ischia. En vreemd genoeg duikt ook Matt daarin op...
Andere titels van deze auteur N.v.t.
Website N.v.t.


Home | Boekenkast M |